Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας"

Transcript

1 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

2 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος καταλόγου (κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, σχεδιαγράμματα, απεικονίσεις κλπ) με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Το περιεχόμενο του καταλόγου αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση των αναγνωρισμένων δικαιωμάτων τρίτων. Η PORTA BLOCK δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων του καταλόγου. Οι φωτογραφίες των προϊόντων έχουν πιθανόν διαφοροποιηθεί για τις ανάγκες του καταλόγου. Ο παρόν κατάλογος ακυρώνει κάθε προηγούμενο.

3

4 Ασφάλεια είναι Ασφάλεια είναι η φωνή της μαμάς στο σκοτάδι. Ασφάλεια είναι να μπαίνεις σπίτι μετά από μια δυνατή καταιγίδα. Ασφάλεια είναι να βρίσκεις κάθε φορά τα αγαπημένα σου αντικείμενα. Ασφάλεια είναι να σε παίρνει ο ύπνος μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά. Ασφάλεια είναι να ξέρεις ότι κάποιος σε σκέφτεται...

5 02 03 Περιεχόμενα 03. Περιεχόμενα 05. Προφίλ εταιρίας 06. Kryptos 08. Σύστημα Αποτροπής Διαρρήξεων 10. Συχνές Ερωτήσεις 12. Πόρτες Ασφαλείας 14. Θωράκιση 20. Κλειδαριές 26. Ξύλινες Πόρτες Ασφαλείας 36. Πόρτες Αλουμινίου 40. Πόμολα 52. Πόρτες εσωτερικού χώρου 58. Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

6 Προφίλ Εταιρίας Ασφάλεια είναι να προστατεύεις ό,τι πιο πολύτιμο έχεις.

7 Ασφάλεια είναι να ξέρεις ότι επιλέγεις το καλύτερο! Προφίλ Εταιρίας Είναι ωραίο να γυρίζεις σπίτι. Να κλείνεις την πόρτα, να ξαπλώνεις στον καναπέ και να τ αφήνεις όλα απ έξω... Όταν σχεδιάσαμε την πρώτη μας πόρτα, αυτή την εικόνα είχαμε στο μυαλό μας. Από το 1982, στην Porta Block δεν κατασκευάζουμε απλά υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας. Χαρίζουμε στιγμές ηρεμίας και γαλήνης μέσα σε κάθε σπίτι. Η μακρά πείρα μας στο χώρο και η άμεση επαφή μας με τους πελάτες, μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε κάθε μέρα και ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Σήμερα, διαθέτουμε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και πολυάριθμο, εξειδικευμένο προσωπικό, που μπορεί να δώσει λύσεις για κάθε χώρο και απαίτηση. Ο άρτιος μηχανολογικός εξοπλισμός και η εξασφαλισμένη ποιότητα των πρώτων υλών, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, για να προστατεύετε σωστά ό,τι πραγματικά αξίζει. Στην Porta Block γνωρίζουμε ότι χαρούμενο σπίτι, είναι ένα ασφαλές σπίτι. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί και το δικό σας!

8 Kryptos Kryptos. Προηγμένη τεχνολογία, περισσότερη ασφάλεια! Το νέο πρωτοποριακό σύστημα αόρατης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια στο σπίτι! Στην PortaBlock δεν κατασκευάζουμε απλά υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας. Χαρίζουμε στιγμές ηρεμίας και γαλήνης μέσα σε κάθε σπίτι. Απόδειξη; Το νέο πρωτοποριακό σύστημα αόρατης κλειδαριάς Kryptos, ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει την επιπλέον ασφάλεια που χρειάζεστε! Δοκιμασμένο και στα πιο δύσκολα τεστ αντοχής, κατασκευασμένο από τα πιο ποιοτικά υλικά, το Kryptos αποτελεί απόδειξη της εγγυημένης ποιότητας και αξιοπιστίας του ονόματος Porta Block. Το Kryptos τοποθετείται στις πόρτες ασφαλείας Porta Block είτε κατά την κατασκευή τους είτε εκ των υστέρων. της μπαταρίας που απαιτείται (προληπτικά) μετά την πάροδο 5 ετών. Εσείς ακόμη ψάχνετε την κλειδαριά; Το Kryptos είναι έξυπνα τοποθετημένο ώστε να γνωρίζετε μόνο εσείς τη θέση του, ενώ η φωτιζόμενη διόπτρα του (για 2") λειτουργεί ως ένδειξη ώστε να γνωρίζετε πότε είναι κλειδωμένο ή μη. Τώρα μπορείτε να είστε ακόμη πιο σίγουροι για την ασφάλεια του σπιτιού σας αλλά και των αγαπημένων σας, αφού το Kryptos είναι αδύνατον να εντοπιστεί και να παραβιαστεί. Όσοι προσπάθησαν να «σπάσουν» το Kryptos, απλά μας επιβεβαίωσαν! Kryptos. Ασφάλεια που δεν τη βλέπεις, κι όμως την αισθάνεσαι! Επιπλέον μπορεί να τοποθετηθεί και στις περισσότερες πόρτες ασφαλείας της αγοράς, εφόσον το επιτρέπουν οι προδιαγραφές κατασκευής τους. Διαθέτει immobilizer (control) με κυλιόμενους κωδικούς (rolling codes) υψίστης ασφαλείας, συνδέεται με ρεύμα (είτε κατευθείαν στην πρίζα είτε στον ηλ. πίνακα) ενώ διαθέτει και μπαταρία, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών, ενώ αναλαμβάνουμε την αλλαγή «Μπαμπά κοίτα, είμαι αόρατος!»

9 Ιστορική αναδρομή Ξεκλειδώνοντας το χρόνο Η προστασία της προσωπικής ιδιοκτησίας ήταν ανέκαθεν σημαντική. Η χρήση των κλειδαριών είναι τόσο παλιά όσο και η ιστορία του ανθρώπου 4000 π.χ Η πρώτη μηχανική κλειδαριά ανακαλύφθηκε στα ερείπια του παλατιού Khorsabad κοντά στη Νινεβή και υπολογίζεται ηλικίας περίπου 4000 ετών. Λειτουργούσε με μία μεγάλη ξύλινη μπετούγια πάνω στην οποία υπήρχε ένας σύρτης με τρύπες. Όταν οι ξύλινοι πίροι έμπαιναν στις τρύπες, η πόρτα δεν μπορούσε να ανοίξει μ.χ Το 1784, ο Joseph Bramah επέδειξε στο κατάστημά του στο Λονδίνο μια κλειδαριά που συνοδευόταν με μια επιγραφή που υποσχόταν 200 Γκίνες σε οποιονδήποτε κατάφερνε να την παραβιάσει. Το 1851, ένας Αμερικανός κλειθροποιός, μετά από προσπάθεια 51 ωρών κατάφερε να την ανοίξει και να κερδίσει το βραβείο. Τον Νοέμβριο του 1990, στα κεντρικά γραφεία της CIA στη Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών, τοποθετείται ένα τεράστιο γλυπτό σε σχήμα S. Είναι το Kryptos, ίσως το διασημότερο κρυπτογράφημα όλων των εποχών, αφού κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να σπάσει το μυστικό του κώδικα π.χ Οι Ρωμαίοι εφηύραν τα λεγόμενα «ward locks», τις μικρές προεξοχές γύρω από την κλειδαρότρυπα που δεν επιτρέπουν στην κλειδαριά να γυρίσει χωρίς το κατάλληλο κλειδί. Οι Ρωμαίοι σχεδίαζαν επίσης μικροσκοπικά κλειδιά για να φοριούνται σαν δαχτυλίδια, ενώ πολλά από αυτά ήταν διακοσμημένα με σχήματα πουλιών και λουλουδιών. 900 μ.χ Η πρώτη σύγχρονη κλειδαριά από μέταλλο αποδίδεται σε Άγγλους βιοτέχνες. Ήταν απλή με σύρτες φτιαγμένους από σίδηρο και με θαλάμους γύρω από τις κλειδαρότρυπες ώστε να αποτρέπεται η είσοδος διαφορετικού κλειδιού μ.χ Ο Linus Yale ο νεότερος, γιος ενός εφευρέτη και κλειθροποιού, έγινε γνωστός για τις πρωτοποριακές κλειδαριές που σχεδίασε, όπως η «μαγική» κλειδαριά Yale και η διπλή κλειδαριά θησαυροφυλακίου. Η σημαντικότερη όμως εφεύρεσή του ήταν μια κυλινδρική κλειδαριά βασισμένη στο αρχαίο Αιγυπτιακό πρότυπο. Το 1868 ο Linus και ο Henry Robinson Towne ίδρυσαν την πρώτη εταιρία παραγωγής κυλινδρικών κλειδαριών Η πρώτη αόρατη κλειδαριά είναι γεγονός! Δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο της Porta Block με τον κωδικό - όνομα Kryptos! Ο μηχανισμός της αποτελεί μυστήριο που γνωρίζει μόνο ο κατασκευαστής της, αφού κανείς δεν έχει καταφέρει να την αποκωδικοποιήσει μέχρι σήμερα. 18 χρόνια μετά, το 2008, το Kryptos δίνει το όνομά του σε έναν νέο μυστικό κώδικα, που κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στο εργοστάσιο της Porta Block. Πρόκειται για το νέο επαναστατικό σύστημα αόρατης κλειδαριάς που εγγυάται ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία για κάθε χώρο, αφού ο κρυφός μηχανισμός λειτουργίας του είναι αδύνατον να εντοπιστεί και να παραβιαστεί. Όσοι προσπάθησαν να «σπάσουν» το Kryptos, απλά μας επιβεβαίωσαν!

10 Σύστημα Αποτροπής Διαρρήξεων Σύστημα Αποτροπής Διαρρήξεων SLA.ALARM Υψηλή ασφάλεια, πριν ο επιδέξιος διαρρήκτης ακουμπήσει την πόρτα. Το Σύστημα Αποτροπής Διαρρήξεων SLA.ALARM είναι ένα αυτόνομο σύστημα συναγερμού το οποίο αντιλαμβάνεται τους διαρρήκτες και τους απομακρύνει, πριν επιχειρήσουν να κάνουν διάρρηξη ή να προκαλέσουν φθορά στην πόρτα σας. Η ενεργοποίηση του συστήματος γίνεται με ασύρματο τηλεχειριστήριο. Υπέρυθροι Αισθητήρες Υπέρυθροι Αισθητήρες Πώς λειτουργεί; Οι αισθητήρες υπερύθρων τοποθετούνται εξωτερικά της πόρτας, έτσι ώστε να εποπτεύουν το σημείο μπροστά από το στόμιο της κλειδαριάς. Αφού ενεργοποιηθεί το αποτρεπτικό σύστημα με το ασύρματο τηλεχειριστήριο, τότε εάν πλησιάσει χέρι ή κάποιο εργαλείο, π.χ. κατσαβίδι, πένσα ή οτιδήποτε άλλο, ενεργοποιείται αυτόματα η σειρήνα. Πού μπορεί να τοποθετηθεί; Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πόρτα, παλιά ή καινούρια, ξύλινη, θωρακισμένη, αλουμινίου, συνθετική ή γκαραζόπορτα, ακόμη και σε εξωτερικά κουφώματα.

11 08 09 Πότε βάζουμε το σύστημα σε λειτουργία; Κάθε φορά που φεύγουμε από το σπίτι, αλλά ακόμη και όταν πάμε για ύπνο, διότι στόχος μας είναι να αποτρέψουμε το διαρρήκτη να πλησιάσει την πόρτα μας, πόσο μάλλον να την καταστρέψει ή να τη διαρρήξει. Τεχνικά χαρακτηριστικά Τροφοδοσία V AC /50-60 Hz. Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3,6V / 1000 mah (NiMH). Αυτονομία έως 10 ώρες (χωρίς συναγερμό). Ένταση σειρήνας 105db στo 1 m. Τεχνικά χαρακτηριστικά τηλεχειριστηρίων SD-RF Τροφοδοσία 3.0V/200 mah (LiON). Τηλεχειριστήρια RF με κυλιόμενο κωδικό. Λειτουργικά χαρακτηριστικά Τα τηλεχειριστήρια μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα με περισσότερες από μια συσκευές. Προγραμματισμός και ακύρωση τηλεχειριστηρίων απο τον ίδιο το χρήστη. Δυνατότητα δημιουργίας από το χρήστη έως και 4 ομάδων και υποομάδων χειριστηρίων Master Key. Μπορεί να ακυρωθεί η ενεργοποίησή του; Ο μοναδικός τρόπος απενεργοποίησής του είναι το τηλεχειριστήριο που έχει ο ιδιοκτήτης. Αν επιχειρήσει κάποιος να παραβιάσει ή να καταστρέψει κάποιον αισθητήρα, η σειρήνα ενεργοποιείται αυτόματα. Αυτή η δυνατότητα του αποτρεπτικού συστήματος SLA.ALARM κάνει τους διαρρήκτες να τρέπονται σε φυγή. Αν διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα λειτουργεί; Βεβαίως, στην περίπτωση αυτή λειτουργεί με την εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Σε τι διαφέρει από τους υπόλοιπους συναγερμούς; Σε αντίθεση με όλους τους γνωστούς συναγερμούς οι οποίοι ενεργοποιούνται αφού προηγουμένως διαρρηχθεί η πόρτα, ο SLA.ALARM αντιλαμβάνεται έγκαιρα τους διαρρήκτες και τους απομακρύνει πριν επιχειρήσουν να κάνουν διάρρηξη, ενεργοποιώντας τη σειρήνα. Πόσο σημαντική είναι η επιλογή του Συστήματος Αποτροπής Διαρρήξεων SLA.ALARM; Πολύ σημαντική για εσάς και την οικογένειά σας, αλλά ακόμη και για το γείτονά σας, διότι η ενεργοποίηση της σειρήνας λειτουργεί αποτρεπτικά και σας απαλλάσσει από την απειλή των διαρρηκτών.

12 Συχνές ερωτήσεις Οι πόρτες Porta Block διαθέτουν προαιρετικά και δεύτερο «ματάκι» σε χαμηλότερο ύψος, ώστε να μπορούν όλοι να ελέγχουν με ασφάλεια τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Πώς μπορώ να ενισχύσω την ασφάλεια του σπιτιού μου; Τα κλειδιά δεν θα πρέπει να δίνονται σε τρίτους (π.χ. παρκαδόροι) ούτε θα πρέπει να τα αφήνουμε εκτεθειμένα σε κοινή θέα. Επίσης αντίγραφα θα πρέπει να βγάζουμε σε κλειθροποιούς της εμπιστοσύνης μας. Για τα αναβαθμισμένα μοντέλα πορτών ασφαλείας με σύστημα immobilizer, ακόμη κι εάν αντιγραφεί το κλειδί είναι αδύνατον να ξεκλειδώσει την πόρτα εάν πρώτα δεν πραγματοποιηθεί η διαδικασία καταχώρισης του νέου κλειδιού στη μνήμη της κλειδαριάς. Η αποσφράγιση των κλειδιών θα πρέπει να γίνεται πάντοτε παρουσία του πελάτη ενώ κάτοχοι κλειδιών θα πρέπει να είναι όλα τα μέλη της οικογένειας που ζουν στο σπίτι. Εφόσον δεν υπάρχει θυρίδα, κάποιο πολύ κοντινό συγγενικό μας πρόσωπο θα πρέπει να έχει ένα αντίγραφο για περίπτωση ανάγκης. Τι επιπλέον μου προσφέρει το Kryptos; Το σύστημα αόρατης κλειδαριάς Kryptos που λειτουργεί χωρίς κλειδί εξασφαλίζει την επιπλέον προστασία που χρειάζεστε, αφού είναι αδύνατον να εντοπιστεί και να παραβιαστεί, ακόμη κι αν καταστραφεί η κλειδαριά ασφαλείας. Τι επιπλέον πρέπει να κάνω για τη συντήρηση της πόρτας μου; Τίποτε απολύτως. Τα προϊόντα της Porta Block εγγυώνται από κατασκευής τους αντοχή και απροβλημάτιστη χρήση για δεκαετίες. Πώς μπορώ να εξοφλήσω την αγορά μου; Με μετρητά ή σε έως και 24 άτοκες δόσεις.

13 Γιατί Porta Block; λόγοι για να προτιμήσετε την Porta Block. Στην Porta Block κάθε καινούρια συνεργασία, είναι και μια καινούρια πρόκληση. Γιατί διαθέτουμε πολύχρονη πείρα και την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις σε κάθε περίπτωση. Γιατί επενδύουμε πολλά στην προσωπική επαφή. Έτσι αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, δίνοντας λύσεις σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί αξίες μας είναι η συνέπεια, η ποιότητα και ο επαγγελματισμός. Γιατί τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητά τους. Γιατί θέλουμε να προσφέρουμε συνεχώς νέα, καινοτόμα προϊόντα, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη. Γιατί μόνο σ εμάς θα βρείτε το Kryptos, το νέο, επαναστατικό σύστημα αόρατης πρόσθετης κλειδαριάς για την επιπλέον ασφάλεια που χρειάζεστε. Γιατί ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για ειδικές κατηγορίες ανθρώπων, όπως τα παιδιά ή οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα. Οι πόρτες Porta Block διαθέτουν προαιρετικά και δεύτερο «ματάκι» σε χαμηλότερο ύψος, ώστε να μπορούν όλοι να ελέγχουν με ασφάλεια τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. ενσωματωμένο σύρτη ασφαλείας εσωτερικά, ο σύρτης δεν αφήνει την πόρτα να ανοίξει ούτε κατά το ελάχιστο, ακόμη και με το ίδιο της το κλειδί. Γιατί όλα τα προϊόντα μας έχουν άριστη σχέση ποιότητας - τιμής. Γιατί διαθέτουμε δικά μας, έμπειρα συνεργεία κατασκευής και τοποθέτησης των προϊόντων μας. Γιατί διαθέτουμε το καλύτερο after sales service της αγοράς και είμαστε συνεχώς δίπλα σας, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη πριν, αλλά και μετά την πώληση. Γιατί η τοποθέτηση των πορτών ασφαλείας Porta Block γίνεται με την πάκτωση σε ακανόνιστο σχηματισμό πίρων 20mm μέσα στον τοίχο σε βάθος έως 25εκ., στη συνέχεια συγκολλείται η ατσαλόκασα πάνω σε αυτούς και τέλος τσιμεντάρεται με λευκό τσιμέντο το κενό μεταξύ τοίχου και κάσας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε απολύτως συμπαγή κατασκευή με πολύ μεγάλη αντιδιαρρηκτική προστασία. Γιατί οι πόρτες Porta Block προσφέρουν ενισχυμένη προστασία, αφού όταν κλείσετε τον

14 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Δοκιμάσαμε τα πάντα! Η Porta Block δεν ανοίγει με τίποτα!

15 12 13 θωρακισμενεσ πορτεσ ασφαλειασ Θωρακίζουν τη γαλήνη του σπιτιού σας.

16 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Θωράκιση Tέσσερα επίπεδα ασφάλειας, τετραπλή προστασία! H Porta Block διατίθεται σε τέσσερις τύπους θωράκισης, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και προτίμηση. Απλή θωράκιση Shell (14 σημεία) Τεχνικά χαρακτηριστικά Ατσάλινα φύλλα 1.0mm γαλβανισµένα, ενωµένα µε κάθετες και οριζόντιες νευρώσεις Μεταλλική γαλβανισμένη κάσα πάχους 2mm κλειστού τύπου 14 σηµεία ασφαλείας Κλειδαριά κυλίνδρου Securemme µε κύλινδρο Κ2 και προστατευτικό Defender Securemme Σύρτης ασφαλείας νυκτός Porta Block Ρυθµιζόµενοι ατσάλινοι μεντεσέδες βαρέως τύπου µε ρουλεµάν Πλάκα μαγγανίου για προστασία της κλειδαριάς Το µοντέλο Shell προσφέρεται µε λείες επιφάνειες και γραµµικά σχέδια σε ένδεκα (11) διαφορετικές αποχρώσεις (CPL) Ηχοµονωτικό και θερµοµονωτικό υλικό (προαιρετικά) Αυτόµατος ανεµοφράκτης Πανοραµική διόπτρα 180 ο Διπλό περιµετρικό λάστιχο στην πόρτα και στην κάσα για ακόµα µεγαλύτερη θερµοµόνωση και ηχοµόνωση Τυποποιηµένες διαστάσεις Παραγωγικά πόµολα αλουµινίου σε Mat Nickel ή Bronze απόχρωση 3 Χρόνια εγγύηση 5 max ,0 1 min. Αντιδιαρρηκτική προστασία Δυνατότητα κωδικοποίησης Αξιοπιστία Μέση τιμή

17 Η ασφάλεια που θέλατε, όπως τη θέλατε! Ενισχυμένη θωράκιση Rock (17 σημεία) Τεχνικά χαρακτηριστικά Ατσάλινα φύλλα 1.25mm γαλβανισμένα, ενωμένα με κάθετες και οριζόντιες νευρώσεις Μεταλλική γαλβανισμένη κάσα πάχους 2mm κλειστού τύπου Ρυθμιζόμενοι ατσάλινοι μεντεσέδες βαρέως τύπου με ρουλεμάν 17 σημεία ασφαλείας Κλειδαριά CISA κυλίνδρου (τεχνολογία με γρανάζια και καταπέλτη). Επιλογή κυλίνδρου CISA AP3 S ή RS3 S. Επιστόμιο προστασίας κλειδαριάς από χυτευτό ενισχυμένο ατσάλι CISA Defender Σύρτης ασφαλείας νυκτός Porta Block Μηχανικό σύστημα αυτόματου κλειδώματος Auto.lock (προεραιτικά) Αντιδιαρρηκτικό σύστημα KRYPTOS που εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια (προεραιτικά) Συναγερμός αποτροπής διαρρήξεων SLA.ALARM (προεραιτικά) Κλάση 4 Πλάκα μαγγανίου για προστασία της κλειδαριάς Συνδυάζει όλα τα υλικά επένδυσης (CPL, PVC, φυσικό καπλαμά, λάκα, κόντρα πλακέ θαλάσσης, τεχνοτροπίες, γυαλί, μάρμαρο, τσιμεντοκονία και αλουμίνιο), όλα τα χρώματα και όλα τα σχέδια Ηχομονωτικό και θερμομονωτικό υλικό Αυτόματος ανεμοφράκτης Πανοραμική διόπτρα 180 ο Διπλό περιμετρικό λάστιχο στην πόρτα και στην κάσα για ακόμα μεγαλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση Διαστάσεις κατά παραγγελία Αναβαθμισμένα πόμολα CONVEX σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων 5 max ,9 8 Χρόνια εγγύηση min. Αντιδιαρρηκτική προστασία Δυνατότητα κωδικοποίησης Αξιοπιστία Μέση τιμή

18 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Θωράκιση Η Pandora είναι μία μη ανιχνεύσιμη κρύπτη στο επάνω μέρος της πόρτας ασφαλείας Revolution, μέσα στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια έγγραφα και τιμαλφή. (προεραιτικά) Πρωτοποριακή θωράκιση Revolution (17 σημεία) Τεχνικά χαρακτηριστικά Η Revolution διαθέτει ηλεκτρομηχανική κλειδαριά Iseo Fiam X1R κυλίνδρου (τεχνολογία με γρανάζια και καταπέλτη) η οποία είναι μη ανιχνεύσιμη εξωτερικά, αφού δεν έχουμε οπτική επαφή. Ξεκλειδώνει με τηλεκοντρόλ RC, με δακτυλικό αποτύπωμα ή με Smartphone. Oι πίροι της Revolution διαθέτουν έξτρα ατσάλινους γάντζους για περισσότερη ασφάλεια και αντιδιαρρηκτική προστασία Ατσάλινα φύλλα 1.25mm γαλβανισμένα, ενωμένα με κάθετες και οριζόντιες νευρώσεις Μεταλλική γαλβανισμένη κάσα πάχους 2mm κλειστού τύπου Κρυφοί ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου 17 σημεία ασφαλείας Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά Iseo Fiam X1R κυλίνδρου αυτόματου κλειδώματος (τεχνολογία με γρανάζια και καταπέλτη). Επιλογή κυλίνδρου CISA AP3 S ή RS3 S. Η κλειδαριά ειναι εμφανής μόνο εσωτερικά, ενώ εξωτερικά είναι Α Ο Ρ Α Τ Η Pandora μία μη ανιχνεύσιμη κρύπτη στο επάνω μέρος της πόρτας για φύλαξη εγγράφων και τιμαλφών. (προεραιτικά) Σύρτης ασφαλείας νυκτός Porta Block Πλάκα μαγγανίου για προστασία της κλειδαριάς Συνδυάζει όλα τα υλικά επένδυσης (CPL, PVC, φυσικό καπλαμά, λάκα, κόντρα πλακέ θαλάσσης, τεχνοτροπίες, γυαλί, μάρμαρο, τσιμεντοκονία και αλουμίνιο), όλα τα χρώματα και όλα τα σχέδια Ηχομονωτικό και θερμομονωτικό υλικό Αυτόματος ανεμοφράκτης Πανοραμική διόπτρα 180 ο Διπλό περιμετρικό λάστιχο στην πόρτα και στην κάσα για ακόμα μεγαλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση Διαστάσεις κατά παραγγελία Αναβαθμισμένα πόμολα CONVEX σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων 5 Μεγ ,4 2 1 Ελάχ. Αντιδιαρρηκτική προστασία Δυνατότητα κωδικοποίησης Αξιοπιστία Μέση τιμή

19 Η ασφάλεια που θέλατε, όπως τη θέλατε! στη revolution δεν υπαρχει συμβατικη κλειδαρια με κλειδι. η κλειδαριά δεν φαίνεται είναι αόρατη και η πορτα ανοιγει μονο με τηλεκοντρολ η προαιρετικα με χρηση app απο το smartphone σας Η smartphone εφαρμογή της Revolution είναι συμβατή με Ιphone, Blackberry και Android λειτουργικό σύστημα 8 Χρόνια εγγύηση

20 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Θωράκιση Το σύστημα αόρατης κλειδαριάς KRYPTOS εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια Απόλυτη θωράκιση Diamond (25 σημεία) Τεχνικά χαρακτηριστικά Νευρώσεις τεχνολογίας Down Force υψηλής αντιδιαρρηκτικής προστασίας Διπλή κλειδαριά CISA κυλίδρων (τεχνολογία με γρανάζια και καταπέλτη) ύψιστης αντιδιαρηκτικής προστασίας που συνδιάζει τους δύο κορυφαίους κύλινδρους AP3 S και RS3 S του οίκου CISA 5 Μεγ. 4 5, Ελάχ. Ατσάλινα φύλλα 1.5mm γαλβανισμένα, με κάθετες και οριζόντιες νευρώσεις Μεταλλική γαλβανισμένη κάσα πάχους 2mm κλειστού τύπου 3 ρυθμιζόμενοι ατσάλινοι μεντεσέδες βαρέως τύπου με ρουλεμάν 25 σημεία ασφαλείας Σύρτης ασφαλείας νυκτός Porta Block Νευρώσεις τεχνολογίας Down Force (διπλά νεύρα) υψηλής αντιδιαρρηκτικής προστασίας Διπλή κλειδαριά CISA κυλίδρων (τεχνολογία με γρανάζια και καταπέλτη) ύψιστης αντιδιαρρηκτικής προστασίας που συνδυάζει τους 2 κορυφαίους κυλίνδρους του οίκου CISA AP3 S και RS3 S. Επιστόμιο προστασίας κλειδαριάς από χυτευτό ενισχυμένο ατσάλι CISA Defender Αντιδιαρρηκτικό σύστημα KRYPTOS που εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια Συναγερμός αποτροπής διαρρήξεων SLA.ALARM Μηχανικό σύστημα αυτόματου κλειδώματος Auto.lock Πυραντίσταση (προεραιτικά) Πλάκα μαγγανίου για προστασία της κλειδαριάς, του Kryptos και του σύρτη ασφαλείας νυκτός Συνδυάζει όλα τα υλικά επένδυσης (CPL, PVC, φυσικό καπλαμά, λάκα, κόντρα πλακέ θαλάσσης, τεχνοτροπίες, γυαλί, μάρμαρο, τσιμεντοκονία και αλουμίνιο), όλα τα χρώματα και όλα τα σχέδια Ηχομονωτικό και θερμομονωτικό υλικό Αυτόματος ανεμοφράκτης Πανοραμική διόπτρα 180 ο Διπλό περιμετρικό λάστιχο στην πόρτα και στην κάσα για ακόμα μεγαλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση Διαστάσεις κατά παραγγελία Αναβαθμισμένα πόμολα CONVEX σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων Αντιδιαρρηκτική προστασία Δυνατότητα κωδικοποίησης Αξιοπιστία Μέση τιμή

21 Η ασφάλεια που θέλατε, όπως τη θέλατε! Εξαιρετική στατική και δυναμική συμπεριφορά σε στατικά και κρουστικά φορτία Άριστη στρεπτική ακαμψία 15 Χρόνια εγγύηση

22 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Κλειδαριές Η Porta Block συνεργάζεται με όλες τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες κλειδαριών και σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας στην Ευρώπη. Από τις παραδοσιακές σιδερένιες κλειδαριές μέχρι τα νέα προηγμένα συστήματα ηλεκτρονικών καρτών, τα προϊόντα που προσφέρουμε στους πελάτες μας ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις στον τομέα της ασφάλειας. Κλειδαριά Astral S Ασφάλεια και καλή δυνατότητα κωδικοποίησης O κύλινδρος Astral S είναι ιδανικός για εφαρμογές μεσαίας ασφάλειας: κατοικίες, βιομηχανίες θωρακισμένων θυρών, καταστήματα και μικρά γραφεία. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ Υψηλή αντοχή στη θραύση και στην αφαίρεση, χάρη στον κύλινδρο σφραγίδα, έναν ατσάλινο πυρήνα που είναι ορατός ακόμα και με τον κύλινδρο τοποθετημένο στην πόρτα Υψηλή αντοχή στη σφυρηλάτηση ή στην κρούση, χάρη στο μηχανισμό BKP (Bump Key Power) Υψηλή αντοχή στην τεχνική διάρρηξης με αποτύπωση ή κερί, χάρη στο BKP και στην ειδική διαμόρφωση των ελατηρίων Υψηλή αντοχή στη διάτρηση, χάρη στο σύστημα κωδικοποίησης (όλοι οι πίροι και οι οδηγοί, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι και στις δύο πλευρές του κυλίνδρου) από ενισχυμένο ατσάλι ΕΝ1303: 2005 Attack Resistance: 0/1/2 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ Σύστημα κωδικοποίησης με 10 πίρους σε δύο σειρές Πάνω από πιθανούς συνδυασμούς, δηλαδή διαφορετικά κλειδιά ΕΝ1303: 2005 Key Related Security: 1/2/3/4/5/6 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Το σύστημα κωδικοποίησης με 10 πίρους περιέχει άριστη δυναμικότητα στη διαχείριση των εισόδων. Παράδειγμα: διαφορετικοί κύλινδροι για ένα master key. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ελεγμένος έως χιλιάδες κύκλους. ΕΝ 1303: 2005 Durability: 4/5/6 5 Μεγ Ασφάλεια Δυνατότητα κωδικοποίησης Αξιοπιστία Μέση τιμή 4 Ελάχ. Cisa Defender Επιστόμιο προστασίας για κλειδαριές θωρακισμένων θυρών. Τα επιστόμια είναι ευδιάκριτα από την εξωτερική πλευρά ώστε να αποτελούν ισχυρό αποτρεπτικό παράγοντα κατά κακόβουλων ατόμων και μια πραγματική θωράκιση που περιβάλλει τον κύλινδρο και εμποδίζει την πρόσβαση με εργαλεία διάρρηξης. Είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία για διάφορους τύπους θυρών. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Μονοκόμματο σώμα από χυτευτό ενισχυμένο ατσάλι. Περιστροφέας από γυαλισμένο επιχρωμιωμένο ενισχυμένο ατσάλι. Διαμπερείς βίδες. Εύκολη σύνδεση στο σκελετό της πόρτας.

23 20 21 Κλειδαριά Omega Plus ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ OMEGA Ο υψηλής τεχνολογίας μηχανισμός με γρανάζια που διαθέτει (κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία) αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος της κλειδαριάς παρέχοντας ταυτόχρονα αθόρυβη λειτουργία. Η κλειδαριά αντικαθιστά τους πιο γνωστούς τύπους κλειδαριάς ασφαλείας θωρακισμένης πόρτας. (CISA, ATRA, MOTTURA, POTENT, TESIO, SECUREMME κλπ.) 1. Η κλειδαριά OMEGA PLUS παραδίδεται με ένα μπλε σφραγισμένο σακουλάκι το οποίο περιέχει: τρία πτυσσόμενα κλειδιά με πράσινη ένδειξη (1 η ζωή) και μια κάρτα ιδιοκτησίας μπλε χρώματος, απαραίτητη για να έχει ο χρήστης τη δυνατότητα κατασκευής επιπλέον κλειδιών OMEGA. Η κατασκευή των κλειδιών OMEGA γίνεται μόνο από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα OMEGA SECURITY POINT από ηλεκτρονική μηχανή υψίστης ακριβείας, αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας. 2. Επιπλέον, μέσα στο μπλε σακουλάκι θα βρείτε ένα σακουλάκι άσπρου χρώματος το οποίο περιέχει: α) ένα κλειδί με κίτρινη ένδειξη (2 η ζωή) β) μια κάρτα ιδιοκτησίας μπλε χρώματος με τον κίτρινο και τον κόκκινο κωδικό (3 η ζωή). α) Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε εύκολα και μόνοι σας να ακυρώσετε τα κλειδιά με την πράσινη ένδειξη (1 η ζωή), απλά και μόνο λειτουργώντας το κλειδί με την κίτρινη ένδειξη στην κλειδαριά. Προσοχή! Στην περίπτωση που λειτουργήσετε το κίτρινο κλειδί δεν μπορείτε να ξαναγυρίσετε στην 1 η ζωή. β) Η κάρτα αυτή αναγράφει τον κωδικό της 2 η και της 3 η ς ζωής (στην 3 η ζωή δίνεται μόνο ο κωδικός και όχι κλειδί) και είναι απαραίτητη στον χρήστη για την κατασκευή επιπλέον κλειδιών OMEGA, από τα εξειδικευμένα καταστήματα OMEGA SECURITY POINT. Η κλειδαριά OMEGA PLUS παραδίδεται με έναν βασικό συνδυασμό και καινοτομεί με την παροχή δύο επιπλέον συνδυασμών αλλαγής. Η αλλαγή του συνδυασμού μπορεί να γίνει εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη. Διαθέτει πρακτικό πτυσσόμενο κλειδί και είναι εγκεκριμένη από το Ιταλικό ISTITUTO GIORDANO.

24 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Κλειδαριές Κύλινδρος Cisa AP3 S Υψηλή ασφάλεια, καλή δυνατότητα κωδικοποίησης και τεχνική εξυπηρέτηση άκρως επαγγελματική (CISA Solution Partner) ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ Κλειδί: PCT/EP99/07611 Κύλινδρος - σφραγίδα (Sigillo): Β02003U ΒΚΡ: κατατεθειμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ICIM EN 1303: C62 - Ευρώπη Attack Resistance: βαθμός 2 Key Related Security: βαθμός 6 Durability: βαθμός 6 SKG** - Ολλανδία Ghost - Ρωσία Ασφάλεια Δυνατότητα κωδικοποίησης Αξιοπιστία 5 Μεγ. 4 4,7 Μέση τιμή Ελάχ.

25 22 23 Ο κύλινδρος AP3 S προορίζεται για εφαρμογές υψηλής ασφάλειας σε κατοικίες και στη βιομηχανία των θωρακισμένων θυρών. Στη διαχείριση των εισόδων παρέχει καλή δυναμικότητα για επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, πανεπιστήμια, νοσοκομεία. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ Υψηλή αντοχή στη θραύση και στην αφαίρεση, χάρη στον κύλινδρο-σφραγίδα, έναν ατσάλινο πυρήνα που είναι ορατός ακόμα και με τον κύλινδρο τοποθετημένο στην πόρτα. Υψηλή αντοχή στη σφυρηλάτηση ή στην κρούση, χάρη στο μηχανισμό BKP (Bump Key Power). Υψηλή αντοχή στην τεχνική διάρρηξης με αποτύπωση ή κερί, χάρη στο ΒΚΡ και στην ειδική διαμόρφωση των ελατηρίων. Υψηλή αντοχή στη διάτρηση, χάρη στο σύστημα κωδικοποίησης, (όλοι οι πίροι και οι οδηγοί, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι και στις δύο πλευρές του κυλίνδρου) από ενισχυμένο ατσάλι. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Το σύστημα κωδικοποίησης με 11 πίρους παρέχει άριστη δυναμικότητα στη διαχείριση των εισόδων. Παράδειγμα: διαφορετικοί κύλινδροι για ένα master key. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ελεγμένος έως κύκλους. ΕΝ1303: 2005 Durability: 4/5/6 ΕΝ1303: 2005 Attack Resistance: 0/1/2 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ Πατενταρισμένο κλειδί, που προστατεύεται από την παράνομη αντιγραφή. Δυσκολότερη αντιγραφή χάρη στο κινούμενο με ελατήριο στοιχείο. Κάρτα Ασφαλείας για την εξουσιοδοτημένη αντιγραφή των κλειδιών από τους CISA Solution Partner και την CISA. Σύστημα κωδικοποίησης με 11 πίρους σε 3 σειρές. Έως 40 εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς, δηλαδή διαφορετικά κλειδιά, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών προφίλ. ΕΝ1303: 2005 Key Related Security: 1/2/3/4/5/6 ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Αντιγραφή του κλειδιού από τους CISA Solution Partner και την CISA, με την Κάρτα Ασφαλείας. Δυσκολότερη αντιγραφή κλειδιού χάρη στο κινούμενο με ελατήριο στοιχείο. Διαφανής λαβή Ali, για μέγιστη στιβαρότητα και άνεση. Καλή δυνατότητα κωδικοποίησης. Κύλινδρος-σφραγίδα, με υψηλή ασφάλεια στη θραύση και στην αφαίρεση. ΒΚΡ, υψηλή αντοχή στη σφυρηλάτηση ή στην κρούση. Πιστοποιητικό Attack Resistance βαθμός 2, για θωρακισμένες πόρτες κατηγορίας από 4 έως 6 σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ1627. Το CISA Solution Partner είναι το δίκτυο ασφάλειας της CISA, το οποίο αποτελείται από επαγγελματίες στους οποίους η CISA διαθέτει εκπαίδευση και καινοτόμα εργαλεία λογισμικού για την υλοποίηση συστημάτων κωδικοποίησης. Για το λόγο αυτό οι CISA Solution Partner είναι σε θέση να παρέχουν άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες αντιγραφής και κωδικοποίησης και να βοηθούν τον πελάτη στην επιλογή εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων.

26 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Κλειδαριές Κύλινδρος Cisa RS3 S Ό,τι πιο προηγμένο αναφορικά με την ασφάλεια και τη δυνατότητα κωδικοποίησης μόνο από την CISA. ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ Κλειδί: κατατεθειμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Κύλινδρος - σφραγίδα (Sigillo): Β02003U ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ICIM EN 1303: C62 - Ευρώπη Attack Resistance: βαθμός 2 Key Related Security: βαθμός 6 Durability: βαθμός 6 Ghost - Ρωσία Ασφάλεια Δυνατότητα κωδικοποίησης Αξιοπιστία 5 Μεγ. 4 5 Μέση τιμή Ελάχ.

27 24 25 Ο κύλινδρος RS3 S είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η CISA. Ιδανικός για εφαρμογές υψηλής ασφάλειας σε κατοικίες και στη βιομηχανία των θωρακισμένων θυρών. Στη διαχείριση των εισόδων είναι τέλειος για επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, πανεπιστήμια και νοσοκομεία που έχουν πολύπλοκες ιεραρχικές δομές. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ Υψηλή αντοχή στη θραύση και στην αφαίρεση, χάρη στον κύλινδρο-σφραγίδα, έναν ατσάλινο πυρήνα που είναι ορατός ακόμα και με τον κύλινδρο τοποθετημένο στην πόρτα. Υψηλή αντοχή στη σφυρηλάτηση (bumping) ή στην κρούση, χάρη στην αδυναμία εύρεσης ακατέργαστων κλειδιών, στη δυσκολία χειρισμού των υφιστάμενων κωδικοποιημένων κλειδιών ώστε να φτιάξουμε ένα power key καθώς και στο μεγάλο αριθμό πίρων μικρών διαστάσεων ακτινικά τοποθετημένων. Υψηλή αντοχή στην τεχνική διάρρηξης με αποτύπωση ή κερί, χάρη στο μεγάλο αριθμό πίρων μικρών διαστάσεων ακτινικά τοποθετημένων. Υψηλή αντοχή στη διάτρηση με το σύστημα κωδικοποίησης (πίροι και οδηγοί) από ενισχυμένο ατσάλι. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Μέγιστη δυναμικότητα, χάρη στο ακτινικό σύστημα κωδικοποίησης, με έως 19 πίρους σε 5 σειρές. Έως 85 εκατομμύρια διαφορετικούς κυλίνδρους για ένα κύριο κλειδί, ώστε να λυθούν οι διαφορετικές απαιτήσεις διαχείρισης των εισόδων. Άλλες δυνατότητες διαμόρφωσης κατόπιν παραγγελίας. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ελεγμένος έως κύκλους. ΕΝ1303: 2005 Durability: 4/5/6 ΕΝ1303: 2005 Attack Resistance: 0/1/2 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ Πατενταρισμένο κλειδί, που προστατεύεται από την παράνομη αντιγραφή. Δυσκολότερη αντιγραφή γιατί διαθέτει ένα διαμορφωμένο κινητό στοιχείο. Κάρτα Ασφαλείας για την εξουσιοδοτημένη αντιγραφή των κλειδιών, που μπορεί να γίνει μόνο από την CISA. Ακτινικό σύστημα κωδικοποίησης, με έως 19 πίρους και 5 σειρές. Έως 8 δισεκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς, δηλαδή διαφορετικά κλειδιά. ΕΝ1303: 2005 Key Related Security: 1/2/3/4/5/6 ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Αντιγραφή του κλειδιού μόνο από την CISA με την Κάρτα Ασφαλείας. Κλειδί που αντιγράφεται πιο δύσκολα χάρη στο νέο προφίλ του κινητού στοιχείου. Νέα διαφανής λαβή Ali, για μέγιστη στιβαρότητα και άνεση. Δυνατότητα κωδικοποίησης σχεδόν χωρίς περιορισμούς. Ο κύλινδρος RS3 S είναι συμβατός με τον RS3. Το νέο κλειδί RS3 S εισέρχεται στον κύλινδρο RS3, αλλά όχι το αντίθετο. Κύλινδρος - σφραγίδα, με υψηλή ασφάλεια στη θραύση και στην αφαίρεση. Υψηλή αντοχή στη σφυρηλάτηση ή στην κρούση. Λειτουργία έκτακτης ανάγκης, χάρη στο παρεχόμενο ωστήριο διπλής εισόδου. Πιστοποιητικό Attack Resistance βαθμός 2, για θωρακισμένες πόρτες κατηγορίας από 4 έως 6 σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ1627.

28 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Ξύλινες Πόρτες Ασφαλείας Κλασικά Σχέδια 02 Wood C3360 Wood C Wood C kastro 1050

29 Wood C kastro Wood C kastro Wood C3500

30 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Ξύλινες Πόρτες Ασφαλείας Κλασικά Σχέδια 07 Wood C Wood C Wood C3110 Wood C Wood C Wood C4040

31 Wood C Wood C Wood C Wood C Wood C Wood C6010

32 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Ξύλινες Πόρτες Ασφαλείας Μοντέρνα Σχέδια 02 Wood Μ9600 gl black 01 Wood Μ9600 gl grey 03 Wood Flat

33 Wood M Wood BALI 06 Wood BALI

34 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Ξύλινες Πόρτες Ασφαλείας Μοντέρνα Σχέδια 08 Wood M Wood M Wood M4100

35 Wood M Wood skala 12 Wood bali

36 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Ξύλινες Πόρτες Ασφαλείας Μοντέρνα Σχέδια 14 Wood M Wood M Wood M4200

37 Wood M Wood M Wood M9040

38 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Πόρτες Ασφαλείας Αλουμινίου Κλασικά Σχέδια 02 Al Classic Al Classic Al Classic 3112

39 Al Classic Al Classic Al Classic Al Classic Al Classic Al Classic 6110

40 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Πόρτες Ασφαλείας Αλουμινίου Κλασικά Σχέδια 10 Al Classic Al Classic Al Classic Al Classic Al Classic Al Classic 6250

41 Μοντέρνα Σχέδια Al Modern Si Al Modern Al Modern Al Modern Al Modern Al Modern 3392

42 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Πόρτες Ασφαλείας Αλουμινίου Μοντέρνα Σχέδια 07 Al Modern Al Modern Al Modern Al Modern Si Al Modern Si Al Modern Si 3245

43 Πόμολα πομολα, λαβες και ΥΔΡΙΕΣ Στην Porta block διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από πόμολα, λαβές και υδρίες σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια

44 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Πόμολα Καινοτομία στο σχεδιασμό. Σημασία στη λεπτομέρεια

45 Αγγίξτε την τελειότητα! Σε κάθε Porta Block, η ασφάλεια και η αντοχή είναι δεδομένα. Για τα υπόλοιπα, η επιλογή είναι δική σας! Διακοσμήστε την πόρτα σας όπως ακριβώς την ονειρεύεστε, μέσα από μια τεράστια ποικιλία συνδυασμών και προτάσεων σε πόμολα και μπάρες

46 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Πόμολα

47 Αγγίξτε την τελειότητα!

48 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Έργα Πόρτα ασφαλείας εξωτερικού χώρου, με επένδυση αλουμινίου και μεταλλικό πλαίσιο με καθρέφτη, που αναδεικνύει την αρχιτεκτονική διακόσμηση της εισόδου. Πόρτα ασφαλείας εξωτερικού χώρου από ξύλο σε γήινη απόχρωση που δένει αρμονικά με την πέτρινη επένδυση της εισόδου.

49 46 47 Πόρτα ασφαλείας εξωτερικού χώρου από ξύλο, σε κλασική γραμμή με μασίφ κάγκελο ασφαλείας. Πόρτα ασφαλείας εξωτερικού χώρου από ξύλο σε γήινη απόχρωση που δένει αρμονικά με την πέτρινη επένδυση της εισόδου.

50 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Έργα Πόρτα ασφαλείας εξωτερικού χώρου, με επένδυση αλουμινίου, σε μοντέρνα λιτή γραμμή με εντυπωσιακές μεταλλικές λεπτομέρειες. Πόρτα ασφαλείας εξωτερικού χώρου με μεταλλικές μπάρες, που συνδυάζει επιφάνειες από ΙΝΟΧ, γυαλί και ξύλο.

51 Πόρτα ασφαλείας εξωτερικού χώρου, με επένδυση αλουμινίου, σε μοντέρνα λιτή γραμμή με εντυπωσιακές μεταλλικές λεπτομέρειες

52 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Έργα Πόρτα ασφαλείας εξωτερικού χώρου, από αλουμίνιο σε απόχρωση ξύλου, με διπλό σταθερό υαλοπίνακα ασφαλείας και 3 φεγγίτες ασφαλείας.

53 Πόρτα ασφαλείας εξωτερικού χώρου με μασίφ κάγκελα, που συνδυάζει επιφάνειες από μέταλλο, γυαλί και ξύλο

54 Πόρτες Εσωτερικού Χώρου

55 52 53 πορτεσ εσωτερικου χωρου πολυτελεια. αντοχη. λειτουργικοτητα.

56 Πόρτες Εσωτερικού Χώρου Ξύλο. Έμπνευση. Δημιουργία. Υπερέχουν φυσικά! 01 TRIESTE INOX_καρυδια 02 CASTELI INOX_κερασια 03 FARNETI INOX_WENGE Porta Block Πόρτες Εσωτερικού Χώρου Laminate Στιλ και άποψη... εκ των έσω! Η σειρά Inner Line της Porta Block προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής στην αγορά των θυρών εσωτερικού χώρου. Οι πόρτες της σειράς Inner Line είναι επικαλυμμένες εξωτερικά με μελαμίνη, ενώ εσωτερικά διαθέτουν χαρτοκυψέλη επικαλυμμένη με πλακάζ και mdf και ξεχωρίζουν για την υψηλή αντοχή τους στην υγρασία και στο νερό. Ο σκελετός τους αποτελείται από λευκή πριστή ξυλεία που εσωτερικά ενισχύεται με αδρανή χαρτοκυψέλη. Η κάσα τους διατίθεται σε οβάλ όψη και σε διαστάσεις πλάτους ανά 5cm. Οι πόρτες διαθέτουν 3 μεντεσέδες για καλύτερη στήριξη και αντοχή, καθώς και ειδικό λάστιχο περιμετρικά της κάσας το οποίο επιτυγχάνει υψηλό βαθμό θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Διαθέτουν πόμολα Convex, συνοδεύονται από εγγύηση 3 χρόνων και διατίθενται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις ξύλου καθώς επίσης και σε λευκό χρώμα.

57 Υψηλή αισθητική που αναδεικνύει την αρχιτεκτονική διακόσμηση κάθε χώρου! RODI_SBIANCATO 05 RODI_WENGE 06 SKALA_κερασια 07 BOSELI_καρυδια 08 TRIESTE INOX_WENGE 09 TRIESTE_SBIANCATO

58 Πόρτες Εσωτερικού Χώρου 01 p 1 02 p 2 03 p 4 Porta Block Πόρτες Εσωτερικού Χώρου PVC Design και λειτουργικότητα κάθε μέρα! Η σειρά PVC Plus είναι η μοντέρνα πρόταση στις πόρτες εσωτερικού χώρου, που συνδυάζει καινοτόμο σχεδιασμό, πρακτικότητα και αντοχή! Οι πόρτες της σειράς PVC Plus είναι επικαλυμμένες εξωτερικά με υψηλής αντοχής pvc thermofoil και εσωτερικά διαθέτουν μονωτικό υλικό dow με πλακάζ και mdf. Οι ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι προϊόντα πολυμερισμού με εξασφαλισμένα standards ασφάλειας και υγιεινής. Είναι απαλλαγμένες από κάδμιο και φορμαλδεΰδη, ώστε να είναι κατάλληλες για τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένες από τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής και δεν παρουσιάζουν κίνδυνο κατά την επεξεργασία και τη χρήση τους, καθώς τηρούν τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές DIN & DIN Οι πόρτες PVC Plus διατίθενται σε οβάλ κάσωμα, σε διαστάσεις πλάτους ανά 5cm. Διαθέτουν πόμολα Convex και κλειδαριά κυλίνδρου - ομφαλού, συνοδεύονται από εγγύηση 5 ετών και παράγονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

59 p p p g g pc 1

60 Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

61 58 59 Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας κοιμηθείτε με τις πόρτες ανοιχτές!

62 Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας Δοκιμάσαμε τα πάντα! Δεν ανοίγουν με τίποτα! Porta Block Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας 15 Χρόνια εγγύηση Νιώστε ασφαλείς, όλες τις εποχές! Είναι ωραίο να κοιμάσαι και να μπαίνει το αεράκι στο δωμάτιο Τώρα μπορείτε να αισθάνεστε συνεχώς ασφαλείς στο σπίτι σας, ακόμη και με τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές! Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας της Porta Block είναι απαραβίαστα, προσαρμόζονται στα υπάρχοντα κουφώματα και πτύσσονται για να αφήνουν ελεύθερο όλο το χώρο. Είναι ιδανικά για εξοχικές κατοικίες, σπίτια, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους. Κατασκευασμένα από μασίφ ατσαλοσίδερο, σχεδιασμένα για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία, συνδυάζουν πτυσσόμενη και ανοιγόμενη κίνηση και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, Ral και Raf. Τα πτυσσόμενα κάγκελα Porta Block συνδέονται με μασίφ ατσάλινους πίρους και πριτσίνια, βαρέως τύπου. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, δεν χρειάζονται συντήρηση και δεν διαβρώνονται από την υγρασία. Τα πτυσσόμενα κάγκελα της Porta Block διατίθενται σε 4 διαφορετικούς τύπους, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς στον τομέα της ασφάλειας! 01_Hercules Μασίφ πλακέ διπλό γαλβανισμένο ατσαλοσίδερο 5χ20mm 02_Vulcan Μασίφ τετράγωνο διπλό γαλβανισμένο ατσαλοσίδερο 12χ12mm

63 _Atlas Μασίφ πλακέ διπλό γαλβανισμένο ατσαλοσίδερο 8χ20mm 04_Titan Μασίφ πλακέ τετραπλό γαλβανισμένο ατσαλοσίδερο 5χ20mm Υλικό - κατασκευή Στήριξη Ασφάλεια Μασίφ γαλβανισμένο και ηλεκτροστατικά βαμμένο ατσαλοσίδερο Περιστροφικός άξονας. Mεταλλική κάσα στήριξης ασφαλείας και περιστροφικός άξονας. Mεταλλική κάσα στήριξης ασφαλείας και μεντεσέδες βαρέως τύπου. Λουκέτο τάκου και κλειδαριά ασφαλείας με πρόσβαση μόνο εσωτερικά. Διατίθενται σε όλα τα χρώματα RAL, αλλά και ειδικούς χρωματισμούς της επιλογής σας. Λουκέτο με ορειχάλκινο σώμα και ολική ατσάλινη επένδυση με ειδική antidrill προστασία, κατασκευασμένη για εξωτερική χρήση. Ατσάλινοι μεντεσέδες.

64 Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Δοκιμάσαμε τα πάντα! Δεν ανοίγουν με τίποτα!

65

66

67

68 ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΕΩΦ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 152 Τ ΑΘΗΝΑ Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 18 Τ ΑΘΗΝΑ 3 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 61 Τ ΜΑΡΟΥΣΙ ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 181 Τ w. portablock.gr e. info@portablock.gr

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος καταλόγου (κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ Προφίλ Εταιρίας Ασφάλεια είναι να προστατεύεις ό,τι πιο πολύτιμο έχεις. 0 0 Σύστημα Αποτροπής Διαρρήξεων SLA.ALARM Υψηλή ασφάλεια, πριν ο επιδέξιος διαρρήκτης ακουμπήσει την πόρτα.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Έχουμε ξεπεράσει όλα τα τεστ αντοχής Ειδικές κατασκευές Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Σε έναν απαιτητικό τομέα ασφάλειας και αισθητικής, η ΒLOKAPORT με παράδοση από το 1981 δίνει στη

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Θωρακισμ ένες

Company Profile. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Θωρακισμ ένες Company Profile Τεχνικά Χαρακτηριστικά Η εταιρία Vairaktarakis δημιουργήθηκε το 1991, με αντικείμενο την κατασκευή Ξύλινων Πορτών Κουζίνας, Ντουλάπας, Εσωτερικών Πορτών & Επενδύσεων Επιφανειών. Επεκτείνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη Πάρου & Μπενάκη 01 Βάρη Αθήνα Τ.Κ. 16672, Τηλ: 211 4067307 FAX: 211 4067307 e mail: info@alutrust.com www.alutrust.com

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm.

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm. l l l Ξυλεία: ΜΕΡΑΝΤΙ αντικολλητό ή ΝΙΑΓΚΟΝ, ξηραμένο σε 11-13 βαθμούς υγρασίας. Κάσα & φύλλο διατομής: 68mm x 84mm. Μηχανισμοί: SIEGENIA, τύπος Ε-Look, ανοιγόμενης και ανακλινόμενης λειτουργίας με αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο Ανακαίνισης Lux

Πακέτο Ανακαίνισης Lux Πακέτο Ανακαίνισης Lux Κόστος Ανακαίνισης 22.500 για διαμέρισμα 70 τ.μ. - Δώρο συρόμενος απορροφητήρας TEKA & Μπριζοδιακόπτες Legrand - Το πακέτο περιλαμβάνει : Αποξηλώσεις Αποξήλωση παλαιού μπάνιου (είδη

Διαβάστε περισσότερα

À π À º ø ª l ƒ l À π l À

À π À º ø ª l ƒ l À π l À À π À º ø ª l ƒ l À π l À Η εταιρεία Δανέλης Αλέξανδρος και ΣΙΑ ΕΒΕΕ ιδρύθηκε το 1983, αριθμώντας 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των ξύλινων κατασκευαστικών επενδύσεων. Το εργοστάσιο που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1011 Σελ. 6 1010 Σελ. 6 1015 Σελ. 6 1020 Σελ. 7 1031 Σελ. 8 1030 Σελ. 8 1035 Σελ. 8 1071 Σελ. 12 1070 Σελ. 12 1075 Σελ. 12 1080 Σελ. 13 SP 3112 Σελ. 16 SP 3102

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτροµηχανική κλειδαριά θωρακισµένης πόρτας

Ηλεκτροµηχανική κλειδαριά θωρακισµένης πόρτας x1r Ηλεκτροµηχανική κλειδαριά θωρακισµένης πόρτας Η Ιταλική εταιρεία FIAM (γκρούπ ISEO), µε 50 χρόνια εµπειρίας στην κατασκευή κλειδαριών, παρουσιάζει τη νέα ηλεκτροµηχανική κλειδαριά για θωρακισµένες

Διαβάστε περισσότερα

TROCAL, ETEM, SALAMANDER,

TROCAL, ETEM, SALAMANDER, Επώνυμα πιστοποιημένα συστήματα υψηλών προδιαγραφών εταιριών TROCAL, ETEM, SALAMANDER, KOMMERLING,Schuco για τα οποία σας δίνουμε ΧΡΥΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ και κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μοντέλα πορτών Σειρά TITAN- ECONOMY Σειρά TITAN-PREMIUM 16 Σειρά TITAN-16 ALARM Σειρά TITAN-GOLD Σειρά TITAN-ROUND LOCK Επενδύσεις θωρακισμένων πορτών Γραμμικά σχέδια INOX Σχέδια παντογράφου PVC πάνελ

Διαβάστε περισσότερα

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE.

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANE EXCUSIVE Quality Products www.thiral.gr 2 Aluminium Door Systems Quality Products Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της THIRA Supertherm ST.77 που συνδυάζει το σύστημα της EVIA 88 με

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στην ιστοσελίδα www.manousisdoors.gr, στο facebook ή επισκεφτείτε μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Βρείτε μας στην ιστοσελίδα www.manousisdoors.gr, στο facebook ή επισκεφτείτε μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία Μανούσης Ευ. & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε το 1996 και με γνώμονα τη συνέπεια και την πρωτοπορία συνεχίζει να εξελίσσεται ακολουθώντας τις απαιτήσεις της αγοράς. Επιλέγοντας προσεκτικά τους προμηθευτές

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1988 ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Εφαρμόστε άμεσα τα νέα ηλεκτρομηχανικά

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Συλλέγουμε ό,τι πιο πολύτιμο από τη φύση για να προσφέρουμε αυτό που είναι πολύτιμο για σας: το αίσθημα της ασφάλειας. ΑΠOΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜOΣ ΑΣΦAΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣIΑΣ Από την

Διαβάστε περισσότερα

Νέα γραναζωτή κλειδαριά πολλών σημείων για πόρτες αλουμινίου με σώμα πάχους 15,5 mm

Νέα γραναζωτή κλειδαριά πολλών σημείων για πόρτες αλουμινίου με σώμα πάχους 15,5 mm PPP Νέα γραναζωτή κλειδαριά πολλών σημείων για πόρτες αλουμινίου με σώμα πάχους 5,5 mm 5,5 mm ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ Ο μηχανισμός με γρανάζια ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη δύναμη και διευκολύνει

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Τα παράλληλα συρόμενα ανακλινόμενα Οι παράλληλα συρόμενοι ανακλινόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ Γκαραζόπορτες για υψηλές απαιτήσεις Ένα όμορφο σπίτι χρειάζεται μία τελευταία πινελιά που τη δίνει μία ωραία και πρακτική γκαραζόπορτα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Χαρακτηριστικά 8 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό 4 ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 5 GLADIA,

Διαβάστε περισσότερα

Design είναι ASS 70 HI

Design είναι ASS 70 HI Design είναι Αυτό που ενώνει υλικό, μορφή, χρώμα και τεχνολογία, αυτό που εξακολουθεί να σου αρέσει ακόμη και μετά από 20 χρόνια, διακριτή μοναδικότητα, Ο συνδυασμός χρηστικότητας και διαχρονικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικά Κυπρί. Γλωσσάρι - Λειτουργίες-Ευρετήριο. Ηλεκτρικά κυπρί Τα ηλεκτρικά κυπρί αντικαθιστούν ένα κοινό κυπρί τοποθετημένο σε πλαίσιο πόρτας.

Ηλεκτρικά Κυπρί. Γλωσσάρι - Λειτουργίες-Ευρετήριο. Ηλεκτρικά κυπρί Τα ηλεκτρικά κυπρί αντικαθιστούν ένα κοινό κυπρί τοποθετημένο σε πλαίσιο πόρτας. Ηλεκτρικά Κυπρί Γλωσσάρι - Λειτουργίες-Ευρετήριο Ηλεκτρικά κυπρί Τα ηλεκτρικά κυπρί αντικαθιστούν ένα κοινό κυπρί τοποθετημένο σε πλαίσιο πόρτας. Αντίκρισμα Τα αντικρίσματα, σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού Ασφάλεια βάσει συστήματος: προστασία κατά φωτιάς και καπνού, αντοχή σε διαρρήξεις, σφαίρες και εκρήξεις -το σωστό σύστημα για κάθε έργο Ακόμη και με επιπρόσθετη ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ H ETAIΡΕΙΑ Η εταιρεία SILVES ABEE είναι μια βιομηχανική μονάδα παραγωγής ΠΟΡΤΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ. Όλα μας τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη www.goldendoor.gr Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Συλλέγουμε ό,τι πιο πολύτιμο από τη φύση για να προσφέρουμε αυτό που είναι πολύτιμο για σας: το αίσθημα της ασφάλειας. ΑΠOΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜOΣ ΑΣΦAΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση.

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. p. 08 09 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E99 Τύπος συστήματος: Σύστημα προσόψεων

Διαβάστε περισσότερα

Smartphone. Bluetooth 4.0 LE RFID. Δακτυλικό αποτύπωμα. Κωδικός ΡΙΝ. KeyApp. Ηλεκτρονική κλειδαριά πόρτας. Δυνατότητα NFC

Smartphone. Bluetooth 4.0 LE RFID. Δακτυλικό αποτύπωμα. Κωδικός ΡΙΝ. KeyApp. Ηλεκτρονική κλειδαριά πόρτας. Δυνατότητα NFC Ηλεκτρονική κλειδαριά πόρτας Δακτυλικό αποτύπωμα Bluetooth 4.0 LE RFID Δυνατότητα NFC Κωδικός ΡΙΝ Καινοτόμο σύστημα πρόσβασης ασφαλής και εύκολη διαχείριση μέσω Smartphone. Smartphone KeyApp www.burg.biz

Διαβάστε περισσότερα

Date: 20/06/12 ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ SAFEDOOR

Date: 20/06/12 ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ SAFEDOOR Date: 20/06/12 ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ SAFEDOOR Page 2 Για παραγγελίες καλέστε στο: Τηλ: 22990 47800 Fax: 22990 47688 Web: www.safedoor.gr - E-mai: info@safedoor.gr ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ SAFEDOOR FB6 ή UL752-7&8

Διαβάστε περισσότερα

AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ I ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

8 ΧΡΟΝΙΑ. Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής ΕΓΓΥΗΣΗ.

8 ΧΡΟΝΙΑ. Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής ΕΓΓΥΗΣΗ. 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! www.rig-radiators.com Ιδανικός συνδυασμός θερμού αέρα και θερμικής εκπομπής (infrared) 2 Ελληνικοί Θερμοπομποί

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley.

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που δελεάζουν. *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Πτυσσόµενες πόρτες Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Η καινούργια διάθεση για χώρο. Τόσο πρακτικές και τόσο όµορφες: πτυσσόµενες πόρτες εξασφαλίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα.

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF - 202/LF 212 / LF / LF ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF - 202/LF 212 / LF / LF ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ LF - 202/LF 212 / LF 202-2 / LF 212-2 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα γραμμικά στόμια LF-202, LF-212 είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αεραγωγό, τοίχο, ή ψευδοροφή. Η σειρά των στομίων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ LF 201/LF 211 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα γραμμικά στόμια LF-201, LF-211 είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αεραγωγό, τοίχο, ή ψευδοροφή. Η σειρά των στομίων LF είναι κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD

ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD 0 ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD Οι Ταχυκίνητες Πόρτες (Ταχυπόρτες) είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που κατασκευάζονται από αλουμίνιο και φύλλα ενισχυμένου PVC και προορίζονται για την κάλυψη μικρών και,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1. Κόλλιας Ε.Π.Ε. Σελίδα 2/5 E , Ver 1 st, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1. Κόλλιας Ε.Π.Ε. Σελίδα 2/5 E , Ver 1 st, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD 0 Οι Ταχυκίνητες Πόρτες (Ταχυπόρτες) είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που κατασκευάζονται από αλουμίνιο και φύλλα ενισχυμένου PVC και προορίζονται για την κάλυψη μικρών και,

Διαβάστε περισσότερα

Next. Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες. Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152

Next. Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες. Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152 Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152 Next - Πάνελ για ξύλινες πόρτες εισόδου Next Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες Γιατί επιλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Επένδυση στο Μέλλον Επ-ένδυση στην ΠΛΑΙΣΙΟ

Πρόγραμμα Επένδυση στο Μέλλον Επ-ένδυση στην ΠΛΑΙΣΙΟ Πρόγραμμα Επένδυση στο Μέλλον Επ-ένδυση στην ΠΛΑΙΣΙΟ Στην ανακαίνιση των κτιρίων δίνουμε και πάλι το παρόν με ολοκληρωμένα συστήματα εφαρμογών της σύγχρονης κατοικίας. Μπορούμε να μελετήσουμε το χώρο σας

Διαβάστε περισσότερα

ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED:

ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED: ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS 2019 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED: 2019.04.12 + 30 23510 41860 info@biorol.gr www.biorol.com ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μείνετε πάντα σε επαφή

Μείνετε πάντα σε επαφή ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Μείνετε πάντα σε επαφή με το σπίτι σας 01 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Βασισμένο στην τεχνολογία Z wave+ Συμβατό με συσκευές που λειτουργούν στο σύστημα IoT - Internet Of Things Η εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8

Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8 Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8 Η Thiral γνωρίζει να καλύπτει με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες για ασφάλεια και μόνωση της κεντρικής εισόδου από αλουμίνιο, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

KARAT 26 NE FS ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ : KARAT 26 NE FS (ΔΑΧΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ) ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ Karat MT 26 NEFS. Επίπεδο Ασφαλείας Υψηλό

KARAT 26 NE FS ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ : KARAT 26 NE FS (ΔΑΧΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ) ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ Karat MT 26 NEFS. Επίπεδο Ασφαλείας Υψηλό KARAT 26 NE FS sit_mt26ne(large)_90x90.jpg ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ-ΕΠΙΤΟΙΧΟ BURG-WATCHER Karat MT 26 NEFS (ΔΑΧΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ) Επίπεδο Ασφαλείας Υψηλό Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Τιμή: Προσδιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια & αισθητική...

Ασφάλεια & αισθητική... Ασφάλεια & αισθητική... [ Κλειστού τύπου [ Ανοιχτού τύπου > Ρ ο λ ά > Γκαραζόπορτες > Βιομηχανικές Πόρτες > Α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί > ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ N-140 Προφίλ ρολού κοίλης διατομής από γαλβανισμένη/ανοξείδωτη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ

ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΤΥΠΟΣ WS 101/WS 102 ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα στόμια των σειρών WS είναι κατάλληλα για προσαγωγή αέρα, για μετωπική τοποθέτηση σε τοίχο ή αεραγωγό, με κινητά πτερύγια, σε

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος Η COMPACT ΠΙΣΙΝΑ ARDEA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οι compact πισίνες ARDEA κατασκευάζονται από τον οίκο ASIO s.r.o. (Τσεχία) και παραδίδονται εξ ολοκλήρου έτοιμες προς τοποθέτηση. Οι πισίνες προσφέρονται σε

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ROLL & DOOR ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PARKING ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. Everything under control!

ROLL & DOOR ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PARKING ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. Everything under control! ROLL & DOOR ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PARKING ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Everything under control! ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ - πολύσπαστες Α Ν Ε Σ Η & Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α ΠΟΡΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

STEEL DOORS HELLAS ΑΕΒΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

STEEL DOORS HELLAS ΑΕΒΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ STEEL DOORS HELLAS ΑΕΒΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Οι πόρτες ασφαλείας BLINDA και ASSOS BLINDA είναι προϊόντα της εταιρείας Steel Doors Hellas AEBE. Είναι η απάντηση στις απαιτήσεις και

Διαβάστε περισσότερα

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN GLASS REFLECTIONS Η είσοδος της κατοικίας σας αντανακλά την προσωπική αισθητική σας και αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Η σειρά ZEN την καθιστά και παντοτινή. Τα μοντέλα Glass,

Διαβάστε περισσότερα

:: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy

:: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy Β400 {pgslideshow id=61 width=640 height=480 delay=3000 image=l} :: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy - Τα

Διαβάστε περισσότερα

Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά

Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Εξαρτήματα για προφίλ αλουμινίου Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1889 και από τότε έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην παραγωγή εξαρτημάτων για πόρτες και παράθυρα από προφίλ αλουμινίου στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί!

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί! Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας. Αλλαγή Κουφωμάτων:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ

ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ FA 400/FA 400 C ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Επισημαίνουμε ότι: Οι ονομαστικές διαστάσεις παραγγελίας είναι οι διαστάσεις του ανοίγματος τοποθέτησης. Για τα στόμια FA-400 τα πτερύγια τοποθετούνται

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς SYNTHIA H σειρά SYNTHIA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις οποίες πρωτεύουσα σημασία έχει η αντοχή και η άνεση χρήσης σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Δίνει λύσεις σε συνεδριακούς χώρους σχολείων, ιδρυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16.05.2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Οικ. 33131 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88

Διαβάστε περισσότερα

our company [Ιστορικό] [01] since 1992

our company [Ιστορικό] [01] since 1992 premium doors [Ιστορικό] our company since 1992 [01] 1992 Η εταιρία alcon ιδρύθηκε στο Ξινό - Νερό, Φλώρινας από τον κ. Στέφανο Παπαστεφάνου το 1992 ως ατομική επιχείρηση με κύρια ενασχόληση την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2011 Νέα προϊόντα 2011 SUPREME systems INTERNATIONAL BUILDING Systems SECURITY Systems Supreme S700 Ανυψούμενο συρόμενο βαρέως τύπου έως 400 Kg ανά φύλλο Πλάτος φύλλου 70 mm Σχεδιασμένο βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ PORTALIA ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ PORTALIA ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ PORTALIA ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Πόρτες 6 Χαρακτηριστικά 26 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό 4 ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA ΠΟΡΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες. Γυψοσανίδες προστασίας από την ακτινοβολία Rigips PF ή PB, με επίστρωση φύλλο μολύβδου

Λεπτομέρειες. Γυψοσανίδες προστασίας από την ακτινοβολία Rigips PF ή PB, με επίστρωση φύλλο μολύβδου Μελέτη και Κατασκευή, με συστήματα Rigips. Συστήματα τοιχοποιίας Rigips 5.55.01 Τοιχοποιία προστασίας από ακτίνες Röntgen (ακτίνες Χ ) Σύστημα τοιχοποιΐας Rigips για προστασία από ακτίνες Χ σε πάχος στρώματος

Διαβάστε περισσότερα

STEEL DOORS HELLAS ΑΕΒΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΟΜΨΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ

STEEL DOORS HELLAS ΑΕΒΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΟΜΨΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ STEEL DOORS HELLAS ΑΕΒΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΟΜΨΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ Η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας DURA είναι προϊόν της εταιρείας Steel Doors Hellas ΑΕΒΕ. Είναι μια ισχυρότατη κατασκευή με μηχανικές αντοχές

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy

Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy B300 {pgslideshow id=60 width=640 height=480 delay=3000 image=l} Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy - Η πτυσσόμενη συρόμενη οροφή προφυλάσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ EXCLUSIVE ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ EXCLUSIVE ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ EXCLUSIVE ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Exclusive επίπεδες 6 Exclusive ταμπλαδωτές 18 Χαρακτηριστικά 24 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό

Διαβάστε περισσότερα

1. KΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2. ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ 3. ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ 4. ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5. ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

1. KΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2. ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ 3. ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ 4. ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5. ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 1. KΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2. ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ 3. ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ 4. ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5. ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακό Ρολό Ασφαλείας.

Οικιακό Ρολό Ασφαλείας. www.biorol.com Οικιακό Ρολό Ασφαλείας ΒΙΟΡΟΛ ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το μεγάλο στοίχημα της ΒΙΟΡΟΛ από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της, ήταν η ανάπτυξη και η εξέλιξη μιας καινοτόμας φιλοσοφίας η οποία θα είχε ανθρωποκεντρική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφ. Αγίου Πέτρου 9 Τ.Θ.46550, 136-10 Αχαρναί Τηλ.: 210.25.80.590 210.25.80.591 Fax: 210.25.26.768

Λεωφ. Αγίου Πέτρου 9 Τ.Θ.46550, 136-10 Αχαρναί Τηλ.: 210.25.80.590 210.25.80.591 Fax: 210.25.26.768 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ - Σειρά «ORIGINAL Γενικά Χαρακτηριστικά Οι ανοξείδωτοι απορριµµατοδέκτες ανακύκλωσης σειράς ORIGINAL αποτελεί την κλασική σειρά µε µεγάλο αριθµό εγκατεστηµένων κάδων. Είναι κατασκευασµένοι

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑ:ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΙΤΛΟΣ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΡΤΑΣ. Ονοματεπώνυμο: Κούτρα Καλλιόπη-Μαρία.

1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑ:ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΙΤΛΟΣ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΡΤΑΣ. Ονοματεπώνυμο: Κούτρα Καλλιόπη-Μαρία. 1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 ΜΑΘΗΜΑ:ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΙΤΛΟΣ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΡΤΑΣ Ονοματεπώνυμο: Κούτρα Καλλιόπη-Μαρία Τμήμα: Α3 Καθηγητής: Σιάφης Β. ΝΙΚΑΙΑ 2019 [1] Περιεχόμενα Κεφάλαια

Διαβάστε περισσότερα

think. design. create. inspire. lab.

think. design. create. inspire. lab. think. design. create. inspire. lab. Η Verfo Lab είναι η εξέλιξη της Verfo ΑΕ. Οι συνεργασίες με βιομηχανικούς σχεδιαστές προσφέρουν στις συλλογές της αισθητική, λειτουργικότητα και design. Η Verfo Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA

Τεχνικές Προδιαγραφές καθισμάτων σειράς TANIA H σειρά ΤΑΝIΑ διακρίνεται για τις αρμονικές της γραμμές. Έχει εφαρμογές εκεί όπου είναι απαραίτητη η αντοχή, η εργονομία αλλά και ο μικρότερος όγκος των καθισμάτων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες συνεδριακών

Διαβάστε περισσότερα

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Γιώργος Παπαβασιλείου Τηλ.: : 6945541410-2291037674 E-mail: info@mysecuritysystem.gr www.mysecuritysystem.gr 24ωρη ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας Ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία επικοινωνίας Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας και εντυπωσιάστε με το μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

EXCLUSIVE DOOR PANELS

EXCLUSIVE DOOR PANELS EXCLUSIVE DOOR PANELS Quality Panels Ασφάλεια Η ασφάλεια της πόρτας είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή της. Τα panels exclusive κατασκευάζονται με εξωτερική λαμαρίνα αλουμινίου πάχους 3mm και

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

365 μέρες σιγουριά με σφραγίδα ελέγχου και πιστοποίησης

365 μέρες σιγουριά με σφραγίδα ελέγχου και πιστοποίησης 365 μέρες σιγουριά με σφραγίδα ελέγχου και πιστοποίησης Επώνυμη ποιότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια η διαφορά που δίνει ασφάλεια. Σε τελική ανάλυση θέλετε να χαίρεστε την γκαραζόπορτά σας για πολλά

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες!

Λύσεις για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες! Λύσεις για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες! Ανακαλύψτε την αυτοματοποιημένη κίνηση! Η εταιρία Somfy, ένας μεγάλος κατασκευαστής πολλών εφαρμογών γύρω από την αυτοματοποιημένη κίνηση στο σπίτι και στα κτίρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ B Livinglight Video DISPLAY Τεχνολογία και στυλ Εντοιχιζόμενο monitor μικρής διάστασης με πλήθος τεχνολογικών δυνατοτήτων = Έγχρωμη οθόνη LCD, υψηλής ευκρίνειας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού αποσκοπεί στην προστασία χώρων όπως οικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κλπ. σε περιπτώσεις: Ανεπιθύμητης εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Προαιρετικά. επιδέχεται μεταλλική μάσκα. επενδυσης. σελ. 4

Προαιρετικά. επιδέχεται μεταλλική μάσκα. επενδυσης. σελ. 4 σελ. 2 σελ. 3 Μεγάλο πλεονέκτημα της σειράς Eco-Power αποτελεί η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση στο χώρο σε γωνία και σε ισιο τοίχο. Υψηλή απόδοση και μοντέρνο design Προαιρετικά επιδέχεται μεταλλική μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα