Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia"

Transcript

1 Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia Τεύχος 1.0

2 2 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 3 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 13 Υποστήριξη 13 Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και την ασφάλεια 13 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση των ακουστικών με μικρόφωνο στο αυτί 5 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των ακουστικών με μικρόφωνο 6 Χρήση των ακουστικών με μικρόφωνο για πρώτη φορά 6 Φόρτιση της μπαταρίας 6 Ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο 8 Ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο με το τηλέφωνό σας 8 Ζεύξη με τηλέφωνο με NFC 9 Ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο με άλλο τηλέφωνο 9 Πραγματοποίηση κλήσεων 10 Πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων 10 Αλλαγή της έντασης ήχου 11 Χειρισμός κλήσεων από δύο τηλέφωνα 11 Ενημέρωση του λογισμικού των ακουστικών με μικρόφωνο 12 Αλλαγή της γλώσσας της φωνητικής καθοδήγησης 12 Ρυθμίσεις 12 Απενεργοποίηση της φωνητικής καθοδήγησης ή της ανίχνευσης αυτιού 12

3 3 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα ακουστικά με μικρόφωνο Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia, μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις με ανοιχτή συνομιλία. Μπορείτε να κάνετε ζεύξη των ακουστικών με 4 συμβατά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές, ωστόσο μπορείτε να τα έχετε συνδεδεμένα με 2 μόνο συσκευές ταυτόχρονα. Η επιφάνεια αυτού του προϊόντος δεν περιέχει νικέλιο. Προειδοποίηση: Αυτό το προϊόν ενδέχεται να περιλαμβάνει μικρά εξαρτήματα. Κρατήστε τα μακριά από μικρά παιδιά. Ορισμένα μέρη του προϊόντος είναι μαγνητικά. Το προϊόν ενδέχεται να ασκήσει έλξη σε μεταλλικά αντικείμενα. Μην τοποθετείτε πιστωτικές κάρτες ή άλλα μαγνητικά μέσα αποθήκευσης κοντά στο προϊόν, καθώς οι πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε αυτά ενδέχεται να διαγραφούν. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Διαβάστε επίσης τις οδηγίες χρήσης για τη συσκευή που συνδέετε στο προϊόν. Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth για να δημιουργήσετε ασύρματη σύνδεση με άλλες συμβατές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα. Οι συσκευές δεν είναι απαραίτητο να έχουν απευθείας οπτική επαφή η μία με την άλλη, αλλά η μεταξύ τους απόσταση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 μέτρα (33 πόδια). Η σύνδεση μπορεί να επηρεαστεί από διάφορα εμπόδια, όπως τοίχους ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

4 4 Αυτή η συσκευή είναι συμβατή με την προδιαγραφή Bluetooth 3.0 και υποστηρίζει τα ακόλουθα προφίλ: ανοικτή ακρόαση (1.6), ακουστικά με μικρόφωνο (1.2), προηγμένη κατανομή ήχου (1.2) και απομακρυσμένος έλεγχος ήχου/εικόνας (1.4). Συμβουλευτείτε τους κατασκευαστές άλλων συσκευών για να διαπιστώσετε αν είναι συμβατές με τη συγκεκριμένη συσκευή. Ξεκινώντας Πλήκτρα και μέρη 1 Δακτύλιος (προαιρετικός) 2 Πλήκτρο κλήσης 3 Υποδοχή micro-usb 4 Επένδυση 5 Μονάδα ακουστικού 6 Περιοχή NFC 7 Διακόπτης λειτουργίας 8 Μικρόφωνο 9 Πλήκτρο μείωσης έντασης

5 5 10 Ένδειξη μπαταρίας 11 Πλήκτρο αύξησης έντασης 12 Πλήκτρο μενού Τοποθέτηση των ακουστικών με μικρόφωνο στο αυτί Φορέστε τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί με τέτοιο τρόπο, ώστε η οπή στο ένθεμα αυτιού να είναι στραμμένη απευθείας στον ακουστικό πόρο και ο κρίκος του ενθέματος αυτιού να είναι διαγώνια στραμμένος προς το επάνω μέρος του κεφαλιού σας. Στρέψτε τα ακουστικά προς το στόμα σας. Τα ακουστικά με μικρόφωνο διατίθενται με ενθέματα αυτιού διαφόρων μεγεθών επιλέξτε αυτό που εφαρμόζει καλύτερα και είναι πιο άνετο στο αυτί σας. Αλλαγή ενθέματος αυτιού Τραβήξτε το ένθεμα αυτιού που χρησιμοποιείται ήδη και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το νέο ένθεμα αυτιού και πιέστε το για να ασφαλίσει στη θέση του. Συμβουλή: Εάν θέλετε τα ακουστικά με μικρόφωνο να είναι πιο σταθερά τοποθετημένα στο αυτί, στερεώστε τον προαιρετικό δακτύλιο στη μονάδα ακουστικού και, στη συνέχεια, περάστε το δακτύλιο γύρω από το αυτί σας. Όταν δεν χρησιμοποιείτε τα ακουστικά με μικρόφωνο, φυλάξτε τα στο κλιπ μεταφοράς τα ακουστικά απενεργοποιούνται αυτόματα. Μπορείτε να στερεώσετε το κλιπ στα ρούχα σας.

6 6 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των ακουστικών με μικρόφωνο Ενεργοποίηση Σύρετε το διακόπτη λειτουργίας προς την κατεύθυνση της μονάδας ακουστικού. Συμβουλή: Τα ακουστικά με μικρόφωνο περιέρχονται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν δεν τα φοράτε. Όταν φορέσετε ξανά τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί, επανασυνδέονται αυτόματα με το τηλέφωνό σας. Απενεργοποίηση Σύρετε το διακόπτη λειτουργίας αντίθετα από την κατεύθυνση της μονάδας ακουστικού ή τοποθετήστε τα ακουστικά με μικρόφωνο στο κλιπ μεταφοράς. Χρήση των ακουστικών με μικρόφωνο για πρώτη φορά Την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσετε τα ακουστικά με μικρόφωνο, φωνητικές οδηγίες θα σας υποδείξουν πώς να ρυθμίσετε τα ακουστικά. 1 Ενεργοποιήστε τα ακουστικά με μικρόφωνο. 2 Φορέστε τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί. 3 Ακολουθήστε τις φωνητικές οδηγίες για τη ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο με το τηλέφωνό σας. Συμβουλή: Μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα των φωνητικών οδηγιών με την εφαρμογή ενημέρωσης λογισμικού εξαρτημάτων Nokia. Φόρτιση της μπαταρίας Τα ακουστικά με μικρόφωνο έχουν φορτιστεί στο εργοστάσιο, ωστόσο μπορεί να θέλετε να τα επαναφορτίσετε προτού τα ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά.

7 7 Προειδοποίηση: Χρησιμοποιείτε μόνο φορτιστές που έχουν εγκριθεί από τη Nokia για χρήση με αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο. Η χρήση εξαρτημάτων οποιουδήποτε άλλου τύπου ενδέχεται να καταστήσει άκυρη κάθε έγκριση ή εγγύηση και ενδέχεται να αποβεί επικίνδυνη. Η χρήση μη εγκεκριμένων φορτιστών ενδέχεται να προκαλέσει κίνδυνο πυρκαγιάς, έκρηξης ή άλλου είδους κίνδυνο. 1 Τοποθετήστε τα ακουστικά με μικρόφωνο στον προσαρμογέα φόρτισης. 2 Συνδέστε τον προσαρμογέα σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας ή σε ένα συμβατό φορτιστή. Οι ενδεικτικές λυχνίες στην ένδειξη μπαταρίας αναβοσβήνουν αργά όσο διαρκεί η φόρτιση των ακουστικών με μικρόφωνο. Όταν οι ενδεικτικές λυχνίες σταματήσουν να αναβοσβήνουν, η μπαταρία έχει φορτιστεί πλήρως. Η πλήρως φορτισμένη μπαταρία διαθέτει ισχύ που επαρκεί για χρόνο ομιλίας έως 6 ώρες ώρες. Ο χρόνος αναμονής ανέρχεται σε ημέρες. Όταν χρησιμοποιείται το κλιπ μεταφοράς, ο χρόνος αναμονής ανέρχεται σε 3 μήνες. Όταν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι χαμηλό, το πλαίσιο γύρω από την ένδειξη μπαταρίας αναβοσβήνει. Έλεγχος του επιπέδου της μπαταρίας Βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά με μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένα και, στη συνέχεια, κάντε σάρωση με το δάχτυλο επάνω στην ένδειξη μπαταρίας. Οι τρεις λευκές ενδεικτικές λυχνίες δείχνουν το επίπεδο φόρτισης. Εάν φοράτε τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί, μια φωνητική ειδοποίηση σας ενημερώνει για τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας.

8 8 Συμβουλή: Μπορείτε να φορτίσετε τα ακουστικά με μικρόφωνο και χωρίς τον προσαρμογέα φόρτισης. Χρησιμοποιήστε ένα συμβατό καλώδιο USB για να συνδέσετε τα ακουστικά με μικρόφωνο στον υπολογιστή σας ή σε ένα φορτιστή. Όταν αποσυνδέετε ένα φορτιστή, κρατήστε και τραβήξτε το φις του καλωδίου και όχι το ίδιο το καλώδιο. Ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο Ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο με το τηλέφωνό σας Προτού χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά με μικρόφωνο, πρέπει να πραγματοποιήσετε ζεύξη και σύνδεσή τους με μια συμβατή συσκευή Bluetooth, π.χ. το τηλέφωνό σας. Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο με ένα τηλέφωνο στη διάρκεια μιας κλήσης. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες όταν κάνετε ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο με την πρώτη σας συσκευή ή όταν έχετε επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. 1 Στο τηλέφωνό σας, ενεργοποιήστε το Bluetooth. 2 Ενεργοποιήσετε τα ακουστικά με μικρόφωνο και, στη συνέχεια, φορέστε τα στο αυτί. Θα λάβετε υποδείξεις για τη διαδικασία μέσω φωνητικών οδηγιών. 3 Εάν τα ακουστικά με μικρόφωνο δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνό σας, πραγματοποιήστε αναζήτηση για νέες συσκευές και, στη συνέχεια, επιλέξτε τα ακουστικά με μικρόφωνο. 4 Εάν σας ζητηθεί κωδικός ελέγχου στοιχείων στο τηλέφωνό σας, πληκτρολογήστε Ορίστε τα ακουστικά με μικρόφωνο ως αξιόπιστη συσκευή, ώστε να συνδέονται αυτόματα με το τηλέφωνό σας. Με ορισμένα τηλέφωνα, ενδέχεται να χρειαστεί να πραγματοποιήσετε τη σύνδεση ξεχωριστά, μετά τη διαδικασία ζεύξης.

9 9 Ζεύξη με τηλέφωνο με NFC Εάν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει την τεχνολογία Near Field Communication (NFC), μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο. 1 Στο τηλέφωνό σας, βεβαιωθείτε ότι το NFC είναι ενεργοποιημένο και ότι τα πλήκτρα και η οθόνη του τηλεφώνου είναι ξεκλειδωμένα. 2 Ενεργοποιήστε τα ακουστικά με μικρόφωνο. 3 Φέρτε σε επαφή την περιοχή NFC των ακουστικών με μικρόφωνο με την περιοχή NFC του τηλεφώνου. Ορίστε τα ακουστικά με μικρόφωνο ως αξιόπιστη συσκευή, ώστε να συνδέονται αυτόματα με το τηλέφωνό σας. Ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο με άλλο τηλέφωνο Αφού πραγματοποιήσετε ζεύξη των ακουστικών με μικρόφωνο με το τηλέφωνό σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ζεύξη τους με έως και 3 ακόμα τηλέφωνα. Τα ακουστικά με μικρόφωνο μπορούν να είναι συνδεδεμένα με 2 τηλέφωνα την ίδια στιγμή, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις ταυτόχρονα, για παράδειγμα, τόσο στο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό σας τηλέφωνο. 1 Στο τηλέφωνο με το οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε ζεύξη, ενεργοποιήστε το Bluetooth. 2 Ενεργοποιήσετε τα ακουστικά με μικρόφωνο και, στη συνέχεια, φορέστε τα στο αυτί. 3 Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο μενού και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις φωνητικές οδηγίες. Εκτός από τη ζεύξη με ένα τηλέφωνο, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες ανίχνευσης αυτιού και φωνητικής καθοδήγησης, καθώς και να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

10 10 Πραγματοποίηση κλήσεων Πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων Βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά με μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένα και ότι τα ακουστικά έχουν οριστεί ως αξιόπιστη συσκευή στις ρυθμίσεις Bluetooth του τηλεφώνου σας έτσι, τα ακουστικά με μικρόφωνο θα συνδέονται αυτόματα με το τηλέφωνό σας όποτε χρειάζεται. Ο χειρισμός των περισσότερων λειτουργιών γίνεται με το πλήκτρο κλήσης ακουστικών με μικρόφωνο. Πραγματοποίηση κλήσης Φορέστε τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί και, στη συνέχεια, πραγματοποιήσετε μια κλήση με το συνήθη τρόπο. Απάντηση κλήσης Φορέστε τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί. Εάν φοράτε ήδη τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί, πατήστε. Τερματισμός κλήσης Πατήστε. Απόρριψη κλήσης Απορρίψτε την κλήση με το συνήθη τρόπο από το τηλέφωνό σας. Εάν φοράτε τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί, πατήστε δύο φορές. των Σίγαση ή επαναφορά ήχου κλήσης Πατήστε το πλήκτρο μενού των ακουστικών με μικρόφωνο. Μεταφορά κλήσης από το τηλέφωνό σας στα ακουστικά με μικρόφωνο Φορέστε τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί. Μεταφορά κλήσης από τα ακουστικά με μικρόφωνο στο τηλέφωνό σας Βγάλτε τα ακουστικά με μικρόφωνο από το αυτί. Όταν δεν έχετε κλήση σε εξέλιξη, μπορείτε να κάνετε επανάκληση του τελευταίου αριθμού που καλέσατε ή να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να πραγματοποιήσετε μια κλήση, εφόσον το τηλέφωνό σας υποστηρίζει αυτές τις δυνατότητες σε συνεργασία με τα ακουστικά με μικρόφωνο.

11 11 Επανάκληση του τελευταίου κληθέντα αριθμού Πατήστε δύο φορές. Χρήση φωνητικής κλήσης Πατήστε παρατεταμένα και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις υποδείξεις που παρέχονται στις οδηγίες χρήσης του τηλεφώνου. Αλλαγή της έντασης ήχου Τα ακουστικά με μικρόφωνο ανιχνεύουν το θόρυβο του περιβάλλοντος και αλλάζουν αυτόματα την ένταση του ήχου. Μη αυτόματη αύξηση της έντασης Πατήστε το άκρο των ακουστικών με μικρόφωνο που βρίσκεται πιο κοντά στη μονάδα ακουστικού. Μη αυτόματη μείωση της έντασης Πατήστε την κουκίδα που βρίσκεται στη μέση των ακουστικών με μικρόφωνο. Συμβουλή: Για να αλλάξετε γρήγορα την ένταση, πατήστε παρατεταμένα και όχι στιγμιαία. Χειρισμός κλήσεων από δύο τηλέφωνα Εάν τα ακουστικά με μικρόφωνο είναι συνδεδεμένα με 2 τηλέφωνα, μπορείτε να διαχειρίζεστε κλήσεις και από τα δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα. Μπορείτε να χειρίζεστε τις εισερχόμενες κλήσεις είτε από τα τηλέφωνα είτε από τα ακουστικά με μικρόφωνο. Τερματισμός τρέχουσας κλήσης και απάντηση κλήσης στο άλλο τηλέφωνο Πατήστε.

12 12 Απόρριψη κλήσης στο άλλο τηλέφωνο χωρίς τερματισμό τρέχουσας κλήσης Πατήστε δύο φορές. Τοποθέτηση τρέχουσας κλήσης σε κράτηση και απάντηση κλήσης στο άλλο τηλέφωνο Πατήστε παρατεταμένα. Εναλλαγή μεταξύ ενεργών κλήσεων και κλήσεων σε αναμονή Πατήστε παρατεταμένα. Τερματισμός τρέχουσας κλήσης και επιστροφή σε κλήση που βρίσκεται σε κράτηση Πατήστε. Εάν θέλετε να κάνετε επανάκληση ή να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική κλήση, η κλήση πραγματοποιείται από το τηλέφωνο στο οποίο είχατε ενεργή κλήση την τελευταία φορά με τα ακουστικά με μικρόφωνο. Ενημέρωση του λογισμικού των ακουστικών με μικρόφωνο 1 Στον υπολογιστή σας, εκτελέστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής ενημέρωσης λογισμικού εξαρτημάτων Nokia από τη διεύθυνση support. 2 Τα ακουστικά με μικρόφωνο συνοδεύονται από ένα καλώδιο USB. Ανοίξτε το κάλυμμα USB, συνδέστε το άκρο micro-usb του καλωδίου στα ακουστικά με μικρόφωνο και, στη συνέχεια, συνδέστε το κανονικό άκρο USB στον υπολογιστή σας. 3 Ανοίξτε την εφαρμογή ενημέρωσης και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας. Μην αποσυνδέσετε το καλώδιο USB όσο διαρκεί η ενημέρωση του λογισμικού. Αλλαγή της γλώσσας της φωνητικής καθοδήγησης Ανοίξτε την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε για την ενημέρωση του λογισμικού των ακουστικών με μικρόφωνο και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας. Δεν χρειάζεται να ενημερώσετε το λογισμικό. Ρυθμίσεις Απενεργοποίηση της φωνητικής καθοδήγησης ή της ανίχνευσης αυτιού Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά με μικρόφωνο χωρίς τις φωνητικές οδηγίες ή χωρίς τη λειτουργία που ανιχνεύει πότε φοράτε τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες.

13 13 1 Φορέστε τα ακουστικά με μικρόφωνο στο αυτί. 2 Πατήστε παρατετεμένα το πλήκτρο μενού των ακουστικών με μικρόφωνο. 3 Όταν σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ανίχνευση αυτιού, πατήστε το πλήκτρο μενού. 4 Όταν σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη φωνητική καθοδήγηση, πατήστε το πλήκτρο μενού. Εάν θέλετε να ακούτε ξανά τις φωνητικές οδηγίες, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο μενού. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 1 Ενεργοποιήσετε τα ακουστικά με μικρόφωνο και, στη συνέχεια, φορέστε τα στο αυτί. 2 Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο μενού και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις φωνητικές οδηγίες. Μετά από επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία ζεύξης των ακουστικών με μικρόφωνο με τα τηλέφωνά σας και με άλλες συσκευές. Υποστήριξη Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, ή εάν δεν είστε βέβαιοι για το πώς θα έπρεπε να λειτουργεί η συσκευή σας, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, κάντε επαναφορά του τηλεφώνου σας στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με τη Nokia για τις διαθέσιμες επιλογές επισκευής. Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και την ασφάλεια Πληροφορίες για την μπαταρία και το φορτιστή Η συσκευή αυτή διαθέτει μια εσωτερική, επαναφορτιζόμενη μπαταρία που δεν αφαιρείται. Μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε την μπαταρία από τη συσκευή καθώς μπορεί να προκληθεί βλάβη στη συσκευή. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση με παροχή ρεύματος από τους ακόλουθους φορτιστές: AC-16, AC-50, DC-20 και ο προσαρμογέας φόρτισης AD-89. Ο ακριβής αριθμός μοντέλου του φορτιστή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του βύσματος. Η μορφή του βύσματος προσδιορίζεται από ένα από τα ακόλουθα: E, X, AR, U, A, C, K ή B. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί και να αποφορτιστεί εκατοντάδες φορές, κάποτε όμως θα εξαντληθεί. Οι χρόνοι ομιλίας και αναμονής είναι μόνο κατ' εκτίμηση. Οι πραγματικοί χρόνοι επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως είναι, για παράδειγμα, οι ρυθμίσεις της συσκευής, οι λειτουργίες που χρησιμοποιούνται, η κατάσταση της μπαταρίας και η θερμοκρασία.

14 14 Εάν η μπαταρία δεν έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό, για να ξεκινήσετε τη φόρτιση, ίσως χρειαστεί να συνδέσετε το φορτιστή, κατόπιν να τον αποσυνδέσετε και να τον συνδέσετε ξανά. Εάν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως, ενδεχομένως να χρειαστεί να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας. Όταν ο φορτιστής δεν χρησιμοποιείται, να τον αποσυνδέετε από την πρίζα και τη συσκευή. Μην αφήνετε μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία συνδεδεμένη στο φορτιστή, καθώς η υπερφόρτιση μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία, εάν μείνει αχρησιμοποίητη, εκφορτίζεται από μόνη της με την πάροδο του χρόνου. Φυλάσσετε πάντοτε την μπαταρία σε θερμοκρασία μεταξύ 15 C και 25 C (59 F και 77 F). Οι υπερβολικές θερμοκρασίες μειώνουν τη χωρητικότητα και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η συσκευή μπορεί να μη λειτουργεί προσωρινά, εάν η μπαταρία της είναι πολύ ζεστή ή κρύα. Μην πετάτε τις μπαταρίες στη φωτιά καθώς μπορεί να εκραγούν. Απορρίπτετε τις μπαταρίες σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Ανακυκλώνετε τις μπαταρίες, όποτε αυτό είναι εφικτό. Μην απορρίπτετε τις μπαταρίες στα απορρίμματα του δήμου. Χρησιμοποιείτε το φορτιστή μόνο για την ενδεδειγμένη χρήση του. Η μη ενδεδειγμένη χρήση ή η χρήση μη εγκεκριμένων φορτιστών ενδέχεται να προκαλέσει κίνδυνο πυρκαγιάς, έκρηξης ή άλλου είδους κίνδυνο και μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε έγκριση ή εγγύηση. Εάν πιστεύετε ότι ο φορτιστής έχει υποστεί βλάβη, παραδώστε τον σε ένα κέντρο επισκευών για έλεγχο, πριν να συνεχίσετε να τον χρησιμοποιείτε. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ φορτιστή που έχει υποστεί βλάβη. Χρησιμοποιείτε το φορτιστή μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Φροντίδα της συσκευής σας Να μεταχειρίζεστε με προσοχή τη συσκευή, το φορτιστή και τα εξαρτήματα. Οι παρακάτω υποδείξεις θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε την κάλυψη που σας παρέχει η εγγύηση. Διατηρείτε τη συσκευή στεγνή. Το νερό της βροχής, η υγρασία και όλοι οι τύποι υγρών ενδέχεται να περιέχουν μεταλλικά άλατα που διαβρώνουν τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Εάν η συσκευή σας βραχεί, αφήστε τη να στεγνώσει εντελώς. Μην χρησιμοποιείτε ή αποθηκεύετε τη συσκευή σε χώρους με σκόνη ή ρύπους. Ενδέχεται να προκληθεί βλάβη στα κινητά μέρη και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Μην αποθηκεύετε τη συσκευή σε χώρους με υψηλές θερμοκρασίες. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να μειώσουν τη διάρκεια ζωής της συσκευής, να προκαλέσουν βλάβες στην μπαταρία και να παραμορφώσουν ή να λιώσουν τα πλαστικά μέρη της. Μην αποθηκεύετε τη συσκευή σε χώρους με χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν η συσκευή επανέλθει στη φυσιολογική της θερμοκρασία, μπορεί να σχηματιστεί υγρασία στο εσωτερικό της συσκευής και να καταστραφούν τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε τη συσκευή. Οι μη εξουσιοδοτημένες τροποποιήσεις μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στη συσκευή και να παραβιάσουν κανονισμούς που διέπουν τις ασύρματες συσκευές. Μην ρίχνετε κάτω, μην χτυπάτε και μην ανακινείτε τη συσκευή. Ο βίαιος χειρισμός μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη θραύση των εσωτερικών πλακετών κυκλωμάτων και μηχανικών στοιχείων. Για τον καθαρισμό της επιφάνειας της συσκευής να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά ένα μαλακό, καθαρό και στεγνό ύφασμα. Ανακύκλωση Πάντα να επιστρέφετε τα χρησιμοποιημένα ηλεκτρονικά προϊόντα, τις μπαταρίες και τα υλικά συσκευασίας σε ειδικά σημεία συλλογής. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στην παρεμπόδιση της ανεξέλεγκτης απόρριψης και προωθείτε την ανακύκλωση των υλικών.

15 15 Σύμβολο διαγραμμένου κάδου απορριμμάτων Το σύμβολο διαγραμμένου κάδου απορριμμάτων που εμφανίζεται στο προϊόν, την μπαταρία, τα έγγραφα ή τη συσκευασία σάς υπενθυμίζει ότι όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα, οι μπαταρίες και οι συσσωρευτές πρέπει να απορρίπτονται σε ειδικούς κάδους στο τέλος της διάρκειας ζωής τους. Η απαίτηση αυτή εφαρμόζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μην απορρίπτετε αυτά τα προϊόντα στα απορρίμματα του δήμου. Για περισσότερες περιβαλλοντικές πληροφορίες, ανατρέξτε στο Οικολογικό προφίλ προϊόντος στη διεύθυνση Πνευματικά δικαιώματα και άλλες προειδοποιήσεις ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Με την παρούσα, η NOKIA CORPORATION δηλώνει ότι το προϊόν BH-907 συμμορφώνεται προς τις ουσιώδεις απαιτήσεις και τις λοιπές σχετικές διατάξεις της οδηγίας 1999/5/ΕΚ. Αντίγραφο της δήλωσης συμμόρφωσης είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Οι ονομασίες "Nokia", "Nokia Connecting People" και το λογότυπο "Nokia Original Accessories" είναι σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Οι ονομασίες άλλων προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να αποτελούν σήματα ή εμπορικές επωvυμίες των αντίστοιχων δικαιούχων τους. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταφορά, διανομή ή αποθήκευση τμήματος ή του συνόλου των περιεχομένων του παρόντος εγγράφου σε οποιαδήποτε μορφή χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Nokia. Η Nokia ακολουθεί πολιτική συνεχούς ανάπτυξης. Η Nokia διατηρεί το δικαίωμα να επιφέρει αλλαγές και βελτιώσεις στα προϊόντα που περιγράφονται στο παρόν έγγραφο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. The Bluetooth word mark and logos are owned by the Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Nokia is under license. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Nokia ή οι δικαιοπάροχοί της για απώλεια δεδομένων ή εισοδήματος ή για οποιαδήποτε ειδική, αποθετική, παρεπόμενη ή έμμεση ζημιά τυχόν προκληθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Τα περιεχόμενο του παρόντος εγγράφου παρέχεται «ως έχει». Εκτός των περιπτώσεων που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, δεν παρέχονται οποιεσδήποτε εγγυήσεις, είτε ρητές είτε σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, των σιωπηρών εγγυήσεων περί εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας, όσον αφορά την ακρίβεια, την αξιοπιστία ή το περιεχόμενο του παρόντος εγγράφου. Η Nokia διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το παρόν έγγραφο ή να το αποσύρει ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενδέχεται να διαφέρει κατά περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο Nokia της περιοχής σας. Η συγκεκριμένη συσκευή ενδέχεται να αποτελείται από αγαθά, τεχνολογία ή λογισμικό τα οποία υπόκεινται στη νομοθεσία και τους κανονισμούς περί εξαγωγών από τις Η.Π.Α. και άλλες χώρες. Η παρέκκλιση από τη νομοθεσία απαγορεύεται. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ FCC/INDUSTRY CANADA Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με το Μέρος 15 των Κανονισμών FCC και τα απαλλασσόμενα από χορήγηση άδειας πρότυπα RSS του οργανισμού Industry Canada. Η λειτουργία της συσκευής υπόκειται στους δύο παρακάτω όρους: (1) Αυτή η συσκευή δεν επιτρέπεται να δημιουργεί επιβλαβείς παρεμβολές, και (2) αυτή η συσκευή πρέπει να δέχεται οποιεσδήποτε

16 16 παρεμβολές δέχεται, συμπεριλαμβανομένων παρεμβολών που ενδέχεται να προκαλέσουν ανεπιθύμητη λειτουργία. Η συσκευή σας ενδέχεται να προκαλέσει παρεμβολές σε τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς δέκτες (για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε μια συσκευή πολύ κοντά στον εξοπλισμό λήψης). Εάν χρειαστείτε βοήθεια, απευθυνθείτε σε ένα τοπικό κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης.τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις σε αυτήν τη συσκευή που δεν εγκρίνονται ρητώς από τη Nokia ενδέχεται να ακυρώσουν την εξουσιοδότηση του χρήστη να χειρίζεται αυτόν τον εξοπλισμό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δήλωση έκθεσης σε ακτινοβολία της FCC: Αυτός ο εξοπλισμός συμμορφώνεται με τα όρια έκθεσης σε ακτινοβολία της FCC που αναφέρονται για μη ελεγχόμενο περιβάλλον. Ο πομπός δεν πρέπει να βρίσκεται στον ίδιο χώρο ή να λειτουργεί ταυτόχρονα με οποιαδήποτε άλλη κεραία ή πομπό. /Τεύχος 1.0 EL

Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118

Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118 Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Πληροφορίες για τα ακουστικά με μικρόφωνο 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 3 Έναρξη χρήσης 4 Πλήκτρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218

Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218 Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218 Τεύχος 1.0 2 Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα μονοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-218, μπορείτε να χειρίζεστε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα μονοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-310, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-110, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112 Τεύχος 1.1 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-112, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Έναρξη χρήσης 4 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Φόρτιση του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903 Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 5 Φόρτιση του τηλεφώνου σας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με τον ασύρματο φορτιστή Υπόθεμα ασύρματης βάσης φόρτισης Nokia DT-901 από την Fatboy,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Βάση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτου Nokia CR-200/CR-201

Οδηγός χρήσης Βάση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτου Nokia CR-200/CR-201 Οδηγός χρήσης Βάση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτου Nokia CR-200/CR-201 Τεύχος 1.4 EL Πληροφορίες για αυτήν τη βάση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτου Με τη Βάση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτου CR-200/CR-201,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944 Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 4 Τοποθέτηση κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 108

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Οδηγός χρήσης Nokia 108 Τεύχος 1.3 EL Οδηγός χρήσης Nokia 108 Περιεχόμενα Για την ασφάλειά σας 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 4 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 111 / Nokia 113

Οδηγός χρήσης Nokia 111 / Nokia 113 Οδηγός χρήσης Nokia / Nokia 3 Τεύχος.0 EL Περιεχόμενα Πλήκτρα και μέρη...5 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας...7 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης...8 Φόρτιση της μπαταρίας...0 Κλείδωμα των πλήκτρων...0 Πρόσδεση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10)

Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 105

Οδηγός χρήσης Nokia 105 Οδηγός χρήσης Nokia 105 Τεύχος 1.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για την ηλεκτρονική έκδοση των οδηγιών χρήσης στο Διαδίκτυο και για βοήθεια αντιμετώπισης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Τεύχος 1.2 EL Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης 4 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 208

Οδηγός χρήσης Nokia 208 Οδηγός χρήσης Nokia 208 Τεύχος 2.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές τις οδηγίες χρήσης βασίζονται στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 205

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 205 Οδηγός χρήσης Nokia Asha 05 Τεύχος. EL Περιεχόμενα Πλήκτρα και μέρη...5 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας...7 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης...8 Φόρτιση της μπαταρίας...9 Κλείδωμα των πλήκτρων...0 Αντιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους χρήσης υπηρεσίας και την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X2-05

Οδηγός χρήσης Nokia X2-05 Οδηγός χρήσης Nokia X2-05 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 6 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 7 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης 4 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X2-02

Οδηγός χρήσης Nokia X2-02 Οδηγός χρήσης Nokia X2-02 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Το τηλέφωνό σας με λίγα λόγια 6 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Ξεκινώντας 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2 05

Οδηγός χρήσης Nokia C2 05 Οδηγός χρήσης Nokia C2 05 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 6 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 7 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 305

Οδηγός χρήσης Nokia 305 Οδηγός χρήσης Nokia 305 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 6 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση κύριας κάρτας SIM και μπαταρίας 8 Τοποθέτηση δεύτερης κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 6710 Navigator. Τεύχος 4

Οδηγός χρήσης Nokia 6710 Navigator. Τεύχος 4 Οδηγός χρήσης Nokia 6710 Navigator Τεύχος 4 ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Με την παρούσα, η NOKIA CORPORATION δηλώνει ότι το RM-491 συµµορφώνεται προς τις ουσιώδεις απαιτήσεις και τις λοιπές σχετικές διατάξεις της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2 05

Οδηγός χρήσης Nokia C2 05 Οδηγός χρήσης Nokia C2 05 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 6 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 7 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E90 Communicator

Οδηγός χρήσης Nokia E90 Communicator Οδηγός χρήσης Nokia E90 Communicator 9251252 Τεύχος 3 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, H NOKIA CORPORATION ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ TO RA-6 ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E90 Communicator

Οδηγός χρήσης Nokia E90 Communicator Οδηγός χρήσης Nokia E90 Communicator 9251252 Τεύχος 2 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, H NOKIA CORPORATION ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ TO RA-6 ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C1-01/C1 02

Οδηγός χρήσης Nokia C1-01/C1 02 Οδηγός χρήσης Nokia C1-01/C1 02 Τεύχος 1.3 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Υποστήριξη 5 Ξεκινώντας 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 5 Πλήκτρα και µέρη 6 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα