ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 4 η Στις ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΖΕΦΥΡΕΙΑΣ 17 - Τ.Κ Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΛ.: FAX:

2 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 2 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Σ υ ν ε δ ρ ί α σ η 4 η Της «Α» του Τµήµατος Της 12 ης Μαρτίου 2008 Ηµέρα Τετάρτη και Ώρα 19:30 ΤΟ ΠΡΟΕ ΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΠΡΟΕ ΡΟΣ: ΡΙΧΑΡ ΟΣ ΠΟΒΑΣΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΙΑ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ

3 σελίς 3 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΤΡΙΚΑΛΑΚΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΚΛΑ ΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΡΕΝΤΖΟΥ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΣΣΑΡΙΩΤΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΥΡΩΝ ΜΟΝΙΑΚΗΣ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΖΑΒΛΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ, ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΡΙΑΜΑΤΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΑΠΑΚΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΙΑ ΑΚΗΣ, ΜΗΝΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΧΩΡΑΦΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ, ΡΙΧΑΡ ΟΣ ΠΟΒΑΣΚΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΙΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΙΟΥΛΙΑ ΜΠΑΡΤΟΛΟΤΣΙ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΪΛΑΚΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΛΕΤΑΚΗΣ, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ, ΣΠΥΡΙ ΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΛΑΨΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΝΕΛΛΟΣ, ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΗΜΗΤΡΑ ΚΕΝ ΡΙΣΤΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΑΛΕΞΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΕΤΖΑΚΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ. ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΧΛΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΙΑ Η, ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΓΟΛΟΒΑΝΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗ, ΘΕΟ ΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙ ΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 1. Ανακοινώσεις Προεδρείου. 2. Ενηµέρωση δραστηριότητας.ε.. 3. Έλεγχος ερωτήσεις επερωτήσεις προς τη.ε.. 4. Προτάσεις τοποθετήσεις παρατηρήσεις επί θεµάτων σχετικών µε τη δραστηριότητα και λειτουργία του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδος. 5. Έγκριση οικονοµικού ισολογισµού έτους Έγκριση οικονοµικού απολογισµού έτους Έγκριση οικονοµικού προϋπολογισµού έτους Εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου 7 12 του Ν.1486/1984 στο συνάδελφο Εµµανουήλ ολαψάκη.

4 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 4 9. Εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου 7 12 του Ν.1486/1984 στο συνάδελφο Γιώργο Κολυβάκη. 10. Εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου 7 12 του Ν.1486/1984 στο συνάδελφο Μάξιµο Σενετάκη. 11. Πρόγραµµα δράσης Νοµαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου. 12. Η «Α» και ο ρόλος της. 13. Ενηµέρωση δραστηριότητας Μ.Ε. Υγιεινής και Ασφάλειας στην εργασία. 14. Απορροφήσεις χρηµατοδοτικού προγράµµατος ΘΗΣΕΑΣ. 15. Ολοκλήρωση Bορείου Oδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ)

5 σελίς 5 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Συνάδελφοι καλησπέρα, η ώρα είναι 19:30, αρχίζει η συνεδρίαση. Είναι παρόντα 28 µέλη και σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 6 του κανονισµού λειτουργίας της «Α» περιφερειακού τµήµατος του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδος σε συνδυασµό µε το άρθρο 7 9 του Ν.1486/1984 έχουµε απαρτία. Τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης είναι: 1.- Ανακοινώσεις Προεδρείου. 2.- Ενηµέρωση δραστηριότητας.ε Έλεγχος ερωτήσεις επερωτήσεις προς τη.ε Προτάσεις τοποθετήσεις παρατηρήσεις επί θεµάτων σχετικών µε τη δραστηριότητα και λειτουργία του Τ.Ε.Ε Έγκριση οικονοµικού ισολογισµού έτους Έγκριση οικονοµικού απολογισµού έτους Έγκριση οικονοµικού προϋπολογισµού έτους Εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου 7 12 του Ν.1486/1984 στο συνάδελφο Εµµανουήλ ολαψάκη. 9.- Εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου 7 12 του Ν.1486/1984 στο συνάδελφο Γιώργο Κολυβάκη Εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου 7 12 του Ν.1486/1984 στο συνάδελφο Μάξιµο Σενετάκη Πρόγραµµα δράσης Νοµαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου Η «Α» και ο ρόλος της Ενηµέρωση δραστηριότητας Μ.Ε. Υγιεινής και Ασφάλειας στην εργασία Απορροφήσεις χρηµατοδοτικού προγράµµατος ΘΗΣΕΑΣ Oλοκλήρωση βορείου οδικού άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ). Ο Πρόεδρος της «Α» προτείνει την τροποποίηση της σειράς συζήτησης των θεµάτων της Η.. ως εξής: Πρώτον, Ανακοινώσεις Προεδρείου. εύτερον, προτάσεις τοποθετήσεις παρατηρήσεις επί θεµάτων σχετικών µε τη δραστηριότητα και λειτουργία του Τ.Ε.Ε.. Τρίτον, έγκριση οικονοµικού ισολογισµού έτους Τέταρτον, έγκριση οικονοµικού απολογισµού έτους Πέµπτον, έγκριση οικονοµικού προϋπολογισµού έτους Και τα υπόλοιπα ως έχουν. Οι λόγοι για την τροποποίηση είναι: 1.- Επί του τετάρτου θέµατος της Η.. έχω να κάνω µια πρόταση η οποία αναφέρεται στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη που θα γίνει τον Απρίλιο στην Καστοριά και 2.- Το 5 ο, 6 ο και 7 ο θέµα της Η.. θα αναπτυχθεί από το ιευθυντή του Τµήµατος κ. Μανόλη Κατσιδονιώτη για να τον αποδεσµεύσουµε το συντοµότερο δυνατόν. Επί του αιτήµατος σύµφωνα µε το άρθρο 4 3 του κανονισµού λειτουργίας της «Α» περιφερειακού τµήµατος του Τ.Ε.Ε., όπως εγκρίθηκε στη συνεδρίαση της , αποφαίνεται το Σώµα χωρίς συζήτηση, η δε απόφαση λαµβάνεται µε απλή πλειοψηφία των παρόντων µελών. Εγκρίνει το Σώµα; Για την τροποποίηση, ποιος ρώτησε για ποιο θέµα; Εσύ; Την τροποποίηση όπως είπα, εγκρίνεται οµόφωνα; Έχει κανείς αντίρρηση; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Λοιπόν, εγκρίνεται οµόφωνα.

6 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 6 Στον Πρόεδρο της «Α» έχει κατατεθεί πρόταση προς συζήτηση εκτός Η.. µε το 1687/ έγγραφο από τον Πρόεδρο της.ε. µε θέµα κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό, πρόταση, το οποίο και σας διαβάζω. Προς τον Πρόεδρο της «Α» Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. κ. Ριχάρδο Ποβάσκη, θέµα «Κινητοποίηση για το ασφαλιστικό Πρόταση». Συνάδελφε Πρόεδρε, σε συνέχεια της κλιµάκωσης του αγώνα µας για το ασφαλιστικό των µηχανικών, ενοποίηση ασφαλιστικών ταµείων, και µετά από συζήτηση του θέµατος στη συνεδρίαση της.ε. του τµήµατος την , αλλά και µετά από σχετικό e mail που παραλάβαµε από τη Γραµµατεία του Προέδρου του Τ.Ε.Ε. κ. Ιωάννη Αλαβάνου, και ενόψει της συζήτησης του επίµαχου νοµοσχεδίου στην αρµόδια επιτροπής της Βουλής, προτείνουµε να εισάγετε προς συζήτηση το θέµα εκτός Η.. στη συνεδρίαση της «Α» της κατά προτεραιότητα. Στη συνέχεια αυτά που προτείνει θα τα αναφέρει στην εισήγηση του. Επειδή η πρόταση έχει υποβληθεί νόµιµα, σύµφωνα µε το άρθρο 4 5 του κανονισµού λειτουργίας, εισάγεται προς συζήτηση, επειδή όµως το θέµα είναι εκτός Η.. ζητείται η έγκριση του Σώµατος. Η απόφαση σύµφωνα µε το άρθρο 4 4 του κανονισµού λειτουργίας λαµβάνεται µε πλειοψηφία των 3/5 ων των παρόντων µελών και χωρίς συζήτηση. Εάν εγκριθεί θα συζητηθεί ως 6 ο θέµα στην τροποποιηµένη σειρά των θεµάτων της Η.., δηλαδή µετά την έγκριση του οικονοµικού προϋπολογισµού έτους Εγκρίνει το Σώµα; ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Εγκρίνει. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Εγκρίνει οµόφωνα. Στη σηµερινή τακτική συνεδρίαση έχει προσκληθεί σύµφωνα µε το άρθρο 12 5 σε συνδυασµό µε τις διατάξεις του άρθρου 7 11 του Ν.1486/ 1984 για να συζητήσει µαζί µας και να µας ενηµερώσει για το 14 ο και 15 ο θέµα της Η.. ο συνάδελφος Νικόλαος Καπετανάκος, ειδικός σύµβουλος για τεχνικά θέµατα στην Περιφέρεια Κρήτης. Του είπα να έρθει µετά τις 9:30, είπε ότι θα έρθει. Επίσης στη συνεδρίαση παρίσταται και η Κα Τατιάνα ανασή η οποία ανέλαβε την οικονοµική υπηρεσία του τµήµατος µας. εν ξέρω αν τη γνωρίζετε, είναι στη γωνία. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1 ο Ανακοινώσεις Προεδρείου ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Προχωράµε στα θέµατα της Η.., θέµα 1 ο, τα θέµατα θα έχουν τον αριθµό που είναι στην πρόσκληση ανεξάρτητα µε τη σειρά που θα συζητηθούν συνάδελφοι. Λοιπόν θέµα 1 ο, ανακοινώσεις Προεδρείου. Ενηµερώνοµε το Σώµα ότι κοινοποιήθηκε αρµοδίως η απόφαση σχετικά µε το θέµα Κινητοποίηση για το ασφαλιστικό Πρόταση.

7 σελίς 7 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. Επίσης κοινοποιήθηκαν στη.ε. για τις δικές της ενέργειες αποσπάσµατα των πρακτικών και οι αντίστοιχες εισηγήσεις για τα θέµατα: α.- ιασυνοριακή και διαπεριφερειακή συνεργασία της Ε.Ε.. β.- Προτεινόµενες από το.σ. του ΤΣΜΕ Ε τροποποιήσεις του Ν γ.- Καταδίκη Ηρακλείου από το Ευρωπαϊκό ικαστήριο για τη διάθεση αποβλήτων, και δ.- Απλοποίηση υπολογισµού αµοιβών µηχανικού. Στο Προεδρείο της «Α» κοινοποιήθηκε το από έγγραφο της ΑΜΑΚ, σχετικά µε τη λειτουργία της.ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ.. Ενηµερώνουµε το Σώµα ότι µε το έγγραφο 716/ του Προέδρου της «Α» κοινοποιήθηκαν όλα τα θέµατα των περιόδων , και που έχουν συζητηθεί στις συνεδριάσεις της «Α» του Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ.. Αυτό σας το αναφέρω διότι ορισµένοι διαµαρτύρονται ότι δεν παίρνουν την αλληλογραφία, και παρακαλώ όσοι δεν παίρνουν την αλληλογραφία να αποταθούν στη γραµµατεία του τµήµατος για να ξεκαθαρίσει το θέµα. Επίσης ορισµένοι δεν παίρνουνε SMS που τους στέλνοµε, λοιπόν να έρθουν σε επαφή µε το γραφείο µπαίνοντας αριστερά τον κ. Τσικαλάκη για να ξεκαθαρίσει και αυτό το θέµα, να δουν τι συµβαίνει µε τα τηλέφωνα τους και δεν τους έρχεται το µήνυµα. Η συνάδελφος Ιουλία Μπαρτολότσι απουσίαζε από τις συνεδριάσεις της «Α» που έγιναν τη 12 η Νοεµβρίου, την 5 η εκεµβρίου 2007 και τη 16 η /21 η Ιανουαρίου 2008, ήταν συνεχιζόµενη αυτή η «Α». ηλαδή έχει συνολικά τρεις συνεχόµενες απουσίες. Σύµφωνα µε την παράγραφο 12 του άρθρου 7 του Ν.1486/1984 όπως τροποποιήθηκε µε το Ν.2187/1994 µέλη της «Α» που απουσιάζουν αδικαιολόγητα από τρεις συνεχόµενες συνεδριάσεις αντικαθίστανται υποχρεωτικά από τους επιλαχόντες του ψηφοδελτίου µε το οποίο εκλέχτηκαν. Η αντικατάσταση γίνεται µε απόφαση του Σώµατος. Το Προεδρείο θεωρεί ότι οι απουσίες της συναδέλφου είναι δικαιολογηµένες, έχει καταθέσει ιατρική γνωµάτευση και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέµα εφαρµογής των αναφερθέντων διατάξεων. Ενηµερώνουµε το Σώµα ότι σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 9 3 του κανονισµού λειτουργίας της «Α» περιφερειακού τµήµατος του Τ.Ε.Ε., οι αποφάσεις του Προέδρου της «Α» κατά τη διαδικασία αίρονται µε απόφαση του Προεδρείου, οι αποφάσεις αµφοτέρων αίρονται µε απόφαση του Σώµατος. Υπάρχει αντίρρηση ως προς την προηγούµενη απόφαση; Όχι. ΘΕΜΑ 4 ο Προτάσεις τοποθετήσεις παρατηρήσεις επί θεµάτων σχετικών µε τη δραστηριότητα και λειτουργία του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδος ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Προχωρούµε στο επόµενο θέµα το οποίο είναι το 4 ο θέµα, προτάσεις τοποθετήσεις παρατηρήσεις επί θεµάτων σχετικών µε τη δραστηριότητα και λειτουργία του Τ. Ε. Ε.. Πρόταση για την Πανελλήνια Συνδιάσκεψη.Ε. και περιφερειακών.ε. στην Καστοριά. Τελειώσατε;

8 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 8 ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Άµα ο Βαϊλάκης δεν κατάλαβε να το ξαναπείς δυο φορές δυνατά να το καταλάβει. ΒΑΪΛΑΚΗΣ: ( εν αποδίδεται καθαρά, µιλάει εκτός µικροφώνου) ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Ποιο 11 ο ; ΒΑΪΛΑΚΗΣ: Αυτό που λέει η «Α» και ο ρόλος της, δεν θα συζητηθεί αυτό Πρόεδρε; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Ποιο; ΒΑΪΛΑΚΗΣ: Το 11 ο θέµα που λέει η «Α» και ο ρόλος της. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Όταν θα φτάσουµε εκεί..., όλα, σιγά σιγά προχωρούµε, τι να τοποθετηθούµε από τώρα στο 11 ο ; ΒΑΪΛΑΚΗΣ: ( εν αποδίδεται καθαρά, µιλάει εκτός µικροφώνου) ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Μπορούσες να ζητήσεις να συζητηθεί πρώτο συνάδελφε. ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Να είχες πρόταση. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Μπορούσες να υποβάλεις έγγραφο να συζητηθεί πρώτο και θα πήγαινε σε ψηφοφορία. Λοιπόν πρόταση για την Πανελλήνια Συνδιάσκεψη.Ε. και περιφερειακών.ε. στην Καστοριά. Είναι γνωστό ότι οι Πανελλήνιες Συνδιασκέψεις της.ε. του Τ.Ε.Ε. και των.ε. των περιφερειακών τµηµάτων που γίνονται κατά καιρούς δεν είναι θεσµοθετηµένες, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει περιορισµός ως προς τη συµµετοχή των µελών. Για τη συνδιάσκεψη που θα γίνει τον Απρίλιο του 2008 θα ήθελα να κάνω µία πρόταση. Πέραν των µελών της.ε. και του Προεδρείου της «Α» που συνήθως συµµετέχουν, να λάβουν µέρος στην αποστολή και πέντε µέλη της «Α» τουλάχιστον, µε κριτήριο επιλογής το µεγαλύτερο ποσοστό συµµετοχής στις συνεδριάσεις της «Α». Αν ο αριθµός είναι µεγαλύτερος να συµπεριληφθούν όλοι χωρίς κλήρωση. ηλαδή αν είναι 6 ή 7. Ο λόγος που γίνεται η πρόταση αυτή είναι ότι η συµµετοχή σε µία τέτοια εκδήλωση, για όσους φυσικά ενδιαφέρονται και την παρακολουθούν, µόνο θετικά έχει να προσφέρει αφού τα θέµατα που αναπτύσσονται είναι γενικότερου ενδιαφέροντος. Επίσης θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να επιβραβεύσουµε και τα µέλη που ενδιαφέρονται και παρακολουθούν ανελλιπώς τις συνεδριάσεις της «Α» του τµήµατος µας. Η πρόταση τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης της δαπάνης από τη.ε.. Σε περίπτωση που το τµήµα αδυνατεί να καλύψει το ύψος της σχετικής δαπάνης, προτείνω να υποστούµε όλοι µία οικονοµική επιβάρυνση και συγκεκριµένα στα οδοιπορικά όλων να µην

9 σελίς 9 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. συµπεριληφθεί ηµερήσια εκτός έδρας αποζηµίωση. Σαφώς αυτό θα είναι απόφαση της «Α». Τα µέλη συµφωνούνε µ αυτή την πρόταση; Για να πάνε, από κει και πέρα αν θα πάνε ή όχι είναι θέµα της.ε.. Ναι, να σκεφτούν αυτό ρωτώ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ο Επίτροπος δεν το... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: εν υπάρχει κανένα πρόβληµα είναι εδώ... Λοιπόν αυτή ήταν µια εισήγηση, από κει και πέρα επί της εισηγήσεως µπορούν να γίνουν ερωτήσεις, µετά να γίνουν τοποθετήσεις και µετά να γίνει η ψηφοφορία, αυτή είναι η διαδικασία. Να ανοίξω κατάλογο ερωτήσεων; Ορίστε;.. Γιάννη δεν έρχεσαι µπροστά; Είπα την εξής κουβέντα ότι προτείνω..., πέραν των µελών της.ε. και του Προεδρείου της «Α» που συνήθως συµµετέχουν, να λάβουν µέρος στην αποστολή αυτή και πέντε µέλη της «Α», τουλάχιστον, µε κριτήριο επιλογής το µεγαλύτερο ποσοστό συµµετοχής στις συνεδριάσεις της «Α». Αν ο αριθµός είναι µεγαλύτερος να συµπεριληφθούν όλοι χωρίς κλήρωση. Γι αυτό λέω τη λέξη τουλάχιστον, γιατί µπορεί να είναι έξι αυτοί ή εφτά, ορίστε; ΕΝ ΑΠΟ Ι ΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: ιότι αν µια δεδοµένη στιγµή παράδειγµα έχουν 12 παρουσίες 7 άτοµα, µ αυτή την πρόταση..., από κει και πέρα να µη γίνει κλήρωση να πάνε οι πέντε να πάνε και οι εφτά, αυτή είναι η πρόταση. ΒΑΪΛΑΚΗΣ: Εγώ έχω άλλη πρόταση. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Εντάξει περίµενε. Λοιπόν θέλει άλλος να ρωτήσει; Είµαστε τώρα στο στάδιο..., αυτή ήταν µια απάντηση στο ερώτηµα του Βαϊλάκη ότι δεν άκουσε. Λοιπόν ανοίγει κατάλογος για ερωτήσεις, ποιος θέλει να ρωτήσει; Κανείς. Ανοίγει κατάλογος τοποθετήσεων, ποιος θέλει να τοποθετηθεί; Χωραφάς, άλλος; Βαϊλάκης, άλλος; Σφακιανάκη, άλλος υπάρχει κανείς; Ο κατάλογος κλείνει, διαβάζω τα ονόµατα... ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Να κάνω µια ερώτηση επί της διαδικασίας. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Ναι. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Εάν υπάρχουνε δύο τρεις προτάσεις διαφορετικές, ψηφίζεται η πρώτη απορρίπτεται ή εγκρίνεται και µετά η δεύτερη... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Όχι η διαδικασία είναι ως εξής, µπαίνουν και οι τρεις προτάσεις όποια πάρει την πλειοψηφία ισχύει και εάν δεν πάρει καµία την πλειοψηφία οι δύο πλειοψηφούσες µπαίνουν σε ψηφοφορία.

10 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 10 Λοιπόν διαβάζω αυτούς που ζήτησαν το λόγο, Χωραφάς, Βαϊλάκης, Σφακιανάκη. Έχετε..., τρία λεπτά σας φτάνουν; Έχετε τρία λεπτά ο καθένας. Στο Βήµα συνάδελφε Χωραφά. ΧΩΡΑΦΑΣ: Καλησπέρα σε όλους, η µόνη επισήµανση που ήθελα να κάνω στην πρόταση που έκανε ο Πρόεδρος είναι γιατί να ξεχνιέται η Νοµαρχιακή του Λασιθίου. Ανέφερε το Προεδρείο της «Α», ανέφερε κάποια µέλη της «Α», θεωρώ λογικό να είναι και το Προεδρείο της Νοµαρχιακής ή τέλος πάντων κάποια µέλη από το Λασίθι, κατά τα άλλα συµφωνώ απόλυτα µε το να..., άνοιξε τώρα; Άνοιξε. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: τώρα... Ξαναπές το, λοιπόν να τα ξαναπείς ΧΩΡΑΦΑΣ: Ναι, ναι εντάξει, δεν είναι δύσκολο, είδατε είµαι σύντοµος έτσι και αλλιώς. Η µόνη µου ένσταση στην πρόταση µε την οποία είµαι καθ όλα σύµφωνος είναι ότι πρέπει να συµπεριληφθεί και το Προεδρείο της Νοµαρχιακής Επιτροπής του Λασιθίου ή κάποιο µέλος από τη Νοµαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου, να υπάρχει εκπροσώπηση για το νοµό. Ευχαριστώ. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Ο συνάδελφος Βαϊλάκης. ΒΑΪΛΑΚΗΣ: Εµένα η πρόταση µου είναι τα πέντε αυτά µέλη να είναι ανάλογα µε τη δύναµη των παρατάξεων και να καθορίσουν οι παρατάξεις ποιοι θα πάνε. Και τη βάζω σε ψηφοφορία. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Μάλιστα. Εντάξει θα µπούν σε ψηφοφορία, ευχαριστούµε. Η συνάδελφος Σφακιανάκη. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ: Καλησπέρα και από µένα. Εµείς πάντα έχουµε τοποθετηθεί θετικά σ αυτού του είδους τις προτάσεις, επειδή θεωρούµε ότι πρέπει να υπάρχουν όχι µόνο κίνητρα αλλά και συµµετοχή στην εµπειρία που αποκτιέται από όλες τις διαδικασίες των οργάνων, έχει γίνει και στο παρελθόν και πάντα έχουµε υποστηρίξει αυτές τις προτάσεις. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Λοιπόν θα δευτερολογήσω για να πω το εξής, συνάδελφε Χωραφά απ ότι γνωρίζω ήδη η ιοικούσα έχει πάρει απόφαση ο Πρόεδρος να συµµετέχει σ αυτή την συνδιάσκεψη και συνήθως συµµετέχει και ο Πρόεδρος. Όσον αφορά το Προεδρείο, αυτό µπορούµε να το εξετάσουµε όταν θα έρθει η στιγµή που θα τοποθετηθείς στο πλαίσιο δράσης της Νοµαρχιακής Επιτροπής. Να δούµε πόσες συνεδριάσεις έχει κάνει, ποιοι συµµετέχουν, ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν γίνονται, γιατί έχουµε πάρα πολλές πληροφορίες. Και τότε..., γιατί εγώ προσωπικά διαφωνώ να πάει το Προεδρείο της Νοµαρχιακής Επιτροπής όλο. Εάν προταθεί..., εγώ θα δεχόµουνα την εξής πρόταση, από τους 7 που βρίσκονται εδώ µέσα να γίνει µια επιλογή, µάλιστα, θα το έβρισκα πιο λογικό. Όσον αφορά δε..., τώρα δευτερολογώ, όσον αφορά την πρόταση του συνάδελφου του Βαϊλάκη, διαφωνώ µε την πρόταση τελείως, βεβαίως

11 σελίς 11 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. θα τεθούν σε ψηφοφορία διότι αυτή τη στιγµή η πρόταση µου βασίζεται στο εξής, ότι κάπως κατά κάποιο τρόπο οφείλει το Σώµα να επιβραβεύσει αυτούς οι οποίοι αφήνουν τα γραφεία τους, αφήνουν τις δουλειές τους και έρχονται εδώ πέρα ανελλιπώς. Και δεν το βλέπω τουλάχιστον σε ηθική βάση λογικό πρώτον, να πάνε µε τα ποσοστά που έχουν πάρει οι παρατάξεις, οι εκλογές έχουν τελειώσει, µέσα εδώ υπάρχουν 50 άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται µε την «Α». Αυτοί συµµετέχουν στην «Α» και δεν συµµετέχουν οι παρατάξεις, συµµετέχουν τα µέλη της «Α» και αυτή τη στιγµή η πρόταση µου είναι να επιβραβευτούν τα µέλη της «Α» και όχι τα ποσοστά των παρατάξεων. ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Αυξάνουνε και την... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Και το ένα σκέλος της πρόταση µου ήταν..., το ένα σκέλος συµφωνεί απόλυτα µε τη συνάδελφο Σφακιανάκη η οποία είπε ότι αυτές οι πρωτοβουλίες διευρύνουν το πνεύµα. Και στο κάτω κάτω της γραφής µαθαίνουν και οι νέοι άνθρωποι πως πάνε τα πράγµατα. Από κει και πέρα διαφωνώ µε το άλλο. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ: Πρόεδρε έκλεισε το θέµα µε τη δευτερολογία σου ή µπορώ να συµπληρώσω κάτι; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Άµα θες να συµπληρώσεις, εκτός διαδικασιών είναι αλλά σήκω στο βήµα να συµπληρώσεις, κανονικά έχει κλείσει, έπρεπε να έχεις σηκωθεί πριν. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ: Θα κάνω µία πρόταση που νοµίζω ότι είναι συµβιβαστική. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Άρα κάνεις µία πρόταση επί της διαδικασίας, δεν κάνεις τοποθέτηση για να δούµε. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ: Λοιπόν η πρόταση είναι απλή, νοµίζω ότι η πρόταση του Γιάννη του Βαϊλάκη είναι απόλυτα ορθή, ότι ανάλογα τη δύναµη των παρατάξεων θα πρέπει πραγµατικά να εκπροσωπηθούµε σε µια κορυφαία συνάντηση όπου έχει µεγάλη σηµασία. εν µπορεί δηλαδή για παράδειγµα το ΚΚΕ, η Πανεπιστηµονική που δεν έχω κανένα πρόβληµα εγώ να πάει και µε τους δύο εκπροσώπους και η παράταξη της ΠΑΣΚ µε 42% να πάει µε έναν, δεν µπορώ να το καταλάβω εγώ αυτό, τι εκπροσώπηση είναι αυτή, δηµοκρατική; Λοιπόν από κει και πέρα βεβαίως να µπω στη λογική του Προέδρου και να συµφωνήσω να πάνε άνθρωποι οι οποίοι εδώ πραγµατικά είναι..., αλλά αυτό να είναι ευθύνη των παρατάξεων. Να πάει λοιπόν αναλογικά µε το ποσοστό των παρατάξεων, αλλά µε τη δέσµευση ότι οι παρατάξεις θα στείλουν αυτούς τους οποίους είναι πρώτοι σε συµµετοχές. Αυτή είναι η πρόταση µου. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Εγώ θα σας την αντιστρέψω συνάδελφοι και θα πω το εξής, όχι δεν θα πάνε ανάλογα µε το ποσοστό που πήρανε στις εκλογές, θα πάνε ανάλογα µε το ποσοστό συµµετοχής στις συνεδριάσεις της «Α» οι παρατάξεις. Να το δεχτώ αυτό το πράγµα,

12 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 12 έχετε παρατάξεις, συµµετέχετε σαν παρατάξεις αφού θέλετε να το γυρίσετε σε παρατάξεις, ανάλογα µε τα ποσοστά συµµετοχής των παρατάξεων αν θέλετε να καταλήξοµε. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Ορίστε; Έτσι; Λοιπόν αν θέλετε αυτό βεβαίως, διότι δεν µπορείτε να µου πείτε τι έγινε στις εκλογές, δηλαδή αν δεν πατάτε καθόλου και δεν λειτουργεί το Σώµα πρέπει να τους επιβραβεύσουµε κιόλας. Λοιπόν συνάδελφοι... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Τι διαδικαστική; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: εν υπάρχει δευτερολογία. Η πρόταση του Προέδρου του Ινιωτάκη ήταν διαδικαστική, ήταν µια προσπάθεια να εξοµαλύνει την κατάσταση, να συγκεράσει... ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ( εν αποδίδεται καθαρά, µιλάει εκτός µικροφώνου) ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Όχι, δεν υπάρχει αλίµονο, γιατί µετά εγώ θα κάνω τριτολογία και πάει λέγοντας. Κατ αρχάς συµφωνείτε να πάνε; ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ναι. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Από κει θα ξεκινήσουµε, διότι αν διαφωνεί το Σώµα να πάνε δεν χρειάζεται να προχωρήσουµε. Συµφωνείτε να πάνε συνάδελφε Βαϊλάκη; ΕΝ ΑΠΟ Ι ΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Όχι το ποιοι θα πάνε. ΒΑΪΛΑΚΗΣ: Βεβαίως. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Βεβαίως. Άρα οµόφωνα συµφωνούµε ότι θα πάνε. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: ιαφωνείς. Λοιπόν, διαφωνεί ο συνάδελφος Κολυβάκης, άλλος; Λευκό; Παρών; Όταν θα ολοκληρωθεί έχετε το δικαίωµα να ζητήσετε το λόγο και θα αποφασίσει το Σώµα αν µπορεί να δικαιολογηθεί ή όχι. Λοιπόν, άρα εγκρίνεται η απόφαση κατά πλειοψηφία. Οι προτάσεις είναι, η µία ανάλογα...

13 σελίς 13 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Ο Σταµατάκης, ναι αλλά θα ψηφίσει, θα τον ενηµερώσεις, ενηµέρωσε τον. Αλλά θα καταλάβει, δεν χρειάζεται, θα καταλάβει απ αυτά που θα πω. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Λοιπόν, συνάδελφοι οι προτάσεις είναι τρεις, εγώ αναµορφώνω τη δική σας συνάδελφοι, δεν µπορώ να δεχτώ..., θέλετε να το πάτε µε παρατάξεις; Ναι, συµµετοχή των παρατάξεων στις συνεδριάσεις του Σώµατος, όχι συµµετοχή των παρατάξεων ανάλογα µε τι ποσοστό πήραν στις εκλογές, αν θέλετε να είσαστε δίκαιοι και θέλετε να παρίστασθε οµαδικά... ΒΑΪΛΑΚΗΣ: δικαιοσύνη. εν θέλουµε να είµαστε δίκαιοι, δεν µας ενδιαφέρει η ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Εντάξει καµία αντίρρηση. ΒΑΪΛΑΚΗΣ: ( εν αποδίδεται καθαρά, µιλάει εκτός µικροφώνου) ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Ναι αυτό..., Βαϊλάκη, Βαϊλάκη δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει η δικαιοσύνη εσένα σε ενδιαφέρει... ΒΑΪΛΑΚΗΣ: ( εν αποδίδεται καθαρά, µιλάει εκτός µικροφώνου) ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: συµφωνούµε. Καθόλου, απόλυτα συµφωνούµε, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ( εν αποδίδεται καθαρά, µιλάει εκτός µικροφώνου) ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: στο µικρόφωνο; Λοιπόν συνάδελφε θες να σηκωθείς ΒΑΪΛΑΚΗΣ: Ακούγοµαι πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ καλά ακούγοµαι. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Όχι ακούγεσαι από µας αλλά δεν καταγράφονται, άµα θες να τα πεις αυτά πρέπει να σηκώνεσαι να τα λες, αν και δεν έχεις το λόγο να µιλήσεις. Τέλειωσε το θέµα, τελείωσε. Άρα είναι δύο οι προτάσεις, όποια πάρει την πλειοψηφία ή τη σχετική πλειοψηφία, διότι µπορεί να υπάρχουν και... Λοιπόν η πρώτη πρόταση είναι ανάλογα µε την παρουσία των µελών στις συνεδριάσεις του Σώµατος, ποιοι είναι υπέρ αυτής της πρότασης; Είναι η πρόταση την οποία έχω κάνει εγώ. Ανάλογα..., ένα λεπτό, θα επιβραβευτούνε τα µέλη... ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Πρόεδρε, ξαναπές την σε παρακαλώ πολύ. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Μα άµα µιλάτε µεταξύ σας.

14 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 14 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: εν µιλάµε µεταξύ µας. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Με ποιον µιλάς µ εµένα; ΕΝ ΑΠΟ Ι ΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Και την αφαίρεσα είπα, αφού δεν σας ενδιαφέρει... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Είπα, ανακαλώ την πρόταση και λέω οι προτάσεις είναι δύο. Η µία πρόταση είναι, θα πάνε άτοµα τα οποία είναι σύµφωνα µε τις παρουσίες που έχουν στις συνεδριάσεις του Σώµατος και η άλλη θα πάνε ανάλογα µε τα ποσοστά που έχετε. ηλαδή από σας θα πάνε δύο που έχετε το 40%, γιατί ούτως ή άλλως θα πηγαίνανε δύο αλλά τέλος πάντων. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Λοιπόν η µία πρόταση είναι ανάλογα µε τις παρουσίες των µελών και η δεύτερη πρόταση είναι ανάλογα µε τη δύναµη των παρατάξεων στο Σώµα, δηλαδή το ποσοστό που πήρανε στις εκλογές. Ποιοι είναι..., µέτρα πόσοι είµαστε µέσα κατ αρχάς. ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Παρακαλώ καθίστε. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Καθίστε να µετρήσουµε τον κόσµο. ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Και µην κινείστε. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Λοιπόν οι παρόντες είναι 35, ποιοι είναι υπέρ της πρότασης, της πρώτης πρότασης, ανάλογα µε την παρουσία των µελών στις συνεδριάσεις του Σώµατος; Μη µου λέτε ότι δεν έχετε καταλάβει, λοιπόν ψηφοφορία. Εσείς παιδιά ακούτε ή όχι; Λοιπόν µέτρα τους. 14, λευκό ή παρών; ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Παρών. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Παρών. Ο Κολυβάκης είπε όχι, αλλά τώρα..., δικαιούται να ψηφίσει. Ποιοι... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Η δεύτερη πρόταση είναι ανάλογα µε το ποσοστό συµµετοχής, ποιοι είναι υπέρ;

15 σελίς 15 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Με τις δυνάµεις, πως µπήκατε εδώ µέσα µε τις..., αφού τα είπαµε Χαρά, η πρώτη ψηφοφορία ήταν ενός εκάστου, τώρα είναι των παρατάξεων. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: υπάρχουν κόµµατα. Με τη δύναµη των παρατάξεων, δεν ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Λοιπόν συνάδελφοι είναι 13 αυτοί που ψηφίσανε, 13 λοιπόν είναι 13, 27 και 2 29, έξι δεν ψηφίσανε, τι γίνεται; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Εσείς ψηφίσατε ή όχι; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Κάνε την πρόταση, κάνε την πρόταση αµέσως, ονοµαστική. Ένα λεπτό ονοµαστική θα γίνει..., ο κανονισµός λέει ότι όταν δεν βγάζουµε άκρη γίνεται ονοµαστική και τελείωσε. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Τελείωσε, συνάδελφε τέλειωσε το θέµα, θα γίνει ονοµαστική ψηφοφορία. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Λοιπόν παρακαλώ, παρακαλώ, ένα λεπτό σταµατήστε, Καραβελάκης έλα πάνω, ψηφολέκτης, έλα πάνω ψηφολέκτης, Ρίτσα ψηφολέκτης. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Φανερή. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Φανερή αλλά θέλει ψηφολέκτες, αυτοί θα υπογράψουν, δεν την κάνω εγώ. Βρέντζου, λοιπόν Καραβελάκης Εµµανουήλ... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ:...Πατρικαλάκη Ελευθερία και Βρέντζου Ειρήνη. Λοιπόν θα διαβάζετε τα ονόµατα, οι άλλοι θα τσεκάρετε, θα διαβάζετε τα ονόµατα θα λέτε..., όχι, όχι. Ναι, όχι, λευκό, παρών είναι έτοιµα. Λοιπόν κάτσε εδώ, κάτσε εδώ, να εδώ, εδώ θα κάτσεις συνάδελφε.

16 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 16 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Πρόεδρε επί της διαδικασίας για να µην κάνουµε δυο φορές, ποιος ψηφίζει την πρώτη, ποιος ψηφίζει τη δεύτερη, ποιος ψηφίζει λευκό, ποιος ψηφίζει παρών. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Εάν κάτσετε φρόνηµα και σηκώνετε σωστά τα χέρια σας, έχουµε κάνει χιλιάδες ψηφοφορίες, αλλά δεν έχετε όρεξη για τίποτα και θέλετε και επιβράβευση. Πραγµατικά αυτό είναι εντυπωσιακό, αυτό είναι εντυπωσιακό, µετανιώνει κάποιος που κάνει µια πρόταση. Λοιπόν... ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Να ξεκινήσω; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Η πρώτη πρόταση είναι ανάλογα µε το ποσοστό συµµετοχής ενός εκάστου, η δεύτερη είναι ανάλογα µε τη δύναµη των παρατάξεων, εντάξει; Λοιπόν δώσε µου το χαρτί να το τροποποιήσω λίγο. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Όχι, λοιπόν αυτή είναι πρώτη και η δεύτερη, πρώτη δεύτερη. Λοιπόν συνάδελφοι καθίστε κάτω, όποιος είναι έξω δεν θα ψηφίσει, περάστε µέσα. Ξεκίνα, άναψε το µικρόφωνο. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: ονόµατα. Βρέντζου θα τα διαβάζεις όλα τα ΒΡΕΝΖΟΥ: Ναι. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Είτε έχουν υπογράψει, είτε όχι, µπορεί να έχουν έρθει. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Σταµατάκης Γεώργιος; ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ: Άλφα. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Η πρώτη, η πρώτη και η δεύτερη ένα. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Πατρικαλάκη Ελευθερία; Ρουκουνάκης Εµµανουήλ; Σφακιανάκη Ιωάννα; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: παύλα. Όποιος είναι απών θα του βάζεις ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Κλάδος Αλέξανδρος; Βρέντζου Ειρήνη την πρώτη, Ασσαριωτάκης Ζαχαρίας; Πετράκης Ιωάννης; Μαυρογιάννης Αντώνιος;

17 σελίς 17 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: Την πρώτη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Μονιάκης Μύρων; ΜΟΝΙΑΚΗΣ: Την πρώτη, την πρώτη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Τζαβλάκη Καλλιόπη; ΤΖΑΒΛΑΚΗ: Την πρώτη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Τρουλλινός Γεώργιος; Μαστοράκη Ελένη; Τσιχλής Ιωάννης; Κασαπάκης Ιωάννης; Μανιαδή Ευαγγελία; Τριαµατάκη Χαρίκλεια; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Ποια; ΤΡΙΑΜΑΤΑΚΗ: Τη δεύτερη. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Κολυβάκης Γεώργιος; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Παρών ή λευκό; ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ: Παρών. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Παρών. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Αγαπάκης Γεώργιος; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Παύλα. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Σενετάκης Μάξιµος; Φραγκιαδάκης Εµµανουήλ; Γολοβάνης Μιχαήλ; Καπετανάκης Μηνάς; Κυπριωτάκη Σταµατία; Παπαδάκης Ιωάννης; Χωραφάς Μιχαήλ; ΧΩΡΑΦΑΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Φανουράκης Κωνσταντίνος; ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ: Παρών. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Ορφανός Στυλιανός; ΟΡΦΑΝΟΣ: Παρών. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Ποβάσκη Ριχάρδος; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Την πρώτη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Ινιωτάκης Πέτρος;

18 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 18 ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Μπαρτολότσι Ιουλία; ΜΠΑΡΤΟΛΟΤΣΙ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Βαϊλάκης Ιωάννης; ΒΑΪΛΑΚΗΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Πασχαλίδης Θεόδουλος; Μαµουλάκης Χαράλαµπος; ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Αλιφιεράκης Εµµανουήλ; Κουρλετάκης Γεώργιος; Τσαγκαράκη Ευφροσύνη; ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Αποστολάκης Σπυρίδων; ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: ολαψάκης Εµµανουήλ; ΟΛΑΨΑΚΗΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Ταβερναράκης Γεώργιος; ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Μπριλάκης Κωνσταντίνος; ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Φουρναράκης Γεώργιος; ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Μαρνέλλος Ιωάννης; ΜΑΡΝΕΛΛΟΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Ροµπογιαννάκης ηµήτριος; Κενδριστάκη ήµητρα; Γρηγοράκης Ευάγγελος; Κρασανάκης Αντώνιος; Αλεξάκη Μαίρη; ΑΛΕΞΑΚΗ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Καφετζάκης Γεώργιος;

19 σελίς 19 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΚΑΦΕΤΖΑΚΗΣ: Τη δεύτερη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Καραβελάκης Εµµανουήλ; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Πρώτη. ΒΡΕΝΤΖΟΥ: Τελειώσαµε. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Πρώτη είπε ο Καραβελάκης, εδώ είναι, ψηφολέκτης είναι. Λοιπόν για άθροισε τα. ΕΝ ΑΠΟ Ι ΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Ναι, ναι, βγάλτε τα αθροίσµατα, υπογράψτε τα. Λοιπόν υπογράψτε εδώ, ναι σύνολο θέλω. Άθροισε τα όλα, παρών, λευκά, τρία παρών είναι, κανένα λευκό και τα υπόλοιπα. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Υπογράψατε; Βάλατε και την ηµεροµηνία ε; Με δικά σας γράµµατα από κάτω και µετά θα υπογράψουµε εµείς. 12/3 ου υπέγραψε και εσύ, υπέγραψε και εσύ Ρίτσα και τελειώσαµε. Λοιπόν συνάδελφοι ολοκληρώθηκε η ονοµαστική ψηφοφορία των προτάσεων για το ποιοι θα πάνε. Λοιπόν, η πρώτη πρόταση η οποία είναι ανάλογα µε την παρουσία ενός εκάστου έλαβε 14 ψήφους, η δεύτερη έλαβε 18, 3 παρών, σύνολο 35, σύνολο παρόντων 35. Οπότε η απόφαση είναι να πάνε, άρα αυτή τη στιγµή δεν ξέρω αν χρειάζεται κλήρωση αφού πάνε µε δύναµη κοµµάτων, θα πάνε µε τη δύναµη των κοµµάτων, τώρα δεν ξέρω ας αποφασίσετε... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Των παρατάξεων, λοιπόν ας αποφασίσετε ποιοι θα πάνε. Υπέγραψε και εσύ. Τέλειωσε το θέµα. ΘΕΜΑ 5 ο Έγκριση οικονοµικού ισολογισµού έτους 2007 ΘΕΜΑ 6 ο Έγκριση οικονοµικού απολογισµού έτους 2007 ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Προχωρούµε στο επόµενο θέµα το οποίο είναι έγκριση οικονοµικού ισολογισµού έτους Ο ιευθυντής του τµήµατος έχει το λόγο, µε την πρόσκληση έχετε λάβει τους ισολογισµούς.

20 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 20 ΚΑΤΣΙ ΟΝΙΩΤΗΣ: Όπως γνωρίζετε το Τ.Ε.Ε. είναι Ν.Π... µε εποπτεύον Υπουργείο το Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε.. Αυτό έχει σαν συνέπεια σε ότι αφορά τη διαχείριση των οικονοµικών του... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Κάντε ησυχία παρακαλώ. ΚΑΤΣΙ ΟΝΙΩΤΗΣ:...ότι υπάγεται στις διατάξεις του δηµόσιου λογιστικού, στον προληπτικό και κατασταλτικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Αυτό σηµαίνει ότι η σκοπιµότητα διάθεσης των κονδυλίων του προϋπολογισµού του τµήµατος κρίνεται από τη.ε. και γίνεται µε αποφάσεις σε κάθε περίπτωση, και η νοµιµότητα των δαπανών κρίνεται από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου του νοµού Ηρακλείου. Εποµένως όσα έξοδα έχουµε πραγµατοποιήσει τη χρήση που πέρασε, το 2007, έχουν όλα πραγµατοποιηθεί, αφού προηγουµένως υπήρξε απόφαση της.ε., ακολούθησε έκδοση ενταλµάτων που θεωρήθηκαν ως προς τη νοµιµότητα τους και εγκρίθηκαν από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και στη συνέχεια εξοφλήθηκαν. Σας έχει διανεµηθεί αναλυτικά ένα κείµενο µε 11 σελίδες, όπου αντιπαρατίθεται σε τρεις στήλες ο προϋπολογισµός του 2008, τα προϋπολογισθέντα του 2007 και τα πραγµατοποιηθέντα του Εποµένως µπορούµε να πούµε ότι στην τρίτη στήλη... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Σωµαράκη. Παρακαλώ συνάδελφοι, συνάδελφε ΚΑΤΣΙ ΟΝΙΩΤΗΣ:...στην τρίτη στήλη που λέει πραγµατοποιηθέντα του 2007 παρουσιάζονται αναλυτικά τα πραγµατοποιηθέντα έσοδα και έξοδα στη χρήση που µας πέρασε του... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Κα Λυδάκη και Κα Τριαµατάκη... ΚΑΤΣΙ ΟΝΙΩΤΗΣ:...που µας πέρασε του ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Σταµατήστε να µιλάτε συνάδελφοι όλοι, επιτέλους. ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Σεβαστείτε ότι τελευταία φορά ο προϊστάµενος έχει την τιµή να µας κάνει αυτή την παρουσίαση, του χρόνου ο άνθρωπος θα είναι σπίτι του, ευτυχώς. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Εντάξει 1 η του µηνός. ΚΑΤΣΙ ΟΝΙΩΤΗΣ: Την πρωταπριλιά την 1 η Απριλίου, χωρίς να είναι πρωταπριλιάτικο. Λοιπόν, αναλυτικά λοιπόν έχετε τον απολογισµό του ιαδικαστικά όπως ξέρετε ο απολογισµός πηγαίνει στη.ε. εγκρίνεται, στη συνέχεια έρχεται σ εσάς και ζητάµε την έγκριση και από σας, στέλνεται στην Αθήνα όπου εγκρίνεται και από τη.ε. και έτσι ολοκληρώνεται η διαδικασία της έγκρισης του απολογισµού.

21 σελίς 21 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. Ο απολογισµός λοιπόν του 2007 και ο ισολογισµός πήγαν στη.ε. στις και µε τη µε αριθµό 83 απόφαση την οποία θα σας διαβάσω εγκρίθηκε και παρουσιάζεται προς έγκριση και στην «Α» του τµήµατος. Απόφαση 83/ , έγκριση οικονοµικού απολογισµού και ισολογισµού Η.Ε. µετά από εισήγηση του προϊσταµένου του τµήµατος εγκρίνει τον απολογισµό και τον ισολογισµό του οικονοµικού έτους 2007 ο οποίος εµφανίζει τα παρακάτω αποτελέσµατα: Α. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1. ΕΣΟ Α Τακτική επιχορήγηση Τ.Ε.Ε Κρατήσεις και λοιπά έσοδα ,40. Υπόλοιπο χρήσεως ,50. Σύνολο εσόδων , ΕΞΟ Α Σύνολο εξόδων ,35. ιαθέσιµο υπόλοιπο ,55. Σύνολο εξόδων ,90. Β. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1. ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Έπιπλα και σκεύη ,80. Βιβλιοθήκη 69,40. ιαθέσιµο υπόλοιπο ,55. Σύνολο ενεργητικού , ΠΑΘΗΤΙΚΟ Κεφάλαιο ,99. Αποτελέσµατα χρήσεως ,76. Σύνολο παθητικού ,75. Η απόφαση αυτή θα τεθεί προς έγκριση στην «Α» του τµήµατος µας. Πρέπει να σας εξηγήσω στα έπιπλα και σκεύη και στη βιβλιοθήκη ότι στα έπιπλα γίνεται απόσβεση 20% κάθε χρόνο, ένα έπιπλο που αγοράζουµε σήµερα µετά από 5 χρόνια θα έχει αποσβεστεί ολοσχερώς. εν µηδενίζεται όµως, καταγράφεται στον ισολογισµό µε λογιστικό ισότιµο 0,01, πριν το ευρώ καταγραφότανε µε 1 δραχµή τώρα καταγράφεται µε 0,01. Έτσι εκεί που λέει βιβλιοθήκη 69..., συγνώµη, τα βιβλία καταγράφονται χωρίς αξία µε 0,01 το λογιστικό ισότιµο. Εποµένως εκεί που λέει βιβλιοθήκη 69,40... (αλλαγή κασέτας) ΚΑΤΣΙ ΟΝΙΩΤΗΣ: όπου υπάρχει αναλυτικά πόσα εντάλµατα εκδόθηκαν, τα έξοδα κ.λ.π. Το υπόλοιπο που έχουµε στην Τράπεζα της Ελλάδος 31/12/2007. Αυτή είναι η περιληπτική παρουσίαση του οικονοµικού απολογισµού και ισολογισµού του 2007, αν έχετε κάποιες ερωτήσεις ευχαρίστως ή διευκρινίσεις. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Συνάδελφοι έχουµε ενοποιήσει και τον ισολογισµό και τον απολογισµό. ΚΑΤΣΙ ΟΝΙΩΤΗΣ: Ναι, ναι µαζί, µαζί.

22 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 22 ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Είναι ενοποιηµένα. Είµαστε στο στάδιο τώρα των ερωτήσεων, θέλει να ρωτήσει κανείς συνάδελφος; Ναι, ο συνάδελφος Κασαπάκης. ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Όσον αφορά το ποσό από πέρυσι µέχρι φέτος υπάρχει διαφορά από τη χρηµατοδότηση από τα κεντρικά; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Αυτό πάει στον προϋπολογισµό. ΚΑΤΣΙ ΟΝΙΩΤΗΣ: ηλαδή το 2008 πόσα θα πάρουµε; Ναι πέρυσι όπως βλέπετε είχαµε προϋπολογίσει να πάρουµε , µας έδωσαν 380, δηλαδή ευρώ παραπάνω. Φέτος έχει εγκριθεί ήδη από τη ιοικούσα ένα κονδύλι , το οποίο θα µας αποσταλεί και ήδη αποστέλλεται τµηµατικά σε 8 δόσεις, και µας έδωσαν και , µια έκτακτη επιχορήγηση για το συνέδριο που κάναµε για τα νησιωτικά, αλλά αυτά θα τα πούµε στον προϋπολογισµό. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Τελείωσαν οι ερωτήσεις, στάδιο τοποθετήσεων, θέλει να τοποθετηθεί κανείς συνάδελφος; Ο συνάδελφος Ινιωτάκης. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ: Σχετικά µε την ερώτηση του συνάδελφου του Γιάννη του Κασαπάκη να πω ότι, υπήρξε κάποιος κίνδυνος πέρυσι όταν τα οικονοµικά του Τ.Ε.Ε. συνολικά έτσι είχαν στενέψει να µας κόψουν κάπου στις Έγιναν οι παρεµβάσεις που έγιναν τότε, και το ποσό παρέµεινε ως έχει για τη χρηµατοδότηση του Για φέτος τώρα µετά από πολλές οχλήσεις της.ε. και τα αιτήµατα για προσωπικό, και µάλιστα τους εξηγήσαµε αναλυτικά για µία προς µία όλες τις θέσεις που έχουµε ανάγκη εδώ να λειτουργήσει το Επιµελητήριο εύρυθµα, καταφέραµε να αποσπάσουµε και είναι η δεύτερη µεγαλύτερη χρηµατοδότηση µετά το Επιµελητήριο της Θεσσαλονίκης, της κεντρικής Μακεδονίας. Αυτά σε σχέση µε τη χρηµατοδότηση µας. Εγώ απλώς πήρα το λόγο γιατί πραγµατικά σήµερα νοιώθω την ανάγκη να πω δυο λόγια για το Μανόλη τον Κατσιδονιώτη, ο οποίος εγκαταλείπει το Τεχνικό Επιµελητήριο µετά από 35 χρόνια συνεπής παρουσίας στον τεχνικό κόσµο θα έλεγα εγώ γενικότερα και όχι µόνο στο Τεχνικό Επιµελητήριο, γιατί ήταν ο άνθρωπος ο οποίος υποστήριξε έτσι µε παρρησία, µε υπευθυνότητα, µε συνέπεια όχι µόνο το θεσµό του Επιµελητηρίου και το νοµικό πρόσωπο δηµοσίου δικαίου, αλλά όλους εµάς τους µηχανικούς για κάθε φύσεως ζητήµατα που είχαµε, ακόµα και για τα προσωπικά µας. Είναι ένας άνθρωπος και ένα στέλεχος πραγµατικά που θα λείψει. Είναι αυτό που λέµε ότι κανείς αναντικατάστατος, είναι όµως κάποιες περιπτώσεις πραγµατικά όπου η εµπειρία, η ευθύτητα, η συνέπεια ενός ανθρώπου θα µας λείψει από όλους και περισσότερο και από µένα σαν Πρόεδρο, και από τη σηµερινή διοίκηση του Τεχνικού Επιµελητηρίου. Αυτά τα λόγια ήθελα και είχα την ανάγκη να πω, µια και είναι η τελευταία φορά που ο Μανόλης είναι µαζί µας. Ταυτόχρονα να καλωσορίσω την Τατιάνα η οποία αναλαµβάνει τα οικονοµικά του τµήµατος µας, µία νέα συνάδελφος η οποία προέρχεται από το ΙΕΚΕΜ. Κάναµε τις ανάλογες ενέργειες, τις πρέπουσες ενέργειες

23 σελίς 23 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. και το Τ.Ε.Ε. και σ αυτό µας στήριξε κεντρικά και το ΙΕΚΕΜ. Ευχαριστούµε και τη διοίκηση του ΙΕΚΕΜ και του Τ.Ε.Ε. που δέχτηκαν να γίνει η απόσπαση. Η Τατιάνα είναι πλέον υπάλληλος του Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ., και µε την καθοδήγηση του Μανόλη το τελευταίο δίµηνο, και νοµίζω ότι ο Μανόλης θα είναι δίπλα µας και δίπλα στην Τατιάνα, δίπλα στο Επιµελητήριο για όσο χρόνο χρειαστεί να µας δίνει την υποστήριξη και τις συµβουλές του, νοµίζω ότι και η Τατιάνα θα ανταποκριθεί επάξια σ αυτό το δύσκολο ρόλο. Εγώ να πω κλείνοντας ότι ευχαριστούµε το Μανόλη πραγµατικά σαν Πρόεδρος εκ µέρους όλων σας γι αυτή του τη συνεισφορά και πραγµατικά είµαι σίγουρος ότι θα τον έχουµε δίπλα µας όποτε και όταν τον χρειαστούµε. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Τελείωσαν οι τοποθετήσεις και προχωρούµε στην ψηφοφορία, η πρώτη ψηφοφορία θα γίνει για τον οικονοµικό ισολογισµό έτους Όπως σας είπε αυτό είναι ξεκαθαρισµένο το θέµα διότι όλες οι δαπάνες έχουν περάσει από Επίτροπο, οπότε είναι µαθηµατικές πράξεις, έτσι; Λοιπόν λευκά; Μηδέν, παρών; Κανένας, υπέρ; Οµόφωνα; Κατά; Οπότε εγκρίνεται οµόφωνα. Πάµε στον οικονοµικό απολογισµό, λευκό; Παρών; Κανείς, κατά; Κανείς, άρα συνάγεται ότι εγκρίνεται οµόφωνα έτσι; Συνάδελφε Βαϊλάκη ψηφοφορία γίνεται, ψηφίζεται; Οµόφωνα. Άρα έχουν εγκριθεί και οι δύο. ΘΕΜΑ 7 ο Έγκριση οικονοµικού προϋπολογισµού έτους 2008 ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Προχωρούµε στο επόµενο θέµα, το οποίο είναι ο οικονοµικός προϋπολογισµός έτους ΚΑΤΣΙ ΟΝΙΩΤΗΣ: Ο προϋπολογισµός του 2008 παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση της.ε. στις 27/2 ου και εγκρίθηκε µε την απόφαση νούµερο 84. Σας διαβάζω την απόφαση την 84, έγκριση προϋπολογισµού οικονοµικής χρήσης Η.Ε. αφού έλαβε υπόψη της την εισήγηση του προϊσταµένου του τµήµατος και τις προτάσεις των µελών της, εγκρίνει τον προϋπολογισµό του τµήµατος µας για την οικονοµική χρήση 2008 ο οποίος εµφανίζει τα παρακάτω αποτελέσµατα. Α. ΕΣΟ Α Τακτική επιχορήγηση Τ.Ε.Ε Λοιπές επιχορηγήσεις Κρατήσεις και λοιπά έσοδα ,45. Υπόλοιπο χρήσεως ,55. Σύνολο εσόδων Β. ΕΞΟ Α Σύνολο εξόδων

24 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 24 Τα κονδύλια υπό κωδικούς αριθµούς 0831, 0832, 0841 και 0842 είναι ενδεικτικά προπληρωµής. Η απόφαση αυτή να τεθεί υπό την έγκριση της «Α». Τα κονδύλια µε αυτούς τους κωδικούς είναι ταχυδροµικά, ΟΤΕ, ΕΗ που καµιά φορά χρειάζεται να τα πληρώνουµε µε εντάλµατα προπληρωµής για να µην περιµένουµε την..., να έρθουνε οι λογαριασµοί κ.λ.π. και καθυστερούµε και µας γίνεται διακοπή του ρεύµατος ή του τηλεφώνου. Αναλυτικά πάλι ο προϋπολογισµός παρουσιάζεται στην πρώτη στήλη του εντεκασέλιδου που σας έχουµε στείλει σε κάθε κωδικό. Τα βέβαια έσοδα, βέβαια δεν πρόκειται..., όπως καταλαβαίνετε και όπως σας λέω κάθε χρόνο δεν πρόκειται να πραγµατοποιηθούν έσοδα ούτε έξοδα , υπολογίζω ότι θα είµαστε στα περυσινά, γύρω στις Σας έχουµε µοιράσει ένα πίνακα όπου προσπάθησα να καταγράψω τα βέβαια σχεδόν έσοδα που θα έχουµε τη χρήση του 2008, τα ανελαστικά έξοδα και βγαίνει ένα συµπέρασµα ότι η.ε. θα έχει να διαχειριστεί για δραστηριότητα ένα κονδύλι της τάξεως των , αφού βεβαίως έχουν καλυφθεί µισθοί, ενοίκια όλα τα ανελαστικά έξοδα. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Τελείωσε η εισήγηση, ερωτήσεις; Τοποθετήσεις, ανοίγει κατάλογος, κανείς. Ο συνάδελφος Κασαπάκης. ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Αυτό που έχω να πω δεν έχει σχέση µε τους αριθµούς και τα νούµερα που πάντοτε ευηµερούνε στα γραφεία, απλά δράττοµαι της ευκαιρίας να πω ένα µεγάλο ευχαριστώ στον προϊστάµενο νοµικά, αλλά ηθικά διευθυντή του τµήµατος, τίτλου κατακτηθέντα µε το σπαθί του. Αν υπάρχει τµήµα και ότι αυτό σηµαίνει και πιστέψτε µε αυτό που συµβαίνει εδώ δεν συµβαίνει σε κανένα άλλο περιφερειακό τµήµα ή και ακόµα στο κεντρικό, αυτό οφείλεται στο Μανόλη τον Κατσιδονιώτη. Ήταν µια προσωπικότητα, ένα άτοµο το οποίο... ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Είναι ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Μα δεν ολοκλήρωσα. Μια προσωπικότητα η οποία ξεκίνησε από το άλφα το Επιµελητήριο και η προσωπικότητα συνεχίζει. Αγαπητέ φίλε Μανόλη χάρηκα που στο περιβάλλον του Τ.Ε.Ε. σε γνώρισα, και µε τίµησες και µε τιµάς µε τη φιλία σου. Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά και να χαρείς τους κόπους σου απολαµβάνοντας πολλά εγγόνια. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Ο συνάδελφο Μπριλάκης. ΜΠΡΙΛΑΚΙΣ: υο λέξεις µόνο για το Μανόλη, για µένα υπήρξε κατά κάποιο τρόπο, εκτός βέβαια ότι είναι να τον θαυµάζεις που δεν είχε εχθρούς, µας άντεξε όλους, έτσι; Είναι µε όλους φίλος, έτσι τον αισθανόµαστε όλοι, αλλά είναι και άριστος στη δουλειά του και εγώ τον είχα και φορολογικό σύµβουλο γιατί είναι πολύ καλός γνώστης δηλαδή σ αυτά τα θέµατα και θα µας λείψει και απ αυτό. Τίποτα άλλο.

25 σελίς 25 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: εν δικαιούσαι να οµιλήσεις. ΕΝ ΑΠΟ Ι ΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Αφού δεν µπορείς τι να σου πω εγώ; Εσύ εντάξει µπορείς να πεις, συνάδελφοι θέλει να µιλήσει ο συνάδελφος Σωµαράκης, για να µιλήσει ο συνάδελφος Σωµαράκης απαιτείται απόφαση του Σώµατος. ΕΝ ΑΠΟ Ι ΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: λόγος; ιαφωνεί; Συµφωνεί το Σώµα να του δοθεί ο ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Για δυο λεπτά, για δυο λεπτά. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Λοιπόν διαφωνεί ο συνάδελφος Κολυβάκης, άλλος; Οι υπόλοιποι συµφωνείτε; Λοιπόν... ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ: Πόσο χρόνο; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Το φυσιολογικό τώρα δεν θα µιλάει και δυο ώρες, λοιπόν δυο λεπτά, έτσι; Τρία λεπτά, ο συνάδελφος Σωµαράκης στο βήµα. Συνάδελφε έχουµε χρονόµετρο υπόψη ε; ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ: Ένοιωθα την ανάγκη να πω δυο λόγια για το Μανόλη, γιατί ο Μανόλης είναι η ζωντανή ιστορία του Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ.. Είµαι 35 χρόνια µηχανικός και 35 χρόνια πορευόµαστε µαζί, από την εποχή της Συνεργατικής µέχρι σήµερα. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος κατά τη γνώµη µου έστησε στις δύσκολες στιγµές το Τ.Ε.Ε., στήριξε στις δύσκολες στιγµές το Τ.Ε.Ε., ήταν ο άνθρωπος ο οποίος ανά πάσα στιγµή είχε τη δύναµη και την ικανότητα να σε βοηθήσει σε θέµατα ενδιαφέροντος µηχανικού, είτε αυτό ήταν νοµοθεσία, κυρίως βέβαια στις αµοιβές, είτε ήταν η διαδικασία. Από τη Συνεργατική µέχρι το Τ.Ε.Ε. είναι ο άνθρωπος ο οποίος στάθηκε δίπλα σε όλους χωρίς διακρίσεις, και θεωρώ ότι το κενό που θα αφήσει στη θέση του ιευθυντή θα είναι πολύ δύσκολο να αναπληρωθεί. Και βέβαια πιστεύω ότι ο Μανόλης ο Κατσιδονιώτης θα είναι πάντα δίπλα µας και πάντα θα µας βοηθά όπως µας βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίσαµε και τον αγαπήσαµε όλοι. Μανόλη εγώ σ ευχαριστώ πάρα πολύ και νοιώθω πραγµατικά ότι θα µου λείψεις από δω, από το Τ.Ε.Ε.. Ευχαριστώ πολύ. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Θες να πεις και εσύ κάτι; Και ο κ. Κατσιδονιώτης θέλει να πει. ΚΑΤΣΙ ΟΝΙΩΤΗΣ: Να πω ένα ευχαριστώ σε όλους για τα καλά σας λόγια, και πρέπει να τονίσω ότι το Τεχνικό Επιµελητήριο όταν ήρθα το 74 ήτανε ένα τηλέφωνο και δύο γραφεία του Σαούσογλου αν θυµάστε. Έπαιρνα τηλέφωνο και έλεγα ότι τηλεφωνώ από το Τεχνικό Επιµελητήριο Ηρακλείου και µου λέγανε υπάρχει Τεχνικό Επιµελητήριο στο Ηράκλειο;

26 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 26 Το ήξεραν µόνο οι εργολάβοι οι οποίοι πλήρωναν µία συνδροµή τότε 60 δραχµές και έπρεπε υποχρεωτικά να περάσουν από το Τεχνικό Επιµελητήριο. Ήθελα να πω ότι η πορεία του Επιµελητηρίου όµως και η ανάπτυξη του σχεδόν από το µηδέν που ήταν τότε και στη µορφή που είναι σήµερα δεν είναι έργο δικό µου, είναι κυρίως έργο των ιοικουσών Επιτροπών και όλων των Προέδρων που διοίκησαν το Επιµελητήριο από τότε µέχρι σήµερα. Εγώ σας ευχαριστώ πολύ όλους για την κατανόηση που δείξατε στα χρόνια που είµαι µαζί σας και είναι αυτονόητο ότι θα βοηθώ το Τεχνικό Επιµελητήριο όσο µπορώ και όσα χρόνια µου το επιτρέπει το µυαλό µου. Ευχαριστώ πάρα πολύ. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Προχωρούµε στην ψηφοφορία για την έγκριση του οικονοµικού προϋπολογισµού έτους Πάρων; Κανείς, λευκό; Κανείς, κατά; Κανείς, άρα εγκρίνεται οµόφωνα. ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ Κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό Πρόταση ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Προχωρούµε στο θέµα εκτός ηµερησίας διάταξης. Θα ήθελα να σας ενηµερώσω πριν πάρει το λόγο ο Πρόεδρος, δεν ξέρω αν έχετε πάρει από το πάνελ ένα τευχίδιο το οποίο είναι καµιά δεκαριά σελίδες, είναι ένα κείµενο το οποίο προτείνεται ως βάση εισήγησης στις Αντιπροσωπείες των περιφερειακών τµηµάτων. Έχει αριθµό πρωτοκόλλου 1692/ , αυτό έφτασε χτες το µεσηµέρι στο τµήµα , 1692 είναι ο αριθµός πρωτοκόλλου. Το πήρατε έτσι; Είναι πάνω στο πάνελ. Έπ αυτού πρέπει να γίνει µια συζήτηση, διότι στις 5/3 ου ήρθε ένα mail από τη Γραµµατεία Προέδρου του Τ.Ε.Ε., όπου ζητάει να υπάρχουν προτάσεις από τις περιφερειακές Αντιπροσωπείες στη συνεδρίαση της κεντρικής «Α» που θα γίνει στις 15 και 16 Μαρτίου 2008, µε µοναδικό θέµα συζήτησης το σχέδιο νόµου για το ασφαλιστικό, όπου θα κληθούν και όλοι οι Πρόεδροι των περιφερειακών τµηµάτων να αναπτύξουν τις θέσεις των τµηµάτων τους. Επίσης έχω εδώ για όσους δεν πρόλαβαν, αλλά δεν βγάλαµε πολλά αντίτυπα, και ήταν απόφαση δική µου να µη βγάλουµε πολλά αντίτυπα διότι υπάρχει µεγάλη κατανάλωση και οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται. Είναι το σχέδιο νόµου, είναι το κεφάλαιο 2 ο ενιαίο ταµείο, ανεξάρτητα απασχολουµένων ΕΤΑΑ. Ξεκινάει από το άρθρο 25 και αναφέρεται στις τροποποιήσεις του ΤΣΜΕ Ε. Βέβαια να σας ενηµερώσω ότι δεν είναι µόνο αυτές, το νοµοσχέδιο είναι 216 σελίδες, είναι αυτό εδώ, όπου υπάρχουν και γενικές διατάξεις οι οποίες γενικές διατάξεις επηρεάζουν και το σύνολο, ο τρόπος ασφαλίσεως και οι γενικές διατάξεις. Όποιος θέλει ένα τέτοιο µπορεί να το πάρει. ΕΝ ΑΠΟ Ι ΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ

27 σελίς 27 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Λοιπόν συνάδελφοι έχουµε άλλα τρία κοµµάτια, προς το βάθος θέλετε κανένα να του ρίχνετε καµία µατιά όταν θα γίνεται η συζήτηση; Μάλλον όχι, εντάξει. Καλά τα µέλη της ιοικούσας το έχουνε πάρει. ΕΝ ΑΠΟ Ι ΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Πρόεδρε έχεις το λόγο. ικαιούσαι να το πάρεις και εσύ. ΕΝ ΑΠΟ Ι ΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Πρόεδρε κανονικά θα πρέπει να εισηγηθείς επί του εγγράφου σου και επί του κειµένου. Το κείµενο αυτό ποιος θα το διαβάσει εσύ ή εγώ; ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ: διαβάσουµε όλο Πρόεδρε; Να το διαβάσεις εσύ, χρειάζεται να το ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Το θέµα είναι ότι θα πρέπει να βγει µία θέση, µία άποψη, δεν ξέρω, έχει µελετήσει κανείς το νοµοσχέδιο; ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Όλοι από λίγο. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Όλοι από λίγο, λοιπόν Πρόεδρε έχεις το λόγο. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ: Λοιπόν συνάδελφοι όπως γνωρίζετε ήδη µεθαύριο, Σάββατο 15 Μάρτη 2008 και την Κυριακή 16 του Μάρτη θα υπάρξει συνάντηση, µάλλον διευρυµένη «Α» του Τ.Ε.Ε. στην Αθήνα στην οποία κληθήκαµε και εµείς οι Πρόεδροι των Περιφερειακών τµηµάτων να συµµετέχουµε. Υπήρξε λοιπόν ένα γράµµα από τον Πρόεδρο το Γιάννη τον Αλαβάνο που µας ζητούσε να συνεδριάσουν και οι 17 περιφερειακές Αντιπροσωπείες πριν την κεντρική «Α» του Σαββάτου και όπου θα µεταφέραµε τις απόψεις των τµηµάτων µας, τις προτάσεις για την κλιµάκωση, ενδεχοµένως για την αποκλιµάκωση, για τις θέσεις επί του νοµοσχεδίου, για ειδικές παρατηρήσεις, για επισηµάνσεις, για τα πάντα. Εγώ αυτό το οποίο θέλω να πω και το οποίο νοµίζω ότι θα κρατήσουµε όλοι µετά απ αυτόν τον αγώνα ο οποίος κρατάει περίπου 2 µήνες τώρα, είναι µία εικόνα που έβγαλε το Τεχνικό Επιµελητήριο Ανατολικής Κρήτης µαζί µε όλους τους κλαδικούς συλλόγους, µαζί µε όλους τους συναδέλφους που πορευτήκαµε σ αυτό τον αγώνα, µια εικόνα και µια αίσθηση συλλογικότητας όπου µέσα από αντιθέσεις, µέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις, όλοι παλέψαµε για το δίκαιο αγώνα. Όλοι συµφωνήσαµε από την αρχή ότι πραγµατικά επιχειρείται µία αποδόµηση του ασφαλιστικού µας ταµείου, µία καταλήστευση των αποθεµατικών του. Υπάρχει µία επίθεση από την Κυβέρνηση όχι µόνο στα ασφαλιστικά δικαιώµατα αλλά θα έλεγα και στα εργασιακά δικαιώµατα, υπάρχει µια συνολική επίθεση στους µηχανικούς και στον τεχνικό κόσµο η οποία κλιµακώνεται σήµερα εδώ και κάποιες δεκαετίες.

28 Συνεδρίαση 4 η 12 η ς Μαρτίου 2008 σελίς 28 Ο ρόλος και η θέση του µηχανικού στην ελληνική κοινωνία αποµειώνεται και αυτό ίσως να ήτανε και το σηµαντικότερο σηµείο στο οποίο όλοι εµείς, όλοι και µηχανικοί, έπρεπε και πρέπει να δώσουµε ένα πολύ δυναµικό παρόν στις όποιες κινητοποιήσεις συναποφασίσαµε τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Πραγµατικά ο αγώνας νοµίζω ότι τουλάχιστον σε ότι αφορά την Κρήτη και ειδικότερα την ανατολική Κρήτη που µας απασχολεί και µας ενδιαφέρει εµάς πήγε καλά, υπήρχε µια µεγάλη συµµετοχή, µια σηµαντική συµµετοχή από το Σύλλογο των εργοληπτών και από την ΕΜ Υ ΑΣ όπου έπεσε το κύριο βάρος του αγώνα αυτού, και είναι γεγονός ότι αν δεν είχαν ανταποκριθεί στο βαθµό που ανταποκρίθηκαν ίσως και να είχαµε πρόβληµα. Καταφέραµε να µη γίνει ούτε µία δηµοπρασία, εάν πάρετε και αν δείτε και την ενηµέρωση την οποία είχαµε ετοιµάσει και έχουµε ετοιµάσει για τη δραστηριότητα του τµήµατος από 16/1 ου έως 11/3/2008 θα δείτε τον απολογισµό των κινητοποιήσεων και θα καταλάβετε ότι κάναµε πάρα πολλά, και στο µέτρο που µας αναλογούσε νοµίζω ότι το φορτίο το πήραµε και το κρατήσαµε ψηλά. Σχεδιάσαµε και υλοποιήσαµε ό,τι ήταν δυνατόν. Σε ότι έχει να κάνει µε το επικοινωνιακό κοµµάτι νοµίζω ότι κρατήσαµε σε ένα καλό επίπεδο και τα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης πότε περισσότερο πότε λιγότερο φώτισαν τον αγώνα µας. Κάναµε όλες τις ενέργειες που έπρεπε σε σχέση και µε τους εθνικούς µας εκπροσώπους, που τους καλέσαµε σε µία συνάντηση εδώ, άσχετα αν ήρθαν όλοι ή όποιοι ήρθαν και τους ενηµερώσαµε. Συµµετείχαµε σε σηµαντικό βαθµό και µε πολύ αξιόλογη παρουσία στις δύο µεγάλες πορείες που διοργάνωσε η ΓΣΕΕ και η Α Ε Υ. Ενηµερώσαµε τους τοπικούς άρχοντες, το ήµαρχο, τους Αντιδηµάρχους, τους Αντινοµάρχες κατά τις ηµέρες στις οποίες είχαµε µπλοκαρίσµατα δηµοπρασιών και καταφέραµε να αποσπάσουµε τη στήριξη τους, τη δηµόσια στήριξη τους. Νοµίζω ότι σε κανένα σηµείο του αγώνα, και ακόµα στα σηµεία που δηµιουργήθηκαν κάποιες προστριβές, κάποιες παρεξηγήσεις, αν θέλετε και κάποιες έτσι δύσκολες καταστάσεις να σταθούµε αξιοπρεπώς, και αναφέροµαι στο τελευταίο επεισόδιο που έγινε στον ΕΣ ΑΚ, νοµίζω ότι σταθήκαµε σε ένα πολύ αξιοπρεπές επίπεδο και τιµήσαµε αυτόν τον αγώνα µε την παρουσία, µε τη συµµετοχή µας και µε την εν γένει στάση µας. Τώρα λοιπόν είναι η κρίσιµη στιγµή, είναι η πιο κρίσιµη στιγµή γιατί πλέον έχουµε χειροπιαστά επιτέλους από την Κυβέρνηση ένα τελικό κείµενο, γιατί ότι συζητάγαµε µέχρι σήµερα, δυστυχώς βέβαια για µας οι φήµες επαληθεύτηκαν γεγονότα, και µάλλον µε τον πλέον κατηγορηµατικό και µε το χειρότερο τρόπο. Αυτά τα οποία διέρρεε η Κυβέρνηση και έφταναν στα αφτιά µας δυστυχώς επαληθεύτηκαν. Αλλά σήµερα έχουµε λοιπόν ένα τελικό κείµενο το οποίο έχει ψηφιστεί από την κυβερνητική επιτροπή και θα κατατεθεί προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή την Τρίτη που µας έρχεται, και το αργότερο σε µία βδοµάδα, απ ότι ρώτησα και εγώ σήµερα κάποιους Κοινοβουλευτικούς µας εκπροσώπους, σε µία βδοµάδα θα είναι νόµος του κράτους. Εδώ λοιπόν πρέπει όλοι ο καθένας µας να αναλογιστεί αυτή την πορεία, θα πρέπει να σκεφτεί το µερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για το επόµενο δεκαήµερο, δεκαπενθήµερο που θα υπάρχει και σήµερα να συναποφασίσουµε και να προτείνουµε µετά και στους κλαδικούς

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 14 η Στις 25-7 - 2012 ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 13 η Στις 12-11 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 5α Στις 09-04 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 5 η Στις 18-07 - 2007 Δ.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 η (συνεχιζόμενη) Στις 10-10 - 2012 ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Εκλογικά Τμήματα: 4/4

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Εκλογικά Τμήματα: 4/4 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Εκλογικά Τμήματα: 4/4 Ψηφίσαντες: Έγκυρα: Άκυρα: Λευκά: 1444 1408 36 0 1 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΝΕΟΙ (Α.Μ.Α.Ν.) 90 2 ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 12 η Στις 1-10 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 6 η Στις 05-05 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 4 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ Ενηµέρωση Προβλήµατα λειτουργίας Ε.Ε. Ν.Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Συνάδελφοι, συγνώµη για την καθυστέρηση αλλά πληρώναµε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 5β Στις 16-04 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2 η Στις 21-03 - 2007 Δ.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ενηµέρωση. 2. Εγγραφές νέων µελών.

1 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ενηµέρωση. 2. Εγγραφές νέων µελών. 1 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 1. Ενηµέρωση 2. Εγγραφές νέων µελών. 3. Ορισµός τόπου διεξαγωγής τακτικού Συνεδρίου. 4. Αγωνιστικές κινητοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 14 η Στις 12-11 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 6 η Στις 26-04 - 2004.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΕΜΠΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 17 η Στις 30-1 - 2013 ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου - Έλα - πέρασες μια φορά ε; Σε είδα σε μια στιγμή αλλά δεν ήμουν βέβαιος, δεν με είδες; - πέρασα με το αμάξι και έκανα

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου - από τον Φουάτ σε τρεις εταιρίες χρήματα... μπλου μπρουμέλ, άλλη μια P.A κάπως έτσι και άλλη μία που μου είχες πει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6 η Στις 16-3 - 2011 ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 Ο ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 Ο ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 Ο ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 08-04 - 2013 86 Α ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.. ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ...... ΑΜΠΡΙΚΙΔΗΣ..... ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ...602,603,604 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ....

Διαβάστε περισσότερα

«Πούλα τα όσο θες... πούλα ας πούµε το καλάµι από 200 ευρώ, 100. Κατάλαβες;»

«Πούλα τα όσο θες... πούλα ας πούµε το καλάµι από 200 ευρώ, 100. Κατάλαβες;» «Πούλα τα όσο θες... πούλα ας πούµε το καλάµι από 200 ευρώ, 100. Κατάλαβες;» Οπου (Α) ο καλούµενος - χρήστης της υπ' αριθ. 698... (µέλος της Χ.Α.) Οπου (Β) ο καλών Ηµεροµηνία: 20/09/2013 Εναρξη: 22:12':00''

Διαβάστε περισσότερα

Γυµνάσιο Σιταγρών Θεατρικοί διάλογοι από τους µαθητές της Α Γυµνασίου. 1 η µέρα. Χιουµορίστας: Καληµέρα παιδιά, πρώτη µέρα στο Γυµνάσιο.

Γυµνάσιο Σιταγρών Θεατρικοί διάλογοι από τους µαθητές της Α Γυµνασίου. 1 η µέρα. Χιουµορίστας: Καληµέρα παιδιά, πρώτη µέρα στο Γυµνάσιο. Ντέµι Ραµά 1 η µέρα Χιουµορίστας: Καληµέρα παιδιά, πρώτη µέρα στο Γυµνάσιο. Κακός µ.: Άντε να δούµε τι θα γίνει αυτή τη χρονιά. ύσκολα θα είναι στο Γυµνάσιο? Καλός µ.: Σιγά να µην είναι δύσκολα, άµα διαβάζεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3β Στις 04-06 - 2007 Δ.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 8 η Στις 16-07 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 2 η Στις 23-3 - 2005.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7 η Στις 8-6 - 2011 ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-

Διαβάστε περισσότερα

ήµος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

ήµος Μαρκοπούλου Μεσογαίας ηµοτική Περίοδος 2011 Ελληνική ηµοκρατία Περιφέρεια Αττικής ήµος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Έντυπη Έκδοση 37 ης Συνεδρίασης.Σ. Μαρκοπούλου Μεσογαίας Πέµπτη, 29 εκεµβρίου 2011 ιαχείριση Πρακτικών 37 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ»

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» «Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» ΚΕΦΆΛΑΙΟ 1 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ τι πιστεύω για την εξαφάνιση, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο. Όχι,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 8 η Στις 12-11 - 2007.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 1 η Στις 18-2 - 2006.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 11 η Στις 17-09 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κ. Μπασκόζος για 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ (Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΗΦΟΣ: Ένα λεπτό µόνο, να ξεµουδιάσω. Χαίροµαι που σε βλέπω. Μέρες τώρα θέλω κάτι να σου πω.

ΝΗΦΟΣ: Ένα λεπτό µόνο, να ξεµουδιάσω. Χαίροµαι που σε βλέπω. Μέρες τώρα θέλω κάτι να σου πω. Νήφο. Πεταλία; Εγώ, ναι. Σήκω. Δεν ξέρω αν µπορώ. Μπορείς. Είµαι κουρασµένος. Ήρθε η ώρα, όµως. Τα χέρια µου έχουν αίµατα. Τα πόδια µου είναι σαν κάποιου άλλου. Δεν έχουµε πολύ χρόνο. Ένα λεπτό µόνο, να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 05/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 05/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 05/03.03.2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ 1 Ο : Εξέταση ένστασης κατά της υπ. αριθ. 5515/20-02-15 διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 9 η Στις 5-12 - 2007.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6 η Συνεδρίαση Ειδική Της 27 ης Μαρτίου 2019 Ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00 ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ (Κωµικό σκετς)

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ (Κωµικό σκετς) 1 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ (Κωµικό σκετς) ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΟΧΑΓΟΣ ΛΟΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΣ (στρατιώτες) Σήµερα θα πάµε µαζί να κάνουµε ασκήσεις και θεωρία. Για κάντε γραµµή. Αρχίζω. Προσέξτε. Πρώτα πρώτα ν ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Άρχισε η συνεδρίαση με την Προεδρία του Προέδρου της Ο.Ε. κ. Χαράλαμπου Ξανθόπουλου

Άρχισε η συνεδρίαση με την Προεδρία του Προέδρου της Ο.Ε. κ. Χαράλαμπου Ξανθόπουλου ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 27/12-11-2014 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ 1o:Έκθεση οικονομικών καταστάσεων βάσει του κλαδικού λογιστικού σχεδίου Π.Δ.315/1999 Καλαμαριά, 12-11-2014,

Διαβάστε περισσότερα

κάνουμε τι; Γιατί άμα είναι να είμαστε απλώς ενωμένοι, αυτό λέγεται παρέα. Εγώ προτιμώ να παράγουμε ένα Έργο και να δούμε.

κάνουμε τι; Γιατί άμα είναι να είμαστε απλώς ενωμένοι, αυτό λέγεται παρέα. Εγώ προτιμώ να παράγουμε ένα Έργο και να δούμε. Εισήγηση του Ν. Λυγερού στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας "Οι προκλήσεις του 21ου αιώνα, η ποντιακή νεολαία και ο ρόλος της στο οικουμενικό περιβάλλον". Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 4 η Στις 17-5 - 2006.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο Μπ.

Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και το δημοσιογράφο Μπ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 Θέμα: Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Τ. Κατσέλη, στο ραδιοφωνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 3 η Στις 25-2 - 2009 ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 10 η Στις 1-9 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 7 η Στις 11-06 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Πρεβελάκη & Γρεβενών 712 02 Ηράκλειο Κρήτης Τηλ.: 2810 342520 τηλ/τυπία: 2810-281128 Ηλ. δ/νση: teetak@tee.gr Ιστοσελίδα: www.teetak.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ 1 ο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Ο Αγροτικός Τομέας της Ελλάδας μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 8 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 2 η Στις 11-2 - 2009 ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 07.11.2017 1 2 Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 07.11.2017 ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1 ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης για την πληρωμή οφειλών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 1α Στις 16-01 - 2008.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 10 η Στις 3-12 - 2005.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - Α,α,α,α,α,α,α! ούρλιαξε η Νεφέλη - Τρομερό! συμπλήρωσε η Καλλιόπη - Ω, Θεέ μου! αναφώνησα εγώ - Απίστευτα τέλειο! είπε η Ειρήνη και όλες την κοιτάξαμε λες και είπε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 56 η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 12:00 μ.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.: ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2 ΠΑΡΟΝΤΕΣ 1. ΚΑΠΟΥΣΙΖΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«Το θέµα είναι που θα πάει; Τουλάχιστον µετά να πήγαινε Μαλανδρίνο, δεν ξέρω»

«Το θέµα είναι που θα πάει; Τουλάχιστον µετά να πήγαινε Μαλανδρίνο, δεν ξέρω» «Το θέµα είναι που θα πάει; Τουλάχιστον µετά να πήγαινε Μαλανδρίνο, δεν ξέρω» Στον αποµαγνητοφωνηµένο δάλογο που ακολουθεί συνοµιλεί συγγενής του Γ. Ρουπακιά (Α) µε τον (Β) - Οπου Α η καλούσα - Οπου Β

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ

ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ 376 ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ... ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ Κύρια εισήγηση: Ιωάννης Κλαψόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 2 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟE- ΟΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ 1. Ενηµέρωση. 2. Εκλογή Αναπληρωτή Προέδρου. 3. Κλιµάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων. Ν. Α ΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 2001 2003 Η σύγκληση της Πρώτης Ειδικής Συνεδρίασης της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τµήµατος Ανατολικής Κρήτης του Τ.Ε.Ε.,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 12 η 7-3-2012 (επαναληπτική) ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΩΣΕΙΣ (ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ)

ΗΛΩΣΕΙΣ (ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ) ΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ 1 η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΓΣΣΕ 30/1/2008 Α Συνάντηση για την κατάρτιση και υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύµβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) 30.1.2008, Γραφεία ΓΣΕΕ ΗΛΩΣΕΙΣ (ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 7 η Στις 24-05 - 2004.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ι.ΟΙΚΟΝΟΜΙ ΗΣ (Γενικός Γραµµατέας ηµοσίων Έργων ΥΠΥΜΕ Ι): Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρέπει να πω, κυρίες και κύριοι και αγαπητοί συνάδελφοι, ότι δεν

Ι.ΟΙΚΟΝΟΜΙ ΗΣ (Γενικός Γραµµατέας ηµοσίων Έργων ΥΠΥΜΕ Ι): Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρέπει να πω, κυρίες και κύριοι και αγαπητοί συνάδελφοι, ότι δεν Ι.ΟΙΚΟΝΟΜΙ ΗΣ (Γενικός Γραµµατέας ηµοσίων Έργων ΥΠΥΜΕ Ι): Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρέπει να πω, κυρίες και κύριοι και αγαπητοί συνάδελφοι, ότι δεν έχω προετοιµαστεί για να κάνω µία οµιλία στο θέµα αυτό,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 13 η Στις 20-12 - 2004.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη.

Ι. Πανάρετος.: Καλησπέρα κυρία Γουδέλη, καλησπέρα κύριε Ρουμπάνη. (Συνέντευξη του Ι. Πανάρετου στην Νίνα Γουδέλη και τον Γρηγόρη Ρουμπάνη για τα θέματα της Παιδείας (Μήπως ζούμε σ άλλη χώρα;, ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα, 9.84) Ν. Γουδέλη: Καλησπέρα κύριε Πανάρετε. Γ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 3600 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 3600 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: 17-03-2016 ΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 3600 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθµόν 6 ο /11-03-2016 συνεδριάσεως

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Καταρχήν να ευχηθώ στο νέο Προεδρείο ότι καλύτερο και πιστεύω ότι όλοι εδώ, πέραν των εργαζομένων ΠΟΕ ΟΤΑ και του ΕΔΣΝΑ, ήρθαμε ως

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Καταρχήν να ευχηθώ στο νέο Προεδρείο ότι καλύτερο και πιστεύω ότι όλοι εδώ, πέραν των εργαζομένων ΠΟΕ ΟΤΑ και του ΕΔΣΝΑ, ήρθαμε ως Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Καταρχήν να ευχηθώ στο νέο Προεδρείο ότι καλύτερο και πιστεύω ότι όλοι εδώ, πέραν των εργαζομένων ΠΟΕ ΟΤΑ και του ΕΔΣΝΑ, ήρθαμε ως αυτοδιοικητικοί και όχι κομίζοντας κανείς καμία άλλη ταυτότητα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 Ο ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 Ο ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 Ο ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 15-7 - 2013 74 Α ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...... ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ...... ΑΜΠΡΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 1102 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ... Β ΒΟΥΡΤΣΑΣ..

Διαβάστε περισσότερα

Γεώργιος Σταµουλάκης Πρόεδρος Περιφερειακού Τµήµατος Ηπείρου του ΤΕΕ

Γεώργιος Σταµουλάκης Πρόεδρος Περιφερειακού Τµήµατος Ηπείρου του ΤΕΕ Γεώργιος Σταµουλάκης Πρόεδρος Περιφερειακού Τµήµατος Ηπείρου του ΤΕΕ Συνάδελφοι πρέπει να πούµε κάποια πράγµατα για να απλοποιήσουµε λίγο κάποια θέµατα. Όσον αφορά για το Τεχνικό Επιµελητήριο Τµήµα Ηπείρου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 149/2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 149/2011 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 18/2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 149/2011 Στην Καλαµάτα σήµερα, την 21 η Ιουνίου 2011, ηµέρα Τρίτη και ώρα 12:00 µεσ., στο ηµαρχιακό Κατάστηµα της οδού Αριστοµένους 28, συνέρχεται

Διαβάστε περισσότερα

Γ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Γ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 24.11.2017 1 2 Γ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 24.11.2017 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20.04.2017 1 2 Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20.04.2017 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1 ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εγγραφή μελών στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 6 η Στις 20-9 - 2006.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, κύριοι Πρόεδροι των Εργοληπτικών Οργανώσεων, κύριε Πρόεδρε του Τεχνικού Επιµελητηρίου, κύριε Πρόεδρε της ιεθνούς

Κ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, κύριοι Πρόεδροι των Εργοληπτικών Οργανώσεων, κύριε Πρόεδρε του Τεχνικού Επιµελητηρίου, κύριε Πρόεδρε της ιεθνούς Κ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, κύριοι Πρόεδροι των Εργοληπτικών Οργανώσεων, κύριε Πρόεδρε του Τεχνικού Επιµελητηρίου, κύριε Πρόεδρε της ιεθνούς ιαφάνειας, κύριε Γενικέ Επιθεωρητά, σεβαστέ µου φίλε καθηγητά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Β

ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Β ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Β Κάποτε ήταν ένα αγοράκι που το έλεγαν Χάρη, ο όποιος ήθελε κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί να τρώει ένα σοκολατάκι. -Χάρη,τι θα γίνει;

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Δημήτριος Κρεμαστινός): Επόμενη είναι η έβδομη. με αριθμό 709/ επίκαιρη ερώτηση δεύτερου κύκλου του Βουλευτή

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Δημήτριος Κρεμαστινός): Επόμενη είναι η έβδομη. με αριθμό 709/ επίκαιρη ερώτηση δεύτερου κύκλου του Βουλευτή ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Δημήτριος Κρεμαστινός): Επόμενη είναι η έβδομη με αριθμό 709/28-3-2016 επίκαιρη ερώτηση δεύτερου κύκλου του Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελευθερίου Αυγενάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 9 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2015

ΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 9 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ.9/29-4-2015 έκτακτης κατεπείγουσας συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο ηµοτικό Κατάστηµα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του ηµοτικού Συµβουλίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΟΙ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Α) Το νοµοθετικό έργο ΟΙ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η παλαιότερη ιστορικά, αλλά και σηµαντικότερη αρµοδιότητα της Βουλής είναι η νοµοθετική, δηλαδή η θέσπιση γενικών και απρόσωπων κανόνων δικαίου. Τη νοµοθετική

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ OWNER, ABELIOTIS & ASSOCIATES

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ OWNER, ABELIOTIS & ASSOCIATES THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ OWNER, ABELIOTIS & ASSOCIATES TO THE FIRST INSURANCE FORUM THE METAMORPHOSIS OF GREECE AND THE ROLE OF THE INSURANCE INDUSTRY GUARDIANS OF THE FUTURE? ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 135/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Απόρριψη αιτήματος συλλόγου Δασκιωτών Βέροιας «Το Παλιόκαστρο»

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό µου σκυλάκι. Ησαΐα Ευτυχία

Το δικό µου σκυλάκι. Ησαΐα Ευτυχία Συχνά στη ζωή µας βρισκόµαστε στη θέση που πρέπει να υποστηρίξουµε τη γνώµη µας για να πείσουµε τους άλλους ότι έχουµε δίκαιο! Μερικές φορές το πετυχαίνουµε µερικές όχι! Η επιχειρηµατολογία απαιτεί τέχνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 5 η Στις 30-8 - 2006.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου 26 Οκτωβρίου 2015 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 918 Χαλκίδα 25/04/2017

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 918 Χαλκίδα 25/04/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 918 Χαλκίδα 25/04/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦΔΩ6Θ-9Σ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΦΔΩ6Θ-9Σ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ: ΕΚΛΟΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2013-2014 Α) εκλογή οκτώ τακτικών µελών

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε πώς λειτουργούν στην πραγµατικότητα οι κοινοβουλευτικές επιτροπές στο www.hellenicparliament.gr.

Μάθετε πώς λειτουργούν στην πραγµατικότητα οι κοινοβουλευτικές επιτροπές στο www.hellenicparliament.gr. Η «Βουλή των Εφήβων»: πώς θα δουλέψουµε φέτος Η φετινή χρονιά για τη «Βουλή των Εφήβων» είναι πολύ σηµαντική: είναι χρονιά ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα, µε στόχο να πετύχουµε βαθύτερο και ουσιαστικότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ 14 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες και πόρους» ΑΘΗΝΑ, 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 9 η Στις 23-11 - 2005.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 4 η Στις 7-7 - 2014 ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ Συναδέλφισες συνάδελφοι, Μετά την πάροδο τριών και πλέον χρόνων η παράταξη μας ξανά διεκδικεί την είσοδο της στο Δ.Σ. του ΣΕΤΕΕ Και λέμε ξανά διότι πιστεύαμε

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγητής: Λοιπόν, εδώ έχουμε δυο αριθμούς α και β. Ποιος είναι πιο μεγάλος. Λέγε Ελπίδα.

Καθηγητής: Λοιπόν, εδώ έχουμε δυο αριθμούς α και β. Ποιος είναι πιο μεγάλος. Λέγε Ελπίδα. ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Γ4 Καθηγητής: Λοιπόν, εδώ έχουμε δυο αριθμούς α και β. Ποιος είναι πιο μεγάλος. Λέγε Ελπίδα. Μαθήτρια: Δεν γνωρίζουμε. Ποιος συμφωνεί με την Ελπίδα; Χρύσα, συμφωνείς Χρύσα: Ναι.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΑ. Τετάρτη 17 Δεκεµβρίου 2014

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΑ. Τετάρτη 17 Δεκεµβρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΑ Τετάρτη 17 Δεκεµβρίου 2014 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 3852 2. Ειδική Ηµερήσια Διάταξη: Εκλογή Προέδρου της Δηµοκρατίας µε ονοµαστική φανερή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 5 η Στις 19-11 - 2014 ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση θεσµικού πλαισίου για τη λειτουργία των Πειθαρχικών Συµβουλίων του Τ.Ε.Ε.

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση θεσµικού πλαισίου για τη λειτουργία των Πειθαρχικών Συµβουλίων του Τ.Ε.Ε. Τηλ.: 2810 342520 τηλ/τυπία: 2810-281128 Ηλ. δ/νση: teetak@tee.gr Ιστοσελίδα: www.teetak.gr Ηράκλειο 11/05/2016 Αριθ. Πρωτ. 939 ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Α Τ.Ε.Ε. κ. Ι. Κυριακόπουλο e-mail: gram-antip@central.tee.gr

Διαβάστε περισσότερα

4. Απολογισµός δράσης Πρόγραµµα δράσης πλαίσιο συλλογικών διαπραγµατεύσεων Οικονοµικός προϋπολογισµός.

4. Απολογισµός δράσης Πρόγραµµα δράσης πλαίσιο συλλογικών διαπραγµατεύσεων Οικονοµικός προϋπολογισµός. 2 η ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006 1. Ενηµέρωση Νοµιµοποίηση Αντιπροσώπων 2. Εγγραφές νέων µελών. 3. Κινητοποιήσεις Κλάδου 4. Απολογισµός δράσης Πρόγραµµα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε πότε γίνονται εκλογές; Κάθε τέσσερα χρόνια, εκτός αν η Βουλή διαλυθεί νωρίτερα.

Κάθε πότε γίνονται εκλογές; Κάθε τέσσερα χρόνια, εκτός αν η Βουλή διαλυθεί νωρίτερα. Τι πρέπει να γνωρίζω για τη Βουλή Τι είναι η Βουλή; Είναι συλλογικό πολιτικό όργανο που αντιπροσωπεύει τον λαό. Αναδεικνύεται µε την ψήφο του εκλογικού σώµατος, δηλαδή όλων των ελλήνων πολιτών που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Στην ηλεκτρονική φόρμα του ΑΣΕΠ στην κατηγορία Πρόσθετα Προσόντα (και αλλού) αναφέρει με κόκκινα γράμματα την λέξη Σημαντικό και εξηγεί ότι " Ο

Στην ηλεκτρονική φόρμα του ΑΣΕΠ στην κατηγορία Πρόσθετα Προσόντα (και αλλού) αναφέρει με κόκκινα γράμματα την λέξη Σημαντικό και εξηγεί ότι  Ο Πρώτον θεωρώ ότι πρέπει να έχει διαβάσει 3 πράγματα πριν πάει κάποιος να καταθέσει την αίτηση του. Το πρώτο και βασικότερο είναι ο Νόμος, το δεύτερο η προκήρυξη του ΑΣΕΠ και το τρίτο η πρόσκληση του Υπουργείου.

Διαβάστε περισσότερα

Σκηνή 1 η. Μπαίνει η γραμματέας του φουριόζα και τον διακόπτει. Τι θες Χριστίνα παιδί μου; Δε βλέπεις που ομιλώ στο τηλέφωνο;

Σκηνή 1 η. Μπαίνει η γραμματέας του φουριόζα και τον διακόπτει. Τι θες Χριστίνα παιδί μου; Δε βλέπεις που ομιλώ στο τηλέφωνο; Σκηνή 1 η Βρισκόμαστε στο γραφείο του ψυχίατρου Σωτήριου Σώθηκες! Ο γιατρός μιλά στο τηλέφωνο με έναν πελάτη Τι μου λέτε αγαπητέ μου! `Ώστε έτσι έχουν τα πράγματα λοιπόν! Αν σας καταλαβαίνω; Μα είναι ερώτηση

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΑΠΟ:

Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΑΠΟ: Συγγραφή: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΟ: alexandra2005@yahoo.gr ΠΡΟΣ:elenitsasiop@gmail.com ΘΕΜΑ: Κυριακή, στο σπίτι μου! 1 Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 06/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 06/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 28/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 13/2018

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 13/2018 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 03/2018 ΑΠΟΦΑΣΗ 13/2018 Στην Καλαμάτα σήμερα, την 16η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα της οδού Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα