ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΖΑΚΕΤ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΖΑΚΕΤ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΡΩΣΕΩΝ"

Transcript

1 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΑΕΕΠ-1299Α/ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΖΑΚΕΤ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΡΩΣΕΩΝ (Καταργεί την ΠΓΕΣ-ΑΕΕΠ-1299/ ) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2010

2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΓΕΣ-ΑΕΕΠ-1299Α/ Α/Α Αριθμός-Ημ/νία Διαταγής Ημερομηνία Καταχώρισης Αυτός που καταχώρησε τη τροποποίηση Βαθμός Ονοματεπώνυμο Μονογραφή Οδηγίες: Καταχωρήστε στο Πίνακα κάθε διαταγή για επιβεβαίωση ότι οι μεταβολές πραγματοποιήθηκαν.

3 -3- ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΑΕΕΠ-1299Α/ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. Εισαγωγη Σκοπός Σχετικά βοηθήματα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Πρώτες Ύλες Κατασκευαστικα Στοιχεια ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Δείγματα Μερίδα-Δειγματοληψία Έλεγχοι ποιότητας ΔΙΑΦΟΡΑ Συσκευασία Επισημάνσεις Αξιολόγηση Προσφορών Παραλαβή - Απόρριψη ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΟΙ, ΣΥΝΤΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «Α» Σχέδια Αδιάβροχου Επενδύτη Εκστρατείας Παραλλαγής (Τζάκετ Νέου Τύπου). «Β» Διαστάσεις και Ποσοστά Μεγεθών Αδιάβροχού Επενδύτη Εκστρατείας Παραλλαγής (Τζάκετ Νέου Τύπου). «Γ» Ειδικές Απαιτήσεις για το Ύφασμα Πολλαπλών Στρώσεων. «Δ» Ειδικές Απαιτήσεις για το Ύφασμα Σύμμεικτο Αδιάβροχο Νο 140. «Ε» Ειδικές Απαιτήσεις για Ταινία Σφραγίσματος Ραφών. «ΣΤ» Ειδικές Απαιτήσεις για Κορδόνια Ελαστικά. «Ζ» Ειδικές Απαιτήσεις για την Ταινία Βαμβακερή Μερσεριζέ Χακί. «Η» Ειδικές Απαιτήσεις για Σούστες τύπου «Μουτόν». «Θ» Ειδικές Απαιτήσεις για Φερμουάρ. «Ι» Ειδικές Απαιτήσεις για Αναστολείς. «ΙΑ» Ειδικές Απαιτήσεις Πολυεστερικής Κλωστής. «ΙΒ» Ειδικές Απαιτήσεις Πολυεστερικής Βάτας. «ΙΓ» Ειδικές Απαιτήσεις για Πεντάφυλλα Χαρτοκιβώτια Συσκευασίας. «ΙΔ» Πίνακας Ανοχών και Εκπτώσεων για Χημικές Εκτροπές Υφασμάτων. «ΙΕ» Υπόδειγμα Φύλλου Συμμόρφωσης. «ΙΣΤ» Υπόδειγμα Συγκριτικού Πίνακα Φυσικοχημικών Ιδιοτήτων για το Ύφασμα Πολλαπλών Στρώσεων «ΙΖ» Έλεγχοι Σταδίου Αξιολόγησης Προσφορών. «ΙΗ» Υπόδειγμα Καρτέλας Βιομηχανικού Προτύπου-Δείγματος. «ΙΘ» Μέθοδοι Εργαστηριακού Ελέγχου. «Κ» Τυχαία Δειγματοληψία. «ΚΑ» Υπόδειγμα Ανάλυσης Προδιαγραφής και Προτάσεων Βελτίωσής της.

4 -4- ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΖΑΚΕΤ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΡΩΣΕΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός Η προδιαγραφή αυτή καθορίζει τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές απαιτήσεις της Υπηρεσίας για την προμήθεια αδιάβροχων επενδυτών εκστρατείας παραλλαγής (τζάκετ νέου τύπου), που προορίζονται για στρατιωτική χρήση. 1.2 Σχετικά βοηθήματα Η Προδιαγραφή ΠΓΕΣ-ΕΕΠΔ-1265ΣΤ/ Επενδύτης Εκστρατείας (τζάκετ) Παραλλαγής Δάσους Η Προδιαγραφή ΠΓΕΣ-ΑΠΙ-1268Β/ Αδιάβροχος Προστατευτικός Ιματισμός Η Τεχνική Προδιαγραφή ΠΓΕΣ-ΑΕΕΠ-1299/ Αδιάβροχος Επενδύτης Εκστρατείας Παραλλαγής, η οποία και καταργείται MIL-P Parka, Cold Weather, Camouflage MIL-C Cloth, Laminated, Water-Proof and Moisture- Vapor Permeable STANAG Waterproof Clothing Το Τεχνικό Εγχειρίδιο Τ.Ε Μέθοδοι Δειγματοληπτικού Ελέγχου Το Τεχνικό Εγχειρίδιο Τ.Ε , Εργαστηριακοί Μέθοδοι Ελέγχου Υλικών, Μέρος 2 ο, Υφάσματα Φ.Ε.Κ 166/Α/ Φ.Ε.Κ 1045/Β/ Φ.Ε.Κ 1283/Β/ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Πρώτες Ύλες Ύφασμα Πολλαπλών Στρώσεων, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''Γ'' Ύφασμα σύμμεικτο αδιάβροχο Νο 140, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''Δ'' Ταινίες Σφραγίσματος Ραφών, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''Ε'' Ελαστικό Κορδόνι, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''ΣΤ'' Αυτοκόλλητες Ταινίες Τύπου "VELCRO" χρώματος Πράσινο Βαθύ (ΠΒ) με συντεταγμένες όπως το αντίστοιχο χρώμα του υφάσματος παραλλαγής Σούστες Τύπου "Μπουτόν", με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''Η''.

5 Φερμουάρ, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''Θ'' Αναστολείς, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''Ι'' Πολεστερική Κλωστή, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''ΙΑ'' Ταινία βαμβακερή μερσεριζέ, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''Ζ'' Πολυεστερική βάτα, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''ΙΒ'' Χαρτοκιβώτια συσκευασίας πεντάφυλλα, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''ΙΓ'' Nylon σακούλα με οπές αερισμού για τη συσκευασία κάθε επενδύτη. 2.2 Κατασκευαστικά στοιχεία Γενικά Η κακή κατάσταση οποιουδήποτε απαρτίου και η κακή λειτουργία οποιουδήποτε παρελκόμενου του αδιάβροχου επενδύτη εκστρατείας παραλλαγής (τζάκετ νέου τύπου) θα αποτελεί μακροσκοπικό ελάττωμα Η διαδικασία της επιστρώσεως του υφάσματος βάσης με τις επικαλύψεις πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να μην αποκολλούνται και να μη δημιουργείται κυματοειδής επιφάνεια κατά τη χρήση Κατά τη ραφή των διαφόρων τμημάτων του επενδύτη, σε κάθε εκατοστό θα πρέπει να περιλαμβάνονται τουλάχιστον 4-5 βελονιές Οι συρραφές των διαφόρων τμημάτων του επενδύτη και των παρελκομένων αυτού θα πρέπει να γίνουν με πολυεστερική κλωστή με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ''ΙΑ'' Κάθε ραφή, πλην των ραφών των στριφωμάτων, καλύπτεται εσωτερικά με θερμοκολλητική ταινία με τα χαρακτηριστικά της παραγράφου Οι ταινίες πρέπει να έχουν πλάτος 24±3 mm να είναι καλά κολλημένες με θερμοκολλητικό τρόπο (με τη χρήση κατάλληλης θερμοκολλητικής μηχανής) και να μην περισσεύουν ακόλλητα άκρα και να καλύπτουν πλήρως τη ραφή ή συρραφή. Ειδικά για τη σφράγιση των ραφών των αυτοκόλλητων ταινιών ("VELCRO") το μήκος πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 mm μεγαλύτερο από το μήκος των αυτοκόλλητων ταινιών που σφραγίζουν Τα άκρα του κορδονιού που χρησιμοποιείται στην κουκούλα και στη μέση του επενδύτη ως κορδόνι συσφίξεως πρέπει να φέρουν τελείωμα με νάιλον φύλλο ή φίλμ. Εναλλακτικά, τα άκρα μπορούν να έχουν εμποτιστεί με οξεική κυτταρίνη ή με οξεική-βουτυρική κυτταρίνη, ώστε να αποφεύγεται το ξέφτισμα και το ξέπλεγμα σχοινιών και νημάτων Στα άκρα των ελαστικών κορδονιών της κουκούλας και της μέσης θα τοποθετούνται πλαστικά προστατευτικά και θα δημιουργείται κόμπος κατάλληλου πάχους, όπως στο επίσημο δείγμα της Υπηρεσίας, για να μην επιτρέπεται η διαφυγή του αναστολέα από το κορδόνι.

6 Το μήκος του φερμουάρ πρέπει να είναι 70 cm (± 2 cm) για τα μεγέθη XXS έως Μ και 76 cm (± 2 cm) για τα μεγέθη L έως XXL Το φερμουάρ θα πρέπει να είναι εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αντοχής. Δεν θα πρέπει να αποκολλώνται οι λαβές από τους ολισθητήρες ή οι ολισθητήρες να διαφεύγουν από το τελείωμα του φερμουάρ, όταν αυτό κουμπώνεται και ξεκουμπώνεται βεβιασμένα. Η ποιότητα των φερμουάρ θα εξετάζεται από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων κατά την αξιολόγηση των δειγμάτων των συμμετεχόντων Οι αναστολείς που τοποθετούνται στα άκρα του ελαστικού κορδονιού της κουκούλας και της μέσης του επενδύτη πρέπει να είναι "βαρελοειδούς" σχήματος, πλαστικοί, χρώματος Πράσινο Βαθύ (ΠΒ) Όλοι οι αναστολείς θα πρέπει να μετακινούνται ευχερώς όταν πιέζεται το κομβίο αποδέσμευσης και να παρουσιάζουν ικανοποιητική αντίσταση στη μετακίνηση όταν το κομβίο δεν είναι πιεσμένο Όλα τα στριφώματα πρέπει να έχουν πλάτος το λιγότερο 1 cm, αν δεν καθορίζεται μεγαλύτερο. Όλες οι άκρες που δεν έχουν στρίφωμα πρέπει να έχουν τελείωμα από μηχανή κοπτοράπτη Οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες και οι διαστάσεις ανά μέγεθος δίνονται στα Παραρτήματα A και B της παρούσας προδιαγραφής Η συρραφή των διαφόρων τεμαχίων πρέπει να γίνεται με κατάλληλες γαζωτικές μηχανές Η κατασκευή του επενδύτη πρέπει να γίνεται με τις πρώτες ύλες της παραγράφου 2.1 ώστε το τελεικό προϊόν να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της παρούσης τεχνικής προδιαγραφής και να καλύπτει τις επιχειρησιακές απαιτήσεις του Στρατού Ξηράς Κορμός Επενδύτη Ο κορμός διαμορφώνεται σύμφωνα με τα σχέδια 1 και 2 του Παραρτήματος Α της παρούσας Προδιαγραφής Κατασκευάζεται από το ύφασμα της παραγράφου 2.1.1, με τη συρραφή ενός οπισθίου και δύο μπροστινών φύλλων Όλος ο κορμός στην κάτω άκρη του γυρίζει και δημιουργεί στρίφωμα πλάτους περίπου 5-6 cm και ράβεται σε απόσταση περίπου 1,5 ± 0,3 cm από το κάτω άκρο. Επιπλέον και στα δύο εμπρόσθια φύλλα δημιουργείται στρίφωμα το οποίο έχει πλάτος 9,5 ± 0,5 cm στο άνω μέρος και 6,5 ± 0,5 cm στο κάτω Το οπίσθιο φύλλο (πλάτη) αποτελεί ενιαίο κομμάτι Το εμπρόσθιο μέρος περιλαμβάνει: Δύο εμπρόσθια φύλλα που ενώνονται με την πλάτη με μια πλαϊνή ραφή που ξεκινάει από τις μασχάλες μέχρι το κάτω άκρο του επενδύτη Δύο πατιλέττες (πλάτους 5,5-6 cm) που φτάνουν σε απόσταση 1 cm ± 0,1 cm από το άνω άκρο του περιλαίμιου και είναι τοποθετημένες στην αριστερή και δεξιά πλευρά του επενδύτη. Κατά το κλείσιμο του επενδύτη η αριστερή πατιλέττα καλύπτει τη δεξιά.

7 Η πατιλέττα της δεξιάς πλευράς πρέπει να σχηματίζει ένα μικρό αυλάκι κατά το κλείσιμό (η πατιλέττα γυρίζει 1 cm ± 0,1 cm). Οι πατιλέττες κλείνουν με έξι (6) κουμπώματα (σούστες) της παραγράφου Το πιο ψηλό κούμπωμα απέχει από το άνω άκρο της πατιλέττας 2 ± 0,2 cm και το δεύτερο απέχει από το πρώτο 7 ± 0,2 cm. Το διάστημα μεταξύ των λοιπών κουμπωμάτων για τα μεγέθη XXS έως Μ πρέπει να είναι 15 ± 0,2 cm και για τα μεγέθη L, XL και XXL 17± 0,2 cm. Το πιο τελευταίο κούμπωμα (σούστα) απέχει από το κάτω άκρο της πατιλέττας 3 cm ± 0,1 cm Τα αρσενικά μέρη των κουμπωμάτων (σουστών) θα πρέπει να είναι τοποθετημένα 1,5 cm ± 0,1 cm από την εσωτερική πλευρά της δεξιάς πατιλέττας και τα θηλυκά 1,5 cm ± 0,1 cm από την άκρη της αριστερής πατιλέττας. Οι σούστες μπουτόν μετά το κούμπωμα του επενδύτη δεν είναι ορατές Ένα φερμουάρ της παραγράφου το οποίο έχει περασμένο στις λαβές κορδόνι συνθετικό μήκους 5 cm ± 0,2 cm είναι τοποθετημένο στις δύο πλευρές του ανοίγματος του επενδύτη. Το επάνω μέρος του φερμουάρ απέχει 3,5-4 cm από το άνω άκρο του περιλαίμιου. Το μήκος το φερμουάρ ανά μέγεθος δίδεται στην παράγραφο της παρούσας τεχνικής προδιαγραφής Εσωτερικά όλη η επιφάνεια του επενδύτη καλύπτεται με φόδρα από ύφασμα Πράσινο Βαθύ (ΠΒ) σύμμεικτο αδιάβροχο Νο 140 της παραγράφου Στο ύψος της μέσης, ο επενδύτης φέρει μέσα σε κατάλληλο αυλάκι, ένα κορδόνι για τη σύσφιξη του επενδύτη στο σημείο αυτό, το οποίο εξέρχεται στο εσωτερικό τμήμα του επενδύτη μέσα από τρύπες εξαερισμού, διαμέτρου 5 mm ± 1 mm ενισχυμένες περιμετρικά με ενισχυτική ραφή Το κορδόνι της μέσης είναι ελαστικό Πράσινο Βαθύ (ΠΒ), μήκους 160 cm, κατασκευασμένο σύμφωνα με τα στοιχεία της παραγράφου και φέρει στα άκρα του αναστολείς της παραγράφου Μανίκια Κάθε μανίκι αποτελείται από ένα μόνο κομμάτι υφάσματος της παραγράφου Η ραφή κάτω από το χέρι πρέπει να είναι προέκταση της πλαϊνής ραφής του κυρίου σώματος του επενδύτη Τα μανίκια συνδέονται με την πλάτη και τα δύο εμπρόσθια κομμάτια με δύο λοξές ραφές (ρεγκλάν) που αρχίζουν από τις μασχάλες και φθάνουν στο κάτω άκρο του περιλαίμιου (δεν υπάρχουν ραφές στους ώμους) Η απόσταση των δύο ραφών στο κάτω άκρο του περιλαίμιου θα πρέπει να είναι 9 ± 0,2 cm Οι ραφές των μανικιών με το κύριο σώμα του επενδύτη, η ραφή κάτω από το χέρι και η πλευρική ραφή διασταυρώνονται κάτω από τις μασχάλες Σε κάθε μανίκι τοποθετείται εξωτερικά επιπλέον κομμάτι υφάσματος, το επιαγκώνιο το οποίο εχει μορφή και διαστάσεις όπως στο σχέδιο 2 του Παραρτήματος "Α" Η μεγάλη πλευρά του πρόσθετου κομματιού συρράπτεται με τη ραφή των μανικιών ενώ οι λοιπές πλευρές συρράπτονται επί

8 -8- των μανικιών. Η προς το άκρο του μανικιού πλευρά του επιαγκώνιου, απέχει από αυτό 20 ± 0,5 cm Στο αριστερό μανίκι τοποθετείται εξωτερικά λοξή τσέπη (σχέδιο 3 του Παραρτήματος "Α") με τρόπο που η κάτω πλευρά της να συρράπτεται στο μέσον της άνω πλευράς του επιαγκώνιου. Οι άνω άκρες της τσέπης δεν επιρράπτονται στα μπροστινό φύλλο, αλλά σχηματίζουν πιέτες από το ίδιο ύφασμα πλάτους 2,5 ± 0,1 cm για την επίτευξη ικανής διεύρυνσης της τσέπης Η τσέπη καλύπτεται με καπάκι από διπλό ύφασμα της παραγράφου με διαστάσεις 13 ± 0,2 x 6 ± 0,2 cm το οποίο συρράπτεται σε απόσταση 1 ± 0,1 cm από το άνω άκρο της τσέπης Στην εσωτερική πλευρά του καπακιού σε απόσταση 2 cm από τα άκρα του υπάρχουν δύο ταινίες VELCRO αρσενικές διαστάσεων 2 ± 0,1 5 ± 0,1 cm, τοποθετημένες παράλληλα με τα άκρα οι οποίες κουμπώνουν με αντίστοιχες θηλυκές ίδιων διαστάσεων που είναι τοποθετημένες επί της τσέπης και κάθετα σε σχέση με τις αρσενικές. Η ραφή των αρσενικών ταινιών VELCRO στο καπάκι δεν πρέπει να είναι ορατές εξωτερικά Οι συνολικές διαστάσεις της τσέπης με τοποθετημένο το καπάκι είναι 13 ± 0,2 x 16 ± 0,2 cm Στο άκρο του κάθε μανικιού, στο σημείο του καρπού, δημιουργείται στρίφωμα πλάτους 5-6 cm και ράβεται σε απόσταση περίπου 1,5 cm από το κάτω άκρο Εσωτερικά όλη η επιφάνεια των μανικιών καλύπτεται με φόδρα από ύφασμα Φ/Π σύμμεικτο αδιάβροχο Νο 140 της παραγράφου Το πλάτος του ανοίγματος των μανικιών στον καρπό αυξομειώνεται με τον παρακάτω τρόπο: Μια υφασμάτινη ταινία από διπλό ύφασμα της παραγράφου 2.1.1, είναι γαζωμένη με τη ραφή του μανικιού και εξωτερικά αυτού. Εχει πλάτος περίπου 6 cm, σχήμα και λοιπές διαστάσεις όπως στο σχέδιο 4 του Παραρτήματος «Α». Είναι τοποθετημένη 1,5 cm ± 0,1 cm πάνω από το στρίφωμα του μανικιού. Στο ελεύθερο άκρο της και στην εσωτερική πλευρά της λωρίδας αυτής είναι τοποθετημένη αρσενική αυτοκόλλητη ταινία VELCRO της παραγράφου 2.1.4, διαστάσεων 3(± 0,1)cm x 3 (± 0,1) cm Επάνω στο μανίκι και σε απόσταση 3 cm ± 0,1 cm πάνω από το στρίφωμα του μανικιού και 10 cm ± 0,2 cm από τη μανικοραφή, είναι τοποθετημένη η θηλυκή αυτοκόλλητη ταινία VELCRO της παραγράφου 2.1.4, πλάτους 3cm ± 0,1 cm και μήκους 12 cm ± 0,2 cm Περιλαίμιο Το ανάπτυγμα του περιλαίμιου έχει σχήμα ορθογωνίου παραλληλεπιπέδου με τις μικρές παράλληλες πλευρές του να έχουν μήκος 12 ± 0,2 cm ενώ οι μεγάλες παράλληλες πλευρές έχουν μήκος όπως στο Παράρτημα Β Το περιλαίμιο κατασκευάζεται από τρία (3) φύλλα υφάσματος της παραγράφου Τα δύο εσωτερικά φύλλα ενώνονται μεταξύ τους με ραφή στις τρεις πλευρές τους (μικρή παράλληλη πλευρά και πλάγιες πλευρές) και συρράπτονται στο λαιμό του επενδύτη στη βάση (μεγάλη παράλληλη πλευρά). Στη μέση τους εσωτερικά ράβεται θηλιά για την ανάρτησή του επενδύτη.

9 Το τρίτο φύλλο ενώνεται με τα άλλα δύο με ραφή στις τρεις πλευρές του (μικρή παράλληλη πλευρά και πλάγιες πλευρές) Η βάση του (μεγάλη παράλληλη πλευρά) συρράπτεται μόνο στα άκρα της κατά 6 7 cm στο λαιμό του επενδύτη και το υπόλοιπο τμήμα παραμένει ελεύθερο δημιουργώντας θήκη για την τοποθέτηση της κουκούλας Το ύφασμα στο ελεύθερο άκρο αναδιπλώνεται και δημιουργείται στρίφωμα πλάτους 1 ± 0,1 cm Στην εσωτερική πλευρά του ελεύθερου τμήματος τοποθετούνται τρεις (3) αρσενικές ταινίες VELCRO διαστάσεων 2 (± 0,1) cm x 5 (± 0,1) cm, οι δύο στα άκρα σε απόσταση 3 ± 0,1 cm από τη ραφή του εξωτερικού φύλλου και η τρίτη στο μέσο, σε συμμετρικές μεταξύ τους αποστάσεις Οι παραπάνω ταινίες ενώνονται με αντίστοιχες θηλυκές ταινίες VELCRO διαστάσεων 25 (± 0,1) cm x 5 (± 0,1) cm, οι οποίες τοποθετούνται σε αντίστοιχες αποστάσεις στο εξωτερικό κάτω άκρο της κουκούλας Στο δεξί άκρο του περιλαίμιου και μαζί με τα δύο εσωτερικά φύλλα, σε απόσταση 1,5 cm ± 0,1 cm από το άνω άκρο τους και κάτω από το φερμουάρ, συρράπτεται διπλό προστατευτικό τεμάχιο υφάσματος της παραγράφου 2.1.1, σχήματος και διαστάσεων όπως στο σχέδιο 5 του Παραρτήματος Α που έχει σκοπό να μην έρχεται σε επαφή το φερμουάρ με το λαιμό του χρήστη Κουκούλα Η κουκούλα αποτελείται από δύο (2) κομμάτια και είναι στερεωμένη στο λαιμό του επενδύτη Κατά την περίμετρο που αντιστοιχεί στο πρόσωπο, η κουκούλα αναδιπλώνεται και δημιουργείται στρίφωμα πλάτους 3cm ± 0,2 cm. Μέσα από το στρίφωμα της κουκούλας περνάει ένα ελαστικό κορδόνι της παραγράφου Το κορδόνι της κουκούλας είναι Πράσινο Βαθύ (ΠΒ, μήκους 90cm ± 0,5 cm, κατασκευασμένο σύμφωνα με τα στοιχεία της παραγράφου και φέρει στα άκρα του αναστολείς της παραγράφου Το κάτω άκρο της κουκούλας έχει μήκος ίσο περίπου με το μήκος του γιακά σε κάθε μέγεθος και συρράπτεται μαζί με τα δύο εσωτερικά φύλλα. Η συρραφή δεν γίνεται σε όλο το μήκος της κουκούλας άλλα φθάνει σε απόσταση 2cm ± 0,1 cm από το άκρο της ραφής του εξωτερικού φύλλου του γιακά ώστε να επιτρέπεται η αναδίπλωση και ευχερής είσοδος της κουκούλας στη θήκη που δημιουργεί το εξωτερικό φύλλο Η κουκούλα συρράπτεται συμμετρικά στο γιακά και τα άκρα της παραμένουν ελεύθερα κατά 10 cm ± 0,2 cm Στο άνω άκρο της κουκούλας, στο μέσον αυτής και συμμετρικά σε σχέση με τα άκρα της, συρράπτεται πρόσθετο κομμάτι από διπλό τεμάχιο υφάσματος της παραγράφου 2.1.1, σχήματος και διαστάσεων όπως στο σχέδιο 6 του Παραρτήματος Α Στην εξωτερική πλευρά της κουκούλας τοποθετούνται οι τρεις (3) θηλυκές ταινίες VELCRO για την ένωση του εξωτερικού φύλλου του γιακά.

10 Τσέπες Οι τσέπες του επενδύτη είναι εξωτερικές, τοποθετειμένες στο κάτω άκρο του Οι τσέπες έχουν σχήμα ορθογωνίου παραλληλογράμμου και κατασκευάζονται από δύο τεμάχια υφάσματος της παραγράφου Οι κάτω πλευρές των τσεπών φθάνουν μέχρι το κάτω άκρο του επενδύτη και το ύφασμα κατασκευής τους αναδιπλώνεται και δημιουργεί στρίφωμα πλάτους 5 cm - 6 cm ενώ ράβεται μαζί με το κάτω άκρο του επενδύτη. Οι προς το εσωτερικό του επενδύτη πλευρές των τσεπών συρράπτονται στα άκρα του μαζί με το φερμουάρ Οι προς το εξωτερικό του επενδύτη πλευρές (προς τα μανίκια) συρράπτονται μόνο κατά 7 ± 0,2 cm στο κάτω άκρο και κατά 4 ± 0,1 cm στο άνω άκρο τους ώστε να σχηματίζεται κάτω από τις τσέπες εσωτερική λοξη τσέπη Κάθε μια από τις τσέπες καλύπτεται με καπάκι από διπλό ύφασμα της παραγράφου το οποίο έχει διαστάσεις 22,5 (± 0,2) cm x 7,5 (± 0,2) cm και συρράπτεται μαζί με το αυλάκι της μέσης σε απόσταση 2 cm ± 0,1 cm από το άνω άκρο της τσέπης Στην εσωτερική πλευρά κάθε καπακιού τοποθετούνται συμμετρικά δύο (2) ταινίες VELCRO αρσενικές διαστάσεων 3 (± 0,1) cm 3 (± 0,1) cm, οι οποίες κουμπώνουν με αντίστοιχες θηλυκές (διαστάσεων 3 (± 0,1) cm 3 (± 0,1) cm) που είναι τοποθετημένες επί της τσέπης. Η ραφή των αρσενικών ταινιών velcro στο καπάκι δεν πρέπει να είναι ορατή εξωτερικά Οι συνολικές διαστάσεις των τσεπών με τοποθετημένα τα καπάκια είναι 22,5 (± 0,5)cm x 29 (± 0,5) cm Επιπλέον στην εσωτερική πλευρά και των δύο εμπρόσθιων φύλλων δημιουργούνται οι παρακάτω τσέπες: Μια λοξή εσωτερική τσέπη κατασκευασμένη από το ύφασμα της παραγράφου Η τσέπη έχει «φιλέτο» 2 ± 0,1 cm και στρίφωμα 5 ± 0,2 cm από το ύφασμα της παραγράφου Κατασκευάζεται σε απόσταση 6 ± 0,2 cm από το άκρο του γιακά και 3 ± 0,1 cm από το άκρο του φερμουάρ. Η τσέπη κλείνει με ταινία Velcro μήκους 4,8-5 cm και πλάτους 2 ± 0,1 cm (αρσενική τοποθετημένη στο «φιλέτο και θηλυκή στο στρίφωμα) Μια εξωτερική τσέπη κατασκευασμένη από το ύφασμα της παραγράφου και τοποθετημένη στη φόδρα του επενδύτη. Το εξωτερικό άκρο της τσέπης απέχει 40 ± 0,25 cm από το κάτω άκρο του επενδύτη και 3 cm ± 0,1 cm από το άκρο του στριφώματος. Η τσέπη έχει άνοιγμα 15 cm ± 0,2 cm και μήκος 17 ± 0,2 cm και κλείνει με σούστα (μπουτόν) της παραγράφου τοποθετημένη στο μέσον του ανοίγματος Επωμίδες Οι επωμίδες ράβονται σε απόσταση 24 cm ± 0,25 cm περίπου από την άκρη του περιλαίμιου και με τον διαμήκη άξονα τους επάνω στην υποτιθέμενη ραφή του ώμου. Στο ελεύθερο (προς το περιλαίμιο) τμήμα τους σχηματίζεται τριγωνικό άκρο και από την κάτω πλευρά φέρει αρσενική ταινία VELCRO διαστάσεων 4 cm 3 cm της παραγράφου 2.1.5, η οποία αντιστοιχεί σε θηλυκή ταινία τοποθετημένη ψηλά στον ώμο του επενδύτη και κατά

11 -11- τρόπο ώστε όταν κουμπώνει η επωμίδα να μην παρουσιάζει πτυχές ή αισθητή καμπύλωση και οι δυο επιφάνειες της αυτοκόλλητης ταινίας να συμπίπτουν Η επωμίδα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από λωρίδα διπλού υφάσματος της παραγράφου και κατάλληλα περιμετρικά συρραμμένη. Το πλάτος της πρέπει να είναι 4,7-5 cm και το μήκος της 18 ± 0,2 cm. Το ωφέλιμο μήκος της ταινίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 13 cm Εσωτερική Επένδυση Η εσωτερική επένδυση κατασκευάζεται από πολυεστερική βάτα λευκή κατάλληλου πάχους και έχει τη γενική μορφή του σχεδίου 8 του Παραρτήματος Α Η βάτα περιβάλλεται από ύφασμα Πράσινο Βαθύ (ΠΒ) σύμμεικτο αδιάβροχο Νο 140 της παραγράφου Η επένδυση διαμορφώνεται με την κατάλληλη συρραφή ενός μονοκόμματου φύλλου με τις δύο χειρίδες Τα δύο εμπρόσθια μέρη της επένδυσης φέρουν και στις δύο πλευρές από τρεις (3) αρσενικές σούστες (μπουτόν) της παραγράφου 2.1.6, οι οποίες κουμπώνουν στην εσωτερική όψη των μπροστινών φύλλων του κυρίως επενδύτη σε αντίστοιχες θηλυκές, οι οποίες είναι τοποθετημένες στα στριφώματα των δύο πλευρών Επιπλέον και στις δύο πλευρές της επένδυσης και σε ύψος αντίστοιχο με το άνοιγμα των εσωτερικών τσεπών του επενδύτη, δημιουργούνται ανοίγματα πλάτους 15,5 cm - 16 cm, τα οποία επιτρέπουν τη χρήση των τσεπών όταν φέρεται η επένδυση και περιμετρικά ενισχύονται με «φιλέτο» από το ύφασμα κατασκευής της εσωτερικής επένδυσης Ομοίως στο οπίσθιο και πάνω μέρος, η εσωτερική επένδυση φέρει μία αρσενική σούστα (μπουτόν) για την στερέωσή της επί του κυρίως επενδύτη Στο δεξιό μέρος της επένδυσης και δίπλα ακριβώς από τις δύο τελευταίες αρσενικές σούστες, τοποθετούνται δύο θηλυκές ώστε να μπορεί να κουμπώνει η επένδυση σε περίπτωση που χρησιμοποιείται χωρίς τον επενδύτη Κάθε χειρίδα σχηματίζεται με τη συρραφή ενός φύλλου. Στο άκρο κάθε χειρίδας ράβεται σούστα με την οποία στερεώνεται σε αντίστοιχη σούστα που υπάρχουν στη χειρίδα του κυρίως επενδύτη Γενικά ο τρόπος κατασκευής της εσωτερικής επένδυσης πρέπει να συμφωνεί με τους παραπάνω όρους, το σχέδιο 7 του Παραρτήματος Α της παρούσας προδιαγραφής και το επίσημο δείγμα της Υπηρεσίας εφόσον υπάρχει. 3. ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 3.1 Δείγματα Επίσημα Δείγματα Υπηρεσίας Τα επίσημα δείγματα της Υπηρεσίας, τα οποία υπάρχουν για την διαδικασία προκηρύξεως διαγωνισμού προμηθείας του υλικού, ισχύουν μόνο για τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στις καρτέλες τους. Σε περίπτωση που υπάρχουν ασυμφωνίες μεταξύ των επισήμων δειγμάτων και όρων της τεχνικής προδιαγραφής που δεν διευκρινίζονται αλλού, υπερισχύει η προδιαγραφή. Τα επίσημα δείγματα δεν ισχύουν για τυχόν κακοτεχνίες ή κατασκευαστικές ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν σε αυτά.

12 Τα επίσημα δείγματα φέρουν καρτέλα και μολυβοσφραγίδα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν αφαιρούνται. Η αφαίρεση της μολυβοσφραγίδας ή της καρτέλας του δείγματος ή αποκοπή του σπάγκου πρόσδεσής τους σημαίνει την καταστροφή του. Επίσης απαγορεύεται η αναγραφή στοιχείων ή αλλοίωση των χαρακτηριστικών του δείγματος καθόσον αυτό σημαίνει την καταστροφή του Δείγματα Προμηθευτών για Αξιολόγηση Οι προμηθευτές μαζί με την προσφορά τους υποχρεούνται να καταθέσουν ως δείγματα τέσσερις (4) επενδύτες, δύο (2) σε μέγεθος XL και δύο (2) σε μέγεθος XXL, οι οποίοι θα ελέγχονται μακροσκοπικά από την επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών προκειμένου να διαπιστωθεί η συμφωνία τους με τις απαιτήσεις της παρούσας προδιαγραφής. Τα δείγματα πρέπει να είναι κατασκευασμένα με κλωστή χρώματος που θα καθορίζεται στη διακήρυξη και δεν επιτρέπεται η χρήση κλωστής διαφορετικού χρώματος. Δείγματα ραμμένα με κλωστή διαφορετικού χρώματος απορρίπτονται υποχρεωτικά Τα δείγματα πρέπει να είναι κατασκευασμένα και συσκευασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παρούσης Τεχνικής Προδιαγραφής και η εργασία κατασκευής πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιμελημένη. Κατά το μακροσκοπικό έλεγχο η επιτροπή αξιολόγησης θα καταγράφει τις οποιεσδήποτε διαφορές που παρουσιάζουν τα δείγματα σε σχέση με τα καθοριζόμενα στην τεχνική προδιαγραφή, το επίσημο δείγμα της Υπηρεσίας και τους κανόνες της τέχνης σαν εκτροπή. Δείγματα προμηθευτών με εκτροπές θα απορρίπτονται υποχρεωτικά καθόσον όλοι οι όροι της παρούσης τεχνικής προδιαγραφής είναι απαράβατοι Σε περίπτωση που δεν κατατεθούν τα προβλεπόμενα δείγματα (μέγεθος, χρώμα κλωστής κατασκευής κλπ) ή πραγματοποιηθεί απόρριψη έστω και ενός δείγματος κατά τον μακροσκοπικό έλεγχο, η προσφορά θα απορρίπτεται και δεν θα αποστέλλεται δείγμα στο Χημείο Στρατού για εργαστηριακό έλεγχο Εφόσον και τα τέσσερα (4) δείγματα ικανοποιούν μακροσκοπικά πλήρως τις απαιτήσεις της τεχνικής προδιαγραφής, τα δύο (2) δείγματα, επιλεγόμενα τυχαία (ένα από κάθε μέγεθος), θα αποστέλλονται στο Χημείο Στρατού για εργαστηριακές εξετάσεις ενώ τα άλλα δύο (2) θα τηρούνται από την επιτροπή μέχρι την κατακύρωση του διαγωνισμού Το Χημείο Στρατού στα δείγματα των προμηθευτών για αξιολόγηση θα πραγματοποιεί όλους τους ελέγχους που καθορίζονται στο Παράρτημα ΙΖ. Εάν από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκύπτει ότι οι τιμές των ιδιοτήτων των χιτωνίων και των παντελονιών βρίσκονται μέσα στα προσδιοριζόμενα από την προδιαγραφή όρια (χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αποκλίσεις για τις οποίες επιβάλλεται πρόστιμο), τότε οι τεχνικές προσφορές των προμηθευτών θα γίνονται αποδεκτές, διαφορετικά θα απορρίπτονται Τα δείγματα που θα υποστούν εργαστηριακό έλεγχο καθώς και το κόστος των ελέγχων του Παραρτήματος ΙΖ επιβαρύνουν τους προμηθευτές. Τα δείγματα των προμηθευτών που δεν αξιολογήθηκαν ή δεν απεστάλησαν για έλεγχο στο Χημείο Στρατού θα επιστρέφονται στους προμηθευτές μετά την υπογραφή της σύμβασης Οι προμηθευτές εφόσον το επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν μαζί με τα δείγματά τους, υπεύθυνη δήλωση και κομμάτι υφάσματος

13 -13- πολλαπλών στρώσεων, μήκους ένα μέτρο (1 m) και ολοκλήρου πλάτους, προκειμένου να αποσταλεί στο Χημείο Στρατού για να μετρηθούν οι τιμές των χρωματικών συντεταγμένων (L*, a* και b*) και να προσδιορισθούν οι διαφορές χρωματισμού (ΔΕ CMC ) Επί του υφάσματος πρέπει να είναι αποτυπωμένα τα στοιχεία του προμηθευτή και ο διαγωνισμός για τον οποίο κατατίθεται Η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην τεχνική προσφορά και να αναφέρονται επί αυτής ότι : Ο προμηθευτής καταθέτει κομμάτι υφάσματος για έλεγχο και επιθυμεί να ελεγχθεί από το Χημείο Στρατού προκειμένου να μετρηθούν οι τιμές των χρωματικών συντεταγμένων (L*, a* και b*) και να προσδιορισθούν οι διαφορές χρωματισμού (ΔΕ CMC ) για όλα τα χρώματα της παραλλαγής Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα τα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά και μόνο για προσωπική του χρήση και συγκεκριμένα για τον έλεγχο του οργάνου που χρησιμοποιεί για μέτρησης, είναι ανεξάρτητα με την εξέλιξη του διαγωνισμού καθώς και μετρήσεις που θα διενεργηθούν στα υποβαλλόμενα δείγματα για αξιολόγηση καθώς και με μετρήσεις που θα διενεργηθούν κατά το στάδιο ελέγχου και παραλαβής εφόσον του κατακυρωθεί ο διαγωνισμός Εφόσον δεν κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση με την τεχνική προσφορά ή στην υπεύθυνη δήλωση δεν αναγράφονται τα καθοριζόμενα στην παράγραφο δεν θα αποστέλλεται δείγμα υφάσματος για έλεγχο Υφάσματα για έλεγχο θα αποστέλλονται στο Χημείο Στρατού για μετρήσεις μόνο στη περίπτωση που θα αποσταλούν και δείγματα του προμηθευτή για εργαστηριακές εξετάσεις σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στη παράγραφο Το χημείο Στρατού θα ελέγχει το δείγμα υφάσματος για κάθε χρώμα σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο Παράρτημα Γ Το κόστος των ελέγχων του υφάσματος, μετρήσεις των χρωματικών συντεταγμένων και προσδιορισμού της διαφοράς χρωματισμού, επιβαρύνει τους προμηθευτές και τα αποτελέσματα τους επιδίδονται (από το ΧΗΣ) μετά την καταβολή των εξόδων Όπως αναφέρεται και παραπάνω στη παράγραφο , τα αποτελέσματα αυτά προορίζονται για προσωπική χρήση από τους προμηθευτές είναι ανεξάρτητα από άλλες μετρήσεις και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν ή να συγκριθούν με αποτελέσματα άλλων ελέγχων που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ή με άλλο διαγωνισμό για προμήθεια οποιαδήποτε είδους. Όλα τα παραπάνω πρέπει να αναφέρονται από το ΧΗΣ στο Δελτίο Χημικών Εξετάσεων Προδείγματα Μειοδοτών για Μαζική Παραγωγή (Βιομηχανικό Πρότυπο) Ο προμηθευτής στον οποίο έχει κατακυρωθεί ο διαγωνισμός, πριν προβεί στη μαζική παραγωγή του προϊόντος της σχετικής συμβάσεως οφείλει να προσκομίσει δύο (2) δείγματα μεγέθους (M) στην επιτροπή

14 -14- παραλαβής, ή στη Δνση που διενεργεί την προμήθεια σε περίπτωση που δεν έχει συγκροτηθεί η επιτροπή αυτή Στο εσωτερικό του πίσω μέρους του επενδύτη, πρέπει να είναι αποτυπωμένος ο αριθμός της σύμβασης για την οποία κατατίθενται τα προδείγματα καθώς και το έτος υπογραφής της. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αποτυπωμένα τα παραπάνω στοιχεία ή αυτά είναι αποτυπωμένα σε άλλο σημείο ή είναι λάθος τα δείγματα δεν θα αξιολογούνται και θα απορρίπτονται Η επιτροπή παραλαβής ελέγχει μακροσκοπικά τα δύο αυτά δείγματα εάν συμφωνούν απόλυτα με την παρούσα τεχνική προδιαγραφή και το επίσημο δείγμα της Υπηρεσίας. Σε περίπτωση που τα δείγματα κριθούν ακατάλληλα ο προμηθευτής κατασκευάζει νέα δείγματα για να εξετασθούν από την επιτροπή με την ίδια διαδικασία Εφόσον τα δείγματα κριθούν κατάλληλα, μακροσκοπικά, η επιτροπή τα επισημοποιεί μόνο για την συγκεκριμένη σύμβαση προμηθείας (τοποθετώντας σε κάθε επενδύτη κατάλληλη καρτέλα σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος ΙΗ ), ώστε αυτά να χρησιμοποιηθούν από τον προμηθευτή ως βιομηχανικά πρότυπα για την έναρξη μαζικής παραγωγής Η επισημοποίηση των δειγμάτων από την Επιτροπή Παραλαβής προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως βιομηχανικά πρότυπα, δεν απαλλάσσει τον προμηθευτή από την ευθύνη τηρήσεως όλων των όρων της προδιαγραφής για ενδεχόμενες εκτροπές που θα διαπιστωθούν κατά τον εργαστηριακό έλεγχο που διενεργεί το Χημείο Στρατού Από τα εξετασθέντα και τελικά επισημοποιηθέντα δείγματα το ένα παραμένει στην επιτροπή και το άλλο δίδεται στον προμηθευτή. Τα δύο (2) αυτά δείγματα βαρύνουν τον προμηθευτή και του επιστρέφονται με την ολοκλήρωση της σύμβασης. 3.2 Μερίδα-Δειγματοληψία Μερίδα Οι αδιάβροχοι επενδύτες εκστρατείας παραλλαγής (τζάκετ νέου τύπου) προσκομίζονται από τον προμηθευτή στη συσκευασία τους, κατανεμημένα κατά μέγεθος σε μερίδες των τεμαχίων. Εφόσον ο αριθμός των τεμαχίων που παραδίδονται δεν είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του τα επιπλέον τεμάχια συμπεριλαμβάνονται στην τελευταία μερίδα αν δεν υπερβαίνουν τα τεμάχια, αλλιώς αποτελούν ξεχωριστή μερίδα. Η παράδοση γίνεται στην Υπηρεσία που ορίζεται στη διακήρυξη με δαπάνη και μέριμνα του προμηθευτή Δειγματοληψία Η δειγματοληψία γίνεται με τον ακόλουθο τρόπο: Για Μακροσκοπικό Έλεγχο Η Επιτροπή Ελέγχου και Παραλαβής παίρνει τριακόσιους δεκαπέντε (315) επενδύτες (μαζί με τις εσωτερικές επενδύσεις) από διαφορετικά χαρτοκιβώτια συσκευασίας κάθε μερίδας, τα οποία (χαρτοκιβώτια) επιλέγονται με τη διαδικασία της τυχαίας δειγματοληψίας που περιγράφεται στο Παράρτημα Κ. Οι παραπάνω αδιάβροχοι επενδύτες εκστρατείας παραλλαγής αποτελούν το δείγμα μακροσκοπικού ελέγχου.

15 Για Χημικό Έλεγχο Η Επιτροπή Ελέγχου και Παραλαβής για κάθε μερίδα, λαμβάνει τυχαία από το δείγμα μακροσκοπικού ελέγχου, δέκα (10) επενδύτες (μαζί με τις εσωτερικές επενδύσεις) από διαφορετικά χαρτοκιβώτια συσκευασίας, τα οποία (χαρτοκιβώτια) επιλέγονται όπως παραπάνω με τη διαδικασία της τυχαίας δειγματοληψίας, αναγράφοντας τον αριθμό της μερίδας στην οποία ανήκουν. Οι παραπάνω επενδύτες, αποτελούν το δείγμα-αντίδειγμα. Από τους δέκα (10) επενδύτες, οι πέντε (5) στέλλονται στο Χημείο Στρατού για χημικό έλεγχο και αντιπροσωπεύουν το δείγμα, ενώ οι υπόλοιποι πέντε (5) αποτελούν το αντιδείγματα και παραδίνονται στην Υπηρεσία που κάνει την προμήθεια όπου και διατηρούνται μέχρι πέρατος της προμήθειας. Τα δέκα (10) τεμάχια του δείγματος-αντιδείγματος ανά μερίδα επιβαρύνουν τον προμηθευτή και προσκομίζονται επιπλέον της ποσότητας κάθε μερίδας Έλεγχος Χαρτοκιβωτίων Συσκευασίας (Μακροσκοπικός - Χημικός) Η Επιτροπή Ελέγχου και Παραλαβής ανάλογα με τον αριθμό των χαρτοκιβωτίων που προσκομίζονται, παίρνει τυχαία τις ακόλουθες ποσότητες χαρτοκιβωτίων τις οποίες ελέγχει όπως αναφέρεται στο Παράρτημα ΙΓ της προδιαγραφής. Α/Α ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1 έως και άνω 6 0 Τα ελαττώματα αναφέρονται στον εργαστηριακό έλεγχο των χαρτοκιβωτίων Από την παραπάνω ποσότητα των χαρτοκιβωτίων τα μισά θα αποτελέσουν το δείγμα και τα άλλα μισά το αντίδειγμα. Το δείγμα αποστέλλεται στο Χημείο Στρατού για τον εργαστηριακό έλεγχο, σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΓ της προδιαγραφής, ενώ το αντίδειγμα πηγαίνει στην Υπηρεσία που διενεργεί την προμήθεια και επιστρέφεται στον προμηθευτή μετά την ολοκλήρωση της Σύμβασης Ο προμηθευτής υποχρεώνεται να προσκομίσει επιπλέον ποσότητα κενών χαρτοκιβωτίων τόση όση είναι το δείγμα και το αντίδειγμα (σε αυτά θα μπουν τυχαία τα περιεχόμενα από τα χαρτοκιβώτια τα οποία (κενά) θα αποτελέσουν το δείγμα και το αντίδειγμα) Επίσης η Επιτροπή Ελέγχου και Παραλαβής κατα τον μακροσκοπικό έλεγχο εξετάζει στο 5% των χαρτοκιβωτίων αν η συσκευασία έχει γίνει σύμφωνα με την παράγραφο Σε περίπτωση που παρατηρηθούν μακροσκοπικές ή εργαστηριακές εκτροπές στα χαρτοκιβώτια ή στον τρόπο συσκευασίας οι μερίδες που παρουσιάζουν εκτροπές επανασυσκευάζονται από τον προμηθευτή και ελέγχονται εκ νέου με την ίδια μέθοδο.

16 Έλεγχοι ποιότητας Έλεγχος Εγκαταστάσεων Κατασκευαστή Ο κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος να γνωστοποιήσει στην Επιτροπή Ελέγχου και Παραλαβής τον χρόνο και τον τόπο παραγωγής των αδιάβροχων επενδυτών εκστρατείας παραλλαγής (τζάκετ νέου τύπου). Η Επιτροπή Ελέγχου έχει το δικαίωμα απρόσκλητα και όποτε και εάν αυτή κρίνει σκόπιμο να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του κατασκευαστή προκειμένου να διαπιστώσει τους τρόπους κατασκευής των επενδυτών και τα χρησιμοποιούμενα υλικά. Η Επιτροπή εάν κρίνει σκόπιμο παίρνει δείγματα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του είδους προκειμένου να εξετάσει αυτά για να διαπιστωθεί αν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της προδιαγραφής Εργαστηριακός έλεγχος Οι εργαστηριακοί έλεγχοι εκτελούνται στο Χημείο Στρατού για την εξακρίβωση των χαρακτηριστικών που αναφέρονται στις πρώτες ύλες της παραγράφου 2.1. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτελέσεως κάποιας δοκιμασίας από το Χημείο Στρατού αυτή θα εκτελείται με μέριμνα και ευθύνη του Χημείου Στρατού από το Γενικό Χημείο του Κράτους ή άλλο εργαστήριο που ανήκει στο Δημόσιο Τομέα ανάλογα με τη φύση του προς προμήθεια υλικού και τη μορφή του ελέγχου, με δαπάνη του προμηθευτή Ειδικά για το ύφασμα πολλαπλών στρώσεων θα πρέπει να διενεργούνται όλοι οι προβλεπόμενοι από την παρούσα προδιαγραφή έλεγχοι. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτελέσεως κάποιας δοκιμασίας από το Χημείο Στρατού αυτή θα εκτελείται με μέριμνα και ευθύνη του Χημείου Στρατού από το Γενικό Χημείο του Κράτους ή άλλο εργαστήριο που ανήκει στο Δημόσιο Τομέα ή άλλο αναγνωρισμένο εργαστήριο του εσωτερικού ή του εξωτερικού (που διαθέτει το προβλεπόμενο για τις αναλύσεις ISO 17025) με δαπάνη του προμηθευτή Μακροσκοπικός έλεγχος Ο μακροσκοπικός έλεγχος διενεργείται από την Επιτροπή Ελέγχου και Παραλαβής στο δείγμα μακροσκοπικού ελέγχου, που λαμβάνεται σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην παράγραφο Κατά τον μακροσκοπικό έλεγχο των επενδυτών ελέγχονται η ποιότητα της εργασίας κατασκευής, η συμφωνία της κατασκευής με τους κανόνες της τέχνης, με τους όρους και τα σχέδια της τεχνικής προδιαγραφής και το επίσημο δείγμα της υπηρεσίας, καθώς και τυχόν ελαττώματα σύμφωνα με τον ΠΙΝΑΚΑ Ι Ιδιαίτερη προσοχή θα δίνεται στον έλεγχο των διαστάσεων των αδιάβροχων επενδυτών εκστρατείας παραλλαγής (τζάκετ νέου τύπου) ώστε σε κάθε μέγεθος αυτές να ανταποκρίνονται πλήρως στις προβλεπόμενες από την Προδιαγραφή Κατά τον έλεγχο των τριακοσίων δεκαπέντε (315) τεμαχίων του δείγματος, εάν ο αριθμός των ευρισκομένων ελαττωμάτων της μερίδας είναι μικρότερος ή ίσος προς τον αριθμό αποδοχής «Ac», είκοσι ένα (21), η μερίδα θεωρείται αποδεκτή αλλιώς εάν ο αριθμός των ευρισκομένων ελαττωμάτων είναι μεγαλύτερος ή ίσος προς τον αριθμό απόρριψης «Re», είκοσι δύο (22), τότε ο μακροσκοπικός έλεγχος επεκτείνεται στο 50 % της παραλαμβανόμενης μερίδας και διενεργείται σύμφωνα με την παράγραφο

17 -17- Παραδείγματα (1) άν κατά τον μακροσκοπικό έλεγχο του δείγματος σε έναν επενδύτη βρεθούν: α) Στίγματα β) Καψίματα γ) Ακανόνιστο κόψιμο τεμαχίου, τότε καταγράφονται τρία (3) ελαττώματα. (2) Εάν τα ίδια ελαττώματα ενός επενδύτη βρεθούν και σε άλλα δείγματα ο αριθμός τους πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των δειγμάτων [δύο αδιάβροχους επενδύτες εκστρατείας παραλλαγής (τζάκετ νέου τύπου) στους οποίους καταγράφηκαν τρία ίδια ελαττώματα θα μας δώσουν έξι (6) συνολικά ελαττώματα στη μερίδα]. ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Α/Α ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ 1. Επενδυτών 1.1 Ασυμμετρία Αφορά είτε τα επιμέρους τμήματα είτε τα αξεσουάρ. Κατά τον έλεγχο θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ότι όλα τα τμήματα των ενδυμάτων είναι συμμετρικά κατασκευασμένα 1.2 Προεξέχουσες κλωστές 1.3 Σημάδια από τραυματισμό βελονών 1.4 Σούρωμα ραφών 1.5 Λεκέδες /Ρύποι 1.6 Γυαλάδες /Αποτυπώματα 1.7 Στρίψιμο 1.8 Ανομοιομορφία πλάτους στριφώματος 1.9 Δυσάρεστη ή δυνατή οσμή 1.10 Ανομοιομορφία κατεύθυνσης τμημάτων 1.11 Ανομοιομορφία απόχρωσης 1.12 Λάθος νούμερο ενδύματος 1.13 Λάθος διαστάσεις σε επιμέρους τμήματα 1.14 Ανομοιομορφία μεγέθους των επιμέρους τμημάτων 1.15 Παράληψη αξεσουάρ 1.16 Λάθος τοποθέτηση βοηθητικών υλικών 1.17 Προεξέχουσες φόδρες 1.18 Καψίματα, σχισίματα, κοψίματα, τρύπες, ψαλιδίσματα 1.19 Επισκευές σε Καψίματα ή σχισίματα ή κοψίματα ή τρύπες ή ψαλιδίσματα 1.20 Σπασμένα αξεσουάρ (Φερμουάρ, κουμπιά, κ.λ.π) 1.21 Σκληρότητα 1.22 Ανομοιομορφία ή ασυμμετρία πιετών 1.23 Ακανόνιστο κόψιμο τεμαχίου 1.24 Λάθος κατασκευή σε σχέση με τα σχέδια και το επίσημο δείγμα της Υπηρεσίας 2. ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ 2.1 Λεπτό ύφασμα που εμφανίζει κτυπήματα ή ελαττώματα τα οποία δύναται να εξελιχθούν σε τρύπες 2.2 Πυκνή κρόκη ή κρουστάδα. Λωρίδα ή «μπάρα» η

18 3. ΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΣΤΕΣ ΡΑΦΗΣ -18- οποία καταλαμβάνει ολόκληρο ή ένα μέρος από το πλάτος του επενδύτη εκστρατείας και περιέχει νήματα κρόκης με μεγαλύτερη διάμετρο από το κανονικό ή μεγαλύτερο αριθμό νημάτων κρόκης 2.3 Μπάρα υφαδιού αραιή κρόκη ή αγανάδα. Λωρίδα ή «μπάρα» η οποία καταλαμβάνει ολόκληρο ή ένα μέρος από το πλάτος του επενδύτη εκστρατείας και περιέχει νήματα κρόκης με μικρότερη διάμετρο από το κανονικό ή μικρότερο αριθμό νημάτων κρόκης 2.4 Σπασμένο υφάδι. Έλλειψη νήματος κρόκης σ ένα μέρος ή σε ολόκληρο το πλάτος του επενδύτη εκστρατείας. Λεπτό άνοιγμα, παράλληλο με την κρόκη που καταλαμβάνει ένα μέρος ή όλο το πλάτος του υφάσματος 2.5 Κομμένα νήματα ή παραφασάδα. Μια κατεστραμμένη περιοχή υφάσματος όπου η ύφανση έχει καταστραφεί λόγω κομμένων νημάτων, κυρίως στη κατεύθυνση του στήμονα 2.6 Διχρωμία. Η απόχρωση διαφέρει αισθητά απ άκρη σε άκρη, άκρη με κέντρο και αρχή με τέλος. Μπορεί να είναι και λωρίδα κατά τη διεύθυνση του στήμονα ή και ράβδωση που έχει σαν χαρακτηριστικό φανερές διαφορές χρωματισμού ή στιλπνότητας μεταξύ διαδοχικών νημάτων του στήμονα 2.7 Ανομοιομορφία ή κακό φινίρισμα. Διαφορά εμφάνισης που βρίσκεται σ ένα μέρος ή σε ολόκληρο το πλάτος των επενδυτών 2.8 Γραμμώσεις. Εκτενή σημάδια σε βαμμένα και φινιρισμένα υφάσματα 2.9 Χοντράδα ή βαμβακούρα. Μέρος νήματος το οποίο χοντραίνει απότομα 2.10 Βερίνα ή Θηλειά. Ένα σημείο στο ύφασμα όπου ένα μικρό μήκος νήματος έχει διπλωθεί απότομα 2.11 Κομπαλάκια ΝΕPS. Ελεύθερες ίνες που έχουν σχηματίσει κομπαλάκια 3.1 Η πυκνότητα των βελονιών δεν είναι 4-5 στο εκατοστό. 3.2 Λεκέδες ή κηλίδες από λαδιές 3.3 Οι ραφές δεν είναι οι προβλεπόμενες (διπλές ή πλακοραφές). 3.4 Ασύμβατος χρωματισμός σε σχέση με το ύφασμα 3.5 Χαλαρές ραφές 3.6 Ανοιχτές ραφές 3.7 Αραιώματα στις ραφές 3.8 Μασήματα ραφών 3.9 Λάθος γαζί 3.10 Ανομοιόμορφο γαζί 3.11 Ξεφτισμένα άκρα 3.12 Ολίσθηση ραφών 3.13 Εμφάνιση κόμπων 3.14 Ανομοιόμορφη γραμμή γαζιού 3.15 Στριμμένες ραφές

19 4. ΚΟΥΜΠΙΑ (Εφόσον Προβλέπονται) 5. ΤΣΕΠΟΠΑΝΑ - ΦΟΔΡΕΣ 6. ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ (Εφόσον Προβλέπονται) Λάθος τύπος ραφής ή γκαζιού 3.17 Ανομοιόμορφο πλάτος 3.18 Σπασμένες κλωστές (χωρίς επικάλυψη της ραφής στο σημείο σπασίματος τουλάχιστον 1,5 cm) 3.19 Ανομοιόμορφο βήμα γαζιού 3.20 Ραφές με πτυχές ή σουρώματα 3.21 Οπές στα σημεία των ραφών 3.22 Μη ύπαρξη πονταρισιών (εφόσον προβλέπονται). 4.1 Ελλιπής αριθμός 4.2 Ελλιπής στήριξη 4.3 Διαφορετικό μέγεθος 4.4 Ανομοιόμορφο πάχος 4.5 Αλλοίωση επιφάνειας 4.6 Προεξέχουσες κλωστές 5.1 Ανομοιομορφία χρωματισμού σε σχέση με το εξωτερικό ύφασμα 5.2 Πτυχές /ζαρώματα /Σουρώματα 5.3 Αλλοίωση χρωματισμού 5.4 Προεξέχουσα φόδρα 5.5 Γυαλάδες 5.6 Τεντώματα 5.7 Στριψίματα 6.1 Κλειστές 6.2 Ανοιχτές 6.3 Διαφορετικού μεγέθους 6.4 Προεξέχουσες κλωστές 6.5 Ασύμμετρη τοποθέτηση 6.6 Ανομοιομορφία του γαζιού της κουμπότρυπας 6.7 Λάθος τρόπος κατασκευής 6.8 Μη ενισχυτική ραφή περιμετρικά της κουμπότρυπας 7. ΤΣΕΠΕΣ 7.1 Ασύμμετρα ή λάθος ή στραβά τοποθετημένες 7.2 Κακοραμμένες τσεποσακούλες 7.3 Ξεφτισμένα άκρα στριφώματος 7.4 Λάθος διαστάσεις 8. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ 8.1 Ο χρωματισμός δεν είναι σύμφωνος με τα καθοριζόμενα στη τεχνική προδιαγραφή. 8.2 Τμήματα με κακή ή λάθος απόχρωση. 8.3 Το διασπαστικό σχέδιο παραλλαγής δεν είναι σύμφωνο με τα καθοριζόμενα στην τεχνική προδιαγραφή. 9. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 9.1 Δεν υπάρχουν ραμμένες ταινίες επισημάνσεων. 9.2 Η ταινία επισημάνσεων είναι λανθασμένων διαστάσεων, αναγράφονται λάθος οι επισημάνσεις, δεν είναι γραμμένες με ανεξίτηλο τρόπο Η μερίδα παραλαμβάνεται μακροσκοπικά χωρίς έκπτωση τιμής αν δεν διαπιστωθούν εκτροπές από τους όρους της Προδιαγραφής κατά το μακροσκοπικό έλεγχο Σε περίπτωση που συναντώνται μικρά ελαττώματα και κατασκευαστικές κακοτεχνίες που μπορούν να επιδιορθωθούν από τον κατασκευαστή και εφόσον αυτά δεν παρουσιάζονται σε συχνότητα μεγαλύτερη

20 -20- από 5% η μερίδα παραλαμβάνεται μακροσκοπικά χωρίς έκπτωση τιμής, αφού με μέριμνα του κατασκευαστή αρθούν οι παραπάνω ατέλειες Η μερίδα μπορεί να παραληφθεί με έκπτωση τιμής μέχρι 5% εφόσον διαπιστωθούν ελαττώματα και κακοτεχνίες που δεν επιδιορθώνονται, αλλά δεν επηρεάζουν την εμφάνιση, την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των αδιάβροχων επενδυτών εκστρατείας παραλλαγής και δεν συναντώνται σε συχνότητα μεγαλύτερη του 4% Σε περίπτωση που η συσκευασία ή οι επισημάνσεις είναι διαφορετικές από τις προβλεπόμενες επιβάλλεται η συμμόρφωση με την Προδιαγραφή, διαφορετικά η μερίδα απορρίπτεται Σε περίπτωση που στην προς έλεγχο μερίδα βρεθεί έστω και σε ένα τεμάχιο ο ίδιος κωδικός αριθμός (έτος - ημερομηνία σύμβασης και αριθμός μερίδας) με άλλη μερίδα που έχει ήδη απορριφθεί τότε η μερίδα απορρίπτεται. 4. ΔΙΑΦΟΡΑ 4.1 Συσκευασία Σε κάθε επενδύτη, αφού προηγουμένως καθαριστεί από διάφορα σημάδια που χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση κατά τη ραφή, στερεώνεται η εσωτερική επένδυση με τις σούστες τύπου "μπουτόν", κουμπώνεται πλήρως και διπλώνεται μια φορά κατά τη γραμμή της μέσης με τα μανίκια στο πίσω φύλλο. Στη συνέχεια ο επενδύτης με οδηγίες συντήρησης-εναποθήκευσης και όποιο άλλο στοιχείο σχετικό με το προϊόν του κρίνει αναγκαίο ο προμηθευτής τοποθετείται σε νάιλον διαφανή σακούλα της παραγράφου η οποία φέρει τουλάχιστον τέσσερις οπές εξαερισμού σε διάφορα σημεία. Σε κάθε σακούλα επικολλάται ετικέτα διαστάσεων τουλάχιστον 6 cm Χ 2 cm στην οποία αναγράφεται ο Αριθμός Ονομαστικού και το μέγεθος του επενδύτη Ανά δέκα (10) επενδυτές τοποθετούνται σε πεντάφυλλα χαρτοκιβώτια του Παραρτήματος ΙΓ της προδιαγραφής τα οποία σφραγίζονται με ταινία Είκοσι (20) έως τριάντα (30) χαρτοκιβώτια με επενδύτες, τοποθετούνται σε παλέτα κατάλληλων διαστάσεων, ώστε το ύψος τους να μην ξεπερνά τα 2 μέτρα, στερεώνονται σ αυτή με τσέρκια (δύο ανά άξονα) και περιτυλίσσονται με νάιλον ώστε να καλυφθούν πλήρως. 4.2 Επισημάνσεις Επισημάνσεις Επενδύτη - Εσωτερικής Επένδυσης Σε κάθε επενδύτη στην εσωτερική πλευρά του αριστερού εμπρόσθιου φύλλου ράβεται κατά την μικρότερη διάσταση ταινία χακί διαστάσεων 50 mm x 60 mm, της παραγράφου στην οποία γράφονται με ανεξίτηλο μελάνι τα εξής:

21 10 mm ± ± 10 mm ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΖΑΚΕΤ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ.... Εργοστάσιο Κατασκευής ΣΥΜΒΑΣΗ.. Αριθμός και ημερομηνία σύμβασης ΜΕΓΕΘΟΣ Οκταψήφιοι Ένδειξη (S ή Μ ή L.. ) Μέγεθος (Οκταψήφιοι αριθμοί και αντίστοιχη ένδειξη από τους πίνακες του Παραρτήματος Α ) Παράδειγμα 7180/0914 XL 8190/0914 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΡΙΔΑΣ. Αριθμός Μερίδας ΣΥΝΘΕΣΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ Σύνθεση υφάσματος κατασκευής Α.Ο. ΧΧΧΧ-ΧΧ-ΧΧ Οδηγίες Πλύσεως Σιδερώματος Αριθμός Ονομαστικού Κωδικός Αριθμός Στο κάτω μέρος της ταινίας αποτυπώνεται με ανεξίτηλο τρόπο ο παρακάτω κωδικός αριθμός, ο οποίος πρέπει να είναι ο ίδιος για κάθε μερίδα που θα παραδίδεται από τον κατασκευαστή ΧΧΧΧ-ΧΧ-ΧΧ Οι τέσσερις πρώτοι αριθμοί αναφέρονται στο έτος, οι δύο επόμενοι στον μήνα και οι δύο τελευταίοι στον αριθμό μερίδας. π.χ. ο αριθμός αναφέρεται στο έτος 2010, στο μήνα Ιούνιο και στην υπ αριθ. 15 μερίδα Σε κάθε εσωτερική επένδυση και στην εσωτερική πλευρά του αριστερού εμπρόσθιου φύλλου ράβεται κατά την μικρότερη διάσταση ταινία λευκή διαστάσεων 50 mm x 60 mm, της παραγράφου στην οποία γράφονται με ανεξίτηλο μελάνι τα εξής: 10 mm ± ± 10 mm ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΖΑΚΕΤ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ.... Εργοστάσιο Κατασκευής ΣΥΜΒΑΣΗ.. Αριθμός και ημερομηνία σύμβασης ΜΕΓΕΘΟΣ Οκταψήφιοι Ένδειξη (S ή Μ ή L.. ) Μέγεθος (Οκταψήφιοι αριθμοί και αντίστοιχη ένδειξη από τους πίνακες του Παραρτήματος Α ) Παράδειγμα 7180/ /0914 XL ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΡΙΔΑΣ. Αριθμός Μερίδας ΣΥΝΘΕΣΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ Σύνθεση υφάσματος κατασκευής Οδηγίες Πλύσεως Σιδερώματος Α.Ο. ΧΧΧΧ-ΧΧ-ΧΧ Αριθμός Ονομαστικού Κωδικός Αριθμός

22 -22- * Ο κωδικός αριθμός περιγράφεται στην παράγραφο Σε κάθε αδιάβροχο επενδύτη εκστρατείας παραλλαγής (τζάκετ νέου τύπου) και σε κάθε εσωτερική επένδυση στην εσωτερική πλευρά του γιακά, θα ράβεται χακί ταινία καταλλήλων διαστάσεων, της παραγράφου , στην οποία θα γράφεται με ανεξίτηλη μελάνη το μέγεθος του (Ένδειξη S ή Μ ή L.κλπ) Επισημάνσεις Χαρτοκιβωτίων Στην εξωτερική όψη του χαρτοκιβωτίου και επί της μεγαλύτερης πλευράς αυτού που δεν φέρει άλλες επισημάνσεις θα πρέπει να εκτυπώνονται με ανεξίτηλο τρόπο τα παρακάτω: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ (ΤΖΑΚΕΤ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ (Οι Α.Ο. όλων των περιλαμβανομένων ειδών) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΓΕΘΗ-ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΧΧΧΧ-ΧΧ-ΧΧ Ένδειξη (S ή Μ ή L ) Ποσότητα σε S M Τεμάχια Παράδειγμα 30 τεμ. 28 τεμ... Κωδικός Αριθμός * Ο κωδικός αριθμός περιγράφεται στην παράγραφο Αξιολόγηση Προσφορών Ο προμηθευτής μαζί με την τεχνική προσφορά του, πρέπει να προσκομίσει και τα ακόλουθα: Πιστοποιητικό του κατασκευαστή του υφάσματος πολλαπλών στρώσεων στο οποίο να φαίνονται όλες οι φυσικοχημικές του ιδιότητες σε συγκριτικό πίνακα με τις απαιτήσεις της προδιαγραφής, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος ΙΣΤ Πιστοποιητικό του κατασκευαστή του υφάσματος πολλαπλών στρώσεων, που να εγγυάται ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία του φέροντος ένδυμα κατασκευασμένο από το συγκεκριμένο ύφασμα Πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας του εργοστασίου κατασκευής του υφάσματος πολλαπλών στρώσεων στο οποίο βεβαιώνεται ότι το εν λόγω εργοστάσιο είναι πιστοποιημένο με ISO 9001/2000 ή νεότερο ή ισοδύναμο AQAP για την συγκεκριμένη κατασκευή. Στο εν λόγω πιστοποιητικό πρέπει να φαίνονται: Η χρονολογία πιστοποίησης του εργοστασίου και η διάρκεια ισχύος της Ο αριθμός πιστοποίησης, με πλήρη στοιχεία του φορέα που πραγματοποίησε την πιστοποίηση.

23 Βεβαίωση ότι το υλικό είναι κωδικοποιημένο σύμφωνα με την κωδικοποίηση ΝΑΤΟ (Ν.S.N) NATO STOCK NUMBER και τις ΣΤΥΠ 3150, 3151 και 4177 ή να αποδέχεται ο προμηθευτής την ρήτρα κωδικοποιήσεως Οδηγίες συντήρησης-εναποθήκευσης και όποιο άλλο στοιχείο σχετικό με το προϊόν του κρίνει αναγκαίο Πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας του εργοστασίου κατασκευής των αδιάβροχων επενδυτών εκστρατείας παραλλαγής (τζάκετ νέου τύπου) (κοπή ραφή) στο οποίο βεβαιώνεται ότι το εν λόγω εργοστάσιο είναι πιστοποιημένο με ISO 9001/2000 ή νεότερο ή ισοδύναμο. Στο εν λόγω πιστοποιητικό πρέπει να φαίνονται: Η χρονολογία πιστοποίησης του εργοστασίου και η διάρκεια ισχύος της Ο αριθμός πιστοποίησης, με πλήρη στοιχεία του φορέα που πραγματοποίησε την πιστοποίηση Επιπλέον οι υποψήφιοι προμηθευτές, με την τεχνική προσφορά τους πρέπει να καταθέτουν επίσημα έγγραφα που να αποδεικνύουν την προμήθεια των προσφερομένων επενδυτών από Ένοπλες Δυνάμεις ή Δυνάμεις Ασφαλείας άλλων κρατών, κατά προτίμηση χωρών μελών του ΝΑΤΟ. Σε περίπτωση που δεν έχουν προμηθεύσει το προσφερόμενο είδος σε Ένοπλες Δυνάμεις ή Δυνάμεις Ασφαλείας άλλων κρατών οι υποψήφιοι προμηθευτές πρέπει να καταθέτουν υπεύθυνη δήλωση στην οποία να το δηλώνουν. 4.3 Παραλαβή - Απόρριψη Οι επενδύτες παραλαμβάνονται οριστικά από την Επιτροπή Παραλαβής, αν συμφωνούν με τις απαιτήσεις του μακροσκοπικού και εργαστηριακού ελέγχου της παρούσας προδιαγραφής, μετά από έλεγχο της παραδιδόμενης ποσότητας καθώς και του ποσοστού των καθοριζόμενων μεγεθών Οι επενδύτες μπορούν να παραληφθούν με έκπτωση τιμής στις περιπτώσεις των εκτροπών που αναφέρονται στην παράγραφο , καθώς επίσης και σε περιπτώσεις εκτροπών που αφορούν στις πρώτες ύλες κατασκευής και η αντίστοιχη Προδιαγραφή προβλέπει παραλαβή με έκπτωση τιμής για το αντίστοιχο χαρακτηριστικό Για εκτροπές που αφορούν στα υφάσματα ισχύουν αντίστοιχα όσα αναφέρονται στο Παράρτημα ΙΔ της Προδιαγραφής Για εκτροπές που αφορούν στη συσκευασία ή στις επισημάνσεις επιβάλλεται η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της Προδιαγραφής (με δαπάνες και έξοδα του προμηθευτή) και διενέργεια μακροσκοπικού ελέγχου από την αρχή σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην τεχνική προδιαγραφή, διαφορετικά η μερίδα απορρίπτεται Αν οι εκτροπές εμφανίζονται σε πολλά χαρακτηριστικά και το σύνολο των επί μέρους εκπτώσεων υπερβαίνει το 10% της συμβατικής τιμής προμήθειας, τα παντελόνια ή τα χιτώνια ή πλήρεις στολές απορρίπτονται καθώς και σε κάθε άλλη περίπτωση Οι προμηθευτές υποχρεούνται πριν από την οριστική παραλαβή των υλικών να συσκευάσουν τις παλέτες που ανοίχθηκαν για τον μακροσκοπικό έλεγχο με τον τρόπο που καθορίζεται στην παράγραφο της προδιαγραφής.

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΕΕΠΔ-1265ΣΤ/01-2010 8405-03-051-240210 ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /2ο ΑΘΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010 1 ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM)

ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-AE-1367/12-2009 8335-03-004-041209 ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΛΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ-ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ Μ-08 ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ

ΣΤΟΛΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ-ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ Μ-08 ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΣΑΕ-841Ζ / 01-2010 8405-03-013-240210 ΣΤΟΛΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ-ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ Μ-08 ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ (Καταργεί την ΠΓΕΣ-ΣΑΕ-841ΣΤ/11-08) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ - - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 6 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.)

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 6 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) 1 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 6 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΙΣΤΩΝ Α. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Κάλυψη αναγκών Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ - - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ - - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Πρώτες Ύλες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΓΤΑ-1348/11-2009 8335-03-003-041209 ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 -2- ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ TZAKET ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ TZAKET ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ TZAKET ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Τεχνική Προδιαγραφή αυτή καθορίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις για την κατασκευή και την προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΦΑΝ ΨΥΧΟΥΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

ΜΠΟΥΦΑΝ ΨΥΧΟΥΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΜΠΟΥΦΑΝ ΨΥΧΟΥΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΠΟΥΦΑΝ ΨΥΧΟΥΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Πρώτες Ύλες 3 2.2 Κατασκευαστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΑΚΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΑΚΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΑΚΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Τεχνική Προδιαγραφή αυτή καθορίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις για την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 5 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.)

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 5 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) 1 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 5 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ Α. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Κάλυψη αναγκών Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΚΙΔΙΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΟΠΛΙΤΩΝ

ΣΑΚΙΔΙΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΟΠΛΙΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΣΤΟ-1020Γ/01-2010 8105-03-005-240210 ΣΑΚΙΔΙΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΟΠΛΙΤΩΝ (Καταργεί την ΠΓΕΣ-ΣΤ-1020Β/12-2006) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /2ο ΑΘΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΔΕΕ-1328/ ΔΕΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΨΕΩΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΡΒΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ Ι

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΔΕΕ-1328/ ΔΕΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΨΕΩΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΡΒΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ Ι ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΔΕΕ-1328/10-2007 ΔΕΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΨΕΩΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΡΒΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ Ι ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /2ο ΑΘΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 8δ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 8δ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΑ ΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Κ.Α.Φ. : 0080 ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Κ.Α.Ε. : 35812000-9 ΤΜΗΜΑ 3 ο ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Σύμμεικτες Στολές 370 τεμαχια

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Σύμμεικτες Στολές 370 τεμαχια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ: 2ο ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μουρούζη 4 101 72 ΑΘΗΝΑ Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/09-2002 ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2 ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002 -2- ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΠΠΔ-920Ζ/ 06-2009 8415-03-021-301109 ΠΗΛΗΚΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ - ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ (ΤΖΟΚΕΪ)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΠΠΔ-920Ζ/ 06-2009 8415-03-021-301109 ΠΗΛΗΚΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ - ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ (ΤΖΟΚΕΪ) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΠΠΔ-920Ζ/ 06-2009 8415-03-021-301109 ΠΗΛΗΚΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ - ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ (ΤΖΟΚΕΪ) (Καταργεί την ΠΓΕΣ-Π-920ΣΤ / 12-99) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ 1 ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1.1 Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις προμήθειας Εθνικών Σημαιών από πλεκτό ύφασμα στημονιού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΜΠΛΟΤΖΑ ΣΤΠΟΤ POLO

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΜΠΛΟΤΖΑ ΣΤΠΟΤ POLO ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΜΠΛΟΤΖΑ ΣΤΠΟΤ POLO 1. ΕΙΑΓΩΓΗ Η τεχνική προδιαγραφή αυτή καθορίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις για την κατασκευή και την προμήθεια μπλούζας τύπου POLO που προορίζεται για χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Γ-1 Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από 22-07 -2016 Παράρτημα ΓΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ν-2122 Β ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2006 ΕΙΔΟΣ : ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΛΕΥΚΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Τα πουκάμισα θα είναι καινούργια. Θα δηλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Σ τ 7 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.)

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Σ τ 7 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Σ τ 7 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΙΣΧΥΡΟΥ ΨΥΧΟΥΣ (ΤΥΠΟΥ FLY) ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ Α. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ : Κάλυψη των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 05/12/18

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 05/12/18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. : 16796 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 27-11-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΡΔΑΣΗ ΑΡΓΥΡΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΓΙΑ ΓΙΛΕΚΟ ΕΡΓΑΙΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΓΙΑ ΓΙΛΕΚΟ ΕΡΓΑΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΓΙΑ ΓΙΛΕΚΟ ΕΡΓΑΙΑ 1. ΕΙΑΓΩΓΗ Η προδιαγραφή αυτή καθορίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις για την κατασκευή και την προμήθεια γιλέκου εργασίας που προορίζεται για χρήση από το

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ

ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΦΒΚ-1273Γ/01-2010 8405-03-036-240210 ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΔΑΣΟΥΣ (Καταργεί την ΠΓΕΣ-ΦΒΚ-1273Β/02-2009) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της από 11/7/2011 προκήρυξης διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής Αθήνα, Ιούλιος 2011 2 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕ -Α-00007 ΕΚ ΟΣΗ 1η ΦΙΛΜ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 28 ΜΑΙΟΥ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙ Α 1. ΠΕ ΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 2 3. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 3 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.)

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 3 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 3 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΙΚΤΟ (ΓΙΑ ΥΠΟΚΑΜΙΣΑ) ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΥΑΝΟΥ (όπως του επισήμου δείγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΜΠΛΟΤΖΑ ΥΟΤΣΕΡ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΜΠΛΟΤΖΑ ΥΟΤΣΕΡ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΜΠΛΟΤΖΑ ΥΟΤΣΕΡ 1 ΕΙΑΓΩΓΗ Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή καθορίζει τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές απαιτήσεις για την κατασκευή και την προμήθεια του είδους «μπλούζα φούτερ» που προορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙ ΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ Αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της από 15 Ιουλίου 2013 προκήρυξης διαγωνισµού για την προµήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής Αθήνα, Ιούλιος 2013 2

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 4 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.)

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 4 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 4 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 8δ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Η προδιαγραφή αυτή καθορίζει

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 & Α3 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 & Α3 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α3 & Α4 Α. ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή, αφορά στην προμήθεια φωτοαντιγραφικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΔΟΥΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΔΟΥΣ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ - Φορέας-Υπηρεσία-ΚΑΕ :43-120/1421 - Ονομασία φορέα :ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - Αρμόδιος : Μόρδος Μωυσής - Τηλέφωνο : 2132157762

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΓΙΑ ΑΚΑΚΙ ΕΡΓΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΟΝΙ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΓΙΑ ΑΚΑΚΙ ΕΡΓΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΟΝΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΓΙΑ ΑΚΑΚΙ ΕΡΓΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΟΝΙ 1. ΕΙΑΓΩΓΗ Η τεχνική προδιαγραφή αυτή καθορίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις για την κατασκευή και την προμήθεια σακακιών εργασίας και παντελονιών

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 154 115 27 ΧΟΛΑΡΓΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜ E

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜ E ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜ. 4622 E ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Η Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ( Χαρτοβάμβακας ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ( Χαρτοβάμβακας ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 7453 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 28-05-2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΕΡΙΝΗ - ΑΔΜΗΕ

ΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΕΡΙΝΗ - ΑΔΜΗΕ Δυναμικού & Υποστήριξης Έκδοση: 1η Ημ/νία ισχύος: 01.08.2015 Σελίδα 1 από 18 1 η ΣΕΛΙΔΑ Σύνταξη: Έγκριση: Ε110-2/1 Δυναμικού & ποστήριξης Έκδοση: η Ημ/νία ισχύος: 01.08.2015 Σελίδα 2 από 18 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Επιδεσμικού Υλικού (CPV 33141110-3)»

«Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Επιδεσμικού Υλικού (CPV 33141110-3)» ΕΛΛΗΝΙΚΗ 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΉΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 29.04.2014

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΟΡΗΓΗΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑ» (Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ,00) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΟΡΗΓΗΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑ» (Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ,00) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 152 - Τ.Κ. 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΥΦΑΣΜΑΤΑ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /2ο ΑΘΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 -2- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1 η στην ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ/2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΑΖΑ ΥΔΡΟΦΙΛΗ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΗ ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΑΖΑΣ 5CMΧ5M ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΓΑΖΑΣ 10CMΧ5M ΓΑΖΑ ΛΑΠΑΡΟΤΟΜΙΑΣ 40Χ40CM, 8 PLY ΓΑΖΑ ΓΑΖΩΜΕΝΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ 8 ΦΥΛΛΩΝ 10Χ20CM ΓΑΖΑ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Αλεξανδρούπολη, 31 Οκτωβρίου 2016. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΕ Π.Α.. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ CPV : ΑΘΗΝΑ 2018

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ CPV : ΑΘΗΝΑ 2018 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ CPV : 18222200-3 ΑΘΗΝΑ 2018 A/A ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΛΕΥΚΕΣ Λευκές Ιατρικές Ρόμπες unisex με πέτο στον γιακά τσεπάκι

Διαβάστε περισσότερα

Σεχνικές Προδιαγραφές για τον Ενιαίο Διαγωνισμό «ΙΑΣΡΙΚΗ ΓΑΖΑ (33141114-2)» στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Προμηθειών & Τπηρεσιών Τγείας 2012

Σεχνικές Προδιαγραφές για τον Ενιαίο Διαγωνισμό «ΙΑΣΡΙΚΗ ΓΑΖΑ (33141114-2)» στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Προμηθειών & Τπηρεσιών Τγείας 2012 Είδη: Σεχνικές Προδιαγραφές για τον Ενιαίο Διαγωνισμό «ΙΑΣΡΙΚΗ ΓΑΖΑ (33141114-2)» στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Προμηθειών & Τπηρεσιών Τγείας 2012 Α/Α ΕΙΔΗ ΑΝΣΙΣΟΙΦΙΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΗΡΗΣΗΡΙΟ ΣΙΜΩΝ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ 831009780 Το σύστηµα θα καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις του ΕΝ 355 και θα αποτελείται: Από δύο αναδέτες µήκους 1 m ο καθένας οι οποίοι θα καταλήγουν σε άγκιστρα

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Σ τ 1 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.)

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Σ τ 1 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Σ τ 1 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΟ > (ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΘΥΚΥΑΝΟΥ) όπως του επισήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΡΒΥΛΩΝ ΒΟΥΛΚΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ Μ-07 (DMS)

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΡΒΥΛΩΝ ΒΟΥΛΚΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ Μ-07 (DMS) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΠΑΠ-1329 / 11-2007 8335-03-002-061207 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΡΒΥΛΩΝ ΒΟΥΛΚΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ Μ-07 (DMS) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Σ τ 2 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.)

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Σ τ 2 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Σ τ 2 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΟΥ «ΦΡΕΣΚΟ» Ν Ο 165 (ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΚΡΙ-ΚΥΑΝΟΥ) όπως του επισήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΔ-Α-00537 ΕΚΔΟΣΗ 1 η ΕΘΝΟΣΗΜΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΠΕΛΩΝ ΤΖΟΚΕΪ 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΠΕΛΟΥ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΠΕΛΟΥ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΠΕΛΟΥ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΥ Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της από 11/12/2018 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια Καπέλου Λυκοπούλου της Προσκοπικής Στολής Αθήνα, Δεκέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΔ-Α-00406 ΕΚΔΟΣΗ 1 η ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΕΥΚΑ (ΛΙΓΑΔΟΥΡΕΣ) ΝΑΥΤΟΔΙΟΠΩΝ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑΓΜΑ ΓΕΣ. Διακήρυξη με αριθμό 09/2014

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑΓΜΑ ΓΕΣ. Διακήρυξη με αριθμό 09/2014 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑΓΜΑ ΓΕΣ Διακήρυξη με αριθμό 09/2014 Ανακοινώνεται ότι στις 27 Ιουνίου 2014, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 11:00, θα διενεργηθεί πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός με έγγραφες

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ ΕΙΔΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. 1) 29.200 τεμάχια γάζα λαπαροτομίας, διαστάσεων 40Χ40cm, πιθανής δαπάνης 9.000,00 ΕΥΡΩ συμπ/νου του ΦΠΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ ΕΙΔΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. 1) 29.200 τεμάχια γάζα λαπαροτομίας, διαστάσεων 40Χ40cm, πιθανής δαπάνης 9.000,00 ΕΥΡΩ συμπ/νου του ΦΠΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ ΕΙΔΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1) 29.200 τεμάχια γάζα λαπαροτομίας, διαστάσεων 40Χ40cm, πιθανής δαπάνης 9.000,00 ΕΥΡΩ συμπ/νου του ΦΠΑ 2) 10.950 τεμάχια γάζα λαπαροτομίας, διαστάσεων 45Χ45cm, πιθανής δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΔΥΣ/80014 ( )

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΔΥΣ/80014 ( ) Υποστηρικτικές Λειτουργίες Διεύθυνση Υπηρεσιών - Στέγασης ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΔΥΣ/80014 (1200048886) Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε (ΔΕΗ Α.Ε), προσκαλεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Βιβλίου ΙΙ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 6703 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 19-04-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ -1- ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕ -Α-00117 1 η ΕΚ ΟΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥ ΟΚΙΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ - 2 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.: 673 Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια Νέου Καπέλου Λυκοπούλου της Προσκοπικής Στολής Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: 18/03 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.985,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 12.177,00 1. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείμενο της προμήθειας Οι παρούσες τεχνικές προδιαγραφές προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.:15885 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 22-11-2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2017

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-4592158 FAX: 210-4592597

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ" Κ.Α. 20.6635.03 Κ.Α. 35.6635.01. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 14.966,64 ( συμπ/νου Φ.Π.Α. 23% )

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Κ.Α. 20.6635.03 Κ.Α. 35.6635.01. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 14.966,64 ( συμπ/νου Φ.Π.Α. 23% ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ" Κ.Α. 20.6635.03 Κ.Α. 35.6635.01 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 14.966,64 ( συμπ/νου Φ.Π.Α. 23% ) 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ - ΑΔΜΗΕ

ΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ - ΑΔΜΗΕ Δυναμικού & Υποστήριξης Έκδοση: 1η Ημ/νία ισχύος: 01.08.2015 Σελίδα 1 από 18 1 η ΣΕΛΙΔΑ Σύνταξη: Έγκριση: ΔΑΔΥ/Τομέα Γενικών Υπηρεσιών Ε110-2/1 Δυναμικού & Υποστήριξης Έκδοση : 1η Ημ/νία ισχύος: 06/09/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 780/2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 780/2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 780/2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Σκοπός Ο σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Να εξασφαλίζουν και να διατηρούν κατά την χρήση τους απόλυτη προστασία από αντίστοιχη επιμόλυνση και για τον ασθενή και για τον χρήστη των γαντιών. Να έχουν άριστη εφαρμογή και σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Καλαμάτας), Αντικάλαμος Μεσσηνίας ΤΚ 24100, Καλαμάτα

Καλαμάτας), Αντικάλαμος Μεσσηνίας ΤΚ 24100, Καλαμάτα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλαμάτα, 28/1/2016 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αρ.Πρωτ.: 1377 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ 70 ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΘΗΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ 70 ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΘΗΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ----------------------------------- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Νέας Προσκοπικής Στολής

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Νέας Προσκοπικής Στολής ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.: 642 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Νέας Προσκοπικής Στολής Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ 1. Τα προσφερόμενα ράμματα κάθε τύπου πρέπει να είναι πιστοποιημένα από κοινοποιημένο οργανισμό που βρίσκεται εγκαταστημένος και λειτουργεί νόμιμα στο έδαφος ενός από τα Κράτη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ 1. Υποχρεωτική αναφορά του εργοστασιακού κωδικού παραγωγής κάθε προσφερόμενου είδους. 2. Οι αναγραφόμενες ενδείξεις να παρατίθενται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα (ΔΥΑ /

Διαβάστε περισσότερα

1. ΡΑΜΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

1. ΡΑΜΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. ΡΑΜΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ 1) Νο 1 με βελόνα ½ κύκλου στρογγυλή 30X75 cm, τεμάχια 700 Συνολικής πιθανής δαπάνης 400,00 ΕΥΡΩ συμπ/νου του

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών (Χημικοί δείκτες αποστείρωσης, ρολλά αποστείρωσης, θήκες αποστείρωσης, χαρτί αποστείρωσης )

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών (Χημικοί δείκτες αποστείρωσης, ρολλά αποστείρωσης, θήκες αποστείρωσης, χαρτί αποστείρωσης ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 9078 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 07-06-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση : ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα : Καθαριότητας Πληροφορίες : Δημητριάδου Αναστασία Τηλέφωνο : 2313 302 829 Σταυρούπολη 11/2 /2013 Αρ. Μελέτης: 3 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,12

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,12 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού, για την υλοποίηση έργων και εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο Κοιν.: Γραμματεία ΔΣ / ΥΠ.Ε.Ε.Δ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μονής Πετράκη 10-12, Τ.Κ. 115 21 Τηλ: 210 7288170-137

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΥΣΔ-1235Ε/10-2008

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΥΣΔ-1235Ε/10-2008 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΥΣΔ-1235Ε/10-2008 8430-03-027-191208 ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ (Καταργεί την ΠΓΕΣ-Υ-1235Δ / 02-2001) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Αρ.Φακ. : 608.6/31/15 Aρ. Σχεδ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΕΘΗ A/B. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Bάpoς αvά: 13,5 kg Διαστάσεις αvά: 58 x 40 x 29 cm 5 50 9 ХΡΩΜΑΤΑ. White 102. Black 312.

ΜΕΓΕΘΗ A/B. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Bάpoς αvά: 13,5 kg Διαστάσεις αvά: 58 x 40 x 29 cm 5 50 9 ХΡΩΜΑΤΑ. White 102. Black 312. ,, σελίδες αντιανεμικα 100-103 γιλεκα 104-109 τζακετ 110-113 SOL S SURF 32000 ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ UNISEX ΠΑΙΔΙΚΉ ΈΚΔΟΣΗ: SURF KIDS-32300 ΣΕΛ. 123 ΠΟΙΟTHTA: 100% νάϋλον 210t αδιάβροχο ΣΤΥΛ: ΚΛΑΣΙΚΟ άνοιγμα

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 9356 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 08-07-2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΛΙΚΕ ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΡΑΜΜΑΣΩΝ

ΣΕΛΙΚΕ ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΡΑΜΜΑΣΩΝ ΣΕΛΙΚΕ ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΡΑΜΜΑΣΩΝ ΣΕΦΝΙΚΑ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΚΑ ΦΑΡΑΚΣΗΡΙΣΙΚΑ ΡΑΜΜΑΣΩΝ. 1. Τα προσφερόμενα ράμματα κάθε τύπου πρέπει να είναι πιστοποιημένα από κοινοποιημένο οργανισμό που βρίσκεται εγκαταστημένος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗ ΣΗ ΑΠΑΙΤΗ ΣΗ ΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜ ΠΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔ/ΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ ΝΑΙ ΝΑΙ 09). ΝΑΙ

ΑΠΑΝΤΗ ΣΗ ΑΠΑΙΤΗ ΣΗ ΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜ ΠΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔ/ΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ ΝΑΙ ΝΑΙ 09). ΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔ/ΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ 1. Τα προσφερόµενα ράµµατα κάθε τύπου πρέπει να είναι πιστοποιηµένα από κοινοποιηµένο οργανισµό που βρίσκεται εγκαταστηµένος και λειτουργεί νόµιµα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 17.5.2010 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση 3ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.: 22310 60158 FAX : 22310 33945 Αριθ.Πρωτ. 2511 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» στο έγγραφο ΑΔ Φ.608.6/431/17/Σ.662//20 ΟΚΤ 2017/ΝΚ/ΔΚ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» στο έγγραφο ΑΔ Φ.608.6/431/17/Σ.662//20 ΟΚΤ 2017/ΝΚ/ΔΚ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» στο έγγραφο ΑΔ Φ.608.6/431/17/Σ.662//20 ΟΚΤ 2017/ΝΚ/ΔΚ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ ΑΡ. ΕΝΤ ΟΛ Η ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦ Ο ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΣ 1. α. ΤΑS 201157 Ζ ΙΑΝ17

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΡΑΜΜΑΤΩΝ 1. Σε περίπτωση προσφοράς προϊόντος που κατασκευάζεται σε χώρα εκτός Ε.Ε., δήλωση στην οποία αναφέρεται σε ποια (ες) αγορά (ες) κράτους μέλους κυκλοφορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του ήµου Μήλου έως την Παρασκευή, 20/03/2015 και ώρα 14:00.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του ήµου Μήλου έως την Παρασκευή, 20/03/2015 και ώρα 14:00. Προµήθεια φωτοτυπικού χαρτιού για το έτος 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.500,000 ευρώ (µε ΦΠΑ) Α.Π. 1243 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει τους ενδιαφερόµενους για την προµήθεια σε χαρτί φωτοτυπικού και µε κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

το 1/2 του μήκους του ραδικιού του μήκους του ραδικιού

το 1/2 του μήκους του ραδικιού του μήκους του ραδικιού E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 1383 Κ.Δ.Π. 307/2000 Αρ. 344,17.11.2000 Αριθμός 307 Οι περί Επιβολής Ποιοτικού Ελέγχου κατά την Εξαγωγή Ραδικιών Witloof Κανονισμοί του 2000, που εκδόθηκαν από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Βαθμός Ασφαλείας ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Α.Τ.Ε.Ι.) Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α Σ. ΠΡΟΣ: Εφημερίδα: α) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ β) ΦΩΝΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Βαθμός Ασφαλείας ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Α.Τ.Ε.Ι.) Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α Σ. ΠΡΟΣ: Εφημερίδα: α) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ β) ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Α.Τ.Ε.Ι.) Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α Σ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα Μισθοδοσίας, Αποζημιώσεων, Προμηθειών & Περιουσίας Ταχ./νση : Αντικάλαμος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΝΘΕΜΙΟ (RACK) ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Η ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΥΠΟΥ 19 ΙΝΤΣΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ : 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 2. ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙ ΙΑ 3. ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014 ΑΡ ΠΡΩΤ: 1145/12-11-2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΜΕ ΦΠΑ : 515,67 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

884 ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΘ. ΒΑΣΕΩΣ ΕΦΟΔ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ 4 ο Γρ. 15 Φεβ 18 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 01/2018 Φ.460/3/524

884 ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΘ. ΒΑΣΕΩΣ ΕΦΟΔ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ 4 ο Γρ. 15 Φεβ 18 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 01/2018 Φ.460/3/524 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 01/2018 Φ.460/3/524 884 ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΘ. ΒΑΣΕΩΣ ΕΦΟΔ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ 4 ο Γρ. 15 Φεβ 18 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΣΦΡΑΓΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ TH ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΖΜ «ΕΡΜΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ TH ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΖΜ «ΕΡΜΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝIΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜ- ΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜ- ΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΞ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 22/03/2018 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ. : 370 Ν.Π.Δ.Δ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση Τ.Κ. Πόλη Τηλέφωνο : Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 38Β 54639

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις: ύψος 35 εκ., πλάτος 32 εκ., βάθος 10 εκ., περίμετρος ανοίγματος 78 εκ.

Διαστάσεις: ύψος 35 εκ., πλάτος 32 εκ., βάθος 10 εκ., περίμετρος ανοίγματος 78 εκ. Edinburg backpack by Magenta Arty Workshop Διαστάσεις: ύψος 35 εκ., πλάτος 32 εκ., βάθος 10 εκ., περίμετρος ανοίγματος 78 εκ. Οδηγίες κατασκευής Οπως όλες οι τσάντες με μοτιφάκια και αυτή η τσάντα κατασκευάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡ. ΠΡΩΤ.14149 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 29-11-2016 Αρ. Πρωτοκ: Φ/Λ/17/12592

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 24/10/18

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 24/10/18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 14789 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 17-10-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ( Χαρτί αποστείρωσης και Θήκες αποστείρωσης διαφόρων μεγεθών )

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ( Χαρτί αποστείρωσης και Θήκες αποστείρωσης διαφόρων μεγεθών ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 4107 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 19-03-2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΡΟΥΧΑ (υπερκατηγορία)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΡΟΥΧΑ (υπερκατηγορία) ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΡΟΥΧΑ (υπερκατηγορία) Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ρούχων, (ανδρικά, γυναικεία & παιδικά), για διαφημιστική προβολή των δραστηριοτήτων σας. Αυτά είναι: Μπλουζάκια T-Shirts (κοντομάνικα,

Διαβάστε περισσότερα