ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ-ΔΩΡΩΝ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 19 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΦΜ: Δ.Ο.Υ. ΑΓ.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ-ΔΩΡΩΝ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 19 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΦΜ: Δ.Ο.Υ. ΑΓ."

Transcript

1 ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ-ΔΩΡΩΝ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 19 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΦΜ: Δ.Ο.Υ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΛ ΦΑΧ www. abbeauty.com . C E L L I Q A G E P R OT E C T

2 C E L L I Q AGE PROT EC T Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ε Ι Τ Η Ν Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Η Σ Η Κ Α Ι Υ Γ Ε Ι Α Τ Ω Ν Κ Υ Τ ΤΑ Ρ Ω Ν Τ Ο Υ Δ Ε Ρ Μ ΑΤ Ο Σ Τ α 4 β ή μ α τ α σ τ ο Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Κ Υ Τ Τ Α Ρ Ι Κ Η Σ Κ ΑΤΑ Σ Κ Ε Υ Η Σ Κ Α Ι Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Μ Ε Ν Η Σ Π Ρ Ο Λ Η Ψ Η Σ Σύστημα κατασκευής των κυττάρων σε 4-βήματα, για την αναζωογόνηση του δέρματος, που στηρίζεται στα εξωτερικά κύτταρα του δέρματος. Συμβάλλει στην παράταση της ζωής και τη μακροπρόθεσμη διατήρηση του δέρματος και των βλαστικών επιδερμικών κυττάρων. Βοηθάει στην διατήρηση της υγείας και της νεανικότητας του δέρματος. Καθορίζει με γρήγορες ορατές και απτές διαρθρωτικές βελτιώσεις. Κάνει το δέρμα να μοιάζει νεότερο, σταθερότερο Ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα με CELL IQ STEM CELLS GENISTEIN Ζωτικά κύτταρα του δέρματος από την ισορροπία μεταξύ των ελεύθερων ριζών και ενδογενών αντιοξειδωτικών. Σταθερή σύνδεση ιστού με CELL IQ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ Σφριγηλό και ελαστικό δέρμα χάρη στην βέλτιστη ισορροπία της υγρασίας και ισχυρότερες ίνες κολλαγόνου. Πλούσια σε ενέργεια διαίρεση των κυττάρων με CELL IQ STEM CELL CAVIAR Υψηλή ενέργεια των κυττάρων με βασικές κυτταρικές θρεπτικές ουσίες και αρωγός ενέργειας. Ολοκληρωμένη πρόληψη και προστασία με CELL IQ STEM CELLS Υγιές και όμορφο δέρμα με τη βέλτιστη προστασία των κυττάρων.

3 ΤΑ Α Ι Τ Ι Α Τ Η Σ Γ Η ΡΑ Ν Σ Η Σ ΤΟΥ Δ Ε Ρ Μ ΑΤΟ Σ Β Α Σ Ι Σ Μ Ε Ν Α Σ ΤΑ Κ Υ Τ ΤΑ ΡΑ Ορμονικές αλλαγές Μετά την εμμηνόπαυση η παραγωγή οιστρογόνου μειώνεται (στα πρώτα πέντε χρόνια μέχρι το 40 %) Η ανεπάρκεια των οιστρογόνων αποδυναμώνει τους ιστούς του κολλαγόνου και επιταχύνει περαιτέρω τη μείωση τους. Επιβραδύνεται σημαντικά η κυτταρική διαίρεση των βλαστικών κυττάρων του δέρματος. Ο αριθμός των ενεργών κυττάρων του δέρματος και των ιστών μειώνεται. Η διαδικασία ανανέωσης του δέρματος και των ιστών επιβραδύνεται. Η προστατευτική μεμβράνη του δέρματος χάνει την ικανότητα του να διατηρεί την υγρασία. Το δέρμα είναι ξηρό και το κολλαγόνο δεν είναι σε θέση να εξοικονομεί περισσότερο νερό. Αύξηση των ρυτίδων και των πτυχώσεων.

4 ΤΟ ΔΥ Ν Α Μ Ι ΚΟ Γ Ι Α Τ Η Ν Α Ν Α Ζ Ω Ο Γ Ο Ν Η Σ Η ΤΟΥ Δ Ε Ρ Μ ΑΤΟ Σ Ε Γ Κ Ε Ι ΤΑ Ι Σ ΤΑ Β Λ Α Σ Τ Ο Κ Υ Τ ΤΑ ΡΑ Τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος αντικαθιστούν τα ηλικιωμένα και κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος Έχουν προγραμματιστεί για την μακροζωία. Αυτό τα καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτα σε ενδεχόμενες βλάβες του DNA που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Χάνουν την ικανότητα τους να λειτουργούν και δείχνουν μια σαφή αλλοιωμένη συμπεριφορά ανάπλασης των κυττάρων. Ο αριθμός και η δραστηριότητα των βλαστικών κυττάρων του δέρματος μειώνεται με την αύξηση της ηλικίας. Ηλικίας μέχρι και 20 χρονών,το 7 % των κυττάρων στην βασική στιβάδα είναι επιδερμικά βλαστοκύτταρα,στην ηλικία των 60 ετών το ποσοστό των βλαστικών κυττάρων είναι μόνο 2 %. Για να καταπολεμηθεί η πρόωρη γήρανση,πρέπει να παραμείνει η δραστηριότητα και η λειτουργικότητα αυτών των κυττάρων.

5 Η Β Α Σ Ι Κ Η Σ Τ Ο Ι Β Α Δ Α Κ Υ ΤΑ Ρ Ρ Ω Ν Ε Ι Ν Α Ι Η Κ Υ Τ ΤΑ Ρ Ι Κ Η Α Π Ο Θ Η Κ Ε Υ Σ Η Γ Ι Α ΤΑ Β Λ Α Σ Τ Ο Κ Υ Τ ΤΑ ΡΑ Δύο βλαστικά κύτταρα του δέρματος είναι ζωτικής σημασίας: Τα κερατινοκύτταρα στην επιδερμίδα,και οι ινοβλάστες στο δέρμα. Τα Κερατινοκύτταρα, παρέχουν προστασία και σταθερότητα στο δέρμα και παρέχουν τα δύο τρίτα των λιπιδίων για την λιπαρή στιβάδα της επιδερμίδας. Είναι υπεύθυνα για την αναγέννηση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Οι Ινοβλάστες είναι τα μητρικά κύτταρα του συνδετικού ιστού, και δίνουν στο δέρμα ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Γυρίστε πίσω τον χρόνο στην διαδικασία γήρανσης του δέρματος με τα καλλυντικά βλαστοκυττάρων ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Υποστηρίζουν το έργο των ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων του δέρματος. Διατηρούν την ικανότητα της κυτταρικής διαίρεσης των βλαστοκυττάρων. Καθυστερούν την πορεία της χρονολογικής γήρανσης του δέρματος και των επιδερμικών βλαστοκυττάρων. Ενισχύουν και τονώνουν όλες τις λειτουργίες του δέρματος. Αναζωογονούν το δέρμα από την επιδερμίδα. Σαφή ορατά αποτελέσματα. αναζωογονημένο, απαλό, αστραφτερό και νεανικό φρέσκο δέρμα.

6 Κ ΑΘΑ Ρ Η Π Ο Ι ΟΤ Η ΤΑ Ζ Ω Η Σ Ε Κ Χ ΥΛ Ι Σ Μ Α Φ Υ Τ Ι Κ Ω Ν Β Λ Α Σ Τ Ο Κ Υ Τ ΤΑ Ρ Ω Ν Τα εκχυλίσματα των φυτικών βλαστοκυττάρων από σταφύλι και από το δέντρο Αrgan είναι σημαντικά συστατικά σε όλα τα CELL IQ,δομικά προιόντα του δέρματος. Ενεργοποιούν, αναζωογονούν και προστατεύουν την επιδερμίδα και το δέρμα των βλαστοκυττάρων. Προστατεύουν την επιδερμίδα των βλαστοκυττάρων έναντι ζημιών που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Επιταχύνουν την διαδικασία ανάπλασης του δέρματος. Ενεργοποιούν τους Ινοβλάστες του δέρματος = Την Βιοσύνθεση του κολλαγόνου.. Καθυστερούν την πορεία της χρονολογικής γήρανσης των κυττάρων του δέρματος. Οδηγόυν σε πιο σφριγηλή επιδερμίδα με λιγότερες ρυτίδες.

7 M I C ROT R A N S F E R Η ΠΑΡΑ Φ Α Ρ Μ Α Κ Ε Υ Τ Ι Κ Η Μ Ε Σ Ο Θ Ε ΡΑ Π Ε Ι Α Το MICROTRANSFER APPLICATOR είναι μια ιατρική συσκευή ομορφιάς που συνδυάζεται με τα προϊόντα της CELL IQ.. Έτσι έχουμε ένα αποτέλεσμα σε βάθος, το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί με μια συμβατική συσκευή. Είναι εξοπλισμένη με 200 μικρο-βελονες. Ανοίγει στο δέρμα πρόσθετα κανάλια έτσι ώστε οι δραστικές ουσίες να μπορούν να διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, 100 φορές πιο αποτελεσματικά. Το πρόσθετο ερέθισμα διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος για την ανάπλαση. Στην επιδερμίδα οι ινοβλάστες διεγείρονται για να σχηματιστεί περισσότερο κολλαγόνο. Σαν αποτέλεσμα,το δέρμα είναι πιο σφριγηλό. Οι ρυτίδες μειώνονται ορατά.

8 Μ ι κ ρ ο μ ε τ α φ ε ρ ό μ ε ν ο ι ό ρ ο ι γ ι α δ ρ ά σ η σ τ α β α θ ύ τ ε ρ α σ τ ρ ώ μ α τ α τ ο υ δ έ ρ μ α τ ο ς CELL IQ MICROTRANSFER SERUM CELL REPAIR Για την αποκατάσταση της κυτταρικών βλαβών CELL IQ MICROTRANSFER SERUM RESTRUCTURE MATRIX Για την ΒΕΛΤΙΩΣΗ και την ενίσχυση του συνδετικού ιστού. CELL IQ MICROTRANSFER SERUM ANTI AGING CELL POWER Για περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα των κυττάρων του δέρματος. CELL IQ MICROTRANSFER SERUM STEM CELLS RESOURCE Για την ζωτικότητα και την υγεία των βλαστοκυττάρων του δέρματος.

9 ΟΔ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Η Σ της M I C R O T R A N S F E R - A P P L I C AT O R 1. Μετά από σχολαστικό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου,κινήστε τη συσκευή οριζόντια,διαγώνια και κάθετα τουλάχιστον 4-5 φορές πάνω στην περιοχή της θεραπείας. 2. Πραγματοποιήστε την θεραπεία μόνο με ελαφριά πίεση. 3. Η διάρκεια της θεραπείας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά. 4. Άν το δέρμα σας γίνεται ευαίσθητο,διακόψτε τη θεραπεία και συνεχίστε τη διαδικασία ξανά όταν το δέρμα σας έχει ηρεμήσει. 5. Ανάλογα με την θεραπεία που επιθυμείτε μπορέιτε να εφαρμόσετε το κατάλληλο (serum) ορό στο πρόσωπο σας πριν από την χρήση της συσκευής (MICROTRANSFER-APPLICATOR). 6. Η συσκευή είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση. 7. Απολυμάνετε τη συσκευή πριν από κάθε χρήση. 8. Μην εφαρμόζετε τη συσκευή σε ανοιχτές πληγές, σε ερεθισμένο δέρμα και σε δέρμα με φλεγμονή.

10 ΔΥ Ν ΑΤ Ο Α Ν Ο Σ Ο Π Ο Ι Η Τ Ι ΚΟ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Μ Ε C E L L I Q S T E M C E L L S G E N I S T E I N GENISTEIN Η γενιστεΐνη είναι μία ισοφλαβόνη που βρίσκεται στη σόγια και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των συνθηκών που επηρεάζονται από τα επίπεδα των οιστρογόνων στο σώμα. Η γενιστεΐνη είναι τόσο φυτοοιστρογόνο, όσο και αντιοξειδωτικό και μετά από πολυάριθμες κλινικές μελέτες οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι στην Ιαπωνία έχουν χαμηλότερα ποσοστά καρκίνου του μαστού, των ωοθηκών και του καρκίνου του προστάτη, λόγω της γενιστεΐνης που περιέχεται στη διατροφή τους, η οποία είναι πλούσια σε σόγια.

11 CELL IQ STEM CELLS GENISTEIN Γ Ι Α ΔΥ Ν ΑΤ Ο Α Ν Ο Σ Ο Π Ο Ι Η Τ Ι ΚΟ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Το υγιές δέρμα βασίζεται σε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στον αριθμό των ελεύθερων ριζών και των αντιοξειδωτικών του σώματος. ΔΡΑΣΗ Αναδομεί τα κατεστραμμένα κύτταρα. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες εντός και εκτός των κυττάρων. Επιταχύνει την επούλωση των φλεγμονών. Προστατεύει από τις αλλεργίες και την φωτογήρανση (φυσικό αντηλιακό). Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Σταματάει τη διαδικασία γήρανσης. Παρέχει στο δέρμα αντιοξειδωτικές ουσίες. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Οι ρυτίδες λειαίνονται. Το δέρμα μένει σταθερό και αποκτά μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Tο δέρμα παραμένει νέο.

12 C E L L I Q S T E M C E L L S G E N I S T E I N Κ ΑΤΑ Π Ο Λ Ε Μ Α Τ Ι Σ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ε Σ Ρ Ι Ζ Ε Σ Προστασία και αναζωογόνηση των επιδερμικών και δερματικών βλαστοκυττάρων. φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα σταφυλιού και του δέντρου argan. Αποτελεσματική αντιοξειδωτική δράση. 6-πλασιος δραστικός εκκαθαριστής με βάση τη βιοενεργή γενιστεΐνης Genistein Coenzym Q10 Vitamin C Retinol Beta-Carotin Vitamin B 7

13 C E L L I Q M I C ROT R A N S F E R C E L L R E PA I R S E R U M S E R U M Ε Π Α Ν Ο Ρ Θ Ω Σ Η Σ Ειδική λύση με εφέ βάθους για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων. 6-πλος Ριζικός καθαρισμός. Genistein, Coenzym Q10, Vitamin C, Retinol, Beta-Carotin, Vitamin B7 3-πλάσιο Υαλουρονικό οξύ. παρέχει άμεση διόρθωση του όγκου. Ginseng βοηθάει στην αποφυγή βλαβερών συνεπειών που προκαλούνται από εξωτερικές επιδράσεις.

14 C E L L I Q S T E M C E L L S R E PA R AT E U R G E N I S T E I N Συμπύκνωμα για την αναδόμηση της κυτταρικής βλάβης, της φωτογήρανσης και των αλλεργιών. Αναχαιτίζει τις ελεύθερες ρίζες. υποστηρίζει την ανάπτυξη των ενδογενών αντιοξειδωτικών. αναδομεί τα ήδη κατεστραμμένα κύτταρα και επιταχύνει την επούλωση των φλεγμονών. Προστατεύει από την φωτογήρανση και τις αλλεργίες. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Σταματάει τη διαδικασία γήρανσης. Κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό. Παρέχει στο δέρμα με μια υγιή και σταθερή κυτταρική βάση.

15 C E L L I Q S T E M C E L L S G E N I S T E I N DAY C R EAM Κ Ρ Ε Μ Α Η Μ Ε ΡΑ Σ Ημερήσια φροντίδα για φωτογηρασμένο και πρόωρα γηρασμένο δέρμα. Ενισχυμένος Καθαρισμός. Genistein, εστεροποιημένη Vitamin A, Vitamin B1 και C, Biotin, Retinol, Beta-Carotin προστατευτική ασπίδα Sheabutter, Argan Oil, Jojoba Oil, Panthenol, Tocopherol, Allantoin, Lecithin Προστασία κυττάρων και ιστού. Ceramide II + III, υαλουρονικό οξύ, Cholesterol, φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα σταφυλιού και του δέντρου argan, Κόκκινο τριφύλλι (Red Clover).

16 CELL IQ STEM CELLS GENISTEIN NIGHT CREAM Κ Ρ Ε Μ Α Ν Υ Χ Τ Ο Σ Νυχτερινή φροντίδα για φωτογηρασμένο και πρόωρα γερασμένο δέρμα. Αναδόμηση κυττάρων. Genistein, Sesamöl, Ceramide II + III Διάρθρωση Ανοσοποιητικού. Red Clover, Beta-Carotin, Biotin Κυτταρική Διάρθρωση. Vitamin C, Amino Acids, Vitamin B1, Retinol, Coenzym Q10 προστατευτική ασπίδα της επιδερμίδας Hyaluron Acid, φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα σταφυλιού και του δέντρου argan, Vitamin E, Avocado Oil, Argan Oil, Jojoba Oil, Tocopherol

17 CELL IQ GENISTEIN MASK Μάσκα προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαιτερα για έλλειψη ενέργειας, ελαφριές αλλοιώσεις και αλλεργίες. Ενισχύει και αναδομεί την κυτταρική μεμβράνη με τη βοήθεια της ουσίας Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 με λιπαρά οξέα. Ευνοεί την ανάπτυξη του συνδετικού ιστού. Σταθεροποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος κατά των ελεύθερων ριζών. Περιέχει μέταλλα για τις αδυναμίες των ελλείψεων της κυτταρικής μεμβράνης. Κάνει το δέρμα να μοιάζει ισορροπημένο και ανανεωμένο.

18 Σ ΤΑΘ Ε Ρ Ο Ι Σ Υ Ν Δ Ε Τ Ι ΚΟ Ι Ι Σ ΤΟ Ι Κ Α Ι Α Ν Α Δ Ι Α Ρ Θ Ρ Ω Σ Η Μ Ε C E L L I Q S T E M C E L L S R ESTRUCTURE -

19 CELL IQ STEM CELLS RESTRUCTURE Ξ Α Ν Α Χ Τ Ι Ζ Ε Ι ΤΟ Ι Σ ΤΟ ΤΟΥ Δ Ε Ρ Μ ΑΤΟ Σ Η δύναμη και η αντοχή του συνδετικού ιστού εξαρτώνται από έναν καλό σχηματισμό κολλαγόνου το οποίο συνδέεται με την ικανότητα να δεσμεύει νερό. Έλλειψη νερού,ελέυθερες ρίζες,πλημμελή φροντίδα,συνήθειες κατανάλωσης οινοπνεύματος Περιφερειακή και διαδερμίκή απώλεια νερού. Πορώδης μεμβράνη. Αποικοδόμηση της ικανότητας δέσμευσης νερού. Πρόωρη αποικοδόμηση ιστού.

20 ΤΟ Δ Ε Ρ Μ Α ΣΑΣ Α Π Ο Κ ΤΑ Ξ Α Ν Α ΟΤ Ι Π Η Ρ Ε Ο Χ Ρ Ο Ν Ο Σ Ισορροπία βέλτιστης υγρασίας. 5-πλάσια συνδεδεμένο Υαλουρονικό οξύ και Κεραμίδιο. Αναδόμηση των κυτταρικών ιστών. Αμινοξέα και βιταμίνες. Προστασία των ιστών κολλαγόνου από σκλήρυνση. De-Glycations-Complex Μέτρα αντί-γήρανσης ενάντια στην έλλειψη οιστρογόνων. Bioactive Genistein and Red Clover Προστασία και αναζωογόνηση των επιδερμικών και δερματικών κυττάρων. φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα σταφυλιού και argan.

21 C E L L I Q M I C ROT R A N S F E R R ESTRUCTURE MAT R I X Ειδική λύση με ισχύ βάθους, για ενίσχυση και εδραίωση του συνδετικού ιστού, βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη. 5-πλάσια σύνδεση Υαλουρονικού Οξέως. παρέχει άμεση διάρθρωση του όγκου. σταματά τη διαδερμική απώλεια του νερού. μειώνει σημαντικά το βάθος των ρυτίδων. 6-πλάσια δυνατότητα παράγωγης δομικού ιστού. Αμινοξέα, εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού,βιταμίνη B1, B2, B7, C ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου. ενίσχυση του ιστού. συμπιέζει τα κενά των ιστών.

22 C E L L I Q S T E M C E L L S Κ Ρ Ε Μ Α Η Μ Ε ΡΑ Σ Α Ν Α Δ Ι Α Ρ Θ Ρ Ω Σ Η Σ Φροντίδα ημέρας για βέλτιστη ενυδάτωση, ενίσχυση του ιστού και σύσφιξη του δέρματος. Ισορροπία του νερού. Hyaluronic Acid, Ceramide II + III, Aloe Vera, Allantoin, stabilised Vitamin C Ριζική προστασία. Genistein, Coenzym Q10, Vitamin C, Vitamin B1, Beta-Carotin, Biotin Κυτταρική προστασία. φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα σταφυλιού και argan προστατευτική ασπίδα της επιδερμίδας Vitamin C+ B5, Tocopherol, Lecithin, Proline, Silica, Jojoba Oil, Argan Oil

23 C E L L I Q S T E M C E L L S R ESTRUCTURE NIGHT CREAM Κ Ρ Ε Μ Α Ν Υ Χ Τ Ο Σ Α Ν Α Δ Ι Α Ρ Θ Ρ Ω Σ Η Σ Νυχτερινή φροντίδα για βέλτιστη ενυδάτωση,αναδόμηση,ενίσχυση του ιστού και λείανση των ρυτίδων. Διάρθρωση της υγρασίας. Hyaluronic Acid, Ceramide, Aloe Vera Gel, Panthenol, Allantoin, Tocopherol, Sunflower Oil, Silica Αναδόμηση των κυττάρων και του ιστού. Red Clover Extract, Genistein, Carnosine, Vitamin C, Beta-Carotin, Coenzym Q10, Ceramide II + III, Arginin, Prolin, Glutamin, Vitamin B1, Biotin, Riboflavin Προστασία των βλαστοκυττάρων. φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα σταφυλιού και argan.

24 E N E RGY R I C H C E L L D I V I S I O N W I T H C E L L I Q S T E M C E L L S C AV I A R

25 C E L L I Q ΒΛΑΣΤΟ Κ Υ Τ ΤΑ ΡΑ Μ Ε Χ Α Β Ι Α Ρ Ι Γ Ι Α Μ Ι Α Π Λ Ο Υ Σ Ι Α Σ Ε Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Κ Υ Τ ΤΑ Ρ Ι Κ Η Δ Ι Α Ι Ρ Ε Σ Η Η βιολογική διαδικασία της γήρανσης εξαρτάται από την βέλτιστη λειτουργία των κυττάρων και την τακτική διαίρεση των κυττάρων. Θρεπτική ανεπάρκεια,έλλειψη νερού,ελεύθερες ρίζες. Τα κύτταρα χρειάζονται περισσότερο απο 40 θρεπτικά συστατικά. Τα μεμονωμένα θρεπτικά συστατικά δεν είναι απαραίτητης σημασίας αλλά η πολύπλοκη αλληλεπίδραση τους. Η έλλειψη νερού εμποδίζει τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα. CELL IQ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ. Παρέχει στο δέρμα με τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά. Ανυψώνει την ενέργεια των κυττάρων. Εξουδετερώνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Ξεκινά την κυτταρική διαίρεση. Υποστηρίζει όλες τις διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος.

26 Ζ Ω Τ Ι Κ Α, Ε Ν Ε Ρ Γ Α Κ Υ Τ ΤΑ ΡΑ ΤΟΥ Δ Ε Ρ Μ ΑΤΟ Σ, Α Π Ο Τ Η Ν Α Ξ Ι Ο Π Ο Ι Η Σ Η Θ Ρ Ε Π Τ Ι Κ Ω Ν Σ Υ Σ ΤΑΤ Ι Κ Ω Ν Ισορροπημένη παροχή θρεπτικών συστατικών. Χαβιάρι Beluga. Βελτιστοποίηση των κυττάρων. Ένζυμο Q10 Βιοενεργή γενιστεΐνη Αναγέννηση. Argan Oil Sheabutter Προστασία και αναζωογόνηση των επιδερμικών και δερματικών κυττάρων. φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα σταφυλιού και του δέντρου argan

27 C E L L I Q M I C ROT R A N S F E R A N T I AGING C E L L P OWER Α Ν Τ Ι Γ Η ΡΑ Ν Τ Ι Κ Η Ειδική λύση με εφέ βάθους για περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα των κυττάρων του δέρματος. 6-πλάσια σύνθεση Αναγέννησης με Beluga-χαβιάρι. ένζυμο Q10, ένζυμο R, Ρετινόλη, βιταμίνη C, βιταμίνη B1 3-πλάσια δράση Υαλουρονικού οξέως Κεραμίδιο II και III.

28 C E L L I Q S T E M C E L L S C AV I A R L I F T DAY C R EAM Κ Ρ Ε Μ Α Η Μ Ε ΡΑ Σ Μ Ε Χ Α Β Ι Α Ρ Ι Φροντίδα ημέρας χαμηλής ενέργειας,για ώριμο δέρμα που απαιτεί κυτταρική οικοδόμηση. Προμήθεια θρεπτικών ουσιών. Beluga-Caviar-Extract, Coenzym Q 10, Amino Acids, Panthenol, Vitamin B1, Retinol, Riboflavin Κυτταρική προστασία. φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα σταφυλιού και του δέντρου argan, Ceramide II + III, Tocopherol Ριζικός καθαρισμός. Genistein, Vitamin C, Vitamin A, Biotin Barrier Protection Lecithin, Jojoba Oil, Argan Oil, Allantoin

29 C E L L I Q S T E M C E L L S C AV I A R L I F T N I G H T C R EAM Κ Ρ Ε Μ Α Ν Υ Χ Τ Ο Σ Μ Ε Χ Α Β Ι Α Ρ Ι Νυχτερινή φροντίδα χαμηλής ενέργειας για ώριμο δέρμα που απαιτέι κυτταρική οικοδόμηση. Κατασκευή ενέργειας. Beluga-Caviar-Extract, Coenzym Q10, Vitamin B1, Retinol, Panthenol, Riboflavin Κυτταρική αναδόμηση. Genistein, Biotin, Ceramide II + III Κυτταρική ανανέωση/κυτταρική προστασία. Αμινοξέα, Vitamin C, Hyaluronic Acid, Red Clover-Extract, Allantoin, φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα σταφυλιού και του δέντρου argan.

30 C E L L I Q Α Ν Ω ΤΑΤ Η Κ Ρ Ε Μ Α Μ ΑΤ Ι Ω Ν Μ Ε Χ Α Β Ι Α Ρ Ι Φροντίδα για την περιοχή των ματιών επιρρεπή σε ξηρότητα. Σταθεροποιεί την αναπόσπαστη δομή των κυττάρων. Μειώνει το πρήξιμο των ματιών. Σφίγγει και αυξάνει την ελαστικότητα. Απομακρύνει τις σκιές των ματιών. Δροσίζει τα κουρασμένα μάτια.

31 C E L L I Q Μ Α Σ Κ Α Μ Ε Μ ΑΥ Ρ Ο Μ Α Ρ Γ Α Ρ Ι ΤΑ Ρ Ι Μάσκα φροντίδας για δέρμα με χαμηλή ενέργεια, και κυτταρική ανοικοδόμησης. Αμέσως δίνει σταθερότητα,λαμπερή επιδερμίδα,με ανυψωτικόι αποτέλεσμα. Έχει απολυμαντικό,αναζωογονητικό και συσφιγκτικό αποτέλεσμα. Δεσμεύει την υγρασία στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Διεγείρει την κυτταρική διαίρεση. Τελειοποιεί την επιδερμίδα. Αφήνει μια πολύ απαλή αίσθηση του δέρματος.

32 ΟΛΟ Κ Λ Η Ρ Ω Μ Ε Ν Η Π Ρ ΟΛ Η Ψ Η Κ Α Ι Π Ρ Ο Σ ΤΑ Σ Ι Α ΜΕ C E L L I Q ΒΛΑΣΤΟ Κ Υ Τ ΤΑ Ρ Ω Ν

33 C E L L I Q S T E M C E L L S F O R V I TA L E A N D P R O T E C T E D S T E M C E L L S ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Αντικαθιστούν τα ηλικιωμένα και κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος. Οι ακτίνες UV,τα θρεπτικά συστατικά και τα ελλείματα νερού καθώς και άλλοι περιβαλλοντικοί στρεσογόνοι παράγοντες επηρεάζουν αρνητικά την δραστηριότητα και την ζωτικότητα τους. Σε ηλικιωμένο και τονισμένο απο UV δέρμα ο αριθμός της δραστηριότητας τους μειώνεται σημαντικά. Για να εξουδετερωθεί η πρόωρη γήρανση του δέρματος, η λειτουργικότητα και η δραστηριότητα των κυττάρων αυτών πρέπει να παραμείνει. CELL IQ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Ενεργοποιούν, αναζωογονούν και προστατεύουν τα επιδερμικά και τα δερμικά βλαστοκύτταρα. Καταπολεμούν τη μετατροπή των δομικών πρωτεινών. Προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος ενάντια στην οξειδωτική γήρανση. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα των επιπτώσεων αντί-γήρανσης. Προστατεύουν και διατηρούν την υγεία και την ομορφιά του δέρματος.

34 C E L L I Q S T E M C E L L S Κ ΡΑΤ Ο Υ Ν Τ Ο Δ Ε Ρ Μ Α Ν Ε Ο Κ Α Ι Ο Μ Ο Ρ Φ Ο Αντιοξειδωτικές άμυνες, 6-πλάσιος καθαρισμός με βιοδραστικη Γενιστείνη Εξουδετερώνει τις ελέυθερες ρίζες. Καταπολεμά ενεργά την ανεπάρκεια που προκαλείται από τα οιστρογόνα της γήρανσης του δέρματος. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αντί-γήρανσης. Προστασία και αναζωογόνηση των επιδερμικών και δερμικών κυττάρων φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα σταφυλιού και του δέντρου argan. De-Glycations-Complex Καταπολεμά τη σακχαροποίηση των δομικών πρωτεινών. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος. Μειώνει το βάθος των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

35 C E L L I Q M I C ROT R A N S F E R S T E M C E L L S R ESOURCE Ειδική λύση με αποτελέσματα σε βάθος για την προστασία και την ζωτικότητα των κυττάρων του δέρματος. Διπλή προστασία με φυτικά βλαστοκύτταρα. Τριπλή δράση Υαλουρονικού οξέως. De-Glycations-Complex

36 C E L L I Q S T E M C E L L S U LT I M AT E CONCENTRAT E Συμπύκνωμα πρόληψης με διπλή δύναμη βλαστοκυττάρων για κάθε δέρμα. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των επιπτώσεων την αντί-γήρανσης και αναζωογονεί το δέρμα. Η διπλή δύναμη των βλαστοκυττάρων από σταφύλι και από το δέντρο argan ενεργοποιεί, αναγεννά και προστατεύει την επιδερμίδα των βλαστικών κυττάρων. the De-Glycations Complex πολεμά την σακχαροποίηση και προστατεύει το από την στερεοποίηση του ιστού του κολλαγόνου. δέρμα Η βιοενεργή φυτοοιστρογόνα ουσία Γενιστείνη δραστηριοποιείται ενεργά ενάντια στην ανεπάρκεια των οιστρογόνων που προκαλεί γήρανση του δέρματος και παρέχει μια ευρεία αντιγηραντική δράση. Η Υψηλή συγκέντρωση Βιταμίνης C,καθώς και όλες οι βιταμίνες της ομάδας βελτιστοποιεί την φυσική αναδόμηση και προστατεύει τους μηχανισμούς του δέρματος.

37 C E L L I Q S T E M C E L L S Η Λ Ι Α Κ Η Υ Π Ε Ρ - Π Ρ Ο Σ ΤΑ Σ Ι Α Πρόληψη υψηλής προστασίας από το ήλιο και διπλή δύναμη τα βλαστοκύτταρα κάθε δέρματος (SPF 20 UVA) προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των επιπτώσεων αντι-γήρανσης και αναζωογονεί το δέρμα. Η διπλή δύναμη των βλαστοκυττάρων ενεργοποιεί, αναζωογονεί, αναπλάθει και προστατεύει τα επιδερμικα και τα δερμικά βλαστικά κύτταρα. Προσφέρει βέλστιστη UV-A και UV-B προστασία. the De-Glycations Complex βοηθά την σακχαροποίηση και προστατεύει το δέρμα από την στερεοποίηση του ιστού του κολλαγόνου. Η βιοενεργή φυτοοιστρογόνα Γενιστείνη ενεργά λειτουργεί ενάντια στην ανεπάρκεια που προκαλείται από τα οιστρογόνα και παρέχει μια ευρεία αντιγηραντική δράση. Υψηλή συγκέντρωσης από βιταμίνη C, όπως και βιταμίνες απο την ομάδα β, βελτιστοποιεί την φυσική αναδόμηση και την προστασία των μηχανισμών του δέρματος.

38 C E L L I Q S T E M C E L L S Α Π ΟΛΥ Τ Η 24Ω Ρ Η Κ Ρ Ε Μ Α 24ωρη αναζωογόνηση με τη διπλή δύναμη των βλαστοκυττάρων για απαιτητικές επιδερμίδες. δυναμώνει και αναζωογονεί το επιδερμικό και το δερματικό των βλαστικών κυττάρων. προστατεύει τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα από την αρνητική ζημιά της υπεριώδους ακτινοβολίας. υποστηρίζει τα αντιοξειδωτικά του δέρματος και καθαρίζει ριζικά. υποστηρίζει το δερματικό φραγμό προστασίας. the De-Glycations Complex πολεμά τη σακχαροποίηση και προστατεύει το δέρμα από την στερεοποίηση του ιστού του κολλαγόνου Προσφέρει ένα ζωντανό και υγιές δέρμα.

39 C E L L I Q S T E M C E L L S Α Π ΟΛΥ Τ Η Κ Ρ Ε Μ Α Μ ΑΤ Ι Ω Ν Προστατευτική και αναζωογονητική θεραπεία ματιών με τη διπλή δύναμη των βλαστικών κυττάρων. βελτιστοποιεί τη φυσική αναδόμηση και προστατεύει τους μηχανισμούς του δέρματος. ενισχύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με υγρασία. είναι ιδανική για καθημερινή χρήση πρωί και απόγευμα. * The De-Glycations Complex μειώνει το βάθος των ρυτίδων 24% στο μέτωπο και 27% στην περιοχή των ματιών ειδικά στο «πόδι της χήνας» - μετά από μόλις 1 μήνα χρήσης!

40 CELL IQ STEM CELLS Α Π Ο ΛΥ Τ Η Κ Ρ Ε Μ Α Α Ν Α Δ Ο Μ Η Σ Η Σ Μ Ε Β Ι Ο Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η Σ Υ Ν Θ Ε Σ Η Δ ΡΑ Σ Τ Ι Κ Ω Ν Ο Υ Σ Ι Ω Ν ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ARGAN Αναζωογονεί τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος και επιταχύνει τη διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΞΕΑ Αναδομεί το φράγμα των λιπιδίων του δέρματος ξανά, και να αποτρέπει την πρόωρη απώλεια υγρασίας. ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ+ HYADISINE Μεταφέρουν μια εξαιρετική ποσότητα νερού στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, η οποία οδηγεί σε μια άμεση αύξηση όγκου. ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ απο ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ Προστατεύει τα επιδερμικά βλαστοκύττααπό τις υπεριώδεις ακτίνες και αυξάνει την ανοχή στο UV τους κατά 25%. ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΤΥΡΟΣΙΝΗ, ECTOIN Διεγείρουν τις ίνες κολλαγόνου οι οποίες ανανεώνουν και διασφαλίζουν σταθερότητα.

41 C E L L I Q S T E M C E L L S Α Π Ο ΛΥ Τ Η Κ Ρ Ε Μ Α Α Ν Α Δ Ο Μ Η Σ Η Σ Εντατική μάσκα με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης αποτελεσματικών βιοτεχνολογικών δραστικών ουσιών για ορατά λεία αποτελέσματα του δέρματος. προστατεύει,ενεργοποιεί και αναγεννά τα επιδερμικα και τα δερμικά κύτταρα με διπλό φυτικό εκχύλισμα βλαστικών κυττάρων. βελτιστοποιημένη κυτταρική προστασία του δέρματος. Αποτρέπει τη χρονολογική γήρανση του δέρματος δημιουργεί μια αποθήκη υγρασίας βελτιώνει τη δύναμη και την σφριγηλότητα του δέρματος. Εφαρμογή : Απλώστε τη μάσκα γενναιόδωρα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, Αφήστε το για 15 λεπτά, αφαιρέστε την υπερβολική υγρασία ή κάντε μασάζ, όπως απαιτείται. Για πολύ απαιτητικό δέρμα με ανάγκη αναγέννησης.

42 Γ Υ Ρ Ι Σ Τ Ε Τ Η Δ Ι Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Α ΤΟΥ Χ Ρ Ο Ν ΟΥ Π Ι Σ Ω Μ Ε Φ Υ Τ Ι Κ Α Β Λ Α Σ Τ Ο Κ Υ Τ ΤΑ ΡΑ Ορθομοριακά βλαστοκύτταρα με διπλή αποτελεσματική ουσία. Αγνή βιολογική ποιότητα-φυτικά βλαστοκύτταρα από εκχύλισμα σταφυλιού και argan. υποστηρίζει το έργο των ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων του δέρματος. ενεργοποιεί, τονώνει και προστατεύει τα επιδερμικό και το δερματικό των βλαστικών κυττάρων, προστατεύει τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα από βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Διατηρεί την ικανότητα κυτταρικής διαίρεσης των βλαστικών κυττάρων. καθυστερεί την χρονολογική πορεία της γήρανσης των βλαστικών κυττάρων του δέρματος. Επιταχύνουν τη διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος. οι ινοβλάστες του δέρματος ενεργοποιούν τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου. αναζωογονεί το δέρμα από το χόριο. οδηγεί σε σταθερό δέρμα με λίγες ρυτίδες. Σαφώς ορατό αποτέλεσμα μια αναζωογονημένη, λεία και νεανική αστραφτερή επιδερμίδα.

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

u l t ra M e s o ΙΔE Α Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Π Ι Τ Υ Χ I Α

u l t ra M e s o ΙΔE Α Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Π Ι Τ Υ Χ I Α Η u l t r a M e s o u l t ra M e s o ΙΔE Α Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Π Ι Τ Υ Χ I Α Ultra Meso Ξεχωρίζει για την αποτελεσματική μείωση των ρυτίδων από ένα συνδυασμό ειδικευμένων προιόντων υψηλής τεχνολογίας, σε συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση & Αντιγήρανση Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση Με οδηγό: τις ανάγκες της ηλικίας 20+, 30+ και 45+ τον βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος όπως αυτός συνδέεται με την ηλικία και τον τρόπο ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ANTI AGING Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ANTI AGING 2016 1 Γνωρίστε τα προϊόντα! ANTI AGING STEP 1 ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης της τρίχας και να βοηθήσει πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Gerovital H3 Evolution δημιουργήθηκε ειδικά για να επιβραδύνει τους μηχανισμούς της γήρανσης μετά την ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833 NEW C15 2015-2016 ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Μεγιστοποιήστε τις λειτουργίες ανόρθωσης της επιδερμίδας σας με τη Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας Oriflame και το Σετ Περιποίησης NovAge Ultimate Lift. Μία

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας SERUM FACE SERUM 30 ml MOISTURISING FACE CREAM 30 ml SEMI-RICH FACE CREAM 30 ml RICH FACE CREAM 30 ml Τι είναι η Ενεργή β-γλυκάνη Τα

Διαβάστε περισσότερα

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας :

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Προϊόντα περιποίησης Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Φωτογραφία Προϊόν Περιγραφή Cleansing milk Απαλή φροντίδα για το ευαίσθητο δέρµα. Περιέχει αζουλένιο (έχει µαλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις

- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις - Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις - Ενίσχυση και εμπλουτισμός της σύνθεσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δραστικά συστατικά - Ενίσχυση του κυτταρικού

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας Αντηλιακά Η εφαρμογή αντηλιακών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο είναι απαραίτητη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνουμε σε

Διαβάστε περισσότερα

cosmetics without limits

cosmetics without limits cosmetics without limits Το Avant-Garde φυσικό καλλυντικό προηγμένο τεχνολογικά» Το Ερευνητικό τμήμα της CASMARA δημιούργησε την AgeDefense, μια αποκλειστική επαγγελματική εξατομικευμένη θεραπεία σε φάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙ ΩΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑ ΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙ ΩΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑ ΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙ ΩΣΗΣ + ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑ ΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ Γλυκοζυλίωση και δυο φυσιολογικά φαινόµενα που σχετίζονται µε 1 ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗ Η «ΚΑΡΑΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς?

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Όλοι έχουμε ζήσει αυτή τη στιγμή «Όταν παρατηρήσατε την πρώτη μικρή ρυτίδα και την επίμονη χαλάρωση κάτω από τα μάτια που πλέον δεν υποχωρούσε με λίγες επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση

Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση Περιέχει την ίδια δραστική ουσία που επιτρέπει την επιβίωση των βακτηρίων στις πιο άνυδρες ερήμους

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES 1 Πλήρης Επαγγελματική Σειρά Αναδόμησης Μαλλιών CAVIAR Σειρά Αναδόμησης Με Χαβιάρι Σαμπουάν μαλλιών με Χαβιάρι και προβιταμίνη Β5. Βαθιά ενυδάτωση της τρίχας. Πλούσια ενεργά συστατικά για την ολική αναδόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acroyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων.

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. NEUROSENS Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. Η NEUROSENS είναι μια καινοτόμος σειρά με καταπραϋντική, αναπλαστική και προστατευτική δράση, η οποία συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές

Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΙΟΣ, Ο καλύτερός μας φίλος ο χειρότερός μας εχθρός. Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές αρνητικές

Διαβάστε περισσότερα

Η γήρανση του δέρματος

Η γήρανση του δέρματος WWW.DERMATUDE.COM Η γήρανση του δέρματος Το δέρμα αρχίζει να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης από την ηλικία των 25 ετών. Γίνεται λεπτότερο, η κυκλοφορία του αίματος επιβραδύνεται και η φυσική παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI 24ώρου με δαμάσκηνο Η κρέμα 24ωρου με βασικά συστατικά το Μέλι την Aloe Vera και το έλαιο Δαμάσκηνου, τρέφουν και προστατεύουν το δέρμα, προσφέρουν ενυδάτωση, σύσφιξη και τόνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΧΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ 09/11/2015

ΕΚΔΟΧΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 5 ο ΕΚΔΟΧΑ ΕΚΔΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό οξύ.

Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό οξύ. Μαρία Καρδάση Το 1934 ο Κάρλ Μάγιερ απομόνωσε από το υαλώδες υγρό του βόειου οφθαλμού μια άγνωστη μέχρι τότε μη θεϊκή γλυκοζαμινογλυκάνη και την ονόμασε hyaluronan. Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ήλιος & η Επιδερµίδα

Ο Ήλιος & η Επιδερµίδα Ο Ήλιος & η Επιδερµίδα Η επιδερµίδα είναι το µεγαλύτερο όργανο του σώµατος και συµβάλλει σε πολλαπλές λειτουργίες, όπως προστασία του οργανισµού, ρύθµιση της θερµοκρασίας, αποθήκευση αίµατος, µεταβολισµός,

Διαβάστε περισσότερα

Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής

Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής e-catalogue 2012 Βιταμίνες Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία Αμινοξέα & Πρωτεΐνες Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα Πεπτικά/Προβιοτικά Βοηθήματα Βιταμίνες Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Μπάρα Chia Μπανάνα Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Οι σπόροι Chia περιέχουν τα ωφέλιμα για την υγεία Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα. Χάρη στις φυτικές

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. Τhe Effect Προηγμένη τεχνολογία για σφιχτό και υγιές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΘΕΜΑ: 1. ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 3. ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ 4.ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 5.ΚΡΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum!

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Ganozhi E Series Τι θέλουμε? Την πηγή της νεότητας Να αισθανόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε μόνο ενέσιμα φάρμακα και μόνο στο σημείο που πάσχει. ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ξεκίνησε στη λογική του γιατί να μη χορηγήσω ένα αντιφλεγμονώδες

Διαβάστε περισσότερα

Το δέρµα σου επιδιορθώνεται; Platelets Rich Plasma Method Cream

Το δέρµα σου επιδιορθώνεται; Platelets Rich Plasma Method Cream Το δέρµα σου επιδιορθώνεται; Platelets Rich Plasma Method Cream Ετερόλογη ή αυτόλογη; H δική µας δύναµη Μια από τις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής, είναι η ικανότητα των κυττάρων να

Διαβάστε περισσότερα

[H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ

[H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ 2017 ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Οι Αλχημιστές [H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ Πράσινο χρώμα Σπανάκι, μπρόκολο, αβοκάντο, αρακάς, φασολάκια, πιπεριές,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE SQOOM EFFECT Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο..201205.gr_12091.indd 1 11.09.12 16:4 2.201205.GR_12091.indd

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr ROSE OIL LINE BY REGINA FLORIS Ομορφιά μέσα από την υγεία, την καθαρότητα και την αρμονία με τη φύση Εμπνευσμένοι από αυτή την επιστημονική & παράλληλα φυσική προσέγγιση, έχουμε αναπτύξει μια νέα σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο ELIXIR ΥΓΙΟΥΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο Περιέχει αλόη βέρα, χυμό νόνι, MSM (οργανικό θείο), τα μούρα goji και τζίντζερ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα "Κλινικά αποδεδειγµένα αποτελέσµατα σε 47 ηµέρες" Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Ρεσβερατρόλη, Το Γαλλικό παράδοξο!!!! Ισχυρότατη αντιοξειδωτική ουσία στην υπηρεσία της υγιεινούς μακροζωίας και αντιγήρανσης.

Ρεσβερατρόλη, Το Γαλλικό παράδοξο!!!! Ισχυρότατη αντιοξειδωτική ουσία στην υπηρεσία της υγιεινούς μακροζωίας και αντιγήρανσης. Ρεσβερατρόλη, Ισχυρότατη αντιοξειδωτική ουσία στην υπηρεσία της υγιεινούς μακροζωίας και αντιγήρανσης. Το Γαλλικό παράδοξο!!!! Πριν από δεκαεπτά χρόνια οι επιστήμονες μελετώντας το αποκαλούμενο «Γαλλικό

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικά Δεδομένα για τη βιοχημική δράση της αντιοξειδωτικής Βιταμίνης C.

Επιστημονικά Δεδομένα για τη βιοχημική δράση της αντιοξειδωτικής Βιταμίνης C. Βιταμίνη C - Ενισχύει το ανοσοποιητικό με 20 διαφορετικούς τρόπους - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ CITY KALAMP Επιστημονικά Δεδομένα για τη βιοχημική δράση της αντιοξειδωτικής Βιταμίνης C. Η βιταμίνη C, γνωστή και ως ασκορβικό

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Aslavital προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα φροντίδας για ευαίσθητες επιδερμίδες, που συστήνεται για νέες και

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του μελανώματος την 14η Μαΐου 2001, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για την

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του μελανώματος την 14η Μαΐου 2001, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για την Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του μελανώματος την 14η Μαΐου 2001, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για την UV ακτινοβολία. Οι δερματολόγοι λένε πως έχει αποδειχθεί μεγάλος ο ρόλος της υπεριώδους ακτινοβολίας

Διαβάστε περισσότερα

Κ ΑΘ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Η Κ Α Λ Η Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Δ Α Μ Ε DERMAGETIC

Κ ΑΘ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Η Κ Α Λ Η Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Δ Α Μ Ε DERMAGETIC Κ ΑΘ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Η Κ Α Λ Η Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Δ Α Μ Ε DERMAGETIC dermagetic ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΙςΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑς Ο τύπος του δέρματος είναι γενετικά καθορισμένος κατά τη γέννηση και μπορεί να είναι είτε ξηρό

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003 Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003 O ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ (AHA) ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α Δρ. Des Fernandes (πλαστικός χειρουργός, ιδρυτής της Environ Skin Care και

Διαβάστε περισσότερα

«Τρώτε μήλα για δέκα λόγους υγείας!», από την Χριστίνα Ι. Μπουντούρη, Γενικό Οικογενειακό Ιατρό και τo iatropedia.gr!

«Τρώτε μήλα για δέκα λόγους υγείας!», από την Χριστίνα Ι. Μπουντούρη, Γενικό Οικογενειακό Ιατρό και τo iatropedia.gr! «Τρώτε μήλα για δέκα λόγους υγείας!», από την Χριστίνα Ι. Μπουντούρη, Γενικό Οικογενειακό Ιατρό και τo iatropedia.gr! Όλοι γνωρίζουν την παροιμία»ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα». Πλέον έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Στην τεχνολογία των καλλυντικών είναι απαραίτητη η χρήση διαφόρων οργανικών ενώσεων, για την παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων. Μερικές από τις ουσίες αυτές όπως είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS Ένα ελκυστικό χαμόγελο χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλά όμορφα δόντια. Naturelize φυσική θεραπεία των ρυτίδων Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο για εσάς να εκπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Ελαιόλαδο: Το πολύτιμο όπλο έναντι πολλών ασθενειών. Το ελαιόλαδο, "υγρό χρυσάφι" κατά τον Όμηρο αποτελεί θαυματουργή πηγή

Ελαιόλαδο: Το πολύτιμο όπλο έναντι πολλών ασθενειών. Το ελαιόλαδο, υγρό χρυσάφι κατά τον Όμηρο αποτελεί θαυματουργή πηγή ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ, ΜSc Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ελαιόλαδο: Το πολύτιμο όπλο έναντι πολλών ασθενειών Το ελαιόλαδο, "υγρό χρυσάφι" κατά τον Όμηρο αποτελεί θαυματουργή πηγή θρεπτικών συστατικών

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 6 Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) 2 / 6 Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE 2 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 4 100 ml 3.38 fl.oz. 150 ml 5.07 fl.oz. Βαφή Μαλλιών Coloring cream Χωρίς Αλλεργιογόνα Χωρίς Paraben 10000 * 100ml 12306 100ml

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ TH ΖΩΗ ΣΤHN ΠΟΛH ΑΠΟ ΤΗΝ FLOWTOX

ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ TH ΖΩΗ ΣΤHN ΠΟΛH ΑΠΟ ΤΗΝ FLOWTOX ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ TH ΖΩΗ ΣΤHN ΠΟΛH ΑΠΟ ΤΗΝ FLOWTOX FLOWTOX COSMETICS GmbH Dr-Kurt-Schumacher-Str.19 90402 Νυρεµβέργη/Γερµανία Τηλ.: +49 (0)911/211 025-0 Φαξ: +49 (0)911/211 025-2 www.flow-tox.com

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Η εταιρία lavera (από το λατινικό la vera που σημαίνει η αλήθεια ) είναι πρωτοπόρος στα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά για περισσότερα από 25 χρόνια. Χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Το καλοκαίρι, τα μαλλιά χάνουν την λάμψη και τη δύναμή τους, εξαιτίας της έκθεσής τους στον ήλιο και το νερό.

Το καλοκαίρι, τα μαλλιά χάνουν την λάμψη και τη δύναμή τους, εξαιτίας της έκθεσής τους στον ήλιο και το νερό. Το καλοκαίρι, τα μαλλιά χάνουν την λάμψη και τη δύναμή τους, εξαιτίας της έκθεσής τους στον ήλιο και το νερό. Αλλάξτε τη διάθεσή σας και τα μαλλιά σας, μέσα από την Τελετουργία Kerastase ή την περιποίηση

Διαβάστε περισσότερα

PEELINGS Τα peelings ή απολέπιση µε χηµικά ή µηχανικά ( δερµοαπόξεση peelings µε κρυστάλλους )µέσα σηµαίνει την εφαρµογή στο δέρµα ενός ή περισσότερων αποφολιδωτικών παραγόντων µε αποτέλεσµα την καταστροφή

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

PigmenTclar. Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ

PigmenTclar. Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ ΚΗΛΙΔΕΣ, ΘΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ PigmenTclar Η νέα δερματολογική φροντίδα διόρθωσης των κηλίδων με αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας * * Η αποτελεσματικότητα του ορού κατά των κηλίδων διατηρήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδικό: Vivere Τεύχος: 1, Ιούνιος 2003 (Β Μέρος)

Περιοδικό: Vivere Τεύχος: 1, Ιούνιος 2003 (Β Μέρος) Περιοδικό: Bioderma Τεύχος: 25, Σεπτέμβριος Οκτώβριος 2002 (Α Μέρος) Περιοδικό: Vivere Τεύχος: 1, Ιούνιος 2003 (Β Μέρος) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚAI ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΟΣ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Δρ. Des

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα!

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! DR. HANA DECEAN, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Mg Se Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! Zn Fe πρωτότυπη φόρμουλα 100% φυσικός άργιλος Πιστοποιημένο εκχύλισμα Goji Berry ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΓΙΛΟΥ + GOJY BERRY Mn K Ca ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα θα μελετήσουμε το δέρμα. Τα μέρη του. Χρησιμότητά του. Διαπερατότητα του. Την αλληλεπίδραση με τα καλλυντικά.

Σήμερα θα μελετήσουμε το δέρμα. Τα μέρη του. Χρησιμότητά του. Διαπερατότητα του. Την αλληλεπίδραση με τα καλλυντικά. Ανασκόπιση Έχουμε πει τί είναι μόρια και άτομα. Έχουμε αναγνωρίσει ποια μόρια διαλύονται στο νερό και ποια όχι βάση των πολικών θέσεων που έχουν. Έχουμε συναντήσει μόρια πολύ μεγάλου μεγέθους (πολυμερή)

Διαβάστε περισσότερα

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Χει μώ νας e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Διανύουμε το χειμώνα και πρέπει να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα