«ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» 1. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 2. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ «DRONES»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» 1. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 2. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ «DRONES»"

Transcript

1 Αθήνα, 12 Μαΐου Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 11 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» 1. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 2. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ «DRONES» Με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση συνέδρων διεξήχθη για ενδέκατη φορά το επιστημονικό συνέδριο με θέμα: «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» στην Αθήνα. Το συνέδριο άνοιξε ο πρόεδρος της iforce Επικοινωνίες κ Φωκίων Ζαΐμης o οποίος τόνισε την αδιάκοπη προσπάθεια που γίνεται τόσα χρόνια από τους επιστημονικούς και κλαδικούς φορείς που στηρίζουν το συνέδριο αλλά και τους υποστηρικτές και χορηγούς επικοινωνίας που προωθούν με σταθερότητα όλα τα συμπεράσματα του συνεδρίου προς όλες τις κατευθύνσεις. Πολλά δε από τα θέματα που έχουν παλαιότερα τεθεί και παρουσιασθεί έχουν προχωρήσει προς υλοποίηση ή έχουν γίνει επίκεντρο των εξελίξεων που σημαίνει ότι η δουλειά που γίνεται από την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου έχει και επιστημονική βάση αλλά και οικονομοτεχνική σημαντικότητα για την πορεία του κλάδου των αερομεταφορών και της χώρας εν γένει. Οι πρόεδροι της ΠΕΙΠΣΑΔΥ κ. Γιάννης Σιριόπουλος Αστυνομικός Υποδιευθυντής και Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ιπταμένων Σωμάτων Ασφαλείας και Δημοσίων Υπηρεσιών (ΠΕΙΠΣΑΔΥ) και Σπύρος Αλαφούζος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων (ΠΕΠ), Χειριστής Αεροσκαφών, Σμήναρχος (Ι) ε.α της Πολεμικής Αεροπορίας αντίστοιχα έδωσαν το στίγμα της αεροπορικής αγοράς ο καθένας από την σκοπιά του και καλωσόρισαν τους συνέδρους. Ο εκπρόσωπος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Δημήτρης Τσουκαλάς και τ. Γεν. Γραμματέας Δ. Αν/σης αναφέρθηκε στην σημασία του τομέα των αερομεταφορών στην αναπτυξιακή στρατηγική της κυβέρνησης, ιδίως σε συνάρτηση με τον τουρισμό και την αύξηση που καταγράφηκε το 2016 σε 22 εκ. επισκέπτες (6 εκ. επιπλέον από το 2014), και με προοπτική να αγγίξει τα 30 εκ. φέτος. Στην κατεύθυνση αυτήν η κυβέρνηση επιδιώκει τη δημιουργία κερδοφόρων αεροπορικών δραστηριοτήτων με βάση τις διεθνείς εξελίξεις, αξιοποιώντας τις εγχώριες υποδομές και το εξειδικευμένο υψηλού επιπέδου προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε την : Την επαναλειτουργία της τεχνικής βάσης στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος που θα μειώσει το σημερινό κόστος επισκευών και θα αποφέρει σημαντικά έσοδα απο διεθνείς συνεργασίες και την δημιουργία ενός σύγχρονου αεροπορικού εκπαιδευτικού κέντρου καλύπτοντας τις

2 εγχώριες ανάγκες για εκπαίδευση πιλότων ιδίως με τη λειτουργία εξομοιωτών που μπορούν να εγκατασταθούν στη χώρα μας και να εξυπηρετούν χιλιάδες πιλότους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αντί να προωθούνται στους 49 εξομοιωτές στην Τουρκία. Τόνισε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την εξειδίκευση της στρατηγικής για τις αερομεταφορές με βάση τις εξελίξεις που διαμορφώνονται γεωστρατηγικά στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσουκαλάς τόνισε, ότι η συνολική στόχευση της κυβέρνησης αποσκοπεί στη δημιουργία περαιτέρω θέσεων εργασίας και στην εισαγωγή κεφαλαίων για επενδύσεις, ώστε να παρέχονται καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες που αφορούν τις αερομεταφορές. Στη συνέχεια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τ. Υφυπουργός κ Αθανάσιος Δαβάκης συγχαίροντας τους οργανωτές για την πολύχρονη προσφορά τους στα θέματα αερομεταφορών τόνισε ότι πρώτον οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσφορά του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής στην πιστοποίηση του ιπταμένου προσωπικού της Πολεμικής μας Αεροπορίας αλλά και στην κοινωνική του συνεισφορά καθώς και για το σπουδαίο και διεθνώς διακεκριμένο επιστημονικό του έργο, δεύτερον, η έκδοση του κανονισμού της ΥΠΑ σχετικά με τα ΣμηΕΑ αποτέλεσε μεν ένα θετικό βήμα αλλά δεν αποτελεί, όμως, από μόνη της ικανή συνθήκη για την αποφυγή των ατυχημάτων, την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των αεροδρομίων και την αποτροπή της χρήσης των ΣμηΕΑ για παραβίαση της ιδιωτικότητας ή στο πλαίσιο εγκληματικών ή ακόμη και τρομοκρατικών ενεργειών. Είναι, συνεπώς, καθήκον όλων των αρμοδίων υπηρεσιών της Πολιτείας να συντονίσουν τις ενέργειές τους για να επιτύχουν την όσο το δυνατόν ομαλότερη και ασφαλέστερη ένταξη των ΣμηΕΑ στην καθημερινότητα. Τρίτον δεδομένου ότι η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια, όσον αφορά την εκμετάλλευση των τεχνολογιών ΣμηΕΑ και τη χρήση τους σε ευρύ φάσμα στρατιωτικών εφαρμογών, επιχειρήσεων ασφαλείας, επιχειρήσεων αντιμετώπισης καταστροφών και στην πολιτική προστασία υπάρχουν ακόμη πολλά βήματα τα οποία μπορούν και πρέπει να γίνουν. Τέταρτον, όσο περνά ο καιρός, αυξάνεται ο κίνδυνος να χαθούν ευκαιρίες για υψηλή συμμετοχή εγχώριων βιομηχανιών σε διεθνή δίκτυα συμπαραγωγής στον τομέα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και για ουσιαστική συμμετοχή της Ελλάδας στη διαμόρφωση των προδιαγραφών μελλοντικών διεθνών συστημάτων. Με βάση αυτά τα δεδομένα, θα ήταν χρήσιμο να αρθεί σύντομα η αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με το σχεδιασμό και τις προθέσεις της Κυβέρνησης όσον αφορά την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που απέκτησε η ΕΑΒ από τη συμμετοχή της στο διεθνές πρόγραμμα neuron.

3 Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η εκπρόσωπος της Περιφερειάρχου Αττικής κα Ιωάννα Τσούπρα, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην σημαντικότητα του αεροπορικού κλάδου στην πολιτική προστασία και στον σχεδιασμό αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, ο Βουλευτής ΑΝΕΛ κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης, ο Υπ.Μ.Μ.Επικοινωνίας Ένωσης Κεντρώων κ Γεώργιος Κουτουλάκης και το μέλος Δ.Σ. της ΚΕΔΕ κ. Νίκος Χιωτάκης. Το φετινό συνέδριο είχε τις εξής δύο θεματικές ενότητες: Α. Αεροπορική Ιατρική στην Πολιτική Αεροπορία (Ιατρικά Πιστοποιητικά Υγείας Ιπταμένων) Β. Συστήματα Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Unmanned Aircraft Systems/Drones) Ειδικότερα στο πρώτο πάνελ μίλησαν οι : Θεμιστοκλής Ηλιόπουλος, Ταξίαρχος (ΥΙ), Διοικητής Κ.Α.Ι της Π.Α., Ιατρός Καρδιολόγος ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία της πτήσης και της αεροπορικής ιατρικής, στο τι είναι ο αεροπορικός ιατρός, η κλινική αεροπορική ιατρική και η επιχειρησιακή αεροπορική ιατρική, κι έκλεισε επεξηγώντας την λειτουργία και την αποστολή του Κ.Α.Ι.. Χρύσα Στάθη, Γενικός Ιατρός, Αεροϊατρικός Εξεταστής, η οποία ανέλυσε το εργασιακό αντικείμενο ενός αεροεξεταστή [aeromedical examiner], όσον αφορά την ανανέωση των πιστοποιητικών τάξης 1 & 3 και εκ μέρους της κυρίας Κουρτίδου παρουσίασε το οργανόγραμμα, τους χώρους, την δομή των εξετάσεων, τα συχνότερα ευρήματα και τα σημαντικότερα συμπεράσματα από τις εξετάσεις των ιπταμένων Καλλιόπη Γαλανοπούλου, Καρδιολόγος Αεροεξετάστρια Class 2, η οποία εξέθεσε τις αρχές της ιατρικής εξέτασης των ιπταμένων, τις υποχρεώσεις των υποψηφίων πιλότων, αλλά & των εξεταστών, καθώς και τους σχετικούς με το ιατρικό πιστοποιητικό περιορισμούς Γιώργος Κωνσταντέλλος, Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Καρδιολόγος, Πλοίαρχος (ΥΙ) ΛΣ ΑΜΕ -HCAA, ο οποίος ανέπτυξε τις συνήθεις αιτίες και τους τρόπους πρόληψης & αντιμετώπισης του «flight crew incapacitation» και ιδιαιτέρως, το σύνδρομο της «επαγγελματικής εξουθένωσης»

4 Mαρία Χατζηαγγελίδου, Personal and Business Coach η οποία ανέλυσε το πώς το «caching» μπορεί να βοηθήσει τα στελέχη της αεροπορίας να ξεπεράσουν το οποιοδήποτε εμπόδιο, προς όφελος της ατομικής και γενικής ασφάλειας, ανάπτυξης και εξέλιξης! Οδυσσέας Παπαευθυμίου, Αρχίατρος της ΥΠΑ Προϊστάμενος Medical Office ο οποίος αφού έκανε ένα συμπύκνωμα των προηγουμένων ομιλιών, ανέλυσε την δομή και την λειτουργία του συστήματος της αεροπορικής ιατρικής και της σχετικής πιστοποίησης στην Ελλάδα, καθώς και την τήρηση των κανονισμών και των διαδικασιών από τις εξουσιοδοτημένες αεροϊατρικές δομές. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το 90% περίπου των αεροπορικών ατυχημάτων οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Στη δεύτερη θεματική ενότητα μίλησαν οι : Επαμεινώνδας Αμωράτης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Γενικής Οργάνωσης και Αποτελεσματικής Εκμετάλλευσης Εναέριου Χώρου, Υ.Π.Α, ο οποίος σε μία πολύ ευρεία και ιδιαιτέρως αναλυτική ομιλία αναφέρθηκε εκτενώς στο εθνικό & διεθνές κανονιστικό πλαίσιο, το οποίο διέπει την χρήση των ΣμηΕΑ-DRONES, στην διαχείριση των επιχειρησιακών κινδύνων και της εναερίου κυκλοφορίας τους και βεβαίως στα πολύφερνα «Υ.Ε.Δ.» - «Υ.Π.Π.» & «DAGR» [Υποσυστήματα Εγγραφής & Διαπεραίωσης» «Υποσυστήματα Πληροφοριών Πτήσεων) & DAGR [Drone Aware GR]. Αναστασία Τσότρα, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Ιδιωτικής Αεροπορίας (Δ2/Δ), Υ.Π.Α., η οποία ανέλυσε πλήρως κι εκτενώς όλες τις πτυχές των θεμάτων που αφορούν τα ΣμηΕΑ /UnmennedAerialSystems, όπως είναι η θέσπιση κοινών κανόνων, η πιστοποίηση των ΣμηΕΑ /UnmennedAerialSystems, η αδειοδότηση των χειριστών ΣμηΕΑ /UAS, καθώς και η πιστοποίηση των Εκπαιδευτικών Κέντρων. Ασπασία Καραμάνου, Ph.d, Προϊσταμένη Σχεδιασμού Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας, Περιφέρεια Αττικής, η οποία αναφέρθηκε ενδελεχώς στα της χρήσης ΣμηΕΑ-DRONES, στους τομείς της έρευνας και διάσωσης, επί διαφόρων περιπτώσεων καταστροφών, με παραδείγματα και σχετικές ερευνητικές εργασίες, αλλά και στις προβληματικές περιπτώσεις της χρήσης τους, κι έκλεισε παρουσιάζοντας σειρά προτάσεων.

5 Ξένια Γεωργιάδου, εκπρόσωπος τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων και ειδικευμένη εθελόντρια Πολιτικής Προστασίας., η οποία, αντί ομιλίας, παρουσίασε μία οπτικοακουστική ενότητα, υπό τον γενικό τίτλο: «Η εφαρμογή των DRONES στην διαχείριση των καταστροφών.». Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, Προϊστάμενος Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ο οποίος σε μία πάρα πολύ καλά δομημένη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση ανέδειξε κι ανέλυσε όλες τις διαστάσεις της πολύπτυχης εφαρμοσμένης χρήσης των DRONES, στον πολυδιάστατο τομέα της πολιτικής προστασίας, σε παρόντα και μέλλοντα χρόνο. Αντώνης Αντζουλάτος, Επιχειρηματίας Σχεδίασης και Κατασκευής Drones, ο οποίος με πληρότητα και ακρίβεια έκανε μία ιστορική αναδρομή, παρουσίασε διαφόρων τύπων σχεδίασης, κατασκευής και τομείς εφαρμογών ΣμηΕΑ-DRONES / UAV-UAS, κι έκλεισε αναφέροντας πολύ ενδιαφέροντα κι εντυπωσιακά - υπάρχοντα και μελλοντικά- οικονομικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς του κλάδου των ΣμηΕΑ. Μιχαήλ Χάλαρης, Δρ. Χημικός Αντιπύραρχος Π.Σ. και Σοφία Κάρμα Δρ. Χημικός Μηχανικός, ΕΔΙΠ ΕΜΠ Εκπρόσωποι Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων, οι οποίοι σε μία κοινή ομιλία ανέλυσαν συνδυαστικά το θέμα της τεχνολογίας και της χρήσης ΣμηΕΑ-DRONES, στους τομείς της έρευνας και διάσωσης, επί τη βάση ενός σεναρίου προσομοίωσης δασικής πυρκαγιάς. Νίκος Πουλιέζος, Διερευνητής Ασφαλείας Πτήσεων, Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων & Ασφάλειας Πτήσεων «Διερεύνηση ατυχημάτων και drones» ο οποίος με προεξάρχουσα την οπτική ενότητα της προσομοίωσης ενός τραγικού συμβάντος συνεπεία λανθασμένης χρήσης ΣμηΕΑ-DRONE, στην περιεκτική ομιλία του ανέλυσε όλο το φάσμα της διερεύνησης των αεροπορικών ατυχημάτων με ΣμηΕΑ και Ρένος Παπαπάσχος, Πρόεδρος της Π.Ε.Χ.Μ.Ε.Α. ο οποίος έκλεισε τον κύκλο των ομιλητών με μία απαράμιλλα λιτή ομιλία, στην οποία ως πρ. του Δ.Σ. της ΠΕΧΜΕΑ, παρουσίασε τους σκοπούς & στόχους, τα έντυπα, το πρόγραμμα, τις έως τώρα εσωτερικές κι εξωτερικές δράσεις του, τις μελλοντικές επιδιώξεις, τα συχνότερα ζητήματα που έχει διαχειριστεί και τα σημαντικότερα συμπεράσματα που έχει καταγράψει έως τώρα το σωματείο.

6 Οι ομιλητές αναφέρθησαν στην ιστορία των μη επανδρωμένων αεροπλάνων, στις κατηγορίες που υπάρχουν σήμερα, το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση χρήσης «ΣΜΗΕΑ-drones», κανόνες για έναρξη σχολής, εφαρμογές για την ασφάλεια (π.χ. αστυνομία), εφαρμογές σε πολιτική προστασία, γεωργικές εφαρμογές, επιτήρηση συνόρων, αεροφωτογράφηση κλπ. Πολλά ενημερωτικά βίντεο που παρουσιάσθηκαν με την αντίστοιχη τεκμηρίωση εντυπωσίασαν το κοινό και έδωσαν μια φουτουριστική αλλά ρεαλιστική εικόνα για τα ΣΜΗΕΑ-drones. Ως γενικό συμπέρασμα αναφέρθηκε ότι τα ΣΜΗΕΑ πέραν της αναψυχής είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία σε πληθώρα εφαρμογών με εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος, υψηλή αποτελεσματικότητα και προσβασιμότητα. Κλείνοντας το συνέδριο ο κ Ζαΐμης πρότεινε την καθιέρωση κώδικα δεοντολογίας για τα μέλη της ΠΕΧΜΕΑ και γενικότερα όσους ασχολούνται με τα drones αλλά και την ανάγκη ενός εκλαϊκευμένου πλάνου δημοσιότητας και ενημέρωσης για τις υποχρεώσεις και για τα δικαιώματα των χρηστών και του κοινού κατά την χρήση τους. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την εταιρεία iforce Επικοινωνίες υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπτάμενου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.), την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (Π.Ε.Π), την Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, του ΤΕΙ Χαλκίδας και με το Διιδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανάλυση και με Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών» του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης - Πυροσβεστική Ακαδημία. Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ: εκ μέρους του κ. Αρχηγού ΓΕΑ, Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, ο Σμήναρχος (Ι ) Ματθαίος Συμεωνίδης, εκ μέρους του επιτελικού γραφείου τους ΑΓΕΑ ο Γεώργιος Παπαϊσιδώρου Αντισμήναρχος ΓΕΑ/Α4/5, ο Διοικητής της ΕΜΑΚ Αρχυπυραγός, κ Στέφανος Κολοκούρης, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Δημήτριος Αποστολάκος, ο ταξίαρχος Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων ΥΠΕΘΑ, ο Πλωτάρχης κ Παρίσης, εκπρόσωπος του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωποι σωματείων φορέων, κλπ. Επίσης συμμετείχαν πολλά στελέχη, εμπειρογνώμονες, εκπρόσωποι από το Υπουργείο Μεταφορών, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, την σχολή Ικάρων, το Λιμενικό Σώμα, τα σώματα ασφαλείας, αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού, μέλη από συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς και ειδικοί των αεροπορικών θεμάτων καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι.

7 Σημαντική είναι κάθε χρόνο και η παρουσία της ακαδημαϊκής κοινότητας με καθηγητές και φοιτητές από το ΤΕΙ Χαλκίδας, το ΙΕΚ Ομηρος, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και άλλες σχολές του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διερεύνηση από νομικής, επιστημονικής και οικονομικής πλευράς των δημοσίων και ιδιωτικών αερομεταφορών στο πλαίσιο των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς πρακτικής με σκοπό την ανάπτυξη της αγοράς προς όφελος τόσο του δημοσίου συμφέροντος όσο και της επιχειρηματικότητας. Χορηγοί Συνεδρίου: ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΡΠΙΝΗ, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, NESPRESSO Χορηγοί Επικοινωνίας: AIRNEWS.GR, AVIATION NEWS, GREEK AIR NEWS, GREEK TRAVEL PAGES, METAFORESPRESS.GR, TRAVELLING NEWS, TRAVEL DAILY NEWS,,ZOOGLA.GR, ESTIATV. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές, χορηγικές δυνατότητες: Κα Κατερίνα Πάντζα, LINKS: Σχετικά με την iforce Επικοινωνίες Α.Ε. Η iforce Επικοινωνίες Α.Ε. (iforce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iforce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου Fortune 500, διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

8 (άποψη από το αεροπορικό συνέδριο του 2017)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» Πάτρα, 26 Οκτωβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» Περιφερειακή Αεροπορική Ανάπτυξη ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟΥΣΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Αθήνα, 30 Μαΐου 2017 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη σειρά Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (ΣΕΘΕ) από την Πανελλήνια Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2017 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΪΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2017 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΪΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 Αθήνα, 6 Μαρτίου 2017 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΪΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 Για όλους εσάς που είτε είστε εθελοντές ή στελέχη πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ. 1 η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ. 1 η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2016 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 1 η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη για πρώτη φορά στην χώρα μας Σεμινάριο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης

Διαβάστε περισσότερα

8 ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

8 ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Αθήνα, 30 Μαΐου 2013 8 ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ Χρυσός χορηγός η Lufthansa Consulting ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΙΟ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Αθήνα, 7 Ιουνίου 2016 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 1 η Διεθνής Εκδήλωση Αεροπορικού Τουρισμού Εκδήλωση άφιξης 14ου Διεθνούς Συνεδρίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών και Πιλότων Αεροσκαφών Cirrus (COPA) ΚΑΛΑΜΑΤΑ 26 ΜΑΪΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ»

«ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ» Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Πάτρα, 15 Ιανουαρίου 2015. «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ» Tο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος (ΙΝ.Α.Δ.Ε.) ως μέλος της Αναπτυξιακής

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 9 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 9 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 9 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΕ Σ.Δ.Ι.Τ. ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο» Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 26

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο» Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 26 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο» Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 26 Ιανουαρίου συνέδριο με θέμα «Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο»

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη, 28 Νοεµβρίου Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Τετάρτη, 28 Νοεµβρίου Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Τετάρτη, 28 Νοεµβρίου 2012. Παρουσίαση του βιβλίου: «Η ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ Πώς η Ελλάδα έγινε η σπίθα που προκάλεσε φωτιά στο Ευρώ και στο Παγκόσµιο Οικονοµικό Σύστηµα;». Σηµαντική ήταν η

Διαβάστε περισσότερα

EXPOSEC DEFENSEWORLD - CONFERENCE 2015 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ

EXPOSEC DEFENSEWORLD - CONFERENCE 2015 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ EXPOSEC DEFENSEWORLD - CONFERENCE 2015 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΕΑΒ Α.Ε. 16 Μαΐου 1975 Δημοσίευση Νόμου 43/75 που αφορά στη σύσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ME ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ME ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 12 ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ: ΔΙΑΛΟΓΟΙ ME ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 30-31 Μαρτίου 2018 Τεχνολογικό - Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 13:30 14:00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND ΑΤΗΕΝS HEALTH FORUM 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Σ.Φ.Ε.Ε (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) και της Π.Ε.Φ. (Πανελλήνια

Διαβάστε περισσότερα

Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά της, προστίθενται στην υπάρχουσα εμπειρία και βοηθούν στην οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων αντιπυρικών.

Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά της, προστίθενται στην υπάρχουσα εμπειρία και βοηθούν στην οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων αντιπυρικών. Κυρίες και Κύριοι Κάθε χρόνο το τέλος του Οκτώβρη, σημαίνει για εμάς τους Πυροσβέστες, ότι άλλη μια αντιπυρική περίοδος έφτασε στο τέλος της και άλλη μια αποτίμηση της ξεκινάει. Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 13/6/2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 500 περίπου συνέδρων ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου το τριήμερο Ανοικτό Συνέδριο Κοινωνίας Πολιτών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 24 Ιουλίου 2013 ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ Πραγµατοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου στο Βόλο εκδήλωση της Γενικής Γραµµατείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την Ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

Το συνέδριο. Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο Νέες Εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Ευρωπαϊκή Αγορά Ενέργειας

Το συνέδριο. Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο Νέες Εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Ευρωπαϊκή Αγορά Ενέργειας Το συνέδριο Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 26 Ιανουαρίου συνέδριο με θέμα «Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο» στο αμφιθέατρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας έχει λήξει και με αφορμή την σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιείται με σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων και

Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας έχει λήξει και με αφορμή την σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιείται με σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων και 1 Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας έχει λήξει και με αφορμή την σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιείται με σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων και τον απολογισμό των προσπαθειών μας, επιτρέψτε μου να

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του Συνεδρίου ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: Υπό το πρίσμα της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία σε περίοδο οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, -1- Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, Η παρουσία σας στην τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών της 71 ης Εκπαιδευτικής Σειράς Κανονικής Φοίτησης, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Σχολή Εθνικής Άμυνας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δελτίο Τύπου Αναδημοσίευση Δελτίου Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την παρουσίαση των μη στελεχωμένων αεροσκαφών (drones) σε ειδική τελετή στην

Διαβάστε περισσότερα

Το ΕΕΘ στην 83 η ΔΕΘ. Περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο Νικ. Γερμανός. Εγκαίνια Περιπτέρου Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018: 20.00μμ

Το ΕΕΘ στην 83 η ΔΕΘ. Περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο Νικ. Γερμανός. Εγκαίνια Περιπτέρου Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018: 20.00μμ Το ΕΕΘ στην 83 η ΔΕΘ Περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο Νικ. Γερμανός Εγκαίνια Περιπτέρου Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018: 20.00μμ Από τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2017)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2017) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2017) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 05 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ νέο 150

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης

Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης για την Α.Μ.Θ. : καθορισμός προτεραιοτήτων και πιλοτικές προσκλήσεις χρηματοδότησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Α.Μ.Θ. 2014 2020 Καβάλα, 23

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 07 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου. στο συνέδριο «Cisco Expo»

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου. στο συνέδριο «Cisco Expo» Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου στο συνέδριο «Cisco Expo» - 26.01.2005 Θέμα: «Οι προκλήσεις της Κοινωνίας της Πληροφορίας» Αγαπητοί σύνεδροι, φίλοι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 14 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (WCIT 2004) ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» Αγαπητοί φίλοι

Διαβάστε περισσότερα

: Εκπαιδευτική επίσκεψη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην έδρα του Εθνικού

: Εκπαιδευτική επίσκεψη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην έδρα του Εθνικού 26-10-2016: Εκπαιδευτική επίσκεψη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην έδρα του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου. Αθήνα, 26 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Η ένταξη σε υπηρεσία στην ΠΑ

Η ένταξη σε υπηρεσία στην ΠΑ P T Y P Q R S Mirage 2000-5Mk.2 Η ένταξη σε υπηρεσία στην ΠΑ P T Y Η ένταξη σε υπηρεσία στην ΠΑ Πραγµατοποιήθηκε στις 23 Νοεµβρίου, ηµέρα Παρασκευή στο αεροδρόµιο της Τανάγρας όπου εδρεύει η 114 Πτέρυγα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΟΔ ΑΤΤΙΚΗΣ Ποιοι είμαστε Οι σκοποί μας Οι στόχοι μας Τα μέλη μας Η δομή μας (Οργανωτική & επιχειρησιακή) Εθελοντές με επαγγελματισμό Η εκπαίδευσή μας Σχέσεις με κοινωνία/πολιτεία

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου

Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου Είναι γεγονός ότι οι δασικές πυρκαγιές είναι ένα καταστροφικό φαινόμενο το οποίο τουλάχιστον για την περιοχή της Μεσογείου παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο, 20/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 53 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα Συνεδρίου «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» Επιτυχημένες πρακτικές Κοινωνικών Επιχειρήσεων από Ελλάδα, Ιταλία και

Διαβάστε περισσότερα

» με έδρα τα Χανιά. Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή:

» με έδρα τα Χανιά. Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή: Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Κρήτης οργανώνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Ηλεκτρονικά Συστήματα Τηλεπικοινωνιών & Αυτοματισμών» με έδρα τα Χανιά. Το ΠΜΣ έχει διάρκεια τριών (3)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΛΕΒΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΛΥΦΑ ΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΛΕΒΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΛΥΦΑ ΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΛΕΒΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΛΥΦΑ ΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Το Εθνικό ιαδηµοτικό ίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε ΥΠΠΥ) και οι ήµοι

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσόρισμα - Έναρξη Συνεδρίου

Καλωσόρισμα - Έναρξη Συνεδρίου «Η συμβολή των Κοι.Σ.Π.Ε. στη διαμόρφωση του οικοσυστήματος της κοινωνικής οικονομίας & επιχειρηματικότητας» Αθήνα, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Νίκης 4 ΤΚ 10563 Υπό την αιγίδα του

Διαβάστε περισσότερα

«Κρήτη, Αθλητικός Προορισμός. Δυνατότητες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης

«Κρήτη, Αθλητικός Προορισμός. Δυνατότητες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης 1 Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου σας προσκαλούν στην διημερίδα με θέμα: «Κρήτη, Αθλητικός Προορισμός. Δυνατότητες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης» 22-23

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ & ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

2 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ & ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ 2 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ & ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2016 ΠΕΡΙΟΧΗ: ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ Κτήριο Δημαρχείου Αιγάλεω 02/06/2016 και ώρα 09:00 πμ. ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000 2006 Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3: ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας από 5 έως 7 Μαΐου 2017

6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας από 5 έως 7 Μαΐου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας από 5 έως 7 Μαΐου 2017 To Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών διοργάνωσε το 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 07 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Ροζολής. Πρόεδρος του ΔΣ Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ)

Τάσος Ροζολής. Πρόεδρος του ΔΣ Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) Τάσος Ροζολής Πρόεδρος του ΔΣ Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) ΣΕΚΠΥ - Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού - SEKPY 2 Εισαγωγή Κυρίες και Κύριοι καλημέρα σας. Θα ήθελα

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών

Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών OTS FORUM 2019 OTS FORUM Το OTS Forum αποτελεί την κορύφωση των εκπαιδευτικών και ενημερωτικών ημερίδων που διοργανώνει σε ετήσια βάση η OTS. Απευθύνεται σε

Διαβάστε περισσότερα

4 th AVIATION CAREER DAY

4 th AVIATION CAREER DAY 4 th AVIATION CAREER DAY ΑΘΗΝΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ INTERCONTINENTAL 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η Aviation Career Day είναι ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού αφιερωμένη στον αεροπορικό κλάδο και στα συναφή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Ηράκλειο, 20/11/2014 ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00 09:30: Εγγραφές

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Ηράκλειο, 20/11/2014 ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00 09:30: Εγγραφές ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο, 20/11/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 9:00 09:30: Εγγραφές 9:30 10:30: Χαιρετισμοί ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Αρναουτάκης Σταύρος Ο Υφυπουργός

Διαβάστε περισσότερα

Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στο. το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας

Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στο. το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας 27-07-2016: Παρουσία Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας. Αθήνα 27-07-2016 Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

PROFORBIOMED ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. Ενημερωτικό Φυλλάδιο 2. (Σεπτέμβριος 2014)

PROFORBIOMED ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. Ενημερωτικό Φυλλάδιο 2. (Σεπτέμβριος 2014) PROFORBIOMED ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ Ενημερωτικό Φυλλάδιο 2 (Σεπτέμβριος 2014) Δράσεις του Προγράμματος PROFORBIOMED Το Πρόγραμμα PROFORBIOMED Το έργο PROFORBIOMED επιχειρεί

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ορισμός (1/2) Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί ένα από τα βασικότερα τμήματα μιας εταιρείας και στόχο έχει τις απαραίτητες ενέργειες για την εργασιακή και προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Πρυτάνεως του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Χαιρετισμός Πρυτάνεως του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Χαιρετισμός Πρυτάνεως του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Σε εκδήλωση με θέμα «Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Κύπρο με Ιδιαίτερη Έμφαση στο ΤΕΠΑΚ Προβλήματα και Προοπτικές» 26 Σεπτεμβρίου 2013, Λεμεσός

Διαβάστε περισσότερα

Aεροδιαστημική ιατρική

Aεροδιαστημική ιατρική Aεροδιαστημική ιατρική Ηλιόπουλος ΘεμιστοκλήςΤαξίαρχος(ΥΙ) Διοικητής Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής Π.Α. 1 of 28 Aεροδιαστημική ιατρική Εισαγωγή Πτήση και περιβάλλον Κλινική αεροδιαστημική ιατρική Επιχειρησιακή

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορική Εκπαίδευση Τοπογράφων στην Χρήση ΣμηΕΑ. Βασίλης Σκληρός Επικεφαλής Εκπαίδευσης

Αεροπορική Εκπαίδευση Τοπογράφων στην Χρήση ΣμηΕΑ. Βασίλης Σκληρός Επικεφαλής Εκπαίδευσης Αεροπορική Εκπαίδευση Τοπογράφων στην Χρήση ΣμηΕΑ Βασίλης Σκληρός Επικεφαλής Εκπαίδευσης HELLENIC DRONES ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η Hellenic Drones αδειοδοτήθηκε από την ΥΠΑ, στις 11 Ιουλίου 2017, ως η πρώτη σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία το Πρόγραμμα Κατάρτισης Καθ οδόν προς τον Σύγχρονο Δήμο Ενισχύοντας τον εκσυγχρονισμό της Αυτοδιοίκησης

Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία το Πρόγραμμα Κατάρτισης Καθ οδόν προς τον Σύγχρονο Δήμο Ενισχύοντας τον εκσυγχρονισμό της Αυτοδιοίκησης Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία το Πρόγραμμα Κατάρτισης Καθ οδόν προς τον Σύγχρονο Δήμο Ενισχύοντας τον εκσυγχρονισμό της Αυτοδιοίκησης Η εταιρεία Πληροφόρηση Επιμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.) Διοργάνωση 27.03-29.03.2015. Ξενοδοχείο Μοντάνα. Καρπενήσι

Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.) Διοργάνωση 27.03-29.03.2015. Ξενοδοχείο Μοντάνα. Καρπενήσι 2o Συνέδριο Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος 27.03-29.03.2015 Ξενοδοχείο Μοντάνα Καρπενήσι Διοργάνωση Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.) Χαιρετισμός προέδρου Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000 2006 Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΟ 2.1 Έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Κατά το συνέδριο «Πάτρα Tech 07» που πραγµατοποιήθηκε το Σάββατο 8 εκεµβρίου στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» της Πάτρας, µε θέµα «Έρευνα Τεχνολογία Καινοτοµία», συµµετείχε και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Μεταξύ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ και ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Στην Αθήνα σήμερα 29 Απριλίου 2013 τα εξής συμβαλλόμενα μέρη: Αφενός, η Γενική Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 05 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

4-6 Νοεµβρίου. Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιµώξεων. Αθήνα. www.eeel.gr. 2015 Royal Olympic. Υπό την αιγίδα

4-6 Νοεµβρίου. Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιµώξεων. Αθήνα. www.eeel.gr. 2015 Royal Olympic. Υπό την αιγίδα o 8Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιµώξεων 4-6 Νοεµβρίου 2015 Royal Olympic Αθήνα www.eeel.gr Θα χορηγηθούν µόρια Συνεχιζόµενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

Athenaeum InterContinental

Athenaeum InterContinental 7.5.2018 Athenaeum InterContinental digital economy forum 2016 Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή Ο ΣΕΠΕ στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 20 χρόνων της δυναμικής του πορείας από την ίδρυσή του και με όραμα τη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ (ΠΕΔ) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2017 ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017 Α. ΣΤΟΧΟΙ Στόχος Α: Συμβολή στην άμβλυνση των αναπτυξιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πραγματοποίηση Συναντήσεων στα πλαίσια της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πραγματοποίηση Συναντήσεων στα πλαίσια της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη 15 Σεπτεμβρίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, Τ.Κ. 546 31, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310-221726, FAX: 2310-265468

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΥΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΑΡΧΕΣ ΑΠΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΕΑΠΕ ΣΤΟΧΟΙ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΑΡΧΕΣ ΑΠΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΕΑΠΕ ΣΤΟΧΟΙ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΟΣ Η διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ 2013

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ 2013 ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ 2013 Βασικές Νομοθετικές & Θεσμικές παρεμβάσεις (Οικονομική Διαχείριση) Θέμης Λιακόπουλος Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης OTS. Βασικές Νομοθετικές & Θεσμικές παρεμβάσεις (Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS LAW FORUM ON TAXATION που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και του OEE, στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Η Αξιολόγηση ως συνιστώσα του Στρατηγικού Σχεδιασμού υπό το πρίσμα της 'Αθηνάς'

Η Αξιολόγηση ως συνιστώσα του Στρατηγικού Σχεδιασμού υπό το πρίσμα της 'Αθηνάς' Συνέδριο ΜΟΔΙΠ ΑΤΕΙ-Θ *-* Νοεμβρίου 2012 Grand Hotel Θεσσαλονίκη Η Αξιολόγηση ως συνιστώσα του Στρατηγικού Σχεδιασμού υπό το πρίσμα της 'Αθηνάς' Παναγιώτης Τζιώνας Αντιπρόεδρος ΑΤΕΙ-Θ Συμπεράσματα Τα Νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην κεντρική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο απονεμήθηκε σε επτά αστυνομικούς μετάλλιο «Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθίας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην κεντρική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο απονεμήθηκε σε επτά αστυνομικούς μετάλλιο «Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθίας» 20-10-2016:Παρουσία στον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου και την κεντρική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, του Γενικού Γραμματέα κ. Φιλιππάκου. Αθήνα, 20

Διαβάστε περισσότερα

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation Παραδοτέο 2.1.2 ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ Ε&Α, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Θεσσαλονίκη, Αύγουστος 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σύνθεση

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση Αναγγελίας των Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Εκδήλωση Αναγγελίας των Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Εκδήλωση Αναγγελίας των Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Ο θεσμός των Ελληνικών Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards παρουσιάστηκε στις 29.05.2014 σε εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενεργειακοί πόροι της Κύπρου και τα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι ενεργειακοί πόροι της Κύπρου και τα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι ενεργειακοί πόροι της Κύπρου και τα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο Το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) που εδρεύει στην Αθήνα και διοργανώνει ενεργειακά συνέδρια σε πολλές χώρες

Διαβάστε περισσότερα

Κρουσμάτων). Σε αναμονή ειδικότητας για πλαστική χειρουργική

Κρουσμάτων). Σε αναμονή ειδικότητας για πλαστική χειρουργική Βιογραφικό σημείωμα Προσωπικές πληροφορίες Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση Μιχαήλ Άγγελος Άλμπαν MD Αμυγδαλέας 13 Άνοιξη Τηλέφωνο 6947292937, 2108143446 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο albanmihalis@hotmail.com Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ Γενικές διαπιστώσεις. ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ Η ανάγκη για συνεχή βελτίωση. ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ Βασικές αρχές-στόχοι

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ Γενικές διαπιστώσεις. ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ Η ανάγκη για συνεχή βελτίωση. ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ Βασικές αρχές-στόχοι SEVESO ΙΙΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ REACH, CLP-2015 & Εθνική Συνάντηση Εργασίας (Workshop) Ευρωπαϊκού Προγράμματος PROTEAS ΑΘΗΝΑ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

22 & 23 Νοεμβρίου 2013 Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου

22 & 23 Νοεμβρίου 2013 Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου Δημητ Πρόγραμμα & Θεματολογία 2013 22 & 23 Νοεμβρίου 2013 Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ- ΣΥΝΔYΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Θέμα: Τροποποίηση της συγκρότησης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη»

ΑΠΟΦΑΣΗ. Θέμα: Τροποποίηση της συγκρότησης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Ταχ. Δ/νση: Δ. Μποφώρ 7 Ηράκλειο, 13-09 - 2016 71202 - Ηράκλειο Γραφείο Προϊσταμένης Τηλ.: 2813-404500 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Καραγιάννη - Δ. Σύμβουλος της εταιρείας XL Furniture Antonis με θέμα

Καραγιάννη - Δ. Σύμβουλος της εταιρείας XL Furniture Antonis με θέμα ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ οδός Γρίβα 11, Τ.Κ. 43100 Καρδίτσα Πληροφορίες Δρ. Γεώργιος Νταλός Καρδίτσα, 2/2/2017 τηλ.: 24410 64747,6932615800 fax: 24410

Διαβάστε περισσότερα

adecco.gr Δελτίο Τύπου

adecco.gr Δελτίο Τύπου Δελτίο Τύπου ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΨΗΛΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ «ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Τρίπολη, Αριθ,.Πρωτ ΑΠΟΦΑΣΗ

Τρίπολη, Αριθ,.Πρωτ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΆ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΊΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τρίπολη, 18-3-2015

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργιάδης: ΕΣΠΑ, Επενδύσεις και Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Γεωργιάδης: ΕΣΠΑ, Επενδύσεις και Ψηφιακός Μετασχηματισμός Γεωργιάδης: ΕΣΠΑ, Επενδύσεις και Ψηφιακός Μετασχηματισμός Ομιλία στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, απηύθυνε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Στο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης - Πιστοποίησης

Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης - Πιστοποίησης ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πέμπτη - Παρασκευή, 27-28 Νοεμβρίου 2014, Divani Caravel Hotel, Αθήνα Προκαταρκτικό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μεγάλη συμμετοχή και καινοτόμες ιδέες στο 1ο HACKATHON #TRANSPORT των Συγκοινωνιών Αθηνών το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015

Δελτίο Τύπου. Μεγάλη συμμετοχή και καινοτόμες ιδέες στο 1ο HACKATHON #TRANSPORT των Συγκοινωνιών Αθηνών το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015 Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015 Δελτίο Τύπου Μεγάλη συμμετοχή και καινοτόμες ιδέες στο 1ο HACKATHON #TRANSPORT των Συγκοινωνιών Αθηνών το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου 2015 Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 24 Μαΐου 2017 Η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ) διοργανώνει το 2 ND ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ Πληροφορίες: Ι. Σεφερίδου Σέρρες, 10.05.2018

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Κλιματική Αλλαγή και οι Επιπτώσεις στην Οικονομία Πολιτικές Διαχείρισης στους Τομείς: Φυσικών Πόρων, Γεωργίας, Τουρισμού, Ενέργειας και Υγείας 6-7 Απριλίου 2017, Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

Διεξαγωγή επιμορφωτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας των άρθρων 90 και 91 του ν. 4172/2013

Διεξαγωγή επιμορφωτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας των άρθρων 90 και 91 του ν. 4172/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Aθήνα, 13 /11 /2013 Αρ.πρωτ. 12315/Φ.234.03 Προς: Δ/νσεις Διοικητικού & Δ/νσεις Εκπαίδευσης Όπως

Διαβάστε περισσότερα

1 Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

1 Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Μ Ε Τ Α Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Σ Π Ο Υ Δ Ω Ν Σ Τ Η Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Ευελπίδων 47 & Λευκάδος 33, Αθήνα Τ.Κ. 113 62, τηλ.210-8203874 1 Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ Εικόνα 1 - Ημερίδα σταδιοδρομίας Το Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ (Γ.Δ) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΟΥ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΟΥ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΟΥ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Κωνσταντίνος Γ. Τσίκας Απρίλιος 2018 Εισαγωγή Το συγκεκριμένο πόνημα, είναι μια εργασία

Διαβάστε περισσότερα

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ 24.06 2014 Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ REBUILDING HEALTH IN GREECE AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το Athens Health Forum, που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Π.Ε.Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα: «Δομή, στελέχωση και Μεθοδολογία κατάρτισης του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας»

Διαβάστε περισσότερα

23o Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

23o Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών 23o Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών Τον σπόρο του συνεργατισμού στο Νομό Δωδεκανήσου κατάφερε να «σπείρει» η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών με την ολοκλήρωση των εργασιών του 23 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου»

28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου» 28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου» Η εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και εθελοντών του για το 2014 ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ χρόνια ζωής κλείνει φέτος το Σωματείο δρομέων «Περικλής Δημητρίου». Μια πολύχρονη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Τίτλος του έργου FORUM ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Χρηματοδοτικά στοιχεία του έργου Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ή Κοινοτική Πρωτοβουλία

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Τίτλος του έργου FORUM ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Χρηματοδοτικά στοιχεία του έργου Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ή Κοινοτική Πρωτοβουλία ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Η Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση Καβάλας υλοποιεί τις παρακάτω δράσεις στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕ.ΜΕ.Α.- ΗΜΕΡΙΔΑ ISEC BALLISTICS

ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕ.ΜΕ.Α.- ΗΜΕΡΙΔΑ ISEC BALLISTICS ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕ.ΜΕ.Α.- ΗΜΕΡΙΔΑ ISEC BALLISTICS Το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) είναι επιστημονικός, ερευνητικός και συμβουλευτικός φορέας με σκοπό τη διεξαγωγή θεωρητικής και εφαρμοσμένης έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

26-29 Μαΐου 2011, Μ.Ε.Κ. Παιανίας Επιστολή Χαιρετισµός Η αναµφισβήτητη επιτυχία της InterAigis 09, της 1 ης ιεθνούς Έκθεσης Πολιτικής Προστασίας. Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισµού Οργανισµών

Διαβάστε περισσότερα

Με επισημότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες το πρωί στην 110 Πτέρυγα Μάχης η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της μονάδας.

Με επισημότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες το πρωί στην 110 Πτέρυγα Μάχης η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της μονάδας. Με επισημότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες το πρωί στην 110 Πτέρυγα Μάχης η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της μονάδας. Τη διοίκηση παρέδωσε ο Λαρισαίος ταξίαρχος (Ι) Θεόδωρος Σύρμος

Διαβάστε περισσότερα

17-18 Οκτωβρίου 2013. Απολογισµός

17-18 Οκτωβρίου 2013. Απολογισµός 6 ο Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές στην Ελλάδα «Ενέργεια Περιβάλλον Οικονοµία» 17-18 Οκτωβρίου 2013 Τεχνικό Επιµελητήριο Ελλαδος Τµήµα Κεντρικής Μακεδονίας Μ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη 54643 Απολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ 4 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ Δευτέρα 22 Μαΐου, 2017 Ξενοδοχείο King George (αίθουσα Ballroom) Σύνταγμα ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ: Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αθήνα, 05-11 - 2009 Αριθ. Πρωτ. 7753 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αθήνα, 05-11 - 2009 Αριθ. Πρωτ. 7753 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αθήνα, 05-11 - 2009 Αριθ. Πρωτ. 7753 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ &ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ Πληροφορίες: Δ/ντης Φοίβος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ένωση Ελλήνων Χημικών Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα