ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 24 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 916/2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 24 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 916/2013"

Transcript

1 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Επί αιτήσεως διαμαρτυρίας κ. Μπουρτζουκλή Παναγιώτας. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 24 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 916/2013 Στην Τρίπολη σήμερα την 24 η Οκτωβρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από την με αριθμ. πρωτ / έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταλούμη Κωνσταντίνου, η οποία επιδόθηκε και δημοσιεύτηκε νόμιμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συζητήσει και να λάβει απόφαση για το πιο πάνω θέμα. Παρόντος και του Δημάρχου κ. Σμυρνιώτη Ιωάννη διαπιστώθηκε, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πως υπήρχε νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 41 μελών παραβρέθηκαν παρόντα 34 και ονομαστικά οι ΠΑΡΟΝΤΕΣ 1) Ταλούμης Κωνσταντίνος Πρόεδρος Δ.Σ. 2) Σταμάτης Χαράλαμπος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. 3) Πεπόνης Γεώργιος, Γραμματέας Δ.Σ. 4) Κοσκινάς Δημήτριος 5) Μπόζος Ιωάννης 6) Τασιγιαννάκης Δημήτριος 7) Καλτεζιώτης Πέτρος 8) Σαμπράκος Ιωάννης 9) Λουμπαρδιάς Στυλιανός 10) Καρλής Γεώργιος 11) Μπούρας Ανδρέας 12) Σαββάκης Σάββας 13) Κοκκινάκος Μιλτιάδης 14) Κουκάκης Σταύρος 15) Παλιογιάννης Θεόδωρος 16) Κάρλος Γεώργιος 17) Τρίκολας Κωνσταντίνος 18) Κατσίρης Ιωάννης 19) Εικοσιδέκα Μαρία 20) Πετροπούλου Δρακοπούλου Σπυριδούλα 21) Κατσαφάνας Κωνσταντίνος 22) Μπισιούλης Ζαφείριος 23) Συνοδινού Λυγερή 24) Παυλής Δημήτριος 25) Τσιαμούλος Νικόλαος 26) Κακλαμάνος Αναστάσιος 27) Κοσκολός Γεώργιος 28) Καρώνης Γεώργιος 29) Τζιούμης Κωνσταντίνος 30) Koύρος Ηλίας 31) Αλεξάκης Βασίλειος 32) Αναγνωστόπουλος Νικόλαος 33) Νικολάου Δημήτριος 34) Παπαζαχαρίας Αναστάσιος Απουσίαζαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.: 1. Ζαμπαθά Χριστίνα, 2. Τζανής Ηλίας, 3. Παπαδημητρίου Γεώργιος, 4. Βόσνος Δημήτριος, 5. Καλαμούτσος Ηλίας, 6. Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος, 7. Σαμαρτζής Γεώργιος, αν και προσκλήθηκαν νόμιμα. Παρόντες στη Συνεδρίαση ήταν επίσης: Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νεστάνης κ. Καραλής Νικόλαος, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Μάναρη κ. Τσουμπρής Χρήστος, ο

2 2 Πρόεδρος της Τ.Κ. Λεβιδίου κ. Κακκώνης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου κ. Δαύρος Κωνσταντίνος. Στη Συνεδρίαση ήταν παρών ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρίπολης κ. Λυμπεράκης Στυλιανός ο οποίος είχε προσκληθεί νόμιμα για το σκοπό αυτό. Στη Συνεδρίαση αυτή παρευρέθηκε και ο δημοτικός υπάλληλος κ. Παναγόπουλος Ιωάννης για την τήρηση των πρακτικών. O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταλούμης Κωνσταντίνος έθεσε υπόψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου την υπ αριθμ. πρωτ / αίτηση διαμαρτυρία της κ. Μπουρτζουκλή Παναγιώτας η οποία έχει ως ακολούθως: ΘΕΜΑ: 1) ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ του περιπτέρου της 11 ης Συντάγματος Πεζικού με την απολογία ότι το υφιστάμενο-πεζοδρόμιο είναι ανεπαρκές, για την τοποθέτηση νόμιμου περιπτέρου. 2) ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ του υπάρχοντος ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ τύπου περιπτέρου Σχετικά: Με την εκκρεμούσα εξώδικη Διαμαρτυρία μου, που παραμένει αναπάντητη από την (αντίγραφο συνυποβάλλω συνημμένα). Σας αναφέρω τα παρακάτω: Σε συνέχεια της εξώδικης διαμαρτυρίας μου και μετά την παρουσίαση του αιτήματός μου, στις , ο κ. Δήμαρχος παραδέχθηκε ενώπιον του Δ.Σ ότι το αίτημά μου είναι δίκαιο και υποσχέθηκε ότι θα συζητηθεί n μετατόπιση του περιπτέρου στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο σε ημερήσια διάταξη και έδωσε εντολή στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης να παρουσιάσει δυο νέες θέσεις (μία στην Καλαβρύτων και μία στην Πλατεία Φιλικών) για να γίνει κλήρωση και να οριστεί η καινούρια θέση. Επιπλέον ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. με. διαβεβαίωσε να μην ανησυχώ αφού το ζήτημα μου θα τακτοποιηθεί. Στη συνέχεια κατόπιν προτροπής του Προέδρου του Δ.Σ. και με την παρουσία του εκκλήθηκα από την Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης τμήμα αδειοδοτήσεως και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων για συζήτηση. Τελικά, συμφώνησαν και αυτοί με το αίτημα μου. Στη συνέχεια, έλαβα τον αριθμό πρωτοκόλλου έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας σύμφωνα με το οποίο, έπρεπε να προσκομίσω τον τίτλο ιδιοκτησίας μου και το κτηματολόγιο με τις συντεταγμένες κορυφών. Απάντησα με την υπ' αριθ. πρωτοκόλλου 27781/ αίτηση, όπου προσκόμισα αυτά που μου ζητούσαν και επιπλέον έγγραφο του κτηματολογικού γραφείου ότι δεν έχουν υποβάλλει καμία ένσταση του άρθρου 7 του Ν.2708/1995 οι συνιδιοκτήτες οι πλησίον της ιδιοκτησίας μου.

3 3 Στις με τον αριθμό πρωτοκόλλου της Δ/νσης Τ.Υ. και Πολεοδομίας μου ζητήθηκε να υποβάλλω τοπογραφικό διάγραμμα όπου να φαίνεται πόσο εμβαδόν καταλαμβάνει το υπάρχον περίπτερο από την ιδιοκτησία μου (πράγμα που φαινότανε από την αεροφωτογραφία του κτηματολογίου που περιλαμβάνεται και στην εξώδικο διαμαρτυρία μου). Το πραγματοποίησα και στις με την αριθμό πρωτοκόλλου 1580 αίτηση μου, ζήτησα να μου βεβαιωθεί ότι: τμήμα του υπάρχοντος περιπτέρου εμβαδού 1,25 τ.μ. ευρίσκεται εντός της ιδιοκτησίας μου και τμήμα 4,50 τ.μ. ευρίσκεται εντός της ιδιοκτησίας των συγγενών μου. Έλαβα στις την αριθμ. πρωτοκόλλου 1724 απάντηση της Δ/νσης Τ.Υ. και Πολεοδομίας (αντίγραφο της υποβάλλω συνημμένα)η οποία αναφέρει: Κατόπιν ΑΥΤΟΨΙΑΣ διαπιστώθηκαν τα εξής: 1) Το περίπτερο είναι ΕΜΒΑΔΟΥ 2,40 τ.μ. Χ 3,10 = 7,44 τ.μ. Το νόμιμο εμβαδόν είναι 1,50τ.μ. Χ 1,70 =2,50 τ.μ. 2) Καταλαμβάνει τμήμα του υφιστάμενου πεζοδρομίου και ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ κ. Μπουρτσουκλη Γεωργίου και κυρίας Μπουρτσουκλη Παναγιώτας Πράγμα που απαγορεύεται ρητώς: Τα περίπτερα τοποθετούνται σε ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ και όχι σε ιδιωτικούς. Στη συνέχεια μετά από την αίτηση μου προς την Δ/νση Τ.Υ. και Πολεοδομίας έλαβα την από με αυξ. αριθμό ΑΥΤΟΨΙΑΣ 12/2013 (αντίγραφο υποβάλλω συνημμένα). Διενεργήσαμε αυτοψία περί διαδικασίας ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ και ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ κατασκευών και διαπιστώσαμε τα εξής: 1) Την ΑΥΞΗΣΗ του ΕΜΒΑΔΟΥ και του ΥΨΟΥΣ του περίπτερου από τα επιτρεπόμενα μεγέθη. Εμβαδόν ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 3,10 τ.μ, Χ 2,40 = 7,44 τ.μ. μείον (1,70 τ.μ. Χ1,50 το νόμιμο) = 4,89 τ.μ. το ΕΠΙΠΛΕΟΝ. 2) Χώρο προστεγάσματος σε σταθερά κατακόρυφα στηρίγματα κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ των αναφερομένων στο ΦΕΚ 1663 Β'/01(Διαστάσεις σύμφωνα με συνημμένο σκαρίφημα) ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ προστεγάσματος 2,43 τ.μ. Χ 2,64 =6,18 τ.μ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ 4,89 τ.μ. ΚΑΙ 6,18 τ.μ. = 11, 07 τ.μ. 1) Με βάση το άρθρο 10 του Ν. 1416/84 οι έχοντες την αρμοδιότητα της χορηγήσεως των αδειών εκμεταλλεύσεως των περιπτέρων, έχουν επίσης και το δικαίωμα της ανακλήσεως των αδειών αυτών.

4 4 2) Στις περιπτώσεις μη συμμορφώσεως παντός περιπτεριούχου όσον αφορά τον ΤΥΠΟΝ και τις ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ των αναπηρικών περιπτέρων, η άδεια εκμεταλλεύσεως αφαιρείται ενώ το περίπτερο κατεδαφίζεται με μέριμνα του οικείου Αστυνομικού τμήματος Ν.Δ. 1044/71 άρθρο 22 παρ. 4 όπως προστέθηκε από την παρ. 2 άρθρο 34 του Ν. 3734/09. 3) Με βάση το άρθρο 4 Ν.Δ. 3880/58 όπως ισχύει σήμερα, περίπτερα ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΜΕΝΑ ή τυχόν ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΜΕΝΑ κατά την παράβαση της αναπηρικής νομοθεσίας και διαδικασίας χαρακτηρίζονται ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ κατά την διαδικασία περί αυθαιρέτων κατασκευών. 4) Με βάση το άρθρο 19 του Ν.Δ 1044/71 Για την ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ή τη ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ του περιπτέρου λαμβάνεται επίσης υπόψη n επιβάρυνση που προκαλεί στους ενοίκους των κατοικιών που γειτνιάζουν άμεσα με αυτό καθώς και η δυνατότητα τοποθέτησης ή μετατόπισης του περιπτέρου σε σημείο, όπου δεν προκαλεί τέτοια επιβάρυνση (ΣΤΕ 3570/90). ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΖΗΤΩ Το Δημοτικό Συμβούλιο να τηρήσει την Νομοθεσία και να λάβει απόφαση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο από της καταθέσεως της αίτησης μου, λόγω της υπερβολικής καθυστέρησης από την εξώδικο διαμαρτυρία μου με υπαιτιότητα της Δημοτικής Αρχής. 1) Την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της θέσης του περιπτέρου της 11 ου Συντάγματος δεδομένου ότι στο πλάτος του 1,50 τ.μ. πεζοδρομίου (καθώς παραδέχεται και η Τ.Υ. και Πολεοδομία) δεν χωρά κανένας τύπος περιπτέρου, αφού οι νόμιμες διαστάσεις είναι 1,50Χ1,70 τ.μ.και πρέπει να μείνει και χώρος για τη διέλευση των πεζών. 2) Την ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ του ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 3) Την ανάκληση της εν λόγω αναπηρικής αδείας για μη νόμιμη χρήση αφού παρανομεί περισσότερο από μια δεκαετία δηλαδή από την έναρξη της αδειοδότησης από τον Νοέμβριο του 1999 έως και σήμερα. Σε περίπτωση μη ικανοποίησης του αιτήματός μου στο επόμενο Δ.Σ. θα απευθυνθώ στα αρμόδια Ποινικά Δικαστήρια και παντός υπευθύνου για παράβαση καθήκοντος. Εν συνεχεία ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. είπε: Έχουμε συζητήσει και με τους ιδιοκτήτες του περιπτέρου και με τους ενοικιαστές, συμφωνούν, θα φύγει, να φύγει από εκεί και περιμένουμε να επιλέξουμε μία θέση για να πάνε σε μια άλλη θέση. Ακολούθησε η παρακάτω διαλογική συζήτηση: Ο κ. Νικολάου Δημήτριος: Άρα προς τι.

5 5 Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Η κατάργηση, να καταργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο τη θέση αυτή που είναι και ενοχλεί την ιδιοκτησία και έχει καταλάβει και μέρος της ιδιοκτησία της κ. Μπουρτζουκλή. Ο κ. Νικολάου Δημήτριος: Εισηγείται δηλαδή το Δημοτικό Συμβούλιο την κατάργηση αυτής της θέσης; Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Ναι, το αποφασίζει, δεν το εισηγούμαι, το αποφασίζουμε να καταργήσουμε αυτή τη θέση. Και προς ενημέρωσή σας, σας λέω ότι έχει συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης, η ιδιοκτήτρια μάλλον και ο ενοικιαστής να πάνε κάπου αλλού γιατί υπάρχει πρόβλημα. Ο κ. Κουκάκης Σταύρος: Όχι έχει δίκιο, μπαίνει στην ιδιοκτησία της κ. Μπουρτζουκλή, πρέπει να γίνει κατάργηση και περιμένουμε πρόταση της Τεχνικής Υπηρεσίας για το που μπορεί να μπει. Κάπου κοντά όμως δεν μπορεί να μπει γιατί υπάρχουν ιδιοκτησίες σε όλη την περιοχή. Συζητήσαμε όπως είπε και ο κ. Πρόεδρος- και με την ιδιοκτήτρια και με τους ενοικιαστές, απλά μας ζήτησαν αυτοί ένα μικρό χρονικό διάστημα για να ξεπουλήσουν τα τελευταία πράγματα. Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Ναι, εντάξει αυτό εξυπακούεται κ. Μπουρτζουκλη, να το ξέρετε ένα δυο μήνες το πολύ τρεις, θα μείνουν για να τελειώσει η παράσταση. Ο κ. Κακλαμάνος Αναστάσιος: Είναι γεγονός ότι και αυτό το περίπτερο εκεί δημιουργεί πρόβλημα όταν το Σύνταγμα έχει τις δικές του εκδηλώσεις και οτιδήποτε αλλά δράττομαι της ευκαιρίας να σας θυμίσω που το έχετε πει εδώ πέρα μέσα, δεν μου είπατε όχι, ότι πρέπει να φύγει το περίπτερο από το πεζοδρόμιο της Ναυπλίου, μπροστά στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης. Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Ναι, θα φύγει και αυτό όπως θα φύγει Ο κ. Κακλαμάνος Αναστάσιος: Έχουμε πάρει απόφαση, σας παρακαλώ πάρα πολύ. Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Θα δώσουμε κάποια εργολαβία γιατί είναι κι άλλο περίπτερο, είναι και το περίπτερο 25 ης Μαρτίου και Ταξιαρχών. Ναι, ναι θα φύγουν αυτά τα περίπτερα. Θα φύγουν και τα δύο περίπτερα αυτά συν και της κ. Μπουρτζουκλή τρία. Η κ. Μπουρτζουκλή Παναγιώτα: Την προηγούμενη φορά που είχα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Δήμαρχος είχε πει πως θα υπάρχουν δύο θέσεις, μάλιστα υπάρχει και στη διαμαρτυρία μου, για να κριθεί σε ποια θα πάει ή στη Φιλικών ή στην Καλαβρύτων. Κατόπιν μετά όμως με την εξέταση που έκανε η Πολεοδομία και η Τεχνική Υπηρεσία αποφάσισαν ότι όλο το κατασκεύασμα είναι αυθαίρετο. Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Το διώχνουμε λοιπόν, τι άλλο θέλετε εσείς; Η κ. Μπουρτζουκλή Παναγιώτα: Ακριβώς αυτό λέω ότι πρέπει και να καταργηθεί και να φύγει, σε πόσο ; Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Εντάξει κ. Μπουρτζουκλή εκεί είναι 50 χρόνια δεν το φτιάξαμε εμείς, εντάξει. Η κ. Μπουρτζουκλή Παναγιώτα: Το γνωρίζω σε πόσο χρόνο Ο κ. Σαμπράκος Ιωάννης: Είναι αποδεκτό το αίτημα. Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Το ίδιο λέμε όλοι. Η κ. Μπουρτζουκλή Παναγιώτα: Περίπου; Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Σε δύο μήνες το πολύ θα είσαστε ελεύθεροι εκεί, θα είναι πεζοδρόμιο. Η κ. Μπουρτζουκλή Παναγιώτα: Σε δύο μήνες λοιπόν, ευχαριστώ πολύ. Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Να είστε καλά. Ο κ. Κακλαμάνος Αναστάσιος: κ. Πρόεδρε κοιτάξτε όμως όταν όμως λέμε σε δύο μήνες περίπου και επειδή εκεί πέρα οι ιδιοκτήτες ενδεχομένως ποτέ να μην τελειώνουν τα εμπορεύματα..

6 6 Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Όχι, όχι, δύο μήνες είπαμε. Ο κ. Κακλαμάνος Αναστάσιος: Αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα τελειώνουν. Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Τέλος του έτους, τέλους του έτους. Ο κ. Κακλαμάνος Αναστάσιος: με ποιον τρόπο, εντάξει; Νομίζω ότι πρέπει να δεσμευτεί και το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Δεσμεύτηκε παρουσία εμένα και του Αντιδημάρχου Κουκάκη. Ο κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος: Ακριβώς κ. Πρόεδρε γιατί από την αλληλογραφία εδώ πέρα βλέπουμε ότι είναι από πέρυσι το Νοέμβριο η υπόθεση αυτή που η κυρία έχει κάνει αλληλογραφία. Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Δεν είχαμε πάρει απόφαση. Ο κ. Δήμαρχος: Τριάντα χρόνια είναι εκεί. Ο κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος: Ναι αλλά ένα χρόνο παλεύει να το διώξει. Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. : Τέλος πάντων, τέλος Δεκέμβρη, άντε 5 Γενάρη θα έχει φύγει. Μετά τις γιορτές ακριβώς. Μετά από αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω ΝΑ Την κατάργηση της θέσης του περιπτέρου της 11 ου Συντάγματος εντός χρονικού διαστήματος δύο έως τριών μηνών. Παρακαλεί τον κ. Δήμαρχο για τη πιο πέρα ενέργεια και εξέδωσε την υπ αριθμό 916/2013 απόφασή του. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Τα Μέλη ΤΑΛΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αιτήσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αιτήσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αιτήσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 18 ης ΝΟΕMBΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1018 /2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 18 ης ΝΟΕMBΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1018 /2013 ΑΔΑ: ΒΛ1ΓΩΗΡ-ΞΨΤ 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση του 1 ου Κερασταρίου». ΑΠΕ του έργου: «Οδοποιία Τ.Κ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 18 ης ΝΟΕMBΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της γωνίας της οδού Παπαρηγοπούλου και 28 ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της γωνίας της οδού Παπαρηγοπούλου και 28 ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη. 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της γωνίας της οδού Παπαρηγοπούλου και 28 ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦ8ΩΗΡ-ΧΗΠ. Ελληνική. ΘΕΜΑ: Αποδοχή χρηματοδότησης 3 ης κατανομής για συντήρηση & επισκευή σχολικών κτιρίων.

ΑΔΑ: ΒΕΦ8ΩΗΡ-ΧΗΠ. Ελληνική. ΘΕΜΑ: Αποδοχή χρηματοδότησης 3 ης κατανομής για συντήρηση & επισκευή σχολικών κτιρίων. 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αποδοχή χρηματοδότησης 3 ης κατανομής για συντήρηση & επισκευή σχολικών κτιρίων. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 15 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

θα χρησιμοποιηθούν στα Περιφερειακά Αγροτικά Ιατρεία του Δήμου Τρίπολης για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση»

θα χρησιμοποιηθούν στα Περιφερειακά Αγροτικά Ιατρεία του Δήμου Τρίπολης για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση» 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: «Ενεργοποίηση είκοσι συνδέσεων cosmote internet on the go 2GB, που θα χρησιμοποιηθούν στα Περιφερειακά Αγροτικά Ιατρεία του Δήμου Τρίπολης για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 4 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 756/2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 4 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 756/2013 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αποστολή της με αριθμό 139/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για τη μίσθωση χώρου στέγασης του ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ του Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 3/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 28 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 3/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 28 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 3/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 28 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 54/2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση 4

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονισμoύ λειτουργίας πεζοδρόμων και οδών ήπιας κυκλοφορίας εντός σχεδίου Πόλης Τρίπολης.

ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονισμoύ λειτουργίας πεζοδρόμων και οδών ήπιας κυκλοφορίας εντός σχεδίου Πόλης Τρίπολης. 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονισμoύ λειτουργίας πεζοδρόμων και οδών ήπιας κυκλοφορίας εντός σχεδίου Πόλης Τρίπολης. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη των μισθωμάτων των χώρων στάθμευσης τροχοφόρων.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη των μισθωμάτων των χώρων στάθμευσης τροχοφόρων. Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη των μισθωμάτων των χώρων στάθμευσης τροχοφόρων. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 24 ης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση απογραφής περιουσίας Ν.Ε.Λ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13 ης MΑΡΤΙΟΥ 2013

ΘΕΜΑ: Έγκριση απογραφής περιουσίας Ν.Ε.Λ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13 ης MΑΡΤΙΟΥ 2013 Ελληνική ΘΕΜΑ: Έγκριση απογραφής περιουσίας Ν.Ε.Λ.Ε. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13 ης MΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 166/2013 Στην Τρίπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έκδοση απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για την τοποθέτηση πινακίδων ΚΟΚ και καθρεπτών ελέγχου της κυκλοφορίας στην Τ.Κ. Κανδήλας».

ΘΕΜΑ: Έκδοση απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για την τοποθέτηση πινακίδων ΚΟΚ και καθρεπτών ελέγχου της κυκλοφορίας στην Τ.Κ. Κανδήλας». 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έκδοση απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για την τοποθέτηση πινακίδων ΚΟΚ και καθρεπτών ελέγχου της κυκλοφορίας στην Τ.Κ. Κανδήλας». ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕ5ΟΩΗΡ-361. Ελληνική

ΑΔΑ: ΒΕ5ΟΩΗΡ-361. Ελληνική 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Τροποποίηση σχεδίου πόλης στο Ο.Τ. 61 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Λεβιδίου σε συμμόρφωση της 440/2005 απόφασης Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 8 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 204/2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 8 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 204/2013 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Παιδικές χαρές. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 8 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 204/2013 Στην Τρίπολη σήμερα την 8 η Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 28 ης ΜΑΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 326/2012

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 28 ης ΜΑΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 326/2012 Ελληνική ΘΕΜΑ: Μίσθωση ακινήτου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 28 ης ΜΑΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 326/2012 Στην Τρίπολη σήμερα στις 28 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αποδοχή χρηματοδότησης προγράμματος Θησέας για έργα & μελέτες Δ.Ε. Λεβιδίου, Σκιρίτιδας.

ΘΕΜΑ: Αποδοχή χρηματοδότησης προγράμματος Θησέας για έργα & μελέτες Δ.Ε. Λεβιδίου, Σκιρίτιδας. 1 Ελληνική ΘΕΜΑ: Αποδοχή χρηματοδότησης προγράμματος Θησέας για έργα & μελέτες Δ.Ε. Λεβιδίου, Σκιρίτιδας. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 30 ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 02 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 215/2012

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 02 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 215/2012 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Τροποποίηση σχεδίου πόλης στο ΟΤ 138β εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Τρίπολης. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 02 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ΘΕΜΑ: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 27

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 02 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 181/2012

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 02 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 181/2012 Ελληνική ΘΕΜΑ: Εξέταση αίτησης κου Τασουλή Θεόδωρου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 02 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 181/2012 Στην Τρίπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 02 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 196/2012

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 02 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 196/2012 Ελληνική ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Εφαρμογή μαθηματικού τύπου για τον αντικειμενικό προσδιορισμό των εξόδων μεταφοράς και της τιμής πώλησης των πωλούμενων αδρανών υλικών επί αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Κανονισμός Λειτουργίας Εμποροπανήγυρης στην Τοπική Κοινότητα Λεβιδίου, Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Κανονισμός Λειτουργίας Εμποροπανήγυρης στην Τοπική Κοινότητα Λεβιδίου, Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης. 1 Ελληνική ΘΕΜΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Κανονισμός Λειτουργίας Εμποροπανήγυρης στην Τοπική Κοινότητα Λεβιδίου, Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Σ7ΩΗΡ-Δ6Β. Ελληνική

ΑΔΑ: Β4Σ7ΩΗΡ-Δ6Β. Ελληνική Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ : Συζήτηση αναφορικά με την με αριθμό πρωτ. 57.151/2.12.2012 αίτηση δεκαέξι (16) δημοτικών συμβούλων με θέμα: «Διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων στου Δήμου Τρίπολης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 8 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 221/2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 8 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 221/2013 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Εκμίσθωση περισσεύματος βοσκής της Δ.Ε. Λεβιδίου. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 8 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 221/2013

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή πρότασης στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης.

Υποβολή πρότασης στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης. Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Υποβολή πρότασης στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση για παραγωγή ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ.

Πρόταση για παραγωγή ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ελληνική ΘΕΜΑ : Πρόταση για παραγωγή ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 27 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 965/2012 Στην Τρίπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 05 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 219 /2012

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 05 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 219 /2012 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Διαχείριση αστικών Στερεών Αποβλήτων στο Δήμο Τρίπολης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαχείρισης Στερεών Υπολειμμάτων και Υγρών αποβλήτων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: «Ψήφιση Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 και του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσης έτους 2014».

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: «Ψήφιση Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 και του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσης έτους 2014». 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: «Ψήφιση Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 και του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσης έτους 2014». ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 04/9-4-2012

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 04/9-4-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 04/9-4-2012 Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 09/04/2012 ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 7-12-2012 Τακτικής Συνεχιζόμενη Συνεδρίασης της 27 ης Νοεμβρίου 2012 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού:27/7-12-2012

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 13/17-10-2011.

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 13/17-10-2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 13/17-10-2011. Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 17/10/2011 ηµέρα ευτέρα και ώρα 09:30

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 3/29-03-2013..

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 3/29-03-2013.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 3/29-03-2013.. Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 29/03/2013 ηµέρα Παρασκευή και ώρα

Διαβάστε περισσότερα