ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R COMFORT

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R COMFORT"

Transcript

1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R COMFORT μ, μ μ μ, μ, μ.

2 Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ο σειριακός αριθμός. 2) Σύμβολο που υποδηλώνει την απαραίτητη ανάγνωση του εγχειριδίου χρήσης (manual) πριν γίνει οποιαδήποτε εργασία συναρμολόγησης ή συντήρησης του προϊόντος. 3) Σύμβολα συμμόρφωσης του προϊόντος στις κοινοτικές οδηγίες σε σχέση με τη χρήση επικίνδυνων ουσιών σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Η ετικέτα ταυτότητας του προϊόντος δεν πρέπει να αφαιρεθεί, ο δε κωδικός του μοντέλου και ο σειριακός αριθμός πρέπει πάντοτε να δηλώνονται σε περίπτωση αναζήτησης ανταλλακτικών.

3 Τεχνικά χαρακτηριστικά ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΒΑΡΟΣ ΤΡΟΧΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΓΚΟΣ (ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΜΧΠΧΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (ΜΧΠΧΥ) ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ρύθμιση με το χέρι 8 θέσεων σύστημα φρένων με μαγνήτες χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, θερμίδες, σφυγμοί, χιλιόμετρα 7kg 1300x630x970 mm 780x280x330 mm 29,5 kg 33 kg 110 kg αισθητήρες μέτρησης καρδιακών παλμών οριζόντια τοποθέτηση σε πέδιλο Οδηγία EMC (2004/108/CE) Οδηγία RoHS (2011/65/UE) Οδηγία Προϊόντων (2001/95/CE) Κανόνας EN 957 1/5 HC class 2 αλκαλικές μπαταρίες 1,5V (AA) ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

4 Τοποθεσία εγκατάστασης του προϊόντος ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ: Ο ιδανικός χώρος για την εγκατάσταση και καλή συντήρηση του προϊόντος πρέπει να είναι: χώρος κατοικίας στεγασμένος και ευρύχωρος με τεχνητό και φυσικό φωτισμό με ένα ή περισσότερα παράθυρα με θερμοκρασία από 5 μέχρι 32 C με σχετική υγρασία από 20% μέχρι 90% Το προϊόν δεν πρέπει να εγκαθίσταται σε εξωτερικούς χώρους, σε χώρους με μεγάλη υγρασία ή κοντά στη θάλασσα. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ: Το ιδανικό έδαφος για την τοποθέτηση του προϊόντος πρέπει να είναι: με πάτωμα εντελώς επίπεδο με αντοχή στο βάρος του προϊόντος Στα πατώματα από υλικά που φθείρονται (όπως μοκέτες, παρκέ κλπ) πρέπει να τοποθετούνται ειδικά προστατευτικά στα σημεία επαφής. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: Το σημείο τοποθέτησης του προϊόντος δεν πρέπει να εκτίθεται στον ήλιο, και σε περίπτωση μεγάλων παραθύρων καλό θα είναι να παρεμβάλλεται κάποια κουρτίνα. Επίσης το προϊόν πρέπει να είναι μακριά από συσκευές κλιματισμού για την αποφυγή ρευμάτων αέρα κατά την διάρκεια της προπόνησης. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Είναι αναγκαίο να εγκατασταθεί το προϊόν σε δωμάτιο που κλειδώνει ώστε να αποκλειστεί η πρόσβαση σε αυτό μικρών παιδιών ή κατοικίδιων ζώων. Άνοιγμα συσκευασίας περιεχόμενο Η συσκευασία αποτελείται από ένα χάρτινο κιβώτιο κλεισμένο με μεταλλικούς συνδετήρες και ταινίες περιτύλιξης. Για να σηκώσετε ή να μετακινήσετε το κιβώτιο ζητήστε τη βοήθεια και άλλων ατόμων στην περίπτωση που είναι ογκώδες και βαρύ. Όταν τοποθετείτε το κιβώτιο στο πάτωμα, ακολουθείστε την ένδειξη "Πάνω Μέρος" που είναι σημειωμένη με βέλος τυπωμένο στο χαρτόνι. Για να ανοίξετε το κιβώτιο κόψτε τις ταινίες με ένα ψαλίδι και βγάλτε τους συνδετήρες με μία πένσα

5 Σας συστήνουμε να μη καταστρέψετε την συσκευασία και αν είναι δυνατόν να την φυλάξετε για την περίπτωση που θα χρειαστεί κάποια επισκευή ή αντικατάσταση κατά την διάρκεια της εγγύησης. Η συσκευασία αποτελείται από ανακυκλώσιμα υλικά. Κατά την απόρριψη των στοιχείων της συσκευασίας σεβαστείτε την νομοθεσία της χώρας σας περί ανακυκλώσιμων υλικών. Τα στοιχεία της συσκευασίας (χαρτόνι και σακούλες) δεν πρέπει να είναι προσβάσιμα στα παιδιά γιατί αποτελούν πιθανή πηγή κινδύνου. Μετά την αφαίρεση του προϊόντος από το κιβώτιο προσέξτε για πιθανές βλάβες λόγω της μεταφοράς και αντιστοιχείστε όλα τα μέρη που απεικονίζονται στο έντυπο.

6 Συναρμολόγηση του προϊόντος Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας στον χώρο που έχετε επιλέξει για εγκατάσταση, δημιουργήστε μια άνετη ελεύθερη ζώνη όπου θα τοποθετήσετε όλα τα υλικά που περιέχονται στη συσκευασία για να συναρμολογήσετε εύκολα το προϊόν. Όλα τα εξαρτήματα και τα υλικά συναρμολόγησης περιέχονται σε μία σακούλα. Απομακρύνετε παιδιά και κατοικίδια ζώα κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης.

7 Το μπροστινό τιμόνι, τα πεντάλ, η καρίνα της κεντρικής μπάρας, είναι όλα εξαρτήματα που έχουν ένα συγκεκριμένο προσανατολισμό, ανάλογα με την τοποθέτησή τους, στην αριστερή ή δεξιά πλευρά. Αυτά τα εξαρτήματα ξεχωρίζουν και αναγνωρίζονται χάρη σε ένα αυτοκόλλητο που απεικονίζει το γράμμα L (left) για τα αντικείμενα της αριστερής πλευράς και το γράμμα R (right) για τα αντικείμενα της δεξιάς πλευράς. Συναρμολόγηση μπροστινού ποδιού Στερεώστε το μπροστινό πόδι 3 στον προβλεπόμενο χώρο του κυρίως σώματος 1 βιδώνοντας δύο βίδες 2 (Μ8x50 mm) και δύο ροδέλες κοίλες 4 (8 mm). Συναρμολόγηση κεντρικής μπάρας και πίσω ποδιού Ενώστε την ακίδα 23, των αισθητήρων του παλμογράφου από την έξοδο της κεντρικής μπάρας 40, με την πρίζα 22 από την έξοδο του κυρίως σώματος 1. Ενώστε την κεντρική μπάρα 40 στο κυρίως σώμα 1 και στερεώστε βιδώνοντας στα πλαϊνά δύο βίδες 21 (Μ8x16 mm) με δύο ροδέλες επίπεδες 38 (17x8.5 mm) και στο κάτω μέρος τέσσερις βίδες 21 (Μ8x16 mm) και ροδέλες επίπεδες 38 (17x8.5 mm). Στο σημείο ένωσης της κεντρικής μπάρας 40, βιδώστε το κεντρικό ποδαράκι 39. Στερεώστε το πίσω πόδι 7 στο κυρίως σώμα βιδώνοντας δύο βίδες 2 (Μ8x50 mm) και δύο ροδέλες κοίλες 4 (8 mm).

8 Συναρμολόγηση στήλης στήριξης τιμονιού Κατά τη διάρκεια στερέωσης της στήλης στήριξης υπολογιστή στο κυρίως σώμα, τα ηλεκτρικά καλώδια που ενώνονται μπορεί να κοπούν ανάμεσα στους σωλήνες ή να φθαρούν από τις βίδες. Βάλτε στο κάτω μέρος της στήλης στήριξης τιμονιού 9 το κάλυμμα 46, ακολουθώντας τη φορά όπως φαίνεται στην εικόνα. Βεβαιωθείτε ότι το πόμολο ρύθμισης της έντασης 54 βρίσκεται στη θέση ΟΚΤΩ έτσι ώστε να βγαίνει τελείως η μεταλλική κεφαλή της ντίζας 32 (Α). Γαντζώστε την μεταλλική κεφαλή στο σύνδεσμο 33 (Β) κοιτώντας προσεκτικά την εικονογράφηση. Ενώστε τον σύνδεσμο 34 από την στήλη στήριξης 9 με την αντίστοιχη υποδοχή (πρίζα) 35 του αισθητήρα ταχύτητας από το κυρίως σώμα 1. Ενώστε μετά την ακίδα 22 του ενδιάμεσου καλωδίου στην πρίζα 16 της πάνω καλωδίωσης όπου υπάρχει η ένωση των αισθητήρων του παλμογράφου. Βάλτε τη στήλη στήριξης τιμονιού 9 στην προκαθορισμένη θέση στο κυρίως σώμα και στερεώστε την στο πλάι με δύο βίδες 21 (Μ8x16 mm) και ροδέλες 38 (17x8.5 mm), και μπροστά με δύο βίδες 21 (Μ8x16 mm) και δύο ροδέλες κοίλες 4 (διάμ. 8 mm). Βάλτε το μπροστινό δεξί τιμόνι 11 στην δεξιά άκρη της στήλης στήριξης 9 και στερεώστε το με δύο βίδες 21 (Μ8x16 mm). Βάλτε το μπροστινό αριστερό τιμόνι 12 στην αριστερή άκρη της στήλης στήριξης 9 και στερεώστε το με δύο βίδες 21 (Μ8x16 mm). Ενώστε τον σύνδεσμο του αισθητήρα ταχύτητας 34 με τον αντίστοιχο σύνδεσμο στο πίσω μέρος του υπολογιστή.

9 Ενώστε την ακίδα 16 του παλμογράφου στην αντίστοιχη πρίζα στο πίσω μέρος του υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής 10 περιέχει τις κατάλληλες μπαταρίες για τη λειτουργία του. Αφαιρέστε πιθανές μονωτικές ταινίες ή άλλα μονωτικά υλικά και βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες είναι φορτισμένες. Τοποθετήστε τον υπολογιστή 10 στο πάνω μέρος της στήλης στήριξής και περάστε τα καλώδια στην εσοχή της επιφάνειας. Στη συνέχεια στερεώστε με τέσσερις βίδες 20 (Μ5x10 mm). Συναρμολόγηση βάσης στήριξης καθίσματος Βάλτε το πέδιλο κύλισης καθίσματος 41 από την τετράγωνη υποδοχή της βάσης στήριξης 43 και προχωρήστε το μέχρι τη μέση της διαδρομής περίπου. Μπλοκάρετε βιδώνοντας το πόμολο 42. Στερεώστε το κάθισμα 45 στη βάση στήριξης 43 βιδώνοντας στο κάτω μέρος τέσσερις βίδες 21 (Μ8x10 mm). Τοποθετήστε τις άκρες του πέδιλου 41 πάνω στους δύο σωλήνες στήριξης της κεντρικής μπάρας 40 και βιδώστε κατάλληλα στις δύο άκρες οκτώ βίδες 21 (Μ8x10 mm)

10 Συναρμολόγηση πλάτης και πίσω τιμονιού Πλησιάστε το πίσω τιμόνι 13 στη θέση στερέωσης και ενώστε την ακίδα 24 του παλμογράφου, που βγαίνει από το πίσω τιμόνι, με την πρίζα 23, που βγαίνει από την κεντρική μπάρα 40. Στερεώστε το πίσω τιμόνι 13 στην προκαθορισμένη θέση, στο πίσω μέρος του στηρίγματος 43. Σταθεροποιήστε το τιμόνι με δύο μπουλόνια 28 (Μ8x40 mm) και δύο παξιμάδια 29 με επίπεδες ροδέλες 4 (διάμ. 8 mm), ακολουθώντας την σειρά της εικονογράφησης. Στερεώστε την πλάτη 44 στο στήριγμα καθίσματος 43, βιδώνοντας στο πίσω μέρος τέσσερις βίδες 21 (Μ8x16 mm).

11 Συναρμολόγηση πεντάλ Στην περίπτωση που δεν είναι στην θέση τους, τοποθετήστε τα λουριά που συγκρατούν το πέλμα στην αντίστοιχη θέση των πεντάλ (δείτε τις εικόνες Α,Β,C). Βιδώστε το αριστερό πεντάλ 37, σημαδεμένο με το γράμμα L, στην μανιβέλα 17 της αριστερής πλευράς στρίβοντας το κλειδί προς τα αριστερά. Στην απέναντι πλευρά, βιδώστε το δεξί πεντάλ 36, σημαδεμένο με το γράμμα R, στην μανιβέλα 17 της δεξιάς πλευράς στρίβοντας το κλειδί προς τα δεξιά

12 Ζυγοστάθμιση Για να αντισταθμίσετε πιθανές ανωμαλίες του πατώματος χρησιμοποιήστε τους περιστρεφόμενους ρυθμιστές Α που βρίσκονται στις άκρες του πίσω ποδιού σταθεροποίησης. Οι δύο ρυθμιστές λειτουργούν με απλή περιστροφή. Μετά από την κατάλληλη ρύθμιση, προσαρμόστε και το κεντρικό ποδαράκι Β, έτσι ώστε να ακουμπάει στο πάτωμα. Σε αυτό το σημείο η συναρμολόγηση του προϊόντος ολοκληρώθηκε. Πριν το χρησιμοποιήσετε διαβάστε και τις υπόλοιπες σελίδες του εγχειριδίου για να πληροφορηθείτε την ασφαλή του χρήση. Βεβαιωθείτε για το σωστό μπλοκάρισμα της σέλας πριν ανεβείτε, ελέγχοντας το σφίξιμο του κοχλία που βρίσκεται κάτω από αυτή.

13 Μετακίνηση του προϊόντος Στις δύο άκρες του μπροστινού ποδιού υπάρχουν τα ροδάκια C. Για μετακινήσεις εντός του δωματίου, κρατήστε το πίσω τιμόνι από τις άκρες του και σηκώστε το όργανο μέχρι να ισορροπήσει στα ροδάκια. Σπρώξτε μπροστά ώστε να τσουλήσει στα ροδάκια του και όταν φτάσετε εκεί που θέλετε, χαμηλώστε το προσεκτικά κρατώντας αντίσταση με τα χέρια σας. Πρακτικές συμβουλές και υποδείξεις χρήσης Όποιος πρόκειται να χρησιμοποιήσει το όργανο για πρώτη φορά θα πρέπει καταρχήν να εξοικειωθεί με τον υπολογιστή και να μελετήσει τη λειτουργία του, πριν ξεκινήσει κάποιο πρόγραμμα προπόνησης. Καθίστε στη θέση Α. Πιάστε το πίσω τιμόνι Β και βάλτε τα πόδια σας στα λουριά C των πεντάλ. Ρυθμίστε τα λουριά ώστε να μην είναι ούτε πολύ χαλαρά, ούτε πολύ σφιχτά. Βεβαιωθείτε για τη σωστή ρύθμιση του καθίσματος ανάλογα με το σωματότυπό σας. Για να ρυθμίσετε το κάθισμα κατά μήκος του οδηγού, στρίψτε προς τα αριστερά το πόμολο Ε και τραβήξτε το προς τα έξω για να ξεμπλοκάρετε την περόνη και να μετακινήσετε χωρίς εμπόδιο τη σέλα κατά μήκος του οδηγού. Όταν φτάσει στην επιθυμητή θέση αφήστε τη λαβή Ε και βιδώστε προς τα δεξιά.

14 Το κάθισμα δεν πρέπει να βρίσκεται ούτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακριά στα πεντάλ. Τα πόδια θα πρέπει να είναι ελαφρά λυγισμένα όταν πατάτε τα πεντάλ (ούτε τελείως τεντωμένα, ούτε πολύ λυγισμένα), για να αποφύγετε μυϊκές κακώσεις. Για μια καλή τοποθέτηση πάνω στο όργανο είναι σημαντικό να είναι η πλάτη σε κάθετη θέση και σε επαφή με την πλάτη του καθίσματος, αποφεύγοντας το σκύψιμο. Με το πόμολο F που βρίσκεται κάτω από τον υπολογιστή G μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση της άσκησης με ταχύτητα και ακρίβεια, χρησιμοποιώντας τα 8 διαφορετικά επίπεδα. Πρέπει να πιάνετε το πίσω τιμόνι Β κατά τη διάρκεια της κανονικής προπόνησης που διαθέτει αισθητήρες Η για τους καρδιακούς παλμούς. Στα διαλείμματα των προπονήσεων υψηλής έντασης μπορείτε να πιάνετε το μπροστινό τιμόνι Ι κάτω από τον υπολογιστή. Για μικρές μετακινήσεις το όργανο είναι εφοδιασμένο με 2 ροδάκια L στο μπροστινό μέρος του. Σηκώνοντας το μπροστινό τιμόνι έρχονται σε επαφή τα ροδάκια με το έδαφος και μπορείτε να κατευθύνετε το όργανο στο μέρος που επιθυμείτε.

15 Λειτουργίες του υπολογιστή Ο υπολογιστής αποτελείται βασικά από μία οθόνη υγρών κρυστάλλων που επιτρέπει την απεικόνιση των παρακάτω δεδομένων: TIME Ο χρόνος διάρκειας της άσκησης ξεκινώντας από το μηδέν ή ο υπόλοιπος χρόνος μέχρι το μηδέν, στην περίπτωση που έχετε προεπιλέξει τη διάρκεια. CALORIES ODO PULSE SPEED Η κατανάλωση θερμίδων κατά τη διάρκεια της άσκησης ή οι υπόλοιπες θερμίδες μέχρι το μηδέν, στην περίπτωση που έχετε προεπιλέξει πόσες θέλετε να κάψετε.* Η συνολική απόσταση που έχει διανυθεί από την τελευταία αντικατάσταση των μπαταριών. Ο καρδιακός παλμός. Η μέτρηση γίνεται σε bpm (κτύποι ανά λεπτό) * Η ταχύτητα που προκύπτει ανά πάσα στιγνή κατά τη διάρκεια της άσκησης σε km/h

16 DISTANCE SCAN Η απόσταση που διανύθηκε από την αρχή της άσκησης. Η αυτόματη διαδοχή των πληροφοριών στην κεντρική οθόνη για μια περίοδο έξι δευτερολέπτων (Scan, Time,Speed, Distance, Calories, Odometer, Pulse). * Σας υπενθυμίζουμε ότι οι μετρήσεις είναι σημεία αναφοράς κατά προσέγγιση και σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούνται ιατρικά δεδομένα. Πλήκτρο MODE Πιέστε το πλήκτρο πριν ξεκινήσετε, για να διαλέξετε μία από τις μεταβλητές που επιθυμείτε να προγραμματίσετε την προπόνηση, ανάμεσα στις: Διάρκεια (Time), Απόσταση (Distance), Θερμίδες (Calorie)*. Πατήστε MODE για να επιβεβαιώσετε ένα δεδομένο που έχει εισαχθεί με το πλήκτρο SET. Πατήστε MODE κατά τη διάρκεια της άσκησης για να διαλέξετε ποια δεδομένα θέλετε να απεικονίζονται στην οθόνη, ή πατήστε SCAN που ενεργοποιεί τη αυτόματη κυκλική απεικόνιση των δεδομένων. Πλήκτρο SET Αφού διαλέξατε τον τρόπο προπόνησης με το πλήκτρο MODE, πατήστε το πλήκτρο SET για να προσδιορίσετε το δεδομένο που σας ενδιαφέρει να προγραμματίσετε για την προπόνηση: Διάρκεια (Time), Απόσταση (Distance), Θερμίδες (Calories) ή Παλμοί (Pulse). Πατώντας SET το δεδομένο αυξάνεται κατά μία μονάδα, ενώ κρατώντας πατημένο το πλήκτρο το δεδομένο αυξάνεται με ταχύτητα. Πλήκτρο RESET Αφού διαλέξατε μία από τις παραμέτρους προπόνησης (Time, Distance, Calories) και πριν προχωρήσετε σε καινούργια ρύθμιση με το πλήκτρο SET, πατήστε το πλήκτρο RESET για να την μηδενίσετε. Τα δεδομένα που παραμένουν στη μνήμη από τις προηγούμενες προπονήσεις δεν σβήνονται και παραμένουν διαθέσιμα για επόμενες προπονήσεις μέχρι να μηδενιστούν με το RESET. Κρατήστε πατημένο για δύο ή περισσότερα δευτερόλεπτα το πλήκτρο RESET για να μηδενίσετε όλα τα δεδομένα της μνήμης εκτός από τα χιλιόμετρα. Σημειώσεις : Για να έχετε απεικόνιση του καρδιακού παλμού θα πρέπει να πιάσετε και τις δύο πλακέτες ανάγνωσης παλμών που βρίσκονται στο πίσω τιμόνι. Η απεικόνιση εμφανίζεται σε μερικά δευτερόλεπτα. Αν συναντήσετε δυσκολία υγράνετε ελαφρώς τις παλάμες

17 Συντήρηση Διατηρείστε το όργανο πάντα καθαρό και χωρίς σκόνη. Μη χρησιμοποιείτε εύφλεκτες ή επιβλαβείς ουσίες για τη καθαριότητα. Μη χρησιμοποιείτε διαλύτες για τον καθαρισμό των πλαστικών αλλά μόνο νερό και μαλακό πανί. Διαλύτες όπως το πετρέλαιο, το ασετόν, η βενζίνη, ο τετραχλωριούχος άνθρακας, η αμμωνία κλπ, θα προκαλέσουν ζημιά και θα φθείρουν τα πλαστικά μέρη. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ Κάθε εβδομάδα καθαρίζετε τις εξωτερικές επιφάνειες χρησιμοποιώντας υγρό σφουγγάρι και ουδέτερο σαπούνι. Για τον καθαρισμό του υπολογιστή χρησιμοποιείστε ένα ελαφρώς υγρό πανάκι χωρίς να τρίβετε δυνατά. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ Τοποθετήστε τις μπαταρίες με τους πόλους στη σωστή θέση (θετικός αρνητικός). Μη πετάτε τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες στη φωτιά. Μη πετάτε τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες μαζί με άλλα οικιακά απορρίμματα. Χρησιμοποιήστε τους ειδικούς χώρους απόρριψης. Μη προσπαθείτε να επαναφορτίσετε τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες. Τοποθετήστε καινούργιες τύπου ΑΑ Όταν οι ενδείξεις της οθόνης εμφανίζονται με αργό ρυθμό σημαίνει ότι έφτασε η ώρα να αλλάξετε μπαταρίες. Ανοίξτε το πορτάκι στο πίσω μέρος του υπολογιστή, βγάλτε τις παλιές μπαταρίες και τοποθετήστε δύο καινούργιες (τύπου ΑΑ).

18 ΕΓΓΥΗΣΗ Το προϊόν TOORX που αγοράσατε, έχει κατασκευαστεί για να σας προσφέρει απροβλημάτιστη λειτουργία για πολλά χρόνια. Όπως όμως κάθε ηλεκτρική συσκευή, έτσι και η δική σας χρειάζεται μεγάλη προσοχή κατα τη διάρκεια της χρήσης και του χειρισμού της. Εάν της φερθείτε με τη δέουσα προσοχή, θα γίνει ο προσωπικό σας γυμναστής για μια ζωή. Μεγάλη προσοχή απαιτείται: Στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση που θα συνδεθεί (π.χ. για αποφυγή αυξομειώσεων τάσης). Σε υγρά που τυχόν βρέξουν το μηχάνημα. Σε αντικείμενα ή ακαθαρσίες που εισχωρήσουν στο μηχάνημα. Σε μετακινήσεις πάσης φύσεως. ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η Α. ΛΕΟΣ Α.Ε. εγγυάται την καλή λειτουργία της συσκευής για το χρονικό διάστημα 2 ετών. 1. Η εγγύηση ισχύει μόνο εφόσον συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό αγοράς από εξουσιοδοτημένο κατάστημα (τιμολόγιο πώλησης ή δελτίο λιανικής πώλησης). Σας συνιστούμε το παραστατικό αγοράς να το φυλάξετε μαζί με τους όρους της εγγύησης. Η διάρκεια της εγγύησης δεν παρατείνεται για οποιονδήποτε λόγο. 2. Η εταιρεία αναλαμβάνει να επισκευάσει τη συσκευή δωρεάν, σε περίπτωση βλάβης που οφείλεται αποκλειστικά σε κατασκευαστικό σφάλμα. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών και την εργασία. Η αντικατάσταση ή όχι των ανταλλακτικών είναι στην κρίση των τεχνικών της εταιρείας. Αντικατάσταση συσκευής αποκλείεται. 3. Η συσκευή επισκευάζεται στο χώρο service της εταιρείας ή του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου. Οποιαδήποτε έξοδα για επισκευή εκτός του χώρου αυτού, επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης, τα έξοδα μεταφοράς της συσκευής προς το χώρο service από το χώρο του πελάτη και το αντίστροφο, επιβαρύνουν τον πελάτη. 4. Η αποκατάσταση κάθε βλάβης γίνεται σε εύλογο χρονικό διάστημα. Αποκλείεται κάθε είδους απαίτηση για αποζημίωση λόγω καθυστέρησης στην επισκευή βλάβης εξαιτίας ανώτερης βίας. Η παρούσα εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει τις εξής περιπτώσεις: 1. Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται για επαγγελματική χρήση όπως σε γυμναστήρια, φυσικοθεραπευτήρια κλπ. 2. Όταν έχει γίνει προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης από άτομο μη εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό. 3. Όταν η βλάβη προέλθει από κακή συναρμολόγηση, χρήση και κακή ηλεκτρολογική εγκατάσταση π.χ. κομμένα καλώδια, κακή προσαρμογή εξαρτημάτων, αυξομειώσεις τάσεων στο δίκτυο της ΔΕΗ. 4. Εξαρτήματα που έχουν καταστραφεί από υπαιτιότητα του χρήστη όπως σπασμένα πλαστικά μέρη, φθαρμένος ιμάντας από μη σωστή ρύθμιση, λανθασμένη ή ελλιπή λίπανση, φθορές κατά την μετακίνηση του μηχανήματος. 5. Εξαρτήματα όπως: τάπητες, ιμάντες κίνησης, μετασχηματιστές, συρματόσχοινα, δάπεδα και πλευρικά πατήματα θεωρούνται αναλώσιμα και δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Α. ΛΕΟΣ Α.Ε. Τηλέφωνο Service Αντιπροσωπείας: Έδρα Αντιπροσωπείας & Service: Πρωτομαγιάς 13, Τ.Κ Κρυονέρι, Αττική, info@leos.gr,

19 Πρωτομαγιάς 13, Κρυονέρι, ΑΘΗΝΑ Τηλ.: , Fax:

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BFK 300

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BFK 300 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BFK 300 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 60

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 60 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 60 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R COMPACT

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R COMPACT ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R COMPACT μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX COMFORT

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX COMFORT ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX COMFORT μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 40

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 40 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 40 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 50 μ μ μ μ, μ, μ,.

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 50 μ μ μ μ, μ, μ,. ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 50 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ο σειριακός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 70 μ μ μ μ, μ, μ,.

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 70 μ μ μ μ, μ, μ,. ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 70 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ο σειριακός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BFK SLIM

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BFK SLIM ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BFK SLIM μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3... μ........................ 3 μ -... μ... μ... μμ μ... μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ μ, μ. μ μ. μ, μ μ μ., μ μ, μ μ μ μ. μ μ. μ μ / μ ( 1 μ ) μ. μ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX FLEXI

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX FLEXI ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX FLEXI μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΟΖΥΓΟ - ΔΙΖΥΓΟ COMBI WBX-75

ΜΟΝΟΖΥΓΟ - ΔΙΖΥΓΟ COMBI WBX-75 ΜΟΝΟΖΥΓΟ - ΔΙΖΥΓΟ COMBI WBX-75 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του αντιπροσώπου, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ

ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ WBX-50 μ, μ μ μ, μ, μ. Προσοχή κατά τη χρήση του προϊόντος Το προϊόν αποτελείται από κινητά μέρη, τα ποία μπορεί να αποτελέσουν πηγή κινδύνου, στην περίπτωση που δεν ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΟΖΥΓΟ - ΔΙΖΥΓΟ WBX-70

ΜΟΝΟΖΥΓΟ - ΔΙΖΥΓΟ WBX-70 ΜΟΝΟΖΥΓΟ - ΔΙΖΥΓΟ WBX-70 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του αντιπροσώπου, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX EASY

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX EASY Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX EASY Για να γνωρίσετε το συγκεκριμένο προϊόν και να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ......3 μ μ...4 μμ...5 μ μ...5 μ...5 μ...7... μ / μ...8...9 /... 10... 11... μ...14 μ...15 μμ...16 MF100 μ μμ (Km/h)...16 MF210 μ μμ (Km/h)...17 μ μμ [Custom User Programs]...18

Διαβάστε περισσότερα

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3...5... 5 μ μ... 6 μμ... 7 μ ( μ )... 7 μ μ... 8 μ... 8 μ... 10... 11 μ / μ... 11... 12 /... 13... 14... 16 μ... 20... 20... 20... 21 μ... 22 μ... 23 μμ... 24 MF100 μ μμ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WELLY S

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WELLY S ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WELLY S,,,. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του αντιπροσώπου, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ο σειριακός

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu, μ μ μ ALPINE TR800- R1200-3

www.kinissis.eu, μ μ μ ALPINE TR800- R1200-3 TR800 / TR1200 μ μ μ μ, μ, μ,. 3 5 μμ 6 μ μ 7 μ 1: μ 7 μ 2: μ 7 μ 3: μ μ μ 8 μ 4: μ - 8 μ 5: μ μμ 9 μ 6: 9 10 10 μ 10 11 μ μ 11 μ μ 12 13 μ 14 μμ μ 14 μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TFK SLIM MAG μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ο σειριακός αριθμός.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R 90

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R 90 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R 90 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος. Για να το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ ΡΑΧΙΑΙΩΝ WBX-20. μ μ μ μ, μ, μ,.

ΠΑΓΚΟΣ ΡΑΧΙΑΙΩΝ WBX-20. μ μ μ μ, μ, μ,. ΠΑΓΚΟΣ ΡΑΧΙΑΙΩΝ WBX-20 μ μ μ μ, μ, μ,. Προσοχή κατά τη χρήση του προϊόντος Το προϊόν αποτελείται από κινητά μέρη, τα ποία μπορεί να αποτελέσουν πηγή κινδύνου, στην περίπτωση που δεν ακολουθούνται οι παρεχόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης ΒΗΜΑ 1 1. Τοποθετήστε το κάλυμμα άκρου (12) στον κάτω σωλήνα (1). 2. Συνδέστε το πλαίσιο σύνδεσης (2) με τον κάτω σωλήνα (1) χρησιμοποιώντας τις εξαγωνικές βίδες 2*M8*80 (16), τις

Διαβάστε περισσότερα

μ 65 www.kinissis.eu μ ALPINE TR800- R1200-3

μ 65 www.kinissis.eu μ ALPINE TR800- R1200-3 TR800 / TR1200 μ μ μ μ, μ, μ,. 3 3 μ μ 5 6 μ ( μ ), 7 μ μ 7 μ 9 μ 10 11 μ / μ 11 μ ; 11 11 μ μ 12 13 μ " " 13 / 14 15 μ μμ 15 / 17 17 ( ) 18 μ 19 μ 19 20 μμ Sports Training [ ] 20 μμ Health Living ( )

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Β-3

ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Β-3 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Β-3 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΖΟΥΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙ ΕΣ ΣΥΝ ΕΣΕΩΝ Manual ALPINE FITNESS ΠΑΓΚΟΣ B-3 2 Συγχαρητήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 90 μ μ μ μ, μ, μ,.

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 90 μ μ μ μ, μ, μ,. ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 90 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του διανομέα, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ο σειριακός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ WBX-30. μ μ μ μ, μ, μ,.

ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ WBX-30. μ μ μ μ, μ, μ,. ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ WBX-30 μ μ μ μ, μ, μ,. Προσοχή κατά τη χρήση του προϊόντος Το προϊόν αποτελείται από κινητά μέρη, τα ποία μπορεί να αποτελέσουν πηγή κινδύνου, στην περίπτωση που δεν ακολουθούνται οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 30

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 30 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 30 Για να γνωρίσετε το συγκεκριμένο προϊόν και να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά, εξολοκλήρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ No ΟΝΟΜΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ A ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ 1 Β ΒΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ 2 C ΜΠΑΡΑ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗΣ 1 D ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΔΟΚΟΣ 1 Ε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΔΟΚΟΣ 1 F ΡΑΒΔΟΣ-ΟΔΗΓΟΣ 2

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ROWER COMPACT

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ROWER COMPACT ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ROWER COMPACT μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρεται η ταυτότητα του αντιπροσώπου, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών, διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P Εγχειρίδιο λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Εξαρτημάτων A Βασικό πλαίσιο Β Μπροστινός σταθεροποιητής Γ Πίσω σταθεροποιητής Ε Λαβή τιμονιού Κεντρικός σωλήνας στήριξης ΣΤ Σέλα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ No ΟΝΟΜΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ A ΑΝΩ ΕΓΚΑΡΣΙΑ ΔΟΚΟΣ 1 Β ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ 1 C ΠΙΣΩ ΒΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ 1 D ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΔΟΚΟΣ 1 Ε ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ 1 F ΔΟΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ROWER FORCE

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ROWER FORCE ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ROWER FORCE μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρεται η ταυτότητα του αντιπροσώπου, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ MULTI FIT WBX-40

ΠΑΓΚΟΣ MULTI FIT WBX-40 ΠΑΓΚΟΣ MULTI FIT WBX-40 μ, μ μ μ, μ, μ. Προσοχή κατά τη χρήση του προϊόντος Το προϊόν αποτελείται από κινητά μέρη, τα ποία μπορεί να αποτελέσουν πηγή κινδύνου, στην περίπτωση που δεν ακολουθούνται οι παρεχόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WELLY M

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WELLY M ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WELLY M,,,. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του αντιπροσώπου, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ο σειριακός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WBK-500

ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WBK-500 ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WBK-500 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του αντιπροσώπου, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WBX-90

ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WBX-90 ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WBX-90 μ, μ μ μ, μ, μ. Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του αντιπροσώπου, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TFK 250 μ, μ μ μ, μ, μ. Παροχές Ασφάλειας Πριν ξεκινήσετε την άσκηση τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας στη θέση του πάνω στη κονσόλα και μαγκώστε το ειδικό κλιπ στα ρούχα σας. Μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ SRX 60

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ SRX 60 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ SRX 60 Για να γνωρίσετε το συγκεκριμένο προϊόν και να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά, εξολοκλήρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TRX 30S μ, μ μ μ, μ, μ. Παροχές Ασφάλειας Πριν ξεκινήσετε την άσκηση τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας στη θέση του πάνω στη κονσόλα και μαγκώστε το ειδικό κλιπ στα ρούχα σας. Μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ STEPPER FORCE

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ STEPPER FORCE Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ STEPPER FORCE Για να γνωρίσετε το συγκεκριμένο προϊόν και να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TRX COMPACT S μ, μ μ μ, μ, μ. Παροχές Ασφάλειας Πριν ξεκινήσετε την άσκηση τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας στη θέση του πάνω στη κονσόλα και μαγκώστε το ειδικό κλιπ στα ρούχα σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΛΥΠΑΓΚΟΣ ΜΕ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ & ΤΡΟΧΑΛΙΑ Β-7

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΛΥΠΑΓΚΟΣ ΜΕ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ & ΤΡΟΧΑΛΙΑ Β-7 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΛΥΠΑΓΚΟΣ ΜΕ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ & ΤΡΟΧΑΛΙΑ Β-7 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος γυµναστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Recumbent Bike

Magnet Power, Recumbent Bike Magnet Power, Recumbent Bike 44286 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ # 44286 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. 2. Το

Διαβάστε περισσότερα

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΟΥΙΣΤΣΕΙΠ TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Διάδρομος MI 260 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόμου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυμναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε να μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αγαπητοί πελάτες, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον F5 (ELLIPTICAL TRAINER) και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και η επιτυχία κατά τη διάρκεια της άσκησης. Προσέξτε και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος γυµναστικής. Για να το ευχαριστηθείτε και για να γυµναστείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ SRX 80

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ SRX 80 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ SRX 80 Για να γνωρίσετε το συγκεκριμένο προϊόν και να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά, εξολοκλήρου

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MONTANA. (κωδ ) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MONTANA. (κωδ ) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MONTANA (κωδ. 7877-000) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Πριν συναρµολογήσετε ή χρησιµοποιήσετε το συγκεκριµένο όργανο άσκησης, παρακαλούµε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TRX 45 μ, μ μ μ, μ, μ. Παροχές Ασφάλειας Πριν ξεκινήσετε την άσκηση τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας στη θέση του πάνω στη κονσόλα και μαγκώστε το ειδικό κλιπ στα ρούχα σας. Μετά από

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125 ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125 ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 1. Αποθηκεύστε το X-FIT 2125 σε καθαρό και στεγνό μέρος. 2. Εάν το X-FIT 2125 παραμείνει αποθηκευμένο για 1 χρόνο ή περισσότερο, προς αποφυγή καταστροφής του ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κωδ: ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Σε αυτό το εγχειρίδιο θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συναρμολόγηση του BodyCrunch Evol Προσοχή: Διαβάστε προσεχτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TRX 70S μ, μ μ μ, μ, μ. Παροχές Ασφάλειας Πριν ξεκινήσετε την άσκηση τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας στη θέση του πάνω στη κονσόλα και μαγκώστε το ειδικό κλιπ στα ρούχα σας. Μετά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Κατασκευαστή

Οδηγίες Κατασκευαστή Οδηγίες Κατασκευαστή Stepper SPR-5009A Οδηγίες Ασφαλείας Προτού να αρχίσετε την άσκησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. Κρατήστε τις οδηγίες για πληροφορίες, σε περίπτωση επισκευής και

Διαβάστε περισσότερα

CLASSIC και CLASSIC PRO Art. Nr (7046-000) και (7047-000)

CLASSIC και CLASSIC PRO Art. Nr (7046-000) και (7047-000) Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η CLASSIC και CLASSIC PRO Art. Nr (7046-000) και (7047-000) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΛΑ τα προϊόντα της KETTLER είναι σχεδιασµένα

Διαβάστε περισσότερα

FAVORIT (κωδ )

FAVORIT (κωδ ) Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟ FAVORIT (κωδ. 7978-900) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΛΑ τα προϊόντα της KETTLER είναι σχεδιασµένα µε τους τελευταίους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ: MCF-16233 / MCF-16234 Διαβάστε τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ERX 70. Οδηγίες στα ελληνικά. Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το πάντα κοντά στο προϊόν.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ERX 70. Οδηγίες στα ελληνικά. Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το πάντα κοντά στο προϊόν. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ERX 70 Οδηγίες στα ελληνικά. Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το πάντα κοντά στο προϊόν. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.0 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...σελ. 2 1.1 ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ & ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ...σελ.

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Easy Bike Plus

Ποδήλατο γυµναστικής Easy Bike Plus ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Easy Bike Plus ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 7 Λίστα εξαρτηµάτων & Σχεδιάγραµµα 4 Συµβουλές προπόνησης 8 Βήµατα συναρµολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

μ ALPINE TR3000- R4000-2

μ ALPINE TR3000- R4000-2 TR3000 / TR4000 μ μ μ μ, μ, μ,. ...4...6...9...13...19 /...25...28...40...44 -...47...4...6...6 μ μ...7...9 μ ( μ ),...9 μ μ...10 μ...10 μ...11...13 μ / μ...13 μ ;...13...13 μ μ...14...14 μ " "...14 /...15...16

Διαβάστε περισσότερα

DELTA XL ( / -950/ -980)

DELTA XL ( / -950/ -980) Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ DELTA XL (7707-900/ -950/ -980) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν συναρµολογήσετε και πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ BRXOFFICE COMPACT. Οδηγίες στα ελληνικά. Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το πάντα κοντά στο προϊόν.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ BRXOFFICE COMPACT. Οδηγίες στα ελληνικά. Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το πάντα κοντά στο προϊόν. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ BRXOFFICE COMPACT Οδηγίες στα ελληνικά. Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το πάντα κοντά στο προϊόν. 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.0 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΣΕΛ. 3 1.1 ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TFK 250 EVO

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TFK 250 EVO Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TFK 250 EVO Για να γνωρίσετε το συγκεκριμένο προϊόν και να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το συγκεκριμένο όχημα πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές: GB6675-2003/EN71 GB19865/EN62115 Ιδανικό για ηλικία: 4-8 ετών Κωδ./Code: 412154 Τηλεχειριστήριο τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Ελλειπτικό DE-3

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Ελλειπτικό DE-3 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό DE-3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 9 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 4 Συµβουλές προπόνησης 10 Λίστα εξαρτηµάτων 5 Εγγύηση 11 Βήµατα συναρµολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

# 43976 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43976 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43976 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43976

Διαβάστε περισσότερα

# 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 44260

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόµου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυµναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήµατα, παρακαλούµε

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Cleo

Ποδήλατο γυµναστικής Cleo ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Cleo ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Βήµατα συναρµολόγησης 6 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 3 Συµβουλές προπόνησης 8 Σχεδιάγραµµα ποδηλάτου 4 Εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ERX 80. Οδηγίες στα ελληνικά. Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το πάντα κοντά στο προϊόν.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ERX 80. Οδηγίες στα ελληνικά. Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το πάντα κοντά στο προϊόν. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ERX 80 Οδηγίες στα ελληνικά. Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το πάντα κοντά στο προϊόν. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.0 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...σελ. 2 1.1 ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ & ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ...σελ.

Διαβάστε περισσότερα

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43974

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. X-FIT 201 SPEEDING BIKE Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Μερών 1 A Κυρίως Πλαίσιο B Πόδι Πίσω E Λαβή Στοπ F Κονσόλα C Πόδι Εμπρός D Κεντρικός Ορθοστάτης G Κάθισμα H Πλάτη Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B4706.1-2005/6B4706.10-2003 Ευχαριστούμε για την αγορά σας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε κυρίως τις οδηγίες ασφαλείας για να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TFK 500 μ, μ μ μ, μ, μ. Παροχές Ασφάλειας Πριν ξεκινήσετε την άσκηση τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας στη θέση του πάνω στη κονσόλα και μαγκώστε το ειδικό κλιπ στα ρούχα σας. Μετά

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018656 / 5202650018663 / 5202650018670 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό CIRCLE CROSS

Ελλειπτικό CIRCLE CROSS ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό CIRCLE CROSS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 11 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 5 Συµβουλές προπόνησης 12 Λίστα εξαρτηµάτων 6 Εγγύηση 13

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συναρμολόγηση A Κυρίως Πλαίσιο E Κονσόλα C Πίσω πόδι B Κεντρικός Ορθοστάτης (F3)Σταθερή Λαβή D Εμπρός πόδι (H7)Δοχείο Νερού (F1) Αριστερή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TRX 65S μ, μ μ μ, μ, μ. Παροχές Ασφάλειας Πριν ξεκινήσετε την άσκηση τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας στη θέση του πάνω στη κονσόλα και μαγκώστε το ειδικό κλιπ στα ρούχα σας. Μετά

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Upright Bike

Magnet Power, Upright Bike Magnet Power, Upright Bike 44214 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ # 44214 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. 2. Το ποδήλατο αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟ KADETT. (κωδ ) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟ KADETT. (κωδ ) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟ KADETT (κωδ. 7977-900) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Μελετήστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες, πριν την συναρµολόγηση και χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό ποδήλατο SPIRIT

Μαγνητικό ποδήλατο SPIRIT Μαγνητικό ποδήλατο SPIRIT # 43335 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 8493 98 AQUAUNO PRATICO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Road 18

Ποδήλατο γυµναστικής Road 18 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Road 18 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Λειτουργία κοµπιούτερ 9 Σχεδιάγραµµα ποδηλάτου 4 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 9 Λίστα εξαρτηµάτων 5 Συµβουλές

Διαβάστε περισσότερα

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης SPEEDING BIKE X-FIT 200 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TFK 155 SLIM

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TFK 155 SLIM Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TFK 155 SLIM Για να γνωρίσετε το συγκεκριμένο προϊόν και να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό DE-New Wave

Ελλειπτικό DE-New Wave ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό DE-New Wave ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 11 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 4 Συµβουλές προπόνησης 12 Λίστα εξαρτηµάτων 6 Εγγύηση 13 Βήµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ!

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ! ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ! Συμβουλές ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από

Διαβάστε περισσότερα

# 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 44266

Διαβάστε περισσότερα

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 -

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 - B600 - - flï flè fló flì flá fl fl fi Ì Ó Ô - - ΕΙΚΟΝΑ 3 ΕΙΚΟΝΑ 3 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΔΙΟΥ Σταθεροποιήστε το πίσω πόδι (C) στο κεντρικό πλαίσιο (Α), χρησιμοποιώντας δύο βίδες (Ν), τις ροδέλες (Ν3) και

Διαβάστε περισσότερα