Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE."

Transcript

1 Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

2

3 Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού, TREND, AMBIENTE ή AVANTGARDE του Viano, η ευρυχωρία και η πολυμορφικότητα σας προσφέρουν την ελευθερία κινήσεων που αναζητάτε. Οι σύγχρονοι, ισχυροί κινητήρες και το πακέτο αποδοτικότητας 1 BlueEFFICIENCY, στο βασικό εξοπλισμό του, θέτουν τα πρότυπα στον τομέα της οικονομίας και της αποδοτικότερης χρήσης και μάλιστα, χωρίς συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά στην οδηγική απόλαυση. Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή σας με το Viano. Το Viano 4 BlueEFFICIENCY 8 Viano TREND 12 Viano AMBIENTE 16 Viano AVANTGARDE 20 Κινητήρες και κιβώτιο ταχυτήτων 24 Ανάρτηση 26 4MATIC 28 Ασφάλεια 30 Πολυμορφικότητα 34 Εξοπλισμός 36 Βασικός εξοπλισμός 36 Προαιρετικός εξοπλισμός 40 Γνήσια αξεσουάρ 44 Χρώματα και υλικά 46 Βαφές αμαξώματος 46 Δυνατότητες συνδυασμών 47 Τα μήκη 50 Τεχνικά χαρακτηριστικά 52 Επιδόσεις ελαστικών 52 Το Viano TREND συνοπτικά 53 Το Viano AMBIENTE συνοπτικά 54 Το Viano AVANTGARDE συνοπτικά 55 Γλωσσάριο 56 Υπηρεσίες και προϊόντα χρηματοδότησης 58 Δοκιμαστική οδήγηση 63 1 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με βενζινοκινητήρα.

4

5 Το Viano 5 Ελευθερία κινήσεων. Το Viano, προορισμένο για να καλύπτει μία ευρεία γκάμα αναγκών, υπόσχεται να κάνει πολυδιάστατη τη ζωή σας. Η πληθώρα των εκδόσεων που το συνοδεύουν, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα του σχεδίαση, το άνετο και πρακτικό εσωτερικό του για μεταφορά έως και οκτώ ατόμων, και την ασφαλή και άνετη οδηγική του συμπεριφορά, τοποθετούν το Viano στην κορυφή της κατηγορίας των μεγάλων πολυμορφικών οχημάτων.

6 6Το Viano Εξίσου πολυδιάστατο με τον τρόπο ζωής σας. Τα πλεονεκτήματα δεν σταματάνε εδώ. Εφοδιάσαμε το νέο Viano με μια σειρά από άλλα «ταλέντα». Η νέα ανάρτηση άνεσης, οι απεριόριστες επιλογές εξοπλισμού και ο εσωτερικός χώρος ακόμη υψηλότερων προδιαγραφών καθιστούν το Viano όχι απλώς ένα εξαιρετικό οικογενειακό αυτοκίνητο, αλλά συγχρόνως ένα άριστο μεταφορικό, ή ταξιδιωτικό όχημα. Στη γραμμή εξοπλισμού AVANTGARDE, το Viano αναδεικνύει και την σπορτίφ πλευρά του. Το μπροστινό και οπίσθιο τμήμα του προσδίδουν στο Viano ακόμη πιο δυναμικό και αντιπροσωπευτικό χαρακτήρα. Κυρίως στον τομέα της άνεσης λειτουργήσαμε με γνώμονα την πρακτικότητα: οι διαστάσεις του σε συνδυασμό με την άριστη ορατότητα, του επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε γκαράζ, πλυντήριο αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης. Με το Viano, η στάθμευση και οι ελιγμοί είναι εύκολη υπόθεση.

7

8

9 BlueEFFICIENCY 9 BlueEFFICIENCY. Βιώστε την κορυφαία αποδοτικότητα. Η νέα οικολογική πρόταση της Mercedes-Benz, που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλική προς το περιβάλλον πολιτική της εταιρείας, ονομάζεται BlueEFFICIENCY ένα σύνολο έξυπνα συνδυασμένων, πρωτοποριακών τεχνολογιών, οι οποίες συμβάλλουν σε αισθητή μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων. Στο Viano με 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα V6, μπορείτε να βιώσετε από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα χωρίς φυσικά να στερηθείτε την ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική απόλαυση. Το πακέτο αποδοτικότητας BlueEFFICIENCY 1 του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω μέτρα: Οικονομικό 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα CDI σε 2 εκδόσεις ισχύος Σύγχρονο πετρελαιοκινητήρα V6 CDI (με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων βελτιστοποιημένης κατανάλωσης ECO Gear Περαιτέρω μέτρα οικονομίας καυσίμου περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό ανάλογα με την κατασκευαστική σειρά (π.χ. η λειτουργία ECO Start-Stop 2, διαχείριση δυναμό, ένδειξη σημείου αλλαγής ταχυτήτων 2, αντλία υδραυλικού τιμονιού ECO, μέτρα εντός του κινητήρα, διαχείριση μπαταρίας, ρυθμιζόμενη αντλία καυσίμου και ελαστικά μειωμένης αντίστασης κύλισης) 1 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με βενζινοκινητήρα. 2 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο.

10

11

12 12Viano TREND Άφθονος χώρος για να απολαμβάνετε τη ζωή. Το Via no T R EN D. Στο Viano TREND, διανύετε κάθε χιλιόμετρο ακόμη πιο ευχάριστα. Πολυάριθμες λεπτομέρειες δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό και προσφέρουν μεγάλη άνεση χειρισμού. Κάθεστε στα καθίσματα με τις υψηλής ποιότητας επενδύσεις, κοιτάζετε την πλούσια σε αντιθέσεις οθόνη Matrix και αισθάνεστε τη γεμάτη μεράκι επεξεργασία των νέων στοιχείων χειρισμού. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και η μεγάλη επιφάνεια δαπέδου με μαλακή μοκέτα αναβαθμίζουν το χώρο επιβατών. Στα αναπαυτικά μονά καθίσματα του Viano TREND, μέχρι και έξι άτομα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια αίσθηση χώρου, που εάν κανείς την περιέγραφε ως «γενναιόδωρη» θα την υποτιμούσε. Επίσης, με τους προαιρετικούς πίσω πάγκους υπάρχει χώρος μέχρι και για οκτώ άτομα. Ο ιδιαίτερα άνετος εσωτερικός χώρος μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες σας με επιλογές εξοπλισμού, όπως η μπροστινή ηλεκτρική συρόμενη ηλιοροφή και η πανοραμική ηλιοροφή για τους πίσω επιβάτες. Και επειδή όσοι κινούνται διαρκώς έχουν συνήθως μαζί τους πολλές αποσκευές, διατίθεται, ανάλογα με την έκδοση αμαξώματος, χώρος αποσκευών έως και λίτρων και μεγάλος αριθμός αποθηκευτικών θηκών.

13

14

15 Viano TREND 15 Θα εκπλαγείτε με τη σπιτική άνεση που θα νιώθετε όπου κι αν είστε. Το Via no T R EN D. Με βελτιωμένα στοιχεία χειρισμού, όπως το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, το Viano TREND ξεχωρίζει από άποψη σχεδίασης, λειτουργικότητας και άνεσης. Χαρακτηριστική της συγκεκριμένης έκδοσης εξοπλισμού είναι, μεταξύ άλλων, η διακοσμητική λωρίδα του cockpit σε απόχρωση «Silverstone». Το Viano TREND διαθέτει εργοστασιακά καθίσματα με φιλική προς το δέρμα υφασμάτινη επένδυση Leon, η οποία διατίθεται στις αποχρώσεις γκρι Orion, Stone και Anthracite. Προαιρετικά διατίθεται: η υψηλής ποιότητας δερμάτινη επένδυση Lugano με καλύμματα καθισμάτων σε σχεδίαση ραβδώσεων. Η μονάδα ελέγχου οροφής στο cockpit δίνει λάμψη στο εσωτερικό, με στιλπνές επιφάνειες και ενσωματωμένα στοιχεία χειρισμού για το σύστημα θέρμανσης και το σύστημα κλιματισμού TEMPMATIK πίσω (προαιρετικός εξοπλισμός) επιτρέποντας το χειρισμό τώρα πλέον και από τον οδηγό.

16 16Viano AMBIENTE Οδηγ ήσ τ ε μ ε σ τ υλ. Το Viano AMBIENΤE. Το Viano AMBIENTE, το οποίο το αναγνωρίζετε ακόμη και από μακριά, από τις ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 225/55 R 17, καλομαθαίνει τους επιβαίνοντες με υλικά υψηλής ποιότητας και σχεδίαση υψηλής αισθητικής. Κατά την επιβίβαση, υποδέχονται τον οδηγό και το συνοδηγό τα φωτιζόμενα μαρσπιέ και το δάπεδο με μαλακή μοκέτα. Τα έξι μονά καθίσματα, το 4άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ο επιλογέας και οι επενδύσεις των θυρών είναι από δέρμα. Η επένδυση Lugano του βασικού εξοπλισμού με καλύμματα καθισμάτων με ραβδώσεις δείχνει ιδιαίτερα κομψή. Οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με ενσωματωμένα φλας προσφέρουν μεγαλύτερο πεδίο ορατότητας. Χάρη στις κομψές διακοσμητικές λωρίδες από ανοικτό ή σκούρο ξύλο καρυδιάς οι υψηλής αισθητικής επιφάνειες του cockpit δείχνουν ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες, ενώ η κεντρική κονσόλα προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και άνεση, με μια ποτηροθήκη και ευρύχωρες θήκες. Άλλα χαρακτηριστικά του βασικού εξοπλισμού του Viano AMBIENTE είναι οι αερόσακοι θώρακος για τον οδηγό και το συνοδηγό, καθώς και η αερανάρτηση με ρύθμιση ύψους στον οπίσθιο άξονα.

17

18

19 Viano AMBIENTE 19 Για απαιτητικούς. Το Viano AMBIENΤE. Οι ζάντες αλουμινίου 7 J x 17 εντυπωσιάζουν με τη σπορτίφ σχεδίαση 5 ακτίνων και υπογραμμίζουν τη δυναμικά κομψή εμφάνιση του Viano AMBIENTE. Προαιρετικά, διατίθενται οι ζάντες αλουμινίου 8 J x 19 με σχεδίαση 16 ακτίνων (βλ. σελίδα 23). Η κεντρική κονσόλα και η διακοσμητική λωρίδα του cockpit στο Viano AMBIENTE διατίθενται σε αποκλειστική εμφάνιση ανοιχτόχρωμου ή σκουρόχρωμου ξύλου καρυδιάς. Η δερμάτινη επένδυση περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό. Εκτός από τους μετωπικούς αερόσακους για τον οδηγό και το συνοδηγό, ο βασικός εξοπλισμός του Viano AMBIENTE περιλαμβάνει δύο αερόσακους θώρακος.

20 20 Viano AVANTGARDE Πραγματικά μπροστά από την εποχή του. Το Viano AVANTGARDE. Το Viano AVANTGARDE σας ενθουσιάζει με πολλούς τρόπους. Είναι van, sedan ή sport αυτοκίνητο; Η απάντηση είναι απλή: Ναι! Με το Viano AVANTGARDE καταφέραμε να συνδυάσουμε τέλεια τα πλεονεκτήματα διαφόρων τύπων οχημάτων. Οι πανίσχυροι κινητήρες V6 εγγυώνται μέγιστη οδηγική απόλαυση με αθόρυβη λειτουργία και αρμονική ανάπτυξη ισχύος. Φυσικά το Viano AVANTGARDE διατίθεται και με τον αποδοτικό 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα CDI. Η δυναμική ρύθμιση της sport ανάρτησης 1 ενθουσιάζει με άψογη ισορροπία ευελιξίας, οδικής συμπεριφοράς και ευστάθειας στις στροφές. Ο «αθλητικός» χαρακτήρας του φαίνεται ξεκάθαρα και στο εξωτερικό του για παράδειγμα στις όμορφες ζάντες αλουμινίου, τα αεροδυναμικά πλευρικά μαρσπιέ και τους προφυλακτήρες με διακοσμητικές λωρίδες χρωμίου. Το ειδικό μοντέλο Grand Edition Viano AVANTGARDE εκπλήσσει εσωτερικά κι εξωτερικά με την εξαιρετική του σχεδίαση. Οι υψηλής αισθητικής διακοσμητικές λωρίδες σε εμφάνιση σατινέ καρυδιάς και η επιγραφή Grand Edition συμπληρώνουν τη μοναδική εξωτερική εντύπωση. Οι μαύρες, κομψές ζάντες αλουμινίου 48,3 cm (19") σχεδίασης 5 ακτίνων συνδυάζονται χρωματικά με τη μάσκα ψυγείου, η οποία διατίθεται ειδικά για την έκδοση Grand Edition Viano AVANTGARDE. 1 Sport ανάρτηση στο βασικό εξοπλισμό, εναλλακτικά, ανάρτηση άνεσης ως προαιρετικός εξοπλισμός χωρίς επιπλέον χρέωση.

21

22

23 Viano AVANTGARDE 23 Σπάνια ο sport χαρακτήρας είναι τόσο υψηλής αισθητικής. Το Viano AVANTGARDE. Οι όμορφες, γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου 8 J x 19, σχεδίασης 16 ακτίνων, υπογραμμίζουν τον sport χαρακτήρα του Viano AVANTGARDE. Προαιρετικά διατίθενται και για την έκδοση Viano AMBIENTE. Οι εξωτερικοί επιχρωμιωμένοι καθρέπτες με μεγάλο πεδίο ορατότητας και ενσωματωμένα φλας είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι. Κάθισμα οδηγού και συνοδηγού με καλή πλευρική στήριξη και δερμάτινη επένδυση Lugano («Anthracite») ή Twin DINAMICA («Pebble» ή «Anthracite»).

24 Η αποδοτικότητα είναι το κίνητρό μας. Ο ι κ ι ν η τ ή ρ ε ς του Via no.

25 Κινητήρες και κιβώτιο ταχυτήτων 25 Για το Viano σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους κινητήρες, που συνολικά δίνουν πρωτόγνωρη διάσταση στην ισχύ και την απόδοση. Σε όλα τα μοντέλα Viano ο 4κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας CDI, OM 651, ο οποίος διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, φροντίζει για δυναμικές επιδόσεις. Η κορυφαία έκδοση κινητήρα είναι ο πανίσχυρος πετρελαιοκινητήρας V6 CDI OM 642, ο οποίος, με ισχύ 165 kw (224 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 440 Nm, ανταπεξέρχεται χωρίς πρόβλημα ακόμη και σε δύσκολες αποστολές. Και οι τρεις πετρελαιοκινητήρες CDI συμμορφώνονται με την προδιαγραφή ρύπων Euro 5b κλάση III, ενώ σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις κινητήρων χαρακτηρίζονται από σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μειωμένες εκπομπές καυσαερίων και ακόμη πιο αθόρυβη λειτουργία. Εναλλακτικά, διατίθεται ο βενζινοκινητήρας V6, με κυβισμό 3,5 l και ισχύ 190 kw (258 hp), ο οποίος πλέον συμμορφώνεται με την προδιαγραφή ρύπων Euro 5 φάση I. Ο πετρελαιοκινητήρας V6 CDI, όπως και ο βενζινοκινητήρας V6, συνδυάζονται στο βασικό εξοπλισμό με το δοκιμασμένο αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων (για τους 4κύλινδρους πετρελαιοκινητήρες CDI, διατίθεται προαιρετικά). Οι δυναμικοί 4κύλινδροι πετρελαιοκινητήρες CDI συμπληρώνονται απο το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ECO Gear. Λόγω της μεγάλης κλιμάκωσης των σχέσεων, του μεγάλου εύρους συνολικής μετάδοσης και της μείωσης των επιπέδων στροφών, συμβάλλει επιπρόσθετα σε βελτιστοποιημένη κατανάλωση.

26 26Ανάρτηση Σταθερά και ευέλικτα στο έδαφος. Ανάρτηση άνεσης και sport ανάρτηση. Το Viano ξεχωρίζει για τη δυναμική, άνετη, και ασφαλή οδική του συμπεριφορά. Σ αυτό συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό η αερανάρτηση στον οπίσθιο άξονα με ηλεκτρονική ρύθμιση ύψους 1 και το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP, το οποίο διατίθεται προαιρετικά με ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου ESP. Για ακόμη μεγαλύτερη οδηγική άνεση, φροντίζει η ανάρτηση άνεσης: διαθέτει ελατήρια/αποσβεστήρες με ρύθμιση άνεσης, καθώς και ψαλίδια και έδρανα άνεσης. Το αποτέλεσμα: βελτιωμένα χαρακτηριστικά κύλισης και ακόμη χαμηλότερη στάθμη θορύβου. Με το προαιρετικό sport πακέτο, που περιλαμβάνει sport ανάρτηση, sport pedals και ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18") σε ασημί «Vanadium», μπορείτε να δώσετε στο Viano σας ακόμη πιο σπορτίφ χαρακτήρα. Με εντυπωσιακή ευελιξία, άμεση απόκριση, καθώς και σταθερή, ακριβή συμπεριφορά στις στροφές, η ισχύς του Viano μεταφέρεται στο δρόμο σχεδόν χωρίς απώλειες. Σας ευχόμαστε πολλή οδηγική απόλαυση. Η αερανάρτηση πίσω άξονα 1 αυξάνει την οδηγική άνεση και φροντίζει ώστε με διαφορετικά φορτία ακόμη και με ρυμουλκούμενο να διατηρείται το ίδιο ύψος ανάρτησης. Σε ανώμαλα εδάφη μπορεί να διατηρείται ένα ομοιόμορφο ύψος ανάρτησης χάρη στην απλή αυξομείωση του ύψους του οχήματος. 1 Ειδικός εξοπλισμός για το Viano TREND. Δεξιά εικόνα: Η βάση για την καλύτερη οδηγική άνεση: η ανάρτηση άνεσης με τις ζάντες αλουμινίου 6,5 J x 16.

27

28 Υπερέχει σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Βρεγμένο ή ολισθηρό. Επίπεδο ή με κλίση. Το Via no μ ε μόν ιμ η τ ε τρ α κ ί ν ησ η 4M AT IC 1.

29 4MATIC 29 Αν αντιμετωπίζετε συχνά δύσκολες καιρικές και οδικές συνθήκες με το Viano TREND ή AMBIENTE, σας προτείνουμε το προαιρετικό σύστημα μόνιμης τετρακίνησης 4MATIC 1. Αυτό το σύστημα μεταδίδει την ισχύ του κινητήρα και στους τέσσερις τροχούς ταυτόχρονα και την κατανέμει σε αναλογία 35 : 65 στον εμπρόσθιο και οπίσθιο άξονα. Το αποτέλεσμα είναι αισθητά βελτιωμένη πρόσφυση, ακόμη και στο χιόνι και σε δρόμους οι οποίοι είναι καλυμμένοι με φύλλα, ανώμαλους δρόμους, βρεγμένο οδόστρωμα ή κατά την οδήγηση με ρυμουλκούμενο. Το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC υποστηρίζουν το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP και το ηλεκτρονικό σύστημα πρόσφυσης 4ETS. Αυτό ενεργοποιείται, εάν αρχίσουν να σπινάρουν ένας ή περισσότεροι τροχοί. Επιβραδύνει μεμονωμένα τους τροχούς που σπινάρουν, αυξάνοντας τη ροπή κίνησης που μεταδίδεται στους τροχούς οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν επαρκή πρόσφυση στο οδόστρωμα. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται δυναμική εκκίνηση και επιτάχυνση, κυρίως σε ανώμαλους δρόμους. Και επειδή στο 4ETS του Viano είναι ενσωματωμένο το standard ESP, το 4MATIC λειτουργεί ακόμη πιο αποτελεσματικά. 4ETS. Τα μοντέλα με σύστημα τετρακίνησης 4MATIC λειτουργούν με το ηλεκτρονικό σύστημα πρόσφυσης 4ETS αντί με μηχανικά μπλοκέ διαφορικά. Το σύστημα μεταδίδει αυτόματα τη ροπή κίνησης στους τροχούς που έχουν βέλτιστη πρόσφυση στο οδόστρωμα. 1 Διατίθεται για τα Viano CDI 2.0 και CDI 2.2, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στο βασικό εξοπλισμό με σύστημα τετρακίνησης. Το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες. Επίσης δεν διατίθεται για το Viano AVANTGARDE

30

31 Ασφάλεια 31 Μεταφερθείτε με ασφάλεια. Για να μεταφέρετε με ασφάλεια στον προορισμό τους μικρούς και μεγάλους επιβάτες, αναπτύξαμε για το Viano μια ολοκληρωμένη και αποκλειστική φιλοσοφία ασφάλειας. Βασικό στοιχείο του αποτελεί ένα αμάξωμα ασφαλείας με στιβαρό κλωβό και πολυάριθμα έξυπνα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ασφάλεια. Μεταξύ αυτών, οι ζώνες ασφαλείας τριών σημείων σε όλες τις θέσεις, οι εντατήρες για τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, καθώς και το σύστημα προειδοποίησης για τις ζώνες ασφαλείας. Οι μετωπικοί αερόσακοι για τον οδηγό και το συνοδηγό, όπως και η λειτουργία αναγνώρισης κατειλημμένης θέσης στην πλευρά του συνοδηγού, περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά διατίθενται αερόσακοι παραθύρων για τον οδηγό και το συνοδηγό και αερόσακοι θώρακα 1. Για υψηλά επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας, το Viano είναι εξοπλισμένο με πολυάριθμα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού. 1 Βασικός εξοπλισμός στα Viano AMBIENTE και Viano AVANTGARDE, οι αερόσακοι θώρακα δεν διατίθενται σε συνδυασμό με περιστρεφόμενα καθίσματα και εξωτερικό υποβραχιόνιο.

32

33

34

35 Πολυμορφικότητα 35 Η άνεση είναι εύκολη υπόθεση. Ο ε σ ω τ ερι κό ς χώρ ο ς. Το Viano σάς εγγυάται άνετες και ξεκούραστες μετακινήσεις. Η ευέλικτη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου και τα αναπαυτικά καθίσματα, με πολύ καλή πλευρική στήριξη για οδηγό και συνοδηγό καθώς και πίσω επιβάτες (μονά καθίσματα) προσφέρουν απεριόριστη ελευθερία κινήσεων και διατηρούν σε ανεβασμένα επίπεδα τη διάθεση οδηγού και επιβατών, ακόμη και στη διάρκεια μακρινών διαδρομών. Το ευέλικτο σύστημα ραγών για τα καθίσματα σας επιτρέπει να μετακινείτε με απίστευτη ευκολία τα μεμονωμένα καθίσματα ή τον πάγκο με απίστευτη ευκολία ανά πολύ μικρά διαστήματα των 25 mm. Αυτή η ιδιαίτερα ασφαλής και φιλική προς το χρήστη τεχνολογία επιτρέπει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες διαρρύθμισης των καθισμάτων, τα οποία ανά πάσα στιγμή προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Επιπλέον, καθώς τα πίσω καθίσματα μπορούν να ρυθμιστούν πολύ εύκολα ώστε να βρίσκονται σε αντικριστή θέση, μπορείτε να συζητάτε άνετα στη διάρκεια της διαδρομής. Οι πλάτες των καθι - σμάτων ρυθμίζονται επιπλέον ως προς την κλίση για ακόμη μεγαλύτερη χαλάρωση. Και φυσικά, σε περίπτωση που χρειάζεστε πολύ αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε να αφαιρέσετε τα μεμονωμένα καθίσματα από τον εσωτερικό χώρο χωρίς εργαλεία: απλώς αναδιπλώστε το κάθισμα προς τα εμπρός, απασφαλίστε το μηχανισμό ασφάλισης και ανασηκώστε το κάθισμα από τη ράβδο-οδηγό είστε έτοιμοι. Εικόνα αριστερά: Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά από το πολυτελές εσωτερικό του Viano AVANTGARDE, ο έξυπνος σχεδιασμός του χώρου κάνει το Viano απεριόριστα ευρύχωρο. Με το σύστημα ραγών, η διαρρύθμιση των καθισμάτων προσαρμόζεται ανά 25 mm πολύ εύκολα στις ανάγκες σας. Τα μονά καθίσματα και οι πάγκοι μετακινούνται πολύ εύκολα σε βήματα των 25 mm. Τα καθίσματα άνεσης του Viano μπορούν να διπλωθούν, για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου.

36

37 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 37 Βασικός εξοπλισμός (ενδεικτικά). Αερόσακος οδηγού και συνοδηγού με σύστημα διακοπής παροχής καυσίμου έκτακτης ανάγκης Αλεξήλιο οδηγού και συνοδηγού με φωτιζόμενο καθρέπτη Αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων για πετρελαιοκινητήρα V6 CDI και βενζινοκινητήρα Δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας Ζώνες ασφαλείας τριών σημείων για όλες τις θέσεις, με εντατήρες και περιοριστές ισχύος ζωνών οδηγού/συνοδηγού Ηλεκτρικά παράθυρα οδηγού και συνοδηγού, με λειτουργία άνεσης και προστασία κατά του μαγκώματος Ηλεκτρικά φινιστρίνια στη 2 η σειρά καθισμάτων, αριστερά και δεξιά Ηλεκτρικοί, θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με ασφαιρικά κυρτά κρύσταλλα και ενσωματωμένα φλας Ηλεκτρονική κατανομή ισχύος πέδησης (ΕΒV) Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESP ) σε συνδυασμό με σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS), αντιολίσθησης τροχών (ASR) και υποβοήθησης πέδησης (BAS) Θερμομονωτικά κρύσταλλα, περιμετρικά Κάθισμα άνεσης οδηγού και συνοδηγού, μηχανικά ρυθμιζόμενο Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και σύστημα κλειδώματος άνεσης Κολώνα τιμονιού ρυθμιζόμενη ως προς το ύψος και την κλίση Λειτουργία σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου ESP σε συνδυασμό με προαιρετικό εξοπλισμό συνδέσμου ρυμούλκησης ή προεγκατάσταση συνδέσμου ρυμούλκησης Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ECO Gear για πετρελαιοκινητήρες CDI 2.0 και 2.2 Πακέτο αποδοτικότητας BlueEFFICIENCY για πετρελαιοκινητήρα CDI 2.0, 2.2 και 3.0 Πόρτα χώρου αποσκευών με σύστημα υαλοκαθαριστήρων/πλύσης παρμπρίζ Προβολείς ανακλαστικής τεχνολογίας με φώτα ομίχλης και ημέρας 1 Προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης Πρόσθετος εναλλάκτης θερμότητας στο πίσω μέρος με μονάδα χειρισμού μπροστά Προφυλακτήρες, διακοσμητικές λωρίδες και χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος Σύστημα κλιματισμού TEMPMATIK Σύστημα ραγών καθισμάτων με ταχεία ασφάλιση Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με υπολογιστή ταξιδίου Υδραυλικό τιμόνι με κολώνα τιμονιού ασφαλείας Υπολογιστής διαστημάτων συντήρησης ASSYSΤ Φίλτρο σωματιδίων Diesel (στους κινητήρες CDI) Χειρολαβή με σποτ ανάγνωσης και ατμοσφαιρικό φωτισμό 1 Δεν διατίθεται για τα Viano AMBIENTE και Viano AVANTGARDE, διότι στο βασικό εξοπλισμό προβολέων Bi-Xenon περιλαμβάνονται φώτα αλλαγής κατεύθυνσης και φώτα ημέρας LED. Αριστερή εικόνα: γνήσιος δυναμισμός με το σχεδιασμό του προφυλακτήρα και της μάσκας ψυγείου. Η μεταλλική βαφή στη εικόνα αποτελεί προαιρετικό εξοπλισμό.

38 38Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός Εξωτερικοί καθρέπτες με ασφαιρικό κυρτό κρύσταλλο και ενσωματωμένα φλας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι. Κορυφαίο σχεδιαστικό στοιχείο: τα πίσω φώτα. Αερόσακος οδηγού και συνοδηγού (η απεικόνιση είναι ενημερωτική και παρουσιάζει διάφορους αερόσακους σε κατάσταση μέγιστης ενεργοποίησης). Προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης. Προβολείς ανακλαστικής τεχνολογίας με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης και ημέρας (δεν διατίθενται για το Viano AMBIENTE και το Viano AVANTGARDE).

39 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 39 Υπολογιστής διαστημάτων συντήρησης ASSYSΤ. Οθόνη Matrix υψηλής ανάλυσης. Το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ECO Gear για CDI 2.0 και 2.2. Τιμόνι ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος και την κλίση. Το σύστημα ραγών καθισμάτων για διαμόρφωση του εσωτερικού. Ηλεκτρικά παράθυρα, φινιστρίνια και εξωτερικοί καθρέπτες. Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο σύστημα κλιματισμού TEMPMATIK. Πρόσθετος εναλλάκτης θερμότητας για το πίσω μέρος με μονάδα χειρισμού μπροστά.

40

41 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 41 Προαιρετικός εξοπλισμός (ενδεικτικά). LINGUATRONIC: σύστημα φωνητικών εντολών για το τηλέφωνο Αερόσακος παραθύρου για οδηγό και συνοδηγό Αισθητήρας φωτός και βροχής Αντικλεπτικό σύστημα EDW Διεπαφή πολυμέσων στο ντουλαπάκι συνοδηγού (χειρισμός από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών) Διπλό κάθισμα άνεσης Είσοδος AUX στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, π. χ. για MP3-Player Ελαστικά M+S 205/65 R 16 και 225/55 R 17 Εσωτερικός καθρέπτης με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία Ζάντες αλουμινίου 7 J x 17 σε διάφορα σχέδια Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού και συνοδηγού, με 3πλη μνήμη (ρύθμισης ύψους, κλίσης και μήκους καθίσματος και ρύθμιση ύψους προσκέφαλων) Ηλεκτρικά συρόμενη πόρτα Κάλυμμα αποσκευών (ρολό) και δίχτυ για προστασία των επιβατών Πακέτο ACTIVITY: 3 θερμομονωτικά κρύσταλλα και αντηλιακό φίλτρο (μπροστινό παρμπρίζ), φώτα αποβίβασης, PARKTRONIC, αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, μαύρα φιμέ κρύσταλλα πίσω, ζάντες αλουμινίου 7 J x 17 με ελαστικά 225/55 R 17, μεταλλική βαφή Πακέτο BIKE: 3 Σετ εργαλείων ποδηλάτου, ενισχυμένα αμορτισέρ αερίου (πόρτα χώρου αποσκευών), πίσω βάση ποδηλάτων (για 2 ποδήλατα) με πρόσθετα πίσω φώτα, πρίζα (προαιρετικά με αποσπώμενο σύνδεσμο ρυμούλκησης) Πακέτο BUSINESS: 3 COMAND APS (με επιπλέον χρέωση περιλαμβάνει επίσης DVD Changer) σύστημα προειδοποίησης, τηλεφωνία άνεσης, μαύρα φιμέ κρύσταλλα πίσω Πακέτο τηλεφωνίας άνεσης με εξωτερική κεραία και και βάση κινητού (αξεσουάρ) Ράγες οροφής Σύνδεσμος ρυμούλκησης Συρόμενα παράθυρα, 1 η σειρά καθισμάτων, αριστερά και δεξιά Συρόμενη πόρτα και αριστερά Σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC Σύστημα καθαρισμού προβολέων 5 Σύστημα κλιματισμού TEMPMATIK για τους πίσω επιβάτες Σύστημα τετρακίνησης 4MATIC 1 Συστήματα ραδιοφώνου και επικοινωνίας με πλοήγηση, DVD/CD Changer και ηχοσύστημα. Από την πρώτη ταξινόμηση, τρία χρόνια δωρεάν ενημερώσεις Navigations Update 4 των δεδομένων χαρτών στα COMAND APS και COMAND APS με DVD changer Τιμόνι με συνδυασμό ξύλινης και δερμάτινης επένδυσης 2 Τριπλό κάθισμα άνεσης με λειτουργία EASY-ENTRY (με αναδιπλούμενο εξωτερικό κάθισμα δεξιά) Υποβοήθηση εκκίνησης (για μηχανικό κιβώτιο) Φιμέ πίσω τζάμια (μαύρα) Χρηματοκιβώτιο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού 1 Διατίθεται για τα Viano CDI 2.0 και Viano CDI 2.2, μόνο σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο. Το αυτόματο κιβώτιο περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό με σύστημα τετρακίνησης. Δεν διατίθεται για το Viano AVANTGARDE. 2 Δεν διατίθεται για το Viano TREND. 3 Περισσότερες σελίδες θα βρείτε τις ιστοσελίδες μας. 4 Η ενημέρωση ισχύει για ευρωπαϊκούς χάρτες και μπορεί, εάν θέλει ο πελάτης, να πραγματοποιείται στα γνωστά σημεία Service της Mercedes-Benz. 5 Βασικός εξοπλισμός για Viano AMBIENTE και Viano AVANTGARDE. Αριστερή εικόνα: Προβολείς Bi-Xenon 3 με φώτα αλλαγής κατεύθυνσης, ομίχλης και ημέρας LED. Η μεταλλική βαφή στη εικόνα αποτελεί προαιρετικό εξοπλισμό

42 42Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου 7 J x 17 σχεδίασης 5 ακτίνων (βασικός εξοπλισμός στο Viano AMBIENTE). Πρόσθετη συρόμενη πόρτα στην πλευρά οδηγού. Οι εντυπωσιακής σχεδίασης, γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου 7,5 J x 18 σε γκρι «Titanium». Το αυτόματο σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Τα φυμέ τζάμια πίσω, σας προστατεύουν από τα περίεργα βλέμματα.

43 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 43 Cruise Control με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας SPEEDTRONIC. Σύστημα ραδιοφώνου πλοήγησης Audio 50 APS με DVD player. Ηλεκτρική συρόμενη/ανυψούμενη οροφή πίσω. Θερμαινόμενο κάθισμα οδηγού και συνοδηγού. Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με μνήμη 3 ρυθμίσεων.

44

45 Εξοπλισμός Γνήσια αξεσουάρ 45 Τα γνήσια αξεσουάρ για μια «άνετη» ζωή. Με τα αξεσουάρ της Mercedes-Benz μπορείτε να διαμορφώσετε ακόμη πιο εξατομικευμένα το Viano σας. Τα γνήσια αξεσουάρ της Mercedes-Benz 1 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το όχημά σας και πληρούν υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και την πλήρη γκάμα προϊόντων στα προσπέκτους των αξεσουάρ μας. Σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών. Το υψηλής απόδοσης σύστημα προβάλλει βίντεο από DVD, αγαπημένες φωτογραφίες και βιντεοπαιχνίδια σε μία περιστρεφόμενη έγχρωμη οθόνη 25,9 cm χωρίς να ενοχλείται ο οδηγός, αφού ο ήχος μεταδίδεται μέσω των δύο παρεχόμενων ακουστικών με υπέρυθρες ακτίνες. Πρόσθετη άνεση προσφέρει το τηλεχειριστήριο. Μόνο σε συνδυασμένο με προεγκατάσταση Συστήματος ψυχαγωγίας πίσω επιβατών (EV8). Βαλίτσα οροφής για ράγες Alustyle. Κομψή, αεροδυναμική σχεδίαση, ειδικά για την Mercedes σας. Εξαιρετικά άνετη φόρτωση κι εκφόρτωση χάρη στην επιλογή ανοίγματος κι από τις δύο πλευρές. Υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό. Διατίθενται από χωρητικότητα περ. 400 λίτρα ή περ. 450 λίτρα. Μια πρόσθετη μπαγκαζιέρα οροφής ή μια βάση για πέδιλα του σκι διατίθενται προαιρετικά ως αξεσουάρ. Πίσω σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων. Τοποθετείται στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Για στερέωση 2 ποδηλάτων κάθε τύπου. Η πόρτα του χώρου αποσκευών ανοίγει ακόμη και με τοποθετημένο το σύστημα μεταφοράς. Περιλαμβάνει τα υποχρεωτικά από το νόμο φλας, για τα οποία απαιτείται παροχή ρεύματος στο πίσω μέρος του οχήματος. Παρακαλούμε, λάβετέ το υπόψη κατά την παραγγελία του οχήματος. Αριστερή εικόνα: βάσεις κινητών τηλεφώνων 2, 3. Έτοιμοι για συνομιλία με ένα κλικ: Με τις βάσεις κινητών τηλεφώνων ανάλογα με τη συσκευή (π.χ. Nokia, Sony Ericsson, Apple, BlackBerry) μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολύ απλά το σύστημα ανοικτής ακρόασης του Viano. Περιλαμβάνει λειτουργία φόρτισης της μπαταρίας του κινητού. 1 Οι απεικονίσεις ενδέχεται να δείχνουν γνήσια αξεσουάρ που δεν διατίθενται σε όλες τις χώρες. 2 Παρόμοια απεικόνιση. Το εικονιζόμενο κινητό τηλέφωνο δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία παράδοσης. 3 Μόνο σε συνδυασμό με τηλεφωνία άνεσης.

46 46Χρώματα και υλικά Βαφές αμαξώματος Το δι κό σ ας Via no. ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ 1 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ2 Λευκό «Arctic» 9147 Πράσινο «Aqua» 6830 Μαύρο «Obsidian» ME 9197 Καφέ «Dolomite» ME 8526 Κόκκινο «Hibiscus» 3967 Κόκκινο «Velvet» 3583 Γκρι «Flint» ME 7368 Ασημί «Brilliant» ME 9744 Μπλε «Atlantis» 5373 Γκρι «Pebble» 7701 Λευκό «Rock Crystal» ME 9134 Η βαφή του Viano ολοκληρώνει το «έξυπνο» σύστημα αντισκωριακής προστασίας της Mercedes-Benz. Το αμάξωμα εξοπλίζεται εξολοκλήρου από το εργοστάσιο με επίστρωση ψευδαργύρου και αντιδιαβρωτική προστασία κοιλοτήτων, γεγονός που διασφαλίζει αντισκωριακή προστασία μεγάλης διάρκειας. 1 Οι εκδόσεις Viano AVANTGARDE και Grand Edition Viano AVANTGARDE δεν διατίθενται με ακρυλική βαφή 2 Οι μεταλλικές βαφές αμαξώματος αποτελούν προαιρετικό εξοπλισμό.

47 Χρώματα και υλικά Δυνατότητες συνδυασμών 47 ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΥΦΑΣΜΑ ΔΕΡΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΔΕΡΜΑ Silverstone T / A / AV «Leon» γκρι «Οrion» T / A / AV «Lugano» γκρι «Orion» T / A / AV * AV Twin DINAMICA «Anthracite» ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ «Leon» γκρι «Οrion» «Leon» «Stone» «Leon» «Anthracite» «Lugano» γκρι «Orion» «Lugano» «Stone» «Lugano» «Anthracite» Twin DINAMICA «Anthracite» Twin DINAMICA «Pebble» Λευκό «Αrctic» 9147 Πράσινο «Aqua» 6830 Μπλε «Atlantis» 5373 Κόκκινο «Velvet» 3583 Γκρι «Pebble» 7701 T / A / AV * T / A / AV T / * A / AV * AV Κόκκινο «Hibiscus» 3967 Σκούρο ξύλο καρυδιάς «Leon» «Stone» «Lugano» «Stone» Twin DINAMICA «Pebble» ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Μαύρο «Obsidian» ME 9197 Ασημί «Brilliant» ME 9744 Καφέ «Dolomite» ME 8526 Γκρι «Flint» ME 7368 T / A / AV * T / A / AV T / * A / AV Λευκό «Rock Crystal» ME 9134 Ξύλο καρυδιάς καφέ «Leon» «Anthracite» «Lugano» «Anthracite» Προτείνεται Πιθανός συνδυασμός Δεν προτείνεται Τα καθίσματα του Viano ξεχωρίζουν Βασικός εξοπλισμός για τη στιβαρή κατασκευή και την άνεση που προσφέρουν. Συμπληρώνονται με επενδύσεις από ύφασμα Προαιρετικός εξοπλισμός * Προαιρετικός εξοπλισμός χωρίς επιβάρυνση Δεν διατίθεται ή δέρμα, ανάλογα με την προσωπική επιλογή σας. T A AV Viano TREND Viano AMBIENTE Viano AVANTGARDE

48

49

50

51 Τα μήκη 51 Αποκτήστε όση πολυτέλεια θέλετε. Τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τρία μήκη αμαξώματος, σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες έως 18755, 6, 7, 10, 11 Έκδοση Compact Έκδοση Long (2013 με αναδιπλωμένους καθρέπτες) Έκδοση Extra Long Οι διαστάσεις μπορούν να αυξηθούν μέσω μετακίνησης/αφαίρεσης των καθισμάτων. 2 Διάσταση μετρημένη από το δάπεδο του οχήματος. 3 Καθαρή εσωτερική διάσταση χωρίς θόλους τροχών. 4 Καθαρή εσωτερική διάσταση μεταξύ των θόλων των τροχών. 5 Το ύψος του οχήματος διαφέρει ανάλογα με το μήκος του. Στο Viano AVANTGARDE το ύψος οχήματος είναι 34 mm χαμηλότερο (1841 mm) σε συνδυασμό με τη sport ανάρτηση του βασικού εξοπλισμού. 6 Το ύψος οχήματος αυξάνεται κατά 48 mm σε συνδυασμό με τον προαιρετικό εξοπλισμό «Ράγες οροφής». 7 Ύψος οχήματος σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης 4MATIC: από 1939 έως 1942 mm. 8 Μόνο για Viano TREND και Viano AMBIENTE. 9 Εσωτερικό ύψος. 10 Χωρίς φορτίο. 11 Οχήματα με το προαιρετικό COMAND (λόγω της κεραίας οροφής) επιπλέον 52 mm.

52 52Τεχνικά χαρακτηριστικά Επιδόσεις ελαστικών Οι επιδόσεις ελαστικών Mercedes-Benz. Κατασκευαστής Μοντέλο Τύπος Διαστάσεις ελαστικών Φέρουσα ικανότητα Δείκτης ταχύτητας Κατηγορία ελαστικού ελαστικού Κατηγορία αποδοτικότητας καυσίμου Κατηγορία πρόσφυσης σε βρεγ. δρόμο Κατηγορία εξωτ. θορύβου κύλισης Τιμή εξωτερικού θορύβου κύλισης db Continental Vanco2 S 195/65 R /98 T C Ε C 72 VancoEco S 195/65 R /102 T C B B 71 VancoContact2 S 205/65 R /101 H C C C 72 VancoContact2 S 205/65 R /105 T C C B 72 VancoEco S 205/65 R /105 T C B B 71 Vanco2 S 235/65 R /119 R C C C 72 VancoContact2 S 225/60 R H RF C C 71 VancoContact2 S 225/60 R H C C B 72 VancoEco S 225/60 R T C B B71 VancoContact S 225/55 R V RF C C 71 VancoContact S 225/55 R /102 H C C B 72 SportContact5 S 245/45 R Y XL C B 72 VancoFourSeason2 S+W 205/65 R /105 T C Ε B 73 VancoWinter2 W 195/65 R /102 T C Ε C 73 VancoWinter2 W 205/65 R /105 T C Ε C 73 TS830P W 225/55 R V XL C C 72 Pirelli P7cint S 225/55 R W C1 C B 71 Michelin AGILIS51 S 195/65 R /98 T C2 C A 72 AGILIS51 S 225/60 R /103 T C2 C A 72 Goodyear CARGOMARAT S 195/65 R T C B Ε 69 CARGOMARAT S 205/65 R T C C Ε 72 CARGOVECT S+W 205/65 R T C C F 71 EAGNCT5 S 225/55 R H C C C 70 EFFIGRIP S 225/55 R H C C C 71 EFFIGRIP S 225/60 R H C B C 69 CARGOVECT S+W 225/60 R H C B F 72 S =θερινά ελαστικά W =χειμερινά ελαστικά S+W = All Season Η οδηγική ασφάλεια και η εξοικονόμηση καυσίμου επηρεάζονται άμεσα από το προσωπικό σας στυλ οδήγησης. Παρακαλούμε να τηρείτε τις ακόλουθες υποδείξεις: Η οικονομική και προνοητική οδήγηση μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου σας. Για βελτίωση της πρόσφυσης σε βρεγμένο δρόμο και της αποδοτικότητας καυσίμου, θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά την πίεση των ελαστικών. Θα πρέπει να τηρείτε πάντα την απόσταση ασφαλείας σύμφωνα με την απόσταση ακινητοποίησης του οχήματος. Η σήμανση των ελαστικών που εισήγαγε το 2012 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει πληροφορίες για τρία καθοριστικά χαρακτηρι - στικά επιδόσεων των ελαστικών: Αποδοτικότητα καυσίμου Το ελαστικό κατά την κύλιση παραμορφώνεται καταναλώνοντας ενέργεια. Αυτή είναι μία από τις 5 δυνάμεις αντίστασης που επενεργούν στο όχημα. Πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο Ο δείκτης πρόσφυσης σε βρεγμένο δρόμο προσφέρει πληροφορίες σχετικά με αυτή τη σημαντική πτυχή της ασφάλειας του ελαστικού. Εξωτερικός θόρυβος κύλισης Η στάθμη του εξωτερικού θορύβου κύλισης ελαστικού, στη σήμανση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναφέρεται σε ντεσιμπέλ σε συνδυασμό με ένα, δύο ή τρία ηχητικά κύματα.

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η.

Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Το Vito. Επ ι β α τ ι κ ή έκδ ο σ η. Περιε χόμε να. Vito Επιβατική έκδοση 4 Εσωτερικός χώρος 10 Ευελιξία 10 Άνεση και λειτουργικότητα 12 Ειδικά μοντέλα 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Τεχνολογία 18 Κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 28 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 28 Γνήσια αξεσουάρ 31 Επενδύσεις καθισμάτων και βαφές αμαξώματος 32 Επιδόσεις ελαστικών 33

Εξοπλισμός 28 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 28 Γνήσια αξεσουάρ 31 Επενδύσεις καθισμάτων και βαφές αμαξώματος 32 Επιδόσεις ελαστικών 33 To Vito. Van. Περιε χόμε να. Vito Van 4 Ειδικό μοντέλο Vito CREW 14 Εξειδίκευση κλάδων/ Υπερκατασκευές και ειδικές λύσεις 16 Εσωτερικός χώρος 18 Άνεση και λειτουργικότητα 18 Τεχνολογία 20 Κινητήρες 20

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους.

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Το Citan. Van. Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Με το Citan Van η Mercedes-Benz σας προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της κυκλοφορίας στην

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Vito. Επιβατική έκδοση

Vito. Επιβατική έκδοση Vito Επιβατική έκδοση Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 To Vito επιβατική έκδοση 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, μετάδοση κίνησης και κινητήρες 16 Ασφάλεια 18 Βασικός και προαιρετικός

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Long με ανυψούμενη οροφή Μήκος: 4993 mm Ύψος: 1960/2960 mm ΤREND AMBIENΤE FUN MARCO POLO. Long Μήκος: 4993 mm Ύψος: 1875 mm

Long με ανυψούμενη οροφή Μήκος: 4993 mm Ύψος: 1960/2960 mm ΤREND AMBIENΤE FUN MARCO POLO. Long Μήκος: 4993 mm Ύψος: 1875 mm Viano Viano. Έτοιμο για κάθε πρόκληση. Μόνος ή με όλη την οικογένεια; Tαξίδι στην εξοχή ή μεγάλη περιπέτεια; H Mercedes- Benz σάς δίνει με το Viano την απάντηση σε κάθε πρόκληση της ζωής. Πολυμορφικό,

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους.

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Citan Tourer Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Στιβαρό, ευέλικτο, οικονομικό και τέλεια προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της κυκλοφορίας στην πόλη: το Citan Tourer, το δικό σας compact

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανίαα Κρήτηατήτης Ταχ. Κώδικας: 73135

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Mercedes-Benz Vans: υπερπλήρης γκάμα χάρη στο Citan Άνετος, κορυφαίας ποιότητας, χώρος εργασίας Τέσσερις κινητήρες για όλες τις ανάγκες Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε.

Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Το Cita n. Van. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με το Citan van η Mercedes-Benz σας προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για την πόλη προσαρμοσμένο στις

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito Tourer. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito Tourer. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito Tourer. Το νέο Vito Tourer. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 051U 0531 0581 0682 06P5 0724 0807 0815 0877 0887 08U8 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51 0K11 0K13 0L 0LS2

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Κ.Α. : 30.7132.001 Πληροφορίες: Χρήστος Σιδηρόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες.

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Θέλετε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας; Τότε επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά Fiat. Γιατί μόνο στη Fiat θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων,

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Ένας νέος ισχυρότερος κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους.

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Citan Van Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Με το Citan Van σάς προσφέρουμε ένα επαγγελματικό όχημα διανομών, με συμπαγείς διαστάσεις και μεγάλο χώρο φόρτωσης, προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα