Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!"

Transcript

1 Βάζουμε θεμέλια στα όνειρά σας! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

2 Με επίκεντρο εσάς!

3 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ ΕΛΚΚΑΤ ΑΤΕ Κ. ΚΥΡΙΑΚΙ ΗΣ ΤΕΤ ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ Με σταθερή και επιτυχημένη πορεία 80 ετών στο χώρο των οικοδομικών επιχειρήσεων και πολυάριθμα έργα στο ενεργητικό του, αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο ανάδοχο για την κατασκευή του δικού σας σπιτιού. Στόχος μας είναι, να δημιουργούμε σχέσεις με τους πελάτες μας όμοιες με τις κατοικίες που αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας: ποιοτικές και αναλλοίωτες στο χρόνο.

4

5 01 < ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ Επιτυχία για τον Όμιλο Κυριακίδη σημαίνει ευχαριστημένοι πελάτες! Εσείς, δηλαδή. Με οδηγό τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των πελατών μας και έχοντας την τεχνογνωσία και την επαρκή κεφαλαιακή διάρθρωση ολοκληρώνουμε εντός των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων τα έργα που αναλαμβάνουμε. Κάθε οικοδομή, κάθε διαμέρισμα, κάθε χώρος, σχεδιάζεται, επιβλέπεται, κατασκευάζεται με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, με πιστοποιημένα υλικά και με τήρηση της υφιστάμενης ελληνικής νομοθεσίας σε θέματα ασφάλειας και ενεργειακής προστασίας. Η εμμονή στην ποιότητα, η λεπτομέρεια και η αντοχή στο χρόνο έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες - ιδιοκτήτες σύγχρονων κατοικιών, του Ομίλου Κυριακίδη μέχρι σήμερα.

6

7 02 < ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ Μια έμπειρη ομάδα αρχιτεκτόνων, μηχανικών, μηχανολόγων, εργοδηγών και τεχνικών εγγυάται την παράδοση της κατοικίας. Εμπιστευτείτε τη δημιουργία της κατοικίας σας στα χέρια των πιο εξειδικευμένων και άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών του χώρου που στελεχώνουν τον Όμιλο Κυριακίδη. Μια έμπειρη ομάδα αρχιτεκτόνων, μηχανικών, μηχανολόγων, εργοδηγών και τεχνικών εγγυάται την παράδοση της κατοικίας σας ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα χωρίς παρεκκλίσεις από την ποιότητα που απαιτείται και τον προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε. Ο συνδυασμός της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον κλάδο των κατασκευών, αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία μιας ασφαλούς και λειτουργικής κατοικίας, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής.

8 2009, Παρνασσού & Αδάνων 14, Νίκαια.

9 2008, Παλαιολόγου & Λευκωσίας 2, Κερατσίνι. 02 < ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ 09

10 2010, Κουντουριώτου 6, Νίκαια.

11 2007, Σαλαμινομάχων 21 & Παπάγου, Κορυδαλλός. 02 < ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ 11

12 2007, Καλλικράτους 8 & Σαλαμινομάχων, Κορυδαλλός.

13 2009, Γορδίου10, Νίκαια. 02 < ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ 13

14 2007, Ηρακλέους 5, Νίκαια.

15 2006, Λανίτου 19 & Ιπποκράτους 2, Νίκαια. 02 < ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ 15

16 2010, Ευρυπίδου 70, Νίκαια.

17 2008, Mουσών 82, Νίκαια. 02 < ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ 17

18

19 03 < ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 19 Εμμονή στη ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 03 Εκτός από τη διαμόρωση των εξωτερικών όψεων και των εσωτερικών χώρων, στον Όμιλο Κυριακίδη, δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και στους εξωτερικούς χώρους των κατοικιών. Η πρώτη εντύπωση κάνει τη διαφορά και ο Όμιλος Κυριακίδη επιμελείται ιδιαιτέρως τους εξωτερικούς χώρους των κατασκευών του. Ο συνδυασμός σύγχρονης αρχιτεκτονικής, λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής στις βεράντες, τις πυλωτές και τους περιβάλλοντες χώρους μιας οικοδομής, οριοθετημένους από χώρους πρασίνου, «καλωσορίζει» ευχάριστα εσάς και τους επισκέπτες σας.

20 Χαρακτηριστικές είσοδοι πολυκατοικιών.

21 Συνθέσεις κήπων σε πυλωτές και κοινόχρηστους χώρους. 03 < ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 21

22 Βεράντες, πέργκολες, μπάρμπεκιου με άριστη εκμετάλλευση του χώρου αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στα διαμερίσματα.

23 Χώροι στάθμευσης με σύγχρονες τηλεχειριζόμενες πόρτες και στέγαστρα κάλυψης. 03 < ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 23

24

25 04 < διακοσμηση & εργονομια διακοσμηση & εργονομια Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας, για να αφουγκραζόμαστε τις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες. Η ίδια φιλοσοφία επικρατεί και στη σχεδίαση των εσωτερικών χώρων της κατοικίας σας. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας για να αφουγκραζόμαστε τις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες, ώστε να μπορούμε να τους προτείνουμε διακοσμητικές λύσεις ανάμεσα σε σύγχρονες τεχνοτροπίες, υλικά δόμησης, και ειδικές κατασκευές - γυψοσανίδες, κρυφούς φωτισμούς, κτλ - διαμορφώνοντας μαζί το σπίτι σας όπως το ονειρεύεστε, καλαίσθητο, φιλόξενο, με απόλυτη εργονομία και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

26 Κουζίνες λειτουργικές με σύγχρονο design και άριστη ποιότητα υλικών.

27 Προτάσεις διαρρύθμισης εσωτερικών χώρων με ειδικές κατασκευές και επιλογές υλικών με έμφαση στην ποιότητα. 04 < διακοσμηση & εργονομια 27

28 Εντοιχισμένες ντουλάπες ειδικά διαμορφωμένες στις ανάγκες σας με δυνατότητα επιλογής από μεγάλη γκάμα υλικών.

29 Μπάνια με εργονομία και επιλογή ειδών υγιεινής και πλακιδίων που εκφράζουν το προσωπικό σας στυλ. 04 < διακοσμηση & ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ 29

30

31 05 < ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 31 ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 05 Η υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνουμε, προϋποθέτει τη σύνθεση μιας σειράς επιμέρους εργασιών. Με τον καθετοποιημένο τρόπο λειτουργίας του Ομίλου Κυριακίδη, εξασφαλίζουμε την εμπρόθεσμη παράδοση του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε και πιστοποιούμε την άριστη ποιότητα και λειτουργία του. ΜΕΛΕΤΕΣ Για τον σχεδιασμό της κατασκευής του κάθε έργου, απαιτείται η εκπόνηση των παρακάτω μελετών: Αρχιτεκτονική, που απεικονίζει τόσο τον αισθητικό όσο και τον λειτουργικό χαρακτήρα του σπιτιού σας. Στατική, που εγγυάται την σταθερότητα και την ασφάλεια της κατασκευής. Ηλεκτρομηχανολογική, που αφορά σε θέματα υποδομής σε ηλεκτρικά, θέρμανση, πυροπροστασία κτλ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Για την ολοκλήρωση του εκάστοτε έργου πραγματοποιούμε συνεχείς ελέγχους ποιότητας και λειτουργικότητας σε όλα τα στάδια ανέγερσης. Με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους κατασκευής που εφαρμόζουμε (εκσκαφή, σκελετός, μόνωση, τοιχοποιία κ.ά), τα πιστοποιημένα με ISO υλικά που χρησιμοποιούμε (υδραυλικά, ηλεκτρικά, δάπεδα, κουφώματα, χρώματα κ.ά) και πάντα σε συνεργασία με καταξιωμένους προμηθευτές, θα απολαμβάνετε το καινούργιο, ασφαλές και λειτουργικό σπίτι σας, για μια ολόκληρη ζωή! ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι ευρύ. Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες που παρέχουμε για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση είναι: Ανέγερση πολυτελών κτιρίων διαμερισμάτων, γραφείων και καταστημάτων. Επιλογή από τις ετοιμοπαράδοτες ή τις υπό ανέγερση κατασκευές μας. Ανάληψη έργων με αντιπαροχή. Ενημέρωση για την καλύτερη χρηματοδότηση με τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς και τους πιο ευνοϊκούς τρόπους αποπληρωμής προς αποφυγή γραφειοκρατικών, χρονοβόρων διαδικασιών. Προτάσεις διακοσμητικές και κατασκευαστικές λύσεις μελετημένες εως την παραμικρή τους λεπτομέρεια.

32

33 06 < ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 33 ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 06 Οι πολυάριθμες κατασκευές που φέρουν τη σφραγίδα του Ομίλου Κυριακίδη, είναι η χειροπιαστή απόδειξη της τεχνογνωσίας που μοιραζόμαστε μαζί σας, για την απόκτηση ενός σπιτιού, που θα διακρίνεται για την αντοχή, την εργονομία και την αισθητική του. Ο Όμιλος Κυριακίδη αποτελεί την διασφαλισμένη εγγύηση ενός δυναμικού αποτελέσματος σε επαγγελματικό αλλά και διαπροσωπικό επίπεδο. Ο σεβασμός στην επένδυση του κάθε ιδιοκτήτη, η εντός του χρονοδιαγράμματος παράδοση και η συνέπεια στην τήρηση των υψηλών προδιαγραφών, σφυρηλατούν τα χαρακτηριστικά μιας συνεργασίας που εξασφαλίζει αμοιβαία οφέλη. Οι πολυάριθμες κατασκευές που φέρουν τη σφραγίδα του Ομίλου Κυριακίδη είναι η χειροπιαστή απόδειξη της τεχνογνωσίας που μοιραζόμαστε μαζί σας για την απόκτηση ενός σπιτιού που θα διακρίνεται για την αντοχή, την εργονομία και την αισθητική του. Η υπόσχεση μιας κατοικίας χωρίς κατασκευαστικές αστοχίες και άλλα προβλήματα, γίνεται πράξη με την Εγγύηση Ποιότητας που μόνο ο Όμιλος Κυριακίδη μπορεί να σας παρέχει.

34

35 07 < ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη - ενεργό μέλος της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας. Ο Όμιλος Κυριακίδη - ενεργό μέλος της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, γίνεται συχνά αρωγός προσπαθειών που υλοποιούνται από φορείς της τοπικής κοινωνίας. Οι δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει ο Όμιλος Κυριακίδη αφορούν στην οικονομική υποστήριξη τοπικών μη κερδοσκοπικών φορέων, σχολείων, αθλητικών σωματείων και συλλόγων πολιτισμού.

36 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Πλατεία Φιλελλήνων 8, Νίκαια τηλ.: