Το BMW Group στην έκθεση Mondial de l'automobile Paris Περιεχόμενα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το BMW Group στην έκθεση Mondial de l'automobile Paris Περιεχόμενα."

Transcript

1 Σελίδα 1 Το BMW Group στην έκθεση Mondial de l'automobile Paris Περιεχόμενα. 1. Νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Ένα σπορ μοντέλο gran turismo με άριστη καθημερινή πρακτικότητα και άνεση σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων BMW i3 (94 Ah): Αυτονομία αυξημένη κατά 50%, πρόγραμμα μετασκευής και ταχύτερη φόρτιση. Ισχυρότερα BMW i Wallboxes και ειδική έκδοση BMW i8 Protonic Dark Silver Edition BMW C evolution: Αύξηση αυτονομίας 60%, βελτιωμένες επιδόσεις. Η BMW Motorrad παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό scooter με νέα μπαταρία BMW Connected ο προσωπικός, ψηφιακός σύντροφος για το ταξίδι από τη BMW

2 Σελίδα 2 1. Νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Ένα σπορ μοντέλο gran turismo με άριστη καθημερινή πρακτικότητα και άνεση σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Συνδυάζοντας την κομψότητα ενός coupe με την ευρυχωρία ενός πολυτελούς sedan και τον πλούσιο χώρο αποσκευών ενός station wagon, η BMW Σειρά 3 Gran Turismo έχει εξελιχθεί σε σταθερή αξία στη μεσαία κατηγορία την τελευταία τριετία. Οι μεγαλύτερες αγορές πωλήσεων είναι η Κίνα, η Γερμανία και οι ΗΠΑ, και η πλειοψηφία των πελατών της Σειράς 3 Gran Turismo είναι νέοι στη μάρκα BMW. Η νέα έκδοση της Gran Turismo έχει εμφανώς πιο σπορτίφ γραμμή ενώ οι τρεις βενζινοκινητήρες και οι πέντε diesel της γκάμας προσφέρουν πολύ υψηλότερη ιπποδύναμη σε συνδυασμό με χαμηλότερη κατανάλωση. Όλοι οι βενζινοκινητήρες και ο τετρακύλινδρος diesel της BMW 325d κάνουν το ντεμπούτο τους με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου. Το εσωτερικό, εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα των υλικών, τη νέα διεπαφή χρήστη για το σύστημα Πλοήγησης Professional (προερχόμενο από τα πολυτελή μοντέλα BMW) και τη βελτιωμένη συνδεσιμότητα smartphone. Πιο δυναμική εμφάνιση και αίσθηση ανώτερης πολυτέλειας στο εσωτερικό. Με μήκος mm, η BMW Σειρά 3 Gran Turismo είναι περίπου 200 mm μακρύτερη από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας BMW Σειράς 3. Και αυτό τη φέρνει πιο κοντά στις προδιαγραφές της πολυτελούς κατηγορίας. Οι ανάγλυφες επιφάνειες της νέας BMW Σειράς 3 Gran Turismo προδίδουν το δυναμικό χαρακτήρα της και επιτείνουν την αίσθηση κύρους. Οι νέοι, στάνταρ προβολείς LED για τη μεσαία και μεγάλη σκάλα και οι εμπρός προβολείς ομίχλης LED χαρίζουν στη BMW Σειρά 3 Gran Turismo πιο σπορ εμφάνιση. Οπτικά, το αυτοκίνητο έχει ευρύτερο αποτύπωμα στο δρόμο. Ο συνδυασμός αναβαθμισμένων πίσω φώτων LED και πιο ζωηρών γραμμών προσδίδει έξτρα νεύρο και στιβαρότητα. Το εσωτερικό της BMW Σειράς 3 Gran Turismo αποπνέει πιο σοφιστικέ αίσθηση με αναβαθμισμένα υλικά και στοιχεία εξοπλισμού. Χρήση χρωμίου στα χειριστήρια και νέα διακοσμητικά ξύλινα στοιχεία, χρώματα και δερμάτινες ταπετσαρίες προάγουν την αντιληπτή ποιότητα, ενώ τα απτικά και εργονομικά χαρακτηριστικά έχουν επίσης αναβαθμιστεί. Το σπορτίφ στυλ σε συνδυασμό με τη φινέτσα ενός coupe, την άνεση και πρακτικότητα των τεσσάρων θυρών, την υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων κατά 59 mm με την άριστη σφαιρική ορατότητα και μία γενική αίσθηση ευρυχωρίας ήταν ανέκαθεν σημαντικά επιχειρήματα για την αγορά μιας BMW Σειράς 3 Gran Turismo. Η ευρυχωρία στο πίσω τμήμα της καμπίνας είναι ένα απόλυτα πειστιικό επιχείρημα, ενώ τρία μεγάλα καθίσματα και χώρος για τα πόδια επιπέδου πολυτελούς sedan χάρη στο μεγαλύτερο κατά 110 mm μεταξόνιο (τώρα mm) πείθουν ακόμα και τους αναποφάσιστους. Η μεγάλη πίσω πόρτα αποκαλύπτει ένα χώρο αποσκευών από 520 έως L με ποικίλες δυνατότητες χρήσης.

3 Σελίδα 3 Η αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος Πλοήγησης BMW Professional θα προσφέρεται και με τη BMW Σειρά 3 Gran Turismo για πρώτη φορά στη μεσαία κατηγορία. Τα σημαντικότερα στοιχεία του μενού απεικονίζονται τώρα με σαφήνεια σε μορφή εικονιδίων, κάνοντας τη λειτουργία του συστήματος ακόμα πιο φιλική προς το χρήστη. Η σύνδεση κινητών τηλεφώνων είναι πολύ πιο πρακτική, καθώς τα smartphones μπορούν να φορτίζονται και να συνδέονται στην εξωτερική κεραία του αυτοκινήτου ασύρματα, μέσω μια επαγωγικής υποδοχής. Νέα οικογένεια κινητήρων: υψηλότερη ιπποδύναμη, χαμηλότερη κατανάλωση. Η νέα γενιά κινητήρων που διατίθεται για τη BMW Σειρά 3 Gran Turismo προσφέρει ασυναγώνιστα επίπεδα σπορ επιδόσεων, ευελιξίας και οικονομίας. Η γκάμα περιλαμβάνει τρεις νέους βενζινοκινητήρες που αποδίδουν 135 kw/184 hp kw/326 hp και πέντε diesel από 110 kw/150 hp έως 230 kw/313 hp με κλασική πίσω κίνηση ή BMW xdrive all-wheel drive, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο Steptronic (κατανάλωση μικτού κύκλου: 7,7 4,3 l/100 km, εκπομπές CO 2 στο μικτό κύκλο: g/km)*. Τόσο οι τετρακύλινδροι και εξακύλινδροι βενζινοκινητήρες όσο και οι τετρακύλινδροι diesel ανήκουν στην εξελιγμένη οικογένεια BMW EfficientDynamics και προσφέρουν τα οφέλη της τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo. Η άφιξη της ανανεωμένης BMW Σειράς 3 Gran Turismo σηματοδοτεί τον ερχομό και νέων βενζινοκινητήρων στη γκάμα. Νέα προσθήκη στη γκάμα diesel είναι η BMW 325d Gran Turismo. Οι υπόλοιποι τετρακύλινδροι πετρελαιοκινητήρες διατίθενται από το καλοκαίρι του 2015 που λανσαρίστηκε η νέα γενιά κινητήριων συνόλων. Παρά την αυξημένη ιπποδύναμη, οι νέοι κινητήρες διακρίνονται για την εξαιρετική τους απόδοση. Οι μειώσεις στην κατανάλωση και τις εκπομπές CO 2 κυμαίνονται από 4,5% στη BMW 318d Gran Turismo μέχρι 13,8% στη BMW 320d Gran Turismo. Επιπλέον, τα βελτιωμένα μηχανικά και αυτόματα κιβώτια, η λειτουργία Auto Start Stop, η ανάκτηση ενέργειας μέσω πέδησης (Brake Energy Regeneration), η on-demand λειτουργία περιφερειακών συστημάτων και το ECO PRO mode, συμβάλλουν στο να γίνει η BMW Σειρά 3 Gran Turismo σημείο αναφοράς στην κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Οι BMW 320i Gran Turismo, 318d Gran Turismo και 320d Gran Turismo προσφέρονται στάνταρ με εξάρι μηχανικό κιβώτιο και κατόπιν παραγγελίας με το οκτατάχυτο, αυτόματο Steptronic. Όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις κινητήρων συνδυάζονται με αυτόματο στάνταρ. Και αυτό σημαίνει ότι επιπλέον τρεις εκδόσεις (BMW 330i Gran Turismo, BMW 340i Gran Turismo και BMW 325d Gran Turismo) προσφέρονται αποκλειστικά με το αποδοτικό Steptronic έναντι της διαθεσιμότητας του προηγούμενου μοντέλου. Βελτιώσεις στην απόδοση, η αραιότερη κλιμάκωση και μία μείωση στη ολίσθηση του μετατροπέα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αλλαγών σχέσεων πετυχαίνουν μείωση 3% στην κατανάλωση και τις εκπομπές CO 2. Παράλληλα, οι πελάτες απολαμβάνουν * Οι τιμές κατανάλωσης βασίζονται στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών, ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο ελαστικού.

4 Σελίδα 4 αναβαθμισμένη οδηγική άνεση και διαδικασία αλλαγών. Όλες οι βενζινοκίνητες εκδόσεις της Σειράς 3 Gran Turismo και τα diesel μοντέλα BMW 320d Gran Turismo και BMW 330d Gran Turismo παραγγέλνονται προαιρετικά με BMW xdrive. Η BMW 335d xdrive Gran Turismo διαθέτει στάνταρ την τεχνολογία all-wheel-drive. Επομένως, συνολικά 18 συνδυασμοί κινητήρων, κιβωτίων και συστημάτων μετάδοσης διατίθενται για τη BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Προσφέρονται τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού. Οι πελάτες της BMW Σειράς 3 Gran Turismo μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Advantage, Sport Line, Luxury Line και M Sport. Η απόχρωση Estoril Blue διατίθεται αποκλειστικά για τα μοντέλα M Sport. Η BMW Σειρά 3 Gran Turismo εφοδιάζεται με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, όπως αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, εκκίνηση χωρίς χρήση κλειδιού, Servotronic, έξι αερόσακους, προβολείς LED για μεσαία και μεγάλη σκάλα, εμπρός προβολείς ομίχλης LED, έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης με idrive Controller, hands-free λειτουργία για τηλεφωνικές κλήσεις με θύρα USB και Bluetooth audio streaming και ένα δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Επιπλέον του στάνταρ εξοπλισμού, το μοντέλο Advantage διατίθεται με Park Distance Control (πίσω), Cruise Control με λειτουργία Πέδησης και πακέτο αποθηκευτικών χώρων (όλα προσφέρονται στάνταρ από τις εκδόσεις 325d / 330i και πάνω). Η μεγαλύτερη ελευθερία συνδυασμών εξοπλισμού εσωτερικού και εξωτερικού, ανοίγει στους πελάτες νέες δυνατότητες. Διατίθενται δύο νέα μεταλλικά χρώματα και τρία νέα σχέδια ζαντών και πρόσθετες επιλογές ταπετσαριών και διακοσμητικών λωρίδων καμπίνας.

5 Σελίδα 5 2. BMW i3 (94 Ah): Αυτονομία αυξημένη κατά 50%, πρόγραμμα μετασκευής και ταχύτερη φόρτιση. Ισχυρότερα BMW i Wallboxes και ειδική έκδοση BMW i8 Protonic Dark Silver Edition. Το παγκοσμίως δημοφιλέστερο compact premium ηλεκτρικό όχημα, το BMW i3, διατίθεται τώρα σε νέα έκδοση με 50% αυξημένη αυτονομία. Χάρη στην υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών ιόντων λιθίου που αυξάνει τη χωρητικότητα της μπαταρίας του νέου BMW i3 (94 Ah) στις 33 κιλοβατώρες, η αυτονομία του οχήματος με μία φόρτιση έχει αυξηθεί από 190 σε 300 km (κύκλος NEDC), με αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες πάνω από 200 km ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες που απαιτούν χρήση του καλοριφέρ ή του συστήματος κλιματισμού (A/C). Ο συνδυασμός μεγάλης αυτονομίας, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και των διάσημων επιδόσεων BMW κάνει το BMW i3 (94 Ah) νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου, θα προσφέρονται νέες επιλογές επενδύσεων εσωτερικού, νέοι, ισχυρότεροι σταθμοί φόρτισης για γκαράζ σπιτιού, αλλά και ένα πρόγραμμα μετασκευής για κατόχους BMW i3 πρώτης γενιάς που επιθυμούν να αποκτήσουν τη νέα μπαταρία. Δυναμικές επιδόσεις σε συνδυασμό με υψηλή ενεργειακή απόδοση. Ο υβριδικός, σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας 125 kw/170 hp επιταχύνει το BMW i3 (94 Ah) από 0 στα 100 km/h σε 7,3 δεύτερα, κάνοντας αυτό το BMW i3 το πιο σπορ, και - με ηλεκτρική κατανάλωση 12,6 kwh/100 km (NEDC) - το πιο αποδοτικό ηλεκτρικό όχημα στη κατηγορία. Η ανανεωμένη διαχείριση του ηλεκτροκινητήρα και τα βελτιστοποιημένα ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης είναι από τις πολλές μετατροπές που βοήθησαν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Το υπάρχον BMW i3 με μπαταρία 60 Ah, που λανσαρίστηκε πριν από τρία χρόνια, θα παραμείνει στη γκάμα, δίπλα στο νέο μοντέλο. Και στις δύο περιπτώσεις θα προσφέρεται επίσης μία έκδοση με εκτεταμένη αυτονομία. Επιπλέον της φόρτισης της μπαταρίας, ο κινητήρας εκτεταμένης αυτονομίας ένας δικύλινδρος βενζινοκινητήρας (28 kw/38 hp) αυξάνει την αυτονομία κατά 150 km. Τα μοντέλα εκτεταμένης αυτονομίας των BMW i3 (94 Ah)/BMW i3 (60 Ah) προσφέρουν κατανάλωση μικτού κύκλου 0,6/0,6 l/100 km, κατανάλωση ηλεκτρισμού στο μικτό κύκλο 11,3/13,5 kwh/100 km και εκπομπές CO 2 στο μικτό κύκλο 12/13 g/km*. Καθώς το ρεζερβουάρ βενζίνης 9L τοποθετείται μπροστά, ο χώρος αποσκευών παραμένει ίδιος στα 260L και μπορεί να φτάσει μέχρι L με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Όπως το αδερφάκι του i3, το μοντέλο εκτεταμένης αυτονομίας BMW i3 (94 Ah) προσφέρει υψηλά πρότυπα ευελιξίας και εντυπωσιακές επιδόσεις, που το απογειώνουν στην κορυφή της κατηγορίας του. Η επιτάχυνση km/h ολοκληρώνεται σε 8,1 δευτερόλεπτα. Αρθρωτή αρχιτεκτονική κυψελών μπαταριών. Παρά τη μεγάλη αύξηση της χωρητικότητα, οι διαστάσεις της μπαταρίας του * Τιμές, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών, ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των ελαστικών.

6 Σελίδα 6 νέου BMW i3, που περιλαμβάνει 8 μονάδες 12 κυψελών, έχουν μείνει αμετάβλητες. Η βελτιστοποιημένη εσωτερική διάταξη των κυψελών, που τώρα περιέχουν περισσότερο ενεργό υλικό, αυξάνει τη χωρητικότητα των κυψελών στα 94 Ah. Έτσι, η μικτή χωρητικότητα ενέργειας της μπαταρίας αυξάνεται στις 33 kwh, και η καθαρή ωφέλιμη χωρητικότητα στις 27 kwh. Οι αντίστοιχες τιμές για το BMW i3 (60 Ah) είναι 22 kwh (μικτές) και 19 kwh (καθαρές). Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου πετυχαίνουν μία ειδική ισορροπία μεταξύ υψηλής ενεργειακής πυκνότητας, μεγάλου κύκλου ζωής και ασφάλειας σε περίπτωση σύγκρουσης. Η μπαταρία έχει σχεδιαστεί με προοπτική διάρκειας λειτουργικής ζωής ίδιας με του οχήματος και συνοδεύεται από εγγύηση 8-ετών ή km. Όπως και πριν, οι μονάδες της μπαταρίας μπορούν να αντικαθίστανται μεμονωμένα εάν χρειαστεί, ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξει ολόκληρη η μπαταρία. Αυτό δεν προσφέρεται από κανέναν από τους ανταγωνιστές του i3. Προαιρετική αντικατάσταση της μπαταρίας. Με το λανσάρισμα της νέας μπαταρίας 94 Ah, η BMW προσφέρει στους πελάτες της BMW i τη δυνατότητα να τοποθετήσουν εκ των υστέρων στο ηλεκτρικό τους BMW i3 (60 Ah) τη νέα μπαταρία 33 kwh στο πλαίσιο ενός προγράμματος μετασκευής. Το εν λόγω πρόγραμμα αρχικά θα διατίθεται σε συγκεκριμένες αγορές. Οι μπαταρίες 22 kwh που αντικαθίστανται από τους πελάτες χρησιμοποιούνται για την κατασκευή στατικών αποθηκευτικών μονάδων ηλεκτρικής ενέργειας, ξεκινώντας έτσι τη δεύτερη ζωή τους. Βελτιστοποιημένες επιδόσεις, πιο αποδοτική λειτουργία. Το BMW i3 είναι μακράν το ελαφρύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Παρά την αύξηση βάρους που φτάνει τώρα τα kg, το BMW i3 (94 Ah) διαθέτει τις επιδόσεις και την ευελιξία του μοντέλου 60 Ah. Αυτό είναι αποτέλεσμα τροποποιήσεων στα ηλεκτρονικά ισχύος και στη διαχείριση συστημάτων που πετυχαίνουν μία βελτιστοποιημένη καμπύλη επιδόσεων. Επιπλέον, υπάρχει μία εγγενής βελτίωση της καμπύλης τάσης υπό φορτίο για φυσικούς λόγους. Το BMW i3 (94 Ah) έχει επιτάχυνση km/h σε 7,3 δευτερόλεπτα, ενώ φτάνει στην ταχύτητα των 60 km/h σε 3,8 δευτ. Η ελαστικότητα του συστήματος κίνησης επιβεβαιώνεται από την επιτάχυνση km/h σε 5,1 δευτερόλεπτα, σημαντικό για γρήγορες και ασφαλείς προσπεράσεις, κάτι που συνήθως πετυχαίνουν μόνο οχήματα με κινητήρα καύσης πολύ μεγαλύτερης ιπποδύναμης. Και στις δύο εκδόσεις, η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του μονοτάχυτου κιβωτίου με το οποίο το BMW i3 επιταχύνει χωρίς διακοπή ροπής μέχρι τα 150 km/h (ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τελική ταχύτητα για λόγους απόδοσης Νέα, ταχύτερη φόρτιση: φόρτιση με τριφασικό ρεύμα ισχύος έως 11 kw. Για να καλύψει τις ανάγκες της αυξημένης χωρητικότητας της μπαταρίας, το σύστημα ταχείας φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) αναβαθμίστηκε. Με τη νέα μπαταρία 94 Ah, η ισχύς της πολυφασικής AC φόρτισης φτάνει τα 11 kw, εναρμονισμένη με τα πρότυπα που χρησιμοποιούνται ευρέως στη δημόσια υποδομή φόρτισης.

7 Σελίδα 7 Με αυτό το σύστημα, το BMW i3 (94 Ah) μπορεί να φορτίζεται σε λιγότερο από τρεις ώρες, παρά την αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας. Ο ίδιος χρόνος που απαιτείται για τη φόρτιση ενός BMW i3 (60 Ah) με ρεύμα 7,4 kw. Χρησιμοποιώντας το καλώδιο φόρτισης που το συνοδεύει, το BMW i3 (94 Ah) μπορεί επίσης να φορτίζεται σε ένα κοινό οικιακό δίκτυο. Με ισχύ 2,8 kw, ο χρόνος φόρτισης είναι κάτω από δέκα ώρες. Εναλλακτικά, τα μοντέλα BMW i3 εφοδιάζονται επίσης με προηγμένη τεχνολογία ταχείας φόρτισης 50 kw DC. Όταν συνδέεται σε ταχυφορτιστή 50 kw DC, ο χρόνος φόρτισης του BMW i3 (94 Ah) είναι κάτω από 40 λεπτά, ενώ για το BMW i3 (60 Ah) ο αντίστοιχος χρόνος είναι 25 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το BMW i3 (94 Ah) έχει ταχύτητα φόρτισης 4 km/min και χρόνο φόρτισης 24 λεπτών / 100 km. Όλα τα δεδομένα του χρόνου φόρτισης είναι για φόρτιση 0-80 % SOC. Άνετη φόρτιση στο σπίτι: νέα BMW i Wallboxes. Το καλοκαίρι του 2016, η BMW i λανσάρισε ένα νέο BMW i Wallbox για άνετη και γρήγορη φόρτιση στο γκαράζ του σπιτιού. Αυτό το έχει προσαρμοστεί στη νέα τεχνολογία φόρτισης και πέραν της μονοφασική λειτουργίας προσφέρει και τριφασική φόρτιση ισχύος έως 22 kw. Έτσι το BMW i3 (94 Ah) μπορεί να φορτίζεται σε δύο ώρες και 45 λεπτά. Στα τέλη του 2016, θα ακολουθήσουν δύο ακόμα εκδόσεις προσφέροντας πρόσθετη άνεση και λειτουργίες δικτύου (BMW i Wallbox Plus and BMW i Wallbox Connect). Αυτά τα Wallboxes θα προσαρμόζονται με ακρίβεια στις ανάγκες των εταιρικών πελατών (fleet) ή των ιδιωτικών νοικοκυριών με πολλά αυτοκίνητα, ενώ μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα δίκτυο έξυπνου σπιτιού, ώστε η φόρτιση του οχήματος να γίνεται με καθαρή ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται απευθείας από το φωτοβολταϊκό σύστημα. Όλα τα δεδομένα του χρόνου φόρτισης είναι για φόρτιση 0-80 % SOC. Βολική δημόσια φόρτιση με ChargeNow εντός και εκτός συνόρων. Με περισσότερα από σημεία φόρτισης με διαφορετικούς διαχειριστές σε 25 χώρες σήμερα, το ChargeNow της BMW i προσφέρει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα σε όλο τον κόσμο. Η κάρτα ChargeNow και η ομώνυμη εφαρμογή παρέχουν στον πελάτη άνετη πρόσβαση όλων των διαχειριστών του διεθνούς δικτύου συμπεριλαμβανομένης πληρωμής χωρίς μετρητά και τιμολόγησης. Έτσι καταργείται η περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία εγγραφής με διαφορετικούς παρόχους. Ο οδηγός υποστηρίζεται στην ανεύρεση και επιλογή ενός σταθμού φόρτισης του δικτύου ChargeNow από την ενσωματωμένη υπηρεσία στο σύστημα πλοήγησης καθώς και τις σχετικές εφαρμογές. Νέες επενδύσεις εσωτερικού, νέα εξωτερική απόχρωση. Η απόχρωση Protonic Blue metallic, που μέχρι πρότινος προσφερόταν μόνο με το BMW i8, τώρα διατίθεται σαν αποκλειστική επιλογή και για το BMW i3 (94 Ah). Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο μη

8 Σελίδα 8 μεταλλικά χρώματα (Capparis White και Fluid Black) και τρία ακόμα μεταλλικά (Mineral Grey, Platin Silver και Ionic Silver). Το BMW i3 διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις εσωτερικού εξοπλισμού. Τη βασική Atelier, και τις Loft, Lodge και Suite. Παράλληλα, η γκάμα επιλογών επενδύσεων και συνδυασμών εσωτερικού έχει επεκταθεί. Η νέα ξύλινη επένδυση Dark Oak είναι στάνταρ με την έκδοση Suite και προαιρετική για τις υπόλοιπες εκδόσεις, για τις οποίες η ξύλινη επένδυση από ευκάλυπτο παραμένει επίσης στη λίστα προαιρετικών επιλογών. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ένα μίγμα φυσικά επεξεργασμένου δέρματος, ξύλου και μαλλιού καθώς και άλλων ανανεώσιμων πρώτων υλών. Έτσι ο βιώσιμος χαρακτήρας του BMW i3 είναι όχι μόνον ορατός αλλά και χειροπιαστός. Νέα έκδοση BMW i8 Protonic Dark Silver Edition. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η BMW σκοπεύει επίσης να παρουσιάσει μία νέα, αποκλειστική έκδοση του plug-in υβριδικού σπορ αυτοκινήτου της: πρόκειται για την έκδοση περιορισμένης παραγωγής BMW i8 Protonic Dark Silver Edition. Αυτή η ειδική έκδοση του BMW i8 που θα μπει στον παραγωγή φέτος το Δεκέμβριο, θα διατίθεται σε αποκλειστική απόχρωση Protonic Dark Silver. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του πρώτου μοντέλου i8 περιορισμένης έκδοσης παραγωγής, οι πελάτες θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία να γίνουν μέλη μιας εκλεκτής ομάδας της κοινότητας BMW i8, και να διαμορφώσουν το αυτοκίνητό τους όπως το ονειρεύονται. Η παραγωγή του BMW i8 Protonic Dark Silver Edition θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο του 2016 στο Εργοστάσιο της BMW στη Λειψία. Το βιβλίο παραγγελιών θα παραμείνει ανοιχτό για περιορισμένο διάστημα μέχρι τις αρχές του 2017.

9 Σελίδα 9 3. BMW C evolution: Αύξηση αυτονομίας 60%, βελτιωμένες επιδόσεις. Η BMW Motorrad παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό scooter με νέα μπαταρία. Νέο BMW C evolution πρωτοποριακή ηλεκτρική μετακίνηση σε δύο τροχούς. Εδώ και πολλά χρόνια συντελούνται σημαντικές αλλαγές καθώς προκύπτει η ανάγκη για νέα μέσα ατομικής μετακίνησης, κυρίως σε αστικές περιοχές. Κυκλοφοριακός φόρτος, αυξήσεις κόστους καυσίμου και όλο και αυστηρότεροι περιορισμοί στις εκπομπές CO 2 στα κέντρα των πόλεων είναι προκλήσεις που τα ηλεκτροκίνητα οχήματα καλούνται να αντιμετωπίσουν. Στο πνεύμα της στρατηγικής βιωσιμότητας του BMW Group, η BMW Motorrad όπως η BMW i στο χώρο των επιβατικών οχημάτων μεταπήδησε στον τομέα ηλεκτρικής μετακίνησης από πολύ νωρίς, το 2012, παρουσιάζοντας μία πειστική πρόταση με τη μορφή του ηλεκτρικού scooter C evolution. Αυξημένες επιδόσεις και μία Ευρωπαϊκή έκδοση που πληροί τις απαιτήσεις της κατηγορίας Α1. Αυτονομία 160 και 100 km αντίστοιχα. Με το νέο BMW C evolution, που διατίθεται τώρα σε δύο εκδόσεις την έκδοση Long Range και την Ευρωπαϊκή έκδοση που πληροί τις απαιτήσεις για την κατηγορία A1 η BMW Motorrad ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία ηλεκτρικών scooter. Με μία νέα γενιά μπαταριών με χωρητικότητα 94 Ah, που χρησιμοποιείται και στο πιο πρόσφατο BMW i3, η λειτουργική αυτονομία του C έχει επεκταθεί σημαντικά. Επιπλέον, ένα νέο καλώδιο φόρτισης με μικρότερη διατομή περιλαμβάνεται τώρα στο βασικό εξοπλισμό. Νέα προαιρετικά αξεσουάρ όπως μία βάση για smartphone δείχνουν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξατομικεύσετε το BMW C evolution σας. Με συνεχή ισχύ 19 kw / 26 hp (έγκριση τύπου σύμφωνα με τις προδιαγραφές ισχύος κινητήρων ECE R85) και μέγιστη ισχύ 35 kw / 48 hp, το νέο C evolution προσφέρει σημαντική ιπποδύναμη και άφθονη οδηγική απόλαυση. Η έκδοση που προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά πληροί τις προδιαγραφές της κατηγορίας A1 ομοίως προσφέρει επαρκείς επιδόσεις, με συνεχή ισχύ 11 kw / 15 hp και μέγιστη ισχύ 35 kw / 48 hp. Οι τελικές ταχύτητες είναι 129 km/h (Long Range) και 120 km/h αντίστοιχα, ενώ οι τιμές επιτάχυνσης 0-50 km/h του C evolution είναι ισοδύναμες, εάν όχι καλύτερες, των σημερινών maxi scooters με κυβισμό 600cc. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο εκδόσεις του νέου C evolution μπορούν να κινούνται στον αυτοκινητόδρομο και να προσπερνούν να εξαιρετική ευκολία ακόμα και με συνεπιβάτη. Μπορούν επίσης να κινούνται σε έντονα ανηφορικές διαδρομές με δύο άτομα στη σέλα. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του νέου C προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους συμβατικούς κινητήρες καύσης, κυρίως σε χαμηλές ταχύτητες. Χάρη σε ένα προηγμένο ηλεκτρονικό σετάρισμα, ο ηλεκτροκινητήρας προσφέρει στον

10 Σελίδα 10 αναβάτη άμεση αλλά εύκολα διαχειρίσμη απόκριση. Δεν παρατηρείται καμία καθυστέρηση στην παραγωγή ροπής, κάτι συνηθισμένο στους κινητήρες καύσης κατά τη σύμπλεξη και αποσύμπλεξη. Μεγαλύτερη αυτονομία περίπου 160 και 100 km αντίστοιχα λόγω αυξημένης χωρητικότητας της μπαταρίας. Με 94 Ah αντί 60 Ah του προηγούμενου, το νέο C evolution έχει σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία στην πόλη και στα ευρύτερα αστικά περιβάλλοντα μπορεί να γίνεται με μηδενικούς ρύπους. Εδώ η BMW Motorrad έχει αξιοποιήσει την τεχνολογία και τεχνογνωσία του τομέα οχημάτων BMW. Για παράδειγμα, το BMW C evolution χρησιμοποιεί τις ίδιες μπαταρίες ιόντων λιθίου με του πιο πρόσφατου BMW i3. Οι μηχανικοί εξέλιξης έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην υψηλή ποιότητα και αντοχή των μπαταριών ώστε ο αναβάτης να μπορεί να εκμεταλλεύεται πλήρως τη μεγάλη αυτονομία ακόμα και όταν οι μπαταρίας χρησιμοποιούνται αρκετά χρόνια. Η BMW συνεργάστηκε με τη Samsung SDI για να αυξήσει τη χωρητικότητα των κυψελών σε 94 Ah. Η διάταξη στο εσωτερικό της κυψέλης βελτιστοποιήθηκε με τη μεγαλύτερη χρήση ηλεκτρολύτη και την προσαρμογή του ενεργού υλικού. Μία από τις κύριες τεχνολογικές προκλήσεις εδώ ήταν να επιτευχθεί βέλτιστη ψύξη της μπαταρίας υψηλής τάσης. Από την μία, ήταν απαραίτητο να αποφεύγονται εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, γιατί αυτό αυξάνει την εσωτερική αντίσταση των κελιών και κατ επέκταση μειώνει την ισχύ. Από την άλλη, οι υψηλές θερμοκρασίες πρέπει να αποτρέπονται επειδή αυτό μειώνει τη διάρκεια ζωής των κυψελών. Ενώ στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα χρησιμοποιείται συνήθως ένα ψυκτικό μέσο για τη μπαταρία, στο BMW C evolution αυτή η λειτουργία γίνεται με τη βοήθεια του αέρα για οικονομία χώρου και βάρους. Η θερμότητα διαχέεται μέσω ενός αεροδυναμικά βελτιστοποιημένου αεραγωγού στο κέντρο της θήκης της μπαταρίας, όπου υπάρχει συνεχής ροή αέρα. Για να διασφαλίζεται η βέλτιστη διάχυση της θερμότητας, η βάση της μπαταρίας φέρει διαμήκη νεύρα ψύξης. Τα ηλεκτρονικά του συστήματος κίνησης είναι τοποθετημένα πίσω από τη θήκη της μπαταρίας, ενώ είναι υπεύθυνα τόσο για τη ρύθμιση της τροφοδοσίας του κινητήρα μεταξύ 100 και 150 volt, όσο και για τη λήψη των εντολών του αναβάτη, όπως η θέση του γκριπ γκαζιού. Το σύστημα επεξεργάζεται πληροφορίες από τα φρένα και αποφασίζει αν και κατά πόσον πρέπει να ενεργοποιήσει την ανάκτηση ενέργειας στον πίσω τροχό. Δυναμικές αποχρώσεις σε Ionic Silver metallic / Electric Green. Τελευταίο αλλά σημαντικό, το νέο BMW C evolution έχει αναβαθμιστεί αισθητικά. Και οι δύο εκδόσεις του νέου C evolution e-scooter διατίθενται με νέους χρωματικούς συνδυασμούς: Ionic Silver metallic / Electric Green σε συνδυασμό με Black Storm metallic για δημιουργία αντίθεσης. Επιπλέον, το ένθετο στο κεντρικό τούνελ της έκδοσης Long Range φέρει νέα γραφικά. Το

11 Σελίδα 11 C evolution διατίθεται ήδη σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Κίνα, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ν. Κορέα και Ρωσία. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά: Πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτροκίνησης με ψαλίδι μετάδοσης, υγρόψυκτο μοτέρ, οδοντωτό ιμάντα και πλανητικό σύστημα γραναζιών. Σημαντικά αυξημένη αυτονομία λόγω μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίας 94 Ah (προηγουμένως 60 Ah). Έκδοση Long Range: 19 kw (26 hp) συνεχής ισχύ και 35 kw (48 hp) μέγιστη ισχύς. Τελική ταχύτητα 129 km/h, αυτονομία περίπου 160 km. Έκδοση για Κατηγορία Διπλώματος A1 (Μόνο Ευρώπη): 11 kw (15 hp) συνεχής ισχύ και 35 kw (48 hp) μέγιστη ισχύ. Τελική ταχύτητα 120 km/h, αυτονομία περίπου 100 km (62 miles). Ευφυής ανάκτηση ενέργειας στο ρολάρισμα (coasting mode) και το φρενάρισμα. Στάνταρ καλώδιο φόρτισης μικρότερης διατομής. Εφικτοί μικροί κύκλοι φόρτισης. Συνέργειες με αυτοκίνητα BMW, ηλεκτρική ασφάλεια επιπέδου αυτοκινήτου. Υβριδικό πλαίσιο με ευέλικτη συμπεριφορά λόγω χαμηλού κέντρου βάρους. Ισχυρό σύστημα πέδησης με ABS. Πλούσια γκάμα βασικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει πολυλειτουργικό πίνακα οργάνων TFT, φώτα ημέρας LED, δείκτες πορείας LED, αρκετά προγράμματα οδήγησης, υποστήριξη όπισθεν και Torque Control Assist (TCA). Νέες αποχρώσεις Ionic Silver metallic / Electric Green. Premium λεπτομέρειες όπως φιμέ ζελατίνα και έγχρωμες ραφές σέλας.

12 Σελίδα BMW Connected ο προσωπικός, ψηφιακός σύντροφος για το ταξίδι από τη BMW. Η BMW συνδέει τον οδηγό και το όχημα εδώ και πολλά χρόνια μέσω του ConnectedDrive. Το BMW Connected, από την άλλη, διατίθεται σε επίλεκτες Ευρωπαϊκές αγορές από τις αρχές Αυγούστου, σαν ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο για την υποστήριξη της προσωπικής μετακίνησης των πελατών. Βασισμένο στην ευέλικτη πλατφόρμα Open Mobility Cloud, το BMW Connected ενσωματώνει το όχημα στην ψηφιακή ζωή του χρήστη μέσω πολλαπλών σημείων αφής όπως ένα iphone ή Apple Watch. Η πρώτη έκδοση του BMW Connected εστιάζει πρωτίστως στη διαχείριση του ταξιδιού, με ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που σχεδιάστηκαν για να απλουστεύσουν τον καθημερινό προγραμματισμό διαδρομών και ραντεβού: με το BMW Connected, ο χρήστης φτάνει στον προορισμό του στην ώρα του και χωρίς στρες. Οι λειτουργίες του BMW Connected. Με το BMW Connected, το ταξίδι ξεκινά πριν καν μπείτε στο όχημα. Το BMW Connected είναι ένας ψηφιακός σύντροφος που προσφέρεται με τη μορφή εφαρμογής και συνδυάζει διάφορες λειτουργίες για τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης. Αφού ο χρήστης δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο ConnectedDrive και ολοκληρώσει μία σύντομη online διαδικασία εγγραφής, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ στο BMW Connected γρήγορα και εύκολα. Από εκεί και πέρα, το BMW Connected που αρχικά είναι διαθέσιμο για χρήστες Apple iphone ανιχνεύει όλες τις σχετικές με τη μετακίνηση πληροφορίες, όπως διευθύνσεις και χρόνους άφιξης που περιέχονται σε καταχωρήσεις του ημερολογίου, και ειδοποιεί τον οδηγό σχετικά με την ιδανική ώρα αναχώρησης για άφιξη στο προορισμό με ακρίβεια σύμφωνα με πληροφορίες από δελτία κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Το BMW Connected είναι επίσης πρακτικό για τη μεταφορά τοποθεσιών και σημείων ενδιαφέροντος από άλλες εφαρμογές, αποθηκεύοντάς τα στοιχεία σαν έναν προορισμό μαζί με την επιθυμητή ώρα άφιξης και εισάγοντάς τα στα συστήματα πλοήγησης των αυτοκινήτων BMW με μερικά κλικ. Στην περίπτωση υβριδικών και μοντέλων BMW i, σχετικά δεδομένα όπως η υπόλοιπη αυτονομία ή η φόρτιση της μπαταρίας μπορούν να λαμβάνονται από απόσταση και να περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό του ταξιδιού. Ποτέ πια καθυστερημένοι στα ραντεβού. Για να διασφαλίζεται η ακριβής άφιξη, οι λειτουργίες του BMW Connected περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις για την ώρα αναχώρησης, που αποστέλλονται στο smartphone ή το Apple Watch του χρήστη, για να γνωρίζει πότε να φύγει ώστε να φτάσει στην ώρα του. Για το σκοπό αυτό, ο αναμενόμενος χρόνος οδήγησης συγκρίνεται συνήθως με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες. Οι όποιες σημαντικές αλλαγές επισημαίνονται με χρώμα στην

13 Σελίδα 13 εφαρμογή, ώστε ο οδηγός να φτάσει στον προορισμό του σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Η λειτουργία Personal Learned Destinations αναγνωρίζει τοποθεσίες στις οποίες ταξιδεύει τακτικά ο χρήστης και τις αποθηκεύει αυτόματα ως επιθυμητούς προορισμούς, με δυνατότητα πρόσβασης με ένα κλικ εάν χρειαστεί. Συμπληρωματικά, το BMW Connected προσφέρει τη δυνατότητα αναγνώρισης προσωπικών μοντέλων μετακίνησης, όπως η καθημερινή διαδρομή στο σπίτι από τη δουλειά. Εάν για παράδειγμα, λόγω ασυνήθιστων κυκλοφοριακών συνθηκών προβλέπεται καθυστερημένη άφιξη, το BMW Connected αναλαμβάνει να προειδοποιήσει τον χρήστη και να προτείνει αναχώρηση κάποια ώρα νωρίτερα ώστε να φτάσει στο σπίτι την κανονική ώρα. Με όλες αυτές τις λειτουργίες διαμορφώνεται εύκολα και άνετα το πρόγραμμα της ημέρας. Εισαγωγή προορισμού στο σύστημα πλοήγησης με ένα κλικ. Η χρονοβόρος πληκτρολόγηση του προορισμού στο σύστημα πλοήγησης ανήκει πλέον στο παρελθόν. Εάν η διεύθυνση του προορισμού και η επιθυμητή ώρα άφιξης έχουν καταχωρηθεί μέσω BMW Connected, όταν το iphone συνδεθεί με το αυτοκίνητο τα δεδομένα αυτά μεταφέρονται, μόλις ο οδηγός μπει στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, προωθούνται άμεσα στο σύστημα πλοήγησης BMW και η καθοδήγηση διαδρομής μπορεί να ξεκινήσει. Με την έναρξη του ταξιδιού, ένα προκαθορισμένο μήνυμα SMS με την τρέχουσα ώρα άφιξης αποστέλλεται απευθείας από το όχημα σε επίλεκτες επαφές, όπως άτομα που συμμετέχουν σε μία συνάντηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά κλικ στο idrive Controller. Ωστόσο, το σημείο που οι χρήστες παρκάρουν το όχημά τους δεν είναι πάντα το τέλος του ταξιδιού. Η λειτουργία Last Mile Navigation τους δείχνει τον καλύτερο τρόπο για να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους στη φορητή συσκευή τους. Πέραν αυτών, οι γνωστές υπηρεσίες BMW Remote Services έχουν ενσωματωθεί στο BMW Connected, που επιτρέπουν τον έλεγχο από απόσταση ποικίλων λειτουργιών όπως κλιματισμό εσωτερικού, κλείδωμα και ξεκλείδωμα οχήματος, και λειτουργία κόρνας και σινιάλου προβολέων. Η τρέχουσα θέση του αυτοκινήτου ολοκληρώνει τις πληροφορίες που διατίθενται για τον χρήστη. Η βάση του BMW Connected. Στην καρδιά της φιλοσοφίας BMW Connected βρίσκεται μία ευέλικτη δομή υπηρεσιών το Open Mobility Cloud. Αυτή η πλατφόρμα βασίζεται στο Microsoft Azure και επεξεργάζεται δεδομένα και πληροφορίες από κάθε είδους πηγές. Χάρη στις δυνατότητες μηχανικής μάθησης και ανάλυσης δεδομένων, αποτελεί τη βάση για εξατομίκευση και προσανατολισμό περιεχομένου των υπηρεσιών BMW Connected. Λανσάρισμα σε επίλεκτες Ευρωπαϊκές αγορές. Το BMW Connected διατίθεται ήδη στην Αμερικανική αγορά από τις 31 Μαρτίου Από τις αρχές Αυγούστου 2016, το BMW Connected

14 Σελίδα 14 προφέρεται επίσης στις εξής χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία, Δανία, Τσεχία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο. Το BMW Connected διατίθεται δωρεάν για download από το Apple App Store, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα BMW με ενεργοποιημένες τις προαιρετικές έξτρα υπηρεσίες ConnectedDrive Services.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 2 Πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 5 Touring: Η 5 η γενιά του μοντέλου ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη 25χρονη ιστορία της Touring

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo συνδυάζει την καινοτόμο αυτοκινητιστική φιλοσοφία της προκατόχου της με τη γοητεία ενός coupe, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA & VAN

NISSAN. e-nv200 EVALIA & VAN NISSAN e-nv200 EVALIA & VAN e-nv200 EVALIA & VAN ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 40-60 min* 7h 30min 21h 30min ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ WALLBOX ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme 10 Σεπτεμβρίου, 2007 Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme Σπορ πρωτότυπο ενός όγκου λανσάρει καινοτομίες και παρουσιάζει την επαναστατική αρχιτεκτονική E-Flex Αυτονομία 55 km,

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση.

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση. Σελίδα 1 Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017. Αναλυτική Παρουσίαση. 1. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής: Νέα BMW Σειρά 5 Touring.... 2 2. Νέο επίπεδο σπορ επιδόσεων και υψηλής αισθητικής:

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Η BMW παρουσιάζει εκτενώς ανανεωμένη μία από τις πιο δημιουργικές αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες των τελευταίων χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη.

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη. Σελίδα 1 Η νέα Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη. Η έβδομη γενιά της Σειράς 5 Sedan θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές το Φεβρουάριο του 2017 και αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

BMW i & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΕΟ BMW i3 94 Ah KAI OI ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. Building Green Open Space 2017, 9/4/2017

BMW i & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΕΟ BMW i3 94 Ah KAI OI ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. Building Green Open Space 2017, 9/4/2017 BMW i & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΕΟ BMW i3 94 Ah KAI OI ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. Building Green Open Space 2017, 9/4/2017 ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ. SALES OPERATIONS & BMW i MANAGER. BMW GROUP HELLAS.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Δυναμικές επιδόσεις, υψηλή αισθητική και ευφυής λειτουργικότητα είναι αρετές που έχουν κάνει διάσημη τη BMW Σειρά 5 Touring. Τώρα, η νέα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid

Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid 22 Φεβρουαρίου 2012 Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid Επιστήμες / Τεχνολογία - Έρευνα Σε υβριδική «Plug-in» έκδοση παρουσίασε το γνωστό όχημα ελευθέρου χρόνου XC60, στην έκθεση αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές.

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Η νέα οικογένεια Daily Blue Power παρουσιάζει το τέλειο όχημα για αστικές και προαστιακές αποστολές. Μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα.

Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα. 1. Με μια ματιά....2 2. Τεχνολογία BMW i στην πολυτελή κατηγορία. Νέα BMW 740e iperformance,

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Η GM σκέπτεται Υβριδικά : Τρία Συστήματα για μία Σειρά Οχημάτων Καθοδόν για την Αγορά

Η GM σκέπτεται Υβριδικά : Τρία Συστήματα για μία Σειρά Οχημάτων Καθοδόν για την Αγορά GM Europe Product Development and Technology Communications Adam Opel Haus D-65423 Rüsselsheim Germany Φεβρουάριος 2006 Η GM σκέπτεται Υβριδικά : Τρία Συστήματα για μία Σειρά Οχημάτων Καθοδόν για την Αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά.

Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά. Page 1 Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά. Ένα ακόμα συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά στην ιστορία επιτυχίας του BMW i8, καθώς η ανανεωμένη έκδοση του 2+2 μοντέλου του plug-in υβριδικού,

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ηλεκτρικών κινητήρων για την κίνηση οχημάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης (φρεναρίσματος) του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων. Νέο εμπρός τμήμα με προβολείς LED τονίζει τη σπορ εμφάνιση...

Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων. Νέο εμπρός τμήμα με προβολείς LED τονίζει τη σπορ εμφάνιση... Σελίδα 1 Νέα BMW Σειρά 2 Coupe. Νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Περιεχόμενα. Νέα BMW Σειρά 2 Coupe / Νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις.... 2 Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα»

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» Καράμπελα Καράπαπα Επιμέλεια εργασίας: Ζωή Ιωάννα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Αυτός ο τύπος αυτοκινήτου ονομάζεται έτσι επειδή συνδυάζει δύο μορφές ενέργειας για να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η επαναπαραγόμενη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση μπαταριών ενός EV ή ενός HEV.

Η επαναπαραγόμενη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση μπαταριών ενός EV ή ενός HEV. ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ηλεκτρικών κινητήρων για την κίνηση οχημάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης (φρεναρίσματος) του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν χλμ για τους πελάτες μας

Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν χλμ για τους πελάτες μας Δελτίο Τύπου Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν 650.000χλμ για τους πελάτες μας 14 Φεβρουαρίου 2012 Το πρώτο Van στον κόσμο με εργοστασιακό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δοκιμάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E Κινητήρες εξελιγμένοι από λευκό χαρτί. Γιατί όμως χρειάζονται νέοι κινητήρες; 1. όλο και πιο αυστηρά όρια εκπομπής ρύπων 2. ανάγκη μείωσης κατανάλωσης. 3. οι παλιοί τείνουν στα όριά τους και η όποια βελτίωση,

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4!

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 125 και 150cc που απευθύνονται στον πλέον απαιτητικό

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα.

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. 1. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). (Περιληπτικά)... 2. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. 1. Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. (Σύντομη Παρουσίαση) 2. Επισκόπηση Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. (Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα. Το ξημέρωμα μιας νέας εποχής. BMW Σειρά 4 Πλήρης γκάμα.... 2 Εξωτερικό και φιλοσοφία φωτισμού. Αθλητές σε εξαιρετική φόρμα.... 4 Εσωτερικό και εξοπλισμός. Έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications 23 Μαΐου 2017 Η νέα M5 με M xdrive. Με μια ματιά. Με την άφιξη της νέας M5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km), η M GmbH λανσάρει την έκτη γενιά του παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

SYM Wolf Café Racer 300i

SYM Wolf Café Racer 300i [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ 2018] SYM Wolf Café Racer 300i Το Wolf Café Racer 300i είναι ένα μοντέλο πρότυπο για τους φίλους των vintage μοτοσικλετών που προστίθεται στη γκάμα της SYM. Κινείται

Διαβάστε περισσότερα

Eco-Driving. Οικονομική-Οικολογική. Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής

Eco-Driving. Οικονομική-Οικολογική. Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής Eco-Driving Οικονομική-Οικολογική Οικολογική & Ασφαλής Οδήγηση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΩΙΔΗΣ Τμήμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας-ΚΑΠΕ Ημερίδα Μεταφορές & Αειφορία: Δυνατότητες, Κατευθύνσεις,

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών Ηλεκτρονική Περιοδική Έκδοση Δεκέμβριος 2009 Τεύχος 7 WAY OF NEWS Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Νέο Alto

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά Toyota Taxi. Σχέση Διαρκείας.

Νέα Γενιά Toyota Taxi. Σχέση Διαρκείας. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα στοιχεία που περιέχονται στο παρόν έντυπο να είναι ακριβή την εποχή δημοσίευσής του. Οι εικόνες στο παρόν έντυπο ίσως να μην παρέχουν ακριβή αναπαράσταση των

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ OPEL ASTRA TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το νέο Astra είναι κάτι περισσότερο από το νέο κορυφαίο μοντέλο της Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελεί ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 14 Ιανουαρίου 2013 Ανανεωμένη η γκάμα μοντέλων BMW από την Άνοιξη του 2013. Νέοι και κορυφαίοι κινητήρες, BMW xdrive για την BMW Σειρά 3 Touring Intelligent all-wheel

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 10/05/2019 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη ΑΝΩΤΑΤΗ Προτεινόμενη ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ Λιανική Τιμή προ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Φόρων

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας»

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» Η Μ Ο Τ Ι Κ Η Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Η Υ Ρ Ε Υ Σ Η Σ - Α Π Ο Χ Ε Τ Ε Υ Σ Η Σ Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α Σ. Ε. Υ. Α. Κ. «Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 Νέο μοντέλο Ford Mondeo ECOnetic με εκπομπές CO 2 κάτω από 115 γραμμ./χλμ.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (.Ε.Υ.Α.Α.Ν.) Ταχ. /νση: Λατούς 8 72 100 Άγιος Νικόλαος Πληροφορίες: Πεδιαδίτης Γεώργιος τηλ.: 28410 91219 fax: 28410 91211 Αριθµός Μελέτης : 17_2016

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional

Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ FCA ~3.4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Ετήσιες δαπάνες R&D Βιώσιμη Μετακίνηση ΕΜΠΛΟΚΗ TOY ΧΡΗΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013 Media Information Σεπτέμβριος 2013 Η Opel στο 65 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept Αυτοπεποίθηση: Το Insignia OPC,

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Το καλύτερο SYM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMAG ΜΟΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ 073 SYM Citycom 300 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Τις

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3,

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3, B-MAX Titanium 120PS, Tectonic Silver Αυτόματος Κλιματισμός (EATC) & USB, Bluetooth με Φώτα ημέρας LED Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών Ζάντες αλουμινίου 15 2/10/2012 18.723 13.000 B-MAX Trend

Διαβάστε περισσότερα