N.S.P RADIO ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2008 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (.Π.Χ.Α.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "N.S.P RADIO ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2008 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (.Π.Χ.Α."

Transcript

1 N.S.P RADIO ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2008 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (.Π.Χ.Α.)

2 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ.Σ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 1 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΜEΙΑΚΩΝ ΡΟΩΝ 5 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΤΩΝ Ι ΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 6 1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 7 2. ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΩΝ ΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 8 3. ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ήλωση συµµόρφωσης Αρχή του Ιστορικού κόστους Μετατροπή ξένων νοµισµάτων Πάγια περιουσιακά στοιχεία Άυλα περιουσιακά στοιχεία Φορολογία Κύκλος Εργασιών Αποµείωση αξίας παγίων Πελάτες ιαθέσιµα και ισοδύναµα των ιαθεσίµων άνεια τραπεζών Κόστος δανεισµού Πιστωτές Παροχές κατά τη συνταξιοδότηση προσωπικού Προβλέψεις Επενδύσεις Επιχορηγήσεις Μερίσµατα Χρηµατοδοτικές µισθώσεις Τοµείς ραστηριότητας Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΜΕΑ 20 5 ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟ Α ΆΛΛΑ ΕΣΟ Α ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ 21

3 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α (συν.) Σελίδες 8. ΑΛΛΑ ΕΞΟ Α ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΟ Α ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΣΩΜΑΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝ Ε ΕΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΑΜEΙΑΚΑ ΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΚΑ ΙΣΟ ΥΝΑΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝ Ε ΕΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΝΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚ ΟΘΕΙ ΚΕΡ ΟΣ/ ΖΗΜΙΑ ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΙΝ ΥΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΣΥΝ Ε ΕΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΕΝ ΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ι ΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ-ΑΡΘΡΟ 47 Κ.Ν. 2190/ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 33

4 «Έκθεση του ιοικητικού Συµβουλίου της Εταιρίας, προς την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, επί του Ισολογισµού της 31ης εκεµβρίου 2008 Κύριοι Μέτοχοι, To ιοικητικό Συµβούλιο σας υποβάλει την έκθεσή του επί των πεπραγµένων της δέκατης τρίτης (13ης) εταιρικής χρήσης από µέχρι την , καθώς και τον Ισολογισµό και τις λοιπές Οικονοµικές Καταστάσεις για την περίοδο αυτή. Α. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Το έτος 2008 ήταν µια χρονιά ορόσηµο για την εταιρεία µας καθώς είχαµε σηµαντικές αλλαγές στο βασικό περιουσιακό στοιχείο της, τον ραδιοφωνικό σταθµό «SENTRA FM 103,3». Κατά την διάρκεια του έτους, ο σταθµός άλλαξε ονοµασία και µετονοµάστηκε από «RADIO GOLD FM» σε «SENTRA FM 103,3» µε παράλληλη αλλαγή του προγράµµατος από µουσικού περιεχοµένου σε αθλητικού. Αυτή η αλλαγή συνοδεύτηκε παράλληλα µε ανανέωση του µηχανολογικού εξοπλισµού του σταθµού και µε εκτεταµένη διαφηµιστική καµπάνια για την προώθηση του. Αποτέλεσµα των ανωτέρω ενεργειών ήταν ο σχεδόν τριπλασιασµός του κύκλου εργασιών για το 2008 σε σχέση µε το 2007 από ,28 σε ,17 αλλά και η µεγάλη αύξηση των εξόδων και δει του κόστους πωληθέντων από ,38 το 2007 σε ,42 το 2008 και των εξόδων διάθεσης από 2.387,09 το 2007 σε ,38 το Η αύξηση αυτή του κόστους οδήγησε όπως ήταν αναµενόµενο σε καταγραφή ζηµιών εκµεταλλεύσεως για το 2008 ύψους ,95 από κέρδη ,98 το 2007 και ζηµιών προ φόρων ύψους ,88 από κέρδη ,55 το 2007 µε ανάλογη επιβάρυνση των ιδίων κεφαλαίων της εταιρείας. Αποτέλεσµα της επιβάρυνσης αυτής είναι το ύψος των ιδίων κεφαλαίων να φτάνει σε όρια που η σχετική νοµοθεσία επιβάλλει τη λήψη συγκεκριµένων µέτρων ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της δραστηριότητας της εταιρείας. Η διοίκηση της εταιρείας ωστόσο έχει την πεποίθηση ότι µέσω της µελλοντικής κερδοφορίας της δεν απαιτείται τώρα η λήψη συγκεκριµένων µέτρων. εταιρείας µας. Παρακάτω, παρατίθενται η εξέλιξη αριθµοδεικτών οι οποίοι εκφράζουν την οικονοµική θέση της

5 ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΚΤΗΣ α) ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ είκτης κυκλοφοριακής ρευστότητας: Κυκλοφορούν ενεργητικό 0,72 0,38 Βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις β) ΑΠΟ ΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Αποδοτικότητα Ιδίων Κεφαλαίων: Καθαρά κέρδη προ φόρων -457,86% 3,60% Ίδια Κεφάλαια γ) ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ είκτης Οικονοµικής αυτοτέλειας: Ίδια Κεφάλαια 0,30 0,70 Σύνολο Υποχρεώσεων είκτης ανειακής Επιβάρυνσης : Σύνολο ανειακών Υποχρεώσεων 0,29 1,06 Ίδια Κεφάλαια είκτης καλύψεως παγιοποιήσεων Ίδια Κεφάλαια+Μακροπρ. Υποχρ. µε διαρκή κεφάλαια : Πάγια στοιχεία Ενεργητικού 0,55 1,58 Β. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝ ΥΝΟΥ Ο κλάδος στον οποίο δραστηριοποιείται η Εταιρεία µας χαρακτηρίζεται από διαφόρους παράγοντες αβεβαιότητας και κινδύνων, κυριότεροι από τους οποίους είναι οι παρακάτω: Η µεταβλητότητα της κατανοµής της διαφηµιστικής δαπάνης στον ευρύτερο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενηµέρωσης. Ο κίνδυνος ρευστότητας Ο κίνδυνος των επιτοκίων. Ο κίνδυνος της αγοράς(πιστωτικός κίνδυνος) Για τους κινδύνους αυτούς, η Εταιρεία µας υιοθετεί πρακτικές αντιστάθµισης είτε µέσω εξειδικευµένων προϊόντων και υπηρεσιών από αρµόδιες εταιρείες είτε µε την εφαρµογή των κατάλληλων πολιτικών.

6 Γ. ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Το 2008 ήταν µια χρονιά που σφραγίστηκε από την κρίση που έπληξε το παγκόσµιο χρηµατοπιστωτικό σύστηµα και την παγκόσµια οικονοµία εν γένει. Παρόλη όµως αυτή την δύσκολη συγκυρία, η εταιρεία δεν δίστασε να προβεί σε σηµαντικές αλλαγές και επενδύσεις. Αν και η κρίση είναι εν εξελίξει και δεν έχουν ακόµα καταγραφεί πλήρως οι συνέπειες που θα επιφέρει στην παγκόσµια οικονοµία, η εταιρεία µας αισιοδοξεί πως οι αλλαγές που έγιναν εντός του 2008 και οι επενδύσεις που πραγµατοποιήθηκαν θα βοηθήσουν σηµαντικά ώστε η εταιρεία µας να προχωρήσει µε επιτυχία στην ολοκλήρωση του επιχειρησιακού πλάνου της. Με αυτό τον τρόπο θα τεθούν και τα θεµέλια για την επίτευξη στο µέλλον των αναπτυξιακών ρυθµών που θα οδηγήσουν στην βελτίωση των οικονοµικών µεγεθών της εταιρείας». Χαλάνδρι, 10 Μαρτίου 2009 Το.Σ. της N.S.P. RADIO Α.Ε.

7 Σελίδα 1 ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ Προς τους Μετόχους της Έκθεση επί των Οικονοµικών Καταστάσεων. Ελέγξαµε τις συνηµµένες Οικονοµικές Καταστάσεις της, που αποτελούνται από τον ισολογισµό της 31ης εκεµβρίου 2008, και τις καταστάσεις αποτελεσµάτων, µεταβολών ιδίων κεφαλαίων και ταµειακών ροών της χρήσεως που έληξε την ηµεροµηνία αυτή καθώς και περίληψη των σηµαντικών λογιστικών πολιτικών και λοιπές επεξηγηµατικές σηµειώσεις. Ευθύνη ιοίκησης για τις Οικονοµικές Καταστάσεις Η ιοίκηση της εταιρείας έχει την ευθύνη για την κατάρτιση και εύλογη παρουσίαση αυτών των Οικονοµικών Καταστάσεων σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς, όπως αυτά έχουν υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ευθύνη αυτή περιλαµβάνει σχεδιασµό, εφαρµογή και διατήρηση συστήµατος εσωτερικού ελέγχου σχετικά µε την κατάρτιση και εύλογη παρουσίαση οικονοµικών καταστάσεων, απαλλαγµένων από ουσιώδη ανακρίβεια, που οφείλεται σε απάτη ή λάθος. Η ευθύνη αυτή περιλαµβάνει επίσης την επιλογή και εφαρµογή κατάλληλων λογιστικών πολιτικών και την διενέργεια λογιστικών εκτιµήσεων που είναι λογικές για τις περιστάσεις. Ευθύνη Ελεγκτή ική µας ευθύνη είναι η έκφραση γνώµης επί αυτών των Οικονοµικών Καταστάσεων, µε βάση τον έλεγχό µας. ιενεργήσαµε τον έλεγχο σύµφωνα µε τα Ελληνικά Ελεγκτικά Πρότυπα, που είναι εναρµονισµένα µε τα ιεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα. Τα Πρότυπα αυτά απαιτούν τη συµµόρφωσή µας µε τους κανόνες δεοντολογίας και το σχεδιασµό και διενέργεια του ελέγχου µας µε σκοπό την απόκτηση εύλογης διασφάλισης για το κατά πόσο οι οικονοµικές καταστάσεις είναι απαλλαγµένες από ουσιώδη ανακρίβεια. Ο έλεγχος περιλαµβάνει τη διενέργεια διαδικασιών για την συγκέντρωση ελεγκτικών τεκµηρίων, σχετικά µε τα ποσά και τις πληροφορίες που περιλαµβάνονται στις οικονοµικές καταστάσεις. Οι διαδικασίες επιλέγονται κατά την κρίση του ελεγκτή και περιλαµβάνουν την εκτίµηση του κινδύνου ουσιώδους ανακρίβειας των οικονοµικών καταστάσεων, λόγω απάτης ή λάθους. Για την εκτίµηση του κινδύνου αυτού, ο ελεγκτής λαµβάνει υπόψη το σύστηµα εσωτερικού ελέγχου σχετικά µε την κατάρτιση και εύλογη παρουσίαση των οικονοµικών καταστάσεων, µε σκοπό το σχεδιασµό ελεγκτικών διαδικασιών για τις περιστάσεις και όχι για την έκφραση γνώµης επί της αποτελεσµατικότητας του συστήµατος εσωτερικού ελέγχου της εταιρείας. Ο έλεγχος περιλαµβάνει επίσης την αξιολόγηση της καταλληλότητας των λογιστικών πολιτικών που εφαρµόσθηκαν και του εύλογου των εκτιµήσεων που έγιναν από τη ιοίκηση, καθώς και αξιολόγηση της συνολικής παρουσίασης των οικονοµικών καταστάσεων. Πιστεύουµε ότι τα ελεγκτικά τεκµήρια που έχουµε συγκεντρώσει είναι επαρκή και κατάλληλα για τη θεµελίωση της γνώµης µας.

8 Σελίδα 2 Γνώµη Κατά τη γνώµη µας, οι συνηµµένες Οικονοµικές Καταστάσεις παρουσιάζουν εύλογα από κάθε ουσιώδη άποψη την οικονοµική κατάσταση της Εταιρείας κατά την 31 εκεµβρίου 2008, την χρηµατοοικονοµική της επίδοση και τις Ταµειακές της Ροές για τη χρήση που έληξε την ηµεροµηνία αυτή σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς, όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αναφορά επί άλλων νοµικών θεµάτων. Επαληθεύσαµε τη συµφωνία και την αντιστοίχιση του περιεχοµένου της έκθεσης του ιοικητικού Συµβουλίου µε τις συνηµµένες οικονοµικές καταστάσεις στα πλαίσια των οριζοµένων από τα άρθρα 43 α και 37 του Κ.Ν. 2190/1920. Χαλάνδρι, 12 Μαρτίου, 2009 Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΙΟΝΥΣΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΜ ΣΟΕΛ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΜΟΥΡ ΣΤΗΒΕΝΣ Α.Ε.

9 Σελίδα 3 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31η ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 (ποσά σε ευρώ) Σηµ. 31/12/ /12/2007 Κύκλος εργασιών (πωλήσεις) , ,28 Κόστος πωλήσεων 6 ( ,42) ( ,38) Μικτό κέρδος-(ζηµία) ( ,25) (28.108,10) Άλλα έσοδα εκµεταλλεύσεως , ,49 ( ,25) ,39 Έξοδα διαθέσεως 6 ( ,38) (2.387,09) Έξοδα διοικήσεως 6 (87.497,75) ( ,11) Άλλα έξοδα εκµεταλλεύσεως 8 ( ,57) (7.328,21) (Ζηµία) / Κέρδη εκµεταλλεύσεως ( ,95) ,98 Έσοδα / (Έξοδα) από µη λειτουργικές δραστηριότητες Έσοδα επενδύσεων 2.275, ,99 Ζηµία από µη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία προοριζόµενα για πώληση ( ,99) 0,00 Χρηµατοοικονοµικά έξοδα 9 (19.511,08) (59.301,42) ( ,93) (55.801,43) (Ζηµία) / Κέρδη προ φόρων ( ,88) ,55 Φόρος εισοδήµατος 10 (7.961,38) 0,00 Αναβαλλόµενοι φόροι , ,39 (Ζηµία) / Κέρδη µετά από φόρους ( ,76) ,94 (Ζηµία) / Κέρδη ανά µετοχή (27,2203) 3,4351 Οι σηµειώσεις στις σελίδες 7 έως 33 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των οικονοµικών καταστάσεων.

10 Σελίδα 4 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ N.S.P RADIO ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 (Ποσά σε ευρώ) Σηµειώσεις 31/12/ /12/2007 ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ασώµατες ακινητοποιήσεις , ,64 Ενσώµατες ακινητοποιήσεις , ,29 Μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία προοριζόµενα για πώληση ,68 Αναβαλλόµενη φορολογία , ,39 Λοιπές µακροπρόθεσµες απαιτήσεις 680, ,42 Σύνολο πάγιου ενεργητικού , ,42 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Αποθέµατα ,64 Πελάτες , ,71 Απαιτήσεις κατά συνδεδεµένων επιχειρήσεων ,49 -- Λοιπές απαιτήσεις , ,55 Προκαταβολές , ,57 Ταµιακά διαθέσιµα και ταµιακά ισοδύναµα , ,97 Σύνολο κυκλοφορούντος ενεργητικού , ,44 Σύνολο Ενεργητικού , ,86 ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ Μετοχικό κεφάλαιο , ,70 Αποθεµατικά 25,47 25,47 Αποτελέσµατα είς νέο 20 ( ,17) ( ,41) Σύνολο ιδίων κεφαλαίων , ,76 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Μακροπρόθεσµες υποχρεώσεις Προβλέψεις , ,96 Βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις Οφειλές προς προµηθευτές , ,09 Υποχρεώσεις προς συνδεδεµένες επιχειρήσεις ,35 -- Οφειλές από φόρους και εισφορές , ,23 Λοιπές υποχρεώσεις , ,35 Βραχυπρόθεσµα δάνεια , ,47 Σύνολο βραχυπρόθεσµων υποχρεώσεων , ,14 Σύνολο Καθαρής Θέσης και Υποχρεώσεων , ,86 Οι σηµειώσεις στις σελίδες 7 έως 33 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των οικονοµικών καταστάσεων.

11 Σελίδα 5 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΡΟΩΝ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ταµειακές ροές από Λειτουργικές δραστηριότητες Αποτελέσµατα προ φόρων (συνεχιζόµενες δραστηριότητες) ( ,88) ,55 Πλέον / µείον προσαρµογές για: Αποσβέσεις , ,96 Προβλέψεις , ,96 Αποτελέσµατα (έσοδα, έξοδα, κέρδη και ζηµιές) επενδυτικής ,48 (69,85) δραστηριότητας Χρεωστικοί τόκοι και συναφή έξοδα , ,42 Πλέον/ µείον προσαρµογές για µεταβολές λογαριασµών κεφαλαίου κίνησης ή που σχετίζονται µε τις λειτουργικές δραστηριότητες: Μείωση / (αύξηση) Αποθεµάτων ,64 (49,98) (Αύξηση) απαιτήσεων ( ,71) (75.856,89) Αύξηση υποχρεώσεων (πλην δανειακών) , ,67 Μείον: Χρεωστικοί τόκοι και συναφή έξοδα καταβεβληµένα (19.511,08) (59.301,42) Καταβεβληµένοι φόροι (7.961,38) -- Σύνολο εισροών / (εκροών) από λειτουργικές δραστηριότητες ( ,68) ,42 Ταµειακές ροές από Επενδυτικές δραστηριότητες Απόκτηση θυγατρικών, συγγενών, κοινοπραξιών και λοιπών επενδύσεων Αγορά ενσώµατων και άυλων πάγιων στοιχείων ( ,03) ( ,72) Εισπράξεις από πωλήσεις ενσώµατων και άυλων πάγιων στοιχείων , ,00 Εισπράξεις από πωλήσεις θυγατρικών, συγγενών και µείωση λοιπών 1.496,70 -- επενδύσεων Σύνολο εισροών / (εκροών) από επενδυτικές δραστηριότητες ,56 ( ,72) Ταµειακές ροές από Χρηµατοδοτικές δραστηριότητες Εισπράξεις από αύξηση µετοχικού κεφαλαίου ,00 -- Εξοφλήσεις δανείων ( ,04) (69.906,53) Σύνολο εισροών / (εκροών) από χρηµατοδοτικές δραστηριότητες ,96 (69.906,53) Καθαρή αύξηση/(µείωση) στα ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα χρήσης ,84 (9.491,83) Ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα έναρξης χρήσης , ,80 Ταµειακά διαθέσιµα και ισοδύναµα λήξης χρήσης , ,97 Οι σηµειώσεις στις σελίδες 7 έως 33 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των οικονοµικών καταστάσεων.

12 . Σελίδα 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΤΩΝ Ι ΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2008 (Ποσά σε ευρώ) Καθαρή θέση Μετοχικό Κεφάλαιο Αποθεµατικά (ζηµίες) εις νέο Σύνολο Ιδίων κεφαλαίων Υπόλοιπο 1ης Ιανουαρίου ,70 25,47 ( ,35) ,82 Κέρδη χρήσεως µετά από φόρους Ελληνικά Πρότυπα , ,51 Μεταβολές στις λογιστικές αρχές λόγω υιοθέτησης των.π.χ.α , ,43 Υπόλοιπο 31ης εκεµβρίου ,70 25,47 ( ,41) ,76 Καθαρή θέση Υπόλοιπο 1ης Ιανουαρίου ,70 25,47 ( ,41) ,76 Αύξηση µετοχικού κεφαλαίου , ,00 Ζηµίες χρήσεως µετά από φόρους ( ,76) ( ,76) Υπόλοιπο 31ης εκεµβρίου ,70 25,47 ( ,17) ,00 Οι σηµειώσεις στις σελίδες 7 έως 33 αποτελούν αναπόσπαστο µέρος των οικονοµικών καταστάσεων.

13 Σελίδα 7 1. Γενική πληροφόρηση Η «.» ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1995 (ΦΕΚ 4251/ ). Η Εταιρία είναι εγγεγραµµένη στο Μητρώο Ανωνύµων Εταιριών του Υπ. Ανάπτυξης µε αριθµό µητρώου 33745/01ΑΤ/Β/95/440(08) Η διάρκειά της έχει οριστεί από την καταχώρηση της στο Μητρώο Α.Ε. σε πενήντα (30) έτη και λήγει το Η έδρα της Εταιρίας είναι ο ήµος Χαλανδρίου του Νοµού Αττικής. Σκοποί Κύριος σκοπός της Εταιρίας, όπως αυτός ορίζεται στο άρθρο 3 του Καταστατικού της είναι: Η ίδρυση, λειτουργία και εκµετάλλευση Ραδιοφωνικού σταθµού. ιοικητικό Συµβούλιο Η σύνθεση του ιοικητικού Συµβουλίου έχει ως εξής: Φώτιος Γ. Μπόµπολας - Πρόεδρος.Σ Θωµάς Α. Σιωζόπουλος Αντιπρόεδρος.Σ & ιευθύνων Σύµβουλος Πέτρος Θεόδωρος Αβέρκιος Αντωνιάδης - Μέλος.Σ Σπυρίδων Βενέτης -Μέλος.Σ

14 Σελίδα 8 2. Υιοθέτηση νέων και αναθεωρηµένων ιεθνών Προτύπων Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς. α. Πρότυπα και ιερµηνείες που έχουν εκδοθεί (από την IASB και την Επιτροπή ιερµηνείας ιεθνών Λογιστικών Προτύπων - Ι.F.R.I.C.) και έχουν εφαρµογή για την τρέχουσα περίοδο: Ε ΠΧΠ 11 ΠΧΠ 2: Συναλλαγές Συµµετοχικών Τίτλων της ίδιας επιχείρησης ή επιχειρήσεων του ίδιου Οµίλου (Εφαρµογή από 1 Μαρτίου, 2007 και µετέπειτα), Ε ΠΧΠ 12 Εκχώρηση δικαιωµάτων παροχής δηµόσιων υπηρεσιών (Εφαρµογή από 1 Ιανουαρίου 2008 και µετέπειτα), Ε ΠΧΠ 14 ΛΠ 19 - Το όριο του ενεργητικού ασφαλιστικών ταµείων καθορισµένων παροχών, οι ελάχιστες χρηµατοδοτικές απαιτήσεις τους και η αλληλεπίδρασή τους (Εφαρµογή από 1 Ιανουαρίου, 2008 και µετέπειτα) ΛΠ 39 (Τροποποίηση) «Χρηµατοοικονοµικά µέσα: Αναγνώριση και Επιµέτρηση» και ΠΧΠ 7 (Τροποποίηση) «Χρηµατοοικονοµικά µέσα: Γνωστοποιήσεις» - Αναταξινόµηση Χρηµατοοικονοµικών µέσων (εφαρµόζεται µεταγενέστερα από την 1 Ιουλίου, 2008). Η υιοθέτηση αυτών των διερµηνειών δεν έχει επιφέρει αλλαγές στις λογιστικές αρχές της εταιρείας. β. Πρότυπα και διερµηνείες µη εισέτι σε ισχύ Έως την ηµεροµηνία έγκρισης αυτών των οικονοµικών καταστάσεων εκδόθηκαν τα ακόλουθα πρότυπα και διερµηνείες, αλλά δεν είναι ακόµα σε ισχύ: ΛΠ 1 (Αναθεωρηµένο) - Παρουσίαση των Οικονοµικών Καταστάσεων (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1 Ιανουαρίου, 2009 ή µετά), ΛΠ 23 (Αναθεωρηµένο) - Κόστη ανεισµού (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1 Ιανουαρίου, 2009 ή µετά), ΠΧΠ 8 - Τοµείς ραστηριοτήτων (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1 Ιανουαρίου, 2009 ή µετά), Ε ΠΧΠ 13 - Προγράµµατα εµπιστοσύνης πελατών (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1 Ιουλίου, 2008 ή µετά), ΛΠ 32 (Τροποποίηση) - «Χρηµατοοικονοµικά µέσα: Παρουσίαση» και ΛΠ 1 (Τροποποίηση) - «Παρουσίαση των οικονοµικών καταστάσεων» - Χρηµατοοικονοµικά Μέσα διαθέσιµα από τον κάτοχο (ή puttable µέσο) (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1η Ιανουαρίου 2009 ή µετά) ΛΠ 39 (Τροποποίηση) - «Χρηµατοοικονοµικά µέσα: Αναγνώριση και Επιµέτρηση» και ΠΧ 7 - (Τροποποίηση) «Χρηµατοοικονοµικά µέσα: Γνωστοποιήσεις» - Αναταξινόµηση Χρηµατοοικονοµικών Στοιχείων Ενεργητικού (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1η Ιουλίου 2009 ή µετά)

15 Σελίδα 9 2. Υιοθέτηση νέων και αναθεωρηµένων ιεθνών Προτύπων Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς (συν.) ΠΧΠ 1 (Τροποποίηση) - «Πρώτη Υιοθέτηση των ΠΧΠ» και ΛΠ 27 (Τροποποίηση) «Ενοποιηµένες και Ιδιαίτερες Οικονοµικές Καταστάσεις» (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1η Ιανουαρίου 2009 ή µετά) ΠΧΠ 2 (Τροποποίηση) - «Παροχές που Εξαρτώνται από την Αξία των Μετοχών» Όροι εξάσκησης και Ακυρώσεις (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1η Ιανουαρίου 2009 ή µετά) ΠΧΠ 3 (Αναθεωρηµένο) - «Συνενώσεις Επιχειρήσεων» και ΛΠ 27 (Τροποποιηµένο) «Ενοποιηµένες και Ιδιαίτερες Οικονοµικές Καταστάσεις» (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1η Ιουλίου 2009 ή µετά) Ε ΠΧΠ 15 Συµβόλαια για την κατασκευή ακίνητης περιουσίας (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1η Ιανουαρίου 2009 ή µετά) ΕΕΧΠ 16 - Αντισταθµίσεις µιας καθαρής επένδυσης σε εκµετάλλευση στο εξωτερικό (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου 2008 ή µετά) ΠΧΠ 5 (Τροποποίηση) - «Mη Κυκλοφορούντα Περιουσιακά Στοιχεία που Κατέχονται προς Πώληση και ιακοπείσες ραστηριότητες» (και επακόλουθες τροποποιήσεις στο ΠΧΠ 1 - «Πρώτη Υιοθέτηση των ιεθνών Προτύπων Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης») (εφαρµογή στις ετήσιες περιόδους που ξεκινούν την 1η Ιουλίου 2009 ή µετά) Η ιοίκηση της εταιρείας εκτιµά ότι η υιοθέτηση αυτών των Προτύπων και ιερµηνειών σε µελλοντικές περιόδους δεν θα έχει ουσιώδεις επιπτώσεις επί των οικονοµικών καταστάσεων της εταιρείας.

16 Σελίδα Βασικές λογιστικές αρχές 3.1 ήλωση συµµόρφωσης Οι οικονοµικές καταστάσεις της χρήσης έχουν συνταχθεί σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς (.Π.Χ.Α) και τις αντίστοιχες διερµηνείες τους. Καθώς αποτελούν οικονοµικές καταστάσεις της χρήσης 2008 για την οποία υιοθετούνται τα.π.χ.α για πρώτη φορά έχουν συνταχθεί σύµφωνα µε τα..π.χ.α 1. Με το δεδοµένο ότι οι οικονοµικές καταστάσεις της χρήσης 2007 είχαν συνταχθεί και δηµοσιευθεί σύµφωνα µε τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα τα αντίστοιχα συγκριτικά µεγέθη (της χρήσης 2007) έχουν προσαρµοσθεί κατάλληλα Αρχή του Ιστορικού Κόστους Οι οικονοµικές καταστάσεις συντάσσονται σύµφωνα µε την αρχή του ιστορικού κόστους Μετατροπή ξένων νοµισµάτων α. Νόµισµα συναλλαγών και παρουσίαση Οι Οικονοµικές Καταστάσεις της εταιρείας παρουσιάζονται σε ευρώ πού είναι το νόµισµα που επικρατεί στο οικονοµικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται. β. Συναλλαγές και οικονοµικά µεγέθη Οι συναλλαγές σε ξένο νόµισµα λογιστικοποιούνται αρχικά βάσει της ισοτιµίας (Ευρώ προς ξένο νόµισµα) της ηµεροµηνίας της συναλλαγής. Τα χρηµατικά περιουσιακά στοιχεία και υποχρεώσεις σε ξένο νόµισµα µεταφράζονται στο νόµισµα των βιβλίων βάσει της ισοτιµίας που ισχύει κατά την ηµεροµηνία κλεισίµατος της χρήσης. Οι συναλλαγµατικές διαφορές µεταφέρονται στα αποτελέσµατα. Τα µη χρηµατικά οικονοµικά µεγέθη που εκφράζονται σε ξένο νόµισµα µεταφράζονται χρησιµοποιώντας την ισοτιµία της ηµεροµηνίας κτήσης Οι συναλλαγµατικές διαφορές αναγνωρίζονται στα αποτελέσµατα της περιόδου εντός της οποίας ανακύπτουν Πάγια περιουσιακά στοιχεία Εξοπλισµός, µεταφορικά µέσα και µηχανολογικός εξοπλισµός εµφανίζονται στο κόστος µείον συσσωρευµένες αποσβέσεις και αποµείωση της αξίας. Οι αποσβέσεις εκτιµώνται µε σταθερούς συντελεστές καθ όλη τη διάρκεια της χρήσιµης ζωής των παγίων ως ακολούθως: Μηχανήµατα και εγκαταστάσεις Έπιπλα και σκεύη Μεταφορικά µέσα Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και λογισµικά προγράµµατα 5 έως 20 έτη 3 έως 8 έτη 5 έως 6 έτη 3 έως 5 έτη Πάγια περιουσιακά στοιχεία διαγράφονται µε τη πώληση ή µε την ένδειξη ότι δεν αναµένονται µελλοντικά οφέλη από τη συνέχιση της χρήσης του.

17 Σελίδα Βασικές λογιστικές αρχές(συν) Πάγια περιουσιακά στοιχεία (συν.) Κέρδος ή ζηµία όπως προκύπτει από τη διαγραφή του παγίου (υπολογιζόµενου ως η διαφορά µεταξύ καθαρού ποσού διάθεσης και αξίας βιβλίων) µεταφέρεται στη κατάσταση αποτελεσµάτων της χρήσης στην οποία διαγράφεται Άυλα περιουσιακά στοιχεία Λογισµικό Οι άδειες λογισµικού αποτιµώνται στο κόστος κτήσεως µείον τις αποσβέσεις. Οι αποσβέσεις διενεργούνται µε την σταθερή µέθοδο κατά την διάρκεια της ωφέλιµης ζωής των στοιχείων αυτών η οποία ορίζεται στα 3 χρόνια. απάνες που απαιτούνται για την ανάπτυξη και συντήρηση του λογισµικού αναγνωρίζονται ως έξοδα όταν πραγµατοποιούνται Φορολογία Ο φόρος εισοδήµατος υπολογίζεται επί των φορολογητέων κερδών της χρήσης µε τον εκάστοτε ισχύοντα συντελεστή, 25% για τη χρήση 2007 και για τη χρήση Τα φορολογητέα κέρδη διαφέρουν από τα καθαρά κέρδη της εταιρείας ως αυτά αναφέρονται στις οικονοµικές καταστάσεις διότι δεν περιλαµβάνουν έσοδα ή έξοδα τα οποία δεν φορολογούνται ή αναγνωρίζονται φορολογικά σε άλλες χρήσεις και δεν περιλαµβάνουν ποσά τα οποία ουδέποτε φορολογούνται ή αναγνωρίζονται φορολογικά. Η εταιρεία ακολουθεί, αρχής γενοµένης από την χρήση 2008 πολιτική πρόβλεψης για φόρο εισοδήµατος και λοιπούς φόρους που ενδεχοµένως θα προκύψουν από έλεγχο των µη φορολογικά ελεγµένων χρήσεων. Η πρόβλεψη υπολογίζεται µε βάση την εµπειρία των ελεγµένων φορολογικά χρήσεων και συνεκτιµά τις ιδιαιτερότητες των µη ελεγµένων φορολογικά χρήσεων. Αναβαλλόµενη φορολογία ή ετεροχρονισµένη φορολογία είναι ο φόρος που εκάστοτε οφείλεται ή απαιτείται λόγω χρονικής διαφοράς στην φορολογία εσόδων ή φορολογική αναγνώριση εξόδων και λογιστικοποιείται στο µέγεθος που αναµένεται να ανακύψει µελλοντικά. Αναβαλλόµενη φορολογική υποχρέωση αναγνωρίζεται κατά κανόνα για όλες τις πρόσκαιρες φορολογικές διαφορές και φορολογική απαίτηση αναγνωρίζεται στο βαθµό που πιθανολογείται να υπάρξουν φορολογητέα κέρδη και συµψηφιστεί µε την αντίστοιχη ανακύπτουσα φορολογική υποχρέωση. Τα ποσά των απαιτήσεων ή υποχρεώσεων αξιολογούνται κατά την ηµεροµηνία του εκάστοτε Ισολογισµού και αναθεωρούνται αν απαιτηθεί, συνεκτιµώντας νέα δεδοµένα και συγκυρίες που επιδρούν στη διαθεσιµότητα µελλοντικών φορολογητέων κερδών για αξιοποίηση τούτων. Ο αναβαλλόµενος φόρος υπολογίζεται µε βάση τα ποσοστά φορολογίας που αναµένεται να ισχύουν στη χρήση κατά την οποία ανακύπτει η φορολογική υποχρέωση ή απαίτηση.

18 Σελίδα Βασικές λογιστικές αρχές (συν.) 3.6 Φορολογία (συν.) Αναβαλλόµενoι φόρoι που αφορούν προηγούµενες χρήσεις καθώς και αναβαλλόµενoι φόρoι που αφορούν ποσά που µεταφέρονται απ ευθείας στα Ίδια Κεφάλαια έχουν διαχωριστεί και επηρεάζουν απ ευθείας τα Ίδια Κεφάλαια. 3.7 Κύκλος Εργασιών Ο κύκλος εργασιών λογιστικοποιείται κατά την πραγµατοποίησή του και αντιπροσωπεύει κυρίως έσοδα από διαφηµιστικές καταχωρήσεις. Τα έσοδα αναγνωρίζονται εντός της χρήσεως στην οποία πραγµατοποιούνται. Τα έσοδα από τόκους αναγνωρίζονται επί χρονολογικής βάσεως µε αναφορά στο επενδυµένο κεφάλαιο και το αντίστοιχο επιτόκιο. Τα έσοδα από συµµετοχές (µερίσµατα) αναγνωρίζονται όταν το δικαίωµα των µετόχων για πληρωµή οριστικοποιείται Αποµείωση αξίας παγίων Σε κάθε ηµεροµηνία ισολογισµού γίνεται σχετική αξιολόγηση για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ένδειξη αποµείωσης της αξίας των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας. Τυχόν ύπαρξη ανάγκης αποµείωσης αυτή αποτιµάται και καταχωρείται στα αποτελέσµατα εκτός εάν για το συγκεκριµένο πάγιο υπάρχει στην Καθαρή Θέση αντίστοιχο αποθεµατικό επανεκτίµησης, οπότε συµψηφίζεται το υπόλοιπο του εν λόγω λογαριασµού και το ακάλυπτο ποσό της ζηµίας µεταφέρεται στα αποτελέσµατα. Ένδειξη ανάγκης αποµείωσης δεν υπήρχε κατά την Πελάτες Οι πελάτες καταχωρούνται αρχικά στην εύλογη αξία τους και εν συνεχεία αποτιµώνται συνεκτιµώντας την παρούσα αξία τους υπολογιζόµενης βάσει του πραγµατικού επιτοκίου. Αποµείωση λόγω διαφοράς µε την παρούσα αξία, καθώς και πρόβλεψη για τυχόν επισφάλειες γίνεται µόνο αν θεωρούνται σηµαντικές. Το ποσό της πρόβλεψης για ενδεχόµενη αποµείωση µεταφέρεται στα αποτελέσµατα ιαθέσιµα και ισοδύναµα των ιαθεσίµων ιαθέσιµα και Ισοδύναµα ιαθεσίµων περιλαµβάνουν µετρητά και καταθέσεις και λοιπές βραχυπρόθεσµες επενδύσεις άµεσα µετατρέψιµες σε προσδιορίσιµα διαθέσιµα.

19 Σελίδα Βασικές λογιστικές αρχές (συν.) 3.11 άνεια Τραπεζών Τα έντοκα δάνεια των τραπεζών και οι λογαριασµοί κίνησης κεφαλαίων καταχωρούνται, όταν εκταµιεύονται, στην αξία έκδοσης µειωµένης µε το σχετικό κόστος. Εν συνεχεία αναγνωρίζονται στο σύνολο των πληρωτέων δόσεων χρησιµοποιώντας το πραγµατικό επιτόκιο. Ενδεχόµενη διαφορά µεταξύ του τι έχει εισπραχθεί ως βάση του δανείου και των συνολικών δόσεων αποπληρωµής του αναγνωρίζεται σύµφωνα µε τη πολιτική χειρισµού του κόστους δανείων (σηµ. 3.12) Κόστος δανεισµού Το κόστος δανεισµού που συνδέεται άµεσα µε την παραγωγή ή κατασκευή παγίων περιουσιακών στοιχείων των οποίων η ολοκλήρωση µέχρι τη χρησιµότητά τους ή πώλησή τους εκτείνεται σε σηµαντικό χρονικό διάστηµα επαυξάνει το κόστος των παγίων. Τυχόν αντίστοιχο έσοδο (τόκοι έσοδα) αποµειώνουν το κεφαλαιοποιηµένο κόστος δανεισµού. Λοιπά κόστη δανεισµού αναγνωρίζονται στα αποτελέσµατα εντός της περιόδου που επισυµβαίνουν Πιστωτές Η αρχική αποτίµηση των πιστωτών γίνεται στην ονοµαστική αξία των υποχρεώσεων. Εν συνεχεία αποτιµώνται στην πραγµατική αξία χρησιµοποιώντας τη µέθοδο του πραγµατικού επιτοκίου και εφ όσον υπάρχει σηµαντική διαφορά σε σχέση µε την ονοµαστική αξία Παροχές κατά τη συνταξιοδότηση προσωπικού Σύµφωνα µε την Ελληνική Εργατική Νοµοθεσία η εταιρεία είναι υποχρεωµένη µε τη συνταξιοδότηση οποιουδήποτε µέλους του προσωπικού να καταβάλει σ αυτό συγκεκριµένη χρηµατική παροχή. Η χρηµατική αυτή παροχή οφείλεται κατά τη στιγµή της συνταξιοδότησης και ισούται µε το 40% του ποσού που προσδιορίζεται µε παραµέτρους α) το χρόνο υπηρεσίας µε την εταιρεία β) την µηνιαία αµοιβή κατά το έτος συνταξιοδότησης και γ) λοιπούς παράγοντες ως προσδιορίζονται υπό της σχετικής νοµοθεσίας. Η υποχρέωση αυτή προσδιορίζεται κατά την ηµεροµηνία του ισολογισµού µε την µέθοδο Projected unit credit. Σύµφωνα µε την µέθοδο αυτή οι υποχρεώσεις που αναλογούν στην παρασχεθείσα υπηρεσία κατά την ηµεροµηνία υπολογισµού αντιµετωπίζονται χωριστά από την υποχρέωση πού αντιστοιχεί στην µελλοντική υπηρεσία.

20 Σελίδα Βασικές λογιστικές αρχές (συν.) Παροχές κατά τη συνταξιοδότηση προσωπικού (συν.) Οι πιο σηµαντικές υποθέσεις που χρησιµοποιήθηκαν είναι: Ηµεροµηνία Επιτόκιο Αύξηση εκτίµησης προεξόφλησης αποδοχών Πληθωρισµός ,50% 3,00 % 2% ,80% 3,00% 2% Κινητικότητα προσωπικού σε µακροχρόνια βάση Ηλικιακές οµάδες Οικειοθελής αποχώρηση Απόλυση Έως 35 7% 5% % 3% 50 και άνω 2% 1% Η υποχρέωση (πρόβλεψη) που εµφανίζεται στον Ισολογισµό είναι η παρούσα αξία της εκτιµούµενης υποχρέωσης αναπροσαρµοσµένη µε την εκάστοτε αναλογιστική µελέτη. Υποχρεώσεις επαυξάνουν / αποµειώνουν την πρόβλεψη ισόποσα. Τυχόν διαφορές αναγνωρίζονται στα αποτελέσµατα της χρήσης εντός της οποίας καταβάλλονται. Η εταιρεία δεν έχει υιοθετήσει οποιοδήποτε πρόγραµµα επένδυσης και διασφάλισης της διαθεσιµότητας του εκάστοτε απαιτούµενου κεφαλαίου για την ανταπόκριση της σ αυτή την υποχρέωση όταν αυτή ανακύπτει Προβλέψεις Προβλέψεις αναγνωρίζονται όταν : - Υπάρχει νοµική ή συµβατική δέσµευση ως αποτέλεσµα ιστορικού γεγονότος. - Υπάρχει αυξηµένη πιθανότητα ανάγκης εκταµίευσης για ανταπόκριση στην υποχρέωση. - Το πιθανολογούµενο ποσό της υποχρέωσης είναι δυνατόν να εκτιµηθεί. Οι ανωτέρω εκτιµήσεις γίνονται από τη ιοίκηση της εταιρείας και σε περίπτωση ανάγκης προσδιορίζονται στην παρούσα αξία αν αυτή διαφέρει ουσιωδώς της λογιστικής.

21 Σελίδα Βασικές λογιστικές αρχές (συν.) Επενδύσεις Οι επενδύσεις αναγνωρίζονται στην εύλογη αξία τους πλέον το άµεσα συνδεόµενο κόστος απόκτησής τους. Εν συνεχεία, επενδυτικά χρεόγραφα τα οποία η εταιρεία έχει την πρόθεση και ικανότητα να διατηρήσει µέχρι τη λήξη τους αποτιµώνται στο πραγµατικό κόστος χρησιµοποιώντας το πραγµατικό επιτόκιο µείον ενδεχόµενη ζηµία που συνδέεται µε µη ανακτήσιµα ποσά. Τα µη ανακτήσιµα ποσά καθώς και τυχόν διαφορά από την αποτίµηση µεταφέρονται στα αποτελέσµατα. Λοιπά χρεόγραφα πλην επενδυτικών, χαρακτηρίζονται ως εµπορεύσιµα ή προοριζόµενα για µεταπώληση και αποτιµώνται στην εύλογη αξία. Κέρδη ή ζηµία που προκύπτει από την αποτίµηση των µεν χαρακτηριζόµενων ως εµπορεύσιµων µεταφέρεται στα Αποτελέσµατα, των δε προοριζόµενων για µεταπώληση καταχωρούνται απ ευθείας στα Ίδια Κεφάλαια µέχρι πωλήσεως τους ή διαπιστώσεως ενδεχόµενης αποµείωσης της αξίας τους οπότε σε τέτοια περίπτωση κέρδος ή ζηµία καταχωρηθέντα στα Ίδια Κεφάλαια µεταφέρονται στα Αποτελέσµατα της χρήσεως Επιχορηγήσεις Η εταιρεία αναγνωρίζει τις κρατικές επιχορηγήσεις όταν : Υπάρχει βεβαιότητα ότι θα εισπραχθούν Υπάρχει βεβαίωση ότι η επιχείρηση έχει συµµορφωθεί µε τους όρους της επιχορηγήσεως Καταχωρούνται στην εύλογη αξία και αναγνωρίζονται µε τρόπο συστηµατικό στα έσοδα µε βάση την αρχή του συσχετισµού των επιχορηγήσεων µε τις αποσβέσεις του κόστους των στοιχείων που επιχορηγούν. Ήτοι επιχορηγήσεις που αφορούν στοιχεία ενεργητικού απεικονίζονται ως έσοδο εποµένων χρήσεων και αναγνωρίζονται συστηµατικά στα έσοδα κατά την διάρκεια της ωφέλιµης ζωής του πάγιου στοιχείου του ενεργητικού. Όταν η επιχορήγηση σχετίζεται µε έξοδο αναγνωρίζεται ως έσοδο στη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται ώστε να αντισταθµιστεί σε συστηµατική βάση το αντίστοιχο έξοδο Μερίσµατα Αναγνωρίζονται στις οικονοµικές καταστάσεις ως υποχρέωση µόνο όταν η Γενική Συνέλευση των Μετόχων εγκρίνει την διανοµή τους στους µετόχους.

22 Σελίδα Βασικές λογιστικές αρχές (συν.) Χρηµατοδοτικές Μισθώσεις Οι ανειληµµένες υποχρεώσεις βάσει χρηµατοδοτικών µισθώσεων έχουν υπολογισθεί στην κατά την ηµεροµηνία σύνταξης των οικονοµικών καταστάσεων παρούσα αξία των προς καταβολή µισθωµάτων. Τα χρηµατοδοτούµενα περιουσιακά στοιχεία εµφανίζονται στον Ισολογισµό µε τη παρούσα αξία του συνόλου των καταβληθέντων µισθωµάτων µειωµένα µε τις επιβαλλόµενες αποσβέσεις σύµφωνα µε την υιοθετηµένη σχετική πολιτική. Το αντίστοιχο χρηµατοδοτούµενο κόστος έχει κατανεµηθεί στις χρήσεις που αφορά Τοµείς δραστηριότητας Ως τοµέας επιχειρηµατικής δράσης δυνατόν να χαρακτηριστεί ένα σύνολο περιουσιακών στοιχείων και λειτουργιών που απασχολούνται στην παραγωγή και παροχή υπηρεσιών υπό συνθήκες επιχειρηµατικού κινδύνου και πιθανότητες απόδοσης επενδύσεων που διαφέρουν από άλλους τοµείς επιχειρηµατικής δραστηριότητας. Γεωγραφικός τοµέας επιχειρηµατικής δράσης δυνατόν να χαρακτηριστεί ιδιαίτερο γεωγραφικό οικονοµικό περιβάλλον όπου παρέχονται υπηρεσίες και προϊόντα υπό συνθήκες επιχειρηµατικού κινδύνου και πιθανότητες απόδοσης επενδύσεων διάφορες από άλλο οικονοµικό περιβάλλον. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελληνική επικράτεια προσφέροντας οµοειδείς υπηρεσίες και δεν υπόκειται στις ανωτέρω διαφοροποιήσεις Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία. Τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία ταξινοµούνται στις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες: - Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία στην εύλογη αξία µέσω των Αποτελεσµάτων - Επενδύσεις διακρατούµενες µέχρι τη λήξη τους - Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία διαθέσιµα προς πώληση και - άνεια και εισπρακτέα ποσά

23 Σελίδα Βασικές λογιστικές αρχές(συν) 3.21 Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία. (συν.) Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία στην εύλογη αξία µέσω των Αποτελεσµάτων Η εταιρεία δεν διαθέτει τέτοια χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία Επενδύσεις διακρατούµενες µέχρι τη λήξη τους Η εταιρεία δεν διαθέτει τέτοιες επενδύσεις Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία διαθέσιµα προς πώληση Επενδύσεις σε µετοχές εισηγµένες στο Χρηµατιστήριο Αθηνών και µερίδια Αµοιβαίων Κεφαλαίων αποτιµώνται στην εύλογη αξία. Κέρδη ή ζηµίες που προκύπτουν από τις µεταβολές της εύλογης αξίας αναγνωρίζονται στα Ίδια Κεφάλαια ως «Αποθεµατικό αποτίµησης επενδύσεων» µε εξαίρεση τη ζηµία από αποµείωση της αξίας η οποία αναγνωρίζεται στα αποτελέσµατα. Σε περίπτωση πώλησης της επένδυσης το αποθεµατικό αποτιµήσεως που αναγνωρίστηκε σε προηγούµενες χρήσεις και περιλαµβάνεται στα Ίδια Κεφάλαια µεταφέρεται στα αποτελέσµατα της χρήσεως που πραγµατοποιήθηκε η πώληση. Μερίσµατα χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων προς πώληση αναγνωρίζονται στα Αποτελέσµατα όταν θεµελιώνεται το δικαίωµα είσπραξης. Η εταιρεία δεν διαθέτει τέτοια χρηµατοοικονοµικά στοιχεία άνεια και εισπρακτέα ποσά Εµπορικές απαιτήσεις, δάνεια και άλλα εισπρακτέα ποσά µε καθορισµένο χρονοδιάγραµµα πληρωµής που δεν είναι εισηγµένες σε οργανωµένες αγορές ταξινοµούνται ως δάνεια και εισπρακτέα ποσά. Αποτιµώνται στην αναµενόµενη εισπρακτέα αξία και δεδοµένου ότι αφορούν βραχυπρόθεσµες απαιτήσεις οι προκύπτοντες προεξοφλητικοί τόκοι βάσει του πραγµατικού επιτοκίου θεωρούνται αµελητέοι Αποµείωση αξίας χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων Τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία αξιολογούνται κατά τη σύνταξη των οικονοµικών καταστάσεων για ύπαρξη ενδείξεων ανάγκης αποµείωσης αξίας. Αυτή η αποµείωση γίνεται όταν υπάρχει αντικειµενική απόδειξη ως αποτέλεσµα γεγονότος που επεσυνέβη µετά την αρχική αναγνώριση και επέδρασε αρνητικά επί των αναµενόµενων ταµειακών ροών.

24 Σελίδα Βασικές λογιστικές αρχές (συν.) 3.21 Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία. (συν.) Αποµείωση αξίας χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων (συν.) Οι απαιτήσεις ως αποτέλεσµα των εµπορικών συναλλαγών της εταιρείας αξιολογούνται για ενδεχόµενη ανάγκη αποµείωσης ως σύνολο. Αντικειµενική απόδειξη τέτοιας ανάγκης αποµείωσης δυνατόν να είναι η εµπειρία από την οµαλή είσπραξη των απαιτήσεων, τυχόν επαναλαµβανόµενες παραβιάσεις της πιστοδοτικής περιόδου ή άλλοι αστάθµητοι παράγοντες, όπως πολιτική σταθερότητα, οικονοµικές συγκυρίες, κλπ. Πέραν τούτων η εταιρεία προβαίνει και σε επί µέρους αξιολογήσεις των απαιτήσεων και ακολουθεί πολιτική προβλέψεων επισφαλειών όταν υφίσταται επαρκής αντικειµενική ένδειξη επισφάλειας. Οι προβλέψεις αυτές επιβαρύνουν τα αποτελέσµατα της χρήσεως εντός της οποίας διαπιστώνεται η ανάγκη διενέργειας τους Χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις και συµµετοχικοί τίτλοι που εκδόθηκαν από την Εταιρεία Συµµετοχικός τίτλος Συµµετοχικός τίτλος είναι κάθε σύµβαση που αποδεικνύει δικαίωµα στο υπόλοιπο που αποµένει αν από τα περιουσιακά στοιχεία µιας οικονοµικής οντότητας, αφαιρεθούν οι υποχρεώσεις της. Εκδιδόµενοι από την εταιρεία συµµετοχικοί τίτλοι αναγνωρίζονται στο εισπραττόµενο ποσό µείον το κόστος έκδοσης. Η εταιρεία δεν έχει εκδώσει τέτοιους συµµετοχικούς τίτλους Χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις Χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις ταξινοµούνται ως «χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις στην εύλογη αξία µέσω Αποτελεσµάτων» ή «Λοιπές χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις» Χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις στην εύλογη αξία µέσω Αποτελεσµάτων Η εταιρεία δεν διαθέτει τέτοιες χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις.

25 Σελίδα Βασικές λογιστικές αρχές (συν.) 3.21 Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία. (συν.) Χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις και συµµετοχικοί τίτλοι που εκδόθηκαν από την Εταιρεία (συν.) Λοιπές χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις Λοιπές χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις, περιλαµβανοµένων των δανείων αναγνωρίζονται στην εύλογη αξία µείον το άµεσο κόστος της συναλλαγής. Οι λοιπές χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις (δάνεια) αναγνωρίζονται εν συνεχεία στην αξία της πραγµατικής οφειλής προεξοφληµένης κατά την ηµεροµηνία σύνταξης των οικονοµικών καταστάσεων στην παρούσα αξία βάσει του πραγµατικού επιτοκίου αν τούτο διαφέρει ουσιωδώς του επιτοκίου δανεισµού. Οι λοιπές χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις, δεδοµένου του βραχυπρόθεσµού τους, προεξοφλούµενες δεν διαφέρουν ουσιωδώς της αρχικώς προσδιορισθείσας υποχρέωσης Ουσιώδεις κρίσεις και υποθέσεις της ιοίκησης Για την υιοθέτηση των κατάλληλων λογιστικών αρχών και εφαρµογή τους η διοίκηση δεν αντιµετώπισε ιδιαίτερα θέµατα που θα απαιτούσαν αναζήτηση περαιτέρω πηγών πληροφόρησης ώστε να περιοριστεί η αβεβαιότητα επ αυτών και να υπάρξει κατάλληλος λογιστικός χειρισµός.

26 Σελίδα Οικονοµικές πληροφορίες κατά τοµέα Ανάλυση κύκλου εργασιών ανά κατηγορία Υπηρεσιών-Προϊόντων (σε ) % % ιαφηµιστικές καταχωρήσεις ,89 98,16% ,43 97,45% Πωλήσεις αποθεµάτων 9.677,95 1,34% Λοιπές υπηρεσίες 3.586,33 0,50% 6.027,85 2,55% Σύνολο ,17 100% ,28 100% 5. Κύκλος εργασιών Πωλήσεις υπηρεσιών , ,28 Πωλήσεις αποθεµάτων 9.677, , ,28 6. Λειτουργικά έξοδα ιαφορά αποθεµάτων έναρξης-λήξης 9.677, ,94 Αµοιβές και έξοδα προσωπικού , ,51 Αµοιβές και έξοδα τρίτων , ,58 Παροχές τρίτων , ,18 Φόροι τέλη ,15 778,01 ιάφορα έξοδα , ,44 Αποσβέσεις , ,96 Αποζηµίωση προσωπικού λόγω συνταξιοδοτήσεως , ,96 Τα παραπάνω ποσά έχουν κατανεµηθεί ως εξής: , ,58 Κόστος πωλήσεων , ,38 Έξοδα διάθεσης , ,09 Έξοδα διοίκησης , , , ,58

27 Σελίδα Άλλα έσοδα εκµετάλλευσης Επιχορηγήσεις 1.368,70 -- Ενοίκια κτιρίων-µηχανηµάτων , ,00 Λοιπά έσοδα (κύρια διαγραφή υπολοίπων προµηθευτών) , , , ,49 8. Άλλα έξοδα εκµετάλλευσης ιάφορα έξοδα εκµετάλλευσης (κύρια διαγραφή υπολοίπων πελατών) , ,21 Αποζηµιώσεις απόλυσης 3.727, , ,21 9. Χρηµατοοικονοµικά έξοδα Το ποσό των ευρώ ,08 ( ευρώ ,42) αφορά τόκους δανεισµού. 10. Φόρος Εισοδήµατος Κατά την χρήση 2008 η εταιρεία περαίωσε τις εκκρεµείς φορολογικά χρήσεις των ετών από 2000 έως 2006 σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν.3259/2004 και κατέβαλλε για φόρο εισοδήµατος το ποσό των 7.027,72 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό των 933,66 ευρώ αφορά φόρο Ενιαίου Τέλους Ακίνητων (ΕΤΑΚ).

28 Σελίδα Αναβαλλόµενη φορολογία Ποσά Αναβαλλόµενη φορολογική Απαίτηση/ (Υποχρέωση) Αναβαλλόµενη Επίδραση στα Επίδραση φορολογική Επίδραση στα Αποτελέσµατα στην Καθαρή Απαίτηση/ Αποτελέσµατα Θέση Ποσά (Υποχρέωση) Επίδραση στην Καθαρή Θέση Πρόβλεψη αποζηµίωσης προσωπικού , , ,73 0, , , ,24 0,00 Προσαρµογή αναβαλλόµενου φόρου αποζηµίωσης προσωπικού λόγω αλλαγής φορολογικού συντελεστή (308,61) 0,00 0,00 0,00 Αναγνωριζόµενες φορολογικές ζηµίες , , ,84 0, , , ,15 0,00 Προσαρµογή αναβαλλόµενου φόρου σε αναγνωριζόµενες φορολογικές ζηµιές λόγω αλλαγής φορολογικού συντελεστή Μείωση αναβαλλόµενου φόρου σε αναγνωριζόµενες φορολογικά ζηµίες λόγω πρόβλεψης ενδεχόµενων φορολογικών διαφορών ανέλεγκτων χρήσεων (858,81) 0,00 0,00 0,00 (3.162,65) 0, , ,50 0, , ,39 0,00

29 Σελίδα Ασώµατες Ακινητοποιήσεις Το ποσό των ευρώ ,29 (2007 ευρώ 8.160,64) αφορά το αναπόσβεστο υπόλοιπο του κόστους κτήσεως λογισµικών προγραµµάτων. 13. Ενσώµατες ακινητοποιήσεις Ενσώµατες ακινητοποιήσεις Μηχανήµατα / τεχν.εγκατ. Μεταφορικά µέσα Έπιπλα και λοιπός εξοπλισµός Σύνολο Κόστος , , , ,65 Αγορές 6.750, , ,02 πωλήσεις (4.871,61) (4.871,61) Σύνολο , , , ,06 Αποσβέσεις , , , ,23 Αποσβέσεις ,38 599, , ,14 Αποσβέσεις πωληθέντων (4.871,60) (4.871,60) Σύνολο , , , ,77 Αναπόσβεστη αξία , , , ,29 Αναπόσβεστη αξία , , , ,42 Μηχανήµατα / τεχν.εγκατ. Μεταφορικά µέσα Έπιπλα και λοιπός εξοπλισµός Σύνολο Κόστος , , , ,06 Αγορές , , ,03 πωλήσεις ( ,09) (39.845,23) ( ,94) ( ,26) Σύνολο ,58 0, , ,83 Αποσβέσεις , , , ,77 Αποσβέσεις , , ,85 Αποσβέσεις πωληθέντων ( ,03) (21.440,07) ( ,34) ( ,37) Σύνολο ,04 0, , ,25 Αναπόσβεστη αξία ,54 0, , ,65 Αναπόσβεστη αξία , , , ,29

30 Σελίδα Πελάτες Πελάτες , ,71 Μείον: Προβλέψεις για επισφαλείς πελάτες , ,71 Ο λογαριασµός απαιτήσεις από πελάτες δεν είναι τοκοφόρος και συνήθως διακανονίζεται εντός 180 ηµερών. Η διοίκηση θεωρεί ότι η λογιστική αξία των πελατών αντιπροσωπεύει την εύλογη αξία τους. 15. Απαιτήσεις κατά συνδεδεµένων επιχειρήσεων Υπόλοιπο Πωλήσεις Υπόλοιπο Πωλήσεις Πήγασος Εκδοτική ΑΕ -(Μητρική Εταιρεία) Ηµερησία Α.Ε.Ε Μέλλον Γκρουπ Α.Ε Pegasus Magazines Publications A.E.E Ν.Λιάπης Βιβλιοδετική ΑΕ Πήγασος Υπηρεσίες Τηλεηχοπληροφόρησης Α.Ε , , Α.Ε Μουσικών Εκδηλώσεων & Παραγωγών Άνωση Sport Plus Ανώνυµη Εκδοτική Εταιρεία Ανώνυµη Εταιρεία Μουσικών Εκδηλώσεων Εκτυπώσεις IRIS ΑΕ Πήγασος Interactive ΑΕ Αναπτυξιακή ΑΕ Μέσων Ενηµέρωσης Εκδόσεις Πρώτο Θέµα Εκδοτική ΑΕ , ,20 0,00 0,00 Οι συναλλαγές µε τα συνδεδεµένα µέρη είναι σύµφωνες µε την συνήθη συναλλακτική πρακτική και την υιοθετηµένη τιµολογιακή πολιτική. Οι υφιστάµενες απαιτήσεις δεν διασφαλίζονται από οποιαδήποτε εγγύηση και εξοφλούνται σύµφωνα µε την υιοθετηµένη πιστοδοτική και πιστοληπτική πολιτική. εν υπήρξε ανάγκη δηµιουργίας προβλέψεως για ενδεχόµενη αδυναµία είσπραξης οφειλόµενων ποσών από συνδεδεµένα µέρη..

31 Σελίδα Λοιπές απαιτήσεις Γραµµάτια εισπρακτέα ,47 Επιταγές εισπρακτέες , ,08 Απαιτήσεις κατά οργάνων διοικήσεως ,00 Έξοδα εποµένων χρήσεων 383, ,00 Έσοδα χρήσεως εισπρακτέα 1.368, , ,55 Η διοίκηση θεωρεί ότι η λογιστική αξία των λοιπών απαιτήσεων αντιπροσωπεύει την εύλογη αξία τους. 17. Προκαταβολές Λογ/µοί διαχ. προκαταβολών & πιστώσεων 3.823, ,57 Ελληνικό ηµόσιο Παρακρατηµένοι Φόροι 367,87 -- Φόρος Προστιθέµενης Αξίας , Ταµιακά διαθέσιµα και ταµιακά ισοδύναµα , , Ταµείο 1.211, ,28 Καταθέσεις όψεως και προθεσµίας ,00 324, Μετοχικό κεφάλαιο , ,97 Αποτελείται από µετοχές, αξίας ευρώ 29,35 εκάστη, ολοσχερώς καταβεβληµένο. Η εταιρεία διαθέτει µία µόνο κατηγορία κοινών ονοµαστικών µετοχών οι οποίες δεν έχουν δικαίωµα για σταθερό εισόδηµα. Εντός της χρήσης πραγµατοποιήθηκαν αυξήσεις του µετοχικού κεφαλαίου ως εξής : α) µε απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης της 30 ης Ιουνίου 2008 µε καταβολή µετρητών και την έκδοση νέων µετοχών ονοµαστικής αξίας 29,35 ευρώ έκαστης. β) µε απόφαση έκτακτης γενικής συνέλευσης της 16 ης Οκτωβρίου 2008 µε καταβολή µετρητών και την έκδοση νέων µετοχών ονοµαστικής αξίας 29,35 ευρώ έκαστης.

32 Σελίδα Αποτελέσµατα εις νέο Συσσωρευµένες (ζηµίες) / ( ,41) ( ,35) Κέρδη χρήσεως µετά από φόρους Ελληνικά Πρότυπα ,51 Μεταβολές στις λογιστικές αρχές λόγω υιοθέτησης των.π.χ.α ,43 (ζηµίες) χρήσης ( ,76) -- Συσσωρευµένες ζηµίες / ( ,17) ( ,41) Αναβαλλόµενη φορολογία προηγουµένων χρήσεων Προβλέψεις Πρόβλεψη αποζηµίωσης προσωπικού λόγω εξόδου από την υπηρεσία , ,96 Πρόβλεψη φορολογίας εισοδήµατος για τις µη ελεγµένες φορολογικά χρήσεις , ,96 Βάσει της εµπειρίας από τις φορολογικά ελεγµένες χρήσεις και δεδοµένου των συσσωρευµένων ζηµιών δεν εκτιµάται φορολογική υποχρέωση από µελλοντικό φορολογικό έλεγχο.(σηµ.11) 22. Οφειλές προς προµηθευτές Η διοίκηση της εταιρείας θεωρεί ότι το υπόλοιπο των προµηθευτών που απεικονίζεται στις οικονοµικές καταστάσεις προσεγγίζει την εύλογη αξία. Η εταιρεία διαθέτει σχετικές πολιτικές διαχείρισης χρηµατοοικονοµικών κινδύνων για να εξασφαλίζει ότι όλες οι σχετικές υποχρεώσεις πληρώνονται στα προκαθορισµένα όρια πίστωσης. Η µέση πιστοδοτική περίοδος είναι περίπου ηµέρες.

33 Σελίδα 27 (Ποσά σε Ευρώ 23. Υποχρεώσεις προς συνδεδεµένες επιχειρήσεις Υπόλοιπο Αγορές Υπόλοιπο Αγορές Πήγασος Εκδοτική ΑΕ - (Μητρική Εταιρεία) , , Ηµερησία Α.Ε.Ε , , Μέλλον GROUP Α.Ε Μέσων Επικοινωνίας 3.774, Pegasus Magazines Publications A.Ε.Ε 1, Ν.Λιάπης Βιβλιοδετική ΑΕ Πήγασος Υπηρεσίες Τηλεηχοπληροφόρησης ΑΕ Α.Ε Μουσικών Εκδηλώσεων & Παραγωγών Άνωση Sport Plus Ανώνυµη Εκδοτική Εταιρεία 4.212, , Ανώνυµη Εταιρεία Μουσικών Εκδηλώσεων Εκτυπώσεις IRIS ΑΕ 1.074,71 903, Πήγασος Interactive ΑΕ Αναπτυξιακή ΑΕ Μέσων Ενηµέρωσης Εκδόσεις Πρώτο Θέµα Εκδοτική ΑΕ , ,16 0,00 0,00 Οι συναλλαγές µε τα συνδεδεµένα µέρη είναι σύµφωνες µε την συνήθη συναλλακτική πρακτική και την υιοθετηµένη τιµολογιακή πολιτική. Οι υφιστάµενες υποχρεώσεις δεν διασφαλίζονται από οποιαδήποτε εγγύηση και εξοφλούνται σύµφωνα µε την υιοθετηµένη πιστοδοτική και πιστοληπτική πολιτική. 24. Οφειλές από φόρους και εισφορές Φόρος Προστιθέµενης Αξίας ,00 Φόροι - τέλη αµοιβών προσωπικού , ,02 Φόροι - τέλη αµοιβών τρίτων , ,00 Λοιποί φόροι τέλη 382, ,00 ΙΚΑ , ,96 Λοιπά ταµεία κύριας ασφάλισης , ,05 Αγγελιόσηµο 3.484,01 9, , ,23

34 Σελίδα Λοιπές υποχρεώσεις Προκαταβολές πελατών 1.321, ,18 Πιστωτές διάφοροι , ,45 Επιταγές πληρωτέες µεταχρονολογηµένες ,97 Έξοδα χρήσεως δεδουλευµένα , , Βραχυπρόθεσµα δάνεια , , Εθνική Τράπεζα ,47 Alpha Bank , , ,47 Το πραγµατικό επιτόκιο µε το οποίο επιβαρύνθηκε η εταιρεία ήταν 5,92% για το 2008 και 6,70% για το Η εταιρεία διαθέτει επαρκείς πηγές χρηµατοδότησης για την εξυπηρέτηση µελλοντικών επιχειρηµατικών αναγκών.

35 Σελίδα Φορολογία Τα κέρδη φορολογούνται µε συντελεστή 25% για την τρέχουσα χρήση (25% και για τη χρήση 2007) αφού ληφθούν υπόψη έξοδα µη φορολογικά εκπιπτόµενα και τυχόν δυνατότητα δηµιουργίας αφορολόγητων αποθεµατικών. Οι φορολογικές υποχρεώσεις της εταιρείας δεν έχουν οριστικοποιηθεί από τις φορολογικές αρχές για τις χρήσεις Μετοχές που έχουν εκδοθεί 2008 Αριθµός Μετοχών Μέσος σταθµισµένος αριθµός µετοχών ( Ζηµία) / Κέρδος ανά µετοχή Η ζηµία ανά µετοχή για την χρήση 2008 και το κέρδος ανά µετοχή για την χρήση 2007 υπολογίστηκε διαιρώντας το αποτέλεσµα χρήσης προς τον σταθµισµένο µέσο αριθµό κοινών µετοχών σε κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της χρήσης: (Ζηµία) / Κέρδος χρήσης µετά από φόρους ( ,76) ,94 Σταθµισµένος µέσος αριθµός µετοχών (Ζηµία) / Κέρδος ανά µετοχή (27,2203) 3,4351

36 Σελίδα Χρηµατοοικονοµικά µέσα και διαχείριση οικονοµικών κινδύνων Σηµαντικές Λογιστικές Πολιτικές Οι υιοθετηµένες λογιστικές πολιτικές σχετικά µε τα χρηµατοοικονοµικά µέσα, περιλαµβανοµένων των κριτηρίων κατηγοριοποίησης της βάσης αποτίµησης και της βάσης αναγνώρισης των συνεπαγόµενων εσόδων και εξόδων όσο αφορά κάθε κατηγορία χρηµατοοικονοµικών περιουσιακών στοιχείων, χρηµατοοικονοµικών υποχρεώσεων ή συµµετοχικών τίτλων, περιγράφονται στη σηµ Κατηγορίες των χρηµατοοικονοµικών µέσων 1.Χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία o Εισπρακτέα ποσά , ,44 (περιλαµβάνονται χρηµατικά διαθέσιµα και ισοδύναµα) 2. Χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις o Κόστος ανειληµµένων πληρωτέων ποσών , ,14 (περιλαµβανοµένων δανείων) Εύλογη αξία των χρηµατοοικονοµικών µέσων Η διεύθυνση της εταιρείας θεωρεί ότι οι αξίες στις οποίες τα χρηµατοοικονοµικά περιουσιακά στοιχεία και χρηµατοοικονοµικές υποχρεώσεις έχουν αναγνωριστεί στις οικονοµικές καταστάσεις δεν διαφέρουν ουσιωδώς των εύλογων αξιών. Οικονοµικός κίνδυνος ως αντικειµενικός σκοπός της ιοίκησης Η διοίκηση θεωρεί τον κίνδυνο αυτό ελεγχόµενο και δεν θεωρεί απαραίτητη την ύπαρξη ιδιαίτερης λειτουργίας για την παρακολούθησή του. Ο κίνδυνος αυτός περιλαµβάνει «κίνδυνο αγοράς, (περιλαµβανοµένου του νοµισµατικού κινδύνου, του κινδύνου του εύλογου επιτοκίου, και του κινδύνου τιµών), πιστωτικό κίνδυνο, κίνδυνο ρευστότητας».

Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις Χρήσεως 2008

Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις Χρήσεως 2008 ΙΝΤΕΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις Χρήσεως 2008 (1η Ιανουαρίου έως 31η εκεµβρίου 2008) Σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΟΔΟΝ Α.E.

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΟΔΟΝ Α.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΟΔΟΝ Α.E. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2009 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (Δ.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Δ. Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.E.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.E. . ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ.Σ Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 1-2 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΑΣΟΣ INTERACTIVE ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2007

ΠΗΓΑΣΟΣ INTERACTIVE ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2007 ΠΗΓΑΣΟΣ INTERACTIVE ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε. ΠΡΩΗΝ «ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.E.»

ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε. ΠΡΩΗΝ «ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.E.» ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε. ΠΡΩΗΝ «ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.E.» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε. ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΟΥΪΖΗΣ ΡΙΑΝΚΟΥΡ 78 Α ΑΘΗΝΑ 115 23 Α.Φ.Μ.: 999641370.Ο.Υ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.E.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.E. . ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2006 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Δ.Σ Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 1 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικός. Aπολoγισμός. 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011

Οικονομικός. Aπολoγισμός. 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011 Οικονομικός Aπολoγισμός 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011 Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικός. Aπολoγισμός. 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011

Οικονομικός. Aπολoγισμός. 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011 Οικονομικός Aπολoγισμός 33% Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση από 1 η Ιανουαρίου 2011 έως 31 η Δεκεμβρίου 2011 Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

οικονομικός απολογισμός 2014

οικονομικός απολογισμός 2014 οικονομικός απολογισμός 2014 Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2008 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ.Σ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 1-2 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους κ.κ. Μετόχους της Ανώνυµης Εταιρείας «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΩΝ "Η ΜΕΡΙΜΝΑ" Α.Ε.Ε.» Έκθεση Ελέγχου επί των Χρηµατοοικονοµικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/92/15 Ε ΡΑ: Α ΡΙΑΝΗ ΡΑΜΑΣ

ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/92/15 Ε ΡΑ: Α ΡΙΑΝΗ ΡΑΜΑΣ ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙ Η Α.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 26064/06/Β/92/15 Ε ΡΑ: Α ΡΙΑΝΗ ΡΑΜΑΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2006 ( ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ KARAMOLEGOS BAKERY ROMANIA S.A. Ε ΡΑ:ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την χρήση από 1 Ιανουαρίου έως 31 εκεµβρίου 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (.Π.Χ.Π.)

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικός Απολογισμός

Οικονομικός Απολογισμός Οικονομικός Απολογισμός ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ Προς τους Μετόχους της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. Έκθεση επί των Ατομικών και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων Ελέγξαμε

Διαβάστε περισσότερα

SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2005 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π.) Σελίδα 2 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 4 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΜΗΤΡΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΜΗΤΡΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 18 ΧΑΛΑΝ ΡΙ 152 32 Α.Φ.Μ.: 999839600.Ο.Υ.: ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ Α.Μ.Α.Ε. 50297/01ΑΤ/Β/01/443 Α.Φ. 370270 Περιεχόµενα Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΑΣΟΣ INTERACTIVE ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2010

ΠΗΓΑΣΟΣ INTERACTIVE ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2010 ΠΗΓΑΣΟΣ INTERACTIVE ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2010 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.E.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.E. ΠΗΓΑΣΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.E. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Δ.Σ Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αγ. Αθανασίου 17, Παιανία

ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αγ. Αθανασίου 17, Παιανία ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αγ. Αθανασίου 17, 190 02 Παιανία Αρ.Μ.Α.Ε. 28401/04/Β/93/147(00) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 83603202000 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. Στοιχεία Ισολογισµού Εταιρείας της 31 Μαρτίου ΣTOIXEIA IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ποσά εκφρασµένα σε ευρώ) Ε Ν Ε Ρ Γ Η T Ι Κ Ο Πάγια

1. Στοιχεία Ισολογισµού Εταιρείας της 31 Μαρτίου ΣTOIXEIA IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ποσά εκφρασµένα σε ευρώ) Ε Ν Ε Ρ Γ Η T Ι Κ Ο Πάγια ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΦΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2009 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ.Σ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 1-2 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ UNIBRAIN ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Αρ. Μητρώου Ανωνύµων Εταιρειών : 21328/06/Β/90/13 /ΝΣΗ : 19,5 χλµ. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ

ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Μιι κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιγεία Ενσώµατα πάγια Ποσά παρούσης Ποσά προηγούµενης ΠΑΘΗΤΙΚΟ Καθαρή θέση Καταβληµένα κεφάλαια Ποσά παρούσης Ποσά προηγούµενης Ακίνητα 5.540.837,89 4.993.330,17

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ KARAMOLEGOS BAKERY ROMANIA S.A Ε ΡΑ: POPESTI-LEORDENI, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την χρήση από 1 Ιανουαρίου έως Σελίδα 1 από 6 ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑ ΣΕΙΣ 1. Στοιχεία Κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005

Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΩΣΗ Α.E. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2005 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (.Π.Χ.Π.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 1 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.» ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ο Χλμ. Επαρχιακής Οδού ΨΑΧΝΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ 2015 Βάσει των Ελληνικών Λογιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Το ιοικητικό Συµβούλιο υποβάλλει την έκθεση του και τις ελεγµένες οικονοµικές καταστάσεις της εταιρείας για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου, 2008.

Το ιοικητικό Συµβούλιο υποβάλλει την έκθεση του και τις ελεγµένες οικονοµικές καταστάσεις της εταιρείας για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου, 2008. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ Α Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου Εκθεση Ελεγκτών Ισολογισµός 1 Λογαριασµός Αποτελεσµάτων 2 Κατάσταση Μεταβολών των Ιδίων Κεφαλαίων 3 Κατάσταση Ταµειακών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ ΑΡ. Μ.Α.Ε /84/Β/05/01{08} ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ ΑΡ. Μ.Α.Ε /84/Β/05/01{08} ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 12067659000 ΑΡ. Μ.Α.Ε. 58523/84/Β/05/01{08} ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Χρήσεως 2015 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεµβρίου 2015 1 Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

N.S.P RADIO ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2011 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (Δ.Π.Χ.Α.

N.S.P RADIO ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2011 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (Δ.Π.Χ.Α. N.S.P RADIO ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2011 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (Δ.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Κ.ΧΑ Α.Ε.) ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Κ.ΧΑ Α.Ε.) ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Κ.ΧΑ Α.Ε.) Λ. Μεσογείων 288, 155 62 Αθήνα Αρ.Μ.Α.Ε.35537/01ΑΤ/Β/96/312 (97) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 002201101000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 20 ης Εταιρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΣΗ Α.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΑΝΩΣΗ Α.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΝΩΣΗ Α.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2007

SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2007 SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Δ.Σ

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννης Κουλουλίας Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου

Ιωάννης Κουλουλίας Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου ΕΛΦΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε ΡΑ : 62º ΧΙΛ. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Φ.Μ. 094041946 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 9596 / 06 / Β / 86 / 002 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή

Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Έκθεση Ελέγχου Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ Έκθεση επί των Οικονομικών Καταστάσεων Ελέγξαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Χρήσεως 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Χρήσεως 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 5 ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΚ 22 100 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Χρήσεως 2015 1 Ιανουαρίου έως 31 εκεµβρίου 2015 Οι συνηµµένες ετήσιες Χρηµατοοικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το ιοικητικό Συµβούλιο της «ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το ιοικητικό Συµβούλιο της «ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το ιοικητικό Συµβούλιο της «ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Γενικές πληροφορίες για την εταιρία. Στοιχεία και πληροφορίες περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Μαρτίου 2005.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Γενικές πληροφορίες για την εταιρία. Στοιχεία και πληροφορίες περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Μαρτίου 2005. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Γενικές πληροφορίες για την εταιρία Στοιχεία και πληροφορίες περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Μαρτίου 2005. Τα παρακάτω στοιχεία και πληροφορίες στοχεύουν σε µια συνοπτική ενηµέρωση, για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ Ενδιάμεσες Οικονομικές Πληροφορίες 30 Ιουνίου 2007 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι συνημμένες Ενδιάμεσες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ ΓΕΜΗ IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( ΕΩΣ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ ΓΕΜΗ IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( ΕΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ ΓΕΜΗ 046139922000 IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31.12.2015 23η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (01.01.2015 ΕΩΣ 31.12.2015) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Σημ. 31/12/2015 31/12/2014 Μη κυκλοφορούντα περιουσιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΙΓΝΙΤΕΣ Α.Ε. ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΟΥΪΖΗΣ ΡΙΑΝΚΟΥΡ 78 Α ΑΘΗΝΑ 115 23 Α.Φ.Μ.: 999641370.Ο.Υ.:

Διαβάστε περισσότερα

1.ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ

1.ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ 1.ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ 1.1.ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 1.1.1.Αποτελέσµατα Χρήσεων 2002-2004 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ 2002-2004 (ΣΕ 000 )* 2002 2003 2004 Κύκλος εργασιών -Βιοµηχανική

Διαβάστε περισσότερα

SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2006

SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2006 SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2006 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Δ.Σ

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής. Πληροφόρησης

Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής. Πληροφόρησης ΙΛΥ Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Περιόδου 1 ης Ιανουαρίου 2007 έως 30 ης Σεπτεµβρίου 2007 σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες

Διαβάστε περισσότερα

SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (Δ.Π.Χ.Α.

SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (Δ.Π.Χ.Α. SPORT PLUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (Δ.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Δ.Σ Σελίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚ ΟΤΙΚΗ ΑΕ

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚ ΟΤΙΚΗ ΑΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2008 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ.Σ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 1-2 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την τριµηνιαία περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2007 Οι συνηµµένες Συνοπτικές Ενδιάµεσες Καταστάσεις έχουν δηµοσιοποιηθεί µε την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο,

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΙΙΙ. ΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ -

Γ. ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΙΙΙ. ΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ - ΒΙΟΧΑΡΤΕΛ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-10η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013) - ΑΡ.Μ.Α.Ε. 57072/04/Β/04/109 -( Ποσά σε Ευρώ ) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόµενης χρήσεως 2013 Ποσά προηγούµενης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε Κατάσταση χρηµατοοικονοµικής θέσης (Ισολογισµός) της της

ΜΠΛΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε Κατάσταση χρηµατοοικονοµικής θέσης (Ισολογισµός) της της Για την εταιρεία «ΜΠΛΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε.» παρουσιάζονται οι χρηµατοοικονοµικές της καταστάσεις για την περίοδο 1.1.2015-31.12.2015. Ετήσιες χρηµατοοικονοµικές Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΛΙΝ ΣΤΑΘΜΟΙ Α.Ε. Οικονοµικές Καταστάσεις Σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης της 1 ης υπερδωδεκάµηνης χρήσης 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Έκθεση Ελέγχου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή 3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ Α Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου Εκθεση Ελεγκτών Κατάσταση Οικονοµικής Θέσης 1 Κατάσταση Συνολικών Εισοδηµάτων 2 Κατάσταση Μεταβολών των Ιδίων Κεφαλαίων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ο.Τ.Α. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ο.Τ.Α. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2015 ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ο.Τ.Α. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2015 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Ν.4308/2014) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΛΥ Α ΑΕ. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα

ΙΛΥ Α ΑΕ. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα ΙΛΥ Α ΑΕ Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Περιόδου 1 ης Ιανουαρίου 2006 έως 31 ης Μαρτίου 2006 σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2010 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ. Σ. Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α Τρίµηνο 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Στοιχεία κατάστασης αποτελεσµάτων 2. Στοιχεία ισολογισµού 3. Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006 ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 Α Ρ Τ Ο Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Κ Α Ρ Α Μ Ο Λ Ε Γ Κ Ο Σ Ανώνυµη Παραγωγής & Εµπορίας Ειδών Αρτοποιϊας & Ζαχαροπλαστικής Αριθµός Μητρώου Ανωνύµων Εταιρειών: 20474/06/Β/89/42 Θ έ σ η Τ ζ ή µ α, Κ ο ρ ω π ί Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/92/15 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/92/15 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙ Η Α.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 26064/06/Β/92/15 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 30 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ( ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝ ΡΟΜΑΧΗ A.E. Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης για τη χρήση που έληξε 31 εκεµβρίου 2005

ΑΝ ΡΟΜΑΧΗ A.E. Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης για τη χρήση που έληξε 31 εκεµβρίου 2005 Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή ΑΝ ΡΟΜΑΧΗ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΑΓΚΑ 12 ΙΩΑΝΝΙΝΑ -45 332 Α.Φ.Μ.: 099945499.Ο.Υ.:

Διαβάστε περισσότερα

ALFA-BETA ROTO A.B.E.E. ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4308/2014

ALFA-BETA ROTO A.B.E.E. ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4308/2014 ALFA-BETA ROTO A.B.E.E. ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4308/2014 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 1 A. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

UNION LOGISTICS Α.Ε. Ακτή Μουτσοπούλου 16, Πειραιάς. Τ.Κ ΑΡ.Μ.Α.Ε /02/Β/08/125 Αρ. ΓΕΜΗ :

UNION LOGISTICS Α.Ε. Ακτή Μουτσοπούλου 16, Πειραιάς. Τ.Κ ΑΡ.Μ.Α.Ε /02/Β/08/125 Αρ. ΓΕΜΗ : UNION LOGISTICS Α.Ε. Ακτή Μουτσοπούλου 16, Πειραιάς. Τ.Κ. 18535 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 67014/02/Β/08/125 Αρ. ΓΕΜΗ : 44791307000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2015 Οι χρηματοοικονομικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ Α.E.Ε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 1. Εκθεση Ελεγκτών 2-3. Κατάσταση Οικονομικής Θέσης 4. Κατάσταση Συνολικών Εισοδημάτων 5

Εκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 1. Εκθεση Ελεγκτών 2-3. Κατάσταση Οικονομικής Θέσης 4. Κατάσταση Συνολικών Εισοδημάτων 5 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Εκθεση Διοικητικού Συμβουλίου 1 Εκθεση Ελεγκτών 2-3 Κατάσταση Οικονομικής Θέσης 4 Κατάσταση Συνολικών Εισοδημάτων 5 Κατάσταση Μεταβολών των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΡΥΚΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΡΥΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΡΥΚΤΩΝ Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ Α.Ε.. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΡΥΚΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΛΟΝ GROUP (ΓΚΡΟΥΠ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΜΕΛΛΟΝ GROUP (ΓΚΡΟΥΠ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΛΛΟΝ GROUP (ΓΚΡΟΥΠ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (.Π.Χ.Π.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες

Διαβάστε περισσότερα

"PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ" ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ "PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ" Σκουφά 60 Τ.Κ. 10680 Αθήνα ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 004277101000 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 48975/01/B/01/306 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης

Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Ελληνική Βιοµηχανία Τηλεπικοινωνιών και Συστηµάτων Πληροφορικής σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης 31 Μαρτίου 2005 (Μη ελεγµένες) 31 Μαρτίου 2005 Περιεχόµενα Σελίδα Ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της ΚΑΘΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ Χρήσεως 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ Α Εκθεση ιοικητικού Συµβουλίου Εκθεση Ελεγκτών Κατάσταση Οικονοµικής Θέσης 1 Κατάσταση Συνολικών Εισοδηµάτων 2 Κατάσταση Μεταβολών των Ιδίων Κεφαλαίων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ UNIBRAIN ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Αρ. Μητρώου Ανωνύµων Εταιρειών : 21328/06/Β/90/13 /ΝΣΗ : 19,5 χλµ. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΝΟΥΣ Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης

ΕΛΝΟΥΣ Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης ΕΛΝΟΥΣ Α.Ε. ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΑΠΟ 1 η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 η ΙΟΥΛΙΟΥ 2008 Σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Οι παρούσες Οικονοµικές Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Για την εταιρεία «ALTIUS IT SOLUTIONS ΕΠΕ» παρουσιάζονται οι χρηματοοικονομικές της καταστάσεις για την περίοδο 2016

Για την εταιρεία «ALTIUS IT SOLUTIONS ΕΠΕ» παρουσιάζονται οι χρηματοοικονομικές της καταστάσεις για την περίοδο 2016 Για την εταιρεία «ALTIUS IT SOLUTIONS ΕΠΕ» παρουσιάζονται οι χρηματοοικονομικές της καταστάσεις για την περίοδο 2016 12 η Εταιρική χρήση (1/1/2016 31/12/2016) Ισολογισμός, Κατάσταση Αποτελεσμάτων και Προσάρτημα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑ ΣΕΙΣ 1. Στοιχεία Κατάστασης Συνολικών Εσόδων της χρήσης που έληξε την 31 η Δεκεμβρίου 2012 2. Στοιχεία Κατάστασης Οικονομικής Θέσης της 31 ης Δεκεμβρίου 2012 3. Στοιχεία Κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GREC-ROM BUSINESS GROUP SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GREC-ROM BUSINESS GROUP SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GREC-ROM BUSINESS GROUP SRL 1/1-31/12/2007 1/1-31/12/2006 Πωλήσεις 878.600,00 482.700,00 Κόστος πωληθέντων (437.758,00) (309.548,50) Μικτό κέρδος 440.842,00

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις. Χρήσεως 2008. Σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις. Χρήσεως 2008. Σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις Χρήσεως 2008 Σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Οι συνημμένες Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις έχουν εγκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα (2) / (21)

Περιεχόµενα (2) / (21) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις Περιεχόµενα Ισολογισµός... 3 Κατάσταση αποτελεσµάτων... 4 Κατάσταση µεταβολών ιδίων κεφαλαίων...

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ .Λ.Π. 1 1 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Όµιλος ΧΨΩ Ισολογισµός την 31η εκεµβρίου 20Χ2 ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 20Χ2 20Χ1 Μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία Ενσώµατες ακινητοποιήσεις Χ Χ Υπεραξία Χ

Διαβάστε περισσότερα

Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «GREIF HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «GREIF HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «GREIF HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Έκθεση Ελέγχου επί των Χρηματοοικονομικών (ή Οικονομικών) Καταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Α τρίµηνο 2005

ΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Α τρίµηνο 2005 ΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Α τρίµηνο 2005 1 Περιεχόµενα 1 Στοιχεία κατάστασης αποτελεσµάτων περιόδου 2 Στοιχεία ισολογισµού 3 Στοιχεία κατάστασης µεταβολών καθαρής

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2016

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2016 FREENET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΚΟΥΛΕΝΙΟΥ 4, ΤΚ.10561, Αθήνα ΑΦΜ. 998808218, Αριθμός Μητρώου ΓΕ.ΜΗ. 007468501000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2016 Για την εταιρεία «FREENET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

(1) Ισολογισµός της εταιρείας ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ 30/9/ /12/2004 Μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία Λοιπά Άυλα περ

(1) Ισολογισµός της εταιρείας ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ 30/9/ /12/2004 Μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία Λοιπά Άυλα περ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΦΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το

H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το Δ/ΝΣΗ: ΜΗΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Πληροφορίες: ΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΝΑ Τηλέφωνο: 2103382428 Fax: 2103617217 E-mail: fantopoulou@acci.gr Αθήνα,11/07/2018 Αριθ.Πρωτ.:455934

Διαβάστε περισσότερα

Άυλα πάγια στοιχεία Λοιπά άυλα , ,50 Σύνολο , ,50

Άυλα πάγια στοιχεία Λοιπά άυλα , ,50 Σύνολο , ,50 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ 9, 106 72 ΑΘΗΝΑ Αρ.Μ.Α.Ε. 5337 / 01 / Β / 86 / 5335 ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 000375401000 ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ Α.E.Ε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (Δ.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 1-2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 3425601000) ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Χρήσεως 1 Ιανουαρίου 2015 έως 31 Δεκεμβρίου 2015 1 Περιεχόμενα ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑΣΟΥ AE

ΙΑΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑΣΟΥ AE ΙΑΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑΣΟΥ AE Ισολογισµός Έναρξης Εκκαθάρισης της 1 ης Ιουλίου 2008 Οικονοµικές Καταστάσεις της oικονοµικής περιόδου από 1 Ιανουαρίου µέχρι 1 Ιουλίου 2008 σύµφωνα µε τα ιεθνή

Διαβάστε περισσότερα

Ισολογισµός της 30 ης Σεπτεµβρίου 2007 Κατάσταση αποτελεσµάτων περιόδου 1 Ιανουαρίου 30 Σεπτεµβρίου 2007 Κατάσταση µεταβολών Ιδίων Κεφαλαίων 1 Ιανουαρ

Ισολογισµός της 30 ης Σεπτεµβρίου 2007 Κατάσταση αποτελεσµάτων περιόδου 1 Ιανουαρίου 30 Σεπτεµβρίου 2007 Κατάσταση µεταβολών Ιδίων Κεφαλαίων 1 Ιανουαρ ! "! # $ % & ' ( " )! "! # # ) ) ) - / - / 0 / & ) ) ) ) 1 & 2 - & 2 2 3 & 2 - - ' Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι εκείνες που εγκρίθηκαν από το ιοικητικό Συµβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΣΗ Α.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΑΝΩΣΗ Α.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΝΩΣΗ Α.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2006 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.» ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ

«ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.» ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.» ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ο Χλμ Επαρχιακής Οδού ΨΑΧΝΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ 2015 Βάσει των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η Εταιρική Χρήση (1 Ιανουαρίου - 31 εκεµβρίου 2002) ΑΡ. Μ.Α.Ε /06/Β/98/78 (Ποσά σε ΕΥΡΩ)

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η Εταιρική Χρήση (1 Ιανουαρίου - 31 εκεµβρίου 2002) ΑΡ. Μ.Α.Ε /06/Β/98/78 (Ποσά σε ΕΥΡΩ) ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2 0 0 2 5η Εταιρική Χρήση (1 Ιανουαρίου - 31 εκεµβρίου 2002) ΑΡ. Μ.Α.Ε. 41850/06/Β/98/78 (Ποσά σε ΕΥΡΩ) Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Ποσά κλειοµένης χρήσεως 2002 Ποσά προηγούµενης χρήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΒΙΝΟΙΛ ΤΡΕΙΝΤΕΡ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

ΑΒΙΝΟΙΛ ΤΡΕΙΝΤΕΡ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2005 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδες ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΜΟΙΛ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΩΝ

ΚΜΟΙΛ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΩΝ ΚΜΟΙΛ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΩΝ Χρηµατοοικονοµικές Καταστάσεις της περιόδου από 1 η Ιανουαρίου 2015 έως 31 η εκεµβρίου 2015 (Σύµφωνα µε τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα του ν. 4308/2014) ΚΜΟΙΛ AE ΑΦΜ 094024556

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΩΝ ΕΔΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ν. ΕΒΡΟΥ Σ. Οικονόμου ΑΡ. Μ.Α.Ε /65/Β/86/03 ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΩΝ ΕΔΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ν. ΕΒΡΟΥ Σ. Οικονόμου ΑΡ. Μ.Α.Ε /65/Β/86/03 ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΩΝ ΕΔΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ν. ΕΒΡΟΥ Σ. Οικονόμου 3 681 31 ΑΡ. Μ.Α.Ε. 11131/65/Β/86/03 ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ. 54408321000 Οικονομικές Καταστάσεις Της χρήσης από 1 η Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

DPG GROUP OF COMPANIES

DPG GROUP OF COMPANIES DPG GROUP OF COMPANIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 14ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ 145 64, ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 123255399000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 5 ης εταιρικής χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ.ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.- ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ.ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.- ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ.ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.- ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» Έκθεση Ελέγχου επί των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων Ελέγξαμε τις συνημμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/92/15 Εδρα : Αδριανή ράµας Τ.Κ

ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/92/15 Εδρα : Αδριανή ράµας Τ.Κ ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙ Η Α.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 26064/06/Β/92/15 Εδρα : Αδριανή ράµας Τ.Κ. 661 00 Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Α Τρίµηνο 2007 ( 1 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΙΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΛΙΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΙΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Οικονοµικές Καταστάσεις Σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης της 1 ης υπερδωδεκάµηνης χρήσης 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Έκθεση Ελέγχου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή 3-4

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις. ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Χρήσεως 2007

Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις. ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Χρήσεως 2007 Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις Χρήσεως 2007 Σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Οι συνημμένες Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Προς τους Μετόχους της Εταιρείας «Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» Έκθεση Ελέγχου επί των Ενοποιημένων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων Ελέγξαμε

Διαβάστε περισσότερα