Αποφάσεις 6 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (29/02/2012) σε συνέχεια της από 23/02/2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αποφάσεις 6 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (29/02/2012) σε συνέχεια της από 23/02/2012"

Transcript

1 Αποφάσεις 6 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (29/02/2012) σε συνέχεια της από 23/02/ Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από εισήγηση του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας της Δ/νσης Μέριμνας, σχετικά με τα Θωμαΐδεια Βραβεία έτους 2009 (Διπλωματικών & Μεταπτυχιακών εργασιών) και σύμφωνα με το από Πρακτικό Επιτροπής Κληροδοτημάτων, αποφασίζει τα εξής : Το βραβείο Καλύτερης Διπλωματικής Εργασίας Έτους 2009 απονέμεται στους κ.κ.: 1. ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Απόφοιτο της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών) για την εργασία του «Προσδιορισμός αστρονομικού πλάτους με αυτοβαθμονόμηση», 2. ΚΑΡΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Απόφοιτο της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών) για την εργασία του «Μοντελοποίηση, υπολογιστική ανάλυση και αυτόματη ρύθμιση της δυναμικής κυψελών καυσίμου πολυμερικών ηλεκτρολυτικών μεβρανών (PEMFC)» και 3. ΣΩΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Απόφοιτο της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών) για την εργασία του «Πειραματικός προσδιορισμός θερμικής και ηλεκτρικής αγωγιμότητας εδαφών», στους οποίους και χορηγείται το ποσό των 1.500,00 για το 1ο βραβείο, 1.000,00 για το 2ο βραβείο και 500,00 για το 3ο βραβείο. Η παραπάνω δαπάνη ύψους 3.000,00 θα βαρύνει το Κληροδότημα Ε.Μ.Π. «Δ.Θωμαΐδη».

2 Το βραβείο Καλύτερης Μεταπτυχιακής Εργασίας Έτους 2009 απονέμεται στους κ.κ.: 1. ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΑΚΗ ΙΑΣΟΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Απόφοιτο ΔΠΜΣ Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων) για την εργασία του με τίτλο «Προσομοίωση Θραύσης Μονοχρωματικών Κυματισμών και τριβής Πυθμένα σε ένα Εξελιγμένο Ομοιώμα BOUSSINESQ», 2. ΔΗΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑ (Απόφοιτο του ΔΠΜΣ Σχεδιασμός και Κατασκευή Υπογείων Έργων) για την εργασία της με τίτλο «Διερεύνηση του προβλήματος της διάνοιξης κλιτυοσηράγγων. Το παράδειγμα της σήραγγας Σ2 (τμήμα 1.2.3) της Εγνατίας Οδού» και 3. ΚΟΤΣΩΝΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (Απόφοιτο του ΔΠΜΣ Γεωπληροφορική) για την εργασία της με τίτλο «Ανάπτυξη ενός συστήματος διαχείρισης δασικών πυρκαγιών στην περιοχή της Πάρνηθας με χρήση Τεχνολογίας των Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών», στους οποίους και χορηγείται το ποσό των 1.500,00 για το 1ο βραβείο, 1.000,00 για το 2ο βραβείο και 500,00 για το 3ο βραβείο. Η παραπάνω δαπάνη συνολικού ύψους 3000,00 θα βαρύνει το Κληροδότημα Ε.Μ.Π. «Δ.Θωμαϊδη». Να τεθεί υπόψη της Συγκλήτου η σχετική απόφαση για την τελική έγκριση των προαναφερθέντων βραβείων. Επίσης θα ήταν σκόπιμη η εκ μέρους της Συγκλήτου αποστολή συγχαρητήριου γράμματος προς τους φοιτητές, στους οποίους απονέμονται τα Βραβεία ή/και οι τιμητικοί έπαινοι, στα πλαίσια παλαιότερης απόφασης της Συγκλήτου, σύμφωνα με την οποία, τα Θωμαϊδεια Βραβεία περιβάλλονται από την ιδιαίτερη τιμητική διάκριση της απονομής τους με καθαρά επιστημονικά κριτήρια, ως προς το βαθμό που οι αντίστοιχες εργασίες χαράσσουν νέους δρόμους έρευνας ή/και προδιαγράφουν προοπτικές εφαρμογής σε διεπιστημονικά πεδία.

3 Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από εισήγηση του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας της Δ/νσης Μέριμνας, σχετικά με τις υποτροφίες από τα έσοδα του Κληροδοτήματος «ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΚΑΝΙΩΤΗ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΗ», επίδοση εισαγωγής έτους 2009 και σύμφωνα με τα παρακάτω: Τις αποφάσεις: Πρυτανικού Συμβουλίου ( & ) που όρισε τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση της εν λόγω υποτροφίας, Συγκλήτου ( ) που επαναπροσδιόρισε τα ανώτερα όρια για τον υπολογισμό της οικονομικής αδυναμίας ή απορίας των φοιτητών του ΕΜΠ, Πρυτανικού Συμβουλίου ( ) που συμπεριέλαβε τους φοιτητές του νέου Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών στην επίδοση των υποτροφιών και βραβείων του ΕΜΠ, Πρυτανικού Συμβουλίου ( ) που επαναπροσδιόρισε τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση της εν λόγω υποτροφίας, το διαθέσιμο ποσό οικονομικού έτους 2012, τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά ενδιαφερομένων φοιτητών του ΕΜΠ και τον πίνακα με τα αναλυτικά στοιχεία των υποψηφίων, αποφασίζει τα εξής: 1. Να απονεμηθεί η υποτροφία «Χρ. Γκανιώτη-Παπαγεώργη» έτους 2009 στον κ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑ του Κωνσταντίνου, αριθμό μητρώου , φοιτητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών.

4 2. Να εκδοθεί χρηματικό ένταλμα πληρωμής στο όνομα του ανωτέρω αναφερομένου δικαιούχου συνολικού ποσού τριών χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (3.600,00 = 400,00 x 9 μήνες) από τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, μετά την έγκριση του διορισμού του από τη Γενική Γραμματεία Περιφέρειας Αττικής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη την από εισήγηση του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας της Δ/νσης Μέριμνας, σχετικά με την «ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΙΔΕΙΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ», επίδοση έτους 2009 και σύμφωνα με τα παρακάτω: Τη δωρεά του Αριστ. Παπασταύρου ( ) $ προς το ΕΜΠ, την απόφαση της Συγκλήτου ( ) για τη θέσπιση της υποτροφίας, την απόφαση της Συγκλήτου ( ) για τον επαναπροσδιορισμό των ορίων οικογενειακής αδυναμίας των φοιτητών του ΕΜΠ, την απόφαση Συγκλήτου ( ) για τον επαναπροσδιορισμό των ορίων οικογενειακής αδυναμίας των φοιτητών του ΕΜΠ, την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου ( ) για τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων χορήγησης της υποτροφίας: 1. Να χορηγείται η υποτροφία σε ένα φοιτητή/τρια του ΕΜΠ, με χρηματικό ποσό που θα είναι ίσο προς το χορηγούμενο από το ΙΚΥ ή κατά το δυνατό πλησιέστερο προς αυτό και 2. τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων της χορήγησης της εν λόγω υποτροφίας ως εξής: A) Για τη χορήγηση επί πέντε έτη σε φοιτητή/τρια (με έναρξη την εισαγωγή του στο ΕΜΠ έως το τέλος των σπουδών του) ο/η οποίος/α:

5 1. Έχει γεννηθεί στην Κοινότητα Τερψιθέας Ναυπακτίας 2. Έχει αποφοιτήσει από το εκεί Δημοτικό Σχολείο 3. Εισήχθη στο ΕΜΠ με καλή σειρά εισαγωγής 4. Συγκεντρώνει κάθε χρόνο Μ.Ο. βαθμολογίας τουλάχιστον Είναι οικονομικά αδύνατος 6. Έχει ακέραιο χαρακτήρα 7. Είναι Ελληνικής καταγωγής B) Για τη χορήγηση ενός έτους σε φοιτητή/τρια (για την εισαγωγή του στο ΕΜΠ) o/η οποίος/α: 1. Έχει γεννηθεί στην Τερψιθέα, αλλά δεν αποφοίτησε από το εκεί κρατικό σχολείο, λόγω του ότι οι γονείς του για αναπόφευκτους λόγους, μετά την γέννησή του μετακόμισαν σε άλλη πόλη της Ελλάδας και Εισήχθη στο ΕΜΠ με καλή σειρά επιτυχίας Είναι οικονομικά αδύνατος Έχει ακέραιο χαρακτήρα Είναι Ελληνικής καταγωγής Εάν δεν υπάρχει υποψήφιος/α της περίπτωσης Β.1. τότε: 2. Ο φοιτητής/τρια που κατάγεται είτε από γονείς είτε από παππούδες από την Τερψιθέα και : Εισήχθη στο ΕΜΠ με καλή σειρά επιτυχίας Είναι οικονομικά αδύνατος Έχει ακέραιο χαρακτήρα Είναι Ελληνικής καταγωγής Εάν δεν υπάρχει υποψήφιος/α των περιπτώσεων Β.1. ή Β.2. τότε: 3. Ο πρώτος κατά σειρά βαθμολογίας μεταξύ των νεοεισαγόμενων φοιτητών/τριων από κάθε ένα Τμήμα του

6 Ιδρύματος, τα οποία θα εναλλάσσονται περιοδικά ανά έτος και : Είναι οικονομικά αδύνατος Έχει ακέραιο χαρακτήρα Είναι Ελληνικής καταγωγής τις καταστάσεις εισαγωγής 2009 στο ΕΜΠ από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, τον προϋπολογισμό της δωρεάς Αριστοτέλη Παπασταύρου, τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και τους αναλυτικούς πίνακες με τα δεδομένα του κάθε υποψηφίου, αποφασίζει τα εξής: 1. Να χορηγηθεί η Παπασταυρίδειος Υποτροφία, επίδοση έτους 2009, στη φοιτήτρια κα ΚΟΡΕΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Νικολάου, που εισήχθη στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών το 2009, η οποία πληροί όλες τις προϋποθέσεις της Περίπτωσης Β.3. (έφερε Βαθμό επιτυχίας μονάδες, είναι Ελληνικής καταγωγής, γεννήθηκε στην Αθήνα, και είχε συνολικά οικογενειακά εισοδήματα ,57 ) και 2. Να εκδοθεί χρηματικό ένταλμα στο όνομα αυτής αξίας 500,00, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, της Δωρεάς Αριστοτέλη Παπασταύρου για υποτροφίες Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από εισήγηση του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας της Δ/νσης Μέριμνας, προβαίνει σε ορθή επανάληψη της από (θέμα ) απόφασής του και τη διόρθωση του λανθασμένα αναφερόμενου στο υπ αριθμ. 914/ (αριθμ. πρωτ. ΕΜΠ 8913/ ) έγγραφο του Τομέα Μαθηματικών της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών ονόματος της φοιτήτριας

7 δικαιούχου κας ΜΠΑΛΤΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ του Αθανασίου στο ορθό ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ του Αθανασίου Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με Έγγραφο του Δ/ντή του Γυμναστηρίου κ. Μιχαήλ Κυρίτση σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας του Αθλητικού Κέντρου Ε.Μ.Π Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθ.πρωτ / έγγραφο του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας της Δ/νσης Μέριμνας, σχετικά με τις λειτουργικές αδυναμίες του εν λόγω Τμήματος και της Φοιτητικής Λέσχης Ε.Μ.Π., ενημερώνει ότι έχουν καλυφθεί αυτές οι ανάγκες με αποφάσεις του Πρυτανικού Συμβουλίου Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με το έγγραφο του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Δ. Χατζηδάκη, σχετικά με την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Ε.Μ.Π Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Δ/νσης Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, εγκρίνει το ποσό των 400,00 (συμπ. του Φ.Π.Α.) για την κάλυψη των εξόδων της δεξίωσης που δόθηκε στις 30/01/2012, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας, κονδύλι «Δαπάνες Πρυτανικού Συμβουλίου».

8 Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με τη συμμετοχή του Ε.Μ.Π. ως χορηγού της διοργάνωσης του διαγωνισμού της 12 ης Ολυμπιάδας Επιστημών 2014 (EUSO 2014). Ευρωπαϊκής Αποσύρεται το θέμα σχετικά με τις οικονομικές ανάγκες για τη λειτουργία του Ιδρύματος με πιστώσεις από τον ΕΛΚΕ και το ΕΠΙΣΕΥ Απασχόληση ΙΔΟΧ Σχετικά με το από 19/01/2012 έγγραφο του Προέδρου Δ.Σ. της ΕΑΔΙΠ του Ε.Μ.Π. κ. Κ. Μουτζούρη, ο Πρύτανης κ. Σ. Ε. Σιμόπουλος δηλώνει πως για τις Συνόδους που πραγματοποιήθηκαν στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου έχουν ήδη καλυφθεί τα έξοδαυπερωρίες προσωπικού ΕΑΔΙΠ με άλλες αποφάσεις του Πρυτανικού Συμβουλίου (έχουν δοθεί 3.000,00 για κάθε Σύνοδο). Οι παραπάνω δαπάνες αντλήθηκαν από το Πρόγραμμα Πλαίσιο του ΕΠΙΣΕΥ, σύμφωνα με την από απόφαση της Συγκλήτου του ΕΜΠ, η οποία ενέκρινε το Πρωτόκολλο Συνεργασίας ΕΜΠ ΕΠΙΣΕΥ, με αντικείμενο «Εκπαιδευτικές, Ερευνητικές, Αναπτυξιακές και Λειτουργικές Δράσεις του ΕΜΠ» Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθμ. πρωτ. 2013/ ψήφισμα του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών

9 (Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.), σχετικά με το Κυλικείο της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε, αποφασίζει ότι με την παρούσα απόφαση: α) Εντέλλεται ο κ. Κ. Τσιλιγκίρης, Αναπλ. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, να δώσει στον προαναφερόμενο Σύλλογο τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του Ε.Μ.Π. και του Κυλικείου της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε., στην οποία αναγράφονται οι τιμές που πρέπει να έχει το Κυλικείο και β) Να χορηγηθεί στον εν λόγω Σύλλογο η έκθεση, την οποία συνέταξε η κα Ι. Γυφτάκη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Στήριξης και Σπουδών, καθώς επίσης και η σχετική Απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, θέμα 2 α Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθμ. πρωτ. 2223/ έγγραφο της Εταιρείας Μελετών Λαυρεωτικής (Σύλλογος Επιστημόνων Λαυρεωτικής), που αφορά στην αναγκαία αλληλοενημέρωση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις για το Μουσείο Μεταλλείας Μεταλλουργίας Λαυρίου που πρόκειται να δημιουργηθεί μέσα στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου (Τ.Π.Π.Λ.) και τον συντονισμό ενεργειών προ της αναμενόμενης οριστικής ένταξής του στο ΕΣΠΑ, εξουσιοδοτεί την Αντιπρύτανι Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού κα Α. Μοροπούλου να προσκαλέσει και να επικοινωνήσει με το Σύλλογο Επιστημόνων Λαυρεωτικής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθ.πρωτ. 2607/ έγγραφο του Καθηγητή της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών κ. Κ. Κουτσόπουλου, με το

10 οποίο ζητά την οικονομική κάλυψη για την έκδοση ενός τιμητικού τόμου που αφορά στον Ομότιμο Καθηγητή κ. Δ. Ρόκο, δηλώνει ότι στην παρούσα οικονομική συγκυρία δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί προς το παρόν το εν λόγω αίτημα Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του το από ηλεκτρονικό μήνυμα των μελών ΕΕΔΙΠ του Ιδρύματος κ.κ. Ι. Παναγοδήμου και Α. Ψαρρού που υπηρετούν στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, σχετικά με το αίτημά τους να παρακολουθήσουν Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Ίδρυμα, λόγω του προβλήματος που δημιουργείται στον κλάδο τους με το νέο Νόμο 4009/2011, όπου θεωρείται προαπαιτούμενο προσόν η κατοχή Μεταπτυχιακού Διπλώματος, δηλώνει ότι ενθαρρύνει τους υπαλλήλους ΕΕΔΙΠ να αναβαθμίσουν την ακαδημαϊκή τους κατάσταση, μέσω της συμμετοχής τους σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και ευχαρίστως θα τους υποστηρίξει, εφόσον γίνουν δεκτοί σε κάποιο ΔΠΜΣ να το παρακολουθήσουν Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με την έγκριση πληρωμής τιμολογίου της εταιρείας «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ» για την αγορά βιβλίων για τα παιδιά των εργαζομένων στο Ε.Μ.Π Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθμ. πρωτ. 3035/ έγγραφο του κ. Ευρ. Λόη, Καθηγητή της Σχολής Χημικών Μηχανικών που αφορά στην ασφαλή μεταφορά βαρελιών Καυσίμων, παραπέμπει το θέμα στην Διεύθυνση Οικονομικών

11 Υπηρεσιών και στη Διεύθυνση Συντήρησης των Εγκαταστάσεων, προκειμένου ο κ. Κ. Τσιλιγκίρης, Αναπλ. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και ο κ. Γ. Δήμου, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων, να εισηγηθούν σε συνεργασία με τον κ. Ευρ. Λόη, σχετικά με το κόστος και την εφικτότητα της μεταφοράς Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθμ. εμπιστ. πρωτ. 52/ έγγραφο του κ. Αχ. Βάββα, υπαλλήλου της Διεύθυνσης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων, του Κλάδου ΤΕ Εργοδηγών (χωρίς πτυχίο ή δίπλωμα Τ.Ε.Ι.), σχετικά με τη χορήγηση Δικαστικής Απόφασης που αφορούσε σε δικαστική οικονομική διεκδίκηση της εταιρείας «HEALTH & PROTECTION» (Γεώργιος Γιαννακόπουλος) έναντι του Πολυτεχνείου, αποφασίζει όπως η Διεύθυνση Διοικητικού και η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών από κοινού εισηγηθούν σχετικά στο Πρυτανικό Συμβούλιο Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με το έγγραφο του Καθηγητή κ. Δ. Καλιαμπάκου, σχετικά με την αναβάθμιση ευρυζωνικών συνδέσεων στο ΜΕ.Κ.Δ.Ε. Ε.Μ.Π Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με το έγγραφο του Καθηγητή κ. Δ. Καλιαμπάκου, σχετικά με την κάλυψη τεχνικών βλαβών στις εγκαταστάσεις του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. Ε.Μ.Π..

12 Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθ. πρωτ. 4103/ έγγραφο του Ιδρύματος Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ , για διοργάνωση από το Ίδρυμα τιμητικής εκδήλωσης για την 1 η Απριλίου 1955, επέτειο έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, δηλώνει ότι ευχαριστεί πολύ, είναι τιμητική η πρόσκληση αυτή για το Ίδρυμα αλλά εν όψει των ανακατατάξεων στην Ελληνική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δεν υπάρχει ο χρόνος για να οργανωθεί αυτή η εορτή όπως θα της άξιζε. Θα είναι υπόψη του Πρυτανικού Συμβουλίου, εάν επιθυμεί το Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ , να εξετασθεί η δυνατότητα της διοργάνωσης της εκδήλωσης από το Ε.Μ.Π. για του χρόνου Τίθεται στο Αρχείο το με αριθ.πρωτ. 3789/ έγγραφο της Προέδρου της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών κας Ε. Μαΐστρου, σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου Το θέμα σχετικά με το έγγραφο της Προέδρου της Σχολής Α.Μ. κας Ε. Μαΐστρου προς το προσωπικό φύλαξης της εισόδου από την οδό Τοσίτσα, σχετικά με την είσοδο οχημάτων στο Συγκρότημα Πατησίων, πέρασε στο Π.Σ. 23/02/ Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το από 17/02/2012 έγγραφο του Συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων κ. Γ. Τσέκου, σχετικά με την πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Ε.Μ.Π., εγκρίνει την ανανέωση του

13 λογαριασμού με κωδικό πρόσβασης «ecogreen» που διατίθεται για τις υπηρεσίες του Κέντρου Δικτύων Ε.Μ.Π. και δίνει παράταση χρήσης του λογαριασμού αυτού έως τις 31/08/ Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθ.πρωτ. 3821/ έγγραφο του Πρύτανη κ. Σ. Ε. Σιμόπουλου, σχετικά με την ενημέρωση του Προέδρου της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών κ. Α. Σεραφετινίδη για χρηματοδότηση συνεδρίου, αποφασίζει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα οικονομικής συνεισφοράς του εν λόγω συνεδρίου Σχετικά με το με αριθ.πρωτ. 1560/ έγγραφο του κ. Δ. Ρουφόπουλου, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφασίζει να θέσει το θέμα στο Αρχείο Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τη χρονική παράταση της διάρκειας του ερευνητικού έργου με τίτλο «Προηγμένες Υπηρεσίες Οργανισμών Πληροφόρησης και Βιβλιοθηκών», κωδ. 62/2798, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Νικόλαο Μήτρου, Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Β., έως 31/12/2012, λόγω μη ολοκλήρωσης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου.

14 Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τη χρονική παράταση της διάρκειας του ερευνητικού έργου με τίτλο «Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών», κωδ. 62/2663, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Νικόλαο Μήτρου, Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Β., έως 31/12/2012 και νέο συνολικό προϋπολογισμό ,00, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι συνδρομές των μελών και να καλυφθούν οι πάγιες ανάγκες του Συνδέσμου για το έτος Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τις πρόσθετες αμοιβές προσωπικού του ΕΜΠ για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων της πράξης «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΕΜΠ» και ειδικότερα του ΠΕ1.3 αυτής με τίτλο «Πρακτική Άσκηση της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ» και κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1010, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή ΕΜΠ κ. Ι. - Π. Παντουβάκη, σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί η σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τις πρόσθετες αμοιβές προσωπικού του ΕΜΠ για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων της

15 πράξης «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΕΜΠ» και ειδικότερα του ΠΕ1.4 αυτής με τίτλο «Πρακτική Άσκηση της Σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ» και κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1011, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή ΕΜΠ κ. Μ. Μπουρουσιάν, σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί η σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τις πρόσθετες αμοιβές προσωπικού του ΕΜΠ για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων της πράξης «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΕΜΠ» και ειδικότερα του ΠΕ1.2 αυτής με τίτλο «Πρακτική Άσκηση της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ» και κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1009, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή ΕΜΠ κ. Γ. Ζαραφωνίτη, σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί η σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τις πρόσθετες αμοιβές προσωπικού του ΕΜΠ για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων της πράξης «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΕΜΠ» και ειδικότερα του ΠΕ1.1 αυτής με τίτλο «Πρακτική Άσκηση της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων- Μεταλλουργών ΕΜΠ» και κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1007, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή ΕΜΠ κ. Ε. Χριστοφόρου, σύμφωνα με

16 τη συνημμένη κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί η σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τις πρόσθετες αμοιβές προσωπικού του ΕΜΠ για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων της πράξης «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΕΜΠ» και ειδικότερα του ΠΕ1.7 αυτής με τίτλο «Πρακτική Άσκηση της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ» και κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1006, με Επιστημονικό Υπεύθυνο την Καθηγήτρια ΕΜΠ κα Ε. Κοντού - Δρούγκα, σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί η σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τις πρόσθετες αμοιβές προσωπικού του ΕΜΠ, για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων του Υποέργου 3 «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ» με κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1106 της πράξης «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Ε.Μ.Π.» του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» (κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1015), με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Ν. Μήτρου, σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί η σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

17 Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τις πρόσθετες αμοιβές προσωπικού του ΕΜΠ για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων της πράξης «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ΕΜΠ» με κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1102, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή ΕΜΠ κ. Ι. Καλογήρου, σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί η σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τις πρόσθετες αμοιβές μελών ΔΕΠ ΕΜΠ, για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων του Υποέργου 9 «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ» με κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1105 της πράξης «ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Σ.Ε.Α.Β.» του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» (κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1013), με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Ν. Μήτρου, σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί η σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τις πρόσθετες αμοιβές

18 προσωπικού του ΕΜΠ, για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων του Υποέργου 9 «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ» με κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1105 της πράξης «ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Σ.Ε.Α.Β.» του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» (κωδικό ΕΔΕΙΛ 68/1013), με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Ν. Μήτρου, σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι θα ληφθεί η σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων To Πρυτανικό Συμβούλιο, σε συνέχεια της από απόφασής του (Θέμα 6.2.) σχετικά με τον, δια κληρώσεως, ορισμό, των προταθέντων από τις εννέα Σχολές του Ιδρύματος, εκπροσώπων στην Επιτροπή για τη διενέργεια διαγωνισμών προμήθειας Εργαστηριακού Εξοπλισμού μέσω του ΠΕΠ Αττικής, είναι υποχρεωμένο να διαβεβαιώσει την Πολυτεχνειακή κοινότητα για την ακεραιότητα και σύμφωνα με το Νόμο διεξαγωγή της διαδικασίας. Παρ όλα αυτά και αφού έλαβε υπόψη του το από ηλεκτρονικό μήνυμα του Αναπλ. Καθηγητή της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών κ. Ε. Χίνη, αποφασίζει τα εξής: α) κάνει δεκτή την παραίτηση του Αναπλ. Καθηγητή της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών κ. Ε. Χίνη από τη θέση του Προέδρου και μέλους της Επιτροπής για τη διενέργεια διαγωνισμών προμήθειας Εργαστηριακού Εξοπλισμού μέσω του ΠΕΠ Αττικής, β) ενημερώνει τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών για την ανάγκη ορισμού, εκ νέου, ενός τακτικού μέλους στην προαναφερόμενη Επιτροπή και

19 γ) μετά ταύτα θα γίνει κλήρωση μεταξύ των πέντε τακτικών μελών της για την εκλογή νέου Προέδρου. Μέχρι τότε της Επιτροπής, που έχει ως εξής, θα προεδρεύει ο Αναπλ. Πρόεδρος, Καθηγητής κ. Λ. Τσούλος: ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 1 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: κ. Λ. Τσούλος, Καθηγητής 2 κ. Γ. Πουλάκος, Καθηγητής κ. Κ. Παρασκευαΐδης, Αναπλ. Καθ. 3 κ. Π. Παπανικολάου, Επικ. Καθ. κ. Λ. Αλεξόπουλος, Λέκτορας 4 κ. Κ. Φιλιππόπουλος, Καθηγητής κ. Γ. Γρηγορόπουλος, Καθηγητής 5 κ. Δ. Τσαμάκης, Καθηγητής κ. Δ. Παραδείσης, Καθηγητής Ενημερώνεται το Πρυτανικό Συμβούλιο σχετικά με τη μελέτη της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.) και ανατίθεται στην Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Στήριξης & Σπουδών κα Ι. Γυφτάκη, στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικού κα Σ. Συγγιρίδη, στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Σπουδών κα Ε. Παπαγιάννη και στον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Κ. Τσιλιγκίρη, να επεξεργαστούν την έκθεση της Α.ΔΙ.Π., όσον αφορά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και να επανέλθουν στο Πρυτανικό Συμβούλιο με τις διορθώσεις τους Ο Πρύτανης του Ιδρύματος, Καθηγητής, κ. Σίμος Ε. Σιμόπουλος θα ενημερώσει τα μέλη της Συγκλήτου της 29 ης /02/2012 ότι ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του Ιδρύματος έχει επενδύσει μεγάλο μέρος των ταμειακών υπολοίπων του σε Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου ύψους Ευρώ περίπου.

20 Ενόψει της διαδικασίας του PSI και σύμφωνα με την Ανακοίνωση Τύπου της 24/02/2012 του Υπουργείου Οικονομικών, υπάρχει βάσιμη πιθανότητα να περικοπούν και τα ομόλογα που κατέχει ο Ε.Λ.Κ.Ε. Ε.Μ.Π. κατά 50% περίπου με πιθανές απώλειες για τον Ειδικό Λογαριασμό περίπου Ευρώ. Κατόπιν αυτού η Σύγκλητος αποφασίζει όπως μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και της καταγραφής της ακριβούς οικονομικής θέσης του Ε.Λ.Κ.Ε.: 1) Την αναστολή της έγκρισης του Προϋπολογισμού Διαθεσίμων έτους 2012 του Ε.Λ.Κ.Ε. 2) Την εκτέλεση μόνο των δαπανών για τη λειτουργία του Ε.Λ.Κ.Ε. και τις υποτροφίες των Υποψηφίων Διδακτόρων. 3) Την πραγματοποίηση όλων των άλλων δαπανών της Διοίκησης μετά από μηνιαίο προγραμματισμό ο οποίος θα συντάσσεται από τον Ε.Λ.Κ.Ε. και θα εγκρίνεται από τη Σύγκλητο του Ιδρύματος. 4) Εφόσον χρειασθεί απόφαση σχετικά με την περικοπή των ομολόγων του ΕΛΚΕ από την Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού (Ε.Δ.ΕΙ.Λ.), αυτή θα επικυρωθεί και με απόφαση Συγκλήτου εντός 48 ωρών από της λήψεως της. 5) Προτείνεται η Σύγκλητος του Ε.Μ.Π. να διεκδικήσει τη συμπερίληψη του Ν.Π.Ι.Δ. Ε.Λ.Κ.Ε. Ε.Μ.Π. στα εξαιρούμενα του PSI φυσικά πρόσωπα Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Ν. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει τις παρακάτω ώρες στους αντίστοιχους υπαλλήλους της Δ/νσης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων του Ε.Μ.Π., για τον έλεγχο, τη συντήρηση και την

21 αποκατάσταση φωτισμού στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, για το χρονικό διάστημα από 01/02/ /02/2012: Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα Υπερωριακή Ποσό ( ) Απασχόληση Ηλεκτρολόγος 130 ώρες Χ 6 780,00 Ηλεκτρολόγος 130 ώρες Χ 6 780,00 Μηχ. Μηχανικός 50 ώρες Χ Ηλεκ. Μηχανικός 20 ώρες Χ ΣΥΝΟΛΟ 330 ώρες 1.980,00 Η δαπάνη θα βαρύνει τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας, κονδύλι «Δαπάνες Πρυτανικού Συμβουλίου» Σχετικά με το θέμα των οικονομικών απαιτήσεων του CERN, το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθ.πρωτ. 3731/ έγγραφο της Προϊσταμένης της Γενικής Δ/νσης Διοικητικής Στήριξης & Σπουδών κας Ι. Γυφτάκη, με το οποίο διαβιβάζει το Πρακτικό της Επιτροπής που συστήθηκε για τη διερεύνηση οικονομικών απαιτήσεων του CERN, αποτελούμενη από τους κ.κ. Ι. Γυφτάκη, Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Διοικητικής Στήριξης & Σπουδών, Ε. Παπαγιάννη, Προϊσταμένη της Δ/νσης Σπουδών και Κ. Τσιλιγκίρη, Προϊστάμενο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην προαναφερόμενη Επιτροπή που έδρασε γρήγορα και αποτελεσματικά και δηλώνει ότι το θέμα έχει λυθεί γιατί τα τιμολόγια πληρώθηκαν Κατατίθεται στα πρακτικά του Πρυτανικού Συμβουλίου το με αριθ.πρωτ.εμπιστ. 620/ έγγραφο της Αντιπρυτάνεως

22 Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού, Καθηγήτριας κας Α. Μοροπούλου, το οποίο αφορά στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με τα καταγγελθέντα από τον Καθηγητή της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών κ. Χ. Γεωργιάδη Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του το με αριθ. πρωτ. 4300/ έγγραφο της Προϊσταμένης της Γενικής Δ/νσης Διοικητικής Στήριξης και Σπουδών κας Ι. Γυφτάκη με θέμα: «Έκθεση ελέγχου (αρ. 692/Α/2011) για το ΕΜΠ από το Σώμα Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης», αποφασίζει όπως τεθεί το θέμα υπόψη του Προϊσταμένου της Δ/νσης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων κ. Γ. Δήμου και του Αναπλ. Προϊσταμένου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μ. Χριστόλη και επανέλθει στην προσεχή συνεδρίαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, διότι πρέπει να κατατεθεί στο Σώμα Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης μέχρι τις Τo Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθ.πρωτ. 4339/ έγγραφο του Καθηγητή της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών κ. Ν. Μαρμαρά, σχετικά με την παροχή γραμματειακής απασχόλησης σε ΕΔΕ, εγκρίνει την απασχόληση της υπαλλήλου με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ της Γραμματείας της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών κας Σ. Πετρίδη, για να παράσχει γραμματειακή υποστήριξη στην ΕΔΕ που ανατέθηκε στον κ. Ν. Μαρμαρά. Η δαπάνη ανέρχεται στο ποσό 500 (για 50 ώρες απασχόληση) και θα βαρύνει τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας, κονδύλι «Δαπάνες Πρυτανικού Συμβουλίου».

23 6.29. Κατατίθεται στα πρακτικά του Πρυτανικού Συμβουλίου το με αριθ.πρωτ. 4328/ έγγραφο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), σχετικά με την ανάγκη αύξησης των δρομολογίων της λεωφορειακής γραμμής 242 (Στ. Κατεχάκη- Πολυτεχνειούπολη) Ενημερώθηκε το Πρυτανικό Συμβούλιο για το με αριθ.πρωτ. 3669/ έγγραφο του Γραφείου Νομικού Συμβούλου του Κράτους στο Ε.Μ.Π., σχετικά με την αγωγή της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» κατά του Ε.Μ.Π Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθ. πρωτ / αίτημα του κ. Χρήστου Γ. Βαϊδάνη, για χορήγηση της με αρ. πρωτ / αναφοράς της Συγκλήτου του ΕΜΠ προς τον Εισαγγελέα Δ. Τσεβά, αναφορικά με τα αιματηρά γεγονότα που συνέβησαν το χρονικό διάστημα από έως εντός του Πολυτεχνείου και στο γύρο χώρο, προκειμένου να επισυναφθεί σε σχετικό πόνημά του και σε συνέχεια της από 12/01/2012 (θέμα ) απόφασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, εγκρίνει στον κ. Χ. Βαϊδάνη τη χορήγηση της εν λόγω αναφοράς Το Πρυτανικό Συμβούλιο σχετικά με το με αριθμ. πρωτ. ΕΜΠ 2734/ έγγραφο του τ. καθηγητή του ΕΜΠ κ. Π.Ν.

24 Παρασκευόπουλου με θέμα: «Ενέργειές σας αναφορικά με την παράδοση και παραλαβή του Εργαστηρίου Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου (ΣΑΕ) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών», στο οποίο αναφέρεται ότι εκκρεμεί η παράδοση και παραλαβή του εργαστηρίου ΣΑΕ της ΣΗΜΜΥ από το έτος 2008, αποφασίζει όπως τεθεί ερώτημα στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Κράτους στο ΕΜΠ για το εάν μετά από παρέλευση 3 και πλέον ετών τεκμαίρεται ότι έχει λάβει χώρα (εν τοις πράγμασι) παράδοση και παραλαβή του Εργαστηρίου και σε αρνητική περίπτωση ποιες είναι οι επιβαλλόμενες νόμιμες ενέργειες (για το Εργαστήριο, τη Σχολή και τη Διοίκηση του Ιδρύματος) Σχετικά με τη με αριθ.πρωτ. 1284/ αγωγή του Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. κ. Φωτίου Ρήγα κατά του Ε.Μ.Π. για αποκατάσταση ηθικής βλάβης, το Πρυτανικό Συμβούλιο ενημερώνει ότι έχει επιληφθεί επί του θέματος το Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Κράτους στο Ε.Μ.Π Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του το με αριθ.πρωτ. 2474/ έγγραφο του Δ/ντή Εργαστηρίου Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Καθηγητή κ. Ε. Διαλυνά, σχετικά με τη μη λειτουργία θέρμανσης στους χώρους του εν λόγω Εργαστηρίου στη Β Φάση του Παλαιού Κτηρίου της προαναφερόμενης Σχολής, αποφασίζει όπως η Δ/νση Συντήρησης των Εγκαταστάσεων εισηγηθεί σχετικά.

25 Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του τη με αριθ. πρωτ. 4721/ αίτηση του υπαλλήλου της Δ/νσης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων κ. Αχ. Βάββα, αποφασίζει τη μετακίνησή του, προσωρινά, στο Γραφείο Πρύτανη Το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφασίζει ότι από τις ,00 ευρώ που θα είναι αυξημένος ο Τακτικός Προϋπολογισμός με την επιχορήγηση του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θα καλυφθεί κατά προτεραιότητα ο διαγωνισμός της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) για την προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ο οποίος είχε προϋπολογισθεί από το 2010, αλλά λόγω του μεγέθους του διαγωνισμού δεν είχε τελειώσει η διαδικασία και μετά τα υπόλοιπα αιτήματα. Παράλληλα θα επιδιωχθεί η κάλυψη του ποσού αυτού από το αποθεματικό του Ιδρύματος στις 31/12/ Σχετικά με τους δύο τόμους του Συνεδρίου «170 χρόνια Πολυτεχνείο: Οι μηχανικοί και η ελληνική τεχνολογία. Προβλήματα ιστορίας», μετά από αίτημα του Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών κ. Μιχ. Ασημακόπουλου, το Πρυτανικό Συμβούλιο εγκρίνει τα παρακάτω: 1) Να κοπούν 100 CD για τους συγγραφείς και την Πρυτανεία του Ε.Μ.Π., 2) να γίνει ανάρτηση των τόμων και να βγει Δελτίο Τύπου και

26 3) να εκδοθούν 5 αντίτυπα από την Εκτυπωτική Μονάδα του Ιδρύματος Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Δ/νσης Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, εγκρίνει το ποσό των 120 (συμπ. Φ.Π.Α.) για την αγορά στεφάνου στη μνήμη του υπαλλήλου του Ε.Μ.Π. Κωνσταντίνου Ηλία. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει το Πρόγραμμα Πλαίσιο του ΕΠΙΣΕΥ, σύμφωνα με την από απόφαση της Συγκλήτου του ΕΜΠ, η οποία ενέκρινε το Πρωτόκολλο Συνεργασίας ΕΜΠ ΕΠΙΣΕΥ, με αντικείμενο «Εκπαιδευτικές, Ερευνητικές, Αναπτυξιακές και Λειτουργικές Δράσεις του ΕΜΠ» Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Δ/νσης Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, εγκρίνει το ποσό των 150 (συμπ. Φ.Π.Α.) για την αγορά στεφάνου στη μνήμη του Ομότιμου Καθηγητή Ιωάννη Φικιώρη. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει το Πρόγραμμα Πλαίσιο του ΕΠΙΣΕΥ, σύμφωνα με την από απόφαση της Συγκλήτου του ΕΜΠ, η οποία ενέκρινε το Πρωτόκολλο Συνεργασίας ΕΜΠ ΕΠΙΣΕΥ, με αντικείμενο «Εκπαιδευτικές, Ερευνητικές, Αναπτυξιακές και Λειτουργικές Δράσεις του ΕΜΠ» Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Ν. Αβαριτσιώτη, εγκρίνει το παρακάτω ποσό ως

27 παρεχόμενη εργασία πέραν του κανονικού ωραρίου και των συμβατικών υποχρεώσεων στον ηλεκτρολόγο του Τεχνολογικού και Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου, μετά από έγγραφο του Προέδρου της ΕΑΔΙΠ κ. Κ. Μουτζούρη, για το διάστημα από 01/02/2011 έως 29/02/2012 ως εξής: Ονοματεπώνυμο ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΠΟΣΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. Ηλεκτρολόγος Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει το Πρόγραμμα Πλαίσιο του ΕΠΙΣΕΥ, σύμφωνα με την από απόφαση της Συγκλήτου του ΕΜΠ, η οποία ενέκρινε το Πρωτόκολλο Συνεργασίας ΕΜΠ ΕΠΙΣΕΥ, με αντικείμενο «Εκπαιδευτικές, Ερευνητικές, Αναπτυξιακές και Λειτουργικές Δράσεις του ΕΜΠ» Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 28/02/2012 εισήγηση του Πρύτανη κ. Σ. Ε. Σιμόπουλου, εγκρίνει το «Έργο Στήριξης και Ανάπτυξης των Διοικητικών Υπηρεσιών», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον ίδιο και προϋπολογισμό ,50, στο πλαίσιο εκτέλεσης του Προϋπολογισμού Διαθεσίμων Ειδικού Λογαριασμού έτους 2012 (κονδύλι 3.6.) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 28/02/2012 εισήγηση του Πρύτανη κ. Σ. Ε. Σιμόπουλου, εγκρίνει το Έργο «Ενίσχυσης Φοιτητικής Μέριμνας», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Ν. Αβαριτσιώτη και προϋπολογισμό ,00, στο πλαίσιο εκτέλεσης του

28 Προϋπολογισμού Διαθεσίμων Ειδικού Λογαριασμού έτους 2012 (κονδύλι 1.4.) Το Πρυτανικό Συμβούλιο προβαίνει σε ορθή επανάληψη της από (θέμα 6.55) απόφασής του, η οποία διαμορφώνεται ως εξής: Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση της Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού κας Α. Μοροπούλου, Επιστημονικής Υπευθύνου του έργου ΕΣΠΑ με τίτλο: «ΜΟΔΙΠ του ΕΜΠ» κωδ. 68/1019, αποφασίζει την έγκριση των αμοιβών Διοικητικών Υπαλλήλων Μονίμων & ΙΔΑΧ, ως εξής: Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα Ποσό σε Ευρώ ΜΟΝΙΜΟΣ.. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΔΑΧ Κατηγορία Επιλέξιμης Δαπάνης Χρονικό διάστημα 1.500, , ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΔΑΧ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΔΑΧ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΔΑΧ 1.000, , , ΣΥΝΟΛΟ 8.100,00 Οι αμοιβές αυτές αφορούν στη συμμετοχή του προσωπικού στις αντίστοιχες δράσεις του έργου με τίτλο «ΜΟΠΙΔ του ΕΜΠ», ως εξής: 1. Μ. Α.: Συμμετοχή στις εργασίες του Πακέτου Εργασίας 3, με τίτλο «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος

29 συγκέντρωσης, επεξεργασίας και παρουσίασης στοιχείων» για την υλοποίηση μέρους του παραδοτέου Π8, δηλ. για την Ανάπτυξη μέρους Βάσεων Δεδομένων και Διεπαφών Εισαγωγής Στοιχείων. 2. Χ. Β.: Συμμετοχή στις εργασίες του Πακέτου Εργασίας 2, με τίτλο «Οργάνωση Συστήματος Αξιολόγησης» για την υλοποίηση μέρους του παραδοτέου Π4 δηλ. την Ανάπτυξη μέρους της Μεθοδολογίας Αξιολόγησης Διδακτικού Έργου στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, καθώς και μέρους του παραδοτέου Π2, δηλ. για την Τεκμηρίωση της Μεθοδολογίας Αξιολόγησης Δομής και Λειτουργικότητας των Προγραμμάτων Σπουδών. 3. Μ. Ι.: Συμμετοχή στις εργασίες του Πακέτου Εργασίας 3, με τίτλο «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος συγκέντρωσης, επεξεργασίας και παρουσίασης στοιχείων» για την υλοποίηση μέρους του παραδοτέου Π8, δηλ. για την Ανάπτυξη μέρους Βάσεων Δεδομένων και Διεπαφών Εισαγωγής Στοιχείων. 4. Α. Α.: Συμμετοχή στις εργασίες του Πακέτου Εργασίας 3, με τίτλο «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος συγκέντρωσης, επεξεργασίας και παρουσίασης στοιχείων» για την υλοποίηση μέρους του παραδοτέου Π8, δηλ. για την Ανάπτυξη μέρους Βάσεων Δεδομένων και Διεπαφών Εισαγωγής Στοιχείων. 5. Μ. Ε.: Συμμετοχή στις εργασίες του Πακέτου Εργασίας 2, με τίτλο «Οργάνωση Συστήματος Αξιολόγησης» για την υλοποίηση μέρους του παραδοτέου Π2, δηλ. για την Τεκμηρίωση της Μεθοδολογίας Αξιολόγησης Δομής και Λειτουργικότητας των Προγραμμάτων Σπουδών. Οι ανωτέρω αμοιβές αφορούν σε πρόσθετη εργασία που θεωρείται απαραίτητη για την υλοποίηση των αντίστοιχων δράσεων και δεν εντάσσεται στις συμβατικές υποχρεώσεις του προσωπικού. Η αναγκαιότητα και το κόστος της σχετικής απασχόλησης τεκμηριώνεται

30 και αναλύεται σαφώς στην πρόταση που έχει υποβληθεί και εγκριθεί από την ΕΥΔ του ΕΠΕΔΒΜ Το Πρυτανικό Συμβούλιο προβαίνει σε ορθή επανάληψη της από (θέμα 6.53) απόφασής του, η οποία διαμορφώνεται ως εξής: Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση της Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού κας Α. Μοροπούλου, Επιστημονικής Υπευθύνου του έργου ΕΣΠΑ με τίτλο: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠ» της πράξης με τίτλο «ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ (ΔΑΣΤΑ) ΕΜΠ» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση», κωδ. 68/1100, αποφασίζει την έγκριση των αμοιβών των παρακάτω Διοικητικών Υπαλλήλων Μονίμων και ΙΔΑΧ, ως εξής: A/A Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα Ποσό σε Ευρώ Κατηγορία Επιλέξιμης Δαπάνης Χρονικό διάστημα 1.. Υπάλληλος ΙΔΑΧ 3.600, Μόνιμος Υπάλληλος 4.000, Υπάλληλος ΙΔΑΧ 3.600, ΣΥΝΟΛΟ ,00 Οι αμοιβές αυτές αφορούν στη συμμετοχή του προσωπικού στις αντίστοιχες δράσεις του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠ», ως εξής: 1. Π. Γ.: Συμμετοχή στις εργασίες των ΠΕ 1.1.1, 1.1.2, 1.3, 3.1.1, 7.1.1, 7.1.2, και

31 2. Δ. Ρ.: Συμμετοχή στις εργασίες των ΠΕ 1.1.1, 1.2.1, 7.1.1, 7.1.2, 7.2.1, και Π. Μ.: Συμμετοχή στις εργασίες των ΠΕ 4.4.1, και Οι ανωτέρω αμοιβές αφορούν σε πρόσθετη εργασία που θεωρείται απαραίτητη για την υλοποίηση των αντίστοιχων δράσεων και δεν εντάσσεται στις συμβατικές υποχρεώσεις του προσωπικού. Η αναγκαιότητα και το κόστος της σχετικής απασχόλησης τεκμηριώνεται και αναλύεται σαφώς στην πρόταση που έχει υποβληθεί και εγκριθεί από την ΕΥΔ του ΕΠΕΔΒΜ Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση της Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού κας Α. Μοροπούλου, Επιστημονικής Υπευθύνου του έργου ΕΣΠΑ με τίτλο: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠ» της πράξης με τίτλο: «ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ (ΔΑΣΤΑ) ΕΜΠ» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση», κωδ. 68/1100, αποφασίζει την έγκριση των αμοιβών των παρακάτω Διοικητικών Υπαλλήλων Μονίμων και ΙΔΑΧ, ως εξής: A/A Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα Ποσό σε Ευρώ Κατηγορία Επιλέξιμης Δαπάνης Χρονικό διάστημα 5.. Υπάλληλος ΙΔΑΧ 3.000, Υπάλληλος ΙΔΑΧ 2.400, Υπάλληλος ΙΔΑΧ 3.600, ΣΥΝΟΛΟ 9.000,00 Οι αμοιβές αυτές αφορούν στη συμμετοχή του προσωπικού στις αντίστοιχες δράσεις του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠ», ως εξής:

32 1. Σ. Κ.: Συμμετοχή στις εργασίες του ΠΕ Γ. Κ. : Συμμετοχή στις εργασίες του ΠΕ Κ. Λ.: Συμμετοχή στις εργασίες των ΠΕ 4.4.1, και Οι ανωτέρω αμοιβές αφορούν σε πρόσθετη εργασία που θεωρείται απαραίτητη για την υλοποίηση των αντίστοιχων δράσεων και δεν εντάσσεται στις συμβατικές υποχρεώσεις του προσωπικού. Η αναγκαιότητα και το κόστος της σχετικής απασχόλησης τεκμηριώνεται και αναλύεται σαφώς στην πρόταση που έχει υποβληθεί και εγκριθεί από την ΕΥΔ του ΕΠΕΔΒΜ Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση της Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού κας Α. Μοροπούλου, Επιστημονικής Υπευθύνου του έργου ΕΣΠΑ με τίτλο: «ΜΟΔΙΠ του ΕΜΠ» κωδ. 68/1019, αποφασίζει την έγκριση των αμοιβών Διοικητικών Υπαλλήλων ΙΔΑΧ, ως εξής: Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα Ποσό σε Ευρώ Κατηγορία Επιλέξιμης Δαπάνης Χρονικό διάστημα.. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΔΑΧ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΔΑΧ 1.600, , ΣΥΝΟΛΟ 2.600,00 Οι αμοιβές αυτές αφορούν στη συμμετοχή του προσωπικού στις αντίστοιχες δράσεις του έργου με τίτλο «ΜΟΠΙΔ του ΕΜΠ», ως εξής: 6. Μ. Α.: Συμμετοχή στις εργασίες του Πακέτου Εργασίας 2, με τίτλο «Οργάνωση Συστήματος Αξιολόγησης» για την υλοποίηση μέρους

33 του παραδοτέου Π3, δηλ. για την Τεκμηρίωση της Μεθοδολογίας Αξιολόγησης των Προγραμμάτων Σπουδών από την Αγορά Εργασίας. 7. Λ. Α.: Συμμετοχή στις εργασίες του Πακέτου Εργασίας 2, με τίτλο «Οργάνωση Συστήματος Αξιολόγησης» για την υλοποίηση μέρους του παραδοτέου Π4 δηλ. την Ανάπτυξη μέρους της Μεθοδολογίας Αξιολόγησης Διδακτικού Έργου στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Οι ανωτέρω αμοιβές αφορούν σε πρόσθετη εργασία που θεωρείται απαραίτητη για την υλοποίηση των αντίστοιχων δράσεων και δεν εντάσσεται στις συμβατικές υποχρεώσεις του προσωπικού. Η αναγκαιότητα και το κόστος της σχετικής απασχόλησης τεκμηριώνεται και αναλύεται σαφώς στην πρόταση που έχει υποβληθεί και εγκριθεί από την ΕΥΔ του ΕΠΕΔΒΜ. (Τα υπόλοιπα θέματα έχουν περάσει στο Π.Σ. 23/02/2012)

Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου Θέματα για συζήτηση:

Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου Θέματα για συζήτηση: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2012 Προς

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις 5 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (15/02/2012)

Αποφάσεις 5 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (15/02/2012) Αποφάσεις 5 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (15/02/2012). 2.1. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του τα με αριθμ. πρωτ. 1621/24.01.2012, 2245/01.02.2012, 2667/03.02.2012 και 3455/ 14.02.2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 11 ης /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΣΠ Α ΣΜΑ ΠΡΑ ΚΤΙΚΩΝ 3 η ς /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΣΠ Α ΣΜΑ ΠΡΑ ΚΤΙΚΩΝ 3 η ς /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ: Αθήνα, 24 Ιουλίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

Αριθ. Πρωτ: Αθήνα, 24 Ιουλίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθ. Πρωτ: 17182 Αθήνα, 24 Ιουλίου 2012 Προς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 11 ης /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 21 ης /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 6 η Δεκεμβρίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 6 η Δεκεμβρίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 33665 Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2007

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 7 η ς /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

2. την πώληση δικαιωμάτων όπως φαίνονται στον Πίνακα ΙΙ ως εξής:

2. την πώληση δικαιωμάτων όπως φαίνονται στον Πίνακα ΙΙ ως εξής: Αποφάσεις 18 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (27/09/2010) 2.1.1. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 27.09.2010 εισήγηση του Τμήματος Διαχείρισης Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΣΠ Α ΣΜΑ ΠΡΑ ΚΤΙΚΩΝ 17 η ς / 201 5 ΣΥΝΕΔΡΙ Α ΣΗ Σ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. 210-772 1348, 210-772 4181 e-mail: ereyna@central.ntua.gr Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ρύθμισης στον υπό σύνταξη Οργανισμό του Πολυτεχνείου Κρήτης για το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.

Πρόταση ρύθμισης στον υπό σύνταξη Οργανισμό του Πολυτεχνείου Κρήτης για το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ. Πρόταση ρύθμισης στον υπό σύνταξη Οργανισμό του Πολυτεχνείου Κρήτης για το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) ΣΣ: Προτείνουμε να περιληφθούν στον υπό σύνταξη Οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Α. Καλού Τηλ. : Αθήνα, 1*ζ> ' 12. Αρ. Πρωτ.:

Πληροφορίες: Α. Καλού Τηλ. : Αθήνα, 1*ζ> ' 12. Αρ. Πρωτ.: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772-1352

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Συνεδρίασης της Συγκλητικής Επιτροπής Πανεπιστημιακών Εγκαταστάσεων στις 22.02.2012

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Συνεδρίασης της Συγκλητικής Επιτροπής Πανεπιστημιακών Εγκαταστάσεων στις 22.02.2012 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΥΓΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Σ.Ε.Π.Ε) Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. 157 80, Αθήνα, 772 1734 Fax 772 2236 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 8 η ς / 20

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Το Ίδρυμα κάθε χρόνο από δωρεές απονέμει βραβεία και υποτροφίες στους φοιτητές και αποφοίτους του. ΒΡΑΒΕΙΑ

Το Ίδρυμα κάθε χρόνο από δωρεές απονέμει βραβεία και υποτροφίες στους φοιτητές και αποφοίτους του. ΒΡΑΒΕΙΑ Το Ίδρυμα κάθε χρόνο από δωρεές απονέμει βραβεία και υποτροφίες στους φοιτητές και αποφοίτους του. ΒΡΑΒΕΙΑ Κάθε χρόνο το Ίδρυμα δίνει 18 διαφορετικά βραβεία σε φοιτητές που διακρίθηκαν. ΒΡΑΒΕΙΟ Δ. ΘΩΜΑΪΔΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uoc.gr/ Σ Υ Γ Κ Λ Η Τ Ο Σ Γραμματεία Συγκλήτου Πληροφορίες: Ελευθερία Αλεφαντινού Τηλέφωνο: 28310 77904 Τηλεομοιοτυπία:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ179-ΩΗΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ179-ΩΗΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση της Πράξης "ΜΟΔΙΠ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση"

ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση της Πράξης ΜΟΔΙΠ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.04.22 09:58:15 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7569465ΦΘΘ-ΨΒΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

Υποδοχή Πρωτοετών Σπουδαστών στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Υποδοχή Πρωτοετών Σπουδαστών στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Υποδοχή Πρωτοετών Σπουδαστών στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Σχολής Καθηγητή Σ.Ε.Σιμόπουλο Χαιρετισμός από Διευθυντές Τομέων Ενημέρωση και πληροφόρηση για το Ιδρυμα και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ179-ΨΡ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ179-ΨΡ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Παραδοτέο 1.1.4 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ (ΥΠΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ) ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1: Οργάνωση του Συστήματος Αξιολόγησης της

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης "ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ των Σχολών Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Χημικών Μηχανικών Μηχανολόγων Μηχανικών Μηχανικών Μεταλλείων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 20/04/2015 Α.Π. : 6037 Προς: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ T.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 20/04/2015 Α.Π. : 6037 Προς: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ T. INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.04.21 10:22:25 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΙ0Υ465ΦΘΘ-Β4Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. 210-772 1348, 210-772 4181 e-mail: ereyna@central.ntua.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πάτρα, 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αριθ. Πρωτ.:12828 ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις του Ν.Δ/ΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 1η Τροποποίηση της Πράξης "ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ" με κωδικό MIS 299927 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση"

ΘΕΜΑ: 1η Τροποποίηση της Πράξης ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ με κωδικό MIS 299927 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΕΛ9-ΗΜΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΙΕΛ9-ΗΜΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 418 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 418 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κανονισμός Υποτροφιών της Επιτροπής Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού Σελίδα 1 Η Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9Ε9-ΟΕΓ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ9Ε9-ΟΕΓ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου 157 80 Αθήνα 210-772 1095, 3381 Fax 210-772.1988 Μέλη Συγκλήτου ΕΜΠ (εκτός των Πρυτανικών αρχών) Τακτικά Αναπληρωματικά α) Πρόεδροι και Αναπλ. Πρόεδροι Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοποίηση των αρμοδιοτήτων των οργάνων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ

Κωδικοποίηση των αρμοδιοτήτων των οργάνων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ Κωδικοποίηση των αρμοδιοτήτων των οργάνων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ Απόφαση της Κοσμητείας (συν. 14/9/2016) και της Γενικής Συνέλευσης (συν. 29/9/2010) μετά από εισήγηση του Κοσμήτορα Δ. Κουτσογιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 39 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΔΕΙΛ) 18ης Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 39 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΔΕΙΛ) 18ης Σεπτεμβρίου 2017 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 39 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις Δοικητικά Όργανα

Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις Δοικητικά Όργανα [ΣΧΕΔΙΟ] ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΔΠΜΣ «Μικροσυστήματα και Νανοδιατάξεις» Θέμα: Επανίδρυση του Δι-Ιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μικροσυστήματα και Νανοδιατάξεις», του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου Ορθή επανάληψη ως προς το θέμα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου Ορθή επανάληψη ως προς το θέμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 25380 Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 05 Ιουλίου 2013 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 9916 Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Π Ρ Υ Τ Α Ν Η Σ ΤΟΥ Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Υ Κ Ρ Η Τ Η Σ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 05 Ιουλίου 2013 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 9916 Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Π Ρ Υ Τ Α Ν Η Σ ΤΟΥ Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Υ Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/ΑΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 05 Ιουλίου 2013 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 9916 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ179-Α06 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ179-Α06 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΡ29-2ΑΓ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΙΡ29-2ΑΓ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ179-ΒΙΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ179-ΒΙΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 20/04/2015 Α.Π. : 6036 Προς: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΡΙΟ T.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 20/04/2015 Α.Π. : 6036 Προς: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΡΙΟ T. INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.04.21 10:31:24 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7Υ7Φ465ΦΘΘ-2ΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΓΥ9-ΕΨΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛΓΥ9-ΕΨΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 07/04/2015 Α.Π. : 5612 Προς: Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ T.K : 71004

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 07/04/2015 Α.Π. : 5612 Προς: Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ T.K : 71004 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.04.09 10:47:56 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7361465ΦΘΘ-ΛΤΦ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση της Πράξης "ΜΟΔΙΠ ΤΟΥ ΑΠΘ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση της Πράξης ΜΟΔΙΠ ΤΟΥ ΑΠΘ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 06/05/2015 Α.Π. : 7044 Προς: Τ.Ε.Ι. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 06/05/2015 Α.Π. : 7044 Προς: Τ.Ε.Ι. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΔΑ: 7Κ2Ζ465ΦΘΘ-ΩΝΖ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.05.07 13:40:34 EEST Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 07/04/2015 Α.Π. : 5613 Προς: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 80 T.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 07/04/2015 Α.Π. : 5613 Προς: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 80 T. ΑΔΑ: 6ΕΝΡ465ΦΘΘ-1ΒΘ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.04.09 10:12:30 EEST Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝ ΚΙΝ ΥΝΩ ΤΟ ΑΠΘ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝ ΚΙΝ ΥΝΩ ΤΟ ΑΠΘ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝ ΚΙΝ ΥΝΩ ΤΟ ΑΠΘ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS Η Σύγκλητος του ΑΠΘ εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για τη συνέχιση της εύρυθµης λειτουργίας του Ιδρύµατος, ως αποτέλεσµα των δραµατικών περικοπών της κρατικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 73100 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση της Πράξης "ΜΟΔΙΠ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση"

ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση της Πράξης ΜΟΔΙΠ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΙ69-Φ0Κ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΙΙ69-Φ0Κ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 32704 Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2010

Αριθμ. Πρωτ: 32704 Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2010 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 32704 Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2010

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Πληροφορίες: Καθ. Σ. Βουτσινάς E-mail: spyros@fluid.mech.ntua.gr Αθήνα, 02-07-2018 Αρ. Πρωτ.:30268 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΗΜ9-ΣΦΓ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΙΗΜ9-ΣΦΓ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Γ Ι Α Υ Π Ο Β Ο Λ Η Π Ρ Ο Τ Α Σ Η Σ Π Ρ Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981 Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 24 η ς /2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (ΕΚΤΑΚΤΗΣ)

Διαβάστε περισσότερα

3BΠρος. 4BΤα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

3BΠρος. 4BΤα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 0BΑριθμ. Πρωτ.: 14647 Αθήνα, 25 Μαΐου 2010 3BΠρος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2007 (εγκρίθηκε από την Σύγκλητο την 1/12/2006)

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2007 (εγκρίθηκε από την Σύγκλητο την 1/12/2006) 3 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. 7722 050, 7721 960, E-mail: gpolyzos@central.ntua.gr Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Γ Ι Α Υ Π Ο Β Ο Λ Η Π Ρ Ο Τ Α Σ Η Σ Π Ρ Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΔΑ: ΒΙΡΝ469Β6Ν-ΕΔ9

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 73100 Χανιά Τηλ.: 28210 37073 Fax: 28210 37081, 37082

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις 53 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (21/12/2011)

Αποφάσεις 53 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (21/12/2011) Αποφάσεις 53 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (21/12/2011) 2.1.1. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: α) την από 16/12/2011 εισήγηση του Τμήματος Διδακτικού Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 1η Τροποποίηση της Πράξης "ΜΟΔΙΠ του ΕΜΠ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: 1η Τροποποίηση της Πράξης ΜΟΔΙΠ του ΕΜΠ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 1η Τροποποίηση της Πράξης "ΜΟΔΙΠ ΤΟΥ ΔΠΘ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: 1η Τροποποίηση της Πράξης ΜΟΔΙΠ ΤΟΥ ΔΠΘ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ179-ΣΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ179-ΣΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ179-7ΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ179-7ΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ Α. ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Οι υποτροφίες αφορούν προπτυχιακούς φοιτητές του τρίτου έως και εβδόμου ή ενάτου ή εντεκάτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ - ΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υποψηφίων Μεταπτυχιακών Φοιτητών για την 1 η κατεύθυνση σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ ΚΠΣ Σήμερα την 24 η Οκτωβρίου 2008, ημέρα Παρασκευή και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση της Πράξης "ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση"

ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση της Πράξης ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΔΑ:62Φ546ΨΖΣ4-ΚΛΗ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 21 ης /2015

Διαβάστε περισσότερα