A1. Ανακοινώνεται στο Πρυτανικό Συμβούλιο το από 16/10/2010 κείμενο της Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με τίτλο: «Πέντε εστίες διαφθοράς στα ελληνικά ΑΕΙ».

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "A1. Ανακοινώνεται στο Πρυτανικό Συμβούλιο το από 16/10/2010 κείμενο της Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με τίτλο: «Πέντε εστίες διαφθοράς στα ελληνικά ΑΕΙ»."

Transcript

1 Αποφάσεις 21 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (19/10/2010) A1. Ανακοινώνεται στο Πρυτανικό Συμβούλιο το από 16/10/2010 κείμενο της Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με τίτλο: «Πέντε εστίες διαφθοράς στα ελληνικά ΑΕΙ» Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: α) τη με αριθ.πρωτ / αίτηση με τα συνημμένα της υπαλλήλου με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ, με ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α, κας Μαρίας Πηγάκη, η οποία υπηρετεί στη Γραμματεία της Σχολής Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών, β) τη με αριθ. 2/70417/0022/ κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, γ) το άρθρο 9 του Ν. 3833/2010 (ΦΕΚ 40/ τ. Α), το ανώτατο όριο των επιτρεπόμενων κατ έτος και κατά μήνα ημερών εκτός έδρας της παρ. 3 του άρθρου 2 του Ν. 2685/1999 (ΦΕΚ 35 Α ) καθορίζεται σε εξήντα (60) ημέρες, δ) το Ν. 2685/1999 και ε) την από 12/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Διοικητικού Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικού, εγκρίνει τα παρακάτω: Ι. Τη χορήγηση στην προαναφερόμενη υπάλληλο άδειας κίνησης εκτός έδρας πέντε (5) ημερών, από 01-05/11/2010, προκειμένου να μεταβεί στο Μέτσοβο για διοικητική και γραμματειακή υποστήριξη για το μεταπτυχιακό του ΔΠΜΣ «Περιβάλλον και ανάπτυξη ορεινών περιοχών» και

2 ΙΙ. την καταβολή των εξόδων μετακίνησής της, καθώς επίσης και ημερήσια αποζημίωση, από τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού, καθώς και τη χρήση κατ εξαίρεση του Ι.Χ. οχήματος με αριθ. κυκλ. ΙΚΟ 4949, με το οποίο θα μεταφέρει εξοπλισμό και υλικό για το εν λόγω μεταπτυχιακό του ΔΠΜΣ Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: α) τη με αριθ.πρωτ / αίτηση της υπαλλήλου με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ, με ειδικότητα ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου, με Γ βαθμό, κας Ασπασίας Μεσιακάρη, β) το από 11/10/2010 Υπηρεσιακό Σημείωμα της Προϊσταμένης του Τμήματος Διοικητικού Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικού κας Γ. Λόξα-Μπέλεχα, γ) το από 13/09/2010 Υπηρεσιακό Σημείωμα του Προϊσταμένου της Δ/νσης Πληροφορικής κ. Α. Μακρή και δ) την από 12/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Διοικητικού Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικού, αποφασίζει την αναστολή του θέματος της μετακίνησης της προαναφερόμενης υπαλλήλου από το Τμήμα Διοικητικού Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικού, όπου υπηρετεί, στη Δ/νση Πληροφορικής, έως ότου ολοκληρωθεί η απογραφή του Διοικητικού Προσωπικού Ε.Μ.Π Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: α) την από 04/03/2002 απόφασή του, β) τη με αριθ.πρωτ / αίτηση με το συνημμένο της υπαλλήλου με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ και ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με Β βαθμό, κας Αρετής Μιζάρα, γ) τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3528/2007 και δ) την από 11/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Διοικητικού Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικού, εγκρίνει τη χορήγηση στην προαναφερόμενη

3 υπάλληλο της αιτηθείσας άδειας απουσίας μίας (1) ημέρας, την 29/09/2010, για τη συμμετοχή της στην επιστημονική ημερίδα: «7 ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης» για το πρόγραμμα «Περιβάλλον» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την αντίστοιχη ημερομηνία Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: α) τις με αριθ.πρωτ , 23830, 23832/ εκπρόθεσμες αιτήσεις με τα συνημμένα των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ, με βαθμό Γ, κ.κ. Τάσση Ιωάννας, με ειδικότητα ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, Προσπαθόπουλου Ιωάννη, με ειδικότητα ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών και Ριζιώτη Βασιλείου, με ειδικότητα ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, οι οποίοι υπηρετούν στη Γραμματεία της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, β) τη με αριθ. 2/70417/0022/ κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, γ) το Ν. 2685/1999 και δ) την από 12/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Διοικητικού Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικού, εγκρίνει τη χορήγηση στους προαναφερόμενους υπαλλήλους άδειας κίνησης εκτός έδρας τριών (3) ημερών, για το χρονικό διάστημα από 28-30/06/2010, για τη μετάβασή τους στο Ηράκλειο Κρήτης, για τη διοργάνωση και γραμματειακή υποστήριξη του συνεδρίου με τίτλο: «TORQUE 2010-The science of making torque from wind», το οποίο πραγματοποιήθηκε τις αντίστοιχες ημερομηνίες. Ας σημειωθεί ότι στους παραπάνω υπαλλήλους δε θα καταβληθούν έξοδα μετακίνησης, διαμονής και ημερήσια αποζημίωση, δεδομένου ότι οι ίδιοι αιτούνται μονάχα τη σχετική άδεια κίνησης εκτός έδρας και επίσης δεν αναφέρεται σχετικό αίτημα στο με αριθ.πρωτ.

4 5476/ Πρακτικό του Δ.Σ. της Σχολής (συνεδρίαση 07/07/2010) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 15/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Διεκπεραίωσης και Αρχείου της Δ/νσης Διοικητικού, αποφασίζει την έγκριση της ψηφιακής φωτογράφησης (ψηφιοποίηση) των εγγράφων της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) που αναφέρονται στην ιστορία της Α.Σ.Κ.Τ., όπου υπήρξε συμπόρευση των δύο Ιδρυμάτων από το και κρίνονται αναγκαία για την Α.Σ.Κ.Τ., προκειμένου να τα συμπεριλάβει στην υποβολή πρότασης σε ένα υποέργο στο πλαίσιο του έργου Ψηφιακή Σύγκλιση. Το Ε.Μ.Π. θα έχει πρόσβαση στο υλικό αυτό, αφού ψηφιοποιηθεί. Τα έγγραφα, τα οποία βρίσκονται στο Γενικό Αρχείου του Ε.Μ.Π.. που ανήκει στο Τμήμα Διεκπεραίωσης και Αρχείου με υπεύθυνο τον κ. Δ. Σιώνα, θα μεταφερθούν, προκειμένου να γίνει η ψηφιοποίησή τους σε γραφείο του Τμήματος Διεκπεραίωσης και Αρχείου της Δ/νσης Διοικητικού Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με τη διαγραφή καταστροφή Οργάνων της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από εισήγηση του Τμήματος Διαχείρισης Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, αποφασίζει τα παρακάτω:

5 τη δαπάνη ποσού 358,65 για την εξόφληση των εξόδων ιδιοκτητών (κοινοχρήστων μηνών 04/2010, 05/2010, 06/2010, 07/2010 και 08/2010) του διαμερίσματος επί της οδού Αναγνωστοπούλου 22 στο Κολωνάκι, Κληροδοτήματος Ε.Μ.Π. Μιχαήλ & Ευτυχίας Λαμπρινού, η ως άνω δαπάνη θα βαρύνει τα έσοδα του Κληροδοτήματος Ε.Μ.Π. Μιχαήλ & Ευτυχίας Λαμπρινού, το σχετικό Ένταλμα Πληρωμής θα εκδοθεί στο όνομα του Διαχειριστή, κ. Νικόλαου Θεοχαρόπουλου του Αποστόλου, θα πραγματοποιηθεί έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο τον Διαχειριστή, κ. Νικόλαο Θεοχαρόπουλου του Αποστόλου και τυχόν τραπεζικά έξοδα που προκύψουν από την προαναφερόμενη τραπεζική συναλλαγή θα βαρύνουν τα έσοδα του Κληροδοτήματος Ε.Μ.Π. Μιχαήλ & Ευτυχίας Λαμπρινού Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 11/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει τη μετατροπή του ετήσιου δικαιώματος χρήσης των λογισμικών προϊόντων της MSC Software σε μόνιμη άδεια με παράλληλη αναβάθμιση της υφιστάμενης λογισμικής υποδομής, για τις ανάγκες του Κέντρου Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 8.400,00 (πλέον Φ.Π.Α.) και η προμήθεια θα γίνει από την εταιρεία «ΩVISION S.A.», η οποία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της «MSC Software GmgH» στην Ελλάδα. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του ΚΑ 0889.

6 Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με την Επικύρωση 1 ου Πρακτικού Ανοικτού Διαγωνισμού με αρ. διακ / και απόρριψη προσφορών από τις εταιρείες «ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε.» και «INFOLAB Ε.Π.Ε.» Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 04/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, αποφασίζει τα παρακάτω: 1) την κήρυξη ως άγονου του πρόχειρου διαγωνισμού για την υποστήριξη και συντήρηση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού SUN Fire Servers, στον οποίο είναι εγκατεστημένο το βιβλιοθηκονομικό σύστημα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος, καθώς και η πλατφόρμα φιλοξενίας της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης, 2) την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, προκειμένου να βρεθεί μειοδότης για την υποστήριξη και συντήρηση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού SUN Fire Servers, δεδομένου ότι ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε για δεύτερη φορά και λόγω μη προσκόμισης προσφορών βγαίνει άγονος και πάλι και 3) να γίνει τεχνική εισήγηση (τεκμηριωμένη) από το προσωπικό πληροφορικής της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, εάν ο ανωτέρω server χρήζει αναβάθμισης ή αντικατάστασης Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 11/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, αποφασίζει τα παρακάτω:

7 1) Την αύξηση του ποσού της δαπάνης για την προμήθεια αναλωσίμων (μελανιών) για τους εκτυπωτές και τις συσκευές τηλεομοιοτυπίας προς χρήση των Σχολών και Υπηρεσιών του Ε.Μ.Π. κατά 15%, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση υπ αριθ. 279/2009 με την εταιρεία «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.». 2) Τη διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την προαναφερόμενη προμήθεια, προϋπολογισμού ,00 (πλέον Φ.Π.Α.). Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος (ΚΑ 1261). 3) Ανατίθεται στο Κέντρο Η/Υ και στο ΚΕΔ πλατιά ενημέρωση κατά των εκτυπώσεων και χρήση δικτυακών εκτυπωτών Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 11/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει τη διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια αναλωσίμων γραφείου και γραφικής ύλης προς χρήση των Σχολών και Υπηρεσιών του Ε.Μ.Π., προϋπολογισμού ,00 (πλέον Φ.Π.Α.). Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος (ΚΑ 1261). Οι ποσότητες και οι πιστώσεις μπορούν να μεταβληθούν κατά +15% ή 50%, ανάλογα με τις ανάγκες του Ιδρύματος Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 06/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης

8 Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την κατακύρωση του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ειδικών χαρτονιών για την εκτύπωση προσκλήσεων (δίπτυχων, τρίπτυχων κλπ.), για τις ανάγκες του Ιδρύματος, στην εταιρεία «Δ. ΚΛΕΙΔΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.», αντί του ποσού των 3.408,95 (συμπ. Φ.Π.Α.). Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού (ΚΑ 0859) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 05/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την κατακύρωση του διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών και την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης του κεντρικού συστήματος ελέγχου (BMS) και των συστημάτων κεντρικής διαχείρισης πυρανίχνευσης και ανίχνευσης δειγματοληψίας καπνού στο κτίριο ΑΒΕΡΩΦ στο συγκρότημα Πατησίων, στην εταιρεία «ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.». Η δαπάνη ύψους ,00 (συμπ. Φ.Π.Α. 23%) θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος (ΚΑ ) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 30/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού ,00, με ημερομηνία απόδοσης 31/03/2011, με πρώτο υπόλογο την Τράπεζα Ελλάδος και με δεύτερο υπόλογο τον κ. Κυριακόπουλο Κωνσταντίνο, Καθηγητή της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, για την προμήθεια ενός συστήματος

9 Ηλεκτροεγκεφαλογράφου (ACTIVE 2) με ενεργούς αισθητήρες, για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Αυτόματου Ελέγχου & Ρυθμίσεως Μηχανών, καθώς επίσης και την πληρωμή Φ.Π.Α., Μ.Τ.Π.Υ. και εξόδων τραπέζης. Η δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης. Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 06/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού ,00, με ημερομηνία απόδοσης 31/03/2011, με πρώτο υπόλογο την Τράπεζα Ελλάδος και με δεύτερο υπόλογο τον κ. Ράπτη Ιωάννη, Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών, για την προμήθεια ενός (1) συστήματος μονοκαναλικής καταγραφής, για τις ανάγκες του Εργαστηρίου της ομάδας Οπτικής Φασματοσκοπίας και Φυσική Υπεραγωγών του Τομέα Φυσικής, καθώς επίσης και την πληρωμή Φ.Π.Α., Μ.Τ.Π.Υ. και εξόδων τραπέζης. Η δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης.

10 Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του σχετική εισήγηση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, αποφασίζει την έγκριση των δαπανών που αναφέρονται στη συνημμένη κατάσταση της Πάγιας Προκαταβολής μηνών Ιουλίου-Αυγούστου 2010, συνολικής αξίας 8.481, Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με τη διαγραφή καταστροφή Οργάνων της Δ/νσης Πληροφορικής Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με τη διαγραφή καταστροφή Οργάνων των Διοικητικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με τη διαγραφή καταστροφή Οργάνων της Σχολής Χημικών Μηχανικών Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με τη διαγραφή καταστροφή Οργάνων & επίπλων της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών.

11 Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με τη διαγραφή καταστροφή Οργάνων της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με τη διαγραφή καταστροφή Οργάνων της Γραμματείας Συγκλήτου Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: α) το από 16/02/2009 Ιδιωτικό Συμφωνητικό Παράτασης Μίσθωσης Ακινήτου επί των οδών Ερμού 52 & Αιόλου 62 (Κληροδότημα Δ. Θωμαΐδη) μεταξύ της μισθώτριας Εταιρείας και του Ε.Μ.Π., β) το με αριθ. πρωτ /03/05/2010 αίτημα της μισθώτριας εταιρείας, γ) το από 03/06/2010 απόσπασμα πρακτικού της Συγκλητικής Επιτροπής Κληροδοτημάτων και δ) την από 17/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Διαχείρισης Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, αποφασίζει την άρση του όρου της ετήσιας αναπροσαρμογής του μισθώματος για τρία έτη, ήτοι μέχρι την 31 η /10/2012 του προναφερόμενου ακινήτου, με τη σχετική τροποποίηση του Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μίσθωσης και την έγκριση της Γενικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Γραφείο Εθνικών Κληροδοτημάτων Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 17/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Διαχείρισης Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, σχετικά με τη νομιμοποίηση οργάνων Ε.Μ.Π. για υπογραφή τραπεζικών επιταγών ή εντολών των λογαριασμών των Δωρεών & Κληροδοτημάτων του Ε.Μ.Π. που τηρούνται στο

12 Κεντρικό Κατάστημα της Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος, καθώς και τα σχετικά Εντάλματα Πληρωμής αυτών, ορίζει να υπογράφουν τα ανωτέρω οι εξής: 1. Για ποσό έως και 3.000,00 (τριών χιλιάδων ευρώ): α) Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης Περιουσίας κα Παναγιώτα Μαλιώτου του Μιχαήλ. β) Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος της ανωτέρω, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, κα Ελένη Γιανναδάκη του Μιχαήλ. 2. Για ποσό άνω των 3.000,00 (τριών χιλιάδων ευρώ): α) Ο Πρύτανης κ. Σίμος Σιμόπουλος του Ευθυμίου. β) Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του ανωτέρω, ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού & Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Αβαριτσιώτης του Νικολάου Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: α) το από Ιδιωτικό Συμφωνητικό Μίσθωσης, β) το υπ αριθμ / έγγραφο της εταιρείας «Π. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε.» και γ) την από εισήγηση του Τμήματος Διαχείρισης Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, αποφασίζει να μη γίνει δεκτό το αίτημα της μισθώτριας εταιρείας για την απαλλαγή καταβολής του υπολοίπου της οφειλής ύψους ,48 από μισθώματα χρήσης από έως και , υποχρεούμενη την καταβολή του ποσού έως και στην περίπτωση άπρακτης της ως άνω ημερομηνίας να καταπέσει η εγγυητική επιστολή της μισθώτριας και να ενεργήσει η Υπηρεσία τα δέοντα για το συμφέρον του Ιδρύματος μέσω του Γραφείου του Νομικού Συμβούλου του Ιδρύματος στο Ε.Μ.Π..

13 Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 30/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει τη διασύνδεση του ΚΗΥ και του κτηριακού κατανεμητή του ΚΕΔ με ανεξάρτητες οπτικές ίνες από την εταιρεία «Optronics Technologies ΑΒΕΤΕ», αντί του ποσού των 2.366,52 (συμπ. Φ.Π.Α), διότι η προσφορά της είναι η οικονομικότερη. Η εν λόγω διασύνδεση θα αυξήσει σημαντικότατα την ταχύτητα αμφίδρομης επικοινωνίας όλων των θέσεων εργασίας των κτηρίων της Πολυτεχνειούπολης με τους υπολογιστές του ΚΗΥ και των θέσεων εργασίας του ΚΗΥ με το Διαδίκτυο. Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού (ΚΑ ) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 17/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την προμήθεια αγοράς των βιβλίων που αναφέρονται στα επισυναπτόμενα δελτία παραγγελιών των Σχολών Χημικών Μηχανικών και Μηχανολόγων Μηχανικών για την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Ε.Μ.Π Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 15/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την προμήθεια με απευθείας ανάθεση σερβο-υδραυλικού συστήματος αντοχής υλικών, για τις ανάγκες του

14 Εργαστηρίου Ναυπηγικής Τεχνολογίας της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.. Η εν λόγω προμήθεια θα γίνει από την εταιρεία «ΝΕΟΤΕΚ Ο.Ε. Π. ΞΥΣΤΡΗΣ & ΣΙΑ», διότι είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας του εξωτερικού «MTS SYSTEMS Gmbh. GERMANY», προμηθεύτριας του παραπάνω εξοπλισμού, έναντι του ποσού των ,83 (συμπ. Φ.Π.Α.). Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του ΚΑ της προαναφερόμενης Σχολής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 22/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την προμήθεια, με απευθείας ανάθεση, οπτικού συστήματος καταγραφής ελεύθερης επιφάνειας, για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Μελέτης Πλοίου της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Η εν λόγω προμήθεια θα γίνει από την εταιρεία «TRANSAM TRADING CO», η οποία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας του εξωτερικού «FASTEC IMAGING», προμηθεύτριας του παραπάνω εξοπλισμού, έναντι του ποσού των ,90 (συμπ. Φ.Π.Α.). Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού (ΚΑ ) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 28/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει να δοθεί το ποσό των για την οικονομική ενίσχυση του 7 ου Εθνικού Συνεδρίου Μη Καταστροφικών

15 Ελέγχων της ΕΛΕΜΚΕ που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος από 15 έως 17 Οκτωβρίου Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον Τακτικό Προϋπολογισμό Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 18/10/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την προμήθεια 300 κουτιών λευκών κιμωλιών και 150 κουτιών χρωματιστών κιμωλιών για τις ανάγκες του Ιδρύματος. Η προμήθεια θα γίνει από την εταιρεία «Α. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΠΕ», η οποία μετά από έρευνα αγοράς που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Επιστασίας, έδωσε τη χαμηλότερη προσφορά, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 1.678,95 (συμπ. Φ.Π.Α.). Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του ΚΑ Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 20/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την προμήθεια με απευθείας ανάθεση υποβρύχιου ρομποτικού οχήματος και βραχίονα 2 βαθμών για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Πλωτών Κατασκευών και Συστημάτων Αγκύρωσης της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.. Η εν λόγω προμήθεια θα γίνει από την εταιρεία «MARESCO», διότι είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας του εξωτερικού «SUBSEA TECH», έναντι του ποσού των ,50 (συμπ. Φ.Π.Α.). Το ποσό των ,00 θα βαρύνει τις πιστώσεις του Κ.Α και το ποσό των 8.083,50 τις πιστώσεις του Κ.Α. 4121/ε της Σχολής.

16 Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 15/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, προβαίνει σε ορθή επανάληψη της από 21/01/2010 (θέμα ) απόφασής του, η οποία διαμορφώνεται ως εξής: Εγκρίνεται η διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός νέας τεχνολογίας αυτόματου θερμοκολλητικού μηχανήματος ψεκασμού πολυουρεθάνης προς αντικατάσταση του υπάρχοντος παλαιού της Εκτυπωτικής Μονάδας, προϋπολογισμού ,00 (συμπ. Φ.Π.Α. 23%). Η παραπάνω δαπάνη βαρύνει τις πιστώσεις του Κ.Α του Τακτικού Προϋπολογισμού του Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 15/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την κατακύρωση του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός συστήματος μέτρησης ηλεκτροκινητήρων, για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Ηλεκτρικών Μηχανών και Ηλεκτρονικών Ισχύος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π., στην εταιρεία «ΠΕΤΡΟΛΕΚΑΣ Μ. & ΣΙΑ Ε.Ε.», επειδή η προσφορά της είναι η οικονομικότερη και ανέρχεται στο ποσό των ,70 (συμπ. Φ.Π.Α.). Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού (ΚΑ της προαναφερόμενης Σχολής).

17 Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με την κατακύρωση πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού μικροσκοπίου διερχόμενης δέσμης ηλεκτρονίων επιταχυνόμενου δυναμικού 200 kv, για τις ανάγκες της Σχολής ΜΜΜ, στην εταιρεία «ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.», ποσού , Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 22/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει τα παρακάτω: 1) την κατακύρωση του ανοικτού διαγωνισμού για την επέκταση δικτυακού εξοπλισμού για το Δίκτυο Τηλεματικής του Ιδρύματος, συνολικού προϋπολογισμού ,00 (συμπ. Φ.Π.Α.), στην εταιρεία «GENERAL DATA BUSINESS A.E.», της οποίας η προσφορά αποδείχθηκε κατά τη διαδικασία αξιολόγησης ως η πλέον συμφέρουσα, έναντι του ποσού των ,34 (πλέον Φ.Π.Α.) και 2) την επέκταση των παραπάνω πιστώσεων κατά ,07 (πλέον Φ.Π.Α.), όπως προβλέπεται και από την διακήρυξη, προκειμένου να καλυφθούν επιπλέον ανάγκες σε εξοπλισμό για το δίκτυο τηλεματικής του Ιδρύματος. Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού, ΚΑ 9744(90) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 20/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την κατακύρωση του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια φορητού πολυοργάνου μετρήσεως καυσαερίων για τις ανάγκες της Σχολής Ναυπηγών

18 Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π., στην εταιρεία «Nerotech Ltd.», επειδή η προσφορά της είναι η οικονομικότερη και ανέρχεται στο ποσό των ,46 (συμπ. Φ.Π.Α., Μ.Τ.Π.Υ. και εξόδων τραπέζης), δεδομένου ότι είναι εταιρεία εξωτερικού και θα χρειαστεί η έκδοση εντάλματος προπληρωμής. Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού (Κ.Α της προαναφερόμενης Σχολής) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 30/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την κατακύρωση: α) Του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός μετεωρολογικού σταθμού, στην εταιρεία ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕ, διότι η προσφορά της ήταν η οικονομικότερη, αντί του ποσού των ,55 (συμπ. Φ.Π.Α.). β) Του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια τριών (3) ροόμετρων στην εταιρεία METRICA, διότι η προσφορά της ήταν η οικονομικότερη αντί του ποσού των ,99 (συμπ. Φ.Π.Α.) γ) Του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια επτά (7) αισθητήρων (θερμοκρασίας, διεύθυνσης ανέμου, ταχύτητας ανέμου, ηλιακής ακτινοβολίας, βροχόπτωσης, πίεσης), στην εταιρεία SCIENTACT A.E., διότι η προσφορά της ήταν η οικονομικότερη, αντί του ποσού των 9.901,50 (συμπ. Φ.Π.Α.). δ) Του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια δύο (2) GPS στην εταιρεία SCIENTACT A.E., διότι η προσφορά της ήταν η οικονομικότερη, αντί του ποσού των 947,10 (συμπ. Φ.Π.Α.). ε) Του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια μίας (1) φορητής ψηφιακής κάμερας στην εταιρεία SCIENTACT A.E., διότι

19 η προσφορά της ήταν η οικονομικότερη, αντί του ποσού των 528,90 (συμπ. Φ.Π.Α.). Οι ανωτέρω προμήθειες θα καλύψουν τις ανάγκες του Εργαστηρίου Υδρολογίας και Αξιοποίησης Υδατικών Πόρων του Τομέα Υδατικών Πόρων & Περιβάλλοντος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π.. Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού (Κ.Α της προαναφερόμενης Σχολής) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 29/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την κατακύρωση του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός ολοκληρωμένου συστήματος SDR (Software Defined Radio) για έρευνα σε Νοητικά Συστήματα Επικοινωνιών (Cognitive Radio) για τις ανάγκες του Τομέα Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής & Συστημάτων Πληροφορικής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, στην εταιρεία «NETSCOPE SOLUTIONS Α.Ε.», επειδή η προσφορά της είναι η οικονομικότερη και ανέρχεται στο ποσό των ,00 (συμπ. Φ.Π.Α.). Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού (Κ.Α της προαναφερόμενης Σχολής) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 29/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την κατακύρωση του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια Συστήματος Υπολογιστικής Ισχύος Ειδικού Σκοπού (High Throughput GPU Computing) για τις

20 ανάγκες του Εργαστηρίου Υπολογιστικών Συστημάτων της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, στην εταιρεία «California Computers», επειδή η προσφορά της είναι η οικονομικότερη και ανέρχεται στο ποσό των ,20 (συμπ. Φ.Π.Α.). Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού (Κ.Α της προαναφερόμενης Σχολής) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 29/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την κατακύρωση του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός προφιλόμετρου επαφής τύπου Dektak 150 οίκου VEECO με τα παρελκόμενά του, για τις ανάγκες των Ομάδων Διηλεκτρικής Φασματοσκοπίας, Laser, Οπτικής Φασματοσκοπίας και Ηλεκτρονικής Φυσικής του Τομέα Φυσικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, στην εταιρεία «ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.», επειδή η προσφορά της είναι η οικονομικότερη και ανέρχεται στο ποσό των ,36 (πλέον Φ.Π.Α.). Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού (ΚΑ της προαναφερόμενης Σχολής) Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με την κατακύρωση πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός θαλάμου ηχομονωτικού και ηχοαπορροφητικού για τον έλεγχο των ήχων των συσκευών στο χώρο του Εργαστηρίου, για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Στατικής και Αντισεισμικών Ερευνών του Τομέα Δομοστατικής της

21 Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, αντί του ποσού των (συμπ. Φ.Π.Α.) Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με την ορθή επανάληψη της από 09/09/2010 (θέμα ) απόφασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, σχετικά με την κατακύρωση πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια μιας πηγής βαθμονόμησης και ενός σετ λυχνιών σταθερής φωτορροής, για τις ανάγκες της Σχολής ΗΜΜΥ, ως προς τον κωδικό της δαπάνης Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 10/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού 6.820,00, με ημερομηνία απόδοσης 31/12/2010, στο όνομα της κας Αδάμ Αικατερίνης, Λέκτορα της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, προκειμένου να γίνει η εξόφληση στους 57 φοιτητές, οι οποίοι πραγματοποίησαν την Πρακτική Άσκηση Ι κατά τους θερινούς μήνες του προηγούμενου έτους. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης. Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής.

22 Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 14/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού ,00, με ημερομηνία απόδοσης 31/12/2010, με πρώτο υπόλογο την Τράπεζα Ελλάδος και με δεύτερο υπόλογο τον κ. Παπαλάμπρου Γεώργιο, Λέκτορα της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, για την προμήθεια συστήματος δειγματοληψίας και ελέγχου, μοντέλο ACE 1103, καθώς επίσης και την πληρωμή Φ.Π.Α., Μ.Τ.Π.Υ. και εξόδων τραπέζης. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης. Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 10/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού ,50, με ημερομηνία απόδοσης 31/12/2010, στο όνομα του κ. Χριστοφόρου Ευάγγελου, Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, προκειμένου να γίνει η εξόφληση στους 58 φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, οι οποίοι πραγματοποίησαν την Πρακτική Άσκηση ΙΙ κατά τους θερινούς μήνες του προηγούμενου έτους. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης.

23 Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 28/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού ,00, με ημερομηνία απόδοσης 31/12/2010, με πρώτο υπόλογο την Τράπεζα Ελλάδος και με δεύτερο υπόλογο τον κ. Λυρίδη Δημήτριο, Επίκουρο Καθηγητή της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, για την προμήθεια εξειδικευμένου λογισμικού, για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Θαλασσίων Μεταφορών, καθώς επίσης και την πληρωμή Φ.Π.Α., Μ.Τ.Π.Υ. και εξόδων τραπέζης. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης. Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 28/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού 9.102,00, με ημερομηνία απόδοσης 31/12/2010, με πρώτο υπόλογο την Τράπεζα Ελλάδος και με δεύτερο υπόλογο τον κ. Μουζάκη Χαράλαμπο, Επίκουρο Καθηγητή της Σχολής Πολιτικών

24 Μηχανικών, για τη συντήρηση της σεισμικής τράπεζας, καθώς επίσης και την πληρωμή Φ.Π.Α., Μ.Τ.Π.Υ. και εξόδων τραπέζης. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης. Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 28/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού 6.000,00, με ημερομηνία απόδοσης 31/12/2010, με πρώτο υπόλογο την Τράπεζα Ελλάδος και με δεύτερο υπόλογο τον κ. Τσούβαλη Νικόλαο, Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, για την προμήθεια είκοσι (20) πρόσθετων αισθητήρων οπτικών ινών για τη μέτρηση παραμορφώσεων, για τις ανάγκες του Τομέα Θαλασσίων Κατασκευών, καθώς επίσης και την πληρωμή Φ.Π.Α., Μ.Τ.Π.Υ. και εξόδων τραπέζης. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης. Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής.

25 Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 28/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού ,00, με ημερομηνία απόδοσης 31/12/2010, με πρώτο υπόλογο την Τράπεζα Ελλάδος και με δεύτερο υπόλογο τον κ. Κυρτάτο Νικόλαο, Καθηγητή της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, για την προμήθεια ενός (1) φορητού συστήματος για μέτρηση πιέσεων κυλίνδρων ναυτικών κινητήρων diesel, για τις ανάγκες του Τομέα Ναυτικής Μηχανολογίας, καθώς επίσης και την πληρωμή Φ.Π.Α., Μ.Τ.Π.Υ. και εξόδων τραπέζης. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης. Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 28/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού 5.100,00, με ημερομηνία απόδοσης 31/12/2010, με πρώτο υπόλογο την Τράπεζα Ελλάδος και με δεύτερο υπόλογο τον κ. Κυρτάτο Νικόλαο, Καθηγητή της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, για την προμήθεια ενός (1) οργάνου μέτρησης ροής αέρα στο σύστημα εισαγωγής ναυτικού κινητήρα, για τις ανάγκες του

26 Εργαστηρίου Ναυτικής Μηχανολογίας, καθώς επίσης και την πληρωμή Φ.Π.Α., Μ.Τ.Π.Υ. και εξόδων τραπέζης. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης. Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 29/09/2010 εισήγηση του Τμήματος Ελέγχου Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, εγκρίνει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής ποσού 9.300,00, με ημερομηνία απόδοσης 31/12/2010, με πρώτο υπόλογο την Τράπεζα Ελλάδος και με δεύτερο υπόλογο τον κ. Παπαγιάννη Αλέξανδρο, Καθηγητή της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, για την προμήθεια ενός ηλεκτρονικού καταγραφικού συστήματος laser, για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Laser του Τομέα Φυσικής, καθώς επίσης και την πληρωμή Φ.Π.Α., Μ.Τ.Π.Υ. και εξόδων τραπέζης. Η παραπάνω δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ Εξόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Ιδρύματος. Η έκδοση τακτικού εντάλματος είναι αδύνατη, λόγω της φύσεως της δαπάνης. Σύμφωνα με τη βεβαίωση του Τμήματος Χρηματικού και Ταμείου τηρούνται οι προϋποθέσεις του Π.Δ. 470/75 περί εκδόσεως Χ.Ε.Προπληρωμής.

27 Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με την έγκριση διακήρυξης διαγωνισμού για την εκμίσθωση κυλικείων εντός της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου και του Συγκροτήματος Πατησίων Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με τη γνωμοδότηση αριθ. 247/Φ.33/ της Ν.Σ.Κ. Ε.Μ.Π. κας Ε. Βελώνη, για ερώτημα που τέθηκε από τη Σχολή Π.Μ. περί χορήγησης επικυρωμένων αντιγράφων των γραπτών δοκιμίων τους στους συμμετέχοντες αλλά μη επιτυχόντες στις κατατακτήριες εξετάσεις Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι. ακαδ. έτους Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του: Α) Το υπ αριθμ. 720/ έγγραφο της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ε.Μ.Π Β) τις υποβληθείσες 113 (εκατόν δέκα τρεις) αιτήσεις μετεγγραφής και αναλυτικά: Α/Α ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 22 ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 2 57 ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ 3 3 ΟΡΦΑΝΟΙ 4 0 ΘΥΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 5 0 ΑΘΛΗΤΕΣ 6 12 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 7 14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ 8 5 ΛΟΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΥΝΟΛΟ 113 Γ) τις διατάξεις των Ν.3282/2004 και Ν.3794/2009 και Δ) τις Φ.1/79143/Β3/ , Φ.1/114344/Β3/ , Φ.1/129104/Β3/ εγκυκλίους του Υπ. Παιδείας ΔΒΜΘ και

28 τη σχετική εισήγηση του Τμήματος Προπτυχιακών Σπουδών της Διεύθυνσης Σπουδών, αποφασίζει τα εξής: Ι. να κρίνει μετά το διενεργηθέντα, προβλεπόμενο έλεγχο νομιμότητας (άρθρο 33 παρ.1 του Ν.3794/2009 (ΦΕΚ 156 τ.α ) σύννομη τη διαδικασία έγκρισης από τη Γ.Σ της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (συνεδριάσεις ( , , & ) της μετεγγραφής στην εν λόγω Σχολή 94 (ενενήντα τεσσάρων) φοιτητών από αντίστοιχα Τμήματα Πολυτεχνικών Σχολών Α.Ε.Ι εσωτερικού για το ακαδ. έτος , όπως αναλυτικά αναφέρονται στους συνημμένους πίνακες ανά κατηγορία μετεγγραφομένων που συνέταξε η ως άνω Σχολή και συνοπτικά εμφανίζονται στον κατωτέρω πίνακα: Α. ΧΩΡΙΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ 1 Πολύτεκνοι 22 (Γ.Σ ) 2 Πολυμελείς 55 (Γ.Σ ) 3 Ορφανοί 3 (Γ.Σ ) 4 Θύματα τρομοκρατίας 0 5 Αθλητές 0 6 Ασθενείς φοιτητές 9 (Γ.Σ & ) Β. ΜΕ ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ (αριθμός εισακτέων 100) 7 Οικονομικοί λόγοι (ποσοστό 5%) 4 (Γ.Σ ) 8 Λόγοι Υγείας γονέων (ποσοστό 1%) 1 (Γ.Σ & ) Σύνολο 94 ΙΙ. Εάν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διασταύρωσης γνησιότητας των υποβαλλόμενων από τους ανωτέρω πιστοποιητικών διαπιστωθούν μη έγκυρα πιστοποιητικά ε ν τ έ λ λ ε τ α ι η Γ.Σ της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών να ενεργήσει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.7 του Ν.3282/2004 και εν συνεχεία να

29 επαναφέρει διαμέσου της Διοικητικής της Υπηρεσίας το θέμα στο Πρυτανικό Συμβούλιο Ε.Μ.Π Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από εισήγηση του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας της Δ/νσης Μέριμνας, σχετικά με το βραβείο «Στυλιανής Σαμαρά και Αναστασίας Συνούρη» - επίδοση έτους 2008 και σύμφωνα με τα παρακάτω: i. Την απόφαση Συγκλήτου ( ) που αποδέχθηκε την προσφορά του κ. Δημητρίου Σαμαρά, όπως και τους όρους του Βραβείου, στη Μνήμη της μητέρας του Στυλιανής Σαμαρά και της αδελφής του Αναστασίας Συνούρη, σε φοιτητές που αποφοιτούν με το μεγαλύτερο βαθμό από τα Τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ii. τα έγγραφα των Σχολών Μηχανολόγων Μηχανικών & Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με τα ονόματα των πρώτων κατά σειρά επιτυχίας διπλωματούχων έτους 2008 και iii. τον προϋπολογισμό της Δωρεάς Δημητρίου Σαμαρά, οικονομικού έτους 2009, για βραβεία και βοηθήματα καλής επίδοσης σπουδαστών γενικά με συνολικό ποσό 800 ευρώ, αποφασίζει τα εξής: I. Να απονεμηθεί το βραβείο «ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΥΡΗ» για το έτος 2008 στους παρακάτω Διπλωματούχους που πληρούν τους όρους του Διαθέτη: Για τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Κατσίκης Γεώργιος του Μιχαήλ Βαθμός Διπλώματος: 9,44 Δ/νση:,

30 Τηλ.: Χρηματικό ποσό 400 Για τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Βαρδουλή Θεοδώρα του Δημητρίου Βαθμός Διπλώματος: 9,80 Δ/νση:, Τηλ: Χρηματικό ποσό 400 ΙΙ. Να εκδοθούν τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής στα ονόματα των δικαιούχων, ποσού 400,00 ευρώ στον καθένα, από το Τμήμα Διαχείρισης Περιουσίας ΕΜΠ της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΜΠ Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από εισήγηση του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας της Δ/νσης Μέριμνας, σχετικά με το βραβείο «Στυλιανής Σαμαρά και Αναστασίας Συνούρη» - επίδοση έτους 2009 και σύμφωνα με τα παρακάτω: i. Την απόφαση Συγκλήτου ( ) που αποδέχθηκε την προσφορά του κ. Δημητρίου Σαμαρά, όπως και τους όρους του Βραβείου, στη Μνήμη της μητέρας του Στυλιανής Σαμαρά και της αδελφής του Αναστασίας Συνούρη, σε φοιτητές που αποφοιτούν με το μεγαλύτερο βαθμό από τα Τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ii. τα έγγραφα των Σχολών Μηχανολόγων Μηχανικών & Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με τα ονόματα των πρώτων κατά σειρά επιτυχίας διπλωματούχων έτους 2009 και

31 iii. τον προϋπολογισμό της Δωρεάς Δημητρίου Σαμαρά, οικονομικού έτους 2010, για Βραβεία και βοηθήματα καλής επίδοσης σπουδαστών γενικά με συνολικό ποσό 800 ευρώ, αποφασίζει τα εξής: Ι. Να απονεμηθεί το βραβείο «ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΥΡΗ» για το έτος 2009 στους παρακάτω Διπλωματούχους που πληρούν τους όρους του Διαθέτη: Για τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Αγιαννιώτης Αριστοτέλης του Γαβριήλ Βαθμός Διπλώματος: 9,16 Δ/νση:., Τηλ.: Χρηματικό ποσό 400 Για τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Γκίτζιας Άρης του Παναγιώτη Βαθμός Διπλώματος: 9,44 Δ/νση:, Τηλ: Χρηματικό ποσό 400 ΙΙ. Να εκδοθούν τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής στα ονόματα των δικαιούχων, ποσού 400,00 ευρώ στον καθένα, από το Τμήμα Διαχείρισης Περιουσίας ΕΜΠ της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΜΠ.

32 Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από εισήγηση του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας της Δ/νσης Μέριμνας, σχετικά με το βραβείο στη Μνήμη του Καθηγητή «ΠΑΡΙ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ» - επίδοση ακαδ. ετών & και σύμφωνα με τα παρακάτω: i. Την από επιστολή της Οικογένειας Ελευθέριου Κανελλάκη προς τη Σύγκλητο του Ιδρύματος, με την οποία έκανε γνωστό ότι επιθυμεί να καταθέσει το χρηματικό ποσό των δρχ., προκειμένου να θεσμοθετηθεί Βραβείο στη Μνήμη του μονάκριβου παιδιού τους, διπλωματούχου του ΕΜΠ και Καθηγητή Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Brown-ΗΠΑ, Πάρι Κανελλάκη, με προϋπόθεση να χορηγείται ετήσια το εν λόγω Βραβείο στο φοιτητή/τρια της Σχολής ΗΜΜΥ, με κατεύθυνση Πληροφορικής που θα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο Μ.Ο. βαθμολογίας στα μαθήματα των εξαμήνων 5ου, 6ου, 7ου και 8ου, ii. την απόφαση Συγκλήτου (συνεδρίαση ), με την οποία απεδέχθη την ευγενή δωρεά και τους όρους που έθεσε η Οικογένεια Ελ.Κανελλάκη, με διαβεβαίωση ότι το Ίδρυμα θα σεβαστεί την επιθυμία τους και θα πράξει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να τιμάται κάθε χρόνο η μνήμη του μονάκριβου παιδιού τους. Υπολογίστηκε ότι το ύψος του ετήσιου βραβείου θα ανέρχεται στο ποσό του δρχ, iii. το υπ αριθμ 13525/ (αριθμ. πρωτ. ΕΜΠ 27020/ ) έγγραφο της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, με το οποίο γνωστοποίησαν στη Δ/νση Μέριμνας/Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας, σχετικά με την επίδοση του εν λόγω Βραβείου για τα ακαδ. έτος & , τα πλήρη στοιχεία του φοιτητή που συγκέντρωσε Μ.Ο.

33 Βαθμολογίας κατά τα εξάμηνα 5 ο -6 ο (9,55) & 7 ο -8 ο (9,86) στην κατεύθυνση Πληροφορικής και iv. το με αρ. πρωτ / έγγραφο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, με το οποίο ενημέρωσε τη Δ/νση Μέριμνας/Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας ότι το προς διάθεση ποσό για το εν λόγω βραβείο είναι τρεις χιλιάδες ευρώ (3.000,00 ), αποφασίζει τα εξής: Ι. Να χορηγηθεί το Βραβείο στη Μνήμη του Καθηγητή «Πάρι Κανελλάκη» για τα ακαδημαϊκά έτη & στο φοιτητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Σπυρίδωνα, επειδή ανταποκρίνεται στους όρους του Κληροδοτήματος και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο Μέσο Όρο βαθμολογίας στα μαθήματα με κατεύθυνση Πληροφορικής των εξαμήνων 5 ο -6 ο (9,55) & 7 ο -8 ο (9,86) κατά τα ακαδ. έτη & αντίστοιχα. ΙΙ. Να εκδοθεί χρηματικό ένταλμα στο όνομα αυτού από τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών/Τμήμα Διαχείρισης Περιουσίας του ΕΜΠ, αξίας 3.000, Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από εισήγηση του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας της Δ/νσης Μέριμνας, σχετικά με το βραβείο στη Μνήμη Λύσανδρου Καυταντζόγλου - επίδοση ακαδ. έτους και σύμφωνα με τα παρακάτω: Την απόφαση της Συγκλήτου του Ιδρύματος (συνεδρίαση ), κατά την οποία το Βραβείο Λύσανδρου Καυταντζόγλου απονέμεται σε πέντε (5) φοιτητές του Τμήματος

34 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο Μέσο Όρο βαθμολογίας στο 9ο εξάμηνο σε δύο εξεταστικές περιόδους, το υπ αριθμ. 9447/ έγγραφο της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, με το οποίο απάντησε στο υπ. αρ / έγγραφο του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας και γνωστοποίησε τα ονόματα των πληρούντων, την παραπάνω προϋπόθεση του Βραβείου, φοιτητών για την επίδοση του ακαδημαϊκού έτους και με τον προϋπολογισμό του Κληροδοτήματος Λ. Καυταντζόγλου οικονομικού έτους 2010 το διαθέσιμο ποσό για τη χορήγηση του εν λόγω βραβείου ανέρχεται σε 3.000,00 ευρώ, αποφασίζει τα εξής: Ι. Να χορηγηθεί το Βραβείο στη «Μνήμη Λύσανδρου Καυταντζόγλου», για το ακαδ. έτος στους παρακάτω πέντε (5) φοιτητές της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, που έφεραν το μεγαλύτερο Μέσο Όρο βαθμολογίας στο 9ο εξάμηνο: ΟΝ/ΕΠΩΝΥΜΟ Δ/νση Αρ. Μητρώου ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΘΕΟΦΙΛΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΝΑΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΖΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΝΤΖΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΒΡΟΥΒΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Μ.Ο. 9ου εξαμήνου , , , , ,89

35 ΙΙ. Να εκδοθούν χρηματικά εντάλματα στα ονόματα αυτών, από τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΜΠ, ποσού 600,00 ευρώ για κάθε έναν (600,00 x 5 άτομα = 3.000,00 ευρώ) Αναβάλλεται το θέμα σχετικά με την έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής του έργου: «Εργασίες σύνδεσης σε εγκατάσταση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ατμολέβηταςατμοστρόβιλος-γεννήτρια του κτιρίου O της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Ατμοκινητήρων και Λεβήτων» (Ανάδοχος: ΜΕΤΚΑ Α.Ε. ΜΕΤΑΛΛΙΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΙ) Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη : i. Το Ν. 3669/08 «Κύρωση της κωδικοποίησης της νομοθεσίας κατασκευής δημόσιων έργων», ii. το Ν. 2690/99 «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις», iii. το Π.Δ. 185/85 «Όργανα που αποφασίζουν ή γνωμοδοτούν και ειδικές ρυθμίσεις σε θέματα έργων που εκτελούνται από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.)», όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ.154/93, iv. τo Π.Δ. 46/98 «Οργανισμός Διοικητικών Υπηρεσιών Ε. Μ. Πολυτεχνείου», v. τη με αριθμ /09 απόφαση της Συγκλήτου «Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων της Συγκλήτου στο Πρυτανικό Συμβούλιο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, για θέματα που η Νομοθεσία περί Μελετών και Εκτελέσεως των Δημόσιων Έργων, δίνει στην αρμοδιότητα της Συγκλήτου» (ΦΕΚ 2389/Β/ ),

36 vi. την από απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, με την οποία εγκρίθηκε το πρακτικό του μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου: «Διετής Συντήρηση Κτηρίων Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών & Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών» στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (Ανάδοχος: κ/ξία «Ε. ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - Γ. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ» και ανατέθηκε το έργο, vii. τη με αρ. πρωτ. Δ.Σ.Ε. 470/ σύμβαση (Αρχική), viii. την από απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, μετά τη με αριθ.πρωτ. Γ.Δ.Τ.Υ.: 254/ εισήγηση του Τεχνικού Συμβουλίου, για έγκριση: (α) του 2 ου ΑΠΕ, (β) της 1 ης Συμπληρωματικής Σύμβασης, ix. τη με αρ. πρωτ. 8223/ η εργασιών, Συμπληρωματική Σύμβαση x. τη με αρ. πρωτ / βεβαίωση περαιώσεως του έργου, xi. την τελική επιμέτρηση και xii. τη με αριθ.πρωτ. Γ.Δ.Τ.Υ. 1649/ εισήγηση της Δ/νσης Συντήρησης Εγκαταστάσεων, αποφασίζει τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διετής συντήρηση κτηρίων Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών & Ναυπηγών Μηχ. Μηχανικών» στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (Ανάδοχος κ/ξία «Ε. ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ- Γ. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ», αποτελούμενη από τους κ.κ.: α) Χίνη Ευάγγελο, Επίκουρο Καθηγητή, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον κ. Πετρόπουλο Νικόλαο, Λέκτορα. β) Βογιατζή Ελπινίκη, Πολιτικό Μηχανικό της Δ.Σ.Ε., ως μέλος, με αναπληρωτή τον κ. Σέγκο Παναγιώτη, Πολιτικό Μηχανικό της Δ.Σ.Ε. και

37 γ) Παντερή Γεώργιο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε. της Δ.Σ.Ε., ως μέλος και γραμματέα, με αναπληρωτή τον κ. Ανδριόπουλο Αριστείδη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε. της Δ.Σ.Ε.. Η επιτροπή να προβεί στη προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου, σύμφωνα με τα άρθρα 73 και 75 του Ν. 3669/08 και τα συμβατικά τεύχη Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 04/10/2010 εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού, Αντιπρύτανη, κ. Ιωάννη Ν. Αβαριτσιώτη, εισηγείται στη Σύγκλητο για τελική έγκριση την 1 η τροποποίηση του Προϋπολογισμού των Διαθεσίμων του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνας έτους 2010, όπως εμφανίζεται στο συνημμένο πίνακα Α, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της απόφασης Το Πρυτανικό Συμβούλιο ορίζει επιτροπή από τους κ.κ. Ε. Γιανναδάκη, Προϊσταμένη της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών ως Πρόεδρο, τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Πληροφορικής κ. Α. Μακρή, τον Αναπλ. Προϊστάμενο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Κ. Τσιλιγκίρη, την Προϊσταμένη της Γραμματείας Αρχιτεκτόνων κα Ε. Γραικούση και τον αναπλ. Προϊστάμενο του Τμήματος Προϋπολογισμού της ΔΟΥ κ. Α. Μπαλή, προκειμένου να εισηγηθεί μέχρι τη διακήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου ο οποίος θα αναλάβει την εντός εξαμήνου απογραφή των παγίων του Ιδρύματος. Η επιτροπή θα εργασθεί υπερωριακά εκτός ωραρίου εργασίας και θα καταβληθούν υπερωρίες από τον Ειδικό Λογαριασμό Ερευνας (Δαπάνες Πρυτανικού Συμβουλίου).

38 Το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφασίζει όπως η Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών με την τεχνική υποστήριξη της Δ/νσης Πληροφορικής μεριμνήσουν ώστε από 01/01/2011 αποστέλονται ηλεκτρονικά κάθε δεκαπενθήμερο στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα υποδείξει ο Πρόεδρος κάθε Σχολής το αναλυτικό ισοζύγιο του Τακτικού Προϋπολογισμού Το Πρυτανικό Συμβούλιο ορίζει επιτροπή από τους κ.κ. Μ. Καλαμπαλίκη, Προϊσταμένη της Δ/νσης Βιβλιοθήκης, ως Πρόεδρο, Ε. Γιανναδάκη, Προϊσταμένη της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Φοίβο Σαργέντη, Πολιτικό Μηχανικό, υπάλληλο της Δ/νσης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων, προκειμένου να καταγράψει όλο το υλικό που βρίσκεται στο κτίριο της Ιστορικής Πρυτανείας (Πατησίων), το οποίο θα καταγραφεί σε πρωτόκολλα που θα κατατεθούν στο Πρυτανικό Συμβούλιο, στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος και στη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος, αντίστοιχα, χωρίς να απομακρυνθεί από το χώρο. Μετά την καταγραφή, το παραπάνω υλικό θα κλειδωθεί στις υπάρχουσες προθήκες Το Πρυτανικό Συμβούλιο, σχετικά με το θέμα της λειτουργίας των Πολυδύναμων Μονάδων, αποφασίζει να αναθέσει στον Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Αβαριτσιώτη να προτείνει στην Ειδική Συγκλητική Επιτροπή Συντονιστική της λειτουργίας των Πολυδύναμων δύο λύσεις :

39 1) Συνένωση των υπαρχουσών πολυδύναμων μονάδων σε δύο (2) για την κάλυψη των αναγκών στην Πολ/πολη Ζωγράφου και μια (1) για την Πατησίων και 2) Στελέχωση της Πολυδύναμης Μονάδας 6- Πατησίων από μέλη των Πολυδύναμων Μονάδων. Παράλληλα να γίνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετακίνηση ενός Πολιτικού Μηχανικού και ενός Τεχνίτη για την Πολυδύναμη Μονάδα 6- Πατησίων Το Πρυτανικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του: α) το με αριθ. πρωτ / έγγραφο του Προέδρου της Σχολής Χημικών Μηχανικών κ. Ε. Κούκιου, με το οποίο διαβιβάζεται έγγραφο του Καθηγητή της Σχολής κ. Ν. Μαρκάτου που απευθύνεται στον Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής κ. Φ. Ρήγα, β) το με αριθ. πρωτ / έγγραφο του τότε Δ/ντή του Τομέα IV της Σχολής Χημικών Μηχανικών κ. Ε. Κούκιου για πληρωμή δικαστικών εξόδων και γ) το με αριθ. πρωτ / έγγραφο του Καθηγητή της Σχολής Χημικών Μηχανικών κ. Α. Βλυσίδη, με θέμα: «Υπονόμευση των Ακαδημαϊκών μας Ελευθεριών με την Δικαστική επίθεση του κ. Ρήγα εναντίον μου», αποφασίζει τα εξής: 1. Ο Πρύτανης και οι Αντιπρυτάνεις θα ορίσουν άμεσα συνάντηση με τον κ. Α. Βλυσίδη, ώστε να εκθέσει τις απόψεις του επί του θέματος. 2. Η "Νομική Υπηρεσία" δηλαδή ο Νομικός Σύμβουλος του Κράτους στο Ε.Μ.Π., δεν αποτελεί υπηρεσία του Ιδρύματος, αλλά κλιμάκιο

Αριθμ. Πρωτ: Αθήνα, 07 Σεπτεμβρίου 2010

Αριθμ. Πρωτ: Αθήνα, 07 Σεπτεμβρίου 2010 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 25902 Αθήνα, 07 Σεπτεμβρίου 2010

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α Π Ρ Υ Τ Α Ν Ι Κ Ο Υ Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Υ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα,( 210 772 1983, fax. 210 772

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου Θέματα για συζήτηση:

Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου Θέματα για συζήτηση: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2012 Προς

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ: Αθήνα, 24 Ιουλίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

Αριθ. Πρωτ: Αθήνα, 24 Ιουλίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθ. Πρωτ: 17182 Αθήνα, 24 Ιουλίου 2012 Προς

Διαβάστε περισσότερα

3BΠρος. 4BΤα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

3BΠρος. 4BΤα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 0BΑριθμ. Πρωτ.: 14647 Αθήνα, 25 Μαΐου 2010 3BΠρος

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2010

Αριθμ. Πρωτ: Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2010 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 31343 Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2010

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις 50ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συµβουλίου (08/12/2011) Το Πρυτανικό Συµβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του:

Αποφάσεις 50ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συµβουλίου (08/12/2011) Το Πρυτανικό Συµβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: Αποφάσεις 50ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συµβουλίου (08/12/2011). 2.1.1. Το Πρυτανικό Συµβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: α) τις µε αριθµ. 28145/14.11.2011 και 29548/23.11.2011 αποφάσεις του Πρύτανη σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Το Ίδρυμα κάθε χρόνο από δωρεές απονέμει βραβεία και υποτροφίες στους φοιτητές και αποφοίτους του. ΒΡΑΒΕΙΑ

Το Ίδρυμα κάθε χρόνο από δωρεές απονέμει βραβεία και υποτροφίες στους φοιτητές και αποφοίτους του. ΒΡΑΒΕΙΑ Το Ίδρυμα κάθε χρόνο από δωρεές απονέμει βραβεία και υποτροφίες στους φοιτητές και αποφοίτους του. ΒΡΑΒΕΙΑ Κάθε χρόνο το Ίδρυμα δίνει 18 διαφορετικά βραβεία σε φοιτητές που διακρίθηκαν. ΒΡΑΒΕΙΟ Δ. ΘΩΜΑΪΔΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 32704 Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2010

Αριθμ. Πρωτ: 32704 Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2010 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 32704 Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2010

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 6 η Δεκεμβρίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 6 η Δεκεμβρίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 33665 Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2007

Διαβάστε περισσότερα

2. την πώληση δικαιωμάτων όπως φαίνονται στον Πίνακα ΙΙ ως εξής:

2. την πώληση δικαιωμάτων όπως φαίνονται στον Πίνακα ΙΙ ως εξής: Αποφάσεις 18 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (27/09/2010) 2.1.1. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την από 27.09.2010 εισήγηση του Τμήματος Διαχείρισης Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Αριθμ. Πρωτ.: 470 Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2008 Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Αριθμ. Πρωτ.: 470 Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2008 Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 470 Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2008 Προς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΤΡΑ, 22 Απριλίου 2016

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΤΡΑ, 22 Απριλίου 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου Ορθή επανάληψη ως προς το θέμα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου Ορθή επανάληψη ως προς το θέμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 25380 Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου 2008

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Α. Καλού Τηλ. : Αθήνα, 1*ζ> ' 12. Αρ. Πρωτ.:

Πληροφορίες: Α. Καλού Τηλ. : Αθήνα, 1*ζ> ' 12. Αρ. Πρωτ.: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772-1352

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: 31808 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2009. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 19 η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00

Αριθμ. Πρωτ.: 31808 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2009. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 19 η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 31808 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2009

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 24 Οκτωβρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 25 η Οκτωβρίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 24 Οκτωβρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 25 η Οκτωβρίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 28938 Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2007

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΣΠ Α ΣΜΑ ΠΡΑ ΚΤΙΚΩΝ 3 η ς /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965 Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πληροφορίες: Α. Ιωαννίδου Τηλ.: 2321049141,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ. 10837 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κα Πόπη Μπάκα Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα Τηλ.: 210-529

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ρύθμισης στον υπό σύνταξη Οργανισμό του Πολυτεχνείου Κρήτης για το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.

Πρόταση ρύθμισης στον υπό σύνταξη Οργανισμό του Πολυτεχνείου Κρήτης για το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ. Πρόταση ρύθμισης στον υπό σύνταξη Οργανισμό του Πολυτεχνείου Κρήτης για το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) ΣΣ: Προτείνουμε να περιληφθούν στον υπό σύνταξη Οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 28 η Απόφαση υπ αριθ. 1356/2014

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: 11012 Αθήνα, 23 Απριλίου 2010 Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

Αριθμ. Πρωτ.: 11012 Αθήνα, 23 Απριλίου 2010 Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 11012 Αθήνα, 23 Απριλίου 2010

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 7 η ς /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 11 ης /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 21 ης /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 11 ης /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 30 η Απόφαση υπ αριθ. 1462/2014

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΣΠ Α ΣΜΑ ΠΡΑ ΚΤΙΚΩΝ 3 η ς /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα Πρακτικού 1/17-01-2012 Αριθμός Απόφασης 6/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 17 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις 5 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (15/02/2012)

Αποφάσεις 5 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (15/02/2012) Αποφάσεις 5 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (15/02/2012). 2.1. Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του τα με αριθμ. πρωτ. 1621/24.01.2012, 2245/01.02.2012, 2667/03.02.2012 και 3455/ 14.02.2012

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η αριθµ. 279 / 2009 Τ.Π.

Σ Υ Μ Β Α Σ Η αριθµ. 279 / 2009 Τ.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥ ΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σ Υ Μ Β Α Σ Η αριθµ. 279 / 2009 Τ.Π. «Για την προµήθεια αναλωσίµων

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 23/06/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO - 750 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις 6 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (Π.Σ. 23/02/2012)

Αποφάσεις 6 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (Π.Σ. 23/02/2012) Αποφάσεις 6 ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συμβουλίου (Π.Σ. 23/02/2012) 2α. Σχετικά με το με αριθμ. πρωτ. 1412/23.01.2012 έγγραφο της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Στήριξης και Σπουδών κας

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΣΠ Α ΣΜΑ ΠΡΑ ΚΤΙΚΩΝ 17 η ς / 201 5 ΣΥΝΕΔΡΙ Α ΣΗ Σ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 7 00 Χανιά Τηλ.: 80 70-46 Fax: 80 708, 708 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ,.06.04

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέα στο διαδίκτυο

Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα, 02.04.2015 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 522 ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Π.Δ. 432/81 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ

ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Π.Δ. 432/81 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ 1981 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 118 Π.Δ. 432/81 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Άννα Τρουλάκη.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Άννα Τρουλάκη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 36 η Απόφαση υπ αριθ. 1735/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 25/07-10-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 25/07-10-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 25/07-10-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 656-25/07-10-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/ΑΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 16 Ιανουαρίου 2015 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 502 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: Τροποποίηση των παραγράφων Β και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο 02 Μαρτίου 2016 Αρ. Πρωτ. Συμβουλίου: 15/02.03.2016 ΑΠΟΦΑΣΗ Θέμα: «Έγκριση Απόφασης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης περί

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 Την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Συνεδρίασης της Συγκλητικής Επιτροπής Πανεπιστημιακών Εγκαταστάσεων στις 22.02.2012

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Συνεδρίασης της Συγκλητικής Επιτροπής Πανεπιστημιακών Εγκαταστάσεων στις 22.02.2012 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΥΓΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Σ.Ε.Π.Ε) Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. 157 80, Αθήνα, 772 1734 Fax 772 2236 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πάτρα, 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αριθ. Πρωτ.:12828 ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις του Ν.Δ/ΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1691 31 Ιανουαρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 214 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Δημοσίευση της υπ αριθμ. 336/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 181/

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 181/ Διοίκηση 2ης Υγειον. Περιφ. Πειραιώς και Αιγαίου ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΩΝ «Η ΜΗΤΕΡΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Γραφείο Διοικητή Προς: κ. Κ. Σιάχο. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ιλιον, 21-12-2010 Αρ. Πρωτ.: 1079 Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 18 Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 22 στις και Ώρα 14:00

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 22 στις και Ώρα 14:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 43/2015 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 43/2015 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 28 Ιανουαρίου 2015 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 18406/118 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ Π P Y T A N I K O Σ Y M B O Y Λ I O

Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ Π P Y T A N I K O Σ Y M B O Y Λ I O Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ Π P Y T A N I K O Σ Y M B O Y Λ I O APΓONAYTΩN-ΦIΛEΛΛHNΩN BOΛOΣ-T.K. 382.21 THΛ. 2421074555 & 2421074591 FAX 2421074618 Aριθμ. πρωτ.: 430 Bόλος 16 Δεκεμβρίου 2011

Διαβάστε περισσότερα

Υποδοχή Πρωτοετών Σπουδαστών στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Υποδοχή Πρωτοετών Σπουδαστών στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Υποδοχή Πρωτοετών Σπουδαστών στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Σχολής Καθηγητή Σ.Ε.Σιμόπουλο Χαιρετισμός από Διευθυντές Τομέων Ενημέρωση και πληροφόρηση για το Ιδρυμα και

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899 Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, στις 4.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-09-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-09-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-09-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 556 ΘΕΜΑ: Εξέταση Πρακτικών Διαγωνισμού για την «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος.

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος. Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979 Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 51/2015 της νέας Δημοτικής Περιόδου

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 51/2015 της νέας Δημοτικής Περιόδου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι:24/2/2015 ---------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. πρωτ.: 9255 ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ---------------

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 34 ης /27-6-2013 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 34 ης /27-6-2013 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ/νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 11 ης /2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (ΕΚΤΑΚΤΗΣ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 3-7-2018 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997 Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ 366ης/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ 366ης/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 67.75 Fax : 2610 67.126 Πάτρα 18/12/2017 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO 1782 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διαβάστε περισσότερα

Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ P Y T A N I K O Y M B O Y I O APΓONAYTΩN-ΦIΛEΛΛHNΩN BOΛOΣ - T.K. 382.21 THΛ. 74591 & 74555 FAX 74618

Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ P Y T A N I K O Y M B O Y I O APΓONAYTΩN-ΦIΛEΛΛHNΩN BOΛOΣ - T.K. 382.21 THΛ. 74591 & 74555 FAX 74618 Π A N E Π I Σ T H M I O Θ E Σ Σ A Λ I A Σ P Y T A N I K O Y M B O Y I O APΓONAYTΩN-ΦIΛEΛΛHNΩN BOΛOΣ - T.K. 382.21 THΛ. 74591 & 74555 FAX 74618 Aριθμ. Πρωτ.: 298 Bόλος 29 Δεκεμβρίου 2008 Προς τα μέλη του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Πληροφορίες: Ελ. Κουτσούκη Τηλ.: 210 333 9410 Fax: 210 333 9418 Ηλ. Δ/νση: ekoutsouki@etasa.gr Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2018. Αριθ. Πρωτ.: 7898 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 989/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 989/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 29 Οκτωβρίου 2014 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 279922/2615 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2007 (εγκρίθηκε από την Σύγκλητο την 1/12/2006)

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2007 (εγκρίθηκε από την Σύγκλητο την 1/12/2006) 3 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. 7722 050, 7721 960, E-mail: gpolyzos@central.ntua.gr Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, 26/4/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4561 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 393 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, 26/4/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4561 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 393 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΩΧ9Ξ469Β7Θ-ΕΨΣ ΑΔΑΜ: 15PROC Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

ΑΔΑ: ΩΧ9Ξ469Β7Θ-ΕΨΣ ΑΔΑΜ: 15PROC Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΔΑ: ΩΧ9Ξ469Β7Θ-ΕΨΣ ΑΔΑΜ: 15PROC002786631 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ. ΘΕΜΑΤΑ Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 20 στις 19/4/2016 και ώρα 13:00

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ. ΘΕΜΑΤΑ Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 20 στις 19/4/2016 και ώρα 13:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, ΠΡΥΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 8ης συνεδρίασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, ακαδημαϊκού έτους 2011-2012. ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη του Πρυτανικού

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρώτη (1 η ) Τροποποίηση Τακτικού Προϋπολογισμού Π.Κ. 2013

Θέμα: Πρώτη (1 η ) Τροποποίηση Τακτικού Προϋπολογισμού Π.Κ. 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρέθυμνο, 04-04-2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. πρωτ.: 16 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Θέμα: Πρώτη (1 η ) Τροποποίηση Τακτικού Προϋπολογισμού Π.Κ. 2013 Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 23/05/2019 Αριθ. Πρωτ. 463/Φ20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 14-06-2019 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 49630 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 13/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 13/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 13/11-06-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 396-13/11-06-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ματαίωση

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 18 Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. 16/02/2015 Αρ. Πρωτ: 1453

ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. 16/02/2015 Αρ. Πρωτ: 1453 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Έχοντας υπόψη: Α. Τους Νόμους και τα Προεδρικά Διατάγματα:

ΑΠΟΦΑΣΗ. Έχοντας υπόψη: Α. Τους Νόμους και τα Προεδρικά Διατάγματα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ.Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Τ Ε Ι Κ ρ ή τ η ς

Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Τ Ε Ι Κ ρ ή τ η ς ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας»

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Λάρισα: 26-02-2018 Αριθ. Πρωτ. 1154 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 16/5/2013 Αρ. Πρωτ: Φ2/7/3690. ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Αποδεκτών

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 16/5/2013 Αρ. Πρωτ: Φ2/7/3690. ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Γ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 419 Η Σ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 419 Η Σ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 06/05/2015 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 31/05/2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 31/05/2019 ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 31/05/2019 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δνση : Αν. Τσόχα 16 Ταχ. Κώδικας : 115 21 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 73100 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082

Διαβάστε περισσότερα

15REQ

15REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα αριθμ. πρωτ. : 49710 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 658/2015 Από το Πρακτικό της 53ης/2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 473 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 473 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 73100

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 27 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΔΕΙΛ) 22ας Ιουνίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 27 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΔΕΙΛ) 22ας Ιουνίου 2017 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 27 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 679/2015 ΘΕΜΑ: 61 ο Έγκριση διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος.

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος. Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ.Δ/νση : Πανεπιστημίου 254, Κτίριο Β Ταχ.Κώδικας : 26110 Πληροφορίες : Α.Ζυγούρα Τηλέφωνο : 2613 613401 Fax : 2610 490163

Ταχ.Δ/νση : Πανεπιστημίου 254, Κτίριο Β Ταχ.Κώδικας : 26110 Πληροφορίες : Α.Ζυγούρα Τηλέφωνο : 2613 613401 Fax : 2610 490163 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα, 29-10-2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝ. Δ/NΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 284935/7236 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ.Δ/νση : Πανεπιστημίου 254, Κτίριο Β

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 10 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: /4940

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 10 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: /4940 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 39 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΔΕΙΛ) 18ης Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 39 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΔΕΙΛ) 18ης Σεπτεμβρίου 2017 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 39 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4/2016. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4/2016. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4/2016 Της από 4-4-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 4 η Απριλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 μ.μ., έχει

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο »

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ Ταχ. Δ/νση: Σαπφούς 13-22, Μυτιλήνη Ταχ. Κώδικας: 81131 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΔΑΜ: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 36603 19 Ιουλίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2870 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Τροποποίηση της υπ αριθμ. 23945/10-01-2018 (ΦΕΚ 163/Β /26.01.2018) απόφασης

Διαβάστε περισσότερα