...πιάνουν τα χέρια σου!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "...πιάνουν τα χέρια σου!"

Transcript

1 ...πιάνουν τα χέρια σου!

2 Στη DUROSTICK το ξέρουμε ότι μπορείς. Απλά, μέχρι σήμερα ίσως δεν το έχεις δοκιμάσει. Δοκίμασέ το λοιπόν! Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου. Ξεκίνα με τα απλά. Μάθε τι μπορείς να φτιάξεις Επισκεύασε μία ρωγμή στο σοβά. Κόλλησε ένα πλακάκι που ξεκόλλησε. Σφράγισε τη μπανιέρα ή τον πάγκο της κουζίνας. Βάψε ένα δωμάτιο του σπιτιού. Κόλλησε ένα παπούτσι που ξεκόλλησε η σόλα του. Επισκεύασε ένα βάζο που έσπασε. Στεγάνωσε την ταράτσα σου. Καθάρισε, αδιαβροχοποίησε και γυάλισε τα μάρμαρά σου. 2 Αδιαβροχοποίησε την τέντα της βεράντας. Σφράγισε εξωτερικά τα κασώματα των παραθύρων του σπιτιού σου. Κόλλησε το πυρότουβλο του τζακιού που ξεκόλλησε.

3 Ξεβούλωσε τα υδραυλικά του μπάνιου. Βάψε τα κάγκελα της βεράντας. Επισκεύασε τη διαρροή στο σωλήνα του καλοριφέρ. Κόλλησε την ξύλινη καρέκλα που τρίζει. Σφράγισε και κόλλησε τα σοβατεπί στην τραπεζαρία. Φτιάξε τις χειροτεχνίες σου. Κόλλησε την ταπετσαρία του αυτοκινήτου σου. Αδιαβροχοποίησε το πέτρινο δάπεδο της αυλής. Φτιάξε τις δικές σου μοναδικές χρωματικές τεχνοτροπίες. Φτιάξε τη δική σου απόχρωση & βάψε το σαλόνι σου. Βάψε ό,τι βάφεται. Καθάρισε το air-condition σου. Περιποιήσου το αυτοκίνητό σου.

4 Το κατάλληλο υλικό κάνει το μάστορα! Αρκεί να ξέρεις ποιο είναι, πώς θα το βρεις και πού θα το βρεις, πόσο κοστίζει, αν είναι καλό και πάει λέγοντας. Μάθε για τα υλικά που θα χρειαστείς Συνήθως, ξεκινάς από την ανάγκη σου. Αναζητάς τη συμβουλή αυτών που ξέρουν, πληροφορίες σε έντυπα, στο Internet, ή αλλού, σταθμίζεις εναλλακτικές επιλογές σε σχέση με το κόστος, την αξιοπιστία, την εμφάνιση, την αντοχή στο χρόνο και τη χρήση και άλλα πολλά. Mε επιτόπου αυτοψία αν αυτό κριθεί αναγκαίο. Με το μυαλό μας, την ψυχή μας είμαστε δίπλα σας, μαζί σας, κοντά σας. Επισκέψου το site της DUROSTICK (και τα περιφερειακά του sites) ή αναζήτησε έντυπα ή CD/DVD εντελώς δωρεάν στα καταστήματα που υπάρχουν τα προϊόντα της ή απευθείας από την εταιρεία, για να δεις και να γνωρίσεις υλικά, τι μπορείς να κάνεις με αυτά, πού εφαρμόζονται και πού μπορούν να σου είναι χρήσιμα εσένα προσωπικά, για τις δικές σου ανάγκες. Βρες τα προϊόντα της DUROSTICK στο κατάστημα της γειτονιάς σου!

5 Στη διάθεσή σας θα βρείτε έναν τεράστιο όγκο πληροφορίας όπου με άμεσο, απλό, κατανοητό και ευχάριστο τρόπο θα μάθετε τα μυστικά της χρήσης των προϊόντων και υλικών και πώς θα φθάσετε στο αποτέλεσμα που θα σας κάνει υπερήφανους και θα καλύψει την ανάγκη σας. Στη DUROSTICK δίνουμε τεράστια σημασία τόσο για να σας γνωρίσουμε με τα προϊόντα μας άλλα κύρια, για να εκπαιδεύσουμε όσους και όσες το επιθυμούν στη σωστή χρήση και εφαρμογή τους. Μάθε για το πώς γίνεται η δουλειά 3 Το νέο site της DUROSTICK. Βρείτε λύσεις και γίνετε μέλος μιας μεγάλης κοινότητας, ανεβάστε και δείξτε τις δουλειές σας, πάρτε μέρος σε συζητήσεις, συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και αναζητήστε τη γνώμη και τη συμβουλή ειδικών. Επισκεφθείτε το τώρα! Πλήρης σειρά videos εφαρμογών σε μορφή DVD αλλά και στο κανάλι της DUROSTICK στο YOUTUBE και στο site της DUROSTICK Το ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΣΎΓΧΡΟΝΗΣ ΔΌΜΗΣΗΣ, ο οδηγός ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ καθώς και πλειάδα τεχνικών εντύπων θα σας μάθουν τη δουλειά με απλό και κατανοητό τρόπο. Βρείτε τα σε έντυπη αλλά και σε ψηφιακή μορφή στα sites της DUROSTICK. 5

6 Τώρα ξέρεις. Έμαθες πώς γίνεται, βεβαιώθηκες ότι αγόρασες τα σωστά υλικά και έφτασε η ώρα να ξεκινήσεις. Ξεκίνα τώρα! Μη διστάζεις Πάμε λοιπόν Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες που θα βρεις πάνω στη συσκευασία των προϊόντων και φρόντισε να τις τηρείς καθ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής ή και μετά από αυτή, αν υπάρχει τέτοια οδηγία. Κάντο τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και επιτυχίας της εφαρμογής και διάρκειάς της στο χρόνο και τη χρήση. Φρόντισε για την προετοιμασία των υποστρωμάτων πάνω στις οποίες θα πραγματοποιήσεις την εφαρμογή. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο μυστικό για την επιτυχία. Φρόντισε να λάβεις σοβαρά υπόψη τις συνθήκες π.χ. θερμοκρασία, υγρασία, αέρας κ.ά. που επικρατούν όσο κάνεις τη δουλειά, αλλά και μετά. 6 Τήρησε τις σχετικές οδηγίες της συσκευασίας.

7 Είτε πριν αρχίσεις είτε κατά τη διάρκεια της εφαρμογής ακόμη και μετά από αυτή, αν σου δημιουργηθεί η οποιαδήποτε αμφιβολία ή ερωτηματικό, αναζήτησε την απάντηση που θα σε οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα. 5 Ξεκίνησες λοιπόν. Από τη θεωρία στην πράξη. Και φυσικά κάπου κόλλησες. Δεν είσαι σίγουρος. Ρώτα τη DUROSTICK. Ρώτα την Τεχνική Υποστήριξη. Πάρε τηλέφωνο ( ). Στείλε (technical@durostick.gr) Αν κάτι σε προβληματίζει ρώτα, μάθε Κάντο μόνος σου με τη βοήθεια που σου παρέχει η DUROSTICK, στην οποία αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ενότητα, ή κάλεσε άμεσα την ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της εταιρείας, για να σου προτείνει μια πιο άμεση λύση και να σε καθοδηγήσει σωστά προς το επιθυμητό και προσδοκώμενο αποτέλεσμα. 7

8 Το τελείωσες. Μπράβο σου λοιπόν! Έκανες πολύ καλή δουλειά. Κάνε ένα βήμα πίσω και θαύμασέ την. Μ ένα χαμόγελο. Πολύ ωραία! Το έφτιαξες. Μπράβο! Μοιράσου τώρα την εμπειρία σου Γιατί να μην μοιραστείς την εμπειρία σου με άλλους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα; Να δείξεις μερικές από τις φωτογραφίες που έβγαλες για να καταγράψεις το όμορφο αποτέλεσμα. Να πεις δυο λόγια βρε αδερφέ. Να ακούσεις μία άλλη άποψη. Να βοηθήσεις κάποιον άλλο που τώρα ξεκινά. Πώς να τα κάνεις όλα αυτά; Εύκολα! Επισκέψου τώρα την ψηφιακή κοινότητα ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ της DUROSTICK στη διεύθυνση γίνε μέλος και ανάρτησε τη δουλειά που έφτιαξες. ΤΟ ΕΦΙΑΞΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ Μπράβο Γιάννη! Σπουδαία δουλειά. Να μου πεις το μυστικό να το κάνω και εγώ. Είναι πολύ εύκολο, θα δεις. Και θα χαρείς να το δεις ανεβασμένο και να έχεις και ανταπόκριση από άλλα μέλη και επισκέπτες της κοινότητας. Έλα, μη διστάζεις. Κάντο τώρα!

9 Τώρα που άρχισες, δε σε σταματά τίποτε. Ξέρεις ότι μπορείς. Έχεις νιώσει τη χαρά και την ικανοποίηση της ολοκλήρωσης ενός έργου. Μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Και αυτό και άλλα, πιο δύσκολα. 7 Η όρεξη για φαγητό έρχεται τρώγοντας λένε και η όρεξη για φτιαξίματα έρχεται φτιάχνοντας. Τώρα ξέρεις ότι μπορείς. Κοίτα γύρω σου και πολύ γρήγορα θα διακρίνεις την επόμενη δουλειά! Τώρα ξέρεις ότι μπορείς. Ποια θα είναι η επόμενη δουλειά; Οι ανάγκες ενός σπιτιού, ενός χώρου, δεν τελειώνουν ποτέ. Στάθμισέ τις για το δικό σου χώρο, βρες ποια είναι η επόμενη, η πιο σημαντική και ξεκίνα να οργανώνεις το χρόνο, τον τρόπο, τα υλικά, τη μέθοδο Όπως και πριν. Μόνο πιο εύκολα αυτή τη φορά. Τώρα έχεις την εμπειρία. Τώρα ξέρεις ότι μπορείς. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα. Αυτό είναι μια υπόσχεση. Και θα διαπιστώσεις ότι την τηρούμε! 9

10 ΑΠΌ ΤΗ ΘΕΩΡΊΑ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ! Για πάμε να περπατήσουμε τώρα, να δούμε με ένα παράδειγμα πώς θα προχωρήσουμε μαζί χέρι-χέρι! 4 Οι σφραγίσεις στο νιπτήρα και τη μπανιέρα έχουν βρωμίσει και αποκολληθεί. Υγρασία, μούχλα και βρωμιά! Μπορώ να το φτιάξω; ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ! Μάθε τι μπορείς να φτιάξεις2στον ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & Μάθε για τα υλικά που θα χρειαστείς ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ αλλά και στην ιστοσελίδα έμαθα για το υλικό που θα χρειαστώ για να ξανασφραγίσω. Είναι η ανθεκτική στη μούχλα ΣΙΛΙΚΟΝΗ της DUROSTICK. 6 Στο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ στη σελίδα του προϊόντος DUROSTICK ΣΙΛΙΚΟΝΗ, στην ενότητα ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ έμαθα πώς γίνεται. Μάθε για το πώς γίνεται η δουλειά

11 Αφού διάβασα καλά και είδα και εικόνες εφαρμογής ξεκίνησα και πολύ σύντομα και εύκολα, έβγαλα την παλιά σφράγιση και έβαλα νέα με το πιστόλι φύσιγγας της DUROSTICK. Ξεκίνα τώρα! Μη διστάζεις5είχα μία απορία, αν θα έπρεπε Αν κάτι σε προβληματίζει ρώτα, μάθε Έκανα καλή δουλειά. Τη χάρηκα. Τη φωτογράφισα σε όλα της τα στάδια και τώρα μοιράζομαι την εμπειρία και τη χαρά μου δημοσιεύοντάς τη στην ενότητα ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ DIY του Το έφτιαξες. Μπράβο! με κάποιο τρόπο να καθαρίσω τη μούχλα από τις επιφάνειες πριν τοποθετήσω τη νέα σιλικόνη. Πήρα τηλέφωνο την ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ της DUROSTICK και μου την έλυσαν αμέσως. Ναι θα καθαρίσω τις επιφάνειες! Σφραγίσεις Σφραγίσεις στο νιπτήρα και τη μπανιέρα Μοιράσου τώρα την εμπειρία σου... Τώρα ξέρεις ότι μπορείς. Τώρα που βρήκα τον τρόπο και τη μέθοδο θα κάνω κι άλλα. Το σπίτι έχει πολλές ανάγκες. Κι εμένα τώρα μου άνοιξε η όρεξη Ποια θα είναι η επόμενη δουλειά; 11

12 12 Kόλλες πλακιδίων (Τσιμεντοειδείς, ρευστές) Tα προϊόντα της DUROSTICK Αρμόστοκοι (Τσιμεντοειδείς, εποξειδικοί) Σφραγιστικά (Ακρυλικά πολυμερή, τσιμεντοειδή, πολυουρεθανικά, σιλικόνες)

13 Στεγανωτικά (Τσιμεντοειδή, ελαστομερή, πολυουρεθανικά) Συγκολλητικά (Ξυλόκολλες, βενζινόκολλες, εποξειδικές κόλλες κ.ά.) Χρώματα (Πλαστικά, ακρυλικά, ελαστομερή στεγανοποιητικά, βερνίκια, ριπολίνες) Βερνίκια (Νερού, διαλύτου)

14 14 Tα προϊόντα της DUROSTICK Στόκοι σπατουλαρίσματος (Για σοβά, μπετόν, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, άλλες επιφάνειες) Σοβάδες (έτοιμοι) (Πρώτης στρώσης, τελικής στρώσης, μίας στρώσης, έγχρωμοι, εύκαμπτοι) Επισκευαστικά (Σοβάδων, σκυροδέματος και άλλα πολλά) Τεχνοτροπίες (Χρώματα, στόκοι, πούδρες)

15 15 Εποξειδικά υλικά & χρώματα Καθαριστικά (Βιοδιασπώμενα, ειδικών εφαρμογών) Αυτοκίνητο (Καθαρισμός, φροντίδα, περιποίηση)

16 Η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα με αντικείμενο που αφορά στη νέα κατασκευή, την επισκευή, τη συντήρηση, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση, τη φροντίδα κτιρίων και οικιών, είναι γεγονός. Στόχος και σκοπός του εγχειρήματος είναι η διαμόρφωση ενημερωμένων, σωστά πληροφορημένων, εκπαιδευμένων και κυρίως ικανοποιημένων καταναλωτών. Έχουμε δημιουργήσει για όλους εμάς, επαγγελματίες της οικοδομής, τα καταστήματα που την εξυπηρετούν, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολήπτες, τεχνίτες, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές κτιρίων και κατοικιών, ερασιτέχνες με δημιουργικές ανησυχίες και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ένα χώρο συνάντησης και συνύπαρξης, μία κοινότητα, την πρώτη στο ελληνικό Internet με αυτό το αντικείμενο. Τα μέλη και οι επισκέπτες της Να πλοηγούνται στο πλούσιο περιεχόμενο της διαδικτυακής πύλης, να βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα που τους απασχολούν, να γνωρίζουν υλικά και εφαρμογές, να διερευνούν νέες, ενίοτε καινοτόμες, ιδέες. Να αποτείνονται για πιο εξειδικευμένη βοήθεια στις Τεχνικές Υπηρεσίες της πύλης (DUROSTICK). 16

17 Να συνομιλούν στα forums της κοινότητας μεταξύ τους και με τους διαχειριστές, να ανταλλάσσουν απόψεις και προβληματισμούς, να αναζητούν τη γνώμη και την άποψη άλλων μελών, να εκφράζουν ελεύθερα τη δική τους. Να αναδεικνύουν το έργο τους με κείμενα, φωτογραφίες, videos και να το μοιράζονται με όλα τα μέλη της κοινότητας ή των ομάδων στις οποίες θα έχουν επιλέξει να ανήκουν. Ανέβασε το δικό σου έργο! πύλης-κοινότητας ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ έχουν τη δυνατότητα: Να δημιουργούν ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος για να ανταλλάσσουν πληροφορία, γνώση και εμπειρία, αλλά και να προσελκύουν άλλα μέλη που πιθανόν χρήζουν της παροχής των υπηρεσιών που τα μέλη (ως επαγγελματίες) παρέχουν. Να απευθύνονται για πιο εξειδικευμένη βοήθεια στην ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ της πύλης (DUROSTICK). Μάθετε περισσότερα! Επισκεφθείτε μας ΤΩΡΑ! Να αναρτούν αρθρογραφία γενικότερου ή ειδικότερου ενδιαφέροντοςγια οικοδομικάτεχνικά θέματα. Να έχουν το δικό τους μοναδικό χώρο στην πύλη όπου θα καταγράφουν και θα αποθηκεύουν τη δραστηριότητά τους σε αυτή. 17

18 Τα έντυπα της DUROSTICK Κοίτα, διάβασε, μάθε, φτιάξτο μόνος σου! Στην πλούσια γκάμα των τεχνικών και άλλων εντύπων της DUROSTICK θα βρεις τη γνώση και την πληροφορία που θα σου ενισχύσει την αυτοπεποίθηση για να δημιουργείς, να φτιάχνεις, να γνωρίζεις πώς γίνεται το κάθε τι! ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ Ακολουθήστε τη ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ διαδικασία για την κατασκευή μιας νέας οικοδομής και μάθετε για τα προϊόντα που εμπλέκονται σε κάθε της στάδιο. Διαβάστε προσεκτικά τις λύσεις που προτείνονται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζει ένα σπίτι ή ένα κτίριο στην ενότητα ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΑΙΤΙΑ - ΛΥΣΗ. ü 530 σελίδες Περιηγηθείτε στο έντυπο και πληροφορηθείτε για πιστοποιήσεις και πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τα οποία κατατάσσονται τα προϊόντα DUROSTICK. Ενημερωθείτε από τους πίνακες εφαρμογής γρήγορα και εύκολα για τις χρήσεις τους. 18 Μάθετε για τις ιδιότητες, τις εφαρμογές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον τρόπο χρήσης κ.ά. στην εκτενή παρουσίαση των επτά κατηγοριών και των υποκατηγοριών τους για το σύνολο των προϊόντων της εταιρείας που υπερβαίνουν τα 300.

19 19 ü 248 σελίδες ü Σε έντυπη & ψηφιακή μορφή ü Πλούσιο φωτογραφικό υλικό με προβλήματα της οικοδομής ü Ολοκληρωμένη ενότητα λύσεων ü Ανακαινίσεις για κάθε χώρο του σπιτιού και της οικοδομής ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ Για κάθε χρήση υπάρχει λύση! Με λόγια, με Ναι, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ φωτογραφική και αυτή γίνεται δυνατή απεικόνιση πραγματικών αν κατ αρχήν κάποιος είναι σε προβλημάτων, με θέση να διατυπώσει τρισδιάστατη απεικόνιση το πρόβλημα που την απαιτεί, πληθώρας με ακρίβεια και σαφήνεια! οικοδομικών επιφανειών και χώρων. Ο οδηγός ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ τοποθετεί και συνδέει έξυπνες λύσεις με προϊόντα ή συνδυασμούς ενεργειών που κρίνονται απαραίτητες για να φθάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο οδηγός ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ είναι στη διάθεσή σας τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή, για να τον αποκτήσετε, να τον κατεβάσετε, να τον αποθηκεύσετε, να τον τυπώσετε, να τον στείλετε σε φίλους και γνωστούς. Κάντε τη σωστή κίνηση! Κάντε τη τώρα!

20 ΕΚΔΟΣΗ 2016 ΥΓΡΑΣΙΑ: Το γενεσιουργό αίτιο των περισσότερων δεινών μας όσον αφορά στο σπίτι και την οικοδομή. Της αφιερώσαμε εξαιρετικά ένα ολόκληρο έντυπο. Την παρουσιάσαμε, την αναλύσαμε, τη λύσαμε με προϊόντα DUROSTICK! Σας την παρουσιάζουμε σε έντυπη και ψηφιακή μορφή προσδοκώντας να σας φέρουμε πιο κοντά στο θέμα και πιο μακριά από τα προβλήματα που σας έχει δημιουργήσει. Διαβάστε τα έντυπα που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για την ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ. Πάρτε ιδέες για εφαρμογές και τεχνοτροπίες. Διαλέξτε τους χρωματισμούς που ταιριάζουν στο γούστο σας. ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΤΗΤH ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙA Ταξιδέψτε στο όνειρο με όχημα το νέο έντυπο για τα ΧΡΏΜΑΤΑ που μας περιβάλλουν. Bρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο γούστο και το χώρο σας...από την ολοκαίνουργια βεντάλια χρώματος της DUROSTICK. Μάθετε ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για την ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΘΕΡΜΟΜΌΝΩΣΗ ΚΤΙΡΊΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΙΏΝ. Ενημερωθείτε για τη θερμομόνωση των εξωτερικών κάθετων επιφανειών με το πιστοποιημένο στην πρώτη κλάση κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο ETAG 004 σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης THERMOSEAL.

21 Μάθετε για χρωματικές & άλλου τύπου ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΊΕΣ, γνωρίστε υλικά, γνωρίστε τον τρόπο. Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό έργο! Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν οι κατάλληλες ΣΦΡΑΓΊΣΕΙΣ στα εξωτερικά ανοίγματα του σπιτιού αλλά και στο μπάνιο, την κουζίνα και αλλού. Μάθετε για όλα! Οι βιβλιοθήκες μας... μ ένα κλίκ στην οθόνη σου! Περιηγήσου, βρες αυτό που θέλεις, τύπωσέ το, αποθήκευσέ το, μοιράσου το με φίλους! Βιβλιοθήκη durostick.gr Βιβλιοθήκη yparxeilysi.gr 21

22 O ιστότοπος της DUROSTICK Αναλυτική παρουσίαση της DUROSTICK και του συνόλου των προϊόντων της. Δυνατότητα να μάθετε για προβλήματα και τη λύση τους, αλλά και να μας στείλετε το δικό σας για να σας προτείνουμε λύσεις. Βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη στη διάθεσή σας για να. γίνετε εσείς οι ειδικοί! Πρόβλημα Αιτία Λύση Υγρασία Ρηγματώσεις Αποκολλήσεις Μούχλα Σκουριά Βαμμένες επιφάνειες Δύσκολοι λεκέδες Kαταχώρηση προβλήματος (Ειδική εφαρμογή) 22 Φωτογράφισε, περιέγραψε και στείλε το πρόβλημα του σπιτιού ή της οικοδομής σου στη DUROSTICK!

23 23 Η ψηφιακή βιβλιοθήκη/ ταινιοθήκη της DUROSTICK Διαβάστε τα, κατεβάστε τα, τυπώστε τα, αρχειοθετήστε τα, όπως εσείς κρίνετε ότι θα εξυπηρετήσουν τις αναζητήσεις και τις ανησυχίες σας. Τώρα έχετε τη δυνατότητα, για μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων αιχμής, να δείτε την εφαρμογή τους βήμα - βήμα σε video. Στείλε μας το πρόβλημά σου και οι ειδικοί μας θα σου προτείνουν άμεσα λύση!

24 VIDEOS: Δες πώς γίνεται η δουλειά για να την κάνεις κι εσύ! Επιλέξαμε κάποιες πολύ σημαντικές λύσεις με προϊόντα DUROSTICK και κινηματογραφήσαμε την εφαρμογή τους βήμα-βήμα για να βοηθήσουμε όσους θελήσουν να δοκιμάσουν να το κάνουν μόνοι τους αλλά και για όσους θέλουν απλά να γνωρίζουν. & Δεκάδες videos εφαρμογών που δίνουν λύσεις και σας μαθαίνουν ακόμη και να εφαρμόσετε υλικά-αν πιάνουν τα χέρια σας... Δείτε ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ, στη λεπτομέρειά της την εφαρμογή κάθε προϊόντος ή λύσης και φτιάξτε το μόνοι σας!

25 DS-256 FLEX VELVET DS-252 FLEX Πατητές για κάθε λύση διακόσμησης! Τσιμεντοκονίες Προτάσεις αισθητικής μοναδικότητας DS-254 IRON DS-256 FLEX VELVET ΠΑΤΗΤH ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙA ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ DS-250 DS-252 FLEX Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Τεχνική Υποστήριξη της DUROSTICK στο ή με στο

26 Για κάθε χρήση υπά Για κάθε χρήση υπάρχ Πάνω από 300 προϊόντα α για την κατασκευή, τη συντήρηση, την επισκευή, την ανακαίνιση και τη διακόσμηση του σπιτιού και της οικοδομής!

27 ρχει λύση! ει λύση προϊόντα

28 DUROSTICK A.B.E.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ, ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ AΘΗΝA: AΣΠPOΠYPΓOΣ ATTIKHΣ, , Τηλ: , , , Fax: ΘΕΣΣAΛΟΝΙΚΗ: ΒΙ.ΠΕ. Θ. - ΣΙΝΔΟΣ, Ο.Τ. 44, ΟΔΟΣ ΔΑ 10, , Τηλ: , , Fax: E: info@durostick.gr, technical@durostick.gr

Σε ποιον δεν αρέσουν τα ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ. με τη DUROSTICK, όλα γίνονται πιο ΕΎΚΟΛΑ!

Σε ποιον δεν αρέσουν τα ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ. με τη DUROSTICK, όλα γίνονται πιο ΕΎΚΟΛΑ! Σε ποιον δεν αρέσουν τα ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ με τη DUROSTICK, όλα γίνονται......πιο ΕΎΚΟΛΑ! www.durostick.gr 2 AΑ ν ήδη ξεφυλλίζεις αυτό το έντυπο, είσαι εσύ που οι κατασκευές και οι επισκευές σου φτιάχνουν τη

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό & Χρώμα μαζί ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ!

Στεγανωτικό & Χρώμα μαζί ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ! Στεγανωτικό & Χρώμα μαζί ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ! ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ Ελαστομερές στεγανωτικό χρώμα, ιδανικό για την προστασία και διακόσμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΡΑΓΙΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Σφραγίστε. την υγρασία έξω από το σπίτι σας!

ΣΦΡΑΓΙΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Σφραγίστε. την υγρασία έξω από το σπίτι σας! ΣΦΡΑΓΙΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σφραγίστε Σφραγίστε το σπίτι σας την υγρασία έξω από το σπίτι σας! Σφραγίζουμε... Κάθε κτίριο τόσο κατά την αρχική του κατασκευή όσο και κατά τις φάσεις συντήρησης ή επισκευής του

Διαβάστε περισσότερα

προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας!

προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας! δοσολογια για πανισχυρα κονιαματα εφαρμογη TΣΙΜΕΝΤΟ ΑΜΜΟΣ ΝΕΡΟ,5 χ2 18 lt 20 lt 10 lt σοβαδεσ DUROMAX προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας! μαρμαροκονιεσ τσιμεντοκονιεσ λασπη κτισιματοσ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

MΑτ. OΛό ΓΙΟ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ EΓΧΡΩΜΟΣ ΣΟΒΑΣ EΓΧΡΩΜΟΣ ΑΡΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ Δ Η Μ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ

MΑτ. OΛό ΓΙΟ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ EΓΧΡΩΜΟΣ ΣΟΒΑΣ EΓΧΡΩΜΟΣ ΑΡΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ Δ Η Μ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ ΧΡΩ MΑτ OΛό ΓΙΟ EΓΧΡΩΜΟΣ ΣΟΒΑΣ EΓΧΡΩΜΟΣ ΑΡΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ Δ Η Μ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ H EΤΑΙΡΙΑ Η βιομηχανία ΠΡΟΛΑΤ ιδρύθηκε το 1967 κάνοντας κονιοποίηση και επεξεργασία ορυκτών υλικών. Τα ορυκτά

Διαβάστε περισσότερα

Αδιαβροχο ποιητικά. Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών

Αδιαβροχο ποιητικά. Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Αδιαβροχο ποιητικά Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Αδιαβροχοποίηση Τι είναι; Εννοιολογικά, αδιαβροχοποίηση είναι η ελαχιστοποίηση απορρόφησης νερού και άλλων υγρών, σε επιφάνειες που από τη φύση τους είναι

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Baumit Baumacol Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Για όλα τα είδη πλακιδίων και υποστρωμάτων Πλήρη σειρά προϊόντων Ποιότητα υψηλού επιπέδου Baumacol Κόλληση πλακιδίων Βλέποντας νέες ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ / 07/ 2017 ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Φυσικές ή και τεχνητές πέτρες, κεραμικά ή τσιμεντοειδή διακοσμητικά τουβλάκια, ακανόνιστες μαρμάρινες πλάκες, βότσαλα. Ό,τι και αν επιλέξετε, για χρήση σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, σε κάθετες ή

Διαβάστε περισσότερα

Μαμά, γιατί ο Φώτης δε θέλει να του πιάσω το χέρι; Θα σου εξηγήσω, Φωτεινή. Πότε; Αργότερα, όταν μείνουμε μόνες μας. Να πάμε με τον Φώτη στο δωμάτιό

Μαμά, γιατί ο Φώτης δε θέλει να του πιάσω το χέρι; Θα σου εξηγήσω, Φωτεινή. Πότε; Αργότερα, όταν μείνουμε μόνες μας. Να πάμε με τον Φώτη στο δωμάτιό - Μαμά, γιατί ο Φώτης δε θέλει να του πιάσω το χέρι; Θα σου εξηγήσω, Φωτεινή. Πότε; Αργότερα, όταν μείνουμε μόνες μας. Να πάμε με τον Φώτη στο δωμάτιό μου να παίξουμε; Αν θέλει, ναι. Προσπάθησε να μην

Διαβάστε περισσότερα

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές Press kit Κατάλογος IKEA 2016 Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές ζί ς! πορσελάνη. w.ikea.gr Ζούμε μαζί Στην καθημερινή μας ζωή υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη αξία. Είναι κάποια μικρά, καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST 009/ 0 2 Οικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων, όπως βελτίωση της πρόσφυσης, της ελαστικότητας, μείωση της συρρίκνωσης πήξης, μεγάλη αύξηση της αντοχής σε

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Beginners

Modern Greek Beginners 2017 HIGHER SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION Modern Greek Beginners ( Section I Listening) Transcript Familiarisation Text Τι θέλεις να σπουδάσεις του χρόνου; Θέλω να γίνω φαρμακοποιός. Σε ποιο πανεπιστήμιο;

Διαβάστε περισσότερα

MΑτ. OΛό ΓΙΟ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ EΓΧΡΩΜΟΣ ΣΟΒΑΣ EΓΧΡΩΜΟΣ ΑΡΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙ ΩΤΟ ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

MΑτ. OΛό ΓΙΟ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ EΓΧΡΩΜΟΣ ΣΟΒΑΣ EΓΧΡΩΜΟΣ ΑΡΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙ ΩΤΟ ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΩ MΑτ OΛό ΓΙΟ EΓΧΡΩΜΟΣ ΣΟΒΑΣ EΓΧΡΩΜΟΣ ΑΡΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙ ΩΤΟ ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ Όταν η απλότητα συνδυάζεται με την υψηλή αισθητική, τότε υπάρχει το τέλειο αποτέλεσμα. Όταν η απλότητα

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση προφορικού λόγου

Κατανόηση προφορικού λόγου Α1 (25 μονάδες) Διάρκεια: 25 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Θα ακούσετε δύο (2) φορές την Κατερίνα και τη Δήμητρα να μιλούν για τις παλιές φωτογραφίες της δουλειάς τους. Ακούστε προσεκτικά το διάλογο και

Διαβάστε περισσότερα

, Σπύρος Πάκος 1

, Σπύρος Πάκος 1 1 Χαρακτηριστικά Η γκάμα προϊόντων αποτελείται από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας, που δίνουν ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση και επισκευή στην κατοικία. Απευθύνονται στον απλό καταναλωτή,

Διαβάστε περισσότερα

9 Αστάρι πλαστικού lt 2,80 168,00 ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 8.748,00

9 Αστάρι πλαστικού lt 2,80 168,00 ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 8.748,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, -0-0 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : 398 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Πρός : Οικονομικούς φορείς Ταχ. Δ/νση: Μικρασιατών 8

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή Εγχειρίδιο Φοιτητών 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή Εγχειρίδιο Φοιτητών 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή

Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ ΤΗΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΙ ΜΕ ΝΤΟ ΚΟ ΝΙΑ

ΠΑ ΤΗΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΙ ΜΕ ΝΤΟ ΚΟ ΝΙΑ ΠΑ ΤΗΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΣΙ ΜΕ ΝΤΟ ΚΟ ΝΙΑ 2 μοντέρνα επιλoγή με βάση την παράδοση Kατέχοντας την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία, η ISOMAT εξελίσσει ένα κατασκευαστικό υλικό, απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Σας υποβάλουμε την οικονομική προσφορά για την Προμήθεια ειδών χρωματισμού για την ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ. (ευρώ) ΑΡΙΘΜΗΤ ΙΚΩΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Σας υποβάλουμε την οικονομική προσφορά για την Προμήθεια ειδών χρωματισμού για την ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ. (ευρώ) ΑΡΙΘΜΗΤ ΙΚΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Προς τον Δήμο Βόλου Ημερομηνία:.../.../ 0 Σας υποβάλουμε την οικονομική προσφορά για την Προμήθεια ειδών χρωματισμού για την ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ», του Δήμου Βόλου.

Διαβάστε περισσότερα

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr Συνέντευξη της Ναταλί Σαμπά στη Βάλια Κουρκουμέλη. (Από το babyspace.gr. Ημερομηνία online έκδοσης: 22/07/2010) Η παιγνιοθεραπεία για τη Ναταλί Σαμπά ήταν η ευκαιρία να

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Έπιπλα Μπάνιου για κάθε σπίτι! designs. www.seydap.gr

Έπιπλα Μπάνιου για κάθε σπίτι! designs. www.seydap.gr Έπιπλα Μπάνιου για κάθε σπίτι! 2012 designs Νο Επίπλου 1001 Ευρύχωρο έπιπλο με βαθύ συρτάρι και ντουλάπι με ανάκλιση. Τα χρώματα του ξύλου αναδεικνύουν τον μοντέρνο σχεδιασμό του. Υπέροχο και σε λακαριστό.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση της Unity

Εγκατάσταση της Unity Εγκατάσταση της Unity Όπως έχουμε πει, θα χρησιμοποιήσουμε την Unity για να φτιάξουμε τα παιχνίδια μας. Η Unity είναι μια μηχανή παιχνιδιών (game engine). Τι σημαίνει όμως αυτό; Σημαίνει απλά ότι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΗΤH ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙA ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΤΗΤH ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙA ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΤΗΤH ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙA ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤ Επιλέξτε την κλασική Πατητή Τσιμεντοκονία DS-250 για δάπεδα και τοίχους. Χρησιμοποιήστε την και ως πρώτη στρώση σε σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τρίτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-17 Σημειώσεις... 18 2 Μάθημα Τρίτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις τις 7 συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα

ALSTE. t: m: Simple & Fast. Plus. Senior. Luxury ω : alste. cheap arch

ALSTE. t: m: Simple & Fast. Plus. Senior. Luxury ω : alste. cheap arch ALSTE cheap arch ALSTE cheap arch Simple & Fast Α χ ο : 200 ω 400 Plus Α χ ο & α απ ό : 1.000 Senior Α χ ο & α απ ό Π α α α :8.500 ω 21.600 Luxury Α χ ο & α απ ό Π α α α & π π ό α: 25.500 ω 28.000 Επ ο

Διαβάστε περισσότερα

TO ΠAPTI EKΠΛHΞH. και. Περιεχόμενα. Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! Ώρα για διακόσμηση. Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! Ένα δώρο ζωγραφιστό

TO ΠAPTI EKΠΛHΞH. και. Περιεχόμενα. Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! Ώρα για διακόσμηση. Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! Ένα δώρο ζωγραφιστό και TO ΠAPTI EKΠΛHΞH Περιεχόμενα 2 Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! 32 Ώρα για διακόσμηση 4 Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! 35 Ένα δώρο ζωγραφιστό 9 Μάθε περισσότερα για τη Ρόζη 36 Η λίστα με τα ψώνια 10

Διαβάστε περισσότερα

Technical Department - page 1

Technical Department - page 1 Technical Department - page 1 E T I C S External Thermal Insulation Compound System Απώλειες Θερμότητας στα κτίρια Στέγη & ανώτατο όριο 27 % Δάπεδα, παράθυρα, πόρτες 22 % Τούβλο 37 % Προετοιμασία Υποστρώματος

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle Οδηγός για Φοιτητές/τριες (ΔΕΟ10) του Αριστείδη Χατζή ahatzis@phs.uoa.gr ΣΕΠ ΑΘΗΝΑ-2, Portal Officer ΔΕΟ10 Αυτός ο οδηγός απευθύνεται στις φοιτήτριες και τους φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΝΑΡΙ διακοσμητικό από 12. ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ ρεσώ από 3. ΠΛΑΚΑΚΙ ΔΑΠΕΔΟΥ 43x43 από 9.90 50x50 γρανίτης από 9.80

ΦΑΝΑΡΙ διακοσμητικό από 12. ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ ρεσώ από 3. ΠΛΑΚΑΚΙ ΔΑΠΕΔΟΥ 43x43 από 9.90 50x50 γρανίτης από 9.80 Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη Χανιώτη Χαλκιδικής και παρέχει ευρύ φάσμα επιλογών σε πλακάκια, είδη υγιεινής, έπιπλα, διακοσμητικά είδη, είδη οικιακής χρήσης και πολλά άλλα. Σκοπός μας είναι να καλύψουμε

Διαβάστε περισσότερα

Modern Greek Beginners

Modern Greek Beginners 2016 HIGHER SCHOOL CERTIFICATE EXAMINATION Modern Greek Beginners ( Section I Listening) Transcript Familiarisation Text Καλημέρα. Καλημέρα σας. Μπορώ να σας βοηθήσω; Ήρθα να πάρω αυτό το δέμα. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα!

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! GDPR: Η επόμενη μέρα! Ανδρέας Σ. Κωνσταντινίδης Εμπορικός Διευθυντής Yuboto Ltd 22-25 Μιάου 2018:

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση

Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης 33 Έτος:2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΔΎΝΑΤΟ ΤΖΕΛ-ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΌ ΥΛΙΚΌ

ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΔΎΝΑΤΟ ΤΖΕΛ-ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΌ ΥΛΙΚΌ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΔΎΝΑΤΟ ΤΖΕΛ-ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΌ ΥΛΙΚΌ ΟΛΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ Τα 9 εργαστήρια προηγμένης έρευνας και περιβαλλοντικά βιώσιμης ανάπτυξης στο εσωτερικό του φουτουριστικού Kerakoll GreenLab αντιπροσωπεύουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Περιγραφή Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του διαδικτύου καθώς και τους

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών

Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών Καινοτομία στις Πωλήσεις μέσω Internet Social Media Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου-ELTRUN Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο

Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο Πρακτική Εξάσκηση Μάρκετινγκ Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο Συγγραφείς: Δρ. Andrea Grimm, Δρ. Astin Malschinger Παραπομπή

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφή Εντυπώσεων από τη Συμμετοχή μου. στο Πρόγραμμα Erasmus/Socrates

Καταγραφή Εντυπώσεων από τη Συμμετοχή μου. στο Πρόγραμμα Erasmus/Socrates Καταγραφή Εντυπώσεων από τη Συμμετοχή μου στο Πρόγραμμα Erasmus/Socrates Όνομα - Επώνυμο : Αναστασία Ζηκοπούλου Email: env08017@env.aegean.gr Ίδρυμα που πήγα (δώσε και ιστοσελίδα): The Hoge Veluwe National

Διαβάστε περισσότερα

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι.

0001 00:00:11:17 00:00:13:23. Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18. Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10. Ναι. 0001 00:00:11:17 00:00:13:23 Έλα δω να δεις. 0002 00:00:13:23 00:00:15:18 Η Χλόη είναι αυτή; 0003 00:00:16:21 00:00:18:10 Ναι. 0004 00:01:06:17 00:01:07:17 Σου έδειξα τη φωτογραφία; 0005 00:01:07:17 00:01:10:10

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στην αρχική σελίδα Πληκτρολογώντας ο χρήστης τη διεύθυνση στο περιηγητή διαδικτύου μεταφέρεται αυτόματα στη παρακάτω σελίδα.

Πρόσβαση στην αρχική σελίδα Πληκτρολογώντας ο χρήστης τη διεύθυνση  στο περιηγητή διαδικτύου μεταφέρεται αυτόματα στη παρακάτω σελίδα. Περιεχόμενα Πρόσβαση στην αρχική σελίδα... 2 Αρχική... 3 Το Μουσείο... 3 Συλλογές... 4 Σύνθετη αναζήτηση... 5 Βιβλιοθήκη... 6 Πολυμεσικές εφαρμογές... 7 Ψηφιακές υπηρεσίες... 8 Ενοικίαση αιθουσών... 8

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Φωτογραφίας: Καταλύματα Booking Home

Οδηγός Φωτογραφίας: Καταλύματα Booking Home Οδηγός Φωτογραφίας: Καταλύματα Booking Home Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργάζεστε με την Booking.com. Οι φωτογραφίες είναι πολύ σημαντικές στη διαδικασία online κράτησης καταλύματος των επισκεπτών. Αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ & ΠΑΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ν Ε Ε Σ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Δ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ & ΠΑΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ν Ε Ε Σ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Δ ΕΚΔΟΣΗ Δ ΕΚΔΟΣΗ www.durostick.gr, www.patiti.gr DUROSTICK A.B.E.E. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ, ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ AΘΗΝA: AΣΠPOΠYPΓOΣ ATTIKHΣ, 193 00, Τηλ: 211 60 03 500-599, 210 55 16 500, 210 55 98 350,

Διαβάστε περισσότερα

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο)

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) - Με πόσους τρόπους μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία; - Μπορούμε να την πούμε ο ένας στον άλλο. - Μπορούμε να την γράψουμε. - Μπορούμε να τη ζωγραφίσουμε κομμάτι-κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 βήματα μέχρι την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΟΒΑΣ ΣΑΚΟΣ 25KG 3 ΣΑΚ 6,35 19,05 ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΟΒΑΣ 0 KG 6,35 0,00 ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΗ 3 KG 4,10 12,30 ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΗ 5 KG 4,10 20,50 ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΙΔΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Η Γωνιά της Ενωμοτίας μου

Η Γωνιά της Ενωμοτίας μου Η Γωνιά της Ενωμοτίας μου Η ώρα ήταν σχεδόν 17:00. Όχι, όχι, δεν είχαν αργήσει οι άλλοι για την Ενωμοτιακή μας συγκέντρωση, απλά εγώ πάντα πήγαινα λίγο πιο νωρίς και καθόμουν στον χώρο της Ενωμοτίας. Μου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΏΣΕΙΣ ΠΑΤΗΤΉΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΊΑΣ. SikaDecor....Τεχνολογίας Microcemento

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΏΣΕΙΣ ΠΑΤΗΤΉΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΊΑΣ. SikaDecor....Τεχνολογίας Microcemento ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΏΣΕΙΣ ΠΑΤΗΤΉΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΊΑΣ SikaDecor...Τεχνολογίας Microcemento 2 Διακοσμητικεσ επιστρώσεισ Πατητήσ Τσιμεντοκονίασ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ SikaDecor 4 Περιγραφή Συστήματοσ 5 Πλεονεκτήματα & Εφαρμογεσ

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Δημιουργία σύνδεσης... 27 5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΙΣΤΟΥ... 37. Γνωριμία με μια ιστοσελίδα:... 38

Περιεχόμενα. Δημιουργία σύνδεσης... 27 5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΙΣΤΟΥ... 37. Γνωριμία με μια ιστοσελίδα:... 38 Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 11 ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ... 13 1. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ... 15 2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ INTERNET;... 16 3. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... 19 4. ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Γειά! Σε ευχαριστούμε που θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μαζί μας! Εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνεις μια καταπληκτική κι επιτυχημένη καμπάνια. Με την

Διαβάστε περισσότερα

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115 Το βιβλίο της Μ Γεια σας με λένε Μ. Είμαι 9 χρονών και μένω στο με τους γονείς μου και τα 2 αδέρφια μου, τον Γιάννη που είναι 10 και τον Βασίλη που είναι 3. Έχω κι ένα σκυλάκι που το λένε Κάντι και είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 4 5 6 7 3 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ. Στεγανωτικά Υλικά. Βελτιωτικά Σκυροδέματος. & Κονιαμάτων. Κόλλες & Αρμόστοκοι. Επισκευαστικά Υλικά

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ.   Στεγανωτικά Υλικά. Βελτιωτικά Σκυροδέματος. & Κονιαμάτων. Κόλλες & Αρμόστοκοι. Επισκευαστικά Υλικά Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Χρώματα & Σοβάδες Γνωρίστε την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας Δάπεδα www.isomat.gr 2015 Επισκευαστικά Υλικά NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Κόλλες & Αρμόστοκοι Βελτιωτικά Σκυροδέματος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΏΣΕΙΣ ΠΑΤΗΤΉΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΊΑΣ. SikaDecor ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ MICROCEMENTO

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΏΣΕΙΣ ΠΑΤΗΤΉΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΊΑΣ. SikaDecor ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ MICROCEMENTO ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΏΣΕΙΣ ΠΑΤΗΤΉΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΊΑΣ SikaDecor ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ MICROCEMENTO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ SikaDecor Nature 4 Περιγραφή Συστήματοσ 5 Πλεονεκτήματα & Εφαρμογεσ 6 Διάταξη Συστήματοσ 8 Χώροι Εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN GODMORGON Έπιπλα μπάνιου GODMORGON Νιπτήρες ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN Τα έπιπλα και οι μονάδες αποθήκευσης GODMORGON, καθώς και οι νιπτήρες ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN και TÖRNVIKEN

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΤΑΞΗ: ΣΤ ΣΧ. ΕΤΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΤΑΞΗ: ΣΤ ΣΧ. ΕΤΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΤΑΞΗ: ΣΤ ΣΧ. ΕΤΟΣ:2012-13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΧ. ΈΤΟΣ: 2012-13 ΤΑΞΗ: ΣΤ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

...δίνουμε αξία στην περιουσία σας!

...δίνουμε αξία στην περιουσία σας! ...δίνουμε αξία στην περιουσία σας! >2 Welcome >3 Η Sika στον κόσμο και στην Ελλάδα Η Sika στον κόσμο και στην Ελλάδα Η Sika είναι συνώνυμη της καινοτομίας στον κλάδο των κατασκευών. Εμπνευσμένη από το

Διαβάστε περισσότερα

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Ιωαννίνων. Αριθμητικός Γραμματισμός. Εισηγήτρια : Σεντελέ Καίτη

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Ιωαννίνων. Αριθμητικός Γραμματισμός. Εισηγήτρια : Σεντελέ Καίτη Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων Αριθμητικός Γραμματισμός Εισηγήτρια : Σεντελέ Καίτη ΘΕΜΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ «Προγραμματισμός-Οργάνωση και υλοποίηση μιας διδακτικής ενότητας στον Αριθμητικό Γραμματισμό» ΠΡΟΣΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Η κατασκευή του φωτοβολταικου πάνελ βήμα προς βήμα Η κατασκευή αυτή προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις ηλεκτρολογίας και χρήση ενός ηλεκτρικού κολλητηριού οπωσδήποτε 40 ή 60

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας! Βάζουμε θεμέλια στα όνειρά σας! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Με επίκεντρο εσάς! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Κατ. ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ POWDER 2MIX Ημιέτοιμη κονία σοβά και λάσπης χτισίματος, σακί 30kg 189,20 5,68 MONO SV100 A Λευκός σοβάς μίας στρώσης (1,0 mm), σακί 40kg

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 2 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. Κ.Ω.Θ. ΑΡ. 22 ΣΤΙΣ 12/07/2018

ΑΠΟΦΑΣΗ 2 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. Κ.Ω.Θ. ΑΡ. 22 ΣΤΙΣ 12/07/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΡΑΓΚΩΝ 15 - Τ.Κ. 546 25 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ. 2310 522.157, 500.359 FAX 2310 522.158 e-mail :odiokrat@yahoo.gr website : www.odiokrat.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πατητή τσιμεντοκονία Πισίνας

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πατητή τσιμεντοκονία Πισίνας Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πισίνας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Έτοιμο προς χρήση, προπαρασκευασμένο, ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Προμήθεια οικοδομικών υλικών ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προϋπολογισμός: 30.000,00 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΕΡΓΟ: Προμήθεια οικοδομικών υλικών ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προϋπολογισμός: 30.000,00 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΟ: Προμήθεια οικοδομικών υλικών ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προϋπολογισμός: 0.000,00 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Mονάδα Ενδεικτική Τιμή Μερικό Α/Α Περιγραφή υλικού μέτρησης ποσότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ.

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Ομάδα κατασκευών του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Η ομάδα κατασκευών και χειροτεχνίας λειτουργεί φέτος για 4 η συνεχόμενη χρονιά και έρχεται να μας συμπαρασύρει στην τροχιά της δημιουργίας και στη χαρά που

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης spitishop.gr Περιεχόμενα Μελέτης Γενικές πληροφορίες εταιρίας Ανάλυση ανταγωνιστών Στρατηγικές προώθησης της εταιρικής ταυτότητας στο Web H

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τα Social Media της εταιρίας Καλλυντικών Avon «γεννήθηκαν» τον Απρίλιο του 2010. Δημιουργήθηκε η επίσημη σελίδα της Avon στο facebook και ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

Οι τίτλοι είναι πολύ σημαντικοί στο internet marketing

Οι τίτλοι είναι πολύ σημαντικοί στο internet marketing Οι τίτλοι είναι πολύ σημαντικοί στο internet marketing Ο τίτλος έχει μεγάλο αντίκτυπο στον ψηφιακό κόσμο. Μπορείς να αυξήσεις κατακόρυφα την ανταπόκριση βελτιστοποιώντας τον τίτλο είτε αυτός βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Δ/νση Προμηθειών Στέγασης & Αξιοπ. Περιουσίας Τμήμα Προμηθειών Στέγασης & Συντήρησης Σατωβριάνδου 18, 10432 Αθήνα 5 ος όροφος

Δ/νση Προμηθειών Στέγασης & Αξιοπ. Περιουσίας Τμήμα Προμηθειών Στέγασης & Συντήρησης Σατωβριάνδου 18, 10432 Αθήνα 5 ος όροφος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Οργανισμός ΟΑΕΕ Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες Συσκευασία των 5Kg Χαρτοκιβώτιο (4τεµ. x 5kg) 60 Σακιά των 25kg σε παλέτα SUPER ELASTIC 500 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙ ΙΩΝ ΑΚΡΥΛΙΚΗ Ρητινούχος αρµόστοκος, µε βάση το τσιµέντο, υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ΙΚΕΑ για την ποιότητα, την αντοχή και

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτικό Σχολείο Θεσπρωτικού. «Απογραφή Παραδοσιακών Σπιτιών στα Ιστορικά Λέλοβα και Μελέτη της Αρχιτεκτονικής τους»

Δημοτικό Σχολείο Θεσπρωτικού. «Απογραφή Παραδοσιακών Σπιτιών στα Ιστορικά Λέλοβα και Μελέτη της Αρχιτεκτονικής τους» Δημοτικό Σχολείο Θεσπρωτικού «Απογραφή Παραδοσιακών Σπιτιών στα Ιστορικά Λέλοβα και Μελέτη της Αρχιτεκτονικής τους» Γ και ΣΤ Τάξη 2007 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η εργασία είναι μια συνεργασία της Γ Τάξης και ΣΤ Τάξης του

Διαβάστε περισσότερα

www.trikala-chamber.gr

www.trikala-chamber.gr ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ PORTAL ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ www.trikala-chamber.gr 1 Το νέο Portal βρίσκεται πλέον στη διάθεση του κοινού ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο. Ο νέος επιχειρηματικός

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 2: Ενθάρρυνση προς ηλικιωμένους για μάθηση της τεχνολογίας

Ενότητα 2: Ενθάρρυνση προς ηλικιωμένους για μάθηση της τεχνολογίας Ενότητα 2: Ενθάρρυνση προς ηλικιωμένους για μάθηση της τεχνολογίας Καθορίζοντας το Πλαίσιο Ο πληθυσμός των ηλικιωμένων (οι δημογραφικές αλλαγές)) Η οικονομική κρίση που επηρέασε την Ευρώπη και η προσπάθειά

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΗ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

1. ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΗ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 1. ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΗ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ : Οι όροι σπατουλαριστή πατητή τσιμεντοκονία είναι ταυτόσημοι και παραπέμπουν σε σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ ÕÐÏÓÔÑÙÌÁÔÁ ÄÁÐÅÄÙÍ Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος από το 1985, έχοντας συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τη συνέπεια. Σήμερα, με πέντε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς Διηγούμαστε ή Αφηγούμαστε ένα γεγονός που ζήσαμε

Πώς Διηγούμαστε ή Αφηγούμαστε ένα γεγονός που ζήσαμε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗ: http //blgs.sch.gr/anianiuris ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Νιανιούρης Αντώνης (email: anianiuris@sch.gr) Πώς Διηγούμαστε ή Αφηγούμαστε ένα γεγονός που ζήσαμε Διηγούμαστε ή αφηγούμαστε ένα γεγονότος, πραγματικό

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005 ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 Neoproof Polyurea Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ETAG 005 For liquid applied roof waterproofing kits Polyurea

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Id Πρόγραμμα sed aute occaecat Ανταμοιβής aliqua Μελών id dolor SF ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Σας γνωστοποιούμε ότι το Servicefinder.gr από σήμερα 09/03/2018, θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμα ανταμοιβής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή Εγχειρίδιο Φοιτητών 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους Μάθημα 1 Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους μήνες και θα μοιραστούμε πολλά! Ας γνωριστούμε λοιπόν. Ο καθένας από εμάς ας πει λίγα λόγια για τον

Διαβάστε περισσότερα

Μυστικά για Τσουρέκια χωρίς Ζύμωμα

Μυστικά για Τσουρέκια χωρίς Ζύμωμα Μυστικά για Τσουρέκια χωρίς Ζύμωμα Τι σας έχω; δεν είναι συνταγή αλλά θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τέλεια τσουρέκια. Θα σας πω όλα τα μυστικά, για τα τσουρέκια μου χωρίς ζύμωμα. Ότι μπορώ να σκεφτώ, που

Διαβάστε περισσότερα

{yoogallery src=[/images/stories/kataskeves/anakainiseis/anakainiseis-slide/] width=[100]}

{yoogallery src=[/images/stories/kataskeves/anakainiseis/anakainiseis-slide/] width=[100]} {yoogallery src=[/images/stories/kataskeves/anakainiseis/anakainiseis-slide/] width=[100]} Είμαστε μια ομάδα από πεπειραμένους και αξιόπιστους τεχνίτες, οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν όλες τις εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

G4-C2-1 G4-C2-3 G7-E1-2 P1-C2-2 TERRACE GREEN PEBBLE PATH RAINFOREST DEW NIGHTS DELIGHT NIGHT S CLOAK ALWAYS

G4-C2-1 G4-C2-3 G7-E1-2 P1-C2-2 TERRACE GREEN PEBBLE PATH RAINFOREST DEW NIGHTS DELIGHT NIGHT S CLOAK ALWAYS G4-C2-1 G4-C2-3 G7-E1-2 TERRACE GREEN RAINFOREST DEW NIGHTS DELIGHT P1-C1-4 ALWAYS P1-C2-2 PEBBLE PATH P1-C1-1 NIGHT S CLOAK ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ Στην Kraft πιστεύουμε στη σπουδαιότητα της φύσης. Εμπνεόμαστε από

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004 Εγχειρίδιο Φοιτητή Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι η παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα