ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ"

Transcript

1 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΕΙΡΟΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ 97 & ΔΕΛΦΩΝ ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ: , , ΦΑΞ:

2 ΚΑΛΩΔΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΡΟΛΟ 5000 ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 17-25mm ΠΛΑΤΟΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗΣ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΚΟΛΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΡΟΛΑ 125mm ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΚΑΙ 50,8 mm ID ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΘΡΑΥΣΤΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΛΙΠΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑΙΛΟΝ ΒΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΒΗ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗΣ

3 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ: Η ετικετταριστική μηχανή είναι γερή στην σχεδίαση και απλή στην κατασκευή. Περιέχει μερικά κινούμενα κομμάτια και έχει ένα πλαίσιο ανοιχτό, το οποίο απαιτεί ελάχιστη διατήρηση. Προσφέρει μια γρήγορη, ικανή και χωρίς προβλήματα εναλλακτική στην παραδοσιακή χρήση ετικετών με το χέρι. Η ετικετταριστική λειτουργεί ηλεκτρονικά. Ενεργοποιείται κάμπτοντας τον οπλισμό και σύροντας το, διασχίζοντας την επιφάνεια της ετικέτας προς τον χρήστη. Κάτω από κανονικές συνθήκες λειτουργίας θα κάνει έξι ετικέτες το λεπτό. Η ετικετταριστική βγαίνει στάνταρτ με ένα συναρμολογημένο πολυπροσαρμοστή κύλινδρο το οποίο θα βγάζει mm ταινίες. Δέχεται 5 διάμετρο κυλίνδρου σε 2 πυρήνα Ι.D. αυτό δίνει την ικανότητα να προσεγγίζει τις 5000 ετικέττες. Η σχεδίαση είναι ελαφρώς βαρύτερη από τις εναλλακτικές ετικεταριστικές μηχανές αλλά είναι καλά ισορροπημένη και σχεδιασμένη για εύκολη χρήση. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Μια μεγάλη ποικιλία υλικών έχει διαλεχτεί για την κατασκευή της ετικεταριστικής όπου ειδικεύεται χαρακτηριστικά στην μείωση της διατήρησης και στην αύξηση της αντοχής. Η λειτουργία της ετικεταριστικής μηχανής γίνεται με φωτόδιακοπτές και όχι με τους παραδοσιακούς μικροδιακόπτες, οι οποίοι περιέχουν κινούμενα μέρη τα οποία μπορούν να φθαρούν και να σπάσουν. Οι κυλινδρικοί δίσκοι της ετικετταριστικής είναι φτιαγμένοι από πολυάνθρακα, το οποίο είναι πρακτικά άθραυστο. Όλα τα «πλαστικά μέρη» είναι κατασκευασμένα από νάυλον τα οποία χρησιμοποιούνται σαν ένα βιομηχανικό υλικό αντοχής, αφαιρόντας την ανάγκη για λάδωμα. Αλουμίνιο χρησιμοποιείται για να κατασκευαστεί ο σκελετός της ετικετταριστικής, καθώς το χερούλι είναι φτιαγμένο από πολυουρεθάνη. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ: Η χειροκίνητη ετικετταριστική λείτουργεί με τροφοδοσία 240/110V, ή προαιρετικά με μπαταρία 26V DC. Το καλώδιο τροφοδοσίας συνδέεται με την τροφοδοσία με μια Neutrik πρίζα η οποία παρέχει σταθερή σύνδεση, όπου παράλληλα είναι εύκολη στην αποσύνδεση όταν χεριάζεται. Το καλώδιο είναι επίσης καλά σφιγμένο ώστε να αποφευχθεί να βγεί από το χερούλι. Το τροφοδοτικό είναι κλειστά σχεδιασμένο ώστε να είναι αδιάβροχο και να αντέχει στις συγκρούσεις. Το προαιρετίκο πακέτο μπαταρίας χρησιμοποιεί μπαταρία λιθίου, όπου δεν θα έχει διαρροές και θα μπορεί να επαναφορτιστεί πολλές φορές. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: Αφαιρέσατε το μηχανημα από το χαρτοκιβώτιο, προέκτεινε πλήρως τα καλώδια και επιθεώρησε για ζημιά που μπορεί να έχει συμβεί κατά την διάρκεια της φόρτωσης. Διατήρησε το χαρτοκιβώτιο για μελλοντική αποθήκευση. Επίσης το χαρτοκιβώτιο περιέχει ανταλλακτικά. Βαλε την ετικετταριστική στην πρίζα και ενεργοποιήστε την. Έλεγξε την λειτουργική δράση κάμπτοντας το χερούλι της ετικεταριστικής. Η μηχανή θα πρέπει να λειτουργήσει.

4 ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΙΚΕΤΤΕΣ: 1. Διαχωρισμός των κυλινδρικών δίσκων της ετικέτας. - Κρατώντας τον εσωτερικό δίσκο και περιστρέφοντας τον εξωτερικό δίσκο με κατεύθυνση του ρολογιού. Οι κύλινδροι θα ξεχωριστούν. 2. Γεμίζοντας τον κύλινδρο της ετικέτας πάνω στον εξωτερικό δίσκο. - Κρατώντας τον εξωτερικό δίσκο της ετικεταριστικής κοιτάζοντας προς τα πάνω. - Τοποθετούμε τον κύλινδρο των ετικεττών πάνω στον πείρο με χαλαρωμένο το άκρο και οδηγώντας το μακρυά από εσάς πάνω στην αριστερή μεριά του κυλίνδρου.(fig.2) 3. Συναρμολόγηση του κυλίνδρου. - Τοποθετούμε τους δύο κυλινδρικούς δίσκους μαζί. - Κρατώντας τον εσωτερικό δίσκο και περιστρέφοντας τον εξωτερικό δίσκο, καθώς πιέζουμε και τα δύο άκρα μαζί. Εξασφαλίζουμε ότι οι δύο δίσκοι είναι πλήρως κλεισμένοι. 4. Τροφοδότηση της ταινίας μέσα στην ετικεταριστική. - Η προέκταση προσεγγίζει τα 20cm από την ταινία προς τον κύλινδρο, έτσι ώστε να τροφοδοτεί προς την μεριά του χερουλιού της ετικετταριστικής.(fig.4) - Τροφοδοτεί την ταινία μέσω του κυλίνδρου περιέλιξης και η προέκταση της ταινίας προσεγγίζει τα 10cm από τον μπροστινό κύλινδρο.(fig.6)

5 - Γλιστράμε την ταινία μέσα στο αισθητήριο της ταινίας και τροφοδοτούμε κάτω από την λαβή του κυλίνδρου. (fig.6) - Συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε την ταινία κάτω από το κυλινδρικό εργαλείο και η προέκταση να προσεγγίζει τα 15cm, πριν διπλωθεί η ταινία κάτω από το χερούλι.(fig.7) - Τοποθέτησε το άκρο της ταινίας μέσα στην οδηγούμενη περιοχή. - Με ανοιχτή τροφοδοσία, κάμπτουμε τον οπλισμό της ετικεταριστικής για να ξεκινήσει η μηχανή και γλιστράμε την ταινία μέσα στον οδηγό.(fig.8) - Θα τροφοδοτηθεί αυτόματα η ταινία μέσω του οδηγού και του κόπτη ταινίας. - Για να τροφοδοτηθεί η ταινία με το χέρι γυρίζουμε τον κύλινδρο, πιέζουμε με δύναμη καθώς γίνεται η τροφοδότηση της ταινίας μέσα στην οδηγούμενη περιοχή. - Για να κόψουμε την περιττή ταινία, την διασχίζουμε από τον κόπτη ταινίας.(fig.9) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εξασφαλίζουμε ότι η ταινία δεν έχει στριφτεί ή κοπεί στον οδηγό, όπως στο τμήμα 2 της «ξεφόρτωμα ταινίας», μετακινούμε το κετστραμένο τμήμα της ταινίας και ξαναγεμίζουμε την ταινία. 5. Ρυθμίζοντας το ετικεταριστικό. - Κουνάμε το αισθητήριο της ετικέττας πάνω ή κάτω έτσι ώστε να υπάρχουν τα 6mm της παρουσίασης της ετικέτας.

6 ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: 1. Σκίστε την ετικέτα στον κόπτη της ταινίας.(fig.11) 2. Σπρώχνουμε τον κόπτη της ταινίας μακριά. Από την λαβή με ένα δυνατό κτύπημα, ώστε να ελευθερωθεί η πίεση πάνω στον κύλινδρο και ελευθερώνουμε την ταινία.(fig.12) 3. Καθώς ο κόπτης της ταινίας είναι πεπιεσμένος, γυρίζουμε τον συναρμολογούμενο κύλινδρο με τη φορά του ρολογιού για να ξανά τυλιχτεί η ταινία.(fig.13) 4. Από την στιγμή που η ταινία είναι ξανα τυλιγμένη, ξεχωρίζουμε τους κυλινδρικούς δίσκους.όπως στο βήμα 1 της φόρτωσης ταινιών. 5. Για να μετακινήσουμε τον κύλινδρο από τον ελεύθερο δίσκο, σπρώχνουμε πάνω στον πυρήνα του κυλίνδρου της ετικέττας από πίσω από τον εξωτερικό δίσκο.

7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑΣ: Τα παρακάτω αντικείμενα μπορεί να χρειάζονται αντικατάσταση εξαιτίας της χρήσης και της φθοράς στην ετικεταριστική μηχανή. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΕΤΙΚΕΤΑΣ: 1. Αφαιρέστε την βίδα όπως στο σχήμα χρησιμοποιώντας δυο κλειδιά allen.(fig.20) 2. Λυγίστε το τέλος του χεριού για να αφαιρέσετε το ρολό (fig.21) 3. Αφαιρέστε τον μικρό άξονα, για να τοποθετηθή στο καινούργιο ρολό.(fig.22) 4. Η επανασυναρμαλόγηση γίνεται με τον ανάστροφο διαδικασία..

8 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΒΗΣ: 1. Μετακινούμε το μπροστινό κάλυμα, όπως στο βήμα 1 της προσαγμογής του αγκίστρου της ταινίας. 2. Μετακινούμε τον μπροστινό κύλινδρο από τον άξονα. Μετακινούμε τα δύο ελατήρια από το ελατήριο της βάσης, προσέχοντας να μην χαθούν τα ελατήρια. Προσοχή:Μην τεντώνεται τα ελλατήρια. 3. Μετακινούμε την βίδα, όπου θα επιτρέψει να μετακινηθεί η βάση του ελατηρίου.(fig.24). Το αισθητήριο της εκκινησης μπορεί τότε να αφαιρεθεί.(fig.25) 4. Το χερούλι μπορεί τώρα να μετακινηθεί, φροντίζοντας να μην χαθεί το ράουλο του βραχίωνα.(fig.26) 5. Μετακινούμε το ελατήριο από τον οπλισμό και από το συναρμολογούμενο εργαλείο ρολού όπως στα δύο πρώτα βήματά της. 6. Ξανά συναρμολογούμε με αντίστροφη διαδικασία λαμβάνοντας υπ όψη τα ακόλουθα σημεία. - Σιγουρεύουμε ότι η κυλινδρική λαβή εφαρμόζει όταν η λαβή είναι επανατοποθετημένη πάνω από την ετικετταριστική. - Όταν αντικαθιστούμε ευθυγραμμίζουμε το αισθητήριο της εκκίνησης. - Όταν αντικαθιστάται το κυλινδρικό ελατήριο πίεσης το προσαρμόζουμε στην πρώτη βάση και τότε στο κύλινδρο πίεσης που υποστηρίζεται και σιγουρεύουμε ότι το ελατήριο δεν είναι τεντωμένο. - Αντικαθιστούμε τον μπροστινό κύλινδρο.

9 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ: Συναρμολόγηση: Αφαιρούμε τις δύο βίδες από το καπάκι της μπαταρίας.συνδέουμε τους πόλους της μπαταρίας,επανατοποθετούμε το καπάκι κια ενεργοποιούμε το μηχάνημα. Συντήρηση μπαταρίας: Τα ξηρά στοιχεία της μπαταρίας πρέπει να επαναφορτίζονται πλήρως και να αλλαζονται τακτικά για να διατηρηθεί η λειτουργικότητά του. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να επαναφορτίζουμε την μπαταρία όταν το μηχάνμα είναι σε λειτουργία. Δεν πρέπει να αφήσουμε τις μπαταρίες πλήρως αφόρτιστες για πάνω από 4 εβδομάδες. ΕΓΓΥΗΣΗ 12 μήνες κακής εργασίας και ή υλικά, αποκλείοντας την συναρμολόγηση της λαβής. Η κακή χρήση θα αποδίδει στην ακύρωση της εγγύησης. Η εγγύηση θα θεωρηθεί επίσης άκυρη, εάν μετακινηθούν οι ετικέτες των κατασκευαστών. Η εγγύηση περιλαμβάνει αντικατάσταση ή επισκευή διακεκριμένων κατασκευαστών.

10

11

12 Οι πιο προχωρημένες μέθοδοι στην επεξεργασία και συντήρηση των φρούτων

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΚΛΙΝΗ DELUXE

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΚΛΙΝΗ DELUXE ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ - ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΛΙΝΗΣ DELUXE 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή 2. Αποθήκευση και μεταφορά 3. Παρατηρήσεις (Warnings) 4. Περιγραφή 5. Τεχνικά χαρακτηριστικά 6. Συναρμολόγηση του

Διαβάστε περισσότερα

RB517(CE) RB397(CE) RB217(CE)

RB517(CE) RB397(CE) RB217(CE) RB517(CE) RB397(CE) RB217(CE) ΔΕΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟΥ RB517 RB397 RB217 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ, ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 3 Περιέχει τους κανονισμούς για την ασφαλή χρήση του μηχανήματος. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ... 7 Εξηγεί πώς να αναγνωρίσετε

Διαβάστε περισσότερα

GR Εγχειρίδιο Χειριστή EE Kasutusjuhend LV Lietotāja instrukcija LT Vartotojo instrukcija 317 EL 321 EL GR EE LV LT

GR Εγχειρίδιο Χειριστή EE Kasutusjuhend LV Lietotāja instrukcija LT Vartotojo instrukcija 317 EL 321 EL GR EE LV LT GR Εγχειρίδιο Χειριστή EE Kasutusjuhend LV Lietotāja instrukcija LT Vartotojo instrukcija 317 EL 321 EL GR EE LV LT GR Ú ÈÎ Ô ËÁ Â EE Originaaljuhend LV Instrukcijas oriæinçlvalodç LT Originalios instrukcijos

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΕΤ «ΑΛΦΑ ΠΕΛΕΤ 9» ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΕΤ «ΑΛΦΑ ΠΕΛΕΤ 9» ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΕΤ «ΑΛΦΑ ΠΕΛΕΤ 9» ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Πέλετ καύσιμο από ξύλινη βιομάζα βιοκαύσιμο Οι συσκευές θέρμανσης (εφεξής "σόμπες") της εταιρίας ΑΛΦΑ ΠΛΑΜ (εφεξής ALFA PLAM) κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Thermomix Tm31 instruction manual Guide d utilisation manual de instrucciones Οδηγίες Χρηςης

Thermomix Tm31 instruction manual Guide d utilisation manual de instrucciones Οδηγίες Χρηςης Thermomix TM31 Instruction Manual Retain for future reference! Guide d utilisation A conserver pour consultation ultérieure! Manual de Instrucciones Consérvelo para futuras consultas! Οδηγίες Χρήσης Κρατήστε

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός ο οδηγός παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, τις βασικές λειτουργίες και την αντιμετώπιση προβλημάτων στα windows.

Αυτός ο οδηγός παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, τις βασικές λειτουργίες και την αντιμετώπιση προβλημάτων στα windows. Οδηγός χρήσης Dell B1160 Dell B1160w ΒΑΣΙΚΌΣ Αυτός ο οδηγός παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, τις βασικές λειτουργίες και την αντιμετώπιση προβλημάτων στα windows. ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΈΝΟΥΣ Αυτός

Διαβάστε περισσότερα

INSTALLATION MANUAL. AIR CONDITIONER INDOOR UNIT Wall Mounted Type INSTALLATION MANUAL. INSTALLATIONSANLEITUNG Nur für autorisiertes Fachpersonal.

INSTALLATION MANUAL. AIR CONDITIONER INDOOR UNIT Wall Mounted Type INSTALLATION MANUAL. INSTALLATIONSANLEITUNG Nur für autorisiertes Fachpersonal. AIR CONDITIONER INDOOR UNIT Wall Mounted Type INSTALLATION MANUAL INSTALLATION MANUAL For authorized service personnel only. INSTALLATIONSANLEITUNG Nur für autorisiertes Fachpersonal. MANUEL D'INSTALLATION

Διαβάστε περισσότερα

J O N S E R E D S E R V I C E

J O N S E R E D S E R V I C E J O N S E R E D S E R V I C E GR Εγχειρίδιο Χειριστή EE Kasutusjuhend LV Lietotāja instrukcija LT Vartotojo instrukcija 108 89 49-30 ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ: Αποσυνδέετε

Διαβάστε περισσότερα

TWINNER 650S Εγχειρίδιο λειτουργίας & λίστα εξαρτηµάτων

TWINNER 650S Εγχειρίδιο λειτουργίας & λίστα εξαρτηµάτων TWINNER 650S Εγχειρίδιο λειτουργίας & λίστα εξαρτηµάτων Κωδ: ΤΟΥΙΝΕΡ Προσοχή: Πριν χρησιµοποιήσετε αυτό το εργαλείο, διαβάστε όλο το εγχειρίδιο χρήσης και ακολουθήστε τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών LI 480 A. Πλυντήριο Πιάτων. Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα

Φυλλάδιο οδηγιών LI 480 A. Πλυντήριο Πιάτων. Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα Φυλλάδιο οδηγιών GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα Πλυντήριο Πιάτων Περιγραφή της συσκευής, 4 Γενική επισκόπηση Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΚΟΜΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ Πέλλετ καύσιμο από βιομάζα βιοκαύσιμο 1 Οι συσκευές θέρμανσης (εφεξής "σόμπες") της εταιρίας ALFA PLAM (εφεξής ALFA PLAM) κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

2. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...4 2.1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ε ΟΜΕΝΩΝ...4 2.2 ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΗ...4

2. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...4 2.1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ε ΟΜΕΝΩΝ...4 2.2 ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΗ...4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ Α 1. ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...2 1.1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...2 1.2 ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ...2 1.3 ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ...2 1.4 ΣΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...2 1.5 ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ...3 1.6 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

INSTALLATION MANUAL. AIR CONDITIONER INDOOR UNIT Compact Wall Mounted Type INSTALLATION MANUAL. INSTALLATIONSANLEITUNG Nur für autorisiertes Personal.

INSTALLATION MANUAL. AIR CONDITIONER INDOOR UNIT Compact Wall Mounted Type INSTALLATION MANUAL. INSTALLATIONSANLEITUNG Nur für autorisiertes Personal. AIR CONDITIONER INDOOR UNIT Compact Wall Mounted Type INSTALLATION MANUAL INSTALLATION MANUAL For authorized service personnel only. INSTALLATIONSANLEITUNG Nur für autorisiertes Personal. MANUEL D'INSTALLATION

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΚΩ : ΤΡΥΠ1050 Η συσκευασία περιλαµβάνει: Τρυπάνι, Πλευρική Λαβή, Αλφάδι λέιζερ, Φορητό επαναφορτιζόµενο κατσαβίδι, Μετασχηµατιστή, Ανταλλακτικές Μύτες για κατσαβίδι και τρυπάνι. ΠΛΕΥΡΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη. Οδηγίες Χρήσης και Συντήρησης. Wisper 805fe. Ιούνιος 2011 1η έκδοση. Σας συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο τον οδηγό χρήστη πριν

Οδηγός Χρήστη. Οδηγίες Χρήσης και Συντήρησης. Wisper 805fe. Ιούνιος 2011 1η έκδοση. Σας συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο τον οδηγό χρήστη πριν Οδηγός Χρήστη Οδηγίες Χρήσης και Συντήρησης Wisper 805fe Ιούνιος 2011 1η έκδοση Σας συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο τον οδηγό χρήστη πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατό σας Wisper Wisper Limited Οδηγός Χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Αναθεώρηση 06/2015 Εκτύπωση Αριθ. προϊόντος 8011026

Οδηγίες χρήσης Αναθεώρηση 06/2015 Εκτύπωση Αριθ. προϊόντος 8011026 Οδηγίες χρήσης Αναθεώρηση 06/2015 Εκτύπωση Αριθ. προϊόντος 8011026 2 Οδηγίες χρήσης Αναθ. 06/2015 Αξιότιμη πελάτισσα, Αξιότιμε πελάτη, Με το PODOLOG NOVA 3 αποκτήσατε μία συσκευή περιποίησης ποδιών, η

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ USE AND INSTALLATION INSTRUCTIONS ΚΑΣΕΤΑ 4 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ DC INVERTER DC INVERTER 4 WAY CASSETE TYPE ROOM AIR CONDITIONER

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ USE AND INSTALLATION INSTRUCTIONS ΚΑΣΕΤΑ 4 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ DC INVERTER DC INVERTER 4 WAY CASSETE TYPE ROOM AIR CONDITIONER ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ USE AND INSTALLATION INSTRUCTIONS ΚΑΣΕΤΑ 4 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ DC INVERTER DC INVERTER 4 WAY CASSETE TYPE ROOM AIR CONDITIONER Models/Μοντέλα: AUC-18UR4SAA1/AUW-18U4SZ1 AUC-24UR4SEA1/AUW-24U4SA1

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΛOYKA" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. Πέλλετ καύσιμο από βιομάζα βιοκαύσιμο

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΛOYKA ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. Πέλλετ καύσιμο από βιομάζα βιοκαύσιμο ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΛOYKA" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Πέλλετ καύσιμο από βιομάζα βιοκαύσιμο 1 Οι συσκευές θέρμανσης (εφεξής "σόμπες") της εταιρίας ALFA PLAM (εφεξής ALFA PLAM) κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαρακτηριστικά του διαδρόμου ------------------------------- P1 2. Προσοχή και προφυλάξεις ---------------------------- P1-2 3. Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

250127_cop 18-06-2007 10:14 Pagina 1

250127_cop 18-06-2007 10:14 Pagina 1 507_cop 8-06-007 0:4 Pagina Husqvarna Outdoor Products Italia S.p.A. Via Como 7-868 Valmadrera (LC) - ITALY Tel. + 9 04 0 - Fax +9 04 5867 PN. 507 REV. 00 (06/07) G G7 G9 G0 G8 4 6 5 H I I I I 4 5 6 T

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κατά τη χρήση του πλυντηρίου πιάτων, λαμβάνετε τις παρακάτω προφυλάξεις: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΙΩΣΗΣ Η συσκευή αυτή πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε όλες τις οδηγίες που ακολουθούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε όλες τις οδηγίες που ακολουθούν. ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε όλες τις οδηγίες που ακολουθούν. Λανθασμένη εγκατάσταση ή λανθασμένη χρήση του προϊόντος θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. 1. Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτές της σειράς I1400

Σαρωτές της σειράς I1400 Σαρωτές της σειράς I1400 Οδηγός χρήσης A-61550_el 5K2322 Οδηγός χρήσης στο CD εγκατάστασης Ασφάλεια Προφυλάξεις για τους χρήστες Τοποθετήστε το σαρωτή σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια εργασίας με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Σκοπός του κλιματισμού του αυτοκινήτου 2. Κόστος λειτουργίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AS-09UR4SVNNK3 AS-1UR4SVGNK3 AS-18UR4SFVNK3 AS-09UR4SVGNK AS-1UR4SVGNK4 AS-18UR4SFVNK4 AS-4UR4SLJNK3 Περιεχόμενα Προετοιμασία πριν τη χρήση ------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Color Formulas. Innovative products since 1966. Pantone 293 Blue Pantone 485 Red. 8pts pantone Ye 8pts pantone Y K R G

Color Formulas. Innovative products since 1966. Pantone 293 Blue Pantone 485 Red. 8pts pantone Ye 8pts pantone Y K R G Innovative products since 1966. Innovative products since 1966. Innovative products since 1966. R 0 G 81 B 186 Color Formulas Pantone 293 Blue Pantone 485 Red C 100 M 56 Y 0 K 0 8pts pantone reflex blue

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ PFT 834. Περιεχόμενα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ PFT 834. Περιεχόμενα Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-3 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση του νερού και παροχή ρεύματος Συμβουλή σχετικά με τον πρώτο κύκλο πλύσης Τεχνικά δεδομένα Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Scitex FB500 Εκτυπωτής HP Scitex FB700. Οδηγός χρήσης

Εκτυπωτής HP Scitex FB500 Εκτυπωτής HP Scitex FB700. Οδηγός χρήσης Εκτυπωτής HP Scitex FB500 Εκτυπωτής HP Scitex FB700 Οδηγός χρήσης Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που παρέχονται στον παρόντα οδηγό υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά κλιματιστικού

Χαρακτηριστικά κλιματιστικού ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ USE AND INSTALLATION INSTRUCTIONS Καναλάτο Χαμηλού Προφίλ DC Inverter DC INVERTER DUCT TYPE ROOM AIR CONDITIONER Models/Μοντέλα: AUD-18UX4SKL1 / AUW-18U4SZ1 AUD-24UX4SLH1

Διαβάστε περισσότερα