Hello sunshine!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "05 2014 Hello sunshine!"

Transcript

1 Hello sunshine!

2 Νέος Τρόπος Ζωής Μειώνει το στρες Κίνητρο Απόδοση Νέα Γεύση ΝΕΟ Ένας κόσμος γεμάτος ενέργεια Επίδοση Νέα διάθεση για τη ζωή Έτοιμοι; Η νέα γενιά Μind Master είναι εδώ! Με το νέο Mind Μaster Formula Red προχωράτε δυναμικά και χωρίς στρες! Γιατί το Μind Master Formula Red αυξάνει την αποδοτικότητά σας και μειώνει το επίπεδο του στρες! Η καινοτομία του Formula Red είναι η συναρπαστική γεύση από κόκκινα σταφύλια. Έτσι, τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην αποδεδειγμένα αξιόπιστη Original Formula Green και την νέα Formula Red ανάλογα με το γούστο σας. WITH RED ENERGY FORMULA Η νέα γενιά Νέα, φρουτώδης γεύση σταφυλιού Το ίδιο αποτελεσματικό με το κλασικό Mind Μaster Formula Green Λιγότερο στρες, περισσότερη δύναμη O καθημερινός σας σύντροφος, μεταξύ άλλων, στον ελεύθερο χρόνο σας, τον αθλητισμό, το σχολείο κλπ.

3 Το αξιόπιστο Επίδοση Ένας κόσμος γεμάτος ενέργεια Business Κλασικό Πρόληψη Μειώνει το στρες Κίνητρο Ξεκινήστε τη μέρα σας έχοντας κίνητρο! Συνεχίστε χωρίς στρες στο γραφείο και το βράδυ κάντε το αγαπημένο σας σπορ γεμάτοι ενέργεια! Σας φαίνεται ακατόρθωτο; Kι όμως μπορεί να συμβεί! Με το μοναδικό Μind Master Formula Green! Το μυστικό; To Mind Master καταφέρνει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία! Από τη μία μειώνει το φυσικό επίπεδο του στρες μας και από την άλλη αυξάνει παράλληλα το επίπεδο των επιδόσεων μας. Προτιμήστε την κλασική Formula Green ή δοκιμάστε τη νέα γενιά Formula Red! Eπιλέξτε την κατάλληλη γεύση για τις προτιμήσεις σας! WITH GREEN ENERGY FORMULA Το αγαπημένο κλασικό προιόν Το Αυθεντικό της LR Με την πλήρη δύναμη του πράσινου τσαγιού Μειώνει το στρες και αυξάνει την απόδοση Ο καθημερινός σας σύντροφος, μεταξύ άλλων, στη δουλειά, στο σπίτι, στο πανεπιστήμιο, κλπ.

4 MIND MASTER: Η ΕΡΕΥΝΑ Η LR Health and Beauty Systems, σε συνεργασία με τον καθηγητή Bergmann της Ιατρικής Σχολής Charité των πανεπιστημίων Freie Universität Berlin και Humboldt- Universität του Βερολίνου, διεξήγαγε μία επιστημονική μελέτη για το Mind Master. Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι ξεκάθαρο: Το Mind Master λειτουργεί. Το Μind Master μειώνει το στρες Το στρες έχει εκτεταμένες συνέπειες για τον οργανισμό. Οι δείκτες που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα επίπεδα του στρες ενός ατόμου είναι διαφορετικοί. Οι τρεις σημαντικότεροι δείκτες για τον προσδιορισμό του στρες είναι οι εξής: Λιπιδικά υπεροξείδια [μmol/l] 8-επι-προσταγλανδίνη [μg/g Κρεατινίνη] Κρεατινίνη [g/l] -42,7% Άνθρωποι που -40,3% Άνθρωποι που -10,8% υποφέρουν από υποφέρουν από στρες στρες Μέσος όρος -11,8% 4,54 2,71 Μέσος όρος 2,23-1,9% 1,99 Και οι τρεις δείκτες στρες μειώθηκαν σημαντικά κατά την περίοδο της έρευνας. Οι μεγαλύτερες βελτιώσεις μπόρεσαν να επιτευχθούν σε άτομα, τα οποία κατά την έναρξη της μελέτης παρουσίαζαν αυξημένες τιμές. Το Mind Master βοηθά στη μέγιστη απόδοση Το Mind Master περιέχει μικροθρεπτικά συστατικά που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και ως εκ τούτου στην αντοχή και στην επίδοση. Κατά τη διάρκεια της μελέτης, εξετάστηκε στο αίμα η συγκέντρωση τριών ουσιωδών μικροθρεπτικών συστατικών. Συνένζυμο Q10 [μmol/mmol Χοληστερόλη] Βιταμίνη Β12 [pg/ml] Σελήνιο [μg/l] Σε ανεπάρκεια +41,3% Σε ανεπάρκεια +16,7% +/-0% Μέσος όρος +18,2% 0,138 0,195 Μέσος όρος ,7 +8,5% Η συγκέντρωση των τριών μικροθρεπτικών συστατικών που μετρήθηκαν, έχει βελτιωθεί. Κι εδώ συμπεραίνουμε ότι, όσο μεγαλύτερη ανεπάρκεια υπήρχε πριν, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα μετά τη λήψη του Mind Master. Dr. Sven Werchan: «Είναι αξιοσημείωτο ότι με την λήψη του Μind Master, ήδη μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα (1-2 ημέρες), παρουσιάστηκε μια σημαντική μείωση των δεικτών του οξειδωτικού στρες.»

5 Η ομάδα της έρευνας H μελέτη για το Μind Master διεξήχθη απο τους Prof. Dr. Karl-Christian Bergmann της Ιατρικής Σχολής Charité των Πανεπιστημίων Freie Universität Berlin και Humboldt- Universität του Βερολίνου στη μεγαλύτερη Πανεπιστημιακή κλινική της Ευρώπης και από τον έμπειρο διατροφολόγο Dr. Sven Werchan. Prof. Dr. Karl-Christian Bergmann Dr. Sven Werchan Η μελέτη για το Μind Master πήρε βραβείο! Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΕΓΚΡΙΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Το Mind Master έλαβε την αναγνώριση και το ιατρικό πλαίσιο που του αξίζει. Η επιστημονική μελέτη που μας έδειξε ότι το Mind Master λειτουργεί, δημοσιεύτηκε στο διάσημο περιοδικό Ορθομοριακής Ιατρικής OM & Εrnährung, όπου παρουσιάζεται λεπτομερώς σε 7 σελίδες. Το περιοδικό κάνει ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για την Ορθομοριακή και Διατροφική Ιατρική και τώρα ανήκει στα κορυφαία Ευρωπαϊκά περιοδικά αυτού του είδους. Έτσι, το Μind Master παρουσιάστηκε σε ένα ευρύ και διεθνές κοινό -που αποτελείται από γιατρούς, θεραπευτές και φαρμακοποιούς- μέσα σε ένα επιστημονικό και ιατρικό πλαίσιο. Συγχαρητήρια! Link για το επιστημονικό περιοδικό: OM & Ernährung (Έκδοση 145)

6 Mind Master Formula Green Το κλασικό προϊόν που αγαπάμε Το Αυθεντικό Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Green Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 80 ml 500 ml Ελλάδα: 14,90 ( 29,80 ανά 1000 ml) Κύπρος: 13,90 ( 27,80 ανά 1000 ml) Επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση Με την πλήρη αντιοξειδωτική δύναμη του πράσινου τσαγιού

7 Mind Master Formula Red ΝΕΟ Η φρουτώδης καινοτομία Νέα έκδοση Φρουτώδης γεύση Με την πλήρη αντιοξειδωτική δύναμη του εκχυλίσματος από σπόρους σταφυλιού Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Red Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 80 ml 500 ml Ελλάδα: 14,90 ( 29,80 ανά 1000 ml) Κύπρος: 13,90 ( 27,80 ανά 1000 ml) LR world

8 Mind Master: ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ, Καλύτερη απόδοση! Tι είναι το Mind Master; To Mind Master Brain & Body Performance Drink είναι μοναδικό και μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά μόνο στην LR! Σε τι βοηθά το Mind Master; Για ποιον είναι κατάλληλο το Mind Master; Προστατεύει από το οξειδωτικό στρες: 1 Το οξειδωτικό στρες σημαίνει ότι περίσσεια ελευθέρων ριζών επιβαρύνουν τα κύτταρα του σώματός μας καθώς και την ίδια τη δομή των κυττάρων. Το Mind Master προστατεύει αποτελεσματικά τα κύτταρα του σώματός μας από το οξειδωτικό στρες. Μεγαλύτερη αντοχή: 3, 6 Τα αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά του Mind Master όπως είναι η Θειαμίνη και η Βιταμίνη Β12, υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών του σώματός μας. Ο σίδηρος μειώνει την κούραση και την εξάντληση. Το σώμα σας μπορεί πλέον να αντέξει περισσότερο στις στρεσογόνες καταστάσεις. Για όποιον βρίσκεται, είτε λίγο είτε πολύ, στις ακόλουθες καθημερινές καταστάσεις: 1.Εργαζόμενοι: Η καθημερινότητα σας κυλάει με πολλή δουλειά στο γραφείο, ή πολλά επαγγελματικά ραντεβού την ημέρα, και αργά το απόγευμα πρέπει να τελειώσετε κάποια πολύ σημαντική δουλειά. Κι όμως, θέλετε να έχετε εξαιρετικές επιδόσεις! Επιστημονικά αποδεδειγμένο από την EFSA*: 1 Η βιταμίνη Ε συμβάλει στην προστασία των κυττάρων ενάντια στο οξειδωτικό στρες. 2 Ο σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία. 3 Η Θειαμίνη και η ΒιταμίνηΒ12, συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. 4 Η Βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 5 Η Βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. 6 Η Β12 και ο σίδηρος συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης. *European Food Safety Authority 2. Μαθητές: Οι πολλαπλές γραπτές εξετάσεις, οι αρκετές εργασίες και διάφορες παρουσιάσεις μέσα στην εβδομάδα, δημιουργούν στρες και πίεση. Κι όμως, θέλετε να παίρνετε πολύ καλούς βαθμούς! 3. Αθλητές: Δίνετε τα τελευταία αποθέματα της δύναμης σας στα σπορ, αψηφώντας την κούραση, και παρά την εντατική σας προπόνηση θέλετε να συναντήσετε και τους φίλους σας. Κι όμως, θέλετε να διατηρείτε τις υψηλές σας επιδόσεις! Για καλύτερη αντοχή και απόδοση στην καθημερινότητά σας: Mind Master Brain & Body Performance Drink!

9 Δοκιμάστε τα τώρα, και βρείτε την αγαπημένη σας Formula! Μοναδική τιμή! Ο Μάιος σας δίνει την μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε ακόμα περισσότερα! Αγοράστε τώρα το Mind Μaster Formula Green ή Red, στo οικονομικό σετ των 2 τεμαχίων. Η δράση τους είναι ακριβώς η ίδια, το μόνο που διαφέρει είναι η γεύση. Μπορείτε να παραμείνετε πιστοί στην κλασική γεύση του αγαπημένου σας Μind Master Formula Green ή να δοκιμάσετε τη νέα γενιά Μind Master Formula Red με την εξαιρετική φρουτώδη γεύση του σταφυλιού! Μόνο τον Μάιο: Εξοικονομείτε με το σετ των 2!! Mind Master Brain & Body Performance Drink Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία:80 ml 2 x 500 ml Formula Green Formula Red Ελλάδα: 29,80 24,50 Κύπρος: 27,80 22,90 2x 2x green ή 2x 2x red LR world

10 Τρία καινούργια προϊόντα έφτασαν για να ξεχωρίσουν! Τα 3 νέα προϊόντα της LR ΝΕΟ! 30 SPF Αloe Vera Active Aντηλιακό Σπρέι SPF ml Ελλάδα: 21,90 17,90 ( 14,32 ανά 100 ml) Κύπρος: 20,90 16,90 ( 13,52 ανά 100 ml) Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Red Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση: 80 ml 500 ml Ελλάδα: 14,90 ( 29,80 ανά 1000 ml) Κύπρος: 13,90 ( 27,80 ανά 1000 ml) 20 SPF Aloe Vera Anti-Aging Αντηλιακή Κρέμα SPF ml Ελλάδα: 21,90 ( 43,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 20,90 ( 41,80 ανά 100 ml)

11 Μάιος Αγαπητοί Φίλοι, Ο ήλιος αρχίζει να μας χαρίζει το φως του κάθε μέρα όλο και περισσότερο και να γίνεται όλο και πιο δυνατός! Το καινούργιο μας Mind Μaster Brain & Body Performance Drink Formula Red έφτασε για να γεμίσει και εσάς με δύναμη! To αγαπημένο σας Mind Master είναι και παραμένει μοναδικό, ωστόσο, τώρα υπάρχει σε μια υπέροχη καινούργια γεύση: φρουτώδης, με κόκκινα σταφύλια! Με συνολικά τρία καινοτόμα προϊόντα, έχουμε και σε αυτό το τεύχος του LR World πολλά ελκυστικά προϊόντα σε φανταστικές τιμές, μόνο για εσάς! Ενημερωθείτε και δοκιμάστε όλα τα νέα προϊόντα που φέρνει ο ηλιόλουστος Μάιος μαζί του! Το δικό σας, LR Health & Beauty Team! Περιεχόμενα: Καινούργια γεύση Mind Master ΝΕΟ Aloe Vera Active Aντηλιακό Σπρέι SPF20 Aloe Vera Anti-Aging Αντηλιακή Κρέμα Aloe Vera COOL DOWN Για τη γυναίκα Αρωματικά Σετ Για τον άνδρα Must-haves TREND Highlights ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ Ταύρος LR world

12 Prepare for the summer Η σιλουέτα που ονειρεύεστε... με το Figuactiv! Οι περισσότεροι από εμάς, λίγο πριν το καλοκαίρι, ξεκινάμε να προσέχουμε την διατροφή μας, έτσι ώστε να έχουμε το σώμα που επιθυμούμε στην παραλία. Εκτός από ωραία σιλουέτα όμως, πολύ σημαντική για την καλοκαιρινή σεζόν είναι και η αναζωογόνηση του σώματος. Ξεκινήστε λοιπόν το καλοκαίρι, φρέσκοι, υγιείς και δραστήριοι! Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή και να έχετε ένα υγιές σωματικό βάρος. Τα προϊόντα Figuactiv μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγχετε καλύτερα το βάρος σας. Απλώς αντικαταστήστε γεύματα, για παράδειγμα, το πρωινό ή το δείπνο σας, με τα ροφήματα Figuactiv Shakes, ανακατεμένα με γάλα. Το περιορισμένης διάθεσης καλοκαιρινό ρόφημα Μάνγκο Παπάγια είναι η τέλεια λύση για μια νέα και υγιή αίσθηση για το σώμα. Εκτός από νερό, εμείς προτείνουμε ως ρόφημα και το τσάι βοτάνων Figuactiv. Τσάι Βοτάνων Figuactiv Πολύτιμο μείγμα βοτάνων για την ευεξία του σώματος Παραμείνετε σε ισορροπία! Όταν είστε σε δίαιτα, θα πρέπει πάντα να βεβαιώνεστε ότι παρέχετε στον οργανισμό σας επαρκή μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η συμβουλή μας ProBalance! Ο τέλειος σύντροφος για κάθε δίαιτα! Το ProBalance παρέχει με αξιόπιστο τρόπο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως είναι το μαγνήσιο και το κάλιο, αλλά και ιχνοστοιχεία, όπως ο χαλκός, το χρώμιο και μολυβδαίνιο. Επιπλέον, για να έχετε μια υγιή εντερική χλωρίδα, προτείνουμε το Probiotic12. Probiotic12 ( ,90) Ο ειδικός, με υποστηρικτικά προβιοτικά βακτήρια. ΤΣΑΙ ΒΟΤΑΝΩΝ FIGUACTIV 250 g Ελλάδα: 22,90 ( 91,60 ανά 1000 g) Κύπρος: 20,90 ( 83,60 ανά 1000 g) PROBIOTIC12 Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 1 κάψουλα 30 κάψουλες / 15 g Ελλάδα: 39,90 ( 266,00 ανά 100 g) Κύπρος: 37,90 ( 252,67 ανά 100 g)

13 Όμορφη Σιλουέτα με ευκολία! Figuactiv Στιγμιαίο Ρόφημα Brasil Μάνγκο - Παπάγια 450 g ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Ελλάδα: 41,90 ( 93,11 ανά 1000 g) Κύπρος: 38,90 ( 86,44 ανά 1000 g) PRO BALANCE Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 3 x 4 δισκία 252 g Ελλάδα: 33,50 ( 132,94 ανά 1000 g) Κύπρος: 31,50 ( 125,00 ανά 1000 g) LR world

14 Get sun Δύναμη που πηγάζει από μέσα μας! Οι πρώτες ζεστές ηλιαχτίδες γαργαλάνε την επιδερμίδα μας μετά από τις χειμωνιάτικες μέρες. Αυτό μας δημιουργεί καλή διάθεση και σωματική ευεξία. & Ο λόγος: O ήλιος προωθεί την παραγωγή της βιταμίνης D στο σώμα μας. Αυτή είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη, η οποία ρυθμίζει επίσης το μεταβολισμό του ασβεστίου και του φωσφόρου στο σώμα. Και το ασβέστιο είναι σημαντικό για γερά κόκαλα. Γι αυτό λοιπόν: Βγείτε στον ήλιο! Η υπερβολική ηλιοθεραπεία όμως θα πρέπει να αποφεύγεται, γιατί μπορεί να προκαλέσει ηλιακά εγκαύματα. Επίσης, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης. Για τον λόγο αυτό, φροντίστε για την πρόληψη, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά! Με τη βοήθεια μιας ισορροπημένης διατροφής ή συμπληρωμάτων διατροφής, μπορείτε να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τον ήλιο. Σημαντικό: Αντιοξειδωτικές βιταμίνες είναι η βιταμίνη C, Ε ή το β-καροτένιο. Επίσης, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το Σελήνιο και ο Ψευδάργυρος επιδρούν θετικά στην επιδερμίδα σας. Μειώστε λοιπόν, την δημιουργία των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από τις ακτίνες του ήλιου, γιατί προκαλούν «στρες» στο σώμα σας! Οι συμβουλές μας: Vitaaktiv H ασφαλής χορήγηση βιταμινών Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Red Mind Master Brain & Body Performance Drink Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 80 ml 500 ml Formula Red Formula Green Ελλάδα: 14,90 ( 29,80 ανά 1000 ml) Κύπρος: 13,90 ( 27,80 ανά 1000 ml) VITA AKTIV Δοσολογία: Ημερησίως 1 κουταλάκι του γλυκού (νόστιμο και ως dressing σε γιαούρτι, φρέσκες βάφλες ή κέικ) 150 ml Ελλάδα: 20,50 ( 13,67 ανά 100 ml) Κύπρος: 17,90 ( 11,93 ανά 100 ml) Το Mind Μaster Brain & Body Performance Drink Formula Red και το Mind Μaster Brain & Body Performance Drink Formula Green εξουδετερώνουν το οξειδωτικό στρες και προστατεύουν τα κύτταρα του σώματος! 1 Επιβεβαιωμένο επιστημονικά από την ΕFSA (European Food Safety Authority): Η Βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων ενάντια στο οξειδωτικό στρες

15 protected! Προστασία της επιδερμίδας Ποτέ ηλιοθεραπεία χωρίς αντηλιακή προστασία! Τα αντηλιακά προϊόντα Aloe Vera προσφέρουν την τέλεια προστασία για κάθε απαίτηση. Το καλύτερo: Αντιστοιχούν στους UVA-/UVB-δείκτες σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Μάθετε ποιο αντηλιακό είναι ιδανικό για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας. Ιδιότητες Τύπος 1 Τύπος 2 Τύπος 3 Χρώμα μαλλιών Κόκκινο ή ξανθό Ξανθό Καστανό Μαύρο Χρώμα ματιών Γαλανά /Πράσινα Γαλανά /Πράσινα Πράσινα/Καστανά Χρώμα επιδερμίδας Ανοιχτόχρωμη με φακίδες Ανοιχτόχρωμη Καστανή Μελαχρινή Τύπος επιδερμίδας Πολύ ευαίσθητη Ευαίσθητη Κανονική - Χωρίς ευαισθησία Χρόνος έκθεσης στον ήλιο Προτείνουμε 5 10 Λεπτά Λεπτά Λεπτά SPF 50 SPF 30 SPF 20 LR world

16 FEEL Cool AND PROTECTED H εφαρμογή του αντηλιακού δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Απλά ψεκάστε στο σώμα σας, κάντε μασάζ και είστε έτοιμοι! Η ελαφριά υφή του εφαρμόζεται και απορροφάται γρήγορα και εσείς μπορείτε απλά να απολαύσετε ελεύθερα τον ήλιο ή και να βραχείτε άφοβα στην παραλία, γιατί το Aloe Vera Sun Spray είναι αδιάβροχο! Η πρωτοποριακή υφή του αντηλιακού σπρέι συνδυάζει την αποτελεσματική τεχνολογία των φίλτρων UVA και UVB, προστατεύει εξίσου αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τον ήλιο και δίνει μια ξένοιαστη αίσθηση φρεσκάδας.

17 Αντηλιακή προστασία χωρίς συμβιβασμούς ΝΕΟ! Προστατεύει και φρεσκάρει Γρήγορη και απλή εφαρμογή Δροσιστική δράση Απορροφάται γρήγορα SPF 30 Αδιάβροχο 4 Έκπτωση γνωριμίας* 30 SPF Aloe Vera Αντηλιακό Σπρέι Αctive SPF 30 Iδιαίτερα ελαφρύ και εύκολο στην εφαρμογή Αντηλιακό Σπρέι. Ανακινήστε πριν τη χρήση. Δεν είναι κατάλληλο για το πρόσωπο. Ψεκάστε πριν την ηλιοθεραπεία και απλώστε στο σώμα με τα χέρια. 125 ml Ελλάδα: 21,90 17,90 ( 14,32 ανά 100 ml) Κύπρος: 20,90 16,90 ( 13,52 ανά 100 ml) *ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ LR world

18 WHEN THE Ιδανική προστασία Τα αντηλιακά της LR σας εγγυώνται ασφαλή και άκρως αποτελεσματική προστασία τις ηλιόλουστες μέρες. Τώρα, με έναν βελτιωμένο τύπο, η Aloe Vera Αnti Aging αντηλιακή κρέμα με SPF 20, είναι ιδανική για την προστασία του προσώπου σας από τον ήλιο! 20 SPF ALOE VERA ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ GEL/ΚΡΕΜΑ SPF 20 Για ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες Χαρίζει αίσθηση δροσιάς Προστασία UVA/UVB 100 ml 3731 Ελλάδα: 17,50 Κύπρος: 16,50 SPF SPF ALOE VERA ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ SPF 50 Για ευαίσθητες στον ήλιο επιδερμίδες Ιδανικό για παιδιά: χωρίς χρωστικές ουσίες 75 ml 3753 Ελλάδα: 27,90 ( 37,20 ανά 100 ml) Κύπρος: 26,90 ( 35,87 ανά 100 ml) SPF 50

19 SUN COMES Υψηλότερη προστασία Νέα φόρμουλα ηλιοθεραπεία. 50 ml Ελλάδα: 21,90 ( 43,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 20,90 ( 41,80 ανά 100 ml) SPF SPF Aloe Vera Anti-Aging Αντηλιακή κρέμα SPF 20 Προστατεύει απο τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και προφυλάσσει τα ευαίσθητα σημεία της επιδερμίδας απο την πρόωρη γήρανση. Για το πρόσωπο, το ντεκολτέ και το λαιμό. 40% Aloe Vera, φοριέται και αντί της κρέμας ημέρας. Εφαρμόστε οπωσδήποτε πριν την LR world

20 Cool down ΜΕ Aloe Vera Cooling TIP: ALOE VERA ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Mε αυτόν τον τρόπο ενισχύετε την ενυδατική δράση της μάσκας αφρού: Καθαρίστε το πρόσωπό σας απαλά πριν από την εφαρμογή. Απλώστε τη μάσκα αφρού ομοιόμορφα στην επιδερμίδα και χτυπήστε ελαφρά με τα δάχτυλά σας. Μετά από 5-10 λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και είστε έτοιμοι. Το do: Κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα του προσώπου σας τακτικά. Έτσι βοηθάτε την κυκλοφορία του αίματος και προλαμβάνετε τις ρυτίδες. ALOE VERA ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 50 ml Ελλάδα: 17,90 ( 35,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 16,90 ( 33,80 ανά 100 ml) ALOE VERA CONCENTRATE 100 ml Ελλάδα: 16,50 Κύπρος: 15,90 TIP: ALOE VERA CONCENTRATE Επίσης, να θυμάστε την απαραίτητη καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Οποιαδήποτε κι αν είναι η ηλικία σας, όλοι θα πρέπει να φροντίζετε την επιδερμίδα σας. Πολύ σημαντικό είναι να απλώνετε μετά το ντους ή το μπάνιο, το Aloe Vera Concentrate σε όλο το σώμα. Και μην ξεχνάτε τον λαιμό, τους αγκώνες και τα γόνατα!

21 ALOE VERA ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ROLL-ON Χωρίς Αλκοόλ 50 ml Ελλάδα: 6,50 ( 13,00 ανά 100 ml) Κύπρος: 5,90 ( 11,80 ανά 100 ml) Aloe Vera Ενυδατική Gel-Κρέμα 50 ml Ελλάδα: 21,90 ( 43,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 21,50 ( 43,00 ανά 100 ml) TIP: ALOE VERA ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ROLL-ON Το καλοκαίρι επιτέλους έρχεται! Τώρα χρειάζεστε ένα ισχυρό αποσμητικό. Το Aloe Vera Αποσμητικό Roll-on φρεσκάρει σε δευτερόλεπτα, χωρίς να περιέχει αλκοόλ. Δεν αρκεί όμως μόνο ένα καλό αποσμητικό. Τα ρούχα επίσης επηρεάζουν το πόσο ιδρώνετε. Αφήστε το δέρμα σας να αναπνέει και επιλέξτε φυσικές ίνες, για παράδειγμα βαμβάκι, λινό ή μετάξι. TIP: ALOE VERA ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ GEL-ΚΡΕΜΑ Χαρίστε στην επιδερμίδα του προσώπου σας την μέγιστη ενυδάτωση και φρεσκάδα! Απλώστε την κρέμα ενυδάτωσης Aloe Vera Gel με κυκλικές κινήσεις σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο, αποφεύγοντας τα μάτια και τα χείλη. Είναι ιδανικό ως βάση για make-up και για καθημερινή χρήση. LR world

22 Εύκολα tips για να λάμπουν τα μαλλιά σας όλο το καλοκαίρι: LR nova pure ΣΠΡΕΪ ΦΙΞΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Σπρέι Φιξαρίσματος για δυνατό κράτημα και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας Τα μαλλιά διατηρούν τη φυσική τους ελαστικότητα, αποκτούν όγκο και μεταξένια λάμψη 300 ml Ελλάδα: 14,50 ( 48,33 ανά 1000 ml) Κύπρος: 13,90 ( 46,33 ανά 1000 ml) 1. Χαρίστε λάμψη στα μαλλιά σας: Οι ουσίες περιποίησης που κρύβονται στις κρέμες μαλλιών, προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στα θαμπά μαλλιά. Με την κρέμα μαλλιών Μoisture Plus, τα μαλλιά σας θα είναι ακαταμάχητα λαμπερά από τις ρίζες ως τις άκρες. 2. Αποφύγετε το σεσουάρ: Ο καύσωνας και ο θερμός αέρας από το σεσουάρ, απορροφούν την υγρασία από τα μαλλιά και τα κάνουν εύθραυστα. Γι αυτό, φροντίστε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι, αφήνοντάς τα να στεγνώνουν φυσικά.

23 Summer hair ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ! Καλοκαίρι, ήλιος, καλοκαιρινό look στα μαλλιά σας αυτά τα τρία πάνε σίγουρα μαζί! Τέλειο καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο ήλιος, αλλά και λαμπερά μαλλιά. Η ιδανική φροντίδα για όμορφα μαλλιά το καλοκαίρι, είναι η σειρά LR nova pure Moisture Plus, κατάλληλη για όλους! Με την Μoisture Plus ένα είναι σίγουρο θα νοιώθετε σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο! Συμβουλή για ακόμα πιο όμορφα μαλλιά: Για να περιποιηθείτε με τον καλύτερο τρόπο τα μαλλιά σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Μoisture Plus, που αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε στα μαλλιά σας περισσότερη ενυδάτωση και λάμψη. Για ένα τέλειο φινίρισμα στο καλοκαιρινό σας χτένισμα είναι ιδανικό το LR Nova pure σπρέι φιξαρίσματος. Έτσι τα μαλλιά σας θα έχουν διαρκή ελαστικότητα και ακαταμάχητη λάμψη σε κάθε καλοκαιρινή σας έξοδο! Ξυπνήστε τα μαλλιά σας από τη «χειμερία νάρκη» με το Μoisture Plus και προετοιμάστε τα κατάλληλα για το καλοκαίρι! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 1,90 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ LR nova pure ΣΕΤ MOISTURE PLUS Σαμπουάν και 10,90 Κρέμα Μαλλιών 10,90 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 21,80 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 19,90 Κύπρος από 21,00 μόνο 18,90 ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200 ml Ελλάδα: 10,90 ( 5,45 ανά 100 ml) Κύπρος: 10,50 ( 5,25 ανά 100 ml) ΚΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 200 ml Ελλάδα: 10,90 ( 5,45 ανά 100 ml) Κύπρος: 10,50 ( 5,25 ανά 100 ml) LR world

24 Lips & nails 01 Τονίστε το μαύρισμά σας! Ηλιοκαμμένο χρώμα επιδερμίδας, όμορφα νύχια, σαγηνευτικά χείλη και είστε έτοιμες για το καλοκαίρι! Με τα LR βερνίκια νυχιών και LIPGLOSS συνοδεύετε άψογα το μαύρισμά σας. Δεν ταιριάζει πια το βερνίκι νυχιών με τα ρούχα σας; Κανένα πρόβλημα! Με την ξεβαφή βερνικιού σε κουτί μπορείτε να το αφαιρέσετε πανεύκολα και γρήγορα. 02 4,40 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ 03 LIPGLOSS Χαρίζει στα χείλη λάμψη και περιποίηση χάρη στη βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα δενδρολίβανου 10 ml Ελλάδα: 10,90 6,50 ( 65,00 ανά 100 ml) Κύπρος: 10,50 6,50 ( 65,00 ανά 100 ml) Smoothy Rose Smoothy Pink Smoothy Red ΚΟΥΤΙ ΞΕΒΑΦΗΣ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ ΝΥΧΙΩΝ Απομακρύνει απλά και γρήγορα το βερνίκι Με φυσικό έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου για ενυδατική δράση Χωρίς Ασετόν 100 ml Ελλάδα: 9,50 Κύπρος: 8,90

25 Αγοράστε δύο χρώματα και αποκτήστε δωρεάν το Νail Top Coat! Παραγγείλετε δύο χρώματα και αποκτήστε δωρεάν το Νail Top Coat! Πως; Σας κάνουμε δώρο το Top Coat με την αγορά δύο χρωμάτων της επιλογής σας! Tender Rose Precious Pearls TIP: Με δύο χρώματα στο μανικιούρ σας, είσαστε μέσα στη μόδα! Βάψτε απλά τα νύχια σας με ένα εντυπωσιακό χρώμα, όπως το Εlectric Coral ( ), και απλώστε μόνο στις άκρες το Gloomy Grey ( ). Electric Coral Top Coat ΔΩΡΟ True Taupe Dark Amethyst Nude Sytle Gloomey Grey Dark Purple Brilliant Bordeaux Very Viola Pink Party Chili Red ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 8,90 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ Βερνίκι Lasting Brilliance Υψηλή φωτεινότητα χρώματος, μεγάλη διάρκεια. Στεγνώνουν γρήγορα. Έντονα λαμπερά χρώματα. Για άριστα αποτελέσματα: απλώνετε δύο στρώσεις και αφού στεγνώσει περνάτε μια στρώση του γυαλιστκού Nail Top Coat. 7 ml Ελλάδα: 7,50 Κύπρος: 7,50 LR Colours ΣΕΤ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ x Βερνίκια της επιλογής σας 15,00 ΔΩΡΕΑΝ Nail Top Coat+ (10097) Αξίας 8,90 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 23,90 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 15,00 Κύπρος από 23,50 μόνο 15,00 LR world

26 Κύπρος: 21,50 ( 10,75 ανά 100 ml) Η Heidi Klum είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή μοντέλα. Δεν εντυπωσιάζει μόνο με την εξαιρετική παρουσία της, αλλά μαγεύει τον καθένα με την σαγηνευτική φρέσκια λάμψη της. Εδώ και πολλά χρόνια πλέον, έχει μια επιτυχημένη συνεργασία με την LR. Heidi, we love you! ME by Heidi Klum ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ 200 ml 3124 Ελλάδα: 21,90 ( 10,95 ανά 100 ml) ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 6,80 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΣΕΤ ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ: Mini Αρωματικό Σπρέι ME by Heidi Klum ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΤ Άρωμα 50 ml Gel για το ντους 200 ml Λοσιόν σώματος 200 ml ,90 18,90 21,90 + ΔΩΡΟ Mini Αρωματικό Σπρέι * ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 79,70 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 72,90 Κύπρος από 76,30 μόνο 69,90 * Γεμίστε το με το αγαπημένο σας άρωμα.

27 Smell the summer! ME by Heidi Klum ΑΡΩΜΑ 50 ml 3121 and be yourself! Ελλάδα: 38,90 Κύπρος: 36,90 Λαμπερό και φυσικό, όπως η Heidi. Το άρωμα me από την Heidi Klum μαγεύει με αρώματα από πεπόνι, άνθος λωτού, γιασεμί, σανταλόξυλο και μια νότα από ροζ πιπέρι! Απλά τέλειο για ένα αξέχαστο καλοκαίρι! ME by Heidi Klum ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ GEL ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥΣ 200 ml 3123 Ελλάδα: 18,90 ( 9,45 ανά 100 ml) Κύπρος: 17,90 ( 8,95 ανά 100 ml) LR world

28 Γιορτή της Μητέρας! Για την καλύτερη Μαμά του κόσμου... την δική μας! Γιορτή της Μητέρας. Ευκαιρία να σκεφτούμε κάτι ιδιαίτερο για μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής μας: την Μητέρα μας. Γι αυτή την ειδική περίσταση -και φυσικά, και για τις υπόλοιπες 364 μέρες το χρόνο- το Femme Noblesse είναι το άρωμα που εκφράζει απόλυτα το πόσο την εκτιμάτε. Εναλλακτικά, κάντε της δώρο ένα από τα ξεχωριστά μας λουλούδια, δηλαδή ένα από τα αξέχαστα κολιέ Joyful Blossoms! Mother s Day Eau de Style Ένα κομψό άρωμα από πράσινο μήλο, κεχριμπάρι και βανίλια, που εκπέμπει αποφασιστικότητα και αισθησιακή ζεστασιά. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 5,50 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ The Collection Eau de Style 3363 Άρωμα 50 ml 27,50 Λοσιόν σώματος 200 ml 17,50 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 45,00 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 39,50 Κύπρος από 43,40 μόνο 37,90

29 Exklusive STAINLESS STEEL b y l r Joyful Blossoms Charm Λουλουδιών green meadows περ. 44 x 21 mm Με ρυθμιζόμενη υφασμάτινη αλυσίδα Green Meadows Blueberry Fields Το καθένα Ελλάδα: 75,90 Κύπρος: 72, Αισθησιακό......Θηλυκό Femme Noblesse ΑΡΩΜΑ Προσδίδει στυλ και αποπλανεί. Αρωματικό σετ απο άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο και βανίλια. 50 ml 2813 Ελλάδα: 27,50 Κύπρος: 26,50 Femme Noblesse ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ Πλούσια κρέμα σώματος με το μακράς διάρκειας άρωμα του Femme Noblesse. 200 ml 2816 Ελλάδα: 27,50 23,90 ( 11,95 ανά 100 ml) Κύπρος: 26,50 22,90 ( 11,45 ανά 100 ml) 3,60 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 13,50 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ Femme Noblesse Αρωματικό Σετ II Άρωμα 50 ml Αρωματική κρέμα σώματος 200 ml ,50 27,50 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 55,00 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 49,50 Ειδική Τιμή Σετ Μαίου Μόνό 41,50 Κύπρος από 53,00 μόνο 39,90 LR world

30 Ξηρή επιδερμίδα ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ Ιδιαίτερα πλούσια κρέμα με βιταμίνη Ε- Acetate. Ενδείκνυται για ξηρή επιδερμίδα. 50 ml 1687 Ελλάδα: 10,90 ( 21,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 10,50 ( 21,00 ανά 100 ml) Μικτή επιδερμίδα 02 ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΡΕΜΑ-GEL Ιδιαίτερα απαλή κρέμα σε μορφή Gel. Eνυδατώνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα. Με μαγνήσιο και Phlorogine. Ενδεικνύται για μικτές επιδερμίδες. 50 ml 1688 Ελλάδα: 9,90 ( 19,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 9,50 ( 19,00 ανά 100 ml) 02 Κανονική επιδερμίδα 03 ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ Πλούσια φροντίδα με Προβιταμίνη Β5 και ΒιταμίνηΕ. Το αμυγδαλέλαιο χαρίζει στην επιδερμίδα ελαστικότητα και απαλότητα. Κατάλληλο για κανονικό δέρμα 50 ml 1686 Ελλάδα: 9,90 ( 19,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 9,50 ( 19,00 ανά 100 ml) 03

31 Φυσική ομορφιά, που ναδεικνύεται! Το πρόσωπο είναι ένα από τα μέρη του σώματος που χρειάζονται ειδική φροντίδα γιατί είναι εκτεθειμένο διαρκώς σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η ήπια, τακτική φροντίδα του προσώπου είναι το Α και το Ω. Ξεκινήστε όμορφα τη μέρα σας, καθαρίστε το πρόσωπό σας κάθε πρωί μόνο με χλιαρό και όχι ζεστό νερό! Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην περιοχή των ματιών, επειδή εδώ η επιδερμίδα είναι εξαιρετικά λεπτή και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. 04 ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Η πλούσια απαλή σύνθεση του αφρού καθαρίζει την επιδερμίδα με ήπιο τρόπο και απομακρύνει το Μakeup. 150 ml 1689 Ελλάδα: 7,50 ( 5,00 ανά 100 ml) Κύπρος: 7,50 ( 5,00 ανά 100 ml) 05 ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ Ήπια τονωτική λοσιόν με αμαμηλίδα, χωρίς αλκοόλ. 200 ml 1690 Ελλάδα: 7,50 ( 3,75 ανά 100 ml) Κύπρος: 7,50 ( 3,75 ανά 100 ml) ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2,10 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ 05 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ 04 Racine Σετ Καθαρισμού 1674 Αφρός καθαρισμού 150 ml 7,50 Τονωτική λοσιόν 200 ml 7,50 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 15,00 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 12,90 Κύπρος από 15,00 μόνο 12,50 LR world

32 Lovely Pearls ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ... 9,60 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Τα καλοκαιρινά σας ρούχα εφαρμόζουν άψογα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας είναι τέλεια. Αλλά κάτι σημαντικό λείπει για να ολοκληρώσει το προσωπικό σας στυλ: Τα κατάλληλα και κομψά αξεσουάρ! Δώστε στην εμφάνισή σας μια ξεχωριστή πινελιά και λάμψη, με τη σειρά κοσμημάτων LR.Joyce LOVELY PEARLS! Κάθε γυναίκα θα πρέπει να τις έχει... Κομψές και λαμπερές πέρλες! Αποτελούν σύμβολο της χάρης, της θηλυκότητας και της πολυτέλειας. Αυτό το πολύτιμο και μαγικό κόσμημα ασκούσε πάντα γοητεία στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτή την γοητεία μπορείτε να ασκήσετε κι εσείς με τα LOVELY PEARLS. Επιλέξτε το αγαπημένο σας σετ κοσμημάτων -που αποτελείται από κολιέ και σκουλαρίκιαστο αγαπημένο βιολετί ή γκρι χρώμα. 17,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Σκουλαρίκια Γυάλινες πέρλες Με κλιπ Μάκρος περίπου 3cm Ελλάδα: 27,50 17,90 Κύπρος: 26,50 16, Purple Amazing Grey Αλυσίδα Γυάλινες πέρλες Μήκος περίπου 90cm Ελλάδα: 54,90 37,90 Κύπρος: 51,90 35, Purple Amazing Grey

33 PEARLS ARE BACK! Μust have: 17,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Οι πέρλες κάνουν και πάλι ένα δυναμικό comeback σύμφωνα με τα νέα της μόδας που περπατάνε στις πασαρέλες του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Οι πέρλες ήταν, είναι και θα είναι πάντα το πιο σικ και κλασικό κόσμημα του γυναικείου ντυσίματος Επιλέξτε τις τόσο για τα casual looks σας, όσο και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας! Δοκιμάστε να τις φορέσετε στο collar-κολιέ και να τις συνδυάσετε με το καρό πουκάμισο ή το girly φόρεμα σας. Για τις πιο κλασικές υπάρξεις, μία σειρά από πέρλες στο μακρύ κολιέ ή στα διακριτικά σκουλαρίκια θα ολοκληρώσουν υπέροχα το κλασσικό φόρεμα ή το ανδρόγυνο look τους. Όσο για τις fashionistas; Τολμήστε να συνδυάσετε το κολιέ σας με άλλα έντονα μεταλλικά στοιχεία ή ακόμα, επιλέξτε τις πέρλες στα γυαλιά ή τα παπούτσια σας και κάντε τη διαφορά! 9,60 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ LR world

34 Ανδρική υπόθεση ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 3,90 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Ανδρικό Σετ Αφρός Ξυρίσματος 200 ml 10,90 After Shave Balsam 100 ml 10,90 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 21,80 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 17,90 Κύπρος από 21,00 μόνο 17,50 Aloe Vera After Shave Balsam Ήπια και απαλή φροντίδα μετά το ξύρισμα. Μειώνει τον ερεθισμό της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Ηρεμεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Μετά το ξύρισμα εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το λαιμό. 100 ml Ελλάδα: 10,90 Κύπρος: 10,50 Aloe Vera Αφρός Ξυρίσματος Απαλός Αφρός Ξυρίσματος για την καθημερινή περιποίηση. Περιποιείται την επιδερμίδα ήδη πριν από το ξύρισμα, χαρίζοντας άψογο αποτέλεσμα. Ανακουφίζει την ερεθισμένη από το ξύρισμα επιδερμίδα. Απλώστε την μετά από κάθε ξύρισμα. 200 ml Ελλάδα: 10,90 ( 5,45 ανά 100 ml) Κύπρος: 10,50 ( 5,25 ανά 100 ml)

35 Absolutely private Μοναδική αυτοπεποίθηση, αυθεντική άνεση και ένα ασυναγώνιστο χάρισμα. Αυτή την προσωπική του πλευρά παρουσιάζει ο παγκόσμιος star Bruce Willis με το νέο του Άρωμα Personal Edition. Τα εσπεριδοειδή συναντούν το μαύρο πιπέρι ξεδιπλώνοντας νότες φρεσκάδας και ενώνονται με μία πνοή από φύλλα καπνού και πολύτιμο Oud, αναδεικνύοντας την απόλυτα ανδρική κομψότητα. 6,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Bruce Willis Personal Edition ΆΡΩΜΑ 50 ml 2950 Ελλάδα: 38,90 32,90 ( 65,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 36,90 31,50 ( 63,00 ανά 100 ml)

36 Tip 1: Εφαρμόστε την κρέμα προσώπου Powerlift σε καθαρή επιδερμίδα. Απλώστε πάντα με απαλές ανοδικές κινήσεις. Mε το μασάζ μπορούν να διαπεράσουν τα πολύτιμα συστατικά βαθύτερα στα στρώματα της επιδερμίδας. Tip 2: Φροντίστε τα κουρασμένα μάτια με το Powerlift Roll-on ματιών. H δροσερή μπίλια μασάζ με τη δύναμη των αποτελεσματικών δραστικών συστατικών, αναζωογονεί την περιοχή κάτω από τα μάτια σας. Το αποτέλεσμα: Φρέσκο και νεανικό βλέμμα! Double Effect for him and her Διπλή δύναμη! Και για τον άνδρα και για την γυναίκα! Η κρέμα προσώπου: Reductine Λειαίνει, προστατεύει και ρυθμίζει την υγρασία της επιδερμίδας Υαλουρονικό οξύ Υποστηρίζει το κολλαγόνο και τις ίνες ελαστίνης για περισσότερη σύσφιξη Roll-on ματιών: Polylift Βοηθά στη λείανση της επιδερμίδας Bioskinup Contour 3R Δρα ενάντια στους μαύρους κύκλους

37 Δίνει ενέργεια στην επιδερμίδα σας! Οι πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου μας εμπνέουν και ανεβάζουν την διάθεση μας για βόλτες και εξόδους. Για να μην προδίδουν το πολυάσχολο προγραμμά σας η ξηρή επιδερμίδα και οι μαύροι κύκλοι, δώστε στην επιδερμίδα σας μια ώθηση ενέργειας! Η κρέμα προσώπου PowerLIFT παρέχει στην κουρασμένη επιδερμίδα ακριβώς την φροντίδα που χρειάζεται, για περισσότερη ζωτικότητα και δύναμη. Το ξεκούραστο βλέμμα σας θα απογειωθεί με το limited edition Roll-on για τα μάτια. Ο αναζωογονητικός ορός συνδυάζει μια ισχυρή φόρμουλα περιποίησης με μια ευχάριστη δροσερή μπίλια. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό αφού θα νιώσετε ανανέωση, δύναμη και ενέργεια! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 5,90 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΣΕΤ Powerlift Σετ Δώρου Κρέμα προσώπου 30 ml Eye Roll-on 15 ml Αξίας Σε συσκευασία Δώρου ,90 16,50 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 38,40 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 32,50 Κύπρος από 36,80 μόνο 30,90 PowerLIFT Eye Roll-on Eνυδατώνει και αναζωογονεί την περιοχή γύρω απο τα μάτια Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Πρακτικό για να το έχετε πάντα μαζί σας. 15 ml PowerLIFT ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Αποτέλεσμα λίφτινγκ μέσω του υαλουρονικού οξέως και εκχυλίσματα βοτάνων. Αντιρυτιδική δράση μέσω πρωτεϊνών, βιταμίνη Α, Ε. Για μια άψογη εμφάνιση. 30 ml LR world

38 Green ΔΙΠΛΕΣ ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ Διπλή δύναμη χρωμάτων για μοναδικό βλέμμα Λαμπερά χρώματα Πούδρινη απαλή σύνθεση με ιριδίζοντα στοιχεία που αντανακλούν στο φως Με καθαρά μεταλλικά στοιχεία και Phycocorail Χωρίς τάλκη 2 x 1 g Mustard n Olive Ελλάδα: 10,90 Κύπρος: 10,50 17,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Βερνίκι Lasting Brilliance Υψηλή φωτεινότητα χρώματος, μεγάλης διάρκειας, στεγνώνουν γρήγορα Έντονα και λαμπερά χρώματα Για άριστα αποτελέσματα: απλώνετε δύο στρώσεις και αφού στεγνώσει περνάτε μια στρώση του γυαλιστικού Nail Toap Coat 7 ml Ελλάδα: 7,50 Κύπρος: 7,50 Glamorous Blush Εκθαμβωτικά χρωματικά παιχνίδια για τα μάγουλα Με γυαλιστερά και ματ στοιχειά πούδρας Για glamour εμφανίσεις Απαλή σύνθεση για μακράς διάρκειας αποτέλεσμα Deluxe συσκευασία με καθρεφτάκιl 8 g Sun Kissed Ελλάδα: 27,50 Κύπρος: 26,50 Κολιέ Ηeart &Soul Μέταλλο: σίδερο, ορείχαλκος Στοιχεία: μάργαρο, μαργαριτάρια γλυκού νερού, συνθετική ρητίνη, κεραμικά. Επίστρωση με όψη ροδίου και αντικέ ασημί πράσινος Ελλάδα: 54,90 37,90 Κύπρος: 52,50 35,90 ΚΡΑΓΙΟΝ Χρώμα και λάμψη που σαγηνεύουν Περιποιείται τα χείλη χάρη στη Βιταμίνη Ε Σε χρωματική αρμονία με τα μολύβια για τα χείλη LR Colours Lipliners 4,5 g Orange Toffee Ελλάδα: 10,90 Κύπρος: 10,50 ΜΟΛΥΒΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ Iδανικό για το περίγραμμα και τη διόρθωση του μακιγιάζ στα χείλη Σε χρωματική αρμονία με τα κραγιόν LR Colours 1,16 g Orange Toffee Ελλάδα: 5,90 Κύπρος: 5,50 ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Μακράς διάρκειας Ιδανικό για το σχεδιασμό της γραμμής του ματιού 1,1 g Olive Green Ελλάδα: 7,50 Κύπρος: 7,50

39 TRENDS 2014 ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ: ΠΡΑΣΙΝΟ To πράσινο αποτελεί το χρώμα των περισσοτέρων φυτών οπότε είναι και το κυρίαρχο χρώμα της φύσης. Ας το κάνουμε λοιπόν και το κυρίαρχο χρώμα του μακιγιάζ μας για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις! Το πράσινο τονίζει απίστευτα τα καστανά και μαύρα μάτια και δένει αρμονικά με τα μπλε και τα πράσινα. Έτσι απλά τους μαγεύετε όλους: Απλώστε αρχικά στην εσωτερική γωνία του ματιού σας και κάτω από τα φρύδια σας μία φωτεινή σκιά. Απλώνετε το σκούρο πράσινο χρώμα σκιάς στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και στο καπάκι του ματιού. Η συμβουλή μας: Απλώστε τη σκιά με ένα πινέλο για σκιές ματιών. Το ιδανικό μακιγιάζ για την ημέρα: Σκούρο πράσινο μολύβι. Για ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ: Μαύρο Eyeliner. Kαι μην ξεχνάτε ποτέ: Μαύρη μάσκαρα! Για υπέροχο γατίσιο βλέμμα! Kι επειδή εντυπωσιάσατε αρκετά με τα μάτια σας τα χείλη θα πρέπει να είναι πιο ήσυχα, σε παστέλ τόνους. Τονισμένα μάτια και διακριτικά χείλη. Αυτόν τον κανόνα να ακολουθείτε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση και θα έχετε πάντα ένα εγγυημένο αποτέλεσμα! Και για τελείωμα: Mια πινελιά Sun Kissed Ρουζ στα ζυγωματικά, στη μύτη και το μέτωπο. Ολοκληρώστε το καλοκαιρινό σας look χαρίζοντας στα νύχια σας μια νότα κομψότητας, ταιριαστή με το μαύρισμά σας, με το χρώμα Τrue Taupe. Για επιπλέον λάμψη φορέστε το μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς. Τόσο απλά, τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας! LR world

40 8,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Κολιέ Ονειροπαγίδα Ρυθμιζόμενο μήκος περ cm Ελλάδα: 32,90 24,90 Κύπρος: 31,90 23,90 Σκουλαρίκια Ονειροπαγίδα Κούμπωμα τιτανίου Μήκος περ. 10,5 cm Ελλάδα: 32,90 24,90 Κύπρος: 31,90 23,90 8,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ VOLUME & CURL MASCARA Χαρίζει εκπληκτικό όγκο Ζωντανεύει και κάνει τις βλεφαρίδες πιο πυκνές Ενδείκνυται για ευαίσθητα μάτια και όσες φοράνε φακούς επαφής 10 ml Ελλάδα: 12,90 ( 129,00 ανά 100 ml) Κύπρος: 12,50 ( 125,00 ανά 100 ml) Absolute Black Dark Brown ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Διπλή δύναμη χρωμάτων για μοναδικό βλέμμα Λαμπερά χρώματα Πούδρινη απαλή σύνθεση με ιριδίζοντα στοιχεία που αντανακλούν στο φως Με καθαρά μεταλλικά στοιχεία και Phycocorail Χωρίς τάλκη Taupe n Bronze 2 x 1 g Ελλάδα: 10,90 Κύπρος: 10,50

41 Συμβουλή του μήνα: Graphic Eyeliner Look Minimalist cat-eye Look Το γραφικό μακιγιάζ ματιών είναι η απόλυτη τάση της σεζόν! Αποκτήστε θάρρος και δημιουργήστε με την φαντασία σας την κατάλληλη γραμμή ματιών. Χρησιμοποιώντας γραφικά σχήματα και έντονα χρώματα δημιουργήστε φουτουριστικό τόνο και κάντε ένα fashion statement! Hollow cat-eye Look ΥΓΡΟ EYELINER Έντονο και καλυπτικό χρωματικό αποτέλεσμα Ακριβείς και ομοιόμορφες γραμμές Στεγνώνει εύκολα Ανακινήστε πριν από τη χρήση 2,5 ml Absolute Black Ελλάδα: 9,90 Κύπρος: 9,50 TRENDS 2014 ΚΡΑΓΙΟΝ Χ ρώμα και λάμψη που σαγηνεύουν Μ εγάλη ποικιλία χρωμάτων: από αποπλανητικό κόκκινο και παραμυθένιο ροζ έως αποχρώσεις του καφέ Π εριποιημένα χείλη χάρη στη βιταμίνη Ε Brown Rose 4,5 g Ελλάδα: 10,90 Κύπρος: 10,50 ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Για έντονες γραμμές Εύκολη εφαρμογή Μακράς διάρκειας Ιδανικό για το σχεδιασμό της γραμμής του ματιού Dark Hazel 1,1 g Ελλάδα: 7,50 Κύπρος: 7,50 LR world

42 Με αποπλανητικό άρωμα γιασεμιού! Ένα must have για κάθε γυναίκα Ταύρο! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 12,90 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ Beautyqueen by LR ΑΡΩΜΑ 50 ml 3322 Ελλάδα: 27,50 Κύπρος: 26,50 ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Fantastic Mάσκαρα Μολύβι ματιών Olive Green Aqua Affair Lipstick Κραγιόν Aquatic Apricot Beautyqueen Αρωμα ,90 7,50 21,90 27,50 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 81,80 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 68,90 Κύπρος από 78,80 μόνο 65,90 Χαρίστε ανεπανάληπτο όγκο, μήκος και χρώμα στις βλεφαρίδες σας. Deluxe Aqua Affair Lipstick Κραγιόν για υγρή λάμψη Ακαταμάχητα απαλά χρώματα Χαρίζει ιδιαίτερη λάμψη στα χείλη Ενυδατικό χάρη στα θρεπτικά εκχυλίσματα απο βαμβάκι 2 g Aquatic Apricot Ελλάδα: 21,90 Κύπρος: 20,90 Deluxe FANTASTIC MASCARA Extension για τις βλεφαρίδες Χαρίζει ανεπανάληπτο όγκο, μήκος και χρώμα: εξασφαλίζει τρισδιάστατο αποτέλεσμα Εξαιρετικό βουρτσάκι: κυματοειδείς ίνες εξασφαλίζουν ένα άψογο αποτέλεσμα από την βάση έως τις άκρες των βλεφαρίδων Ενδείκνυται για ευαίσθητα μάτια και για όσες φοράνε φακούς επαφής 10 ml Ελλάδα: 24,90 ( 249,00 ανά 100 ml) Κύπρος: 23,90 ( 239,00 ανά 100 ml) Πλούσια ενυδάτωση και λάμψη στα χείλη, σε απαλή ροδακινί απόχρωση. Ιδανικό για να υπογραμμίζετε την γραμμή των ματιών! Με έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια. LR Colours ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Εύκολη εφαρμογή Μακράς διάρκειας Ιδανικό για το σχεδιασμό της γραμμής του ματιού 1,1 g Olive Green Ελλάδα: 7,50 Κύπρος: 7,50

43 ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΑΙΟΥ Ταύρος 21 Απριλίου 20 Μαίου Ο Ταύρος διαφέρει με το πείσμα του από τα άλλα ζώδια. Όλα πρέπει να γίνονται όπως τα θέλει, και με την επιμονή του, καταφέρνει χωρίς βοήθεια να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του. Η γυναίκα Ταύρος αναφέρεται ως «Princess of the Zodiac η πριγκίπισσα του ζωδιακού κύκλου». Χάρη στην λαμπερή και κομψή εμφάνιση της, κάνει θετική εντύπωση χωρίς υπερβολές. Το αγαπημένο της χρώμα είναι το πράσινο. Αγαπάει κυρίως τα γήινα χρώματα και τονίζει τα όμορφα μάτια της με πλούσιες βλεφαρίδες και πράσινο μολύβι. Για τα χείλη, η γυναίκα Ταύρος επιλέγει ένα λαμπερό κραγιόν σε ροδακινί απόχρωση. Το γιασεμί είναι το άρωμα που αντιπροσωπεύει την γυναίκα Ταύρο. Το Beauty Queen, το οποίο χαρακτηρίζεται από φρέσκο μανταρίνι, ρομαντικό τριαντάφυλλο, μόσχο και αποπλανητικό γιασεμί, είναι η καλύτερη επιλογή για μία Ταύρο! Η γυναίκα Ταύρος είναι ιδιαίτερα ευάλωτη σε ερεθισμούς στο λαιμό. Μια γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια μπορεί να της προσφέρει το σπρέι Cistus Incanus. ΣΠΡΕΪ CISTUS INCANUS Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 3 x 3 ψεκασμοί 30 ml Ελλάδα: 20,50 ( 68,33 ανά 100 ml) Κύπρος: 17,90 ( 59,67 ανά 100 ml) LR world

44 Τον Μαιο 39 % ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ! ΜΟΝΟ 29,50 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 48,30 ALOE VERA BOX Το δικό σας Σετ Περιποίησης πρώτων βοηθειών 3 προϊόντα σε μια συσκευασία: Aloe Vera Concentrate, 100 ml Aloe Vera Κρέμα με Πρόπολη, 100 ml Aloe Vera Σπρέι Άμεσης Δράσης σε πρακτική συσκευασία των 150 ml (ειδική συσκευασία που διατίθεται μόνο με το Box) Συμπεριλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ η ενημερωτική Μπροσούρα Aloe Vera Ελλάδα: 48,30 29,50 Κύπρος: 46,30 28,50 LR Health & Beauty Systems ΕΠΕ Μεταμόρφωση Αττικής O/H LR Συνεργάτης σας O/H LR Συνεργάτης σας Η LR Health & Beauty Systems επιφυλάσσεται για αλλαγές των προϊόντων που γίνονται με σκοπό τις τεχνικές και ποιοτικές αναβαθμίσεις, όπως και για λάθος κατανοήσεις εξαιτίας τυπογραφικών λαθών. TIP: Το Σπρέι Άμεσης Δράσης χαρίζει στην επιδερμίδα σας μετά την ηλιοθεραπεία, μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Κωδ. Παρ.: GR

Mind Master: ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ, Καλύτερη απόδοση!

Mind Master: ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ, Καλύτερη απόδοση! Mind Master: ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ, Καλύτερη απόδοση! Tι είναι το Mind Master; To Mind Master Brain & Body Performance Drink είναι μοναδικό και μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά μόνο στην LR! Σε τι βοηθά το

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Absolutely. private

ΝΕΟ! Absolutely. private WORLD 01 2014 ΝΕΟ! Absolutely private PERSONAL EDITION ΝΕΟ! WORLD Ιανουάριος Αγαπητοί Συνεργάτες, με την έναρξη του νέου έτους σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο LR world! Νέο Look, νέο Design, νέα προϊόντα!

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Περιεχόμενα Βλεφαρίδες XXL Χωρίς καθόλου mascara. Άνδρες τώρα ξυριστείτε με gel. Mind Master formula red και formula green

ΝΕΟ! Περιεχόμενα Βλεφαρίδες XXL Χωρίς καθόλου mascara. Άνδρες τώρα ξυριστείτε με gel. Mind Master formula red και formula green 06 2014 ΝΕΟ! 04 06 11 20 23 36 42 Περιεχόμενα Βλεφαρίδες XXL Χωρίς καθόλου mascara Λάτρεις του ήλιου ιδανική προστασία Άνδρες τώρα ξυριστείτε με gel Mind Master formula red και formula green Απολαύστε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Το άρωμα άνθους Κερασιάς. Περιεχόμενα

ΝΕΟ! Το άρωμα άνθους Κερασιάς. Περιεχόμενα Το άρωμα του Ιαπωνικού άνθους Κερασιάς ΝΕΟ! 04 06 16 22 30 32 38 42 Περιεχόμενα SAKURA To άρωμα της άνοιξης ΟΜΟΡΦΙΑ Άψογη φροντίδα για όμορφο δέρμα ΑΝΔΡΑΣ Προϊόντα για τον κόσμο του άνδρα ΓΥΝΑΙΚΑ Προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

09 2014 W e care for you

09 2014 W e care for you 09 2014 W e care for you Brilliant EAU DE PERFUME Ένα λουλουδένιο, ανατολίτικο άρωμα που χαρίζει μοντέρνο αισθησιασμό και λάμψη σε κάθε γυναίκα. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ Αγγίξτε απαλά την επιφάνεια και αφήστε τη

Διαβάστε περισσότερα

04/2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Φροντίδα για τα δόντια καθ οδόν

04/2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Φροντίδα για τα δόντια καθ οδόν world 04/2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Φροντίδα για τα δόντια καθ οδόν Ανακαλύψτε τα highlights του μήνα! από σελίδα 03 ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η σειρά MICROSILVER PLUS προσφέρει λύση για κάθε

Διαβάστε περισσότερα

10 2014 all abo A ut utumn

10 2014 all abo A ut utumn 10 2014 Autumn all about PERSONAL EDITION Bruce Willis Personal Edition: ένα άρωμα τόσο μοναδικό όσο και ο ίδιος ο Σταρ! Η προσωπική αρωματική υπογραφή τονίζεται ακόμα περισσότερο από το μοναδικό, πολύτιμο

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο!

Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο! www.lrworld.com LR Health & Beauty Systems 5 2012 Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο! Ήλιος και Προστασία Αντηλιακή Προστασία και Περιποίηση με τα Προϊόντα Aloe Vera Sun Care by LR! 40 % Aloe Vera

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 06 ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 16 MAKE-UP 32 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ 52 ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 56 ANTI-AGΙNG ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 60

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 06 ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 16 MAKE-UP 32 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ 52 ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 56 ANTI-AGΙNG ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 60 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 06 ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 16 LR-Classics 24 Αρώματα χώρου 30 MAKE-UP 32 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ 52 ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 56 ANTI-AGΙNG ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 60 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 68 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Mind Master: Οι τάσεις της μόδας για το μακιγιάζ σας! Νέα Έρευνα από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο!

Mind Master: Οι τάσεις της μόδας για το μακιγιάζ σας! Νέα Έρευνα από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο! world 05/2015 Mind Master: Νέα Έρευνα από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο! Οι τάσεις της μόδας για το μακιγιάζ σας! Γυρίστε τον χρόνο πίσω με την επετειακή συσκευασία της Powerlift! Ανακαλύψτε τα highlights

Διαβάστε περισσότερα

More Quality for your life. ΝΕΟ. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Περισσότερη ομορφιά Με το πάτημα ενός κουμπιού!

More Quality for your life. ΝΕΟ. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Περισσότερη ομορφιά Με το πάτημα ενός κουμπιού! More Quality for your life. world06/2015 ΝΕΟ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Περισσότερη ομορφιά Με το πάτημα ενός κουμπιού! Ανακαλύψτε τα highlights του μήνα! ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ Καλή διάθεση και σίγουρη προστασία

Διαβάστε περισσότερα

More Quality. for your life. 08/2015

More Quality. for your life. 08/2015 world More Quality for your life. 08/2015 Ανακαλύψτε τα highlight του μήνα! ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ! Μοναδικές προσφορές και τον Αύγουστο! Χρόνια μας πολλά! Η LR έχει γενέθλια και γιορτάζει μαζί σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Αγαπητοί φίλοι της LR, ΜΑΚΙΓΙΑΖ. Colours 14 ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 26 ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 44 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 76

Περιεχόμενα. Αγαπητοί φίλοι της LR, ΜΑΚΙΓΙΑΖ. Colours 14 ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 26 ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 44 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 76 Περιεχόμενα ΜΑΚΙΓΙΑΖ Deluxe 04 Colours 14 ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 26 ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 44 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Zeitgard 54 ANTI-AGΙNG ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 62 ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 69 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 70 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ 72

Διαβάστε περισσότερα

X-Mas Edition 11-12 2014

X-Mas Edition 11-12 2014 X-Mas Edition 11-12 2014 Limited Edition Affair Luxe for Men Άρωμα 50 ml 30131 Ελλάδα: 27,50 Κύπρος: 26,50 Εκφραστικό, ελκυστικό, συναρπαστικά ανδρικό ένα σαγηνευτικό άρωμα που κόβει την ανάσα των γυναικών.

Διαβάστε περισσότερα

Plan a Great Year! 01/2015. More quality for your life. IAN 2015 ΞΕΚΙΝΑΩ! Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής Figuactiv 28 ημερών!

Plan a Great Year! 01/2015. More quality for your life. IAN 2015 ΞΕΚΙΝΑΩ! Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής Figuactiv 28 ημερών! IAN 2015 world More quality for your life. 1 2 3 Xρόνια πολλά LR για τα 30 χρόνια σου ΞΕΚΙΝΑΩ! 01/2015 Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής Figuactiv 28 ημερών! 8 9 15 16 21 Plan a Great Year! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Sweet Temptation Η αποπλανητική αρωματική συλλογή

Sweet Temptation Η αποπλανητική αρωματική συλλογή Sweet Temptation Η αποπλανητική αρωματική συλλογή Γυρίστε σελίδα & δοκιμάστε τα αμέσως! Ένας όμορφος συνδυασμός από φρουτώδες, λουλουδένιο περγαμόντο, φρέσκο μήλο και τρυφερό κρίνο. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ το ΕΔΩ Αρωματική

Διαβάστε περισσότερα

02/2015. Instant Result Serum! Colostrum: Τα αποτελέσματα της Έρευνας από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Ολοκληρωμένη. Φροντίδα.

02/2015. Instant Result Serum! Colostrum: Τα αποτελέσματα της Έρευνας από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Ολοκληρωμένη. Φροντίδα. world 02/2015 ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΡΥΤΙΔΩN: Instant Result Serum! Colostrum: Τα αποτελέσματα της Έρευνας από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Ολοκληρωμένη Φροντίδα με Aloe Vera Ένα άρωμα, που έχει δημιουργηθεί για νικητές!

Διαβάστε περισσότερα

M a d e i n G e r M a n y

M a d e i n G e r M a n y M a d e i n G e r m a n y 05 2010 Happy Birthday LR editorial H LR γίνεται 25 και γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτυ προϊόντων. Συμμετέχει το άρωμα του Marcus Schenkenberg σε μια σπορ εκδοχή που θα διατεθεί

Διαβάστε περισσότερα

Υποδεχτείτε το φθινόπωρο ενισχύοντας τον οργανισμό σας

Υποδεχτείτε το φθινόπωρο ενισχύοντας τον οργανισμό σας world More Quality for your life. 09/2015 Υποδεχτείτε το φθινόπωρο ενισχύοντας τον οργανισμό σας Ανακαλύψτε τα highlight του μήνα! - 30% ΕΚΠΤΩΣΗ Γιορτάζουμε την επέτειο των 30 χρόνων, προσφέροντας έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera!

Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera! 2 Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera! Περισσότερα από 30.000.000 λίτρα Aloe Vera Drinking Gel έχουν πουληθεί σε δέκα χρόνια! Η LR είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera!

Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera! Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera! Περισσότερα από 30.000.000 λίτρα Aloe Vera Drinking Gel έχουν πουληθεί σε δέκα χρόνια! Η LR είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

07/2015. More Quality. for your life. Το φετινό καλοκαίρι. είναι

07/2015. More Quality. for your life. Το φετινό καλοκαίρι. είναι world More Quality for your life. 07/2015 Το φετινό καλοκαίρι είναι Deluxe High Impact Lipstick Κρεμώδης, απαλή υφή με έντονα χρώματα για μοναδικό χρωματικό αποτέλεσμα με μία μόνο εφαρμογή Καινοτόμος σύνθεση

Διαβάστε περισσότερα

-40% -22% 22,10 ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ! ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΤ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! 2 LR world 08.14. by LR. Femme Noblesse by LR

-40% -22% 22,10 ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ! ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΤ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! 2 LR world 08.14. by LR. Femme Noblesse by LR August... Sales ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ! ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΤ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! by LR -40% -22% Femme Noblesse by LR Αρωματικό Σετ IΙ 2831 Άρωμα, Αρωματική Κρέμα Σώματος Femme Noblesse by LR Αρωματικό Σετ

Διαβάστε περισσότερα

LR Health & Beauty Systems 02 2010. Marcus ΝΕΟ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ LR. Platinum by Marcus. Schenkenberg. Η Καινοτομία στην Ανδρική Περιποίηση

LR Health & Beauty Systems 02 2010. Marcus ΝΕΟ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ LR. Platinum by Marcus. Schenkenberg. Η Καινοτομία στην Ανδρική Περιποίηση LR Health & Beauty Systems 02 2010 Marcus Schenkenberg ΝΕΟ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ LR Platinum by Marcus Schenkenberg Η Καινοτομία στην Ανδρική Περιποίηση Editorial Απολαύστε το Χειμώνα με Υγεία & Ευεξία! Η

Διαβάστε περισσότερα

LR Health & Beauty Systems ΕΠΕ 14452 Μεταμόρφωση Αττικής

LR Health & Beauty Systems ΕΠΕ 14452 Μεταμόρφωση Αττικής Τιμή Προσφοράς: 26,52! Οι ειδικοί για το καλοκαιρινό πρόγραμμα σύσφιξης: Κρέμα Σώματος με φύκια Μοναδικό κοκτέιλ από φύκια Laminara και Chlorella ενισχύει τη σύσφιξη και την Ενυδατική Λοσιόν που απορροφάται

Διαβάστε περισσότερα

www.lrworld.com LR Health & Beauty Systems 12.2012 We wish you Health,Beauty,Opportunity.

www.lrworld.com LR Health & Beauty Systems 12.2012 We wish you Health,Beauty,Opportunity. www.lrworld.com LR Health & Beauty Systems 12.2012 We wish you Health,Beauty,Opportunity. 2 Χριστουγεννιάτικη Λάμψη μέσα από το πιο ολοκληρωμένο Σετ Racine Η καλύτερη πρόταση Δώρου για τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε περισσότερα

5-σε-1 ΚΡΑΓΙΟΝ Πλούσιο χρώμα Λαμπερό τελείωμα Διατηρεί την ενυδάτωση των χειλιών * Άνετη αίσθηση ** Σταθερό χρώμα **

5-σε-1 ΚΡΑΓΙΟΝ Πλούσιο χρώμα Λαμπερό τελείωμα Διατηρεί την ενυδάτωση των χειλιών * Άνετη αίσθηση ** Σταθερό χρώμα ** 30667 Sweet Tangerine 30660 Lady 30670 London Red 30655 Uptown Rose ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ θα απογειώσει το στυλ σας! 5-σε-1 ΚΡΑΓΙΟΝ Πλούσιο χρώμα Λαμπερό τελείωμα Διατηρεί την ενυδάτωση των χειλιών

Διαβάστε περισσότερα

Ισχύει από 15/05 έως 15/07 2015. Summer Edition 2015. Welcome. on Board!

Ισχύει από 15/05 έως 15/07 2015. Summer Edition 2015. Welcome. on Board! Summer Edition 2015 Ισχύει από 15/05 έως 15/07 2015 Welcome on Board! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ Αγγίξτε απαλά το μπουκάλι ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ Αγγίξτε απαλά το μπουκάλι ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ: Φρέσκια αύρα από μήλο, μοσχοκάρυδο,

Διαβάστε περισσότερα

Η χαμηλότερη τιμή του Χειμώνα!

Η χαμηλότερη τιμή του Χειμώνα! Η χαμηλότερη τιμή του Χειμώνα! ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ Ιδανική περιποίηση για το χειμώνα για την στρεσαρισμένη και ξηρή επιδερμίδα. Για περισσότερη ελαστικότητα γύρω από την περιοχή των ματιών, απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

No. 1 σε Aloe Vera. Υγεία & Ομορφιά 2011

No. 1 σε Aloe Vera. Υγεία & Ομορφιά 2011 No. 1 σε Aloe Vera Υγεία & Ομορφιά 2011 Η Εταιρεία H Forever Living Products κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην καλλιέργεια, την παραγωγή και διανομή Αλόης και προϊόντων υγείας και ομορφιάς με βάση

Διαβάστε περισσότερα