ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο 01/07/2016 Αριθ. Πρωτ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο 01/07/2016 Αριθ. Πρωτ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο 01/07/2016 Αριθ. Πρωτ Διεύθυνση : Οικονομικής Διαχείρισης Τμήμα : Προμηθειών Ταχ. Δ/νση : Παν/πολη Ρεθύμνου Τηλέφωνο : FAX : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Πρόχειρου διαγωνισμού για την αντικατάσταση της υπάρχουσας κατεστραμμένης υγροθερμομόνωσης των τμημάτων Α, Β και Γ (επιφάνειας τ.μ. περίπου) του δώματος του κτηρίου της Βιβλιοθήκης στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου. Έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του Ν.Δ.87/73, του Ν.Δ. 114/74 του Ν.259/76 και της λοιπής νομοθεσίας του Παν/μίου Κρήτης. 2. Το Ν.1268/82 «Περί της δομής και λειτουργίας των ΑΕΠ». 3. To N. 4009/2011 (ΦΕΚτ.Α 195/2011) «οµή, λειτουργία, διασφάλιση της οιότητας των σ ουδών και διεθνο οίηση των ανωτάτων εκ αιδευτικών ιδρυµάτων», 4. Το Ν. 4270/2014 (ΦΕΚ τ.α 143/ «Αρχές δηµοσιονοµικής διαχείρισης και ε ο τείας (ενσωµάτωση της Οδηγίας 2011/85/ΕΕ) δηµόσιο λογιστικό και άλλες διατάξεις» 5. Του Π.Δ. 118/07 «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου», 6. Τις διατάξεις του Ν. 2286/95 (ΦΕΚ 19/Α/92) «Προμήθειες του Δημόσιου Τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων», 7. Του Ν. 3861/2010 «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις», 8. Το Π.Δ. 113/2010 (ΦΕΚ τ.α 194/ ) «Ανάληψη υποχρεώσεων από τους Διατάκτες», 9. Το Π.Δ 136/2011 (ΦΕΚ τ.α 267/ «Καθορισμός κατώτατου ύψους των δαπανών που ελέγχονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο 10. Του Ν. 4281/2014 «Μέτρα στήριξις και ανά τυξης της ελληνικής οικονοµίας, οργανωτικά θέµατα Υ ουργείου Οικονοµικών και άλλες διατάξεις»

2 11. Την από απόφαση της 716ης (Θέμα 28ο - Δ/νσης Οικονομικής Διαχείρισης) συνεδρίας του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κρήτης σχετικά με τη δημοσίευση των περιληπτικών διακηρύξεων των πρόχειρών διαγωνισμών του Π.Κ., 12. Τα πρακτικά της 352 ης / συνεδρίας της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης 13. Την με αριθ. πρωτ. 6722/ απόφαση της Συγκλήτου με ΑΔΑ: ΩΖΕ0469Β7Γ-ΖΑΤ 14. Τις πιστώσεις του προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων του Ιδρύματος με ΚΑΕ 2014ΣΕ και το εγκεκριμένο αίτημα 16REQ , Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε Πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την αντικατάσταση της υπάρχουσας κατεστραμμένης υγροθερμομόνωσης των τμημάτων Α, Β και Γ (επιφάνειας τ.μ. περίπου) του δώματος του κτηρίου της Βιβλιοθήκης στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς για το σύνολο των εργασιών. ΑΡΘΡΟ 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ Αναθέτουσα Αρχή: Πανεπιστήμιο Κρήτης (ΠΚ) Ταχ. Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Κρήτης Δ/νση Οικονομικής Διαχείρισης Πανεπιστημιούπολη Γάλλου ΡΕΘΥΜΝΟ Τηλ: Fax: karniaboyra@admin.uoc.gr Ιστοσελίδα: ΑΡΘΡΟ 2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η αντικατάσταση της υπάρχουσας κατεστραμμένης υγροθερμομόνωσης των τμημάτων Α, Β και Γ (επιφάνειας τ.μ. περίπου) του δώματος του κτηρίου της Βιβλιοθήκης στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου. Η συνολική προϋπολογισμένη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των ,92 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% Οι προδιαγραφές των εργασιών επισυνάπτονται στον Πίνακα Τεχνικών Προδιαγραφών. Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Προϋπολογισμού ΔΕ του Ιδρύματος ΚΑΕ 2014ΣΕ

3 Το Πανεπιστήμιο Κρήτης δύναται να μην κατακυρώσει το διαγωνισμό ή να διακόψει την εκτέλεση της σύμβασης, ανά πάσα στιγμή, αιτιολογημένα, (π.χ. μη επαρκής χρηματοδότηση κλπ.) εφόσον το κρίνει σκόπιμο. Σε περίπτωση λύσης της σύμβασης για οποιοδήποτε λόγο, πριν την κάλυψη του συνολικού προϋπολογισμού, ο ανάδοχος απεκδύεται κάθε δικαιώματός του για το υπόλοιπο ποσό. Σε περίπτωση κάλυψης του συνολικού προϋπολογισμού πριν τη λήξη της σύμβασης, η σύμβαση λύεται αυτοδίκαια και αζημίως για το Πανεπιστήμιο Κρήτης. ΑΡΘΡΟ 3. ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Προκειµένου οι ενδιαφερόµενοι να αραλάβουν τα σχετικά του ιαγωνισµού, δεν ροβλέ εται κόστος αφού, στην ιστοσελίδα της Αναθέτουσας Αρχής διατίθεται ηλεκτρονικά η Περιλη τική και Αναλυτική ιακήρυξη. Εναλλακτικά µ ορούν να α ευθύνονται στην ανωτέρω διεύθυνση,τηλέφωνο ή , όλες τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες και να αραλαµβάνουν ή να τους α οστέλλονται τα σχετικά του διαγωνισµού. εν ροβλέ εται ροθεσµία για την αραλαβή της ιακήρυξης. Υ εύθυνη για τον διαγωνισµό είναι η κα. Καρνιαβούρα ενώ υ εύθυνοι για διευκρινήσεις τεχνικού εριεχοµένου και ε ί των Τεχνικών Προδιαγραφών είναι οι κ.κ.: Γεώργιος ουλγεράκης Τυχόν διευκρινήσεις θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Πανε ιστηµίου Κρήτης εντός του διαγωνισµού. ΑΡΘΡΟ 4. ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ο διαγωνισμός θα γίνει την Τρίτη 19/07/2016 και ώρα 10:00 πμ στα γραφεία του Τμήματος Προμηθειών του ΠΚ στο Ρέθυμνο (δ/νση όπως στο Άρθρο 1). Κατά την αποσφράγιση των προσφορών επιτρέπεται να παραβρίσκονται οι συμμετέχοντες ή νόμιμα εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι αυτών, υπό την προϋπόθεση ότι μαζί με τα δικαιολογητικά συμμετοχής θα καταθέσουν και παραστατικό εκπροσώπησης. ΑΡΘΡΟ 5. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν ιδιοχείρως ή να αποσταλούν ταχυδρομικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στα γραφεία του Τμήματος Προμηθειών του ΠΚ στο Ρέθυμνο (δ/νση όπως στο Άρθρο 1). Σε κάθε περίπτωση οι προσφορές θα πρέπει να έχουν παραληφθεί από τους υπαλλήλους του Τμήματος Προμηθειών αφού έχουν πρωτοκολληθεί από το Τμήμα Πρωτοκόλλου έως και την Δευτέρα 18/07/2016 (προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διεξαγωγής του διαγωνισμού) έως και τις 14:00 μ.μ. Αποδεικτικό υποβολής της προσφοράς είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου. Στο φάκελο πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικώς και με ευκρίνεια ο αριθμός πρωτοκόλλου της διακήρυξης και ο τίτλος του αντικειμένου του.

4 Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα επιστραφούν. ΑΡΘΡΟ 6. ΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος (α) φυσικά ή νομικά πρόσωπα, (β) συνεταιρισμοί, (γ) ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά και (δ) κοινοπραξίες προμηθευτών εγκατεστημένες σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε εφόσον ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο της παρούσας προμήθειας. ΑΡΘΡΟ 7. ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και έχουν τα κατά νόμο προσόντα και προϋποθέσεις, πρέπει να καταθέσουν οι ίδιοι ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους, μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών, εκτός της Τεχνικής και Οικονομικής προσφοράς (βλέπε παρακάτω), και τα παρακάτω δικαιολογητικά άλλως η προσφορά θα απορρίπτεται: Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος : (α) φυσικά ή νομικά πρόσωπα, (β) κοινοπραξίες που ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο της παρούσας προμήθειας-εργασίας, που θα προσκομίσουν : 1. Βεβαίωση εγγραφής επί ποινή αποκλεισμού στο Εμπορικό Επιμελητήριο (για την προμήθεια των ζητούμενων υλικών). 2. Βεβαίωση εγγραφής επί ποινή αποκλεισμού στα μητρώα κατασκευαστών (Μ.Ε.Κ. και νομαρχιακά) για την εκτέλεση των απαιτούμενων Οικοδομικών και Η/Μ εργασιών. 3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 επί ποινή αποκλεισμού στην οποία θα : α) αποδέχονται πλήρως όλους τους όρους της διακήρυξης και των παραρτημάτων της. β) βεβαιώνεται η νομιμότητα και η καταλληλότητα του προσωπικού που απασχολεί για την εκτέλεση των εργασιών και ότι θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων για την ασφάλεια του προσωπικού του και την ύπαρξη καταλλήλων Μέσων Ατομικής Προστασίας και εργαλείων και φέρει ακέραια την ευθύνη για τυχόν ατύχημα του προσωπικού. γ) βεβαιώνεται ότι για τις εργασίες θα τηρηθούν οι εγκεκριμένες και ισχύουσες ΕΤΕΠ. δ) βεβαιώνεται ότι τα προς προμήθεια υλικά θα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που ζητούνται.

5 ε) βεβαιώνεται ότι όλες οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με τους νόμους της Τέχνης και της Επιστήμης. στ) βεβαιώνεται η χρήση υδροβολής υψηλής πίεσης (350bar), για το πλύσιμο εξωτερικών επιφανειών όπου ζητείται. 4. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομίσουν κατάλογο τουλάχιστον δύο (2) πρόσφατων δημοσίων έργων συναφή με το αντικείμενο της διακήρυξης (μονώσεις), που εκτελέστηκαν την προηγούμενη τριετία. 5. Οι υποψήφιοι θα προσκομίσουν επί ποινή αποκλεισμού αποδεικτικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, η ισχύς των οποίων πρέπει να καλύπτει την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού. 6. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομίσουν Εγγυητική επιστολή συμμετοχής: Η εγγύηση αυτή εκδίδεται υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% της προεκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ. Η εγγύηση συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρει τη σχετική διακήρυξη (αριθμός πρωτοκόλλου-διακήρυξης), την ημερομηνία διαγωνισμού και το αντικείμενο του διαγωνισμού (τίτλος προμήθειας υλικών και εργασιών). Η εγγύηση πρέπει να ισχύει τουλάχιστον επί ένα μήνα μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς που ζητά η διακήρυξη (δηλαδή πέντε μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού) 7. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομίσουν βεβαίωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος, στην οποία θα αναγράφεται ότι ο υποψήφιος ανάδοχος έχει λάβει γνώση των τοπικών συνθηκών της προμήθειας. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι των εργασιών, θα μπορούν να λάβουν γνώση των συνθηκών, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο του Τμήματος Συντήρησης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, δύο (2) ημέρες τουλάχιστον, πριν από την ημέρα κατάθεσης της προσφοράς (τηλ. Επικοινωνίας , ). Εκπροσώπηση Σημείωση 1: Εφόσον οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό με αντιπρόσωπό τους, υποβάλλουν μαζί με την προσφορά παραστατικό εκπροσώπησης. Σε περίπτωση που έχει οριστεί αντίκλητος απαιτείται η προσκόμιση της συμβολαιογραφικής πράξης ορισμού του Σημείωση 2: Εάν σε κάποια Χώρα δεν εκδίδονται τα παραπάνω έγγραφα, ή δεν καλύπτουν όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, μπορούν να αντικατασταθούν από υπεύθυνη δήλωση του προμηθευτή που γίνεται ενώπιον δικαστικής ή διοικητικής Αρχής ή συμβολαιογράφου. Σημείωση 3: Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό πρέπει να έχουν συνταχθεί στην Ελληνική γλώσσα. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.

6 ΑΡΘΡΟ 8. ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προμηθευτές για 120 ημέρες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού, καθώς και για το χρόνο που αποδέχθηκαν να παρατείνουν την προσφορά τους. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του προβλεπόμενου από την παρούσα διακήρυξη, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η ισχύς της προσφοράς μπορεί να παραταθεί, εφόσον ζητηθεί από την Υπηρεσία, πριν από την λήξη της, για 40 επιπλέον ημέρες. Μετά τη λήξη του χρόνου παράτασης ισχύος της προσφοράς, ματαιώνονται τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Ο προσφέρων αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως όλους τους όρους της διακήρυξης, εκτός αν κατά περίπτωση στην προσφορά του ρητά αναφέρει τα σημεία εκείνα τα οποία τυχόν δεν αποδέχεται. Στην περίπτωση αυτή πρέπει ο προσφέρων να αναφέρει στην προσφορά του, τους όρους της προσφοράς που είναι διαφορετικοί από τους όρους της διακήρυξης, προκειμένου να αξιολογηθούν. Μετά την κατάθεση της προσφοράς, δεν γίνεται αποδεκτή αλλά απορρίπτεται ως απαράδεκτη, κάθε διευκρίνιση, τροποποίηση ή απόκρουση όρου της διακήρυξης. Διευκρινίσεις δίνονται μόνο όταν ζητούνται από την αρμόδια επιτροπή είτε ενώπιον της, είτε ύστερα από έγγραφο της Υπηρεσίας, μετά από την σχετική γνωμοδότηση της επιτροπής. Σημειώνεται ότι, από τις διευκρινίσεις που δίνονται σύμφωνα με τα παραπάνω, λαμβάνονται υπόψη μόνο εκείνες που αναφέρονται στα σημεία που ζητήθηκαν. ΑΡΘΡΟ 9. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Γίνονται δεκτές προσφορές για τις ποσότητες του συνόλου των εργασιών Εναλλακτικές λύσεις δεν επιτρέπονται. Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση υποβολής τους απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Οι προσφορές υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα. Οι προσφορές δεν πρέπει να έχουν ξέσματα, σβησίματα, προσθήκες, διορθώσεις. Εάν υπάρχει στην προσφορά οποιαδήποτε διόρθωση, αυτή πρέπει να είναι καθαρογραμμένη και μονογραμμένη από τον προσφέροντα, η δε αρμόδια επιτροπή παραλαβής και αποσφράγισης των προσφορών πρέπει κατά τον έλεγχο να καθαρογράψει την τυχόν διόρθωση και να μονογράψει και να σφραγίσει αυτή. Η προσφορά απορρίπτεται όταν υπάρχουν σ αυτή διορθώσεις οι οποίες την καθιστούν ασαφή κατά την κρίση της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών. Η προσφορά που είναι αόριστη και ανεπίδεκτη εκτίμησης, απορρίπτεται ως απαράδεκτη από την επιτροπή του διαγωνισμού. Δεν θα γίνονται αποδεκτές οι προσφορές που δεν θα υποβάλλονται σύμφωνα με τα παρακάτω:

7 Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται μέσα σε σφραγισμένο φάκελο (κυρίως φάκελος), ο οποίος θα φέρει τις παρακάτω ενδείξεις: α) τη λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα. β) τον πλήρη τίτλο της αρμόδιας Υπηρεσίας που διενεργεί την προμήθεια (Πανεπιστήμιο Κρήτης / Δ/νση Οικονομικής Διαχείρισης). γ) τον αριθμό της διακήρυξης. δ) την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ε) τα στοιχεία του αποστολέα. Προσφορές που υποβάλλονται ανοικτές, δεν γίνονται αποδεκτές. Μέσα στον φάκελο της προσφοράς, τοποθετούνται σφραγισμένος υποφάκελος με τα δικαιολογητικά συμμετοχής, σφραγισμένος υποφάκελος της τεχνικής προσφοράς και σφραγισμένος υποφάκελος της οικονομικής προσφοράς. Εκτός της πρωτότυπης προσφοράς θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και ένα αντίγραφο (αντίγραφο δικαιολογητικών συμμετοχής, αντίγραφο τεχνικής προσφοράς μέσα στους αντίστοιχους υποφάκελους. Οι προσφορές δεν πρέπει να έχουν ξύσματα, σβησίματα, προσθήκες ή διορθώσεις. Εάν υπάρχει στην προσφορά οποιαδήποτε διόρθωση, αυτή πρέπει να είναι καθαρογραμμένη και μονογραμμένη από τον προσφέροντα, το δε αρμόδιο όργανο παραλαβής και αποσφράγισης των προσφορών πρέπει κατά τον έλεγχο να καθαρογράψει την διόρθωση και να μονογράψει και να σφραγίσει αυτή. Η προσφορά απορρίπτεται όταν υπάρχουν σ αυτή διορθώσεις οι οποίες την καθιστούν ασαφή κατά την κρίση του οργάνου αξιολόγησης των προσφορών. Προσφορά που δεν πληροί τους ουσιώδεις απαράβατους όρους της διακήρυξης και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά απορρίπτεται Προσφορά η οποία είναι αόριστη και ανεπίδεκτη εκτίμησης ή τελεί υπό αίρεση, απορρίπτεται ως απαράδεκτη από την Επιτροπή του διαγωνισμού. Α. Τεχνική Προσφορά 1. Στην τεχνική προσφορά με ποινή απόρριψης δεν θα γίνεται αναφορά σε οικονομικά μεγέθη στοιχεία τα οποία αναφέρονται μόνο στην οικονομική προσφορά. 2. Στην Τεχνική Προσφορά πρέπει να αναφέρεται πλήρης περιγραφή των προσφερομένων (ειδών) εργασιών, όπως καθορίζονται στην παρούσα διακήρυξη και στις τεχνικές προδιαγραφές της. 3. Τα υλικά, πρέπει να είναι καινούργια, άριστης ποιότητας και κατασκευής, οι τεχνικές τους προδιαγραφές πρέπει να είναι ίδιες ή ισοδύναμες με αυτές που ζητούνται από την υπηρεσία μας να μην φέρουν ελαττώματα και να είναι έτοιμα προς χρήση. Κάθε υποψήφιος που εκδηλώνει ενδιαφέρον και καταθέτει σχετική προσφορά, είναι υποχρεωμένος επί ποινή αποκλεισμού να καταθέσει εντός του ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, την προτεινόμενη ισοδύναμη λύση ως προς τα υλικά και τον τρόπο εφαρμογής αυτών. Ιδιαίτερη

8 προσοχή θα δοθεί (επί ποινή αποκλεισμού) στην σαφήνεια της τεχνικής πρότασης, με τα συνοδευτικά έγγραφα (πιστοποιητικά, τεχνικά φυλλάδια) να αναφέρονται στα υλικά που προτείνεται να χρησιμοποιηθούν από την προτεινόμενη ισοδύναμη λύση. Τα πιστοποιητικά των υλικών που απαιτούνται, θα προέρχονται από αναγνωρισμένους ευρωπαϊκούς οργανισμούς πιστοποίησης. Επίσης τα τεχνικά φυλλάδια θα είναι κι αυτά στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα. Η ισοδύναμη τεχνική προσφορά (υλικά και τρόπος εφαρμογής) που προτείνεται, θα εφαρμοστεί χωρίς αποκλίσεις, εκτός αιτιολογημένων περιπτώσεων και μετά την σύμφωνη γνώμη της Υπηρεσίας. Β. Οικονομική Προσφορά 1. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να καταθέσουν εντός του ΦΑΚΕΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, συμπληρωμένο το ΦΥΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (με τη μορφή που υπάρχει). 2. Ο Φάκελος της Οικονομικής προσφοράς τοποθετείται κλειστός μέσα στον κυρίως φάκελο. Η αποσφράγιση των Οικονομικών προσφορών θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των Τεχνικών προσφορών. 3. Οικονομική προσφορά η οποία είναι αόριστη και ανεπίδεκτη εκτίμησης ή τελεί υπό αίρεση, απορρίπτεται ως απαράδεκτη από την Επιτροπή του διαγωνισμού. ΑΡΘΡΟ 10. ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. Οι απαιτούμενες εργασίες θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης και σε συνεννόηση με το Δ/ντή της Βιβλιοθήκης και την Τεχνική Υπηρεσία, ώστε να μην διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της. Η Υπηρεσία έχει το δικαίωμα να διακόπτει τις εργασίες για όσο χρονικό διάστημα κρίνει απαραίτητο π.χ. λόγω κακών καιρικών συνθηκών που θα δημιουργούν πρόβλημα στην εκτέλεση σύμφωνα με τους νόμους της Τέχνης και της Επιστήμης των εργασιών. Ο χρόνος αυτός δεν θα προσμετράται στο χρόνο παράδοσης. Η διάρκεια των εργασιών υπολογίζεται σε ενενήντα ημέρες (90). Η οριστική παραλαβή των εργασιών, θα γίνει αφού εκτελεστούν οι απαραίτητες δοκιμές και έλεγχοι από την Τεχνική Υπηρεσία και υπογραφούν. ΑΡΘΡΟ 11. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ-ΕΡΓΑΣΙΩΝ Η προμήθεια και οι εργασίες θα εκτελεστούν σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης, της τεχνικής και της καλής κατασκευής. Η Υπηρεσία θα εκτελεί συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια. Θα βεβαιώνει την σωστή εφαρμογή και θα επιτρέπει την συνέχιση των εργασιών (γραπτώς ή προφορικώς) αλλιώς θα επαναλαμβάνεται η εφαρμογή.

9 Ο ανάδοχος υποχρεούται να εγγυηθεί την καλή εκτέλεση της προμήθειας και εργασίας του (εγγυητική καλής εκτέλεσης) και σε περίπτωση κακοτεχνίας να την αποκαταστήσει άμεσα και με δικά του έξοδα. ΑΡΘΡΟ 12. ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή στα γραφεία του Π.Κ. στο Ρέθυμνο (Συγκρότηση με αριθ. πρωτ. 8077/ ΑΔΑ: 6ΕΜ4469Β7Γ-ΚΗ0. Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή προσφοράς για το σύνολο των εργασιών από την αρμόδια επιτροπή, στα γραφεία του Παν/μίου Κρήτης στο Ρέθυμνο. Η κατακύρωση τελικά γίνεται στον προμηθευτή που θα προσφέρει την χαμηλότερη τιμή προσφοράς για το σύνολο των εργασιών (άρθρο 20, παραγ. 2, περιπ. α. του Π.Δ.118/2007), εκ των προμηθευτών των οποίων οι προσφορές έχουν κριθεί ως αποδεκτές, με βάση τους όρους της διακήρυξης. Στην περίπτωση ισοτιμίας θα ληφθούν υπόψη οι διατάξεις του άρθρου 21 του Π.Δ 118/07. ΑΡΘΡΟ 13. ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1. Η κατακύρωση του διαγωνισμού για όλες τις εργασίες θα γίνει, στον ανάδοχο που θα προσφέρει την χαμηλότερη τιμή προσφοράς 2. Η κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού θα γίνει από το αρμόδιο διοικούν όργανο του Πανεπιστημίου, το οποίο διατηρεί το δικαίωμα για : Ματαίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού και επανάληψή του με τροποποίηση ή μη των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών. Ματαίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού και προσφυγή στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης, όταν συντρέχει λόγος επείγοντος που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Υπηρεσίας. Οριστική ματαίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στις εξής περιπτώσεις: 1. Όταν ο φορέας δε χρειάζεται πλέον τα υλικά - εργασίες. 2. Όταν συντρέχουν άλλοι λόγοι δημοσίου συμφέροντος που επιβάλλουν την ματαίωση. Το Πανεπιστήμιο Κρήτης δύναται να μην κατακυρώσει την προμήθεια ή να διακόψει την εκτέλεση της σύμβασης, ανά πάσα στιγμή, αιτιολογημένα, (π.χ. μη επαρκής χρηματοδότηση κλπ.) εφόσον το κρίνει σκόπιμο. Σε περίπτωση λύσης της σύμβασης για οποιοδήποτε λόγο, πριν την κάλυψη του συνολικού προϋπολογισμού, ο ανάδοχος απεκδύεται κάθε δικαιώματός του για το υπόλοιπο ποσό. Σε περίπτωση κάλυψης του συνολικού προϋπολογισμού πριν τη λήξη της σύμβασης, η σύμβαση λύεται αυτοδίκαια και αζημίως για το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Η κατακύρωση του διαγωνισμού ανακοινώνεται στον ανακηρυχθέντα προμηθευτή. Αυτός είναι υποχρεωμένος να προσέλθει για την υπογραφή της

10 οικείας σύμβασης σε 10 ημέρες από την ανακοίνωση προσκομίζοντας εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης ποσού ίσου με το 5% της συνολικής συμβατικής αξίας, χωρίς τον Φ.Π.Α.. Ο χρόνος ισχύος της εγγύησης θα πρέπει να έχει διάρκεια είκοσι οκτώ (28) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης και καταπίπτει στην περίπτωση παράβασης των όρων της σύμβασης, όπως αυτή ειδικότερα ορίζει.. ΑΡΘΡΟ 14. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η πληρωμή της αξίας των υπηρεσιών θα γίνει μετά το τέλος της τοποθέτησης των ειδών και εκτέλεσης των εργασιών, μετά την παραλαβή τους από την αρμόδια επιτροπή της Υπηρεσίας, με τακτικό χρηματικό ένταλμα που θα εκδίδεται με βάση το τιμολόγιο του Αναδόχου και θα θεωρείται από την αρμόδια Υπηρεσία του Ελεγκτικού Συνεδρίου. ΑΡΘΡΟ 14. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ: Τον ανάδοχο βαρύνουν: Παρακράτηση φόρου 4% ή 8 % για την οποία δίνεται σχετική βεβαίωση Κράτηση 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων Κάθε άλλη νόμιμη επιβάρυνση ΑΡΘΡΟ 15. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Ενστάσεις και προσφυγές υποβάλλονται για τους λόγους και με τη διαδικασία που προβλέπονται από το άρθρο 15 του Π.Δ. 118/96. ΑΡΘΡΟ 16. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Το κείμενο της διακήρυξης είναι ισχυρότερο από κάθε άλλο κείμενο σχετικό με τον διαγωνισμό εκτός από προφανή σφάλματα και παραδρομές. 2. Ο ανάδοχος ή οι ανάδοχοι αναφορικά με την σύμβαση υπάγονται στην αρμοδιότητα των δικαστηρίων Ρεθύμνου. Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

11 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την : «Αντικατάσταση της υπάρχουσας κατεστραμμένης υγροθερμομόνωσης των τμημάτων Α, Β και Γ (επιφάνειας τ.μ. περίπου) στο δώμα του κτηρίου της Βιβλιοθήκης στην Πανεπιστημιόπολη Ρεθύμνου.». Α. Περιγραφή εργασιών-τεχνικές προδιαγραφές. Έχοντας υπόψη την αναγκαιότητα, αντικατάστασης της υπάρχουσας υγροθερμομόνωσης τμημάτων του δώματος της Βιβλιοθήκης, επισκευής των εξωτερικών δομικών στοιχείων του (ανεστραμμένοι δοκοί, στηθαία), την συντήρηση της υγρομόνωσης τμημάτων των αεραγωγών και επισκευή τμημάτων των σωληνώσεων ψυχρού θερμού ύδατος των κλιματιστικών μονάδων που εδράζουν στο δώμα, συντάσσονται οι παρακάτω τεχνικές προδιαγραφές : 1. Απομάκρυνση της υπάρχουσας μόνωσης. Απομάκρυνση του έρματος του χαλικιού της υπάρχουσας μόνωσης (το έρμα του χαλικιού δύναται να μεταφερθεί και τοποθετηθεί ομοιόμορφα στην υπόλοιπη επιφάνεια του δώματος που δε θα γίνουν εργασίες έως την επανατοποθέτηση του και μετά από συνεννόηση με την Τεχνική Υπηρεσία). Αφαίρεση και απομάκρυνση της θερμομονωτικής στρώσης. Αφαίρεση του υπάρχοντος ασφαλτόπανου και καθαρισμός του δώματος. Πλύσιμο με υδροβολή υψηλής πίεσης (350bar) και έλεγχος της σωστής απορροής των ομβρίων. Μεταφορά των άχρηστων υλικών εκτός του χώρου της Πανεπιστημιόπολης Ρεθύμνου, σε επιτρεπόμενο χώρο απόθεσης. 2. Επισκευή στα στηθαία και τα ανεστραμμένα δοκάρια του δώματος. Καθαίρεση του ρηγματωμένου σκυροδέματος, όπου απαιτηθεί, με ελαφρά μηχανικά μέσα. Καθαρισμός του οπλισμού που θα αποκαλυφθεί, με ελαφρά μηχανικά μέσα ή αμμοβολή. Καθοδική προστασία του οξειδωμένου οπλισμού όπου αυτοί είναι εμφανείς. Ρύθμιση αλκαλικότητας σκυροδέματος με ψεκασμό. Πλύσιμο όλης της εξωτερικής επιφάνειας με υδροβολή υψηλής πίεσης (350bar) και ζεστού νερού (110 o C). Αποκατάσταση του σκυροδέματος και της επικάλυψης των οπλισμών με επισκευαστικά κονιάματα. Εναλλακτικά σε περιπτώσεις με εκτεταμένες ζημιές μεγάλου βάθους, μετά την καθοδική προστασία, και για καλύτερη πρόσφυση στο σκυρόδεμα, γίνεται χρήση εκτοξευόμενου σκυροδέματος κατάλληλης κοκκομετρίας με τα απαιτούμενα πρόσμεικτα κατά περίπτωση. Πλήρη επαναφορά της επιφάνειας των όψεων στην αρχική κατάσταση.

12 Αστάρωμα και χρωματισμός των επισκευασμένων στηθαίων με ακρυλικό χρώμα αρίστης ποιότητας σε δύο στρώσεις. 3. Κατασκευή θερμομόνωσης της επιφάνειας των αναστραμμένων δοκών και των δομικών στοιχείων που είναι σε επαφή με θερμαινόμενο χώρο. Θα χρησιμοποιηθεί σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης ενδεικτικού τύπου Styrotherm ETICS αποτελούμενο από τα κάτωθι υλικά: Θερμομονωτικές πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης, (συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας λ 0,035 W/mK), διαστάσεων 600x1250mm, πάχους mm, ενδεικτικού τύπου Styrofoam ETICS της Dow. Ινοπλισμένη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά (ρητίνες), ενδεικτικού τύπου ETICS FIX. Αντιαλκαλικό υαλόπλεγμα ενίσχυσης, βάρους 161 gr/m 2, ±10 % κατά DIN 53854, ενδεικτικού τύπου Kelyfos της Polykem, πλάτους 100cm με άνοιγμα καρέ 3,5 x 4,0 mm. Ακρυλικό αστάρι νερού, υψηλής ποιότητας. Τελικό επίχρισμα έτοιμου λείου επιχρίσματος, ακρυλικής βάσης ενδεικτικού τύπου marmocret fine plus σε λευκή απόχρωση. Σταθερά γωνιόκρανα και γωνιόκρανα με νεροσταλλάκτη (από PVC με υαλόπλεγμα εκατέρωθεν), για ενίσχυση των εξωτερικών γωνιών. Οδηγό στήριξης αλουμινίου με νεροσταλλάκτη (πλάτους 50 mm). Συμπεριλαμβάνονται υλικά και μικρουλικά όπως : βύσματα στερέωσης οδηγού Αλουμινίου βύσματα μηχανικής στερέωσης μονωτικού ειδικά γωνιακά τεμάχια από εξηλασμένη πολυστερίνη για τις γωνίες ενισχυτικό υαλόπλεγμα ανοιγμάτων αποστάτες φρέζες μαστίχη και αφρός πολυουρεθάνης τα οποία είναι απαραίτητα για την πλήρη και έντεχνη αποπεράτωση της εργασίας. 4. Υγρομόνωση επιφάνειας δώματος πάνω από υφιστάμενες πλάκες πεζοδρομίου (περιλαμβάνει το τμήμα Α στη βορειοδυτική πλευρά του κτηρίου στη στάθμη κάτω από το δώμα και το τμήμα Β του δώματος). Καθαρισμός της προς μόνωση επιφάνειας με υδροβολή υψηλής πίεσης (350bar) και ζεστό νερό (110 o C) προκειμένου να αφαιρεθούν τα ξένα στοιχεία από την προς μόνωση επιφάνεια. Εφαρμογή αποκατάστασης πρόσφυσης της νέας υγρομόνωσης στην ασφαλτική προεπάλειψη για την εφαρμογή της νέας υγρομόνωσης ενδεικτικά των εταιρειών ALCHIMICA ή Maris Polymers Σφράγιση των αρμών δώματος - στηθαίου με πολυουρεθανική μαστίχη ενός συστατικού ενδεικτικά των εταιρειών ALCHIMICA ή Maris Polymers.

13 Κάλυψη των αρμών με πολυεστερικό ύφασμα, κατάλληλου πλάτους, εμποτισμένο με υγρομονωτικό ελαστομερές πολυουρεθανικής βάσεως χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση και προστασία. Εφαρμογή ελαστομερούς υγρομονωτικού υλικού πολυουρεθανικής βάσεως χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση και προστασία σε δύο στρώσεις (ενδεικτικά Hyperdesmo LV ή MARISEAL 250). 5. Κατασκευή ανεστραμμένης μόνωσης στο τμήμα Γ του δώματος. Στην ανεστραμμένη θερμομόνωση δώματος, οι νέες πλάκες πολυστερίνης, τοποθετούνται πάνω από τη στεγανωτική στρώση και στερεώνονται κατάλληλα ώστε να συγκρατούνται από την επίπλευση και την ανύψωση του ανέμου. Η θερμομονωτική στρώση θα είναι εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 5,0-8,0 εκ και θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά συμμόρφωσης. H διαδικασία εξέλασης δίνει στην πολυστερίνη τη χαρακτηριστική δομή κλειστών κυψελίδων και τις εξής βασικές φυσικές ιδιότητες: χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας. χαμηλή υγροαπορροφητικότητα. υψηλή αντοχή στη συμπίεση. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν το τμήμα Γ επιφάνειας 900,00τ.μ. περίπου, αναλύονται παρακάτω: 1. Καθαρισμός της προς μόνωση επιφάνειας με υδροβολή υψηλής πίεσης 350bar και ζεστό νερό εφόσον απαιτηθεί, προκειμένου να αφαιρεθούν τα ξένα σώματα από την προς μόνωση επιφάνεια. 2. Εφαρμογή ασταριού πολυουρεθανικής βάσης ενός συστατικού. 3. Σφράγιση των αρμών δώματος και στηθαίου με πολυουρεθανική μαστίχη ενός συστατικού. 4. Κάλυψη των αρμών με πολυεστερικό ύφασμα, κατάλληλου πλάτους, εμποτισμένο με υγρομονωτικό ελαστομερές πολυουρεθανικής βάσεως χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. 5. Εφαρμογή ελαστομερούς υγρομονωτικού υλικού πολυουρεθανικής βάσεως χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία σε δυο στρώσεις. 6. Τοποθέτηση της πολυστερίνης πάνω από την υγρομονωτική στρώση αφού πρώτα τοποθετηθεί μια στρώση γεωϋφάσματος 125gr/ m2. 7. Πάνω από την πολυστερίνη τοποθετείται νέα στρώση γεωϋφάσματος 140gr/m2 για διαχωρισμό και διήθηση των νερών της βροχής. 8. Άνωθεν του γεωϋφάσματος θα επανατοποθετηθεί το χαλίκι που είχε αφαιρεθεί κατά τη πρώτη φάση εργασιών μετά από τον καθαρισμό του (πλύση), για την βαρυτική ακινητοποίηση της πολυστερίνης. Σε περίπτωση συμπλήρωσης, ο Ανάδοχος υποχρεούται στην προμήθεια της αντίστοιχης ποσότητας καθαρού χαλικιού λατομείου, ίδιων διαστάσεων με το υφιστάμενο. 6. Εργασίες υγρομόνωσης τμημάτων αεραγωγών του δώματος Θα υγρομονωθούν τμήματα αεραγωγών των κλιματιστικών μονάδων του δώματος στα σημεία εισαγωγής των αεραγωγών στο κτηριακό κέλυφος, στα σημεία ένωσης των τμημάτων τους και σε σημεία που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία.

14 Θα προηγηθεί εφαρμογή ασταριού πρόσφυσης στη συνέχεια έντεχνη εφαρμογή πολυεστερικού υφάσματος πλάτους τουλάχιστον 25cm, και τέλος εφαρμογή τουλάχιστον δύο στρώσεων ελαστομερούς πολυουρεθανικής βάσης. 7. Εργασίες περεταίρω στεγανοποίησης κουφωμάτων στο δώμα. Προτείνεται να διερευνηθούν και να στεγανωθούν με πολυουρεθανική μαστίχη ενός συστατικού οι αρμοί των τοίχων με τα ανοίγματα καθώς και οι αρμοί στεγάστρων στηθαίων όπου αυτοί έχουν αστοχήσει. Προηγείται η αφαίρεση των υφισταμένων υλικών στεγάνωσης και ο επιμελής καθαρισμός του αρμού. Ακολουθεί η εφαρμογή primer υψηλής πρόσφυσης και ακολουθεί η έντεχνη εφαρμογή της μαστίχης προκειμένου να αφαιρεθούν τα ξένα σώματα από την προς μόνωση επιφάνεια. 8. Αντικατάσταση τμημάτων σωληνώσεων νερού των κλιματιστικών μονάδων. Θα γίνει αντικατάσταση τμημάτων χαλυβδοσωλήνων νερού των κλιματιστικών μονάδων του δώματος και της μονάδας του υπογείου, στην κεντρική παροχή ψυχρού-θερμού ύδατος (στα σημεία εισόδου και επιστροφής). Τα νέα τμήματα θα κατασκευασθούν από σωλήνες PPR διατομής Φ90 κ.α. και εξαρτήματα, θα είναι σχήματος κλειστού Π, και θα είναι θερμομονωμένα. Τα υλικά που θα απαιτηθούν για την αντικατάσταση του κάθε ενός από τα παραπάνω τεμάχιατμήματα, φαίνονται προσεγγιστικά στον παρακάτω πίνακα : Ποσότητα/ειδ.τμ Μονάδα χ. α/ Μέτρηση Κατά α Είδος Υλικού ς προσέγγιση 1 Σωλήνας πράσινος PPR 63Χ8,6 m 4,00 2 Μαστός αρσενικός PPR Φ63Χ2 τμχ 3,00 3 Ταυ συστολικό PPR Φ90ΧΦ63ΧΦ90 τμχ 2,00 4 Τάπα PPR Φ90 τμχ 1,00 5 Γωνία PPR Φ τμχ 2,00 6 Ρακόρ γαλβανιζέ 2" θηλυκό τμχ 2,00 7 Σέλα PPR (παροχή) Φ63Χ1/2"ΧΦ25 τμχ 1,00 8 Κολλάρο PPR με φλάντζα Φ90 θηλυκό τμχ 1,00 9 Μόνωση ενδ. τύπου ISOPIPE 13X60mm m 4,00 10 Μόνωση ενδ. τύπου ISOPIPE 19mm m2 1,00 11 Γωνία PPR Φ τμχ 2,00 12 Μόνωση με φύλλα πισσοταινίας m2 2,00 Τα παραπάνω υλικά σωλήνες και εξαρτήματα τους από PPR θα είναι πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους ευρωπαϊκούς οργανισμούς πιστοποίησης. Θα διαθέτουν πιστοποίηση : α. για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Βιομηχανικής μονάδας παραγωγής κατά EN ISO 9001:2008 β. για τις φυσικές και μηχανικές ιδιότητες των σωλήνων PP-R γ. για τις φυσικές και μηχανικές ιδιότητες των εξαρτημάτων PP-R δ. για την καταλληλότητα των σωλήνων PP-R στο πόσιμο νερό και οπωσδήποτε πιστοποιητικό ΕΒΕΤΑΜ Ελλάδας.

15 9. Διόρθωση στην απορροή των όμβριων με προσθήκη ή και αντικατάσταση υδρορροών μετά από υπόδειξη της Υπηρεσίας. Κρίνεται σκόπιμη η διόρθωση του συστήματος απορροής των όμβριων του δώματος και η αποκατάσταση των αστοχιών που υπάρχουν όπως: 1. Καθαρισμός του δώματος και διευθέτηση των κλίσεων πλησίως των στομίων των υδρορροών. 2. Προσαρμογή του στομίου της υδρορροής στην σωστή στάθμη μετά την ολοκλήρωση των μονώσεων. 3. Αντικατάσταση τμημάτων κατεστραμμένων υδρορροών, γωνιών, εξαρτημάτων και λοιπών μικρουλικών στα σημεία κοντά στο δώμα. Γενικά -Τα εξειδικευμένα μονωτικά υλικά θα προέρχονται από Βιομηχανικές μονάδες παραγωγής πιστοποιημένες κατά EN ISO 9001:2008 και θα είναι πιστοποιημένα κατά CE από αναγνωρισμένους ευρωπαϊκούς οργανισμούς πιστοποίησης. -Ο Ανάδοχος υποχρεούται για τη μεταφορά των άχρηστων υλικών εκτός του χώρου της Πανεπιστημιόπολης Ρεθύμνου, σε επιτρεπόμενο χώρο απόθεσης. Β. Ωράριο εργασιών-προθεσμίες Όλες οι εργασίες που περιγράφονται στην Τεχνική Περιγραφή-Προδιαγραφές και την Κατάσταση Υλικών Εργασιών - Προϋπολογισμό, θα μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός και εκτός εργασίμων ημερών και ωρών κατόπιν συνεννόησης με το Δ/ντή της Βιβλιοθήκης και την Τεχνική Υπηρεσία. Γ. Δικαιολογητικά συμμετοχής Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος : (α) φυσικά ή νομικά πρόσωπα, (β) κοινοπραξίες που ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο της παρούσας προμήθειας-εργασίας, που θα προσκομίσουν : 1. Βεβαίωση εγγραφής επί ποινή αποκλεισμού στο Εμπορικό Επιμελητήριο (για την προμήθεια των ζητούμενων υλικών). 2. Βεβαίωση εγγραφής επί ποινή αποκλεισμού στα μητρώα κατασκευαστών (Μ.Ε.Κ. και νομαρχιακά) για την εκτέλεση των απαιτούμενων Οικοδομικών και Η/Μ εργασιών. 3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 επί ποινή αποκλεισμού στην οποία θα : α) αποδέχονται πλήρως όλους τους όρους της διακήρυξης και των παραρτημάτων της. β) βεβαιώνεται η νομιμότητα και η καταλληλότητα του προσωπικού που απασχολεί για την εκτέλεση των εργασιών και ότι θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων για την ασφάλεια του

16 προσωπικού του και την ύπαρξη καταλλήλων Μέσων Ατομικής Προστασίας και εργαλείων και φέρει ακέραια την ευθύνη για τυχόν ατύχημα του προσωπικού. γ) βεβαιώνεται ότι για τις εργασίες θα τηρηθούν οι εγκεκριμένες και ισχύουσες ΕΤΕΠ. δ) βεβαιώνεται ότι τα προς προμήθεια υλικά θα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που ζητούνται. ε) βεβαιώνεται ότι όλες οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με τους νόμους της Τέχνης και της Επιστήμης. στ) βεβαιώνεται η χρήση υδροβολής υψηλής πίεσης (350bar), για το πλύσιμο εξωτερικών επιφανειών όπου ζητείται. 4. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομίσουν κατάλογο τουλάχιστον δύο (2) πρόσφατων δημοσίων έργων συναφή με το αντικείμενο της διακήρυξης (μονώσεις), που εκτελέστηκαν την προηγούμενη τριετία. 5. Οι υποψήφιοι θα προσκομίσουν επί ποινή αποκλεισμού αποδεικτικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, η ισχύς των οποίων πρέπει να καλύπτει την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού. 6. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομίσουν Εγγυητική επιστολή συμμετοχής: Η εγγύηση αυτή εκδίδεται υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% της προεκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ. Η εγγύηση συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρει τη σχετική διακήρυξη (αριθμός πρωτοκόλλου-διακήρυξης), την ημερομηνία διαγωνισμού και το αντικείμενο του διαγωνισμού (τίτλος προμήθειας υλικών και εργασιών). Η εγγύηση πρέπει να ισχύει τουλάχιστον επί ένα μήνα μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς που ζητά η διακήρυξη. 7. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να προσκομίσουν βεβαίωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος, στην οποία θα αναγράφεται ότι ο υποψήφιος ανάδοχος έχει λάβει γνώση των τοπικών συνθηκών της προμήθειας. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι των εργασιών, θα μπορούν να λάβουν γνώση των συνθηκών, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο του Τμήματος Συντήρησης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, δύο (2) ημέρες τουλάχιστον, πριν από την ημέρα κατάθεσης της προσφοράς (τηλ. Επικοινωνίας , ). 8. Τα υλικά, πρέπει να είναι καινούργια, άριστης ποιότητας και κατασκευής, οι τεχνικές τους προδιαγραφές πρέπει να είναι ίδιες ή ισοδύναμες με αυτές που ζητούνται από την υπηρεσία μας να μην φέρουν ελαττώματα και να είναι έτοιμα προς χρήση. Κάθε υποψήφιος που εκδηλώνει ενδιαφέρον και καταθέτει σχετική προσφορά, είναι υποχρεωμένος επί ποινή αποκλεισμού να καταθέσει εντός του ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, την προτεινόμενη ισοδύναμη λύση ως προς τα υλικά και τον τρόπο εφαρμογής αυτών. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί (επί ποινή αποκλεισμού) στην σαφήνεια της τεχνικής πρότασης, με τα συνοδευτικά έγγραφα (πιστοποιητικά, τεχνικά φυλλάδια) να αναφέρονται στα υλικά που προτείνεται να χρησιμοποιηθούν από την προτεινόμενη ισοδύναμη λύση. Τα πιστοποιητικά των υλικών που απαιτούνται, θα προέρχονται από

17 αναγνωρισμένους ευρωπαϊκούς οργανισμούς πιστοποίησης. Επίσης τα τεχνικά φυλλάδια θα είναι κι αυτά στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα. Η ισοδύναμη τεχνική προσφορά (υλικά και τρόπος εφαρμογής) που προτείνεται, θα εφαρμοστεί χωρίς αποκλίσεις, εκτός αιτιολογημένων περιπτώσεων και μετά την σύμφωνη γνώμη της Υπηρεσίας. 9. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να καταθέσουν εντός του ΦΑΚΕΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, συμπληρωμένο το ΦΥΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (με τη μορφή που υπάρχει). 10. Μετά την κατακύρωση, ο Ανάδοχος θα πρέπει να προσκομίσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης το ύψος της οποίας καθορίζεται σε ποσοστό 5% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς να υπολογίζεται ο ΦΠΑ. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης θα έχει διάρκεια 28 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης και καταπίπτει στην περίπτωση παράβασης των όρων της σύμβασης, όπως αυτή ειδικότερα ορίζει. Δ. Παρακολούθηση προμήθειας - εργασιών Η προμήθεια και οι εργασίες θα εκτελεστούν σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης, της τεχνικής και της καλής κατασκευής. Η Υπηρεσία θα εκτελεί συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια. Θα βεβαιώνει την σωστή εφαρμογή και θα επιτρέπει την συνέχιση των εργασιών (γραπτώς ή προφορικώς) αλλιώς θα επαναλαμβάνεται η εφαρμογή. Ο ανάδοχος υποχρεούται να εγγυηθεί την καλή εκτέλεση της προμήθειας και εργασίας του (εγγυητική καλής εκτέλεσης) και σε περίπτωση κακοτεχνίας να την αποκαταστήσει άμεσα και με δικά του έξοδα. Ε. Χρόνος Παράδοσης Οι απαιτούμενες εργασίες θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης και σε συνεννόηση με το Δ/ντή της Βιβλιοθήκης και την Τεχνική Υπηρεσία, ώστε να μην διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της. Η Υπηρεσία έχει το δικαίωμα να διακόπτει τις εργασίες για όσο χρονικό διάστημα κρίνει απαραίτητο π.χ. λόγω κακών καιρικών συνθηκών που θα δημιουργούν πρόβλημα στην εκτέλεση σύμφωνα με τους νόμους της Τέχνης και της Επιστήμης των εργασιών. Ο χρόνος αυτός δεν θα προσμετράται στο χρόνο παράδοσης. Η διάρκεια των εργασιών υπολογίζεται σε ενενήντα ημέρες (90). Η οριστική παραλαβή των εργασιών, θα γίνει αφού εκτελεστούν οι απαραίτητες δοκιμές και έλεγχοι από την Τεχνική Υπηρεσία και υπογραφούν.

18 ΦΥΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/Α ΕΡΓΑΣΙΑ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ Αποµάκρυνση της υπάρχουσας µόνωσης και επανατοποθέτηση της µετά το πέρας των εργασιών (Τµ. Γ) Επισκευή στα στηθαία και τα ανεστραµµένα δοκάρια της ταράτσας Κατασκευή θερµοµόνωσης στην επιφάνεια των αναστραµµένων δοκαριών και των δοµικών στοιχείων που είναι σε επαφή µε θερµαινόµενο χώρο Υγροµόνωση επιφάνειας δώµατος πάνω από υφιστάµενες πλάκες πεζοδροµίου (Τµ. Α και Β). Κατασκευή ανεστραµµένης µόνωσης µε τοποθέτηση νέας πολυστερίνης (Τµ. Γ) Εργασίες στεγανοποίησης-υγροµόνωσης τµηµάτων αεραγωγών του δώµατος Εργασίες περεταίρω στεγανοποίησης κουφωµάτων στο δώµα. Αντικατάσταση τµηµάτων σωληνώσεων νερού στον κλάδο εισόδου και επιστροφής των κλιµατιστικών µονάδων. ιόρθωση στην απορροή των όµβριων µε προσθήκη ή αντικατάσταση υδρορροών. ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ 24% ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ τ.µ. 950,00 τ.µ. 250,00 τ.µ. 150,00 τ.µ. 412,00 τ.µ. 950,00 µ.µ. 250,00 µ.µ. 150,00 τµχ. 15,00 κατ' αποκ. 1,00 ΤΙΜΗ ΜΟΝ. ΑΠΑΝΗ Ο Προσφέρων

19 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «Αντικατάσταση της υπάρχουσας κατεστραμμένης υγροθερμομόνωσης των τμημάτων Α, Β και Γ (επιφάνειας τ.μ. περίπου) του δώματος του κτηρίου της Βιβλιοθήκης στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου» Στο Ρέθυµνο, σήµερα,, ηµέρα,. µεταξύ : ΑΦΕΝΟΣ το Πανε ιστήµιο Κρήτης ου εδρεύει στο Ρέθυµνο, Πανε ιστηµιού ολη Γάλλου Ρέθυµνο και εκ ροσω είται νόµιµα α ό Πρύτανη Καθηγητή Ευρ. Στεφάνου εφεξής καλούµενη «Αναθέτουσα Αρχή», ΑΦΕΤΕΡΟΥ του..., νοµίµου εκ ροσώ ου της Εταιρείας (ή της Κοινο ραξίας) µε την ε ωνυµία...και τον διακριτικό τίτλο... ου εδρεύει στην..., εφεξής καλούµενος «Ανάδοχος» Συµφώνησαν και έγιναν αµοιβαίως α οδεκτά τα ακόλουθα: Το αφ ενός συµβαλλόµενο Ελληνικό ηµόσιο α ν α θ έ τ ε ι στον αφ ετέρου συµβαλλόµενο «ΑΝΑ ΟΧΟ», την «Αντικατάσταση της υπάρχουσας κατεστραμμένης υγροθερμομόνωσης των τμημάτων Α, Β και Γ (επιφάνειας τ.μ. περίπου) του δώματος του κτηρίου της Βιβλιοθήκης στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου», κατά τα ειδικότερα ροβλε όµενα: (α) στη µε αρ. 8813/2016 ιακήρυξη και τις τεχνικές ροδιαγραφές αυτής, (β) στην τεχνική και οικονοµική ροσφορά του Αναδόχου (γ) στην κείµενη νοµοθεσία (δ) στην µε αρ.... α όφαση κατακύρωσης και (ε) τον ροϋ ολογισµό ηµοσίων Ε ενδύσεων Παν/µίου Κρήτης, οικονοµικού έτους 2016, έργο 2014ΣΕ ο «ΑΝΑ ΟΧΟΣ» δηλώνει ότι α οδέχεται την εκτέλεση της ως άνω ροµήθειας, µε τους εξής όρους και συµφωνίες, τις ο οίες ο «ΑΝΑ ΟΧΟΣ» α οδέχεται ανε ιφύλακτα : ΆΡΘΡΟ 1 Αντικείµενο της σύµβασης 1. Αντικείµενο της σύµβασης είναι Αντικατάσταση της υπάρχουσας κατεστραμμένης υγροθερμομόνωσης των τμημάτων Α, Β και Γ (επιφάνειας τ.μ. περίπου) του δώματος του κτηρίου της Βιβλιοθήκης στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, κατά τα ειδικότερα ροβλε όµενα στη ιακήρυξη και στις τεχνικές ροδιαγραφές, οι ο οίες α οτελούν ανα όσ αστο τµήµα αυτής. 2. Ο Ανάδοχος υ οχρεούται να αραδώσει τα υ ό ροµήθεια αγαθά και α αλλαγµένα ελαττωµάτων ( ραγµατικών και νοµικών) και µε όλες τις συνοµολογηµένες ιδιότητες και να εκτελέσει τις ανάλογες εργασίες.

20 ΆΡΘΡΟ 2 Λοι ές Υ οχρεώσεις Αναδόχου 1. Ο Ανάδοχος υ οχρεούται να διαθέσει όλο το α αιτούµενο ροσω ικό, υλικά, µηχανήµατα, οχήµατα, α οθηκευτικούς χώρους, εργαλεία και ο οιαδή οτε άλλα µέσα για την ροσήκουσα εκτέλεση της µεταφοράς και αράδοσης και εγκατάστασης της ροµήθειας. 2. Ο Ανάδοχος έχει την υ οχρέωση για την τήρηση των διατάξεων της εργατικής νοµοθεσίας, των διατάξεων και κανονισµών για την ρόληψη ατυχηµάτων στο ροσω ικό του, ή στο ροσω ικό της Αναθέτουσας Αρχής ή σε ο οιονδή οτε τρίτο και για τη λήψη µέτρων ροστασίας του εριβάλλοντος. 3. Ο Ανάδοχος οφείλει να λάβει κατά την εκτέλεση της ροµήθειας όλα τα α αιτούµενα µέτρα ασφαλείας ου ε ιβάλλονται α ό την ισχύουσα νοµοθεσία. 4. Ο Ανάδοχος αναλαµβάνει α οκλειστικώς και εξ ολοκλήρου όλες τις ευθύνες έναντι ο οιουδή οτε τρίτου ροβάλλοντος δικαιώµατα νευµατικής ιδιοκτησίας, ευρεσιτεχνίας, σηµάτων κλ., ου έχουν άµεση ή έµµεση σχέση µε µελέτες, υλικά, µηχανήµατα, µεθόδους, τρό ους εργασίας, συστήµατα, εφευρέσεις κλ. ου θα χρησιµο οιηθούν για την εκ µέρους του λήρη εκτέλεση της ροµήθειας. Όλες οι σχετικές δα άνες, η µέριµνα και οι διαδικασίες για τη νόµιµη χρησιµο οίηση όλων των ανωτέρω βαρύνουν εξ ολοκλήρου και α οκλειστικώς τον Ανάδοχο, ο ο οίος οφείλει να λαµβάνει εγκαίρως κάθε α αιτούµενο µέτρο, ώστε η Αναθέτουσα Αρχή και τα όργανα αυτής να µην υ οστούν ο οιαδή οτε ενόχληση ή την ελάχιστη ζηµία. 5. Ο Ανάδοχος οφείλει να συνεργαστεί, να συµµορφώνεται στις εντολές και υ οδείξεις της Αναθέτουσας Αρχής, και των ε ιβλε όντων της αραλαβής της ροµήθειας. 6. Για την καλή εκτέλεση της σύµβασης ο Ανάδοχος υ οχρεούται να ροσκοµίσει ρίν την υ ογραφή της αρούσας σύµβασης εγγυητική ε ιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της, ύψους 5% ε ί της αξίας της σύµβασης αυτής χωρίς να υ ολογίζεται το Φ.Π.Α. διάρκειας είκοσι οκτώ (28) µηνών. ΆΡΘΡΟ 3 Τίµηµα - Τρό ος ληρωµής 1. Το τίµηµα ου υ οχρεούται να καταβάλει η Αναθέτουσα Αρχή στον Ανάδοχο για την εκτέλεση της ροµήθειας (Οικονοµικό Αντάλλαγµα) είναι σύµφωνα µε την οικονοµική ροσφορά του η ο οία α οτελεί ανα όσ αστο αράρτηµα της αρούσας σύµβασης... (ολογράφως:...) (Ευρώ) λέον Φ.Π.Α. 24% 2. εν ροβλέ εται τιµαριθµική ή άλλη ανα ροσαρµογή του οικονοµικού ανταλλάγµατος.

21 3. Το Οικονοµικό Αντάλλαγµα καταβάλλεται για το σύνολο των υ οχρεώσεων του Αναδόχου ό ως αυτές α ορρέουν α ό τη διακήρυξη, την ροσφορά του και τις συνθήκες του έργου ό ου θα ραγµατο οιήσει την ροµήθεια. 4. Η ληρωµή του Αναδόχου θα γίνει µετά την αραλαβή του συνόλου της ροµήθειας και την εκτέλεση του συνόλου των εργασιών. 5. Για την ληρωµή του Αναδόχου α αιτούνται τα κάτωθι δικαιολογητικά: α) ρωτόκολλο οριστικής οσοτικής και οιοτικής αραλαβής, ου συντάσσεται α ό την Ε ιτρο ή Παραλαβής, β) τιµολόγιο του ροµηθευτή ου να αναφέρει την ένδειξη ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ, γ) Εξοφλητική α όδειξη του ροµηθευτή, εάν το τιµολόγιο δεν φέρει την ένδειξη ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ, δ) Φορολογική και ασφαλιστική ενηµερότητα σε ισχύ κατά την ηµέρα ληρωµής 6. Τον Ανάδοχο βαρύνει αρακράτηση φόρου 4% για την ο οία χορηγείται σχετική βεβαίωση,, κράτηση 0,10% υ έρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής ηµοσίων Συµβάσεων καθώς και µε κάθε άλλη νόµιµη ε ιβάρυνση. ΆΡΘΡΟ 4 Τό ος, Τρό ος και χρόνος Παράδοσης - Προθεσµίες 1. Οι απαιτούμενες εργασίες θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης και σε συνεννόηση με το Δ/ντή της Βιβλιοθήκης και την Τεχνική Υπηρεσία, ώστε να μην διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της. 2. Η Υπηρεσία έχει το δικαίωμα να διακόπτει τις εργασίες για όσο χρονικό διάστημα κρίνει απαραίτητο π.χ. λόγω κακών καιρικών συνθηκών που θα δημιουργούν πρόβλημα στην εκτέλεση σύμφωνα με τους νόμους της Τέχνης και της Επιστήμης των εργασιών. Ο χρόνος αυτός δεν θα προσμετράται στο χρόνο παράδοσης. 3. Η διάρκεια των εργασιών υπολογίζεται σε ενενήντα ημέρες (90). 4. Η οριστική παραλαβή των εργασιών, θα γίνει αφού εκτελεστούν οι απαραίτητες δοκιμές και έλεγχοι από την Τεχνική Υπηρεσία και υπογραφούν. 5. Η προμήθεια και οι εργασίες θα εκτελεστούν σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης, της τεχνικής και της καλής κατασκευής. Η Υπηρεσία θα εκτελεί συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια. Θα βεβαιώνει την σωστή εφαρμογή και θα επιτρέπει την συνέχιση των εργασιών (γραπτώς ή προφορικώς) αλλιώς θα επαναλαμβάνεται η εφαρμογή. 6. Τα υλικά και οι εργασίες θα αραδοθούν µε φροντίδα, αρουσία και έξοδα του αναδόχου στους χώρους της Πανε ιστηµιού ολης Ρεθύµνου. Η δα άνη µεταφοράς βαρύνει εξ ολοκλήρου τον ανάδοχο. 3. Ο συµβατικός χρόνος µ ορεί µε α όφαση της Αναθέτουσας Αρχής να αρατείνεται µέχρι το ¼ αυτού, ύστερα α ό ε αρκώς αιτιολογηµένο σχετικό αίτηµα του Αναδόχου ου υ οβάλλεται υ οχρεωτικά ριν α ό τη λήξη του συµβατικού χρόνου. Μετά τη λήξη του συµβατικού χρόνου αράδοσης, τα

22 αγαθά δεν αραλαµβάνονται α ό την Ε ιτρο ή του άρθρου 8 αρ. 1 της αρούσας, µέχρι την έκδοση της α όφασης της Αναθέτουσας Αρχής σχετικά µε την αιτηθείσα αράταση. Ο Ανάδοχος κηρύσσεται έκ τωτος σε ερί τωση ου λήξει ο συµβατικός χρόνος αράδοσης και δεν υ οβλήθηκε έγκαιρα αίτηµα αράτασής του ή έληξε ο αραταθείς κατά τα ανωτέρω χρόνος, χωρίς να αραδώσει τα αγαθά. 4. Ο συµβατικός χρόνος αράδοσης-εκτέλεσης µ ορεί να µετατίθεται µε α όφαση της Αναθέτουσας Αρχής. Μετάθεση ε ιτρέ εται µόνο όταν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας ή άλλοι ιδιαιτέρως σοβαροί λόγοι ου καθιστούν αντικειµενικώς αδύνατη την εµ ρόθεσµη αράδοση. Στις ερι τώσεις µετάθεσης του συµβατικού χρόνου αράδοσης δεν ε ιβάλλονται κυρώσεις. 5. Σε ερί τωση εκ ρόθεσµης αράδοσης εφαρµόζονται οι κυρώσεις ου ροβλέ ονται στον Κανονισµό Προµηθειών του ηµοσίου (Π 118/2007, άρθρο 26, 32 και 34). ΆΡΘΡΟ 5 Παραλαβή Υλικών - Προθεσµίες 1. Η αραλαβή των αγαθών-εργασιών, γίνεται α ό τριµελή Ε ιτρο ή Παραλαβής (η αντίστοιχη κάθε Τµήµατος ή /νσης), η ο οία συντάσσει ρωτόκολλο οριστικής οσοτικής και οιοτικής αραλαβής. 2. Κατά τη διαδικασία της αραλαβής των υ ό ροµήθεια αγαθών καλείται να αραστεί, εφόσον το ε ιθυµεί, ο Ανάδοχος καθώς και οι υ εύθυνοι τεχνικοί. 3. Σε ερί τωση ου η Ε ιτρο ή Παραλαβής α ορρίψει τα ροµηθευόµενα αγαθά ή εργασίες, αναφέρει στο σχετικό ρωτόκολλο τις αρεκκλίσεις ου αρουσιάζουν αυτά α ό τους όρους της Σύµβασης και τους λόγους της α όρριψης και γνωµατεύει αν µ ορούν να χρησιµο οιηθούν σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην αρ. 4 του άρθρου 27 του Π.. 118/ Σε ερί τωση οριστικής α όρριψης ολόκληρης ή µέρους της συµβατικής οσότητας των αγαθών, µε α όφαση της Αναθέτουσας Αρχής µ ορεί να εγκρίνεται αντικατάστασή της µε άλλη, ου να είναι σύµφωνη µε τους όρους της σύµβασης, µέσα σε τακτή ροθεσµία ου ορίζεται µε την α όφαση αυτή. Η ροθεσµία αυτή δεν µ ορεί να είναι µεγαλύτερη του ¼ του συνολικού συµβατικού χρόνου ο δε ροµηθευτής θεωρείται εκ ρόθεσµος και υ όκειται σε κυρώσεις λόγω εκ ρόθεσµης αράδοσης. 5. Εάν ο Ανάδοχος δεν αντικαταστήσει τα αγαθά ή εργασίες ου α ορρίφθηκαν µέσα στην ροθεσµία ου του τάχθηκε και εφόσον έχει λήξει ο συµβατικός χρόνος, κηρύσσεται έκ τωτος και υ όκειται στις ροβλε όµενες κυρώσεις. 6. Κατά τα λοι ά εφαρµόζονται οι διατάξεις του άρθρου 33 και 34 του Π.. 118/ Τα είδη θα αραδοθούν στις αυθεντικές συσκευασίες τους, ου δεν ρέ ει να φέρουν αλλοιώσεις, σκισίµατα ή εκδορές, εφόσον αφορούν ακέραιες οσότητες. 7. Η Αναθέτουσα Αρχή δύναται ανά άσα στιγµή να διακόψει την εκτέλεση της Σύµβασης εφόσον το κρίνει σκό ιµο, µε αιτιολογηµένη α όφασή της.

23 Σε ερί τωση λύσης της Σύµβασης για ο οιοδή οτε λόγο, ριν τη κάλυψη του συνολικού ροϋ ολογισµού της ροµήθειας (ή του έργου), ο ανάδοχος αραιτείται ρητώς µε την αρούσα, κάθε αξίωσής του και κάθε δικαιώµατός του, για την είσ ραξη του οφειλόµενου κατά τη λύση της σύµβασης υ ολοί ου οσού. Σε ερί τωση κατά την ο οία ο συνολικός ροϋ ολογισµός της ροµήθειας (ή του έργου) εξαντληθεί ριν τη λήξη της σύµβασης, η σύµβαση λύεται αυτοδίκαια και αζηµίως για την Αναθέτουσα Αρχή, ο δε ανάδοχος αραιτείται ρητώς µε την αρούσα α ό ο οιαδή οτε αξίωση ή δικαίωµά του, α ό την ρόωρη λύση της σύµβασης. ΆΡΘΡΟ 6 Α αγόρευση Υ οκατάστασης Ουδείς µ ορεί να υ οκαταστήσει τον Ανάδοχο χωρίς την γρα τή έγκριση της Αναθέτουσας Αρχής. ΆΡΘΡΟ 7 ωσιδικία Εφαρµοστέο ίκαιο Η αρούσα Σύµβαση διέ εται α οκλειστικά α ό το Ελληνικό ίκαιο. Α οκλειστική αρµοδιότητα για την ε ίλυση ο οιασδή οτε διαφοράς µεταξύ των µερών ου α ορρέει α ό την αρούσα έχουν τα ικαστήρια της έδρας της Αναθέτουσας Αρχής. Σε ιστο οίηση των ανωτέρω η αρούσα σύµβαση αφού αναγνώσθηκε υ ογράφεται νοµίµως α ό τα συµβαλλόµενα µέρη σε τέσσερα (4) όµοια ρωτότυ α ως κατωτέρω. Α ό τα αρα άνω 4 ρωτότυ α τα τρία αραµένουν στο Πανε ιστήµιο Κρήτης, και ένα λαµβάνει ο Ανάδοχος. ΤΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑ ΟΧΟ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ»,

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ», Σ άρτη, 14.9.2015 Αρ. πρωτ. 6405 ΣΥΜΒΑΣΗ οσού 41.342,94 (συµ εριλαµβανοµένου του ΦΠΑ) για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (Α. ΓΕΝΙΚΑ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, Β. ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ, Γ. ΥΛΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο, 18/07/2018 Διεύθυνση :Οικονομικής Διαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 10036 Τμήμα :Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :Παν/πολη Ρεθύμνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :2831077940

Διαβάστε περισσότερα

Ρέθυµνο 12/11/2014 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 18451

Ρέθυµνο 12/11/2014 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 18451 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυµνο 12/11/2014 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 18451 Τµήµα :Προµηθειών Ταχ. /νση :Παν/πολη Ρεθύµνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :28310

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ταχ.Δ/νση: Ιπποτών Παλαιά Πόλη - 85 100 Ρόδος Πληροφ: Α.Χριστοδουλου

Διαβάστε περισσότερα

Συμφώνησαν και έγιναν αμοιβαίως αποδεκτά τα ακόλουθα:

Συμφώνησαν και έγιναν αμοιβαίως αποδεκτά τα ακόλουθα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ρόδος 23/07/2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 5414 ΚΒ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας Ηπείρου 2007-2013»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας Ηπείρου 2007-2013» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 27-07-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Α.Π. 4117 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Α.Δ.Α.: & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Α.Δ.Α.Μ.: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ «Έκδοση καταλόγου, διαδραστικού (interactive) καταλόγου, φυλλαδίων, έγχρωµων πετασµάτων (banners) αφισών»

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ «Έκδοση καταλόγου, διαδραστικού (interactive) καταλόγου, φυλλαδίων, έγχρωµων πετασµάτων (banners) αφισών» ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ «Έκδοση καταλόγου, διαδραστικού (interactive) καταλόγου, φυλλαδίων, έγχρωµων πετασµάτων (banners) αφισών» Κέρκυρα, 13 Φεβρουαρίου 2014 Αρ. ρωτ.101 Στην Κέρκυρα, σήµερα,

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυµνο 12/12/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 17336 Τµήµα :Προµηθειών Ταχ. /νση :Παν/πολη Ρεθύµνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :2831077940,

Διαβάστε περισσότερα

Σπάρτη Αρ. πρωτ. 2719

Σπάρτη Αρ. πρωτ. 2719 Σπάρτη 16.4.2015 Αρ. πρωτ. 2719 ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΕΠΊ ΤΌΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΠΎΛΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΌΛΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΊΑΣ, ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ, ΜΊΣΘΩΣΗ ΈΩΣ ΚΑΙ ΟΚΤΏ (8) ΜΉΝΕΣ, ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΆΚΡΥΝΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΏΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (απόφαση πρύτανη 9469/ ΑΔΑ: ΩΩ13469Β7Γ-ΙΗΖ) Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (απόφαση πρύτανη 9469/ ΑΔΑ: ΩΩ13469Β7Γ-ΙΗΖ) Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο 27/07/2017 Διεύθυνση :Οικονομικής Διαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 10321 Τμήμα :Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :Παν/πολη Ρεθύμνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :28310

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια Αναλωσίµων Ειδών Κυλικείου Κ.Α.Π.Η. Κωδ.Προϋ /σµού: 10/6474.0001 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Προµήθεια Αναλωσίµων Ειδών Κυλικείου Κ.Α.Π.Η. Κωδ.Προϋ /σµού: 10/6474.0001 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΗΜΟΣ : ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟ: Προµήθεια Αναλώσιµων Ειδών Κυλικείου Κ.Α.Π.Η. (Συµ εριλαµβανοµένου και του ΦΠΑ) Έργο: Προµήθεια Αναλωσίµων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ»

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ» ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου Πληροφορίες: κ. Κυβέλη Καρνιαβούρα ΤΗΛ. 2831077940 FAX 2831077960 EMAIL karniaboyra@admin.uoc.gr WEB PAGE www.uoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

Συμφώνησαν και έγιναν αμοιβαίως αποδεκτά τα ακόλουθα:

Συμφώνησαν και έγιναν αμοιβαίως αποδεκτά τα ακόλουθα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ρόδος 24/06/2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 4359 ΚΒ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Α.Π.: 154/ 18-9-2013 Θεσσαλονίκη, 18/9/2013 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: «Tην προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού του Οδοντιατρείου που θα στεγαστεί στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋ ολογισµός 3. Συγγραφή Υ οχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ Η.Π.ΝΑΟΥΣΑΣ AΡ.ΠΡΩΤ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋ ολογισµός 3. Συγγραφή Υ οχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ Η.Π.ΝΑΟΥΣΑΣ AΡ.ΠΡΩΤ. AΡ.ΠΡΩΤ.7090/7-3-2014 ΕΝΙΑΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 27.531,00 (ανευ Φ.Π.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋ ολογισµός 3. Συγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (απόφαση Συγκλήτου 7040/ ΑΔΑ: ΨΒΙΛ469Β7Γ-ΤΔ1)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (απόφαση Συγκλήτου 7040/ ΑΔΑ: ΨΒΙΛ469Β7Γ-ΤΔ1) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο 01/06/2018 Διεύθυνση :Οικονομικής Διαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 7348 Τμήμα :Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :Παν/πολη Ρεθύμνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :28310

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυµνο 17/10/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 13828 Τµήµα :Προµηθειών Ταχ. /νση :Παν/πολη Ρεθύµνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :2831077940,

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ Περιφεριακή οδός Τρικάλων ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: A.Mπούτλα Φ.Μακκός ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α Ρ. 2 5/

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α Ρ. 2 5/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Κωνσταντινουπόλεως αρ. 49, 546 42 Θεσσαλονίκη Υποδιεύθυνση Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 26/11/14 Τ.Κ. Πόλη: 115 27 Αθήνα Πληροφορίες: E. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ Τηλέφωνο: 213-2088715 Fax: 213-2088530

Διαβάστε περισσότερα

Είδος διαγωνισμού: Ανοικτός με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή

Είδος διαγωνισμού: Ανοικτός με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΑΔΑΜ: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟ- ΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 8/9/2011 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.: 23898 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Κέρκυρα,4/10/2016 Αρ. Πρωτ.:ΔΟ4/3527/Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Πληρ.

Κέρκυρα,4/10/2016 Αρ. Πρωτ.:ΔΟ4/3527/Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Πληρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ιωάννου Θεοτόκη 72 Ταχ. Κώδικας : 49100, Κέρκυρα Πληρ. : Γ. Τοψή Τηλέφωνο : 26610 87659 Fax : 26610

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 02/04/2013 Αρ. πρωτ. : 756 ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια πλαστικών σωλήνων ύδρευσης και εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του Δήμου για το έτος 2017 Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο, ΒΙΠΕ Ηρακλείου Τ.Κ:70014 Υπεύθυνος/ Συντάκτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Απόφαση Πρύτανη 4823/ , ΑΔΑ: ΩΦ17469Β7Γ-ΦΝΗ & Εγκρινόμενο (ΑΔΑΜ: 19REQ / )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Απόφαση Πρύτανη 4823/ , ΑΔΑ: ΩΦ17469Β7Γ-ΦΝΗ & Εγκρινόμενο (ΑΔΑΜ: 19REQ / ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο, 08/05/2019 Διεύθυνση :Οικονομικής Διαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 5150 Τμήμα :Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :Παν/πολη Ρεθύμνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :28310

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νέα Σμύρνη, 30.03.2016 Αρ. Πρωτ.: 10617 Ταχ. Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 16 Τ.Κ. 17121, Νέα Σμύρνη Πληροφορίες: Α. ΚΩΣΤΟΥΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών: 19 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα π.μ.

Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών: 19 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα π.μ. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΑΔΑΜ: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟ- ΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο 21 / 05/2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76, ΑΘΗΝΑ 10434, ΤΗΛ. 210-8203911, FAX: 210-8226204, http://www.aueb.gr 14PROC001934447 2014-03-20 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 120/2014 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1ο

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1ο ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυμεταφορών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιστολών και δεμάτων από ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και προς των Δήμο. Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ Ηράκλειο.../.../ 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ «Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.» Γάζι, 22 Ιανουαρίου 2014 Αρ. Πρωτ. : 29 Έχοντας λάβει υπόψη: ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Κωνσταντινουπόλεως 49, 546 42 Θεσσαλονίκη Υποδιεύθυνση Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών Πληρ.:

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προμήθεια αυτοκόλλητων ανακλαστικών λωρίδων σήμανσης & Διακριτικών γνωρισμάτων των Οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου & ενημερωτικές πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. /νση: ΓΡ. ΜΑΡΑΣΛΗ 1 Ταχ. Κωδ.: 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ Πληροφορίες Μ. Μερέτη Τηλ.: 2531-023175 FAX: 2531-081983 Κοµοτηνή 22/10/2012 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 22/05/2013 Αρ. πρωτ. : 1244 ΤΙΤΛΟΣ : Επισκευή βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης Αρ. μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ / Αριθμ. 4

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ / Αριθμ. 4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1 Η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ «Γ.Ν.Α Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1: ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΕ Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ των Υπηρεσιών του Δήμου. ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών Υπηρεσιών ΤΜΗΜΑ: Διαχείρισης Υλικών και Αποθεμάτων Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο 26/04/2017 Διεύθυνση :Οικονομικής Διαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 5364 Τμήμα :Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :Παν/πολη Ρεθύμνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :28310

Διαβάστε περισσότερα

Ρέθυµνο 26/02/2015 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 2172

Ρέθυµνο 26/02/2015 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 2172 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυµνο 26/02/2015 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 2172 Τµήµα :Προµηθειών Ταχ. /νση :Παν/πολη Ρεθύµνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :2831077929,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΤΟΥΣ 2006 ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ - ΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΤΟΥΣ 2006 ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ - ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30-6- 2011 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Αριθ. Πρωτ. 31732 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΛΑΔΟΣ Δ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Διακ.: 14/2011 ΤΜΗΜΑ Δ3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ 51271 Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις: του Ενιαίου Κανονισμού Προμηθειών Ο.Τ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Τηλ. 2810 229 479 2810 390 177 Fax 2810 244 769 E-mail: info@depanal.gr Ηράκλειο, 4-4-2017 Aρ. Πρωτ.: 549 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΟΖΑ469Β4Μ-ΔΓΚ. OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ FAX:

ΑΔΑ: ΒΟΖΑ469Β4Μ-ΔΓΚ. OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ FAX: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 010-8203911 - FAX: 010-8226204 - http://www.aueb.gr ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 84/2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 66/14)

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 66/14) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. EΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Γ.Ν.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Γραφείο: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 80 - ΤΚ 11528 Πληροφορίες: Β. Μαργώνη Τηλέφωνο: 2103381138

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/113/668/Σ.681/ 4 Ιουλίου 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1) ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2)

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα ημέρα Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014, στα γραφεία της Δ.Β.Μ.Α., ΑΦΕΝΟΣ της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ του

Στην Αθήνα σήμερα ημέρα Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014, στα γραφεία της Δ.Β.Μ.Α., ΑΦΕΝΟΣ της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Ε.Ε. : ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/νση : Οικονομικού Τμήμα : Προμηθειών Μεσογείων 45 - Τ.Θ 14103 Τ.Κ. 11510 - ΑΘΗΝΑ Α.Φ.Μ. 090038188 Δ.Ο.Υ. ΙΒ Αθηνών Πληροφορίες : Β.Καζάκος Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ 71601 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ Τηλ. 2810 229 479 2810 390 177 Fax 2810 244 769 e-mail info@depanal.gr Ηράκλειο : 24-1-2017 Aρ. Πρωτ.: 80 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΤ6469Β4Μ-ΡΜΣ. OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 010-8203911 - FAX: 010-8226204 - http://www.aueb.

ΑΔΑ: ΒΕΤ6469Β4Μ-ΡΜΣ. OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 010-8203911 - FAX: 010-8226204 - http://www.aueb. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 010-8203911 - FAX: 010-8226204 - http://www.aueb.gr ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 110/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,00 ΜΕ Φ.Π.Α.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,00 ΜΕ Φ.Π.Α. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 15.000,00 ΜΕ Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Συγγραφή Υποχρεώσεων 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Τ Ε Χ Ν Ι ΚΗ Ε Κ Θ Ε Σ Η Η μελέτη συντάχτηκε σύμφωνα με την

Διαβάστε περισσότερα

α) Αρ. Αίτησης: MR β) Η υ αριθµ. 1078/ Α όφαση Ανάληψης Υ οχρέωσης Α Α: ΨΣΧ2ΟΡΛΟ-4Ε5

α) Αρ. Αίτησης: MR β) Η υ αριθµ. 1078/ Α όφαση Ανάληψης Υ οχρέωσης Α Α: ΨΣΧ2ΟΡΛΟ-4Ε5 Αριθ. Πρωτ.: 4253 Ηµεροµηνία: 12/3/19 Πληροφορίες: Αλεξό ουλος Γεώργιος Τηλέφωνο: 214 4141146 E-mail: galexopoulos@stasy.gr ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤΙΚΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την Προµήθεια Λι αντικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την Προµήθεια Ανταλλακτικών.

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την Προµήθεια Ανταλλακτικών. Αριθ. Πρωτ.: 4455 Ηµεροµηνία: 14/3/19 Πληροφορίες: Αλεξό ουλος Γεώργιος Τηλέφωνο: 214 4141146 E-mail: galexopoulos@stasy.gr ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την Προµήθεια Ανταλλακτικών.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ.:25535 Ηµεροµηνία:31/12/2014. ΘΕΜΑ : ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την

Αριθ. Πρωτ.:25535 Ηµεροµηνία:31/12/2014. ΘΕΜΑ : ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την Αριθ. Πρωτ.:25535 Ηµεροµηνία:31/12/2014 Πληροφορίες: Γ. Καρανίκα Τηλέφωνο: 214-4141339 ΘΕΜΑ : ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την ροµήθεια 70.000 κυτίων των 410 γραµµαρίων συµ υκνωµένου Γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννινα Αριθ. Πρωτ

Ιωάννινα Αριθ. Πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 Ιωάννινα 18-04-2019 Αριθ. Πρωτ. 11270 Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθµός πρωτ. προκήρυξης: 40355 ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών επιστολών και δεµάτων από και προς τον ήµο. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2014 K.A.: 10.6613.0001 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 23.01.2018 Αρ. Πρωτ.: 382 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/63/293/Σ.307/26 Μαρ 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A. 25.7135.002 Συγγραφή υποχρεώσεων 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/73/337/Σ.341/30-03-18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού Α/Α (1) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΙΑΚΗΡΡΥΥΞΗ ΗΜΟΠΡΡΑΣΣΙΙΑΣΣ Ο ήµος Ηρακλείου διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΡΓΟ: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 13/03/2012 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ. Δ/νση:Πλατεία Καλλεργών και Ανδρόγεω Τ.Κ:71202 Πληροφορίες:Γιάννα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015 Τηλ.: 300.100 300.090 FAX: 287-600 Ε-mail: dopae.irakliou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Το Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας έχοντας υπόψη τις διατάξεις όπως ισχύουν:

Το Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας έχοντας υπόψη τις διατάξεις όπως ισχύουν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 24.7.2015 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αρίθ. Πρωτ.4532 (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Διεύθυνση Προσωπικού Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών & Περιουσίας Ταχ. Δ/νση: 3 ο Χλμ Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τίτλος προμήθειας: «Προμήθεια Oxήματος» / Υποέργο-7 της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,70 με το Φ.Π.Α.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,70 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Εκτυπώσεις και βιβλιοδετήσεις ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του Δήμου για το έτος 2015. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016 - Δ.Ε. Νέστορος- Δ.Ε. Μεθώνης - Δ.Ε. Κορώνης - Δ.Ε. Παπαφλέσσα ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ»

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ» Σπάρτη 4.8.2015 Αρ. Πρωτ. 5531 ΣΥΜΒΑΣΗ για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ» για τις ανάγκες του έργου «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΑΚΟΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΑΚΟΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Π ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ 47100 ΑΡΤΑ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ Α.Δ.Α. : ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Αθήνα 30-05-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 7345 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/νση : Οικονομικού Τμήμα : Προμηθειών Μεσογείων 45 - Τ.Θ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 15/2015

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 15/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 898395 FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Άγιος Νικόλαος 24-05-2016 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 7593 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου διακηρύσσει ότι εκτίθεται σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003242366 2015-11-02

15PROC003242366 2015-11-02 Μέγαρα 30-10- 2015 Αρ. Πρωτ: 21208 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ - ΕΡΓΩΝ ΑΡΙΘ.ΜΕΛΕΤΗΣ : 7/2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2013 K.A.: 10.7134.0002 ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ήµος Νέας Σµύρνης

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 1/ 2 /2012 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αριθ.Πρωτ.: 10053 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης:18/2016 K.A

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης:18/2016 K.A K.A.02.25.7135.002 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Περιγραφή - Τεχνικές προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων-ερωτηματολόγιο-οικονομική προσφορά 1 K.A.02.25.7135.002 Τεχνική Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. n Θεσσαλονίκη 21/12/2009 Αρ. Πρωτ.: 29087 ΓΡΑΦΕΙΟ : Διοικητικό-Οικονομικό ΠΛΗΡΟΦ.: Αθανασίου Φωτεινή ΤΗΛΕΦ: 031-326 452 Ε-mail: Athanasiou@elog.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΑ: ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΠΟΡΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΑ: ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΠΟΡΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ, Η/Μ ΕΡΓΩΝ & ΣΥΓΚ/ΝΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΑ: ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΛ6469Β7Λ-2ΗΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΟΔΟΥ

ΑΔΑ: ΒΛΛ6469Β7Λ-2ΗΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληρ.: Ι. Μαïδανός Τηλ.: 22410 99070 Μυτιλήνη, 08/10/2013 13PROC001653723 Αρ. Πρωτ. 2013-10-08 5886 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την προμήθεια καρτών για την είσοδο επισκεπτών σε κτίρια της Α.Α.Δ.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την προμήθεια καρτών για την είσοδο επισκεπτών σε κτίρια της Α.Α.Δ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ & ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ Α -ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΔΑ:6Ι9Γ46ΜΠ3Ζ-ΝΜ8

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Έδρα: Πειραιάς. Πειραιάς, Οκτωβρίου 2010. Ταχ.δ/νση: Ακτή Μιαούλη-10, 185 38. Α.Μ.Α.Ε.: 42645/06/Β/99/24.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΑΓΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε.»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΑΓΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε.» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 22.01.2019 Αρ. Πρωτ.: 390/2019 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΠΤΕΡΥΓΑ ΩΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ Β' ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες : Κ. Πελεκάνου Τηλέφωνο Fax : Ε-mail: Ημερομηνία Λήξης: 8/3/2019 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πληροφορίες : Κ. Πελεκάνου Τηλέφωνο Fax : Ε-mail: Ημερομηνία Λήξης: 8/3/2019 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝOΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ταχ. Δ/νση: Θηβών 196-198 Τ.Κ. : 182 33 Πειραιάς Ημερ. :5-3-2019

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 29 / 6 /2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ηράκλειο, 29 / 6 /2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ηράκλειο, 29 / 6 /2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Προµήθεια : «Προµήθεια λι αντικών για κίνηση µεταφορικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 15/2014 Πρόχειρου διαγωνισμού Για την ανάδειξη αναδόχου ταχυμεταφορών του Γ.Ν Λακωνίας Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 15/2014 Πρόχειρου διαγωνισμού Για την ανάδειξη αναδόχου ταχυμεταφορών του Γ.Ν Λακωνίας Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 14PROC002414537 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΠΑΡΤΗ 19/11/2014 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : Φ/Λ/17/13860 ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Μ7469Β4Μ-ΤΦ3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76, ΑΘΗΝΑ 10434, ΤΗΛ , FAX: ,

ΑΔΑ: Β4Μ7469Β4Μ-ΤΦ3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76, ΑΘΗΝΑ 10434, ΤΗΛ , FAX: , Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76, ΑΘΗΝΑ 10434, ΤΗΛ. 210-8203911, FAX: 210-8226204, http://www.aueb.gr ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 107 /2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2014 ΚΑΙ 2015 Συνολικός προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίκαλα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίκαλα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίκαλα: 6-11-2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τμήμα Προμηθειών Πλ/φορίες :Δελιτζιάς Ν.- Π.Μαγγούφη Τηλ. : 24313-50702

Διαβάστε περισσότερα