Hello sunshine!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "05 2014 Hello sunshine!"

Transcript

1 Hello sunshine!

2 Νέος Τρόπος Ζωής Μειώνει το στρες Κίνητρο Απόδοση Νέα Γεύση ΝΕΟ Ένας κόσμος γεμάτος ενέργεια Επίδοση Νέα διάθεση για τη ζωή Έτοιμοι; Η νέα γενιά Μind Master είναι εδώ! Με το νέο Mind Μaster Formula Red προχωράτε δυναμικά και χωρίς στρες! Γιατί το Μind Master Formula Red αυξάνει την αποδοτικότητά σας και μειώνει το επίπεδο του στρες! Η καινοτομία του Formula Red είναι η συναρπαστική γεύση από κόκκινα σταφύλια. Έτσι, τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην αποδεδειγμένα αξιόπιστη Original Formula Green και την νέα Formula Red ανάλογα με το γούστο σας. WITH RED ENERGY FORMULA Η νέα γενιά Νέα, φρουτώδης γεύση σταφυλιού Το ίδιο αποτελεσματικό με το κλασικό Mind Μaster Formula Green Λιγότερο στρες, περισσότερη δύναμη O καθημερινός σας σύντροφος, μεταξύ άλλων, στον ελεύθερο χρόνο σας, τον αθλητισμό, το σχολείο κλπ.

3 Το αξιόπιστο Επίδοση Ένας κόσμος γεμάτος ενέργεια Business Κλασικό Πρόληψη Μειώνει το στρες Κίνητρο Ξεκινήστε τη μέρα σας έχοντας κίνητρο! Συνεχίστε χωρίς στρες στο γραφείο και το βράδυ κάντε το αγαπημένο σας σπορ γεμάτοι ενέργεια! Σας φαίνεται ακατόρθωτο; Kι όμως μπορεί να συμβεί! Με το μοναδικό Μind Master Formula Green! Το μυστικό; To Mind Master καταφέρνει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία! Από τη μία μειώνει το φυσικό επίπεδο του στρες μας και από την άλλη αυξάνει παράλληλα το επίπεδο των επιδόσεων μας. Προτιμήστε την κλασική Formula Green ή δοκιμάστε τη νέα γενιά Formula Red! Eπιλέξτε την κατάλληλη γεύση για τις προτιμήσεις σας! WITH GREEN ENERGY FORMULA Το αγαπημένο κλασικό προιόν Το Αυθεντικό της LR Με την πλήρη δύναμη του πράσινου τσαγιού Μειώνει το στρες και αυξάνει την απόδοση Ο καθημερινός σας σύντροφος, μεταξύ άλλων, στη δουλειά, στο σπίτι, στο πανεπιστήμιο, κλπ.

4 MIND MASTER: Η ΕΡΕΥΝΑ Η LR Health and Beauty Systems, σε συνεργασία με τον καθηγητή Bergmann της Ιατρικής Σχολής Charité των πανεπιστημίων Freie Universität Berlin και Humboldt- Universität του Βερολίνου, διεξήγαγε μία επιστημονική μελέτη για το Mind Master. Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι ξεκάθαρο: Το Mind Master λειτουργεί. Το Μind Master μειώνει το στρες Το στρες έχει εκτεταμένες συνέπειες για τον οργανισμό. Οι δείκτες που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα επίπεδα του στρες ενός ατόμου είναι διαφορετικοί. Οι τρεις σημαντικότεροι δείκτες για τον προσδιορισμό του στρες είναι οι εξής: Λιπιδικά υπεροξείδια [μmol/l] 8-επι-προσταγλανδίνη [μg/g Κρεατινίνη] Κρεατινίνη [g/l] -42,7% Άνθρωποι που -40,3% Άνθρωποι που -10,8% υποφέρουν από υποφέρουν από στρες στρες Μέσος όρος -11,8% 4,54 2,71 Μέσος όρος 2,23-1,9% 1,99 Και οι τρεις δείκτες στρες μειώθηκαν σημαντικά κατά την περίοδο της έρευνας. Οι μεγαλύτερες βελτιώσεις μπόρεσαν να επιτευχθούν σε άτομα, τα οποία κατά την έναρξη της μελέτης παρουσίαζαν αυξημένες τιμές. Το Mind Master βοηθά στη μέγιστη απόδοση Το Mind Master περιέχει μικροθρεπτικά συστατικά που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και ως εκ τούτου στην αντοχή και στην επίδοση. Κατά τη διάρκεια της μελέτης, εξετάστηκε στο αίμα η συγκέντρωση τριών ουσιωδών μικροθρεπτικών συστατικών. Συνένζυμο Q10 [μmol/mmol Χοληστερόλη] Βιταμίνη Β12 [pg/ml] Σελήνιο [μg/l] Σε ανεπάρκεια +41,3% Σε ανεπάρκεια +16,7% +/-0% Μέσος όρος +18,2% 0,138 0,195 Μέσος όρος ,7 +8,5% Η συγκέντρωση των τριών μικροθρεπτικών συστατικών που μετρήθηκαν, έχει βελτιωθεί. Κι εδώ συμπεραίνουμε ότι, όσο μεγαλύτερη ανεπάρκεια υπήρχε πριν, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα μετά τη λήψη του Mind Master. Dr. Sven Werchan: «Είναι αξιοσημείωτο ότι με την λήψη του Μind Master, ήδη μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα (1-2 ημέρες), παρουσιάστηκε μια σημαντική μείωση των δεικτών του οξειδωτικού στρες.»

5 Η ομάδα της έρευνας H μελέτη για το Μind Master διεξήχθη απο τους Prof. Dr. Karl-Christian Bergmann της Ιατρικής Σχολής Charité των Πανεπιστημίων Freie Universität Berlin και Humboldt- Universität του Βερολίνου στη μεγαλύτερη Πανεπιστημιακή κλινική της Ευρώπης και από τον έμπειρο διατροφολόγο Dr. Sven Werchan. Prof. Dr. Karl-Christian Bergmann Dr. Sven Werchan Η μελέτη για το Μind Master πήρε βραβείο! Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΕΓΚΡΙΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Το Mind Master έλαβε την αναγνώριση και το ιατρικό πλαίσιο που του αξίζει. Η επιστημονική μελέτη που μας έδειξε ότι το Mind Master λειτουργεί, δημοσιεύτηκε στο διάσημο περιοδικό Ορθομοριακής Ιατρικής OM & Εrnährung, όπου παρουσιάζεται λεπτομερώς σε 7 σελίδες. Το περιοδικό κάνει ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για την Ορθομοριακή και Διατροφική Ιατρική και τώρα ανήκει στα κορυφαία Ευρωπαϊκά περιοδικά αυτού του είδους. Έτσι, το Μind Master παρουσιάστηκε σε ένα ευρύ και διεθνές κοινό -που αποτελείται από γιατρούς, θεραπευτές και φαρμακοποιούς- μέσα σε ένα επιστημονικό και ιατρικό πλαίσιο. Συγχαρητήρια! Link για το επιστημονικό περιοδικό: OM & Ernährung (Έκδοση 145)

6 Mind Master Formula Green Το κλασικό προϊόν που αγαπάμε Το Αυθεντικό Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Green Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 80 ml 500 ml Ελλάδα: 14,90 ( 29,80 ανά 1000 ml) Κύπρος: 13,90 ( 27,80 ανά 1000 ml) Επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση Με την πλήρη αντιοξειδωτική δύναμη του πράσινου τσαγιού

7 Mind Master Formula Red ΝΕΟ Η φρουτώδης καινοτομία Νέα έκδοση Φρουτώδης γεύση Με την πλήρη αντιοξειδωτική δύναμη του εκχυλίσματος από σπόρους σταφυλιού Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Red Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 80 ml 500 ml Ελλάδα: 14,90 ( 29,80 ανά 1000 ml) Κύπρος: 13,90 ( 27,80 ανά 1000 ml) LR world

8 Mind Master: ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ, Καλύτερη απόδοση! Tι είναι το Mind Master; To Mind Master Brain & Body Performance Drink είναι μοναδικό και μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά μόνο στην LR! Σε τι βοηθά το Mind Master; Για ποιον είναι κατάλληλο το Mind Master; Προστατεύει από το οξειδωτικό στρες: 1 Το οξειδωτικό στρες σημαίνει ότι περίσσεια ελευθέρων ριζών επιβαρύνουν τα κύτταρα του σώματός μας καθώς και την ίδια τη δομή των κυττάρων. Το Mind Master προστατεύει αποτελεσματικά τα κύτταρα του σώματός μας από το οξειδωτικό στρες. Μεγαλύτερη αντοχή: 3, 6 Τα αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά του Mind Master όπως είναι η Θειαμίνη και η Βιταμίνη Β12, υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών του σώματός μας. Ο σίδηρος μειώνει την κούραση και την εξάντληση. Το σώμα σας μπορεί πλέον να αντέξει περισσότερο στις στρεσογόνες καταστάσεις. Για όποιον βρίσκεται, είτε λίγο είτε πολύ, στις ακόλουθες καθημερινές καταστάσεις: 1.Εργαζόμενοι: Η καθημερινότητα σας κυλάει με πολλή δουλειά στο γραφείο, ή πολλά επαγγελματικά ραντεβού την ημέρα, και αργά το απόγευμα πρέπει να τελειώσετε κάποια πολύ σημαντική δουλειά. Κι όμως, θέλετε να έχετε εξαιρετικές επιδόσεις! Επιστημονικά αποδεδειγμένο από την EFSA*: 1 Η βιταμίνη Ε συμβάλει στην προστασία των κυττάρων ενάντια στο οξειδωτικό στρες. 2 Ο σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία. 3 Η Θειαμίνη και η ΒιταμίνηΒ12, συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. 4 Η Βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. 5 Η Βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. 6 Η Β12 και ο σίδηρος συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης. *European Food Safety Authority 2. Μαθητές: Οι πολλαπλές γραπτές εξετάσεις, οι αρκετές εργασίες και διάφορες παρουσιάσεις μέσα στην εβδομάδα, δημιουργούν στρες και πίεση. Κι όμως, θέλετε να παίρνετε πολύ καλούς βαθμούς! 3. Αθλητές: Δίνετε τα τελευταία αποθέματα της δύναμης σας στα σπορ, αψηφώντας την κούραση, και παρά την εντατική σας προπόνηση θέλετε να συναντήσετε και τους φίλους σας. Κι όμως, θέλετε να διατηρείτε τις υψηλές σας επιδόσεις! Για καλύτερη αντοχή και απόδοση στην καθημερινότητά σας: Mind Master Brain & Body Performance Drink!

9 Δοκιμάστε τα τώρα, και βρείτε την αγαπημένη σας Formula! Μοναδική τιμή! Ο Μάιος σας δίνει την μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε ακόμα περισσότερα! Αγοράστε τώρα το Mind Μaster Formula Green ή Red, στo οικονομικό σετ των 2 τεμαχίων. Η δράση τους είναι ακριβώς η ίδια, το μόνο που διαφέρει είναι η γεύση. Μπορείτε να παραμείνετε πιστοί στην κλασική γεύση του αγαπημένου σας Μind Master Formula Green ή να δοκιμάσετε τη νέα γενιά Μind Master Formula Red με την εξαιρετική φρουτώδη γεύση του σταφυλιού! Μόνο τον Μάιο: Εξοικονομείτε με το σετ των 2!! Mind Master Brain & Body Performance Drink Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία:80 ml 2 x 500 ml Formula Green Formula Red Ελλάδα: 29,80 24,50 Κύπρος: 27,80 22,90 2x 2x green ή 2x 2x red LR world

10 Τρία καινούργια προϊόντα έφτασαν για να ξεχωρίσουν! Τα 3 νέα προϊόντα της LR ΝΕΟ! 30 SPF Αloe Vera Active Aντηλιακό Σπρέι SPF ml Ελλάδα: 21,90 17,90 ( 14,32 ανά 100 ml) Κύπρος: 20,90 16,90 ( 13,52 ανά 100 ml) Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Red Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση: 80 ml 500 ml Ελλάδα: 14,90 ( 29,80 ανά 1000 ml) Κύπρος: 13,90 ( 27,80 ανά 1000 ml) 20 SPF Aloe Vera Anti-Aging Αντηλιακή Κρέμα SPF ml Ελλάδα: 21,90 ( 43,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 20,90 ( 41,80 ανά 100 ml)

11 Μάιος Αγαπητοί Φίλοι, Ο ήλιος αρχίζει να μας χαρίζει το φως του κάθε μέρα όλο και περισσότερο και να γίνεται όλο και πιο δυνατός! Το καινούργιο μας Mind Μaster Brain & Body Performance Drink Formula Red έφτασε για να γεμίσει και εσάς με δύναμη! To αγαπημένο σας Mind Master είναι και παραμένει μοναδικό, ωστόσο, τώρα υπάρχει σε μια υπέροχη καινούργια γεύση: φρουτώδης, με κόκκινα σταφύλια! Με συνολικά τρία καινοτόμα προϊόντα, έχουμε και σε αυτό το τεύχος του LR World πολλά ελκυστικά προϊόντα σε φανταστικές τιμές, μόνο για εσάς! Ενημερωθείτε και δοκιμάστε όλα τα νέα προϊόντα που φέρνει ο ηλιόλουστος Μάιος μαζί του! Το δικό σας, LR Health & Beauty Team! Περιεχόμενα: Καινούργια γεύση Mind Master ΝΕΟ Aloe Vera Active Aντηλιακό Σπρέι SPF20 Aloe Vera Anti-Aging Αντηλιακή Κρέμα Aloe Vera COOL DOWN Για τη γυναίκα Αρωματικά Σετ Για τον άνδρα Must-haves TREND Highlights ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ Ταύρος LR world

12 Prepare for the summer Η σιλουέτα που ονειρεύεστε... με το Figuactiv! Οι περισσότεροι από εμάς, λίγο πριν το καλοκαίρι, ξεκινάμε να προσέχουμε την διατροφή μας, έτσι ώστε να έχουμε το σώμα που επιθυμούμε στην παραλία. Εκτός από ωραία σιλουέτα όμως, πολύ σημαντική για την καλοκαιρινή σεζόν είναι και η αναζωογόνηση του σώματος. Ξεκινήστε λοιπόν το καλοκαίρι, φρέσκοι, υγιείς και δραστήριοι! Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή και να έχετε ένα υγιές σωματικό βάρος. Τα προϊόντα Figuactiv μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγχετε καλύτερα το βάρος σας. Απλώς αντικαταστήστε γεύματα, για παράδειγμα, το πρωινό ή το δείπνο σας, με τα ροφήματα Figuactiv Shakes, ανακατεμένα με γάλα. Το περιορισμένης διάθεσης καλοκαιρινό ρόφημα Μάνγκο Παπάγια είναι η τέλεια λύση για μια νέα και υγιή αίσθηση για το σώμα. Εκτός από νερό, εμείς προτείνουμε ως ρόφημα και το τσάι βοτάνων Figuactiv. Τσάι Βοτάνων Figuactiv Πολύτιμο μείγμα βοτάνων για την ευεξία του σώματος Παραμείνετε σε ισορροπία! Όταν είστε σε δίαιτα, θα πρέπει πάντα να βεβαιώνεστε ότι παρέχετε στον οργανισμό σας επαρκή μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η συμβουλή μας ProBalance! Ο τέλειος σύντροφος για κάθε δίαιτα! Το ProBalance παρέχει με αξιόπιστο τρόπο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως είναι το μαγνήσιο και το κάλιο, αλλά και ιχνοστοιχεία, όπως ο χαλκός, το χρώμιο και μολυβδαίνιο. Επιπλέον, για να έχετε μια υγιή εντερική χλωρίδα, προτείνουμε το Probiotic12. Probiotic12 ( ,90) Ο ειδικός, με υποστηρικτικά προβιοτικά βακτήρια. ΤΣΑΙ ΒΟΤΑΝΩΝ FIGUACTIV 250 g Ελλάδα: 22,90 ( 91,60 ανά 1000 g) Κύπρος: 20,90 ( 83,60 ανά 1000 g) PROBIOTIC12 Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 1 κάψουλα 30 κάψουλες / 15 g Ελλάδα: 39,90 ( 266,00 ανά 100 g) Κύπρος: 37,90 ( 252,67 ανά 100 g)

13 Όμορφη Σιλουέτα με ευκολία! Figuactiv Στιγμιαίο Ρόφημα Brasil Μάνγκο - Παπάγια 450 g ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Ελλάδα: 41,90 ( 93,11 ανά 1000 g) Κύπρος: 38,90 ( 86,44 ανά 1000 g) PRO BALANCE Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 3 x 4 δισκία 252 g Ελλάδα: 33,50 ( 132,94 ανά 1000 g) Κύπρος: 31,50 ( 125,00 ανά 1000 g) LR world

14 Get sun Δύναμη που πηγάζει από μέσα μας! Οι πρώτες ζεστές ηλιαχτίδες γαργαλάνε την επιδερμίδα μας μετά από τις χειμωνιάτικες μέρες. Αυτό μας δημιουργεί καλή διάθεση και σωματική ευεξία. & Ο λόγος: O ήλιος προωθεί την παραγωγή της βιταμίνης D στο σώμα μας. Αυτή είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη, η οποία ρυθμίζει επίσης το μεταβολισμό του ασβεστίου και του φωσφόρου στο σώμα. Και το ασβέστιο είναι σημαντικό για γερά κόκαλα. Γι αυτό λοιπόν: Βγείτε στον ήλιο! Η υπερβολική ηλιοθεραπεία όμως θα πρέπει να αποφεύγεται, γιατί μπορεί να προκαλέσει ηλιακά εγκαύματα. Επίσης, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης. Για τον λόγο αυτό, φροντίστε για την πρόληψη, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά! Με τη βοήθεια μιας ισορροπημένης διατροφής ή συμπληρωμάτων διατροφής, μπορείτε να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τον ήλιο. Σημαντικό: Αντιοξειδωτικές βιταμίνες είναι η βιταμίνη C, Ε ή το β-καροτένιο. Επίσης, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το Σελήνιο και ο Ψευδάργυρος επιδρούν θετικά στην επιδερμίδα σας. Μειώστε λοιπόν, την δημιουργία των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από τις ακτίνες του ήλιου, γιατί προκαλούν «στρες» στο σώμα σας! Οι συμβουλές μας: Vitaaktiv H ασφαλής χορήγηση βιταμινών Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula Red Mind Master Brain & Body Performance Drink Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 80 ml 500 ml Formula Red Formula Green Ελλάδα: 14,90 ( 29,80 ανά 1000 ml) Κύπρος: 13,90 ( 27,80 ανά 1000 ml) VITA AKTIV Δοσολογία: Ημερησίως 1 κουταλάκι του γλυκού (νόστιμο και ως dressing σε γιαούρτι, φρέσκες βάφλες ή κέικ) 150 ml Ελλάδα: 20,50 ( 13,67 ανά 100 ml) Κύπρος: 17,90 ( 11,93 ανά 100 ml) Το Mind Μaster Brain & Body Performance Drink Formula Red και το Mind Μaster Brain & Body Performance Drink Formula Green εξουδετερώνουν το οξειδωτικό στρες και προστατεύουν τα κύτταρα του σώματος! 1 Επιβεβαιωμένο επιστημονικά από την ΕFSA (European Food Safety Authority): Η Βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων ενάντια στο οξειδωτικό στρες

15 protected! Προστασία της επιδερμίδας Ποτέ ηλιοθεραπεία χωρίς αντηλιακή προστασία! Τα αντηλιακά προϊόντα Aloe Vera προσφέρουν την τέλεια προστασία για κάθε απαίτηση. Το καλύτερo: Αντιστοιχούν στους UVA-/UVB-δείκτες σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Μάθετε ποιο αντηλιακό είναι ιδανικό για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας. Ιδιότητες Τύπος 1 Τύπος 2 Τύπος 3 Χρώμα μαλλιών Κόκκινο ή ξανθό Ξανθό Καστανό Μαύρο Χρώμα ματιών Γαλανά /Πράσινα Γαλανά /Πράσινα Πράσινα/Καστανά Χρώμα επιδερμίδας Ανοιχτόχρωμη με φακίδες Ανοιχτόχρωμη Καστανή Μελαχρινή Τύπος επιδερμίδας Πολύ ευαίσθητη Ευαίσθητη Κανονική - Χωρίς ευαισθησία Χρόνος έκθεσης στον ήλιο Προτείνουμε 5 10 Λεπτά Λεπτά Λεπτά SPF 50 SPF 30 SPF 20 LR world

16 FEEL Cool AND PROTECTED H εφαρμογή του αντηλιακού δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Απλά ψεκάστε στο σώμα σας, κάντε μασάζ και είστε έτοιμοι! Η ελαφριά υφή του εφαρμόζεται και απορροφάται γρήγορα και εσείς μπορείτε απλά να απολαύσετε ελεύθερα τον ήλιο ή και να βραχείτε άφοβα στην παραλία, γιατί το Aloe Vera Sun Spray είναι αδιάβροχο! Η πρωτοποριακή υφή του αντηλιακού σπρέι συνδυάζει την αποτελεσματική τεχνολογία των φίλτρων UVA και UVB, προστατεύει εξίσου αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τον ήλιο και δίνει μια ξένοιαστη αίσθηση φρεσκάδας.

17 Αντηλιακή προστασία χωρίς συμβιβασμούς ΝΕΟ! Προστατεύει και φρεσκάρει Γρήγορη και απλή εφαρμογή Δροσιστική δράση Απορροφάται γρήγορα SPF 30 Αδιάβροχο 4 Έκπτωση γνωριμίας* 30 SPF Aloe Vera Αντηλιακό Σπρέι Αctive SPF 30 Iδιαίτερα ελαφρύ και εύκολο στην εφαρμογή Αντηλιακό Σπρέι. Ανακινήστε πριν τη χρήση. Δεν είναι κατάλληλο για το πρόσωπο. Ψεκάστε πριν την ηλιοθεραπεία και απλώστε στο σώμα με τα χέρια. 125 ml Ελλάδα: 21,90 17,90 ( 14,32 ανά 100 ml) Κύπρος: 20,90 16,90 ( 13,52 ανά 100 ml) *ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ LR world

18 WHEN THE Ιδανική προστασία Τα αντηλιακά της LR σας εγγυώνται ασφαλή και άκρως αποτελεσματική προστασία τις ηλιόλουστες μέρες. Τώρα, με έναν βελτιωμένο τύπο, η Aloe Vera Αnti Aging αντηλιακή κρέμα με SPF 20, είναι ιδανική για την προστασία του προσώπου σας από τον ήλιο! 20 SPF ALOE VERA ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ GEL/ΚΡΕΜΑ SPF 20 Για ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες Χαρίζει αίσθηση δροσιάς Προστασία UVA/UVB 100 ml 3731 Ελλάδα: 17,50 Κύπρος: 16,50 SPF SPF ALOE VERA ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ SPF 50 Για ευαίσθητες στον ήλιο επιδερμίδες Ιδανικό για παιδιά: χωρίς χρωστικές ουσίες 75 ml 3753 Ελλάδα: 27,90 ( 37,20 ανά 100 ml) Κύπρος: 26,90 ( 35,87 ανά 100 ml) SPF 50

19 SUN COMES Υψηλότερη προστασία Νέα φόρμουλα ηλιοθεραπεία. 50 ml Ελλάδα: 21,90 ( 43,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 20,90 ( 41,80 ανά 100 ml) SPF SPF Aloe Vera Anti-Aging Αντηλιακή κρέμα SPF 20 Προστατεύει απο τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και προφυλάσσει τα ευαίσθητα σημεία της επιδερμίδας απο την πρόωρη γήρανση. Για το πρόσωπο, το ντεκολτέ και το λαιμό. 40% Aloe Vera, φοριέται και αντί της κρέμας ημέρας. Εφαρμόστε οπωσδήποτε πριν την LR world

20 Cool down ΜΕ Aloe Vera Cooling TIP: ALOE VERA ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Mε αυτόν τον τρόπο ενισχύετε την ενυδατική δράση της μάσκας αφρού: Καθαρίστε το πρόσωπό σας απαλά πριν από την εφαρμογή. Απλώστε τη μάσκα αφρού ομοιόμορφα στην επιδερμίδα και χτυπήστε ελαφρά με τα δάχτυλά σας. Μετά από 5-10 λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και είστε έτοιμοι. Το do: Κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα του προσώπου σας τακτικά. Έτσι βοηθάτε την κυκλοφορία του αίματος και προλαμβάνετε τις ρυτίδες. ALOE VERA ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 50 ml Ελλάδα: 17,90 ( 35,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 16,90 ( 33,80 ανά 100 ml) ALOE VERA CONCENTRATE 100 ml Ελλάδα: 16,50 Κύπρος: 15,90 TIP: ALOE VERA CONCENTRATE Επίσης, να θυμάστε την απαραίτητη καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Οποιαδήποτε κι αν είναι η ηλικία σας, όλοι θα πρέπει να φροντίζετε την επιδερμίδα σας. Πολύ σημαντικό είναι να απλώνετε μετά το ντους ή το μπάνιο, το Aloe Vera Concentrate σε όλο το σώμα. Και μην ξεχνάτε τον λαιμό, τους αγκώνες και τα γόνατα!

21 ALOE VERA ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ROLL-ON Χωρίς Αλκοόλ 50 ml Ελλάδα: 6,50 ( 13,00 ανά 100 ml) Κύπρος: 5,90 ( 11,80 ανά 100 ml) Aloe Vera Ενυδατική Gel-Κρέμα 50 ml Ελλάδα: 21,90 ( 43,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 21,50 ( 43,00 ανά 100 ml) TIP: ALOE VERA ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ROLL-ON Το καλοκαίρι επιτέλους έρχεται! Τώρα χρειάζεστε ένα ισχυρό αποσμητικό. Το Aloe Vera Αποσμητικό Roll-on φρεσκάρει σε δευτερόλεπτα, χωρίς να περιέχει αλκοόλ. Δεν αρκεί όμως μόνο ένα καλό αποσμητικό. Τα ρούχα επίσης επηρεάζουν το πόσο ιδρώνετε. Αφήστε το δέρμα σας να αναπνέει και επιλέξτε φυσικές ίνες, για παράδειγμα βαμβάκι, λινό ή μετάξι. TIP: ALOE VERA ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ GEL-ΚΡΕΜΑ Χαρίστε στην επιδερμίδα του προσώπου σας την μέγιστη ενυδάτωση και φρεσκάδα! Απλώστε την κρέμα ενυδάτωσης Aloe Vera Gel με κυκλικές κινήσεις σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο, αποφεύγοντας τα μάτια και τα χείλη. Είναι ιδανικό ως βάση για make-up και για καθημερινή χρήση. LR world

22 Εύκολα tips για να λάμπουν τα μαλλιά σας όλο το καλοκαίρι: LR nova pure ΣΠΡΕΪ ΦΙΞΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Σπρέι Φιξαρίσματος για δυνατό κράτημα και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας Τα μαλλιά διατηρούν τη φυσική τους ελαστικότητα, αποκτούν όγκο και μεταξένια λάμψη 300 ml Ελλάδα: 14,50 ( 48,33 ανά 1000 ml) Κύπρος: 13,90 ( 46,33 ανά 1000 ml) 1. Χαρίστε λάμψη στα μαλλιά σας: Οι ουσίες περιποίησης που κρύβονται στις κρέμες μαλλιών, προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στα θαμπά μαλλιά. Με την κρέμα μαλλιών Μoisture Plus, τα μαλλιά σας θα είναι ακαταμάχητα λαμπερά από τις ρίζες ως τις άκρες. 2. Αποφύγετε το σεσουάρ: Ο καύσωνας και ο θερμός αέρας από το σεσουάρ, απορροφούν την υγρασία από τα μαλλιά και τα κάνουν εύθραυστα. Γι αυτό, φροντίστε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι, αφήνοντάς τα να στεγνώνουν φυσικά.

23 Summer hair ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ! Καλοκαίρι, ήλιος, καλοκαιρινό look στα μαλλιά σας αυτά τα τρία πάνε σίγουρα μαζί! Τέλειο καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο ήλιος, αλλά και λαμπερά μαλλιά. Η ιδανική φροντίδα για όμορφα μαλλιά το καλοκαίρι, είναι η σειρά LR nova pure Moisture Plus, κατάλληλη για όλους! Με την Μoisture Plus ένα είναι σίγουρο θα νοιώθετε σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο! Συμβουλή για ακόμα πιο όμορφα μαλλιά: Για να περιποιηθείτε με τον καλύτερο τρόπο τα μαλλιά σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Μoisture Plus, που αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε στα μαλλιά σας περισσότερη ενυδάτωση και λάμψη. Για ένα τέλειο φινίρισμα στο καλοκαιρινό σας χτένισμα είναι ιδανικό το LR Nova pure σπρέι φιξαρίσματος. Έτσι τα μαλλιά σας θα έχουν διαρκή ελαστικότητα και ακαταμάχητη λάμψη σε κάθε καλοκαιρινή σας έξοδο! Ξυπνήστε τα μαλλιά σας από τη «χειμερία νάρκη» με το Μoisture Plus και προετοιμάστε τα κατάλληλα για το καλοκαίρι! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 1,90 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ LR nova pure ΣΕΤ MOISTURE PLUS Σαμπουάν και 10,90 Κρέμα Μαλλιών 10,90 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 21,80 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 19,90 Κύπρος από 21,00 μόνο 18,90 ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200 ml Ελλάδα: 10,90 ( 5,45 ανά 100 ml) Κύπρος: 10,50 ( 5,25 ανά 100 ml) ΚΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 200 ml Ελλάδα: 10,90 ( 5,45 ανά 100 ml) Κύπρος: 10,50 ( 5,25 ανά 100 ml) LR world

24 Lips & nails 01 Τονίστε το μαύρισμά σας! Ηλιοκαμμένο χρώμα επιδερμίδας, όμορφα νύχια, σαγηνευτικά χείλη και είστε έτοιμες για το καλοκαίρι! Με τα LR βερνίκια νυχιών και LIPGLOSS συνοδεύετε άψογα το μαύρισμά σας. Δεν ταιριάζει πια το βερνίκι νυχιών με τα ρούχα σας; Κανένα πρόβλημα! Με την ξεβαφή βερνικιού σε κουτί μπορείτε να το αφαιρέσετε πανεύκολα και γρήγορα. 02 4,40 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ 03 LIPGLOSS Χαρίζει στα χείλη λάμψη και περιποίηση χάρη στη βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα δενδρολίβανου 10 ml Ελλάδα: 10,90 6,50 ( 65,00 ανά 100 ml) Κύπρος: 10,50 6,50 ( 65,00 ανά 100 ml) Smoothy Rose Smoothy Pink Smoothy Red ΚΟΥΤΙ ΞΕΒΑΦΗΣ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ ΝΥΧΙΩΝ Απομακρύνει απλά και γρήγορα το βερνίκι Με φυσικό έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου για ενυδατική δράση Χωρίς Ασετόν 100 ml Ελλάδα: 9,50 Κύπρος: 8,90

25 Αγοράστε δύο χρώματα και αποκτήστε δωρεάν το Νail Top Coat! Παραγγείλετε δύο χρώματα και αποκτήστε δωρεάν το Νail Top Coat! Πως; Σας κάνουμε δώρο το Top Coat με την αγορά δύο χρωμάτων της επιλογής σας! Tender Rose Precious Pearls TIP: Με δύο χρώματα στο μανικιούρ σας, είσαστε μέσα στη μόδα! Βάψτε απλά τα νύχια σας με ένα εντυπωσιακό χρώμα, όπως το Εlectric Coral ( ), και απλώστε μόνο στις άκρες το Gloomy Grey ( ). Electric Coral Top Coat ΔΩΡΟ True Taupe Dark Amethyst Nude Sytle Gloomey Grey Dark Purple Brilliant Bordeaux Very Viola Pink Party Chili Red ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 8,90 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ Βερνίκι Lasting Brilliance Υψηλή φωτεινότητα χρώματος, μεγάλη διάρκεια. Στεγνώνουν γρήγορα. Έντονα λαμπερά χρώματα. Για άριστα αποτελέσματα: απλώνετε δύο στρώσεις και αφού στεγνώσει περνάτε μια στρώση του γυαλιστκού Nail Top Coat. 7 ml Ελλάδα: 7,50 Κύπρος: 7,50 LR Colours ΣΕΤ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ x Βερνίκια της επιλογής σας 15,00 ΔΩΡΕΑΝ Nail Top Coat+ (10097) Αξίας 8,90 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 23,90 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 15,00 Κύπρος από 23,50 μόνο 15,00 LR world

26 Κύπρος: 21,50 ( 10,75 ανά 100 ml) Η Heidi Klum είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή μοντέλα. Δεν εντυπωσιάζει μόνο με την εξαιρετική παρουσία της, αλλά μαγεύει τον καθένα με την σαγηνευτική φρέσκια λάμψη της. Εδώ και πολλά χρόνια πλέον, έχει μια επιτυχημένη συνεργασία με την LR. Heidi, we love you! ME by Heidi Klum ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ 200 ml 3124 Ελλάδα: 21,90 ( 10,95 ανά 100 ml) ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 6,80 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΣΕΤ ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ: Mini Αρωματικό Σπρέι ME by Heidi Klum ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΤ Άρωμα 50 ml Gel για το ντους 200 ml Λοσιόν σώματος 200 ml ,90 18,90 21,90 + ΔΩΡΟ Mini Αρωματικό Σπρέι * ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 79,70 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 72,90 Κύπρος από 76,30 μόνο 69,90 * Γεμίστε το με το αγαπημένο σας άρωμα.

27 Smell the summer! ME by Heidi Klum ΑΡΩΜΑ 50 ml 3121 and be yourself! Ελλάδα: 38,90 Κύπρος: 36,90 Λαμπερό και φυσικό, όπως η Heidi. Το άρωμα me από την Heidi Klum μαγεύει με αρώματα από πεπόνι, άνθος λωτού, γιασεμί, σανταλόξυλο και μια νότα από ροζ πιπέρι! Απλά τέλειο για ένα αξέχαστο καλοκαίρι! ME by Heidi Klum ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ GEL ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥΣ 200 ml 3123 Ελλάδα: 18,90 ( 9,45 ανά 100 ml) Κύπρος: 17,90 ( 8,95 ανά 100 ml) LR world

28 Γιορτή της Μητέρας! Για την καλύτερη Μαμά του κόσμου... την δική μας! Γιορτή της Μητέρας. Ευκαιρία να σκεφτούμε κάτι ιδιαίτερο για μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής μας: την Μητέρα μας. Γι αυτή την ειδική περίσταση -και φυσικά, και για τις υπόλοιπες 364 μέρες το χρόνο- το Femme Noblesse είναι το άρωμα που εκφράζει απόλυτα το πόσο την εκτιμάτε. Εναλλακτικά, κάντε της δώρο ένα από τα ξεχωριστά μας λουλούδια, δηλαδή ένα από τα αξέχαστα κολιέ Joyful Blossoms! Mother s Day Eau de Style Ένα κομψό άρωμα από πράσινο μήλο, κεχριμπάρι και βανίλια, που εκπέμπει αποφασιστικότητα και αισθησιακή ζεστασιά. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 5,50 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ The Collection Eau de Style 3363 Άρωμα 50 ml 27,50 Λοσιόν σώματος 200 ml 17,50 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 45,00 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 39,50 Κύπρος από 43,40 μόνο 37,90

29 Exklusive STAINLESS STEEL b y l r Joyful Blossoms Charm Λουλουδιών green meadows περ. 44 x 21 mm Με ρυθμιζόμενη υφασμάτινη αλυσίδα Green Meadows Blueberry Fields Το καθένα Ελλάδα: 75,90 Κύπρος: 72, Αισθησιακό......Θηλυκό Femme Noblesse ΑΡΩΜΑ Προσδίδει στυλ και αποπλανεί. Αρωματικό σετ απο άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο και βανίλια. 50 ml 2813 Ελλάδα: 27,50 Κύπρος: 26,50 Femme Noblesse ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ Πλούσια κρέμα σώματος με το μακράς διάρκειας άρωμα του Femme Noblesse. 200 ml 2816 Ελλάδα: 27,50 23,90 ( 11,95 ανά 100 ml) Κύπρος: 26,50 22,90 ( 11,45 ανά 100 ml) 3,60 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 13,50 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ Femme Noblesse Αρωματικό Σετ II Άρωμα 50 ml Αρωματική κρέμα σώματος 200 ml ,50 27,50 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 55,00 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 49,50 Ειδική Τιμή Σετ Μαίου Μόνό 41,50 Κύπρος από 53,00 μόνο 39,90 LR world

30 Ξηρή επιδερμίδα ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ Ιδιαίτερα πλούσια κρέμα με βιταμίνη Ε- Acetate. Ενδείκνυται για ξηρή επιδερμίδα. 50 ml 1687 Ελλάδα: 10,90 ( 21,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 10,50 ( 21,00 ανά 100 ml) Μικτή επιδερμίδα 02 ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΡΕΜΑ-GEL Ιδιαίτερα απαλή κρέμα σε μορφή Gel. Eνυδατώνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα. Με μαγνήσιο και Phlorogine. Ενδεικνύται για μικτές επιδερμίδες. 50 ml 1688 Ελλάδα: 9,90 ( 19,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 9,50 ( 19,00 ανά 100 ml) 02 Κανονική επιδερμίδα 03 ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ Πλούσια φροντίδα με Προβιταμίνη Β5 και ΒιταμίνηΕ. Το αμυγδαλέλαιο χαρίζει στην επιδερμίδα ελαστικότητα και απαλότητα. Κατάλληλο για κανονικό δέρμα 50 ml 1686 Ελλάδα: 9,90 ( 19,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 9,50 ( 19,00 ανά 100 ml) 03

31 Φυσική ομορφιά, που ναδεικνύεται! Το πρόσωπο είναι ένα από τα μέρη του σώματος που χρειάζονται ειδική φροντίδα γιατί είναι εκτεθειμένο διαρκώς σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η ήπια, τακτική φροντίδα του προσώπου είναι το Α και το Ω. Ξεκινήστε όμορφα τη μέρα σας, καθαρίστε το πρόσωπό σας κάθε πρωί μόνο με χλιαρό και όχι ζεστό νερό! Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην περιοχή των ματιών, επειδή εδώ η επιδερμίδα είναι εξαιρετικά λεπτή και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. 04 ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Η πλούσια απαλή σύνθεση του αφρού καθαρίζει την επιδερμίδα με ήπιο τρόπο και απομακρύνει το Μakeup. 150 ml 1689 Ελλάδα: 7,50 ( 5,00 ανά 100 ml) Κύπρος: 7,50 ( 5,00 ανά 100 ml) 05 ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ Ήπια τονωτική λοσιόν με αμαμηλίδα, χωρίς αλκοόλ. 200 ml 1690 Ελλάδα: 7,50 ( 3,75 ανά 100 ml) Κύπρος: 7,50 ( 3,75 ανά 100 ml) ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2,10 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ 05 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ 04 Racine Σετ Καθαρισμού 1674 Αφρός καθαρισμού 150 ml 7,50 Τονωτική λοσιόν 200 ml 7,50 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 15,00 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 12,90 Κύπρος από 15,00 μόνο 12,50 LR world

32 Lovely Pearls ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ... 9,60 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Τα καλοκαιρινά σας ρούχα εφαρμόζουν άψογα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας είναι τέλεια. Αλλά κάτι σημαντικό λείπει για να ολοκληρώσει το προσωπικό σας στυλ: Τα κατάλληλα και κομψά αξεσουάρ! Δώστε στην εμφάνισή σας μια ξεχωριστή πινελιά και λάμψη, με τη σειρά κοσμημάτων LR.Joyce LOVELY PEARLS! Κάθε γυναίκα θα πρέπει να τις έχει... Κομψές και λαμπερές πέρλες! Αποτελούν σύμβολο της χάρης, της θηλυκότητας και της πολυτέλειας. Αυτό το πολύτιμο και μαγικό κόσμημα ασκούσε πάντα γοητεία στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτή την γοητεία μπορείτε να ασκήσετε κι εσείς με τα LOVELY PEARLS. Επιλέξτε το αγαπημένο σας σετ κοσμημάτων -που αποτελείται από κολιέ και σκουλαρίκιαστο αγαπημένο βιολετί ή γκρι χρώμα. 17,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Σκουλαρίκια Γυάλινες πέρλες Με κλιπ Μάκρος περίπου 3cm Ελλάδα: 27,50 17,90 Κύπρος: 26,50 16, Purple Amazing Grey Αλυσίδα Γυάλινες πέρλες Μήκος περίπου 90cm Ελλάδα: 54,90 37,90 Κύπρος: 51,90 35, Purple Amazing Grey

33 PEARLS ARE BACK! Μust have: 17,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Οι πέρλες κάνουν και πάλι ένα δυναμικό comeback σύμφωνα με τα νέα της μόδας που περπατάνε στις πασαρέλες του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Οι πέρλες ήταν, είναι και θα είναι πάντα το πιο σικ και κλασικό κόσμημα του γυναικείου ντυσίματος Επιλέξτε τις τόσο για τα casual looks σας, όσο και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας! Δοκιμάστε να τις φορέσετε στο collar-κολιέ και να τις συνδυάσετε με το καρό πουκάμισο ή το girly φόρεμα σας. Για τις πιο κλασικές υπάρξεις, μία σειρά από πέρλες στο μακρύ κολιέ ή στα διακριτικά σκουλαρίκια θα ολοκληρώσουν υπέροχα το κλασσικό φόρεμα ή το ανδρόγυνο look τους. Όσο για τις fashionistas; Τολμήστε να συνδυάσετε το κολιέ σας με άλλα έντονα μεταλλικά στοιχεία ή ακόμα, επιλέξτε τις πέρλες στα γυαλιά ή τα παπούτσια σας και κάντε τη διαφορά! 9,60 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ LR world

34 Ανδρική υπόθεση ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 3,90 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Ανδρικό Σετ Αφρός Ξυρίσματος 200 ml 10,90 After Shave Balsam 100 ml 10,90 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 21,80 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 17,90 Κύπρος από 21,00 μόνο 17,50 Aloe Vera After Shave Balsam Ήπια και απαλή φροντίδα μετά το ξύρισμα. Μειώνει τον ερεθισμό της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Ηρεμεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Μετά το ξύρισμα εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το λαιμό. 100 ml Ελλάδα: 10,90 Κύπρος: 10,50 Aloe Vera Αφρός Ξυρίσματος Απαλός Αφρός Ξυρίσματος για την καθημερινή περιποίηση. Περιποιείται την επιδερμίδα ήδη πριν από το ξύρισμα, χαρίζοντας άψογο αποτέλεσμα. Ανακουφίζει την ερεθισμένη από το ξύρισμα επιδερμίδα. Απλώστε την μετά από κάθε ξύρισμα. 200 ml Ελλάδα: 10,90 ( 5,45 ανά 100 ml) Κύπρος: 10,50 ( 5,25 ανά 100 ml)

35 Absolutely private Μοναδική αυτοπεποίθηση, αυθεντική άνεση και ένα ασυναγώνιστο χάρισμα. Αυτή την προσωπική του πλευρά παρουσιάζει ο παγκόσμιος star Bruce Willis με το νέο του Άρωμα Personal Edition. Τα εσπεριδοειδή συναντούν το μαύρο πιπέρι ξεδιπλώνοντας νότες φρεσκάδας και ενώνονται με μία πνοή από φύλλα καπνού και πολύτιμο Oud, αναδεικνύοντας την απόλυτα ανδρική κομψότητα. 6,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Bruce Willis Personal Edition ΆΡΩΜΑ 50 ml 2950 Ελλάδα: 38,90 32,90 ( 65,80 ανά 100 ml) Κύπρος: 36,90 31,50 ( 63,00 ανά 100 ml)

36 Tip 1: Εφαρμόστε την κρέμα προσώπου Powerlift σε καθαρή επιδερμίδα. Απλώστε πάντα με απαλές ανοδικές κινήσεις. Mε το μασάζ μπορούν να διαπεράσουν τα πολύτιμα συστατικά βαθύτερα στα στρώματα της επιδερμίδας. Tip 2: Φροντίστε τα κουρασμένα μάτια με το Powerlift Roll-on ματιών. H δροσερή μπίλια μασάζ με τη δύναμη των αποτελεσματικών δραστικών συστατικών, αναζωογονεί την περιοχή κάτω από τα μάτια σας. Το αποτέλεσμα: Φρέσκο και νεανικό βλέμμα! Double Effect for him and her Διπλή δύναμη! Και για τον άνδρα και για την γυναίκα! Η κρέμα προσώπου: Reductine Λειαίνει, προστατεύει και ρυθμίζει την υγρασία της επιδερμίδας Υαλουρονικό οξύ Υποστηρίζει το κολλαγόνο και τις ίνες ελαστίνης για περισσότερη σύσφιξη Roll-on ματιών: Polylift Βοηθά στη λείανση της επιδερμίδας Bioskinup Contour 3R Δρα ενάντια στους μαύρους κύκλους

37 Δίνει ενέργεια στην επιδερμίδα σας! Οι πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου μας εμπνέουν και ανεβάζουν την διάθεση μας για βόλτες και εξόδους. Για να μην προδίδουν το πολυάσχολο προγραμμά σας η ξηρή επιδερμίδα και οι μαύροι κύκλοι, δώστε στην επιδερμίδα σας μια ώθηση ενέργειας! Η κρέμα προσώπου PowerLIFT παρέχει στην κουρασμένη επιδερμίδα ακριβώς την φροντίδα που χρειάζεται, για περισσότερη ζωτικότητα και δύναμη. Το ξεκούραστο βλέμμα σας θα απογειωθεί με το limited edition Roll-on για τα μάτια. Ο αναζωογονητικός ορός συνδυάζει μια ισχυρή φόρμουλα περιποίησης με μια ευχάριστη δροσερή μπίλια. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό αφού θα νιώσετε ανανέωση, δύναμη και ενέργεια! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 5,90 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΣΕΤ Powerlift Σετ Δώρου Κρέμα προσώπου 30 ml Eye Roll-on 15 ml Αξίας Σε συσκευασία Δώρου ,90 16,50 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 38,40 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 32,50 Κύπρος από 36,80 μόνο 30,90 PowerLIFT Eye Roll-on Eνυδατώνει και αναζωογονεί την περιοχή γύρω απο τα μάτια Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Πρακτικό για να το έχετε πάντα μαζί σας. 15 ml PowerLIFT ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Αποτέλεσμα λίφτινγκ μέσω του υαλουρονικού οξέως και εκχυλίσματα βοτάνων. Αντιρυτιδική δράση μέσω πρωτεϊνών, βιταμίνη Α, Ε. Για μια άψογη εμφάνιση. 30 ml LR world

38 Green ΔΙΠΛΕΣ ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ Διπλή δύναμη χρωμάτων για μοναδικό βλέμμα Λαμπερά χρώματα Πούδρινη απαλή σύνθεση με ιριδίζοντα στοιχεία που αντανακλούν στο φως Με καθαρά μεταλλικά στοιχεία και Phycocorail Χωρίς τάλκη 2 x 1 g Mustard n Olive Ελλάδα: 10,90 Κύπρος: 10,50 17,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Βερνίκι Lasting Brilliance Υψηλή φωτεινότητα χρώματος, μεγάλης διάρκειας, στεγνώνουν γρήγορα Έντονα και λαμπερά χρώματα Για άριστα αποτελέσματα: απλώνετε δύο στρώσεις και αφού στεγνώσει περνάτε μια στρώση του γυαλιστικού Nail Toap Coat 7 ml Ελλάδα: 7,50 Κύπρος: 7,50 Glamorous Blush Εκθαμβωτικά χρωματικά παιχνίδια για τα μάγουλα Με γυαλιστερά και ματ στοιχειά πούδρας Για glamour εμφανίσεις Απαλή σύνθεση για μακράς διάρκειας αποτέλεσμα Deluxe συσκευασία με καθρεφτάκιl 8 g Sun Kissed Ελλάδα: 27,50 Κύπρος: 26,50 Κολιέ Ηeart &Soul Μέταλλο: σίδερο, ορείχαλκος Στοιχεία: μάργαρο, μαργαριτάρια γλυκού νερού, συνθετική ρητίνη, κεραμικά. Επίστρωση με όψη ροδίου και αντικέ ασημί πράσινος Ελλάδα: 54,90 37,90 Κύπρος: 52,50 35,90 ΚΡΑΓΙΟΝ Χρώμα και λάμψη που σαγηνεύουν Περιποιείται τα χείλη χάρη στη Βιταμίνη Ε Σε χρωματική αρμονία με τα μολύβια για τα χείλη LR Colours Lipliners 4,5 g Orange Toffee Ελλάδα: 10,90 Κύπρος: 10,50 ΜΟΛΥΒΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ Iδανικό για το περίγραμμα και τη διόρθωση του μακιγιάζ στα χείλη Σε χρωματική αρμονία με τα κραγιόν LR Colours 1,16 g Orange Toffee Ελλάδα: 5,90 Κύπρος: 5,50 ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Μακράς διάρκειας Ιδανικό για το σχεδιασμό της γραμμής του ματιού 1,1 g Olive Green Ελλάδα: 7,50 Κύπρος: 7,50

39 TRENDS 2014 ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ: ΠΡΑΣΙΝΟ To πράσινο αποτελεί το χρώμα των περισσοτέρων φυτών οπότε είναι και το κυρίαρχο χρώμα της φύσης. Ας το κάνουμε λοιπόν και το κυρίαρχο χρώμα του μακιγιάζ μας για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις! Το πράσινο τονίζει απίστευτα τα καστανά και μαύρα μάτια και δένει αρμονικά με τα μπλε και τα πράσινα. Έτσι απλά τους μαγεύετε όλους: Απλώστε αρχικά στην εσωτερική γωνία του ματιού σας και κάτω από τα φρύδια σας μία φωτεινή σκιά. Απλώνετε το σκούρο πράσινο χρώμα σκιάς στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και στο καπάκι του ματιού. Η συμβουλή μας: Απλώστε τη σκιά με ένα πινέλο για σκιές ματιών. Το ιδανικό μακιγιάζ για την ημέρα: Σκούρο πράσινο μολύβι. Για ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ: Μαύρο Eyeliner. Kαι μην ξεχνάτε ποτέ: Μαύρη μάσκαρα! Για υπέροχο γατίσιο βλέμμα! Kι επειδή εντυπωσιάσατε αρκετά με τα μάτια σας τα χείλη θα πρέπει να είναι πιο ήσυχα, σε παστέλ τόνους. Τονισμένα μάτια και διακριτικά χείλη. Αυτόν τον κανόνα να ακολουθείτε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση και θα έχετε πάντα ένα εγγυημένο αποτέλεσμα! Και για τελείωμα: Mια πινελιά Sun Kissed Ρουζ στα ζυγωματικά, στη μύτη και το μέτωπο. Ολοκληρώστε το καλοκαιρινό σας look χαρίζοντας στα νύχια σας μια νότα κομψότητας, ταιριαστή με το μαύρισμά σας, με το χρώμα Τrue Taupe. Για επιπλέον λάμψη φορέστε το μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς. Τόσο απλά, τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας! LR world

40 8,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ Κολιέ Ονειροπαγίδα Ρυθμιζόμενο μήκος περ cm Ελλάδα: 32,90 24,90 Κύπρος: 31,90 23,90 Σκουλαρίκια Ονειροπαγίδα Κούμπωμα τιτανίου Μήκος περ. 10,5 cm Ελλάδα: 32,90 24,90 Κύπρος: 31,90 23,90 8,00 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ VOLUME & CURL MASCARA Χαρίζει εκπληκτικό όγκο Ζωντανεύει και κάνει τις βλεφαρίδες πιο πυκνές Ενδείκνυται για ευαίσθητα μάτια και όσες φοράνε φακούς επαφής 10 ml Ελλάδα: 12,90 ( 129,00 ανά 100 ml) Κύπρος: 12,50 ( 125,00 ανά 100 ml) Absolute Black Dark Brown ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Διπλή δύναμη χρωμάτων για μοναδικό βλέμμα Λαμπερά χρώματα Πούδρινη απαλή σύνθεση με ιριδίζοντα στοιχεία που αντανακλούν στο φως Με καθαρά μεταλλικά στοιχεία και Phycocorail Χωρίς τάλκη Taupe n Bronze 2 x 1 g Ελλάδα: 10,90 Κύπρος: 10,50

41 Συμβουλή του μήνα: Graphic Eyeliner Look Minimalist cat-eye Look Το γραφικό μακιγιάζ ματιών είναι η απόλυτη τάση της σεζόν! Αποκτήστε θάρρος και δημιουργήστε με την φαντασία σας την κατάλληλη γραμμή ματιών. Χρησιμοποιώντας γραφικά σχήματα και έντονα χρώματα δημιουργήστε φουτουριστικό τόνο και κάντε ένα fashion statement! Hollow cat-eye Look ΥΓΡΟ EYELINER Έντονο και καλυπτικό χρωματικό αποτέλεσμα Ακριβείς και ομοιόμορφες γραμμές Στεγνώνει εύκολα Ανακινήστε πριν από τη χρήση 2,5 ml Absolute Black Ελλάδα: 9,90 Κύπρος: 9,50 TRENDS 2014 ΚΡΑΓΙΟΝ Χ ρώμα και λάμψη που σαγηνεύουν Μ εγάλη ποικιλία χρωμάτων: από αποπλανητικό κόκκινο και παραμυθένιο ροζ έως αποχρώσεις του καφέ Π εριποιημένα χείλη χάρη στη βιταμίνη Ε Brown Rose 4,5 g Ελλάδα: 10,90 Κύπρος: 10,50 ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Για έντονες γραμμές Εύκολη εφαρμογή Μακράς διάρκειας Ιδανικό για το σχεδιασμό της γραμμής του ματιού Dark Hazel 1,1 g Ελλάδα: 7,50 Κύπρος: 7,50 LR world

42 Με αποπλανητικό άρωμα γιασεμιού! Ένα must have για κάθε γυναίκα Ταύρο! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 12,90 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ Beautyqueen by LR ΑΡΩΜΑ 50 ml 3322 Ελλάδα: 27,50 Κύπρος: 26,50 ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Fantastic Mάσκαρα Μολύβι ματιών Olive Green Aqua Affair Lipstick Κραγιόν Aquatic Apricot Beautyqueen Αρωμα ,90 7,50 21,90 27,50 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩν 81,80 ΕΙΔΙΚH ΤΙΜΗ ΣΕΤ Ελλάδα: 68,90 Κύπρος από 78,80 μόνο 65,90 Χαρίστε ανεπανάληπτο όγκο, μήκος και χρώμα στις βλεφαρίδες σας. Deluxe Aqua Affair Lipstick Κραγιόν για υγρή λάμψη Ακαταμάχητα απαλά χρώματα Χαρίζει ιδιαίτερη λάμψη στα χείλη Ενυδατικό χάρη στα θρεπτικά εκχυλίσματα απο βαμβάκι 2 g Aquatic Apricot Ελλάδα: 21,90 Κύπρος: 20,90 Deluxe FANTASTIC MASCARA Extension για τις βλεφαρίδες Χαρίζει ανεπανάληπτο όγκο, μήκος και χρώμα: εξασφαλίζει τρισδιάστατο αποτέλεσμα Εξαιρετικό βουρτσάκι: κυματοειδείς ίνες εξασφαλίζουν ένα άψογο αποτέλεσμα από την βάση έως τις άκρες των βλεφαρίδων Ενδείκνυται για ευαίσθητα μάτια και για όσες φοράνε φακούς επαφής 10 ml Ελλάδα: 24,90 ( 249,00 ανά 100 ml) Κύπρος: 23,90 ( 239,00 ανά 100 ml) Πλούσια ενυδάτωση και λάμψη στα χείλη, σε απαλή ροδακινί απόχρωση. Ιδανικό για να υπογραμμίζετε την γραμμή των ματιών! Με έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια. LR Colours ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Εύκολη εφαρμογή Μακράς διάρκειας Ιδανικό για το σχεδιασμό της γραμμής του ματιού 1,1 g Olive Green Ελλάδα: 7,50 Κύπρος: 7,50

43 ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΑΙΟΥ Ταύρος 21 Απριλίου 20 Μαίου Ο Ταύρος διαφέρει με το πείσμα του από τα άλλα ζώδια. Όλα πρέπει να γίνονται όπως τα θέλει, και με την επιμονή του, καταφέρνει χωρίς βοήθεια να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του. Η γυναίκα Ταύρος αναφέρεται ως «Princess of the Zodiac η πριγκίπισσα του ζωδιακού κύκλου». Χάρη στην λαμπερή και κομψή εμφάνιση της, κάνει θετική εντύπωση χωρίς υπερβολές. Το αγαπημένο της χρώμα είναι το πράσινο. Αγαπάει κυρίως τα γήινα χρώματα και τονίζει τα όμορφα μάτια της με πλούσιες βλεφαρίδες και πράσινο μολύβι. Για τα χείλη, η γυναίκα Ταύρος επιλέγει ένα λαμπερό κραγιόν σε ροδακινί απόχρωση. Το γιασεμί είναι το άρωμα που αντιπροσωπεύει την γυναίκα Ταύρο. Το Beauty Queen, το οποίο χαρακτηρίζεται από φρέσκο μανταρίνι, ρομαντικό τριαντάφυλλο, μόσχο και αποπλανητικό γιασεμί, είναι η καλύτερη επιλογή για μία Ταύρο! Η γυναίκα Ταύρος είναι ιδιαίτερα ευάλωτη σε ερεθισμούς στο λαιμό. Μια γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια μπορεί να της προσφέρει το σπρέι Cistus Incanus. ΣΠΡΕΪ CISTUS INCANUS Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία: 3 x 3 ψεκασμοί 30 ml Ελλάδα: 20,50 ( 68,33 ανά 100 ml) Κύπρος: 17,90 ( 59,67 ανά 100 ml) LR world

44 Τον Μαιο 39 % ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ! ΜΟΝΟ 29,50 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 48,30 ALOE VERA BOX Το δικό σας Σετ Περιποίησης πρώτων βοηθειών 3 προϊόντα σε μια συσκευασία: Aloe Vera Concentrate, 100 ml Aloe Vera Κρέμα με Πρόπολη, 100 ml Aloe Vera Σπρέι Άμεσης Δράσης σε πρακτική συσκευασία των 150 ml (ειδική συσκευασία που διατίθεται μόνο με το Box) Συμπεριλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ η ενημερωτική Μπροσούρα Aloe Vera Ελλάδα: 48,30 29,50 Κύπρος: 46,30 28,50 LR Health & Beauty Systems ΕΠΕ Μεταμόρφωση Αττικής O/H LR Συνεργάτης σας O/H LR Συνεργάτης σας Η LR Health & Beauty Systems επιφυλάσσεται για αλλαγές των προϊόντων που γίνονται με σκοπό τις τεχνικές και ποιοτικές αναβαθμίσεις, όπως και για λάθος κατανοήσεις εξαιτίας τυπογραφικών λαθών. TIP: Το Σπρέι Άμεσης Δράσης χαρίζει στην επιδερμίδα σας μετά την ηλιοθεραπεία, μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Κωδ. Παρ.: GR

Mind Master: ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ, Καλύτερη απόδοση!

Mind Master: ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ, Καλύτερη απόδοση! Mind Master: ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ, Καλύτερη απόδοση! Tι είναι το Mind Master; To Mind Master Brain & Body Performance Drink είναι μοναδικό και μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά μόνο στην LR! Σε τι βοηθά το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

LR WORLD 06I2019. Αποκτήστε το. τώρα! Απολαύστε τον ήλιο με υπέροχο στυλ

LR WORLD 06I2019. Αποκτήστε το. τώρα! Απολαύστε τον ήλιο με υπέροχο στυλ LR WORLD 06I2019 Αποκτήστε το τώρα! % Απολαύστε τον ήλιο με υπέροχο στυλ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΥΕΞΙΑ Fiber Boost Ρόφημα σε Σκόνη* 80630 Πεδίο εφαρμογής: - Συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών

Διαβάστε περισσότερα

-40% -22% 22,10 ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ! ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΤ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! 2 LR world 08.14. by LR. Femme Noblesse by LR

-40% -22% 22,10 ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ! ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΤ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! 2 LR world 08.14. by LR. Femme Noblesse by LR August... Sales ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ! ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΤ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! by LR -40% -22% Femme Noblesse by LR Αρωματικό Σετ IΙ 2831 Άρωμα, Αρωματική Κρέμα Σώματος Femme Noblesse by LR Αρωματικό Σετ

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL DEALS by FM GROUP!

SPECIAL DEALS by FM GROUP! SPECIAL DEALS by FM GROUP! ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ w w w. f m g r o u p. g r Παντού μαζί σας! Απίθανο αποτέλεσμα! FM GROUP SUGGESTS! 16,00 /τμχ. ΑΡΧΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

LR WORLD 08 I Αποκτήστε το. τώρα! Aναζωογονηθείτε και Χαρείτε το καλοκαίρι!

LR WORLD 08 I Αποκτήστε το. τώρα! Aναζωογονηθείτε και Χαρείτε το καλοκαίρι! LR WORLD 08 I 2019 Αποκτήστε το τώρα! Aναζωογονηθείτε και Χαρείτε το καλοκαίρι! Απολαύστε το καλοκαίρι με ευεξία & ζωντάνια Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Super Omega Κάψουλες Σετ 4 τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

Listen to Your Heart! www.lrworld.com Special Edition 02 2015

Listen to Your Heart! www.lrworld.com Special Edition 02 2015 Love Listen to Your Heart! www.lrworld.com Special Edition 02 2015 Όλες οι προσφορές που εμπεριέχονται στο LR Love ισχύουν από 28.01 μέχρι 14.02.2015 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. You re simply

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ Οι προσεχείς μήνες είναι γεμάτοι από εξαιρετικές ευκαιρίες που θα

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL DEALS by FM GROUP!

SPECIAL DEALS by FM GROUP! SPECIAL DEALS by FM GROUP! ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ w w w. f m g r o u p. g r FM GROUP SUGGESTS! 12,00 /τμχ. 34,40 40 ΠΟΝΤΟΙΟΙ Παντού μαζί σας! Πολυτελής

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

WORLD VALENTINE S DAY SPECIAL EDITION

WORLD VALENTINE S DAY SPECIAL EDITION WORLD VALENTINE S DAY SPECIAL EDITION 0 018 will you be my Valentine Αγάπη είναι... να καταλαβαίνετε ότι έρχεται το αγαπημένο σας πρόσωπο μόνο από την μυρωδιά του. Να νιώθετε την αύρα του ακόμη κι αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λουκ για τη σεζόν

Νέα λουκ για τη σεζόν Νέα λουκ για τη σεζόν Γίνετε δημιουργικοί με την ανοιξιάτικη συλλογή χρωμάτων περιορισμένης διάρκειας της Amway και ξεκινήστε τη σεζόν με μια νέα εμφάνιση. Ά νοιξη: ο ουρανός είναι γαλανός και τα λουλούδια

Διαβάστε περισσότερα

LR WORLD 09I Αποκτήστε το. τώρα! Ανακαλύψτε τις ειδικές προσφορές στα Σετ!

LR WORLD 09I Αποκτήστε το. τώρα! Ανακαλύψτε τις ειδικές προσφορές στα Σετ! LR WORLD 09I 2019 Αποκτήστε το τώρα! Ανακαλύψτε τις ειδικές προσφορές στα Σετ! 33 % ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 2,3 Figu Active Mix Σετ τεμ. Επιλέξτε τα 3 τεμάχια που επιθυμείτε ανάμεσα σε όλες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

WORLD WOMAN S DAY SPECIAL EDITION

WORLD WOMAN S DAY SPECIAL EDITION WORLD WOMAN S DAY SPECIAL EDITION 03 2018 3 20 W for WOMAN ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΊΟΥ ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ Οι Γυναίκες αποτελούν το μισό πληθυσμό του πλανήτη, κι όμως είναι όλες τους μοναδικές και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

special edition Mother s Day 11 May 2014

special edition Mother s Day 11 May 2014 MOTHER S special edition Mother s Day Mother s Day Μητέρα. Μία λέξη που κρύβει μέσα της, Στοργή, Αγάπη, Φροντίδα, Ανιδιοτέλεια. Η γιορτή της Μητέρας είναι η κατάλληλη αφορμή για να της δωρίσετε, το πιο

Διαβάστε περισσότερα

ροσφορές Καλές γιορτές

ροσφορές Καλές γιορτές Χριστουγεννιάτικες ροσφορές Καλές γιορτές 2 εκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου w w w. f m g r o u p. g r 2 www.fmgroup.gr Φτιάξτε το δικό σας σετ Aurile! ΔΩΡΟ ΚΩΔ.: GK1 Με την αγορά 2 βιο-λειτουργικών ροφημάτων

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα!

www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα! www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 2 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα! Εμφάνιση με διαμάντια & χρυσό! Σκουλαρίκια 6,50 50% Κολιέ 9,50 Σκουλαρίκια Ali. Επίχρυσα, κρεμαστά σκουλαρίκια. Μήκος σκουλαρικιών περίπου: 3,8εκ.

Διαβάστε περισσότερα

WORLD. Απολαύστε το καλοκαίρι με όλες σας τις αισθήσεις

WORLD. Απολαύστε το καλοκαίρι με όλες σας τις αισθήσεις WORLD 06 2017 Απολαύστε το καλοκαίρι με όλες σας τις αισθήσεις ΕΠΕΤΕΙΟΣ 4 ΕΤΏΝ 4 χρόνια Mind Master 4 χρόνια απεριόριστες δυνατότητες Εδώ και 4 χρόνια, το Mind Master αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για όλους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

WORLD EASTER SPECIAL EDITION

WORLD EASTER SPECIAL EDITION WORLD EASTER SPECIAL EDITION 2018 Άμεση αντιγήρανση σε 20 λεπτά! Αυτό το Πάσχα η νεανικότητα της επιδερμίδας σας, θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις: H LR ZEITGARD Serox Instant Result Mask προσφέρει άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

More Quality. for your life. 08/2015

More Quality. for your life. 08/2015 world More Quality for your life. 08/2015 Ανακαλύψτε τα highlight του μήνα! ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ! Μοναδικές προσφορές και τον Αύγουστο! Χρόνια μας πολλά! Η LR έχει γενέθλια και γιορτάζει μαζί σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

only hot offers! www.fmgroup.gr Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

only hot offers! www.fmgroup.gr Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων only hot offers! Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων www.fmgroup.gr 3 βήματα Σετ ALOE VERA! Αποτελείται από αφρό καθαρισμού, τονωτική λοσιόν και κρέμα

Διαβάστε περισσότερα

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera SKIN RICH - ΞΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙ ΕΡΜΙ ΕΣ 110 Γαλάκτωμα Καθαρισμού 8 15,61 5,29 20,90 111 Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera 8 13,17 4,33 17,50 112 Κρέμα Ημέρας 12 18,61 7,29 25,90 113 Κρέμα Νυκτός 14 19,90

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και 10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και γερασμένο δέρμα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε! Ο οργανισμός μας λοιπόν για να παραμείνει υγιής χρειάζεται 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας Aloe Vera Sun Care Ο ήλιος είναι απαραίτητος για την υγεία και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του ανθρώπου. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι η διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σε σχέση με τους σκοτεινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA Η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως* διευρύνει με πρωτοποριακά λανσαρίσματα τις κατηγορίες αποσμητικού, καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

GR CY ισχύουν από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ/ ΧΕΙΜΩΝΑ. Special. Χριστουγέννων

GR CY ισχύουν από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ/ ΧΕΙΜΩΝΑ. Special. Χριστουγέννων ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ/ ΧΕΙΜΩΝΑ Special Χριστουγέννων GR CY ισχύουν από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ΣΕΙΡΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΔΙΩΝ & SENSES LINE αίσθηση ευεξίας και χαλάρωση Χαρίστε στα πόδια και το σώμα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Περιεχόμενα Βλεφαρίδες XXL Χωρίς καθόλου mascara. Άνδρες τώρα ξυριστείτε με gel. Mind Master formula red και formula green

ΝΕΟ! Περιεχόμενα Βλεφαρίδες XXL Χωρίς καθόλου mascara. Άνδρες τώρα ξυριστείτε με gel. Mind Master formula red και formula green 06 2014 ΝΕΟ! 04 06 11 20 23 36 42 Περιεχόμενα Βλεφαρίδες XXL Χωρίς καθόλου mascara Λάτρεις του ήλιου ιδανική προστασία Άνδρες τώρα ξυριστείτε με gel Mind Master formula red και formula green Απολαύστε

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας Αντηλιακά Η εφαρμογή αντηλιακών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο είναι απαραίτητη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνουμε σε

Διαβάστε περισσότερα

WORLD. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΟΥ ΦΘΙΝOΠΩΡΟΥ...περισσότερη ενέργεια ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

WORLD. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΟΥ ΦΘΙΝOΠΩΡΟΥ...περισσότερη ενέργεια ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ WORLD 10 2017 ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΟΥ ΦΘΙΝOΠΩΡΟΥ...περισσότερη ενέργεια ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 25% EXTRA ΔΟΣΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ Vita Aktiv Συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία: 5 ml 150 ml 80301 Ελλάδα 21,99 17,49 (11,66

Διαβάστε περισσότερα

WORLD. ι ς. Mε βήμα ταχύ προς το καλοκαίρι!

WORLD. ι ς. Mε βήμα ταχύ προς το καλοκαίρι! WORLD μάο 05 2018 ι ς Mε βήμα ταχύ προς το καλοκαίρι! 1 Η βιταμίνη E που περιέχει το Mind Master Extreme συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. 2 Η βιταμίνη B12 συμβάλλει στη μείωση

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Η άνοιξη ξεκινάει δυναμικά!

Η άνοιξη ξεκινάει δυναμικά! WORLD 03 2017 Η άνοιξη ξεκινάει δυναμικά! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ η άνοιξη είναι εδώ Η φύση ξυπνά, οι μέρες μεγαλώνουν έρχεται η εποχή να βγούμε επιτέλους απ το σπίτι! Νιώθουμε την αυξανόμενη ανάγκη να κινηθούμε

Διαβάστε περισσότερα

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ total matte foundation 1) Σε τι διαφέρει το Foundation για ματ αποτέλεσμα από τα άλλα foundations που προσφέρει η FM GROUP MAKE UP; Το νέο foundation είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα

Διαβάστε περισσότερα

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml HAND & BODY CREAM Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο αβοκάντο KL 1052 / 150ml - KL 1012

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυασμός Aloe Vera με φυτικά βιολογικά εκχυλίσματα. Υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρό Gel του φύλλου Aloe Vera

Συνδυασμός Aloe Vera με φυτικά βιολογικά εκχυλίσματα. Υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρό Gel του φύλλου Aloe Vera 07 2016 Συνδυασμός Aloe Vera με φυτικά βιολογικά εκχυλίσματα Υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρό Gel του φύλλου Aloe Vera 100% φυσικά συστατικά, χωρίς parabens και ορυκτά έλαια Δερματολογικός έλεγχος από το

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste OSiS+ Session Label Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Flexible Hold Hairspray Strong Hold Hairspray Salt Spray Silk Shine Cream Molding Paste Η ASK Education για Κομμωτές αντιπροσωπεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

Special Edition 2014

Special Edition 2014 EASTER Special Edition 2014 Η λάμψη της επιδερμίδας σας αντανακλάται στο Φως των Κεριών! Πρωτοποριακή Περιποίηση ενάντια στις ρυτίδες! -29% Tip: Εφαρμόστε το Wrinkle Care καθημερινά τοπικά στις ρυτίδες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΞΤΕ, ΜΥΡΙΣΤΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ, ΜΥΡΙΣΤΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ, ΜΥΡΙΣΤΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χρησιμοποιήστε το Starter Kit και τα χαρτάκια δοκιμής.................4 2. Ακούστε προσεκτικά....................................................5 3. Ξεκινήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ BRITISH ROSE

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ BRITISH ROSE ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ BRITISH ROSE 100% βιολογικα TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ HEREFORDSHIRE ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Το ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Τα τριαντάφυλλα έχουν την τιμητική τους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ισχύει από 15/05 έως 15/07 2015. Summer Edition 2015. Welcome. on Board!

Ισχύει από 15/05 έως 15/07 2015. Summer Edition 2015. Welcome. on Board! Summer Edition 2015 Ισχύει από 15/05 έως 15/07 2015 Welcome on Board! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ Αγγίξτε απαλά το μπουκάλι ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ Αγγίξτε απαλά το μπουκάλι ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ: Φρέσκια αύρα από μήλο, μοσχοκάρυδο,

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσφορές ισχύουν για Ελλάδα & για Κύπρο από 3/01 έως 31/01 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, (Ελλάδα),

Οι προσφορές ισχύουν για Ελλάδα & για Κύπρο από 3/01 έως 31/01 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων,  (Ελλάδα), Οι προσφορές ισχύουν για Ελλάδα & για Κύπρο από 3/01 έως 31/01 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, www.gr.fmworld.com (Ελλάδα), www.cy.fmworld.com (Κύπρος) Αγοράστε οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ 2 ίδιο προϊον

Διαβάστε περισσότερα

WORLD. Ένας τέλειος ηλιόλουστος μήνας με την LR

WORLD. Ένας τέλειος ηλιόλουστος μήνας με την LR WORLD Ένας τέλειος ηλιόλουστος μήνας με την LR 05 2017 Μια τέλεια, ηλιόλουστη μέρα στην παραλία με τους αγαπημένους σας Αντηλιακή προστασία και φροντίδα για όλες τις ανάγκες με τη σειρά ALOE VERA SUN ΕΚΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

07/2015. More Quality. for your life. Το φετινό καλοκαίρι. είναι

07/2015. More Quality. for your life. Το φετινό καλοκαίρι. είναι world More Quality for your life. 07/2015 Το φετινό καλοκαίρι είναι Deluxe High Impact Lipstick Κρεμώδης, απαλή υφή με έντονα χρώματα για μοναδικό χρωματικό αποτέλεσμα με μία μόνο εφαρμογή Καινοτόμος σύνθεση

Διαβάστε περισσότερα

TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ www.lrworld.com

TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ www.lrworld.com TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ www.lrworld.com 2 2015 1 TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ 210 2847306 211 2002121 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 18:30 SMS στο: 19599 FAX 210 2847309 211 2002111 E-MAIL

Διαβάστε περισσότερα

TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ www.lrworld.com

TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ www.lrworld.com TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ www.lrworld.com 2 2015 1 TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ 210 2847306 211 2002121 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 18:30 SMS στο: 19599 FAX 210 2847309 211 2002111 E-MAIL

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

WORLD. summer ΜΆΙΟΣ - ΙΟΎΝΙΟΣ SAFE IN THE SUN 2018 / EDITION ΜΆΙΟΣ - ΙΟΎΝΙΟΣ

WORLD. summer ΜΆΙΟΣ - ΙΟΎΝΙΟΣ SAFE IN THE SUN 2018 / EDITION ΜΆΙΟΣ - ΙΟΎΝΙΟΣ WORLD ΜΆΙΟΣ - ΙΟΎΝΙΟΣ summer ΜΆΙΟΣ - ΙΟΎΝΙΟΣ SAFE IN THE SUN 2018 EDITION SAFE IN THE SUN always staysafe 2 28 underthe sun 2018 EDITION Από τον ήλιο, κρατήστε μόνο την απόλαυση και χαρείτε το καλοκαίρι

Διαβάστε περισσότερα

Special Edition Όλες οι προσφορές που εμπεριέχονται στο LR Love ισχύουν από μέχρι

Special Edition Όλες οι προσφορές που εμπεριέχονται στο LR Love ισχύουν από μέχρι Special Edition 2014 Όλες οι προσφορές που εμπεριέχονται στο LR Love ισχύουν από 20.01. μέχρι 14.02.14. Πως γεννιέται η αγάπη; Ροδάκινο, περγαμόντο, γκρέιπφρουτ και μήλο ενώνονται αισθησιακά σε μια ζεστή

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΡΦΙΑ &ΥΓΕΙΑ -40% Εποχή για ανανέωση, περιποίηση και χαλάρωση! Κερδίστε 1.000 δωροεπιταγές συνολικής αξίας 35.000.

ΟΜΟΡΦΙΑ &ΥΓΕΙΑ -40% Εποχή για ανανέωση, περιποίηση και χαλάρωση! Κερδίστε 1.000 δωροεπιταγές συνολικής αξίας 35.000. ΑΓΑΠΩ & ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑ &ΥΓΕΙΑ Εποχή για ανανέωση, περιποίηση και χαλάρωση! ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 29 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Κερδίστε 1.000 δωροεπιταγές συνολικής αξίας 35.000 έως -40%

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Absolutely. private

ΝΕΟ! Absolutely. private WORLD 01 2014 ΝΕΟ! Absolutely private PERSONAL EDITION ΝΕΟ! WORLD Ιανουάριος Αγαπητοί Συνεργάτες, με την έναρξη του νέου έτους σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο LR world! Νέο Look, νέο Design, νέα προϊόντα!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ [04/10/2018] [Αθήνα] Λαμπερή επιδερμίδα ή foundation μεγάλης διάρκειας; Ένα δίλημμα που ανήκει στο παρελθόν, χάρη στο νέο Max

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο!

Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο! www.lrworld.com LR Health & Beauty Systems 5 2012 Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο! Ήλιος και Προστασία Αντηλιακή Προστασία και Περιποίηση με τα Προϊόντα Aloe Vera Sun Care by LR! 40 % Aloe Vera

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών. Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ ΚΩΔ Μάσκες μαλλιών Μάσκες μαλλιών

Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών. Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ ΚΩΔ Μάσκες μαλλιών Μάσκες μαλλιών Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών Macadamia & Κερατίνη Argan Oil & Κερατίνη Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ. 11029 ΚΩΔ. 11028 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MACADAMIA & ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ & ΛΑΔΙ ARGAN 1lt Σαμπουάν

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

HEALTH & BEAUTY BRUCE. 2 201s

HEALTH & BEAUTY BRUCE. 2 201s HEALTH & BEAUTY BRUCE 2 201s Περιεχόμενα ΜΑΚΙΓΙΑΖ Deluxe 04 Colours 14 ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 26 ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 44 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Zeitgard 54 ANTI-AGΙNG ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 62 ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 69 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

07 2014 It s Summer Time

07 2014 It s Summer Time It s Summer Time 07 2014 Έκρηξη όγκου! Βουρτσάκι με νέο σχήμα και καινοτόμα κρεμώδη υφή! ΝΕΟ! Σελίδα 30 2 LR world 07.14 Ιούλιος Αγαπητοί Φίλοι, Ανεξάρτητα από το είδος των διακοπών που θα επιλέξετε φέτος

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Italy Sensual Collection WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Λεπτό, ρευστό, εύκαμπτο και τέλειο σαν ένα δεύτερο δέρμα, αλλά καλυπτικό σαν κραγιόν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού

Διαβάστε περισσότερα

WORLD. ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ευεξία και το καλοκαίρι! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΑ ΣΕΤ

WORLD. ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ευεξία και το καλοκαίρι! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΑ ΣΕΤ WORLD ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ευεξία και το καλοκαίρι! 08 2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΕΤ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ! Απολαύστε τις διακοπές σας με την LR! Αποδράστε από την καθημερινότητα και χαρείτε την ξεγνοιασιά

Διαβάστε περισσότερα

Πως λειτουργεί: ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ. Γεύματα Απλά αντικαταστήστε δύο γεύματα ημερησίως με προϊόντα Figuactiv. Επιτρέπεται ένα επιπλέον γεύμα της αρεσκείας σας.

Πως λειτουργεί: ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ. Γεύματα Απλά αντικαταστήστε δύο γεύματα ημερησίως με προϊόντα Figuactiv. Επιτρέπεται ένα επιπλέον γεύμα της αρεσκείας σας. ΝΕΟ 02 2016 Πως λειτουργεί: Γεύματα Απλά αντικαταστήστε δύο γεύματα ημερησίως με προϊόντα Figuactiv. Επιτρέπεται ένα επιπλέον γεύμα της αρεσκείας σας. 2 x Figuactiv Ροφήματα της επιλογής σας 89,98 77,98

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 06 ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 16 MAKE-UP 32 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ 52 ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 56 ANTI-AGΙNG ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 60

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 06 ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 16 MAKE-UP 32 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ 52 ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 56 ANTI-AGΙNG ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 60 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 06 ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 16 LR-Classics 24 Αρώματα χώρου 30 MAKE-UP 32 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ 52 ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 56 ANTI-AGΙNG ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 60 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 68 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

WORLD ΙΟΎΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. summer SAFE IN THE SUN 2018 / EDITION

WORLD ΙΟΎΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. summer SAFE IN THE SUN 2018 / EDITION WORLD ΙΟΎΛΙΟΣ - ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ summer ΙΟΎΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ SAFE IN THE SUN 2018 EDITION SAFE IN THE SUN enjoy your 2 28 summer withsafety 2018 EDITION Από τον ήλιο, κρατήστε μόνο την απόλαυση και χαρείτε το

Διαβάστε περισσότερα

When CREATIVITY and COLOUR. meld. with ART

When CREATIVITY and COLOUR. meld. with ART When CREATIVITY and COLOUR meld with ART Made in Italy QUITE SIMPLY Milan Florence Rome Naples FALL-WINTER Collection STAR PRODUCT PURE PEARL HIGHLIGHTER Π.Λ.Τ 30,25 CONCEALER EYE PRIMER 3 IN 1 Ένα

Διαβάστε περισσότερα

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! KAINOTOMIA: ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΚΟLESTON ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΦΡΟΥ Τώρα η µόνιµη βαφή αφρός της Koleston σας δίνει την ακαταµάχητη δύναµη του έντονου χρώµατος

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Η εταιρία lavera (από το λατινικό la vera που σημαίνει η αλήθεια ) είναι πρωτοπόρος στα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά για περισσότερα από 25 χρόνια. Χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

09 2014 W e care for you

09 2014 W e care for you 09 2014 W e care for you Brilliant EAU DE PERFUME Ένα λουλουδένιο, ανατολίτικο άρωμα που χαρίζει μοντέρνο αισθησιασμό και λάμψη σε κάθε γυναίκα. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ Αγγίξτε απαλά την επιφάνεια και αφήστε τη

Διαβάστε περισσότερα

2Care. Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ

2Care. Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ 2Care Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ ENJOYYOUR TYLE ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΨΗ ΦΟΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΟΔΑ - ΕΥΕΛΙΞΙΑ - ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΈΡΕΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα