Κ ΑΘ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Η Κ Α Λ Η Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Δ Α Μ Ε DERMAGETIC

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κ ΑΘ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Η Κ Α Λ Η Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Δ Α Μ Ε DERMAGETIC"

Transcript

1 Κ ΑΘ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Η Κ Α Λ Η Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Δ Α Μ Ε DERMAGETIC

2 dermagetic ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΙςΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑς Ο τύπος του δέρματος είναι γενετικά καθορισμένος κατά τη γέννηση και μπορεί να είναι είτε ξηρό είτε λιπαρό. Πόσο ξηρό ή λιπαρό είναι το δέρμα εξαρτάται από τον φυτικό έλεγχο των σμηγματογόνων αδένων. Δεδομένου ότι όλες οι λειτουργίες του δέρματος προσδιορίζονται άμεσα από την περιεκτικότητα του σε υγρασία, οι μηχανισμοί άμυνας και οι σημαντικές διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος είναι πάντα ατομικές. Εάν η σωστή φροντίδα έχει εγκριθεί ήδη σε νεαρή ηλικία για να ταιριάζει με τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος και τους συναφείς παράγοντες κινδύνου, οι λειτουργικές και αμυντικές αδυναμίες μπορούν σε μεγάλο βαθμό να προληφθούν και να σταματήσει ακόμα και η φυσική διεργασία γήρανσης. Στα βρέφη, η παραγωγή των σμηγματογόνων αδένων είναι σχεδόν μηδενική. Αρχίζει στην ηλικία των 8 και μειώνεται ξανά στην ηλικία των 40.

3 DERMAGETIC GENETICALLY -BALANCED SYSTEM CARE ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ: Εάν η φροντίδα ταιριάζει στο γενετικά προκαθορισμένο τύπο του δέρματος και στους συναφείς παράγοντες κινδύνου σε νεαρή ηλικία,οι λειτουργικές αδυναμίες της άμυνας μπορεί να προληφθούν σε μεγάλο βαθμό. Με την πρωτοποριακή μέθοδο της dermagetic εξειδικευόμαστε στην ιατρική-κοσμητολογική φροντίδα για τον γενετικό τύπο του δέρματος και τους εσωτερικούς και εξωτερικούς του κινδύνους.. Το ιδέα του dermagetic σημαίνει την υποστήριξη της αυτορρύθμισης του δέρματος, την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης υποβαθμίζοντας μεμονωμένες αδυναμίες.

4 dermagetic ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΡΜΑ Μετά το φαγητό,το νερό είναι η πιό σημαντική πηγή ενέργειας, το % της υγρασίας του δέρματος βρίσκεται στους ενδιάμεσους χώρους των κυττάρων του ιστού μας. Αυτά τα γεμάτα με νερό μεσοκυττάρια διαστήματα( χώρος Pischinger ) είναι το κέντρο ρύθμισης του ανθρώπινου οργανισμού : εδώ, όλες οι ουσίες «φιλτράρονται», το οποίο είναι απαραίτητο για την κυτταρική αναπνοή και για τις αλλαγές του μεταβολισμού. Μεταξύ άλλων, αυτός ο χώρος αποτελείται από πολλά μέταλα, και κυρίως από νερό. Σε αυτό επίσης αποθηκεύονται οι νευρικές απολήξεις, τα ανοιχτά λεμφικά αγγεία και άλλα κύτταρα.

5 D E R M AGETIC Π Ρ Ο ς ΤΑΤ Ε Υ Ε Ι ΟΛΟΥ ς ΤΟΥ ς Τ Υ Π ΟΥ ς Δ Ε Ρ Μ ΑΤΟ ς Ε Ν Α Ν Τ Ι Α ς Τ Η Ν Α Π Ω Λ Ε Ι Α Ν Ε Ρ ΟΥ Εξωτερικές επιρροές, όπως ο ήλιος,ο αέρας, το κρύο, κλιματιζόμενα και θερμαινόμενα δωμάτια έχουν μια τεράστια επίδραση στην ισορροπία της υγρασίας του δέρματος, και μακροπρόθεσμα προκαλούν ελλείψεις στην υγρασία, εάν τα αποθέματα νερού εξαντληθούν δεν αναπληρώνονται τακτικά εσωτερικά και εξωτερικά. Είναι αρκετός ο λόγος για να ενσωματωθεί το νερό και οι ενυδατικοί παράγοντες στο καθημερινή σας τελετουργία ομορφιάς. Γι αυτό το λόγο όλα τα dermagetic προιόντα περιέχουν, μεταξύ άλλων : Πολλαπλούς, ενισχυτικούς παράγοντες υγρασίας, που αυξάνουν την ικανότητα δέσμευσης του νερού στο δέρμα, Αυτοί αναπληρώνουν τα αποθέματα νερού που καταναλώνονται, ακόμη και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, και προστατεύουν το δίκτυο του κολλαγόνου από την ξήρανση.

6 dermagetic SKINTYPE-ORIENTED FUNCTION SUPPORT Η μέθοδος της dermagetic προσφέρει ατομικές επιλογές φροντίδας που βοηθούν στην Εξισορρόπηση της έλλειψης υγρασίας, Ενεργοποιεί η μείωνει την παραγωγή σμήγματος, Αντισταθμίζει τα θρεπτικά συστατικά, αντιμετωπίζει την διαδικασία της γήρανσης και εξομαλύνει τις ρυτίδες. Όλα τα προιόντα dermagetic αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια και μπορούν να συνδυαστούν για να ταιριάξουν με την τρέχουσα κατάσταση του δέρματος. Έτσι,οι μεμονωμένες λειτουργικές αδυναμίες μπορεί να επηρεάζονται θετικά,και συνήθως ακόμη και να προληφθούν.

7 DERMAGETIC AWAY FROM CHEMICAL COCKTAILS IN COSMETICS Το ένα τρίτο όλων των καλλυντικών προϊόντων στη γερμανική αγορά περιέχουν δραστικές ορμονικές χημικές ουσίες! Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μελέτης στην οποία αξιολογήθηκαν περισσότερα από προϊόντα. Στους ηγέτες της αγοράς Nivea και L'Oréal σχεδόν κάθε δεύτερο προϊόν περιέχει ορμονικές δραστικές ουσίες. (see ΝΟΜΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Parabens(παραμπένες) έχουν ανιχνευθεί σε όγκους του καρκίνου του μαστού.οι σιλικόνες δύσκολα διασπώνται, επιβαρύνουν το δέρμα και το περιβάλλον μας. Το ορυκτέλαιο (Mineral Oil) μπλοκάρει την εφίδρωση και συσσωρεύεται στο ήπαρ, στα νεφρά και τα λεμφογάγγλια. Το αντηλιακό στα προϊόντα καθημερινής φροντίδας γενικά τονίζουν το δέρμα, η μη ασφαλής φροντίδα κατά της ηλιακής ακτινοβολίας, διαταράσει το ενδοκρινικό σύστημα και μπορέι να προκαλέσει και γενετικές αλλαγές. Οι τοξικές ουσίες βλάπτουν το ήπαρ και μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Σύμφωνα με την Ευρωπαική πιστοποίηση της ιατρικής ομορφιάς όλα τα προιόντα της dermagetic είναι απαλλαγμένα από Parabens Silicones ορυκτέλαιο (Mineral Oil) χημικά αντηλιακά άλλα τοξικά ή μη ασφαλή συστατικά.

8 Ε Ι Δ Ι Κ Η Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Δ Α Γ Ι Α Α Φ ΥΔ ΑΤ Ω Μ Ε Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α Όλα τα dermagetic προιόντα ενυδάτωσης περιέχουν μια 4-πλη δράση ισχυρής ενυδάτωσης. Ο συνδυασμός από στοιχεία της θάλασσας,όπως το εκχύλισμα στρειδιών, η λάσπη και τα φύκια, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και δημιουργούν ένα απόθεμα υγρασίας βαθιά στο δέρμα. Το Φυσικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς εξασφαλίζει τη σταθερότητα της κυτταρικής μεμβράνης, αυξάνει την ικανότητα του δέρματος να δεσμεύει το νερό και αποτρέπει την διαδερμική απώλεια νερού.

9 dermagetic ΥΔΡΟ-ΕΝΕΡΓΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑς Υψηλή δόση ενυδάτωσης για κάθε ηλικία. ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: MARIS LIMUS (SEA MUD EXTRACT) OSTREA SHELL EXTRACT (OYSTER EXTRACT) CHONDRUS CRISPUS EXTRACT (RED ALGAE) ALOE VERA BARBADENSIS, 3-FOLD HYALURONIC ACID CERAMIDE Ρυθμίζει την ισορροπία του λαδιού και την υγρασία σταματάει την διαδερμική απώλεια νερού Pπροστατεύει ενάντια στις αρνητικές περιβαλλοντικές επιρροές. Καταπολέμα τις ελεύθερες ρίζες. Σημείωση : για λιπαρό δέρμα εφαρμόζεται επίσης και το βράδυ.

10 dermagetic ULTRA MARIS ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΟΣ Για νεανικό, αφυδατωμένο δέρμα ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: MANGOBUTTER OSTREA SHELL EXTRACT (OYSTER EXTRACT) MARIS LIMUS (SEA MUD EXTRACT) OLIVE LEAF EXTRACT GENISTEIN UREA BISABOLOL ALLANTOIN TOCOPHEROL BIOTIN VITAMIN B 1 Κρέμα νύχτας για αναπλήρωση της υγρασίας με θαλάσσια συστατικά Aενεργοποιεί την ανάπτυξη του κολλαγόνου του δέρματος Sδυναμώνει και προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη Βελτιστοποιεί την ικανότητα του δέρματος να δεσμεύει το νερό και αποτρέπει την διαδερμική απώλεια νερού Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

11 dermagetic HYDRO MARINE CREAM Για ξηρή, ώριμη και απαιτητική επιδερμίδα ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: OSTRA SHELL EXTRACT (OYSTER EXTRACT) MARIS LIMUS EXTRACT SEA MUD EXTRACT CERAMIDE LAMINARIA SACCHARINA EXTRACT (THALLUS ALGAE) TOCOPHEROL CHOLESTEROL LECITHIN UREA PANTHENOL Αναζωογονητική και ενυδατική κρέμα με μικρό-φύκια Γεμίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές Διατηρεί τον ιστό παχουλό και λείο Βάση κρέμας που αναπνέει Σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα στην επιφάνεια του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αποτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη των ρυτίδων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ιδανικό για συνδυασμό με την κρέμα ημέρας HYDRO ACTIVE DAY, ή για χρήση ως ημερήσια φροντίδα με την κρέμα ULTRA MARIS NIGHT CREAM.

12 dermagetic RE-BALANCE CREAM Για αφυδατωμένο δέρμα και μεικτές επιδερμίδες ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: OSTRA SHELL EXTRACT (OYSTER EXTRACT) MARIS LIMUS EXTRACT SEA MUD EXTRACT CERAMIDE LAMINARIA SACCHARINA EXTRACT (THALLUS ALGAE) TOCOPHEROL CHOLESTEROL LECITHIN UREA PANTHENOL Ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος Αντιβακτηριακή δράση Ενίσχυσης ενυδάτωσης Επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων Μειώνει τις ρυτίδες ξηρότητας Καταπολεμά βακτηριδιακές μολύνσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ιδανικό σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας HYDRO ACTIVE DAY CREAM

13 dermagetic ECLAIR MASK Για αφυδατωμένο δέρμα ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: JOJOBA OIL AVOCADO OIL EUCALYPTUS OIL ROSEMARY OIL QUINCE SEED EXTRACT ALLANTOIN THIAMINE HCL RETINOL 3-FOLD HYALURONIC ACID BIOTIN CERAMIDE SOS βοήθεια, χτίζει ένα υψηλό επίπεδο ενυδάτωσης σε μόλις λεπτά. Εξαλείφει αμέσως τα σημάδια της κούρασης Δημιουργεί ένα βιώσιμο απόθεμα υγρασίας Αναδομεί τα κατεστραμμένα κυτταρικά τοιχώματα Αφαιρεί τα συμπτώματα στρες και παρέχει πορσελάνινη επιδερμίδα ΕΦΑΡΜΟΓΗ: μία ή δύο φορές την εβδομάδα, απλώστε γενναιόδωρα σε καθαρό δέρμα και αφήστε το να λειτουργήσει για 10 με 15 λεπτά. Κάντε μασάζ σε οποιαδήποτε εναπομείνοντα ίχνη της μάσκας και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

14 dermagetic ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ Δέρμα με ανεπάρκεια σε λάδι δεν είναι σε θέση να κατασκευάσει αρκετά λιπίδια για την προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις. Γίνεται διαπερατό, και το αποτέλεσμα είναι μια αυξημένη διαδερμική απώλεια υγρασίας. Γι αυτό επίσης τα θρεπτικά συστατικά δεν αποθηκεύονται επαρκώς. Ο σχηματισμός ελεύθερων ριζών επιβαρύνουν επιπλέον το δέρμα. Όλα τα προιόντα dermagetic για ξηρό και φτωχό σε έλαια δέρμα, ως εκ τούτου περιέχουν υψηλής ποιότητας έλαια και 3 φορές μοριακό συνδύασμό απο Υαλουρονικό Οξύ,για να δώσει μια βαθύτερη ενυδάτωση. Η Κυκλοδεξτρίνη (Cyclodextrin) εξασφαλίζει ότι όλα τα θρεπτικά συστατικά διεισδύουν στη βάση των λιπαρών της κρέμας,έτσι με την βοήθεια από την Ceramide μπορεί να μεταφέρεται βαθιά μέσα στο δέρμα.

15 dermagetic ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ Το συνένζυμο Q10 επιταχύνει την κυτταρική αναγέννηση και τα υψηλής ποιότητας πανομοιότυπα λιπίδια του δέρματος παρέχουν την απαραίτητη αντικατάσταση λίπους στο δέρμα. Tο αίσθημα της ξηρότητας εξαφανίζεται άμεσα και και η περαιτέρω αφυδάτωση εμποδίζεται για αρκετές ώρες. Skinostelon ενεργοποιεί τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος και λειαίνει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες. Skinostelon είναι ένα πατενταρισμένο δραστικό συστατικό της Binella.Προωθεί την αναγέννηση των νέων κυττάρων, ενεργοποιεί την έκκριση σμήγματος, και λειαίνει τις δομές του ιστού.

16 dermagetic ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ Ειδική φροντίδα για δέρμα με μικρή ποσότητα λαδιού, ξηρό και δέρμα που ξεφλουδίζει Μια θρεπτική κρέμα με λιποσώματα, 3-πλάσιος μοριακός συνδυαμός υαλουρονικού οξέος και μια μέση αναλογία λιπιδίων. ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: AVOCADO OIL PREGNENOLONE ACETATE 3-FOLD HYALURONIC ACID CERAMIDE THIAMINE HCL BIOTIN TOCOPHEROL ALLANTOIN LECITHIN CHOLESTEROL Παρέχει στο δέρμα μια φόρμουλα υγρασίας και δεσμευτικούς παράγοντες Μειώνει την εξάτμιση στην επιφάνεια του δέρματος και βελτιστοποιεί την περιεκτικότητα της υγρασίας στα διάκενα των κυττάρων Προστατεύει το δέρμα από την ξηρότητα του κλίματος και τις αρνητικές επιδράσεις του φωτός Βοηθά να διατηρήσει το δέρμα τη νεανική του εμφάνιση

17 dermagetic PRECIOUS DAY CREAM Για πολύ ξηρό δέρμα με τάση προς την ατροφία ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: AVOCADO OIL SHEABUTTER EVENING PRIMROSE OIL PREGNENOLONE ACETATE 3-FOLD HYALURONIC ACID CERAMIDE SQUALANE COENZYM Q 10 GENISTEIN BIOTIN PANTHENON TOCOPHEROL RETINOL MAGNESIUM ZINC COPPER VITAMIN B 1 UREA Εξαιρετικά θρεπτική κρέμα ημέρας με ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό λιπιδίων, ουσιώδη θρεπτικά ιχνοστοιχεία και 3 φορές μοριακό συνδυασμό από Υαλουρονικό Οξύ Σταθεροποιεί το υδρολιπιδικό στρώμα του δέρματος Ενυδατώνει ολόκληρη την επιδερμίδα Αντικαθιστά οποιαδήποτε υπολειπόμενη ποσότητα λαδιού Ενεργοποιεί τη διαδικασία αναγέννησης Προστατεύει από επιπλέον αφυδάτωση Λειαίνει τις ρυτίδες και τις γραμμές ξηρότητας, και αμέσως εξαλείφει την δυσάρεστη αίσθηση της διαστολής.

18 dermagetic PRECIOUS NIGHT CREAM Για πολύ ξηρό δέρμα ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: AVOCADO OIL MACADAMIA NUT OIL EVENING PRIMROSE OIL PREGNENOLONE ACETATE 3-FOLD HYALURONIC ACID CERAMIDE SQUALANE COENZYM Q 10 GLUTAMINE ALANINE ARGININE PROLINE GENISTEIN BIOTIN PANTHENOL TOCOPHEROL RETINOL MAGNESIUM ZINC COPPER VITAMIN B1, B5, B6, B7 FOLIC ACID BETA CAROTENE Πολύ πλούσια κρέμα νύχτας με επιπλέον τμήμα λιπιδίων, με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες και 3-πλάσιο μοριακό συνδυασμό Υαλουρονικού Οξέος. Ενισχύει τη λειτουργία της άμυνας της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας Παρέχει τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία και συμπυκνωμένη υγρασία Επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων και καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος Αμέσως λειαίνει τις ρυτίδες και τις γραμμές που προκαλούνται από την ξηρότητα Βελτιώνει την ικανότητα σύνδεσης νερού και προωθεί την ικανότητα αναγέννησης του δέρματος Αφήνει το δέρμα απαλό και εύπλαστο και εμφανώς λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος

19 dermagetic IMPERIA SUPER RICH CREAM Για ώριμα, απαιτητικά δέρματα με πολύ λίγο λάδι ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: AVOCADO OIL MACADAMIA NUT OIL EVENING PRIMROSE OIL SUNFLOWER OIL PREGNENOLONE ACETATE 3-FOLD HYALURONIC ACID CERAMIDE SQUALANE COENZYM Q 10 GLUTAMINE ALANINE ARGININE PROLINE GENISTEIN BIOTIN PANTHENOL TOCOPHEROL RETINOL MAGNESIUM ZINC COPPER PALMITOYL TRIPEPTIDE-5 VITAMIN B 1, B 6 FOLIC ACID BETA CAROTENE Ιδιαίτερα πλούσια,κρέμα αναπλήρωσης της υγρασίας με αιθέρια μικροθρεπτικά συστατικά, 3-πλάσιο μοριακό συνδυασμό από Υαλουρονικό Οξύ και επιπλέον υψηλή περιεκτικότητα σε λιπίδια Υποστηρίζει τη δομή των κυττάρων και επιταχύνει την αναγέννηση τους Αναδομεί την κυτταρική μεμβράνη και διατηρεί το κυτταρικό υγρό Σταματά τη διαδερμική απώλεια του νερού Προστατεύει από τις κλιματικές επιδράσεις Ενεργοποιεί μείωση στις λειτουργίες του δέρματος Μειώνει τις ελεύθερες ρίζες Ζωντανεύει ξανά τις αδύναμες δομές των ιστών και απαλύνει τις ρυτίδες

20 dermagetic Χ Α Β Ι Α Ρ Ι Ο Κ Α ΛΥ Τ Ε Ρ Ο Σ Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Υ Τ Η Σ Θ Ρ Ε Π Τ Ι Κ Ω Ν ς Υ ς ΤΑΤ Ι Κ Ω Ν Γ Ι Α ΤΟ Δ Ε Ρ Μ Α Η απώλεια ενέργειας οφείλεται κυρίως σε λανθασμένες διατροφικές συνήθειες. Αλλά επίσης και οι επιβλαβείς εξωτερικές επιρροές, όπως πάρα πολύ άγχος,αλκοόλ,νικοτίνη,ζάχαρη,η έλλειψη του ύπνου και φυσικά η πολύ υψηλή έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, μπορόυν να οδηγήσουν σε αυξημένες ανάγκες για θρεπτικά συστατικά του δέρματος. Δεδομένου ότι η παροχή θρεπτικών συστατικών στο δέρμα μέσω της διατροφής από μόνη της δεν είναι αρκετή,τα προϊόντα με Χαβιάρι με την ευρεία διαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για το δέρμα και ως εκ τούτου σημαντικά πιο αποτελεσματικό από το καθαρά παρασκευάσματα Με 14 αμινοξέα, τις απαραίτητες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και ένζυμα, το Χαβιάρι beluga είναι μια ισχυρός πηγή ενέργειας για κουρασμένα, χαμηλής ενέργειας και αδύναμα κύτταρα. Ως εκ τούτου όλα τα προιόντα αναγέννησης dermagetic περιέχουν υψηλή δόση από το αυθεντικό Χαβιάρι Beluga. Λαμβάνεται αποκλειστικά από γαλλικές και ιταλικές περιοχές ελέγχονται αυστηρά και είναι επίσημα εγκεκριμένο.

21 dermagetic S P E C I A L C A R E FOR ENERGY - A N D N U T R I E N T S - D E F I C I E N T S K I N Όλα τα προιόντα άναγέννησης της dermagetic ενισχύουν το δέρμα με όλα τα αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και ένζυμα που υπάρχουν στο δέρμα φυσικά. Αυτά εναποτίθενται στο δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορούν να ανακτηθούν όταν απαιτείται από το δέρμα. Έτσι,κάθε προιόν με χαβιάρι της dermagetic προσφέρει μεγάλη ποσότητα σε θρεπτικά συστατικά,είναι μια ασύγκριτη εγγύηση για την ισορροπία της ενέργειας και τις ελλείψεις θρεπτικών συστατικών στο δέρμα. Αυτά τα προϊόντα φροντίδας εξασφαλίζουν όχι μόνο την καλύτερη ανάπτυξη του δέρματος, μπορούν επίσης να Αυξήσουν την μικροκυκλοφορία εντός του κυττάρου κινητοποιούν και επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων αυξάνουν την ενεργειακή κατάσταση του κυττάρου Μείωνουν τις ελλείψεις των θρεπτικών συστατικών και την έκταση της ζωής των αδύναμων κυττάρων

22 dermagetic ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙ Για τονισμένο και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας δέρμα ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: JOJOBA OIL CAVIAR PREGNENOLONE ACETATE GLUTAMINE ALANINE ARGININE PROLINE MAGENSIUM ASCORBIC ACID COENZYM Q 10 CERAMIDE RETINOL TOCOPHEROL BIOTIN UREA PANTHENOL ALLANTOIN 3-FOLD HYALURONIC ACID HAMAMELIS EXTRACT Τόνωση της ενέργειας, με μικρο θρεπτικά συστατικά πλούσια σε πυκνότητα για κουρασμένο δέρμα που χρειάζεται αναγέννηση, με 3-πλάσιο μοριακό συνδυασμό από Υαλουρονικό Οξύ Αναζωπυρώνει τα αδύναμα κύτταρα Αυξάνεται ο αριθμός των πλούσιων σε ενέργεια κυττάρων Χτίζει μια «αποθήκη» ενέργειας, και την απελευθερώνει,όπως και όταν απαιτείται Επιταχύνει την αναγέννηση και την ανάπτυξη των κυττάρων Βελτιώνει την υποστήριξη των ιστών και απαλύνει τις υφιστάμενες ρυτίδες Το δέρμα φαίνεται ξεκούραστοιμετά από μερικές εφαρμογές, ενεργητικό, νεανικό και φρέσκο

23 dermagetic ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ Για ενέργεια σε κουρασμένο δέρμα με φτωχά θρεπτικά στοιχεία ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: JOJOBA OIL CAVIAR PREGNENOLONE ACETATE GLUTAMINE ALANINE ARGININE PROLINE MAGENESIUM COPPER ZINC ASCORBIC ACID SQUALAN CERAMIDE RETINOL TOCOPHEROL BIOTIN UREA 3-FOLD HYALURONIC ACID HAMAMELIS EXTRACT Ενέργεια ενίσχυσης της αντι-γήρανσης, φροντίδα με 3-πλάσιο μοριακό συνδυασμό από Υαλουρονικό Οξύ Αυξάνει τη δραστηριότητα των κυττάρων και μειώνει τα ελλείμματα σε θρεπτικά συστατικά Βελτιώνει την αναπνοή των κυττάρων και προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη Αυξάνει την ικανότητα του δέρματος να δεσμεύει το νερό και γεμίζει τις ρυτίδες Προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις και την πρόωρη γήρανση από το φως Μειώνει τις εμφανίσεις κόπωσηςς, το δέρμα φαίνεται λαμπερό και φρέσκο ξανά

24 dermagetic ΗΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ Για ενέργεια σε κουρασμένο δέρμα με φτωχά θρεπτικά στοιχεία Εντατική φροντίδα αναγέννησης τη νύχτα,με 3-πάσιο μοριακό συνδυασμό από Υαλουρονικό Οξύ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: JOJOBA OIL ARGAN OIL CAVIAR PREGNENOLONE ACETATE GLUTAMINE ALANINE ARGININE PROLINE ASCORBIC ACID COENZYM Q 10 CERAMIDE MAGNESIUM RETINOL TOCOPHEROL BIOTIN UREA TOCOPHEROL PANTHENOL ALLANTOIN 3-FOLD HYALURONIC ACID HAMAMELIS EXTRACT Υποστηρίζει τη δομή των κυττάρων και δημιουργεί μια ολοκληρωμένη αποθήκη των θρεπτικών συστατικών μέσα σε μια νύχτα, στην οποία το δέρμα μπορεί να υποχωρήσει με χρονοκαθυστέρηση Ενεργοποιεί το μεταβολισμό των κυττάρων και επιταχύνει τη μείωση των αποβλήτων Ζωντανεύει ξανά τα αδύναμα κύτταρα και αυξάνει τον αριθμό των απροσβλήτων κυττάρων Μειώνει τις ρυτίδες και καταπολεμά την πρόωρη διαδικασία της γήρανσης Δυναμώνει τον ιστό

25 D E R M AGETIC Κ Ρ Ε Μ Α Μ Ε Χ Α Β Ι Α Ρ Ι Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α ΤΟΥ Λ Α Ι Μ ΟΥ Για την κουρασμένη επιδερμίδα του λαιμού και του ντεκολτέ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: JOJOBA OIL ARGAN OIL CAVIAR PREGNENOLONE ACETATE GLUTAMINE ALANINE ARGININE PROLINE ASCORBIC ACID COENZYM Q 10 CERAMIDE MAGNESIUM RETINOL TOCOPHEROL BIOTIN UREA PANTHENOL ALLANTOIN 3-FOLD HYALURONIC ACID HAMAMELIS EXTRACT Πολύ μεταξένια, εντατικά αναζωογονητική κρέμα λείανσης για το λαιμό και το ντεκολτέ με 3-πλάσιο μοριακό συνδυασμό από Υαλουρονικό Οξύ Ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου και βελτιώνει την ελαστικότητα Λειαίνει και μειώνει τις δομές που ονομάζεται"δέρμα του κοτόπουλου" Καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν λεκιάζει τα ρούχα

26 dermagetic ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ Για την καταπονημένη περιοχή των ματιών με λίγη ενέργεια ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : JOJOBA OIL SUNFLOWER OIL CAVIAR PREGNENOLONE ACETATE ACETYL HEXAPEPTIDE-8 PALMITOYL TETRAPEPTIDE 3 CENTELLA ASIATICA ASCORBIC ACID COENZYM Q 10 CERAMIDE RETINOL 3-FOLD HYALURONIC ACID HAMAMELIS EXTRACT Εξομάλυνση των ρυτίδων,φροντίδα των ματιών, με 3-πλάσιο μοριακό συνδυασμό από Υαλουρονικό Οξύ Βελτιώνει το μεταβολισμό και τη δραστηριότητα των κυττάρων Λειαίνει τις ρυτίδες που προκαλούνται από την ξηρότητα και γεμίζει τις γραμμές έκφρασης του προσώπου Βελτιώνει την ελαστικότητα εμποδίζει την ανάπτυξη νέων ρυτίδων Ενισχύει τον μηχανισμό προστασίας της ευαίσθητης περιοχής των ματιών και αυξάνει την αντίσταση ενάντια στις περιβαλλοντικές επιρροές

27 dermagetic ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥςΦΙΞΗ Για την κουρασμένος και τονισμένη περιοχή των ματιών KEY INGREDIENTS: CAVIAR PREGNENOLONE ACETATE ACETYL HEXAPEPTIDE-8 PALMITOYL TETRAPEPTIDE 3 MALVA SYLVESTRIS EXTRACT LINDEN FLOWER EXTRACT IVY EXTRACT CAFFEINE GREEN TEA CERAMIDE FOLD HYALURONIC ACID HAMAMELIS EXTRACT Αποτελεσματική άμεση θεραπεία για τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και την κόπωση για την περιοχή των ματιών. Μειώνει το οίδημα και το πρήξιμο Ενεργοποιεί την κατασκευή του κολλαγόνου και εμποδίζει το σχηματισμό των ρυτίδων Ανανεώνει την κουρασμένη περιοχή των ματιών και απομακρύνει τους μαύρους κύκλους

28 d e r m a G e t i c Ε Ι Δ Ι Κ Η Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Δ Α Γ Ι Α ς Α ΚΟΥΛ Ε ς Τ Ω Ν Μ ΑΤ Ι Ω Ν ( Π Ρ Η Ξ Ι Μ Ο ) Ορατό πρήξιμο και χαλάρωμα στο καπάκι του ματιού που ονομάζεται σακούλες στα μάτια. Συχνά οι σακούλες φτάνουν μέχρι τα ζυγωματικά και σχετίζονται επίσης με τη χαλάρωση των βλεφάρων. Οι σακούλες κάτω από τα μάτια μπορεί να προκληθούν από διάφορους παράγοντες: Το ισχυρότερο αντίκτυπο έχει η γενετική προδιάθεση, η οποία είναι υπεύθυνη για την κατάσταση του συνδετικού ιστού. Με την αδυναμία του συνδετικού ιστού η λεγόμενη «Baufett» η περιοχή της οφθαλμικής κόγχης κατακρατείται από το συνδετικό ιστό, αυτό ολισθαίνει προς τα εμπρός και σχηματίζει ένα σάκο. Άλλοι παράγοντες που προκαλούν επίσης πρήξιμο: η κατανάλωση αλκοόλ, το υπερβολικό κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου ή άγχος, και πολλά άλλα. Με επαρκή ύπνο, άφθονο μεταλλικό νερό, υγιεινή διατροφή με λίγο αλάτι και αποχή από το αλκοόλ και τη νικοτίνη, μαζί με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας των ματιών μπορεί να εξαλειφθεί το κακό. Η παλιά φήμη,οτι η «αλοιφή γιααιμορροΐδες» με αποσυμφορητική ουσία, προσκολλάται επιμονα, αλλά δεν βοηθάει πραγματικά. Αντιθέτως,αλοιφές που συχνά περιέχουν κορτιζόνη θα μπορούσε να αποδυναμώσει το δέρμα και να προκαλέσει βλάβη του συνδετικού ιστού!

29 dermagetic GENETICALLY RELATED EYE BAGS

30 dermagetic BOTO LIFT EYE GEL Για την ώριμη περιοχή των ματιών που είναι επιρρεπείς σε ρυτίδες ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 DIPEPTIDE-2 CERAMIDE PANTHENOL CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT RETINOL ACETYL HEXAPEPTIDE-8 ASCORBIC ACID TOCOPHEROL Ένα υδρολυτικό και αποτελεσματικό τζελ ματιών με το πατενταρισμένο συστατικό T.E.C.A. Μειώνει τις σακούλες των ματιών,και αυξάνει την ελαστικότητα Ενεργοποιεί την ικανότητα του δέρματος να οικοδομεί το κολλαγόνο και εξαλείφει τις σκιές γύρω από τα μάτια Τα Πεπτίδια πετυχαίνουν ένα άμεσο αποτέλεσμα ανύψωσης. Το τζελ ματιών δροσίζει και αναζωογονεί την κουρασμένη και τεταμένη περιοχή των ματιών και επομένως είναι ιδανικό για εκείνους που φορούν γυαλιά και φακούς επαφής.

31 dermagetic EXTRA CARE FOR SKIN TYPE-APPROPRIATE CLEANSING Υψίστης σημασίας για την βέλτιστη φροντίδα είναι το έντονο και βαθύ καθαρισμα! Αυτό εξασφαλίζει τη διείσδυση των αποδοτικών ουσιών,αναδομεί τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και ταυτόχρονα εξασφαλίζει ότι τα υπολείμματα δεν μεταφέρονται. Απολέπιση μία φορά την εβδομάδα Ένα Peeling είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εντείνει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών της κρέμας σας και να επιταχύνει την επιτυχία της θεραπείας. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα καθαρισμού σας περιέχουν ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες,η τονωτική λοσιόν σας ρυθμίζεται με την κατάσταση του δέρματός σας και δεν συμπεριφέρεςαι αντίθετα με το επακόλουθο πρόγραμμα φροντίδα σας. It may well be that individual, noncontiguous designed properties cancel each other out.

32 dermagetic GENTLE CALM CLEANSER Εξαιρετικά απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού για κάθε τύπο δέρματος, και είναι ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα Ένα βελούδινο γαλάκτωμα καθαρισμού, με βάση φυτών και εκχυλίσματα σιταριού, με ένα λεπτό άρωμα ροδάκινου. Καθαρίζει βαθιά τους πόρους, ιδιαίτερα απαλά Ανακουφίζει την επιδερμίδα, ενώ καθαρίζει Works refattening ph-αξία 5,5 ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: GINSENG SQUALANE WHEAT PROTEIN HONEY

33 dermagetic GENTLE CALM SPRAY Καθησυχαστικό και ήπιο τονωτικό προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για το ευαίσθητο δέρμα Ήπια τονωτικό με ένα φυτικό-αρωματικό σύμπλεγμα ενεργών συστατικών Αποκαθιστά την ισορροπία του δέρματος Δρα ενυδατικά, καταπραϋντικά και χαλαρωτικά. Περιέχει μια μικρή δόσης αλκοόλης λόγω των λιποδιαλυτών δραστικών συστατικών ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: GLYCERRHETINIQUE CORN FLOWER LINDEN BLOSSOM HAMAMELIS CENTELLA ASIATICA CERAMIDE ALLANTOIN VITAMIN B 1, B 5 + B7

34 dermagetic MOUSSE HYDRO MARINE ph-αξία αφρός καθαρισμού εξουδετέρωσης για όλους τους τύπους δέρματος Ένα ευάερο, με απαλά τήξη αφρός με θαλασσινά εκχυλίσματα για ένα εντατικό, αλλά απαλό καθαρισμό Has a refattening effect Προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας κατά τη διάρκεια του καθαρισμού ph-value 5,5 KEY INGREDIENTS: MARIS LIMUS (SEA MUD EXTRACT) OSTREA SHELL EXTRACT CHONDRUS CRISPUS EXTRACT TILIA CORDATA EXTRACT OLIVE LEAVES EXTRACT TIP: Επίσης, κατάλληλο για μια ιδιαίτερα ήπια πλύση του σώματος στο ντους.

35 dermagetic HYDRO MARINE SPRAY Αναζωογόνητική, τονωτική λοσιόν ενυδάτωσης για όλους τους τύπους δέρματος Μία τονωτική λοσιόν προσώπου με θαλασσινά εκχυλίσματα Σβήνει τη πρώτη δίψα του δέρματος Δροσίζει και αναζωογονεί το δέρμα Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος Περιέχει μια μικρή δόση αλκοόλης λόγω των λιποδιαλυτών δραστικών συστατικών KEY INGREDIENTS: MARIS LIMUS (SEA MUD EXTRACT OSTREA SHELL EXTRACT TILIA CORDATA EXTRACT OLIVE LEAVES EXTRACT

36 dermagetic ALOE VERA SHOWER GEL Αναζωογονητικό, ενυδατικό αφρόλουτρο για όλους τους τύπους δέρματος Αυτό το σούπερ ήπιο, ελαφρά αφρίζον τζελ για το ντους είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τον καθαρισμό της ευαίσθητης επιδερμίδας του σώματος. KEY INGREDIENTS: ALOE BARBADENSIS GEL (LEAF JUICE) ALLANTOIN BIOTIN RETINOL PANTHENOL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN COCO-GLUCOSIDE SODIUM LAUROYL SARCOSINATE GLYCOL DISTEARATE GLYCERIN LINALOOL CITRONELLOL Aloe Vera Barbadensis σε συνδυασμό με Vitamin B 7, Vitamin A, Vitamin E, Αλλαντοΐνη και πανθενόλη αποτρέπει το δέρμα από το στέγνωμα, δρουν ενυδατικά και καταπραϋντικά

37 dermagetic GENTIL PEELING Εξαιρετικά απαλός, βαθύς καθαρισμός για επιδερμίδες υπερευαίσθητες με ευρυαγγεία KEY INGREDIENTS: JOJOBA-BEADS ALMOND OIL OYSTER EXTRACT OLIVE LEAF EXTRACT Το Jojoba έλαιο αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το δέρμα.διεγείρει τη δραστηριότητα των κυττάρων για να βελτιώνει την απορρόφηση των ενεργών συστατικών, και δίνει στο δέρμα ακόμη πιο, ανανεωμένη και ζωντανή εμφάνιση. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: 2-3 φορές την εβδομάδα, εφαρμόστε στο δέρμα μετά τον καθαρισμό και κάντε απολέπιση με απαλές κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Extra-Tip: 2 σε 1: κάθε βράδυ συνδυάστε μια μικρή ποσότητα Gentil Peeling με το καθαριστικό και εφαρμόστε.

38 dermagetic ENZYM PEELING Διάλυση των πόρων, ενεργοποίηση των κυττάρων, βαθύς καθαρισμός για όλους τους τύπους δέρματος Ένα scrub με βάσει ενζύμα και γλυκολικό οξύ, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και διεγείρει στιγμιαία τον σχηματισμό κυττάρων στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος KEY INGREDIENTS: SUBTILISIN ENZYMES FROM FRUTIS OF GIANT-GRANADILLA, PINEAPPLE AND GRAPE FRUIT SEA SALT VITAMIN B 5 ALLANTOIN Τα εκχυλίσματα φυτών υποστηρίζουν τον καθαρισμό και διασαφηνίζουν το αποτέλεσμα. Το Aloe Vera και η αλλαντοΐνη καταπραΰνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα Αυξάνει τις δυνατότητες απορρόφησης του δέρματος. Για άμεσα μεταξένια απαλό, λείο και με λεπτούς πόρους δέρμα. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: 1-2 φορές την εβδομάδα, εφαρμόστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αφήστε να δουλέψει για λεπτά. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Στη συνέχεια εφαρμόστε τα συνήθη προϊόντα φροντίδας σας. Επίσης είναι ιδανικό για ευρυαγγείες και για ευαίσθητο δέρμα.

39 dermagetic ABRASION PEELING Ραφινάρισμα των πόρων,απολεπιστικό για το δέρμα που είναι επιρρεπείς σε ρυτίδες KEY INGREDIENTS: ALUMINA WHEAT PROTEINE PANTHENOL ALLANTOIN BISABOLOL Εντατικό peeling για την απομάκρυνση από πολλά στρώματα των νεκρών κερατινοκυττάρων Λειτουργεί σαν μικροδερμοαπόξεση λειαίνει ανομοιομορφία Ορατά βελτιώνει τις ρυτίδες και τους πόρους Το δέρμα είναι πιο δεκτικό και λαμβάνει μια άμεση φωτεινότητα ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος εφαρμόζεται καθημερινά στη 1 εβδομάδα, μετά 2 x 3 φορές την εβδομάδα σε στεγνό δέρμα και κάντε μασάζ. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό (υγρή κομπρέσα). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: για μια λιγότερη εύρωστη επιδερμίδα, βρέξτε το δέρμα πρώτα, στη συνέχεια εφαρμόστε το peeling και κάντε μασάζ με ελαφρά πίεση. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

40 dermagetic CIRCULATION MASK Για δέρμα που είναι κουρασμένο και χρειάζεται αναγέννηση (εκτός από τα πολύ ευαίσθητα δέρματα) ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: HELIANTUS ANNUUS SEED OIL DECYL OLEATE COCOGLYCERIDES KAOLIN PANTHENOL RETINYL PALMITATE CAFFEINE PAULLINIA CUPANA SEED EXTRACT SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL THIAMINE HCL, CERAMIDE2 + 3 ALLANTOIN UREA MALPIGHIA GLABRA (ACEROLA) FRUIT EXTRACT BIOTIN TOCOPHEROL ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL CHAMPHOR Η Creme Μasc με υψηλή περιεκτικότητα του ελαίου κανέλας εντατικά τονώνει την κυκλοφορία του δέρματος. Επιταχύνει το μεταβολισμό και ανταλλάσσει υλικό Βελτιστοποιεί τις θρεπτικές ουσίες Αυξάνει το ρυθμό της κυτταρικής διαίρεσης Το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη χρήση της μάσκας 1-2 φορές ανά εβδομάδα,μία ολόκληρη θεραπεία ανάπλασης του δέρματος. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: 1-2x την εβδομάδα εφαρμόζοστε στο δέρμα,μετά τον καθαρισμό, αφήστε να λειτουργήσει για λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε επιμελώς με κρύο νερό.

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε.

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 1 felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 2 Οι νέες φυσικές κρέµες περιποίησης προσώπου felis q Οι πρώτες Ελληνικές κρέμες που περιέχουν δύο καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Aloe Cleanser - 13,62 ευρώ/118ml - Το aloe cleanser, παρασκευάζεται από υποαλλεργικά συστατικά, για τη δημιουργία μιας ελαφρότερης, μη λιπαρής, απαλής λοσιόν με

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ-ΔΩΡΩΝ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 19 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΦΜ: Δ.Ο.Υ. ΑΓ.

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ-ΔΩΡΩΝ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 19 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΦΜ: Δ.Ο.Υ. ΑΓ. ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ-ΔΩΡΩΝ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 19 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 17341 ΑΘΗΝΑ ΑΦΜ: 039312219 Δ.Ο.Υ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΛ 210 9715858-210 9712217 ΦΑΧ 210 9763846 www. abbeauty.com

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

cosmetics without limits

cosmetics without limits cosmetics without limits Το Avant-Garde φυσικό καλλυντικό προηγμένο τεχνολογικά» Το Ερευνητικό τμήμα της CASMARA δημιούργησε την AgeDefense, μια αποκλειστική επαγγελματική εξατομικευμένη θεραπεία σε φάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα Mε καταπραϋντική και απαλή δράση ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα Καθαρισμός To απαραίτητο βήµα στη ρουτίνα περιποίησης του δέρµατος Η ΣΩΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς?

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Όλοι έχουμε ζήσει αυτή τη στιγμή «Όταν παρατηρήσατε την πρώτη μικρή ρυτίδα και την επίμονη χαλάρωση κάτω από τα μάτια που πλέον δεν υποχωρούσε με λίγες επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας :

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Προϊόντα περιποίησης Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Φωτογραφία Προϊόν Περιγραφή Cleansing milk Απαλή φροντίδα για το ευαίσθητο δέρµα. Περιέχει αζουλένιο (έχει µαλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acroyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMY LINE COSMETICS

THE ECONOMY LINE COSMETICS THE ECONOMY LINE COSMETICS THE ECONOMY LINE COSMETICS Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς και έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη για ποιοτικές αλλά και πιο οικονομικές λύσεις η ΒΙΟFRESH

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής

Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής e-catalogue 2012 Βιταμίνες Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία Αμινοξέα & Πρωτεΐνες Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα Πεπτικά/Προβιοτικά Βοηθήματα Βιταμίνες Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Gerovital H3 Evolution δημιουργήθηκε ειδικά για να επιβραδύνει τους μηχανισμούς της γήρανσης μετά την ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI 24ώρου με δαμάσκηνο Η κρέμα 24ωρου με βασικά συστατικά το Μέλι την Aloe Vera και το έλαιο Δαμάσκηνου, τρέφουν και προστατεύουν το δέρμα, προσφέρουν ενυδάτωση, σύσφιξη και τόνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας Αντηλιακά Η εφαρμογή αντηλιακών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο είναι απαραίτητη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνουμε σε

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum!

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Ganozhi E Series Τι θέλουμε? Την πηγή της νεότητας Να αισθανόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo [3D]MEN CARE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Hair & Body Shampoo Deep Cleansing Shampoo Anti-Dandruff Shampoo Anti-Dandruff Tonic Root Activator Shampoo Root Activator Serum

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας SERUM FACE SERUM 30 ml MOISTURISING FACE CREAM 30 ml SEMI-RICH FACE CREAM 30 ml RICH FACE CREAM 30 ml Τι είναι η Ενεργή β-γλυκάνη Τα

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

EΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ VERSION PEPTIDE FACE CREAM KAI VERSION PEPTIDE EYE CREAM ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑΟΥΜ ΧΡΗΣΤΟΣ

EΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ VERSION PEPTIDE FACE CREAM KAI VERSION PEPTIDE EYE CREAM ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑΟΥΜ ΧΡΗΣΤΟΣ EΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ VERSION PEPTIDE FACE CREAM KAI VERSION PEPTIDE EYE CREAM ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑΟΥΜ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΓΠΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Εισαγωγή. Συνδυασμός

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΘΕΜΑ: 1. ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 3. ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ 4.ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 5.ΚΡΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά

Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά A L O E C R E TA N V E R A B E A U T Y Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά προϊόντα από το λάδι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 2 ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα ανόρθωσης GINSENG & ACAI για ώριμες, ξηρές επιδερμίδες. Το βιολογικό ginseng βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ Γαλβανικό ρεύμα Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Χημικές αλλαγές γίνονται σε αυτό όταν περάσει από συγκεκριμένα διαλύματα (τα οποία περιλαμβάνουν οξέα και

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr ROSE OIL LINE BY REGINA FLORIS Ομορφιά μέσα από την υγεία, την καθαρότητα και την αρμονία με τη φύση Εμπνευσμένοι από αυτή την επιστημονική & παράλληλα φυσική προσέγγιση, έχουμε αναπτύξει μια νέα σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις

- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις - Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις - Ενίσχυση και εμπλουτισμός της σύνθεσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δραστικά συστατικά - Ενίσχυση του κυτταρικού

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES 1 Πλήρης Επαγγελματική Σειρά Αναδόμησης Μαλλιών CAVIAR Σειρά Αναδόμησης Με Χαβιάρι Σαμπουάν μαλλιών με Χαβιάρι και προβιταμίνη Β5. Βαθιά ενυδάτωση της τρίχας. Πλούσια ενεργά συστατικά για την ολική αναδόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm 31 Οκτωβρίου 2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. Α1Φ5/591 ΠΡΟΣ: ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ ΥΠΟΨΗ: ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι από 15 Σεπτεμβρίου 2014 η εταιρία FREZYDERM

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA Η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως* διευρύνει με πρωτοποριακά λανσαρίσματα τις κατηγορίες αποσμητικού, καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ANTI AGING Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ANTI AGING 2016 1 Γνωρίστε τα προϊόντα! ANTI AGING STEP 1 ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης της τρίχας και να βοηθήσει πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Μπάρα Chia Μπανάνα Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Οι σπόροι Chia περιέχουν τα ωφέλιμα για την υγεία Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα. Χάρη στις φυτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera SKIN RICH - ΞΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙ ΕΡΜΙ ΕΣ 110 Γαλάκτωμα Καθαρισμού 8 15,61 5,29 20,90 111 Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera 8 13,17 4,33 17,50 112 Κρέμα Ημέρας 12 18,61 7,29 25,90 113 Κρέμα Νυκτός 14 19,90

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΧΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ 09/11/2015

ΕΚΔΟΧΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 5 ο ΕΚΔΟΧΑ ΕΚΔΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

HAIR GREENYARD n a t u r a l s ΜΑΛΛΙΑ Σαμπουάν Θρέψης Σαμπουάν για Ευαίσθητο Δέρμα ελιά* ~ σιτάρι ~ δενδρολίβανο Δύναμη - Όγκος - Λάμψη ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΜΑΛΛΙΩΝ Απαλή σύνθεση με μαλακτικά και ενυδατικά συστατικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833 NEW C15 2015-2016 ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Μεγιστοποιήστε τις λειτουργίες ανόρθωσης της επιδερμίδας σας με τη Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας Oriflame και το Σετ Περιποίησης NovAge Ultimate Lift. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας Aloe Vera Sun Care Ο ήλιος είναι απαραίτητος για την υγεία και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του ανθρώπου. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι η διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σε σχέση με τους σκοτεινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ

pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ PURE ACTIVES ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΑΜΙΜΗΤΗ. Η εξαιρετικά αποτελεσματική σειρά Pure Actives της Collistar έχει σημειώσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ. αλόη, η έμπνευσή μας

2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ. αλόη, η έμπνευσή μας 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ αλόη, η έμπνευσή μας for love, for life, for always να είστε ο αγαπημένος σας forever εαυτός Απαλλαγείτε από τις ατελείωτες υποχρεώσεις και θέστε την οικογένειά σας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ TH ΖΩΗ ΣΤHN ΠΟΛH ΑΠΟ ΤΗΝ FLOWTOX

ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ TH ΖΩΗ ΣΤHN ΠΟΛH ΑΠΟ ΤΗΝ FLOWTOX ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ TH ΖΩΗ ΣΤHN ΠΟΛH ΑΠΟ ΤΗΝ FLOWTOX FLOWTOX COSMETICS GmbH Dr-Kurt-Schumacher-Str.19 90402 Νυρεµβέργη/Γερµανία Τηλ.: +49 (0)911/211 025-0 Φαξ: +49 (0)911/211 025-2 www.flow-tox.com

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων.

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. NEUROSENS Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. Η NEUROSENS είναι μια καινοτόμος σειρά με καταπραϋντική, αναπλαστική και προστατευτική δράση, η οποία συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση & Αντιγήρανση Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση Με οδηγό: τις ανάγκες της ηλικίας 20+, 30+ και 45+ τον βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος όπως αυτός συνδέεται με την ηλικία και τον τρόπο ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία

Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία Κρέμα προσώπου 24ωρης προστασίας - lifting (Veraliftin) Αποκλειστική φόρμουλα με πεπτίδια και υαλουρονικό. Μη λιπαρή, συσφικτική κρέμα 24ωρης φροντίδας.

Διαβάστε περισσότερα

P O M E G R A N A T E

P O M E G R A N A T E P O M E G R A N A T E C R E TA N B E A U T Y Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά προϊόντα από

Διαβάστε περισσότερα

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Χει μώ νας e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Διανύουμε το χειμώνα και πρέπει να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας

Διαβάστε περισσότερα

u l t ra M e s o ΙΔE Α Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Π Ι Τ Υ Χ I Α

u l t ra M e s o ΙΔE Α Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Π Ι Τ Υ Χ I Α Η u l t r a M e s o u l t ra M e s o ΙΔE Α Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Π Ι Τ Υ Χ I Α Ultra Meso Ξεχωρίζει για την αποτελεσματική μείωση των ρυτίδων από ένα συνδυασμό ειδικευμένων προιόντων υψηλής τεχνολογίας, σε συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. Τhe Effect Προηγμένη τεχνολογία για σφιχτό και υγιές

Διαβάστε περισσότερα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα "Κλινικά αποδεδειγµένα αποτελέσµατα σε 47 ηµέρες" Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα!

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! DR. HANA DECEAN, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Mg Se Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! Zn Fe πρωτότυπη φόρμουλα 100% φυσικός άργιλος Πιστοποιημένο εκχύλισμα Goji Berry ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΓΙΛΟΥ + GOJY BERRY Mn K Ca ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα