ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΑΙΤΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΑΙΤΗΣΗΣ"

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα από την 9η και φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα - παρ. 1 του άρθ ΙΑ του ΚΕΙ. 2. Ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα έως και την 8η και φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα - παρ. 1 του άρθ. 2 του ν. 4332/2015 και παρ. 1 του άρθ. ΙΑ του ΚΕΙ. 3. Ανήλικος αλλοδαπός που έχει ολοκληρώσει επιτυχή παρακολούθηση είτε εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είτε έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και είναι ανήλικος κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης - αίτησης - παρ. 1 του άρθ. 1Β του ΚΕΙ. 4. Αλλοδαπός που έχει ολοκληρώσει επιτυχώς ως ανήλικος τη φοίτηση ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης - αίτησης είναι ενήλικος χωρίς να έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του - παρ. 5α του άρθ. ΙΒ το υ ΚΕΙ. 5. Αλλοδαπός που α. έχει ολοκληρώσει επιτυχώς μετά την 9η τη φοίτηση ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα, β. ήταν ενήλικος κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της φοίτησής του αλλά δεν είχε υπερβεί το 23ο έτος της ηλικίας του και γ. κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης-αίτησης δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της απαιτούμενης φοίτησης - παρ. 5β του άρθ. ΙΒ τ ο υ ΚΕΙ. 6. Αλλοδαπός που α. έχει ολοκληρώσει επιτυχώς πριν την 9η τη φοίτηση ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα, β. ήταν ανήλικος κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της φοίτησής του και γ. ήταν ενήλικος κατά την 9η και δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ίδια ως άνω ημερομηνία - παρ. 3 του άρθ. 2 του ν. 4332/2015 και παρ. 1 του άρθρου 1Β του ΚΕΙ. 7. Αλλοδαπός που α. έχει ολοκληρώσει επιτυχώς πριν την 9η τη φοίτηση ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα, β. ήταν ενήλικος κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της φοίτησής του αλλά δεν είχε υπερβεί το 23ο έτος της ηλικίας του και γ. δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την 9η παρ. 3 του άρθ. 2 του ν. 4332/2015 και παρ. 5β του άρθρου 1Β του ΚΕΙ. 8. Αλλοδαπός που έχει αποφοιτήσει από την 9η από Τμήμα ή Σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ στην Ελλάδα - παρ. 2 του άρθ. 1Β του ΚΕΙ. 9. Αλλοδαπός που έχει αποφοιτήσει έως και την 8η από Τμήμα ή Σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ στην Ελλάδα - παρ. 3 του άρθ. 2 του ν. 4332/2015 και παρ. 2 του άρθρου 1Β του ΚΕΙ.

2 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα από την και φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα (παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4332/2015) Προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση... (1) Στοιχεία ανήλικου τέκνου (2): Επώνυμο:... Κύριο όνομα:... Ημερομηνία γέννησης:... Ληξιαρχείο σύνταξης εμπρόθεσμης πράξης γέννησης :... Στοιχεία αλλοδαπών γονέων (2) - (3): ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Επώνυμο: Κύριο όνομα: Ιθαγένεια: Αρ. ισχύοντος διαβατηρίου: Αρ. ισχύοντος τίτλου διαμονής /Αρχή έκδοσης: Δήμος διαμονής: Διεύθυνση κατοικίας: Τηλέφωνο επικοινωνίας: ΔΗΛΩΣΗ Δηλώνουμε ότι επιθυμούμε να αποκτήσει την Ελληνική Ιθαγένεια σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α'), το ανήλικο τέκνο υπό τα αναγραφόμενα στην παρούσα αίτηση στοιχεία, δεδομένου ότι: α) Γεννήθηκε στην Ελλάδα τ η ν... (4) β) Είναι ανήλικο κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης γ) Έχει εγγράφει στην Α' τάξη ελληνικού σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε ελληνικό σχολείο μέχρι σήμερα δ) Και οι δύο γονείς του διαμένουν νόμιμα στη χώρα κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης (5)

3 στ) ϊ. Ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς του είχε ήδη συμπληρώσει πενταετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα κατά το χρόνο γέννησης του τέκνου. Ειδικότερα ο/η πατέρας/μητέρα διαμένει νόμιμα στη χώρα από την ΗΜ/Μ/ΕΤΟΣ (7) Ή ϋ. Ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς του έχει συμπληρώσει κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης δεκαετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα, η οποία όμως έχει ξεκινήσει (έστω και κατά μία ημέρα) πριν από τη γέννηση αυτού. Ειδικότερα ο/η πατέρας/μητέρα διαμένει νόμιμα στη χώρα από την ΗΜ/Μ/ΕΤΟΣ (7) Ημερομηνία υποβολής αίτησης - δήλωσης Οι αιτούντες-δηλούντες γονείς (ιδιόχειρη υπογραφή) Ο πατέρας Η μητέρα ΟΔΗΓΙΕΣ (1) Η κοινή δήλωση - αίτηση κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας καϋώς και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο δήμος της διαμονής των γονέων. (2) Συμπληρώνονται με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες. (3) Σε περίπτωση τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας ή τέκνου δικαιούχου διεϋνούς προστασίας (αναγνωρισμένου πρόσφυγα, προσώπου που έχει υπαχϋεί σε καϋεστώς επικουρικής προστασίας ή ανιϋαγενούς) συμπληρώνονται αντιστοίχως τα πεδία από τον εναπομείναντα γονέα ή αυτόν στον οποίο έχει ανατεϋεί η επιμέλεια του ανηλίκου. Αντίστοιχα, σε περίπτωση τέκνου διαζευγμένων γονέων η δήλωση - αίτηση υποβάλλεται από τον ασκούντα την επιμέλεια του ανήλικου τέκνου. (4) Στο πεδίο (α) συμπληρώνεται ημερομηνία από την και μετά. (5) Δεν συνιστοϋν τίτλο νόμιμης διαμονής δελτία, βεβαιώσεις υποβολής δικαιολογητικών ή άλλα έγγραφα που επιτρέπουν την προσωρινή διαμονή του κατόχου τους μέχρι την κρίση αιτήματος του από την αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή ή την ολοκλήρωση της εκκρεμούς διοικητικής διαδικασίας που τους αφορά (λ.χ. έγγραφα που χορηγούνται σε αιτούντες άσυλο). (6) Αναγράφεται το είδος του τίτλου, π.χ. άδεια επί μακράν διαμένοντος. (7) Στο πεδίο (στ) συμπληρώνεται με την ένδειξη Ξ η περίπτωση στην οποία υπάγονται οι γονείς, επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο / ή ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που υφίσταται διαφορά μεταξύ των αναγραφόμενων στοιχείων του τέκνου αλλοδαπών γονέων στην ληξιαρχική πράξη γέννησής του με τα αναγραφόμενα στοιχεία στα επισήμως μεταφρασμένα ταξιδιωτικά έγγραφα των γονέων του τότε οι δηλούντες γονείς οφείλουν να προβούν, πριν από την υποβολή της παρούσας δήλωσης - αίτησης, στη σχετική διόρϋωση των στοιχείων της ληξιαρχικής πράξης γέννησης του τέκνου.

4 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα έως και την και φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα (παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4332/2015) Προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση... (1) Στοιχεία ανήλικου τέκνου (2): Επώνυμο:... Κύριο όνομα:... Ημερομηνία γέννησης:... Ληξιαρχείο σύνταξης εμπρόθεσμης πράξης γέννησης:... Στοιχεία αλλοδαπών γονέων (2) - (3): ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Επώνυμο: Κύριο όνομα: Ιθαγένεια: Αρ. ισχύοντος διαβατηρίου: Αρ. ισχύοντος τίτλου διαμονής /Αρχή έκδοσης: Δήμος διαμονής: Διεύθυνση κατοικίας: Τηλέφωνο επικοινωνίας: Αί τηση-δήλωση κτήσης της ελληνικής ίϋαγένειας λόγω γέννησης στην Ελλάδα ή φοίτησης σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα είχε υποβληϋεί καί παλαώτερα, σύμφωνα με το προηγούμενο νομοϋετικό πλαίσιο. Επί της προηγούμενης αυτής αίτησης α. κατεβλήϋη σε Δήμο ποσό ύφους 100 ευρώ το οποίο δεν επεστράφη καί 6. δεν εκδόϋηκε απορριπτική απόφαση. ΔΗΛΩΣΗ Δηλώνουμε ότι επιθυμούμε να αποκτήσει την Ελληνική Ιθαγένεια, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με τις όμοιες της παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1

5 α) Γεννήθηκε στην Ελλάδα τ η ν... (4) β) Είναι ανήλικο κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης γ) Έχει εγγράφει στην Α' τάξη ελληνικού σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε ελληνικό σχολείο μέχρι σήμερα δ) Και οι δύο γονείς του διαμένουν νόμιμα στη χώρα κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης (5) ε) Ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς του κατέχει κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης έναν εκ των περιοριστικά απαριθμούμενων, στην παρ. 1γ του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, τίτλων νόμιμης διαμονής και συγκεκριμένα (6) στ) ϊ. Ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς του είχε ήδη συμπληρώσει πενταετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα κατά το χρόνο γέννησης του τέκνου. Ειδικότερα ο/η πατέρας/μητέρα διαμένει νόμιμα στη χώρα από την ΗΜ/Μ/ΕΤΟΣ (7) Ή ϋ. Ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς τους έχει συμπληρώσει κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης δεκαετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα, η οποία όμως έχει ξεκινήσει (έστω και κατά μία ημέρα) πριν τη γέννηση αυτού. Ειδικότερα ο/η πατέρας/μητέρα διαμένει νόμιμα στη χώρα από την ΗΜ/Μ/ΕΤΟΣ (7) Ημερομηνία υποβολής αίτησης - δήλωσης Οι αιτούντες-δηλούντες γονείς (ιδιόχειρη υπογραφή) Ο πατέρας Η μητέρα ΟΔΗΓΙΕΣ (1) Η κοινή δήλωση - αίτηση κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας καϋώς και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο δήμος της διαμονής των γονέων. (2) Συμπληρώνονται με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες. (3) Σε περίπτωση τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας ή τέκνου δικαιούχου διεϋνούς προστασίας (αναγνωρισμένου πρόσφυγα, προσώπου που έχει υπαχϋεί σε καϋεστώς επικουρικής προστασίας ή ανιϋαγενούς) συμπληρώνονται αντιστοίχως τα πεδία από τον εναπομείναντα γονέα ή αυτόν στον οποίο έχει ανατεϋεί η επιμέλεια του ανηλίκου. Αντίστοιχα, σε περίπτωση τέκνου διαζευγμένων γονέων η δήλωση - αίτηση υποβάλλεται από τον ασκούντα την επιμέλεια του ανήλικου τέκνου. (4) Στο πεδίο (α) συμπληρώνεται ημερομηνία έως και την (5) Δεν συνιστοϋν τίτλο νόμιμης διαμονής δελτία, βεβαιώσεις υποβολής δικαιολογητικών ή άλλα έγγραφα που επιτρέπουν την προσωρινή διαμονή του κατόχου τους μέχρι την κρίση αιτήματος του από την αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή ή την ολοκλήρωση της εκκρεμούς διοικητικής διαδικασίας που τους αφορά (λ.χ. έγγραφα που χορηγούνται σε αϊτού ντε ς άσυλο). (6) Αναγράφεται το είδος του τίτλου, π.χ. άδεια επί μακράν διαμένοντος. (7) Στο πεδίο (στ) συμπληρώνεται με την ένδειξη Ξ η περίπτωση στην οποία υπάγονται οι γονείς, επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο / ή //. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που υφίσταται διαφορά μεταξύ των αναγραφόμενων στοιχείων του τέκνου αλλοδαπών γονέων στην ληξιαρχική πράξη γέννησής του με τα αναγραφόμενα στοιχεία στα επισήμως μεταφρασμένα ταξιδιωτικά έγγραφα των γονέων του τότε οι δηλούντες γονείς οφείλουν να προβούν, πριν από την υποβολή της παρούσας δήλωσης - αίτησης, στη σχετική διόρϋωση των στοιχείων της ληξιαρχικής πράξης γέννησης του τέκνου.

6 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει επιτυχή παρακολούθηση είτε εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είτε έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και είναι ανήλικος κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης - αίτησης (παρ. 1 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015) Προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση... (1) Στοιχεία ανήλικου αλλοδαπού (2): Επώνυμο:... Κύριο όνομα:... Όνομα - Επώνυμο πατέρα: Όνομα - Επώνυμο μητέρας: Ημερομηνία Γέννησης:... Χώρα Γέννησης:... Ιθαγένεια:... Αρ. ισχύοντος διαβατηρίου:... Αρ. ισχύοντος τίτλου παραμονής: /Αρχή έκδοσης:... Δήμος διαμονής:... Διεύθυνση κατοικίας:... Τηλέφωνο επικοινωνίας:... Αίτηση-δήλωση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας λόγω γέννησης στην Ελλάδα ή φοίτησης σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα είχε υποβληϋεί και παλαιότερα, σύμφωνα με το προηγούμενο νομοϋετικό πλαίσιο. Επί της προηγούμενης αυτής αίτησης α. κατεβλήϋη σε Δήμο ποσό ύφους 100 ευρώ το οποίο δεν επεστράφη και β. δεν εκδόϋηκε απορριπτική απόφαση. ΔΗΛΩΣΗ Δηλώνω ότι επιθυμώ να αποκτήσω την Ελληνική Ιθαγένεια σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας..." (ΦΕΚ 76 Α'), δεδομένου ότι: α) Διαμένω μόνιμα και νόμιμα στη χώρα κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης

7 γ) Είμαι ανήλικος κατά την ημεροχρονολογία υποβολής της δήλωσης - αίτησης δ)'εχω αποκτήσει έως σήμερα τέκνο/α υπό τα ακόλουθα στοιχεία (5): 1. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: 2. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: Ημερομηνία υποβολής αίτησης - δήλωσης Ο αιτών-δηλών (ιδιόχειρη υπογραφή) ΟΔΗΓΙΕΣ (1) Η δήλωση - αίτηση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας καϋώς και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο δήμος της διαμονής του αϊτούντα. (2) Συμπληρώνονται με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες. (3) Δεν συνιστούν τίτλο νόμιμης διαμονής δελτία, βεβαιώσεις υποβολής δικαιολογητικών ή άλλα έγγραφα που επιτρέπουν την προσωρινή διαμονή του κατόχου τους μέχρι την κρίση αιτήματος του από την αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή ή την ολοκλήρωση της εκκρεμούς διοικητικής διαδικασίας που τους αφορά (λ.χ. έγγραφα που χορηγούνται σε αιτούντες άσυλο). (4) Συμπληρώνεται με την ένδειξη Ξ η περίπτωση στην οποία ανήκετε, όπως αυτή ϋα προκύπτει από την προσκόμιση της/των σχετικής/ών βεβαίωσης/ων. (5) Στο πεδίο (δ) αναγράφονται το/τα τέκνο/α που αποκτήϋηκαν από υφιστάμενο ή προηγούμενους γάμους, καϋώς και τέκνα αναγνωρισμένα ή υιοϋετημένα.

8 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ενήλικο αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει επιτυχώς ως ανήλικος τη φοίτηση ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης - αίτησης είναι ενήλικος χωρίς να έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του (παρ. 5α του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015) Προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση... (1) Στοιχεία ενήλικου αλλοδαπού (2) - (3): Επώνυμο:... Κύριο όνομα:... Όνομα - Επώνυμο πατέρα: Όνομα - Επώνυμο μητέρας: Ημερομηνία Γέννησης:... Χώρα Γέννησης:... Ιθαγένεια:... Αρ. ισχύοντος διαβατηρίου:... Αρ. ισχύοντος τίτλου παραμονής: /Αρχή έκδοσης:... Δήμος διαμονής:... Διεύθυνση κατοικίας:... Τηλέφωνο επικοινωνίας:... Αίτηση-δήλωση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας λόγω γέννησης στην Ελλάδα ή φοίτησης σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα είχε υποβληϋεί και παλαιότερα, σύμφωνα με το προηγούμενο νομοϋετικό πλαίσιο. Επί της προηγούμενης αυτής αίτησης α. κατεβλήϋη σε Δήμο ποσό ύφους 100 ευρώ το οποίο δεν επεστράφη και 6. δεν εκδόϋηκε απορριπτική απόφαση. ΔΗΛΩΣΗ Δηλώνω ότι επιθυμώ να αποκτήσω την Ελληνική Ιθαγένεια σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5α του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α'), δεδομένου ότι: α) Διαμένω μόνιμα και νόμιμα στη χώρα κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης

9 β) Έχω ήδη ολοκληρώσει επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως ανήλικος (5) γ) δεν έχω συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας μου δ)έχω αποκτήσει έως σήμερα τέκνο/α υπό τα ακόλουθα στοιχεία (6): 1. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: 2. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: Ημερομηνία υποβολής αίτησης - δήλωσης Ο αιτών-δηλών (ιδιόχειρη υπογραφή) ΟΔΗΓΙΕΣ (1) Η δήλωση - αίτηση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας καϋώς και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο δήμος της διαμονής του αϊτούντα. (2) Συμπληρώνονται με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες. (3) Εφόσον επιϋυμείτε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος σας ή/και του επωνύμου σας μπορείτε να υποβάλετε Υπεύϋυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνετε την επιϋυμητή απόδοσή τους. (4) Δεν συνιστούν τίτλο νόμιμης διαμονής δελτία, βεβαιώσεις υποβολής δικαιολογητικών ή άλλα έγγραφα που επιτρέπουν την προσωρινή διαμονή του κατόχου τους μέχρι την κρίση αιτήματος του από την αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή ή την ολοκλήρωση της εκκρεμούς διοικητικής διαδικασίας που τους αφορά (λ.χ. έγγραφα που χορηγούνται σε αιτούντες άσυλο). (5) Συμπληρώνεται με την ένδειξη Ξ η περίπτωση στην οποία ανήκετε, όπως αυτή ϋα προκύπτει από την προσκόμιση της/των σχετικής/ών βεβαίωσης/ων. (6) Στο πεδίο (δ) αναγράφονται το/τα τέκνο/α που αποκτήϋηκαν από υφιστάμενο ή προηγούμενους γάμους, καϋώς και τέκνα αναγνωρισμένα ή υιοϋετημένα.

10 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ενήλικο αλλοδαπό που α. έχει ολοκληρώσει επιτυχώς μετά την 9/7/2015 τη φοίτηση ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα, β. ήταν ενήλικος κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της φοίτησής του αλλά δεν είχε υπερβεί το 23 έτος της ηλικίας του και γ. κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης-αίτησης δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της απαιτούμενης φοίτησης (παρ. 5β του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015) Προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση... (1) Στοιχεία ενήλικου αλλοδαπού (2) - (3): Επώνυμο:... Κύριο όνομα:... Όνομα - Επώνυμο πατέρα: Όνομα - Επώνυμο μητέρας: Ημερομηνία Γέννησης:... Χώρα Γέννησης:... Ιθαγένεια:... Αρ. ισχύοντος διαβατηρίου:... Αρ. ισχύοντος τίτλου παραμονής: /Αρχή έκδοσης:... Δήμος διαμονής:... Διεύθυνση κατοικίας:... Τηλέφωνο επικοινωνίας:... Αίτηση-δήλωση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας λόγω γέννησης στην Ελλάδα ή φοίτησης σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα είχε υποβληϋεί και παλαιότερα, σύμφωνα με το προηγούμενο νομοϋετικό πλαίσιο. Επί της προηγούμενης αυτής αίτησης α. κατεβλήϋη σε Δήμο ποσό ύφους 100 ευρώ το οποίο δεν επεστράφη και 6. δεν εκδόϋηκε απορριπτική απόφαση. ΔΗΛΩΣΗ Δηλώνω ότι επιθυμώ να αποκτήσω την Ελληνική Ιθαγένεια σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5β του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α'), δεδομένου ότι:

11 β) Έχω ολοκληρώσει επιτυχώς μετά την 9/7/2015 την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (5) γ) Ήμουν ενήλικος κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της αναφερόμενης στο πεδίο β φοίτησής μου αλλά όχι μεγαλύτερος από 23 ετών δ) Κατά την υποβολή της παρούσας δήλωσης-αίτησης δεν έχουν περάσει τρία χρόνια από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αναφερόμενης στο στοιχείο β φοίτησης ε)έχω αποκτήσει έως σήμερα τέκνο/α υπό τα ακόλουθα στοιχεία (6): 1. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης:... Ημερομηνία υποβολής αίτησης - δήλωσης Ο αιτών-δηλών (ιδιόχειρη υπογραφή) ΟΔΗΓΙΕΣ (1) Η δήλωση - αίτηση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας καϋώς και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο δήμος της διαμονής του αιτούντα. (2) Συμπληρώνονται με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες. (3) Εφόσον επιϋυμείτε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος σας ή/και του επωνύμου σας μπορείτε να υποβάλετε Υπεύϋυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνετε την επιϋυμητή απόδοσή τους. (4) Δεν συνιστούν τίτλο νόμιμης διαμονής δελτία, βεβαιώσεις υποβολής δικαιολογητικών ή άλλα έγγραφα που επιτρέπουν την προσωρινή διαμονή του κατόχου τους μέχρι την κρίση αιτήματος του από την αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή ή την ολοκλήρωση της εκκρεμούς διοικητικής διαδικασίας που τους αφορά (λ.χ. έγγραφα που χορηγούνται σε αιτούντες άσυλο). (5) Συμπληρώνεται με την ένδειξη Ξ η περίπτωση στην οποία ανήκετε, όπως αυτή ϋα προκύπτει από την προσκόμιση της/των σχετικής/ών βεβαίωσης/ων. (6) Στο πεδίο (ε) αναγράφονται το/τα τέκνο/α που αποκτήϋηκαν από υφιστάμενο ή προηγούμενους γάμους, καϋώς και τέκνα αναγνωρισμένα ή υιοϋετημένα.

12 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ενήλικο αλλοδαπό που α. έχει ολοκληρώσει επιτυχώς πριν την 9/7/2015 τη φοίτηση ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα, β. ήταν ανήλικος κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της φοίτησής του και γ. ήταν ενήλικος κατά την 9/7/2015 και δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ίδια ως άνω ημερομηνία (άρθρο 2 παρ. 3 του ν. 4332/2015 σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015) Προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση... (1) Στοιχεία ενήλικου αλλοδαπού (2) - (3): Επώνυμο:... Κύριο όνομα:... Όνομα - Επώνυμο πατέρα: Όνομα - Επώνυμο μητέρας: Ημερομηνία Γέννησης:... Χώρα Γέννησης:... Ιθαγένεια:... Αρ. ισχύοντος διαβατηρίου:... Αρ. ισχύοντος τίτλου παραμονής: /Αρχή έκδοσης:... Δήμος διαμονής:... Διεύθυνση κατοικίας:... Τηλέφωνο επικοινωνίας:... Αίτηση-δήλωση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας λόγω γέννησης στην Ελλάδα ή φοίτησης σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα είχε υποβληϋεί και παλαιότερα, σύμφωνα με το προηγούμενο νομοϋετικό πλαίσιο. Επί της προηγούμενης αυτής αίτησης α. κατεβλήϋη σε Δήμο ποσό ύφους 100 ευρώ το οποίο δεν επεστράφη και 6. δεν εκδόϋηκε απορριπτική απόφαση. ΔΗΛΩΣΗ Δηλώνω ότι επιθυμώ να αποκτήσω την Ελληνική Ιθαγένεια σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 σε συνδυασμό με τις όμοιες της παρ. 1 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας..." (ΦΕΚ 76 Α'), δεδομένου ότι:

13 β) Ολοκλήρωσα επιτυχώς πριν την 9/7/2015 την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (5) γ) Ήμουν ανήλικος κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της αναφερόμενης στο πεδίο β φοίτησής μου δ) Ήμουν ενήλικος κατά την 9/7/2015 ε) Δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την 9/7/2015 στ) Έχω αποκτήσει έως σήμερα τέκνο/α υπό τα ακόλουθα στοιχεία (6): 1. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: 2. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: Ημερομηνία υποβολής αίτησης - δήλωσης Ο αιτών-δηλών (ιδιόχειρη υπογραφή) ΟΔΗΓΙΕΣ (1) Η δήλωση - αίτηση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας καϋώς και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο δήμος της διαμονής του αιτούντα. (2) Συμπληρώνονται με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες. (3) Εφόσον επιϋυμείτε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος σας ή/και του επωνύμου σας μπορείτε να υποβάλετε Υπεύϋυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνετε την επιϋυμητή απόδοσή τους. (4) Δεν συνιστούν τίτλο νόμιμης διαμονής δελτία, βεβαιώσεις υποβολής δικαιολογητικών ή άλλα έγγραφα που επιτρέπουν την προσωρινή διαμονή του κατόχου τους μέχρι την κρίση αιτήματος του από την αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή ή την ολοκλήρωση της εκκρεμούς διοικητικής διαδικασίας που τους αφορά (λ.χ. έγγραφα που χορηγούνται σε αιτούντες άσυλο). (5) Συμπληρώνεται με την ένδειξη Ξ η περίπτωση στην οποία ανήκετε, όπως αυτή ϋα προκύπτει από την προσκόμιση της/των σχετικής/ών βεβαίωσης/ων. (6) Στο πεδίο (στ) αναγράφονται το/τα τέκνο/α που αποκτήϋηκαν από υφιστάμενο ή προηγούμενους γάμους, καϋώς και τέκνα αναγνωρισμένα ή υιοϋετημένα.

14 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ενήλικο αλλοδαπό που α. έχει ολοκληρώσει επιτυχώς πριν την 9/7/2015 τη φοίτηση ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα, β. ήταν ενήλικος κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της φοίτησής του αλλά δεν είχε υπερβεί το 23 έτος της ηλικίας του και γ. δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την 9/7/2015 (άρθρο 2 παρ. 3 του ν. 4332/2015 σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ. 5β του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015) Προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση... (1) Στοιχεία ενήλικου αλλοδαπού (2) - (3): Επώνυμο:... Κύριο όνομα:... Όνομα - Επώνυμο πατέρα: Όνομα - Επώνυμο μητέρας: Ημερομηνία Γέννησης:... Χώρα Γέννησης:... Ιθαγένεια:... Αρ. ισχύοντος διαβατηρίου:... Αρ. ισχύοντος τίτλου παραμονής: /Αρχή έκδοσης:... Δήμος διαμονής:... Διεύθυνση κατοικίας:... Τηλέφωνο επικοινωνίας:... Αίτηση-δήλωση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας λόγω γέννησης στην Ελλάδα ή φοίτησης σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα είχε υποβληϋεί και παλαιότερα, σύμφωνα με το προηγούμενο νομοϋετικό πλαίσιο. Επί της προηγούμενης αυτής αίτησης α. κατεβλήϋη σε Δήμο ποσό ύφους 100 ευρώ το οποίο δεν επεστράφη και β. δεν εκδόϋηκε απορριπτική απόφαση. ΔΗΛΩΣΗ Δηλώνω ότι επιθυμώ να αποκτήσω την Ελληνική Ιθαγένεια σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 σε συνδυασμό με τις όμοιες της παρ. 5β του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 '), δεδομένου ότι:

15 β) Ολοκλήρωσα επιτυχώς πριν την 9/7/2015 την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (5) γ) Ήμουν ενήλικος κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της αναφερόμενης στο πεδίο β φοίτησής μου αλλά όχι μεγαλύτερος από 23 ετών δ) Δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την 9/7/2015 ε)έχω αποκτήσει έως σήμερα τέκνο/α υπό τα ακόλουθα στοιχεία (6): 1. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης:... Ημερομηνία υποβολής αίτησης - δήλωσης Ο αιτών-δηλών (ιδιόχειρη υπογραφή) ΟΔΗΓΙΕΣ (1) Η δήλωση - αίτηση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας καϋώς και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο δήμος της διαμονής του αϊτούντα. (2) Συμπληρώνονται με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες. (3) Εφόσον επιϋυμείτε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος σας ή/και του επωνύμου σας μπορείτε να υποβάλετε Υπεύϋυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνετε την επιϋυμητή απόδοσή τους. (4) Δεν συνιστούν τίτλο νόμιμης διαμονής δελτία, βεβαιώσεις υποβολής δικαιολογητικών ή άλλα έγγραφα που επιτρέπουν την προσωρινή διαμονή του κατόχου τους μέχρι την κρίση αιτήματος του από την αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή ή την ολοκλήρωση της εκκρεμούς διοικητικής διαδικασίας που τους αφορά (λ.χ. έγγραφα που χορηγούνται σε αιτούντες άσυλο). (5) Συμπληρώνεται με την ένδειξη Ξ η περίπτωση στην οποία ανήκετε, όπως αυτή ϋα προκύπτει από την προσκόμιση της/των σχετικής/ών βεβαίωσης/ων. (6) Στο πεδίο (ε) αναγράφονται το/τα τέκνο/α που αποκτήϋηκαν από υφιστάμενο ή προηγούμενους γάμους, καϋώς και τέκνα αναγνωρισμένα ή υιοϋετημένα.

16 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ενήλικο αλλοδαπό που έχει αποφοιτήσει από την από Τμήμα ή Σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ στην Ελλάδα (παρ. 2 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015) Προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση... (1) Στοιχεία αλλοδαπού (2) - (3): Επώνυμο:... Κύριο όνομα:... Όνομα - Επώνυμο πατέρα: Όνομα - Επώνυμο μητέρας: Ημερομηνία Γέννησης:... Χώρα Γέννησης:... Ιθαγένεια:... Αρ. ισχύοντος διαβατηρίου:... Αρ. ισχύοντος τίτλου παραμονής: /Αρχή έκδοσης:... Δήμος διαμονής:... Διεύθυνση κατοικίας:... Τηλέφωνο επικοινωνίας:... Αίτηση-δήλωση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας λόγω γέννησης στην Ελλάδα ή φοίτησης σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα είχε υποβληϋεί και παλαιότερα, σύμφωνα με το προηγούμενο νομοϋετικό πλαίσιο. Επί της προηγούμενης αυτής αίτησης α. κατεβλήϋη σε Δήμο ποσό ύφους 100 ευρώ το οποίο δεν επεστράφη και β. δεν εκδόϋηκε απορριπτική απόφαση. ΔΗΛΩΣΗ Δηλώνω ότι επιθυμώ να αποκτήσω την Ελληνική Ιθαγένεια σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας..." (ΦΕΚ 76 Α'), δεδομένου ότι: α) Διαμένω μόνιμα και νόμιμα στη χώρα κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης β) Κατέχω απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα (5 )...

17 δ) Δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ημερομηνία αποφοίτησής μου ε)'εχω αποκτήσει έως σήμερα τέκνο/α υπό τα ακόλουθα στοιχεία (7): 1. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: 2. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: Ημερομηνία υποβολής αίτησης - δήλωσης Ο αιτών-δηλών (ιδιόχειρη υπογραφή) ΟΔΗΓΙΕΣ (1) Η δήλωση - αίτηση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας καϋώς και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο δήμος της διαμονής του αϊτούντα. (2) Συμπληρώνονται με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες. (3) Εφόσον επιϋυμείτε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος σας ή/και του επωνύμου σας μπορείτε να υποβάλετε Υπεύϋυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνετε την επιϋυμητή απόδοσή τους. (4) Δεν συνιστούν τίτλο νόμιμης διαμονής δελτία, βεβαιώσεις υποβολής δικαιολογητικών ή άλλα έγγραφα που επιτρέπουν την προσωρινή διαμονή του κατόχου τους μέχρι την κρίση αιτήματος του από την αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή ή την ολοκλήρωση της εκκρεμούς διοικητικής διαδικασίας που τους αφορά (λ.χ. έγγραφα που χορηγούνται σε αιτούντες άσυλο). (5) Αναγράφεται η σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απένειμε τον απολυτήριο τίτλο, π.χ. 1 Ενιαίο Λύκειο Αγίας Παρασκευής - Αϋήνα. (6) Καταρχήν συμπληρώνεται με την ένδειξη Ξ το είδος του τίτλου (πτυχίο/δίπλωμα ή βεβαίωση) και εν συνεχεία παρατίϋεται αναλυτικώς ο κατεχόμενος τίτλος, π.χ. πτυχίο νομικής του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης. (7) Στο πεδίο (ε) αναγράφονται το/τα τέκνο/α που αποκτήϋηκαν από υφιστάμενο ή προηγούμενους γάμους, καϋώς και τέκνα αναγνωρισμένα ή υιοϋετημένα.

18 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ενήλικο αλλοδαπό που έχει αποφοιτήσει έως και την από Τμήμα ή Σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ στην Ελλάδα (παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 σε συνδυασμό με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015) Προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση... (1) Στοιχεία αλλοδαπού (2) - (3): Επώνυμο:... Κύριο όνομα:... Όνομα - Επώνυμο πατέρα: Όνομα - Επώνυμο μητέρας: Ημερομηνία Γέννησης:... Χώρα Γέννησης:... Ιθαγένεια:... Αρ. ισχύοντος διαβατηρίου:... Αρ. ισχύοντος τίτλου παραμονής: /Αρχή έκδοσης:... Δήμος διαμονής:... Διεύθυνση κατοικίας:... Τηλέφωνο επικοινωνίας:... Αίτηση-δήλωση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας λόγω γέννησης στην Ελλάδα ή φοίτησης σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα είχε υποβληϋεί και παλαιότερα, σύμφωνα με το προηγούμενο νομοϋετικό πλαίσιο. Επί της προηγούμενης αυτής αίτησης α. κατεβλήϋη σε Δήμο ποσό ύφους 100 ευρώ το οποίο δεν επεστράφη και β. δεν εκδόϋηκε απορριπτική απόφαση. ΔΗΛΩΣΗ Δηλώνω ότι επιθυμώ να αποκτήσω την Ελληνική Ιθαγένεια σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 σε συνδυασμό με τις όμοιες της παρ. 2 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας..." (ΦΕΚ 76 Α'), δεδομένου ότι: α) Διαμένω μόνιμα και νόμιμα στη χώρα κατά το χρόνο υποβολής της παρούσας δήλωσης - αίτησης

19 γ) Κατέχω πτυχίο/δίπλωμα ή βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης σπουδών Τμήματος ή Σχολής ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ και συγκεκριμένα (6) δ) Δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ημερομηνία δημοσίευσης του ν. 4332/2015 (δηλ. από την ). ε)'εχω αποκτήσει έως σήμερα τέκνο/α υπό τα ακόλουθα στοιχεία (7): 1. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: 2. Ό νομα:..., Επώνυμο:..., Ημ/νία γέν/σης: Ημερομηνία υποβολής αίτησης - δήλωσης Ο αιτών-δηλών (ιδιόχειρη υπογραφή) ΟΔΗΓΙΕΣ (1) Η δήλωση - αίτηση κτήσης της ελληνικής ιϋαγένειας καϋώς και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο δήμος της διαμονής του αϊτούντα. (2) Συμπληρώνονται με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες. (3) Εφόσον επιϋυμείτε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος σας ή/και του επωνύμου σας μπορείτε να υποβάλετε Υπεύϋυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνετε την επιϋυμητή απόδοσή τους. (4) Δεν συνιστούν τίτλο νόμιμης διαμονής δελτία, βεβαιώσεις υποβολής δικαιολογητικών ή άλλα έγγραφα που επιτρέπουν την προσωρινή διαμονή του κατόχου τους μέχρι την κρίση αιτήματος του από την αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή ή την ολοκλήρωση της εκκρεμούς διοικητικής διαδικασίας που τους αφορά (λ.χ. έγγραφα που χορηγούνται σε αϊτού ντε ς άσυλο). (5) Αναγράφεται η σχολική μονάδα δευτεροβάϋμιας εκπαίδευσης που απένειμε τον απολυτήριο τίτλο, π.χ. 1 Ενιαίο Λύκειο Αγίας Παρασκευής - Αϋήνα. (6) Καταρχήν συμπληρώνεται με την ένδειξη Ξ το είδος του τίτλου (πτυχίο/δίπλωμα ή βεβαίωση) και εν συνεχεία παρατίϋεται αναλυτικώς ο κατεχόμενος τίτλος, π.χ. πτυχίο νομικής του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου θεσ/νίκης. (7) Στο πεδίο (ε) αναγράφονται το/τα τέκνο/α που αποκτήϋηκαν από υφιστάμενο ή προηγούμενους γάμους, καϋώς και τέκνα αναγνωρισμένα ή υιοϋετημένα.

20 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ 1. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα από την 9η , φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας διέμενε νόμιμα στη χώρα επί πέντε τουλάχιστον συνεχή έτη πριν από τη γέννηση του τέκνου - παρ. Ιτ ο υ άρθ. ΙΑ του ΚΕΙ. 2. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα από την 9η , φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας έχει συμπληρώσει δεκαετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα η οποία έχει ξεκινήσει πριν τη γέννηση του τέκνου - παρ. Ιτ ο υ άρθ. ΙΑ του ΚΕΙ. 3. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα έως και την 8η , φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας διέμενε νόμιμα στη χώρα επί πέντε τουλάχιστον συνεχή έτη πριν από τη γέννηση του τέκνου - παρ. 1 του άρθ. 2 του ν. 4332/2015 και παρ. 1 του άρθ. ΙΑ του ΚΕΙ. 4. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα έως και την 8η , φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας έχει συμπληρώσει δεκαετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα η οποία έχει ξεκινήσει πριν τη γέννηση του τέκνου - παρ. 1 του άρθ. 2 του ν. 4332/2015 και παρ. 1 του άρθ. ΙΑ του ΚΕΙ. 5. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο αλλοδαπό που έχει φοιτήσει σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα - παρ. 1 του άρθ. 1Β του ΚΕΙ. 6. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπό που έχει φοιτήσει ως ανήλικος σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης - αίτησης είναι ενήλικος χωρίς να έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του - παρ. 5α του άρθ. 1Β του ΚΕΙ. 7. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει μετά την 9η τη φοίτηση σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο ολοκλήρωσης αυτής ήταν ενήλικος αλλά δεν είχε υπερβεί το 23ο έτος της ηλικίας του - παρ. 5β του άρθ. 1Β του ΚΕΙ. 8. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ενήλικο αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει πριν την 9η τη φοίτηση σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο ολοκλήρωσης αυτής ήταν ανήλικος - παρ. 3 του άρθ. 2 του ν. 4332/2015 και παρ. 1 του άρθ. 1Β του ΚΕΙ. 9. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει πριν την 9η τη φοίτηση σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο ολοκλήρωσης αυτής ήταν ενήλικος αλλά δεν είχε υπερβεί το 23ο έτος της ηλικίας του - παρ. 3 του άρθ. 2 του ν. 4332/2015 και παρ. 5β του άρθρου 1Β του ΚΕΙ. 10. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπό που έχει αποφοιτήσει από την 9η από Τμήμα ή Σχολή ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ - παρ. 2 του άρθ. 1Β του ΚΕΙ. 11. Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπό που έχει αποφοιτήσει έως και την 8η από Τμήμα ή Σχολή ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ - παρ. 3 του άρθ. 2 του ν. 4332/2015 και παρ. 2 του άρθ. 1Β του ΚΕΙ.

21 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας διέμενε νόμιμα στη χώρα επί πέντε τουλάχιστον συνεχή έτη πριν από τη γέννηση του τέκνου, με στοιχεία: επώνυμο..., ό νο μ α..., όν. π α τρ ό ς..., γεν. ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ (τίϋεται ημερομηνία από την και μετά) ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟ ΙΚΗ ΣΗ Σ... Έχοντας υπόφη: 1. Τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α'). 2. Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης..." (Φ ΕΚ... Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ κοινή δήλωση - αίτηση των γονέων του ανήλικου τέκνου περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας. 4. Ότι το ανήλικο τέκνο πραγματοποίησε εγγραφή στην Α' τάξη ελληνικού σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε ελληνικό σχολείο, όπως προκύπτει από... (αναγράφεται η σχετική βεβαίωση εγγραφής ή/και παρακολούϋησης) 5. Ότι ο/η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση), ο/η οποίος/α διαμένει νόμιμα στη χώρα από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ, έχει συμπληρώσει κατά το χρόνο γέννησης του ανήλικου τέκνου πενταετή συνεχή νόμιμη διαμονή. 6. Ότι κατά το χρόνο υποβολής της κοινής δήλωσης - αίτησης ο/η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) κατέχει... (συμπληρώνεται κάποιος από τους περιοριστικά απαριϋμούμενους στη παρ. 1γ του άρϋρου ΙΑ του ΚΕΙ τίτλους νόμιμης διαμονής) και ο/η... (συμπληρώνεται ο έτερος γονέας) είναι κάτοχος οριστικού τίτλου νόμιμης διαμονής. 7. Τα λοιπά στοιχεία του φακέλου βάσει των οποίων εξακριβώνεται η εκπλήρωση των νομίμων προϋποθέσεων για την εφαρμογή των προαναφερόμενων διατάξεων.

22 Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του ανήλικου αλλοδαπού με στοιχεία (επώ νυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)...που γεννήθηκε στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. Στοιχεία αλλοδαπών γονέων1: ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Επώνυμο:... (...)... (...) ΚύριοΌνομα:... (...)... (...) Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../... ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:... ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας έχει συμπληρώσει δεκαετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα η οποία έχει ξεκινήσει πριν τη γέννηση του τέκνου, με στοιχεία: επώ νυμο..., ό νο μ α..., όν. πατρός..., γεν. ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ (τίϋεται ημερομηνία από την καί μετά) ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟ ΙΚΗΣΗΣ... Έχοντας υπόφη: 1. Τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α'). 2. Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης..." (Φ ΕΚ... Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ κοινή δήλωση - αίτηση των γονέων του ανήλικου τέκνου περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας. 4. Ότι το ανήλικο τέκνο πραγματοποίησε εγγραφή στην Α' τάξη ελληνικού σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε ελληνικό σχολείο, όπως προκύπτει από... (αναγράφεται η σχετική βεβαίωση εγγραφής ή/καί παρακολούθησης) 5. Ότι ο/η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση), ο/η οποίος/α διαμένει νόμιμα στη χώρα από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ, έχει συμπληρώσει κατά το χρόνο υποβολής της κοινής δήλωσης - αίτησης δεκαετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα. 6. Ότι κατά το χρόνο υποβολής της κοινής δήλωσης - αίτησης ο/η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) κατέχει... (συμπληρώνεται κάποιος από τους περιοριστικά απαριϋμούμενους στη παρ. 1γ του άρϋρου ΙΑ του ΚΕΙ τίτλους νόμιμης διαμονής) και ο/η... (συμπληρώνεται ο έτερος γονέας) είναι κάτοχος οριστικού τίτλου νόμιμης διαμονής.

24 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ: Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του ανήλικου αλλοδαπού με στοιχεία (επώ νυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)...που γεννήθηκε στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. Στοιχεία αλλοδαπών γονέων1: ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Επώνυμο:... (...)... (...) ΚύριοΌνομα:... (...)... (...) Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

25 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας διέμενε νόμιμα στη χώρα επί πέντε τουλάχιστον συνεχή έτη πριν από τη γέννηση του τέκνου, με στοιχεία: επώνυμο..., ό νο μ α..., όν. π α τρ ό ς..., γεν. ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ (τίϋεται ημερομηνία έως καί την ) ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟ ΙΚΗ ΣΗ Σ Έχοντας υπόφη: 1. Τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4332/ Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης..." (Φ ΕΚ... Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ κοινή δήλωση - αίτηση των γονέων του ανήλικου τέκνου περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας. 4. Ότι το ανήλικο τέκνο πραγματοποίησε εγγραφή στην Α' τάξη ελληνικού σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε ελληνικό σχολείο, όπως προκύπτει από... (αναγράφεται η σχετική βεβαίωση εγγραφής ή/καί παρακολούθησης) 5. Ότι ο/η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση), ο/η οποίος/α διαμένει νόμιμα στη χώρα από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ, έχει συμπληρώσει κατά το χρόνο γέννησης του ανήλικου τέκνου πενταετή συνεχή νόμιμη διαμονή. 6. Ότι κατά το χρόνο υποβολής της κοινής δήλωσης - αίτησης ο/η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) κατέχει... (συμπληρώνεται κάποιος από τους περιοριστικά απαριϋμούμενους στη παρ. 1γ του άρϋρου ΙΑ του ΚΕΙ τίτλους νόμιμης διαμονής) και ο/η... (συμπληρώνεται ο έτερος γονέας) είναι κάτοχος οριστικού τίτλου νόμιμης διαμονής. 7. Τα λοιπά στοιχεία του φακέλου βάσει των οποίων εξακριβώνεται η εκπλήρωση των νομίμων προϋποθέσεων για την εφαρμογή των προαναφερόμενων διατάξεων.

26 Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του ανήλικου αλλοδαπού με στοιχεία (επώ νυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)...που γεννήθηκε στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 και την παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. Στοιχεία αλλοδαπών γονέων1: ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Επώνυμο:... (...)... (...) ΚύριοΌνομα:... (...)... (...) Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

27 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας έχει συμπληρώσει δεκαετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα η οποία έχει ξεκινήσει πριν τη γέννηση του τέκνου, με στοιχεία: επώ νυμο..., ό νο μ α..., όν. πατρός..., γεν. ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ (τίϋεται ημερομηνία έως καί την ) ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Δ ΙΟ ΙΚΗ ΣΗ Σ Έχοντας υπόφη: 1. Τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4332/ Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης..." (Φ ΕΚ...Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ κοινή δήλωση - αίτηση των γονέων του ανήλικου τέκνου περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας. 4. Ότι το ανήλικο τέκνο πραγματοποίησε εγγραφή στην Α' τάξη ελληνικού σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε ελληνικό σχολείο, όπως προκύπτει από... (αναγράφεται η σχετική βεβαίωση εγγραφής ή/και παρακολούθησης) 5. Ότι ο/η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση), ο/η οποίος/α διαμένει νόμιμα στη χώρα από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ, έχει συμπληρώσει κατά το χρόνο υποβολής της κοινής δήλωσης - αίτησης δεκαετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα. 6. Ότι κατά το χρόνο υποβολής της κοινής δήλωσης - αίτησης ο/η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) κατέχει... (συμπληρώνεται κάποιος από τους περιοριστικά απαριϋμούμενους στη παρ. 1γ του άρϋρου ΙΑ του ΚΕΙ τίτλους νόμιμης διαμονής) και ο/η... (συμπληρώνεται ο έτερος γονέας) είναι κάτοχος οριστικού τίτλου νόμιμης διαμονής. 7. Τα λοιπά στοιχεία του φακέλου βάσει των οποίων εξακριβώνεται η εκπλήρωση των νομίμων προϋποθέσεων για την εφαρμογή των προαναφερόμενων διατάξεων.

28 Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του ανήλικου αλλοδαπού με στοιχεία (επώ νυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)...που γεννήθηκε στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 και την παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. Στοιχεία αλλοδαπών γονέων1: ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Επώνυμο:... (...)... (...) ΚύριοΌνομα:... (...)... (...) Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

29 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο αλλοδαπό που έχει φοιτήσει σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα, με στοιχεία: επώνυμο..., ό ν ο μ α..., όν. πατρός..., γεν. ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ Έχοντας υπόφη: ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟ ΙΚΗΣΗΣ 1. Τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α'). 2. Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης..." (Φ ΕΚ... Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του ανήλικου αλλοδαπού περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας. 4. Ότι ο ανήλικος αλλοδαπός έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή (ανάλογα με την περίπτωση) έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ...σύμφωνα με την αριθ...βεβαίωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... (π.χ. Αττικής). 5. Τα λοιπά στοιχεία του φακέλου βάσει των οποίων εξακριβώνεται η εκπλήρωση των νομίμων προϋποθέσεων για την εφαρμογή των προαναφερόμενων διατάξεων. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του ανήλικου αλλοδαπού με στοιχεία (επώνυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε... (αναγράφεται η χώρα γέννησης) την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δ ή μ ο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 1 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

30 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../... ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:... ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπό που έχει φοιτήσει ως ανήλικος σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης - αίτησης είναι ενήλικος χωρίς να έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του, με στοιχεία: επώνυμο..., όνομα..., όν. πατρός..., γεν. ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟ ΙΚΗΣΗΣ... Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις της παρ. 5α του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α'). 2. Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης... " (Φ ΕΚ... Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του ενήλικου αλλοδαπού περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας, ο οποίος κατά τον χρόνο υποβολής αυτής δεν έχει συμπληρώσει το 21 έτος της ηλικίας του. 4. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ υπεύθυνη δήλωση του ενήλικου αλλοδαπού περί εξελληνισμού του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του (η ενλόγω περίπτωση τίϋεται στο προοίμιο εφόσον τέτοια υπεύϋυνη δήλωση υφίσταται) 5. Ότι ο αλλοδαπός έχει ολοκληρώσει ως ανήλικος επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή (ανάλογα με την περίπτωση) έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ...σύμφωνα με την αριθ...βεβαίωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... (π.χ. Αττικής). 6. Τα λοιπά στοιχεία του φακέλου βάσει των οποίων εξακριβώνεται η εκπλήρωση των νομίμων προϋποθέσεων για την εφαρμογή των προαναφερόμενων διατάξεων.

31 1. Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του αλλοδαπού με στοιχεία (επώνυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε... (αναγράφεται η χώρα γέννησης) την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δ ή μ ο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 5α του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. 2. Εγκρίνουμε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του αλλοδαπού από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... (η εν λόγω περίπτωση τίϋεται στο διατακτικό εφόσον εγκρίνεται ο εξελληνισμός των ονοματεπωνυμικών στοιχείων του αλλοδαπού) Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

32 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει μετά την 9η/7/2015 τη φοίτηση σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο ολοκλήρωσης αυτής ήταν ενήλικος αλλά δεν είχε υπερβεί το 23 έτος της ηλικίας του, με στοιχεία: επώνυμο..., όνομα..., όν. πατρός..., γεν. ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟ ΙΚΗΣΗΣ... Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις της παρ. 5β του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α'). 2. Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης... " (Φ ΕΚ... Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του ενήλικου αλλοδαπού περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας καθώς και το γεγονός ότι κατά την ως άνω ημερομηνία δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησής του. 4. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ υπεύθυνη δήλωση του ενήλικου αλλοδαπού περί εξελληνισμού του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του (η ενλόγω περίπτωση τίϋεται στο προοίμιο εφόσον τέτοια υπεύϋυνη δήλωση υφίσταται) 5. Ότι ο αλλοδαπός έχει ολοκληρώσει μετά την 9η/7/2015 επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή (ανάλογα με την περίπτωση) έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ...σύμφωνα με την αριθ...βεβαίωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... (π.χ. Αττικής). 6. Ότι ο αλλοδαπός κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της φοίτησής του ήταν ενήλικος αλλά δεν είχε συμπληρώσει το 23 έτος της ηλικίας του. 7. Τα λοιπά στοιχεία του φακέλου βάσει των οποίων εξακριβώνεται η εκπλήρωση των νομίμων προϋποθέσεων για την εφαρμογή των προαναφερόμενων διατάξεων.

33 1. Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του αλλοδαπού με στοιχεία (επώνυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε... (αναγράφεται η χώρα γέννησης) την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δ ή μ ο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 5β του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. 2. Εγκρίνουμε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του αλλοδαπού από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... (η εν λόγω περίπτωση τίϋεται στο διατακτικό εφόσον εγκρίνεται ο εξελληνισμός των ονοματεπωνυμικών στοιχείων του αλλοδαπού) Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

34 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ενήλικο αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει πριν την 9η/7/2015 τη φοίτηση σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο ολοκλήρωσης αυτής ήταν ανήλικος, με στοιχεία: επώνυμο..., όνομα..., όν. πατρός..., γεν. ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Δ ΙΟ ΙΚΗ ΣΗ Σ Έχοντας υπόφη: 1. Τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/ Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης... " (Φ ΕΚ... Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του ενήλικου αλλοδαπού περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας. 4. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ υπεύθυνη δήλωση του ενήλικου αλλοδαπού περί εξελληνισμού του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του (η ενλόγω περίπτωση τίϋεται στο προοίμιο εφόσον τέτοια υπεύϋυνη δήλωση υφίσταται) 5. Ότι ο αλλοδαπός έχει ολοκληρώσει πριν την 9η/7/2015 επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή (ανάλογα με την περίπτωση) έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ...σύμφωνα με την αριθ...βεβαίωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... (π.χ. Αττικής). 6. Ότι ο αλλοδαπός κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της φοίτησής του ήταν ανήλικος. 7. Ότι ο αλλοδαπός κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του ν. 4332/2015 είχε συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του.

35 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 1. Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του αλλοδαπού με στοιχεία (επώνυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε... (αναγράφεται η χώρα γέννησης) την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δ ή μ ο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου ΙΒ τ ο υ Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. 2. Εγκρίνουμε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του αλλοδαπού από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... (η εν λόγω περίπτωση τίϋεται στο διατακτικό εφόσον εγκρίνεται ο εξελληνισμός των ονοματεπωνυμικών στοιχείων του αλλοδαπού) Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

36 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει πριν την 9η/7/2015 τη φοίτηση σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο ολοκλήρωσης αυτής ήταν ενήλικος αλλά δεν είχε υπερβεί το 23 έτος της ηλικίας του, με στοιχεία: επώνυμο..., όνομα..., όν. πατρός..., γεν. ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟ ΙΚΗΣΗΣ... Έχοντας υπόφη: 1. Τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με την παρ. 5β του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/ Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης... " (Φ ΕΚ... Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του ενήλικου αλλοδαπού περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας. 4. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ υπεύθυνη δήλωση του ενήλικου αλλοδαπού περί εξελληνισμού του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του (η ενλόγω περίπτωση τίϋεται στο προοίμιο εφόσον τέτοια υπεύϋυνη δήλωση υφίσταται) 5. Ότι ο αλλοδαπός έχει ολοκληρώσει πριν την 9η/7/2015 επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή (ανάλογα με την περίπτωση) έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ...σύμφωνα με την αριθ...βεβαίωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... (π.χ. Αττικής). 6. Ότι ο αλλοδαπός κατά το χρόνο επιτυχούς ολοκλήρωσης της φοίτησής του ήταν ενήλικος αλλά δεν είχε συμπληρώσει το 23 έτος της ηλικίας του. 7. Τα λοιπά στοιχεία του φακέλου βάσει των οποίων εξακριβώνεται η εκπλήρωση των νομίμων προϋποθέσεων για την εφαρμογή των προαναφερόμενων διατάξεων.

37 1. Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του αλλοδαπού με στοιχεία (επώνυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε... (αναγράφεται η χώρα γέννησης) την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δ ή μ ο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 σε συνδυασμό με την παρ. 5β του άρθρου ΙΒ τ ο υ Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. 2. Εγκρίνουμε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του αλλοδαπού από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... (η εν λόγω περίπτωση τίϋεται στο διατακτικό εφόσον εγκρίνεται ο εξελληνισμός των ονοματεπωνυμικών στοιχείων του αλλοδαπού) Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

38 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπό που έχει αποφοιτήσει από Τμήμα ή Σχολή ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ (τίϋεται ημερομηνία από την 9η καί μετά), με στοιχεία: επώνυμο..., όνομα..., όν. πατρός..., γεν. ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Έχοντας υπόφη: 1. Τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α'). 2. Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης... " (Φ ΕΚ... Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του αλλοδαπού περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας. 4. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ υπεύθυνη δήλωση του αλλοδαπού περί εξελληνισμού του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του (η εν λόγω περίπτωση τίϋεται στο προοίμιο εφόσον τέτοια υπεύϋυνη δήλωση υφίσταται) 5. Ότι ο αλλοδαπός κατέχει απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και έχει αποφοιτήσει την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ από Τμήμα ή Σχολή ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ και συγκεκριμένα κατέχει... (αναγράφεται ο συγκεκριμένος τίτλος, δηλ. πτυχίο/δίπλωμα ή βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης σπουδών, π.χ. πτυχίο νομικής του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης) 6. Ότι κατά την υποβολή της δήλωσης - αίτησης του αλλοδαπού δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ημερομηνία αποφοίτησής του. 7. Τα λοιπά στοιχεία του φακέλου βάσει των οποίων εξακριβώνεται η εκπλήρωση των νομίμων προϋποθέσεων για την εφαρμογή των προαναφερόμενων διατάξεων.

39 1. Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του αλλοδαπού με στοιχεία (επώνυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε... (αναγράφεται η χώρα γέννησης) την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δ ή μ ο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 2 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. 2. Εγκρίνουμε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του αλλοδαπού από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... (η εν λόγω περίπτωση τίϋεται στο διατακτικό εφόσον εγκρίνεται ο εξελληνισμός των ονοματεπωνυμικών στοιχείων του αλλοδαπού) Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

40 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΘΕΜΑ: Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπό που έχει αποφοιτήσει από Τμήμα ή Σχολή ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ (τίϋεται ημερομηνία έως καί την 8η ), με στοιχεία: επώνυμο..., ό ν ο μ α..., όν. πατρός..., γεν. ΗΜ- Μ-ΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟ ΙΚΗΣΗΣ... Έχοντας υπόφη: 1. Τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 "Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας... " (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με την παρ. 2 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως το άρθρο αυτό προστέθηκε με το άρθρο ΙΑ του ν. 4332/ Το Π.Δ... /..."Οργανισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης... " (Φ ΕΚ... Α'). 3. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του αλλοδαπού περί κτήσης ελληνικής ιθαγένειας. 4. Την από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ υπεύθυνη δήλωση του αλλοδαπού περί εξελληνισμού του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του (η εν λόγω περίπτωση τίϋεται στο προοίμιο εφόσον τέτοια υπεύϋυνη δήλωση υφίσταται) 5. Ότι ο αλλοδαπός κατέχει απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και έχει αποφοιτήσει την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ από Τμήμα ή Σχολή ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ και συγκεκριμένα κατέχει... (αναγράφεται ο συγκεκριμένος τίτλος, δηλ. πτυχίο/δίπλωμα ή βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης σπουδών; π.χ. πτυχίο νομικής του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών; Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης) 6. Ότι κατά την υποβολή της δήλωσης - αίτησης του αλλοδαπού δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ημερομηνία δημοσίευσης του ν. 4332/ Τα λοιπά στοιχεία του φακέλου βάσει των οποίων εξακριβώνεται η εκπλήρωση των νομίμων προϋποθέσεων για την εφαρμογή των προαναφερόμενων διατάξεων.

41 1. Διαπιστώνουμε την κτήση της Ελληνικής Ιθαγένειας του αλλοδαπού με στοιχεία (επώνυμο)..., (όνομα)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε... (αναγράφεται η χώρα γέννησης) την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δ ή μ ο..., με νομική βάση κτήσης αυτής την παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 σε συνδυασμό με την παρ. 2 του άρθρου ΙΒ τ ο υ Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. 2. Εγκρίνουμε τον εξελληνισμό του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του αλλοδαπού από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... (η εν λόγω περίπτωση τίϋεται στο διατακτικό εφόσον εγκρίνεται ο εξελληνισμός των ονοματεπωνυμικών στοιχείων του αλλοδαπού) Περίληψη της απόφασης αυτής να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τ. Β'). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

42 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΤΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΝΤΑΧΘΕΝΤΑ ΚΑΤ' ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΤ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 2 (ΣΥΝ. 11)

43 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Καποδιστρίου 34 Τ.Κ , Αθήνα Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηϋεί στην Ελλάδα από την 9η , φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας διέμενε νόμιμα στη χώρα επί πέντε τουλάχιστον συνεχή έτη πριν από τη γέννηση του τέκνου Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α'), γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση των γονέων του ανηλίκου τέκνου με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)...που γεννήθηκε στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ- ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δ ή μ ο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι ενεγράφη στην Α' τάξη ελληνικού Δημοτικού Σχολείου και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε ελληνικό σχολείο, ο/η... του (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) διαμένει νόμιμα στη χώρα από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και ο / η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) κατέχει... (συμπληρώνεται κάποιος από τους περιοριστικά απαριϋμούμενους στη παρ. 1γ του άρϋρου ΙΑ του ΚΕΙ τίτλους νόμιμης διαμονής). Στοιχεία αλλοδαπών γονέων2: ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Επώνυμο:... (...)... (...) ΚύριοΌνομα:... (...)... (...) Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του ανηλίκου «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Τα στοιχεία γονέων, δεδομένου ότι είναι αλλοδαποί, γράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες σε παρένθεση.

44 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Καποδιστρίου 34 Τ.Κ , Αθήνα Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηϋεί στην Ελλάδα από την 9η , φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας έχει συμπληρώσει δεκαετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα η οποία έχει ξεκινήσει πριν τη γέννηση του τέκνου Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α'), γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση των γονέων του ανηλίκου τέκνου με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)...που γεννήθηκε στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ- ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δ ή μ ο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι ενεγράφη στην Α' τάξη ελληνικού Δημοτικού Σχολείου και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε ελληνικό σχολείο, ο/η... του (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) διαμένει νόμιμα στη χώρα από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και ο / η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) κατέχει... (συμπληρώνεται κάποιος από τους περιοριστικά απαριϋμούμενους στη παρ. 1γ του άρϋρου ΙΑ του ΚΕΙ τίτλους νόμιμης διαμονής). Στοιχεία αλλοδαπών γονέων2: ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Επώνυμο:... (...)... (...) ΚύριοΌνομα:... (...)... (...) Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του ανηλίκου «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Τα στοιχεία γονέων, δεδομένου ότι είναι αλλοδαποί, γράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες σε παρένθεση.

45 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Καποδιστρίου 34 Τ.Κ , Αθήνα Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηϋεί στην Ελλάδα έως και την 8η , φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας διέμενε νόμιμα στη χώρα επί πέντε τουλάχιστον συνεχή έτη πριν από τη γέννηση του τέκνου Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α'), γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση των γονέων του ανηλίκου τέκνου με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι ενεγράφη στην Α' τάξη ελληνικού Δημοτικού Σχολείου και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε ελληνικό σχολείο, ο / η... του (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) διαμένει νόμιμα στη χώρα από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και ο / η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) κατέχει... (συμπληρώνεται κάποιος από τους περιοριστικά απαριϋμούμενους στη παρ. 1γ του άρϋρου ΙΑ του ΚΕΙ τίτλους νόμιμης διαμονής). Στοιχεία αλλοδαπών γονέων2: ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Επώνυμο:... (...)... (...) ΚύριοΌνομα:... (...)... (...) Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του ανηλίκου «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Τα στοιχεία γονέων, δεδομένου ότι είναι αλλοδαποί, γράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες σε παρένθεση.

46 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Καποδιστρίου 34 Τ.Κ , Αθήνα Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηϋεί στην Ελλάδα έως και την 8η , φοιτά σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον γονέας έχει συμπληρώσει δεκαετή συνεχή νόμιμη διαμονή στη χώρα η οποία έχει ξεκινήσει πριν τη γέννηση του τέκνου Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου ΙΑ του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α'), γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση των γονέων του ανηλίκου τέκνου με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι ενεγράφη στην Α' τάξη ελληνικού Δημοτικού Σχολείου και εξακολουθεί να φοιτά συνεχόμενα σε ελληνικό σχολείο, ο / η... του (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) διαμένει νόμιμα στη χώρα από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και ο / η... (συμπληρώνεται πατέρας ή μητέρα, ανάλογα με την περίπτωση) κατέχει... (συμπληρώνεται κάποιος από τους περιοριστικά απαριϋμούμενους στη παρ. 1γ του άρϋρου ΙΑ του ΚΕΙ τίτλους νόμιμης διαμονής). Στοιχεία αλλοδαπών γονέων2: ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Επώνυμο:... (...)... (...) ΚύριοΌνομα:... (...)... (...) Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του ανηλίκου «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Τα στοιχεία γονέων, δεδομένου ότι είναι αλλοδαποί, γράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες σε παρένθεση.

47 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Καποδιστρίου 34 Τ.Κ , Αθήνα Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από ανήλικο αλλοδαπό που έχει φοιτήσει σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α'), γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του ανήλικου αλλοδαπού με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε2... την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή (ανάλογα με την περίπτωση) έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την ΗΜ -Μ -ΕΤΟΣ... σύμφωνα με την αριθ... βεβαίωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... (π.χ. Αττικής). Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του αλλοδαπού «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Αναγράφεται η χώρα γέννησης του αλλοδαπού.

48 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Καποδιστρίου 34 Τ.Κ , Αθήνα Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από αλλοδαπό που έχει φοιτήσει ως ανήλικος σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης - αίτησης είναι ενήλικος χωρίς να έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5α του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α') γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του ενήλικου αλλοδαπού, η οποία υπεβλήθη πριν τη συμπλήρωση του 21ου έτους της ηλικίας του, με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε2...την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι έχει ολοκληρώσει ως ανήλικος επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή (ανάλογα με την περίπτωση) έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ... σύμφωνα με την αριθ.... βεβαίωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... (π.χ. Αττικής). 3 Με την ίδια ως άνω απόφαση εγκρίνεται και ο εξελληνισμός του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώ νυμο)... Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του αλλοδαπού «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Αναγράφεται η χώρα γέννησης του αλλοδαπού. α

49 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Καποδιστρίου 34 Τ.Κ , Αθήνα Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει μετά την 9η/7/2015 τη φοίτηση σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο ολοκλήρωσης αυτής ήταν ενήλικος αλλά δεν είχε υπερβεί το 23ο έτος της ηλικίας του Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5β του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α') γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του αλλοδαπού, με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε2... την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι έχει ολοκληρώσει ως ενήλικος αλλά πριν τη συμπλήρωση του 23ου έτους της ηλικίας του επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή (ανάλογα με την περίπτωση) έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την ΗΜ -Μ -ΕΤΟΣ...σύμφωνα με την αριθ...βεβαίωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... (π Χ Αττικής). 3 Με την ίδια ως άνω απόφαση εγκρίνεται και ο εξελληνισμός του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώ νυμο)... Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του αλλοδαπού «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Αναγράφεται η χώρα γέννησης του αλλοδαπού. α

50 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Καποδιστρίου 34 Τ.Κ , Αθήνα Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από ενήλικο αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει πριν την 9η/7/2015 τη φοίτηση σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο ολοκλήρωσης αυτής ήταν ανήλικος Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α'), γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του αλλοδαπού, με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε2...την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι έχει ολοκληρώσει ως ανήλικος επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή (ανάλογα με την περίπτωση) έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ... σύμφωνα με την αριθ.... βεβαίωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... (π.χ. Αττικής). 3 Με την ίδια ως άνω απόφαση εγκρίνεται και ο εξελληνισμός του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώ νυμο)... Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του αλλοδαπού «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Αναγράφεται η χώρα γέννησης του αλλοδαπού. α

51 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Καποδιστρίου 34 Τ.Κ , Αθήνα Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από αλλοδαπό που έχει ολοκληρώσει πριν την 9η/7/2015 τη φοίτηση σε ελληνικό σχολείο στην Ελλάδα και κατά το χρόνο ολοκλήρωσης αυτής ήταν ενήλικος αλλά δεν είχε υπερβεί το 23ο έτος της ηλικίας του Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με την παρ. 5β του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α'), γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του αλλοδαπού, με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε2...την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι έχει ολοκληρώσει ως ενήλικος αλλά πριν τη συμπλήρωση του 23ου έτους της ηλικίας του επιτυχώς την παρακολούθηση εννέα τάξεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή (ανάλογα με την περίπτωση) έξι τάξεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ... σύμφωνα με την αριθ... βεβαίωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... (π.χ. Αττικής). 3 Με την ίδια ως άνω απόφαση εγκρίνεται και ο εξελληνισμός του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώ νυμο)... Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του αλλοδαπού «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Αναγράφεται η χώρα γέννησης του αλλοδαπού. α

52 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../.. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:... Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Πληροφορίες:... Καποδιστρίου 34 Τηλέφωνο :... Τ.Κ , Αθήνα FAX:... Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από αλλοδαπό που έχει αποφοιτήσει από την 9η από Τμήμα ή Σχολή ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α') γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του αλλοδαπού με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε2... την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δ ή μ ο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι κατέχει απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και έχει αποφοιτήσει την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ α π ό... (αναγράφεται το συγκεκριμένο Τμήμα ή Σχολή ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ το πρόγραμμα σπουδών του οποίου ολοκλήρωσε ο αλλοδαπός). 3 Με την ίδια ως άνω απόφαση εγκρίνεται και ο εξελληνισμός του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώ νυμο)... Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του αλλοδαπού «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Αναγράφεται η χώρα γέννησης του αλλοδαπού. α

53 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΧΧΧΧΧ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ... Ταχ. Δ/νση :... Ταχ. Κώδικας :... Πληροφορίες:... Τηλέφωνο :... FAX:... ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.../ ΑΡ. ΦΑΚΕΛΟΥ:.. ΠΡΟΣ: Εθνικό Τυπογραφείο Καποδιστρίου 34 Τ.Κ , Αθήνα Απόκτηση ελληνικής ιϋαγένειας από αλλοδαπό που έχει αποφοιτήσει έως και την 8η από Τμήμα ή Σχολή ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ Με την αριθ. Φ.../... /... απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης..., που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76 Α') σε συνδυασμό με την παρ. 2 του άρθρου 1Β του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/ ΦΕΚ 217 Α'), γίνεται αποδεκτή η από ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ δήλωση - αίτηση του αλλοδαπού με στοιχεία1: (όνομα)... (επώνυμο)..., (πατρώνυμο)... που γεννήθηκε2...την ΗΜ-Μ-ΕΤΟΣ και διαμένει στο Δήμο... για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, λόγω του ότι κατέχει απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και έχει αποφοιτήσει την ΗΜ- Μ-ΕΤΟΣ α π ό...(αναγράφεται το συγκεκριμένο Τμήμα ή Σχολή ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ το πρόγραμμα σπουδών του οποίου ολοκλήρωσε ο αλλοδαπός). 3 Με την ίδια ως άνω απόφαση εγκρίνεται και ο εξελληνισμός του κυρίου ονόματος ή/και του επωνύμου του από (όνομα)... ή/και (επώνυμο)... σε (όνομα)... ή/και (επώ νυμο)... Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 1Τα στοιχεία του αλλοδαπού «όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο» αναγράφονται στην ονομαστική πτώση. 2 Αναγράφεται η χώρα γέννησης του αλλοδαπού. 3 Το συγκεκριμένο εδάφιο τίθεται μόνο εφόσον με την οικεία απόφαση εγκρίνεται ο εξελληνισμός των ονοματεπωνυμικών στοιχείων του αλλοδαπού.

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας (ν. 4332/2015)

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας (ν. 4332/2015) Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ; (Απλοποιημένες οδηγίες απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας)* ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ Με καταγωγή από χώρα εκτός ΕΕ Όσοι δεν έχουν καθόλου ή έχουν μόνο προσωρινή άδεια διαμονής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Θέματα ιθαγένειας - Διευκρινίσεις αναφορικά με την εφαρμογή του ν. 3838/2010

ΘΕΜΑ: Θέματα ιθαγένειας - Διευκρινίσεις αναφορικά με την εφαρμογή του ν. 3838/2010 Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 20 / 7 /2018 Α.Π. Φ / 12313

Αθήνα, 20 / 7 /2018 Α.Π. Φ / 12313 Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 31 Ταχ. Κώδικας: 105 59 Πληροφορίες: Ε.Πραδάν Τηλ.: 213 136

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΦΟΙΤΗΣΗΣ

ΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 31, 10559 Αθήνα Αθήνα, 25 / 4 / 2018 Πληροφορίες: Καρατζιά Σοφία, Αρ. Πρωτ.: 130181/8670 τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 01 /12 /2017. Αριθ. Πρωτ.: 2017/ Αριθ.Φακέλου:..

Αθήνα, 01 /12 /2017. Αριθ. Πρωτ.: 2017/ Αριθ.Φακέλου:.. Ελληνική 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Αθήνα, 01 /12 /2017 Αριθ. Πρωτ.: 2017/0035218 Αριθ.Φακέλου:.. Ταχ. /νση :

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Β Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 37 15180 - ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΗΛ : 210 3442661 FAX : 210 3442075 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 21307 24 Μαΐου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1838 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 Απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με βάση τα άρθρα 1Α και 1Β του Κ.Ε.. 2 Απόκτηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος - Ποιοι απαλλάσσονται από τα τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτων

Εγκύκλιος - Ποιοι απαλλάσσονται από τα τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτων ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Εγκύκλιος - Ποιοι απαλλάσσονται από τα τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτων Εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι όροι, οι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ Περιεχόμενα Περιεχόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ Περιεχόμενα Περιεχόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Β Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Β Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Παροχή οδηγιών για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ομογενείς (ανιθαγενείς ή μη) εκ Τουρκίας

Θέμα: Παροχή οδηγιών για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ομογενείς (ανιθαγενείς ή μη) εκ Τουρκίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 24/7/2018 Αρ. πρωτ. Φ.130181/17760 Ταχ. δ/νση: Ταχ. Κώδικας: Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος /2017

Εγκύκλιος /2017 Εγκύκλιος 1019676/2017 Καθορισμός των όρων, προϋποθέσεων, δικαιολογητικών και διαδικασίας απαλλαγής από το τέλος ταξινόμησης αυτοκινήτων που παραλαμβάνονται από πολύτεκνους γονείς και γονείς με τρία τέκνα.

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφο ισχυρού διαβατηρίου. Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου ζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία. Βεβαίωση κατοικίας.

Αντίγραφο ισχυρού διαβατηρίου. Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου ζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία. Βεβαίωση κατοικίας. Α. ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΟΜΟΓΕΝΩΝ Για την εγγραφή τους σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ΟΤΑ α βαθμού της χώρας, οι εκλογείς όλων των κατηγοριών οφείλουν να προσέλθουν οι ίδιοι ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συµµετοχή οµογενών και νοµίµως διαµενόντων µεταναστών και άλλες ρυθµίσεις

Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συµµετοχή οµογενών και νοµίµως διαµενόντων µεταναστών και άλλες ρυθµίσεις 3838/2010,ΦΕΚ Α 49/24.3.2010 Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συµµετοχή οµογενών και νοµίµως διαµενόντων µεταναστών και άλλες ρυθµίσεις ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 24039 15 ουνίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2240 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 Πολιτογράφηση αλλοδαπών. 2 Πολιτογράφηση αλλοδαπής. 3 Ανάκληση της απόφασης κτήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 1. ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ υπογεγραμμένη από τον δικαιούχο* (Το έντυπο δίνεται από τη Γραμματεία και υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή). Σε περίπτωση υποβολής της

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 27/10/2017. Αριθ. Πρωτ.: 2017/ Αριθ. Φακέλου:

Αθήνα, 27/10/2017. Αριθ. Πρωτ.: 2017/ Αριθ. Φακέλου: Ελληνική 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Αθήνα, 27/10/2017 Αριθ. Πρωτ.: 2017/0029360 Αριθ. Φακέλου: 202865 Ταχ. /νση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Ν.Α. ΑΣΤ. ΗΜ.ΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος ΤΗΛΕΦΩΝΑ: , , , ΦΑΞ:

Διεύθυνση: Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος ΤΗΛΕΦΩΝΑ: , , , ΦΑΞ: Δημοτολόγιο Διεύθυνση: Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 213-2020215,213-2020216, 213-2020222, 213-2020340 ΦΑΞ: 213.2020350 Ώρες Εξυπηρέτησης κοινού: 07:30 15:00 Οικογενειακές Μερίδες - Μεταβολές Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Α. Νομικό Πλαίσιο. Το ύψος του μηνιαίου ποσού του επιδόματος είναι 1000 ευρώ ανά προστατευόμενο τέκνο.

Α. Νομικό Πλαίσιο. Το ύψος του μηνιαίου ποσού του επιδόματος είναι 1000 ευρώ ανά προστατευόμενο τέκνο. Αθήνα, 10 Αυγούστου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔIEΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ Πληροφορίες: Ε. Σταυρακάκη: 213

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος... VII ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Πρόλογος... VII ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος... VII ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1. Έννοια και σημασία της ιθαγένειας... 3 1.1. Ορισμός... 3 1.2. Συγγενείς έννοιες... 4 1.3. Ειδικότερα σε νομικά πρόσωπα ή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 2. από τους φοιτητές των τμημάτων του Αγρινίου στο γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Γ. Σεφέρη 2, Β κτίριο-κα Μαρία Στεργίου τηλ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 2. από τους φοιτητές των τμημάτων του Αγρινίου στο γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Γ. Σεφέρη 2, Β κτίριο-κα Μαρία Στεργίου τηλ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Τηλ. 2610997-976 Τelefax: 2610 997975 E-mail: dfm@upatras.gr Πάτρα, 11 Ιουλίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Σίτιση φοιτητών/τριών ακαδ. έτους 2016-2017 Γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Α Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 22527 30 Μαΐου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1975 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 Πολιτογράφηση ομογενών αλλοδαπών. 2 Πολιτογράφηση αλλοδαπών. 3 Πολιτογράφηση αλλοδαπού.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Γραμματεία: , -6. ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε3 Δ/ΝΣΗΣ ΥΠ.ΕΞ. Τηλέφωνο:

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Γραμματεία: , -6. ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε3 Δ/ΝΣΗΣ ΥΠ.ΕΞ. Τηλέφωνο: ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Αθήνα, 3/11/2017 Αριθ. Πρωτ.: 34255/17 (Φ.132445) Διεύθυνση: Σταδίου 31, Αθήνα 105 59 ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Πληροφορίες: Μυλωνά Εύα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Γραμματεία:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Δίμηνης Διάρκειας για την πυροπροστασία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Δίμηνης Διάρκειας για την πυροπροστασία. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΣΕΑ 08-06-2018 Ν Ο Μ Ο Σ Ξ Α Ν Θ Η Σ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. : 6354 ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ Ταχ. Δ/νση : ΓΕΝΙΣΕΑ Ξάνθης Τ.Κ. 67 064 Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου Τηλέφωνο: 2541352555

Διαβάστε περισσότερα

Ληξιαρχικές Πράξεις. Εμπρόθεσμη προθεσμία δήλωσης: Εντός 10 (δέκα) ημερών από τον τοκετό.

Ληξιαρχικές Πράξεις. Εμπρόθεσμη προθεσμία δήλωσης: Εντός 10 (δέκα) ημερών από τον τοκετό. Ληξιαρχικές Πράξεις ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ Κάθε γέννηση που λαμβάνει χώρα ως γεγονός στα όρια του Δήμου Ερμούπολης, πρέπει ν'αναφέρεται στο Ληξιαρχείο Ερμούπολης. Εμπρόθεσμη προθεσμία δήλωσης: Εντός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Δικαιούχοι του επιδόματος είναι γονείς μαθητών, που φοιτούν σε τάξη υποχρεωτικής εκπαίδευσης και το συνολικό οικογενειακό τους εισόδημα είτε δηλωθέν είτε τεκμαρτό δεν υπερβαίνει τα 3.000. Το επίδομα αφορά

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για ΔΩΡΕΑΝ Σίτιση

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για ΔΩΡΕΑΝ Σίτιση Απαιτούμενα δικαιολογητικά για ΔΩΡΕΑΝ Σίτιση Οι ενεργοί (**) φοιτητές των Τμημάτων του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ με έδρα το Αγρίνιο (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψ. διδάκτορες), εφόσον δεν είναι ήδη κάτοχοι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Τηλ Τelefax: Πάτρα, 7 Ιουλίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Τηλ Τelefax: Πάτρα, 7 Ιουλίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Τηλ. 2610997956 Τelefax: 2610 997975 E-mail: dfm@upatras.gr Πάτρα, 7 Ιουλίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Σίτιση φοιτητών/τριών ακαδ. έτους 2015-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ. ΤΜΗΜΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ : Δ/ΝΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ : πόλη.τ.κ.οδός.αριθμ...τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ 45 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 ο : Βεβαίωση διαμονής του ενός ή και των δύο γονέων του υποψηφίου στο εξωτερικό (κατηγορία 1 τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού). Πρεσβεία ή Προξενείο της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ Ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76 Α / ) ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ Ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76 Α / ) ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ Ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76 Α /09-07-2015) ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Άρθρο 8 Αντικατάσταση διατάξεων του Ν. 4251/2014 23. Το άρθρο 19 του Ν. 4251/2014 αντικαθίσταται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 47093 3 Σεπτεμβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3754 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με βάση τα 2 Απόκτηση της ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος:

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος: Οικογενειακό Επίδομα ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ 3868/58 «Περί συστάσεως ΔΛΟΕΜ», το οικογενειακό επίδομα χορηγείται στους μισθωτούς που παρέχουν εξαρτημένη εργασία με σχέση ιδιωτικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Ταχ. δ/νση: Ταχ. Κώδικας: Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Α ν α κ ο ί ν ω σ η. Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών.

Α ν α κ ο ί ν ω σ η. Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άρτα 14/11/218 ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 27729 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Διεύθυνση : Περ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ: EGF/2014/013 EL/ODYSSEFS FOKAS

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ: EGF/2014/013 EL/ODYSSEFS FOKAS ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ: EGF/214/13 EL/ODYSSEFS FOKAS ΠΡΟΣ: ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Επώνυμο: Όνομα: Όνομα και Επώνυμο Πατέρα: Όνομα και Επώνυμο Μητέρας: Φύλο: Άνδρας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Δίμηνης Διάρκειας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Δίμηνης Διάρκειας. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΣΕΑ 20-02-2019 Ν Ο Μ Ο Σ Ξ Α Ν Θ Η Σ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. : 2417 ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ Ταχ. Δ/νση : ΓΕΝΙΣΕΑ Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 Μαΐου 2013. ΘΕΜΑ: Καθορισμός του τύπου και του τρόπου τήρησης των ληξιαρχικών βιβλίων των Ληξιαρχείων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 Μαΐου 2013. ΘΕΜΑ: Καθορισμός του τύπου και του τρόπου τήρησης των ληξιαρχικών βιβλίων των Ληξιαρχείων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ.Πρωτ.:Φ.131360/12476/2013 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΩΝ, ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 47069 3 Σεπτεμβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3751 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο 2 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 15375 15 Απριλίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1271 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 2 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο αλλοδαπών που έχει γεννηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & ΕΦΚ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Γ Ταχ. Δ/νση : Kαρ. Σερβίας 10 ΠΡΟΣ Ως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 06/ 12 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Π.: ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Δ/ΝΣΗ: ΟΙΝΟΗΣ 6 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ. Α ν α κ ο ί ν ω σ η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 06/ 12 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Π.: ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Δ/ΝΣΗ: ΟΙΝΟΗΣ 6 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ. Α ν α κ ο ί ν ω σ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 06/ 12 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Π.: 27905 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Δ/ΝΣΗ: ΟΙΝΟΗΣ 6 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΛ: 22943 20525 ΦΑΞ : 22943 20808

Διαβάστε περισσότερα

Κύκλος ικαιωµάτων του Ανθρώπου

Κύκλος ικαιωµάτων του Ανθρώπου Κύκλος ικαιωµάτων του Ανθρώπου ΣΥΝΟΨΗ ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΟΜΙΜΗΣ ΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΑΣ ΙΑΜΟΝΗΣ ΑΟΡΙΣΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσωπα που θεωρείται ότι βαρύνουν τους φορολογουµένους

Πρόσωπα που θεωρείται ότι βαρύνουν τους φορολογουµένους Πρόσωπα που θεωρείται ότι βαρύνουν τους φορολογουµένους Τα Πρόσωπα που θεωρείται ότι βαρύνουν τους φορολογουµένους γράφονται στον πίνακα 9 του Εντύπου Ε1 της φορολογικής δήλωσης, ο οποίος χωρίζεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Η δήλωση γάμου γίνεται στο Ληξιαρχείο του τόπου τέλεσης του γεγονότος εντός 40 ημερών από την ημερομηνία τέλεσης

Η δήλωση γάμου γίνεται στο Ληξιαρχείο του τόπου τέλεσης του γεγονότος εντός 40 ημερών από την ημερομηνία τέλεσης Γάμος 1) Δήλωση Γάμου Πότε πρέπει να γίνει η δήλωση γάμου; Η δήλωση γάμου γίνεται στο Ληξιαρχείο του τόπου τέλεσης του γεγονότος εντός 40 ημερών από την ημερομηνία τέλεσης (Εκπρόθεσμη δήλωση : από την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 36227 4 Νοεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3564 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 Πολιτογράφηση αλλογενούς αλλοδαπού. 2 Πολιτογράφηση αλλογενούς αλλοδαπής. 3

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Δίμηνης Διάρκειας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Δίμηνης Διάρκειας. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΣΕΑ 12-04-2018 Ν Ο Μ Ο Σ Ξ Α Ν Θ Η Σ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. : 4305 ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ Ταχ. Δ/νση : ΓΕΝΙΣΕΑ Ξάνθης Τ.Κ. 67 064 Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου Τηλέφωνο: 2541352555

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Ν.Α. ΑΣΤ. ΗΜ.ΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η «Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς. χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών»

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η «Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς. χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Εμμ.Μπενάκη 3 Τηλ: 2132007155 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Ημερομηνία: 06/12/2017 Αρ. Πρωτ 58296 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η «Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΑΡΘΡΟ 29 Ν. 4387/2016. α) Πλήρες ποσό προσωρινής σύνταξης Όπως αυτό προκύπτει από την Απόφαση χορήγησης της προσωρινής Σύνταξης

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΑΡΘΡΟ 29 Ν. 4387/2016. α) Πλήρες ποσό προσωρινής σύνταξης Όπως αυτό προκύπτει από την Απόφαση χορήγησης της προσωρινής Σύνταξης ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΑΡΘΡΟ 29 Ν. 4387/2016 α) Πλήρες ποσό προσωρινής σύνταξης Όπως αυτό προκύπτει από την Απόφαση χορήγησης της προσωρινής Σύνταξης β) Κατώτατο Ανώτατο όριο πλήρους προσωρινής σύνταξης Γήρατος Αναπηρίας

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος ΤΗΛΕΦΩΝΑ: , , , ΦΑΞ:

Διεύθυνση: Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος ΤΗΛΕΦΩΝΑ: , , , ΦΑΞ: Ληξιαρχείο Διεύθυνση: Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος ΤΗΛΕΦΩΝΑ:213-2020219,213-2020221,213-2020341,213-2020361 ΦΑΞ: 213 2020350 Ώρες Εξυπηρέτησης κοινού: 07:30 13:30 Οι συναλλασσόμενοι υποχρεούνται να φέρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών Καλλιτεχνικών Γυμνασίων»

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών Καλλιτεχνικών Γυμνασίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Να διατηρηθεί μέχρι.. Βαθμός Ασφαλείας Βαθ. Προτερ. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α ν α κ ο ί ν ω σ η. Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών.

Α ν α κ ο ί ν ω σ η. Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άρτα 9/8/217 ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 3474 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Διεύθυνση : Περ.

Διαβάστε περισσότερα

Α. Στοιχεία που συμπληρώνονται από τον αιτούντα Στοιχεία ταυτοποίησης

Α. Στοιχεία που συμπληρώνονται από τον αιτούντα Στοιχεία ταυτοποίησης 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Πληροφοριακό έντυπο για οικογενειακή επανένωση πολίτη τρίτης χώρας που κατοικεί νομίμως στην Ελλάδα με σύζυγο και τέκνα Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αριθμός Πρωτοκόλλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣH ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΕΝΩΣH ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΝΩΣH ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1952 ΕΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 10 Τ.Κ 45333 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 26510 25610 FAX 26510 77647 e mail epsip1952@yahoo.com Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Η Τ Ι Κ Α Γ Ι Α Τ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Ελληνική Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (έγχρωμη φωτογραφία πρόσφατης έκδοσης) Η παρούσα αίτηση κατατίθεται στην Περιφέρεια του τόπου κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 / 12 / 2017

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 / 12 / 2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 / 12 / 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Αθήνα 24 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. οικ.: 368 ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ. Αθήνα 24 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. οικ.: 368 ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα 24 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (ΑΡΘΡΟ 16 ΠΑΡ.1 ΚΑΙ ΠΑΡ.2 ΤΟΥ Κ.Ε.Ι.)

Α. ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (ΑΡΘΡΟ 16 ΠΑΡ.1 ΚΑΙ ΠΑΡ.2 ΤΟΥ Κ.Ε.Ι.) Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΑΧ.

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ο Ι Ν Η Α Π Ο Φ Α Σ Η

Κ Ο Ι Ν Η Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΟΜΩΝ,ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΕΠ Πληροφορίες: Αλ. Παβέλη Τηλέφωνο: 213 1313-174, -172, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ, & ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ, & ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Θέμα: Κατάργηση κενών οργανικών θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του..

ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Θέμα: Κατάργηση κενών οργανικών θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του.. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι-ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο (ή τίτλος φορέα) Ημερομηνία ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Θέμα: Κατάργηση κενών οργανικών θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του.. ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 25971 20 Ιουλίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2529 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Πολιτογράφηση oμογενών αλλοδαπών. 2 3 Απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤ.& ΔΕΥΤΕΡ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2 ο ΓΕ.Λ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ Ελευθέριο-Κορδελιό:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλάνδρι, 26/5/16 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. πρωτ.: 15130 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αγ. Γεωργίου 30 Τ.Κ.: 15234 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ για

Διαβάστε περισσότερα

Τρεις (3) μήνες. ΥΕ - Εργάτες Δασοπυρόσβεσης ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Τρεις (3) μήνες. ΥΕ - Εργάτες Δασοπυρόσβεσης ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ραφήνα 12/6/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Aριθ. πρωτ.: 7495 ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αραφηνίδων Αλών 12 ΡΑΦΗΝΑ 19009 Πληρ: Βασιλική Φωτιάδη τηλ: 22943 21029 FAX: 22940 28927 email:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 30989 3 ουλίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2729 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 Πολιτογράφηση ομογενούς αλλοδαπού. 2 Πολιτογράφηση ομογενούς αλλοδαπού. 3 Απόκτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α) Β) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝΤΙ. ΠΙΣΤ/ΚΟ. ΑΓΟΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ.. ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

- Το ιατρικό πιστοποιητικό γέννησης (γιατρού ή μαίας). Ληξιαρχική πράξη γάμου

- Το ιατρικό πιστοποιητικό γέννησης (γιατρού ή μαίας). Ληξιαρχική πράξη γάμου Γέννηση 1) Σύνταξη Ληξιαρχικής Πράξης Γέννησης Που γίνεται η δήλωση γέννησης του παιδιού; Η σύνταξη της Ληξιαρχικής Πράξης γίνεται στο Ληξιαρχείο του τόπου όπου έλαβε χώρα η γέννηση. Αν ο τοκετός γίνει

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY. Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: :11:34 EEST Reason: Location: Athens

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY. Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: :11:34 EEST Reason: Location: Athens INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.08.09 10:11:34 EEST Reason: Location: Athens : 246913-68 : 246913-68 : 246913-68 : 246913-68 : 246913-68 :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΞΡ9-7Ν3. 1. Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Ασφαλείας : Να διατηρηθεί μέχρι :

ΑΔΑ: ΒΙΞΡ9-7Ν3. 1. Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Ασφαλείας : Να διατηρηθεί μέχρι : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ --- Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Εγγραφές μαθητών στις σχολικές μονάδες Π.Ε της χώρας για το σχολικό έτος Λήξη σχολικού έτους »

ΘΕΜΑ : «Εγγραφές μαθητών στις σχολικές μονάδες Π.Ε της χώρας για το σχολικό έτος Λήξη σχολικού έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου. χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου. χρόνου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περιστέρι, 17-5-2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ.20288 ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ. ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση: Πλατεία Δημοκρατίας 1 Περιστέρι,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές του νηπιαγωγείου για το σχολικό έτος 201., - 201..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές του νηπιαγωγείου για το σχολικό έτος 201., - 201.. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές του νηπιαγωγείου για το σχολικό έτος 201., - 201.. θα πραγματοποιούνται από την. έως τις. Ιουνίου 201. τις παρακάτω ώρες:.... Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 10 μέχρι 30.11 & 3 μέχρι 33 ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο νέο έντυπο της αίτησης μεταβολών εμπεριέχεται πλέον, η δήλωση συναίνεσης

Διαβάστε περισσότερα

Published on TaxExperts (https://www.taxexperts.gr)

Published on TaxExperts (https://www.taxexperts.gr) Πίνακας περιεχομένων Εγκύκλιος Ο.Α.Ε.Ε. αρ. 21/1.9.2016 Εξαγορά χρόνου ασφάλισης από πολίτες τρίτων χωρών, για την έκδοση άδειας διαμονής για εξαιρετικούς λόγους στη χώρα μας, βάσει των διατάξεων της παρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι 01/06/2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι 01/06/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι 01/06/2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ.13418 ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α ). 2.

Διαβάστε περισσότερα

A Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

A Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ A Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ΑΠ-Γ6 Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4574Ν-4ΦΙ ΑΔΑ: Αθήνα, 9 /11/2011 Α.Π. Φ / Προς: ΟΠΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΑΔΑ: 4574Ν-4ΦΙ ΑΔΑ: Αθήνα, 9 /11/2011 Α.Π. Φ / Προς: ΟΠΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Ελληνική ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 31 Ταχ. Κώδικας: 105 59 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 67593 29 Δεκεμβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4829 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 Απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο τέκνο στην Ελλάδα και ο ένας τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

Η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής

Η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Τμήμα Διοικητικού Οικονομικού Μεσογείων 405, Τ.Κ. 15343 Αγία Παρασκευη Αγία Παρασκευή, 19/7/2016 Αριθμ. Πρωτ.: 3548 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τί ισχύει στις άλλες χώρες της Ε.Ε. σχετικά µε την κτήση ιθαγένειας από τέκνα αλλοδαπών που γεννιούνται και/ή ανατρέφονται στην επικράτειά τους;

Τί ισχύει στις άλλες χώρες της Ε.Ε. σχετικά µε την κτήση ιθαγένειας από τέκνα αλλοδαπών που γεννιούνται και/ή ανατρέφονται στην επικράτειά τους; Τί ισχύει στις άλλες χώρες της Ε.Ε. σχετικά µε την κτήση ιθαγένειας από τέκνα αλλοδαπών που γεννιούνται και/ή ανατρέφονται στην επικράτειά τους; Με το ν.3838/2010 εισήχθησαν στην ελληνική έννοµη τάξη ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ (Σφραγίδα φορέα ή προσώπου) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΑΡ. ΠΡΩΤ.: Ημερομηνία: ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ... Ο υπογεγραμμένος... ιατρός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ----- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Σισμάνογλου Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η «Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς. χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών»

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η «Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς. χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Εμμ.Μπενάκη 3 Τηλ: 2132007155 Ημερομηνία: 4-7-2017 Αρ. Πρωτ 33102 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η «Πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κουφάλια, 20 Ιουνίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 6796 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Δ/ΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ονοματεπώνυμο υποψηφίου: (φωτογραφία) Άνεργος. 1. Κατηγορία ωφελούμενου. Ασφαλισμένος ΟΓΑ

Ονοματεπώνυμο υποψηφίου: (φωτογραφία) Άνεργος. 1. Κατηγορία ωφελούμενου. Ασφαλισμένος ΟΓΑ (φωτογραφία) «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ» Έργο ΤΟΠΣΑ: «Eχετλαίος» Συντονισμός Διαχείριση: ΠΡΟΟΨΙΣ Α.Ε. Τρεμπεσίνας 32, 12136 Περιστέρι Τηλ. 210 5244760,Fax:210

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΓΡΑΦΕΙΟ: Ταχ.Δ/νση: Πληροφ. : Τηλέφωνο: Φαξ : Διοικητικό Προσωπικού Μητροπόλεως 46 Χ.Παλαμούτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Γενική Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πειραιάς, 25/10/2018 Γίνεται γνωστό στους ενεργούς

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ Ν.Α. ΑΣΤ. ΗΜ.ΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 91-2 Μαΐου 2001 ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2910

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 91-2 Μαΐου 2001 ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2910 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 91-2 Μαΐου 2001 ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2910 ΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ Άρθρο 2 Πεδίο εφαρμογής 1. Οι διατάξεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 27151 16 Αυγούστου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2515 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 2 3 4 Πολιτογράφηση ομογενών αλλοδαπών. 5 6 7 8 Πολιτογράφηση ομογενών αλλοδαπών.

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι ΤΗ Σ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Α Ι ΤΗ Σ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Α Ι ΤΗ Σ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ: τη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ... ΟΝΟΜΑ... ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ.. ΚΑΤΟΙΚΟΣ... ΟΔΟΣ.. ΑΡ..... ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΓΡΑΦΕΙΟ: Ταχ.Δ/νση: Πληροφ. : Τηλέφωνο: Φαξ : Διοικητικό Προσωπικού Μητροπόλεως 46 Χ.Παλαμούτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 42089 6 Οκτωβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3508 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 Πολιτογράφηση αλλοδαπών. 2 Πολιτογράφηση ομογενών αλλοδαπών. 3 Πολιτογράφηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 22 ΤΚ.10438 ΑΘΗΝΑ ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα