ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Αρχιτέκτων ΕΜΠ, Πολεοδόμος CRU, Ελεύθερος επαγγελματίας με δραστηριότητα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Αρχιτέκτων ΕΜΠ, Πολεοδόμος CRU, Ελεύθερος επαγγελματίας με δραστηριότητα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια."

Transcript

1 ΕΠΙΘΕΤΟ: ΒΑΦΕΑΣ ΟΝΟΜΑ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: ΣΤ5 και Β2 Αρχιτέκτων ΕΜΠ, Πολεοδόμος CRU, Ελεύθερος επαγγελματίας με δραστηριότητα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. ΕΠΙΘΕΤΟ: ΒΕΡΓΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΟΝΟΜΑ: ΔΑΝΑΗ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: ΣΤ1 και ΣΤ2 Απόφοιτη του MBA Tuck School of Business (Darthmouth College) και της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για 10 χρόνια είχα αναλάβει τη διοίκηση της οικογενειακής εταιρείας παραγωγής χημικών. Είμαι μέλος του Δ.Σ. ΣΕΒ (4 χρόνια) και μέλος του Δ.Σ. ΕΒΕΑ (4 χρόνια). Είμαι Διευθύνων Σύμβουλος στην ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑΣ Α.Ε. και έχω δύο παιδιά, τον Γιώργο και τον Αλέξη. Για να γίνει ο Σύλλογος πιο δραστήριος και να μπορεί να υποστηρίζει τα δικαιώματα των παιδιών μας και να τους εξασφαλίζει μια πιο ανθρώπινη σχέση με το σχολείο (δασκάλους και διεύθυνση). ΕΠΙΘΕΤΟ: ΔΑΝΙΗΛ ΟΝΟΜΑ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Γ4 Δημοτικού Απόφοιτος Univ. College London (με διδακτορική διατριβή) Διαχειριστής Κινδύνου Χαρτοφυλακίου Ελληνικού Δημοσίου Χρέους Διευθυντής Μάρκετινγκ Χρηματιστηρίου Αθηνών Διαπραγματευτής Παραγωγών Hsbc Bank, City of London Μελετώντας την ιστορία της Σχολής Μωραϊτη, σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι, σκοπός του σχολείου είναι «να διαμορφώνει ολοκληρωμένους ανθρώπους, με γερό σώμα, με στέρεες γνώσεις, με τίμιο και ισχυρό χαρακτήρα, ανθρώπους με πίστη και αγάπη γα την Ελλάδα, συνειδητά ενταγμένους στο κοινωνικό σύνολο». Πιστεύω ότι αυτό συγκλίνει με τις δικές μου απόψεις σχετικά με τον σκοπό της εκπαίδευσης. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

2 ΕΠΙΘΕΤΟ: ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Γ Λυκείου Είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές «Αρχιτεκτονική και Ενεργειακός Σχεδιασμός» στην Αρχιτεκτονική Σχολή BSU στην Αμερική. Έχει υπάρξει επιστημονικός βοηθός στο κέντρο ενέργειας CERES του BSU και βοηθός καθηγητού στις έδρες «Αρχιτεκτονική Σύνθεση και Ενέργεια» και «Πολεοδομικών Σπουδών» του BSU, USA. Έχει κάνει μελέτες και κατασκευές πληθώρας σημαντικών ιδιωτικών και δημόσιων έργων στην Ελλάδα. Επίσης, έχει κάνει μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών έργων στην Ελλάδα για λογαριασμό μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών και τραπεζικών ιδρυμάτων. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της νέας ιδιωτικής κλινικής στην Κέρκυρα με την επωνυμία «Ιόνιος Κλινική Κέρκυρας» αλλά και Τεχνικός Σύμβουλος της τράπεζας HSBC Bank Plc και της χρηματιστηριακής εταιρείας HSBC Pantelakis. ΕΠΙΘΕΤΟ: ΚΑΝΤΟΥΡΑ ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Α Λυκείου Είμαι μητέρα δύο αγοριών του Σταμάτη και του Χρήστου. Έχω σπουδάσει Management στο Deree και έχω εργαστεί σε διάφορες εταιρείες στην Αθήνα και στο Λονδίνο, τα περισσότερα χρόνια στο τμήμα προσωπικού και στην οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων. Συμμετέχοντας στο Σύλλογο είναι μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία, που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη επικοινωνία γονέων, διοικητικού και διδακτικού προσωπικού. Την τελευταία διετία, που είχα εκλεγεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου (ταμίας ) του Συλλόγου γονέων είχα την ευκαιρία να έρθω πιο κοντά σε γονείς και προσωπικό του σχολείου μας και να ακούσω όποια θέματα τους απασχολούσαν, να συνεργαστώ με το υπόλοιπο Δ.Σ. στην οργάνωση εκδηλώσεων για τους γονείς και τα παιδια του σχολείου, να βοηθήσω τη μαθητική κοινότητα του σχολείου, αλλά και όποιους το είχαν ανάγκη και όλα αυτά ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολύτιμη εμπειρία. Εχω την διάθεση και τον χρόνο να βοηθήσω τον Σύλλογο να πραγματοποιήσει τους στόχους του για άλλη μια διετία, μέχρι να αποφοιτήσει και ο δεύτερος γιος μου, που τώρα φοιτά στην Α Λυκείου.

3 ΕΠΙΘΕΤΟ: ΚΑΡΑΓΑΤΣΛΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΑΚΗΣ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Δ/Ε3 Είμαι 57 χρονών και παντρεμένος με την Τίνα Ανδρεοπούλου. Είμαι αντιπρόσωπος ξένων οίκων και εμπορευματικός ερευνητής. Πολύγλωσσος, εξειδικευμένος οικονομολόγος, Σύμβουλος Οργάνωσης, Marketing και Στρατηγικής. Ειδικός στις διεθνείς συναλλαγές και ασχολούμαι με την κειμενογραφία, τα δικαιώματα του καταναλωτή, την ιστορία, την πολιτική, την μουσική, την μαγειρική, την Κοσμογνωσία, την Ανώτερη Θεολογία και τον Μυστικισμό. Ελπίζει μέσα από τον Σύλλογο, αν εκλεγεί, να εφαρμόσει την κοινή λογική και την εξειδικευμένη του πείρα στη ρύθμιση και τη συνεννόηση όλων των φορέων και ατόμων με σκοπό την συνεχή ανέλιξη του επιπέδου της ποιότητας της σχολικής ζωής μαθητών, εκπαιδευτικών, υπηρεσιών και σχολείου. ΕΠΙΘΕΤΟ: ΚΕΣΤΣΟΓΛΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΝΙΚΟΣ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Β Γυμνασίου και Ε Δημοτικού Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964 και κατάγομαι από την Κωνσταντινούπολη. Είμαι Πτυχιούχος της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπου ήμουν μέλος του Δ.Σ. των φοιτητών και εκπρόσωπός τους στα όργανα διοίκησης του Πανεπιστημίου. Ήμουν καθηγητής σε ΙΕΚ και επίσης εισηγητής σε σεμινάρια σε διάφορες επιχειρήσεις. Είμαι ιδιοκτήτης λογιστικού φοροτεχνικού γραφείου, μέλος Δ.Σ. διαφόρων εταιρειών και σύμβουλος πολλών ε- ταιρειών σε οικονομικά και φορολογικά θέματα. Είμαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος. Ο λόγος που βάζω υποψηφιότητα πέρα από την μεγάλη αγάπη για τα παιδιά μου και γενικά για όλα τα παιδιά είναι η θέληση για κοινωνική προσφορά. Η ανιδιοτελής ενασχόληση με τα "κοινά" σε ένα πεδίο όπως ο Σύλλογος Γονέων εκπληρώνει αυτήν την επιθυμία μου.

4 ΕΠΙΘΕΤΟ: ΚΟΛΜΑΝ ΟΝΟΜΑ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Β2 και Δ3 Φαρμακοποιός με διευθυντικές ευθύνες στην φαρμακοβιομηχανία, απόφοιτος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και Ζωγραφείου Κωνσταντινουπόλεως, ιδρυτικό μέλος Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing, πρόεδρος Συνδέσμου Ζωγραφειωτών, εκλέκτορας Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κων/ πολιτών, ομιλητής στο μεταπτυχιακό Φαρμακευτικής, συντάκτης αρθρογράφος περιοδικών «Φαρμακευτική» και «Δεξαμενή». Γιατί ενδιαφέρομαι περισσότερο για την αλήθεια παρά την δόξα, την ελευθερία παρά την ευνοιοκρατία, το καθήκον παρά το συμφέρον (μπορεί και να διαβαστεί σαν «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» μια και δεν γνωριζόμαστε ) Επειδή όλοι οι γονείς αγαπάμε τα παιδιά μας θα συμπορευτώ με όλους, όπως διδάχθηκα το «καθήκον» από τους Δασκάλους μου, ώστε εμπράκτως να αγαπάμε τους Δασκάλους και το Σχολείο που επιλέξαμε για να ολοκληρωθεί το «ζην» με το «ευ ζην» τους και γιατί έτσι θα ενθαρρύνουμε την διάπλαση ελεύθερων,δίκαιων και αλληλέγγυων πολιτών για «Licht, mehr Licht ένα επίκαιρο απόσπασμα από το λεύκωμα του Ζωγραφείου του 1947: ελευθερώστε την καρδιά και την σκέψη σας από την ιδιοτέλεια, τον φθόνο, τον εγωισμό, έχετε ατάραχη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας». προσδοκώ τα παιδιά μας αύριο να είναι υπερήφανα «Μωραιτοπουλα» όπως νομίζω αισθανόσαστε οι ΑΣΜ και νοιώθω εγώ για Την «Σφίγγα» μου! ΕΠΙΘΕΤΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΖΩΗ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Β Γυμνασίου και Ε Δημοτικού Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1972 σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάζομαι ως Γενική Διευθύντρια στις εκδόσεις Μίνωας. Μου αρέσει η εθελοντική εργασία και η προσφορά στα παιδιά. Την προηγούμενη διετία υπήρξα Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Θα ήθελα να συνεχίσω την προσφορά μου στον Σύλλογο δημιουργώντας ένα ταμείο υποτροφιών και ένα σχολείο Γονέων Μωραϊτη, που θα προετοιμάζει τους γονείς μέσω ειδικών ομιλιών, σεμιναρίων και συζητήσεων ώστε να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τα προβλήματα και τις δυσκολίες στην προσπάθεια τους να μεγαλώσουν όσο γίνεται πιο σωστά τα παιδιά τους.

5 ΕΠΙΘΕΤΟ: ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΝΤΟΝΤΗ ΟΝΟΜΑ: ΕΥΑ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: ΓΒ2 Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Αμβούργου. Επίσης, έχει παρακολουθήσει το οικονομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται ως στέλεχος σε ελληνικές και ξένες τράπεζες. Η σημερινή οικονομική συγκυρία, η οποία κατ ουσία είναι μια κρίση ηθών και παιδείας, έχει χτυπήσει λίγο πολύ την πόρτα όλων μας. Το σχολείο δεν θα μείνει αλώβητο σε αυτή τη δύνη. Λόγω του επαγγέλματος μου ως στελέχους με 20ετή εμπειρία σε ξένες και ελληνικές τράπεζες αλλά και με ευαισθησία στα θέματα της εκπαίδευσης, υποβάλλω την υποψηφιότητά μου θέλοντας να συνεισφέρω στην επόμενη κρίσιμη διετία στη διασφάλιση της ποιότητας της εκπαίδευσης των παιδιών μας, όχι τόσο με λαμπερές εκδηλώσεις όσο με δουλειά ουσίας στη βάση του σχολείου: γονείς και μαθητές. ΕΠΙΘΕΤΟ: ΣΚΟΥΡΑΣ ΟΝΟΜΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Β Νηπιαγωγείου Σε ότι αφορά πεδία ενδιαφέροντος που αφορούν τη Σχολή, θα έλεγα εν συντομία ότι, πέραν της προσωπικής εμπλοκής που επιθυμώ στο Σύλλογο λόγω της ιδιότητάς μου ως γονέα, έχω υπάρξει Σύμβουλος Υπουργών Παιδείας και αυτή τη στιγμή χειρίζομαι τα Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Δ/νσης Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Παιδείας. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, γίνεται περισσότερο αντιληπτό από ποτέ το γεγονός ότι τα παιδιά μας και το μέλλον τους είναι ότι σημαντικότερο για την πορεία, τόσο τη δική τους, όσο και του κόσμου που θα τα περιβάλει. Αρωγοί σε αυτό το οικοδόμημα μπορεί και πρέπει πρωταρχικά να σταθούμε εμείς, οι γονείς αυτών των παιδιών. Η αγαστή συνεργασία γονέων με διάθεση να βοηθήσουν, της Σχολής Μωραΐτη, που θέτει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει αυτό, και του Συλλόγου Αποφοίτων, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχούς πορείας των παιδιών μας στην κοινωνία, της ανταπόκρισής τους στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αλλά, κυρίως, της δικής μας συνεισφοράς σε αυτήν με ενάρετους ανθρώπους.

6 ΕΠΙΘΕΤΟ: ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΕΥΑ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Β Νηπιαγωγείου Δικηγόρος στην Τράπεζα Πειραιώς ΕΠΙΘΕΤΟ: ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ- ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΟΝΟΜΑ: ΜΑΡΙΑ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Β3 Γυμνασίου και Γ4 Δημοτικού Γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπουδές: Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιο του Cambridge, Πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Εξειδίκευση: Δημόσιο Δίκαιο, Δίκαιο Περιβάλλοντος, Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Εργάζεται ως δικηγόρος στην εταιρεία fdma. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά. ΕΠΙΘΕΤΟ: ΤΑΤΣΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: Γεννήθηκε στη Χίο το Είναι κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχεις στο ενεργητικό του σπουδές Αναλογιστικής Επιστήμης. Έχει ειδικές γνώσεις στους τομείς Αναλογιστικών Μαθηματικών, Actuarial Marketing, Ανάλυση Ισολογισμών, Management και Πωλήσεων. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε νευραλγικές θέσεις μεγάλων εταιρειών της ασφαλιστικής αγοράς, ανεβαίνοντας όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας. Γνωρίζει Αγγλικά, έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή μελετών και έχει παρακολουθήσει πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων και προγραμμάτων τόσο του ασφαλιστικού, όσο και του ευρύτερου χρηματοοικονομικού κλάδου.

7 ΕΠΙΘΕΤΟ: ΩΡΟΛΟΓΑ ΒΟΥΖΑ ΟΝΟΜΑ: ΜΑΡΙΑ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ / ΠΑΙΔΙΩΝ: ΓΒ5 Γεννήθηκα στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτη της Σχολής Μωραϊτη (1981). Σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews στη Σκωτία και έχω Masters of Science in Business Systems Analysis and Design από το City University του Λονδίνου. Εργάστηκα 25 χρόνια σε φαρμακευτική εταιρία. Έχω 2 παιδιά, η κόρη μου είναι τελειόφοιτη Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, απόφοιτη του IB του σχολείου κι ο γιός μου πάει Β5 Γυμνασίου. Είχα εκλεγεί και στο παρελθόν μέλος του Συλλόγου Γονέων κι ελπίζω πάλι, να συνεχίσω να προσφέρω. Αγαπώ το σχολείο και σα γονιός θέλω να συνεισφέρω στην συνεχή βελτίωση των ευκαιριών των παιδιών μέσω του σχολείου. Πιστεύω ότι το έργο του Συλλόγου Γονέων είναι πολύ σημαντικό και θέλω να βοηθήσω ώστε να γίνει αποτελεσματικότερο

Αφιέρωμα στις Μεταπτυχιακές Σπουδές

Αφιέρωμα στις Μεταπτυχιακές Σπουδές Aφιέρωμα Αφιέρωμα στις Μεταπτυχιακές Σπουδές Επειδή αρκετοί από εμάς έχουμε ήδη αποφασίσει να προχωρήσουμε σε κάποιο Μεταπτυχιακό μόλις πάρουμε στα χέρια μας το πολυπόθητο πτυχίο (ειδικά με την κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ) ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΟΠΑ 2012-2013. www.aueb.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΟΠΑ 2012-2013. www.aueb.gr ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΟΠΑ 2012-2013 www.aueb.gr ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Πρύτανης Καθηγητής Κωνσταντίνος Γάτσιος Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακά Προγράμματα Βachelors Degrees. CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield

Πτυχιακά Προγράμματα Βachelors Degrees. CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield Πτυχιακά Προγράμματα Βachelors Degrees CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield Περιεχόμενα 1 Χαιρετισμοί 2-3 CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield 4 Aναγνώριση

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητό νέο μέλος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής «οικογένειας»,

Αγαπητό νέο μέλος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής «οικογένειας», > page _ 2 Αγαπητό νέο μέλος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής «οικογένειας», Σε καλωσορίζουμε στο σύγχρονο κόσμο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Όπως ήδη γνωρίζεις, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ εμπεριέχει σε κάθε του κύτταρο όλη την εμπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 2004-2007

απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 24-27 απολογισμός έργου 24-27 απολογισμός έργου Ο Απολογισμός, του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος αποτελεί μια ξεχωριστή έκδοση, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 23 και περιελάμβανε την πενταετία

Διαβάστε περισσότερα

Τα Δημοτικά σφαγεία πληρούν όλους τους νόμους

Τα Δημοτικά σφαγεία πληρούν όλους τους νόμους Κωδικός 2417 Ε ΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΙΑ Α ΕΤΟΣ ΕΚ ΟΣΗΣ 1957 Ι ΡΥΤΗΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ-ΕΚ ΟΤΗΣ - ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Κ. ΜΠΑΡΚΑΣ www.foniagroti.gr ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 Μαΐου 2014 Αριθ. Φύλλου 2429 Αρχ. Σπυρίδωνος 2

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο ανταγωνιστικά δίδακτρα σπουδών στο πιο μοντέρνο φροντιστήριο της πόλης

Τα πιο ανταγωνιστικά δίδακτρα σπουδών στο πιο μοντέρνο φροντιστήριο της πόλης http://aidromon.gr/ Αγαπητοί μαθητές και γονείς, Λόγω της σύνθετης και ρευστής κοινωνικο-οικονομικής κατάστασης η εκπαίδευση αλλάζει συνεχώς και αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο. Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο. Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 73 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ISSN 1450-1295 (print), ISSN 1986-3829 (online) ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Νέα εικόνα των καταστημάτων 3 4-5 6-8 Editorial 9-11 Τα Νέα μας 12-13 Κεντρικό Θέμα 14-16 Εξελίξεις Παροχές Εκπαίδευση 17-19 Ο Όμιλος μας Τίτλος αγγλόφωνης έκδοσης: Leading

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΤΟ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΣΑΠΗΣ Επιμέλεια Πρακτικά πανελληνίου συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή Αθήνα 20 & 21 Δεκεμβρίου2013 ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική έκδοση Γενικού Κανονισμού της Ιονίου Σχολής. Σεπτέμβριος 2012. www.ionios.gr

Συνοπτική έκδοση Γενικού Κανονισμού της Ιονίου Σχολής. Σεπτέμβριος 2012. www.ionios.gr Συνοπτική έκδοση Γενικού Κανονισμού της Ιονίου Σχολής Σεπτέμβριος 2012 www.ionios.gr Η Ιόνιος Σχολή σας καλωσορίζει... Αγαπητοί φίλοι, παιδιά, γονείς, Στο «κατώφλι» της Ιονίου Σχολής ξεκινά το πιο καθοριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας

Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Σ. Αλεξανδράκη, M.Sc. Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας Επαγγελματική σταδιοδρομία σε μία επιχείρηση Εισαγωγικά: Θα ήθελα να αρχίσω ζητώντας σας μία σχετική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 47 ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη Γιορτή των Γραμμάτων, «μία διοργάνωση του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009. Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους

ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009. Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009 Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους Μια μοναδική ευκαιρία για Ηγέτες με Όραμα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Μερικής φοίτησης για επαγγελματίες, στην

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Μαθητών-Γονέων

Εγχειρίδιο Μαθητών-Γονέων Εγχειρίδιο Μαθητών-Γονέων ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 2.1 Mission Statement 2.2 Ακαδημαϊκός στόχος 3. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΙΒ (ΙΒΟ) 3.1 Αποστολή του οργανισμού ΙΒ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΕΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΟΛΕΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΟΛΕΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ICBS ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Τα εκπαιδευτικά κέντρα ICBS, που ιδρύθηκαν πριν από 3 δεκαετίες, λειτουργούν πλέον, από το 2009, ως Κολέγια, σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα!

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011 Ομίλου Ideales ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 1. Αντί προλόγου 6 2. Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 7 3. Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ / ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ / ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ / ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η Σχολή Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών πεδίων, τα οποία έχουν ως βασικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Μάιος 2013 Επιστημονικός υπεύθυνος: Αλεξάκης Χρήστος, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

χρονιά που μαθητές επιτυγχάνουν 45 points και η 2η χρονιά που 2 παιδιά εξασφάλισαν

χρονιά που μαθητές επιτυγχάνουν 45 points και η 2η χρονιά που 2 παιδιά εξασφάλισαν ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β' ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ" ΤΕΥΧΟΣ 6 // ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 www.moraitis.edu.gr Αποτελέσματα 2010 Γενικό Λύκειο: Επέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ - ΤΕΙ: 70 στους 73, δηλαδή 96%, από αυτούς

Διαβάστε περισσότερα

EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙ ΙΚΗ ΕΚ ΟΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ EΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Να αναλάβουν ενεργό ρόλο για τη στήριξη ευαίσθητων ομάδων Μέσω συνεργασιών με κοινωνικούς

Διαβάστε περισσότερα

2009 2010 ΚΕΡΚΥΡΑ 2009

2009 2010 ΚΕΡΚΥΡΑ 2009 2009 2010 ΚΕΡΚΥΡΑ 2009 2009 2010 Επιμέλεια έκδοσης Σαράντος Καπιδάκης, Καθηγητής Ιωάννης Παπαδάκης, Λέκτορας Πέτρος Κωσταγιόλας, Λέκτορας Σχεδιασμός: Διονύσης Κουρτέσης ΚΕΡΚΥΡΑ 2009 Περιεχόμενα Contents

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 / Τεύχος 71

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 / Τεύχος 71 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 / Τεύχος 71 Συνεργασία μεταξύ της Σχολής και του Stevens Institute of Technology Τα Πρώτα Βήματα στην Προσχολική Αγωγή και

Διαβάστε περισσότερα

20 χρόνια Victoria. Eπετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτοκίνητο & Σπίτι Ασφαλισµένα µαζί στην Victoria

20 χρόνια Victoria. Eπετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτοκίνητο & Σπίτι Ασφαλισµένα µαζί στην Victoria Έκδοση της Victoria εταιρίας του Οµίλου ERGO 1 2009 20 χρόνια Victoria Eπετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Αυτοκίνητο & Σπίτι Ασφαλισµένα µαζί στην Victoria ΕRGO 2012 Η ανάπτυξη είναι η λέξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Βασιλική Δημητρακοπούλου 1, Φώτιος Δρουγκελίδης 2, Ιωάννα Κουτσοβασίλη 3, Δωροθέα Λούκρη 4, Δανάη Παπαχρονοπούλου 5, Μαρία Χρονοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ!

Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ! Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ! Απολογισμός της κοινωνικής μας υπευθυνότητας 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 4 1. Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 6 2. Η εταιρία μας 7 3. Προιόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΩΔΙΚΟΙ ΧΩΡΩΝ από τον Δρ. Ε. Ερωτοκρίτου ΕU Ευρωπαϊκή Ένωση

Διαβάστε περισσότερα