Προϋπολογισµός: ,00 χωρίς Φ.Π.Α. Αρ.µελέτης: 32/2014 Αρ.πρωτ.: 11120/ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προϋπολογισµός: 162.025,00 χωρίς Φ.Π.Α. Αρ.µελέτης: 32/2014 Αρ.πρωτ.: 11120/10-3-2014 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧ. /ΝΣΗ: ΠΛ. Γ.ΒΙΖΥΗΝΟΥ 1, ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΑ ΤΗΛ.: ΕΡΓΑΣΙΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΕ ΠΑΡΚΑ, ΝΗΣΙ ΕΣ, ΠΑΙ ΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Προϋπολογισµός: ,00 χωρίς Φ.Π.Α. Αρ.µελέτης: 32/2014 Αρ.πρωτ.: 11120/ Έχοντας υπόψη: ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α) Τις διατάξεις: του Π 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προµηθειών των ΟΤΑ» του ηµοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06) και ιδιαίτερα το άρθρο 209 του Ν. 3463/06, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει την παρ 13 του άρθρου 20 του Ν. 3731/08 το άρθρο 83 του ν. 2362/1995 (ΦΕΚ 247 Α) του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/ τεύχος Α ): Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης. την υπ αριθµ 31/2014 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου, µε την οποία εγκρίθηκε η διενέργεια της εργασίας µε ανοικτό διαγωνισµό Τις αριθ.44/2014 και 52/2014 αποφάσεις της Οικονοµικής Επιτροπής µε τις οποίες διετέθη η απαιτούµενη πίστωση σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισµού έτους 2014 και καθορίστηκαν οι όροι του διαγωνισµού. την σχετική µελέτη της /νσης Περιβ/ντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. Το έργο χρηµατοδοτείται από ιδίους πόρους. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Ε Ι δηµόσιο ανοικτό µειοδοτικό διαγωνισµό για την ανάδειξη αναδόχου της εργασίας «Συντήρηση χώρων πρασίνου σε πάρκα, νησίδες, παιδικούς σταθµούς, κοινόχρηστες και παραλιακές εκτάσεις του ήµου Κοµοτηνής» Αντικείµενο της παρούσας διακήρυξης είναι η παροχή υπηρεσιών για την εργασία: «Συντήρηση χώρων πρασίνου σε πάρκα, νησίδες, παιδικούς σταθµούς, κοινόχρηστες και παραλιακές εκτάσεις του ήµου Κοµοτηνής», σύµφωνα µε το Προεδρικό ιάταγµα 28/80 και αυτά που το τροποποιούν. Η σύµβαση που θα υπογραφεί µετά την κατακύρωση θα έχει διάρκεια ενός έτους από την υπογραφή της, µε δυνατότητα παράτασης χωρίς όµως καµία πρόσθετη αµοιβή.

2 Το αντικείµενο της διακήρυξης προδιαγράφεται αναλυτικά στα οικεία τεύχη της µελέτης που συντάχθηκε και θεωρήθηκε από την /νση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του ήµου Κοµοτηνής. ΑΡΘΡΟ 1: ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί µε το σύστηµα του ανοιχτού µειοδοτικού διαγωνισµού µε σφραγισµένες προσφορές, και µε κριτήριο κατακύρωσης την χαµηλότερη τιµή. Ο προϋπολογισµός της παροχής υπηρεσιών ανέρχεται σε ,00 µη συµπεριλαµβανοµένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 23% ΑΡΘΡΟ 2: ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Στον διαγωνισµό µπορούν να συµµετέχουν Φυσικά ή Νοµικά Πρόσωπα ή Ενώσεις ή Κοινοπραξίες Φυσικών ή Νοµικών Προσώπων Ιδιωτικού ικαίου της ηµεδαπής, µε αποδεδειγµένη εµπειρία σε εργασίες που αναφέρονται στην µελέτη της εργασίας, που να παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύµβασης. Οι ενώσεις φυσικών προσώπων είτε εταιρειών που θα λάβουν µέρος δεν υποχρεούνται να λάβουν ορισµένη νοµική µορφή προκειµένου να υποβάλλουν προσφορά, αρκεί να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση ότι σε περίπτωση που θα επιλεγούν θα συστήσουν κοινοπραξία σύµφωνα µε την ελληνική νοµοθεσία. Φυσικό ή νοµικό πρόσωπο που συµµετέχει αυτόνοµα ή µαζί µε άλλα φυσικά ή νοµικά πρόσωπα στο διαγωνισµό δεν µπορεί να µετέχει σε περισσότερες της µίας προσφορές Στο διαγωνισµό δεν γίνονται δεκτοί: Όσοι αποκλείστηκαν τελεσίδικα από κάποια άλλη ηµόσια Υπηρεσία ή Ν.Π... γιατί δεν εκπλήρωσαν τις συµβατικές τους υποχρεώσεις ικαίωµα απόρριψης προσφοράς Η Επιτροπή ιενέργειας του διαγωνισµού έχει το δικαίωµα να απορρίψει αιτιολογηµένα Προσφορά, ανεξάρτητα από το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο διαγωνισµός. Η για οποιονδήποτε λόγο απόρριψη προσφοράς δεν δηµιουργεί κανένα δικαίωµα για τον προσφέροντα. Όλα τα πιστοποιητικά που ζητούνται θα πρέπει να είναι πρόσφατα ή εντός ορίων όπου ρητά αναφέρονται τέτοια όρια. ΑΡΘΡΟ 3: ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3.1. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να ζητήσουν διευκρινίσεις για το περιεχόµενο της παρούσας διακήρυξης έως την προηγουµένη ηµέρα της δηµοπρασίας Η υποβολή προσφοράς σηµαίνει αυτοδίκαια και ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον προσφέροντα όλων ανεξαιρέτως των όρων της διακήρυξης Ενστάσεις κατά της νοµιµότητας του διαγωνισµού µε το αιτιολογικό της µη πληρότητας του παραληφθέντος αντιγράφου της διακήρυξης θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες. ΑΡΘΡΟ 4: ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 4.1. Οι προσφορές υποβάλλονται στην Επιτροπή ιενέργειας του διαγωνισµού κατά την ηµέρα και ώρα της διενέργειάς του στις 04/04/2014, ηµέρα Παρασκευή και ώρα πµ. (λήξη αποδοχής προσφορών) στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Κοµοτηνής Επίσης οι προσφορές µπορούν να αποστέλλονται και στη /νση: ήµος Κοµοτηνής, Πλατεία Βιζυηνού 1, Κοµοτηνή, ΤΚ , µε οποιοδήποτε τρόπο, µε την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτές θα παραληφθούν και

3 πρωτοκολληθούν µέχρι την προηγούµενη της ηµεροµηνίας διενέργειας του διαγωνισµού, µε ευθύνη του προσφέροντα εν λαµβάνονται υπόψη προσφορές που είτε υποβλήθηκαν µετά την καθορισµένη ώρα ή ηµέρα είτε δεν πρωτοκολλήθηκαν έγκαιρα στην παραπάνω διεύθυνση. Οι προσφορές αυτές θα επιστρέφονται στους προσφέροντες. ΑΡΘΡΟ 5: ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 5.1. Οι προσφορές υποβάλλονται µέσα σε σφραγισµένο φάκελο, και υποχρεωτικά στην Ελληνική Γλώσσα. Στο φάκελο κάθε προσφοράς πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς: Η λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» µε κεφαλαία γράµµατα. Ο πλήρης τίτλος της αρµόδιας Υπηρεσίας που διενεργεί τον διαγωνισµό. Ο αριθµός της διακήρυξης και ο τίτλος της εργασίας Η ηµεροµηνία διενέργειας του διαγωνισµού. Τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα (ονοµασία επιχείρησης, διεύθυνση, ΑΦΜ, τηλέφωνα, fax, κτλ) Μέσα στον φάκελο προσφοράς τοποθετούνται όλα τα σχετικά µε την προσφορά στοιχεία ως εξής: Στον κυρίως φάκελο τοποθετούνται όλα τα ζητούµενα δικαιολογητικά, πρωτότυπα ή νοµίµως επικυρωµένα, τα οποία έχουν εκδοθεί το τελευταίο τρίµηνο, ή εντός ορίων όπου ρητά αναφέρονται τέτοια όρια, και η εγγύηση συµµετοχής. Όσο αφορά το πιστοποιητικό ελέγχου του καλαθοφόρου, επειδή είναι από ιδιωτικό φορέα, αρκεί ένα φωτοαντίγραφό του. Τα οικονοµικά στοιχεία της προσφοράς τοποθετούνται σε χωριστό σφραγισµένο φάκελο, επί ποινή αποκλεισµού, µέσα στον κυρίως φάκελο µε την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ». Η προσφορά πρέπει να έχει συνταχθεί σύµφωνα µε την παρούσα διακήρυξη. Ο φάκελος Οικονοµικής Προσφοράς θα φέρει τις ενδείξεις του κυρίως φακέλου. Η περιεχόµενη οικονοµική προσφορά θα πρέπει να αναγράφει τη συνολική τιµή της προσφοράς αριθµητικά και ολογράφως, χωρίς τον αναλογούντα Φ.Π.Α. Η οικονοµική προσφορά πρέπει να φέρει την υπογραφή του υποψηφίου αναδόχου, να είναι ευκρινώς γραµµένη, χωρίς σβησίµατα. εν ισχύει η κατάθεση εναλλακτικών προσφορών. ΑΡΘΡΟ 6 ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Οι προσφορές ισχύουν και δεσµεύουν τους συµµετέχοντες για τέσσερις (4) µήνες προσµετρούµενοι από την επόµενη ηµέρα της καταληκτικής ηµεροµηνίας υποβολής προσφορών. Προσφορές που αναφέρουν ηµεροµηνία λήξης µικρότερη της παραπάνω αναφερόµενης, θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Αν προκύψει θέµα παράτασης της ισχύος των προσφορών ο ήµος θα απευθύνει ερώτηµα προς τους συµµετέχοντες, αν αποδέχονται τη παράταση για συγκεκριµένο χρονικό διάστηµα. Οι συµµετέχοντες οφείλουν να απαντήσουν µέσα σε τρεις (3) ηµέρες και σε καταφατική περίπτωση να ανανεώσουν και τις εγγυήσεις συµµετοχής τους, αν αυτές δεν ισχύουν και για τυχόν παρατάσεις. ΑΡΘΡΟ 7: ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι δικαιούµενοι για να λάβουν µέρος στο διαγωνισµό οφείλουν µαζί µε την προσφορά να καταθέσουν, επί ποινή αποκλεισµού, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

4 α. Εγγύηση συµµετοχής στο διαγωνισµό, ύψους 3.990,00, και η οποία πρέπει να έχει χρονική ισχύ τουλάχιστον για ένα (1) µήνα µετά την ηµεροµηνία λήξης ισχύος των προσφορών που ζητάει η διακήρυξη. β. Απόσπασµα ποινικού µητρώου, έκδοσης τουλάχιστο του τελευταίου 3µήνου, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικαστεί για αδίκηµα σχετικό µε την άσκηση της επαγγελµατικής τους δραστηριότητας. Το απόσπασµα ποινικού µητρώου ή άλλο ισοδύναµο έγγραφο αρµόδιας διοικητικής ή δικαστικής αρχής της χώρας εγκατάστασης του νοµικού προσώπου, των ως άνω παραγράφων, αφορά τους ιαχειριστές όταν το νοµικό πρόσωπο είναι Ο.Ε, Ε.Ε και Ε.Π.Ε., τον Πρόεδρο και τον ιευθύνοντα Σύµβουλο όταν το νοµικό πρόσωπο είναι Α.Ε. και σε κάθε άλλη περίπτωση νοµικού προσώπου τους νόµιµους εκπροσώπους του. Σε περίπτωση που το απόσπασµα ποινικού µητρώου δεν είναι λευκό, θα υποβάλλεται ένορκη βεβαίωση ενώπιον δικαστικής αρχής ή Συµβολαιογράφου, περί των αδικηµάτων που αφορούν οι καταδίκες που είναι γραµµένες στο µητρώο. Αν κάποια από τις καταδίκες αφορά τα αδικήµατα που προκαλούν αποκλεισµό των υποψηφίων (συµµετοχή σε εγκληµατική οργάνωση, δωροδοκία, απάτη, νοµιµοποίηση εσόδων από παράνοµες δραστηριότητες, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδορκία, δωροδοκία, δόλια χρεοκοπία), προσκοµίζεται η καταδικαστική απόφαση προκειµένου να διαπιστωθεί αν το αδίκηµα αφορά την άσκηση του επαγγέλµατος του διαγωνιζόµενου. Η ένορκη βεβαίωση διατηρεί την ισχύ της για όσο χρόνο αντιστοιχεί στο περιεχόµενο του ποινικού µητρώου. γ. Πιστοποιητικό του οικείου επιµελητηρίου ή επαγγελµατικής οργάνωσης µε το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή τους σε αυτό. δ. Πιστοποιητικό αρµόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής, το οποίο έχει εκδοθεί πρόσφατα και το οποίο να πιστοποιεί ότι: 1. δεν έχει κηρυχθεί σε πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συµβιβασµό µε απόφαση του Πρωτοδικείου. 2. ούτε κατατέθηκε αίτηση για να έχει κινηθεί εναντίον του η διαδικασία κήρυξης πτώχευσης, εντολής εκκαθάρισης ή αναγκαστικής διαχείρισης, πτωχευτικού συµβιβασµού. ε. Πιστοποιητικό από αρµόδια αρχή από το οποίο να προκύπτει ότι είναι ενήµεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης (σε ταµεία κύριας και επικουρικής ασφαλίσεως) και ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους κατά την ηµέρα του διαγωνισµού. Για να αποδείξει ο διαγωνιζόµενος ότι δεν οφείλει εισφορές πρέπει, επί ποινή ακυρότητας της προσφοράς του, να υποβάλλει µαζί µε αυτή υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνονται οι ασφαλιστικοί φορείς (κύριας και επικουρικής ασφαλίσεως), στους οποίους είναι ασφαλισµένοι οι απασχολούµενοι στην επιχείρηση, καθώς και πιστοποιητικά των αρµοδίων ασφαλιστικών φορέων, έναντι των οποίων έχει υποχρέωση καταβολής εισφορών. ιευκρινίζεται ότι το πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενηµερότητας αφορά όλους τους απασχολούµενους στην επιχείρηση µε οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην επιχείρηση του συµµετέχοντος και όχι µόνο τους ασφαλισµένους του Ι.Κ.Α. Στην περίπτωση ατοµικών επιχειρήσεων αφορά όσους είναι ασφαλισµένοι ως εργοδότες, στην περίπτωση ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ αφορά τους εταίρους και όταν πρόκειται για ΑΕ αφορά τα µέλη του Σ. Για τον έλεγχο των ανωτέρω στοιχείων οι ενδιαφερόµενοι οφείλουν να προσκοµίσουν µαζί µε το πιστοποιητικό ή τα πιστοποιητικά ασφαλιστικής ενηµερότητας, κατάσταση προσωπικού κατά ειδικότητα στην οποία θα φαίνονται οι ασφαλιστικοί φορείς όπου υπάγεται κάθε απασχολούµενος. Η ακρίβεια των στοιχείων της κατάστασης θα βεβαιώνεται επί του σώµατος αυτής από το νόµιµο εκπρόσωπο της επιχείρησης. στ. Τα νοµικά πρόσωπα θα πρέπει να καταθέσουν και δικαιολογητικά σύστασής τους (καταστατικό, τυχόν τροποποιήσεις, κλπ., από τα οποία εκτός των άλλων να προκύπτει και το εξουσιοδοτηµένο όργανο ή φυσικό πρόσωπο, που µπορεί να αποφασίσει για την συµµετοχή στον διαγωνισµό). ζ. Για τα νοµικά πρόσωπα θα πρέπει να υπάρχει σύµφωνα µε τον νόµο και το καταστατικό τους απόφαση συµµετοχής τους στον συγκεκριµένο διαγωνισµό και ορισµός του εξουσιοδοτηµένου αντιπροσώπου τους. η. Βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης για την παροχή εργασιών, όπως αναφέρονται στην µελέτη της εργασίας, για την απόδειξη εµπειρίας.

5 Θ. Τις άδειες κυκλοφορίας, τις βεβαιώσεις καταβολής τελών χρήσης µηχανηµάτων έργου (ΜΕ) και τα πιστοποιητικά ελέγχου (φωτοαντίγραφο) των µηχανηµάτων έργου (Καλαθοφόρο όχηµα που θα χρησιµοποιηθεί για το κλάδεµα των δένδρων). Οι Ενώσεις και Κοινοπραξίες που υποβάλλουν κοινή προσφορά θα πρέπει να καταθέσουν τα παραπάνω κατά περίπτωση δικαιολογητικά για κάθε πρόσωπο που συµµετέχει στην ένωση ή στην κοινοπραξία. Η εγγύηση συµµετοχής πρέπει να περιλαµβάνει και τον όρο ότι η εγγύηση καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των µελών της Ένωσης ή και της Κοινοπραξίας αλληλεγγύως. Οι υποψήφιοι οφείλουν για τη συµµετοχή τους στο διαγωνισµό, εκτός από τα παραπάνω κατά περίπτωση δικαιολογητικά, να καταθέσουν επί ποινή αποκλεισµού : Υπεύθυνη ήλωση επικυρωµένη για το γνήσιο της υπογραφής, ότι η προσφορά, ισχύος τεσσάρων (4) µηνών, συντάχθηκε σύµφωνα µε τους όρους της παρούσας διακήρυξης, της οποίας έλαβαν γνώση και αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα. Υπεύθυνη ήλωση επικυρωµένη για το γνήσιο της υπογραφής, ότι δεν έχουν αποκλειστεί τελεσίδικα από κάποια άλλη ηµόσια Υπηρεσία ή Ν.Π... γιατί δεν εκπλήρωσαν τις συµβατικές τους υποχρεώσεις. Υπεύθυνη δήλωση επικυρωµένη για το γνήσιο της υπογραφής ότι διαθέτουν : Α) τον εξοπλισµό : 1) ανοιχτό φορτηγό για την µεταφορά των προϊόντων κοπής χόρτων και κλαδιών, 2) χλοοκοπτικό τρακτέρ τουλάχιστον 15 HP, 3) χορτοκοπτικές µηχανές (µισινέζες) πεζού χειριστή,τουλάχιστον 2,9 hp 4) αλυσοπρίονα και τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο, 5) οποιαδήποτε άλλο εξοπλισµό, για την ταχύτερη και αποτελεσµατικότερη, εκτέλεση της παραπάνω εργασίας. Β) καλαθοφόρο µηχάνηµα ή σε διαφορετική περίπτωση θα µισθώσουν. Γ) επαρκές από πλευράς αριθµού ατόµων και πεπειραµένο για το είδος της εργασίας προσωπικό. Σε περίπτωση ενώσεων προσώπων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, οι παραπάνω δηλώσεις πρέπει να κατατεθούν για καθένα από τους συµµετέχοντες στην ένωση. Σε περίπτωση φυσικών ή νοµικών προσώπων, πρέπει από κάθε συµµετέχοντα να υπάρχει δήλωση υπογεγραµµένη από το κατά νόµο εξουσιοδοτηµένο όργανο ή φυσικό πρόσωπο που εκπροσωπεί την επιχείρηση, µε την οποία θα ορίζεται ο κοινός εκπρόσωπος για τον συγκεκριµένο διαγωνισµό. ΑΡΘΡΟ 8: ΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Η δηµοπρασία θα διενεργηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονοµικής Επιτροπής του ηµαρχείου Κοµοτηνής υπό της αρµόδιας επιτροπής Συµµετοχή στον διαγωνισµό. Ο εκπρόσωπος, όπου υπάρχει, του διαγωνιζόµενου πρέπει µε ποινή αποκλεισµού να έχει έτοιµα για επίδειξη ή παράδοση στην Επιτροπή ιεξαγωγής του ιαγωνισµού και στον τόπο, ηµέρα και ώρα που έχουν καθοριστεί, τα ακόλουθα δικαιολογητικά : 1. Τα έγγραφα που προβλέπονται από τον νόµο για τον ορισµό του εκπροσώπου και του αναπληρωτή του.(πρακτικά του.σ., συµβολαιογραφικά πληρεξούσια κ.λ.π.).

6 2. ηλώσεις αποδοχής της εξουσιοδότησης ιεξαγωγή Πριν από την παραλαβή του "ΦΑΚΕΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ", ελέγχονται από την Επιτροπή ιεξαγωγής του ιαγωνισµού, σε δηµόσια συνεδρίαση, τα στοιχεία και η αυτοπρόσωπη εµφάνιση του εκπροσώπου, όπως αυτός αναφέρεται στις διατάξεις που είναι γραµµένες επάνω στο "ΦΑΚΕΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ" και αποκλείονται από την παραπέρα συµµετοχή οι µη πληρούντες τις προϋποθέσεις συµµετοχής Η εξέταση των προσφορών γίνεται σε δύο στάδια. Κατά την ηµέρα της δηµοπρασίας η Επιτροπή ιαγωνισµού παραλαµβάνει και µονογράφει το σύνολο των φακέλων προσφοράς των συµµετεχόντων. Σε πρώτο στάδιο η Επιτροπή ελέγχει το φάκελο των δικαιολογητικών συµµετοχής των διαγωνιζοµένων. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία του ανοίγµατος των φακέλων και της µονογραφής του συνόλου των δικαιολογητικών που κατατέθηκαν, η επιτροπή συνεδριάζει ιδιαιτέρως, ελέγχει τα δικαιολογητικά έγγραφα των συναγωνιζόµενων και αποφασίζει περί των αποκλεισµένων. Αποκαθίσταται η συνεδρία δηµόσια, και ο πρόεδρος της Επιτροπής ανακοινώνει τους αποκλεισµένους της δηµοπρασίας, καθώς και τους λόγους αποκλεισµού αυτών. Εφόσον δεν υπάρχουν αντιρρήσεις στο πρώτο στάδιο από την πρώτη ηµέρα της διαδικασίας δηµοπράτησης και η Υπηρεσία θέλει να προχωρήσει στο επόµενο στάδιο, έχει τη δυνατότητα να ζητήσει από τους συµµετέχοντες υπεύθυνη δήλωση µε την οποία θα παραιτούνται από το δικαίωµα υποβολής αντιρρήσεων. Αν οι διαγωνιζόµενοι δεν υποβάλλουν αντιρρήσεις για το πρώτο στάδιο του διαγωνισµού ή οι όποιες αντιρρήσεις έχουν υποβληθεί, αξιολογηθεί και αποφασισθεί, η Επιτροπή προχωρά στο δεύτερο στάδιο που αφορά την αποσφράγιση των φακέλων οικονοµικής προσφοράς. Στην περίπτωση πέρατος του εργασίµου ή υπαρχόντων άλλων υπηρεσιακών αναγκών, η Επιτροπή ιαγωνισµού δύναται να ορίσει, µε ενηµέρωση των συµµετεχόντων, άλλη ηµέρα αποσφράγισης των φακέλων οικονοµικής προσφοράς των συµµετεχόντων του διαγωνισµού. Η Επιτροπή κατόπιν προχωράει στην αποσφράγιση του φακέλου οικονοµικής προσφοράς κάθε διαγωνιζοµένου, µονογράφει και ελέγχει τη νοµιµότητα του συνόλου των περιεχοµένων του φακέλου, καταγράφει την οικονοµική προσφορά κάθε συµµετέχοντα και συµπληρώνει το σχετικό πίνακα και αποφαίνεται για το ποιος θα είναι ο ανάδοχος. Το αποτέλεσµα του διαγωνισµού καταχωρείται στο πρακτικό. Εάν οι εκπρόσωποι εκδηλώσουν την πρόθεση να υποβάλλουν ένσταση τότε οι ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ παραµένουν στα χέρια της Επιτροπής ιεξαγωγής του ιαγωνισµού. ΑΡΘΡΟ 9: ΑΠΟΣΦΡΑΓΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΙΟ ΟΤΟΥ Οι φάκελοι των οικονοµικών προσφορών των γενοµένων δεκτών στη δηµοπρασία, µεγαλοφώνως ανακοινούµενες αποσφραγίζονται κατά σειράν. Προσφορές που δεν φέρουν την υπογραφή του µειοδότη σε κάθε φύλλο της ή είναι µη σύµφωνες προς τους όρους της διακηρύξεως απορρίπτονται. Ανάδοχος ανακηρύσσεται ο διαγωνιζόµενος που προσέφερε την χαµηλότερη τιµή, σε περίπτωση δε κατά την οποία περισσότεροι του ενός έχουν προσφέρει την αυτήν µικρότερη προσφορά γίνεται κλήρωση µεταξύ αυτών. Ο ανακηρυχθείς ανάδοχος υποχρεούται να υπογράψει το σχετικό πρακτικό της δηµοπρασίας. ΑΡΘΡΟ 10: ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ - ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ο ιαγωνισµός δεν ολοκληρώνεται, πριν να εγκριθεί αρµοδίως. Το πρακτικό της επί της δηµοπρασίας επιτροπής µετά της σχετικής αποφάσεως της Οικονοµικής Επιτροπής, αποφαινοµένων και επί των τυχόν ενστάσεων, υποβάλλονται προς έγκριση.

7 Η δηµοπρασία ακυρούται λόγω παράτυπου διεξαγωγής αυτής, εφόσον εκ της παρατυπίας διεξαγωγής επηρεάζεται το αποτέλεσµα της δηµοπρασίας. Οµοίως ακυρούται η δι' ενσφραγίστων προσφορών δηµοπρασία, εάν αποδεδειγµένως προκύπτει συνεννόηση ή συµπαιγνία των διαγωνιζοµένων προς ανάληψη της παροχής υπηρεσίας άνευ πραγµατικού συναγωνισµού. Η επί της δηµοπρασίας επιτροπή εις τις άνω περιπτώσεις εκθέτει µε λεπτοµέρεια στο πρακτικό τα διατρέξαντα, ως ταύτα υπέπεσαν εις την αντίληψή της, ως και την γνώµη της επ' αυτών. Επανάληψη της δηµοπρασίας επιτρέπεται µόνον µετά την κατά τις προηγούµενες παραγράφους, ακύρωση ή µη έγκριση. Επίσης η δηµοπρασία δύναται να επαναλαµβάνεται, λόγω ασύµφορου Το αποτέλεσµα του ιαγωνισµού επιτρέπεται να ακυρωθεί µόνο για έναν από τους ακόλουθους λόγους : Για παράτυπη διεξαγωγή του, αλλά µόνο εφ όσον από την παρατυπία επηρεάζεται το αποτέλεσµα του ιαγωνισµού. Εάν το αποτέλεσµα του διαγωνισµού δεν κρίνεται ικανοποιητικό από τον Εργοδότη. Εάν ο ανταγωνισµός, κατά την κρίση της αρµόδιας για την έγκριση αρχής υπήρξε ανεπαρκής και αν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έγινε συνεννόηση των διαγωνιζοµένων για αποφυγή πραγµατικού ανταγωνισµού Ο Εργοδότης διατηρεί το δικαίωµα της απόρριψης όλων των προσφορών κατά την απόλυτη κρίση του, χωρίς να δηµιουργείται δικαίωµα αποζηµίωσης από την αιτία αυτή Τα έξοδα δηµοσίευσης τής περιληπτικής διακήρυξης τού διαγωνισµού, βαρύνουν τον ανάδοχο Εάν δεν κοινοποιηθεί στο µειοδότη η απόφαση έγκρισης του διαγωνισµού µέσα στην προθεσµία ισχύος της προσφοράς του που ορίστηκε, µπορεί ο ίδιος να δηλώσει εγγράφως ότι ανακαλεί οριστικά την προσφορά του. Στην περίπτωση αυτή, του επιστρέφεται η εγγυητική επιστολή συµµετοχής µέσα σε 10 ηµέρες. ΑΡΘΡΟ 11: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ Ενστάσεις κατά της διακήρυξης υποβάλλονται στην αρµόδια για την διενέργεια του διαγωνισµού υπηρεσία, τουλάχιστον δύο ηµέρες πριν την καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής των προσφορών. Ενστάσεις κατά της δηµοπρασίας κατατίθενται στην επιτροπή που διενήργησε τη δηµοπρασία ή στον δήµο µέχρι την επόµενη της ανακοίνωσης του αποτελέσµατος. Οι ενστάσεις που κατατέθηκαν στον ήµο πρωτοκολλούνται και διαβιβάζονται αυθηµερόν στην επιτροπή που διενήργησε την δηµοπρασία. Η επιτροπή υποχρεούται να υποβάλει το πρακτικό της δηµοπρασίας στην Οικονοµική Επιτροπή, αµέσως µετά την παρέλευση της προθεσµίας για την υποβολή ενστάσεων, στο οποίο θα αναφέρεται και η γνώµη της. Μετά την παρέλευση της προθεσµίας υποβολής ενστάσεων, επιστρέφονται στους διαγωνιζόµενους που αποκλείσθηκαν από τη συµµετοχή τους στο ιαγωνισµό και δεν υπέβαλαν εµπρόθεσµα ενστάσεις οι "ΦΑΚΕΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ" σφραγισµένοι. Για το παραδεκτό της άσκησης οποιασδήποτε ένστασης προσκοµίζεται µαζί µε αυτήν παράβολο κατάθεσης υπέρ του ήµου ποσού ίσου µε το 0,10% επί της προϋπολογισθείσας αξίας των υλικών, το ύψος του οποίου δεν πρέπει να είναι µικρότερο των ευρώ και µεγαλύτερο των ευρώ. Το παράβολο αποτελεί έσοδο του ήµου και καταχωρείται στον κωδικό αριθµό εισόδου ΚΑΕ 3741 «παράβολα από κάθε αιτία». ΑΡΘΡΟ 12: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ Η ανακοίνωση επιλογής αναδόχου γίνεται εγγράφως προς τον επιλεγέντα από την Υπηρεσία.

8 Σε περίπτωση που ο διαγωνισµός κατακυρωθεί σε ένωση ή κοινοπραξία, καθένας από τους συµµετέχοντες ευθύνεται εις ολόκληρο. ΑΡΘΡΟ 13 : ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Εγγύηση συµµετοχής ορίζεται σε 2% επί του προϋπολογισµού της δαπάνης της εργασίας. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης, για την υπογραφή της Σύµβασης, ορίζεται σε ποσοστό πέντε επί τοις εκατό (5%) του συνολικού συµβατικού τιµήµατος, µη συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ Οι εγγυήσεις καλής εκτέλεσης σύµφωνα µε τις προηγούµενες παραγράφους καλύπτουν στο σύνολο τους, χωρίς διάκριση, την πιστή εφαρµογή όλων των όρων της σύµβασης και οποιαδήποτε απαίτηση του Εργοδότη κατά του Αναδόχου, που µπορεί να προκύψει εξ αιτίας της εκτέλεσης του έργου. ΑΡΘΡΟ 14: ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η σύµβαση για την παροχή των υπηρεσιών συνάπτεται βάσει της απόφασης για έγκριση του ιαγωνισµού για το ποσό της προσφοράς. Η απόφαση έγκρισης του αποτελέσµατος της δηµοπρασίας κοινοποιείται στον µειοδότη, που καλείται σε ορισµένο τόπο και χρόνο, µέσα σε προθεσµία όχι µεγαλύτερη από δέκα ηµέρες, να καταθέσει τις εγγυητικές επιστολές που προβλέπονται στο Π. /γµα 28/80 και να υπογράψει τη σύµβαση. Αν ο µειοδότης δεν εµφανισθεί µέσα στην προθεσµία που έχει ταχθεί, κηρύσσεται έκπτωτος µε απόφαση του Εργοδότη. Μη εµφάνιση του µειοδότη συνιστά και η µη εµπρόθεσµη προσκόµιση της εγγύησης που απαιτείται για την υπογραφή της σύµβασης. ΑΡΘΡΟ 15: ΠΛΗΡΩΜΗ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Η πληρωµή θα γίνεται τµηµατικά και για την πιστοποίηση κάθε τµηµατικής πληρωµής θα συντάσσονται και θα υπογράφονται και τα αντίστοιχα πρωτόκολλα παραλαβής των επιµέρους εργασιών. Οι πληρωµές θα γίνονται µετά από την έκδοση τού σχετικού εντάλµατος πληρωµής. Η πληρωµή θα γίνεται σε Ευρώ, στο όνοµα του δικαιούχου Ο Ανάδοχος βαρύνεται µε: α. Κάθε είδους φόρους, εισφορές, τις επιµέρους δαπάνες για την άρτια εκτέλεση των συµβατικών υποχρεώσεων του, δηλαδή µισθοί και δώρα προσωπικού, επιδόµατα, κάθε δαπάνη τυχόν υπερωριακή απασχόληση, έξοδα ασφαλίσεων προσωπικού και γενικά κάθε δαπάνη µη ρητά κατονοµαζόµενη, πλην του Φ.Π.Α. που δεν περιλαµβάνεται και βαρύνει τον εργοδότη. β. Τις αµοιβές του κάθε ειδικότητας απασχολούµενου βοηθητικού προσωπικού, καθώς επίσης και κάθε είδους δαπάνη δια χρήση ή προµήθεια εξοπλισµού που θα πρέπει να διαθέσει ο Ανάδοχος στα πλαίσια των υπηρεσιών του. ΑΡΘΡΟ 16: ΣΕΙΡΑ ΙΣΧΥΟΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΤΕΥΧΩΝ Τα παρακάτω τεύχη, µαζί µε όλα τα τεύχη και έγγραφα που προσαρτώνται σ αυτά ή τα συµπληρώνουν, αποτελούν αναπόσπαστο µέρος της Σύµβασης και σε περίπτωση ασυµφωνίας µεταξύ των περιεχοµένων σε αυτά όρων η σειρά ισχύος τους είναι : 1. Συµφωνητικό 2. ιακήρυξη 3. Οικονοµική Προσφορά 4. Τιµολόγιο µελέτης

9 5. Συγγραφή Υποχρεώσεων 6. Τεχνική περιγραφή 7. Προϋπολογισµός µελέτης - Προµέτρηση ΑΡΘΡΟ 17: ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ Ο διαγωνισµός θα γίνει σε κανονική διαδικασία είκοσι (20) ηµερών από την δηµοσίευση της προκήρυξης στο τεύχος διακηρύξεων ηµοσίων συµβάσεων της εφηµερίδας της Κυβερνήσεως και στον Ελληνικό τύπο ως εξής : α) σε δύο (2) ηµερήσιες τοπικές εφηµερίδες β) σε µία (1) εβδοµαδιαία εφηµερίδα του νοµού γ) σε µία (1) ηµερήσια εφηµερίδα µεγάλης κυκλοφορίας γενικών ειδήσεων Αθηνών ή Θεσσαλονίκης δ) τοιχοκόλληση στο πίνακα ανακοινώσεων του ηµοτικού Καταστήµατος Κοµοτηνής. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να λάβουν γνώση της παρούσας διακήρυξης και των υπολοίπων στοιχείων προσερχόµενοι στα γραφεία του ήµου Κοµοτηνής (Πλ. Γ.Βιζυηνού 1, Κοµοτηνή) τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες µέχρι και την προηγουµένη της διενέργειας του διαγωνισµού. (Πληροφορίες: κα. Σεραφείµ Μαρία, τηλ ). Για την παραλαβή των τευχών δηµοπράτησης δεν υπάρχει οικονοµική επιβάρυνση. ΑΡΘΡΟ 18: ΙΑΦΟΡΑ Η έγκριση της δηµοπρατούµενης εργασίας και η διάθεση της σχετικής πίστωσης, αποφασίστηκε µε την αρίθµ. Απόφαση Οικονοµικής Επιτροπής. Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΙ ΗΣ

10 ΕΡΓΑΣΙΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΕ ΠΑΡΚΑ, ΝΗΣΙ ΕΣ, ΠΑΙ ΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του (στοιχεία του προσφέροντος)... µε έδρα Οδός αριθµ... ΤΚ.. Τηλ. Fax Προς τον ήµο Κοµοτηνής Πλατεία Βιζυηνού 1 Αφού έλαβα γνώση των στοιχείων της µελέτης που αφορά την εργασία που αναγράφεται στην επικεφαλίδα (προϋπολογισµό τεχνική περιγραφή Τιµολόγιο - Συγγραφή Υποχρεώσεων κλπ) καθώς και των συνθηκών εκτέλεσης της εργασίας αυτής, υποβάλλω την παρούσα προσφορά και δηλώνω ότι αποδέχοµαι πλήρως και χωρίς επιφύλαξη όλα αυτά και αναλαµβάνω την εκτέλεση της εργασίας µε τις ακόλουθες τιµές επί των τιµών του Τιµολογίου της Μελέτης και την συνολική τιµή επί του συνολικού προϋπολογισµού αυτής χωρίς ΦΠΑ.., /./ Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ

11 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ A.T 1 Βοτάνισµα µε βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό µηχάνηµα πεζού χειριστή. ΑΡΘΡΟ : 1 Βοτάνισµα φυτών µε χρήση βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού πεζού χειριστή, σύµφωνα µε την µελέτη. Περιλαµβάνεται η κοπή των ζιζανίων σε χώρους µεταξύ των φυτών και σε επιφάνειες που δεν έχουν φυτευτεί, η αποµάκρυνση από τους χώρους του έργου όλων των υλικών που προέκυψαν από το βοτάνισµα και τυχόν σκουπιδιών και η απόρριψή τους σε χώρους που επιτρέπεται, καθώς και η σήµανση και η λήψη µέτρων προστασίας. Περιλαµβάνονται όλες απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)... A.T: 2 Βοτάνισµα µε βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό µηχάνηµα πεζού χειριστή ΑΡΘΡΟ : 2 σε διαχωριστικές νησίδες και ερείσµατα οδικών αξόνων Βοτάνισµα φυτών µε χρήση βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού πεζού χειριστή, σύµφωνα µε την µελέτη. Περιλαµβάνεται η κοπή των ζιζανίων σε διαχωριστικές νησίδες και ερείσµατα οδικών αξόνων, των οικισµών Κοσµίου, Θρυλορίου, Αιγείρου, Νέου Σιδηροχωρίου, οδού Φιλιππουπόλεως προς οικισµό Ηφαίστου και η αποµάκρυνση από τους χώρους του έργου όλων των υλικών που προέκυψαν από το βοτάνισµα και η απόρριψή τους σε χώρους που επιτρέπεται, η σήµανση και η λήψη µέτρων προστασίας. Περιλαµβάνονται όλες απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)... Α.Τ : 3 Βοτάνισµα µε αυτοκινούµενο όχηµα. ΑΡΘΡΟ : 3 Βοτάνισµα φυτών µε χρήση αυτοκινούµενου µηχανήµατος, σύµφωνα µε την µελέτη. Περιλαµβάνεται η κοπή των ζιζανίων σε επιφάνειες που δεν έχουν φυτευτεί και είναι προσβάσιµες από αυτοκινούµενο όχηµα, η αποµάκρυνση από τους χώρους του έργου όλων των υλικών που προέκυψαν από το βοτάνισµα και απόρριψή τους σε χώρους που επιτρέπεται. Περιλαµβάνονται όλες οι απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)...

12 Α.Τ : 4 Βοτάνισµα χώρου φυτών µε τα χέρια. ΑΡΘΡΟ : 4 Εκρίζωση µε τσάπα των ζιζανίων µεταξύ των φυτών, αποµάκρυνση από τον χώρο του έργου όλων των υλικών που προέκυψαν και απόρριψή τους σε οποιαδήποτε απόσταση, σε θέσεις που επιτρέπουν οι αρµόδιες Αρχές. Περιλαµβάνονται όλες απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας, σύµφωνα µε την µελέτη. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)... Α.Τ : 5 Κούρεµα χλοοτάπητα µε βενζινοκίνητη χλοοκοπτική µηχανή ΑΡΘΡΟ : 5 Κούρεµα χλοοτάπητα στο κατάλληλο ύψος, µε χλοοκοπτική µηχανή συµπεριλαµβανοµένου του κουρέµατος γύρω από δέντρα, θάµνους, της περιποίησης στις άκρες των παρτεριών και της αποµάκρυνσης από το έργο σε επιτρεπόµενο χώρο των προϊόντων που προκύπτουν από το κούρεµα, σύµφωνα µε την µελέτη. Περιλαµβάνονται όλες απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)... Α.Τ : 6 Κούρεµα χλοοτάπητα µε µικρό ελκυστήρα µε χλοοκοπτική ΑΡΘΡΟ : 6 εξάρτηση. Κούρεµα χλοοτάπητα στο κατάλληλο ύψος, µε µικρό ελκυστήρα µε χλοοκοπτική εξάρτηση συµπεριλαµβανοµένου του κουρέµατος γύρω από δέντρα, θάµνους, της περιποίησης στις άκρες των παρτεριών και της αποµάκρυνσης από το έργο σε επιτρεπόµενο χώρο των προϊόντων που προκύπτουν από το κούρεµα, σύµφωνα µε την µελέτη. Περιλαµβάνονται όλες απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)... Α.Τ : 7 ιαµόρφωση θάµνων σε µπορντούρα µε µηχανικό χειροκίνητο ΑΡΘΡΟ : 7 ψαλίδι µπορντούρας. ιαµόρφωση θάµνων σε µπορντούρα, σύµφωνα µε την µελέτη και στις οδούς ηµοκρατίας, Υψηλάντου, Ορφέως. Στην τιµή µονάδας περιλαµβάνεται η δαπάνη του απαιτούµενου εργατοτεχνικού προσωπικού, µηχανηµάτων, εξοπλισµού και εργαλείων, καθώς και η δαπάνη αποµάκρυνσης των προϊόντων κοπής και απόρριψής τους, σε οποιαδήποτε απόσταση, σε θέσεις που επιτρέπουν οι αρµόδιες Αρχές. Τιµή ανά µέτρο (µµ): Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)...

13 Α.Τ : 8 ιαµόρφωση κόµης δέντρου ύψους από 6m µέχρι 10m. ΑΡΘΡΟ : 8 Κλάδεµα της κόµης δέντρου σε νησίδες, ερείσµατα κλπ, ύψους από 6 m µέχρι 10 m, σύµφωνα µε την τις τεχνικές προδιαγραφές και την τεχνική περιγραφή. Στην τιµή µονάδας περιλαµβάνεται η δαπάνη του απαιτούµενου εργατοτεχνικού προσωπικού, µηχανηµάτων, εξοπλισµού και εργαλείων, καθώς και η δαπάνη αποµάκρυνσης των προϊόντων κοπής και απόρριψής τους, σε οποιαδήποτε απόσταση, σε θέσεις που επιτρέπουν οι αρµόδιες Αρχές. Τιµή ανά τεµάχιο (τεµ.): Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)... Α.Τ : 9 Ανανέωση κόµης µεγάλων δέντρων ύψους πάνω από 16m σε ΑΡΘΡΟ : 9 πλατείες, πάρκα. Κλάδεµα της κόµης δέντρου ύψους πάνω από 16 m σε πλατείες, πάρκα, σύµφωνα µε την τις τεχνικές προδιαγραφές και την τεχνική περιγραφή. Στην τιµή µονάδας περιλαµβάνεται η δαπάνη του απαιτούµενου εργατοτεχνικού προσωπικού, µηχανηµάτων, εξοπλισµού και εργαλείων, καθώς και η δαπάνη αποµάκρυνσης των προϊόντων κοπής και απόρριψής τους, σε οποιαδήποτε απόσταση, σε θέσεις που επιτρέπουν οι αρµόδιες Αρχές. Τιµή ανά τεµάχιο (τεµ.): Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)... Α.Τ : 10 Ανανέωση κόµης µεγάλων δέντρων ύψους πάνω από 16m σε ΑΡΘΡΟ : 10 νησίδες, ερείσµατα. Κλάδεµα της κόµης δέντρου ύψους πάνω από 16 m σε νησίδες, ερείσµατα, σύµφωνα µε την τις τεχνικές προδιαγραφές και την τεχνική περιγραφή. Στην τιµή µονάδας περιλαµβάνεται η δαπάνη του απαιτούµενου εργατοτεχνικού προσωπικού, µηχανηµάτων, εξοπλισµού και εργαλείων, καθώς και η δαπάνη αποµάκρυνσης των προϊόντων κοπής και απόρριψής τους, σε οποιαδήποτε απόσταση, σε θέσεις που επιτρέπουν οι αρµόδιες Αρχές. Τιµή ανά τεµάχιο (τεµ.): Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)... Α.Τ : 11 Σχηµατισµός λεκανών άρδευσης φυτών διαµέτρου 0,40-0,60 µέτρα. ΑΡΘΡΟ : 11 Σχηµατισµός λεκάνης άρδευσης, σε έδαφος οποιαδήποτε κλίσεως, µε εκσκαφή του εδάφους γύρω από τον κορµό του φυτού σε βάθος 10 cm εκρίζωση και αποµάκρυνση τυχόν ζιζανίων, διατήρηση της λεκάνης καθαρή από χόρτα καθ όλη την διάρκεια της σύµβασης και κατά τα λοιπά σύµφωνα µε την µελέτη. Περιλαµβάνονται όλες οι δαπάνες του απαιτούµενου εργατοτεχνικού προσωπικού, εξοπλισµού και µέσων. Τιµή ανά τεµάχιο (τεµ.): Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)...

14 Α.Τ : 12 Σχηµατισµός λεκανών άρδευσης φυτών διαµέτρου από 0,61 µέτρα ΑΡΘΡΟ : 12 και πάνω. Σχηµατισµός λεκάνης άρδευσης, σε έδαφος οποιαδήποτε κλίσεως, µε εκσκαφή του εδάφους γύρω από τον κορµό του φυτού σε βάθος 10 cm και εκρίζωση και αποµάκρυνση τυχόν ζιζανίων, διατήρηση της λεκάνης καθαρή από χόρτα καθ όλη την διάρκεια της σύµβασης και κατά τα λοιπά σύµφωνα µε την µελέτη. Στην τιµή µονάδος περιλαµβάνονται όλες οι δαπάνες του απαιτούµενου εργατοτεχνικού προσωπικού, εξοπλισµού και µέσων. Τιµή ανά τεµάχιο (τεµ.): Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)... Α.Τ : 13 Άρδευση χλοοτάπητα µε εκτοξευτήρες µη αυτοµατοποιηµένο. ΑΡΘΡΟ : 13 Άρδευση χλοοτάπητα µε εκτοξευτήρες (pop-up µπέκ κλπ) µή αυτοµατοποιηµένου συστήµατος σύµφωνα µε την µελέτη. Στην τιµή µονάδος περιλαµβάνονται όλες οι δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, υλικών και µέσων για το άνοιγµα και κλείσιµο των βανών, τον έλεγχο του ποτίσµατος και τη συντήρηση του δικτύου άρδευσης. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)... Α.Τ : 14 Άρδευση φυτών µε βυτίο. ΑΡΘΡΟ : 14 Άρδευση φυτών µε βυτίο σύµφωνα µε την φυτοτεχνική µελέτη στις οδούς ηµοκρατίας, Ορφέως, ηµοκρίτου. Στην τιµή µονάδος περιλαµβάνονται η αξία και η µεταφορά του νερού επί τόπου, η σταλία του αυτοκινήτου και το πότισµα από εργάτη µε λάστιχο κατάλληλης διατοµής. Τιµή ανά τεµάχιο (τεµ): Μηδέν ευρώ και δώδεκα λεπτά (0,12 ) Ευρώ:(αριθµητικώς και ολογράφως)...

15 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ α/α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Τ ΜΟΝ. ΜΕΤΡ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ Βοτάνισµα µε βενζινοκίνητο 1 χορτοκοπτικό µηχάνηµα πεζού 1 Στρ 1.660,00 χειριστή. Βοτάνισµα µε βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό µηχάνηµα πεζού 2 χειριστή σε διαχωριστικές νησίδες και 2 Στρ 60,00 ερείσµατα οδικών αξόνων 3 Βοτάνισµα µε αυτοκινούµενο όχηµα. 3 Στρ. 225,00 4 Βοτάνισµα χώρου φυτών µε τα χέρια. 4 Στρ. 20,00 Κούρεµα χλοοτάπητα µε βενζινοκίνητη 5 χλοοκοπτική µηχανή 5 Στρ. 35,00 Κούρεµα χλοοτάπητα µε µικρό 6 ελκυστήρα µε χλοοκοπτική εξάρτηση 6 Στρ. 200,00 ΤΙΜΗ ΜΟΝΑ ΟΣ ΑΠΑΝΗ ιαµόρφωση θάµνων σε µπορντούρα µε µηχανικό χειροκίνητο ψαλίδι µπορντούρας. 7 Μέτρα 3.000,00 ιαµόρφωση κόµης δέντρων ύψους από 6 m. µέχρι 10 m 8 Τεµ. 215,00 Κλάδεµα µεγάλων δέντρων ύψους πάνω από 16 m σε πλατείες, πάρκα. 9 Τεµ. 80,00 Κλάδεµα µεγάλων δέντρων ύψους πάνω από 16 m σε νησίδες, ερείσµατα. 10 Τεµ. 90,00 Σχηµατισµός λεκανών άρδευσης 11 φυτών διαµέτρου 0,40-0,60 µέτρα 11 Τεµ ,00 Σχηµατισµός λεκανών άρδευσης 12 φυτών διαµέτρου από 0,61 µέτρα και 12 Τεµ 1.500,00 πάνω. Άρδευση χλοοτάπητα µε εκτοξευτήρες 13 µη αυτοµατοποιηµένο 13 Στρ 1.120,00 14 Άρδευση φυτών µε βυτίο 14 Τεµ ,00 ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α 23% ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ., /./ Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ

16 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία : «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΠΕΡΙΦ. ΑΝ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ /νση Περ/ντος, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας σε πάρκα, νησίδες, παιδικούς σταθµούς, κοινόχρηστες και παραλιακές εκτάσεις του ήµου Κοµοτηνής» Τµήµα Πρασίνου Προϋπολογισµός : ,00 ( χωρίς ΦΠΑ) Αρ.µελέτης: 32/2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µελέτη αυτή προϋπολογισµού ,00 χωρίς ΦΠΑ γίνεται κατόπιν εντολής του Αντιδηµάρχου /νσης Περιβάλλοντος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας και αφορά την Παροχή Υπηρεσιών για ορισµένες εργασίες συντήρησης πρασίνου σε πάρκα, νησίδες, κοινόχρηστες και παραλιακές εκτάσεις, για χρονικό διάστηµα ενός (1) έτους από την υπογραφή της σύµβασης. Ο Ανάδοχος είναι υποχρεωµένος µέσα σε διάστηµα δέκα ηµερών από την υπογραφή της σύµβασης να υποβάλει προς έγκριση στην υπηρεσία χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης εργασιών. Η µελέτη της παραπάνω εργασίας µε τίτλο «Συντήρηση χώρων πρασίνου σε πάρκα, νησίδες, παιδικούς σταθµούς, κοινόχρηστες και παραλιακές εκτάσεις του ήµου Κοµοτηνής» αφορά τα εξής αντικείµενα: τη συντήρηση (κούρεµα χλοοτάπητα άρδευση κλάδεµα θάµνων και δέντρων) του πρασίνου πάρκων, νησίδων και ορισµένων κοινόχρηστων εκτάσεων της Κοµοτηνής (πλατείες και παιδικές χαρές συγκεκριµένων περιοχών του ήµου, κλπ) καθώς και τη συντήρηση του πρασίνου στους δηµοτικούς χώρους που παρεµβαίνει η υπηρεσία ( ηµοτικοί παιδικοί σταθµοί, σχολεία, ΚΑΠΗ, κ.α.). τη συντήρηση του πρασίνου στους κοινόχρηστους χώρους οικισµών του ήµου. Μέσα από τις καθηµερινές εργασίες συντήρησης (πότισµα, κούρεµα χλοοτάπητα, ξεβοτάνισµα, κ.α), αλλά και µέσα από άλλες παρεµβάσεις θα επιτευχθεί η συντήρηση των προαναφερθέντων χώρων αλλά παράλληλα θα εξελίσσεται και µια προσπάθεια αναβάθµισής τους, σε ότι αφορά το πράσινο. Η συντήρηση πρασίνου παρουσιάζει ιδιοµορφίες που αφορούν στη διαχείριση φυτικού υλικού και πολλές εργασίες συντήρησης εξαρτώνται από απρόβλεπτους παράγοντες όπως είναι οι καιρικές συνθήκες, η συχνότητα χρήσης των πάρκων ανάλογα µε την εποχή κ.α. Εποµένως η σειρά, ο τρόπος εκτέλεσης και οι επαναλήψεις των εργασιών θα καθορίζονται από τον επιβλέποντα της εργασίας. Προβλέπεται: Συντήρηση του ήδη εγκατεστηµένου πρασίνου (κυρίως χλοοτάπητα) έτσι ώστε να διατηρείται στην καλύτερη κατάσταση. Οι εργασίες αφορούν κυρίων κούρεµα και πότισµα. Άρδευση φυτών µε βυτίο και χλοοτάπητα µε εκτοξευτήρες. Κοπή χόρτων σε αδιαµόρφωτες κοινόχρηστες εκτάσεις µε τα απαραίτητα µηχανήµατα (µεσινέζα αυτοκινούµενο όχηµα). Κλάδεµα δέντρων διάφορου ύψους. ιαµόρφωση θάµνων σε µπορντούρα. Σχηµατισµός λεκανών άρδευσης φυτών.

17 Οι επαναλήψεις στα κουρέµατα επειδή µπορεί να διαφέρουν ανάλογα µε τις καιρικές συνθήκες, της ύπαρξης ή όχι συστήµατος άρδευσης, την ποιότητα του χλοοτάπητα του κάθε χώρου, θα γίνονται σε συµφωνία του αναδόχου µε τον επιβλέποντα της υπηρεσίας. Ο χρόνος εκτέλεσης µιας εργασίας, ο τόπος, η σειρά εκτέλεσης των εργασιών, ο τρόπος και ο αριθµός των επαναλήψεων καθορίζονται από την Υπηρεσία µε βάση τη µελέτη σύµφωνα µε τις υποδείξεις του επιβλέποντα, τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και το χρονοδιάγραµµα που θα υποβάλει ο ανάδοχος. Ο ανάδοχος θα πρέπει να ξεκινήσει τις εργασίες του σύµφωνα µε τη σειρά που θα του υποδείξει η υπηρεσία και εκτός από τα παραπάνω υποχρεούται να ενηµερώνει τον επιβλέποντα για τυχόν καταστροφές, φθορές, επεµβάσεις τρίτων, τοποθέτηση πινακίδων κ.α. Ενδεικτικές περιοχές µε τις εκτιµώµενες εκτάσεις, όπου θα γίνουν αποχορτώσεις και κούρεµα χλοοτάπητα, το µηχανικό µέσο που θα χρησιµοποιηθεί, αναγράφονται στους παρακάτω πίνακες : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΤΑΣΗΣ (στρ) ΜΕΣΟ ΚΟΠΗΣ ΧΟΡΤΩΝ 1 Πάρκο οµεστίχου 2,43 µεσινέζα 2 Πάρκο οδού Φιλίππου 1,11 µεσινέζα 3 Πρασιές εργατικών κατοικιών Αγ. Κοσµά 5,00 µεσινέζα Μοσυνούπολη 4 Πρασιές και παιδική χαρά οδού Καυκάσου 1,34 µεσινέζα 5 Χώρος στάθµευσης Ππαπανικολάου - πεζοδρόµια 1,50 µεσινέζα 6 Πρασιές οδού Υψηλάντου 10,50 Μεσινέζα 7 Πρασιά Υψηλάντου & Εθνάρχου Μακαρίου ( µόνο 8,50 Tρακτέρ η έκταση που ποτίζεται) 8 Πλατεία Κοτοπούλη 11,36 Μεσινέζα 9 Πλατεία Εξηντάρη και τρίγωνο οδού Ζυµβρακάκη 0,88 Μεσινέζα 10 Πλατεία Ν. Φωκά 0,43 Μεσινέζα 11 Πλατεία Μαλγάρων 0,55 Μεσινέζα 12 Πλατεία Ανδριώτη 1,03 Μεσινέζα 13 Πλατεία Εµπορίου 4,99 Μεσινέζα 14 Πλατεία Παπαδοπούλου 1,98 Μεσινέζα 15 Πλατεία Χρήστου Τσούντα 0,79 Μεσινέζα 16 Πλατεία Πηνελόπη έλτα 2,84 Μεσινέζα 17 Παλιά οδό Ξάνθης µέχρι και κόµβο ΟΑΕ 4,00 Μεσινέζα 18 Κοινόχρηστος χώρος πλησίον 11 ου ηµοτικού Σχολ. 2,21 Μεσινέζα 19 Παιδική χαρά Αγ. Κοσµά και περιβάλλοντας χώρος 5,96 Μεσινέζα 20 Στροφή Αγ. Κοσµά (δασάκι µε πεύκα) 1,61 Μεσινέζα 21 Υπαίθριο Αθλητικό Κέντρο 3,23 Μεσινέζα 22 Πρασιές επί της οδού ηµοκρατίας 2,00 Μεσινέζα 23 Παιδική χαρά Σιδηροδροµικού Σταθµού 1,76 Μεσινέζα 24 Παιδική χαρά επί της οδού Σοφούλη 1,32 Μεσινέζα 25 Παιδική χαρά πίσω από το υπαίθριο αθλητικό 0,50 Μεσινέζα 26 Παιδική χαρά µεταξύ ΟΤ22 και ΟΤ26 2,00 Μεσινέζα 27 Πλατεία Καραθεοδωρή 5,40 Μεσινέζα 28 Κοινόχρηστες εκτάσεις εργατικών ΕΗ 2,06 Μεσινέζα 29 Κοινόχρηστες εκτάσεις εργατικών Κικιδίου και 3,50 Μεσινέζα γήπεδο 30 Νησίδα Εθνικής Αντιστάσεως και πεζοδρόµια 2,80 Μεσινέζα 31 Τρίγωνο επί της οδού Κοσµίου 0,36 Μεσινέζα 32 Κοινόχρηστοι χώροι ΚΕΠΥΕΛ 1,81 Μεσινέζα 33 Πρασιές Αγ. Στυλιανού 0,70 Μεσινέζα

18 34 Αύλειος χώρος 1 ο ηµοτικό Νηπιαγωγείο 0,78 Μεσινέζα 35 Αύλειος χώρος 2 ο ηµοτικό Νηπιαγωγείο 0,83 Μεσινέζα 36 Αύλειος χώρος 3 ο ηµοτικό Νηπιαγωγείο 2,00 Μεσινέζα 37 Αύλειος χώρος 5 ο ηµοτικό Νηπιαγωγείο 2,61 Μεσινέζα 38 Αύλειος χώρος 6 ο ηµοτικό Νηπιαγωγείο 11 ο Νηπιαγωγείο 0,73 Μεσινέζα 39 Αύλειος χώρος 7 ο ηµοτικό Νηπιαγωγείο 0,65 Μεσινέζα 40 Αύλειος χώρος 8 ο ηµοτικό Νηπιαγωγείο 1,67 Μεσινέζα 41 Αύλειος χώρος 9 ο ηµοτικό Νηπιαγωγείο 1,77 Μεσινέζα 42 Αύλειος χώρος 10 ο ηµοτικό Νηπιαγωγείο 1,07 Μεσινέζα 43 Αύλειος χώρος 11 ο ηµοτικό 3,38 Μεσινέζα 44 Αύλειος χώρος 12 ο ηµοτικό Νηπιαγωγείο 14 ο Νηπιαγωγείο 2,97 Μεσινέζα 45 Αύλειος χώρος Ειδικού Σχολείου 1,78 Μεσινέζα 46 Αύλειος χώρος σχολείου Τζελάρ Μπαγιάλ 4,85 Μεσινέζα 47 Αύλειος χώρος σχολείου Ινταντιέ 1,87 Μεσινέζα 48 Αύλειος χώρος Νηπιαγωγείου Σχολείου Ηφαίστου 1,26 Μεσινέζα 49 Αύλειος χώρος 1 ο Γυµνάσιο 2,01 Μεσινέζα 50 Αύλειος χώρος 2 ο Γυµνάσιο 1,10 Μεσινέζα 51 Αύλειος χώρος 3 ο Γυµνάσιο 0,60 Μεσινέζα 52 Αύλειος χώρος 4 ο Γυµνάσιο 1,29 Μεσινέζα 53 Αύλειος χώρος Μουσικού Γυµνασίου 0,55 Μεσινέζα 54 Αύλειος χώρος 1 ο Λύκειο 2 ο ΤΕΛ 2,90 Μεσινέζα 55 Αύλειος χώρος 2 ο Λύκειο 4,00 Μεσινέζα 56 Αύλειος χώρος 3 ο Λύκειο 1,07 Μεσινέζα 57 Αύλειος χώρος 1 ο ΤΕΛ 5,59 Μεσινέζα ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Κόσµιο ( κοινόχρηστοι χώροι πλατεία νησίδα κεντρικού δρόµου νεκροταφεία περιοχή Ραδιοφωνικού Σταθµού σχολείο κλπ) Καρυδιά ( Ιατρείο πλατεία περιοχή πλατάνια νεκροταφεία Άλσος Πάρκου κλπ) Παραδηµή ( πλατεία νεκροταφεία κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές σχολείο κλπ) Μεγάλο Κρανοβούνι ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι κλπ) Μικρό Κρανοβούνι ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές κλπ) Μεσοχώρι ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές κλπ) Υφανταί ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές κλπ) Γρατινή ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές κλπ) Ροδίτης ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές κλπ) Θρυλόριο ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές σχολεία αλσύλλια κλπ) Ανθοχώρι ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές κλπ) ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΤΑΣΗΣ (στρ) 37,49 ΜΕΣΟ ΚΟΠΗΣ ΧΟΡΤΩΝ Μεσινέζα - τρακτέρ 42,11 Μεσινέζα 17,82 Μεσινέζα µηχανή 11,85 Μεσινέζα 4,93 Μεσινέζα 10,54 Μεσινέζα 10,09 Μεσινέζα 2,60 Μεσινέζα 13,77 Μεσινέζα 38,33 Μεσινέζα 8,35 Μεσινέζα

19 Πάνδροσος ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές κλπ) Σιδεράδες ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές κλπ) Φύλακας ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές κλπ) Κάλχας ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές κλπ) 7,86 Μεσινέζα 0,50 Μεσινέζα 1,22 Μεσινέζα 0,20 Μεσινέζα ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΕΙΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΙ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 1 Αίγειρος ( κοινόχρηστοι χώροι πλατεία νησίδα κεντρικού δρόµου µέχρι την Μεσούνη νεκροταφεία σχολείο νηπιαγωγείο κλπ) ΕΚΤΙΜΗΣ Η ΕΚΤΑΣΗΣ (στρ) 13,45 ΜΕΣΟ ΚΟΠΗΣ ΧΟΡΤΩΝ Μεσινέζα χλ. µηχανή 2 Μεσούνη ( πλατεία νεκροταφεία σύλογος κλπ) 6,00 Μεσινέζα Φατήργιακα ( χώρος εσωτερικά της εκκλησίας 3 και έξω και γύρω από αυτήν) 7,00 Μεσινέζα 4 Μελέτη ( νεκροταφεία - κοινόχρηστοι χώροι κλπ) 9,00 Μεσινέζα Καλλίστη ( κοινόχρηστοι χώροι χόρτα πάνω 5 στον δρόµο κλπ) 2,00 Μεσινέζα Νέα Καλλίστη ( πλατεία νεκροταφεία 6 σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές σχολεία κλπ) 13,60 Μεσινέζα Πόρπη ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές σχολεία κλπ) Μέση ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές σχολεία γήπεδο κλπ) Γλυφάδα ( νεκροταφεία σύλλογοι - ιατρείο - κοινόχρηστοι χώροι παιδική χαρά κλπ) Φανάρι ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές σχολεία παραλιακός δρόµος προς Αρωγή κλπ) Παραλία Μέσης ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές σχολεία κλπ) 14,00 Μεσινέζα 28,20 Μεσινέζα 8,00 Μεσινέζα 67,56 54,00 Μεσινέζα - Οχηµα Μεσινέζα- Οχηµα ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ν. ΣΙ ΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΙ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Παγούρια ( κοινόχρηστοι χώροι πλατεία νεκροταφεία σχολείο κλπ) Ν. Σιδηροχώρι ( πλατεία νεκροταφεία σύλλογοι - κοινόχρηστοι χώροι παιδικές χαρές σχολεία νηπιαγωγείο χώρος µε δέντρα έξω από τον οικισµό κλπ) Αδριανή ( πλατεία νεκροταφεία κοινόχρηστοι χώροι κλπ) Άγιοι Θεόδωροι ( κοινόχρηστοι χώροι πλατεία νεκροταφεία σχολείο κλπ) Μέγα ουκάτο ( κοινόχρηστοι χώροι πλατεία νεκροταφεία σχολείο κλπ) ΕΚΤΙΜΗΣ Η ΕΚΤΑΣΗΣ (στρ) ΜΕΣΟ ΚΟΠΗΣ ΧΟΡΤΩΝ 10,50 Μεσινέζα 39,80 Μεσινέζα χλ. µηχανή 5,00 Μεσινέζα 3,00 Μεσινέζα 3,00 Μεσινέζα

20 6 Καλαµόκαστρο ( κοινόχρηστοι χώροι πλατεία νεκροταφεία σχολείο κλπ) 5,00 Μεσινέζα Οι ενδεικτικές περιοχές όπου θα γίνουν τα κλαδέµατα είναι : Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΛΑ ΕΜΑΤΟΣ 1 ενδροστοιχία οδού Γ. Παπανδρέου - Κοµοτηνή 2 ενδροστοιχία οδού Φιλιππουπόλεως- Κοµοτηνή 3 ενδροστοιχία οδού Π. Τσαλδάρη - Κοµοτηνή 4 ενδροστοιχία οδού Υψηλάντου - Κοµοτηνή 5 ενδροστοιχία οδού Λ. Ηρώων - Κοµοτηνή 6 Περιοχή Ολυµπιαδός Κοµοτηνή 7 Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου - Κοµοτηνή 8 Οδός Ορφέως Κοµοτηνή 9 Πλατεία Εµπορίου Κοµοτηνή 10 ενδροστοιχία οδού Πρωταγόρα - Κοµοτηνή 11 Περιοχή Φαναρίου 12 Κεντρική πλατεία Ν. Σιδηροχωρίου 13 Αύλειος χώρος σχολείων ήµου Κοµοτηνής 14 Πλατεία Ειρήνης Κοµοτηνή 15 Οδός Ορφέως Κοµοτηνή Σηµειώνεται ότι οι παραπάνω περιοχές είναι ενδεικτικές και εποµένως οι εργασίες κουρέµατος και κλαδέµατος µπορούν να γίνουν και σε άλλα µέρη, εντός του ήµου, σύµφωνα µε τις ανάγκες και την κρίση της υπηρεσίας. Κοµοτηνή 23/1/2014 Για την θεώρηση Κοµοτηνή 23/1/2014 Ο Προϊστάµενος /νσης Για την σύνταξη ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΙΝΑ ΟΣ Τοπογράφος Μηχανικός ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΗΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ Γεωπόνος

21 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία : «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΠΕΡΙΦ. ΑΝ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ σε πάρκα, νησίδες, παιδικούς ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ σταθµούς, κοινόχρηστες και ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Παραλιακές εκτάσεις του ήµου /νση Περ/ντος, Ανακύκλωσης & Κοµοτηνής» Καθαριότητας Τµήµα Πρασίνου Προϋπολογισµός : ,00 ( χωρίς ΦΠΑ) α/α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Τ Βοτάνισµα µε βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό µηχάνηµα πεζού χειριστή. Βοτάνισµα µε βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό µηχάνηµα πεζού χειριστή σε διαχωριστικές νησίδες και ερείσµατα οδικών αξόνων Βοτάνισµα µε αυτοκινούµενο όχηµα. Βοτάνισµα χώρου φυτών µε τα χέρια. Κούρεµα χλοοτάπητα µε βενζινοκίνητη χλοοκοπτική µηχανή Κούρεµα χλοοτάπητα µε µικρό ελκυστήρα µε χλοοκοπτική εξάρτηση ιαµόρφωση θάµνων σε µπορντούρα µε µηχανικό χειροκίνητο ψαλίδι µπορντούρας. ιαµόρφωση κόµης δέντρων ύψους από 6 m. µέχρι 10 m Κλάδεµα µεγάλων δέντρων ύψους πάνω από 16 m σε πλατείες, πάρκα. Κλάδεµα µεγάλων δέντρων ύψους πάνω από 16 m σε νησίδες, ερείσµατα. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΝ. ΜΕΤΡ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑ ΟΣ ΑΠΑΝΗ 1 Στρ 1.660,00 45, ,00 2 Στρ 60,00 75, ,00 3 Στρ. 225,00 30, ,00 4 Στρ. 20,00 180, ,00 5 Στρ. 35,00 55, ,00 6 Στρ. 200,00 45, ,00 7 Μέτρα 3.000,00 0, ,00 8 Τεµ. 215,00 40, ,00 9 Τεµ. 80,00 200, ,00 10 Τεµ. 90,00 300, ,00

22 11 Σχηµατισµός λεκανών άρδευσης φυτών διαµέτρου 0,40-0,60 µέτρα 11 Τεµ ,00 0,40 600,00 12 Σχηµατισµός λεκανών άρδευσης φυτών διαµέτρου από 0,61 µέτρα 12 Τεµ 1.500,00 0, ,00 και πάνω. 13 Άρδευση χλοοτάπητα µε εκτοξευτήρες µη 13 Στρ 1.120,00 3, ,00 αυτοµατοποιηµένο 14 Άρδευση φυτών µε βυτίο 14 Τεµ ,00 0, ,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 Φ.Π.Α 23% ,75 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΝΗ ,75 Κοµοτηνή 23/1/2014 Για την θεώρηση Κοµοτηνή 23/1/2014 Ο Προϊστάµενος /νσης Για την σύνταξη ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΙΝΑ ΟΣ Τοπογράφος Μηχανικός ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΗΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ Γεωπόνος

23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία : «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΠΕΡΙΦ. ΑΝ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ σε πάρκα, νησίδες, παιδικούς ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ σταθµούς, κοινόχρηστες και ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Παραλιακές εκτάσεις του ήµου /νση Περ/ντος, Ανακύκλωσης & Κοµοτηνής» Καθαριότητας Τµήµα Πρασίνου Προϋπολογισµός : ,00 ( χωρίς ΦΠΑ) ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Για την εργασία : «Συντήρηση χώρων πρασίνου σε πάρκα, νησίδες, παιδικούς σταθµούς, κοινόχρηστες και παραλιακές εκτάσεις του ήµου Κοµοτηνής» A.T 1 ΑΡΘΡΟ : 1 Βοτάνισµα µε βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό µηχάνηµα πεζού χειριστή. Βοτάνισµα φυτών µε χρήση βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού πεζού χειριστή, σύµφωνα µε την µελέτη. Περιλαµβάνεται η κοπή των ζιζανίων σε χώρους µεταξύ των φυτών και σε επιφάνειες που δεν έχουν φυτευτεί, η αποµάκρυνση από τους χώρους του έργου όλων των υλικών που προέκυψαν από το βοτάνισµα και τυχόν σκουπιδιών και η απόρριψή τους σε χώρους που επιτρέπεται, καθώς και η σήµανση και η λήψη µέτρων προστασίας. Περιλαµβάνονται όλες απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Σαράντα πέντε ευρώ (45,00 ) A.T: 2 ΑΡΘΡΟ : 2 Βοτάνισµα µε βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό µηχάνηµα πεζού χειριστή σε διαχωριστικές νησίδες και ερείσµατα οδικών αξόνων Βοτάνισµα φυτών µε χρήση βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού πεζού χειριστή, σύµφωνα µε την µελέτη. Περιλαµβάνεται η κοπή των ζιζανίων σε διαχωριστικές νησίδες και ερείσµατα οδικών αξόνων, των οικισµών Κοσµίου, Θρυλορίου, Αιγείρου, Νέου Σιδηροχωρίου, οδού Φιλιππουπόλεως προς οικισµό Ηφαίστου και η αποµάκρυνση από τους χώρους του έργου όλων των υλικών που προέκυψαν από το βοτάνισµα και η απόρριψή τους σε χώρους που επιτρέπεται, η σήµανση και η λήψη µέτρων προστασίας. Περιλαµβάνονται όλες απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Εβδοµήντα πέντε ευρώ (75,00 )

24 Α.Τ : 3 ΑΡΘΡΟ : 3 Βοτάνισµα µε αυτοκινούµενο όχηµα. Βοτάνισµα φυτών µε χρήση αυτοκινούµενου µηχανήµατος, σύµφωνα µε την µελέτη. Περιλαµβάνεται η κοπή των ζιζανίων σε επιφάνειες που δεν έχουν φυτευτεί και είναι προσβάσιµες από αυτοκινούµενο όχηµα, η αποµάκρυνση από τους χώρους του έργου όλων των υλικών που προέκυψαν από το βοτάνισµα και απόρριψή τους σε χώρους που επιτρέπεται. Περιλαµβάνονται όλες οι απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Τριάντα ευρώ (30,00 ) Α.Τ : 4 ΑΡΘΡΟ : 4 Βοτάνισµα χώρου φυτών µε τα χέρια. Εκρίζωση µε τσάπα των ζιζανίων µεταξύ των φυτών, αποµάκρυνση από τον χώρο του έργου όλων των υλικών που προέκυψαν και απόρριψή τους σε οποιαδήποτε απόσταση, σε θέσεις που επιτρέπουν οι αρµόδιες Αρχές. Περιλαµβάνονται όλες απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας, σύµφωνα µε την µελέτη. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Εκατόν ογδόντα ευρώ (180,00 ) Α.Τ : 5 ΑΡΘΡΟ : 5 Κούρεµα χλοοτάπητα µε βενζινοκίνητη χλοοκοπτική µηχανή Κούρεµα χλοοτάπητα στο κατάλληλο ύψος, µε χλοοκοπτική µηχανή συµπεριλαµβανοµένου του κουρέµατος γύρω από δέντρα, θάµνους, της περιποίησης στις άκρες των παρτεριών και της αποµάκρυνσης από το έργο σε επιτρεπόµενο χώρο των προϊόντων που προκύπτουν από το κούρεµα, σύµφωνα µε την µελέτη. Περιλαµβάνονται όλες απαιτούµενες δαπάνες του εργατοτεχνικού προσωπικού, των µηχανηµάτων και των εργαλείων για την πλήρη εκτέλεση της εργασίας. Τιµή ανά στρέµµα (στρ.) : Πενήντα πέντε ευρώ (55,00 ) Α.Τ : 6 ΑΡΘΡΟ : 6 Κούρεµα χλοοτάπητα µε µικρό ελκυστήρα µε χλοοκοπτική εξάρτηση. Κούρεµα χλοοτάπητα στο κατάλληλο ύψος, µε µικρό ελκυστήρα µε χλοοκοπτική εξάρτηση συµπεριλαµβανοµένου του κουρέµατος γύρω από δέντρα, θάµνους, της περιποίησης στις άκρες των παρτεριών και της αποµάκρυνσης από το έργο σε επιτρεπόµενο χώρο των προϊόντων που προκύπτουν από το κούρεµα,

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «Κοπή επικίνδυνων κλαδιών ή δέντρων 2013» Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «Κοπή επικίνδυνων κλαδιών ή δέντρων 2013» Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ : «Κοπή επικίνδυνων κλαδιών ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤ. ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ ή δέντρων 2013» ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Αριθ.µελέτης: 215/2013 Αριθ.πρωτ.: 63291/11-12-2013 ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού

Διαβάστε περισσότερα

: 2015 ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

: 2015 ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 10.6253.001-1 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο : Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων έτους 2015 ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:φ.6στ/13833 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ.Μελέτης: 6/2015 Ταχ.Δ/νση: Πολυτεχνείου 50 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τμήμα Μελετών & Συντήρησης Πρασίνου Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τμήμα Μελετών & Συντήρησης Πρασίνου Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τμήμα Μελετών & Συντήρησης Πρασίνου Αρ. Πρωτ. Επαναληπτικής Περιληπτικής Διακήρυξης: 94246/13-06-14 Έχοντας υπόψη: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α. Τις διατάξεις:

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κυπαρισσία 28/07/2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 14300 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Πρόχειρου διαγωνισμού για τις εργασίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ταχ. Δ/νση: 85200 Κάλυμνος Πληροφ.: Μ. Καμπούρης Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ- φαξ: 2242022044 Κως:

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 28/04/2016. ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:Φ6στ 5476/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 28/04/2016. ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:Φ6στ 5476/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 28/04/2016 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:Φ6στ 5476/28.04.2016 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ.Μελέτης: 4/2016 Ταχ.Δ/νση: Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΑΔΩΣΗ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ 2015»

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για παροχή υπηρεσίας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΑΔΩΣΗ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ 2015» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Αρ. Πρωτ.: 10446 Ημερομηνία : 27/ 03 /2015 Ταχ. Διεύθυνση : Κανάρη 18 Πληροφορίες : Φαφαλιός Α. Τηλ. : 22713 51702-713 Φαξ : 22713 51721 e-mail : promithies@chios.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθµός πρωτ. προκήρυξης: 40355 ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών επιστολών και δεµάτων από και προς τον ήµο. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναού 3 Άργος 212 00 27513-60700 e-mail: dimos@argos.gr Fax: 27510-23506 Άργος : 18/05/2012 Αριθµός απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΙΑΚΗΡΡΥΥΞΗ ΗΜΟΠΡΡΑΣΣΙΙΑΣΣ Ο ήµος Ηρακλείου διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη:

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη: Έκδ.1 αναθ.4 ημ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τ.Κ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΙΑΥΓΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Γραφείο Προµηθειών ΤΗΛ. 2132025902-7 Νέα Σµύρνη: 10-6-2014 Αριθ.Πρωτ. : 28598 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Έχοντας υπόψη 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002866750 2015-06-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία : «Συντήρηση χώρων πρασίνου

15REQ002866750 2015-06-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία : «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία : «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ σε κοινόχρηστους χώρους ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2015-2016» Δ/νση Περ/ντος, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας Τμήμα Πρασίνου

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού Καθαριότητα γραφείων ηµοτικών και Τοπικών κοινοτήτων ήµου Ο ΗΜΑΡΧΟΣ

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού Καθαριότητα γραφείων ηµοτικών και Τοπικών κοινοτήτων ήµου Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χρυσό 01-06-2016 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Αρ.Πρωτ. : 6989 ΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ Ταχ. ιεύθυνση : ηµαρχείο Χρυσό Σερρών Πληροφορίες :.Χρ. Μέλλιου Τηλέφωνο : 2321352635 ιακήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 15-6-2016 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 12471 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α.

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΡΓΟ: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 73.755,72 Διακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισμού για την εργασία με τίτλο: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ Έχοντας υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι: 04 Ιουνίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: 11544 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι: 04 Ιουνίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: 11544 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι: 04 Ιουνίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: 11544 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. /νση : Καρπενήσι Ταχ. Κώδικας : 36100 Πληροφορίες :Κελέση Κων/ντία-Θανασιάς

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο 21 / 05/2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ * * * * * * * Αριθ. Πρωτ.9492 Α Π Ο Φ Α Σ Η : 631 /16 Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ: Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του ν. 3463/06 Κώδικας ήµων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήµαρχος του Τυρνάβου προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές και µε κριτήριο κατακύρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ Νεάπολη 09/03/2016 Αριθµ. Πρωτ: 764 Έχοντας υπ όψη: 1. Τις διατάξεις: ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΜΑ: «Προµήθεια, ηλεκτρολογικού υλικού και προβολέων Γηπέδων Ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑ ΙΑΣ Άστρος 5/4/2016 ΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Γ ρ α φ εί ο η µ ά ρ χ ο υ 220 01 ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Τηλ.: 27553 60110 - Fax: 27553 60170 Αριθ. Πρωτ : 2928

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απ:48 Αριθ.πρωτ:3507

Αριθ. Απ:48 Αριθ.πρωτ:3507 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Περαία, 07.02.2014 Αριθ. Απ:48 Αριθ.πρωτ:3507 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Επαναπροκυρησσει

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ..16859. 15-04-2014. ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία..συντηρησεισ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ 2014

Αρ. Πρωτ..16859. 15-04-2014. ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία..συντηρησεισ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ: ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ταχ. ιεύθυνση:.π ΒΙΖΥΗΝΟΥ1... Πληροφορίες:.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ... Τηλέφωνο:...2531352428... Fax:...2531082705... Αρ. Πρωτ..16859. 15-04-2014 ιακήρυξη Πρόχειρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 17366 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025903-907 FAX : 213 2025906 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : «Συντήρηση πρασίνου Δ.Ε. Καλλιθέας (κλαδέματα, καθαρισμοί πάρκων και πεζοδρομίων)» ΑΠΟΦΑΣΗ 888 /2019 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

Θέμα : «Συντήρηση πρασίνου Δ.Ε. Καλλιθέας (κλαδέματα, καθαρισμοί πάρκων και πεζοδρομίων)» ΑΠΟΦΑΣΗ 888 /2019 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 78ΣΑΩ1Ρ-Π3Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος, 4-3-2019 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ: 2/11866 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ: 22410-35445 ΠΡΟΣ 1. Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ, ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΚΩΝ, ΝΗΣΙΔΩΝ, ΔΕΝΤΡΟΣΤΟΙΧΙΩΝ Κ.Α.:35-6265.011 14PROC002000207 2014-04-17

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Περαία, 27/01/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 2070 ΑΡ.ΑΠΟΦ:22.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Περαία, 27/01/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 2070 ΑΡ.ΑΠΟΦ:22. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Περαία, 27/01/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 2070 ΑΡ.ΑΠΟΦ:22 Τίτλος: «Προµήθεια ασφάλτου για αποκατάσταση ασφαλτικών φθορών του.

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας λάβει υπόψη: 2). Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.3463/2006 περί αρµοδιοτήτων ηµάρχου

Έχοντας λάβει υπόψη: 2). Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.3463/2006 περί αρµοδιοτήτων ηµάρχου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Στέφανος, 5/ 12/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 38750 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Αρ. Απόφ. ηµάρχου: 2892 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ /ΝΣΗ : Λ. Μαραθώνος 29 & Α. ιάκου Τ.Κ. 14565, Άγιος Στέφανος Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ 50 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ 50 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αρμόδιος υπάλληλος: Βατικιώτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ημερομηνία:29/10/2015 Αριθμ. Πρωτ:27171 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Α ΟΜΑΔΑ: TONER ΜΕΛΑΝΙΩΝ Κ.Λ.Π. Β ΟΜΑΔΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15.050 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 24/2015 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 24/2015 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Διεύθυνση: Ι.Μιχαήλ 1 &.Σ.Σαράφη Τ.Κ. 56625 Πληρ.: Κόττα Χριστίνα Τηλ./Φαξ: 2310 213161 Συκιές

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας λάβει υπόψη: 2). Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.3463/2006 περί αρµοδιοτήτων ηµάρχου

Έχοντας λάβει υπόψη: 2). Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.3463/2006 περί αρµοδιοτήτων ηµάρχου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Στέφανος, / 12/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Αρ. Απόφ. ηµάρχου: ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ /ΝΣΗ : Λ. Μαραθώνος 29 & Α. ιάκου Τ.Κ. 14565, Άγιος Στέφανος Πληροφορίες: Θεοδοσιάδου

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ 1. Κ Α Τ Α Ρ Τ Ι Σ Η & Υ Π Ο Β Ο Λ Η Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ω Ν 1.1 Με ποινή να µη γίνει αποδεκτή η προσφορά, υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ » Δ/νση Περ/ντος, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας Τμήμα Πρασίνου Προϋπολογισμός : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ » Δ/νση Περ/ντος, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας Τμήμα Πρασίνου Προϋπολογισμός : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία : «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ σε κοινόχρηστους χώρους ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2017-2018» Δ/νση Περ/ντος, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας Τμήμα Πρασίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α. 20-6673.005 για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : Ηλεκτροφωτισµού και Σήµανσης Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ήµαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. πρωτ. 2139 Πάτρα 21.11.2014

Αρ. πρωτ. 2139 Πάτρα 21.11.2014 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ Αρ. πρωτ. 2139 Πάτρα 21.11.2014 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ Έχοντας υπόψη: α) Τις σχετικές διατάξεις του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ναύπλιο, 27/07/2018 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ναύπλιο, 27/07/2018 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ναύπλιο, 27/07/2018 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ- ΕΤΟΥΣ 2018» Ο Πρόεδρος της Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Νοµού ωδ/σου ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. /νση: ΓΡ. ΜΑΡΑΣΛΗ 1 Ταχ. Κωδ.: 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ Πληροφορίες Μ. Μερέτη Τηλ.: 2531-023175 FAX: 2531-081983 Κοµοτηνή 22/10/2012 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ Νεάπολη 10/11/2015 Αρ. Πρωτ: 3109 ΘΕΜΑ: «Προμήθεια Βιβλίων για τις ανάγκες λειτουργίας των βιβλιοθηκών στις Δημοτικές Ενότητες Νεάπολης & Συκεών» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

και οικονοµικών καταστάσεων του ήµου Νεάπολης-Συκεών για τα έτη 2011 & 2012

και οικονοµικών καταστάσεων του ήµου Νεάπολης-Συκεών για τα έτη 2011 & 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Συκιές 10/01/2012 Αρ. Πρωτ 1677 ΘΕΜΑ: Εργασίες ελέγχου ισολογισµού και οικονοµικών καταστάσεων του ήµου Νεάπολης-Συκεών για τα έτη 2011 & 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΜΑ: «Εργασίες συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κολυμβητηρίου και καθαρισμού κολυμβητικών δεξαμενών» ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΕΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΜΑ: «Εργασίες συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κολυμβητηρίου και καθαρισμού κολυμβητικών δεξαμενών» ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Χαϊδάρι: 23/06/2016 Αρ. Πρωτ. :16666 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΜΑ: «Εργασίες συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κολυμβητηρίου και καθαρισμού κολυμβητικών δεξαμενών»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:152940 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθεια εκτυπώσεις διαφημιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος Τηλέφωνο: Fax:

Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος Τηλέφωνο: Fax: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι 1 Οκτωβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.πρωτ.:21283 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας 6-361 00 Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθειας σπόρων, φυτών & δενδρυλίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ.Α. Πίστωσης: 35.6692.0002 ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΪΣΤ : Β. Γεωργιάδης : 2105537236 fax : 2105537268 ΑΡ.ΔΙΑΚ: 25798.

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ /ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΟ:«ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ 4 ου & 50 ου ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τίτλος προμήθειας: «Προμήθεια Oxήματος» / Υποέργο-7 της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ 09/2012 Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ 09/2012 Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Συκιές 17/04/2012 Αριθµ. Πρωτ.:24370 ΘΕΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ, ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΑΤΣΟΥ.

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφή Υποχρεώσεων

Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθµός Μελέτης: 9 Προµήθεια Καυσίµων & Ελαιολιπαντικών Συγγραφή Υποχρεώσεων Σελίδα 1 από 8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Έργο : «Προμήθεια πάγκων, πλαστικών καθισμάτων, ατομικών φοριαμών και επίπλου αποδυτηρίου» Προϋπολογισμός : 41.000,00 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήμαρχος Ρεθύμνης

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3/2018

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3/2018 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Α.Ε. ΟΤΑ ΠΑΡΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΣΗ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΗΛ: 210-4324501 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 11/ 06 / 2018 ΑΡΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,96 µε το Φ.Π.Α..

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,96 µε το Φ.Π.Α.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 08-08-2012 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ. /νση:πλατεία Καλλεργών Προµήθεια Ηλεκτροµηχανολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ανάθεση εργασίας ανανέωσηςδιαµόρφωσης

ΘΕΜΑ: «Ανάθεση εργασίας ανανέωσηςδιαµόρφωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Συκιές 19-02-2013 Αριθµ. Πρωτ.: 11319 ΘΕΜΑ: «Ανάθεση εργασίας ανανέωσηςδιαµόρφωσης κόµης ψηλών δέντρων για λόγους ασφαλείας» ΙΑΚΗΡΥΞΗ 05/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION Χαλκίδα: 24/03/2015 Αρ. Πρωτ.: 3729 Ταχ. /νση: Η.Γαζέπη 48, 34100, Χαλκίδα Τµήµα: Οικονοµικού Γραφείο: Προµηθειών Πληρ/ρίες: Μπελίτσος Αναστάσιος Τηλέφωνο: 22213-50431 FAX: 22210 22210 Email: supplyky@chalkidahospital.gr

Διαβάστε περισσότερα

: ,00 -

: ,00  - ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:Καυσίµων για τις ανάγκες Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ της ΕΥΑΛ έτους 2014 ΛΕΣΒΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ: 35.000,00 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Η ηµοτική Επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ λυόμενων αιθουσών σε σχολεία Δ/ΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ του Δήμου Ηρακλείου. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ.Α.15-7135.068. Δ Ι Α Κ Η Ρ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC 15PROC003357671 2015-11-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Νάξος, 23 /11/2015 Αριθ. Πρωτ.: 24065 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ Α ΑΜ: 17PROC001571993 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ Τ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2013 K.A.: 10.7134.0002 ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ήµος Νέας Σµύρνης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ Νεάπολη 17/5/2016 Αρ. Πρωτ: 1363 ΘΕΜΑ: «Προμήθεια πανό για τις ανάγκες των τμημάτων, των δομών και των εκδηλώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

το κλάδεμα ή κοπή ξερών και επικίνδυνων δένδρων που βρίσκονται σε πάρκα, πεζοδρόμια, παιδικές χαρές και αύλειους χώρους σχολείων κλπ.

το κλάδεμα ή κοπή ξερών και επικίνδυνων δένδρων που βρίσκονται σε πάρκα, πεζοδρόμια, παιδικές χαρές και αύλειους χώρους σχολείων κλπ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία : «Συντήρηση χώρων πρασίνου ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ σε κοινόχρηστους χώρους ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής Δ/νση Περ/ντος, Ανακύκλωσης & 2018-2019» Καθαριότητας Τμήμα Πρασίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 09 / 06 /2016 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελετης 6/2016 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 09 / 06 /2016 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελετης 6/2016 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 09 / 06 /2016 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελετης 6/2016 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 06/10/2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 24.202 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

α) Τη διενέργεια Πρόχειρου ιαγωνισµού για την επιλογή αναδόχου της προµήθειας «Προµήθεια γάλακτος ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Τη διενέργεια Πρόχειρου ιαγωνισµού για την επιλογή αναδόχου της προµήθειας «Προµήθεια γάλακτος ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ ΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Συνεδρίαση 28η ΘΕΜΑ: 5 ο ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.: 258/2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της 22-12-2011 συνεδρίασης των

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ TMHMA ΜΕΛΕΤΩΝ, ΠΡΟΓ/ΣΜΟΥ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ Ταχ. /νση: Κλεάνθους 18 Ταχ. Κώδικας: 54642 ΕΡΓΟ: Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ. Χρυσούπολη, 24 Ιουλίου 2015 Αριθ. πρωτ.: 1262 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Νέστου (Δ.Ε.Υ.Α.Ν.) προβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ταχ. /νση: ΑΓ.ΤΙΤΟΥ 1 Τ.Κ: 71202 Αρµόδιος : Τζανιδακης Βασίλης Τηλ.: 2810-399185 Fax: 2810-229207 E-mail : v-tzanidakis@heraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002631819 2015-03-11

15PROC002631819 2015-03-11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η Υ.ΠΕ. Σπάρτη 11/3/2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αρ.Πρωτ. Φ/Λ/17/2888 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΣΠΑΡΤΗΣ ιεύθυνση : ιοικητικού Τµήµα : Οικονοµικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ. Αρ. πρωτ. 612 Πάτρα 13.02.2015. No 4/2015

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ. Αρ. πρωτ. 612 Πάτρα 13.02.2015. No 4/2015 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ No 4/2015 Αρ. πρωτ. 612 Πάτρα 13.02.2015 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ Έχοντας υπόψη: α) Τις σχετικές διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΛΟΓΙΣΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΛΟΓΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ) Ν. Επιβάτες, 25.09.2014 Αρ. Πρωτ. 1708 Ταχ. Δ/νση Λογοθέτου 1 Τ.Κ 57019 Τηλ. 23920 25005/76320 Fax Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Άρθρο 1 Προϋπολογισμός

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Άρθρο 1 Προϋπολογισμός Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης Περιοχή Κοζάνης Βερμίου 26, 50100, Κοζάνη Διακήρυξη : 2014.11/ΚΟΖ/ΔΠΜ-Θ Αντικείμενο : Καθαρισμός των χώρων του κτιρίου στην οδό Εθνικής Αντίστασης 2, Τ.Κ. 50001,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ασπράγγελοι: 28/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ζ Α Γ Ο Ρ Ι Ο Υ Αρίθμ πρωτ: 1958 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ασπράγγελοι: 28/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ζ Α Γ Ο Ρ Ι Ο Υ Αρίθμ πρωτ: 1958 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ασπράγγελοι: 28/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ζ Α Γ Ο Ρ Ι Ο Υ Αρίθμ πρωτ: 1958 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΜΑ : Πρόχειρος διαγωνισμός για την «Προμήθεια ειδών Ηλεκτροφωτισμού και λαμπτήρων». Ο Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC Συκιές : 28-01-2015 Αρ.πρ. : 3705 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 02 / 2015 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ Έχοντας υπ όψη: 1. Τις διατάξεις: α. του Δημοτικού και Κοινοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διανομή δώδεκα (12) τευχών του

ΘΕΜΑ: «Διανομή δώδεκα (12) τευχών του ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ Συκιές 28-01-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 277 ΘΕΜΑ: «Διανομή δώδεκα (12) τευχών του περιοδικού ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ στο Δήμο Νεάπολης Συκεών και σε γειτονικές περιοχές

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σταυρούπολη 7-7-2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Αρ.πρωτ.: 32881 ΑΔΑΜ... Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την εκτέλεση εργασιών απομαγνητοφώνησης πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Ω1Ι1ΩΗΜ-762 ΑΔΑΜ: 16PROC

ΑΔΑ: Ω1Ι1ΩΗΜ-762 ΑΔΑΜ: 16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 23-6-2016 Αριθμός πρωτ. 11819 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ο Δήμος Χερσονήσου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήμαρχος Καρδίτσας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ

Ο ήμαρχος Καρδίτσας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΕΤΟΥΣ 2013-2014 (για το διάστημα από 30/9/2013 έως 30/9/2014.) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 35.000,00 ΕΥΡΩ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ: ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Στέφανος, 20/03/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ : 11203/21-3-18 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ /ΝΣΗ : Λ. Μαραθώνος 29 ΤΚ 145 65, Άγιος Στέφανος ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Βορριά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Τρίτη , ώρα 13,00, ΔΕΘ- HELEXPO, Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη, Τμήμα Προμηθειών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Τρίτη , ώρα 13,00, ΔΕΘ- HELEXPO, Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη, Τμήμα Προμηθειών. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κυριακή Κοτίβα ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310291580 FAX: 2310291672 e-mail: kkotiva@helexpo.gr Προς : ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ Αρ. πρωτ. : 906 Θεσσαλονίκη, 08.04.2016 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΙΩΝ ΣΗΨΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κ.Α.: 20.7131.0008 Κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Επαναληπτικός. Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

1 ος Επαναληπτικός. Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Training του ηµοτικού Γυµναστηρίου στο Παγκρήτιο στάδιο και στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Προς κάθε ενδιαφερόµενο Αξιότιµοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούµε να µας αποστείλετε οικονοµική προσφορά για την

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάδειξη Μειοδότη για την φύλαξη του κτιρίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ.»

«Ανάδειξη Μειοδότη για την φύλαξη του κτιρίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ.» Προκήρυξη Πρόχειρου ιαγωνισµού µε κριτήριο ανάθεσης την οικονοµικότερη προσφορά για το Έργο «Ανάδειξη Μειοδότη για την φύλαξη του κτιρίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ.» Ο.ΕΠ.ΕΚ. 1-8 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ A ΜΕΡΟΣ : ΓΕΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 6Η42ΩΗΜ-ΘΩ8 ΑΔΑΜ: 15PROC002846228

ΑΔΑ: 6Η42ΩΗΜ-ΘΩ8 ΑΔΑΜ: 15PROC002846228 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 15-06-2015 Αριθμός πρωτ. 11980 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ο Δήμος Χερσονήσου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Άρθρο 1 ο Ηµεροµηνία και Τόπος παραλαβής προσφορών

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Άρθρο 1 ο Ηµεροµηνία και Τόπος παραλαβής προσφορών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 27/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης 79222 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ΤΜΗΜΑ Μελετών Προγραµµατισµού Ταχ. ιεύθυνση: : Μαύρος Σπήλιος ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισµού για την << ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ>>

ιακήρυξη επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισµού για την << ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ>> ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΦΘΙΩΤΙ ΑΣ ΗΜΟΣ:ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ- ΕΛΑΤΕΙΑΣ Ταχ. ιεύθυνση:κάτω Τιθορέα Φθιώτιδος Πληροφορίες:2234350113 Fax:22343-50114 Κάτω Τιθορέα 23/11 /2012 Αρ. Πρωτ. :14305 ιακήρυξη επαναληπτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:128274 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ

Διαβάστε περισσότερα