Atlas Pantou Properties

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Atlas Pantou Properties"

Transcript

1 Έγκωμη

2 Atlas Pantou Properties Η ΕΓΚΩΜΗ είναι το πιο πρόσφατο ποιοτικό έργο της ATLAS PANTOU (PROPERTIES) LTD. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην ανάπτυξη γης και οικοδομών και με περηφάνια δημιουργεί έργα με τα υψηλότερα επίπεδα λειτουργικού σχεδιασμού και ποιότητας. Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στην πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του πελάτη, πάντα όμως σε λογικές τιμές. Η ATLAS PANTOU (PROPERTIES) LTD αντλεί τη δύναμή της από τη μητρική της εταιρεία ATLASPANTOU CO LTD η οποία μετρά ήδη εφτά δεκαετίες εμπειρίας, γνώσης και ακεραιότητας στις κατασκευές και σε έργα ανάπτυξης γης. Η ATLAS PANTOU CO LTD μαζί με τις θυγατρικές της εταιρείες έχουν μία δυναμική παρουσία πέραν των εβδομήντα χρόνων στην κατασκευή τεχνικών και οικοδομικών έργων και έργων ανάπτυξης γης. Με προσωπικό πέραν των τετρακοσίων ατόμων και ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των πενήντα εκατομμυρίων ευρώ, η ATLAS PANTOU CO LTD συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες που δρουν σήμερα στη Κύπρο. Η εταιρεία έχει να επιδείξει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο από επιτυχώς ολοκληρωμένα έργα, συμπεριλαμβανομένων του Columbia Beach Resort στο Πισσούρι, το Υπουργείο Εξωτερικών, του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και πολλών έργων στις Βρεττανικές Βάσεις. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στην Ελλάδα όπου έχει στο ενεργητικό της πολυκατοικίες με πολυτελή διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Έχει επίσης αναπτύξει δραστηριότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Μέση Ανατολή. Η ATLAS PANTOU CO LTD φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των έργων της, την ικανότητά της να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της, τις ανταγωνιστικές της τιμές και την αξιοπιστία της. Η ATLAS PANTOU CO LTD πιστοποιήθηκε τον Μάρτιο του 1998 με το νέο πρότυπο του συστήματος ποιότητας ISO 9001:2000 από τον οργανισμό διεθνούς πιστοποίησης Lloyd's Register Quality Assurance. Από τον ίδιο οργανισμό, η εταιρεία πιστοποιήθηκε το Σεπτέμβριο 2007 με τα πρότυπα ασφάλειας και υγείας στο χώρο εργασίας OHSAS 18001:1999 και ELOT 1801:2002, καθώς και με το πρότυπο περιβαλλοντικής ποιότητας CYS EN ISO 14001:2004. Η ATLAS PANTOU (PROPERTIES) LTD υιοθετεί την εξειδικευμένη γνώση, εμπειρία και συστήματα λειτουργίας της μητρικής εταιρείας και μαζί με την οικονομική ευρωστία του ομίλου εταιρειών ATLASPANTOU, διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μέσα από τη γρήγορη παράδοση των ακινήτων στη μέγιστη ποιότητα και σε πολύ λογικές τιμές. Με άλλα λόγια η ATLAS PANTOU (PROPERTIES) LTD σας προσφέρει τη σιγουριά ότι η αγορά του διαμερίσματος σας θα είναι ασφαλής, χωρίς προβλήματα και δυσκολίες αλλά πάνω απ' όλα, απολαυστική.

3 Εξαιρετική τοποθεσία Ψηλή ποιότητα κατασκευής Μεγάλη ενεργειακή απόδοση Εξαιρετική θερμομόνωση & ηχομόνωση Ενδοδαπέδια κεντρική θέρμανση Σύγχρονος σχεδιασμός Μοντέρνες προδιαγραφές

4 Τοποθεσία Στέλιου Μαυρομμάτη 20 Έγκωμη

5

6

7 Ισόγειο

8 1ος Όροφος

9 2ος Όροφος

10 3ος Όροφος

11 Roof Terrace

12 Τεχνικές Προδιαγραγές Σκελετός Οικοδομής: Τοιχοποιία: Επιχρίσματα: Θερμομόνωση: Από οπλισμένο σκυρόδεμα με οπλισμό υψηλής αντοχής, σύμφωνα με τα σχέδια και τους ισχύοντες στατικούς καί αντισεισμικούς κανονισμούς. Όλοι οι τοίχοι θα κτιστούν με διάτρητα τούβλα άριστης ποιότητας. Οι εσωτερικοί τοίχοι θα είναι πάχους 10 εκ. Οι εξωτερικοί θα είναι πάχους 25 εκ. και θα κτιστούν με θερμομονωτικά τούβλα τύπου UΒ200 διαστάσεων 25 εκ. πλάτος x 20 εκ. ύψος x 30 εκ. μήκος. Εξωτερικά τρία χέρια σοβάς και βαφή τύπου σάντεξ. Εσωτερικά τρία χέρια σοβάς τύπου σπατουλαριστού και βαφή εμάλσιον. Τα ταβάνια θα είναι φέαρ φέϊς, θα σπατουλαριστούν και θα γίνουν τρία χέρια εμάλσιον. Θα εγκατασταθεί ψήλων προδιαγραφών θερμομόνωση σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες της οικοδομής που στις περισσότερες περιπτώσεις υπερβαίνει κατά πολύ των απαιτήσεων των νέων κανονισμών θερμομόνωσης. Τα θερμομονωτικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν έχουν επίσης μεγάλες ηχομονωτικές ιδιότητες. Επιτυγχάνεται έτσι μεγάλη άνεση στου εσωτερικούς χώρους των διαμερισμάτων και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα οι εξωτερικές επιφάνειες της οικοδομής θα μονωθούν ως ακολούθως: Οροφή: Θα τοποθετηθεί σκληρή αφρώδης εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 5 εκ. με πολύ ψηλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, χαμηλή υδροαπορροφητικότητα και υψηλή αντοχή στη συμπίεση. Τοιχοποιία: Θα κτιστεί με θερμομονωτικό τούβλο τύπου UΒ200 πάχους 25 εκ. με κυψελωτή δομή που προσφέρει άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Επιφάνειες στοιχείων από σκυρόδεμα: Στις εξωτερικές πλευρές τών κολώνων και δοκών θα τοποθετηθεί σκληρή αφρώδης εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 5 εκ. εμποδίζοντας έτσι τη δημιουργία ανεπιθύμητων θερμογέφυρων και θερμοδιαφυγής. Πόρτες και παράθυρα: Θα τοποθετηθούν διπλά γυαλιά (double glazing) πάχους 4 χιλ. + 5 χιλ. με διάκενο τουλάχιστο 12 χιλ. ικανοποιώντας έτσι πλήρως τις απαιτήσεις των νέων κανονισμών θερμομόνωσης για πόρτες και παράθυρα με πλαίσιο αλουμινίου.

13 Τεχνικές Προδιαγραγές Υγρομόνωση: Πατώματα: Επενδύσεις Τοίχων: Πόρτες / Παράθυρα: Ερμάρια Υπνοδωματίων: Πλάκα άνωθεν υποστέγου (πιλοτή): Τοποθετείται ελαφρομπετόν πάχους τουλάχιστο 8 εκ. και σκληρή αφρώδης εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 2.5 εκ. ελαχιστοποιώντας έτσι τις θερμικές απώλειες από τα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου. Επιπρόσθετα το κτίριο θα σουβατιστεί με έτοιμο σουβά ο οποίος θα έχει αυξημένες θερμομονωτικές ιδιότητες. Προσφέρεται επίσης αυξημένη ηχομόνωση και θερμομόνωση εντός των εσωτερικών δαπέδων των διαμερισμάτων του δευτέρου και τρίτου ορόφου της οικοδομής με τη τοποθέτηση ελαφρομπετόν πάχους τουλάχιστο 10 εκ. Η ταράτσα και όλες ο βεράντες στους ορόφους θα μονωθούν με υδατοστεγή ελαστομερή μεμβράνη πάχους 4χιλ. Σαλοτραπεζαρία και διάδρομος: κεραμικά αξίας αγοράς 22/μ2 Βεράντες: κεραμικά αξίας αγοράς 22/μ2 Υπνοδωμάτια: παρκέ laminated αξίας αγοράς 25/μ2 (με τη τοποθέτηση) Χώροι υγιεινής: κεραμικά αξίας αγοράς 22/μ2 Χώροι υγιεινής: κεραμικά αξίας αγοράς 22/μ2 μέχρι το ύψος των ανωφλιού. Κουζίνα: κεραμικά αξίας αγοράς 22/μ2 μεταξύ πάγκων και ντουλαπιών. Οι κύριες πόρτες των διαμερισμάτων θα είναι από συμπαγές ξύλο (maple) με επένδυση φλούδα ξύλου με κλειδαριά ασφαλείας και με ψηλό δείκτη πυρασφάλειας. Κάσια από ασπρόξυλο πογιατισμένη. Οι εσωτερικές πόρτες θα είναι πρεσαριστές με MDF 6χιλ, με επένδυση φλούδα ξύλου και με ενσωματωμένο περιμετρικό λάστιχο για καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση ή από ασπρόξυλο λακαρισμένες. Κάσια από σουηδικό πογιατισμένη. Τα εξωτερικά πορτοπαράθυρα θα είναι συρόμενα από αλουμίνιο με διπλά γυαλιά (double glazing) τύπου MU100 special. Τα αλουμίνια θα είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή. Στα παράθυρα/πόρτες των υπνοδωματίων θα τοποθετηθούν ρολά (rolling shutters) με μηχανισμό ανύψωσης. Τα ερμάρια θα είναι εισαγόμενα Ιταλικά, (ή κατασκευασμένα στην Κύπρο MDF λακαριστά) ποιοτικής κατασκευής και προσφέρονται σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Οι πόρτες των ερμαριών θα έχουν ενσωματωμένο ειδικό ελαστικό κορδόνι που προστατεύει από κτυπήματα και εμποδίζει την είσοδο της σκόνης στο εσωτερικό του ερμαριού.

14 Τεχνικές Προδιαγραγές Πάγκοι & ερμάρια κουζίνας: Είδη υγιεινής / υγειονομικά εξαρτήματα: Υδραυλική Εγκατάσταση / Αποχετεύσεις: Ηλεκτρική Εγκατάσταση: Ηλιακός Θερμοσίφωνας: Κεντρική θέρμανση: Κλιματισμός: Αποθήκες: Οι πάγκοι και τα ερμάρια κουζίνας θα είναι Ιταλικής προέλευσης (ή κατασκευασμένες στην Κύπρο MDF λακαριστές), ψηλού λειτουργικού σχεδιασμού και προσφέρονται σε διάφορους χρωματισμούς της επιλογής του αγοραστή. Στους πάγκους θα τοποθετηθεί γρανίτης. Στα σημεία ανοίγματος των ερμαριών της κουζίνας εφαρμόζεται ειδικό ελαστικό κορδόνι που προστατεύει από κτυπήματα και την είσοδο της σκόνης στο εσωτερικό. Τα συρτάρια θα έχουν μηχανισμό μαλακού κλεισίματος (soft closing). Θα τοποθετηθούν Ευρωπαϊκά λευκά είδη υγιεινής άριστης ποιότητας και διπλή γούρνα από ανοξείδωτο ατσάλι στη κουζίνα. Όλα τα εξαρτήματα θα είναι άριστης ποιότητας. Θα χρησιμοποιηθεί σύστημα σωλήνα σε σωλήνα (pipe in pipe) από δυκτιομένο πολυαιθυλένιο για ζεστό και κρύο νερό. Οι σωληνώσεις ποσίμου νερού θα είναι με σωλήνα πολλαπλών στρωμάτων από δυκτιομένο πολυαιθυλένιο. Θα εγκατασταθεί κεντρικό σύστημα πίεσης για ζεστό και κρύο νερό. Όλες οι αποχετεύσεις θα είναι από σωλήνα UPVC. Θα γίνει σύμφωνα με τα σχέδια, τους όρους και κανονισμούς της Α.Η.Κ. Παροχή για τηλέφωνο, διαδίκτυο και τηλεόραση σε όλα τα υπνοδωμάτια και το καθιστικό. Γίνεται επίσης πρόνοια για εγκατάσταση κεντρικού συστήματος δορυφορικής κεραίας τηλεόρασης. Όλα τα διαμερίσματα θα είναι συνδεδεμένα με τη κύρια είσοδο της πολυκατοικίας με έγχρωμη θυροτηλεόραση και με ένωση στην ηλεκτρική κλειδαριά. Για κάθε διαμέρισμα θα τοποθετηθεί στη οροφή ανεξάρτητος ηλιακός και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας με τις ακόλουθες χωρητικότητες (σε λίτρα). Διαμέρισμα Δεξαμενή κρύου νερού Κύλινδρος ζεστού νερού 3 υπνοδωματίων υπνοδωματίων υπνοδωματίου Σε όλα τα διαμερίσματα θα εγκατασταθεί τελευταίας τεχνολογίας ανεξάρτητη ηλεκτρική ενδοδαπέδια κεντρική θέρμανση με ψηφιακούς θερμοστάτες σε κάθε δωμάτιο. Πρόνοιες για εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού τύπου inverter multi split units σε όλα τα υπνοδωμάτια, την κουζίνα και το καθιστικό. Παρέχεται μία αποθήκη στο ισόγειο για κάθε διαμέρισμα.

15 Στάθμευση: Κοινόχρηστοι χώροι: Για κάθε διαμέρισμα ενός και δύο υπνοδωματίων θα παρέχεται ένας χώρος στάθμευσης. Για κάθε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων θα παρέχονται δύο χώροι στάθμευσης. Ανελκυστήρας μάρκας ΟΤΙS ηλεκτρονικός ή παρόμοιου τύπου, τελευταίας τεχνολογίας (machine-roomless και gearless) με καμπίνα πολυτελείας οκτώ ατόμων. Μοντέρνου σχεδιασμού κεντρική είσοδος ισογείου με κλειδαριά ασφαλείας και σύστημα πρόσβασης με κωδικό και πληκτρολόγιο. Στους χώρους εισόδου της πολυκατοικίας στο ισόγειο θα τοποθετηθεί γρανίτης ή μάρμαρο. Στους κοινόχρηστους χώρους των ορόφων (προθαλάμους διαμερισμάτων) και στο κλιμακοστάσιο θα τοποθετηθεί γρανίτης. Αρχιτεκτονικός φωτισμός στην είσοδο της πολυκατοικίας με αυτόματους αισθητήρες ελέγχου του φωτισμού. Στους κήπους στην είσοδο της πολυκατοικίας θα έχει παροχές νερού για πότισμα. Στους χώρους στάθμευσης θα τοποθετηθεί τριφτό σκυρόδεμα με άχρωμη εποξική ρητίνη προστασίας. Σημειώσεις: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει κατασκευαστές και τύπους υλικών με άλλους ανάλογης αξίας και ποιότητας. Ο αγοραστής θα έχει την ευχέρεια να επιλέγει εξαρτήματα και υλικά μόνο από τους εγκεκριμένους προμηθευτές της εταιρείας. Όπου αναφέρεται αξία αγοράς, εννοείται η συνήθης λιανική τιμή πώλησης και δεν περιλαμβάνει το ΦΠΑ. Η εταιρεία προμηθεύεται τα διάφορα υλικά με έκπτωση 15-25% από τις λιανικές τιμές. Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να προμηθευτεί υλικά από άλλο μη εγκεκριμένο προμηθευτή της εταιρείας, θα πιστώνεται με την αξία αγοράς μείον το ποσοστό της έκπτωσης που δικαιούται η εταιρεία.

16

ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ - ΚΡΗΤΗ

ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ - ΚΡΗΤΗ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ - ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προφίλ Εταιρίας...3 Γιατί να αγοράσω σπίτι στον Μακρύ Γιαλό από την TEKMAR ATE..4 Σύντομη περιγραφή του PEARLS OF CRETE Holiday Residences... 5 Γενικό φωτογραφικό υλικό

Διαβάστε περισσότερα

Θ ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Ε ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ Τ ΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ

Θ ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Ε ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ Τ ΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ Θ ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Ε ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ Τ ΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ Οδηγίες για των εφαρμογή των πλακών Εξηλασμένης Πολυστερίνης FIBRANxps Η πρόσοψη Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙIΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΤΛΑΣΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ TIFFANY SHOPPING MALL ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

Η ΑΤΛΑΣΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ TIFFANY SHOPPING MALL ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ 2 ΑΦΙΕΡΩΜΑ 3 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ 4-5 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΗΣ & ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 6-7 ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ 8 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 9 & 11 ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ 10-11 Αφιέρωμα στον Παναγιώτη Τουμαζή Στο αφιέρωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΘΗΝΑ 2008 ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ Στα πλαίσια της ποιοτικής αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων, η Διεύθυνση Μελετών Συμβατικών

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή // ΝΕO: Σύστημα DOBO και βοηθητικό σύστημα Docking από τη Hörmann Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή 2 Η τεχνογνωσία του ειδικού 4-5

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ REHAU ΘΕΡΜΑΝΣΗ/ΨΥΞΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 864600 GR. ιατηρούµε το δικαίωµα των τεχνικών αλλαγών Ισχύει από: εκέµβριος 2010 www.rehau.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ REHAU ΘΕΡΜΑΝΣΗ/ΨΥΞΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 864600 GR. ιατηρούµε το δικαίωµα των τεχνικών αλλαγών Ισχύει από: εκέµβριος 2010 www.rehau. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ REHAU ΘΕΡΜΑΝΣΗ/ΨΥΞΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 864600 GR ιατηρούµε το δικαίωµα των τεχνικών αλλαγών Ισχύει από: εκέµβριος 2010 www.rehau.gr Οικοδοµή Αυτοκίνητο Βιοµηχανία ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ολοκληρωμένες λύσεις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ISO 9001 ISO 14001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 14001 ISO 16001

ολοκληρωμένες λύσεις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ISO 9001 ISO 14001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 14001 ISO 16001 my ολοκληρωμένες λύσεις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ISO 9001 ISO 14001 ISO 16001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 14001 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΤΥΣΟΜΕΝΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Καλωσορίσατε στη Bosch. Για πάνω από εκατό χρόνια το όνοµα της Bosch αντιπροσωπεύει την κορυφαία τεχνολογία και

Διαβάστε περισσότερα

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ νεση όλα-σε-ένα για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Βιώσιμες ενεργειακές λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN

Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γνωριμία με την εταιρία TSIGAS A.E. 3 Oι εγκαταστάσεις μας 4 2 Υαλοστάσια Παντζούρια Εξωτερικές πόρτες Εσωτερικές

Διαβάστε περισσότερα

Eεντούτοις τα πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων είναι:

Eεντούτοις τα πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων είναι: Το τεχνικό εγχειρίδιο που έχετε στα χέρια σας είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας των στελεχών της SIMPLY WOOD. Σκοπό έχει να παρουσιάσει όλα τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά των κουφωμάτων SIMPLY WOOD

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΕΥΧΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ (Καταστήματα) ΕΡΓΟ : Διώροφη Οικοδομή Κατοικίας με Ισόγειο Κατάστημα. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Μεσογείων 452, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15342 ΚΥΡΙΟΙ ΕΡΓΟΥ : CIVILTECH A.E. ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 36 Ο κορυφαίος κατασκευαστής παραθύρων 3 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Κτίριο Delphis Group Τεχνολογία, Άνεση, Περιβάλλον

Νέο Κτίριο Delphis Group Τεχνολογία, Άνεση, Περιβάλλον Νέο Κτίριο Delphis Group Τεχνολογία, Άνεση, Περιβάλλον Copyright D.DASKALOPOULOS SA 2009 Στη Delphis μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα: Οι εγκαταστάσεις κάθε κτιρίου να εξυπηρετούν τις διαρκώς εξελισσόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ προηγμένη τεχνολογία, υψηλή αισθητική, σε πλήρη αρμονία Η ΣΙΜΑΚΟΜ στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 687 Πορσελάνη - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση χώρου Πολύ συχνά ο διαθέσιμος χώρος είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του προιόντος. Ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com 1 2 www.aluminco.com Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων από

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια Προστασία του περιβάλλοντος Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΟ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΛΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ 2004

ΚΤΙΡΙΟ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΛΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ 2004 ΚΤΙΡΙΟ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΛΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ 2004 Σημείωση: Το παρόν αποτελεί σύγγραμμα του 2004, και δεν έχει επικαιροποιηθεί με την νομοθεσία που έχει θεσπιστεί από τότε μέχρι σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ ΣΠΟΥ ΑΣΤΕΣ: Κουτροβέλης Παναγιώτης Καπαγεωργίου Χρυσούλα

Διαβάστε περισσότερα

ψυκτικά τα Θάλαμοι (ψυγεία καταψύκτες) Πάγκοι εργασίας (ψυγεία καταψύκτες)

ψυκτικά τα Θάλαμοι (ψυγεία καταψύκτες) Πάγκοι εργασίας (ψυγεία καταψύκτες) Ψυκτικά Συστήματα Το Σύστημα Ο χώρος της μαζικής εστίασης και του catering έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά χάρη στα συστήματα μηχανημάτων της ZANUSSI Professional. Κάθε ειδικός του χώρου γνωρίζει ότι αυτά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ RAUPIANO PLUS ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 312600 GR ÓÕÓÔÇÌÁ ÏÉÊÉÁÊÇÓ ÁÐÏ ÅÔÅÕÓÇÓ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ RAUPIANO PLUS ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 312600 GR ÓÕÓÔÇÌÁ ÏÉÊÉÁÊÇÓ ÁÐÏ ÅÔÅÕÓÇÓ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ RAUPIANO PLUS ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 312600 GR ÓÕÓÔÇÌÁ ÏÉÊÉÁÊÇÓ ÁÐÏ ÅÔÅÕÓÇÓ Επιφυλασσόμεθα για τεχνικές αλλαγές Ισχύει από Απρίλιο 2008 www.rehau.gr

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή Στόχος μας η Επιτυχία σας Από τα Θ εμέλια μέχρι την Οροφή H Sika AG με έδρα στο Baar της Ελβετίας είναι μια πολυεθνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΡΕΒΥΘΟΥΣΑΣ. Πηγή Ανάπτυξης, Φορέας Ενέργειας

ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΡΕΒΥΘΟΥΣΑΣ. Πηγή Ανάπτυξης, Φορέας Ενέργειας ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΡΕΒΥΘΟΥΣΑΣ Πηγή Ανάπτυξης, Φορέας Ενέργειας Ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) είναι ο υπεύθυνος φορέας για τη λειτουργία, συντήρηση, διαχείριση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ από την ERGON Το APOLYTON, η νέα καινοτομία της ERGON, είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μπορεί και μειώνει τα έξοδα θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης στο απόλυτο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ: 71/88 Κανονισµός πυροπροστασίας των κτιρίων. (ΦΕΚ 32/Α/17-2-88) Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 90 παράγραφος 4 του Ν.. 8/1973 «Περί Γενικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Σχέδιο Κινήτρων για επενδύσεις αειφόρου εμπλουτισμού και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Το Σχέδιο Κινήτρων θα συγχρηματοδοτηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012 Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια Οδηγός Επιλογής 2012 Περιεχόμενα Εισαγωγή 0/2 Βιομηχανικά κουτιά Thalassa TBS - TBP Θερμοπλαστικά βιομηχανικά κουτιά 1/1 Επίτοιχα ερμάρια Spacial CRN Ερμάρια από χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Γ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΨΕ3 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα