ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ CEDEFOP

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ CEDEFOP"

Transcript

1 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ CEDEFOP Το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, προσκαλεί ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά για «Προμήθεια Πετρελαίου Θέρμανσης για το κτίριο του Cedefop». Η προκήρυξη του διαγωνισμού έχει ήδη δημοσιευτεί στο Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2017/S της 08/08/2017. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο του Cedefop από όπου μπορείτε να κατεβάσετε τους όρους του διαγωνισμού. Προθεσμία υποβολής προσφορών: 27/09/2017 Head office: Europe 123, GR Thessaloniki Postal address: PO Box 22427, GR Thessaloniki Τel. (30) Fax (30) Brussels: Office 4/67-68 Tour Madou, 1 Place Madou, B Saint Josse Ten Noode, Brussels. Tel. (32-2) , Fax: (32-2) Internet: Generic info@cedefop.eu.int

2 FINANCE AND PROCUREMENT DRS/PRO/GBACH/RB(2017)01605 Θεσσαλονίκη, 8 Αυγούστου 2017 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ AO/DRS/KZIOG/Heating Oil/004/17 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ CEDEFOP REFERENCE: Contract notice 2017/S of 08/08/2017 Αξιότιμε Κύριε/Κυρία, Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε για τη συγκεκριμένη πρόσκληση. Ο σκοπός της πρόσκλησης, καθώς και συμπληρωματικές πληροφορίες για την υποβολή προσφοράς, παρατίθενται στη συνημμένη στο παρόν συγγραφή υποχρεώσεων. Σας επισημαίνουμε, ωστόσο, τα ακόλουθα σημαντικά στοιχεία όσον αφορά την υποβολή προσφοράς. 1. Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται σε μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 2. Οι προσφορές μπορούν να υποβάλλονται μόνον με έναν από τους παρακάτω τρόπους: α) είτε μέσω ταχυδρομείου με ημερομηνία αποστολής το αργότερο έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο σημείο 8 παρακάτω, οπότε και ως αποδεικτικό εκλαμβάνεται η ημερομηνία αποστολής, η σφραγίδα ταχυδρομείου ή η ημερομηνία του δελτίου καταβολής ταχυδρομικών τελών, προς την ακόλουθη διεύθυνση: Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop), Υπηρεσία Προμηθειών Τ.Θ GR Θεσσαλονίκη Ελλάδα Σημαντικό: Εάν οι υποψήφιοι επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν ταχυδρομική υπηρεσία, αυτή θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένη στο Mητρώο Ταχυδρομικών Επιχειρήσεων και αξιόπιστη. Εάν δεν υπάρχει η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή εάν η σφραγίδα του ταχυδρομείου δεν είναι ευανάγνωστη, το Cedefop θα δεχθεί το δελτίο κατάθεσης που έχει εκδοθεί από την ταχυδρομική υπηρεσία, υπό την προϋπόθεση ότι σε αυτό αναγράφεται καθαρά η ημερομηνία όπως συμπληρώθηκε από το ταχυδρομείο και όχι από τον προσφέροντα.

3 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 Σημείωση: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερώσουν το Cedefop με ή fax ( ) ότι έχουν υποβάλλει εμπρόθεσμη προσφορά, και ότι ζητούν από το Cedefop επιβεβαίωση λήψης του ή fax. Η προσφορά δεν θα πρέπει να επισυνάπτεται στο ενημερωτικό αυτό ή fax. β1) μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών με ημερομηνία αποστολής το αργότερο έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο σημείο 8 παρακάτω, οπότε και ως αποδεικτικό εκλαμβάνεται η ημερομηνία αποστολής, ή η ημερομηνία απόδειξης κατάθεσης ή β2) ιδιοχείρως το αργότερο έως τις ημερομηνία και ώρα που αναγράφεται στο σημείο 8 παρακάτω, οπότε και ως αποδεικτικό εκλαμβάνεται το αποδεικτικό υποβολής υπογεγραμμένο και χρονολογημένο από τον αρμόδιο υπάλληλο της ανωτέρω υπηρεσίας, ο οποίος έχει παραλάβει την προσφορά στην ακόλουθη διεύθυνση (για τα σημεία β1 και β2): Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop), Υπηρεσία Προμηθειών Ευρώπης 123, GR Θεσσαλονίκη-Πυλαία Ελλάδα Τηλ.: / Το Cedefop λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Παραμένει κλειστό το Σάββατο, την Κυριακή και κατά τις επίσημες αργίες του Cedefop. 3. Για την υποβολή των προσφορών πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι ακόλουθες οδηγίες. Η προσφορά πρέπει να υποβληθεί σε κλειστό φάκελο, ο οποίος θα εσωκλείεται σε έναν δεύτερο κλειστό φάκελο. Αν χρησιμοποιηθούν αυτοκόλλητοι φάκελοι, θα πρέπει να σφραγιστούν με κολλητική ταινία επί της οποίας θα υπογράψει εγκάρσια ο αποστολέας. Οι υποψήφιοι πρέπει να δώσουν προσοχή στην ποιότητα του υλικού συσκευασίας, ιδίως του εσωτερικού φακέλου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα παραμείνει σφραγισμένη μέχρι το επίσημο άνοιγμα των προσφορών από το Cedefop. Ο εξωτερικός φάκελος, να αναγράφει τα στοιχεία του παραλήπτη Cedefop (επιλογή διεύθυνσης ανάλογη με το μέσο αποστολής όπως αναφέρεται στο σημείο 2 παραπάνω), και να έχει επιπρόσθετα τα στοιχεία (όνομα και διεύθυνση) του αποστολέα. Ο εσωτερικός φάκελος, να απευθύνεται στην Υπηρεσία Προμηθειών, όπως αναφέρεται στο σημείο 2 παραπάνω, να φέρει μια αυτοκόλλητη ετικέτα με την ένδειξη Ανοιχτή Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς Nα μην ανοιχθεί από την υπηρεσία εσωτερικής αλληλογραφίας και όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες όπως αναγράφονται παρακάτω:

4 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ AO/DRS/KZIOG/HeatingΟil/004/17 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ CEDEFOP Όνομα υποβάλλοντος: ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο εσωτερικός φάκελος θα πρέπει να περιέχει 2 εσωκλειόμενους φακέλους, ήτοι, Φάκελος Α Δικαιολογητικά, Φάκελος Β Οικονομική Προσφορά. Το περιεχόμενο καθενός από τους δύο φακέλους περιγράφεται στο κεφάλαιο 6 της επισυναπτόμενης συγγραφής υποχρεώσεων. Η οικονομική προσφορά του προσφέροντα, ή μέρος αυτής, δεν θα πρέπει να φαίνεται σε κανένα άλλο σημείο της προφοράς εκτός από τον σφραγισμένο φάκελο B. 4. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι προσφορές τους υπογράφονται από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και ότι είναι ευανάγνωστες, ώστε να μην προκύπτουν αμφιβολίες περί λέξεων και αριθμών. 5. Η υποβολή προσφοράς συνεπάγεται για τον υποψήφιο αποδοχή όλων των όρων και προϋποθέσεων που ορίζονται στην παρούσα πρόσκληση, στη συγγραφή υποχρεώσεων και στο σχέδιο σύμβασης και ενδεχομένως, παραίτηση από τους ιδίους γενικούς ή ειδικούς όρους. Εφόσον του ανατεθεί η σύμβαση, ο υποψήφιος δεσμεύεται από την προσφορά του καθ όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να συμπεριλάβουν μέσα στην προσφορά τους μια διαβιβαστική επιστολή, υπογεγραμμένη από τον/τους εξουσιοδοτημένο-ους να υπογράψουν την σύμβαση σε περίπτωση ανάθεσης, δηλώνοντας ότι αποδέχονται όλους τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού (δείτε επίσης σημείο 1 των Τεχνικών Προδιαγραφών). 6. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στο Cedefop την ημερομηνία και ώρα που αναγράφεται στο σημείο 8 παρακάτω. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να εκπροσωπηθεί από δυο άτομα. Τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που θα παρίστανται κατά την αποσφράγιση πρέπει να γνωστοποιηθούν γραπτώς μέσω φαξ ( ) ή μέσω (C4T-services@cedefop.europa.eu) τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν από τη συνεδρίαση αποσφράγισης των προσφορών. Σε διαφορετική περίπτωση, το CEDEFOP επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του.

5 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 7. Οι επαφές μεταξύ της αναθέτουσας αρχής (Cedefop) και των υποψηφίων απαγορεύονται καθ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εκτός από εξαιρετικές περιστάσεις και μόνο υπό τις ακόλουθες συνθήκες: 7.1 Πριν από την τελική προθεσμία υποβολής προσφορών: Κατόπιν αίτησης, η Υπηρεσία Προμηθειών του Cedefop μπορεί να παρέχει πρόσθετες πληροφορίες με μόνο σκοπό να διασαφηνίσει τη φύση της συγγραφής υποχρεώσεων. Τυχόν αίτημα για πρόσθετες πληροφορίες πρέπει να υποβάλλεται εγγράφως μέσω φαξ ( ) ή μέσω ). Οποιαδήποτε αίτηση για πρόσθετες πληροφορίες θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως το αργότερο έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο σημείο 8 παρακάτω. Αιτήματα που θα παραληφθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία δεν θα διεκπεραιώνονται. Προτού ζητήσετε συμπληρωματικές πληροφορίες, παρακαλείσθε να επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις στην ιστοσελίδα του Cedefop: Η αναθέτουσα αρχή μπορεί, με δική της πρωτοβουλία, να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τυχόν σφάλματα, ανακρίβειες, παραλείψεις ή οποιαδήποτε άλλη αβλεψία στο κείμενο της πρόσκλησης υποβολής προσφορών. Τυχόν πρόσθετες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ανωτέρω, θα δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Cedefop ( τoν οποίo καλείστε να επισκέπτεστε τακτικά ώστε να ενημερώνεστε για ενδεχόμενες αλλαγές. 7.2 Μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και πριν το άνοιγμα (αποσφράγιση προσφορών): Μετά την υποβολή προσφορών οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να επικοινωνούν με την αναθέτουσα αρχή (δηλ. το Cedefop) με δική τους πρωτοβουλία. Οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να τροποποιούν τις προσφορές τους, π.χ. να στέλνουν έγγραφα που δεν περιλαμβάνονταν στην προσφορά ή να συμπληρώνουν με νέα στοιχεία την προσφορά τους, διότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό του υποψηφίου. Όπως αναφέρεται και παρακάτω, εάν χρειαστεί το Cedefop θα επικοινωνήσει γραπτώς με τους υποψηφίους προκειμένου να ζητηθούν περαιτέρω διευκρινίσεις ή συμπληρωματικά έγγραφα. 7.3 Μετά το άνοιγμα των προσφορών: Σε αυτό το στάδιο, οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να επικοινωνούν με την αναθέτουσα αρχή (Cedefop). Εάν απαιτείται αποσαφήνιση ή εάν πρέπει να διορθωθούν προφανή λάθη στα τεύχη του διαγωνισμού το Cedefop θα επικοινωνήσει με τον προσφέροντα, αρκεί η εν λόγω επικοινωνία να μην οδηγήσει σε ουσιαστικές αλλαγές των όρων της υποβληθείσας προσφοράς.

6 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 Εάν χρειαστούν διευκρινίσεις όσον αφορά τα έγγραφα που προσκομίστηκαν σχετικά με τα κριτήρια μη αποκλεισμού και επιλογής ή αν πρέπει να διορθωθούν προφανείς αβλεψίες της προσφοράς, το Cedefop μπορεί να επικοινωνήσει γραπτώς με τους υποψηφίους προκειμένου να δοθούν ανάλογες διευκρινίσεις ή να υποβληθούν νέα έγγραφα υπό την προϋπόθεση ότι αυτό δεν οδηγεί σε τροποποίηση των όρων της προσφοράς. Τα παραπάνω ισχύουν και για πιθανή ανάγκη διευκρίνησης της οικονομικής προσφοράς, η οποία όμως δεν δύναται να τροποποιηθεί καθώς θα έχει ήδη ανακοινωθεί κατά τη δημόσια αποσφράγιση των προσφορών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να απαντήσουν στα αιτήματα για διευκρινίσεις εντός σύντομης προθεσμίας, όπως θα αναφέρεται στην αίτηση διευκρίνισης. 8. Χρονοδιάγραμμα: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ Καταληκτική ημερομηνία για αίτημα διευκρινίσεων προς το (Cedefop) 18/09/17 N/A Τελευταία ημερομηνία κατά την οποία επεξεργάζονται τα αιτήματα διευκρινίσεων από 20/09/17 N/A το Cedefop Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών (ιδιοχείρως) 27/09/17 17h00 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών (με ταχυδρομείο ή υπηρεσία ταχυμεταφοράς) 27/09/17 N/A Διάρκεια ισχύος των προσφορών 26/03/18 Αποσφράγιση προσφορών 11/10/17 11h00 Ημερομηνία υπογραφής συμβολαίου Δεκέμβριος 2017 Ν/Α 9. Οι προσφορές των υποψηφίων θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, πριν λήξει η περίοδος ισχύος, το Cedefop μπορεί να ζητήσει από τους υποψήφιους να παρατείνουν την προθεσμία για συγκεκριμένο αριθμό ημερών, οι οποίες δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις 40. Ο επιλεγείς υποψήφιος πρέπει να διατηρήσει την προσφορά του για μια περαιτέρω περίοδο 60 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης ότι η προσφορά του συνιστάται για την ανάθεση της σύμβασης. Η επιπλέον περίοδος των 60 ημερών προστίθεται στην αρχική περίοδο των 6 μηνών, ανεξάρτητα από την ημερομηνία κοινοποίησης. 10. Όλες οι δαπάνες που προκύπτουν από την εκπόνηση και υποβολή των προσφορών βαρύνουν τους υποψήφιους και δεν αποδίδονται. 11. Μέχρι τη στιγμή της υπογραφής, η αναθέτουσα αρχή μπορεί είτε να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό είτε να ακυρώσει τη διαδικασία ανάθεσης, χωρίς να υποχρεούται να αποζημιώσει τους υποψηφίους. Η απόφαση αυτή πρέπει να τεκμηριώνεται και να κοινοποιείται στους υποψηφίους.

7 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/ Η παρούσα πρόσκληση υποβολής προσφορών δεν δεσμεύει με κανέναν τρόπο το Cedefop. Οι συμβατικές υποχρεώσεις της αναθέτουσας αρχής αρχίζουν να ισχύουν μόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον επιτυχόντα προσφέροντα. 13. Η αξιολόγηση της προσφοράς σας και των πιθανών διευκρινίσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές της πρόσκλησης υποβολής προσφορών, συνεπάγεται την καταχώριση και την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (όπως, όνομα, διεύθυνση και βιογραφικό σημείωμα). Εκτός αν προσδιορίζεται διαφορετικά, τέτοια προσωπικά δεδομένα θα εξεταστούν από την υπηρεσία Οικονομικών και Προμηθειών του Cedefop αποκλειστικά και μόνον για τον σκοπό αυτό και σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 45/2001 σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τα όργανα και τους οργανισμούς της Κοινότητας και σχετικά με την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών. Λεπτομέρειες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν διατίθενται στη δήλωση περί απορρήτου στη διεύθυνση: Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν μπορούν να καταχωριστούν στο σύστημα έγκαιρου εντοπισμού και αποκλεισμού («EDES»), αν εμπίπτετε σε μία από τις περιπτώσεις που αναφέρονται στο άρθρο 106 του δημοσιονομικού κανονισμού 1. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. δήλωση περί προστασίας της ιδιωτικότητας στη διεύθυνση: Η προσφορά, αμέσως μόλις αποσφραγιστεί από το Cedefop, περιέρχεται στην κυριότητά του και χαρακτηρίζεται απόρρητη. 16. Θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα της παρούσας διαδικασίας σύναψης σύμβασης (απόφαση ανάθεσης) μόνο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ). Κατά την υποβολή της προσφοράς σας, οφείλετε να έχετε δώσει, μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας σας, έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ελέγχετε τη διεύθυνση αυτή τακτικά. Με εκτίμηση, Υπογραφή Μιχαήλ Χρηστίδης, Προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικών και Προμηθειών Head of Finance and Procurement 1 Κανονισμός (ΕΕ, Ευρατόμ) αριθ. 966/2012 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 25ης Οκτωβρίου 2012, σχετικά με τους δημοσιονομικούς κανόνες που εφαρμόζονται στον γενικό προϋπολογισμό της Ένωσης και την κατάργηση του κανονισμού (ΕΚ, Ευρατόμ) αριθ. 1605/2002 του Συμβουλίου (ΕΕ L 298 της , σ. 1), όπως τροποποιήθηκε.

8 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ CEDEFOP ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

9 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 Περιεχόμενα Εισαγωγή για το Cedefop 9 1. Γενικοι Οροι του Διαγωνισμου Αντικείμενο της Προκήρυξης Περιγραφή και Διάρκεια της Σύμβασης Χρονοδιάγραμμα και τόπος εκτέλεσης των εργασιών Διαίρεση σε παρτίδες Εναλλακτικές προσφορές Προϋπολογισμός της σύμβασης Κύριοι όροι χρηματοδότησης και πληρωμών Τεχνικεσ Προδιαγραφεσ Περιγραφή του κτιριακού συγκροτήματος του Cedefop Παραγγελία-Παράδοση Ειδικές πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό Κριτήρια Αποκλεισμού Κριτήρια Επιλογής Νομικό Καθεστώς Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό Συμμετοχή κοινοπραξιών Υπεργολαβία/Υπεργολάβοι Ανάθεση της Σύμβασης Οικονομική πρόταση Πληροφορίες για την παρουσίαση και το περιεχόμενο των προσφορών Φάκελος A Δικαιολογητικά Φάκελος Β Οικονομική πρόταση 19 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Προκήρυξη Σύμβασης (Διαγωνισμού) στην Επίσημη Εφημερίδα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - Σχέδιο Σύμβασης-Πλαισίου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ - Υπεύθυνη Δήλωση σχετικά με τα κριτήρια αποκλεισμού και κριτήρια επιλογής ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ - Έντυπο Νομικής Οντότητας ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε - Δελτίο Τραπεζικών Στοιχείων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ - Κατάλογος ελέγχου πληρότητας προσφοράς ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η - Ερωτηματολόγια 1 2

10 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ CEDEFOP Το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) είναι οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δημιουργήθηκε το 1975 με τριμερές διοικητικό συμβούλιο και παρέχει υπηρεσίες για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους κοινωνικούς εταίρους, καθώς και για τις συνδεδεμένες χώρες Νορβηγία και Ισλανδία. Οι δραστηριότητές του αφορούν επίσης τις υποψήφιες χώρες. Ως κέντρο αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, το Cedefop προσφέρει πληροφόρηση σε υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, ερευνητές και επαγγελματίες προκειμένου να μπορούν να κατανοούν καλύτερα τις εξελίξεις και να λαμβάνουν εμπεριστατωμένες αποφάσεις σχετικά με μελλοντικές δράσεις. Το Cedefop υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο να ενθαρρύνει, σε κοινοτικό επίπεδο, την προαγωγή και ανάπτυξη της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Τα κύρια καθήκοντα του Cedefop όπως ορίζονται στον ιδρυτικό κανονισμό του είναι: να συλλέγει επιλεγμένο υλικό τεκμηρίωσης και ανάλυσης δεδομένων να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και τον συντονισμό της έρευνας να αξιοποιεί και να διαδίδει χρήσιμες πληροφορίες να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει μια συντονισμένη προσέγγιση των ζητημάτων που αφορούν την ανάπτυξη της επαγγελματικής κατάρτισης να αποτελεί φόρουμ συζήτησης για ένα ευρύ και πολύμορφο κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cedefop επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο:

11 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Με την υποβολή της προσφοράς θεωρείται ότι ο υποψήφιος Ανάδοχος αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους και προϋποθέσεις που ορίζονται στην παρούσα πρόσκληση, στη συγγραφή υποχρεώσεων και στο σχέδιο σύμβασης, ανεξαρτήτως των όρων πώλησης του και των όρων επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Εάν κριθεί απαραίτητο, μπορεί να ζητηθούν διευκρινίσεις από τον υποψήφιο καθ όλη τη διάρκεια της φάσης υποβολής προσφορών - σημείο 7 της πρόσκλησης υποβολής προσφορών. Οι υποψήφιοι αναμένεται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφωθούν με όλες τις οδηγίες, τα έντυπα, τις διατάξεις των συμβάσεων και τις προδιαγραφές που περιέχονται στο τεύχος τους διαγωνισμού. Η μη υποβολή οικονομικής πρότασης που περιέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και τεκμηρίωση μπορεί να οδηγήσει στην απόρριψη της προσφοράς Αντικείμενο της Προκήρυξης Οι προδιαγραφές και απαιτήσεις του παρόντος εγγράφου συνιστούν πρόσκληση υποβολής προσφορών στα πλαίσια ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου που θα αναλάβει την τροφοδοσία σε πετρέλαιο θέρμανσης για τις ανάγκες του Cedefop Περιγραφή και Διάρκεια της Σύμβασης Ο Ανάδοχος θα υπογράψει σύμβαση-πλαίσιο προμηθειών με το Cedefop στην αγγλική γλώσσα (βλέπε σχέδιο/δείγμα Παράρτημα Β). Η υλοποίηση της σύμβασης-πλαισίου θα γίνεται με δελτία παραγγελίας, που θα αποτελούν συμπληρωματικές συμβάσεις που προσαρτώνται και διέπονται από τη σύμβαση-πλαίσιο, κάθε φορά που θα χρειάζεται το Cedefop πετρέλαιο θέρμανσης. Με βάση την εμπειρία του Κέντρου τα τελευταία χρόνια, κάθε παραγγελία αναμένεται να καλύπτει ποσότητες μεταξύ Λίτρων, για την περίοδο Φθινόπωρο έως Άνοιξη. Η σύμβαση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία υπογραφής της από το τελευταίο συμβαλλόμενο μέρος, και ισχύει για περίοδο 1 έτους, ενώ μπορεί να ανανεωθεί έως τρεις (3) φορές, εκάστοτε για πρόσθετη περίοδο ενός έτους, καλύπτοντας συνολική περίοδο (4) ετών ( ). Εκτιμώμενη ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης είναι ο Δεκέμβριος Χρονοδιάγραμμα και τόπος εκτέλεσης των εργασιών Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνεται στις εγκαταστάσεις του Cedefop, Ευρώπης 123, 57001, Πυλαία, Θεσσαλονίκη. Ο Ανάδοχος θα πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες τροφοδοσίας πετρελαίου μεταξύ 8:00 και 17:00 καθημερινά, Δευτέρα ως Παρασκευή Διαίρεση σε παρτίδες Η παρούσα πρόσκληση υποβολής προσφορών δεν διαιρείται σε παρτίδες.

12 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/ Εναλλακτικές προσφορές Οι υποβάλλοντες προσφορά δεν μπορούν να προτείνουν εναλλακτικές λύσεις από ότι ορίζεται στις τεχνικές προδιαγραφές Προϋπολογισμός της σύμβασης Το μέγιστο όριο της συνολικής εκτιμώμενης δαπάνης είναι της τάξεως των ,00 EUR για όλο το διάστημα των τεσσάρων (4) ετών (μέγιστης) διάρκειας της σύμβασης. Η εκτιμωμένη ποσότητα της προμήθειας ανέρχεται σε λίτρα ετησίως περίπου, ήτοι 180,000 λίτρα τα 4 χρόνια. Εκτιμώμενες παραδόσεις ανά έτος είναι κατά μέσο όρο 6, αναλόγως των καιρικών συνθηκών και της χωρητικότητας των βυτίων του Αναδόχου. Το παραπάνω ποσό αποτελεί εκτίμηση και το Cedefop δεν δεσμεύεται για την υλοποίηση παραγγελιών συγκεκριμένου ύψους με τον Ανάδοχο. Σε περίπτωση που η συνολική προϋπολογισθείσα αξία του συμβολαίου καταναλωθεί νωρίτερα από την αρχικά προβλεπόμενη διάρκεια, λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων, το Cedefop διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει τη διεξαγωγή «διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση» με τον υφιστάμενο ανάδοχο, προκειμένου να αυξήσει έως και 50% το μέγιστο ποσό που αναφέρεται ανωτέρω (Άρθρο 134(ε) των Κανόνων Εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ, Ευρατόμ) αριθ. 966/2012 για τον Δημοσιονομικό Κανονισμό Κύριοι όροι χρηματοδότησης και πληρωμών Οι πληρωμές γίνονται εντός 30 ημερών από την υποβολή των τιμολογίων και σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης (Παράρτημα Β)-δελτίο παραγγελίας.

13 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Στο τμήμα αυτό της προκήρυξης καθορίζονται οι τεχνικές προδιαγραφές και οι ειδικοί τεχνικοί όροι του διαγωνισμού Περιγραφή του κτιριακού συγκροτήματος του Cedefop Διεύθυνση Τοποθεσία Το κτίριο του Cedefop βρίσκεται στην οδό Ευρώπης 123 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, σε υπαίθριο περιβάλλοντα χώρο (αστικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης) Περιγραφή χώρων- Συνολική επιφάνεια Το κτίριο του Cedefop βρίσκεται σε ένα οικόπεδο έκτασης m 2. Το οικόπεδο έχει κλίση περίπου 12%. Η πραγματοποιούμενη δόμηση είναι 9500 m 2 και η κάλυψη είναι περίπου 3600 m 2 (30% του οικοπέδου ). Το Cedefop διαθέτει δύο δεξαμενές πετρελαίου, χωρητικότητας λίτρων η κάθε μία, η τροφοδοσία των οποίων γίνεται από τον πίσω αύλειο χώρο χρησιμοποιώντας σωλήνα μήκους περίπου 20μ Παραγγελία-Παράδοση Δύο ημέρες πριν από την ημέρα παράδοσης του πετρελαίου θέρμανσης, το Cedefop θα στέλνει στον Ανάδοχο με φαξ ή με το δελτίο παραγγελίας (Order Form) το οποίο θα αναγράφει μόνο την ποσότητα του πετρελαίου θέρμανσης που επιθυμεί να παραλάβει την μεθεπόμενη ημέρα. Το δελτίο αυτό θα πρέπει να υπογραφεί και από τα 2 συμβαλλόμενα μέρη πριν από την παράδοση. Ο Ανάδοχος θα πρέπει μετά την παράδοση του πετρελαίου και αμέσως μόλις λάβει την μέση τιμή χονδρικής για την ημέρα παράδοσης από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης να την κοινοποιήσει με φαξ ή με στο Cedefop προκειμένου να υπολογιστεί το τελικό κόστος της παραγγελίας που ήδη έχει εκτελεστεί. Μετά από αυτήν την ανταλλαγή θα εκδίδεται το τιμολόγιο Ποιότητα Το πετρέλαιο θέρμανσης, τόσο το καύσιμο όσο και τα μέσα διανομής των αναδόχων θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις διατάξεις των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων, όπως ισχύουν κατά την ημέρα δημοσίευσης του Διαγωνισμού, καθώς και όπως αυτές θα επικαιροποιηθούν κατά τη διάρκεια ισχύος της Σύμβασης που θα προκύψει: i. Την Κ.Υ.Α. 467/2002/03 (ΦΕΚ 1531 Β / ): «Προδιαγραφές και μέθοδοι ελέγχου του πετρελαίου θέρμανσης» ii. Την Κ.Υ.Α. 468// Διορθ. Σφαλμ. στο ΦΕΚ-1630 Β/03): «Διαδικασίες χρωματισμού και ιχνηθέτησης πετρελαίου θέρμανσης». iii. Την K.Y.A. Α8/48012/5053/12 (ΦΕΚ 3052 Β/ ): «Χορήγηση αδειών κυκλοφορίας βυτιοφόρων φορτηγών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης σε ) και λοιπές διατάξεις.» (Αφορά μόνο τις μεταφορές πετρελαίου θέρμανσης με ΙΧ βυτιοφόρα).

14 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 Το Cedefop διατηρεί το δικαίωμα να στείλει δείγματα προς ανάλυση στο Χημείο του Κράτους. Το Cedefop δεν θα ενημερώνει τον Ανάδοχο για την αποστολή δειγμάτων στο Χημείο του Κράτους, το δείγμα όμως θα λαμβάνεται την ώρα της παράδοσης παρουσία του εντεταλμένου προσωπικού του Αναδόχου. Σε περίπτωση που παρατηρηθούν παρεκκλίσεις από τις προδιαγραφές που περιγράφονται στην προαναφερόμενη νομοθεσία, το Cedefop δύναται να μην προβεί στην πληρωμή του σχετικού τιμολογίου αφού ενημερώσει τον Ανάδοχο για τα αποτελέσματα της ανάλυσης καθώς επίσης και να απαιτήσει αποζημίωση σε περίπτωση που προκληθεί φθορά στις υποδομές του.

15 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 3. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό αυτό έχουν μόνο οι υποψήφιοι (προσφέροντες) οι οποίοι είναι σε θέση να υπογράψουν την «Υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τα κριτήρια αποκλεισμού και τα κριτήρια επιλογής» στο Παράρτημα Γ. Ως εκ τούτου, όλοι οι υποψήφιοι (προσφέροντες), όλα τα μέλη τυχόν κοινοπραξίας καθώς και όλοι οι τυχόν υπεργολάβοι (σύμφωνα με το σημείο 4.2) θα πρέπει να προσκομίσουν την υπεύθυνη δήλωση στο Παράρτημα Γ κατάλληλα υπογεγραμμένη και χρονολογημένη Κριτήρια Αποκλεισμού Ο σκοπός των κριτηρίων αποκλεισμού είναι να καθοριστεί εάν ένας οικονομικός φορέας/προσφέρων μπορεί να συμμετάσχει στη διαδικασία προμήθειας ή να του ανατεθεί η σύμβαση. Τα κριτήρια αποκλεισμού θα αξιολογούνται για κάθε εταιρεία ξεχωριστά. Σε περίπτωση σύστασης για ανάθεση της σύμβασης, ο προσφέρων πρέπει να προσκομίσει τα απαιτούμενα αποδεικτικά στοιχεία, όπως αναφέρεται στο παράρτημα Γ (τελευταία σελίδα) Κριτήρια Επιλογής Ο υποψήφιος πρέπει να προσκομίσει τεκμήρια της οικονομικής, χρηματοοικονομικής, τεχνικής και επαγγελματικής του ικανότητας να εκτελέσει τη σύμβαση Οικονομική και χρηματοοικονομική ικανότητα Ο υποψήφιος (προσφέρων) πρέπει να βρίσκεται σε σταθερή οικονομική κατάσταση και να διαθέτει την οικονομική και χρηματοοικονομική ικανότητα να εκτελέσει τη σύμβαση. Απαίτηση: Ο μέσος ετήσιος κύκλος εργασιών του προσφέροντα για τα τελευταία τρία (3) οικονομικά έτη που έχουν περαιωθεί και για συναφείς υπηρεσίες με αυτές που περιγράφονται στον διαγωνισμό θα πρέπει να είναι τουλάχιστον Ευρώ. Ως τεκμήριο της οικονομικής και χρηματοοικονομικής ικανότητας πρέπει να υποβληθεί συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη η Δήλωση ερωτηματολόγιο Νο. 2 του Παραρτήματος Η που αφορά στον κύκλο εργασιών του προσφέροντα για κάθε ένα από τα 3 (τρία) τελευταία περαιωμένα οικονομικά έτη στον τομέα παροχής πετρελαίου θέρμανσης. Σε περίπτωση κοινοπραξίας ή υπεργολαβίας κάθε μέλος της κοινοπραξίας και όλοι οι υπεργολάβοι (σύμφωνα με τα σημεία 4.1 και 4.2 παρακάτω) θα πρέπει να προσκομίσουν την αντίστοιχη δήλωση-ερωτηματολόγιο Νο 2 του Παραρτήματος Η, η αξιολόγηση όμως για την απαίτηση του κύκλου εργασιών των Ευρώ γίνεται στο σύνολο της κοινοπραξίας ή του υποψηφίου/προσφέροντα με τους τυχόν υπεργολάβους.

16 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 Μόνο σε περίπτωση ανάθεσης της Σύμβασης ο υποψήφιος ανάδοχος (κοινοπραξία) θα κληθεί να προσκομίσει οικονομικά στοιχεία ελεγμένα από ορκωτό λογιστή ή άλλο φορέα εφόσον αυτό προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Εάν για κάποιο λόγο ο νικητής (ή οποιοδήποτε μέλος της κοινοπραξίας ή υπεργολάβος) δεν είναι σε θέση να παράσχει ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω έγγραφα, θα πρέπει να αιτιολογήσει τη μη παροχή αυτών και μπορεί να αποδείξει την οικονομική και χρηματοοικονομική του ικανότητα από οποιοδήποτε άλλο έγγραφο εφόσον το Cedefop κρίνει κατάλληλο. Το Cedefop διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που θα του επιτρέπει να πιστοποιήσει την οικονομική και χρηματοοικονομική ικανότητα του προσφέροντος Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα Ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει την τεχνική και επαγγελματική ικανότητα να εκτελέσει τη σύμβαση. Ως τεκμήρια της τεχνικής και επαγγελματικής ικανότητας πρέπει να προσκομισθούν τα ακόλουθα έγγραφα: 1) η εγγραφή στο σχετικό επαγγελματικό μητρώο, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα εθνική νομοθεσία η άδεια λειτουργίας της επιχείρησης, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα εθνική νομοθεσία 3.3. Νομικό Καθεστώς Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της υποβολής κοινής προσφοράς (βλέπε σημείο 4.1) ως κοινοπραξία/ένωση ή την υποβολή προσφοράς ως μοναδικού προσφέροντος, και στις δύο περιπτώσεις με τη δυνατότητα να έχουν έναν ή περισσότερους υπεργολάβους (βλ. 4.2). Όποιος τύπος προσφοράς έχει επιλεγεί, η προσφορά πρέπει να καθορίζει το νομικό καθεστώς και το ρόλο κάθε νομικής οντότητας στην προτεινόμενη προσφορά (βλέπε επίσης 5ο εδάφιο του σημείου 4.1 ). Ο προσφέρων πρέπει να ταυτοποιείται με σαφήνεια και πρέπει να συμπληρώσει το Ερωτηματολόγιο 1 που παρατίθεται στο Παράρτημα Η. Στο ίδιο ερωτηματολόγιο, κάθε υποψήφιος προσφέρων (και κάθε μέλος της ομάδας σε περίπτωση κοινής προσφοράς) πρέπει να δηλώσει εάν είναι μικρού ή μεσαίου μεγέθους επιχείρηση σύμφωνα με τη σύσταση 2003/361 /ΕΚ της Επιτροπής, η οποία βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: Οι υποψήφιοι καλούνται επίσης να συμπληρώσουν το έντυπο νομικού προσώπου που παρατίθεται στο Παράρτημα Δ, και να προσκομίσουν όλα τα έγγραφα που αναφέρονται στο έντυπο. Το Έντυπο Νομικής Οντότητας πρέπει να συμπληρώνεται και να υπογράφεται από τον εξουσιοδοτημένο-ους να υπογράψει/ουν την σύμβαση σε περίπτωση ανάθεσης εκπρόσωπο του προσφέροντος (ο οποίος υπογράφει τη συνοδευτική επιστολή σύμφωνα με το σημείο 4 της Πρόσκλησης υποβολής προσφορών), Το Έντυπο Νομικής Οντότητας δεν πρέπει να υποβληθεί από υπεργολάβους (εάν υπάρχουν).

17 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 4. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες υποβολής προσφορών του Cedefop έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις φυσικών ή/και νομικών προσώπων (κοινοπραξίες) που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Συνθηκών. Περιλαμβάνονται όλοι οι οικονομικοί φορείς που είναι εγγεγραμμένοι στην ΕΕ και όλοι οι πολίτες της ΕΕ. Σύμφωνα με το άρθρο 119 του γενικού δημοσιονομικού κανονισμού, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα τρίτων χωρών που έχουν επικυρώσει συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων υπό τους όρους που καθορίζονται στην εν λόγω συμφωνία. Ως εκ τούτου, το Cedefop μπορεί να δεχθεί προσφορές και να υπογράψει συμβάσεις με υποψήφιους από 36 χώρες: τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ, 3 χώρες μέλη του ΕΟΧ (Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Ισλανδία) και 5 χώρες ΣΣΣ (ΠΓΔΜ, Αλβανία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Βοσνία- Ερζεγοβίνη). Οι διαδικασίες προμηθειών (διαγωνισμού) του Cedefop δεν είναι ανοικτές σε υποψήφιους χωρών της Σ.Δ.Σ. Κάθε υποψήφιος συμμετέχει στο διαγωνισμό με μία μόνο προσφορά. Εφόσον ο υποψήφιος, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, υποβάλλει ατομικά προσφορά, δεν δύναται να συμμετάσχει στο διαγωνισμό ως μέλος ένωσης προμηθευτών ή κοινοπραξίας. Στην τελευταία αυτή περίπτωση θεωρείται ότι έχουν υποβληθεί παραπάνω από μία προσφορές και απορρίπτονται στο σύνολο τους ως απαράδεκτες Συμμετοχή κοινοπραξιών Ομάδες προμηθευτών (ή κοινοπραξίες), ανεξάρτητα από τη νομική οντότητά τους, μπορούν να υποβάλλουν προσφορές υπό την προϋπόθεση ότι συμμορφώνονται με τους κανόνες περί ανταγωνισμού. Οι ομάδες αυτές (ή κοινοπραξίες) πρέπει να ορίζουν την επικεφαλής εταιρεία και επίσης να προσκομίζουν αντίγραφο του εγγράφου που εξουσιοδοτεί τη συγκεκριμένη εταιρεία να υποβάλει προσφορά. Επιπλέον, κάθε μέλος της κοινοπραξίας πρέπει να προσκομίζει τα απαιτούμενα αποδεικτικά μέσα ως προς τα κριτήρια αποκλεισμού και επιλογής. Όσον αφορά τα κριτήρια επιλογής που αφορούν την τεχνική και επαγγελματική ικανότητα, τα αποδεικτικά μέσα που προσκομίζει κάθε μέλος της κοινοπραξίας θα ελέγχονται προκειμένου να διαπιστώνεται ότι η κοινοπραξία πληροί τα κριτήρια στο σύνολό τους. Εφόσον ανατεθεί, η σύμβαση υπογράφεται από την εταιρεία ή το πρόσωπο που ηγείται του έργου και που είναι, έναντι του Cedefop, ο μόνος υπεύθυνος από τους συμβαλλόμενους για την εκτέλεση της σύμβασης. Προσφορές από κοινοπραξίες εταιριών, πρέπει να προσδιορίζουν τον ρόλο, τα προσόντα και την εμπειρία του κάθε μέλους Υπεργολαβία/Υπεργολάβοι Τυχόν υπεργολαβίες/υπεργολάβοι πρέπει να λαμβάνουν έγκριση από το Cedefop, είτε μέσω της αποδοχής της προσφοράς του υποψηφίου είτε, εφόσον αυτό προτείνεται από τον Ανάδοχο μετά την υπογραφή της σύμβασης, εγγράφως με ανταλλαγή επιστολών. Οι υπεργολαβίες/υπεργολάβοι θα γίνονται αποδεκτοί μόνο όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο και δεν οδηγεί σε στρέβλωση του ανταγωνισμού. Εφόσον ανατεθεί, η σύμβαση υπογράφεται

18 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 από τον υποψήφιο ο οποίος είναι, έναντι του Cedefop, ο μοναδικός υπεύθυνος για την εκτέλεση της σύμβασης. Ο υποψήφιος πρέπει να δηλώνει με σαφήνεια ποιά τμήματα του έργου θα ανατεθούν σε υπεργολάβους, καθώς και την ταυτότητα όλων των υπεργολάβων, οι οποίοι αναλαμβάνουν μέρος του έργου που αντιστοιχεί σε ποσοστό υψηλότερο του 20% της αξίας του συνολικού έργου. Όλοι οι υπεργολάβοι πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά μέσα που απαιτούνται βάσει των κριτηρίων αποκλεισμού και επιλογής. Όπου δεν αναφέρονται υπεργολάβοι, το έργο θεωρείται ως εκτελούμενο απευθείας από τον υποβάλλοντα την προσφορά.

19 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 5. ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Μόνο οι προσφορές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των κριτηρίων μη αποκλεισμού και επιλογής αξιολογούνται ως προς την τιμή. Η ανάθεση της σύμβασης θα γίνει στον υποψήφιο εκείνο ο οποίος προσέφερε τη μεγαλύτερη έκπτωση Οικονομική πρόταση Ο υποψήφιος θα πρέπει να συμπληρώσει τον παρακάτω πίνακα οικονομικής προσφοράς: Είδος Ποσοστό έκπτωσης στη μέση, ημερήσια τιμή χονδρικής της Νομαρχίας προ ΦΠΑ με 3 δεκαδικά ψηφία όλα διαφορετικά μεταξύ τους Πετρέλαιο θέρμανσης (έκπτωση ανά κυβικό μέτρο) Η οικονομική πρόταση πρέπει να αναφέρει την σταθερή έκπτωση που θα εφαρμόζεται σε όλες τις παραγγελίες καθ όλη τη διάρκεια της Σύμβασης ( ). Η έκπτωση δίνεται σε ποσοστό επί τοις εκατό (%) και με υποχρεωτικά 3 δεκαδικά ψηφία στην τιμή προ ΦΠΑ του πετρελαίου θέρμανσης. Προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα να δώσουν 2 ή περισσότεροι υποψήφιοι την ίδια έκπτωση, τα 3 δεκαδικά ψηφία θα πρέπει να είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους. Πληροφορίες σχετικά με την έκπτωση Η προτεινόμενη έκπτωση πρέπει να είναι σταθερή και δεν υπόκειται σε αναθεώρηση για τη συνολική διάρκεια της Σύμβασης ( έτη). Η έκπτωση δίνεται σε ποσοστό επί τοις εκατό (%) και με υποχρεωτικά 3 δεκαδικά ψηφία στην τιμή προ ΦΠΑ του πετρελαίου θέρμανσης. Η αρχική τιμή προ ΦΠΑ του πετρελαίου θέρμανσης θα είναι η εκάστοτε μέση τιμή χονδρικής όπως ορίζεται καθημερινά από την Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Βάσει των άρθρων 3 και 4 του Πρωτοκόλλου περί Προνομίων και Ασυλιών των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, το Cedefop απαλλάσσεται από κάθε είδους επιβαρύνσεις, φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του φόρου προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ). Το ποσοστό του ΦΠΑ πρέπει να αναφέρεται χωριστά, καθότι, βάσει της Σύμβασης Έδρας μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Cedefop ο ΦΠΑ καταβάλλεται στον προμηθευτή κατά την πληρωμή του τιμολογίου 2 και επιστρέφεται αργότερα στο Cedefop κατόπιν σχετικού του αιτήματος προς στις αρμόδιες αρχές. 2 Σημ.: Σε περίπτωση ανάθεσης, το τιμολόγιο θα συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ, που καταβάλλεται από το Cedefop και αργότερα επιστρέφεται από το κράτος σύμφωνα με το άρθρο. 3.3 της Σύμβασης έδρας (νόμος 2337/95).

20 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 6. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι υποψήφιοι να παρουσιάζουν τις προσφορές τους με τη σωστή μορφή και να προσκομίζουν όλα τα έγγραφα που είναι απαραίτητα για την αξιολόγηση των προσφορών από την επιτροπή αξιολόγησης. Οι υποψήφιοι πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις οδηγίες που παρατίθενται στα σημεία 2, 3, 4 και 5 της επιστολής πρόσκλησης για τον παρόντα διαγωνισμό. Λεπτομέρειες για τα απαιτούμενα έγγραφα δίνονται επίσης στη συνέχεια Φάκελος A Δικαιολογητικά Ένα πρωτότυπο και ένα αντίγραφο των εξής δικαιολογητικών μια διαβιβαστική επιστολή υπογεγραμμένη από τον/τους εξουσιοδοτημένο-ους να υπογράψει/ουν την σύμβαση σε περίπτωση ανάθεσης δήλωση περί κριτηρίων αποκλεισμού και κριτηρίων επιλογής όπως απαιτείται στο σημείο 3.1 και σύμφωνα με το πρότυπο εγγράφου που παρατίθεται στο Παράρτημα Γ όλα τα έγγραφα που αφορούν τα κριτήρια επιλογής όπως απαιτούνται στο σημείο 3.2 και στα ερωτηματολόγια 1 έως 2 του Παραρτήματος Η έντυπο νομικής οντότητας και έντυπο τραπεζικών στοιχείων όπως απαιτούνται στο σημείο 3.3 και παρατίθενται στα Παραρτήματα Δ και Ε ο κατάλογος ελέγχου πληρότητας (της προσφοράς) συμπληρωμένος (Παράρτημα Ζ) 6.2. Φάκελος Β Οικονομική πρόταση Ένα υπογεγραμμένο πρωτότυπο αντίτυπο και τρία αντίγραφα του ακόλουθου εγγράφου: οικονομική πρόταση με όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται σύμφωνα με το σημείο 5.1 και συμπληρωμένο τον πίνακα οικονομικής προσφοράς.

21 AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε. (διατίθεται σε ξεχωριστό αρχείο.pdf)

22 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ B ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ-ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ (διατίθεται σε ξεχωριστό αρχείο.pdf στην αγγλική γλώσσα)

23 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (διατίθεται σε ξεχωριστό αρχείο.doc)

24 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΕΝΤΥΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ Το έντυπο νομικής οντότητας ανάλογα με την εθνικότητα και την νομική οντότητα του υποψηφίου μπορείτε να το κατεβάσετε από την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση. _entities_en.cfm Να συμπληρωθεί από τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του υποψηφίου (δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί για υπεργολάβους).

25 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Το έντυπο τραπεζικών στοιχείων μπορείτε να το κατεβάσετε από την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση. ial_id_fr.cfm Να συμπληρωθεί από τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του υποψηφίου (δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί για υπεργολάβους). Στο πεδίο του εντύπου «Παρατηρήσεις» παρακαλείσθε το προσθέσετε τον κωδικό BIC (Bank Identification Code) της τράπεζας.

26 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΔΙΑ Ο κατάλογος ελέγχου πρέπει να χρησιμοποιείται προκειμένου να διασφαλίζεται ότι έχουν προσκομιστεί όλα τα έγγραφα του διαγωνισμού και με τον προβλεπόμενο τρόπο. Ο παρών κατάλογος ελέγχου πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά σας. Υποχρεωτικά έγγραφα που περιλαμβάνονται στην προσφορά Ο φάκελος A περιέχει ένα πρωτότυπο και ένα αντίγραφο του: Παρόντος καταλόγου ελέγχου Υπογεγραμμένου διαβιβαστικού Υπογεγραμμένης δήλωσης περί κριτηρίων αποκλεισμού (εάν συντρέχει περίπτωση, και κοινοπραξιών και υπεργολάβων) Εγγράφων σχετικών με κριτήρια επιλογής (εάν συντρέχει περίπτωση, και κοινοπραξιών και υπεργολάβων) Εντύπου νομικής οντότητας και των απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων Υπογεγραμμένου δελτίου τραπεζικών στοιχείων Ο φάκελος Β περιέχει ένα πρωτότυπο και τρία αντίγραφα της: Σχετική παράγραφος Περιλαμβάνεται Ναι Όχι Παράρτημα Ζ Σημείο 5 της πρόσκλησης, 6.1 3, 3.1 & Παράρτημα Γ 3.2 & Παράρτημα Η 3.3 & Παράρτημα Δ Παράρτημα Ε Εάν το έγγραφο δεν προσκομίζεται, αναφέρετε τον λόγο Οικονομικής πρότασης 5.1 Πρέπει επίσης να διασφαλίζετε ότι: η προσφορά σας συντάσσεται σε μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. η οικονομική πρόταση της προσφοράς είναι απολύτως ευανάγνωστη και υπογράφεται από τον υποψήφιο ή εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του. η προσφορά σας υποβάλλεται σύμφωνα με το σύστημα των φακέλων, όπως ορίζεται στο σημείο 3 (σελ. 2) της πρόσκλησης. ο εξωτερικός φάκελος φέρει τις πληροφορίες που ορίζονται στο σημείο 3 (σελ. 2) της πρόσκλησης.

27 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 1-2 (διατίθεται σε ξεχωριστό αρχείο.doc)

28 EE/S S150 08/08/ EL Oργανισμοί - Προμήθειες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για το κτίριο του Cedefop 2017/S Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή I.1) Επωνυμία και διευθύνσεις Cedefop Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης Ευρώπης 123, ΤΘ Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΔΑ Αρμόδιος για πληροφορίες: Γλυκερία Μπαχαρίδου Τηλέφωνο: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: c4t-services@cedefop.europa.eu Φαξ: Κωδικός NUTS: EL522 Διεύθυνση(-εις) στο διαδίκτυο: Γενική διεύθυνση: Διεύθυνση του προφίλ αγοραστή: I.2) I.3) I.4) I.5) Από κοινού διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης Επικοινωνία Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα για απεριόριστη, πλήρη, άμεση και δωρεάν πρόσβαση στη διεύθυνση: Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες από η προαναφερθείσα διεύθυνση Οι προσφορές ή οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να υποβάλλονται στην προαναφερθείσα διεύθυνση Είδος της αναθέτουσας αρχής Ευρωπαϊκό θεσμικό όργανο/οργανισμός ή διεθνής οργανισμός Κύρια δραστηριότητα Εκπαίδευση Τμήμα II: Αντικείμενο II.1) Εύρος της σύμβασης II.1.1) II.1.2) II.1.3) Τίτλος: Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για το κτίριο του Cedefop. Αριθμός αναφοράς: AO/DRS/KZIOG/HeatingOil/004/17. Κωδικός κύριου λεξιλογίου CPV Είδος σύμβασης Αγαθά 08/08/2017 S150 Oργανισμοί - Προμήθειες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1 / 5

29 EE/S S150 08/08/ EL Oργανισμοί - Προμήθειες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία 2 / 5 II.1.4) II.1.5) II.1.6) II.2) II.2.1) II.2.2) II.2.3) II.2.4) II.2.5) II.2.6) II.2.7) II.2.10) II.2.11) II.2.12) Σύντομη περιγραφή: Οι προδιαγραφές και απαιτήσεις του παρόντος εγγράφου συνιστούν πρόσκληση υποβολής προσφορών στα πλαίσια ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την τροφοδοσία σε πετρέλαιο θέρμανσης για τις ανάγκες του Cedefop. Εκτιμώμενη συνολική αξία Αξία χωρίς ΦΠΑ: EUR Πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα Η παρούσα σύμβαση υποδιαιρείται σε τμήματα: όχι Περιγραφή Τίτλος: Επιπλέον κωδικός(-οί) CPV Τόπος εκτέλεσης Κωδικός NUTS: EL522 Κύριος τόπος ή τοποθεσία εκτέλεσης: Στις εγκαταστάσεις του Cedefop. Περιγραφή της σύμβασης: Το μέγιστο όριο της συνολικής εκτιμώμενης δαπάνης είναι της τάξεως των EUR για όλο το διάστημα των 4 ετών (μέγιστης) διάρκειας της σύμβασης. Η εκτιμωμένη ποσότητα της προμήθειας ανέρχεται σε λίτρα ετησίως περίπου, ήτοι λίτρα για το διάστημα των 4 ετών. Εκτιμώμενες παραδόσεις ανά έτος είναι κατά μέσο όρο 6, αναλόγως των καιρικών συνθηκών και της χωρητικότητας των βυτίων του αναδόχου. Το παραπάνω ποσό αποτελεί εκτίμηση και το Cedefop δεν δεσμεύεται για την υλοποίηση παραγγελιών συγκεκριμένου ύψους με τον ανάδοχο. Σε περίπτωση που η συνολική προϋπολογισθείσα αξία του συμβολαίου καταναλωθεί νωρίτερα από την αρχικά προβλεπόμενη διάρκεια, λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων, το Cedefop διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει τη διεξαγωγή «διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση» με τον υφιστάμενο ανάδοχο, προκειμένου να αυξήσει έως και 50 % το μέγιστο ποσό που αναφέρεται ανωτέρω [Άρθρο 134 παράγραφος ε) των Κανόνων Εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ, Ευρατόμ)] αριθ. 966/2012 για τον Δημοσιονομικό Κανονισμό. Κριτήρια ανάθεσης Τα κριτήρια που αναφέρονται κατωτέρω Τιμή Εκτιμώμενη αξία Διάρκεια σύμβασης, συμφωνίας-πλαίσιο ή δυναμικού συστήματος αγορών Διάρκεια σε μήνες: 12 Η παρούσα σύμβαση υπόκειται σε παράταση: ναι Περιγραφή παρατάσεων: Η σύμβαση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία υπογραφής της από το τελευταίο συμβαλλόμενο μέρος, και ισχύει για περίοδο 1 έτους, ενώ μπορεί να ανανεωθεί έως 3 φορές, εκάστοτε για πρόσθετη περίοδο ενός έτους, καλύπτοντας συνολική περίοδο (4) ετών ( ). Πληροφορίες σχετικά με εναλλακτικές προσφορές Θα γίνουν δεκτές εναλλακτικές προσφορές: όχι Πληροφορίες σχετικά με δικαιώματα προαίρεσης Δικαιώματα προαίρεσης: όχι Πληροφορίες σχετικά με ηλεκτρονικούς καταλόγους 08/08/2017 S150 Oργανισμοί - Προμήθειες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2 / 5

30 EE/S S150 08/08/ EL Oργανισμοί - Προμήθειες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία 3 / 5 II.2.13) II.2.14) Πληροφορίες σχετικά με τα Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Η σύμβαση σχετίζεται με έργο ή/και πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από τα Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: όχι Συμπληρωματικές πληροφορίες Τμήμα III: Νομικές, οικονομικές, χρηματοοικονομικές και τεχνικές πληροφορίες III.1) Προϋποθέσεις συμμετοχής III.1.1) III.1.2) III.1.3) III.1.5) III.2) III.2.2) III.2.3) Άδεια άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων για την εγγραφή σε επαγγελματικό ή εμπορικό μητρώο Κατάλογος και σύντομη περιγραφή των όρων: Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό αυτό έχουν μόνο οι υποψήφιοι (προσφέροντες) οι οποίοι είναι σε θέση να υπογράψουν την «υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τα κριτήρια αποκλεισμού και τα κριτήρια επιλογής» στο παράρτημα Γ των εγγράφων του διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, όλοι οι υποψήφιοι (προσφέροντες), όλα τα μέλη τυχόν κοινοπραξίας καθώς και όλοι οι τυχόν υπεργολάβοι (σύμφωνα με το σημείο 4.2 των εγγράφων του διαγωνισμού) θα πρέπει να προσκομίσουν την υπεύθυνη δήλωση στο παράρτημα Γ κατάλληλα υπογεγραμμένη και χρονολογημένη. Ομάδες προμηθευτών (ή κοινοπραξίες), ανεξάρτητα από τη νομική οντότητά τους, μπορούν να υποβάλλουν προσφορές υπό την προϋπόθεση ότι συμμορφώνονται με τους κανόνες περί ανταγωνισμού. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα έγγραφα του διαγωνισμού. Τυχόν υπεργολαβίες/υπεργολάβοι πρέπει να λαμβάνουν έγκριση από το Cedefop, είτε μέσω της αποδοχής της προσφοράς του υποψηφίου είτε, εφόσον αυτό προτείνεται από τον ανάδοχο μετά την υπογραφή της σύμβασης, εγγράφως με ανταλλαγή επιστολών. Εφόσον ανατεθεί, η σύμβαση υπογράφεται από την εταιρεία ή το πρόσωπο που ηγείται του έργου και που είναι, έναντι του Cedefop, ο μόνος υπεύθυνος από τους συμβαλλόμενους για την εκτέλεση της σύμβασης. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα έγγραφα του διαγωνισμού. Οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια Κριτήρια επιλογής όπως ορίζονται στα έγγραφα της σύμβασης Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα Κριτήρια επιλογής όπως ορίζονται στα έγγραφα της σύμβασης Πληροφορίες για ανατιθέμενες κατ αποκλειστικότητα συμβάσεις Όροι που αφορούν τη σύμβαση Όροι εκτέλεσης της σύμβασης: Πληροφορίες σχετικά με το προσωπικό που αναλαμβάνει την εκτέλεση της σύμβασης Υποχρέωση αναφοράς των ονοματεπωνύμων και των επαγγελματικών προσόντων του προσωπικού στο οποίο ανατίθεται η εκτέλεση της σύμβασης Τμήμα IV: Διαδικασία IV.1) Περιγραφή IV.1.1) IV.1.3) IV.1.4) Είδος διαδικασίας Ανοικτή διαδικασία Πληροφορίες σχετικά με συμφωνία-πλαίσιο ή δυναμικό σύστημα αγορών Η προκήρυξη αφορά τη σύναψη συμφωνίας-πλαίσιο Συμφωνία-πλαίσιο με έναν φορέα Πληροφορίες σχετικά με τη μείωση του αριθμού των λύσεων ή των προσφορών κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ή του διαλόγου 08/08/2017 S150 Oργανισμοί - Προμήθειες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 3 / 5

31 EE/S S150 08/08/ EL Oργανισμοί - Προμήθειες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία 4 / 5 IV.1.6) IV.1.8) IV.2) IV.2.1) IV.2.2) IV.2.3) IV.2.4) IV.2.6) IV.2.7) Πληροφορίες σχετικά με τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό Πληροφορίες για τη Συμφωνία περί Δημοσίων Προμηθειών (GPA) Η σύμβαση καλύπτεται από τη Συμφωνία περί Δημοσίων Προμηθειών: όχι Διοικητικές πληροφορίες Προηγούμενη δημοσίευση σχετικά με την εν λόγω διαδικασία Προθεσμία παραλαβής των προσφορών ή των αιτήσεων συμμετοχής Ημερομηνία: 27/09/2017 Εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής των προσκλήσεων υποβολής προσφορών ή συμμετοχής στους επιλεγέντες υποψηφίους Γλώσσες στις οποίες μπορούν να υποβληθούν οι προσφορές ή οι αιτήσεις συμμετοχής: Αγγλικά, Βουλγαρικά, Δανικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εσθονικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Ιρλανδικά, Κροατικά, Ουγγρικά, Ιταλικά, Λεττονικά, Λιθουανικά, Μαλτέζικα, Ολλανδικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Ισπανικά, Σουηδικά, Τσεχικά Ελάχιστη απαιτούμενη χρονική διάρκεια ισχύος της προσφοράς Η προσφορά πρέπει να ισχύει μέχρι: 26/03/2018 Όροι για την αποσφράγιση των προσφορών Ημερομηνία: 11/10/2017 Τοπική ώρα: 11:00 Τόπος: Στις εγκαταστάσεις του Cedefop. Πληροφορίες για τα εξουσιοδοτημένα άτομα και τη διαδικασία αποσφράγισης προσφορών: Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να εκπροσωπηθεί από δυο άτομα. Τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που θα παρίστανται κατά την αποσφράγιση πρέπει να γνωστοποιηθούν γραπτώς μέσω φαξ ( ) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (C4T-services@cedefop.europa.eu ) τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν την αποσφράγιση. Σε διαφορετική περίπτωση, το Cedefop επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του. Τμήμα VI: Πρόσθετες πληροφορίες VI.1) Πληροφορίες σχετικά με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις Πρόκειται για επαναλαμβανομένη δημόσια σύμβαση: όχι VI.2) VI.3) VI.4) VI.4.1) Πληροφορίες σχετικά με τις ηλεκτρονικές ροές εργασίας Συμπληρωματικές πληροφορίες: Τα έγγραφα του διαγωνισμού θα διατίθενται στην ιστοσελίδα του Cedefop: Ο δικτυακός τόπος του Cedefop θα ενημερώνεται τακτικά, συνεπώς οι υποψήφιοι πρέπει να τον επισκέπτονται τακτικά για τυχόν ενημερώσεις έως τη λήξη της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών. Διαδικασίες προσφυγής Φορέας αρμόδιος για τις διαδικασίες προσφυγής Γενικό Δικαστήριο rue du Fort Niedergrünewald Luxembourg 2925 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Τηλέφωνο: /08/2017 S150 Oργανισμοί - Προμήθειες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 4 / 5

32 EE/S S150 08/08/ EL Oργανισμοί - Προμήθειες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία 5 / 5 VI.4.2) VI.4.3) VI.4.4) VI.5) Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: cfi.registry@curia.europa.eu Φαξ: Διεύθυνση στο διαδίκτυο: Φορέας αρμόδιος για τις διαδικασίες διαμεσολάβησης Υποβολή προσφυγών Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την (τις) προθεσμία(-ες) για την υποβολή προσφυγών: Εντός 2 μηνών από την κοινοποίηση στον προσφεύγοντα ή, ελλείψει τέτοιας, από την ημέρα που ο ίδιος έλαβε γνώση. Οι καταγγελίες στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή δεν έχουν ως αποτέλεσμα ούτε την αναστολή της εν λόγω προθεσμίας ούτε την έναρξη νέας προθεσμίας υποβολής προσφυγών. Υπηρεσία από την οποία παρέχονται πληροφορίες για την υποβολή προσφυγών Γενικό Δικαστήριο rue du Fort Niedergrünewald Luxembourg 2925 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Τηλέφωνο: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: cfi.registry@curia.europa.eu Φαξ: Διεύθυνση στο διαδίκτυο: Ημερομηνία αποστολής της παρούσας προκήρυξης: 27/07/ /08/2017 S150 Oργανισμοί - Προμήθειες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 5 / 5

GR-Θεσσαλονίκη: Υπηρεσίες Συντήρησης Πρασίνου και Περιποίησης Κήπων του Cedefop 2009/S ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Υπηρεσίες

GR-Θεσσαλονίκη: Υπηρεσίες Συντήρησης Πρασίνου και Περιποίησης Κήπων του Cedefop 2009/S ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Υπηρεσίες 1/5 GR-Θεσσαλονίκη: Υπηρεσίες Συντήρησης Πρασίνου και Περιποίησης Κήπων του Cedefop 2009/S 99-142910 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Υπηρεσίες ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α)

Διαβάστε περισσότερα

3. Η προσφορά σας πρέπει να υποβληθεί αποκλειστικά σε έντυπη μορφή: το πρωτότυπο και τρία αντίγραφα.

3. Η προσφορά σας πρέπει να υποβληθεί αποκλειστικά σε έντυπη μορφή: το πρωτότυπο και τρία αντίγραφα. Βρυξέλλες, 5/9/2016 LT/MC/IU/D1780/2016 Αξιότιμη Κυρία / Αξιότιμε Κύριε, Θέμα: Πολλαπλή σύμβαση-πλαίσιο για την εκπόνηση μελετών στους τομείς των συνταγματικών υποθέσεων, της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλή σύμβαση-πλαίσιο για την εκπόνηση μελετών στους τομείς της γεωργίας, της υγείας και της θαλάσσιας πολιτικής CDR/TL1/62/2016

Πολλαπλή σύμβαση-πλαίσιο για την εκπόνηση μελετών στους τομείς της γεωργίας, της υγείας και της θαλάσσιας πολιτικής CDR/TL1/62/2016 Βρυξέλλες, 28/07/2016 LT/MC/IU/D1598/2016 Αξιότιμη Κυρία / Αξιότιμε Κύριε, Θέμα: Πολλαπλή σύμβαση-πλαίσιο για την εκπόνηση μελετών στους τομείς της γεωργίας, της υγείας και της θαλάσσιας πολιτικής CDR/TL1/62/2016

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_ndimkyri NO_DOC_EXT: 2017-133776 SOFTWARE VERSION: 9.5.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού: 2009/S of 27/05/2009

Προκήρυξη Διαγωνισμού: 2009/S of 27/05/2009 European Centre for the Development of Vocational Training Θεσσαλονίκη, 02/06/2009 RS/PRO/2009/468 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ AO/RES/ASAIN/HeatingOil/002/09 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 4 Ιουνίου 2014. Κυρία/Κύριε,

Αθήνα, 4 Ιουνίου 2014. Κυρία/Κύριε, Ref. Ares(2014)1802463-03/06/2014 European Commission Επικεφαλής Αθήνα, 4 Ιουνίου 2014 Κυρία/Κύριε, θέιια: Πρόσκληση συμμετοχής στη διαδικασία υποβολής προσφορών αριθ. PO/2014-07-INF/ATH που αφορά ανοικτή

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Έντυπο υλικό και συναφή προϊόντα 2016/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Αθήνα: Έντυπο υλικό και συναφή προϊόντα 2016/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:455294-2016:text:el:html Ελλάδα-: Έντυπο υλικό και συναφή προϊόντα 2016/S 248-455294 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πάτρα: Εξυπηρετητές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Πάτρα: Εξυπηρετητές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:360087-2017:text:el:html Ελλάδα-: Εξυπηρετητές 2017/S 176-360087 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Φυσικό αέριο 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Γαλάτσι: Φυσικό αέριο 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:209666-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Φυσικό αέριο 2018/S 092-209666 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:483347-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Τυπωμένοι φάκελοι με διαφανή θυρίδα 2018/S 211-483347 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:51264-2015:text:el:html

Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:51264-2015:text:el:html 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:51264-2015:text:el:html Ελλάδα-Ηράκλειο: Εξωτερική αξιολόγηση των δραστηριοτήτων του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Όργανα και εξοπλισμός ελέγχου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Γαλάτσι: Όργανα και εξοπλισμός ελέγχου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:204930-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Όργανα και εξοπλισμός ελέγχου 2018/S 090-204930 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

GR-Ιωάννινα: Καύσιμα 2011/S 227-368487. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

GR-Ιωάννινα: Καύσιμα 2011/S 227-368487. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:368487-2011:text:el:html GR-Ιωάννινα: Καύσιμα 2011/S 227-368487 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πειραιάς: Πετρελαϊκά προϊόντα, καύσιμα, ηλεκτρική και άλλες πηγές ενέργειας 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Πειραιάς: Πετρελαϊκά προϊόντα, καύσιμα, ηλεκτρική και άλλες πηγές ενέργειας 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:282846-2017:text:el:html Ελλάδα-: Πετρελαϊκά προϊόντα, καύσιμα, ηλεκτρική και άλλες πηγές ενέργειας 2017/S 138-282846

Διαβάστε περισσότερα

GR-Θεσσαλονίκη: Αγορά ειδών γραφείου 2007/S Προκήρυξη διαγωνισμού. Προμήθειες

GR-Θεσσαλονίκη: Αγορά ειδών γραφείου 2007/S Προκήρυξη διαγωνισμού. Προμήθειες 1/6 GR-Θεσσαλονίκη: Αγορά ειδών γραφείου 2007/S 126-153597 Προκήρυξη διαγωνισμού Προμήθειες Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή I.1) Επωνυμία, διεύθυνση και σημείο(α) επικοινωνίας: Cedefop Ευρωπαϊκό Κέντρο για την

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Μοσχάτο: Υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών: παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λογισμικού, Διαδίκτυο και υποστήριξη 2019/S

Ελλάδα-Μοσχάτο: Υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών: παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λογισμικού, Διαδίκτυο και υποστήριξη 2019/S 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:268758-2019:text:el:html Ελλάδα-Μοσχάτο: Υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών: παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λογισμικού, Διαδίκτυο και υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Χρωματογράφοι αερίου 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Αθήνα: Χρωματογράφοι αερίου 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:260761-2019:text:el:html Ελλάδα-: Χρωματογράφοι αερίου 2019/S 107-260761 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα I:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Λάρισα: Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς αποχετεύσεων 2017/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

Ελλάδα-Λάρισα: Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς αποχετεύσεων 2017/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:313378-2017:text:el:html Ελλάδα-: Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς αποχετεύσεων 2017/S 151-313378 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Χρωματογράφοι 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Αθήνα: Χρωματογράφοι 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:262674-2019:text:el:html Ελλάδα-: Χρωματογράφοι 2019/S 108-262674 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα I: Αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πολυμερής σύμβαση παροχής υπηρεσιών CDR/TL2/14/2016 Παρτίδα 1) Πολιτική συνοχής Παρτίδα 2) Αστική πολιτική Παρτίδα 3) Πολιτική μεταφορών

Θέμα: Πολυμερής σύμβαση παροχής υπηρεσιών CDR/TL2/14/2016 Παρτίδα 1) Πολιτική συνοχής Παρτίδα 2) Αστική πολιτική Παρτίδα 3) Πολιτική μεταφορών Βρυξέλλες, 5 Απριλίου 2016 KT/NP/MH / - D/652/2016 Αξιότιμη κυρία, Αξιότιμε κύριε Θέμα: Πολυμερς σύμβαση παροχς υπηρεσιών CDR/TL2/14/2016 Παρτίδα 1) Πολιτικ συνοχς Παρτίδα 2) Αστικ πολιτικ Παρτίδα 3) Πολιτικ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_naggvasi NO_DOC_EXT: 2017-170547 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Λαμία: Καύσιμα 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Λαμία: Καύσιμα 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:312275-2019:text:el:html Ελλάδα-Λαμία: Καύσιμα 2019/S 128-312275 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα I: Αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_n0028os4 NO_DOC_EXT: 2019-032112 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτων φορέας Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Οδηγία 2014/25/ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα σχεδιασμού 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα σχεδιασμού 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:261364-2017:text:el:html Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα σχεδιασμού 2017/S 128-261364 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:502361-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Στοιχεία φρεατίων επίσκεψης 2018/S 219-502361 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Χρωματογράφοι αερίου 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Αθήνα: Χρωματογράφοι αερίου 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:260762-2019:text:el:html Ελλάδα-Αθήνα: Χρωματογράφοι αερίου 2019/S 107-260762 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:502410-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες ασφάλισης μηχανοκίνητων οχημάτων 2018/S 219-502410 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Κομοτηνή: Απορριμματοφόρα οχήματα με συμπιεστή απορριμμάτων 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Κομοτηνή: Απορριμματοφόρα οχήματα με συμπιεστή απορριμμάτων 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:56299-2018:text:el:html Ελλάδα-Κομοτηνή: Απορριμματοφόρα οχήματα με συμπιεστή απορριμμάτων 2018/S 026-056299 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:217330-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S 095-217330 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:149729-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου 2018/S 067-149729 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:37177-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Επισκευή και συντήρηση εξοπλισμού δικτύου δεδομένων 2019/S 017-037177 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Μύκονος: Έρευνα αγοράς και οικονομική έρευνα δημοσκοπήσεις και στατιστικές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Μύκονος: Έρευνα αγοράς και οικονομική έρευνα δημοσκοπήσεις και στατιστικές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:306611-2017:text:el:html Ελλάδα-Μύκονος: Έρευνα αγοράς και οικονομική έρευνα δημοσκοπήσεις και στατιστικές 2017/S

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Οδικά έργα 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Έργα

Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Οδικά έργα 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Έργα 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:395257-2017:text:el:html Ελλάδα-: Οδικά έργα 2017/S 193-395257 Προκήρυξη σύμβασης Έργα Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή I.1) Επωνυμία και διευθύνσεις 1 (παρακαλείστε να προσδιορίσετε

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:209980-2017:text:el:html Ελλάδα-Πάτρα: Πακέτα λογισμικού και συστήματα πληροφορικής 2017/S 105-209980 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ιωάννινα: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Ιωάννινα: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:270202-2017:text:el:html Ελλάδα-: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2017/S 132-270202 Προκήρυξη σύμβασης Υπηρεσίες Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πειραιάς: Καύσιμα 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Πειραιάς: Καύσιμα 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:271374-2019:text:el:html Ελλάδα-: Καύσιμα 2019/S 111-271374 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Αντιπαγετικό αλάτι 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Αντιπαγετικό αλάτι 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:306055-2017:text:el:html Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Αντιπαγετικό αλάτι 2017/S 148-306055 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2014/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2014/S Προκήρυξη σύμβασης. 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:357491-2014:text:el:html Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 9 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:29495-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S 014-029495 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:271723-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής λογισμικού 2018/S 119-271723 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ελληνικό/Αθήνα: Καύσιμα αεριωθουμένων τύπου κηροζίνης 2014/S 055-091609. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ελληνικό/Αθήνα: Καύσιμα αεριωθουμένων τύπου κηροζίνης 2014/S 055-091609. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:91609-2014:text:el:html Ελλάδα-Ελληνικό/Αθήνα: Καύσιμα αεριωθουμένων τύπου κηροζίνης 2014/S 055-091609 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2014/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2014/S Προκήρυξη σύμβασης. 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:321659-2014:text:el:html Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων

Διαβάστε περισσότερα

GR-Θεσσαλονίκη: Γεωλογικές, γεωφυσικές και άλλες επιστημονικές υπηρεσίες ερευνών 2012/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

GR-Θεσσαλονίκη: Γεωλογικές, γεωφυσικές και άλλες επιστημονικές υπηρεσίες ερευνών 2012/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:80483-2012:text:el:html GR-Θεσσαλονίκη: Γεωλογικές, γεωφυσικές και άλλες επιστημονικές υπηρεσίες ερευνών 2012/S

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Μυτιλήνη: Τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, συσκευές εγγραφής και αναπαραγωγής ήχου ή εικόνας 2019/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Μυτιλήνη: Τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, συσκευές εγγραφής και αναπαραγωγής ήχου ή εικόνας 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:89881-2019:text:el:html Ελλάδα-Μυτιλήνη: Τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, συσκευές εγγραφής και αναπαραγωγής ήχου ή εικόνας 2019/S 040-089881 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Υπηρεσίες - 300706-2019 28/06/2019 S123 - - Υπηρεσίες - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία I. II. III. IV. VI. Ελλάδα-Αγ. Παρασκευή: Υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών 2019/S 123-300706 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:408929-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες μηχανικού 2018/S 180-408929 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Υπηρεσίες Legal

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ρόδος: Καύσιμα 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ρόδος: Καύσιμα 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:88515-2018:text:el:html Ελλάδα-Ρόδος: Καύσιμα 2018/S 040-088515 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες διοργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες διοργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:223392-2017:text:el:html Ελλάδα-: Υπηρεσίες διοργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων 2017/S 111-223392 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-052302. Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-052302. Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:52302-2015:text:el:html Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-052302 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2014/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2014/S Προκήρυξη σύμβασης. 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:357564-2014:text:el:html Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή Προκαταρκτική προκήρυξη Οδηγία 2014/24/ΕΕ Η παρούσα προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:425746-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής λογισμικού 2018/S 188-425746 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:297879-2019:text:el:html Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Παστεριωμένο γάλα 2019/S 122-297879 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nmypanag NO_DOC_EXT: 2019-055994 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Επιστολή-πρόσκληση για την υποβολή προσφορών Πολλαπλή σύμβαση-πλαίσιο υπηρεσιών. CDR/DE/33/2015: «Χώρος Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης»

Επιστολή-πρόσκληση για την υποβολή προσφορών Πολλαπλή σύμβαση-πλαίσιο υπηρεσιών. CDR/DE/33/2015: «Χώρος Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης» Διεύθυνση B Νομοθετικές εργασίες 1 Ο Διευθυντής Βρυξέλλες, 17 Αυγούστου 2015 KT/DB/lhp - D/1624/2015 Επιστολή-πρόσκληση για την υποβολή προσφορών Πολλαπλή σύμβαση-πλαίσιο υπηρεσιών Θέμα: CDR/DE/33/2015:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ρίο: Φωτιστικός εξοπλισμός και ηλεκτρικοί λαμπτήρες 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Ρίο: Φωτιστικός εξοπλισμός και ηλεκτρικοί λαμπτήρες 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:323615-2019:text:el:html Ελλάδα-Ρίο: Φωτιστικός εξοπλισμός και ηλεκτρικοί λαμπτήρες 2019/S 132-323615 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση τηλεφωνικού δικτύου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση τηλεφωνικού δικτύου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:571444-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση τηλεφωνικού δικτύου 2018/S 247-571444 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Γεωλογικές, γεωφυσικές και άλλες επιστημονικές υπηρεσίες ερευνών 2013/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Γεωλογικές, γεωφυσικές και άλλες επιστημονικές υπηρεσίες ερευνών 2013/S Προκήρυξη σύμβασης. 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:222440-2013:text:el:html Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Γεωλογικές, γεωφυσικές και άλλες επιστημονικές υπηρεσίες ερευνών

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες εκπόνησης τεχνικών μελετών 2014/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες εκπόνησης τεχνικών μελετών 2014/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:321458-2014:text:el:html Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες εκπόνησης τεχνικών μελετών 2014/S 182-321458 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Χαϊδάρι: Πετρέλαιο και αποστάγματα 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Χαϊδάρι: Πετρέλαιο και αποστάγματα 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:164591-2019:text:el:html Ελλάδα-Χαϊδάρι: Πετρέλαιο και αποστάγματα 2019/S 070-164591 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αλιβέρι: Πλαίσια οχημάτων με θάλαμο οδήγησης 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Αλιβέρι: Πλαίσια οχημάτων με θάλαμο οδήγησης 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:376492-2018:text:el:html Ελλάδα-Αλιβέρι: Πλαίσια οχημάτων με θάλαμο οδήγησης 2018/S 165-376492 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ξάνθη: Τηλεφωνικές συσκευές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ξάνθη: Τηλεφωνικές συσκευές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:281998-2017:text:el:html Ελλάδα-Ξάνθη: Τηλεφωνικές συσκευές 2017/S 137-281998 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πύλη Τρικάλων: Πετρέλαιο ντίζελ 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Πύλη Τρικάλων: Πετρέλαιο ντίζελ 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:518379-2018:text:el:html Ελλάδα-Πύλη Τρικάλων: Πετρέλαιο ντίζελ 2018/S 226-518379 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ Τμήμα I:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι Αττικής: Σύνδεσμοι 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Γαλάτσι Αττικής: Σύνδεσμοι 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 9 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:101784-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι Αττικής: Σύνδεσμοι 2018/S 046-101784 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2013/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2013/S Προκήρυξη σύμβασης. 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:222437-2013:text:el:html Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Κομοτηνή: Μέρη και εξαρτήματα για αυτοκίνητα οχήματα και για τους κινητήρες τους 2018/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Κομοτηνή: Μέρη και εξαρτήματα για αυτοκίνητα οχήματα και για τους κινητήρες τους 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:398595-2018:text:el:html Ελλάδα-Κομοτηνή: Μέρη και εξαρτήματα για αυτοκίνητα οχήματα και για τους κινητήρες τους 2018/S 176-398595 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ρίο: Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ρίο: Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:262791-2018:text:el:html Ελλάδα-Ρίο: Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών 2018/S 115-262791 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nmolisio NO_DOC_EXT: 2017-078534 SOFTWARE VERSION: 9.5.2 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:322812-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Θειικό άλας αργιλίου 2019/S 131-322812 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά Legal

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Κομοτηνή: Υπηρεσίες ανακύκλωσης απορριμμάτων 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Κομοτηνή: Υπηρεσίες ανακύκλωσης απορριμμάτων 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:301956-2017:text:el:html Ελλάδα-: Υπηρεσίες ανακύκλωσης απορριμμάτων 2017/S 146-301956 Προκήρυξη σύμβασης Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

6. Ημερομηνία αποστολής της γνωστοποίησης δημοσίευσης προκαταρκτικής προκήρυξης στο «προφίλ αγοραστή».

6. Ημερομηνία αποστολής της γνωστοποίησης δημοσίευσης προκαταρκτικής προκήρυξης στο «προφίλ αγοραστή». ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Α Πληροφορίες που πρέπει να περιλαμβάνονται στις γνωστοποιήσεις δημοσίευσης προκαταρκτικής προκήρυξης σε «προφίλ αγοραστή» 2.

Διαβάστε περισσότερα

GR-Θεσσαλονίκη: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2012/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

GR-Θεσσαλονίκη: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2012/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:85248-2012:text:el:html GR-Θεσσαλονίκη: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2012/S

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών εξυπηρετητή Διαδικτύου ή ενδοδικτύων (ιντρανέτ) 2019/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών εξυπηρετητή Διαδικτύου ή ενδοδικτύων (ιντρανέτ) 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:31596-2019:text:el:html Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών εξυπηρετητή Διαδικτύου ή ενδοδικτύων (ιντρανέτ) 2019/S 015-031596 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Βόλος: Εξοπλισμός απεικόνισης ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής χρήσης 2018/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Βόλος: Εξοπλισμός απεικόνισης ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής χρήσης 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:63982-2018:text:el:html Ελλάδα-Βόλος: Εξοπλισμός απεικόνισης ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής χρήσης 2018/S

Διαβάστε περισσότερα

GR-Θέρμη: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2012/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

GR-Θέρμη: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2012/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:90174-2012:text:el:html GR-Θέρμη: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2012/S 55-090174

Διαβάστε περισσότερα

Επιστολή-πρόσκληση για την υποβολή προσφορών Πολλαπλή σύμβαση-πλαίσιο υπηρεσιών

Επιστολή-πρόσκληση για την υποβολή προσφορών Πολλαπλή σύμβαση-πλαίσιο υπηρεσιών Διεύθυνση Ε Οριζόντιες Πολιτικές και Δίκτυα Ανα ληρωτής Διευθυντής Βρυξέλλες, 29 Ιανουαρίου 2013 BT/SA/dfm - D/209/2013 Επιστολή-πρόσκληση για την υποβολή προσφορών Πολλαπλή σύμβαση-πλαίσιο υπηρεσιών Θέμα:

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:205785-2017:text:el:html Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: / NOTIFICATION PUBLICATION: /

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: / NOTIFICATION PUBLICATION: / LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: sotirisang NO_DOC_EXT: 2018-164867 SOFTWARE VERSION: 9.9.3 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ρίο: Υπηρεσίες συντήρησης φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Ρίο: Υπηρεσίες συντήρησης φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:237474-2019:text:el:html Ελλάδα-Ρίο: Υπηρεσίες συντήρησης φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων 2019/S 098-237474 Προκήρυξη σύμβασης Υπηρεσίες Legal

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών: παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λογισμικού, Διαδίκτυο και υποστήριξη 2017/S

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών: παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λογισμικού, Διαδίκτυο και υποστήριξη 2017/S 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:327362-2017:text:el:html Ελλάδα-: Υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών: παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λογισμικού,

Διαβάστε περισσότερα

GR-Θέρμη: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2013/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

GR-Θέρμη: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2013/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:105745-2013:text:el:html GR-Θέρμη: Υπηρεσίες μηχανικού σχετιζόμενες με την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων 2013/S 063-105745

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:574751-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής 2018/S 248-574751 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτων φορέας Περιοδική ενδεικτική προκήρυξη υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ktima2 NO_DOC_EXT: 2017-078330 SOFTWARE VERSION: 9.5.2 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:240199-2019:text:el:html Ελλάδα-Μέγαρα: Φωτιστικά οδών 2019/S 099-240199 Προκήρυξη σύμβασης Υπηρεσίες Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nstefoua NO_DOC_EXT: 2017-089855 SOFTWARE VERSION: 9.5.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:143373-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης 2018/S

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:441080-2017:text:el:html Ελλάδα-Αθήνα: Θειικό άλας αργιλίου 2017/S 212-441080 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Αμόλυβδη βενζίνη 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Γαλάτσι: Αμόλυβδη βενζίνη 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:444193-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Αμόλυβδη βενζίνη 2018/S 196-444193 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά Legal Basis:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-051728. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-051728. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:51728-2015:text:el:html Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-051728 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:336941-2019:text:el:html Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Εξοπλισμός μεταφοράς και βοηθητικά μέσα μεταφοράς 2019/S 137-336941 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 20 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:442057-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Σωλήνες ύδρευσης 2018/S 195-442057 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά Legal Basis:

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nmypanag NO_DOC_EXT: 2019-121094 SOFTWARE VERSION: 9.11.2 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. Αθήνα, 23/05/2019 Αρ. Πρωτ. 5230/ΠΤ Προκήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

GR-Αθήνα: Σήματα και συναφή είδη 2011/S 246-399626. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

GR-Αθήνα: Σήματα και συναφή είδη 2011/S 246-399626. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:399626-2011:text:el:html GR-Αθήνα: Σήματα και συναφή είδη 2011/S 246-399626 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Α Πληροφορίες που πρέπει να περιλαμβάνονται στις γνωστοποιήσεις δημοσίευσης προκαταρκτικής προκήρυξης σε «προφίλ αγοραστή» διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Επιστολή-πρόσκληση για την υποβολή προσφορών CDR/DE/11/2012

Επιστολή-πρόσκληση για την υποβολή προσφορών CDR/DE/11/2012 Μονάδα Ε1 - Μελλοντικός προγραμματισμός / Μελέτες και πανεπιστημιακά δίκτυα Προϊστάμενος Μονάδας Βρυξέλλες, 5 Μαρτίου 2012 KT/CB/ml - D/596/2012 Θέμα: Επιστολή-πρόσκληση για την υποβολή προσφορών CDR/DE/11/2012

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες επίβλεψης κατασκευών 2014/S 047-078771. Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες επίβλεψης κατασκευών 2014/S 047-078771. Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:78771-2014:text:el:html Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες επίβλεψης κατασκευών 2014/S 047-078771 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα