ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 324/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 324/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2."

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 324/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M.Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού 3. Λ.Λουλούδης, Αν.Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης. 4. Π.Καλτσίκης, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Φ.Παραγωγής. 5. Εμμ.Ρογδάκης, Καθηγητής, Αν.Πρόεδρος Τμήματος Ζωικής Παραγωγής. (απών) 6. Ι.Δροσόπουλος, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας. 7. Λ.Καζακόπουλος, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης. 8. Μ.Κωμαϊτης, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων. 9. Γ.Καραντούνιας, Αν.Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήμ.Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γ.Μηχανικής. 10. Αικ.Χρονοπούλου, Καθηγήτρια, Πρόεδρος Γενικού Τμήματος. 11. Κ.Ακουμιανάκης, Επ.Καθηγητής, Αν.Εκπρόσωπος ΔΕΠ του Τμήματος Φ.Παραγωγής. 12. Ε.Πανοπούλου, Αν.Καθηγήτρια, Εκπρόσωπος ΔΕΠ Ζ.Παραγωγής. (απούσα) 13. Χ.Κιτσάκη, Λέκτορας, Εκπρόσωπος ΔΕΠ Τμήμ.Γ.Βιοτεχνολογίας. (απούσα) 14. Μ.Καψοκεφάλου, Λέκτορας, Εκπρόσωπος ΔΕΠ του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. 15. Κ.Τσιμπούκας, Αν.Καθηγητής, Εκπρόσωπος ΔΕΠ Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης. 16. Α.Μπούμπουκα-Σασσάλου, Λέκτορας, Εκπρόσωπος ΔΕΠ Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γ.Μηχανικής. 17. Ε.Ευθυμιάδου, Εκπρόσωπος ΕΔΠ. 18. Α.Τσιγκόϊδα, Εκπρόσωπος ΕΙΔΙΠ 19. Κ.Ζαχαράκης, Εκπρόσωπος του Συλλόγου Παρασκευαστών ΕΤΕΠ. 20. Μ.Φραγκίσκου, Εκπρόσωπος του Συλλόγου Διοικητικών. 21. Β.Στουρνάρας, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, Εκπρόσωπος των μεταπτυχιακών φοιτητών. 22. Κ.Δελής, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, Εκπρόσωπος των μεταπτυχιακών φοιτητών. 23. Α.Μπόλλας, φοιτητής, Αν.Εκπρόσωπος των φοιτητών του Τμήματος Φ.Παραγωγής. 24. Κ.Αλεξανδρίδης, φοιτητής, Εκπρόσωπος των φοιτητών του Τμήματος Ζ.Παραγωγής. 25. Γ.Κυριακης, Φοιτητής, Εκπρόσωπος των Φοιτητών του Τμήματος Γ.Βιοτεχνολογίας.

2 26. Α.Κουτελιδάκης Φοιτητής, Εκπρόσωπος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. 27. Α.Παπαδάκος, Φοιτητής, Εκπρόσωπος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης. 28. Ι.Κοντός, Φοιτητής, Εκπρόσωπος του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γ.Μηχανικής. 29. Γ.Βασιλείου, Φοιτητής, Αν.Εκπρόσωπος των φοιτητών του Γενικού Τμήματος. Συμμετοχή: Κ.Τσακουμάκης, Προϊστάμενος Γραμματείας του Γ.Π.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 1. Εγκριση συνεργασίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. 2. Ορισμός μελών της επιτροπής για τη διερεύνηση των αιτήσεων για κατάταξη σύμφωνα με το Π.Δ.164 (ΦΕΚ 134 τ.α 19/7/04) σε θέση με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου. 3. Ορισμός Ιδρυματικού Υπευθύνου για την Πράξη με τίτλο «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Γ.Π.Α.» στα πλαίσια του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ. 4. Ορισμός Ιδρυματικού Υπευθύνου για την Πράξη με τίτλο «Περιβάλλον - ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΙΙ - Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Γ.Π.Α.» στα πλαίσια του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ. 5. Εγκριση υποβολής των ΤΔΕΥ στα πλαίσια των Εργων: i. Μέτρο 2.2. «Πυθαγόρας ΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Γ.Π.Α.» ii. Μέτρο 2.6. «Περιβάλλον-Πυθαγόρας ΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Γ.Π.Α.» 6. Εγκριση 1 ης Τροποποίησης ΤΔΕ/Υ της Πράξης με τίτλο «Γραφείο Διασύνδεσης του Γ.Π.Α. Β Φάση» 7. Εγκριση αυτεπιστασίας του υποέργου «Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Γ.Π.Α.» στα πλαίσια του προγράμματος «Γραφείο Διασύνδεσης του Γ.Π.Α. Β Φάση» 8. Προκήρυξη διαγωνισμού για την εκπόνηση προμελέτης για το έργο «Πειραματική-Εκπαιδευτική εγκατάσταση Οινοποιείου στο Κτήμα Γιαλού- Σπάτων. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1 ον : Εγκριση συνεργασίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας.

3 Η Σύγκλητος του Γ.Π.Α. αφού έλαβε υπόψη το με ημερ.10/9/04 σχετικό έγγραφο του κ.γ.καραντούνια, Αν.Καθηγητή, και μετά από ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών, αποφάσισε να επανεξεταστεί μελλοντικά το σχετικό σχέδιο συνεργασίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με το Πανεπιστήμιο Φλωρεντίας. ΘΕΜΑ 2 ον : Ορισμός μελών της επιτροπής για τη διερεύνηση των αιτήσεων για κατάταξη σύμφωνα με το Π.Δ.164 (ΦΕΚ 134 τ.α 19/7/04) σε θέση με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου. H Σύγκλητος του Γ.Π.Α. αφού έλαβε υπόψη: 1) Το άρθρο 11 του Π.Δ. 164/2004 (ΦΕΚ 134/τ.Α/ ), τη με αριθμδιπιδδ/β18/238/οικ16084/ Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και τη με αριθμ.29117/εγκ 1/ εγκύκλιο του ΑΣΕΠ. 2) Ότι στο Πανεπιστήμιο έχουν υποβληθεί 78 αιτήσεις ατόμων που έχουν συνάψει συμβάσεις έργου και ζητούν να υπαχθούν στις ρυθμίσεις του άρθρου 11 του ΠΔ 164/2004, βάσει του οποίου εφόσον συντρέχουν αθροιστικά συγκεκριμένες προϋποθέσεις που προβλέπονται από την παραπάνω διάταξη, ως συμβάσεις έργου που έχουν συνάψει συνιστούν εφεξής συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου 3) Το γεγονός ότι επιβάλλεται για την τήρηση της νομιμότητας να διερευνηθούν από πολυμελές όργανο όλες οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί. Αποφάσισε να ορίσει πενταμελή επιτροπή από τα κατωτέρω μέλη: Α) Λουλούδη Λεωνίδα, μέλος ΔΕΠ, βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή, Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και Πρόεδρο της Επιτροπής Ερευνας Β) Πανοπούλου Ελευθερία, μέλος ΔΕΠ, βαθμίδας Αν.Καθηγητή του Τμήματος Ζωϊκής Παραγωγής Γ) Τσουκαλά Σταύρο, μέλος ΔΕΠ, βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ) Ψαχούλια Ελένη, Υπάλληλο του Κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊσταμένη του Τμήματος Γραμματείας Λογαριασμού Ερευνας του ΓΠΑ και Ε) Βαρώτσο Ιπποκράτη, υπάλληλο του Κλάδου ΔΕ Τεχνικού, Πρόεδρο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Η παραπάνω επιτροπή θα κάνει μια προεργασία για το εάν οι 78 που υπέβαλαν αίτηση πληρούν αθροιστικά όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από το άρθρο 11 του ΠΔ 164/2004. Ο ρόλος της επιτροπής θα είναι συμβουλευτικός, διότι την τελική αρμοδιότητα την έχει το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΓΠΑ. Τα αποτελέσματα της επιτροπής θα τεθούν υπόψη των Πρυτανικών αρχών και του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

4 Η κ.φραγκίσκου εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τη σύσταση της επιτροπής διότι όπως υποστήριξε σύμφωνα με το νόμο αποκλειστικά αρμόδιο για την εξέταση των αιτήσεων είναι το Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Αντιρρήσεις εξέφρασαν και οι κ.κ. Αλεξανδρίδης και Κόντος. ΘΕΜΑ 3 ον : Ορισμός Ιδρυματικού Υπευθύνου για την Πράξη με τίτλο «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Γ.Π.Α.» στα πλαίσια του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ. Η Σύγκλητος του Γ.Π.Α., αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του κ.πρύτανη, αποφάσισε να ορίσει την κ.παναγιώτα Κυριακοπούλου, Καθηγήτρια, Ιδρυματική Υπεύθυνη για την Πράξη με τίτλο «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Γ.Π.Α.» (2.2.3.στ.) που υποβάλλεται στα πλαίσια του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ. κ.κ.αλεξανδρίδης. ΘΕΜΑ 4 ον : Ορισμός Ιδρυματικού Υπευθύνου για την Πράξη με τίτλο «Περιβάλλον - ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΙΙ - Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Γ.Π.Α.» στα πλαίσια του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ. Η Σύγκλητος του Γ.Π.Α., αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του κ.πρύτανη, αποφάσισε να ορίσει τον κ.γεώργιο Καραμπουρνιώτη, Αναπληρωτή Καθηγητή, Ιδρυματικό Υπεύθυνο για την Πράξη με τίτλο «Περιβάλλον-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Γ.Π.Α.» (2.6.1.ιγ.) που υποβάλλεται στα πλαίσια του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ. κ.κ.αλεξανδρίδης. ΘΕΜΑ 5 ον : Εγκριση υποβολής των ΤΔΕΥ στα πλαίσια των Εργων: i. Μέτρο 2.2. «Πυθαγόρας ΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Γ.Π.Α.» ii. Μέτρο 2.6. «Περιβάλλον-Πυθαγόρας ΙΙ Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Γ.Π.Α.» Η Σύγκλητος του Γ.Π.Α., αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του κ.πρύτανη, ενέκρινε τις σχετικές αυτεπιστασίες. κ.κ.αλεξανδρίδης ΘΕΜΑ 6 ον : Εγκριση 1 ης Τροποποίησης ΤΔΕ/Υ της Πράξης με τίτλο «Γραφείο Διασύνδεσης του Γ.Π.Α. Β Φάση»

5 Η Σύγκλητος του Γ.Π.Α. αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του κ.πρύτανη, ενέκρινε την 1 η Τροποποίηση του ΤΔΕ/Υ της Πράξης με τίτλο «Γραφείο Διασύνδεσης Γ.Π.Α.» Β Φάση, που είναι εντεταγμένη στο Μέτρο «2.4» στην Κατηγορία Πράξεων «2.4.2.β.» της Ενέργειας «2.4.2.», ως κατωτέρω: «Τίτλος Έργου» στα πλαίσια του Μέτρου 2.4 «Επαγγελματικός προσανατολισμός και σύνδεση με την αγορά εργασίας» Ενέργεια «Γραφείο Διασύνδεσης Γ.Π.Α.- β Φάση» Κατηγορία Πράξεων β «Γραφεία Διασύνδεσης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» Τίτλος Υποέργου 1/4 «Γραφείο Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών-υλοποίηση με ίδια μέσα» Ορισμός Υπευθύνου Υποέργου Καθ. Μανόλης Ν. Σταυρακάκης Σύντομη Περιγραφή Φυσικού Αντικειμένου Το Γραφείο Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών: παρέχει άμεση και ουσιαστική ενημέρωση στους φοιτητές και απόφοιτους για την πιθανή πορεία τους μετά το πέρας των προπτυχιακών σπουδών, παρέχει πληροφόρηση για την ζήτηση εργασίας, τις διαθέσιμες θέσεις και τις απαιτούμενες προδιαγραφές τους, παρέχει πληροφορίες για τις παραγωγικές δραστηριότητες και την οικονομική υπόσταση επιχειρήσεων που ζητούν στελέχη, προωθεί προγράμματα που αφορούν στη νεανική επιχειρηματικότητα και ενημερώνει για πηγές χρηματοδότησης αποτελεί παρατηρητήριο της απασχόλησης των αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών υλοποιεί δράσεις, σε τοπικό επίπεδο, συνεργασίας με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, συνεργάζεται με το πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης, οργανώνει αναγνωστήριο έντυπων αλλά και ηλεκτρονικών Οδηγών Σπουδών, επιμελείται και συντονίζει την παραγωγή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού προβολής των δραστηριοτήτων του υποστηρίζει τη συνεργασία των Ιδρυμάτων με τους φορείς της αγοράς εργασίας με στόχο την ανάπτυξη από κοινού προγραμμάτων εναλλακτικής και δια βίου εκπαίδευσης παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής,οργανώνει ομάδες εργασίας και επιμελείται την έκδοση και διανομή ενημερωτικού υλικού με σχετική θεματολογία υποστηρίζει και συντονίζει ως κομβική υπηρεσία τις προσπάθειες των Τμημάτων και των οικείων φορέων του Ιδρύματος για την Δια Βίου Εκπαίδευση για παροχή εμπειριών επιχειρηματικής φύσεως προς τους φοιτητές και αποφοίτους αντίστοιχα, Συνεργάζεται με το «Σύλλογο Αποφοίτων» και την «Ομάδα Συμβούλων» (Mentoring) Προβάλει τις δραστηριότητές του και το profil των αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Διοργανώνει εκθέσεις ημερίδες στο εσωτερικό και εξωτερικό με σκοπό την προβολή του έργου του Συμμετέχει σε ημερίδες εκθέσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό

6 Επιμορφώνει/εκπαιδεύει το προσωπικό του με σκοπό την παροχή αναβαθμισμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών και λαμβάνει μέρος σε συνέδρια και ημερίδες τρίτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό Αναπτύσσει συνεργασίες με Γραφεία Διασύνδεσης Ελληνικών και ξένων Ιδρυμάτων καθώς επίσης και με την Οριζόντια Δράση των Γραφείων Διασύνδεσης Προβάλλει τις παρεχόμενες υπηρεσίες συμβουλευτικής σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, καθώς επίσης και εκπαιδευτικού - επαγγελματικού προσανατολισμού προς τους φοιτητές και αποφοίτους, τόσο στους χώρους του Γραφείου όσο και εξ αποστάσεως μέσω του διαδικτύου. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φοιτητές με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δυσγραφία κ.λ.π.) Εκπονεί μελέτες αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών του από τους φοιτητές του Γ.Π.Α. Επιμελείται τον εμπλουτισμό και την επέκταση της ιστοσελίδας του στο διαδίκτυο Προϋπολογισμός Υποέργου Χρονική Διάρκεια 1/9/ /12/2006 Τίτλος Υποέργου 2/4 «Προβολή - Δημοσιότητα» Ορισμός Υπευθύνου Υποέργου Καθ. Μανόλης Ν. Σταυρακάκης Σύντομη Περιγραφή Φυσικού Αντικειμένου Παραγωγή / εκτύπωση προμήθεια και ανατύπωση έντυπου ενημερωτικού/ υλικού προβολής και υποστήριξης του έργου Λόγω χαμηλής χρηματοδότησης του έργου το ενημερωτικό υλικό θα περιλαμβάνει μόνο έντυπο υλικό και όχι ηλεκτρονικό και οπτικοακουστικό. Προϋπολογισμός Υποέργου Χρονική Διάρκεια 17/7/ /12/2006 Τίτλος Υποέργου 3/4 «Υλικοτεχνικός Εξοπλισμός» Ορισμός Υπευθύνου Υποέργου Καθ. Μανόλης Ν. Σταυρακάκης Σύντομη Περιγραφή Φυσικού Αντικειμένου Προμήθεια, επίπλων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού για χρήση από τους νέους συνεργάτες του Γραφείου Προϋπολογισμός Υποέργου Χρονική Διάρκεια 17/6/ /11/2003 Τίτλος Υποέργου 4/4 «Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Γ.Π.Α» Ορισμός Υπευθύνου Υποέργου Αλ. Κουτσούρης, Λέκτορας

7 Σύντομη Περιγραφή Φυσικού Αντικειμένου Η μελέτη απορρόφησης των αποφοίτων στοχεύει στη διερεύνηση του είδους της απασχόλησης και των τρόπων ένταξης των αποφοίτων του Ιδρύματός μας στην αγορά εργασίας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εκπόνησε η ΟΔ των ΓΔ των Πανεπιστημίων (ερωτηματολόγιο, κοινή μεθοδολογία, χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των μελετών, κωδικοποίηση μεταβλητών και οδηγός ερωτηματολογίου). Η μελέτη αυτή θα επιτρέψει τη συγκριτική ανάλυση των αποτελεσμάτων μεταξύ Τμημάτων του Πανεπιστημίου μας, ενώ ταυτόχρονα η παροχή των κωδικοποιημένων ατομικών στοιχείων στην ΟΔ θα επιτρέψει τη συγκριτική ανάλυση μεταξύ επιστημονικών κλάδων στο σύνολο της χώρας. Το Ίδρυμα δεσμεύεται μέσω του Γραφείου Διασύνδεσής του να ορίσει τον Επιστημονικό Υπεύθυνο και Συντονιστή της μελέτης, να συστήσει την ερευνητική ομάδα, να χρησιμοποιήσει την ενδεδειγμένη από την Ο.Δ. μεθοδολογία, να διενεργήσει έλεγχο των βάσεων δεδομένων, να επιλέξει τους συνεντευκτές και να διενεργήσει την δειγματοληψία, να συμμετέχει στις συναντήσεις των υπευθύνων και των συντονιστών των μελετών, να αποστείλει τα κωδικοποιημένα ατομικά στοιχεία στην Ο.Δ. και να κάνει ανάλυση και επεξεργασία των στοιχείων και παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Προϋπολογισμός Υποέργου Χρονική Διάρκεια 1/6/ /12/2005 κ.κ.αλεξανδρίδης ΘΕΜΑ 7 ον : Εγκριση αυτεπιστασίας του υποέργου «Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Γ.Π.Α.» στα πλαίσια του προγράμματος «Γραφείο Διασύνδεσης του Γ.Π.Α. Β Φάση» Η Σύγκλητος του Γ.Π.Α. αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του κ.πρύτανη, αποφάσισε: Α) να ορίσει Επιστημονικό Υπεύθυνο του Υποέργου «Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Γ.Π.Α.» τον κ.αλέξανδρο Κουτσούρη, Λέκτορα. Β) ενέκρινε την αυτεπιστασία του υποέργου «Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Γ.Π.Α.» στα πλαίσια του προγράμματος «Γραφείο Διασύνδεσης του Γ.Π.Α.», ως κατωτέρω: ΜΕΤΡΟ 2.4 «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔ ΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ β : «ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΑΣΥΝ ΔΕΣΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔ ΕΥΣΗΣ» Αυτεπιστασία του υποέργου «Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Γ. Π. Α.» Το Γραφείο Δ ιασύνδεσης στο προαναφερόμ ενο υποέργο στοχεύει στη διερεύνηση του εί δους της απασχόλησης και των τρόπων ένταξης των αποφοίτων του Ιδρύμ ατός μ ας στην αγορά εργασίας, σύμ φωνα μ ε τις προδιαγραφές που εκπόνησε η ΟΔ των ΓΔ των Πανεπιστημί ων

8 ( ερωτημ ατολόγιο, κοινή μ εθοδολογία, χρονοδιάγραμμ α υλοποίησης των μ ελετώ ν, κωδικοποίηση μ εταβλητών και οδηγός ερωτημ ατολογίου). Η μ ελέτη αυτή θα επιτρέψει τη συγκριτική ανάλυση των αποτελεσμ άτων μ εταξύ Τμημά των του Πανεπιστημ ίου μ ας, ενώ ταυτόχρονα η παροχή των κωδικοποιημ ένων ατομικώ ν στοιχείων στην ΟΔ θα επιτρέψει τη συγκριτική ανάλυση μ εταξύ επιστημ ονικών κλά δων στο σύνολο της χώρας. Το Ίδρυμ α δεσμ εύεται μ έσω του Γραφείου Δ ιασύνδεσής του να ορίσει τον Επιστημονικό Υπεύθυνο και Συντονιστή της μ ελέτης, να συστήσει την ερευνητική ομ ά δα, να χρησιμ οποιήσει την ενδεδειγμ ένη από την Ο.Δ. μ εθοδολογία, να διενεργήσει έ λεγχο των βάσεων δεδομ ένων, να επιλέξει τους συνεντευκτές και να διενεργήσει την δειγμ ατοληψί α, να συμμ ετέχει στις συναντήσεις των υπευθύνων και των συντονιστών των μ ελετώ ν, να αποστείλει τα κωδικοποιημ ένα ατομ ικά στοιχεία στην Ο.Δ. και να κάνει ανά λυση και επεξεργασία των στοιχείων και παρουσίαση των αποτελεσμ άτων. Επ. Υπεύθυνος Υποέργου, Συντονιστής Μελέ της: Αλέξανδρος Κουτσούρης, Λέκτορας Δ ιάρκεια υποέ ργου: από έως Προϋπολογισμ ός υποέ ργου: Ευρώ κ.κ.αλεξανδρίδης ΘΕΜΑ 8 ον : Προκήρυξη διαγωνισμού για την εκπόνηση προμελέτης για το έργο «Πειραματική-Εκπαιδευτική εγκατάσταση Οινοποιείου στο Κτήμα Γιαλού-Σπάτων. Η Σύγκλητος του Γ.Π.Α. αφού έλαβε υπόψη: Α) την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου (Συνεδρία: 28/9/04) Β) την εισήγηση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ.λ.λουλούδη αποφάσισε την προκήρυξη διαγωνισμού για την εκπόνηση προμελέτης για το έργο «Πειραματική Εκπαιδευτική εγκατάσταση Οινοποιείου στο Κτήμα Γιαλού-Σπάτων, προϋπογιζομένης δαπάνης ευρώ περίπου. Η επιτροπή για τη διεξαγωγή του εν λόγω διαγωνισμού αποτελείται από τους κ.κ.: Γ.Ζέρβα, Πρύτανη Λ.Λουλούδη, Αντιπρύτανη Σ.Λένη, Υπάλληλο του Κλάδου ΠΕ Μηχανικών Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τον Κωδικό 2001ΣΜ «Σύνταξη Γεωτεχν.Έρευνας Μελ.Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Σύνταξη Μελ. και Εκδοση Πολεοδομικής Άδειας για το Οινοποιείο στο Κτήμα Γιαλού-Σπάτων».

9 Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση λύεται η συνεδρίαση. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ Π.ΜΠΑΚΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 325/14.10.04 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M.Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:335 Εκτακτη: 335/23.06.2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:338 Εκτακτη: 338/29.09.2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 26-10-2004 Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γ.Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μ.Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:401 Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου 2010 και ώρα 13.00μ.μ., συνήλθε στη Σύγκλητο του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:402 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου 2010 και ώρα 13.30μ.μ., συνήλθε στη Σύγκλητο του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 286/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 286/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 286/ 9.11.01 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 306/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 306/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 306/26.6.03 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:360 Εκτακτη: 360/

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:360 Εκτακτη: 360/ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:360 Εκτακτη: 360/27.09.2006 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Πολυσίου, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 17-5-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 296/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 296/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 296/18.7.02 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:373 Έκτακτη: 373/21.02.2008 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος. 2. M. Πολυσίου, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:421 Στην Αθήνα σήμερα Tρίτη 14 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 13.15μ.μ., συνήλθε στην αίθουσα Συγκλήτου του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 294/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 294/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 9/0.6.0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 20 9 2010) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 12:00 μ.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 31-7-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Παραδοτέο 1.1.4 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ (ΥΠΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ) ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1: Οργάνωση του Συστήματος Αξιολόγησης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:362 Εκτακτη: 362/31.10.2006 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Πολυσίου, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Πόπη Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 13.12.2004 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 313/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 313/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Τακτική: 313/26.11.03 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Λ.Λουλούδης, Αν.Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 5-4-2004 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Μ.Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, εκτελών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:342 Τακτική: 342/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:342 Τακτική: 342/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:342 Τακτική: 342/02..2005 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 5-2-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

INTERNSHIP DAY Corallia Patras InnoHub. Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

INTERNSHIP DAY Corallia Patras InnoHub. Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 INTERNSHIP DAY Corallia Patras InnoHub Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών αποτελεί μια

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργεια 2.4.2 : Πρακτική Άσκηση και Γραφεία Διασύνδεσης Η παρούσα Ενέργεια στοχεύει, μέσω δύο διακριτών παρεμβάσεων, στην ουσιαστική σύζευξη της

Ενέργεια 2.4.2 : Πρακτική Άσκηση και Γραφεία Διασύνδεσης Η παρούσα Ενέργεια στοχεύει, μέσω δύο διακριτών παρεμβάσεων, στην ουσιαστική σύζευξη της Ενέργεια 2.4.2 : Πρακτική Άσκηση και Γραφεία Διασύνδεσης Η παρούσα Ενέργεια στοχεύει, μέσω δύο διακριτών παρεμβάσεων, στην ουσιαστική σύζευξη της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Η πρώτη παρέμβαση αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 2-7-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 12//2009 Στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 04 Μαΐου 2009 και ώρα 12.00μ.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 1-3-2004 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Λ.Λουλούδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 15-1-2004 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Λ.Λουλούδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:348 Εκτακτη: 348/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία:348 Εκτακτη: 348/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:348 Εκτακτη: 348/16.03.2006 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Γ. Ζέρβας, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. M. Σταυρακάκης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 287/

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 287/ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 287/17.12.01 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 304/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 304/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 304/10.4.03 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ MIS

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ MIS ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ MIS 299959 ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ 1 1.Κύριο Περιεχόμενο 1.1 Φοιτητές 1.1.1 Ασκούμενοι φοιτητές (Κατανομή ανά τμήμα/κατανομή σε ιδιωτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Άρθρο 1 Σκοπός της ΜΟ.ΔΙ.Π. 1. Η ΜΟ.ΔΙ.Π. (Μονάδα Διασφάλισης της Ποιότητας)

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1.1.2 Εγχειρίδιο Διαδικασιών Αξιολόγησης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1: Οργάνωση του Συστήματος Αξιολόγησης της ΜΟΔΙΠ ΥΠΟΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 19-2-2002 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 18.04.2006 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία:415 Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 11 Μαϊου 2011 και ώρα 13.15μ.μ., συνήλθε στην αίθουσα Συγκλήτου του Γ.Π.Α, η Συνεδρία της Συγκλήτου, που συγκροτήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 13 του Νόμου 2817/2000

Άρθρο 13 του Νόμου 2817/2000 Άρθρο 13 του Νόμου 2817/2000 ΦΕΚ Α'78/14.03.2000 ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ.2817/2000 Άρθρο 13 Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π.), Ειδικό και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (Ε.Ε.ΔΙ.Π.) και Διοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Περιγραφή Συμβουλευτικής ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των Συμβουλευτικών Κέντρων. Τα Συμβουλευτικά Κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ MIS

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ MIS ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ MIS 299959 ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ 1 1.Κύριο Περιεχόμενο 1.1 Φοιτητές 1.1.1 Ασκούμενοι φοιτητές (Κατανομή ανά τμήμα/κατανομή σε ιδιωτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟ.ΔΙ.Π.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΙΝΑΚΑΣ 1. Προγράμματα Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών των Τμημάτων του Iδρύματος Προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 09/05/2012 Α.Π. : 6793 Προς: ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΣ T.K : 24100

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 09/05/2012 Α.Π. : 6793 Προς: ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΣ T.K : 24100 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 4-12-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Λ.Λουλούδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Λειτουργίας Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών («Δ.Α.ΣΤΑ. Ο.Π.Α.»)

Κανονισμός Λειτουργίας Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών («Δ.Α.ΣΤΑ. Ο.Π.Α.») Κανονισμός Λειτουργίας Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών («Δ.Α.ΣΤΑ. Ο.Π.Α.») Άρθρο 1: Γενικά - Σκοπός Η Δ.Α.ΣΤΑ. Ο.Π.Α. είναι η διοικητική δομή του Πανεπιστημίου που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 29 η /09.12.2014 Στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30, μετά από Πρόσκληση (Ανακοινοποίηση στο Ορθό) του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ Για την εξυπηρέτηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών στην επιχειρηματικότητα, ιδρύθηκε και λειτουργεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Συνεδρία : 14 η /24/7/2014 έκτακτη Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Β του κτιρίου Χασιώτη. Πρόεδρος: Ηλίας Ηλιόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ Α. Σεµινάρια Γενικής Συµβουλευτικής µε θέµα τους τρόπους αναζήτησης εργασίας και την σύνταξη του βιογραφικού σηµειώµατος Μέσα από την υπηρεσία της συµβουλευτικής, σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Μελέτη απορρόφησης του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Επιστημονικός Κλάδος: Παιδαγωγική Σχολή Τμήμα: Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης 1 Ιδρυματικά Υπεύθυνη Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ.: Νόρμα Βαβάτση Χριστάκη, καθηγήτρια

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 16 6 2010) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 11:10 π.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Συνεδρία: Γραμματέας: Π.Μπάκα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 13-3-2003 Γραμματέας: Π.Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Πρύτανης, ως Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Αντιπρύτανης Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η αποστολή του ΤΕΙ Πελοποννήσου, διαμορφούμενη μέσα στο πλαίσιο του Ν. 4485/17, o οποίος είναι ο πιο πρόσφατος νόμος όπου καθορίζεται η αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Μελέτη απορρόφησης του ΑΠΘ στην αγορά εργασίας των ετών 2005 & 2006 Μελέτη απορρόφησης του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Επιστημονικός Κλάδος: Ιατρική 1 Μελέτη απορρόφησης του ΑΠΘ στην αγορά εργασίας των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ Εικόνα 1 - Ημερίδα σταδιοδρομίας Το Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ (Γ.Δ) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ν Τ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ» ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Π Α Ν Τ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ» ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Κ.Ε.) Εγκρίθηκε στη 10 η Συνεδρίαση της Συγκλήτου του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών ακαδημαϊκού έτους 2008-2009

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 04//2009 Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 9.30π.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΩΦΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Δ. ΛΕΟΥΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 169 η / 11.04.2008 Μέλη: 39

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Μελέτη απορρόφησης του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Επιστημονικός Κλάδος: Επιστήμη Τμήμα ς 1 2 Ιδρυματικά Υπεύθυνη Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ.: Νόρμα Βαβάτση Χριστάκη, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Ερευνητής:

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοαξιολόγηση: (Boud & Donovan, 1982; MacBeath, 1999) εκ των έσω αξιολόγηση της µονάδας Βασικός Στόχος: βελτίωση της µονάδας µέσω µιας συνεχόµενης δι

Αυτοαξιολόγηση: (Boud & Donovan, 1982; MacBeath, 1999) εκ των έσω αξιολόγηση της µονάδας Βασικός Στόχος: βελτίωση της µονάδας µέσω µιας συνεχόµενης δι Ενηµερωτική Ηµερίδα: Διασφάλιση Ποιότητας σε περιόδους κρίσης Εισήγηση: Η διαδικασία της αυτοαξιολόγησης: προβλήµατα και προοπτικές του Ιδρύµατος Εισηγητής: Κώστας Καραµάνης Μέλος ΜΟΔΙΠ ΤΕΙ Ηπείρου Άρτα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ. 10837 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κα Πόπη Μπάκα Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα Τηλ.: 210-529

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Μελέτη απορρόφησης του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Επιστημονικός Κλάδος: Καλών Τεχνών Τμήματα Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών, Θεάτρου, Μουσικών Σπουδών 1 Ιδρυματικά Υπεύθυνη Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη Πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος Γ.Π.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη Πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος Γ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: 3040 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κα Πόπη Μπάκα Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΘΑΛΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΘΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΘΑΛΗΣ Συνοπτικές Οδηγίες Ημερομηνίες Επιλεξιμότητας δαπανών...2 Χρηματοδότηση...2 Δομή Προτάσεων...2

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Γ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ Δεν ορίστηκε

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Γ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ Δεν ορίστηκε Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Της τέταρτης (4 ης ) συνεδρίασης της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, που πραγματοποιείται στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Συνεδρία :5η /12.1.2012 έτακτη Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργαστηρίου Συστηματικής Βοτανικής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία )

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Συνεδρία 9 2 2011) Αίθουσα εκλογών του Γ.Π.Α. Ώρα: 11:00 π.μ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μπεόπουλος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Ι. ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. Γ.Π.Α.

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Ι. ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. Γ.Π.Α. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Ι. ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. Γ.Π.Α. Η πορεία της Αξιολόγησης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ξεκίνησε το 2008 και μέχρι σήμερα κρίνεται εξαιρετικά ικανοποιητική τόσο ως προς τα ποσοτικά

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Μελέτη απορρόφησης του ΑΠΘ στην αγορά εργασίας των ετών 2005 & 2006 Μελέτη απορρόφησης του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών 1 Μελέτη απορρόφησης του ΑΠΘ στην αγορά εργασίας των ετών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ TΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ TΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ TΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2008 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 295/4.7.02

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 295/4.7.02 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 295/4.7.02 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Γραμματέας: Π.ΜΠΑΚΑ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ (ΚΕ.Ο.Δ.Υ.) ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ (ΚΕ.Ο.Δ.Υ.) ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Fall 08 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ (ΚΕ.Ο.Δ.Υ.) ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Θεσσαλονίκη, Μάιος 2011 ΙΔΡΥΣΗ «ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ» ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ No 24//2010 Στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 14.15μ.μ., συνήλθε στην Πρυτανεία του Γ.Π.Α, το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΙ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΙ Τα Α.Ε.Ι αποτελούνται από Σχολές, Τμήματα, Τομείς, Εργαστήρια, Κλινικές, Μουσεία και λοιπές Μονάδες, οι οποίες συνιστούν τις ακαδημαϊκές μονάδες κάθε ιδρύματος.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 09.05.2006 Γραμματέας: Πόπη Μπάκα ΜΕΛΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Γεώργιος Ζέρβας, Πρύτανης 2. Μανόλης Σταυρακάκης, Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Μελέτη απορρόφησης του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Επιστημονικός Κλάδος: Θετικών Επιστημών 1 Ιδρυματικά Υπεύθυνη Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ.: Νόρμα Βαβάτση - Χριστάκη, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Ερευνητής:

Διαβάστε περισσότερα

(42 στον ιδιωτικό και 8 στο δηµόσιο τοµέα) Τµήµα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικής: Σύνολο=66 φοιτητές. Τµήµα Εκπαιδευτικών Μηχανολογίας: Σύνολο=68 φοιτητές

(42 στον ιδιωτικό και 8 στο δηµόσιο τοµέα) Τµήµα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικής: Σύνολο=66 φοιτητές. Τµήµα Εκπαιδευτικών Μηχανολογίας: Σύνολο=68 φοιτητές ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕ ΙΟ ΡΑΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΜΕ ΚΩ ΙΚΟ MIS 299970 1. Κατανοµή αρµοδιοτήτων µε ΑΣΤΑ Υπάρχει άµεσος συντονισµός και συνέργεια των επιµέρους δράσεων κάτω από την εποπτεία

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ: μία νέα αρχή. Ελένη Γ. Γαβρά επίκουρη καθηγήτρια ΠΔΜ συντονίστρια γραφείου διασύνδεσης. μία νέα αρχή

Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ: μία νέα αρχή. Ελένη Γ. Γαβρά επίκουρη καθηγήτρια ΠΔΜ συντονίστρια γραφείου διασύνδεσης. μία νέα αρχή Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ: Ελένη Γ. Γαβρά επίκουρη καθηγήτρια ΠΔΜ συντονίστρια γραφείου διασύνδεσης 1. Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ: ανασκόπηση πρώτης φάσης λειτουργίας Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Γ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ Δεν ορίστηκε

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Γ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ Δεν ορίστηκε Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Της δεύτερης (2 ης ) συνεδρίασης της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, που πραγματοποιείται στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ιδρυματικός Υπεύθυνος: καθ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης. «Ημέρα Σταδιοδρομίας, 25 Νοεμβρίου 2011»

Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ιδρυματικός Υπεύθυνος: καθ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης. «Ημέρα Σταδιοδρομίας, 25 Νοεμβρίου 2011» Γραφείο ιασύνδεσης ομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ιδρυματικός Υπεύθυνος: καθ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης «Ημέρα Σταδιοδρομίας, 25 Νοεμβρίου 2011» Γραφείο ιασύνδεσης (Γ..) Ίδρυση: 1997

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Υποσύστημα Στατιστικής Διοίκησης

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Υποσύστημα Στατιστικής Διοίκησης ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΤΟΥ Γ.Π.Α. Υποσύστημα Στατιστικής Διοίκησης ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΤΟΥ Γ.Π.Α. Αλεξάνδρα

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές κατηγορίες διδακτικού και εργαστηριακού προσωπικού

Ειδικές κατηγορίες διδακτικού και εργαστηριακού προσωπικού Published on Eurydice (https://eacea.ec.europa.eu/national-policies/eurydice) Ειδικές κατηγορίες διδακτικού και εργαστηριακού προσωπικού Οι διατάξεις του Νόμου 4009/2011 [1] όπως έχουν τροποποιηθεί και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΩΦΡ.ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Δ.ΛΕΟΥΣΗ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α: 168 η /18-03 -08 Μέλη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: 29 η /09.12.2014 Στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30, μετά από Πρόσκληση (Ανακοινοποίηση στο Ορθό) του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΕΠ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΕΠ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ Συγχρηµατοδοτούµενο από την ΕΕ Επχι. Προγραµµα «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση» µε κωδικό ΟΠΣ: 348162. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΕΠ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Α: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 27 / 01 / 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθµ. Πρωτ.: 189 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Α Α: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 27 / 01 / 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθµ. Πρωτ.: 189 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α Α: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 27 / 01 / 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθµ. Πρωτ.: 189 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Σύσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 305/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 305/ ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Συνεδρία: Εκτακτη 305/23.5.03 ΜΕΛΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 1. Α.Καραμάνος, Καθηγητής, Πρύτανης, Πρόεδρος 2. Σ.Αγγελίδης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Ψυχολογίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Ψυχολογίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Κρήτης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Ψυχολογίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο, Φεβρουάριος 2019 1 1.1. Πολιτική Ποιότητας του Τμήματος Ψυχολογίας 1.1.1.

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Μελέτη απορρόφησης του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Επιστημονικός Κλάδος: Θετικών Επιστημών 1 Ιδρυματικά Υπεύθυνη Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ.: Νόρμα Βαβάτση - Χριστάκη, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Ερευνητής:

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας

Μελέτη απορρόφησης αποφοίτων του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Μελέτη απορρόφησης του Α.Π.Θ. στην αγορά εργασίας Επιστημονικός Κλάδος: Φαρμακευτική 1 Ιδρυματικά Υπεύθυνη Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ.: Νόρμα Βαβάτση Χριστάκη, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Ερευνητής: Δρ.

Διαβάστε περισσότερα