Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004"

Transcript

1 Ε.Ε. Παρ. 111(1) 3538 Κ.Δ.Π. 432/2005 Αρ. 4033, Αριθμός 432 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 127, 131 και 152 Για σκοπούς: εναρμόνισης των διαδικασιών περί τιι.;ν Γενικών Εξουσιοδοτήσεων και των Ειδικών Αδειών με τις κατευθυντήριες.γραμμές και πράξεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με Τίτλο «Οδηγία 97/67/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 15 ης Δεκεμβρίου 1997 σχετικά με κοινούς κανόνες για την ανάπτυξη της εσωτερικής αγοράς κοινοτικών ταχυδρομικών υπηρεσιών και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών». (ΕΕ Ι 15/14, της ) και «Οδηγία 2002/39/ΕΚ» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 1 οης lουνίου 2002, για την τροποποίηση της οδηγίας 97/67/ΕΚ όσον αφορά το περαιτέρω άνοιγμα των κοινοτικών ταχυδρομικών υπηρεσιών στον ανταγωνισμό (ΕΕ Ι 176, 05/07/2002 σελ 21). Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν τα άρθρα 127, 131, και 152 του περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Νόμου του 2004 (Ν.112(1)/2004), εκδίδει το ακόλουθο Διάταγμα. ΜΕΡΟΣ 1- ΕIΣΑΓΩΓιΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Σuvοmlκός τίτλος. 1. Το παρόν Διάταγμα θα αναφέρεται ως το Περί Ρυθμίσεως Γενικών Εξουσιοδοτήσεων και Ειδικών Αδειών (Ταχυδρομικές Υπηρεσίες) Διάταγμα του Ερμηνεία. 2.-(1) Στο παρόν Διάταγμα, εκτός εάν από το κείμενο προκύπτει διαφορετική έννοια - «εβδομάδα» σημαίνει εφτά (7) ημερολογιακές ημέρες, εκτός εάν από το κείμενο προκύmεl διαφορετική έννοια. «ενδιαφερόμενος οργανισμός» σημαίνει το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, το οποίο ενδιαφέρεται να δημιουργήσει, να εγκαθιδρύσει, να λειτουργήσει ή/και να παρέχει ταχυδρομικά δίκτυα ή/και ταχυδρομικές υπηρεσίες.

2 3539 «Επίτροπος» σημαίνει τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων. «έτος» σημαίνει τρακόσιες εξήντα πέντε (365) ημερολογιακές ημέρες εκτός εάν από το κείμενο προκύmει διαφορετική έννοια. «ημέρα» σημαίνει ημερολογιακή ημέρα εκτός εάν από το κείμενο προκύπτει διαφορετική έννοια. «μήνας» σημαίνει τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες, εκτός εάν από το κείμενο προκύmει διαφορετική έννοια. Ν. 112(1)/2004 «Νόμος» σημαίνει τον Περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Νόμο του 2004 και περιλαμβάνει κάθε νόμο που τον τροποποιεί ή τον αντικαθιστά. «ταχυδρομική δραστηριότητα» σημαίνει τη δημιουργία, εγκαθίδρυση, λειτουργία ή/και παροχή ταχυδρομικών δικτύων ή/και ταχυδρομικών υπηρεσιών. (2) Οποιοιδήποτε άλλοι όροι χρησιμοποιούνται στο παρόυ Διάταγμα και οι οποίοι δεν ορίζονται διαφορετικά σ' αυτούς θα έχουν την έννοια που αποδίδει στους όρους αυτούς ο Νόμος. nεδίο εφαρμογής. 3. Το παρόν Διάταγμα τυγχάνει εφαρμογής για οποιαδήποτε Ειδική Άδεια και Γενική Εξουσιοδότηση χορηγείται από τον Επίτροπο, κατά τα διαλαμβανόμενα στα άρθρα 20(ε), 20(κγ) και 127 (1) του Νόμου, για την ίδρυση, λειτουργία και παροχή ταχυδρομικών δικτύων και υπηρεσιών τηρουμένων των διατάξεων του Μέρους' Δέκατου Έκτου του Νόμου. Γενική Αρχή. 4. Όροι που συνδέονται με οποιεσδήποτε και όλες τις Γενικές Εξουσιοδοτήσεις και Ειδικές Άδειες που χορηγούνται από τον Επίτροπο θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες περί ανταγωνισμού της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αναπροσαρμογή nαραρτημάτων. 5. Ο Επίτροπος δύναται να αναπροσαρμόζει με Αποφάσεις το περιεχόμενο των Παραρτημάτων Ι, 11 και 111 του παρόντος Διατάγματος, με την επιφύλαξη των διατάξεων του Νόμου και του παρόντος Διατάγματος. ΜΕΡΟΣ 11 - ΕΚΔΟΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ Έκδοση Γενικών Εξουσιοδοτήσεων. 6. Ο Επίτροπος δύναται, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος Διατάγματος, και τηρουμένων των διατάξεων των άρθρων 20 (κγ) και 127 του Νόμου, να εγγράφει και να εξουσιοδοτεί δυνάμει Γενικής Εξουσιοδότησης την ίδρυση, λειτουργία και παροχή ταχυδρομικών δικτύων ή/και υπηρεσιών.

3 3540 Γενικές Εξουσιοδοτήσεις. 7.-(1) Γενικές εξουσιοδοτήσεις απαιτούνται για την παροχή κάθε ταχυδρομικής υπηρεσίας, ως προς την ίδρυση, λειτουργία ή/και παροχή ταχυδρομικών δικτύων ή/και υπηρεσιων, για τις μη αποκλειστικές υπηρεσίες, οι οποίες είναι εκτός του πεδίου της καθολικής υπηρεσί"ας όπως ορίζεται στο άρθρο 122 του Νόμου εκτός από τις περιπτώσεις που 'δεν απαιτείται άδεια κατ' εφαρμογήν των άρθρων 127(2) ή/και 127(3) του Νόμου. Εγγραφή. 8. Η παροχή οποιασδήποτε ταχυδρομικής υπηρεσίας υπό το καθεστώς Γενικής Εξουσιοδότησης, ως προς την ίδρυση, λειτουργία ή/και παροχή ταχυδρομικών δικτύων ή/και υπηρεσιών κατά τα διαλαμβανόμενα στο Άρθρο 7 του παρόντος Διατάγματος δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής που προνοείται στο παρόν μέρος του Διατάγματος, κατ' εφαρμογήν του άρθρου 131 του Νόμου. Διατάγματα. 9.-(1) Ο Επίτροπος εκδίδει Απόφαση κατ' εφαρμογή του άρθρου 20 (κγ) του Νόμου στα οποία καθορίζονται τα ακόλουθα: (α) Το είδος ή τα είδη ταχυδρομικών δραστηριοτήτων που υπόκεινται σε γενική εξουσιοδότηση. (β) Τους όρους, προϋποθέσεις και περιορισμούς αναφορικά με τη λείτουργία των εν λόγω ταχυδρομικών δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις διάταξεις του Νόμου και του Μέρους 111 του παρόντος Διατάγματος. (γ) Τα στοιχεία, πληροφορίες και έγγραφα που απαιτούνται για την παροχή των εν λόγω ταχυδρομικών δραστηριοτήτων σύμφωνα με το υπόδειγμα δήλωσης εγγραφής που περιλαμβάνεται στο Παράρτημα Ι του παρόντος Διατάγματος. Διαδικασία Εγγραφής. 10.-(1) Ο ενδιαφερόμενος οργανισμός υποβάλλει στον Επίτροπο συμπληρωμένη δήλωση εγγραφής σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος Ι του παρόντος Διατάγματος, στην οποία, (α) δηλώνεται η πρόθεση του ενδιαφερόμενου οργανισμού να προβεί σε παροχή μίας ή περισσότερων ταχυδρομικών υπηρεσιών που υπόκεινται σε Γενική Εξουσιοδότηση. (β) περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία, πληροφορίες και έγγραφα που προβλέπονται στο Παράρτημα Ι του παρόντος Διατάγματος.

4 3541 Εξουσίες Επιτρόπου και δικαιώματα ενδιαφερόμενων Οργανισμών. 11.-(1) Ο ενδιαφερόμενος Οργανισμός δύναται να παρέχει τη συγκεκριμένη ταχυδρομική υπηρεσία, η οποία περιγράφεται στη δήλωση εγγραφής μετά την παρέλευση δεκατεσσάρων (14) ημερών από την κατάθεση της εν λόγω δήλωσης εγγραφής με την επιφύλαξη των παραγράφων (2) και (3) του παρόντος άρθρου.. (2) Εάν η δήλωση εγγραφής δεν είναι πλήρης, ο Επίτροπος κοινοποιεί σχετική ειδοποίηση στον ενδιαφερόμενο οργανισμό μέσα σε δεκατέσσερις ημέρες από την κατάθεση της δήλωσης του και η περίοδος των δεκατεσσάρων (14) ημερών που αναφέρεται στην παράγραφο (1) αρχίζει από την ημερομηνία κατάθεσης της πλήρους συμπληρωμένης δήλωσης εγγραφής. (3) Σε περίmωση που ο Επίτροπος κρίνει ότι απαιτούνται επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την παροχή ταχυδρομικής υπηρεσίας, η οποία αποτελεί αντικείμενο της δηλωσης εγγραφής, δύναται με αιτιολογημένη απόφασή του η οποία εκδίδεται εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών, να ζητήσει από τον ενδιαφερόμενο οργανισμό να παρατείνει τη μη παροχή της εν λόγω ταχυδρομικής υπηρεσίας για περίοδο μέχρι τέσσερις (4) εβδομάδες από την ημερομηνία κατάθεσης της δήλωσης εγγραφής. (4) Με την επιφύλαξη του άρθρου 12, ο Επίτροπος δύναται να απαγορεύσει την παροχή Ταχυδρομικών Υπηρεσιών υπό καθεστώς Γενικής Εξουσιοδότησης, μόνο αν η παροχή των εν λόγω υπηρεσιών κριθεί ότι υπόκεινται σε καθεστώς Ειδικής Άδειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 128 (2) του Νόμου και του παρόντος Διατάγματος, ή δεν είναι επιτρεπτή για οποιουσδήποτε άλλους λόγους, οι οποίοι συνιστούν παραβίαση του Νόμου και των δυνάμει αυτού Κανονισμών, Διαταγμάτων και Αποφάσεων. Τροποποίηση δήλωσης εγγραφής από τον εξουσιοδοτημένο οργανισμό. 12.-(1) Σε περίmωση κατά την οποία υπάρξει οποιαδήποτε τροποποίηση είτε για την παροχή επιπρόσθετων ή τη διακοπή στην παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών, είτε στα στοιχεία ή/και στις πληροφορίες που έχουν κατατεθεί στη σχετική δήλωση εγγραφής, ο οργανισμός ο οποίος παρέχει την ταχυδρομική υπηρεσία, με βάση συγκεκριμένη γενική εξουσιοδότηση, οφείλει να καταθέσει νέα δήλωση εγγραφής ως ακολούθως: (α) σε περίπτωση παροχής επιπρόσθετων ταχυδρομικών υπηρεσιών, ακολουθώντας τη διαδικασία του Άρθρου 1 Ο, του παρόντος Διατάγματος,

5 3542 (β) σε περίπτωση διακοπής στην παροχή ορισμένων εκ των ταχυδρομικών υπηρεσιών για τις οποίες έχει υποβάλει ήδη δήλωση εγγραφής σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος Μέρους του Διατάγματος, δηλώνοντας την εν λόγω ενέργεια, (γ) σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής στα στοιχεία ή/και στις πληροφορίες που έχουν ήδη δηλωθεί, κοινοποιώντας κάθε τροποποίηση εντός μίας (1) εβδομάδας από την τέλεσή της. (2) Στην περίπτωση που αναφέρεται ανωτέρω στην παράγραφο 1 (α), όταν η νέα αίτηση εγγραφής παραδίνεται στον Επίτροπο, το Άρθρο 11 του παρόντος Διατάγματος εφαρμόζεται mutatis mutandis. ΜΕΡΟΣ 111- ΟΡΟΙ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓενlκοΙ όροι. 13. Ο Επίτροπος δύναται να θέτει οποιοδήποτε από τους γενικούς όρους που αναφέρονται πιο κάτω, σε όλες τις Γενικές Εξουσιοδοτήσεις, εφόσον οι όροι αυτοί είναι δικαιολογημένοι και συμβατοί με την αρχή της αναλογικότητας: (α) όρους που αποσκοπούν στη διασφάλιση συμμόρφωσης προς τις συναφείς βασικές απαιτήσεις. (β) όρους που διασφαλίζουν τις αρχές της ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης των χρηστών. (γ) όρους που διασφαλίζουν το απόρρητο της ταχυδρομικής επικοινωνίας, το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής των πολιτών και διαφυλάττουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. (δ) όρους που αποσκοπούν στην αποτροπή αθέμιτου ανταγωνισμού στις αγορές ταχυδρομικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων μέτρων για διασφάλιση της ισότιμης αμερόληπτης τιμολόγησης και την αποφυγή στρέβλωσης του ανταγωνισμού. (ε) όρους που αποσκοπούν στην προστασία του καταναλωτή συμπεριλαμβανομένων του χάρτη υποχρεώσεων προς τον καταναλωτή, της ατομικής σύμβασης, της επιτροπής επίλυσης διαφορών και του συστήματος παρακολούθησης και εντοπισμού ταχυδρομικών αντικειμένων. Ο Επίτροπος θα εξειδικεύσει τους πιο πάνω όρους με την έκδοση Απόφασης.

6 3543 Τροποποίηση όρων και προϋποθέσεων Γενικών Εξουσιοδοτήσεων, 14.-(1) Ο Επίτροπος δύναται να τροποποιεί τους όρους για την παροχή συγκεκριμένων ταχυδρομικών υπηρεσιών υπό καθεστώς Γενικής Εξουσιοδότησης με αιτιολογημένη απόφαση του, τηρούμενης της αρχής της αναλογικότητας. (2) στις περιmώσεις όπου τροποποίηση όρων, κατόπιν απόφασης του Επιτρόπου, επηρεάζει την παροχή υφιστάμενων ταχυδρομικών υπηρεσιών που έχουν εγγραφεί υπό καθεστώς Γενικής Εξουσιοδότησης, ο Επίτροπος δημοσιοποιεί την πρόθεση του έξι (6) εβδομάδες προηγουμένως και διαβουλεύεται με τους επηρεαζόμενους, καλώντας τα ενδιαφερόμενα μέρη να εκφράσουν τις απόψεις τους πριν τη λήψη της οριστική'ς απόφασης του, η οποία δύναται να επιβάλλει την προτεινόμενη από αυτόν τροποποίηση. Διάρκεια Γενικών Εξουσιοδοτήσεων, 15.-(1) Οι Γενικές Εξουσιοδοτήσεις ισχύουν για χρονικό διάστημα πέvτε (5) ετών, εκτός εάν άλλως προνοείται από την ίδια τη Γενική Εξουσιοδότηση. (2) Ένα μήνα πριν από τη λήξη της ισχύος των Γενικών Εξουσιοδοτήσεων ο Επίτροπος δύναται να παρατείνει τη Γενική Εξουσιοδότηση με την έκδοση Απόφασης, εφόσον ο ίδιος το θεωρεί εύλογο. Ανάκληση Γενικών Εξουσιοδοτήσεων, 16. Ο Επίτροπος δύναται ολικά ή μερικά να αναστέλλει ή να ανακαλεί την άδεια παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών υπό καθεστώς Γενικής Εξουσιοδότησης, κατ' εφαρμογήν των διατάξεων του άρθρου 134 του Νόμου και του παρόντος Διατάγματος, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του και με την επιφύλαξη της αρχής της αναλογικότητας και της προστατευόμενης εμπιστοσύνης του δικαιούχου, χωρίς να εισάγονται διακρίσεις μεταξύ των παροχέων ταχυδρομικών υπηρεσιών. Τερματισμός Ταχυδρομικής δραστηριότητας, 17.-(1) Σε περίπτωση κατά την οποία, πρόσωπο το οποίο παρέχει ταχυδρομικές υπηρεσίες, με βάση γενική εξουσιοδότηση, επιθυμεί να παραιτηθεί από την εν λόγω ταχυδρομική υπηρεσία, οφείλει να πληροφορήσει γραmώς προς τούτο τον Επίτροπο, το αργότερο τριάντα (30) ημέρες πριν τον τερματισμό παροχής της εν λόγω δραστηριότητας, υποβάλλοντας ενδεχομένως νέα δήλωση εγγραφής κατάλληλα συμπληρωμένη σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος Ι του παρόντος Διατάγματος.

7 3544 (2) Για τις περιmώσεις που αναφέρονται στην παράγραφο (1) του παρόντος Διατάγματος, δεν καταβάλλονται οποιαδήποτε επιπρόσθετα τέλη και δεν επιστρέφονται οποιαδήποτε τέλη έχουν ήδη καταβληθεί. Οποιαδήποτε οφειλόμενα τέλη καταβάλλονται μέχρι την κοινοποιημένη ημερομηνία λήξης παροχής της εν λόγω ταχυδρομικής υπηρεσίας. Συγχώνευση και σύμπραξη για τη παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών. 18. Σε περίmωση που Νομικό πρόσωπο το οποίο υπέβαλε τη δήλωση εγγραφής προβεί σε σύμπραξη ή συγχώνευση με άλλο Νομικό πρόσωπο, το δεύτερο Νομικό πρόσωπο υποχρεούται να γνωστοποιήσει στον Επίτροπο, τη λήξη παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών από το πρώτο, σύμφωνα με το άρθρο 17 (1) του παρόντος Διατάγματος. Το δεύτερο Νομικό πρόσωπο υποχρεούται επίσης. γα προβεί σε τροποποίηση της δήλωσης εγγραφής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 12 του παρόντος Διατάγματος εφόσρν έχει ήδη υποβάλει τέτοια, ή να προβεί σε δήλωση εγγραφής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 1 Ο του παρόντος Διατάγματος, εφόσον μέχρι την ημερομηνία συγχώνευσης δεν παρείχε ταχυδρομικές υπηρεσίες, ώστε να δικαιούται να παρέχει τις πρόσθετες υπηρεσίες που παρείχε το πρώτο νομικό πρόσωπο. Μητρώο αδειών και Δημοσίευση πληροφοριών. 19.-(1) Σε περίmωση που η δήλωση εγγραφής του ενδιαφερόμενου οργανισμού γίνει αποδεκτή από τον Επίτροπο, αυτή καταχωρείται στο Μητρώο Αδειών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 134 του Νόμου και του παρόντος Διατάγματος (2) Η καταχώρηση στο Μητρώο Αδειών περιλαμβάνει τις. ακόλουθες πληροφορίες: (α) Αύξοντα αριθμό καταχώρησης στο Μητρώο Αδειών. (β) Όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και οργανισμού. τηλεομοιότυπο, ιστοσελίδα του (γ) Νομική μορφή του οργανισμού, τον αριθμό εγραφής του και εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους στην Κυπριακή Δημοκρατία. (δ) Περιγραφή των προσφερόμενων υπηρεσιών. ταχυδρομικών (ε) Τεχνικά στοιχεία για τη χρησιμοποιούμενη υποδομή. (στ) Τυχόν μεταβολές στο καθεστώς Γενικής Εξουσιοδότησης του εν λόγω οργανισμού.

8 3545 (ζ) Ημερομηνία δήλωσης εγγραφής. (3) Ο Επίτροπος διασφαλίζει ότι το Μητρώο που αναφέρεται στην παράγραφο (1) του παρόντος Άρθρου είναι δημόσια διαθέσιμο. Συμμόρφωση με τους όρους και προϋποθέσεις Γενικής Εξουσιοδότησης. 20.-(1) Τα πρόσωπα που παρέχουν ταχυδρομικές υπηρεσίες υπό καθεστώς Γενικής Εξουσιοδότησης δεσμεύονται κατά απόλυτο τρόπο από τα δεδηλωμένα στις δηλώσεις εγγραφής τους και δεν πρέπει να υπερβαίνουν το περιεχόμενο τους ή τους όρους και προϋποθέσεις που θέτει ο Επίτροπος για την παροχή των εν λόγω ταχυδρομικών υπηρεσιών, ή άλλων υποχρεώσεων που συνεπάγονται η εφαρμογή του Νόμου και Διαταγμάτων αυτού, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων Αποφάσεων του Επιτρόπου. (2) Ο Επίτροπος κατ' εφαρμογή του άρθρου 133 του Νόμου, διασφαλίζει τη συμμόρφωση όλων των εξουσιοδοτημένων οργανισμών σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου (1) του παρόντος Άρθρου. Σε περιπτώσεις στις οποίες ο Επίτροπος πιστεύει 9ΤΙ υπάρχει παράβαση όρου της Γενικής Εξουσιοδότησης εφαρμόζονται αναλογικά οι διατάξεις του Διατάγματος αναφορικά με τις διαδικασίες ακροάσεων και της επιβολής διοικητικών προστίμων και άλλων κυρώσεων. (3) Μετά το πέρας της διαδικασίας που ακολουθείται σύμφωνα με το πιο πάνω εδάφιο, και εφόσον δεν επέλθει σύμφωνία μεταξύ του Επιτρόπου και του αδειοδοτημένου, ή το πρόσωπο δεν επανορθώσει την παράβαση, ο Επίτροπος δύναται να εκδώσει διάταγμα κατ' εφαρμογή του άρθρου 133 του Νόμου, το οποίο δύναται να προβλέπει: (α) ότι ο οργανισμός, προσωρινά δεν δικαιούται να επωφελείται της Γενικής Εξουσιοδότησης ή/και (β) με την επιφύλαξη του Άρθρου 40 του παρόντος Διατάγματος, την επιβολή προστίμου το οποίο δεν υπερβαίνει τις τρείς χιλιάδες λίρες Κύπρου (ΛΚ 3000) (γ) την ανάκληση του δικαιώματος παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών υπό το καθεστώς Γενικής Εξουσιοδότησης σε περιτώσεις σοβαρών ή συστηματικών παραβάσεων των όρων της άδειας.

9 3546 ΜΕΡΟΣ ιν-χορηγηση ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ Χορήγηση Ειδικών Αδειών. 21.-(1) Ο Επίτροπος δύναται, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος Διατάγματος και τηρούμενων των διατάξεων των άρθρων 127 και 128 (2) του Νόμου να χορηγεί Ειδικές Άδειες για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών. (2) Ειδική Άδεια απαιτείται: (α) για την εξασφάλιση παροχής καθολικής υπηρεσίας ταχυδρομικών υπηρεσιών και (β) για τις μη αποκλειστικές υπηρεσίες που εμπίπτουν στο πεδίο της καθολικής υπηρεσίας όπως ορίζεται στο άρθρο 122 του Νόμου. Σε περίπτωση που ο Επίτροπος αποφασίσει να χορηγήσει στον αιτητή την αιτηθείσα άδεια, εκδίδει και αποστέλλει στον αιτητή κατάλληλα συμπληρωμένο το έντυπο που φαίνεται στο Παράρτημα 111 του παρόντος Διατάγματος. Άσκηση Ταχυδρομικών δραστηριοτήτων. 22. Η άσκηση οποιωνδήποτε ταχυδρομικών δραστηριοτήτων υπό το καθεστώς Ειδικών Αδειών ως προς την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης της Ειδικής άδειας που. προνοείται στο παρόν Μέρος του Διατάγματος κατ' εφαρμογήν των άρθρων 127 και 128 του Νόμου. Υποχρεώσεις και ΕξουσΙες Επιτρόπου. 23.-(1) Ο Επίτροπος, κατέφαρμογήν του άρθρου 128 του Νόμου εκδίδει απόφαση στην οποία καθορίζονται τα ακόλουθα: (α) τα καθορισμένα από αυτόν κριτήρια επί των οποίων θα κριθούν οι αιτήσεις για την χορήγηση των αδειών. (β) τα κριτήρια και προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι αιτητές για τη χορήγηση των αδειών. (γ) τη διεύθυνση στην οποία τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα μπορούν να αποτείνονται για περισσότερες πληροφορίες. (δ) το έντυπο αιτητή όπως αυτό καθορίζεται στο Παράρτημα 11 του παρόντος Διατάγματος.

10 3547 (ε) τον αρμόδιο λειτουργό, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τηλεομοιότυπου και την ηλεκτρονική διεύθυνση του αρμόδιου λειτουργού στον οποίο πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις. (ζ) οποιοδήποτε άλλο θέμα το παρόν Διάταγμα αναφέρει ως υποχρεωτικά καθορισμένο. Υποβολή αιτήσεων και διευκρινίσεων. (2) Η αίτηση υποβάλλεται στο Γραφείο του Επιτρόπου και πρέπει να περιέχει όλες τις πληροφορίες και όλα τα έγραφα που αναφέρονται στο έντυπο αίτησης του Παραρτήματος 11 του παρόντος Διατάγματος. (3) Σε περίmωση που δεν έχουν προσκομιστεί όλες οι πληροφορίες και τα έγγραφα που αναφέρονται στο έντυπο αίτησης του Παραρτήματος 11 του παρόντος Διατάγματος, ο Επίτροπος εντός προθεσμίας 15 (δεκαπέντε) ημερών από την παραλαβή της αίτησης ζητά εγγράφως από τον αιτούμενο τη χορήγηση της Ειδικής Άδειας να προσκομίσει τα ελλείποντα έγγραφα/πληροφορίες. Νοείται, ότι η μη έκφραση σχολίων από τον Επίτροπο δεν δημιουργεί τεκμήριο αποδοχής του, ότι οι πληροφορίες που κατατέθηκαν είναι πλήρεις, αληθείς και ακριβείς. (4) Σε περίπτωση που ο EτrίτρoΠOς κατ' εφαρμογή της παραγράφου (3) του παρόντος Άρθρου, ζητήσει από τον αιτητή να υποβάλει κάποιο ή κάποια από τα έγγραφα τα οποία αναφέρονται στο έντυπο αίτησης του Παραρτήματος 11 του παρόντος Διατάγματος, ο αιτούμενος τη χορήγηση της Ειδικής Άδειας οφείλει να προσκομίσει εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την κοινοποίηση σ' αυτόν του σχετικού εγγράφου του Γραφείου του Επιτρόπου, με το οποίο ζητείται η απαραίτητη συμπλήρωση της αίτησης του, όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί από τον Επίτροπο μέχρι δεκαπέντε (15) πρόσθετες ημέρες, σε ειδικά αιτιολογημένες περιmώσεις και κατόπιν αιτήματος του ενδιαφερομένου. Σε περίmωση μη έγκαιρης υποβολής των στοιχείων από τον αιτούμενο τη χορήγηση άδειας, η αίτηση anoppimetal. (5) Η περίοδος των έξι (6) εβδομάδων, που αναφέρεται στη παράγραφο (1) του παρόντος Άρθρου, μπορεί να παρατείνεται έως δύο (2) μήνες από την υποβολή της πλήρους αιτήσεως, σε εξαιρετικές και ειδικά δικαιολογημένες περιπτώσεις εφόσον η αξιολόγηση των αιτήσεων δεν είναι αντικειμενικά εφικτή μέσα στην προθεσμία των έξι (6) εβδομάδων

11 3548 Κριτήρια και προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι αlτητές. 24. Αιτητής κρίνεται από τον Επίτροπο κατάλληλος για να του χορηγηθεί ειδική άδεια, μέσω της διαδικασίας που αναφέρεται στο άρθρο 23 του παρόντος Διατάγματος εάν πληροί όλους τους πιο κάτω όρους: (α) διαθέτει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, εμπειρία και αξιοπιστία για να παρέχει τη σχετική υπηρεσία, (β) διαθέτει τους απαραίτητους χρηματοοικονομικούς πόρο.υς ή αποδείξει τη δυνατότητα του να εξασφαλίσει τους πόρους αυτούς, για να παρέχει τη σχετική υπηρεσία, (γ) διαθέτει εμπορική και διαχειριστική ικανότητα και αξιοπιστία να παρέχει τις υπηρεσίες που αποτελούν το αντικείμενο της άδειας, (δ) διαθέτει αποδεδειγμένη φερεγγυότητα και αξιοπιστία σε σχέση με την εμπλοκή του ή μη σε υποθέσεις mώχευσης, διάλυσης εταιρίας, ανάκλησης ή αναστολής Ειδικής Άδειας ή επιβολής κυρώσεων λόγω σοβαρής παράβασης υποχρεώσεων που απορρέουν από το Νόμο και τους σχετικούς με αυτόν Κανονισμούς και Διατάγματα, (ε) ανάλογα με την περίπτωση, πληροί οποιαδήποτε άλλα κριτήρια θέσει ο Επίτροπος, που δυνατό να αφορούν στη διασφάλιση ή στην προώθηση του ανταγωνισμού. Αξιολόγηση αιτήσεων. 25.-(1) Οι αιτήσεις που υποβάλλονται δυνάμει διαδικασίας που αναφέρεται στο άρθρου 23 του παρόντος Διατάγμτος εξετάζονται και αξιολογούνται από τον Επίτροπο, λαμβάνοντας υπόψη όλα ή οποιαδήποτε από τα πιο κάτω στοιχεία, προκειμένου να χορηγηθεί από τον Επίτροπο η σχετική Ειδική Άδεια: (α) το βαθμό στον οποίο πληρούνται τα κριτήρια που αναφέρονται στο άρθρο 24 του παρόντος Διατάγματος (β) το επιχειρησιακό σχέδιο (γ) την παροχή στον Επίτροπο όλων των πληροφοριών και εγγράφων που απαιτούνται από το έντυπο αίτησης του Παραρτήματος 11 του παρόντος Διατάγματος

12 3549 (δ) κάθε άλλο εύλογο στοιχείο, ανάλογα με τη φύση της άδειας, το οποίο ήθελε αποφασίσει ο Επίτροπος ώστε να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις που καθορίζονται στο άρθρο 128 (3) του Νόμου Άρνηση χορήγησης ειδικής άδειας. 26. Εφόσον πληρούνται οι πιο πάνω προϋποθέσεις ο Επίτροπος δύναται να αρνηθεί τη χορήγηση Ειδικής Άδειας μόνο στις περιmώσεις οι οποίες περιοριστικά αναφέρονται στο άρθρο 129 (4) του Νόμου. ΜΕΡΟΣ ν - ΟΡΟΙ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ Γενικοί όροι σε Ειδικές Άδειες. 27. Ο Επίτροπος δύναπ;χι να θέτει οποιονδήποτε από τους γενικούς όρους που ορίζονται πιο κάτω στο παρόν Άρθρο, σε οποιεσδήποτε και όλες τις Ειδικές Άδειες, εφόσον οι όροι αυτοί είναι δικαιολογημένοι και συμβατοί με την αρχή της αναλογικότητας: (α) όρους που αποσκοπούν στη διασφάλιση συμμόρφωσης προς την ποιότητα των υπηρεσιών (β) όρους που αποσκοπούν στην αποτροπή αθέμιτου ανταγωνισμού στις ταχυδρομικές υπηρεσίες (γ) όρους που αποσκοπούν στη διασφάλιση συμμόρφωσης του απόρρητου των ταχυδρομικών αντικειμένων Ειδικοί όροι σε Ειδικές Άδειες. 28. Ο Επίτροπος δύναται να θέτει οποιονδήποτε από τους ειδικούς όρους, που ορίζονται πιο κάτω, σε ειδικές άδειες, εφόσον οι όροι αυτοί είναι δικαιολογημένοι και συμβατοί με την αρχή της αναλογικότητας: (α) όρους σε σχέση με το πεδίο δραστηριοτήτων, τον τομέα υπηρεσιών και τις απαιτήσεις των υπηρεσιών, περιλαμβανομένης της παροχής καθολικής υπηρεσίας (β) όρους σε σχέση με την ποιότητα, το διαθέσιμο και τις ώρες λειτουργίας (γ) όρους σε σχέση με τη διάρκεια της άδειας και του χρόνου έναρξης παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών (δ) όρους σε σχέση με τις γενικές συνθήκες που διέπουν τις σχέσεις με τους χρήστες των υπηρεσιών

13 3550 (ε) όρους σε σχέση με τις υποχρεώσεις για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την οικονομική κατάσταση, τις αλλαγές στη μετοχική ιδιοκτησία, την ποιότητα των υπηρεσιών, τις δραστηριότητες και τα παράπονα (στ) όρους σε σχέση με την ασφάλεια του ταχυδρομικού δικτύου όσον αφορά την μεταφορά επικίνδυνων αγαθών (ζ) όρους σε σχέση με την προστασία των δεδομένων (η) όρους σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος (θ) όρους πρόσβασης και τιμολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών (ι) όρους σε σχέση με τους όρους για τροποποίηση, ανανέωση, αναστολή και ανάκτηση (κ) όρους σχετικά με τους περιορισμούς σε ορισμένες δραστηριότητες (λ) κάθε άλλοι όροι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Νόμου και των δυνάμει αυτού εκδιδομένων Κανονισμών, Διαταγμάτων και Αποφάσεων οι οποίοι θα ήταν εύλογο να προβλέπονται ειδικά στις Ειδικές Άδειες. Όροι υπό επιφύλαξη. 29. Οι πιο πάνω όροι ισχύουν με την επιφύλαξη: (α) Οποιωνδήποτε τυχόν άλλων νομικών όρων που δεν αφορούν ειδικά τον τομέα των ταχυδρομικών υπηρεσιών, (β) μέτρων ληφθέντων από τη Δημοκρατία σύμφωνα με τις απαιτήσει του δημοσίου συμφέροντος, με την επιφύλαξη των τυχόν υποχρεώσεων της Δημοκρατίας που συνδέονται με τη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της συναφούς νομοθεσίας, στο βαθμό που αυτές τυχγάνουν εφαρμογής, και ιδίως μέτρων σχετικών με τα δημόσια ήθη, τη δημόσια ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης εγκληματικών δραστηριοτήτων, και τη δημόσια τάξη. Τροποποίηση όρων Ειδικων Αδειων. 30.-(1) Ο Επίτροπος δύναται να τροποποιεί όρους Αδειών με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του, και επιφύλαξη της αρχής της αναλογικότητας. Ειδικών με την

14 3551 (2) Στις περιπτώσεις τροποποίησης όρων Ειδικής Άδειας, ο Επίτροπος κοινοποιεί την πρόθεση του τουλάχιστον έξι (6) εβδομάδες προηγουμένως και διαβουλεύεται με τους επηρεαζόμενους, καλώντας τα ένδιαφερόμενα μέρη να εκφράσουν τις απόψεις τους πριν τη λήψη της οριστικής απόφασης του, η οποία δύναται να επιβάλλει την προτεινόμενη από αυτόν τροποποίηση.. Διάρκεια Ειδικων Αδειων. 31. Οι Ειδικές Άδειες χορηγούνται για ελάχιστη περίοδο τριών ετών και μέγιστη περίοδο δέκα ετών. Παράταση διάρκειάς και ανανέωση Ειδικής Άδειας. 32.-(1) Παράταση της διάρκειας ισχύος Ειδικής Άδειας επιτρέπεται μόνο σε ειδικά αιτιολογημένες περιπτώσεις και εφόσον από την παράταση δεν επέρχεται περιορισμός του ανταγωνισμού. (2) Αιτήσεις για παράταση της ισχύος Ειδικής Άδειας υποβάλλονται στον Επίτροπο, ο οποίος τις κάνει αποδεκτές, μόνο σε ειδικά αιτιολογημένες περιπτώσεις ως κρίνει εύλογο. (3) Η αίτηση για παράταση πρέπει να υποβάλλεται από το ενδιαφερόμενο μέρος έξι (6) μήνες πριν από τη λήξη της ισχύος της Ειδικής Άδειας και να συνοδεύεται από όλα τα δικαιολογητικά και έγγραφα, τα οποία κατά την κρίση του δικαιολογούν την παράταση της διάρκειας ισχύος της Ειδικής Άδειας.. (4) Η Απόφαση του Επιτρόπου για την παράταση εκδίδεται εντός προθεσμίας (30) τριάντα ημερών από την κατάθεση της αίτησης. (5) Με την Απόφαση για την παράταση της ισχύος Ειδικής Άδειας, είναι δυνατόν ο Επίτροπος να τροποποιεί τους όρους της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 129 (3) του Νόμου και του άρθρου 30 του παρόντος Διατάγματος. Ανανέωση Ειδικής Άδειας. 33.-(1) Οι Ειδικές Άδειες είναι δυνατόν να ανανεώνονται με Απόφαση του Επιτρόπου για περίοδο που καθορίζεται από τον Επίτροπο και που δεν υπερβαίνει χρονική περίοδο ίση με την αρχική διάρκεια τους, εκτός εάν συντρέχει περίmωση ανάκλησης της Ειδικής Αδειας. (2) Η αίτηση για ανανέωση Επίτροπο τουλάχιστο (6) έξι διάρκειας της Ειδικής Άδειας. εκδίδεται εντός προθεσμίας κατάθεση της αίτησης. πρέπει να υποβάλλεται στον μήνες πριν από τη λήξη της Η Απόφαση για την ανανέωση (30) τριάντα ημερών από την

15 3552 (3) Με την Απόφαση για την ανανέωση της Ειδικής Άδειας, είναι δυνατόν ο Επίτροπος να τροποποιεί τους όρους της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 129(3)του Νόμου και του άρθρου 30 του παρόντος Διατάγματος. Ανάκληση και Αναστολή Ειδικής Άδειας. 34. Ο Επίτροπος δύναται ολικά ή μερικά να αναστέλλει ή να ανακαλεί Ειδικές Άδειες, κατ' εφαρμογήν των διατάξεων του άρθρου 134 με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του και με την επιφύλαξη της αρχής της αναλογικότητας και της προστατευόμενης εμπιστοσύνης του δικαιούχου, χωρίς να εισάγονται διακρίσεις μεταξύ των παρόχων ταχυδρομικιjjν υπηρεσιών. Λήξη Ειδικής Άδειας. 35.-(1) Ειδική Άδεια θεωρείται ότι έχει λήξει: (α) με το πέρας της χρονικής περιόδου ισχύος της και εφόσον δεν παραταθεί ή ανανεωθεί, (β) σε περίπτωση ανάκλησης της, σύμφωνα με το άρθρο 134 του Νόμου, (γ) σε περίmωση παραίτησης του δικαιούχου της. (2) Σε περίπτωση κατά την οποία, κάτοχος Ειδικής Άδειας, επιθυμεί να παραιτηθεί από την ταχυδρομική δραστηριότητα την οποία ασκεί, οφείλει να πληροφορήσει γραmώς προς τούτο τον Επίτροπο (30) τριάντα ημέρες πριν τη λήξη άσκησης της εν λόγω δράστηριότητας. Εκχώρηση αδειών και παραχώρηση δικαιωμάτων. 36.-(1) Σε οποιαδήποτε περίπτωση, εκχώρηση ή μεταβίβαση χορηγηθείσας Ειδικής Άδειας πρέπει να γνωστοποιείται στον Επίτροπο. Η εκχώρηση ή μεταβίβαση δεν τίθεται σε εφαρμογή πριν εγκριθεί από τον Επίτροπο κατ' εφαρμογή του άρθρου 134 (2) του Νόμου. (2) Σε οποιαδήποτε περίmωση, εκχώρηση δικαιωμάτων του κατόχου της Ειδικής Άδειας, η οποία γίνεται με την μεταβίβαση ή εκμίσθωση δικαιωμάτων που απορρέουν από την Ειδική Άδεια ή την από κοινού εκμετάλλευση της Ειδικής Άδειας πρέπει να γνωστοποιείται από τον αδειούχο στον Επίτροπο. Η παραχώρηση αυτή τίθεται σε εφαρμογή μόνο μετά την έγκριση του Επιτρόπου, κατ' εφαρμογή του άρθρου 134 (2) του Νόμου και η οποία εκδίδεται εντός :rpιάντα (30) ημερών από την επομένη της παραλαβής της γνωστοποίησης ή, σε περίπτωση που τα στοιχεία που περιέχονται στη γνωστοποίηση κρίνονται ανεπαρκή, εντός τριάντα (30) ημερών από την επομένη της παραλαβής του συνόλου των στοιχείων.

16 3553 (3) Η γνωστοποίηση προς τον Επίτροπο των πληροφοριών που αναφέρονται στις παραγράφους (2) και (3) του παρόντος άρθρου, περιλαμβάνει τα στοιχεία που προβλέπονται στο Παράρτημα 11, του παρόντος Διατάγματος, καθώς και όσα άλλα στοιχεία ζητήσει ο Επίτροπος προκειμένου να καταλήξει στην απόφαση του. Μητρώο Αδειών Δημοσίευση πληροφοριών. και 37.-(1) Με την χορήγηση της Ειδικής Άδειας ενημερώνεται το Μητρώο Αδειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 134(3) του Νόμου και του παρόντος Διατάγματος. (2) Η καταχώρηση στο Μητρώο Αδειών περιλαμβάυει τις ακόλουθες πληροφορίες: (α) Αύξοντα αριθμό καταχώρησης στο Μητρώο Αδειών. (β) Όνομα και διεύθυνση του K~Tόxoυ Ειδικής Άδειας. (γ) Νομική μορφή του κατόχου εξουσιοδοτημένους αντιπρόσωπους Δημοκρατία. Ειδικής Άδειας και του στην Κυπριακή (δ) Περιγραφή του αντικειμένου της ταχυδρομικής δραστηριότητας. (ε) Κάθε τροποποίηση της Άδειας, πιθανή ακύρωση, παράταση, ανανέωση ή λήξη της Ειδικής Άδειας. (στ) Ημερομηνία χορήγησης της Ειδικής Άδειας. (3) Ο Επίτροπος διασφαλίζει ότι το Μητρώο που αναφέρεται στην παράγραφο (1) του παρόντος άρθρου είναι δημόσια διαθέσιμο. Συμμόρφωση με τους όρους, κριτήρια και προϋποθέσεις Ειδικής Άδειας. 38.-(1) Οι κάτοχοι Ειδικών Αδειών για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών, δεσμεύονται κατά απόλυτο τρόπο από τις πρόνοιες της Άδειας τους και δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους όρους που θέτει ο Επίτροπος για την άσκηση των εν λόγω ταχυδρομικών δραστηριοτήτων, ή άλλων υποχρεώσεων που συνεπάγονται η εφαρμογή του Νόμου, των Κανονισμών και Διαταγμάτων αυτού, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων αποφάσεων του Επιτρόπου. (2) Ο Επίτροπος κατ' εφαρμογή του άρθρου 133 του Νόμου, διασφαλίζει τη συμμόρφωση όλων των κατόχων Ειδικών Αδειών σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου (1) του παρόντος Άρθρου. Σε περιπτώσεις στις οποίες ο Επίτροπος πιστεύει ότι υπάρχει παράβαση όρου, κριτηρίου ή προϋπόθεσης της Ειδικής Άδειας, εφαρμόζονται οι διατάξεις του Διατάγματος περί Συλλογής Πληροφοριών και επιβολής Διοικητικού προστίμου.

17 3554 (3) Μετά το πέρας της διαδικασίας και εφόσον ο αδειούχος δεν επανορθώσει την παράβαση, ο Επίτροπος δύναται να εκδώσει Απόφαση κατ' εφαρμογή του άρθρου 133(3) του Νόμου, το οποίο δύναται να προβλέπει: (α) ότι ο αδειούχος δεν δικαιούται να επωφελείται της Ειδικής Άδειας ή/και (β) με την επιφύλαξη του άρθρου 42 του παρόντος Διατάγματος, την επιβολή προστίμου το οποίο δεν υπερβαίνει τις τρείς χιλιάδες λίρες Κύπρου (ΛΚ 3000) ή/και. (γ) την ανάκληση της Ειδικής Άδειας ΜΕΡΟΣ νι - ΤΕΛΗ ΑΔΕΙΩΝ Τέλη Γενικών Εξουσιοδοτήσεων και Ειδικών Αδειών. 39. Με την επιφύλαξη του παρόντος Διατάγματος, για τις περιmώσεις αξιολόγησης, έκδοσης, χορήγησης, εγγραφής, διαχείρισης, επιτήρησης, εφαρμογής και τροποποίησης Γενικών Εξουσιοδοτήσεων και Ειδικών Αδειών, που αναφέρονται στο παρόν Διάταγμα, ανάλογα με την περίmωση, καταβάλλονται τέλη όπου και όπως αυτό προνοείται στο Διάταγμα Περί Διοικητικών Τελών Αδειών (Ταχυδρομικών Υπηρεσιών). ΜΕΡΟΣ VII- ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, ΚΥΡΩΣΕΙΣ 40. Δυνάμει του εδαφίου (κ) του άρθρου 20 και του εδαφίου (γ) του άρθρου 20 του Νόμου και χωρίς περιορισμό των άλλων κυρώσεων που μπορεί να προβλέπει ο Νόμος, τα δυνάμει αυτού εκδιδόμενα Διατάγματα ή η άδεια του κοινοποιημένου φορέα εκμετάλλευσης, ο Επίτροπος δύναται να επιβάλει διοικητικό πρόστιμο κατ' εφαρμογή του περί Συλλογής Πληροφοριών και επιβολής Διοικητικού Προστίμου Διατάγματος σε κάθε κοινοποιημένο φορέα εκμετάλλευσης που παραβιάζει οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις του, που ορίζονται στο παρόν Διάταγμα. Κ.Δ.Π.596/ Με την έναρξη ισχύος του παρόντος Διατάγματος, οι περί Ρυθμίσεως Γενικών Εξουσιοδοτήσεων και Ειδικών Αδειών (Ταχυδρομικές Υπηρεσίες) Κανονισμοί καταργούνται τηρουμένων των προνοιών του άρθρου 161 (10) του Νόμου. ΜΕΡΟΣ ΙΧ - ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Έναρξη ισχύος των παρόντων Κανονισμών. 42. Το παρόν Διάταγμα τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

18 3555 r.e.p.h.e.t. (Αlτ.4) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘJ\ΠΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑλΎ ΔΡΟJ\ΠΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟl\fΟΣ ΤΟΥ 2004 ΔΗΛ.ΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟl\ιΠΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟ ΚΑ0ΕΣΤΩΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ* Έναρξη δραστηριότητας Τροποποίηση Τερματισμός Προτιθέμενη ημερομηνία εφαρμοylίς του αιτήματος ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ ::..:.:.',. :::: ::: :ηι: Ι λ ΚΟ:. ιιι: :/i :';;:( :"':....:..:.:::...:...:..:.,. :ι :::'..:'.:..:... /:.") :...

19 3556 * Ο αιτητής υποχρεούται όπως στην αίτησή του υποβάλει κατάλληλα υπογεγραμμένη τη συνημμένη "ΔΗΛΩΣΗ συμμόρφωσης του ενδιαφερόμενου οργανισμού προς τους όρους και προϋποθέσεις της γενικής εξουσιοδότησης ". ΣΤΟΙΧΕΙΑ ETAIPEIAΣ (στη περίπτωση εταιριών) ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

20 3557

21 3558 ΣΥΝΗl\1ΜΕΝΟ ΔΉΛΩΣΗ ΑΙΤΗΤΗ Δια της υπογραφής μου, πιο κάτω βεβαιώνω ότι όλα τα στοιχεία και πληροφορίες που έχουν δοθεί πιο πάνω είναι ορθά και αναλαμβάνω δέσμευση συμμόρφωσης προς τους όρους και προϋποθέσεις της Γενικής Εξουσιοδότησης.. Όνομα Αιτητή: Ημερομηνία: Υπογραφή και Σφραγίδα Αιτητή:

22 3559 Γ.Ε.Ρ.Η.Ε.Τ. (Αιτ. 5) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘl\1ΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑ..! ΤΑ-ΧΎΔΡΟl\ΠΚΩΝ \.ΊΙΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟl\10Σ ΤΟΥ 2004 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ* Η διαδικασία που προνοείται στο παρόν έντυπο πρέπει να ακολουθείται από όλα τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να παρέχουν ταχυδρομικ11 υπηρεσία, για την οποία απαιτείται η ΧΟΡΙ1γηση ειδl1c11ς άδειας. Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ 1. Ονοματεπώνυμο Αιτητή (εταιρεία ή πρόσωπο) 2. Διεύθυνση 3. Όνομα Υπεύθυνου Προσώπου 4. Αριθμός Τηλεφώνου 5. Αριθμός Τηλεομοιότυπου 6. Ηλεκτρονική Διεύθυνση 7. ΤαχυδρομΙΚ11 Διεύθυνση (σε περίπτωση που διαφέρει από πιο πάνω) ΣτοΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 1. Όνομα Εγγραφής Εταιρείας 2. Λειτουργικό Όνομα Εταιρείας (σε περίπτωση που διαφέρει από πιο πάνω) 3. Αριθμός Εγγραφής Εταιρείας 4. Είδος Επιχειρηματικής Δραστηριότητας Ο αιτητής υποχρεούται όπως στην αίτησι1 του υποβάλει κατάλληλα υπογεγραμμένη τη συνημμένη" ΔΗΛΩΣΗ ΑΙΤΗΤΗ".

23 3560 Β. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗ00ΥΝ Απο ΤΟΝ ΑΙΤΗΤΗ ΈΓΓΡΑΦΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 1. ΜεΤΟΧ1101 ή εταιρl1αί σύνθεση του αιτοίjντος. 2. Συμμετοχιι του αιτούντος σε άλλες Επιχειριισεις, οι οποίες ασκούν ταχυδρομικές δραστηριότητες. 3. Σε περίπτωση σύστασης Κοινοπραξίας, τις σχετικές συμβάσεις και λo~πά στοιχεία IlΛHpOΦOPIEΣ Απαιτείται η υποβολιι λειτουργικών πληροφοριών στην μορφή τεχνικής περιγραφιις η οποία να συμπεριλαμβάνει: 1. Περιγραφή αιτούμενης Άδειας. 2. Περιγραφιι ποιότητας και γεωγραφιloις κάλυψης των ταχυδρομικών δικτύων ή/και υπηρεσιών που ο αιτητής προτίθεται να παρέχει. 3. Περιγραφή χρησιμοποιούμενου μηχανογραφικού εξοπλισμού. 4. Συνοπτικό Επιχειρησιακό Σχέδιο, χρονικής διάρκειας αντίστοιχης της ισχύος της Δηλώσεως στο οποίο να εμφαίνονται κυρίως ποιοτικοί και οικονομικοί στόχοι της ταχυδρομικ.'"ής επιχείρησης.. 5. Περιγραφή μεταφορικών μέσων 6. Περιγραφή χώρων της ταχυδρομικής επιχείρησης (γραφεία, βοηθητικοί χώροι κτλ.) 7.' Περιγραφή αυτοματοποίησης διαλογής. XPHl\1ATOOIKONOM.IΚH, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΉ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Απαιτείται η υποβολιι στοιχείων και εγγράφων που να πιστοποιούν την Χρηματοοικονομική, Εμπορική, ΔιαχειρισΤΙΚΙ1 και ΤεχνιlOΙ Ικανότητα και Αξιοπιστία του αιτητll 1. Αποτελεσματικότητα 1.1 Στοιχεία από τα οποία προκύπτει το προβλεπόμενο και καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας. 1.2 Ισολογισμούς 11 αντίστοιχα έγγραφα των τελευταίων τριών (3) ετών. Σε περίπτωση νεοεισερχόμενου οργανισμού, αρκούν τα αντίστοιχα έγγραφα των εταίρων. 1.3 Εmχειρησιακό σχέδιο πέντε (5) ετών, συμπεριλαμβανομένων των τελών της Άδειας και του τρόπου χρηματοδοτήσεως τους και γραπτή τραπεζικ.'"ή βεβαίωση σχετικά με τη φερεγγυότητα σε σχέση με τα παραπάνω. 1.4 Άλλα ισοδύναμα στοιχεία, από τα οποία να προκύπτει, κατά την κρίση το αιτούντος, η χρηματοοικονομιlol ΙKανότllτά του.

24 Τεχνογνωσία - Ανθρώπινο Δυναμικό 2.1 Αναφορά στην τεχνογνωσία, εμπειρία και ικανότητες των ατόμων στα οποία θα ανατεθεί η διεύθυνση και η παροχή της ταχυδρομικής δραστηριότητας. 3.. Αξιοπιστία Υπεύθυνη Δήλωση του αιτητή και πιστοποιητικα οπου υπάρχουν ότι, κατά την τελευταία τριετία, δεν έχει επέλθει εις βάρος του ή εις βάρος εταιρείας που ελέγχεται από αυτόν 11 εις βάρος προσώπου το οποίο ασκούσε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, κάποιο από τα ακόλουθα γεγονότα: 3.1 Ανάκληση ή αναστολή ΕιδΙΚ11ς Άδειας. 3.2 Επιβολή κυρό)σεων, λόγω παράβασης υποχρεώσεων που απορρέουν από Ταχυδρομική Άδεια 11 από τον περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Νόμο 11 των δυνάμει αυτού εκδιδομένων Κανονισμών 11 Διαταγμάτων. 3.3 Πτώχευση, εκκαθάριση ή αναγκαστικ11 διαχείριση. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ liλhpoφopieσ Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες ζητηθούν από τον Επίτροπο, ανάλογα με την περίπτωση.

25 3562 ΣyΉHl\1MENO ΔΗΛΩΣΗ ΑΙΤΗΤΗ Δια της υπογραφι1ς μου, πιο κάτω βεβαιώνω ότι όλα τα στοιχεία και πληροφορίες που έχουν δοθεί πιο πάνω είναι ορθά. Όνομα Αιτητή: Ημερομηνία: Υπογραφή και Σφραγίδα Αιτητή:

26 3563 Γ.Ε.Ρ.Η.Ε.Τ. (Εντ. 3) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑλΎ ΔΡΟl\ΠΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟl\10Σ ΤΟΥ 2004 ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕL~ Τ~ΧΥΔΡΟl\1ΙΚΩΝ "\ΤΙΙΗΡΕΣΙΩΝ ΛΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 121 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Η παρούσα άδεια χορηγείται από τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, δυνάμει των εξουσιών που του παρέχονται από τον περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Νόμο του ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΔΕΙΑΣ (Ημερομηνία Έκδοσης, Ημερομηνία Λήξης, Αριθμός Άδειας, Αριθμός Λογαριασμού) 2. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥ 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥ ΔΡΟΜΙΚΗΣ / ΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 4. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟLι\ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ / ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ Η / ΟΙ YΊΠIPEΣIA/~ΊυHPEΣIEΣ 5. ΟΡΟΙ ΑΔΕΙΑΣ (Αναγράφονται οι όροι που περιλαμβάνονται στον Μέρος ν του παρόντος Διατάγματος 11 σε άλλα δυνάμει του Νόμου εκδιδόμενα Διατάγματα και Αποφάσεις). 6. Υπογραφή Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων και σφραγίδα Γραφείου του Επιτρόπου Όνομα Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων 7. ΠΑΡ APTHl\1ATA (Τα συνημμένα παραρτήματα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας άδειας.)

5628 Κ.Δ.Π. 880/2003. Αριθμός 880 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

5628 Κ.Δ.Π. 880/2003. Αριθμός 880 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3778, 5.12.2003 5628 Κ.Δ.Π. 880/2003 Αριθμός 880 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 του Νόμου και του Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

Κ..Π. 880 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Κ..Π. 880 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Κ..Π. 880 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 του Νόµου και του Κανονισµού 5 περί τροποποίησης Παραρτήµατος των «Περί Ρυθµίσεως

Διαβάστε περισσότερα

ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ εναρμόνισης των διαδικασιών περί των Διοικητικών Τελών

ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ εναρμόνισης των διαδικασιών περί των Διοικητικών Τελών Ε.Ε. Παρ. 111(1) 3564 Κ.Δ.Π. 433/2005 Αρ. 4033, 16.9.2005 Αριθμός 433 ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 132 και 152 Για σκοπούς:

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 4460, Κ.Δ.Π. 462/2010 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 4460, Κ.Δ.Π. 462/2010 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 4460, 19.11.2010 Κ.Δ.Π. 462/2010 Αριθμός 462 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 132 και 152 Για σκοπούς:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 881 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Αριθμός 881 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) 5638 Κ.Δ.Π. 881/2003 Αρ. 3778, 5.12.2003 Αριθμός 881 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 του Νόμου και του Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

εξουσιοδοτήσεων. ος '

εξουσιοδοτήσεων. ος ' Ε.Ε. Παρ. III(I) 305 Κ.Δ.Π. 80/2003 Αρ. 3679, 31.1.2003 Αριθμός 80 Οι περί Ραδιοεπικοινωνιών (Γενικές Εξουσιοδοτήσεις) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. III(I) 6381 Κ.Δ.Π. 659/2002 Αρ. 3670,

E.E. Παρ. III(I) 6381 Κ.Δ.Π. 659/2002 Αρ. 3670, E.E. Παρ. III(I) 6381 Κ.Δ.Π. 659/2002 Αρ. 3670, 31.12.2002 Αριθμός 659 Οι περί Ρυθμίσεως Γενικών Εξουσιοδοτήσεων και Ειδικών Αδειών (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμοί του 2002 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

[... (ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ)]

[... (ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ)] Πρότυποι Όροι ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Άδεια Προμήθειας Ηλεκτρισμού σε τελικούς πελάτες [.. (Αρ. Άδειας)]

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 55(Ι)/2018 Αρ. 4656, 13.6.2018 Ο περί της Εφαρμογής του Κανονισμού (Ε.Ε.) αριθ. 910/2014, σχετικά με την Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση και τις Υπηρεσίες Εμπιστοσύνης για τις Ηλεκτρονικές Συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2003 ΕΩΣ 2017 (Ν.122(Ι)/2003 ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ) Τροποποίηση Άδειας Π1- Ν.419(Α)/ΠΘ1-2006 σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια) Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ιε), 45 και 152

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ιε), 45 και 152 Κ.Δ.Π. 247/2018 Ε.Ε. 5107, 17.8.2018 Παρ. Τρίτο, Μέρος Ι Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ιε), 45 και 152 112(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670,

S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670, S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670, 31.12.2002 αριθμός 657 Οι περί Συμφωνιών Διασύνδεσης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

3863 Κ.Δ.Π. 467/2004

3863 Κ.Δ.Π. 467/2004 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3851, 30.4.2004 3863 Κ.Δ.Π. 467/2004 Αριθμός 467 Οι περί Ρύθμισης της Αγοράς Ηλεκτρισμού (Τέλη Αδειών) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Κ Π 544/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που του

Διαβάστε περισσότερα

παρεχομένων Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με τις κατευθυντήριες γραμμές της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο «Οδηγία 97/67/ΕΚ του Ευρωπαϊκού

παρεχομένων Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με τις κατευθυντήριες γραμμές της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο «Οδηγία 97/67/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Ε.Ε. Παρ. 111(1) 3587 Κ.Δ.Π. 435/2005 Αρ. 4033, 16.9.2005 Αριθμός 435 ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠίΚΟIΝΩΝίΩΝ ΚΑί ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ γπηρεσiων ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 136 και 152 Για σκοπούς:

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν τα άρθρα 20

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4334, 25/5/2012

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4334, 25/5/2012 Αρ. 4334, 25.5.2012 54(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς περαιτέρω εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, 4.7.2003 Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 Για σκοπούς: εναρμόνισης με

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4839, 19/12/2014 Κ.Δ.Π. 569/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4839, 19/12/2014 Κ.Δ.Π. 569/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4839, 19/12/2014 Κ.Δ.Π. 569/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων,

Διαβάστε περισσότερα

KAJI. 328/ Εξουσία του Επιτρόπου προς είσοδο και έρευνα. Διαδικασία εισόδου και έρευνας και επιβολή διοικητικού προστίμου.

KAJI. 328/ Εξουσία του Επιτρόπου προς είσοδο και έρευνα. Διαδικασία εισόδου και έρευνας και επιβολή διοικητικού προστίμου. Ε.Ε. Παρ. III(I) 1943 Κ.Δ.Π. 328/2003 Αρ. 3707, 24.4.2003 Αριθμός 328 Οι περί Συλλογής Πληροφοριών και Επιβολής Διοικητικών Προστίμων Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγία ΙΕΚ του Ευρώπαϊκού Κοινοβουλίου και του

«Οδηγία ΙΕΚ του Ευρώπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 24 Κ.Δ.Π. 15/2005 Αρ. 3945,17.1.2005 Αριθμός 15 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΙ\ΠΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝ!ΚΩΝ EmκOlί~ΩNIΩN ΚΑΙ TAXYΔPOl\ι1IΚΩN ΎllΉPEΣIΩN ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 56(6) l

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Π. 654/ Πεδίο εφαρμογής. Κατηγορίες τελών. Παράρτημα Ι. Καθορισμός ύψους τελών. Καλυπτόμενες δαπάνες.

Κ.Δ.Π. 654/ Πεδίο εφαρμογής. Κατηγορίες τελών. Παράρτημα Ι. Καθορισμός ύψους τελών. Καλυπτόμενες δαπάνες. E.E. Παρ. III(I) 6341 Κ.Δ.Π. 654/2002 Αρ. 3670, 31.12.2002 Αριθμός 654 Οι περί Διοικητικών Τελών Αδειών (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των

Διαβάστε περισσότερα

Αδειών (Ταχυδρομικές Υπηρεσίες) Κανονισμοί του (1) Στους παρόντες Κανονισμούς, εκτός εάν από το κείμενο προκύπτει Ερμηνεία,

Αδειών (Ταχυδρομικές Υπηρεσίες) Κανονισμοί του (1) Στους παρόντες Κανονισμούς, εκτός εάν από το κείμενο προκύπτει Ερμηνεία, Ε.Ε. Παρ. III(I) 32 9] Κ.Δ.Π. 588/2003 Αρ. 3738, 18.7.2003 Αριθμός 588 Οι περί Διοικητικών Τελών Αδειών (Ταχυδρομικές Υπηρεσίες) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν με βάση το άρθρο 144 του περί Ρυθμίσεως

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4092, 20/10/2006 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2006

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4092, 20/10/2006 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2006 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2006 Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: Επίσημη Εφημερίδα της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ Μαρούσι, Δεκέμβριος 2006 Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ΕΕΤΤ Ι. Πρόλογος Η παρούσα δημόσια διαβούλευση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 7 και 23

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 7 και 23 Ο ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2018 Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 7 και 23 Το Υπουργικό Συμβούλιο ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το άρθρο 23 του περί Ασφάλειας Δικτύων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Κ.Δ.Π. 570/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Κ.Δ.Π. 570/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Κ.Δ.Π. 570/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4353 Κ.Δ.Π. 570/2005 Αρ. 4058, 16.12.2005 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ - Μέρος Α ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ - Μέρος Α ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ - Μέρος Α ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 1 Πεδίο Εφαρμογής Η παρούσα αποτελεί τον Κανονισμό Αδειών Προμήθειας και Εμπορίας ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 39(I)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4598 Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 313 Ο περί Υγιεινής των Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης στο Στάδιο της

Διαβάστε περισσότερα

εναρμόνισης των διατάξεων περί καθορισμού των διατάξεων χρηματοδότησης της Καθολικής Τηλεπικοινωνιακής Υπηρεσίας με

εναρμόνισης των διατάξεων περί καθορισμού των διατάξεων χρηματοδότησης της Καθολικής Τηλεπικοινωνιακής Υπηρεσίας με Ε.Ε. Παρ. 111(1) 1192 Κ.Λ.Π. 141/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 141 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΉΡΕΣΙΡ..Ν ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (θ), 118 (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ 2003

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ 2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 285 Κ.Δ.Π. 79/2003 Αρ. 3679, 31.1.2003 Αριθμός 79 Οι περί Ραδιοεπικοινωνιών (Τέλη) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 93(i)/2008 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4181 Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2008 751 Ο περί Αστυνομίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2008 εκδίδεται με

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20(κδ), 23,, 126Α και 152

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20(κδ), 23,, 126Α και 152 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20(κδ), 23,, 126Α και 152 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Διαβάστε περισσότερα

4023 Κ.Δ.Π. 748/2003

4023 Κ.Δ.Π. 748/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 4022 Κ.Δ.Π. 748/2003 Αρ. 3758, 3.10.2003 Αριθμός 748 Οι περί Προδιαγραφών Πετρελαιοειδών και Καυσίμων (Αδεια Εμπορίας Μολυβδούχου Βενζίνης) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από

Διαβάστε περισσότερα

3235 Κ.Δ.Π. 566/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάτανυα δυνάμει του άρθρου 19

3235 Κ.Δ.Π. 566/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάτανυα δυνάμει του άρθρου 19 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3735, 11.7.2003 Αριθμός 566 3235 Κ.Δ.Π. 566/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάτανυα δυνάμει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Α.Π. 859/2004 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3937 της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 859 Οι περί της Πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π.14/2005 ΠΑΡ ΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3945 της 17ης ΙΑΝΟΥ ΑΡΙΟΥ 2005 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 14 Ο ΠΕΡ! ΡΥΘf.ιΠΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4082, 14/4/2006. ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟ Για σκοπούς -

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4082, 14/4/2006. ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟ Για σκοπούς - ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟ Για σκοπούς - Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ: L. 108, 24.4.2002, σ. 33. (α) Ορθότερης εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο «Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ Ν. 112(I)/2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ Ν. 112(I)/2004 (Αρ. Φακέλου 16.07.002.002.009) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ Ν. 112(I)/2004 ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (Α) ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡ! ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2005

Ο ΠΕΡ! ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2005 Ε.Ε. Παρ. ΠΙ (Ι) 1213 Κ.Δ.Π. 144/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 144 Ο ΠΕΡ! ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2005 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 26 και 152 Για σκοπούς:

Διαβάστε περισσότερα

Κ..Π. 564 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19

Κ..Π. 564 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Κ..Π. 564 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2004 ΕΩΣ 2018 (Ν.183(Ι)/2004 & Ν.103(Ι)/2006 & 199(Ι)/2007 & 219(Ι)/2012&148(Ι)/2018)

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2004 ΕΩΣ 2018 (Ν.183(Ι)/2004 & Ν.103(Ι)/2006 & 199(Ι)/2007 & 219(Ι)/2012&148(Ι)/2018) ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2004 ΕΩΣ 2018 (Ν.183(Ι)/2004 & Ν.103(Ι)/2006 & 199(Ι)/2007 & 219(Ι)/2012&148(Ι)/2018) ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πρότυποι όροι Άδειας Κατασκευής, Ιδιοκτησίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός [ ] ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ

ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός [ ] ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός [ ] Οι περί Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (Μητρώο Μελετητών και Επιβλεπόντων Μηχανικών) Κανονισμοί του 2015 που κατατέθηκαν στη Βουλή των

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002 Ο περί Υδατοκαλλιέργειας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 189(Ι) του 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«ημέρα» σημαίνει ημερολογιακή ημέρα εκτός εάν από το κείμενο προκύπτει. «μήνας» σημαίνει τριάντα ημερολογιακές ημέρες, εκτός εάν από το κείμενο

«ημέρα» σημαίνει ημερολογιακή ημέρα εκτός εάν από το κείμενο προκύπτει. «μήνας» σημαίνει τριάντα ημερολογιακές ημέρες, εκτός εάν από το κείμενο Ε.Ε. Παρ. III(I) 3327 Κ.Δ.Π. 596/2003 Αρ. 3738, 18.7.2003 Αριθμός 596 Οι περί Ρυθμίσεως Γενικών Εξουσιοδοτήσεων και Ειδικών Αδειών (Ταχυδρομικές Υπηρεσίες) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν με βάση

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000 Ο περί Μέτρων και Σταθμών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 150(Ι) του 2000 ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 61(Ι) του 2018 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Αριθμός 61(Ι) του 2018 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 61(Ι)/2018 Αρ. 4658, 27.6.2018 Ο περί Ελέγχου της Διακίνησης Εμπορευμάτων που Παραβιάζουν Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας Νόμος του 2018 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 76(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4570 Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2016 1015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 52(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Αριθμός 52(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 422 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 52(Ι)/2017 Αρ. 4603, 2.6.2017 Ο περί Kοινωνικών Ασφαλίσεων (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3850, 30/4/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3850, 30/4/2004 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς εναρμόνισης με το άρθρο 2 της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Α.Δ.Π. 531/11 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά με την εξέταση της Αγοράς των Δημοσίως Διαθέσιμων Διεθνών τηλεφωνικών υπηρεσιών που

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΣ EX. Παρ. III(I) 5679 Κ.Δ.Π. 533/2002 Αρ. 3650,1.11.2002 Αριθμός 533 Οι περί Υδατοκαλλιέργειας (Γενικοί) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 6, 7, 21, 23

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4214, 24/7/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4214, 24/7/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4214, 24/7/2009 99(I)/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ.113. 9 του 1968 76 του 1977 17 του 1979

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4136, 25/7/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4136, 25/7/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ: L 31, 1.2.2002, σ. 1. ΕΕ: L 100, 8.4.2006,

Διαβάστε περισσότερα

132(Ι)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1973 ΕΩΣ (Αρ. 2) ΤΟΥ 2015

132(Ι)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1973 ΕΩΣ (Αρ. 2) ΤΟΥ 2015 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4585, 6.12.2016 Ν. 132(Ι)/2016 132(Ι)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1973 ΕΩΣ (Αρ. 2) ΤΟΥ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ Απόφαση δυνάμει των άρθρων 22(2)(α), 24(4), 26(4) και (6)(β) και 26(7)

ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ Απόφαση δυνάμει των άρθρων 22(2)(α), 24(4), 26(4) και (6)(β) και 26(7) ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ 2017 Απόφαση δυνάμει των άρθρων 22(2)(α), 24(4), 26(4) και (6)(β) και 26(7) 89(Ι) του 2001 134(Ι) του 2002 101(Ι) του 2004 62(Ι) του 2005 74(Ι) του 2017.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 97(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΦΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1978 ΕΩΣ 2016

Αριθμός 97(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΣ ΦΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1978 ΕΩΣ 2016 863 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 97(Ι)/2017 Αρ. 4612, 14.7.2017 Ο περί Βεβαιώσεως και Εισπράξεως Φόρων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 3(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4550 Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 9 Ο περί Αποβλήτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ IV ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΜΕΡΟΣ IV ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Μέρος IV Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών - του περί της Σύναψης Συµβάσεων (Προµήθειες, Έργα και Υπηρεσίες) Νόµου του 2003 {Ν.101(Ι)/2003} που σύµφωνα µε το άρθρο 94 του περί του Συντονισµού των ιαδικασιών

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3601, 10/5/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3601, 10/5/2002 Ο περί Ταξινόμησης των Σφάγιων των Χονδρών Βοοειδών, Χοίρων και Προβατοειδών και Αναφοράς των Τιμών αυτών Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4550, 5.2.2016 Ν. 3(I)/2016 3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 185(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4231, 19/2/2010

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4231, 19/2/2010 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 270 5 του 1965 88(Ι) του 1995 132(Ι) του 2001 63(Ι) του 2003

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 56(1 )(α) και (β)

Ο ΠΕΡΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 56(1 )(α) και (β) Ε.Ε. Παρ. 111(1) 3002 Κ.Δ.Π. 440/2004 Αρ. 3849, 30.4.2004 Αριθμός 440 Ο ΠΕΡΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 56(1 )(α) και (β) του 2004. Το Υπουργικό Συμβούλιο ασκώντας τις

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟ Προοίμιο. Για σκοπούς συμμόρφωσης με τις διατάξεις της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο- Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L 176,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 1 Κ.Δ.Π Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα αναφορικά με τη Γνωστοποίηση Παραβιάσεων Προσωπικών Δεδομένων από τους παροχείς δημόσια διαθέσιμων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4527, (I)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4527, (I)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4527, 24.7.2015 Ν. 138(Ι)/2015 138(I)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Προοίμιο. Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ: L 328,

Διαβάστε περισσότερα

5543 Κ.Δ.Π. 852/2003. Αριθμός 852 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19

5543 Κ.Δ.Π. 852/2003. Αριθμός 852 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3771, 21.11.2003 5543 Κ.Δ.Π. 852/2003 Αριθμός 852 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Για σκοπούς: ' ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 εναρμόνισης

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση των περί Χορηγήσεως Αδείας εις Τελωνειακούς Πράκτορας και Βοηθούς Τελωνειακούς Πράκτορας Κανονισμών, Κ..Π. 119/1974

Τροποποίηση των περί Χορηγήσεως Αδείας εις Τελωνειακούς Πράκτορας και Βοηθούς Τελωνειακούς Πράκτορας Κανονισμών, Κ..Π. 119/1974 Λευκωσία, 6 Απριλίου 2016 ΠΡΟΣ: Ολους τους Ενδιαφερομένους Κυρίες/Κύριοι, Τροποποίηση των περί Χορηγήσεως Αδείας εις Τελωνειακούς Πράκτορας και Βοηθούς Τελωνειακούς Πράκτορας Κανονισμών, Κ..Π. 119/1974

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 28Α και 51 Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, ασκώντας τις εξουσίες που

Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 28Α και 51 Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, ασκώντας τις εξουσίες που Ε.Ε. Παρ. III(I) 3202 Κ.Δ.Π. 451/2004 Αρ. 3850, 30.4.2004 Αριθμός 451 Οι περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών (Εκδηλώσεις Μείζονος Σημασίας) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης,

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: «ΜΕΡΟΣ VIB

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: «ΜΕΡΟΣ VIB 704 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 80(Ι)/2017 Αρ. 4608, 30.6.2017 Ο περί της Σύστασης και Λειτουργίας του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσεως (Τροποποιητικός) Νόμος του 2017 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4338, 8/6/2012

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4338, 8/6/2012 Αρ.4338, 8.6.2012 69(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 156(Ι) του 2002 10(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) 5560 Κ.Α.Π. 858/2003 Αρ. 3774, 28.11.2003 Αριθμός 858 Οι περί Εμπορικών Αντιπροσώπων (Συγκρότηση και Αειτουργία Συμβουλίου, Εγγραφή Μελών και Τέλη) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2003,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3610, 7/6/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3610, 7/6/2002 Ο περί Γονικής Άδειας και Άδειας για λόγους Ανωτέρας Βίας Νόμος του 2002, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 69(I)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4199, 27/3/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4199, 27/3/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟ Για σκοπούς μερικής εναρμόνισης με τις πράξεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο - Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L 255, 30.9.2005, σ. 22. «Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4181, 7/11/2008 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4181, 7/11/2008 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΜΟ Για σκοπούς εφαρμογής των Κανονισμών και Αποφάσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων που αφορούν την προστασία και ευημερία των ζώων, περιλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ '-'ΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟl\10Σ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ '-'ΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟl\10Σ ΤΟΥ 2004 Ε.Ε. Παρ. ΙΗ(Ι) 369 Κ.Δ.Π. 74/2005 Αρ. 3955, 18.2.2005 Αριθμός 74 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ '-'ΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟl\10Σ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (δ), 39 (6), 70

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 144

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 144 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 144 Για σκοπούς: εναρμόνισης των διαδικασιών περί του καθορισμού των λογιστικών συστημάτων, της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 326/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3707 της 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 326 Οι περί Καθορισμού του Καθαρού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Η Βουλή των αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ.Δ.Π. 39/2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4757 Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014 99 Αριθμός 39 Οι περί Ρύθμισης της Ενεργειακής

Διαβάστε περισσότερα

(δ) Τις πρόνοιες του άρθρου 114 του Νόμου.

(δ) Τις πρόνοιες του άρθρου 114 του Νόμου. Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ Διάταγμα αναφορικά με την περί Καθορισμού Ειδικών Τιμολογιακών πακέτων για άτομα με χαμηλό εισόδημα ή ειδικές κοινωνικές ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 86(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2000 ΕΩΣ 2016

Αριθμός 86(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2000 ΕΩΣ 2016 733 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 86(Ι)/2017 Αρ. 4610, 7.7.2017 Ο περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4318, 2.3.2012 Ν. 10(Ι)/2012 10(I)/2012 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΟΣ Προοίμιο. Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 58/2006 20 εκεµβρίου 2006 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό Σχετικής Αγοράς, τον Καθορισµό Οργανισµού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ Κ.Δ.Π. 538/2004 (30/04/2004) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3853, 30.4.2004 5235 Κ.Δ.Π. 538/2004 Αριθμός 538 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4437, 28.3.2014 41(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4437, 28.3.2014 41(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4437, 28.3.2014 Ν. 41(Ι)/2014 41(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 13(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4076, 17/3/2006

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4076, 17/3/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΩΣ) ΝΟΜΟΥΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 13(Ι) του 1993

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση Τίτλων Ιδιοκτησίας και σχετικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις επιβλεπόντων μηχανικών

Έκδοση Τίτλων Ιδιοκτησίας και σχετικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις επιβλεπόντων μηχανικών Α.Φ. 6.1 Εγκύκλιος ΕΤΕΚ 09/13 26 Νοεμβρίου 2013 Προς αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς οι οποίοι είναι διορισμένοι ως επιβλέποντες μηχανικοί Αγαπητοί συνάδελφοι, Θέμα: Έκδοση Τίτλων Ιδιοκτησίας και

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4005, 16/6/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4005, 16/6/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Για σκοπούς εναρμόνισης με τις πράξεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο Επίσημη Εφημερίδα της E.E.: L 42, 23.02.1970, σ. 1. L337, 13.11.2004, σ.13. «Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΑ 390//2006 (ΥΑ 390/1 ΦΕΚ Β 750 2006): Καν/σμός Χρήσης-Χορήγησης Δικαιωμ. Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων για παροχή Δικτύων/Υπηρ. Ηλεκτρ.Επικ.

ΥΑ 390//2006 (ΥΑ 390/1 ΦΕΚ Β 750 2006): Καν/σμός Χρήσης-Χορήγησης Δικαιωμ. Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων για παροχή Δικτύων/Υπηρ. Ηλεκτρ.Επικ. ΥΑ 390//2006 (ΥΑ 390/1 ΦΕΚ Β 750 2006): Καν/σμός Χρήσης-Χορήγησης Δικαιωμ. Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων για παροχή Δικτύων/Υπηρ. Ηλεκτρ.Επικ. (393047) Αρθρο :0 Αριθμ. 390/1 ΦΕΚ Β 750/21.06.2006 Κανονισμός Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

2677 Κ.Δ.Π. 381/2004

2677 Κ.Δ.Π. 381/2004 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3849, 30.4.2004 2677 Κ.Δ.Π. 381/2004 Αριθμός 381 Οι περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Ειδικό Καθεστώς για Υπηρεσίες που Παρέχονται Ηλεκτρονικά) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΙKHΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΙKHΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΙKHΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Σχέδιο Παροχής Κρατικών Χορηγιών για την Εισαγωγή Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με βάση το Ευρωπαϊκό Σύστημα Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2003 ΕΩΣ 2010 ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ AΠ Ο Φ Α Σ Η 02/2010 ΔΥΝΑΜΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3414, 23/6/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3414, 23/6/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3414 της 23ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2000 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ I Ο περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων και Τροχαίας Κινήσεως (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2000 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4135, 18/7/2007

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4135, 18/7/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ --------------------- Προοίμιο. Επίσημη Εφημερίδα της. E.E L 166, 11.6.1998, σ.51: L

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4210, 26/6/2009 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4210, 26/6/2009 Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2009 --------------------- Για σκοπούς μερικής εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο - Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3940, 31/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΩΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς εφαρμογής των πράξεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο (α) «Κανονισμός 2782/75(ΕΟΚ)

Διαβάστε περισσότερα