Στο πλευρό κάθε πολίτη!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στο πλευρό κάθε πολίτη!"

Transcript

1 Στο πλευρό κάθε πολίτη! ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

2 Στο πλευρό κάθε πολίτη! Φίλες και φίλοι, Πολίτες Μοσχάτου Ταύρου Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, θέσαμε στο επίκεντρο της προσοχής μας τον άνθρωπο και τα προβλήματά του. Για εμάς η αλληλεγγύη αποτελεί στάση ζωής. Όλοι μαζί, διοίκηση, εργαζόμενοι, δημότες- εθελοντές, σύλλογοι, σωματεία, φορείς και η Eκκλησία, εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της κοινωνική ευθύνης, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι αποτελεί το αντίδοτο στην κρίση. Είναι αξιοσημείωτο ότι μέσα από τη δράση μας ανακαλύπτουμε την ευαισθησία του καθενός και το πώς αυτή γίνεται πράξη προς όφελος των συμπολιτών μας. Όλοι εμείς στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου καταβάλουμε κάθε προσπάθεια μας για να αντιμετωπίσουμε την κρίση, για να υποστηρίξουμε κάθε συνδημότη μας, για να βλέπουμε χαμογελαστούς τους συνανθρώπους μας. Kαταφέραμε να επιτύχουμε αρκετά, όμως ο αγώνας είναι συνεχής και μας χρειάζεται όλους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες του Δήμου και κάθε εθελοντή για την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνουν στα θέματα της Κοινωνικής Πολιτικής. Έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους και βοηθούν το συνάνθρωπό μας κάθε στιγμή που θα χρειαστεί. Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που είμαι Δήμαρχος σε ένα Δήμο με υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

3 Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Mοσχάτου - Ταύρου φωτογραφία από ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Κοντά στον πολίτη Κοινωνικό Παντοπωλείο Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Αποστολή Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με στόχο την άμεση στήριξη ευπαθών ομάδων, (όπως άνεργοι, ΑμεΑ, άστεγοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι, κ.λπ.), ώστε να ανταποκριθεί στα αυξημένα αιτήματα των δημοτών για υλική βοήθεια. Η επιλογή των ωφελουμένων γίνεται κατόπιν αιτήσεως και αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις των ωφελουμένων εξετάζονται από επιτροπή που απαρτίζεται από δύο υπαλλήλους της Αρχιεπισκοπής και δύο κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Τη περίοδο αυτή εξυπηρετούνται 164 οικογένειες.

4 φωτογραφία από Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών του Δήμου μας Μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και Ειδών του Δήμου μας παρέχεται υλική βοήθεια σε άτομα και οικογένειες που χρήζουν άμεσης στήριξης και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άνεργοι, ΑμεΑ, άστεγοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι, κ.λπ.). Η Τράπεζας Τροφίμων και Ειδών του Δήμου μας βασίζεται σε χορηγίες ιδιωτών και επιχειρήσεων, που παρέχουν στην υπηρεσία μας βασικά είδη διατροφής, ένδυσης, είδη σπιτιού, σχολικά είδη, παιχνίδια, κ.λπ., τα οποία διατίθενται αποκλειστικά σε δημότες ή κατοίκους της περιοχής. Η επιλογή των ωφελουμένων γίνεται κατόπιν αιτήσεως και αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ο συνολικός αριθμός των δεμάτων που διανεμήθηκαν σε οικογένειες, από το Σεπτέμβρη του 2011 ως τον Σεπτέμβρη του 2012, ανέρχονται στα 752. Ο αριθμός των εξυπηρετούμενων για το μήνα Σεπτέμβριο 2012, ανέρχεται στις 80 οικογένειες. Οι παραπάνω οικογένειες λαμβάνουν ποσότητες ειδών, ανάλογα με τον αριθμό των μελών τους, στον χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, σε μηνιαία βάση, κατόπιν συγκεκριμένου ραντεβού και σε συνθήκες που να διασφαλίζουν το απόρρητο και να δημιουργούν κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Για κάθε διανομή, υπογράφεται δελτίο παραλαβής τροφίμων. Επιπλέον, από τον προϋπολογισμό του Δήμου θα διατεθεί το 2013 ειδικό κονδύλι για την έκδοση επιταγών, ώστε να αγοράζονται είδη πρώτης ανάγκης από τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

5 Προνοιακή στήριξη O Δήμος διενεργεί Κοινωνική Έρευνα για τη διεκπεραίωση εισαγγελικών εντολών, τη διαχείριση αιτημάτων για Πιστοποιητικά Κοινωνικής Προστασίας, βιβλιάρια ανασφαλίστων, προνοιακά επιδόματα, αιτήματα οικονομικής ενίσχυσης και ένταξης σε δομές κλειστής προστασίας. Η Γωνιά της Αλληλεγγύης Ο Δήμος μας δημιούργησε ένα νέο χώρο προσφοράς στην πλατεία Ατταλείας στον Ταύρο, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας. Ένα χώρο για συγκέντρωση ειδών ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, βιβλίων, παιχνιδιών, κτλ. από προσφορές πολιτών με σκοπό τη στήριξη των οικογενειών που τα έχουν ανάγκη και αδυνατούν λόγω της οικονομικής κρίσης να προβούν σε αγορά προϊόντων. Διανομή προϊόντων κατευθείαν από τους παραγωγούς Διανομή προϊόντων σε χαμηλές τιμές απ ευθείας από τους παραγωγούς. Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν, αλεύρι, ρύζι, μέλι, λάδι και πατάτες. Συνεχίζουμε με μεγάλη ανταπόκριση από τους δημότες μας Μείωση και Απαλλαγή δημοτικών τελών Ο Δήμος μείωσε τα δημοτικά τέλη έως 23% σε κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις ενώ απάλειψε τα δημοτικά τέλη σε ευπαθείς δημοτικές ομάδες. Κοινωνικό εισιτήριο Προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας αντί εισιτηρίου σε πολιτιστικά δρώμενα με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων του Δήμου. Δημοτική Συγκοινωνία Οι υπηρεσίες της Δημοτικής Συγκοινωνίας παρέχονται δωρεάν, από Δευτέρα έως Παρασκευή για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων.

6 Πρόγραμμα Θερινών παιδικών εξοχών Συμμετοχή παιδιών του Δήμου με κοινωνικά κριτήρια στο πρόγραμμα θερινών παιδικών εξοχών σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων. Κοινωφελής εργασία Ο Δήμος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκτίσουν μέρος της ποινής τους προσφέροντας εργασία στο Δήμο μας. Υλοποιούμε 2 προγράμματα (ΤΟ.ΠΕ.ΚΟ.) στα οποία συμμετέχουν 190 άνεργοι. Εθελοντές Γιατροί Ο Δήμος σύστησε ομάδα από εθελοντές γιατρούς, στους οποίους απευθύνονται ανασφάλιστοι και άποροι δημότες για την κάλυψη ιατρικών αναγκών. Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υποστήριξη Παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών σε άτομα ζευγάρια και οικογένειες με σκοπό την προαγωγή της ψυχικής υγείας και ευεξίας. Υποστήριξη στο γονεϊκό ρόλο Πρόληψη και πρώιμη διάγνωση ψυχοκοινωνικών δυσκολιών Βελτίωση της σχέσης με τον εαυτό Βελτίωση των οικογενειακών και διαπροσωπικών σχέσεων Αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης εξαιτίας σημαντικών γεγονότων ζωής (πένθος, ανεργία, διαζύγιο κ.λπ.) Ομάδες Γονέων & Εφήβων Περιοδικά λειτουργούν Ομάδες Γονέων και Εφήβων, με στόχο τη ψυχοκοινωνική ανάπτυξη και προσωπική εξέλιξη των μελών, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους σε θεματολογία σχετική με κάθε ηλικία. Προώθηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε σχολεία του Δήμου σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και την ΜΚΟ «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS» Διοργάνωση περιβαλλοντικού καθαρισμού στις όχθες του Ιλισού σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και τη ΜΚΟ «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS»

7 Ενημέρωση ανέργων Ενημέρωση & συμβουλευτική υποστήριξη σε άνεργους δημότες και κατοίκους και πληροφόρηση για θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα Προγραμματισμός δράσεων για την απασχόληση και την καταπολέμηση της ανεργίας. Τοπικά σχέδια για την απασχόληση σύμφωνα με τις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας Συμμετοχή σε προγράμματα απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα σε συνεργασία με ΜΚΟ για την καταπολέμηση της ανεργίας σε τοπικό επίπεδο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Απευθύνεται σε μη αυτοεξυπηρετούμενους πολίτες, ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, που διαβιούν μόνοι τους δίνοντας προτεραιότητα σε αυτούς που το εισόδημά τους δεν τους επιτρέπει να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Το πρόγραμμα στελεχώνεται από Κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές και οικογενειακούς βοηθούς. Πρόληψη και αντιμετώπιση της εξάρτησης Το Κέντρο Πρόληψης και Αντιμετώπισης της εξάρτησης «ΣΤΑΘΜΟΣ» των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου -Ταύρου έχει σκοπό την πρωτογενή πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχικής υγείας. Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας Αποτελεί ένα καινοτόμο συμβουλευτικό όργανο για την ανάπτυξη μιας εναλλακτικής αντιπαραβατικής πολιτικής προσαρμοσμένης στις ανάγκες και απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας τους Μοσχάτου-Ταύρου.

8

9 Συνεργασία με κοινωνικούς φορείς Ο Δήμος συνεργάζεται με πλήθος φορέων, Σωματεία, ιερούς ναούς, ΜΚΟ, νοσοκομεία, για την κάλυψη φαρμακευτικών και άλλων αναγκών ανασφάλιστων πολιτών. Αποτελεί μέλος του Δικτύου κατά της Σωματικής Τιμωρίας στα παιδιά και του του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ). Δράσεις Προαγωγής Υγείας Ο Δήμος μας δίνει έμφαση στην προαγωγή της υγείας, ιδιαίτερα στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που διανύουμε και αποτελεί μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ). Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας κάθε 6 μήνες και στις δύο κοινότητες Δωρεάν Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας με υπερηχογράφημα πτέρνας σε συνεργασία με το ΕΔ- ΔΥΠΠΥ Δράσεις για την πρόληψη του μελανώματος σε συνεργασία με τον Ομιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ».Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος από δερματολόγο του ομίλου Δράσεις ευαισθητοποίησης στην ηλιοπροστασία στα παιδιά σε συνεργασία με τον οργανισμό πρόληψης και αντιμετώπισης του μελανώματος «ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ» στα πλαίσια του προγράμματος «Αθλοδιακοπές» Εκστρατεία ενημέρωσης για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη σε άνδρες άνω των 50 ετών σε συνεργασία με το το ΕΔΔΥΠΠΥ και την ελληνική ουρολογική εταιρεία Παροχή δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες ετών σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «οι Άγιοι Ανάργυροι» Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού από εθελοντή γιατρό Ογκολόγο - Παθολόγο σε γυναίκες της πόλης μας Προώθηση έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού για την πρόληψη διαφόρων μορφών καρκίνου, τη διακοπή του καπνίσματος, την πρόληψη οδικών ατυχημάτων και τη σωστή διατροφή Πραγματοποίηση Αντιφυματικού εμβολιασμού στους μαθητές της Α τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Δράσεις Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινότητας με εκδηλώσεις, ημερίδες, θεατρικά δρώμενα και παιδικά εργαστήρια. Σε συνεργασία με το γραφείο αγωγής υγείας ΔΕ Α Αθήνας υλοποιούνται εκπαιδευτικές βιωματικές παρεμβάσεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΜΟΣΧΑΤΟ: Μιαούλη 60, Τηλ & ΤΑΥΡΟΣ: Επταλόφου, Αιθ. 1, Δημ.Σφαγείων, Τηλ ΓΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Πλατεία Ατταλείας, Ταύρος, Τηλ

10 Δ.Ο.Π.Α.Κ.Α. Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου Φροντίδα και στήριξη πρώτης και τρίτης ηλικίας φωτογραφία από Δ.Ο.Π.Α.Κ.Α. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Ουσιαστική βοήθεια στην οικογένεια Στο Δήμο μας λειτουργούν 7 Παιδικοί Σταθμοί, οι οποίοι εξυπηρετούν 380 παιδιά περίπου κάθε χρόνο, δωρεάν ή με ελάχιστη οικονομική συμμετοχή. Ο ΔΟΠΑΚΑ μεριμνά για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και με το Κέντρο Πρόληψης «Σταθμός». «Παιδαγωγική Εκπαίδευση» «Μουσική προπαιδεία» Σεμινάριο με θέμα: «Πρώτες βοήθειες σε παιδιά» που πραγματοποιήθηκε από την RSF Σεμινάριο με θέμα: «Μέτρα αντισεισμικής προστασίας, προστατεύω τον εαυτό μου» που πραγματοποιήθηκε από τον ΟΑΣΠ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Βιωματικές συναντήσεις γονέων Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πραγματοποίησε: Διοργάνωση μεγάλων ανταλλακτικών παζαριών σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «BABY FΕΕΤ» Συγκέντρωση τροφίμων με γονείς των παιδικών σταθμών (Χριστούγεννα και Πάσχα) για την ενίσχυση της τράπεζα τροφίμων του Δήμου Προσφορά και συγκέντρωση ειδών διατροφής μέσω της υπηρεσίας στους πολίτες και διάθεσή τους μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας και ΚΑΠΗ Σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «ΔΕΣΜΟΣ» ΔΟΠΑΚΑ:. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: ΜΟΣΧΑΤΟ: 1ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Πίνδου 43, Τηλ ος παιδικοσ ΣΤΑΘΜΟΣ: Κοραή 2, Τηλ: ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Κωνσταντινουπόλεως 31 & Αρκαδίου, Τηλ ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Πίνδου και Ιεροθέου, Τηλ ΤΑΥΡΟΣ: 1ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Μυράκτης & Παναγούλη, Τηλ ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Τηλ ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Κορυζή & Ανδρούτσου, Τηλ

11 Δ.Ο.Π.Α.Κ.Α. Κ.Α.Π.Η. Με σεβασμό στην Τρίτη Ηλικία Λειτουργούν στο Δήμο 2 ΚΑΠΗ, με εκατοντάδες ενεργά μέλη. Ο ΔΟΠΑΚΑ μεριμνά για την κάλυψη των αναγκών των ατόμων τρίτης ηλικίας σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και με το Κέντρο Πρόληψης «Σταθμός». Στα 2 ΚΑΠΗ πραγματοποιούνται: Προγράμματα χορωδίας, χορού, γυμναστικής, χειροτεχνίας Δωρεάν μπάνια Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις & μετρήσεις με την οργάνωση Προαγωγή Υγεία Δωρεάν σπιρομέτρηση Συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το τμήμα «Διατροφής και Διατροφολογίας», για το πρόγραμμα «Fool for Health» Εμψύχωση των μελών των ΚΑΠΗ και των γονέων των παιδικών σταθμών από το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης ΚΑΠΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Χαλκίδη 21, Πλ. Εθνικής Αντίστασης, Τηλ , ΚΑΠΗ TΑΥΡΟΥ: Ελ. Βενιζελου 8, Τηλ Δ.Ο.Π.Α.Κ.Α. «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» Με ανθρωπιά και αλληλεγγύη Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή καθημερινής φροντίδας σε μη αυτοεξυπηρετούμενα, πάσχοντα, μοναχικά ή και οικονομικά αδύναμα ηλικιωμένα άτομα, στα οποία παρέχεται ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη, νοσηλευτική φροντίδα και οικιακή βοήθεια. Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται υπηρεσίες πρωτοβάθμιας κοινωνικής παροχής σε διάφορα θέματα όπως: αγωγή υγείας και πρόληψης οικογενειακή φροντίδα και ικανοποίηση καθημερινών αναγκών διαβίωσης (οικιακή καθαριότητα, ελαφρύ μαγείρεμα, προμήθεια τροφίμων, πληρωμή λογαριασμών και μικροεξυπηρετήσεις εκτός σπιτιού) φροντίδα ατομικής υγιεινής και καθαριότητας πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα (μέτρηση πίεσης και σακχάρου, ενέσεις, συνταγογράφηση και αγορά φαρμάκων) συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΜΟΣΧΑΤΟ: Μιαούλη 60, Τηλ , Ταύρος: Ελ. Βενιζέλου 8, Τηλ

12 Κ.Ε.Δ.Μ.Τ. Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου Ποιότητα ζωής στην πόλη μας Αποτελεί ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και έχει ως στρατηγικό στόχο να συνδράμει το Δήμο στη συνεχή βελτίωση των παρεχομένων αγαθών και υπηρεσιών προς τους πολίτες προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στις πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις του. Οι Δράσεις της είναι: ΚΔΑΠ ΜΕΑ: Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ»: Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 15 ετών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα, μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα, να απασχοληθούν δημιουργικά και να κοινωνικοποιηθούν. Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ οργανώνει εποχιακά μπαζάρ ΚΗΦΗ - Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων: Ένας χώρος κοινωνικής επαφής ατόμων τρίτης ηλικίας, που παρέχει υπηρεσίες φροντίδας και δημιουργική απασχόλησης Δημοτικά Θερινά Σινεμά Δήμου Μοσχάτου Ταύρου: Λειτουργία 2 θερινών κινηματογράφων α) ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ στο Μοσχάτο και β) ΣΙΝΕ ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ στον Ταύρο, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να παρακολουθούν ταινίες α προβολής με χαμηλό εισιτήριο 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για παιδιά Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής: Πρόκειται για ένα σύγχρονο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής με σκοπό να αποτελέσει χώρο εκπαίδευσης παιδιών στα ζητήματα κυκλοφορικής αγωγής όχι μόνο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, αλλά και των λοιπών γειτονικών Δήμων. Βρίσκεται εντός του Πάρκου Ενόπλεων Δυνάμεων στον Ταύρο, σε μια έκταση 10 στρεμμάτων Συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ: «Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Απασχόληση Ανέργων ηλικίας ετών», για την καταπολέμηση της ανεργίας με αποτέλεσμα να εργαστούν δημότες και κάτοικοι του Δήμου για 27 μήνες Συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για απασχόληση ατόμων με ειδικές ανάγκες Στήριξη εκδηλώσεων και φεστιβάλ του Δήμου-π.χ. Απόκριες- με μουσικές παραστάσεις και εικαστικά δρώμενα Παρουσιάσεις βιβλίων Ελλήνων συγγραφέων για ενήλικες και παιδιά από το Δημ. Βιβλιοπωλείο Βιβλιογητέματα κατά την περίοδο , με σκοπό την ανάδειξη της λογοτεχνίας Συμμετοχή ως μέλος στην Αναπτυξιακή σύμπραξη ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για την κατάρτιση ανέργων του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου με στόχο την ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ (ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑ- ΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑ- ΔΕΣ «ΤΟΠ.ΕΚΟ»). Στα πλαίσιο της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε ημερίδα στις 8/10/12 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας Λειτουργία τμήματος καλλιτεχνικής φωτογραφίας με μειωμένες τιμές. Πραγματοποιεί εκθέσεις μαθητών Έχουν υλοποιηθεί οι δράσεις: «Εναρμόνιση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής». Εδώ και πέντε χρόνια λειτουργεί το πρόγραμμα, μέσω της ΕΕΤΑΑ. Διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων με δωρεάν είσοδο και προσφορά ειδών προς ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών

13 Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου Η παιδεία είναι δικαίωμα όλων Ο Δήμος υλοποιεί μέσω του Γραφείου Παιδείας Προγράμματα Κοινωνικής πολιτικής: Κοινωνικό Φροντιστήριο Ο Δήμος προσφέρει δωρεάν ενισχυτική βοηθητική και φροντιστηριακή διδασκαλία. Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε το Μάρτιο 2012 και συνεχίζει και τη φετινή σχολική χρονιά σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και εθελοντές εκπαιδευτικούς. Τα βασικά μαθήματα ήταν αρχικά για τους μαθητές των Λυκείων: φυσική, χημεία, μαθηματικά και αρχαία ελληνικά και τα μαθήματα επεκτείνονται σταδιακά και σε μαθητές Γυμνασίων αλλά και σε άλλα μαθησιακά πεδία. Οι μαθητές που παρακολουθούν τα μαθήματα είναι 65 και έχουμε φτάσει στις 132 θέσεις εκμάθησης. Κοινωνικές Υποτροφίες Ο Δήμος εφαρμόζει καινοτόμο πρόγραμμα κοινωνικών υποτροφιών. Εκπαιδευτικοί φορείς της περιοχής παρέχουν σε αποφοίτους μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας τέσσερις πλήρεις υποτροφίες και τέσσερις υποτροφίες κατά το ήμισυ. Σχολή Ενηλίκων Ο Δήμος ίδρυσε σχολή για ενήλικες σε συνεργασία με το Γραφείο Ενημέρωσης Ανέργων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης. 350 άτομα θα λάβουν βασική εκπαίδευση στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, για την πράσινη ενέργεια, για την Αγγλική και Ισπανική γλώσσα, καθώς και άνεργες γυναίκες θα παρακολουθήσουν σεμινάρια για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Δωρεάν οδοντική εξέταση Ο Δήμος προσέφερε δωρεάν οδοντική εξέταση στα παιδιά για την έκδοση του πιστοποιητικού που είναι απαραίτητο για την εγγραφή τους στο Δημοτικό σχολείο. Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ο Δήμος σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς στον τομέα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού διοργάνωσε το 2012 για πρώτη φορά ημερίδα, όπου περισσότεροι από 180 μαθητές των Λυκείων του Δήμου είχαν την ευκαιρία να λάβουν όλες τις απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που τους απασχολούν για το επάγγελμα που τους ενδιαφέρει. ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Πρώην Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου, Τηλ ,

14 Τομέας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου Κυψέλες Πολιτισμού Συμμετοχής και Αλληλεγγύης 12 καλλιτεχνικοί τομείς συμμετοχές μελών 38 Δάσκαλοι - Εμψυχωτές σε 10 πολιτιστικούς χώρους Με δωρεάν είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις Με χαμηλά δίδακτρα για όλους Mε μεγάλες εκπτώσεις και δωρεάν συμμετοχή για τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας

15 Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός παράγοντες κοινωνικής συνοχής Ο Δήμος μας με τα νομικά του πρόσωπα (Πνευματικό Κέντρο και Δημοτική επιχείρηση), μέσα από την αποτελεσματική λειτουργία των καλλιτεχνικών εργαστηρίων και την πραγματοποίηση εστιασμένων πολιτιστικών δραστηριοτήτων-εκδηλώσεων, αντιπαλεύει με δημιουργικό τρόπο την κρίση και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Καλλιεργώντας ένα συμμετοχικό πολιτισμό και αναδεικνύοντας κοινή αίσθηση οράματος, εφαρμόζει στοχευμένες κοινωνικές πολιτικές και δράσεις Ειδική τιμολογιακή πολιτική προγραμμάτων πολιτισμού και αθλητισμού. Ειδικές μειωμένες τιμές και δωρεάν παρακολούθηση καλλιτεχνικών εργαστηρίων πνευματικού κέντρου, αθλητικών προγραμμάτων και πολιτιστικών εκδηλώσεων για ειδικές περιπτώσεις ατόμων (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, κ.α.) Διοργάνωση τμημάτων μαζικού αθλητισμού με δωρεάν συμμετοχή και προγράμματα αθλητικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών -Αθλοδιακοπές-με χαμηλό κόστος συμμετοχής Πρόγραμμα ανοιχτών αυλών. Πρότυπο πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού με δωρεάν συμμετοχή για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Συμμετοχή από τους μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων της πόλης, με σκοπό τη δραστηριοποίησή τους προς τον αθλητισμό και τη δημιουργική τους απασχόληση σε περιβάλλον απόλυτα ελεγμένο και ασφαλή, από έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό Διοργάνωση θεατρικών και άλλων παραστάσεων, φεστιβάλ και πολιτιστικών δράσεων με δωρεάν είσοδο και προσφορά ειδών για τις οικογένειες που δοκιμάζονται Συμμετοχή στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής με δωρεάν είσοδο για το κοινό Δωρεάν είσοδος για ειδικές κατηγορίες πολιτών στους δύο θερινούς δημοτικούς κινηματογράφους της πόλης και ειδική μειωμένη τιμολογιακή πολιτική για τους κατοίκους της πόλης Διοργάνωση δωρεάν προγραμμάτων καλλιτεχνικών εργαστηρίων και χορευτικών τμημάτων από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Εν Δράσει, τον Όμιλο Παραδοσιακών χορών και το τμήμα παραδοσιακών χορών Ταυρίωνες ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ TΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Μιαούλη 60 στο Μοσχάτο, Τηλ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, στο Μοσχάτο, Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Τηλ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, π. Δημαρχείο Ταύρου, στον Ταύρο, Πειραιώς & Επταλόφου. Τηλ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, στο Μοσχάτο, Χρ. Σμύρνης 18, Τηλ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Δ. ΣΦΑΓΕΙΩΝ, στον Ταύρο, Πειραιώς & Επταλόφου. Τηλ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ, στο Μοσχάτο, κτίριο ΒΙΜΑ, Λυκούργου & Ελευθερίας, Τηλ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΗΜ. ΩΔΕΙΟΥ, στο Μοσχάτο, Αγ. Κωνσταντίνου 7, Τηλ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στο Μοσχάτο, Πίνδου 36, Τηλ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στον Ταύρο, Αγ. Γεωργίου 4, Τηλ

16 ...και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και αφοσίωση......στο πλευρό κάθε πολίτη! Το επόμενο βήμα είναι: Κοινωνικό Ιατρείο Δημοτικός Λαχανόκηπος Επιδόματα (τυφλότητας, βαριάς αναπηρίας, παιδικής προστασίας, στεγαστικές συνδρομές κ.α.) Κατ οίκον φροντίδα συνταξιούχων του ΙΚΑ Κάρτα κοινωνικής συμπαράστασης Γραφείο Νομικής στήριξης με εθελοντές δικηγόρους Ανέγερση 2 νέων παιδικών σταθμών: στο Μοσχάτο: οδός Πάρνηθος ήδη δημοπρατήθηκε, στον Ταύρο: οδός Χρ. Σμύρνης και Κλαζομενών Δημαρχείο Μοσχάτου - Ταύρου ΕΔΡΑ: Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου (πρώην Ιθάκης) Μοσχάτο, Αθήνα Τ.Κ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: xypeteon@otenet.gr Δημαρχείο Μοσχάτου - Ταύρου Π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΑΥΡΟΥ Ταύρος, Πειραιώς και Επταλόφου ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ:

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Όνομα:ΠΟΡΙΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Θέση:ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Ηλ. Δ/νση:mp@0921.syzefxis.gov.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο. 10/03/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Μοσχάτου - Ταύρου Όνομα: Λουκάκη Ντένια, Παπαγεωργίου Δήμητρα Θέση: ΠολιτικόςΥπεύθυνος, Συντονίστρια Ηλ. Δ/νση: loukaki@kedke.gr, dpapagepsy@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Σκοπός: Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής στους Τομείς της Πρόνοιας, της Παιδείας και της Υγείας. Συντονισμός Συναντήσεις Συνεργασία Τμημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΣΗ ΚΟΙΩΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΜΗΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩ Σκοπός: Εφαρμογή Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής στους Τομείς της Πρόνοιας, της Παιδείας και της Υγείας. ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΤΙΚΕΙΜΕΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Νέστου Όνομα: Δρόσου Μαρία ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Θέση: Προϊσταμένη Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Ηλ. Δ/νση: drosoumaria@0937.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Δράμας Όνομα: Αποστολίδου Ελένη Θέση: Υπάλληλος στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας. Ηλ. Δ/νση:eapost@dimosdramas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Α/Α ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Α/Α ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 1. ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 1.1 Συνολικός αριθμός ατόμων που ωφελήθηκαν από υπηρεσίες κοινωνικής Ν 3134 υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Μεταμόρφωσης Όνομα: Φανή Χατζή Θέση: Γραμματέας Αντιδημάρχου Κοιν.Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ηλ. Δ/νση: dep@metamorfossi.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Ιατρο-κοινωνικά προγράμματα και κοινωνικο-υποστηρικτικές δράσεις Δήμου Χερσονήσου

Ιατρο-κοινωνικά προγράμματα και κοινωνικο-υποστηρικτικές δράσεις Δήμου Χερσονήσου Ιατρο-κοινωνικά προγράμματα και κοινωνικο-υποστηρικτικές δράσεις Δήμου Χερσονήσου Κωνσταντίνος Τσαντηράκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Χερσονήσου, Πολιτικός Υπεύθυνος για την υλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γιώργος Μακρυνός Συντονιστής ΕΔΥ. Εντεταλμένος Δημοτ. Σύμβουλος Κορυδαλλού- Πολιτικός Υπεύθυνος στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αθήνα 05/08/15 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τις αναπληρώτριες Υπουργούς Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Δομές Κοινωνικής Υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Ελλάδα

Δομές Κοινωνικής Υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Ελλάδα Δομές Κοινωνικής Υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Ελλάδα Σίμος Δανιηλίδης, Δήμαρχος Συκεών Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών,

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΙΛΙΟΝ,16/09/2009 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ, συνεχίζει τις δράσεις στη τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΑΙΓΑΛΕΩ Όνομα:ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΝΙΑ Θέση:ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ηλ. Δ/νση:samara_kiparisenia@hotmail.com Ημερομηνία λήψης απόφασης για

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δήμος: Μοσχάτου - Ταύρου Όνομα: Λουκάκη Ντένια, Παπαγεωργίου Δήμητρα Θέση: ΠολιτικόςΥπεύθυνος, Συντονίστρια Ηλ. Δ/νση: loukaki@kedke.gr, dpapagepsy@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2014-2017 Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δ Η Μ Ο Σ Α Ρ Τ Α Ι Ω Ν Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δήμος: Αρταίων Όνομα: Κομηλάγιου Δήμητρα Θέση: Υπάλληλος στη Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης & ΤΠΕ Ηλ. Δ/νση: komilagiou@arta.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

888 ΧΡΟΝΙΑ. Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπηρεσίας 2013-2014. χεν θεσσαλονίκης ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

888 ΧΡΟΝΙΑ. Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπηρεσίας 2013-2014. χεν θεσσαλονίκης ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπηρεσίας 2013-2014 888 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ χεν θεσσαλονίκης Μητροπόλεως 18 546 24 Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310-276 144 Fax: 2310 276 144 E-mail: xenthesalonikis1@windowslive.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ 24 Απριλίου 2015 09:00-15:00 - Αμφιθέατρο Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ/ Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014-2020 Ενεργοποίηση των Κοινωνικών Δομών του ΘΣ 9 Λαμία 31.05.2016 Οι Πόροι του ΕΠ Το ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1/1/2018-31/12/2018 Η Κοινωνική Πολιτική του Δήμου ασκείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α.); Εργαζόμενοι στα Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α.

Τι είναι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α.); Εργαζόμενοι στα Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α. Τι είναι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α.); - Θεσμός κοινωνικής πρόνοιας συχρηματοδοτούμενος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μυτιλήνη 28 Δεκεμβρίου 2018 ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, δίνεται στη δημοσιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές Πληροφορίες Δήμος : Θάσου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Όνομα: Γεωργαλή - Νικήτα Αγγελική Θέση: Αιρετός, Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» Ηλ. Δ/νση : dimarogos@thassos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός ΔΗ.Κ.Ε.Ω. και Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω

Απολογισμός ΔΗ.Κ.Ε.Ω. και Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ dimarxos@oraiokastro.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 Απολογισμός ΔΗ.Κ.Ε.Ω. και Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω 2014-2016 Στο συνολικό έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Όνομα: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Θέση: ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ηλ. Δ/νση: x.papathanasiou@kallithea.gr/2007 Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου, για την περίοδο

Απολογισμός Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου, για την περίοδο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι, 10/09/2013 ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Απολογισμός Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου, για την περίοδο 2010-2013 Σε μία από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 Η Αποστολή του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης που αποτελεί τον λειτουργίας του ή αλλιώς τον υπέρτατο λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής Σεβασµός στο ηµότη Συνεργασία µε τους πολίτες και θεσµικούς φορείς, ενάντια σε ακραίες συµπεριφορές και νοοτροπίες, που προσβάλλουν και αποδυναµώνουν το ηµοκρατικό αίσθηµα. Ενδυνάµωση της ηµοκρατικής ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΤΩΤΑ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

Φορέας Υλοποίησης. Ωφελούμενοι (άτομα/ οικογένειες) Φορέας Χρηματοδότησης ΤΡΙΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Προϋπολογισμός Δράσεων ανά Άξονα

Φορέας Υλοποίησης. Ωφελούμενοι (άτομα/ οικογένειες) Φορέας Χρηματοδότησης ΤΡΙΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Προϋπολογισμός Δράσεων ανά Άξονα ΤΡΙΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Προϋπολογισμός Δράσεων ανά Άξονα Συμπληρώστε τον πίνακα με όλες τις δράσεις ανά άξονα και προϋπολογίστε τες. ΑΞΟΝΕΣ Δράσεις Ωφελούμενοι (άτομα/ οικογένειες) Φορέας Υλοποίησης Π/Υ Φορέας Χρηματοδότησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Πρωτοβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Δευτεροβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών. Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη»

Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών. Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη» Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη» Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Η Στήριξη» Δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ A/A ΔΡΑΣΗ/ΠΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ Π/Y 1 Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΚΔΗΦ (Π/Υ 2.241.000 ) Η πράξη αφορά στη χρηματοδότηση των δικαιούχων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ A/A ΔΡΑΣΗ/ΠΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ Π/Y 1 Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΚΔΗΦ (Π/Υ 2.241.000 ) Η πράξη αφορά στη χρηματοδότηση των δικαιούχων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Σπάτων-Αρτέμιδος Όνομα: Πρίφτη Μαρία Θέση: Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας και Παιδείας Ηλ. Δ/νση: ky.spata@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 , ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος Ιωαννιτών Όνομα : Στεφανία Τσούκη Θέση: Κοινωνιολόγος στο ΝΠΔΔ Δήμου Ιωαννιτών «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής,(Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΆΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΆΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2. ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ

ΆΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΆΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2. ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΆΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αποστολή βασικών ειδών πρώτης ανάγκης σε ιεραποστολές στους Τσιγγάνικους Οικισμούς. Διανομή τροφίμων, ρούχων, παιχνιδιών, παπουτσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου. Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου. Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο: (αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο)

Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο: (αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο) ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Απασχολούμενο προσωπικό Αριθμός υπαλλήλων Επίπεδο εκπαίδευσης Κλάδος/ειδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος:Ηρακλειού Αττικής Όνομα:Πλεξίδα Κατερίνα Θέση:Συντονίστρια για το ΕΔΔΥΠΠΥ Ηλ. Δ/νση:kplexida@gmai.com Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δ Η Μ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Ι Ο Υ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για

Διαβάστε περισσότερα

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και για την πόλη της Πάτρας η συμμετοχή στη σημερινή συνεδρίαση του Κογκρέσου των Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και για την πόλη της Πάτρας η συμμετοχή στη σημερινή συνεδρίαση του Κογκρέσου των Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών. Καταπολέμηση Κοινωνικού Αποκλεισμού: δράσεις στο Δήμο Πατρέων 20 Μαρτίου 2013 Στρασβούργο (24 η συνεδρίαση του Κογκρέσου Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών) Ομιλία Αντιδημάρχου «Υποστήριξης Ισότητας Φύλων &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Βασικές πληροφορίες Δήμος: ΜΕΣΣΗΝΗΣ Όνομα: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θέση: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΔΔΥΠΠΥ Ηλ. Δ/νση: kiliopoulos@messini.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Όνομα: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ Θέση: ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΟΙΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ηλ. Δ/νση: vasoula.stav @ gmail.com Ημερομηνία λήψης απόφασης για

Διαβάστε περισσότερα

Υγεία και Πολιτισμός Εναλλακτικές προσεγγίσεις στα σύγχρονα δεδομένα

Υγεία και Πολιτισμός Εναλλακτικές προσεγγίσεις στα σύγχρονα δεδομένα Υγεία και Πολιτισμός Εναλλακτικές προσεγγίσεις στα σύγχρονα δεδομένα Δήμος Ηρακλείου Αττικής Μήλος _Ιούλιος 2016 Αντί Εισαγωγής Πολλοί είναι εκείνοι που θα αναρωτηθούν πως συνδέονται - πέρα από προφανείς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Αποστολή _ Κοινωνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 , ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ. Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Καλυμνίων θα συνεχίσει επιτυχώς για τρίτη χρόνια την υλοποίηση των Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Σύνταξη Τοπικών Σχεδίων και Δημιουργία Δικτύων για την Κοινωνική Ένταξη και Καταπολέμηση της Φτώχειας: Προτεινόμενες διαδικασίες και περιεχόμενα.

Σύνταξη Τοπικών Σχεδίων και Δημιουργία Δικτύων για την Κοινωνική Ένταξη και Καταπολέμηση της Φτώχειας: Προτεινόμενες διαδικασίες και περιεχόμενα. Σύνταξη Τοπικών Σχεδίων και Δημιουργία Δικτύων για την Κοινωνική Ένταξη και Καταπολέμηση της Φτώχειας: Προτεινόμενες διαδικασίες και περιεχόμενα. Μάκης Μουρατίδης Στέλεχος ΠΕΔ ΑΜΘ Εισαγωγή Δράσεις κοινωνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΜ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, 27-08-2013

ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΜ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, 27-08-2013 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΜ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, 27-08- ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικές ανισότητες και οικονομική κρίση: από τα ερευνητικά δεδομένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στήριξης των εκπαιδευτικών

Κοινωνικές ανισότητες και οικονομική κρίση: από τα ερευνητικά δεδομένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στήριξης των εκπαιδευτικών Κοινωνικές ανισότητες και οικονομική κρίση: από τα ερευνητικά δεδομένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στήριξης των εκπαιδευτικών Ερευνητική ομάδα Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου : Αλεξάνδρα Ανδρούσου,

Διαβάστε περισσότερα

«Η ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα, προτάσεις κοινωνικής καινοτομίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου».

«Η ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα, προτάσεις κοινωνικής καινοτομίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου». «Η ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα, προτάσεις κοινωνικής καινοτομίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου». Ο ρόλος των Δήμων στην υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης και εκπαίδευσης πολιτών για την ορθολογική

Διαβάστε περισσότερα