Tο τουριστικό γραφείο Vrakas travel & οι συνεργάτες του σας εύχονται Χρόνια Πολλά και ένα ευτυχισμένο 2013 με πολλά & αξέχαστα ταξίδια!!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Tο τουριστικό γραφείο Vrakas travel & οι συνεργάτες του σας εύχονται Χρόνια Πολλά και ένα ευτυχισμένο 2013 με πολλά & αξέχαστα ταξίδια!!"

Transcript

1 Tο τουριστικό γραφείο Vrakas travel & οι συνεργάτες του σας εύχονται Χρόνια Πολλά και ένα ευτυχισμένο 2013 με πολλά & αξέχαστα ταξίδια!!

2 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ... 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ... 7 ΜΑΡΤΙΟΣ...14 ΑΠΟΚΡΙΕΣ & 25 η ΜΑΡΤΙΟΥ...17 ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Ζητήστε μας το αναλυτικό πρόγραμμα)

3 ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 12-13/01/13 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ-ΑΡΕΟΠΟΛΗ -ΓΥΘΕΙΟ 12/01/13 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση, ΣΠΑΡΤΗ, ΣΚΑΛΑ και συνεχίζουμε για ΜΟΝΕΜΒΑ- ΣΙΑ-τόπος ιστορικός που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας- επίσκεψη στην μεσαιωνική καστροπολιτεία και στη νέα πόλη. Παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία επιστροφή στη ΣΚΑΛΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 13/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ-όμορφος οικισμός με πλακόστρωτα σοκάκια και επιβλητικά πυργόσπιτα-δυρο για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια. Συνεχίζουμε για ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑ παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια για ΓΥΘΕΙΟ στάση, ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τιμή 65,00 κατ άτομο Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, Αρχηγός - Συνοδός, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό. 13/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ Αναχώρηση π.μ. για περιοχή ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ στάση, ΑΡΑΧΩΒΑ, ΔΕΛΦΟΙ παραμονή για επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο. Επιστροφή στην ΑΡΑΧΩΒΑ και παραμονή για γεύμα. Έπειτα για ΤΑΝΑΓΡΑ (Ε.Ο.) στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 13/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ- ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ- ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΒΥΤΙΝΑ Αναχώρηση π.μ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΔΗΜΗΤΣΑ- ΝΑ-όμορφο χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές του ελατοσκέπαστου ΜΑΙΝΑΛΟΥ, με πετρόχτιστα σπίτια λιθόστρωτα σοκάκια-επίσκεψη στο μουσείο υδροκίνησης. Εν συνεχεία για ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ στάση και από εκεί για 3

4 τη γραφική ΒΥΤΙΝΑ παραμονή για γεύμα. Στη συνέχεια με ενδιάμεση κάθ οδόν στάση επιστροφή στον ΠΕΙΡΑΙΑ. 13/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑ-ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ Αναχώρηση π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, κατόπιν περνώντας την ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ-χωριό γνωστό από την μυθολογία, σύμφωνα με την οποία στις όχθες της ομώνυμης λίμνης ο Ηρακλής σκότωσε τις καταστρεπτικές όρνιθεςσυνεχίζουμε για ΚΑΣΤΑΝΙΑ-ορεινό χωριό στις πλαγιές της Κυλλήνης- παραμονή και από εκεί για το χωριό ΚΑΡ- ΤΕΡΙ γνωστό για τις παραδοσιακές ταβέρνες του όπου και θα γευματίσουμε. Στη συνέχεια επιστροφή με ενδιάμεση καθ όδον στάση στον ΠΕΙΡΑΙΑ /01/13 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ 19/01/13 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση π.μ. για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση, ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και συνεχίζουμε για το χωριό ΠΡΟΥΣΣΟ όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ χτισμένο σε απόκρημνο βράχο και στη συνέχεια θα γευματίσουμε σε εστιατόριο της περιοχής με πανοραμική θέα. Κατόπιν επιστροφή στο γραφικό ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 20/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΕ- ΦΑΛΟΒΡΥΣΟ στάση και συνεχίζουμε για ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ παραμονή στο όμορφο διατηρητέο οικισμό με τα πολλά αρχοντικά. Επόμενη μας στάση το ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ χτισμένο σε πλαγιά με έλατα και πλατάνια. Έπειτα για ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ στάση στο όμορφο χωριό με τα πολλά και πετρόχτιστα σπίτια και συνεχίζουμε για διασταύρωση ΜΙΚΡΟΥ- ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ γεύμα. Στη συνέχεια επιστροφή με ενδιάμεση καθ όδον στάση στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιμή: 60,00 κατ άτομο Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, Αρχηγός - Συνοδός, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό.

5 20/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ-ΛΑΜΠΕΙΑ Αναχώρηση στις 07:30 π.μ για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση, ΤΡΙ- ΠΟΤΑΜΑ, ΛΑΜΠΕΙΑ (Δίβρη) ορεινό και καταπράσινο χωριό του νομού Ηλείας σε υψόμετρο 800μ. με τρεχούμενα νερά όπου και παραμονή για γεύμα και από εκεί για ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ στάση και στη συνέχεια για ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ (Ε.Ο.) στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 20/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΟΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ-ΕΛΙΚΩΝΑΣ- ΛΙΒΑΔΕΙΑ (ΠΗΓΕΣ ΚΡΥΑΣ) Αναχώρηση π.μ. για ΘΗΒΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για επίσκεψη στην ιστορική (16ος) μονή ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΜΑΖΑΡΑΚΗ με ωραία θέα στον Βοιωτικό κάμπο. Κατόπιν θα ανεβούμε τον Ελικώνα και θα περάσουμε από το καταπράσινο και γεμάτο έλατα οροπέδιο της ΑΡΒΑΝΙΤΣΑΣ για να καταλήξουμε στο ομώνυμο γραφικό χωριό του ΕΛΙΚΩΝΑ για γεύμα. Επόμενος σταθμός η πρωτευούσα του νομού ΛΙΒΑΔΕΙΑ όπου από το κέντρο της πόλης θα περπατήσουμε (500μ.) προς τις πηγές της ΚΡΥΑΣ, μια πανέμορφη περιοχή όπου τρεχούμενα νερά, αιωνόβιοι πλάτανοι, πέτρινα γεφύρια, νερόμυλοι και μικροί καταρράκτες συνθέτουν το τοπίο. Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΠΕΙΡΑΙΑ. 20/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ - ΡΟΒΙΕΣ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Αναχώρηση π.μ. για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση, ΠΡΟΚΟΠΙ επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓ. ΙΩAΝΝΗ ΡΩΣΟΥ, και από εκεί μέσω όμορφης διαδρομής για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ. Επίσκεψη μέσα από τα όμορφα μονοπάτια στα ορμητικά νερά του ποταμού Σηπιά που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων σε μια πανέμορφη κρυστάλλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος. Συνεχίζουμε για ΡΟ- ΒΙΕΣ, στο όμορφο χωριό παραμονή για γεύμα. Έπειτα για ΑΡΤΑΚΗ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ.

6 /01/13 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΑΝΩ ΧΩΡΑ-ΕΛΑΤΟΥ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ -ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ 26/01/13 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση π.μ. για ΑΚΡΑΤΑ (Ε.Ο.) στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΛΙΜΝΙΤΣΑ και συνεχίζουμε για τα γραφικά χωριουδάκια της ορεινής ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, κρυμμένα μέσα σε δάσος από έλατα και πλατάνια με πολλά τρεχούμενα νερά. Πρώτη μας στάση για γεύμα η ΕΛΑΤΟΥ και στη συνέχεια για τη γραφική ΑΝΩ ΧΩΡΑ στάση, επιστροφή στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 27/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ στάση, και συνεχίζουμε για ΛΙΔΩΡΙΚΙ στάση και από εκεί για ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ παραμονή για γεύμα στην γραφική κωμόπολη και στη συνέχεια για ΔΕΣΦΙΝΑ, περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιμή: 65,00 κατ άτομο Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, Αρχηγός - Συνοδός, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό. 27/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ - ΝΑΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Αναχώρηση π.μ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και συνεχίζουμε ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ, ΝΑΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ επίσκεψη. Συνεχίζουμε για ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ παραμονή για γεύμα, ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΑ στάση στη καταπράσινη περιοχή και από εκει για ΜΕΓΑΛΟΠΟ- ΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 27/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ & ΑΓ. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ- ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Αναχώρηση π.μ. για ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΑΓ. ΣΕΡΑ- ΦΕΙΜ & ΑΓ. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ και επιστροφή στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ για γεύμα. Εν συνεχεία για γέφυρα ΡΙΟΥ, ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ.

7 27/01/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑ Αναχώρηση π.μ. για περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση, ΑΡΑΧΩΒΑ και συνεχίζουμε για το χιον/κο κέντρο ΠΑΡΝΑΣ- ΣΟΥ «ΚΕΛΛΑΡΙΑ» παραμονή. Επιστροφή στην ΑΡΑΧΩΒΑ, παραμονή για γεύμα στην γραφική ορεινή κωμόπολη, χτισμένη στο σκαλί μιας ράχης που κατεβαίνει από τις κορυφές του Παρνασσού προς την κοιλάδα του Πλειστού. Έπειτα για ΤΑΝΑΓΡΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ /02/13 2ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ -ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΜΕΤΕΩΡΑ 02/02/13 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση π.μ. για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και από εκεί επίσκεψη στην εντυπωσιακή Μονή ΚΟΡΩΝΗΣ που από υψόμετρο 800μ. στέφεται στον θεσσαλικό κάμπο στάση και εν συνεχεία για το γύρο της τεχνητής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ - χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ - με πρώτη στάση για γεύμα στην πλαζ ΛΑ- ΜΠΕΡΟΥ. Κατόπιν για φράγμα στάση, ΝΕΟΧΩΡΙ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή, με υπέροχη θέα στην λίμνη. Έπειτα για ΠΕΖΟΥΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, και από εκεί για την περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 03/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το μεγαλύτερο, μετά το ΑΓ. ΟΡΟΣ, μοναστηριακό συγκρότημα στον ελλαδικό χώρο με παγκόσμια ακτινοβολία, τα ΜΕΤΕΩΡΑ. Επίσκεψη στην Μονή ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Συνεχίζουμε περνώντας την όμορφη ΠΥΛΗ χτισμένη στα ριζά της ΠΙΝΔΟΥ ανάμεσα στο ΓΚΟΥΡΑ και τον ΚΟΖΙΑΚΑ, και καταλήγουμε στην ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ στάση και επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ, όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα, για γεύμα. Εν συνεχεία για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση, ΤΑΝΑΓΡΑ (Ε.Ο.) στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιμή 60,00 κατ άτομο Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό. 7

8 02/02/11 ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αναχώρηση π.μ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟ- ΠΟΛΗ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ παρακολούθηση της λιτανείας και παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 03/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΑΝΙ ΓΡΑΒΙΑΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ Αναχώρηση π.μ για περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση, ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ στάση στο ιστορικό λιοντάρι, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ΓΡΑΒΙΑ επίσκεψη στο ομώνυμο Χάνι γνωστό από την ηρωική μάχη του Οδυσσέα Ανδρούτσου και συνεχίζουμε για τα γραφικά ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ όπου και παραμονή για γεύμα. Έπειτα για ΜΠΡΑΛΟ, ΤΑΝΑΓΡΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 03/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ-ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ- ΒΥΤΙΝΑ Αναχώρηση π.μ. ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ (ιδιόμορφης αρχιτεκτονικής), στον Αρχ. χώρο και το πηγάδι του Ιακώβου, όπου σύμφωνα με την παράδοση συναντήθηκε η Αγία Φωτεινή με το Χριστό. Έπειτα για ΚΑΨΙΑ όπου θα επισκεφθούμε (προαιρετικά) το ομώνυμο σπήλαιο με τους μοναδικούς χρωματισμούς του σε κόκκινο, κίτρινο και γαλάζιο που δημιουργούν ένα έργο τέχνης απαράμιλλης ομορφιάς φτιαγμένο από την ίδια τη φύση. Κατόπιν για τη γραφική ΒΥΤΙΝΑ για γεύμα. Στη συνέχεια επιστροφή με ενδιάμεση καθόδον στάση στον ΠΕΙΡΑΙΑ. 03/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΤΕΑ-ΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΚΙΔΟΣ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Αναχώρηση π.μ. για περιοχή ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ στάση, ΑΡΑΧΩΒΑ, στο 51Ο χλμ. στην ΑΜΦΙΣΣΑ επίσκεψη στο Μεταλλευτικό Μουσείο ΦΩΚΙΔΑΣ «VAGONETTO» Ξενά- 8

9 γηση στον υπαίθριο χώρο του πάρκου και εν συνεχεία περιήγηση στην Στοά 850. Η περιήγηση στο τούνελ γίνεται με το τρενάκι που χρησιμοποιούσαν κάποτε οι μεταλλωρύχοι για να μεταφερθούν στο ορυχείο. Ένα συναρπαστικό ταξίδι με οπτικοακουστικά εφέ που θα σας ταξιδέψει στο χρόνο τριάντα χρόνια πριν. Στη συνέχεια περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο όπου θα προσφερθεί καφεδάκι με διάφορες λιχουδιές και γεύμα. Εν συνεχεία για ΙΤΕΑ στάση, ΤΑΝΑΓΡΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. Tιμή κάτ άτομο: /02/13 2ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ 62 με ημιδιατροφή ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΧΑΝΙΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ- ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΜΗΛΙΕΣ-ΒΥΖΙΤΖΑ-ΒΟΛΟΣ 09/02/13 ΣΑΒΒΑΤΟ Αναχώρηση π.µ. για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕ- ΝΙΑΣ επίσκεψη. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραµονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «µπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια µια σύντομη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί θα ανηφορίσουµε για το πιο ψηλό σηµείο του ΠΗΛΙΟΥ, τα όμορφα ΧΑΝΙΑ τα οποία βρίσκονται σε καταπράσινη τοποθεσία περικυκλωµένα από πυκνά δάση οξιάς και καστανιάς. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. είπνο. ιανυκτέρευση. 10/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουµε µε κατεύθυνση το Ανατολικό Πήλιο κάνοντας µια πρώτη στάση στη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑ Α και από εκεί για ΜΗΛΙ- ΕΣ στάση στο όμορφο κεφαλοχώρι και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή και στη συνέχεια για ΒΥΖΙΤΖΑ χωριό γνωστό για τη χαρακτηριστική πηλιορειτική αρχιτεκτονική του όπου και παραμονή για γεύμα. Στη συνέχεια για ΒΟΛΟ και από εκεί με ενδιάμεση καθοδόν στάση για ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιμή: 62,00 κατ άτομο Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, Αρχηγός - Συνοδός, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια, πρωινό και δείπνο.

10 10/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΝΕΜΕΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΡΑΧΟΥ- ΤΑΡΣΙΝΑ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Aναχώρηση στις 8:00 π.μ. για IΣΘMO στάση, NΕΜΕΑ επίσκεψη στην περίφημη βυζαντινή MONH ΠANAΓIAΣ BPAXΟΥ με τα 100 σκαλοπάτια και τις τοιχογραφίες του 14ου αιώνα. Στη συνέχεια επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο που βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία με θέα στους πλούσιους αμπελώνες της περιοχής. Κατόπιν για το χωριό ΤΑΡ- ΣΙΝΑ όπου και θα γευματίσουμε. Το απόγευμα επιστροφή με ενδιάμεση κάθ όδον στάση στον ΠΕΙΡΑΙΑ. 10/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΟΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ -ΔΑΥΛΕΙΑ- ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΙ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Αναχώρηση π.μ. για ΤΑΝΑΓΡΑ (Ε.Ο.) στάση και συνεχίζουμε για ΔΑΥΛΕΙΑ-χωριό με τρεχούμενα νερά, χτισμένο πάνω σε απότομο βράχο-όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΙΕ- ΡΟΥΣΑΛΗΜ σκαρφαλωμένο στις ανατολικές πλευρές του Παρνασσού. Συνεχίζουμε για ιστορική μονή ΟΣΙΟΥ ΛΟΥ- ΚΑ επίσκεψη και από εκεί για τις πλαγιές του Ελικώνα και το γραφικό ΚΥΡΙΑΚΙ όπου και παραμονή για γεύμα. Έπειτα για ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΤΑΝΑΓΡΑ (Ε.Ο.) στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 10/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΕΛΜΟΥ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Αναχώρηση π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ και συνεχίζουμε για το χιον/κο κέντρο Χελμού. Παραμονή και εν συνεχεία επιστροφή στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ για γεύμα. ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ /02/13 2ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ ΚΟΡΙΣΧΑΔΕΣ-ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ 16/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Αναχώρηση π.μ. για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση, ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ γεύμα και συ-

11 νεχίζουμε για το χωριό ΠΡΟΥΣΣΟ όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ χτισμένο σε απόκρημνο βράχο. Γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής με πανοραμική θέα και στη συνέχεια επιστροφή στη πόλη του ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 17/02/13 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΕ- ΦΑΛΟΒΡΥΣΟ στάση και συνεχίζουμε για ΚΟΡΙΣΧΑΔΕΣ παραμονή στο όμορφο διατηρητέο οικισμό με τα πολλά αρχοντικά. Επόμενη μας στάση το ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ χτισμένο σε πλαγιά με έλατα και πλατάνια. Έπειτα για ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ στάση στο όμορφο χωριό με τα πολλά και πετρόχτιστα σπίτια και συνεχίζουμε για διασταύρωση ΜΙΚΡΟΥ- ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ γεύμα. Έπειτα για ΛΑΜΙΑ, ΤΑΝΑΓΡΑ (Ε.Ο.) στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιμή: 60,00 κατ άτομο Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, αρχηγός/συνοδός, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό. 17/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ-ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ- Αναχώρηση π.μ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΤΡΙΠΟ- ΛΗ, ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ, ΚΑΣΤΡΙΑ επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ (έξοδα ατομικά) με εντυπωσιακό σταλακτικό διάκοσμο και επιβλητικά σταλαγματικά συμπλέγματα. Εν συνεχεία για το όμορφο ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ που βρίσκεται σε τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς με δάσος από πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Γεύμα. Στη συνέχεια επιστροφή μέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 17/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑ Αναχώρηση π.μ. για περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση, ΑΡΑΧΩΒΑ και συνεχίζουμε για το χιον/κο κέντρο ΠΑΡΝΑΣ- ΣΟΥ «ΚΕΛΛΑΡΙΑ» παραμονή. Επιστροφή στην ΑΡΑΧΩΒΑ, παραμονή για γεύμα στην γραφική ορεινή κωμόπολη, χτισμένη στο σκαλί μιας ράχης που κατεβαίνει από τις κορυφές του Παρνασσού προς την κοιλάδα του Πλειστού. Έπειτα για ΤΑΝΑΓΡΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 11

12 17/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΥΡΟΣ ΖΗΡΕΙΑΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑ- Μ. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΗΣ - Μ. ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ Αναχώρηση π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση περνώντας την ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ-χωριό γνωστό από την μυθολογία, σύμφωνα με την οποία στις όχθες τις λίμνης ο Ηρακλής σκότωσε τις καταστρεπτικές όρνιθες- συνεχίζουμε για την ορεινή ΚΑΣΤΑΝΙΑ, Μονή ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ επίσκεψη και στη συνέχεια για το γύρο της λίμνης ΔΟΞΑΣ και τη νησίδα του ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ. Έπειτα για ΜΕΣΙΝΟ παραμονή για γεύμα, και στη συνέχεια επιστροφή από ΕΒΡΟΣΤΙΝΑ, ΡΟΖΕΝΑ, ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ /02/13 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑ -ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ-ΡΑΨΑΝΗ 23/02/13 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση π.μ. για περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, στη συνέχεια μέσω ΤΥΡΝΑΒΟΥ για ΕΛΑΣΣΟΝΑ γεύμα και στη συνέχεια επίσκεψη της ιστορικής ΠΑ- ΝΑΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑΣ. Κατόπιν μέσω όμορφης διαδρομής για τον ελατοσκεπαστο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ο οποίος σε υψόμετρο 800μ. προσφέρει πανοραμική θέα του Ολύμπου. Στη συνέχεια για τη περιοχή του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ όπου και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 24/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική (16ος) ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ η οποία είναι χτισμένη σε σε υψόμετρο 900μ. σε φυσική οχυρωματική θέση και απετέλεσε σημαντικό οικονομικό και πνευματικό κέντρο κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Στη συνέχει μέσω της Ε.Ο. για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ στάση και από εκεί για τον κάτω Όλυμπο και τη γνωστή για το καλό κρασί της ΡΑΨΑΝΗ όπου και θα γευματίσουμε. Κατόπιν επιστροφή με ενδιάμεση στάση στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιμή 65,00 κατ άτομο

13 Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, Αρχηγός - Συνοδός, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό. 24/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΟΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ-ΕΛΙΚΩΝΑΣ- ΛΙΒΑΔΕΙΑ (ΠΗΓΕΣ ΚΡΥΑΣ) Αναχώρηση π.μ. για ΘΗΒΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για επίσκεψη στην ιστορική (16ος) μονή ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΜΑΖΑΡΑΚΗ με ωραία θέα στον Βοιωτικό κάμπο. Κατόπιν θα ανεβούμε τον Ελικώνα και θα περάσουμε από το καταπράσινο και γεμάτο έλατα οροπέδιο της ΑΡΒΑΝΙΤΣΑΣ για να καταλήξουμε στο ομώνυμο γραφικό χωριό του ΕΛΙΚΩΝΑ για γεύμα. Επόμενος σταθμός η πρωτεύουσα του νομού ΛΙΒΑΔΕΙΑ όπου από το κέντρο της πόλης θα περπατήσουμε (500μ.) προς τις πηγές της ΚΡΥΑΣ, μια πανέμορφη περιοχή όπου τρεχούμενα νερά, αιωνόβιοι πλάτανοι, πέτρινα γεφύρια, νερόμυλοι και μικροί καταρράκτες συνθέτουν το τοπίο. Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΠΕΙΡΑΙΑ. 24/02/13 ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (ΜΕ ΟΔΟΝΤΩΤΟ) - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΑΓ. ΛΑΥΡΑ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Αναχώρηση π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, ΔΙΑΚΟΠΤΟ επιβίβαση στον οδοντωτό και αναχώρηση για μια φανταστική διαδρομή διασχίζοντας την χαράδρα του ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ και περνώντας τη ΖΑΧΛΩΡΟΥ φτάνουμε στα ΚΑΛΑΒΡΥ- ΤΑ. Επίσκεψη στην ιστορική για την ελληνική επανάσταση Μονή της ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ και επιστροφή στα ΚΑΛΑΒΡΥ- ΤΑ για γεύμα. Εν συνεχεία επίσκεψη στο Μοναστήρι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ το οποίο βρίσκεται «κολλημένο» πάνω σε βράχο, σε τοπίο με σπάνια ομορφιά. Κατόπιν επιστροφή -με ενδιάμεση καθοδόν στάση -στον ΠΕΙΡΑΙΑ. 24/02/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΡΥΑ (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙ) - ΜΥΚΗΝΕΣ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Αναχώρηση π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε για τις «πολύχρυσες» ΜΥ- 13

14 ΚΗΝΕΣ επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και από εκεί μέσω ΑΡΓΟΥΣ για την όμορφη ΚΑΡΥΑ -γνωστή και ως τηλεοπτικό Κολοκοτρωνίτσι- η οποία αποτελεί ένα από τα πιο παραδοσιακά και αντιπροσωπευτικά χωριά της πατρίδας μας χτισμένη σε καταπράσινη περιοχή με τρεχούμενα νερά. Παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ /03/13 2 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΗΛΕΙΑΣ & ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΛΑΓΚΑΔΙΑ- ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ-ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ 02/03/13 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30 π.μ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΒΥΤΙΝΑ, ΣΤΕΜΝΙ- ΤΣΑ στάση, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ επίσκεψη στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Έπειτα για ΛΑΓΚΑΔΙΑ παραμονή για γεύμα και συνεχίζουμε για την αρχαία ΟΛΥΜΠΙΑ, που βρίσκεται χτισμένη σε ένα τοπίο που μαγεύει με την ομορφιά και την ηρεμία του, στην καταπράσινη κοιλάδα ανάμεσα στον Αλφειό και το Κλαδέο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 03/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό Επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο και στο Μουσείο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ.Αναχώρηση για ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ επίσκεψη στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα. Επιστροφή στην ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ στάση ΚΑΡΥ- ΤΑΙΝΑ για γεύμα, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιμή 65,00 κατ άτομο Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, Αρχηγός - Συνοδός, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό 03/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ Αναχώρηση π.μ. για ΛΑΜΙΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και συνεχίζουμε για το χωριό ΠΡΟΥΣΣΟ όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ, χτισμένο σε από-

15 κρημνο βράχο σε τοπίο που μαγεύει τον επισκέπτη. Επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ για γεύμα, ΤΑΝΑΓΡΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ 03/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ-ΖΑΡΟΥΧΛΑ Αναχώρηση π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, ΑΚΡΑΤΑ, λίμνη ΤΣΙΒΛΟΥ παραμονή στην μαγευτική τοποθεσία και συνεχίζουμε για ΖΑΡΟΥΧΛΑ γεύμα στο όμορφο χωριό με τα τρεχούμενα νερά και το δάσος από έλατα και καστανιές. Εν συνεχεία για ΑΚΡΑΤΑ, ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 03/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΡΥΕΣ - ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ Αναχώρηση π.μ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ Ε.Ο. στάση και στη συνέχεια για το όμορφο χωριο ΚΑΡΥΕΣ που είναι χτισμένο στους πρόποδες του ΠΑΡΝΩΝΑ σε υψόμετρο 850 μ. ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ περιτριγυρισμένο από καστανιές και καρυδιές και απετέλεσε γενέτειρα των Καρυατιδών. Επίσκεψη στο αντίστοιχο ΕΡΕΧΘΕΙΟ του χωριού αφιερωμένο στις Καρυατιδες και φαγητό στη παραδοσιακή πλατεία του χωριού. Στη συνέχεια για το άλλο μεγάλο κεφαλοχώρι του Πάρνωνα τον Αγ. Πέτρο στάση και από εκεί επιστροφή με ενδιάμεση καθοδόν στάση στον ΠΕΙΡΑΙΑ. 07/03/13 ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ Αναχώρηση για ΑΓ. ΚΥΠΡΙΑΝΟ-ΧΑΣΙΑ 09-10/03/13 2ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ 62 με ημιδιατροφή ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΧΑΝΙΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ- ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΜΗΛΙΕΣ-ΒΥΖΙΤΖΑ-ΒΟΛΟΣ 09/03/13 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση π.µ. για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ επίσκεψη. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παρα- 15

16 μονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «µπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια µια σύντομη στάση στη γραφική ΠΟΡ- ΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί θα ανηφορίσουµε για το πιο ψηλό σημείο του ΠΗΛΙΟΥ, τα όµορφα ΧΑΝΙΑ τα οποία βρίσκονται σε καταπράσινη τοποθεσία περικυκλωµένα από πυκνά δάση οξιάς και καστανιάς. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. είπνο. ιανυκτέρευση. 10/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουµε µε κατεύθυνση το Ανατολικό Πήλιο κάνοντας µια πρώτη στάση στη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑ Α και από εκεί για ΜΗΛΙ- ΕΣ στάση στο όμορφο κεφαλοχώρι και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή και στη συνέχεια για ΒΥΖΙΤΖΑ χωριό γνωστό για τη χαρακτηριστική πηλιορειτική αρχιτεκτονική του όπου και παραμονή για γεύμα. Στη συνέχεια για ΒΟΛΟ και από εκεί με ενδιάμεση καθοδόν στάση για ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιμή: 62,00 κατ άτομο Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, Αρχηγός - Συνοδός, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια, πρωινό και δείπνο /03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ - ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Αναχώρηση π.μ. για ΑΡΚΙΤΣΑ επιβίβαση στο φέρριμπότ και μετάβαση στην ΑΙΔΗ- ΨΟ και από εκεί για ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ επίσκεψη και στη συνέχεια για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ. Επίσκεψη μέσα από τα όμορφα μονοπάτια στα ορμητικά νερά του ποταμού Σηπιά που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων σε μια πανέμορφη κρυστάλλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος. Κατόπιν μέσω όμορφης διαδρομής για ΠΑΠΑΔΕΣ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γευματίσουμε (επιλογή 2 μενού) στο όμορφο περιβάλλον των παραδοσιακών ξύλινων εγκαταστάσεων του ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ με μαγευτική θέα σε όλο το Βόρειο Ευβοϊκό. Εν συνεχεία για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 10/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ-ΙΣΑΡΗ Αναχώρηση π.μ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟ- ΠΟΛΗ, ΙΣΑΡΗ και επίσκεψη στον ιδιότυπο ναό της ΑΓ. ΘΕ-

17 ΟΔΩΡΑΣ, ναός από τη στέγη του οποίου προβάλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβλύζουν νερά. Παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ στάση, ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 10/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΟΤΑΜΟΣ ΛΑΔΩΝΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Αναχώρηση π.μ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και συνεχίζουμε για ΛΕΒΙΔΙ και από εκει για επίσκεψη στις εγκαταστάσεις Καγιάκ πού βρίσκονται σε καταπράσινη περιοχή δίπλα στις όχθες του ποταμού Λάδωνα. Στη συνέχεια για την γραφικό χωριό ΔΑΦΝΗ -με τα λιθόστρωτα δρομάκια του και τα ξύλινα μπαλκόνια του- όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν για ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ (Ε.Ο.) στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. 10/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑ Αναχώρηση π.μ. για περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση, ΑΡΑΧΩΒΑ και συνεχίζουμε για το χιον/κο κέντρο ΠΑΡΝΑΣ- ΣΟΥ «ΚΕΛΛΑΡΙΑ»παραμονή. Επιστροφή στην ΑΡΑΧΩΒΑ, παραμονή για γεύμα στην γραφική ορεινή κωμόπολη, χτισμένη στο σκαλί μιας ράχης που κατεβαίνει από τις κορυφές του Παρνασσού προς την κοιλάδα του Πλειστού. Έπειτα για ΤΑΝΑΓΡΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΠΟΚΡΙΕΣ Εκδρομές Εξωτερικού ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 4,5&6 ΗΜΕΡΕΣ από 365 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑΣ 6& 7 ΗΜΕΡΕΣ από 395 ΛΟΝΔΙΝΟ-ΠΑΡΙΣΙ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ 4,5& 6 ΗΜΕΡΕΣ από 420 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΑΓΑ 4,5 & 6 ΗΜΕΡΕΣ από 365 ΔΑΛΜΑΤΙΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΟΧΡΙΔΑ από 195 Ζητήστε μας αναλυτικά προγράμματα και τιμές!! 17

18 18 ΑΠΟΚΡΙΕΣ Εκδρομές Εσωτερικού ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 15-18/03/13 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ: Θεωρείται το κορυφαίο Αποκριάτικο γεγονός της Βόρειας Ελλάδας. Είναι το μεγαλύτερο της Μακεδονίας και συμμετέχουν καρναβαλιστές και από άλλες πόλεις. Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς θα απολαύσουμε μία πλούσια παρέλαση με πρωτότυπα άρματα και περίπου μεταμφιεσμένους καρναβαλιστές. Μετά το τέλος του καρναβαλιού υπάρχει το τοπικό έθιμο «Το κάψιμο του Τζάρου». Παλιό Ξανθιώτικο έθιμο το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα. 15/03/13 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:00 ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙ- ΡΑΙΑπ.μ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑ- ΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προσπερνώντας τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μέσω της κοιλάδας των ΤΕ- ΜΠΩΝ φθάνουμε στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, στάση, προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ μας οδηγεί στη συμπρωτεύουσα, την οποία παρακάμπτουμε για να συνεχίζουμε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, για την πόλη της ΚΟ- ΜΟΤΗΝΗΣ, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 16/03/13 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό περιήγηση στον ακριτικό νομό της Αλεξανδρούπολης και επίσκεψη στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ) θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥ- ΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις Ελληνικές γειτονιές, τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου,

19 τα Μουσουλμανικά Τεμένη. Ακόμη θα δούμε στο ΚΑΡΑ- ΓΑΤΣ, τον σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξεν/ χείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, με στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Εορταστικό αποκριάτικο δείπνο, διαν/ση. 17/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα επισκεφθούμε την καταπράσινη περιοχή της ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και θα γνωρίσουμε δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων της Θράκης, τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙ- ΝΟ. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος, για να γνωρίσουμε τη νέα και παλιά Ξάνθη με τον χείμαρρο Κόσυνθο και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, αλλά και να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού με άρματα και μεταμφιεσμένους που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το απόγευμα επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 18/03/13 ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ, με ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, όπου θα έχουμε ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ σε μπουφέ, στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE, προσφορά του γραφείου μας. Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ- ΛΑΜΙΑΣ- μικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ. Τιμή κατ άτομο Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, αρχηγός/συνοδός, 3 διαν/σεις σε ξεν/χείο 4*, 3 πρωινά σε μπουφέ, Εορταστικό αποκριάτικο δείπνο, Σαρακοστιανό γεύμα την Καθαρά Δευτέρα, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΗ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ- ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗ - ΦΙΣΚΑΡΔΟ 15-18/03/13 4 ΗΜΕΡΕΣ 15/03/13 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση το πρωί από ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ για Πάτρα ή Κυλλήνη, με ενδιάμεση στάση. Συνεχίζουμε για επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Κεφα- 19

20 λονιά. Τελικός προορισμός το Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, δείπνο προαιρετικά, διαν/ση. 15/03/13 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τον γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός μας, o Άγιος Γεράσιμος, προστάτης του νησιού. Το όμορφο μοναστήρι με τα μεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο Άγιος εντυπωσιάζουν. Μέσα από φύση ονειρική θα φθάσουμε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Η ακουστική του, και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του Σπηλαίου αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα μοναδική. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης. Αφού απολαύσουμε το όμορφο σπήλαιο θα σταματήσουμε στο γραφικότατο λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν πολύ όμορφες εντυπώσεις. Στο δρόμο της επιστροφής θα συναντήσουμε χωριά που το παρελθόν τους, επηρέασε σημαντικά την ιστορία του νησιού. Η διαδρομή γεμάτη αντιθέσεις με κορύφωση την μοναδική παραλία του Μύρτου, αλλά και το όμορφο Φισκάρδο, παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο χωριό. Το απόγευμα καταλήγουμε στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 15/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Πρωινό και θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι των Κηπουρέων χτισμένο το 1759 συνεχίζει αγέρωχο να στέκεται πάνω σε ένα βράχο 90 μέτρα από την θάλασσα τέλεια εναρμονισμένο με το άγριο και μαγευτικό τοπίο. Επιστροφή στην πόλη του Ληξουρίου για προαιρετικό φαγητό και παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων του ξακουστού Καρναβαλιού της πόλης με αποκορύφωμα την παρέλαση των αρμάτων. Επιστροφή στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 15/03/13 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μετάβαση στα Κουρκουμελάτα, σε ένα από τα πιο ωραία και γραφικά χωριά του νησιού με θέα τον κάμπο και τη θάλασσα, το οποίο μετά την καταστροφή του από το σεισμό του 1953 ξαναχτίστηκε εξ ολοκλήρου από τον εφοπλιστή Βεργωτή. Ακολουθεί ο γύρος της Λειβαθούς. Συνεχίζουμε με την όμορφη παραθαλάσσια Σκάλα με την υπέροχη παραλία για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα. Λίγο αργότερα μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ μέσω ΠΑΤΡΩΝ, άφιξη το βράδυ. Τιμή κατ άτομο 20

21 Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, αρχηγός/συνοδός, 3 διαν/σεις σε ξεν/χείο 3*, 3 πρωινά σε μπουφέ, ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά. ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 15-18/03/13 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 15/03/13 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:30 π.μ. από ΑΘΗ- ΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ, προαιρετικό γεύμα και μέσω Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, προαιρετικό δείπνο, διανυκτέρευση. 16/03/13 ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και με κατεύθυνση το Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΗ, επισκεπτόμαστε το γνωστό για την αντίστασή των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, ΟΧΥΡΟ του ΡΟΥΠΕΛ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, με τελικό προορισμό τη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΣΚΙ. Κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑ- ΝΤΑΝΣΚΙ. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι και συνεχίστε με την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης. Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ, το βράδυ, εορταστικό αποκριάτικο δείπνο, διανυκτέρευση. 17/03/13 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μια ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα, αφού θα επισκεφθούμε την κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 18/03/13 ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόμενος και τελευταίος σταθμός η συμπρωτεύουσα, η όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, για να επισκεφθούμε τον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, 21

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 6-7 Εκδρομές 25ης Μαρτίου

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 6-7 Εκδρομές 25ης Μαρτίου 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 6-7 Εκδρομές 25ης Μαρτίου Manessis Exclusive Familly Easter Club Φέτος η Πασχαλιά γίνεται μοναδικά αξέχαστη στα Manessis Εxclusive Familly Easter holidays 8 Κέρκυρα, Corfu Chandris 4* sup

Διαβάστε περισσότερα

το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. 4 μέρες 5 μέρες

το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. 4 μέρες 5 μέρες Μεγανήσι Λευκάδας Πασχαλιά σ έναν ανεξερεύνητο παράδεισο Νυδρί - Βαθύ - Κρουαζιέρα στο Σκορπιό ΛΕΥΚΑΔΑ Πολυτελείας η αρχαία ομορφιά του Ιονίου Νυδρί - Ιωάννινα - Πρέβεζα Στο καταπράσινο Μεγανήσι, το ESPERIDES

Διαβάστε περισσότερα

GALINI WELLNESS SPA & RESORT H H H H H Deluxe

GALINI WELLNESS SPA & RESORT H H H H H Deluxe ...το μυθικκό Grand Hotel των Σπετσών, ζει νέες δόξες! Poseidonion Grace Το ιστορικό Poseidonion Grace πρόσφατα άνοιξε ξανά τις πόρτες του μετά από ένα επιμελές πρόγραμμα ανακαίνισης πέντε ετών, που έδωσε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ημέρες

ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ημέρες ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ημέρες Ένας υπέροχος πολιτισμικός και γαστρονομικός γύρος μιας περιοχής πλούσιας σε αρχαία Ελληνικά και Βυζαντινά μνημεία, η οποία

Διαβάστε περισσότερα

όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Νομός Ρεθύμνης...4 Η πόλη του Ρεθύμνου...5 Παραλία Ρεθύμνου... 10 Το χωριό και η παραλία Πλατανιάς... 10 Η παραλία Περιβόλια... 11 Η παραλία Κουμπές...

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΥΚΑΔΑ Θρησκευτικοί Προορισμοί

ΛΕΥΚΑΔΑ Θρησκευτικοί Προορισμοί ΛΕΥΚΑΔΑ Θρησκευτικοί Προορισμοί Προσκύνημα στους Ναούς και τις Μονές της Λευκάδας ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ email: tourismos@lefkada.gr www.lefkada.gr 1 ΕΥΡΩΠΗ - ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ για Πρίντεζι για Ανκόνα

Διαβάστε περισσότερα

Ταξίδια 9 ΠΟΛΕΙΣ. Είναι αξιοθαύµαστο το ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΥΠΟ ΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Ταξίδια 9 ΠΟΛΕΙΣ. Είναι αξιοθαύµαστο το ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΥΠΟ ΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Ταξίδια ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 9 ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΟ ΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΝΘΕΤΟΥ ΞΕΝΙΑ ΣΤΟΥΚΑ xstouka@e-typos.com Είναι αξιοθαύµαστο το πώς τα πανάρχαια δρώ- µενα αναβιώνουν έως τις µέρες µας. ιάφορες

Διαβάστε περισσότερα

όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Το χωριό στα Φηρά... 5 Το χωριό στο Φηροστεφάνι... 6 Το χωριό στο Ημεροβίγλι... 7 Το χωριό Καρτεράδος... 8 Η περιοχή στην Παραλία Καρτεράδου...

Διαβάστε περισσότερα

SUNRISE VILLAGE ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ BEACH HOTEL

SUNRISE VILLAGE ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ BEACH HOTEL H H H H SUNRISE VILLAGE ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ BEACH HOTEL Λίγο έξω από το Αχλαδοχώρι και πάνω σε μια όμορφη παραλία βρίσκεται το ξενοδοχείο Sunrise Village ένα φιλόξενο οικογενειακό ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

1o Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ. Σχ. Έτος 2012-13 Τάξη Α Μάθημα: Γεωγραφία

1o Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ. Σχ. Έτος 2012-13 Τάξη Α Μάθημα: Γεωγραφία 1o Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ Σχ. Έτος 2012-13 Τάξη Α Μάθημα: Γεωγραφία Πρώτα μαθήματα Γεωγραφίας στην Α Τάξη Γυμνασίου με μαθητές από πολλά Δημοτικά Σχολεία που δεν γνωριζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

όλα σχετικά με την Κρήτη Λασίθι Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα σχετικά με την Κρήτη Λασίθι Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα σχετικά με την Κρήτη Λασίθι Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Νομός Λασιθίου...4 Η πόλη του Αγίου Νικολάου...5 Παραλία Χαβάνια...7 Παραλία Αμμούδι...7 Παραλία Κιτροπλατεία...7 Παραλία Άμμος...7 Δημοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ. Όλες οι απαντήσεις. Γλώσσα Στ Δημοτικού. Λέξεις... Φράσεις... Κείμενα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ. Όλες οι απαντήσεις. Γλώσσα Στ Δημοτικού. Λέξεις... Φράσεις... Κείμενα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Όλες οι απαντήσεις Γλώσσα Στ Δημοτικού Λέξεις... Φράσεις... Κείμενα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Περιεχόμενα Σειρά: Τα εκπαιδευτικά μου βιβλία / Δημοτικό / Γλώσσα Γιάννης Ζαχαρόπουλος, Όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ROAD

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ROAD NAKAS C A R T O G R A P H Y ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ROAD Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Εμπειρία και Εξειδίκευση υο βασικά στοιχεία που συνδυάζονται με επιτυχία στους νέους χάρτες νησιών, βουνών και ειδικών περιοχών της NAKAS

Διαβάστε περισσότερα

china Discovering land of history, place of legend

china Discovering land of history, place of legend china Discovering land of history, place of legend Discovering China Ένα ταξίδι στην Κίνα είναι σίγουρα πρόκληση καθώς πρόκειται για μία χώρα άκρως γοητευτική με μεγάλη ιστορία και μοναδικά μνημεία. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις

Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις Αναχώρηση και από Θεσσαλονίκη: 29.07, 03.08, 12.08 Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις Πεκίνο, Χανγκτσόου, Σαγκάη Υδάτινες πόλεις (Ξιτάνγκ, Σουτσόου) Αναχωρήσεις: 07.07, 15.07, 22.07, 29.07, 03.08, 05.08, 12.08,

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις χρόνο για τη Μύκονο και την άλλη Μύκονο!

Έχεις χρόνο για τη Μύκονο και την άλλη Μύκονο! Έχεις χρόνο για τη Μύκονο και την άλλη Μύκονο! 1 Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού Ταξιδεύοντας στη Μύκονο συνειδητοποιείς ότι ο χρόνος μοιάζει διαφορετικός την ίδια ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟ ΟΥ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΟΡΟΠΕ ΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΟΝΟΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Το ωράριο του Γραφείου των Φίλων είναι: Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη: 09.00-15.00 Πέμπτη: 10.00-17.00 Παρασκευή: 09.00 14.00

Το ωράριο του Γραφείου των Φίλων είναι: Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη: 09.00-15.00 Πέμπτη: 10.00-17.00 Παρασκευή: 09.00 14.00 Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες, Κατά τις αρχαιρεσίες της 30ής Μαρτίου 2015 εξελέγησαν ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά σειρά προτεραιότητας, οι Απόστολος Βερβέρογλου, Αθηνά Κυρτάτα-Αντωνοπούλου και Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

Αποδράστε με τη σιγουριά και την ποιότητα του ταξιδιωτικού μας γραφείου!!!!!!! Δώρο η κρουαζιέρα στον Μολδάβα!!!

Αποδράστε με τη σιγουριά και την ποιότητα του ταξιδιωτικού μας γραφείου!!!!!!! Δώρο η κρουαζιέρα στον Μολδάβα!!! Αποδράστε με τη σιγουριά και την ποιότητα του ταξιδιωτικού μας γραφείου!!!!!!! 5 & 7 ΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ Δώρο η κρουαζιέρα στον Μολδάβα!!! ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΠΡΑΓΑ ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΡΛΟΒΙΒΑΡΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5ήμερης : 23/5,

Διαβάστε περισσότερα

Τοσκάνη. Το πιο όμορφο ιταλικό τοπίο «κρύβεται» μέσα της!

Τοσκάνη. Το πιο όμορφο ιταλικό τοπίο «κρύβεται» μέσα της! Τοσκάνη Το πιο όμορφο ιταλικό τοπίο «κρύβεται» μέσα της! Αμπελώνες, χαμηλοί λόφοι, μεσαιωνικά κάστρα, ήσυχα χωριά και αγροικίες ανάμεσα σε κυπαρίσσια, ελιές, στάχυα και ηλιοτρόπια. Αυτή η μαγική εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

Επισκεφθείτε τη Λεμεσό. Εξερευνήστε την Κύπρο. www.limassoltourism.com

Επισκεφθείτε τη Λεμεσό. Εξερευνήστε την Κύπρο. www.limassoltourism.com Επισκεφθείτε τη Λεμεσό. Εξερευνήστε την Κύπρο. www.limassoltourism.com ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Καλωσόρισμα.................... 2 Λεμεσός: Σημείο έναρξης............... 5-6 Εξερευνήστε τη Λεμεσό............... 9-10

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ ΓΥΡΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑ Α 9 ΗΜΕΡΕΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ ΓΥΡΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑ Α 9 ΗΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7 4 ος ΟΡΟΦΟΣ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ.: 211 7201044, 211 7201025-FAX 211 7201018 www.vrakastravel.gr sales@vrakastravel.gr ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ. (Σύντομο λυσάρι για τους μικρούς μας φίλους) Οδός Αγίας Βαρβάρας

ΟΔΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ. (Σύντομο λυσάρι για τους μικρούς μας φίλους) Οδός Αγίας Βαρβάρας ΟΔΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ (Σύντομο λυσάρι για τους μικρούς μας φίλους) Οδός Αγίας Βαρβάρας Εδώ βρίσκεται η εκκλησία της Αγ. Βαρβάρας. Γιορτάζει στις 4 Δεκεμβρίου,

Διαβάστε περισσότερα

TRAVEL. Φυσικά σύνορα ενώνουν πολιτισμούς > 6-7 ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ HOTEL «MEΛINA» ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

TRAVEL. Φυσικά σύνορα ενώνουν πολιτισμούς > 6-7 ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ HOTEL «MEΛINA» ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Φυσικά σύνορα ενώνουν πολιτισμούς ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑΞΙ ΕΥΕΙ... ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Το «ΤRAVEL» προτείνει 8 ζωολογικά πάρκα με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 2015

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 2015 ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 2015 ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ 2015 Α/ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΚΑΤΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ : ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΡΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα