Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε"

Transcript

1 Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς.

2 H STYLETECH είναι µια κατασκευαστική εταιρία κουφωµάτων αλουμινίου και upvc. Ιδρύθηκε( από την εποχή που είμαστε στα θρανία του πολυτεχνείου, το 1980, με ιδέες και όνειρα νέων,και μετά) το 1992 και είναι από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες του κλάδου. Πέρα από τον άρτιο και σύγχρονο µηχανολογικό µας εξοπλισµό αλλά και το εξειδικευµένο προσωπικό, έχουµε αποκτήσει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ποιότητος, και συνεχώς βελτιωνόμαστε τεχνολογικά,με σεβασμό στο περιβάλλον.

3 Παράγουµε και τοποθετούµε κουφώµατα αλουµινίου και upvc κλασσικής µορφής (ανοιγόµενα, συρόµενα, επάλληλα) ή ειδικής µορφής (φυσαρµόνικες, συρόµενα /ανακλινόµενα, θερµοδιακοπτόµενα και συνδυασµούς αλουµινίουξύλου) σε πολλούς χρωµατισµούς, απλούς, µεταλλικούς ή αποµίµησης ξύλου. Στα πατζούρια έχουµε την δυνατότητα να παράγουµε δικό µας προφίλ το οποίο είναι πιστοποιημένο με αποκλειστικότητα σε 9 μποφόρ και class 6.

4 ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΊ ΣΕ ΜΟΝΌΦΥΛΛΟ, ΔΊΦΥΛΛΟ, ΤΡΊΦΥΛΛΟ, ΤΕΤΡΆΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΕΞΆΦΥΛΛΟ. ΊΝΟΥΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΣΗΜΑΣΊΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΟΙ ΣΥΝΔΈΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΆΤΩΝ ΒΑΡΈΩΝ ΠΡΟΦΊΛ ΚΑΙ ΘΈΡΜΟ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΈΣΙΜΟ ΠΡΈΣΑΣ, Η ΟΠΟΊΑ ΕΊΝΑΙ 100% ΠΡΟΦΊΛ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΊΝΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΉ ΚΌΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΜΌΚΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΟΜΈΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΊΛ. ΤΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΤΙΚΌ, ΑΛΛΆ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΓΙΑ ΕΜΆΣ ΠΡΌΚΛΗΣΗ!

5 ΑΠΌ ΤΌΤΕ ΈΩΣ ΣΉΜΕΡΑ, ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΠΆΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌ ΜΕΡΆΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΊΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΓΝΏΜΟΝΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΈΣ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΏΝ, ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΑΝΤΟΧΉ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ, ΌΠΟΥ ΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΣΕ ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ, ΚΆΓΚΕΛΑ, ΠΌΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΆΘΥΡΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΚΑΙ UPVC,ΓΙΑ ΙΔΙΏΤΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΑΞΙΌΠΙΣΤΕΣ ΛΎΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΊΤΙ. ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΚΑΙ UPVC, ΠΡΟΗΓΜΈΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ STYLETECH.SA ΕΓΓΥΏΝΤΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΕΥΈΛΙΚΤΩΝ ΛΎΣΕΩΝ ΕΠΙΦΈΡΟΝΤΑΣ ΠΆΝΤΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΆ ΕΠΙΘΥΜΗΤΌ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.

6 ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΈΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ STYLETECH.SA ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΎΝ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΈΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΜΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΕΣ-ΔΙΕΘΝΉΣ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΑΣ ΈΧΟΝΤΑΣ ΜΊΑ ΠΟΛΎΧΡΟΝΗ, ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΉ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΓΟΡΆ, ΕΊΝΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΠΛΈΟΝ ΑΞΙΌΛΟΓΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΏΝ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΚΑΙ UPVC. Η ΠΟΛΥΕΤΉΣ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΆΔΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΚΑΙ UPVC,ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ ΠΕΛΆΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΊΝΑΙ ΕΓΓΎΗΣΗ ΌΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΈΧΟΥΝ ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΆΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉΣ.

7 Η ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΙΚΉ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ, Η ΣΩΣΤΉ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΤΟΥΣ, Η ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΌΝΟΥΣ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΊΖΟΥΝ ΈΝΑ ΌΝΟΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΤΑ ΠΡΟΦΊΛ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕΜ BUILDINGS, ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΉΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΣΤΟ ΕΊΔΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΈΚΤΗΣΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΈΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΆ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ QUALANOD (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΊΩΣΗ) ΚΑΙ QUALICOAT (ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΉ ΒΑΦΉ). Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΤΑ ΠΡΟΦΊΛ UPVC,ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΌΛΟΓΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΑΓΟΡΆΣ,ΜΕ ΕΠΊΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΈΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΠΡΟΦΊΛ, ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΈΡΑ ΣΤΆΝΤΑΡ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΆ ΠΟΙΌΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΑΥΤΏΝ.

8 ΤΑ ΥΨΗΛΏΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΏΝ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ, Η ΜΕΓΆΛΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΉΚΗ, Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΌΣ, Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ, Η ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΈΧΕΙ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΊ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΛΌΓΟΙ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΆΕΙ ΤΗΝ ΕΤΕΜ BUILDINGS ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ REHAU.ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ ΤΗΣ ΆΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΉ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΎ ITT,ISO,CE. ΓΡΑΠΤΉ ΕΓΓΎΗΣΗ10 ΧΡΌΝΩΝ+10 ΧΡΌΝΩΝ.ΑΠΌΛΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΊΑ ΣΤΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΈΝΟΣ, ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΎΓΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΌΣ ΧΏΡΟΣ ΌΠΟΥ ΕΚΤΊΘΕΤΑΙ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΗ ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ. ΈΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΈΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΠΑΡΈΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ ΠΛΉΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΊΘΕΝΤΑΙ.

9 ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΠΕΛΆΤΗ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΤΗΣ STYLETECH.SA ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΤΟΝ ΠΥΡΉΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟΎ ΔΥΝΑΜΙΚΟΎ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΏΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΜΌΝΙΜΗΣ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΌΝΙΜΟΥΣ, ΤΑΚΤΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΈΚΤΑΚΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΎΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΕΊΝΑΙ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΜΗΧΑΝΟΛΌΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΠΤΥΧΙΟΎΧΟΙ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΏΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΏΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΌΓΟΙ ΝΟΜΙΚΟΊ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΉ. ΣΚΟΠΌΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΗ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΉ ΠΑΡΟΧΉ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΆΤΗ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΑ ΥΛΙΚΆ ΚΑΙ ΤΗ ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ.

10 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΌΜΑΣΤΕ ΌΤΙ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΡΟΣΙΤΈΣ ΜΑΣ ΤΙΜΈΣ, ΘΑ ΓΝΩΡΊΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΚΟΥΦΩΜΆΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ,UPVC, ΓΙΑ ΤΟ ΝΈΟ ΣΑΣ ΣΠΊΤΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΧΙΚΟΎ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΎ ΣΑΣ ΧΏΡΟΥ, ΠΡΌΘΥΜΟΥΣ ΝΑ ΛΎΣΟΥΝ ΌΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΗΧΟΜΌΝΩΣΗ, ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ, ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ. ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΥΨΗΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ.

11 ΣΕ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΈΜΠΕΙΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΏΝ ΜΕΛΕΤΆ, ΣΧΕΔΙΆΖΕΙ, ΠΑΡΆΓΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΆ ΠΡΟΗΓΜΈΝΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΚΑΙ U-PVC ΚΟΡΥΦΑΊΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ ΔΙΕΛΆΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ, ΚΑΙ ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ, ΚΟΡΥΦΑΊΩΝ ΕΤΑΙΡΙΏΝ, ΜΕ ΤΟΠΙΚΉ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗ, ΕΊΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ ΟΊΚΩΝ ΣΕ ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ PVC. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ ΑΥΤΆ, ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΊ ΜΕ ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ. ΣΥΝΕΧΏΣ ΑΝΑΒΑΘΜΊΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΌΛΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΠΑΡΆΓΟΥΜΕ ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΠΟΥ ΠΡΏΤΑ ΘΑ ΑΡΈΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΆΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΈΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΆΣ.

12 ΜΟΝΆΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΎ,ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΉΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΑΠΟΤΕΛΟΎΜΕΝΗ ΑΠΌ ΣΎΓΧΡΟΝΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ. ΣΎΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ. ΜΟΝΆΔΑ ΑΥΤΌΜΑΤΗΣ ΚΟΠΉΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΏΝ ΓΙΑ ΠΌΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΆΘΥΡΑ,ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΏΝ ΜΕ ΑΥΤΌΜΑΤΟ ΠΡΙΌΝΙ ΚΟΠΉΣ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΏΝ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΚΟΠΉΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΟΝΆΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΉΣ.

13 ΈΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΡΗΞΙΚΈΛΕΥΘΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΓΟΡΆ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ. ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΊΤΕ ΧΑΜΈΝΟΙ!!! ΓΙΑΤΊ ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΚΑΙ U-PVC ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΆ, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΜΩΣ ΌΛΑ STYLETECH.SA ΈΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΤΕΜ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ REHAU ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΠΌ ΜΕΣΆΖΟΝΤΕΣ.(ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΔΟΚΙΜΈΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗ,ΓΝΗΣΙΌΤΗΤΑ,ΔΕΊΚΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΑ ΣΤΑΤΙΚΌΤΗΤΑ)

14 ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΜΙΆ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΉ ΠΡΟΪΌΝΤΑ Η NON NAME ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΚΑΙ ΕΙΣΆΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΓΟΡΆ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΠΩΛΟΎΝΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΉ ΣΤΙΣ ΑΡΧΈΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΕΙ ΕΔΏ ΚΑΙ 25 ΧΡΌΝΙΑ, ΣΥΝΔΥΆΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΊΡΑ ΧΡΌΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΓΜΈΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΆΓΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΏΤΗΣ ΎΛΗΣ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΈΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ

15 Η ΣΉΜΑΝΣΗ CE ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΊΑ ΕΥΡΕΊΑ ΓΚΆΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΏΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΌΠΩΣ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ, ΛΆΜΠΕΣ, ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ Κ.Α. ΑΡΚΕΤΟΊ ΕΝΔΕΧΟΜΈΝΩΣ ΝΑ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟ ΣΉΜΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ Ή ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΟΝΟΜΑΣΊΑ. ΤΟ CE ΑΠΛΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΆ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΏΝ ΛΈΞΕΩΝ "CONFORMITÉ EUROPÉENNE" ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΣΥΜΜΌΡΦΩΣΗ. ΤΟ CE ΔΕΝ ΥΠΟΔΗΛΏΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ, ΑΛΛΆ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΌ ΧΡΉΣΤΗ. ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΏΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΠΡΟΤΎΠΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΟΡΊΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΆΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ, ΏΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΣΦΑΛΉ ΓΙΑ ΧΡΉΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ. ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΔΕΝ ΦΈΡΟΥΝ ΤΗ ΣΉΜΑΝΣΗ CE, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ, ΕΊΝΑΙ ΔΗΛΑΔΉ ΠΑΡΆΝΟΜΑ.

16 ΈΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΡΗΞΙΚΈΛΕΥΘΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΓΟΡΆ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ. ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΊΤΕ ΧΑΜΈΝΟΙ!!! ΓΙΑΤΊ ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΚΑΙ U-PVC ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΆ, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΜΩΣ ΌΛΑ STYLETECH.SA

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί!

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί! Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας. Αλλαγή Κουφωμάτων:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

STYLETECH.sa.

STYLETECH.sa. Σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργεί και τοποθετεί πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας και αντοχής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και δίνουν ιδιαίτερο

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ Πασχαλίδης Ξύλινα κουφώματα Εξώπορτες // Εσώπορτες // Παράθυρα // Μπαλκονόπορτες // Παντζούρια // Ειδικές Κατασκευές // Διακοσμητικά // Αυλόπορτες // Κάγκελα Εξοχική κατοικία, σαλόνι. Εξοχική κατοικία,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210) Σχηματάρι

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Σύντομη Περιγραφή... 3 Στόχος... 3 Υπηρεσίες... 4 Μελέτες... 4 Κατασκευές / Ανακαινίσεις... 4 Συντηρήσεις / Επισκευές... 4 Υποστήριξη... 4 Προϊόντα... 5 Εφαρμογές Αλουμινίου... 5 Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210) Σχηματάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ WWW.PANIDIS-SA.COM ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1974 και αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί Νέο σύστημα σήτας PLISSE www.primasystems.gr Μια νέα πρόταση για την αγορά, που επιζητά την πραγματικά ποιοτική επώνυμη πρόταση στο

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αυτόματες Πόρτες με VVVF. Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αυτόματες Πόρτες με VVVF. Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου Πόρτες Ανελκυστήρα Πόρτες Αυτόματες Πόρτες με VVVF Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου ΠΟΡΤΕΣ Αυτόματες Πόρτες ανελκυστήρων με VVVF Η KLEEMANN παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά για αυτόματες πόρτες θαλάμου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

Με τον υπολογιστή εξοικονόμησης ενέργειας της STYLETECH.sa μπορείτε να το ανακαλύψετε άμεσα.

Με τον υπολογιστή εξοικονόμησης ενέργειας της STYLETECH.sa μπορείτε να το ανακαλύψετε άμεσα. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Κατ' αυτόν τον τρόπο η εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται παιχνίδι Δυστυχώς η συνεχής αύξηση στις τιμές ενέργειας δεν μπορεί εύκολα να αποτραπεί, ωστόσο μπορεί να διαμορφωθεί το ποσοστό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ

ΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑ Ο ΤΩΝ ΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ: ΚΛΑ ΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Γεώργιος ουκίδης Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ ΜΕΓΕΘΟΣ > 8.000 µικρές και µεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Έχουμε ξεπεράσει όλα τα τεστ αντοχής Ειδικές κατασκευές Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Σε έναν απαιτητικό τομέα ασφάλειας και αισθητικής, η ΒLOKAPORT με παράδοση από το 1981 δίνει στη

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

TROCAL, ETEM, SALAMANDER,

TROCAL, ETEM, SALAMANDER, Επώνυμα πιστοποιημένα συστήματα υψηλών προδιαγραφών εταιριών TROCAL, ETEM, SALAMANDER, KOMMERLING,Schuco για τα οποία σας δίνουμε ΧΡΥΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ και κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210) Σχηματάρι

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας Περιεχόμενα Εξοικονόμηση Ενέργειας & Αλουμίνιο Συστήματα Αλουμινίου για εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2013 EUROPA PROFIL AΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ 2 ΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 Εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2013 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ 2 ΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 Εξώφυλλο 2 Ευρετήριο 3 Επάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/3/2013 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ 2 ΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 Εξώφυλλο 2 Ευρετήριο 3 Επάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας! Βάζουμε θεμέλια στα όνειρά σας! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Με επίκεντρο εσάς! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα.

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας,

Διαβάστε περισσότερα

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN GLASS REFLECTIONS Η είσοδος της κατοικίας σας αντανακλά την προσωπική αισθητική σας και αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Η σειρά ZEN την καθιστά και παντοτινή. Τα μοντέλα Glass,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυάζουµε πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες Ευρωπαικές προδιαγραφές, µε την άψογη χειροποίητη ποιότητα.

Συνδυάζουµε πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες Ευρωπαικές προδιαγραφές, µε την άψογη χειροποίητη ποιότητα. Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την φύση και µας έδινε την δυνατότητα για καλλιτεχνική έκφραση και δηµιουργία. Στις µέρες µας η εταιρεία Γιαλελή, οδηγούµενη

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ποιοί είμαστε Η MegaPlast AL είναι μια εταιρία που ασχολείται με την εισαγωγή προφίλ και την παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Συνεργαζεται με τον όμιλο Lenox

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL. 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial. 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 9. Με έμφαση στο χρώμα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL. 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial. 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 9. Με έμφαση στο χρώμα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο 9. Με έμφαση στο χρώμα 10. Ανοιγόμενα 14. Συρόμενα - Ανασυρόμενα 18. Ειδικές κατασκευές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 Classic ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙNOX ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210) Σχηματάρι

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώµατα Κουφώµατα Συρώµενα Φυσαρµόνικα (Σπαστά) OÀºøª π OÀºøª π

Κουφώµατα Κουφώµατα Συρώµενα Φυσαρµόνικα (Σπαστά) OÀºøª π OÀºøª π Κουφώµατα Συρώµενα Κουφώµατα Φυσαρµόνικα (Σπαστά) ΣΧΕΔΙΟ 330 ΣΧΕΔΙΟ 321 ΣΧΕΔΙΟ 431 ΣΧΕΔΙΟ 532 ΣΧΕΔΙΟ 541 ΣΧΕΔΙΟ 550 ΣΧΕΔΙΟ 633 ΣΧΕΔΙΟ 651 ΣΧΕΔΙΟ 743 ΣΧΕΔΙΟ 761 ΣΧΕΔΙΟ 1 ΣΧΕΔΙΟ 5 ΣΧΕΔΙΟ 2 ΣΧΕΔΙΟ 3 ΣΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup!

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup! Κάποτε... Τον παλιό καιρό, ο µαστρο Τζεπέτο, µε την δύναµη της τέχνης του έδινε ζωή στο ξύλο και η αύρα της ψυχής του συνόδευε τα έργα του από γενιά σε γενιά Ύστερα οι ανάγκες άλλαξαν :ποσότητα, ποιότητα,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Στα πλαίσια συμμόρφωσης με την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία (σήμανση CE) η EXALCO Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αρχιτεκτονικών

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΡΟΤΥΠΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος Υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Πιστοποιήσεων Ο Φορέας Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών

Διαβάστε περισσότερα

íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL

íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL ç êäïóç ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALUMIL..... ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ... ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.... ΒΑΣΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα

Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα Από Α το 1971 µέχρι και σήµερα, η ΕΤΕΜ Α.Ε. πρωτοπορεί και δηµιουργεί στον χώρο των κουφωµάτων προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις, συστήματα & εξοπλισμός ηλεκτροστατικής βαφής Προστασία περιβάλλοντος & αποτέφρωση απορριμάτων Συστήματα βαφής απομίμησης ξύλου

Εγκαταστάσεις, συστήματα & εξοπλισμός ηλεκτροστατικής βαφής Προστασία περιβάλλοντος & αποτέφρωση απορριμάτων Συστήματα βαφής απομίμησης ξύλου Εγκαταστάσεις, συστήματα & εξοπλισμός ηλεκτροστατικής βαφής Προστασία περιβάλλοντος & αποτέφρωση απορριμάτων Συστήματα βαφής απομίμησης ξύλου ΕΔΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Α Βιομηχανική περιοχή Βόλου Τ.Κ. 38500 Βόλος

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά.

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά. Εισαγωγικά Η εταιρεία Nobel, με 35 χρονη παρουσία στο χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων έχοντας συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με αναγνωρισμένους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ Μ Υ ΣΤΙΚΑ του καλού κουφώµατος!

ΤΑ Μ Υ ΣΤΙΚΑ του καλού κουφώµατος! ΤΑ Μ Υ ΣΤΙΚΑ του καλού κουφώµατος! Απαιτήσεις Εναρµόνισης µε την Κοινοτική Οδηγία 89/106 Βάσει της Οδηγίας 89/106, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατάλληλα προς χρήση δοµικά προϊόντα, είναι αυτά που φέρουν τη

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο!

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Πρόεδρος Χαιρετισμός Προέδρου Aγαπητοί φίλοι, Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αναδιπλούμενες Τύπου Bus

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αναδιπλούμενες Τύπου Bus Προϊόντα Πόρτες Πόρτες Αναδιπλούμενες Τύπου Bus ΠΟΡΤΕΣ Πόρτες - Αναδιπλούμενες τύπου Bus Οι πόρτες BUS τοποθετούνται και στους παλαιούς ανελκυστήρες που επισκευάζονται και έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ I ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η LASNET αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης και των Η/Μ εγκαταστάσεων.

Η LASNET αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης και των Η/Μ εγκαταστάσεων. Η LASNET αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης και των Η/Μ εγκαταστάσεων. Τα στοιχεία που μας διακρίνουν είναι: Άρτια εκπαιδευμένο και ικανό προσωπικό, με συνεχή

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Ποιότητα είναι η δύναμή μας Η TORMAX υλοποιεί από κοινού με αξιόπιστους συνεργάτεςσε όλο τον κόσμο λύσεις συρόμενων πορτών για πολύ διαφορετικές ανάγκες. Η καρδιά του

Διαβάστε περισσότερα

K MMERLING 88plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις

K MMERLING 88plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις K MMERLING 88plus To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Karl K mmerling το 1897 ως εμπορική εταιρεία. Η πορεία προς την κατασκευή συνθετικών προφίλ πέρασε

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

Βιοτεχνία Κατασκευής Ειδών Θέρμανσης

Βιοτεχνία Κατασκευής Ειδών Θέρμανσης Βιοτεχνία Κατασκευής Ειδών Θέρμανσης Η εταιρεία WARM ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και διάθεση τζακιών και θερμαστρών ξύλου υψηλής ποιότητας. Με την συνεχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΑΚΗΣ 141 171 24 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ: 210-9313336 FAX: 210-9313337 http://www.netpath.gr e-mail:info@netpath.gr Η Εταιρεία µας Η NetPath Holistic Technology Solutions ιδρύθηκε από στελέχη µε εικοσαετή εµπειρία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο. Οι σίτες της ΑΜΠΑΤΖΗΣ έρχονται να αναδείξουν κάθε κατασκευή που αναζητά καινοτομία και μια σειρά από πλεονεκτήματα χρήσης. Οεξειδικευμένος σχεδιασμός των σιτών που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα

Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα Χρώµατα πούδρας για απαιτητικές εφαρµογές Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα Υψηλή Αισθητική που διαρκεί στον Χρόνο Πώς επηρεάζει το χρώµα πούδρας την αισθητική και την αντοχή; Το χρώµα πούδρας στα αρχιτεκτονικά

Διαβάστε περισσότερα

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι. Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι. Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση Η επιλογή τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων, η Lift Technics μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά τον ανελκυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ H σειρά της KLEEMANN Modernisation Solutions σας προσφέρει εξατομικευμένες, αξιόπιστες και συμβατές λύσεις. Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Τhink green Υλικά, μέσα και τρόποι που σέβονται το κλίμα και το περιβάλλον σέβονται τον άνθρωπο. Εμείς στην ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ φροντίζουμε για την ιδανική σχέση υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του Μηχ. Μηχανικού Αγγέλου Αλέξανδρου www.papathanassiou-sa.gr/new/ Από τον Ιούλιο στην Ευρώπη, οι κανονισμοί κατασκευής στις μεταλλικές κατασκευές αλλάζουν. Είστε έτοιμοι; Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

Θάλαμοι Metron, Telco

Θάλαμοι Metron, Telco Θάλαμοι & Πόρτες Θάλαμοι Metron, Telco ΘΆΛΑΜΟΙ Πανοραμικοί Θάλαμοι Kleemann Η μετακίνηση μεταξύ ορόφων αποτελεί μια εξαιρετική εμπειρία και αίσθηση για τους επιβάτες. Με ένα ευέλικτο σύστημα σχεδίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ έκδοση 2.3 Τι είναι το συνθετικό; Το προφίλ των συνθετικών κουφωµάτων της Εταιρείας TECON παράγεται από πολυχλωριούχο βινύλιο (pvc), το οποίο αποτελεί το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΗΤΗ 2007 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ. Εισηγητής: Κεραμίδας Νικόλαος Αρχιτέκτονας Μηχανικός I.U.A.V.

ΚΡΗΤΗ 2007 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ. Εισηγητής: Κεραμίδας Νικόλαος Αρχιτέκτονας Μηχανικός I.U.A.V. ΚΡΗΤΗ 2007 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ Εισηγητής: Κεραμίδας Νικόλαος Αρχιτέκτονας Μηχανικός I.U.A.V. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, ερχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας Εναλλακτική Ενεργειακή ΑΕ μελέτη και εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Αλουμινένιος τριγωνικός Δικτυωτός φορέας για υποψηφιότητα για Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας www.2en.gr info@2en.gr εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ BUSINESS PROFILE ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ O Όμιλος Επιχειρήσεων ΜΕΔΟΥΣΑ ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί δυναμική συνέχεια της συνεπούς επαγγελματικής πορείας, έμπειρων και εξειδικευμένων στελεχών

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN :2009 & EN 13830:2003

Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN :2009 & EN 13830:2003 Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003 04/2016 Η EXALCO στα πλαίσια της υποχρεωτικής Ευρωπαϊκής σήμανσης CE και της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της, διαθέτει για

Διαβάστε περισσότερα

Μία βιοµηχανία διέλασης πρότυπο στην ευρωπαϊκή αγορά

Μία βιοµηχανία διέλασης πρότυπο στην ευρωπαϊκή αγορά Μία βιοµηχανία διέλασης πρότυπο στην ευρωπαϊκή αγορά Αποστολή: Μιχ. Ροδίτης Στάθης Βελεντζάς Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Λεµεσό, χαρακτηρίζονται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ

ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ Απευθύνεται σε μελετητές: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΦΩΝ Εξ ορισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Αποτελούμε μέρος του Ομίλου MANN+HUMMEL, ενός ομίλου που είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα τα οποία παράγουμε, πωλούνται στην αγορά από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝA ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΕΤ ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ ΕΣΤΙΕΣ ΞΥΛΟΥ WOOD MONO PAG 04 PAG 06 PAG 48 PAG 08 PAG 14 PAG 24 PAG 42

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝA ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΕΤ ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ ΕΣΤΙΕΣ ΞΥΛΟΥ WOOD MONO PAG 04 PAG 06 PAG 48 PAG 08 PAG 14 PAG 24 PAG 42 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝA ΓΙΑ ΕΜΑΣ PAG 04 ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ PAG 06 ΑΞΕΣΟΥΑΡ PAG 48 ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΕΤ PAG 08 ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ PAG 14 ΕΣΤΙΕΣ ΞΥΛΟΥ PAG 24 WOOD MONO PAG 42 ΕΤΑΙΡEΙΑ IKOS ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η τάση τα τελευταια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή

Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή Το Έργο Χτίζοντας το Μέλλον Παρεμβάσεις Μεγάλης Κλίμακας αφορά στην αναβάθμιση του κτιριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς;

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς; Ο νέος τρόπος ζωής και το υψηλό ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρµανσης επιβάλλουν πλέον τη χρήση ενεργειακών συστηµάτων αλουµινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Ανοιγοανακλινόμενα 6 Συρόμενα & συρόμενα/ανακλινόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρία Η Δέλτα Μάρμαρα είναι μια σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων απ όλο τον κόσμο. Με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, αλλά και τα τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια & αισθητική...

Ασφάλεια & αισθητική... Ασφάλεια & αισθητική... [ Κλειστού τύπου [ Ανοιχτού τύπου > Ρ ο λ ά > Γκαραζόπορτες > Βιομηχανικές Πόρτες > Α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί > ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ N-140 Προφίλ ρολού κοίλης διατομής από γαλβανισμένη/ανοξείδωτη

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση MACO RUSTICO Μηχανισμοί πατζουριών Οδηγίες τοποθέτησης! Προσοχή!!! Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες συναρμολόγησης. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά σας! Υπολογισμός και συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1011 Σελ. 6 1010 Σελ. 6 1015 Σελ. 6 1020 Σελ. 7 1031 Σελ. 8 1030 Σελ. 8 1035 Σελ. 8 1071 Σελ. 12 1070 Σελ. 12 1075 Σελ. 12 1080 Σελ. 13 SP 3112 Σελ. 16 SP 3102

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η AUTOPASS είναι ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στο χώρο της αυτοκίνησης.

Διαβάστε περισσότερα