ΑΕΛ FUTSAL. Μαζί μπορούμε...!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΕΛ FUTSAL. Μαζί μπορούμε...!"

Transcript

1 ΑΕΛ FUTSAL Μαζί μπορούμε...!

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΜΑΔΑΣ 2. ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 3. ΟΡΑΜΑ 4. ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 5. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ 6. FutsAEL Web TV και ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 7. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΕΛ 8. ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΕΛ FUTSAL ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ 9. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ 10. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ 11. ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑI GADGET CARDS

3 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΜΑΔΑΣ Το τμήμα Futsal της ΑΕΛ ιδρύθηκε το 2009 και εγγράφηκε στα μητρώα της ΚΟΠ με την μετονομασία του Κ.Ν.Ακρούντας σε ΑΕΛ όπου και αγωνίστηκε στην Β κατηγορία και κατάφερε να κερδίσει από την πρώτη χρονιά το παγκύπριο πρωτάθλημα Β κατηγορίας και συνάμα την άνοδο στην Α κατηγορία. Στα πέντε χρόνια ζωής το τμήμα έχει να επιδείξει - 1 πρωτάθλημα Β κατηγορίας την περίοδο χρονιές σε ημιτελικό κυπέλλου το 2010 και παγκύπριο πρωτάθλημα παίδων (U17) την περίοδο η θέση στο παγκύπριο πρωτάθλημα εφήβων (U21) την περίοδο χρονιές συνεχόμενες στην Α κατηγορία και εφέτος η 5 η συνεχόμενη χρονιά - Βραβείο ήθους ΚΟΠ για την περίοδο Η ομάδα μας είναι η μοναδική ομάδα Futsal στη Λεμεσό, που συμμετέχει στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Futsal Ά Κατηγορίας της ΚΟΠ.

4 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ - ΣΤΟΧΟΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Να εδραιωθεί και να πρωταγωνιστεί στο εγχώριο πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτηση τίτλων τα επόμενα 2-3 χρόνια και την συμμετοχή της στην ευρωπαική διοργανώση UEFA FUTSAL CUP. Η δημιουργία ακαδημιών σε κλειστές αίθουσες για την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες 6 10 και παράλληλη ανάπτυξη του κλειστού και ανοιχτού ποδοσφαίρου. Η ανάπτυξη του αθλήματος στις κλειστές αίθουσες σχολείων και πανεπιστημίων μέσω του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Δημιουργία της πρώτης γυναικείας ομάδας futsal. Η επένδυση σε νεαρούς ταλαντούχους Κύπριους παίχτες που θα αποτελέσουν την ραχοκοκκαλιά της ομάδος και της Εθνικής Κύπρου τα επόμενα 2-3 χρόνια. Συνεισφορά σε Φιλανθρωπικά ιδρύματα και Κοινωνικές εκδηλώσεις ενάντια στη βία, το ρατσισμό και τα ναρκωτικά. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Προώθηση επιχειρηματικού πλάνου για την εξεύρεση επενδυτή και την δημιουργία κλειστού γηπέδου futsal για προσέλκυση μεγάλων ευρωπαικών διοργανώσεων.

5 ΟΡΑΜΑ Για τους φιλάθλους της ΑΕΛ, να είμαστε η πρώτη ομάδα στη Λεμεσό που θα κατακτήσει τίτλους και θα δώσει διακρίσεις σε ευρωπαικές διοργανώσεις, εμπνέοντας τους με αισθήματα υπερηφάνειας και στο Futsal. Να είμαστε μια ομάδα που την χαρακτηρίζει η συνέπεια, το ήθος, η αξιοπιστία, η οργάνωση και να μπορεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητη δημιουργόντας τα δικά της εισοδήματα με ισοζυγισμένο προυπολογισμό.

6 ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

7 ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GOLD MEMBERS

8 ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ YELLOW MEMBERS

9 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ AEL FUTSAL Λειτουργικά έξοδα Μισθολόγιο Ανδρικής Ομάδος Διαιτησίες Ανδρικής ομάδος 4000 Γιατρός ομάδος 1500 FUTSAEL WEB TV 1000 Επιδιόρθωση αποδυτηρίων 500 Αθλητικό υλικό - συμπληρώματα - μπάλες 1500 Ασφάλεια παικτών ανδρικής ομάδος 1800 Δελτία υγείας 300 Μεταφορικά ανδρικής ομάδος 1000 Μεταφορικά εφηβικής / παιδικής ομάδος 1000 Εγγραφές στην ΚΟΠ 400 Έξοδα φιλοξενίας 800 Άλλα έξοδα

10 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ EΣΟΔΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ 4000 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΕ BANNERS - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ - FUTSAEL WEB TV 2000 ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ SEASON TICKETS (500 x 10) 5000 ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 1000 ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΛΑΧΕΙΑ 4000 GOLD MEMBERS (20 x 500) - ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ FUTSAL ΑΠΛΑ MEMBERS (100 x 100) - ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ FUTSAL

11 FutsAEL Web TV και ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Δημιουργία του FutsAEL Web TV που σκοπό έχει να προβληθούν ζωντανά τα εντός έδρας παιγνίδια της ομάδος μας. To FutsAEL Web TV ξεκίνησε την λειτουργία του εδώ και ένα μήνα με στόχο να φέρει τον ΑΕΛίστα πιο κοντά στο θεαματικό άθλημα του Futsal, μέσω ζωντανής μετάδοσης όλων των εντός αγώνων της ομάδας μας και όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τα τμήμα της ΑΕΛ Futsal. Τους επόμενους μήνες το FutsAEL Web TV θα λειτουργεί ζωντάνα με 8 ώρο πρόγραμμα ζωντανά από το διαδίκτυο με επαναλήψεις των αγώνων μας, των εκδηλώσεων μας και ότι αφόρα τα τμήματα της ΑΕΛ Futsal. Το κανάλι μας για να μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία του και να αναβαθμίζετε συνέχως θα θέλαμε την στήριξη σας. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: 1) Προβολή του futsal προς στους φοιτητές μας που σπουδάζουν στο εξωτερικό και σε άλλες πόλεις. 2) Διαδικτυακή προβολή των χορηγών μας με μικρό κόστος και οικονομικό όφελος για την ομάδα μας. 3) Καλύτερη επικοινωνία προς τον κόσμο της ΑΕΛ όπου θα αγκαλιάσει και θα αγαπήσει περισσότερο το άθλημα. 4) Προβολή οπτικοηχογραφημένων παιγνιδιών και εκδηλώσεων του τμήματος futsal. ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Δημιουργία της νέας ιστοσελίδας και της σελίδας στο facebook AEL FUTSAL που σκοπό έχει την καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο της ΑΕΛ και προβολή των χορηγών μας και του FutsAEL Web TV. Τις επόμενες εβδομάδες θα βγουν πακέτα για τις διαφημίσεις στο κανάλι και στην ιστοσελίδα μας.

12 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΕΛ Ανακοινώθηκε πρόσφατα συνεργασία με τον Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ για την σύσταση κοινής επιτροπής για την καλύτερη οργάνωση στα πιο κάτω θέματα: - Οργάνωση και δημιουργία κοινών εκδηλώσεων - Βοήθεια στην πώληση καρτών διαρκείας - Προσέγγιση για εγγραφή μελών/μετόχων με βάση την νέα δομή της αυτονομίας του τμήματος - Συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα ανάπτυξης ακαδημιών για καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος - Προσέγγιση επιφανών Αελίστων για επένδυση και ανάπτυξη του τμήματος futsal - Σημειώνεται ότι τα τα τελευταία 2 χρόνια ο Όμιλος στήριξε οικονομικά το τμήμα και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιβίωση του μέσα από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

13 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΕΛ FUTSAL ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ - Δημιουργία ακαδημιών στις κλειστές αίθουσες σχολείων υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ. Στόχος είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στα σχολεία είτε αυτό λέγεται ανοιχτό ποδόσφαιρο, είτε γυναικείο ποδόσφαιρο είτε ποδόσφαιρο σάλας (futsal).

14 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ - Επίσημη συνεργασία με το Frederick University όπου οι αθλητές μας έχουν την δυνατότητα να πάρουν υποτροφίες κατά την διάρκεια της φοίτησης τους. Ηδη στην ομάδα μας υπάρχουν 4 φοιτητές του Frederick στη Λεμεσό όπου εποφελούνται ένα σημαντικό ποσό επιχορήγησης. Απαραίτητη προυπόθεση για την επιχορήγηση η συμμετοχή του αθλητή στην ομάδα futsal του Πανεπιστημίου. Επίσης ο αθλητής φοιτητής μπορεί να πάρει επιπρόσθετη επιχορήγηση αν π.χ. - Είναι μέλος της Εθνικής Futsal - Αν προέρχεται από άπορη ή πολύτεκνη οικογένεια - Αν είναι άριστος μαθητής - Πρόσφατη Συνεργασία με το γραφείο επαγγελματικού προσανατολισμού SCIENTUM EDUCATION AND STUDY SERVICES όπου θα παρέχουμε στους αθλητές μαθητές μας δωρεάν επαγγελματικό προσανατολισμό.

15 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ Έχουν γίνει οι πιο κάτω καινοτομίες στο τμήμα για να βελτιώσουμε τις συνθήκες απασχόλησης των αθλητών μας. - Σύναψη συμφωνίας με ασφαλιστική εταιρεία για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων για σοβαρά περιστατικά. - Ανακαίνιση αποδυτηρίων στη κλειστή αίθουσα Ν.Σολομωνίδης. - Συνεργασία με το Κέντρο Φυσιοθεραπείας Ατλας υπό την καθοδήγηση των έμπειρων φυσιοθεραπευτών Γιώργου Πουγιούκκα και Φάνου Χατζηκωστή για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών. - Πρόσληψη στο team του φυσιοθεραπευτή γυμναστή κ. Ευαγόρα Δαμιανού για την γρήγορη αποκατάσταση των αθλητών μας. - Επίκειται συνεργασία πολύ σύντομα με διαιτολόγο και σύμβουλο διατροφής. - Συνεργασία με το γυμναστήριο CrossFit ENA και την κ. Μαρία Μακρή, διακεκριμένη γυμνάστρια με εξειδίκευση στο CrossFit, ένα νέο επαναστατικό πρόγραμμα εκγύμνασης που είναι πολύ διαδομένο στο εξωτερικό. - Μαθήματα πρώτων βοηθείων προς τους αθλητές μας για να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν επείγοντα περιστατικά.

16 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ GADGET CARDS - Εχουν κυκλοφορήσει 650 κάρτες διαρκείας για την νέα χρονιά και θα προπωλούνται προς 10 ευρώ. Οι κάρτες διαρκείας είναι μια πολύ σοβαρή πηγή εισοδήματος για την ομάδας μας και οι κατόχοι της κάρτας αυτής θα έχουν την δυνατότητα να δούν όλα τα 8 εντός έδρας παιχνίδια της Α φάσης και 3 εντός παιχνίδια των play-off καθώς επίσης και όλους τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου. Τα εγγεγραμμένα Υellow ή Gold members/μετόχοι έχουν θα παίρνουν δωρεάν 2 και 5 κάρτες διαρκείας αντίστοιχα. - Έχουν κυκλοφορήσει 200 συλλεκτικές USB 8 GB Gadget cards προς 20 ευρώ η καθεμιά και θα ισχύσουν και σαν κάρτες διαρκείας με τα πιο πάνω προνόμια. Οι κάρτες αυτές έγιναν με πρωτοβουλία από τους γονείς των νεαρών φουτσαλιστών μας για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της παιδικής και εφηβικής ομάδας. Τα εγγεγραμμένα Υellow ή Gold members/μετόχοι έχουν θα παίρνουν δωρεάν 1 και 2 Gadget cards αντίστοιχα.

17 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Ενημέρωση όλων των μελών ομάδων των Ενώσεων. Καταγραφή και Αξιολόγηση τοπικών

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ.

Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ. Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ. Κισαμικός Πρόκειται για μια σκέψη χρόνων, που γεννήθηκε σε αυτό εδώ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟRΤΗ EVIA CUP

1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟRΤΗ EVIA CUP Διοργανωτής 1 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟRΤΗ EVIA CUP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Το Βυζάντιο Νέου Πύργου σε συνεργασία με την AEK FC Development Network και υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και της ΕΠΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 125 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ. Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014

ΟΠΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 125 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ. Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014 Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, παρουσίασε η ΟΠΑΠ Α.Ε. Δείτε ποιες ακαδημίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής, πως μπορεί μια ακαδημία να δηλώσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

2013-2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑ.Σ.Π. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΑ.Σ.Π.

2013-2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑ.Σ.Π. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΑ.Σ.Π. 2013-2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑ.Σ.Π. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΑ.Σ.Π. COPYRIGHT 2013 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑ.Σ.Π. 2013-2014 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΛΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ «ATHLETIC CLUB OF THRACE»

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ «ATHLETIC CLUB OF THRACE» Τμήμα Γυναικείου Ποδοσφαίρου Οι αθλήτριές μας συμμετέχουν: *Πρωτάθλημα *Μεικτή Θράκης *Διεθνή Τουρνουά *Προεπιλογή Εθνικής Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου συμμετέχει στην Γ Εθνική Κατηγορία. Έδρα της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Road To Salonica Cup ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Road To Salonica Cup 18-19-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία Road To Salonica Cup στην Θεσσαλονίκη. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING ARIS VOULAS F.C. ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ARIS VOULAS F.C.

MARKETING ARIS VOULAS F.C. ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ARIS VOULAS F.C. Για την ιστορία Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1952 και είναι ο αρχαιότερος της Βούλας. Είναι νομικό εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τηρεί τα προβλεπόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 MARKETING PLAN

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 MARKETING PLAN Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 Est 1963 MARKETING PLAN 2017-2018 Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ! 2017 Όραμα Να γίνει και πάλι ο Π.Α.Σ. Πρέβεζα η ομάδα-σημείο αναφοράς του Νομού Πρέβεζας, σε ποδοσφαιρικό-αθλητικό-κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Σ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Το Σωματείο διοργανώνει και φέτος το 8 ον Παγκύπριο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της. Στον χώρο της εκδήλωσης θα συλλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :46 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :48

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :46 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος :48 Η Ακαδημία δεν είναι απλά μια συνάθροιση ατόμων, αλλά αποτελεί μια οντότητα που λειτουργεί αποτελεσματικά κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις και ακολουθώντας ορισμένες αρχές. Αυτό που ξεχωρίζει την Ακαδημία

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Ενημέρωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Ενημέρωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής 19-23 Σεπτεμβρίου 2016 19 Σεπτεμβρίου School Sports Day Α δράση - Χορευτικό flashmob από Πρέσβειρα FAIR PLAY - Μαθητές - Καθηγητικός σύλλογος προσωπικό σχολείου - Σύνδεσμοι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75 Δήλωση αποστολής Η εξασφάλιση μιας ασφαλούς και παιδαγωγικής απασχόλησης των παιδιών παιδικής και προεφηβικής

Διαβάστε περισσότερα

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM WWW.CYPRUSACADEMIES.COM ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω της διαρκούς προβολής της στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) Ομάδες Θεσσαλονίκης Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ηρακλής» είναι ένα από τα αρχαιότερα εν ενεργεία αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1908 στην ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ Ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του PASP-OPAP BEACH SOCCER 2016, διοργανώνει σε συνεργασία με το CYPRUSACADEMIES.COM, το 1ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ CYPRUSACADEMIES.COM TO ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ COPYRIGHT 2014 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2014-2015 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

PANIONIOS NetWork. Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση

PANIONIOS NetWork. Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση PANIONIOS NetWork Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση Ο «Ιστορικός» και η ιστορία του Πανιώνιος - ένας αθλητικός σύλλογος που ιδρύθηκε στην Σμύρνη το 1890. "Μετανάστευσε" στην Αθήνα το 1922 ύστερα από την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ Τα Trikala BC ξεκίνησαν την πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ ως Αίολος Τρικάλων το 1993. Μετά από μία πολυετή και αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ ο Αίολος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ CYPRUSACADEMIES.COM TO ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ COPYRIGHT 2014 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2014-2015 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting.

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting. Η εταιρία Εταιρία Η εταιρία Έρευνας & Ανάλυσης Valuation & Research Specialists ( VRS ) ιδρύθηκε το έτος 2002 και δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εταιρικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Πίνακας περιεχομένων Στόχος Πρωταθλήματος...3 Κατηγορίες Τμημάτων...4 Τρόπος Διεξαγωγής...4 Γήπεδα-Χώροι Διεξαγωγής Αγώνων...4 Ημέρες Ώρες Τέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

AEK ΑΜΙΛΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ

AEK ΑΜΙΛΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΕΚ FC ACADEMY Η κεντρική φιλοσοφία μας AEK ΑΜΙΛΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ Το Όραμά μας - Στόχος ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Δημιουργία παικτών υψηλού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ GRASSROOTS ΠΟΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ GRASSROOTS ΠΟΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ GRASSROOTS ΠΟΑ 2017-2018 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ GRASSROOTS 4 13 ΕΤΩΝ MIXED FOOTBALL, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ GRASSROOTS ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΟΠ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ GRASSROOTS FUTSAL U-14 ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Championships ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/ Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων

Championships ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/ Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων Championships-2018-0000410 ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/2019-0111 Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων 2018-2019 1 Περιεχόμενα Ι - Παγκύπρια Πρωταθλήματα Νέων K-19 (Α, Β, Γ Κατηγορίας) Σελ.3 ΙΙ - Προαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Τηλ: +357 22 449864, Φαξ:+357 22 449865 Ηλεκτρονική. Διεύθυνση: cusf@cytanet.com.cy Ιστοσελίδα: www.cusf.org.cy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Η Σκακιστική μας Ακαδημία συνεχίζει και φέτος τα δωρεάν μαθήματα Σκακιού, στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Εννέα χρόνια έχουν περάσει από τότε που δημιουργήθηκαν τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, με τη σημερινή τους μορφή, το καλοκαίρι του 2005.

Εννέα χρόνια έχουν περάσει από τότε που δημιουργήθηκαν τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, με τη σημερινή τους μορφή, το καλοκαίρι του 2005. Εννέα χρόνια έχουν περάσει από τότε που δημιουργήθηκαν τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, με τη σημερινή τους μορφή, το καλοκαίρι του 2005. Ένας από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν τότε τη νέα αυτή προσπάθεια,

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση

Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση Η πολιτική της κυβέρνησης όσον αφορά στην Ανώτερη Εκπαίδευση στοχεύει στην ικανοποίηση των τοπικών αναγκών καθώς και στην καθιέρωση της Κύπρου ως περιφερειακού εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μετά από 8 χρόνια και 2 επιτυχημένα τουρνουά επιστρέφει και διοργανώνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η ΕΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την ΑΙΓΊΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ το

Διαβάστε περισσότερα

Κυπριακό Ποδόσφαιρο: Δεδομένα και Αντιλήψεις. Ιούλιος 2015

Κυπριακό Ποδόσφαιρο: Δεδομένα και Αντιλήψεις. Ιούλιος 2015 Κυπριακό Ποδόσφαιρο: Δεδομένα και Αντιλήψεις Ιούλιος 2015 1 Τι καλύπτει η έρευνα Αντίληψη για την Αξιοπιστία Άποψη για τη διαιτησία Ποσοστά υποστήριξης των ποδοσφαιρικών ομάδων Κυπριακό Πρωτάθλημα Βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ CYPRUSACADEMIES.COM TO ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ COPYRIGHT 2014 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2014-2015 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Guidelines ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Μάρτιος 2017 GUIDELINES_Academy&Club 2017 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Σύντομη περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Προσωπικό Γραφείου Αθλητισμού Δρ. Εύρος Δημοσθένους : Λειτουργός Πανεπιστημίου (Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών.

ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών. Το ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΘΗΝΑ 2013 είναι το πρώτο τουρνουά που διοργανώνει η ΕΠΣ Αθηνών, στην Αθήνα σε περίοδο διακοπών. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την περίοδο ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Το ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο 1o ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ με κεντρικό Σύνθημα, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου 2017 στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΟΜΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΟΜΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΟΜΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΚΗΣ ΖΗΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΙΧΑΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015 /16!

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015 /16! ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015 /16! Μπες στο παιχνίδι με το πιο οικονομικό διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου! Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015/16 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σας καλωσορίζει στην πιο ιστορική έδρα

Διαβάστε περισσότερα

7 ον ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ / ΝΕΩΝ «ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ, 08/10/2016

7 ον ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ / ΝΕΩΝ «ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ, 08/10/2016 7 ον ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ / ΝΕΩΝ «ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ, 08/10/2016 ΓΗΠΕΔΑ: HAPPY VALLEY, ΕΠΙΣΚΟΠΗ Έντυπο Συμμετοχής Όνομα Σωματείου ή Ιδιωτικής Ακαδημίας :. Όνομα υπεύθυνου:.....

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΌ ΕΩΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΌ ΕΩΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΌ 01-01-2016 ΕΩΣ 31-12-2016 ΕΣΟΔΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ-ΑΡΘΡΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 1. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ Ε.Π.Ο. α. Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

δρόμου που διεξάγεται μέσα στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών αγώνων "Λεμέσια". Χορηγός των Παγκύπριων Αγώνων Κωπηλασίας.

δρόμου που διεξάγεται μέσα στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών αγώνων Λεμέσια. Χορηγός των Παγκύπριων Αγώνων Κωπηλασίας. H Deloitte, δίνει μεγάλη έμφαση στα θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με σωρείαν πρωτοβουλιών η Deloitte στηρίζει και μεριμνά για τους ανθρώπους, την προστασία της φύσης και την κοινωνική και πολιτιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM Η Arsenal FC είναι μία από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας με μια συνεχή παρουσία στην Α Εθνική Κατηγορία από το 1919. Οι Arsenal Soccer

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΘ 433 ΤΚ 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΦΜ: 997298634 ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR64 0172 4060 0054 0607 2602 174

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα (ΕΚΓ) (HAEd) Πανεπιστήμιο του Dundee

Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα (ΕΚΓ) (HAEd) Πανεπιστήμιο του Dundee Τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα (ΕΚΓ) ιδρύθηκαν το 1973 και είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ιδιωτικά σχολεία στην Ελλάδα που παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα από την προσχολική έως τη δευτεροβάθμια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Νεοχωρόπουλο ΤΘ 433, 45500, Ιωάννινα, Τηλ ,

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Νεοχωρόπουλο ΤΘ 433, 45500, Ιωάννινα, Τηλ , ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΘ 433 ΤΚ 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΦΜ: 997298634 ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR64 0172 4060 0054 0607 2602 174

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΚΟΠΟΣ Η πολύπλευρη στήριξη των μαθητών-αθλητών για σωστή προετοιμασία και πετυχημένη επαγγελματική και αθλητική σταδιοδρομία. ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP 2015 2016 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ 1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 2. ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συνδρομές & Οικονομικές Υποχρεώσεις μελών

Συνδρομές & Οικονομικές Υποχρεώσεις μελών Συνδρομές & Οικονομικές Υποχρεώσεις μελών Η είσπραξη των συνδρομών θα γίνεται από τη Γραμματεία ή από τους αρμόδιους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, στο χώρο του κάθε προγράμματος. Η πληρωμή των ετήσιων συνδρομών

Διαβάστε περισσότερα

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Κρητικό, τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

Γυµναστήριο Παπάγου (Κέντρο Νεότητας Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου)

Γυµναστήριο Παπάγου (Κέντρο Νεότητας Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ( ΟΠΑΠ) ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 4-6 & ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 15669 ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών,

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου

Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς για νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα πραγματοποιηθεί στο πρότυπο αθλητικό κέντρο Super Goal, στην περιοχή των Καλυβίων Αττικής Οι διοργανωτές έχουν έρθει σε επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγία και υποστήριξη

Χορηγία και υποστήριξη ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ Χορηγία και υποστήριξη Είναι πλέον γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πάρα πολύ η συμμετοχή τόσο των επαγγελματιών αθλητών όσο και των ερασιτεχνών που επιλέγουν να παίρνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ SOCCER SCHOOLS 5, 6, 7 & Μαίου 2016

Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ SOCCER SCHOOLS 5, 6, 7 & Μαίου 2016 Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ SOCCER SCHOOLS 5, 6, 7 & Μαίου 2016 Διοργάνωση Σε συνεργασία με την Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ SOCCER SCHOOLS 5, 6, 7 & Μαίου 2016 Ο Α.Ο. ΔΙΑΝΑ Αγίας

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΝΤ 25-29/06

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΝΤ 25-29/06 ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΝΤ 25-29/06 Δημιουργία του camp Μια καινούρια αρχη γίνεται φέτος από την ιστορική Μ.Ε.Ν.Τ. Κατανοώντας το κενό που δημιουργούσε η έλλειψη ενός camp στην ομαλή μεταβατική περίοδο των προπονήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Παιδικών Πρωταθλημάτων Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαιρου 2013-2014

Προκήρυξη Παιδικών Πρωταθλημάτων Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαιρου 2013-2014 Προκήρυξη Παιδικών Πρωταθλημάτων Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαιρου 2013-2014 Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου προκηρύσσει τα Παγκύπρια παιδικά Πρωταθλήματα της περιόδου 2013 2014.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Ο χουλιγκανισμός γεννιέται...

ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Ο χουλιγκανισμός γεννιέται... ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ Στις μέρες μας παρατηρείται έντονα το φαινόμενο του χουλιγκανισμού. Ο χουλιγκανισμός είναι η ανάρμοστη και βίαιη συμπεριφορά οπαδών αθλητικών ομάδων που οδηγεί στη διατάραξη της τάξης. Εκφάνσεις

Διαβάστε περισσότερα

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.:

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΪ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Άγιος Δημήτριος, 06/05/2019 Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Συνδρομές & Οικονομικές Υποχρεώσεις μελών

Συνδρομές & Οικονομικές Υποχρεώσεις μελών Συνδρομές & Οικονομικές Υποχρεώσεις μελών Η είσπραξη των συνδρομών θα γίνεται από τη Γραμματεία ή από τους αρμόδιους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, στο χώρο του κάθε προγράμματος. Η πληρωμή των ετήσιων συνδρομών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2015, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 11 Ο Διεθνή Μαραθώνιο, το τελευταίο σκέλος του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, στη Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Τµήµα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισµού Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισµών & Επιχειρήσεων Τάκης Αλεξόπουλος Επίκουρος Καθηγητής. ΕΣΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2012 - Τεύχος 17 Εθνικοί Εορτασμοί ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 Απριλίου «Έκθεση χρησιμοποιημένων βιβλίων», Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Οι διοργανωτές Αθλητικός Σύλλογος Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος και η εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004)

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) Τηλ. 210 9946964 / 2130056624 Φαξ. 2130056625 e-mail : teamsporteam@gmail.com www.sportteam.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΟΕΣΑ Λευκωσίας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ 2017-2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΕΟΕΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερωτικό Σεµινάριο

Ενηµερωτικό Σεµινάριο Ενηµερωτικό Σεµινάριο Πατρα ΒΟΚΟΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο διαιτητής δεν είναι απρόσωπος ή εχθρός μας, αλλά είναι σύμμαχός μας για τη δικαιότερη και καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ηράκλειο Κρήτης Ιουνίου 2012

1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ηράκλειο Κρήτης Ιουνίου 2012 Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από 21 έως 24 Ιουνίου 2012 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και με την έγκριση της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου Στο τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

Τοκπασίδης Παναγιώτης Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ

Τοκπασίδης Παναγιώτης Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ Χαλκίδα, 2019 Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και των υπολογιστών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Ω Σ Η Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ω Ν Π Ι Ε Ρ Ι Α Σ

Ε Ν Ω Σ Η Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ω Ν Π Ι Ε Ρ Ι Α Σ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 2015-2016 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:... ΟΜΙΛΟΣ:... Στο γήπεδο: Ημερομηνία: Αγωνιστική: Ορισθείσα ώρα έναρξης:. Ώρα έναρξης:... Ώρα λήξης:... Διαιτητής:.Σ.Δ.Π.:. Α Βοηθός:..

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Α. Για σπουδές στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες προσφέρονται υποτροφίες από διάφορους φορείς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

εμείς μιλάμε μόνο αγγλικά ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

εμείς μιλάμε μόνο αγγλικά ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ εμείς μιλάμε μόνο αγγλικά ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Μικρά groups σε κάθε τάξη (5 άτομα κατά Μ.Ο.). Τα τμήματα είναι ολιγομελή, με μαθητές ίδιας ηλικίας και ίδιου επιπέδου γνώσεων. Διδασκαλία του μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2016 CYPRUS BEACH VOLLEY 2016 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2016, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ»

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχολική Χρονιά 2017-2018 Τα ακόλουθα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια προσφέρουν στους τελειόφοιτους μαθητές του Λυκείου μας Υποτροφίες (Ολικές ή και Μερικές) για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2014 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf.gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩN ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩN ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΟΕΣΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩN ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2017 που διοργανώνει η Κυπριακή

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε το υπόμνημα όπως παραδόθηκε στον Δήμαρχο από το Αθλητικό Σωματείο "Μετέωρα". ΑΘΛΗΜΑΤΑ : ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΕΪ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε το υπόμνημα όπως παραδόθηκε στον Δήμαρχο από το Αθλητικό Σωματείο Μετέωρα. ΑΘΛΗΜΑΤΑ : ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΕΪ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όπως γράψαμε χθες, η Διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου "Μετέωρα" πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου στην διάρκεια της οποίας παραδόθηκε σχετικό υπόμνημα από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ 2016-2017 Α έως 16 ομάδες+όποιες υπεράριθμες προκύψουν 16 ομάδες + όποιες υπεράριθμες προκύψουν Β έως 32 ομάδες332 ομάδες32 ομάδες2 ομάδες 32 ομάδες Γ λοιπά

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2016 Α, Β ΤΑΞΗ 6 τμήματα 151 μαθητές ΣΚΟΠΟΣ Διά βίου άσκηση για υγεία και ποιότητα ζωής ΣΤΟΧΟΙ Να αποκτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2006-2007, ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR 2008-2009 και PRO JUNIOR 2010-2011 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ 1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 2. ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ANTI-PRESSING ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ 1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 2. ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ANTI-PRESSING ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΣΠ Κ.ΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 19 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΣΠ Κ.ΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 19 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΣΠ Κ.ΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 19 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Αγαπητά μέλη, Με την αποψινή Γενική Συνέλευση λήγει

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΓΙΩΝ 11-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. Ι. Σύνταγμα της Ελλάδος και Ευρωπαϊκές Συνθήκες. ΙIΙ. Αυτοτελείς διατάξεις τροποποίησης και συμπλήρωσης του Ν 2725/1999

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. Ι. Σύνταγμα της Ελλάδος και Ευρωπαϊκές Συνθήκες. ΙIΙ. Αυτοτελείς διατάξεις τροποποίησης και συμπλήρωσης του Ν 2725/1999 ΠΡΟΛΟΓΟΣ...VII ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ... IX ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Ι. Σύνταγμα της Ελλάδος και Ευρωπαϊκές Συνθήκες [1] Σύνταγμα της Ελλάδος [1975/1986/2001]...3 [2] Συνθήκη της Λισσαβώνας για την τροποποίηση της Συνθήκης

Διαβάστε περισσότερα