Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX"

Transcript

1 Δελτίο Τύπου Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εβδομάδα 26 έως 30 Ιανουαρίου 2009 για τα μη ασφαλή προϊόντα του Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Τα προϊόντα που αναφέρονται στις εβδομαδιαίες κοινοποιήσεις του RAPEX είτε έχουν εντοπιστεί από τις αρμόδιες αρχές κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν κριθεί ως μη ασφαλή, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η διάθεσή τους στην αγορά, είτε ο ίδιοι οι παραγωγοί -έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που μπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια απόσυρσή τους από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές, στα πλαίσια των υποχρεώσεων τους βάσει του Άρθρου 5 της ΚΥΑ Ζ3-2810/2004 «Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων». Η απαγόρευση διάθεσής τους στην αγορά μπορεί να αρθεί εφόσον το ελάττωμα που τα καθιστά μη ασφαλή επιδέχεται διόρθωσης και οι παραγωγοί προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Η (Γ.Γ.Κ) έχει καθιερώσει τη δημοσίευση των εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ευρωπ. Επιτροπής για μη ασφαλή προϊόντα (RAPEX) στην Ελληνική γλώσσα, όπως μεταφέρθηκαν στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της Γ.Γ.Κ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Η Γ.Γ.Κ προβαίνει στη Δημοσίευση αυτών και στον Τύπο, προκειμένου αφενός να υπάρχει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού και αφετέρου οι τυχόν διακινητές των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά να προβαίνουν σε άμεση απόσυρσή τους και ταυτόχρονη ενημέρωση της εκάστοτε αρμόδιας αρχής για την επιτήρηση της αγοράς, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία υπάγεται το προϊόν. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση διαπίστωσης από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές οι οποίες ενεργοποιούνται αμέσως μετά από κάθε ειδοποίηση μέσω του συστήματος RAPEX ή ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών ότι τα προϊόντα αυτά εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η Γ.Γ.Κ θα επιβάλλει αυστηρές διοικητικές κυρώσεις με βάση το Νόμο 2251/94, σε όλους όσους εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησής των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά.

2 Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομάδα Νo. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν (κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη μεγεθύνετε) Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την κοινοποιούσα χώρα /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό μπουφάν Μάρκα: Roberto Cavalli P74040 P , , Κωδικός , bar code: Περιγραφή: Μπουφάν για κορίτσια με φερμουάρ και κουκούλα, η οποία φέρει υφασμάτινα κορδόνια που καταλήγουν σε μικρούς φιόγκους «λεοπάρ» χρώματος. Το μπουφάν φέρει επιγραφή μαύρου και ροζ χρώματος: Roberto Cavalli, Angels. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: Angels Roberto Cavalli, Angels, καθώς και το μέγεθος του μπουφάν: XS / 162. Τρεις ετικέτες από χαρτόνι είναι επικολλημένες στο μπουφάν. Η πρώτη ετικέτα φέρει το λογότυπο του προϊόντος: Angels, Roberto Cavalli. Η δεύτερη ετικέτα φέρει πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τον αριθμό του Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών, μήκους 210 mm στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο στα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών, τα κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού δεν θα πρέπει να έχουν μήκος μεγαλύτερο από 75 mm. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

3 μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος. Η τρίτη ετικέτα φέρει το ολόγραμμα ασφαλείας, το οποίο διασφαλίζει τη γνησιότητα του προϊόντος. Σύνθεση: 80% modal, 20% πολυαμίδιο. Χώρα προέλευσης: Τουρκία /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Βρεφικό ζακετάκι Μάρκα: ROBERTO CAVALLI P54030 P , , code , bar code: Περιγραφή: Ζακετάκι γκρι χρώματος για κορίτσια. Το ένδυμα διαθέτει φερμουάρ και κουκούλα η οποία φέρει υφασμάτινα κορδόνια που καταλήγουν σε κόμπους. Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο μαύρου χρώματος με την επιγραφή: Roberto Cavalli. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται με κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

4 στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: Roberto Cavalli, καθώς και το μέγεθος του μπουφάν. Τρεις ετικέτες από χαρτόνι είναι επικολλημένες στο μπουφάν. Η πρώτη ετικέτα φέρει το λογότυπο του προϊόντος. Η δεύτερη ετικέτα εμπεριέχει πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τον αριθμό του μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος. Η τρίτη ετικέτα φέρει το ολόγραμμα ασφαλείας, το οποίο διασφαλίζει τη γνησιότητα του προϊόντος. Σύνθεση: 100%βαμβάκι. Μέγεθος: 9 (9 μηνών) /09 Φιλανδία Κατηγορία: Διακοσμητικά αντικείμενα Προϊόν: Κερί από ζελατίνη Μάρκα: Geleljus med Dekoration Αριθμός μοντέλου: 21017, αριθμός EAN: Κίνδυνος φωτιάς φωτιάς, καθώς ανατρέπεται με ευκολία και συνεπώς το γυάλινο δοχείο ενδέχεται να σπάσει. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα. Περιγραφή: Κερί από ζελατίνη τοποθετημένο μέσα σε γυάλινο δοχείο ύψους 35 cm.

5 4 0134/09 Ιταλία Κατηγορία: Καλλυντικά Προϊόν: Κασετίνα με είδη μακιγιάζ που προορίζονται για παιδιά "Pink-Chewingum" λιπ γκλος ροζ χρώματος Μάρκα: Fun & colors Αριθμός παρτίδας n E 283 Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς το λιπ γκλος ροζ χρώματος εμπεριέχει μόλυβδο σε αναλογία 409 mg/kg του συνολικού βάρους του προϊόντος. Απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές με εντολή των αρχών. Περιγραφή: Κασετίνα ροζ και λευκού χρώματος με συμμορφώνεται με την

6 καλλυντικά που προορίζονται για κορίτσια ή για νεαρές γυναίκες. Η κασετίνα εμπεριέχει: σκιές για τα μάτια, λιπ-στικ, γκλίτερ, βερνίκια νυχιών και μάσκαρα. Οδηγία Καλλυντικών 76/768/EEC /09 Βουλγαρία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Ξύλινα παιχνίδια - "Take Apart Truck" Μάρκα: BENHO ITEM n YT: 5308A; 5308B; 5308E; 5308F; Περιγραφή: Ξύλινα παιχνίδια σε σχήμα: κάμπια, παπάκι, ακρίδα, πασχαλίτσα ή εξκαφέας Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς ορισμένα κομμάτια (βίδες και μπάλες) μπορούν να αποσπαστούν με ευκολία και χωράνε εξ ολοκλήρου στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το πρότυπο EN 71. Η εισαγωγή απορρίφθηκε και τα προϊόντα καταστράφηκαν από τις αρχές του τελωνείου.

7 6 0136/09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό μπουφάν Μάρκα: Roberto Cavalli P74090 P , , κωδικός , bar code: Περιγραφή: Μπουφάν ροζ χρώματος για κορίτσια με φερμουάρ και κουκούλα η οποία φέρει υφασμάτινα κορδόνια που καταλήγουν σε μπαρέτες. Στο μπροστινό μέρος του μπουφάν υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο ροζ και Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών, μήκους 150 mm στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο στα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών, τα κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού δεν θα πρέπει να έχουν μήκος Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

8 μαύρου χρώματος με την ακόλουθη επιγραφή στα αγγλικά: Roberto Cavalli, I love school, authentic quality. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: Angels Roberto Cavalli, Authentic Quality, καθώς και το μέγεθος του μπουφάν: 8/138 (8 ετών). Τρεις ετικέτες από χαρτόνι είναι επικολλημένες στο μπουφάν. Η πρώτη ετικέτα φέρει το λογότυπο του προϊόντος: Angels, Roberto Cavalli. Οι άλλες δύο ετικέτες φέρουν τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν: τον αριθμό του μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος: 100% βαμβάκι. μεγαλύτερο από 75 mm. Χώρα προέλευσης: Τουρκία /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό φούτερ Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών, Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από

9 Μάρκα: Roberto Cavalli Code/Batch code: P74080 P , , code , bar code: Περιγραφή: Μπλούζα γκρι, λευκού και «λεοπάρ» χρώματος με φερμουάρ και κουκούλα η οποία φέρει υφασμάτινα κορδόνια ροζ χρώματος που καταλήγουν σε μπαρέτες. Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο χρυσού χρώματος με την επιγραφή: Angels. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: Authentic Quality Brand for Sweet Roberto Cavalli Angels by Roberto Cavalli Brings Good Luck, καθώς και το μέγεθος του μπουφάν: 10/154 (10 ετών). Τρεις ετικέτες από χαρτόνι είναι επικολλημένες στο μπουφάν. Η πρώτη ετικέτα φέρει το λογότυπο του προϊόντος: Roberto Cavalli Angels. Η δεύτερη ετικέτα φέρει πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τον αριθμό του μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος. Η τρίτη ετικέτα φέρει το ολόγραμμα ασφαλείας, το οποίο διασφαλίζει τη γνησιότητα του προϊόντος. Σύνθεση: 94% βαμβάκι, 6% ελαστίνη. Χώρα προέλευσης: Τουρκία μήκους 150 mm στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο στα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών, τα κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού δεν θα πρέπει να έχουν μήκος μεγαλύτερο από 75 mm. εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

10 8 0138/09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδική μπλούζα Μάρκα: Pepe Jeans Μοντέλο G60097 JASMINE, colour H01 LIGHT PINK, barcode: Περιγραφή: Παιδική μπλούζα ροζ χρώματος με καφέ ρίγες η οποία προορίζεται για κορίτσια. Επιπλέον το προϊόν φέρει κουκούλα που εμπεριέχει υφασμάτινα κορδόνια τα οποία καταλήγουν σε κόμπους. Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο με την επιγραφή: PEPE JEANS. Κίνδυνος ασφυξίας ασφυξίας, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

11 Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στα αγγλικά: "Pepe Jeans, LONDON, 4". Επιπλέον, το προϊόν φέρει επικολλημένη ετικέτα με τη σήμανση: Strength With Age, since 1973, Pepe Jeans, LONDON, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τον αριθμό του μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος. Σύνθεση: 100% βαμβάκι. Μέγεθος: 4 (4 ετών) /09 Βουλγαρία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό φούτερ Μάρκα: Gama 2000 Άγνωστος Περιγραφή: Παιδικό φούτερ που φέρει κουκούλα και κορδόνια περίσφιξης. Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο με την επιγραφή: Barbie, καθώς και η απεικόνιση ενός λουλουδιού. Επιπλέον, το προϊόν φέρει επικολλημένη Κίνδυνος ασφυξίας ασφυξίας, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά Απόσυρση από την αγορά και ενημέρωση των καταναλωτών μέσω του διανομέα με εντολή των αρχών.

12 ετικέτα με πληροφορίες σχετικά με τον παραγωγό, καθώς και τη σύνθεση του προϊόντος: 97% βαμβάκι, 3% ελαστίνη. Το προϊόν διατίθεται στην αγορά σε διαφανή συσκευασία. κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή στην περιοχή του λαιμού. Χώρα προέλευσης: Βουλγαρία /09 Ισπανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Κούκλα Μάρκα: Shu yi baby, n/m Barcode: Περιγραφή: Κούκλα με ξανθά, μακριά μαλλιά. Η κούκλα φοράει καρό φούστα και πουλόβερ με γούνινο γιακά, καθώς και μπότες μέχρι τον αστράγαλο. Οι μπαταρίες βρίσκονται στην πλάτη της κούκλας. Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς ορισμένα κομμάτια (κουμπιά και αυτοκόλλητα) μπορούν να αποσπαστούν με ευκολία και χωράνε εξ ολοκλήρου στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το πρότυπο EN 71. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου.

13 /09 Κύπρος Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν: Διακοσμητικά αντικείμενα διακοσμητικά αυτοκόλλητα από ζελατίνη Μάρκα: 1. Gel Magic 2. Jel Stickers and Gel Magic 3. Gel Magic Μοντέλα: 1: JS- 1003, 2: JS- 2003, 3: JS- 2030, Bar code: 1: , 2: and , 3: Περιγραφή: 1. Διακοσμητικά αυτοκόλλητα που μοιάζουν με ζελατίνη σε σχήμα καρδιάς κόκκινου χρώματος, τα οποία είναι συσκευασμένα σε διαφανή μεμβράνη από πολυαιθυλένιο. Η συσκευασία αποτελείται από 2 καρδιές μικρού μεγέθους, 2 μεσαίου και 2 καρδιές μεγάλου μεγέθους. 2α. Διακοσμητικά αυτοκόλλητα που μοιάζουν με ζελατίνη σε σχήμα ψαριού και αστερία και είναι συσκευασμένα σε διαφανή μεμβράνη από πολυαιθυλένιο. Η συσκευασία αποτελείται από 2 ψάρια μπλε χρώματος, 2 ψάρια πορτοκαλί χρώματος και 3 αστερίες κίτρινου χρώματος. Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς εξαιτίας της χαρακτηριστικής μορφής, της εμφάνισης, του χρώματος και του μεγέθους, το προϊόν μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένα ως τρόφιμο. Κατά συνέπεια, τα παιδιά μπορεί να το βάλουν στο στόμα τους και να το καταπιούν. Επιπλέον, το προϊόν εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία μπορούν να αποσπαστούν με ευκολία και ενδέχεται να φράξουν τον πεπτικό σωλήνα. Οι καρδιές μικρού μεγέθους χωράνε εξ ολοκλήρου στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα και αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι το εν λόγω προϊόν είναι πολύ κολλώδες, μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως πολύ επικίνδυνο. Επιπροσθέτως, τα μεγαλύτερα σχήματα μπορούν να σκιστούν με ευκολία δημιουργώντας μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία χωράνε στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα. Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

14 2β. Διακοσμητικά αυτοκόλλητα που μοιάζουν με ζελατίνη σε σχήμα ψαριού και αστερία και είναι συσκευασμένα σε διαφανή μεμβράνη από πολυαιθυλένιο. Η συσκευασία αποτελείται από 2 ψάρια τιρκουάζ χρώματος, 2 ψάρια μπλε χρώματος, 2 ψάρια κίτρινου χρώματος, 2 αστερίες κίτρινου χρώματος και 1 αστερία πράσινου χρώματος. συμμορφώνεται με την Οδηγία 87/357/EEC για προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική τους μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών. 3. Διακοσμητικά αυτοκόλλητα που μοιάζουν με ζελατίνη σε σχήμα καρδιάς κόκκινου χρώματος και διπλής καρδιάς και είναι συσκευασμένα σε διαφανή μεμβράνη από πολυαιθυλένιο. Η συσκευασία αποτελείται από 3 κόκκινες καρδιές μικρού μεγέθους και 5 διπλές καρδιές μεγάλου μεγέθους /09 Γερμανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Σετ από παιχνίδια που εκπέμπουν διαπεραστικό ήχο όταν πιεστούν Safety toys Μάρκα: Άγνωστη Άγνωστος Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς διαθέτουν ένα μηχανισμό εκπομπής διαπεραστικού ήχου ο οποίος ενδέχεται να αποκολληθεί από το Εθελούσια απόσυρση από την αγορά μ έσω του μικροπωλητή. Απαγόρευση πωλήσεων,

15 Περιγραφή: Σετ από 6 παιχνίδια που εκπέμπουν διαπεραστικό ήχο όταν πιεστούν (1 κύκνος, 1 πάπια, 2 ψάρια, 1 χελώνα, 1 βάρκα). Η συσκευασία φέρει τις ακόλουθες διατυπώσεις: "Safety Toys" για παιδιά ηλικίας 0-3 ετών / Shuhuawanjuchang, Κατασκευάζεται στην Κίνα, CCC προειδοποίηση: Κίνδυνος πνιγμού Το προϊόν εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. παιχνίδι και να καταποθεί από τον καταναλωτή. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το πρότυπο EN 71. απόσυρση από την αγορά και καταστροφή των προϊόντων μέσω των αρχών /09 Ηνωμένο Βασίλειο Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Σετ από πλεχτό σκούφο και γάντια. Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς τα πομπον είναι κατασκευασμένα από νήματα τα οποία είναι Εθελούσια ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα.

16 Μάρκα: Early days Αριθμός μοντέλου (ροζ) και (μπλε) Περιγραφή: Πλεχτά γάντια και σκούφος με φούντα στο πάνω μέρος ένα πομ-πον που κρέμεται από την κάθε πλευρά του σκούφου. κομμένα σε διάφορα μήκη και ενδέχεται να αποκολληθούν και να καταποθούν από τον καταναλωτή /09 Γερμανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Σετ από ξύλινους αυλούς που διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Μάρκα: Άγνωστη Άγνωστος Περιγραφή: Τρεις ξύλινοι αυλοί κόκκινου, πράσινου, πορτοκαλί και κίτρινου χρώματος. Χώρα προέλευσης: Ινδία Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς εμπεριέχει την αζωχρωστική ουσία Ο - τολουιδίνη σε αναλογία μεγαλύτερη από 170 mg/kg του συνολικού βάρους του προϊόντος. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC. Απαγόρευση πωλήσεων και απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδική πλεχτή μπλούζα. Μάρκα: 65 M Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού

17 Κωδικός O406, άρθρο MW83880, bar code: Περιγραφή: Παιδική πλεχτή μπλούζα κόκκινου χρώματος με γκρι ρίγες, φερμουάρ και κουκούλα που φέρει υφασμάτινα κορδόνια που καταλήγουν σε κόμπους. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν διακοσμητικά σχέδια που απεικονίζουν το γράμμα «M» και τον αριθμό «65». Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: 65 M, καθώς και το μέγεθος του προϊόντος 2A. Επιπλέον, το προϊόν φέρει επικολλημένη ετικέτα με τη σήμανση: «65 M», καθώς και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τον αριθμό του μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος. Σύνθεση: 70% ακρυλικό, 30% μάλλινο. Μέγεθος: 2A 86/92 (1-2 ετών). συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

18 /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Γούνινο παλτό για κορίτσια Μάρκα: M+é Κωδικός Y603, article R631 Περιγραφή: Γούνινο παλτό ροζ χρώματος για κορίτσια, το οποίο φέρει δύο κορδόνια στην περιοχή του λαιμού. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: «M+é», καθώς και το μέγεθος του προϊόντος (12 M). Επιπλέον, το προϊόν φέρει ετικέτα με το λογότυπο του προϊόντος: «M+é», καθώς και αυτοκόλλητο με πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τον αριθμό του μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος. Σύνθεση: 100% γούνα (κουνελιού). Μέγεθος: 12M (12μηνών). Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας. 17 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα Κίνδυνος στραγγαλισμού Έγιναν διορθωτικές

19 0147/09 σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό μπουφάν Μάρκα: 65 M Κωδικός O647, article MW83622 Περιγραφή: Παιδικό μπουφάν κόκκινου και γκρι χρώματος. Το μπουφάν έχει φερμουάρ, κουμπιά, δύο τσέπες και κουκούλα με κορδόνια που καταλήγουν σε κόμπους. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στα αγγλικά: 65 M. Επιπροσθέτως, το προϊόν φέρει επικολλημένη ετικέτα με το λογότυπο του προϊόντος: 65 M, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τον αριθμό του μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος. Σύνθεση: 100% βαμβακερό. Μέγεθος: 5A 104/110 (5 ετών). στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

20 /09 Ισπανία Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν: Αλυσίδα με φωτάκια - Σειρά από 96 φωτάκια (serie de uva mediana) Μάρκα: Xing Yao Ref: XY8010 Περιγραφή: Χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε σχήμα τσαμπιού από σταφύλια, τα οποία είναι συσκευασμένα σε κουτί από χαρτόνι που φέρει την ακόλουθη επιγραφή στα αγγλικά: "96 L Medium grape series". Επιπλέον, η συσκευασία συμπεριλαμβάνει εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσης του προϊόντος στα ισπανικά και το προϊόν φέρει το σήμα CE. Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς - εξαιτίας της χαρακτηριστικής μορφής, της εμφάνισης, του χρώματος και του μεγέθους, το προϊόν μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένα ως τρόφιμο. Πιο συγκεκριμένα, ορισμένα φώτα έχουν το μέγεθος που έχει ένα κανονικό τσαμπί από σταφύλια και μπορούν να αποκολληθούν με ευκολία. Κατά συνέπεια, τα παιδιά μπορεί να το βάλουν στο στόμα τους και να το καταπιούν. Επιπλέον, το προϊόν εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία μπορούν να αποσπαστούν με ευκολία και ενδέχεται να φράξουν τον πεπτικό σωλήνα. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου. συμμορφώνεται με την Οδηγία 87/357/EEC για προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική τους μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών /09 Φιλανδία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Κασκόλ Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς εμπεριέχει απαγορευμένες Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου.

21 Μάρκα: Erica Άγνωστος Περιγραφή: 1. Καρό κασκόλ από βισκόζ σε διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου. Μέγεθος: 55 x 180 cm. 2. Καρό κασκόλ από βισκόζ μπλε και πράσινου χρώματος. Μέγεθος: 55 x 180 cm. Χώρα προέλευσης: Ινδία αζωχρωστικές ουσίες. Η σκουρότερη απόχρωση του πράσινου κασκόλ απελευθερώνει βενζιδίνη σε αναλογία 880 mg/kg του συνολικού βάρους του προϊόντος. Επίσης, το προϊόν απελευθερώνει βενζιδίνη σε αναλογία 41 mg/kg του συνολικού βάρους του προϊόντος και 4-αμινοδιφαινόλη σε αναλογία 30 mg/kg, η οποία υπερβαίνει τα επιτρεπόμενα όρια. Στο μπλε και πράσινο κασκόλ, το μπλε χρώμα απελευθερώνει βενζιδίνη σε αναλογία 86 mg/kg και διμεθοξυβενζιδίνη σε αναλογία 150 mg/kg από 3,3. Η αναλογία των εν λόγω χημικών ουσιών υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο των 30 mg/kg. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC /09 Ολλανδία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Σετ από κούκλες - Beauty Μάρκα: Nicky Toy Aριθμός αντικειμένου:19515, κωδικός EAN , manufacturer item no 839. Περιγραφή: Σετ από κούκλες συσκευασμένες σε μπλίστερ πακέτα. Η εν λόγω κούκλα έχει κοκκινωπά μαλλιά και φοράει ένα φόρεμα πράσινου και ασημί χρώματος. Επιπλέον, η συσκευασία εμπεριέχει αξεσουάρ. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς το κεφάλι της κούκλας εμπεριέχει δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 46% του συνολικού βάρους του προϊόντος. Σύμφωνα με την Οδηγία χημικών Περιορισμών 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα αντικείμενα παιδικής φροντίδας. Εθελούσια παύση πωλήσεων και απόσυρση από την αγορά μέσω του εισαγωγέα.

22 Χώρα προέλευσης: Χονγκ Κονγκ /09 Ολλανδία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Κούκλα - Vivacious Likable Lelia style by me Μάρκα: Lelia 7332 BP 73 NL No: L0306, αριθμός EAN: Περιγραφή: Πλαστική κούκλα ύψους 35 cm, η οποία διατίθεται στην αγορά σε πλαστική συσκευασία κυλινδρικού σχήματος. Η κούκλα έχει μακριά καστανά μαλλιά και φοράει καπέλο ροζ και λευκού χρώματος. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς: - Τα πόδια και τα μπράτσα της κούκλας εμπεριέχουν δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 33.6% του συνολικού βάρους του προϊόντος και το κεφάλι της κούκλας εμπεριέχει τον ίδιο φθαλικό εστέρα σε αναλογία 36.7% του συνολικού βάρους του προϊόντος. Απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές με εντολή των αρχών. - Επιπλέον, το κεφάλι της κούκλας εμπεριέχει διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP) σε αναλογία 2.6% του συνολικού βάρους του προϊόντος. Σύμφωνα με την Οδηγία χημικών Περιορισμών

23 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια /09 Ιρλανδία Κατηγορία: Συσκευές υγραερίου Προϊόν: Συσκευές υγραερίου - NEW World Vision 50 TWLM LPG Μάρκα: NEW World & Περιγραφή: Κουζίνα υγραερίου με δύο φούρνους και γκριλ υγραερίου με 4 εστίες. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς, όταν το γκριλ υγραερίου τεθεί σε λειτουργία και η πόρτα του φούρνο είναι κλειστή, το ποσοστό του CO που εκπέμπεται κατά τη διάρκεια των 6 πρώτων λεπτών είναι μεγαλύτερο από 0.25%, ενώ το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του παραγωγού.

24 Χώρα προέλευσης: Τουρκία είναι 0.2% DAF CO. Tο προϊόν δεν συμμορφώνεται με την Οδηγία Συσκευών Υγραερίου /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Βρεφικό μπουφάν Μάρκα: M+é Κωδικός: T816, αριθμός αντικειμένου: NQW89857, bar code: Περιγραφή: Βρεφικό μπουφάν σκούρου μπλε χρώματος με φερμουάρ, κουμπιά, δύο πλαϊνές τσέπες και μια κουκούλα που φέρει κορδόνια. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: «M+é», καθώς και το μέγεθος του προϊόντος (6 M). Επιπροσθέτως, το προϊόν φέρει επικολλημένη ετικέτα από χαρτόνι με το λογότυπο του προϊόντος: «M+é», καθώς και αυτοκόλλητο με πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τον αριθμό του μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος. Σύνθεση: 100% βαμβακερό. Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

25 Μέγεθος: 6M 62/68 (6 μηνών) /09 Ισπανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιδικό κινητό τηλέφωνο, που λειτουργεί με μπαταρίες Μάρκα: Vidal Item JC-6630, Bar Code: Περιγραφή: Παιδικό κινητό τηλέφωνο, που λειτουργεί με 2 ΑΑ μπαταρίες. Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία μπλίστερ με χαρτόνι, το οποίο φέρει τις ακόλουθες ενδείξεις: "Battery operated PHONE 2 "AA" Battery", VIDAL, το σήμα CE, προειδοποιήσεις, οδηγίες για τις μπαταρίες και τα στοιχεία της υπεύθυνης εταιρείας. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς αποτυγχάνει στο τεστ πτώσης και σπάει η μία πλευρά του, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αιχμηρά κομμάτια, που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το Πρότυπο EN 71. Withdrawal from the market ordered by the authorities.

26 /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό μπουφάν Μάρκα: 65 M Κωδικός: O403, αριθμός αντικειμένου: MW83864 Περιγραφή: Mπουφάν κόκκινου και γκρι χρώματος για παιδιά με κουκούλα η οποία φέρει υφασμάτινα κορδόνια. Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο μαύρου χρώματος το οποίο απεικονίζει το γράμμα «Μ» και τον αριθμό 65. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: «65 M», καθώς και το μέγεθος του προϊόντος: 2A. Επιπροσθέτως, το προϊόν φέρει επικολλημένη ετικέτα από χαρτόνι με το λογότυπο του προϊόντος: «65M», καθώς και αυτοκόλλητο με πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τον αριθμό του μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος. Σύνθεση: 100% βαμβακερό. Μέγεθος: 2A 86/92 (1-2 ετών). Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

27 /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Γούνινο πόντζο για κορίτσια Μάρκα: M+é Τύπος/ αριθμός μοντέλου: Κωδικός: Y603, αριθμός αντικειμένου: NRW80630, bar code: Περιγραφή: Γούνινο πόντζο ροζ χρώματος για κορίτσια. Η γούνα φέρει δύο κορδόνια στην περιοχή του λαιμού. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: «M+é», καθώς και το μέγεθος του προϊόντος (12 M). Επιπροσθέτως, το προϊόν φέρει επικολλημένη ετικέτα από χαρτόνι με το λογότυπο του Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

28 προϊόντος: «65 Μ», καθώς και αυτοκόλλητο με πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τον αριθμό του μοντέλου, το μέγεθος, το barcode, την τιμή και τη σύνθεση του προϊόντος. Σύνθεση: 100% γούνα (κουνελιού). Μέγεθος: 12M (12 μηνών) /09 Ελλάδα Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν: Διακοσμητικά κεριά Μάρκα: Inart Item. No.: T-4832, barcode: Περιγραφή: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα διακοσμητικά κεριά σε σχήματα από τάρτες με διάφορα φρούτα. Διαστάσεις κατά προσέγγιση: διάμετρος 4.5 cm, ύψος 4.5 cm). ΤΑ κεριά είναι συσκευασμένα σε διαφανές κουτί με διαστάσεις: 14 cm x 14 cm x 5 cm κατά προσέγγιση. Το κάθε κουτί εμπεριέχει 9 κεριά και φέρει βάση και διακοσμητικό φιόγκο καφέ χρώματος. Τα κεριά δεν πωλούνται χωριστά. Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς -εξαιτίας της χαρακτηριστικής μορφής, της εμφάνισης, του χρώματος και του μεγέθους, το προϊόν (τάρτες) μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένα ως τρόφιμο. Κατά συνέπεια, τα παιδιά μπορεί να το βάλουν στο στόμα τους και να το καταπιούν. Επιπλέον, το προϊόν εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία μπορούν να αποσπαστούν με ευκολία και ενδέχεται να φράξουν τον πεπτικό σωλήνα. συμμορφώνεται με την Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

29 Οδηγία 87/357/EEC για προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική τους μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών /09 Ολλανδία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Σετ από κούκλες - Pretty Princess αξεσουάρ ομορφιάς Μάρκα: Nicky Toy Αριθμός αντικειμένων 05284, κωδικός EAN Περιγραφή: Σετ παιχνιδιού συσκευασμένο πάνω σε χαρτόνι και μέσα σε μπλίστερ πακέτο. Η κούκλα έχει ξανθά μαλλιά και φοράει ροζ μπλούζα και ανοιχτή μπλε φούστα. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς τα παπούτσια της κούκλας εμπεριέχουν διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP) σε αναλογία 77.8% του συνολικού βάρους του προϊόντος. Σύμφωνα με την Οδηγία χημικών Περιορισμών 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια. Εθελούσια παύση πωλήσεων και απόσυρση από την αγορά μέσω του εισαγωγέα. Χώρα προέλευσης: Χονγκ Κονγκ

30 /09 Φιλανδία Κατηγορία: Διάφορα Προϊόν: Ψαλίδι για βλεφαρίδες Μάρκα: Duroy KOS5217 Περιγραφή: Ψαλίδι για βλεφαρίδες με χειρολαβές ροζ χρώματος. Επίσης, το προϊόν διατίθεται στην αγορά με χειρολαβές ανοιχτού μπλε χρώματος, αλλά η παραλλαγή αυτή του προϊόντος δεν είναι ελαττωματική. Χώρα προέλευσης: Κορέα Κίνδυνος πρόκλησης βλάβης της όρασης πρόκλησης βλάβης της όρασης, καθώς οι χειρολαβές ροζ χρώματος ενδέχεται να σπάσουν κατά τη διάρκεια της χρήσης του προϊόντος και να χτυπήσουν τα μάτια ή το πρόσωπο του καταναλωτή. Ένα περιστατικό έχει αναφερθεί. Εθελούσια ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα /09 Ολλάνδία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Κούκλα - Bonnily Girl Μάρκα: Lelia 7332 BP 73 NL No: L0193, αριθμός EAN: Περιγραφή: Πλαστική κούκλα με ξανθά μαλλιά και ύψος 31 cm. Η κούκλα φοράει κίτρινη μπλούζα και πράσινη και λευκή φούστα. Η συσκευασία αποτελείται από ένα πλαστικό κουτί και συμπεριλαμβάνει διάφορα αξεσουάρ. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς: - Τα πόδια και τα μπράτσα της κούκλας εμπεριέχουν δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 8.9% του συνολικού βάρους του προϊόντος και το κεφάλι της κούκλας εμπεριέχει τον ίδιο φθαλικό εστέρα σε αναλογία 40.1%. - Επιπλέον, τα πόδια και τα μπράτσα της κούκλας εμπεριέχουν διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP) σε αναλογία 21.9% του συνολικού βάρους του προϊόντος και το κεφάλι Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του προμηθευτή.

31 της κούκλας εμπεριέχει τον ίδιο φθαλικό εστέρα σε αναλογία 0.99%. - Επίσης, τα πόδια και τα μπράτσα της κούκλας εμπεριέχουν δι-ισοδέκυλο φθαλικό εστέρα (DIDP) σε αναλογία 2.6% του συνολικού βάρους του προϊόντος. Σύμφωνα με την Οδηγία χημικών Περιορισμών 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια /09 Ισπανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Μουσικό παιχνίδι με φωτισμό - Super sp'ace gun Μάρκα: Pépro REF , barcode: Περιγραφή: Παιχνίδι - πιστόλι με ακτίνες λέιζερ στο οποίο αποτυπώνεται ανάγλυφα: AK Δύο αυτοκόλλητα είναι επικολλημένα στο παιχνίδι τα οποία αναγράφουν: FIREPOWER, SPACE PWERFULL. Το παιχνίδι είναι συσκευασμένο σε χάρτινο κουτί με πλαστική διαφάνεια από την οποία φαίνεται το εσωτερικό του προϊόντος και υπάρχουν ενδείξεις με τις ακόλουθες πληροφορίες: SP'ACE GUN.- Κατασκευάζεται στην Κίνα.- CE, σύμβολο, λεπτομερείς προειδοποιήσεις, ενώ υποδεικνύεται ότι το προϊόν δεν συνιστάται για παιδιά ηλικίας κάτω των τριών ετών. Κίνδυνος πρόκλησης βλάβης της όρασης πρόκλησης βλάβης της όρασης γιατί συμπεριλαμβάνει ακτίνα λέιζερ κατηγορίας III B, η οποία είναι επικίνδυνη για την όραση του χρήστη. Σε περίπτωση κακής χρήσης, η ακτινοβολία του λέιζερ μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο απροστάτευτο μάτι. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

32 /09 Γαλλία Κατηγορία: Εξοπλισμός για χόμπι και σπορ Προϊόν: Μπροστινός τροχός ποδηλάτου Μάρκα: MAVIC R- SYS, R-SYS Premium, R-SYS Test Περιγραφή: Μπροστινός τροχός αγωνιστικού ποδηλάτου. Οι R- SYS μπροστινοί τροχοί αποτελούνται από μια Maxtal 22mm αλουμινένια ζάντα και από 16 ακτίνες κατασκευασμένες από ίνες άνθρακα. Οι τροχοί R-SYS φέρουν όλοι το σύμβολο R-SYS χρώματος μαύρο ή ασημένιο στην εξωτερική πλευρά της ζάντας. Υπάρχει επίσης ένα αυτοκόλλητο κολλημένο στη ζάντα του κάθε τροχού το οποίο φέρει το barcode και τον αύξοντα αριθμό του προϊόντος. Κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων ατυχημάτων γιατί οι ακτίνες του τροχού μπορεί να σπάσουν, κάτι το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει το σπάσιμο του τροχού και πτώση του ποδηλάτη. Έχουν αναφερθεί διάφορα ατυχήματα. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN Εθελούσια ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του κατασκευαστή. Χώρα προέλευσης: Γαλλία

33 /09 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Πίσω φρένο μοτοσικλέτας Μάρκα: KAWASAKI Σε συγκεκριμένα οχήματα 1400GTR, εξαιτίας του σχήματος του ποδόφρενου, μικρές πέτρες ή σκουπίδια μπορούν να εγκλωβιστούν Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες μέσω του εισαγωγέα. Η ανάκληση,

34 Μοτοσικλέτες μάρκας KAWASAKI, μοντέλο ZG1400A8/A9F, 1400GTR Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν κατά τα έτη 2008 και 2009 με αύξοντες αριθμούς που κυμαίνονται: 1. ZG1400A8F: Από JKBZGT40AAA εώς JKBZGT40AAA ανάμεσα στο ποδόφρενο και στον άξονα του εμβόλου του πίσω φρένου. Αυτό είναι πιθανόν να υπερθερμάνει το πίσω φρένο, προκαλώντας ζημιά και μπλοκάρισμα ή αποτυχία λειτουργίας του πίσω φρένου, δημιουργώντας απώλεια ελέγχου ή ακινησία της μοτοσικλέτας. σύμφωνα με δήλωση του διανομέα της KAWASAKI στη χώρα μας, αφορά 32 μοτοσικλέτες, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν ήδη ενημερωθεί. 2. ZG1400A9F: Από JKBZGT40AAA έως JKBZGT40AAA Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία. Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό μπουφάν Μάρκα: mini raxevsky Κωδικός 82RJZ300, bar code: Περιγραφή: Παιδικό μπουφάν χρυσαφί χρώματος για κορίτσια. Το μπουφάν διαθέτει κουκούλα η οποία φέρει κορδόνια που σχηματίζουν θηλιές και ένα κορδόνι περίσφιξης που βρίσκεται στην κορυφή της κουκούλας. Επιπλέον το μπουφάν διαθέτει φερμουάρ, δύο πλαϊνές τσέπες, ζώνη και δύο κορδόνια περίσφιξης που βρίσκονται στο κάτω μέρος και καταλήγουν σε μεταλλικές μπαρέτες. Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο μαύρου χρώματος το οποίο Κίνδυνος στραγγαλισμού και πρόκλησης τραυματισμών στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. - πρόκλησης τραυματισμών, Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

35 απεικονίζει το αγγλικό γράμμα R. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: mini raxevsky, passion for life, καθώς και το μέγεθος του μπουφάν: "6y" (6 ετών). Δυο ετικέτες από χαρτόνι είναι επικολλημένες στο μπουφάν. Στην πρώτη ετικέτα αναγράφονται οι ακόλουθες πληροφορίες: το μέγεθος, ο κωδικός μοντέλου, το barcode, η σύνθεση και η τιμή του προϊόντος, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση του κατασκευαστή. Στη δεύτερη ετικέτα αναγράφεται το όνομα του καταστήματος και η σύνθεση του προϊόντος: 100% νάιλον. εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στο κάτω μέρος του μπουφάν. συμμορφώνεται με το Πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα κορδόνια περίσφιξης, τα διακοσμητικά κορδόνια και τα λειτουργικά κορδόνια, καθώς και οι μπαρέτες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του προϊόντος (όταν το κάτω μέρος είναι κάτω από τον καβάλο), δεν θα πρέπει να κρέμονται κάτω από την κάτω άκρη του ενδύματος. Χώρα προέλευσης: Χονγκ Κονγκ

36 /09 Ισπανία Κατηγορία: Σειρές από φωτάκια Προϊόν: Σειρές από φωτάκια Luces blanca/cortinas Μάρκα: Masterlamp Reference: 38607, Barcode: Περιγραφή: Κουρτίνα που αποτελείται από 500 λευκά φωτάκια, συσκευασμένη σε χάρτινο κουτί με την ακόλουθη επιγραφή: Masterlamp, 500 λευκά φωτάκια, κουρτίνα. 24 V. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας γιατί τα ηλεκτροφόρα μέρη του προϊόντος είναι ευπρόσιτα καθώς οι ακροδέκτες δεν έχουν περάσει την δοκιμασία για την αποδοτικότητα μόνιμης σύνδεσης και τα καλώδια δεν έχουν περάσει τον έλεγχο τάσης για εξωτερική και εσωτερική συρμάτωση. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου. Χώρα προέλευσης: Χονγκ Κονγκ συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης και το Πρότυπο EN /09 Ισπανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Αρκουδάκι με μαγνήτη Μάρκα: Simba QUERO Περιγραφή: Αρκουδάκι με μαγνήτη. Η ακόλουθη διατύπωση υπάρχει στο κουτί που συμπεριλαμβάνει το παιχνίδι: QUERO, Teddy Bear Magnet και CE ένδειξη. Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού γατί η ραφή που βρίσκεται ανάμεσα από τα πόδια της αρκούδας σκίζεται και μένει ανοιχτή, επιτρέποντας την πρόσβαση στο μαγνήτη που υπάρχει στο εσωτερικό μέρος, ο οποίος είναι μικρού μεγέθους. Απόσυρση από την αγορά μετά από εντολή των αρχών.

37 Χώρα προέλευσης: Χονγκ Κονγκ συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το πρότυπο EN /09 Γερμανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Σύστημα χειροκίνητου ελέγχου για επιβατικά οχήματα - Classic Μάρκα: Veigel BHA01, BHA02, BHA03, BHA04 και BHA06. Περιγραφή: Σύστημα χειροκίνητου ελέγχου για επιβατικά οχήματα με το χαρακτηρισμό "CLASSIC" ως πρόσθετος εξοπλισμό για οχήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα επηρεαζόμενα συστήματα χειροκίνητου ελέγχου διατέθηκαν μεταξύ Μαΐου 2002 και Νοεμβρίου 2004 και αντικαθιστούν τα πεντάλ για το φρένο και το γκάζι. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς, λόγω χρήσης λανθασμένων υλικών ενδέχεται να εμφανιστούν ρωγμές στη ραφή συγκόλλησης της φέρουσας ακίδας με τη βάση. Στη χειρότερη περίπτωση η ακίδα ενδέχεται να αποκολληθεί τελείως, οδηγώντας σε δυσλειτουργία ή ακόμα και απώλεια του φρένου και του γκαζιού, με πιθανή συνέπεια την πρόκληση ατυχήματος. Εθελούσια ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του κατασκευαστή. Χώρα προέλευσης: Γερμανία

38 /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό μπουφάν Μάρκα: mini raxevsky Κωδικός 82RJZ990, bar code: Περιγραφή: Παιδικό μπουφάν ασημί χρώματος για κορίτσια. Το μπουφάν διαθέτει κολάρο το οποίο φέρει κορδόνια και διακοσμητικές πούλιες. Επίσης, το μπουφάν διαθέτει φερμουάρ, ζώνη και δύο κορδόνια περίσφιξης που βρίσκονται στη περιοχή της μέσης και καταλήγουν σε μεταλλικές μπαρέτες. Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο μαύρου χρώματος το οποίο απεικονίζει το αγγλικό γράμμα: R. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στα αγγλικά: mini raxevsky, passion for life, καθώς και το μέγεθος του ενδύματος: "4y" (4 ετών). Δυο ετικέτες από χαρτόνι είναι επικολλημένες στο μπουφάν. Στην πρώτη ετικέτα αναγράφονται οι ακόλουθες πληροφορίες: το μέγεθος, ο κωδικός μοντέλου, το barcode, η σύνθεση και η τιμή του προϊόντος, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση του κατασκευαστή. Στη δεύτερη Κίνδυνος στραγγαλισμού και πρόκλησης τραυματισμών στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. - πρόκλησης τραυματισμών, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στο κάτω μέρος του μπουφάν. συμμορφώνεται με το Πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα κορδόνια περίσφιξης, τα διακοσμητικά κορδόνια και τα λειτουργικά κορδόνια, καθώς και οι μπαρέτες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του προϊόντος (όταν το Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

39 ετικέτα αναγράφεται το όνομα του καταστήματος και η σύνθεση του προϊόντος: 100% νάιλον. Χώρα προέλευσης: Χονγκ Κονγκ κάτω μέρος είναι κάτω από τον καβάλο), δεν θα πρέπει να κρέμονται κάτω από την κάτω άκρη του ενδύματος /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδική ζακέτα Μάρκα: Prémaman Παιδική ζακέτα χρώματος ροζ, Κωδικός CARD439F7A06M, item no , bar code: Περιγραφή: Πλεκτή ζακέτα χρώματος ροζ για κορίτσια με μικρά κουμπιά και κορδόνια στη μέση. Στο εσωτερικό υπάρχει μια ραμμένη υφασμάτινη ετικέτα που περιλαμβάνει την επιγραφή: Prémaman και το μέγεθος του προϊόντος: "6M" Κίνδυνος ατυχημάτων ατυχημάτων λόγω της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της μέσης με ελεύθερες άκρες, η καθεμιά από τις οποίες κρέμεται 220 mm. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο οι ελεύθερες άκρες των κορδονιών που βρίσκονται στην περιοχή της μέσης δεν πρέπει να προεξέχουν περισσότερο από 140 mm Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

40 (για παιδιά ηλικίας 6 μηνών). Επιπλέον υπάρχει μια χάρτινη ετικέτα επικολλημένη στο προϊόν με το λογότυπο της μάρκας: Prémaman και πληροφορίες όπως το barcode, το χρώμα, το μέγεθος και την τιμή του προϊόντος. Σύνθεση: 78% βαμβάκι, 22% μάλλινο. από την κάθε πλευρά και μετριέται όταν το ένδυμα έχει ανοιχτεί πάνω σε επίπεδη επιφάνεια και στο μέγιστο δυνατό μέγεθός του /09 Ισπανία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικά παπούτσια Μάρκα: Pasite P1030. Περιγραφή: Παιδικά παπούτσια καφέ χρώματος, τα οποία κλείνουν με αυτοκόλλητο κούμπωμα, που φέρει τις ενδείξεις: "Pasite. Children." Το προϊόν συσκευάζεται σε χάρτινο κουτί, που φέρει εσωτερικά ετικέτα με την ένδειξη "κατασκευάζεται στην Κίνα", καθώς και τα στοιχεία του εισαγωγέα. Στη μία πλευρά του κουτιού αναγράφεται: "Art. nº P1030 Colour: Brown, size: 22". Κίνδυνος χημικών χημικών, εξαιτίας της παρουσίας πτητικών οργανικών ενώσεων στα παπούτσια και στα σακουλάκια, που περιέχονται στη συσκευασία. Και στις δύο περιπτώσεις, μέσω της φασματοσκοπίας μάζας έχει ανιχνευθεί η παρουσία διμέθυλο φουμαρικού εστέρα, το οποίο χρησιμοποιείται ως μέσω κατά της μούχλας. Ο διμέθυλο φουμαρικός εστέρας θεωρείται επιβλαβής και ερεθιστικός σε επαφή με το δέρμα, και δεν επιτρέπεται η χρήση του. Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

41 /09 Ισπανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Σετ από «καουμπόικα» πιστόλια με έξι βέλη που φέρουν βεντούζες μικρού μεγέθους Μάρκα: WESTWARD 08LW060 Περιγραφή: Σετ από δύο «καουμπόικα» πιστόλια με έξι βέλη που φέρουν βεντούζες μικρού μεγέθους. Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, εξαιτίας της παρουσίας προσβάσιμων μικροσκοπικών κομματιών που αποσπώνται με ευκολία (βεντούζες μικρού μεγέθους) και χωράνε εξ ολοκλήρου στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το Πρότυπο EN 71. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου /09 Βουλγαρία Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν: Γόμες Μάρκα: Scool point Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς εξαιτίας της χαρακτηριστικής Απαγόρευση πωλήσεων, απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από

42 Αριθμός αντικειμένου , barcode: Περιγραφή: Γόμες που θυμίζουν τρόφιμα και έχουν το σχήμα φράουλας, μανταρινιού, μούρου και ανανά. Στη συσκευασία αναγράφονται οι ακόλουθες σημάνσεις στα αγγλικά: "Scool point" Germany, Raidergummis, erasers. Χώρα προέλευσης: Γερμανία μορφής, της εμφάνισης, του χρώματος και του μεγέθους, το προϊόν μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένα ως τρόφιμο. Κατά συνέπεια, τα παιδιά μπορεί να το βάλουν στο στόμα τους και να το καταπιούν. Επιπλέον, το προϊόν εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία μπορούν να αποσπαστούν με ευκολία και ενδέχεται να φράξουν τον πεπτικό σωλήνα. συμμορφώνεται με την Οδηγία 87/357/EEC για προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική τους μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών. τους καταναλωτές με εντολή των αρχών. 43 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών Έγιναν διορθωτικές

43 0177/09 σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Πουλόβερ για κορίτσια Μάρκα: JUMBO Code M, barcode: Περιγραφή: Πουλόβερ ροζ, κίτρινου, πορτοκαλί και πράσινου χρώματος με δύο υφασμάτινα κορδόνια περίσφιξης που βρίσκονται στην περιοχή της μέσης και καταλήγουν σε πομ - πον. Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο μαύρου χρώματος το οποίο απεικονίζει λουλούδια, πεταλούδες, καρδιές, καθώς και το γράμμα B. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στα αγγλικά στην οποία αναγράφονται οι ακόλουθες σημάνσεις: Jumbo, 18 μηνών, το barcode του προϊόντος, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση και της οδηγίες πλυσίματος του προϊόντος. Επιπροσθέτως, το ένδυμα φέρει επικολλημένη ετικέτα με την εξής επιγραφή: Jumbo, 18 μηνών. Στο πίσω μέρος της ετικέτας αναγράφονται πληροφορίες σχετικά με τον εισαγωγέα. Σύνθεση: 100% ακρυλικό. πρόκλησης τραυματισμών, εξαιτίας της ύπαρξης κορδονιών περίσφιξης που βρίσκονται στην περιοχή της μέσης και έχουν ελεύθερες άκρες που το μήκος τους φτάνει μέχρι τα 280 mm. συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο οι ελεύθερες άκρες των κορδονιών περίσφιξης που βρίσκονται στην περιοχή της μέσης, δεν επιτρέπεται να προεξέχουν περισσότερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος που είναι 140 mm από την κάθε πλευρά και μετριέται όταν το ένδυμα έχει ανοιχτεί πάνω σε επίπεδη επιφάνεια και στο μέγιστο δυνατό μέγεθός του. ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

44 /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Βρεφικό μπουφάν Μάρκα: Armani Baby Αριθμός αντικειμένου GXK151G, χρώμα B5 BLU Notte Περιγραφή: Βρεφικό μπουφάν σκούρου μπλε χρώματος με κουμπιά, κουκούλα και ελαστικά κορδόνια περίσφιξης που σχηματίζουν θηλιές στην περιοχή της κουκούλας. Πάνω στην κουκούλα αναγράφεται το λογότυπο και το όνομα της μάρκας. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει υφασμάτινη ετικέτα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο του προϊόντος στα αγγλικά: ARMANI baby, καθώς και το μέγεθος του ενδύματος: 12M, 75cm. Δυο ετικέτες από χαρτόνι είναι επικολλημένες στο μπουφάν. Στη μια από τις ετικέτες υπάρχει αυτοκόλλητο στο οποίο αναγράφονται πληροφορίες σχετικά με το χρώμα, το μέγεθος, την τιμή, το barcode και τον αριθμό του μοντέλου. Επιπλέον, το προϊόν φέρει πιστοποιητικό γνησιότητας: Certificato authenticita. Σύνθεση: Εξωτερικό: 100% νάιλον, Επένδυση: 100% Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-7 ετών, δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται και να εφοδιάζονται κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας.

45 νάιλον, παραγεμίσματα: 80% χνούδι, 20% πούπουλα χήνας. Μέγεθος: 12M 74 cm (12 μηνών). Χώρα προέλευσης: Ινδονησία /09 Δημοκρατία της Τσεχίας Κατηγορία: Προστατευτικός εξοπλισμός Προϊόν: Κράνος για ποδήλατα Μάρκα: Προστατευτικός εξοπλισμός UNIVERSAL, Sonic Star A 336 αριθμός EAN Περιγραφή: Ένα προστατευτικό κράνος για ποδήλατα, το οποίο είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό κόκκινου, κίτρινου και μπλε χρώματος. Η συσκευασία αποτελείται από μια πλαστική τσάντα που κλείνει με ετικέτα από χαρτόνι. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις προστασίας από την πρόσκρουση και την διείσδυση. Κατά συνέπεια, υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι του αναβάτη στην περίπτωση που αυτός πέσει. Το προϊόν συμμορφώνεται με την Οδηγία Προσωπικού Προστατευτικού Εξοπλισμού 89/686/EEC και τα Πρότυπο EN Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

46

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX)

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) - Εβδοµαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων µέσω RAPEX - Εβδοµάδα 1-2007 No. Κοινοποιούντα κράτη- µέλη Προϊόν (κάντε κλικ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011 Report 31-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0461/11. ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα λεύκανσης δέρματος "Faimess cream"

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX)

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομάδα 15-2009 Νo. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν (κάντε κλικ στη φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012 Report 09-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0337/12 ΓΑΛΛΙΑ Προϊόντα περιποίησης μαλλιών "Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ 2012 Report 48-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1788/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Σαπούνι Μάρκα: Montclaire Όνομα: Round

Διαβάστε περισσότερα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 24-30 / 2011 Report 28-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0640/11 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Αποσμητικά "Anhidrol" Μάρκα: IOOX HYGIENE

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 15 Ιουνίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 05 Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 15 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 23 Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 Τηλ: + 357 22867377 Φαξ: + 357 22375120 e mail: atheodorou@mcit.gov.cy 10 Ιανουαρίου 2014 Διευθυντή Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 01 Απριλίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 01 Απριλίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 01 Απριλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 15 Μαρτίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 21 εκεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 29-30-31-32-36-38-39(εβδομάδα)/20 Report 30-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα 1 A12/0731 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Φυσική βαφή μαλλιών Μάρκα: ArtKolor

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών (Υ.Α.&Π.Κ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Αναφορά 19 Σημείωση: H αναφορά A12/0325/13 από την 10η εβδομάδα του 2013 έχει αποσυρθεί οριστικά ύστερα από αποσαφήνιση του κινδύνου από τις αρχές κοινοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012 Report 01-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0019/12 ΡΟΥΜΑΝΙΑ Eyeliner Μάρκα: Ruby Rose Τύπος / αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012 Report 32-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1173/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Προϊόν περιποίησης νυχιών Μάρκα:

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 12 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 10 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΥΕΕΒΤ: Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΥΕΕΒΤ: Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 20 Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 1 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 24 Ιουνίου 20 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 21 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 20-15 Αναφορά 42-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την 37 A12/1637/ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κραγιόν Μάρκα: Baolishi Όνομα: ΑΓΝΩΣΤΟ Τύπος/αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 10 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι.

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 43-44-45 / 2012 Report 43-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1592/12 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα σώματος Μάρκα: Gigi Όνομα:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 14 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 14 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 14 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες 1 Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 30 Ιουλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018 Αναφορά 19-2018 No. Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα A12/0660 Κρέμα χεριών Mάρκα: Aromat Όνομα: Крем-бальзам

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 07 Μαΐου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011 Report 37-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0921/11 Πορτογαλία Προϊόν: Κρέμα λεύκανσης δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 14 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 14 Αυγούστου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, Αυγούστου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 3 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011 Report 46-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 1296/11 ΕΣΘΟΝΙΑ Πακέτο με καλλυντικά "CoCo`s Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012 Report 22-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0825/12 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 17 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 12 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 7 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Περιγραφή Κίνδυνος Φωτογραφία

Α/Α Περιγραφή Κίνδυνος Φωτογραφία Α/Α Περιγραφή Κίνδυνος Φωτογραφία 1 Βρεφικό σετ ρούχων, μάρκας LOLLITOP, μοντέλο 723, με γραμμοκώδικα 0100320830723 και με στραγγαλισμού και τραυματισμού από την παρουσία λειτουργικών κορδονιών στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 10 Αυγούστου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 25 Σεπτεµβρίου 2006 ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX H κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει µέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27 Αυγούστου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012 Report 05-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0148/12 Πορτογαλία Προϊόν λεύκανσης δέρματος με βιταμίνη

Διαβάστε περισσότερα