Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης. Licensed by Hyundai Corporation, Korea

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης. Licensed by Hyundai Corporation, Korea"

Transcript

1 EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης Licensed by Hyundai Corporation, Korea

2 2

3 3

4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις Προειδοποιήσεις ασφαλείας Συσκευασία και περιβάλλον 18 Πληροφορίες εξοικονόμησης 19 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ Γενική εμφάνιση Προδιαγραφές 22 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αφαίρεση των βιδών ασφαλούς μεταφοράς 23 Ρύθμιση των ρυθμιζόμενων ποδιών Ηλεκτρική σύνδεση 28 Σύνδεση εύκαμπτου σωλήνα εισόδου νερού Σύνδεση εξαγωγής νερού 31 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 32 Συρτάρι απορρυπαντικού Περιστροφικό κουμπί προγράμματος 35 Ηλεκτρονικός πίνακας ενδείξεων 36-37

5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 5 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ Διαχωρισμός των ρούχων Τοποθέτηση των ρούχων μέσα στη συσκευή 40 Προσθήκη απορρυπαντικού στη συσκευή 41 Χειρισμός της συσκευής Βοηθητικές λειτουργίες Κλείδωμα προστασίας 53 Ακύρωση προγράμματος 54 Τέλος του προγράμματος 55 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Προειδοποίηση 64 Φίλτρο εισόδου νερού 65 Φίλτρο αντλίας Συρτάρι απορρυπαντικού 68 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8: ΣΙΦΩΝΙΟ / ΚΟΡΜΟΣ / ΤΥΜΠΑΝΟ 69 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10: ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 75 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πώς να διαβάσετε την ενεργειακή ετικέτα, και εξοικονόμηση ενέργειας Απόρριψη της παλιάς σας συσκευής 82

6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ) 6 Διαβάστε οπωσδήποτε τις οδηγίες χρήσης. Η συσκευή σας έχει σχεδιαστεί για οικιακή χρήση. Σε περίπτωση επαγγελματικής χρήσης θα ακυρωθεί η εγγύησή της. Διατηρείτε τα κατοικίδια ζώα μακριά από τη συσκευή. Ελέγξτε τη συσκευασία της συσκευής σας πριν την εγκατάσταση, και την εξωτερική επιφάνεια μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Μη χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή παρουσιάζει ζημιά ή είναι ανοιγμένη η συσκευασία της. Αναθέστε την εγκατάσταση της συσκευής σας μόνο σε εξουσιοδοτημένο σέρβις. Οποιαδήποτε επέμβαση στη συσκευή σας από οποιονδήποτε άλλον πέραν των εξουσιοδοτημένων κέντρων σέρβις θα προκαλέσει την ακύρωση της εγγύησής σας. Η συσκευή δεν προορίζεται για χρήση από άτομα (περιλαμβανομένων παιδιών) με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή πνευματικές ικανότητες, ή από άτομα με έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εκτός αν τα άτομα αυτά έχουν δεχθεί επίβλεψη ή οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής από άτομο υπεύθυνο για την ασφάλειά τους. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται υπό επίβλεψη για να διασφαλίζεται ότι δεν παίζουν με τη συσκευή.

7 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ) 7 Χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας μόνο για ρούχα τα οποία ο κατασκευαστής τους έχει καθορίσει ότι μπορούν να πλυθούν. Πριν την πρώτη χρήση του πλυντηρίου, αφαιρέστε από την πίσω πλευρά της συσκευής τις 4 βίδες ασφαλούς μεταφοράς και τους λαστιχένιους αποστάτες. Αν δεν αφαιρεθούν οι βίδες, μπορεί να προκληθούν έντονοι κραδασμοί, θόρυβος και βλάβη του προϊόντος (και ακύρωση της εγγύησης). Η εγγύηση της συσκευής δεν καλύπτει βλάβες που προκαλούνται από οποιοδήποτε είδους εξωτερικούς παράγοντες (παρασιτοκτόνα, φωτιά κλπ.). Μην πετάξετε τις παρούσες οδηγίες χρήσης, φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Εσείς ή κάποιος άλλος μπορεί να τις χρειαστεί στο μέλλον. Σημείωση: Οι προδιαγραφές της συσκευής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν που έχετε προμηθευτεί.

8 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ) 8 Η απαραίτητη θερμοκρασία περιβάλλοντος για την ιδανική λειτουργία της συσκευής είναι Οι εύκαμπτοι σωλήνες μπορεί να σχιστούν και να σκάσουν αν παγώσουν. Σε περιοχές όπου η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφαλή λειτουργία της πλακέτας ηλεκτρονικών. Βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα που θα τοποθετήσετε μέσα στη συσκευή δεν περιέχουν μέσα στις τσέπες του ξένα σώματα (καρφιά, βελόνες, κέρματα, αναπτήρες, σπίρτα, συνδετήρες κλπ.). Αυτά τα ξένα σώματα μπορούν να προξενήσουν ζημιά στη συσκευή. Πριν ξεκινήσετε τη χρήση της συσκευής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις και να ζητήσετε δωρεάν βοήθεια σχετικά με την εγκατάσταση, το χειρισμό και τη χρήση της συσκευής σας. Συνιστάται τον πρώτο κύκλο πλυσίματος να τον πραγματοποιήσετε στο πρόγραμμα 90 Βαμβακερά και χωρίς ρούχα, προσθέτοντας τη ½ ποσότητα απορρυπαντικού στο 2ο διαμέρισμα του συρταριού απορρυπαντικού.

9 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ) 9 Επειδή το απορρυπαντικό ή το μαλακτικό μπορεί να δημιουργήσει κατάλοιπα αν παραμείνει εκτεθειμένο στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, να τοποθετείτε το απορρυπαντικό ή το μαλακτικό στο συρτάρι απορρυπαντικού κατά την έναρξη κάθε πλυσίματος. Συνιστάται να αποσυνδέετε τη συσκευή σας από την πρίζα και να κλείνετε το διακόπτη εισόδου νερού αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, αφήνοντας την πόρτα της συσκευής σας ανοικτή θα αποτρέψετε το σχηματισμό δυσοσμίας λόγω υγρασίας. Μια μικρή ποσότητα νερού μπορεί να έχει παραμείνει στο πλυντήριό σας μετά τις δοκιμές και τους ελέγχους που διενεργήθηκαν λόγω των διαδικασιών ελέγχου ποιότητας. Αυτό δεν θα προξενήσει ζημιά στη συσκευή σας. Να θυμάστε ότι τα υλικά συσκευασίας της συσκευής σας μπορεί να είναι επικίνδυνα για παιδιά. Φυλάξτε τα υλικά συσκευασίας σε μέρος όπου δεν μπορούν να τα φθάσουν τα παιδιά ή πετάξτε τα με κατάλληλο τρόπο. Διατηρείτε μακριά από παιδιά και μωρά τα μικρά εξαρτήματα που βρίσκονται μαζί με τα έντυπα της συσκευής σας. Να χρησιμοποιείτε τα προγράμματα πρόπλυσης μόνο για πολύ λερωμένα ρούχα.

10 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ) 10 Ποτέ μην ανοίξετε το διαμέρισμα απορρυπαντικού με τη συσκευή σε λειτουργία. Σε περίπτωση οποιαδήποτε βλάβης, αποσυνδέστε πρώτα τη συσκευή από την πρίζα και κατόπιν κλείστε το διακόπτη νερού. Μην επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε επισκευή μόνοι σας, πάντα να απευθύνεστε για συμβουλές σε εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Η ποσότητα ρούχων που τοποθετείτε στο πλυντήριό σας δεν πρέπει να υπερβαίνει τη μέγιστη προβλεπόμενη. Ποτέ μην ανοίξετε την πόρτα με τη βία ενώ η συσκευή είναι σε λειτουργία. Αν πλύνετε στη συσκευή σας ρούχα λερωμένα με αλεύρι θα προκληθεί ζημιά στη συσκευή. Μην πλένετε στη συσκευή σας ρούχα λερωμένα με αλεύρι.

11 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ) 11 Να τηρείτε πιστά τις υποδείξεις των κατασκευαστών απορρυπαντικού/ μαλακτικού σχετικά με τη χρήση μαλακτικού ή παρόμοιων προϊόντων στη συσκευή σας. Εγκαταστήστε τη συσκευή σε θέση ότου η πόρτα της μπορεί να ανοίξει τελείως. (Μην εγκαταστήσετε τη συσκευή σε θέση όπου η πόρτα της δεν μπορεί να ανοίξει τελείως.) Εγκαταστήστε τη συσκευή σας σε θέση με πλήρη αερισμό και συνεχή κυκλοφορία αέρα.

12 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) 12 Πρέπει να διαβάσετε αυτές τις προειδοποιήσεις. Έτσι μπορείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας άτομα από θανατηφόρους τραυματισμούς και κινδύνους. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ! Μην αγγίζετε τον εύκαμπτο σωλήνα εξαγωγής νερού ούτε το ίδιο το νερό κατά την εξαγωγή του, επειδή μπορούν να επιτευχθούν υψηλές θερμοκρασίες στη συσκευή κατά τη λειτουργία της.

13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) 13 ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΓΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ! Μη χρησιμοποιείτε πολύπριζα ή καλώδιο επέκτασης. Μη συνδέσετε τη συσκευή σε πρίζα που έχει υποστεί ζημιά Ποτέ μην τραβάτε το καλώδιο για να αποσυνδέσετε τη συσκευή από το ρεύμα πάντα να πιάνετε το ίδιο το φις. Μη συνδέετε ή αποσυνδέετε το φις από την πρίζα με υγρά χέρια, για να αποτρέψετε ηλεκτροπληξία! Ποτέ μην αγγίζετε το μηχάνημα με υγρά χέρια ή πόδια. Σε περίπτωση βλάβης του καλωδίου ρεύματος, καλέστε το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο σέρβις για να το αντικαταστήσει.

14 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) 14 Κίνδυνος πλημμύρας! Πριν τοποθετήσετε τον εύκαμπτο σωλήνα εξαγωγής στην αποχέτευση, ελέγξτε αν το νερό τρέχει γρήγορα ή όχι. Πάρτε τα απαραίτητα μέτρα για να μη γλιστρήσει από τη θέση του ο εύκαμπτος σωλήνας. Η δύναμη ανάδρασης ενός εύκαμπτου σωλήνα που δεν έχει τοποθετηθεί σωστά μπορεί να μετατοπίσει τον εύκαμπτο σωλήνα. Αποτρέψτε το κλείσιμο του νιπτήρα από την τάπα.

15 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) 15 Κίνδυνος φωτιάς! Μην κρατάτε εύφλεκτα υγρά κοντά στη συσκευή σας. Το περιεχόμενο θείο των προϊόντων αφαίρεσης χρωμάτων μπορεί να προκαλέσει διάβρωση. Για το λόγο αυτό, ποτέ μη χρησιμοποιήσετε μέσα στη συσκευή σας υλικά αφαίρεσης χρωμάτων. Ποτέ μη χρησιμοποιήσετε μέσα στη συσκευή σας προϊόντα που περιέχουν διαλύτες (όπως βενζίνη καθαρισμού). Όταν τοποθετείτε τα ρούχα σας στη συσκευή, αφαιρέστε από τις τσέπες τους όλα τα αντικείμενα (βελόνες, συνδετήρες, αναπτήρες, σπίρτα κλπ.). Μπορεί να προκύψει κίνδυνος φωτιάς και έκρηξης.

16 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) 16 Κίνδυνος πτώσης και τραυματισμού! Μην ανεβαίνετε πάνω στη συσκευή. Η πάνω επιφάνεια της συσκευής σας μπορεί να σπάσει και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστείτε. Τακτοποιήστε τους εύκαμπτους σωλήνες, το καλώδιο και τη συσκευασία της συσκευής σας κατά την εγκατάσταση. Μπορεί να παραπατήσετε και να πέσετε. Μη γυρίσετε τη συσκευή σας ανάποδα ή στο πλάι. Μην ανυψώνετε τη συσκευή σας κρατώντας την από εξαρτήματά της που προεξέχουν (συρτάρι απορρυπαντικού, πόρτα). Αυτά τα εξαρτήματα μπορεί να σπάσουν και να προκαλέσουν τραυματισμό σας. Υπάρχει κίνδυνος παραπατήματος και τραυματισμού αν τα υλικά όπως ο εύκαμπτος σωλήνας και τα καλώδια δεν φυλαχτούν σωστά μετά την εγκατάσταση της συσκευής. Η συσκευή πρέπει να μεταφέρεται από τουλάχιστον 2 άτομα.

17 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) 17 Ασφάλεια των παιδιών! Μην αφήνετε παιδιά κοντά στη συσκευή χωρίς επιτήρηση. Τα παιδιά μπορεί να κλειδωθούν μέσα στη συσκευή και μπορεί να προκληθεί κίνδυνος θανάτου. Το γυαλί της πόρτας και η επιφάνεια της συσκευής μπορεί να έχουν πολύ υψηλή θερμοκρασία κατά τη λειτουργία της συσκευής. Επομένως, ειδικά το άγγιγμα της συσκευής μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα των παιδιών. Κρατάτε τα υλικά συσκευασίας μακριά από παιδιά. Μπορεί να προκύψει δηλητηρίαση από κατανάλωση απορρυπαντικού και υλικών συντήρησης, και ερεθισμός στα μάτια ή στο δέρμα σε περίπτωση επαφής. Κρατάτε τα καθαριστικά υλικά μακριά από παιδιά.

18 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 18 Αφαίρεση των υλικών συσκευασίας Τα υλικά συσκευασίας προστατεύουν τη συσκευή σας από τυχόν ζημιές που θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τη μεταφορά. Τα υλικά συσκευασίας είναι φιλικά προς το περιβάλλον επειδή είναι ανακυκλώσιμα. Η ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας προσφέρει εξοικονόμηση πρώτων υλών και μειώνει την παραγωγή αποβλήτων. Απόρριψη της παλιάς συσκευής Οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές στο τέλος της ωφέλιμης ζωής τους μπορεί ακόμα να περιέχουν εξαρτήματα που μπορούν να ανακυκλωθούν για επαναχρησιμοποίηση. Επομένως, ποτέ μην πετάξετε στα σκουπίδια τις παλιές σας συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Βεβαιωθείτε ότι τα εξαρτήματα των παλιών σας ηλεκτρονικών ή ηλεκτρικών συσκευών θα επαναχρησιμοποιηθούν παραδίδοντάς τις σε κέντρα συλλογής που προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές. Βεβαιωθείτε να κρατάτε τις παλιές σας συσκευές σε κατάλληλο μέρος από την άποψη της ασφάλειας των παιδιών έως ότου τις απομακρύνετε από το σπίτι.

19 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ 19 Ορισμένες σημαντικές πληροφορίες για να έχετε μεγαλύτερη απόδοση από τη συσκευή: Η ποσότητα των ρούχων που τοποθετείτε μέσα στο πλυντήριο δεν πρέπει να υπερβαίνει τη μέγιστη ποσότητα που προβλέπεται. Με αυτό τον τρόπο η συσκευή σας θα λειτουργεί οικονομικά. Η μη χρήση της δυνατότητας πρόπλυσης για λίγο και κανονικά λερωμένα ρούχα θα αποφέρει εξοικονόμηση ρεύματος και νερού.

20 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 20 Ηλεκτρονικός πίνακας ενδείξεων Περιστροφικό κουμπί προγράμματος Πάνω επιφάνεια Συρτάρι απορρυπαντικού Δοχείο Κάλυμμα του φίλτρου αντλίας

21 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 21 Βίδα ασφαλούς μεταφοράς Βαλβίδα εισόδου νερού Εύκαμπτος σωλήνας εξαγωγής Καλώδιο ρεύματος Βίδα ασφαλούς μεταφοράς Βίδα ασφαλούς μεταφοράς Βίδα ασφαλούς μεταφοράς

22 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 22 Τάση / συχνότητα λειτουργίας (V/Hz) ( ) V~/50 Hz Συνολική ένταση ρεύματος (A) 10 Πίεση νερού (MPa) Μέγιστη: 1 MPa Ελάχιστη: 0,1 MPa Συνολική ισχύς (W) 2200 Μέγιστο φορτίο στεγνών ρούχων (κιλά) 10 Αριθμός στροφών στυψίματος (στροφές/ λεπτό) 1000 Αριθμός προγραμμάτων 15 Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) (χιλ.) 845 x 597 x 582

23 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ - ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΒΙΔΩΝ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 23 Πριν την πρώτη χρήση του πλυντηρίου, αφαιρέστε από την πίσω πλευρά της συσκευής τις 4 βίδες μεταφοράς και τους λαστιχένιους αποστάτες. Αν δεν αφαιρεθούν οι βίδες, μπορεί να προκληθούν έντονοι κραδασμοί, θόρυβος και βλάβη του προϊόντος (και ακύρωση της εγγύησης). X 4 Για να αφαιρέσετε τις βίδες ασφαλούς μεταφοράς, ξεβιδώστε τις περιστρέφοντας αριστερόστροφα με κατάλληλο κλειδί. X 4

24 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΒΙΔΩΝ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ) 24 Οι βίδες μεταφοράς πρέπει να αφαιρεθούν τραβώντας προς τα έξω. Εφαρμόστε τις πλαστικές τάπες βιδών μεταφοράς που βρίσκονται στη σακούλα αξεσουάρ, στις θέσεις από όπου αφαιρέθηκαν οι βίδες μεταφοράς. Θα πρέπει να φυλάξετε τις βίδες ασφαλούς μεταφοράς για χρήση σε περίπτωση νέας μεταφοράς. X4 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρέσετε τις βίδες μεταφοράς της συσκευής πριν την πρώτη χρήση. Βλάβες που θα προκύψουν στη συσκευή αν λειτουργήσει με τοποθετημένες τις βίδες μεταφοράς, δεν θα καλύπτονται από την εγγύηση.

25 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΙΩΝ) 25 Ρύθμιση των ρυθμιζόμενων ποδιών Μην εγκαταστήσετε τη συσκευή σας πάνω σε χάλι ή σε δάπεδο τέτοιο που θα εμπόδιζε τον αερισμό της βάσης της. Για να εξασφαλίσετε αθόρυβη και χωρίς κραδασμούς λειτουργία της συσκευής, πρέπει να την εγκαταστήσετε πάνω σε μη ολισθηρό και σταθερό δάπεδο. Με τα πόδια της συσκευής μπορείτε να ρυθμίσετε την ευστάθειά της. Λασκάρετε το πλαστικό παξιμάδι ρύθμισης.

26 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΙΩΝ) 26 Αυξήστε ή μειώστε το ύψος των ποδιών της συσκευής περιστρέφοντάς τα. Μετά την επίτευξη σωστής ισορροπίας, σφίξτε πάλι το πλαστικό παξιμάδι ρύθμισης προς το πάνω μέρος. X4

27 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΙΩΝ) 27 Σε καμία περίπτωση μην τοποθετήσετε χαρτόνι, ξύλο ή παρόμοια υλικά κάτω από τη συσκευή σας για να αντισταθμίσετε ανομοιομορφίες του δαπέδου. Όταν καθαρίζετε το δάπεδο πάνω στο οποίο στηρίζεται η συσκευή, προσέξτε να μη διαταράξετε τη σταθεροποίηση των ποδιών της.

28 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ) 28 Το πλυντήριο ρούχων σας έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί με τάση V και συχνότητα 50 Hz. Το καλώδιο ρεύματος του πλυντηρίου ρούχων σας διαθέτει ένα ειδικό φις με αγωγό γείωσης. Αυτό το φις θα πρέπει πάντα να συνδέεται σε γειωμένη πρίζα των 10 A. Η τιμή έντασης ρεύματος της ασφάλειας θα πρέπει να είναι 10 A. Η τιμή έντασης ρεύματος της ασφάλειας γραμμής ρεύματος που είναι συνδεδεμένη σε αυτό το φις πρέπει επίσης να είναι 10 A. Αν δεν έχετε πρίζα και ασφάλεια που να πληρούν αυτές τις προδιαγραφές, αναθέστε σε εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο την εγκατάστασή τους. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ζημιές από χρήση χωρίς γείωση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η χρήση της συσκευής σας με χαμηλή τάση ρεύματος θα προκαλέσει μείωση του κύκλου ζωής της συσκευής και υποβάθμιση της απόδοσής της.

29 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΝΕΡΟΥ) 29 Η συσκευή σας μπορεί να έχει είτε μονή είσοδο (κρύου νερού) ή διπλή είσοδο (κρύου/ ζεστού νερού) ανάλογα με τις προδιαγραφές της. Ο εύκαμπτος σωλήνας με το λευκό άκρο θα πρέπει να συνδεθεί στην είσοδο κρύου νερού και ο εύκαμπτος σωλήνας με το κόκκινο άκρο στην είσοδο ζεστού νερού (έχει εφαρμογή σε συσκευές με διπλή είσοδο νερού). Για την αποτροπή διαρροής νερού στα σημεία επαφής, παρέχονται 1 ή 2 παξιμάδια στη συσκευασία των εύκαμπτων σωλήνων (έχει εφαρμογή σε συσκευές με διπλή είσοδο νερού). Τοποθετήστε αυτά τα παξιμάδια στα άκρα των εύκαμπτων σωλήνων εισόδου νερού στην πλευρά του διακόπτη παροχής. 3/4 10 χιλ. Εγκαταστήστε νέους εύκαμπτους σωλήνες εισόδου νερού σε διακόπτη παροχής με σπείρωμα ¾. Συνδέστε το άκρο με λευκή γωνία των εύκαμπτων σωλήνων εισόδου νερού στη βαλβίδα εισόδου νερού με λευκό φίλτρο στην πίσω πλευρά της συσκευής και το άκρο με κόκκινη γωνία σε αυτή με κόκκινο φίλτρο (έχει εφαρμογή σε συσκευές με διπλή είσοδο νερού). Σφίξτε τα πλαστικά εξαρτήματα των συνδέσεων με το χέρι σας. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι, αναθέστε τις εργασίες σύνδεσης σε εξειδικευμένο υδραυλικό. Η παροχή νερού με πίεση 0,1-1 MPa θα επιτρέχει στη συσκευή σας να λειτουργεί πιο αποδοτικά. (πίεση 0,1 MPa σημαίνει ότι η ροή νερού από πλήρως ανοικτό διακόπτη παροχής θα είναι τουλάχιστον 8 λίτρα ανά λεπτό.) Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διαρροή στα σημεία ένωσης με το να ανοίξετε πλήρως το διακόπτη παροχής αφού πραγματοποιήσετε τις συνδέσεις.

30 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΝΕΡΟΥ) 30 Βεβαιωθείτε ότι οι νέοι εύκαμπτοι σωλήνες εισόδου νερού δεν είναι λυγισμένοι, σπασμένοι, συμπιεσμένοι ή παραμορφωμένοι. Αν η συσκευή σας έχει διπλή είσοδο για κρύο και ζεστό νερό, η θερμοκρασία του ζεστού νερού θα πρέπει να είναι πολύ 70 C. Σημείωση: Όταν πραγματοποιείτε τις συνδέσεις εισόδου νερού στη συσκευή, χρησιμοποιήστε μόνο το νέο εύκαμπτο σωλήνα εισόδου νερού που συνοδεύει τη συσκευή σας. Ποτέ μη χρησιμοποιήσετε παλιούς, χρησιμοποιημένους ή ελαττωματικούς εύκαμπτους σωλήνες εισόδου νερού.

31 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΝΕΡΟΥ) 31 Το άκρο του εύκαμπτου σωλήνα εξαγωγής νερού μπορεί να τοποθετηθεί σε ειδική διάταξη συνδεδεμένη απευθείας σε οπή αποχέτευσης ή στην σύνδεση εξόδου της γωνίας του νιπτήρα. Ποτέ μην επιχειρήσετε να επεκτείνετε τον εύκαμπτο σωλήνα εξαγωγής νερού συνδέοντας άλλο σωλήνα. Μην τοποθετήσετε τον εύκαμπτο σωλήνα εξαγωγής της συσκευής σας μέσα σε δοχείο, κουβά ή νιπτήρα. Βεβαιωθείτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας εξαγωγής νερού δεν λυγίζει, τσακίζει, συμπιέζεται ή τεντώνεται. Παρακαλούμε σημειώστε: Ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης του νερού θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ελάχιστο ύψος 60 εκ. και μέγιστο ύψος 100 εκ. από το δάπεδο. ~ 95 cm ~ 140 cm ~ 145 cm ~ 95 cm 95 εκ. 150 εκ. 0 max. 100 cm

32 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 32 Περιστροφικό κουμπί προγράμματος Πίνακας ενδείξεων Συρτάρι απορρυπαντικού

33 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ) 33 Αν θέλετε να πλύνετε τα ρούχα σας με υγρό απορρυπαντικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλάκα προσδιορισμού της στάθμης του υγρού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υγρά απορρυπαντικά σε όλα τα προγράμματα χωρίς πρόπλυση. Τοποθετήστε το εξάρτημα χρήσης υγρού απορρυπαντικού (που είναι διαθέσιμο μέσα στο πλυντήριο) στο δεύτερο διαμέρισμα του συρταριού απορρυπαντικού (*) και ρυθμίστε την ποσότητα του απορρυπαντικού. (Χρησιμοποιήστε την ποσότητα υγρού απορρυπαντικού που συνιστούν οι κατασκευαστές των απορρυπαντικών). Μην υπερβείτε τη στάθμη MAX (μέγιστη), χρησιμοποιήστε το εξάρτημα μόνο για υγρό απορρυπαντικό. Μη χρησιμοποιείτε αυτό το εξάρτημα για απορρυπαντικό σε σκόνη, αλλά να το αφαιρείτε.) Εξάρτημα χρήσης υγρού απορρυπαντικού Διαμέρισμα απορρυπαντικού κύριας πλύσης Διαμέρισμα μαλακτικού Διαμέρισμα απορρυπαντικού πρόπλυσης Κλίμακα στάθμης απορρυπαντικού σε σκόνη Μεζούρα απορρυπαντικού σε σκόνη (*) (*) Οι προδιαγραφές της συσκευής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν που έχετε προμηθευτεί.

34 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ) 34 ΤΜΗΜΑΤΑ Διαμέρισμα απορρυπαντικού κύριας πλύσης: Σε αυτό το διαμέρισμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο υλικά όπως απορρυπαντικό (υγρό ή σε σκόνη), αποσκληρυντικό και παρόμοια. Μπορείτε να βρείτε το εξάρτημα χρήσης υγρού απορρυπαντικού μέσα στη συσκευή σας κατά την πρώτη εγκατάσταση. (*) Διαμέρισμα μαλακτικού, κόλλας κολλαρίσματος, απορρυπαντικού: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαλακτικό για τα ρούχα σας (συνιστάται να χρησιμοποιείτε την ποσότητα και τον τύπο που συνιστά ο κατασκευαστής). Ορισμένες φορές τα μαλακτικά που χρησιμοποιείτε για τα ρούχα σας μπορεί να παραμείνουν μέσα σε αυτό το διαμέρισμα. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το μαλακτικό δεν είναι λεπτόρρευστο. Για να αποτρέψετε αυτό το πρόβλημα, συνιστάται να χρησιμοποιείτε πιο λεπτόρρευστα μαλακτικά ή να αραιώνετε το μαλακτικό και μετά να το χρησιμοποιείτε. Διαμέρισμα απορρυπαντικού πρόπλυσης: Αυτό το διαμέρισμα να χρησιμοποιείται μόνον όταν έχει επιλεγεί η λειτουργία πρόπλυσης. Η λειτουργία πρόπλυσης συνιστάται για πολύ λερωμένα ρούχα. (*) Οι προδιαγραφές της συσκευής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν που έχετε προμηθευτεί.

35 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ) 35 Με το περιστροφικό κουμπί προγράμματος μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα με το οποίο θα πλύνετε τα ρούχα σας. Μπορείτε να επιλέξετε πρόγραμμα περιστρέφοντας το περιστροφικό κουμπί προγράμματος στη μία ή στην άλλη κατεύθυνση. Να βεβαιώνεστε ότι το περιστροφικό κουμπί προγράμματος είναι ακριβώς στο πρόγραμμα που θέλετε να επιλέξετε.

36 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ) 36 Ψηφιακή οθόνη ενδείξεων Ηλεκτρονικός πίνακας ενδείξεων Ένδειξη επιπέδου πλυσίματος Ένδειξη λειτουργίας Σύμβολο βοηθητικής λειτουργίας Κουμπί βοηθητικής λειτουργίας Κουμπί Έναρξης/ Παύσης Βοηθητική λειτουργία Καθυστέρησης έναρξης Κουμπί ρύθμισης αριθμού στροφών Κουμπί ρύθμισης θερμοκρασίας νερού

37 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ) 37 Στον ηλεκτρονικό πίνακα ενδείξεων μπορείτε να δείτε τη θερμοκρασία νερού πλυσίματος, τον αριθμό στροφών στυψίματος της συσκευής, το χρόνο λήξης του πλυσίματος, τις βοηθητικές λειτουργίες που έχετε επιλέξει και τη φάση όπου βρίσκεται το επιλεγμένο πρόγραμμα ( φάση πρόπλυσης/ πλύσης, ξεβγάλματος, στυψίματος). Επιπλέον, ο ηλεκτρονικός πίνακας ενδείξεων θα σας προειδοποιεί με τη βοήθεια συμβόλων βλαβών πότε προκύπτει ένας κωδικός βλάβης στη συσκευή σας και θα σας ειδοποιεί σχετικά με την ολοκλήρωση του προγράμματος πλυσίματος εμφανίζοντας την ένδειξη END (Τέλος) στην οθόνη ενδείξεων μόλις τελειώσει το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.

38 DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS DGVDSHSFHS ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ (ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ) 38 Τα ρούχα σας έχουν ετικέτες προϊόντος οι οποίες καθορίζουν τις προδιαγραφές τους. Πλένετε ή στεγνώνετε τα ρούχα σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές στην ετικέτα προϊόντος. Διαχωρίζετε τα ρούχα σας σύμφωνα με τους τύπους τους (βαμβακερά, συνθετικά, ευαίσθητα, μάλλινα κλπ.), τις θερμοκρασίες που μπορούν να πλυθούν (κρύο, 30, 40, 60, 90 ) και το βαθμό λερώματος (ελαφρά λερωμένα, λερωμένα, πολύ λερωμένα). Ποτέ μην πλένετε μαζί χρωματιστά και λευκά ρούχα. Να πλένετε χωριστά τα χρωματιστά ρούχα στο πρώτο πλύσιμο, γιατί μπορεί να ξεβάψουν. Να βεβαιώνεστε ότι δεν υπάρχουν μεταλλικά υλικά πάνω στα ρούχα σας ή μέσα στις τσέπες. Αν υπάρχουν αφαιρέστε τα. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προβλήματα που θα προκύψουν σε περίπτωση εισόδου ξένων υλικών μέσα στη συσκευή δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Να κλείνετε τα φερμουάρ και να κουμπώνετε τα ρούχα σας. Να αφαιρείτε τα μεταλλικά ή πλαστικά γαντζάκια από τις κουρτίνες ή να τοποθετείτε τις κουρτίνες μέσα σε δίχτυ ή σάκο πλυσίματος που κατόπιν θα κλείνετε. Να γυρίζετε το μέσα έξω σε υφάσματα όπως παντελόνια, πλεκτά, φανελάκια και σουέτερ. Να πλένετε κάλτσες, μαντίλια και παρόμοια μικρά ρούχα μέσα σε δίχτυ πλυσίματος.

39 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ (ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ) 39 Λευκαντικό επιτρέπεται Όχι λευκαντικό Κανονικό πλύσιμο Μέγιστη θερμοκρασία σιδερώματος 150 C Μέγιστη θερμοκρασία σιδερώματος 200 C Όχι σιδέρωμα Στεγνό καθάρισμα επιτρέπεται Όχι στεγνό καθάρισμα Να απλώνεται σε επίπεδη επιφάνεια Να απλώνεται όταν είναι υγρό Στέγνωμα με άπλωμα Δεν επιτρέπεται στέγνωμα σε στεγνωτήριο F P A Επιτρέπεται στεγνό καθάρισμα με πετρέλαιο, καθαρό οινόπνευμα και R113 Περχλωροαιθυλένιο R11, R13, Πετρέλαιο Περχλωροαιθυλένιο R11, R113, πετρέλαιο

40 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ) 40 Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής. Τοποθετήστε τα ρούχα κατανεμημένα μέσα στη συσκευή σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σημείωση: Το μέγιστο φορτίο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο ρούχων που θα πλύνετε, το βαθμό λερώματος και το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. Μην υπερβείτε το μέγιστο φορτίο στεγνών ρούχων που αναφέρεται στον πίνακα προγραμμάτων για τα προγράμματα πλυσίματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως παράδειγμα τον παρακάτω πίνακα βαρών. ΤΥΠΟΣ ΡΟΥΧΩΝ Πετσέτα Λευκά είδη Μπουρνούζι Παπλωματοθήκη Μαξιλαροθήκη Εσώρουχα Τραπεζομάντιλο ΒΑΡΟΣ (γρ.) Τοποθετήστε κάθε ρούχο ξεχωριστά. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν σφηνώσει ρούχα ανάμεσα στο κάλυμμα και τη στεγανοποίηση όταν κλικ κλείνετε την πόρτα της συσκευής σας. Για να κλείσετε την πόρτα της συσκευής σας σπρώξτε την έως ότου ακούσετε τον ήχο ασφάλισης. Κλείστε την πόρτα της συσκευής σας σωστά, διαφορετικά η συσκευή σας δεν θα αρχίσει τη διαδικασία πλυσίματος.

41 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ) 41 Η ποσότητα απορρυπαντικού που πρέπει να προσθέσετε στη συσκευή σας καθορίζεται από τα εξής κριτήρια: Η χρήση απορρυπαντικού θα βασίζεται στο βαθμό λερώματος των ρούχων σας. Για τα λιγότερο λερωμένα ρούχα μην επιλέγετε πρόπλυση και προσθέτετε μικρή ποσότητα απορρυπαντικού στο 2ο διαμέρισμα του συρταριού απορρυπαντικού. Για τα πολύ λερωμένα ρούχα σας επιλέξτε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πρόπλυση και προσθέστε το ¼ του απορρυπαντικού που θα χρησιμοποιήσετε στο 1ο διαμέρισμα του συρταριού απορρυπαντικού και τα υπόλοιπα ¾ στο 2ο διαμέρισμα. Στη συσκευή σας πρέπει να χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά που έχουν παραχθεί για αυτόματα πλυντήρια. Η ποσότητα απορρυπαντικού που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για τα ρούχα σας αναφέρεται πάνω στη συσκευασία του απορρυπαντικού. Όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός σκληρότητας του νερού, τόσο περισσότερο απορρυπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Η ποσότητα του απορρυπαντικού που θα χρησιμοποιήσετε αυξάνεται με την ποσότητα των ρούχων. Προσθέστε το μαλακτικό στο διαμέρισμα μαλακτικού του συρταριού απορρυπαντικού. Μην υπερβείτε το επίπεδο MAX. Διαφορετικά, το μαλακτικό θα διαρρεύσει μέσα στο νερό πλυσίματος κατά την έκπλυση. Τα μαλακτικά που είναι πολύ συμπυκνωμένα πρέπει να αραιώνονται σε ένα βαθμό πριν προστεθούν μέσα στο συρτάρι απορρυπαντικού. Ο λόγος είναι ότι το συμπυκνωμένο μαλακτικό θα αποφράξει το σιφώνιο και θα εμποδίσει τη ροή του μαλακτικού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υγρά απορρυπαντικά σε όλα τα προγράμματα χωρίς πρόπλυση. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε την πλάκα προσδιορισμού στάθμης υγρού απορρυπαντικού που βρίσκεται μέσα στη σακούλα αξεσουάρ ή το εξάρτημα χρήσης υγρού απορρυπαντικού (*) στο 2ο διαμέρισμα του συρταριού απορρυπαντικού και ρυθμίστε την ποσότητα υγρού απορρυπαντικού σύμφωνα με τα επίπεδα σε αυτή την πλάκα. Θυμηθείτε να αφαιρέσετε την πλάκα του υγρού απορρυπαντικού. (*)Οι προδιαγραφές της συσκευής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν που έχετε προμηθευτεί.

42 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ (ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ) 42 Συνδέστε τη συσκευή σας στο ρεύμα. Ανοίξτε το διακόπτη παροχής νερού. Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής. Μοιράστε τα ρούχα ομοιόμορφα μέσα στη συσκευή. Για να κλείσετε την πόρτα της συσκευής σπρώξτε την έως ότου ακούσετε τον ήχο ασφάλισης. Επιλογή προγράμματος Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για τα ρούχα σας από τον πίνακα προγραμμάτων.

43 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ (ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ) 43 ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα, μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε μια βοηθητική λειτουργία. Πατήστε το κουμπί της βοηθητικής λειτουργίας που θα θέλατε να επιλέξετε. Αν στον ηλεκτρονικό πίνακα ενδείξεων είναι μόνιμα αναμμένο το σύμβολο της βοηθητικής λειτουργίας που επιλέξατε, η βοηθητική λειτουργία θα ενεργοποιηθεί. Αν στον ηλεκτρονικό πίνακα ενδείξεων αναβοσβήνει το σύμβολο της βοηθητικής λειτουργίας που επιλέξατε, η βοηθητική λειτουργία δεν θα ενεργοποιηθεί. Αίτιο μη ενεργοποίησης: Η βοηθητική λειτουργία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο πρόγραμμα που επιλέξατε δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Η συσκευή σας έχει περάσει το στάδιο κατά το οποίο θα εφαρμοζόταν η βοηθητική λειτουργία που θα θέλατε να επιλέξετε. Δεν είναι συμβατή με μια βοηθητική λειτουργία που επιλέξατε προηγουμένως.

44 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ (ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ) 44 ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΜΙΣΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ Η συσκευή σας διαθέτει σύστημα ανίχνευσης μισού φορτίου. Αν έχετε τοποθετήσει μέσα στη συσκευή περίπου τη μισή ή λιγότερη ποσότητα ρούχων από τη μέγιστη, η συσκευή σας θα λειτουργήσει με τρόπο ώστε να εξοικονομεί χρόνο πλυσίματος, κατανάλωση νερού και κατανάλωση ενέργειας σε ορισμένα προγράμματα. Όταν είναι ενεργή η λειτουργία μισού φορτίου, η συσκευή μπορεί να ολοκληρώσει σε συντομότερο χρόνο το πρόγραμμα που έχετε ρυθμίσει.

45 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Επιλογή θερμοκρασίας Με το κουμπί ρύθμισης θερμοκρασίας νερού πλυσίματος μπορείτε να επιλέξετε τη θερμοκρασία του νερού πλυσίματος. Επιλογή θερμοκρασίας Αριθμός στροφών στυψίματος Χρονοδιακόπτης Βοηθητική καθυστέρησης λειτουργία Έναρξη/Παύση Όταν επιλέξετε ένα νέο πρόγραμμα, η μέγιστη θερμοκρασία νερού πλυσίματος εμφανίζεται στην ένδειξη θερμοκρασίας νερού πλυσίματος. Ρύθμιση θερμοκρασίας Πατώντας το κουμπί ρύθμισης θερμοκρασίας νερού πλυσίματος μπορείτε βαθμιαία να μειώσετε τη θερμοκρασία του νερού πλυσίματος ανάμεσα στη μέγιστη θερμοκρασία και στο πλύσιμο με κρύο νερό (--). Επιλογή θερμοκρασίας Αριθμός στροφών στυψίματος Χρονοδιακόπτης Βοηθητική καθυστέρησης λειτουργία Έναρξη/Παύση Αν περάσατε τη θερμοκρασία νερού πλυσίματος που θέλατε, μπορείτε να επιστρέψετε στην επιθυμητή θερμοκρασία συνεχίζοντας να πατάτε το κουμπί ρύθμισης θερμοκρασίας νερού πλυσίματος.

46 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Επιλογή αριθμού στροφών στυψίματος Μπορείτε να ρυθμίσετε τον αριθμό στροφών στυψίματος των ρούχων σας με το κουμπί ρύθμισης αριθμού στροφών στυψίματος. Αριθμός στροφών στυψίματος Όταν επιλέξετε ένα νέο πρόγραμμα, ο μέγ. αριθμός στροφών στυψίματος για το πρόγραμμα που επιλέξατε θα εμφανίζονται στην ένδειξη του αριθμού στροφών. Επιλογή θερμοκρασίας Αριθμός στροφών στυψίματος Χρονοδιακόπτης Βοηθητική καθυστέρησης λειτουργία Έναρξη/Παύση Πατώντας το κουμπί ρύθμισης αριθμού στροφών μπορείτε βαθμιαία να μειώσετε τον αριθμό στροφών ανάμεσα στην ακύρωση στυψίματος (--) και το μέγιστο αριθμό στροφών στυψίματος για το επιλεγμένο πρόγραμμα. Επιλογή θερμοκρασίας Αριθμός στροφών στυψίματος Χρονοδιακόπτης Βοηθητική καθυστέρησης λειτουργία Έναρξη/Παύση Αν περάσατε τον αριθμό στροφών στυψίματος που θέλατε να ρυθμίσετε, μπορείτε να μεταβείτε στον επιθυμητό αριθμό στροφών συνεχίζοντας να πατάτε το κουμπί ρύθμισης του αριθμού στροφών.

47 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Χρονοδιακόπτης καθυστέρησης Χρησιμοποιώντας αυτή τη βοηθητική λειτουργία, μπορείτε να ορίσετε το χρόνο που θα αρχίσει η συσκευή το πλύσιμο. Αυτός μπορεί να ρυθμιστεί από μία ώρα έως 23 ώρες. Επιλογή Θερμοκρασίας Αριθμός στροφών στυψίματος Χρονοδιακόπτης Βοηθητική καθυστέρησης Λειτουργία Έναρξη/Παύση Για να χρησιμοποιήσετε τη βοηθητική λειτουργία χρονοδιακόπτη καθυστέρησης: Χρονοδιακόπτης καθυστέρησης - Πατήστε μία φορά το κουμπί χρόνου καθυστέρησης. - Στην οθόνη θα εμφανιστεί η ένδειξη 1 h (μία ώρα). - Στην ηλεκτρονική οθόνη ενδείξεων θα αναβοσβήνει το σύμβολο. - Πατήστε το κουμπί χρόνου καθυστέρησης έως ότου εμφανιστεί ο χρόνος μετά τον οποίο θέλετε να αρχίσει η διαδικασία πλυσίματος. - Για να ενεργοποιήσετε τη χρονική καθυστέρηση που έχετε επιλέξει στο πρόγραμμα, μπορείτε να πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί βοηθητικής λειτουργίας που θέλετε εκτός από το κουμπί Έναρξη/Αναμονή.

48 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 48 Αν περάσατε τη χρονική καθυστέρηση που θέλατε να ρυθμίσετε, μπορείτε να μεταβείτε στον επιθυμητό χρόνο συνεχίζοντας να πατάτε το κουμπί χρονικής καθυστέρησης. Αν θέλετε να ακυρώσετε τη χρονική καθυστέρηση, πρέπει να πιέσετε το κουμπί χρονικής καθυστέρησης μία φορά. Το σύμβολο δεν θα αναβοσβήνει πια στον ηλεκτρονικό πίνακα ενδείξεων. Για να εκτελέσετε τη λειτουργία χρονικής καθυστέρησης, η συσκευή πρέπει να τεθεί σε λειτουργία με το κουμπί Έναρξης/ Παύσης. 4- Εύκολο σιδέρωμα Με αυτή τη βοηθητική λειτουργία μπορείτε να επιτύχετε τα ρούχα σας να βγαίνουν λιγότερο τσαλακωμένα αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία πλυσίματος. Όταν πατήσετε τη βοηθητική λειτουργία εύκολου σιδερώματος, θα ανάψει το σύμβολο στον ηλεκτρονικό πίνακα ενδείξεων. Επιλογή Θερμοκρασίας Αριθμός στροφών στυψίματος Χρονοδιακόπτης καθυστέρησης Εύκολο σιδέρωμα Έναρξη/Παύση

49 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 49 Κουμπί Έναρξης/Παύσης Πατώντας το κουμπί Έναρξης/Παύσης μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα που επιλέξατε ή να αναστείλετε τη λειτουργία ενός προγράμματος που είναι σε εξέλιξη. Αν θέσετε τη συσκευή σας σε λειτουργία αναμονής, θα αναβοσβήνει η λυχνία LED Έναρξης/ Αναμονής στον ηλεκτρονικό πίνακα ενδείξεων. Επιλογή Αριθμός στροφών στυψίματος Θερμοκρασίας Χρονοδιακόπτης καθυστέρησης Πρόπλυση Έναρξη/ Παύση Έναρξη/ Αναμονή (*) Ανάλογα με το

50 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ (ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ) 50 Για την αποφυγή της αλλοίωσης της ροής του προγράμματος με πάτημα ή γύρισμα κουμπιών προγράμματος στη συσκευή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλυσίματος, υπάρχει διαθέσιμο το κλείδωμα προστασίας από παιδιά.το κλείδωμα προστασίας ενεργοποιείται με ταυτόχρονο πάτημα και των δύο κουμπιών βοηθητικής λειτουργίας 3 και 4 για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα. Καθυστερημένη έναρξη Εύκολο σιδέρωμα Επιλογή θερμοκρασίας Αριθμός στροφών Χρονοδιακόπτης στυψίματος καθυστέρησης Βοηθητική λειτουργία Έναρξη/ Παύση - Στην ηλεκτρονική οθόνη ενδείξεων θα αναβοσβήνει το σύμβολο CL. Αν πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί ενώ είναι ενεργό το κλείδωμα προστασίας, θα αναβοσβήσει το σύμβολο CL στον ηλεκτρονικό πίνακα ενδείξεων. Αν όταν είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα προστασίας και εκτελείται οποιοδήποτε πρόγραμμα, το περιστροφικό κουμπί προγράμματος γυριστεί στη θέση ΑΚΥΡΩΣΗ (CANCEL) και επιλεγεί άλλο πρόγραμμα, το προηγουμένως επιλεγμένο πρόγραμμα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, αρκεί να πατήσετε τα ίδια πλήκτρα για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα. Κατά την απενεργοποίηση του κλειδώματος προστασίας, θα σβήσει το σύμβολο CL στον ηλεκτρονικό πίνακα ενδείξεων.

51 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ (ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ) 51 Αν θέλετε να ακυρώσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα είναι σε εξέλιξη: 1- Θέστε το περιστροφικό κουμπί προγράμματος στη θέση ΑΚΥΡΩΣΗ ( CANCEL ). 2- Η συσκευή σας θα σταματήσει τη διαδικασία πλυσίματος και το πρόγραμμα θα ακυρωθεί. 3- Για να απομακρυνθεί το νερό που έχει παραμείνει μέσα στο πλυντήριο, θέστε το περιστροφικό κουμπί προγράμματος σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. 4- Η συσκευή σας θα εκτελέσει την απαραίτητη διαδικασία εκκένωσης και θα ακυρώσει το πρόγραμμα. 5- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας επιλέγοντας ένα νέο πρόγραμμα.

52 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 52 Η συσκευή σας θα σταματήσει μόνη της μόλις ολοκληρωθεί το επιλεγμένο πρόγραμμα. - Στον ηλεκτρονικό πίνακα ενδείξεων θα ανάψει η ένδειξη END (τέλος). Επιλογή Αριθμός στροφών στυψίματος Θερμοκρασίας Χρονοδιακόπτης καθυστέρησης Βοηθητική λειτουργία Έναρξη/Παύση - Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα της συσκευής και να αφαιρέσετε τα ρούχα. - Αφού αφαιρέσετε τα ρούχα, αφήστε την πόρτα της συσκευής σας ανοικτή για να στεγνώσει το εσωτερικό της συσκευής. - Θέστε το περιστροφικό κουμπί προγράμματος στη θέση ΑΚΥΡΩΣΗ ( CANCEL ). - Αποσυνδέστε τη συσκευή σας από την πρίζα. - Κλείστε το διακόπτη παροχής νερού.

53 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 53 ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ 90 Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) 90 Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 10,0 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) 208 Τύπος ρούχων / Περιγραφές Πολύ λερωμένα, βαμβακερά και λινά υφάσματα. (Εσώρουχα, λινά, τραπεζομάντιλα, πετσέτες (έως 5,0 κιλά), σεντόνια κλπ. Πρόπλυση Βαμβακερά Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) 60 Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 10,0 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 1&2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) 177 Τύπος ρούχων / Περιγραφές Λερωμένα, βαμβακερά και λινά υφάσματα. (Εσώρουχα, λινά, τραπεζομάντιλα, πετσέτες (έως 5,0 κιλά), σεντόνια κλπ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

54 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 54 ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΟΙΚ. Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) 60 Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 10,0 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) Τύπος ρούχων / Περιγραφές 225 Λερωμένα, βαμβακερά και λινά υφάσματα. (Εσώρουχα, λινά, τραπεζομάντιλα, πετσέτες (έως 5,0 κιλά), σεντόνια κλπ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

55 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 55 ΟΙΚ. 20 Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) Διαμέρισμα απορρυπαντικού Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) Τύπος ρούχων / Περιγραφές 20 5, Λίγο λερωμένα, βαμβακερά και λινά υφάσματα. (Εσώρουχα, λινά, τραπεζομάντιλα, πετσέτες (έως 2,0 κιλά), σεντόνια κλπ. ΕΥΚΟΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) 40 Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 3,5 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) Τύπος ρούχων / Περιγραφές 89 Πολύ λερωμένα ή ανάμικτα με συνθετικά υφάσματα. (Νάιλον κάλτσες, πουκάμισα, μπλούζες, παντελόνια με συνθετικές ίνες κλπ.) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

56 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 56 ΜΑΛΛΙΝΑ Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) 30 Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 2,5 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) 54 Τύπος ρούχων / Περιγραφές Μάλλινα ρούχα με ετικέτες που επιτρέπουν πλύσιμο σε πλυντήριο. ΞΕΒΓΑΛΜΑ Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) - Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 10,0 Διαμέρισμα απορρυπαντικού - Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) 41 Τύπος ρούχων / Περιγραφές Αν θέλετε πρόσθετο ξέβγαλμα των ρούχων με την ολοκλήρωση της διαδικασία πλυσίματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για οποιοδήποτε είδος ρούχων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

57 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 57 αλλεργία ασφαλή Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) Διαμέρισμα απορρυπαντικού Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) Τύπος ρούχων / Περιγραφές 60 5, τα ρούχα του μωρού ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

58 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 58 ΣΤΥΨΙΜΟ Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) - Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 10,0 Διαμέρισμα απορρυπαντικού - Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) 17 Τύπος ρούχων / Περιγραφές ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ/ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) 30 Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 2,5 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) 104 Τύπος ρούχων / Περιγραφές Αν θέλετε πρόσθετο στύψιμο των ρούχων με την ολοκλήρωση της διαδικασία πλυσίματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για οποιοδήποτε είδος ρούχων. Ρούχα για τα οποία συνιστάται πλύσιμο στο χέρι ή ευπαθή ρούχα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

59 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 59 ΑΘΛΗΤΙΚΑ Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 3,5 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) 72 Τύπος ρούχων / Περιγραφές 30 Αθλητικά ρούχα. Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) 40 Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 2,5 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) 116 Τύπος ρούχων / Περιγραφές Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να πλένετε τα παπλώματά, αν έχουν σήμανση ότι επιτρέπεται να πλένονται σε πλυντήριο. (έως 2,5 κιλά) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

60 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 60 ΜΠΛΟΥΖΕΣ / ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) 60 Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 5,0 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) 114 Τύπος ρούχων / Περιγραφές Λερωμένα βαμβακερά, συνθετικά και εν μέρει συνθετικά πουκάμισα και μπλούζες μπορούν να πλυθούν μαζί. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 60 λεπτά Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) 60 Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 4,0 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) Τύπος ρούχων / Περιγραφές 60 Μπορείτε να πλύνετε τα λερωμένα σας βαμβακερά, χρωματιστά και λινά υφάσματα στους 60 C σε 60 λεπτά. Αν έχετε στη συσκευή σας τη βοηθητική λειτουργία γρήγορου πλυσίματος, τότε αν τοποθετήσετε 2 κιλά ή λιγότερα ρούχα μέσα στη συσκευή σας, η συσκευή σας θα πλύνει αυτόματα τα ρούχα για 30 λεπτά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

61 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 61 ΓΡΗΓΟΡΟ 12 λεπτά Θερμοκρασία πλυσίματος ( C) 30 Μέγιστη ποσότητα στεγνών ρούχων (κιλά) 2,0 Διαμέρισμα απορρυπαντικού 2 Διάρκεια προγράμματος (λεπτά) 12 Τύπος ρούχων / Περιγραφές Μπορείτε να πλύνετε τα ελαφρά λερωμένα σας βαμβακερά, χρωματιστά και λινά υφάσματα στους μέσα σε 12 λεπτά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή η περίοδος πλυσίματος είναι σύντομη, χρειάζεται μικρότερη ποσότητα απορρυπαντικού σε σχέση με άλλα προγράμματα. Ο χρόνος λειτουργίας του προγράμματος θα αυξηθεί αν η συσκευή σας ανιχνεύσει ανισοκατανομή φόρτωσης των ρούχων. Η πόρτα της συσκευής σας μπορεί να ανοίξει 2 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πλυσίματος. (Το χρονικό διάστημα των 2 λεπτών που απαιτείται για το άνοιγμα της πόρτας της συσκευής δεν περιλαμβάνεται στη διάρκεια του πλυσίματος.) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

62 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ) 62 Αποσυνδέστε τη συσκευή σας από την πρίζα πριν αρχίσετε τις εργασίες συντήρησης και καθαρισμού της συσκευής. Κλείστε το διακόπτη παροχής νερού πριν αρχίσετε τις εργασίες συντήρησης και καθαρισμού της συσκευής. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα εξαρτήματα της συσκευής σας μπορεί να υποστούν ζημιά αν χρησιμοποιηθούν καθαριστικά που περιέχουν διαλύτες. Μη χρησιμοποιείτε καθαριστικά που περιέχουν διαλύτες.

63 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΦΙΛΤΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΝΕΡΟΥ) 63 Φίλτρα για την αποφυγή εισόδου στη συσκευή ακαθαρσιών και ξένων υλικών που υπάρχουν στο νερό διατίθενται τόσο στην πλευρά του διακόπτη παροχή όσο και στα άκρα των βαλβίδων νερού στον εύκαμπτο σωλήνα εισόδου νερού της συσκευής σας. Αν η συσκευή σας δεν μπορεί να προσλάβει επαρκή ποσότητα νερού παρόλο που είναι ανοικτός ο διακόπτης παροχής νερού, αυτά τα φίλτρα θα πρέπει να καθαριστούν. (Συνιστάται να καθαρίζετε το φίλτρο της αντλίας μία φορά κάθε 2 μήνες.) Αποσυνδέστε τους εύκαμπτους σωλήνες εισόδου νερού. Αφαιρέστε τα φίλτρα στις βαλβίδες εισόδου νερού χρησιμοποιώντας μια πένσα και κατόπιν καθαρίστε τα με μια βούρτσα μέσα σε νερό. Αφαιρέστε με το χέρι τα φίλτρα στην πλευρά του διακόπτη παροχής νερού των εύκαμπτων σωλήνων εισόδου νερού και καθαρίστε τα. Αφού καθαρίσετε τα φίλτρα, μπορείτε να τα τοποθετήσετε με την αντίστροφη διαδικασία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα φίλτρα των βαλβίδων εισόδου νερού μπορεί να αποφραχθούν λόγω ρύπανσης στην παροχή νερού ή έλλειψης της απαραίτητης συντήρησης, ή οι βαλβίδες μπορεί να υποστούν ζημιά με αποτέλεσμα συνεχή διαρροή νερού προς τη συσκευή σας. Οι βλάβες που μπορεί να προκύψουν από αυτούς τους λόγους δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

64 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΤΛΙΑΣ) 64 Για την επιμήκυνση της ωφέλιμης διάρκειας ζωής της αντλίας της συσκευής σας, διατίθεται ένα σύστημα φίλτρου το οποίο αποτρέπει την είσοδο στην αντλία ινών από τα ρούχα σας και μικρών υλικών κατά τη διαδικασία εκκένωσης του νερού μετά την ολοκλήρωση του πλυσίματος. Συνιστάται να καθαρίζετε το φίλτρο της αντλίας μία φορά κάθε 2 μήνες. Για να καθαρίσετε το φίλτρο της αντλίας: Για να ανοίξετε το κάλυμμα της αντλίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεζούρα απορρυπαντικού σε σκόνη (*) ή την πλάκα προσδιορισμού στάθμης υγρού απορρυπαντικού που προέρχεται από τη συσκευή σας. Τοποθετήστε το άκρο του πλαστικού εξαρτήματος στο κενό του καλύμματος της αντλίας και σπρώξτε το προς τα πίσω. Έτσι θα ανοίξει το κάλυμμα. Πριν ανοίξετε το κάλυμμα του φίλτρου, τοποθετήστε ένα δοχείο μπροστά στο κάλυμμα του φίλτρου για να μη χυθεί στο δάπεδο το νερό που έχει παραμείνει μέσα στη συσκευή. Λασκάρετε το κάλυμμα του φίλτρου περιστρέφοντάς το αριστερόστροφα και κατόπιν αδειάστε το νερό. Σημείωση: Μπορεί να χρειαστεί να αδειάσετε το δοχείο συλλογής νερού αρκετές φορές, ανάλογα με την ποσότητα νερού που υπάρχει στη συσκευή. (*) Οι προδιαγραφές της συσκευής μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με το προϊόν που έχετε προμηθευτεί.

65 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΤΛΙΑΣ) 65 Καθαρίστε τα ξένα υλικά από το φίλτρο χρησιμοποιώντας μια βούρτσα. Μετά τον καθαρισμό του φίλτρου, τοποθετήστε το κάλυμμα του φίλτρου και σφίξτε το περιστρέφοντάς το δεξιόστροφα. Όταν κλείνετε το κάλυμμα της αντλίας βεβαιωθείτε ότι τα εξαρτήματα στην εσωτερική πλευρά του καλύμματος ταιριάζουν με τις οπές στην πλευρά του μπροστινού πλαισίου. Μπορείτε να επανατοποθετήσετε το κάλυμμα της αντλίας με αντίστροφη εκτέλεση της διαδικασίας αφαίρεσής του. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Επειδή το νερό μέσα στην αντλία μπορεί να είναι καυτό, περιμένετε πρώτα να κρυώσει.

66 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ) 66 Με την πάροδο του χρόνου μπορεί να συσσωρευτούν αποθέσεις από τα απορρυπαντικά σας στο συρτάρι απορρυπαντικού και στο περίβλημα του συρταριού απορρυπαντικού. Σε τακτά διαστήματα να αφαιρείτε το συρτάρι απορρυπαντικού και να καθαρίζετε τα υπολείμματα. Συνιστάται να καθαρίζετε το φίλτρο της αντλίας κάθε 2 μήνες. Για να βγάλετε το συρτάρι απορρυπαντικού: Τραβήξτε έξω το συρτάρι απορρυπαντικού έως ότου τερματίσει Συνεχίστε να το τραβάτε πιέζοντας ταυτόχρονα στο τμήμα που δείχνει η παρακάτω εικόνα μέσα στο συρτάρι απορρυπαντικού και κατόπιν απελευθερώστε το συρτάρι απορρυπαντικού. Ξεπλύνετέ το χρησιμοποιώντας και ένα πινέλο. Συλλέξτε τα κατάλοιπα από το περίβλημα του συρταριού απορρυπαντικού χωρίς να τα ρίξετε μέσα στη συσκευή. Τοποθετήστε το συρτάρι απορρυπαντικού αφού το στεγνώσετε με μια πετσέτα ή ένα στεγνό ύφασμα. Μην πλένετε το συρτάρι απορρυπαντικού σε πλυντήριο πιάτων. Εξάρτημα χρήσης υγρού απορρυπαντικού (*) Αφαιρέστε το εξάρτημα χρήσης υγρού απορρυπαντικού για καθαρισμό και συντήρηση όπως φαίνεται στην εικόνα, και καθαρίστε καλά τα κατάλοιπα απορρυπαντικού. Τοποθετήστε το εξάρτημα πάλι στη θέση του. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν παραμείνει μέσα κατάλοιπα. (*) Οι προδιαγραφές της συσκευής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν που έχετε προμηθευτεί.

67 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8: ΣΙΦΩΝΙΟ / ΚΟΡΜΟΣ / ΤΥΜΠΑΝΟ 67 Σιφώνιο Αφαιρέστε το συρτάρι απορρυπαντικού. Αφαιρέστε το σιφώνιο και καθαρίστε πλήρως τα υπολείμματα μαλακτικού. Επανατοποθετήστε το σιφώνιο αφού το καθαρίσετε. Ελέγξτε αν έχει εδράσει σωστά στη θέση του. Κορμός Καθαρίστε το εξωτερικό του κορμού της συσκευής σας με χλιαρό νερό και μη εύφλεκτο καθαριστικό που δεν θα προξενήσει χαραγές στον κορμό της συσκευής. Αφού ξεπλύνετε με λίγο νερό, στεγνώστε με ένα μαλακό και στεγνό πανί. Τύμπανο Μην αφήνετε μέσα στο πλυντήριό σας μεταλλικά αντικείμενα όπως βελόνες, συνδετήρες, κέρματα κλπ. Τα αντικείμενα αυτά προκαλούν το σχηματισμό κηλίδων σκουριάς μέσα στο τύμπανο. Για να καθαρίσετε τέτοιου είδους κηλίδες σκουριάς, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό χωρίς χλώριο και ακολουθήστε τις οδηγίες των κατασκευαστών των καθαριστικών. Ποτέ μη χρησιμοποιήσετε σύρμα τριψίματος ή παρόμοια σκληρά αντικείμενα για να καθαρίσετε κηλίδες σκουριάς.

68 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ 68 Όλες οι εργασίες επισκευών που απαιτούνται για τη συσκευή σας θα πρέπει να διενεργούνται από το εξουσιοδοτημένο μας κέντρο σέρβις. Αν η συσκευή σας χρειάζεται επισκευή ή αν δεν μπορείτε να αποκαταστήσετε το πρόβλημα βάσει των παρεχόμενων πληροφοριών, κάνετε τα εξής: Αποσυνδέστε τη συσκευή σας από την πρίζα. Κλείστε το διακόπτη παροχής νερού. ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η συσκευή δεν ξεκινά. Η συσκευή σας δεν προσλαμβάνει νερό. ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΑ Δεν έχει συνδεθεί στην πρίζα. Καμένη ασφάλεια. Διακοπή ρεύματος. Δεν πατήθηκε κουμπί Έναρξης/Παύσης. Περιστροφικό κουμπί προγράμματος στη θέση διακοπής. Η πόρτα της συσκευής δεν είναι τελείως κλειστή. Ο διακόπτης παροχής νερού είναι κλειστός. Ο εύκαμπτος σωλήνας εισόδου νερού μπορεί να έχει στρίψει. Φραγμένος εύκαμπτος σωλήνας εισόδου νερού. Φραγμένο φίλτρο βαλβίδας εισόδου. Η πόρτα της συσκευής δεν είναι τελείως κλειστή. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Συνδέστε τη στην πρίζα. Αντικαταστήστε τις ασφάλειες. Ελέγξτε το ρεύμα δικτύου. Πατήστε το κουμπί Έναρξης/Παύσης. Θέστε το περιστροφικό κουμπί προγράμματος στην επιθυμητή θέση. Κλείστε την πόρτα της συσκευής. Ανοίξτε το διακόπτη παροχής. Ελέγξτε τον εύκαμπτο σωλήνα εισόδου νερού και ξεστρίψτε τον. Καθαρίστε τα φίλτρα εύκαμπτων σωλήνων εισόδου νερού. (*) Καθαρίστε τα φίλτρα βαλβίδων εισόδου. (*) Κλείστε την πόρτα της συσκευής. (*) Ανατρέξτε στο κεφάλαιο που αφορά τη συντήρηση και τον καθαρισμό της συσκευής.

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης WA5160E 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1153. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1153. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Οδηγίες χρήσης Μοντέλο: VC1153 Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Σελ. 1 από 7 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ 5 Σωστή λειτουργία 5 Γενικές προειδοποιήσεις 6 Προειδοποιήσεις ασφαλείας / Κίνδυνος πυρκαγιάς 9 -

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ 5 Σωστή λειτουργία 5 Γενικές προειδοποιήσεις 6 Προειδοποιήσεις ασφαλείας / Κίνδυνος πυρκαγιάς 9 - MANUAL DE INSTRUCCIONES BEDIENUNGSANLEITUNG INSTRUCTION MANUAL NOTICE D UTILIZATION MANUAL DE INSTRUÇÕES MANUALE D USO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ KULLANIM KLAVUZU РУКОВОДСТВО ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ OBSŁUGA URZĄDZENIA ES

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση κύκλου πλυσίματος Πίνακας ελέγχου Ενδεικτικές λυχνίες ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας αντιμετώπισης προβλημάτων και συντήρησης) παέχονται σε μεμονωμένα κεφάλαια των Οδηγιών χρήσης. Διαχωρισμός ρούχων ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W www.colorato.net ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W Η συσκευή προορίζεται για μάζεμα μόνο κρύας/ξερής στάχτης. Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση 1

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Μοντέλο: VC-1156 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών επίλυσης βλαβών και σέρβις) υπάρχουν στα μεμονωμένα κεφάλαια των oδηγιών χρήσης. Ξεχωρίστε τα ρούχα σύμφωνα με τα σύμβολα φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL H A G B F E C D 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL- Παρακαλώ πριν τη χρήση διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες χρήσης προσεκτικά και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Ασφαλείας Εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1154. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1154. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Οδηγίες χρήσης Μοντέλο: VC1154 Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Σελ. 1 από 7 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B C D E F 1 2 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ G F E A B C D 1 2 3 3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 49-52 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Έχετε υπόψη σας τις εξής πληροφορίες κατά τη χρήση της συσκευής: 7 Η συσκευή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ... 11 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 11 Χειριστήρια... 11 Σίδερο επαγγελματικού τύπου... 11... 11 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ... 12...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHR-0020G ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHR-0020G ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHR-0020G ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net Εισαγωγή Η θερμάστρα σας ζεσταίνει μέσω τις ακτινοβολίας (δε χρειάζεστε ενδιάμεσο) οπότε είναι και αποτελεσματική.

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MSI-6541

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MSI-6541 ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MSI-6541 Παρακαλούμε διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά Προδιαγραφές: Λειτουργίες: Στεγνό σιδέρωμα, ψεκασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: AS8622 Ref. No: 857-8622 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ CΤG 856 S V G A Β1 C1 C2 Β2 Α ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Β1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ C2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΑQUAPLUS Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

KETTLE WK 7280 WK 7280 W ΕΛΛΗΝΙΚΑ

KETTLE WK 7280 WK 7280 W ΕΛΛΗΝΙΚΑ KETTLE WK 7280 WK 7280 W ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL B C A D E F G L H K J I 2 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

MILK FROTHER MF 5260 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

MILK FROTHER MF 5260 ΕΛΛΗΝΙΚΑ MILK FROTHER MF 5260 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL A B C D E F G H 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Οδηγίες χρήσης Μοντέλο : UHP-772 Διαβάστε και αποθηκεύστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή πρέπει να τηρείτε βασικούς κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΘΩΜΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. : , , FAX

ΙΘΩΜΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. : , , FAX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 1. Συνδυάστε τα δύο μισά της βάσης, όπως φαίνεται στο διάγραμμα. 2. Ξεβιδώστε το στοιχείο στερέωσης της συσκευής. ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ 3. Τοποθετήστε τη βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual GR Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760 Οδηγίες Χρήσης I. Επισκόπηση Προϊόντος: 1. Έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, με επιλογή ανάμεσα σε 70, 80, 90, και 100. Τάση: 220-240V, Συχνότητα: 50Hz, Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα

EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα SVC 1080 EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα - 1 - EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΦΡΑΠΙΕΡΑ Με ρυθμιζόμενο ύψος Μοντέλο: CM-6058 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά Σημαντικές ειδοποιήσεις ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Για να αποφύγετε τραυματισμό από κακή χρήση, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: UHR-864 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πληροφορίες για την ασφάλεια σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

HAIR DRYER IONIC HD 6080 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

HAIR DRYER IONIC HD 6080 ΕΛΛΗΝΙΚΑ HAIR DRYER IONIC HD 6080 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B C D E F 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τις εξής οδηγίες κατά τη χρήση της συσκευής: 7 Η συσκευή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή χρήση. 7 Ποτέ μη

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης

Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά 8 ετών και πάνω και άτομα με περιορισμένες κινητικές, αισθητηριακές ή πνευματικές ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 1 Προσοχή: Πριν από το καθάρισμα ή τη συντήρηση της συσκευής, πρέπει να αποσυνδέσετε το φις από την πρίζα. Προσοχή: Πριν από τη συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

ES Washing Machine User s Manual. Document Number _EL / (9:45)

ES Washing Machine User s Manual. Document Number _EL / (9:45) ES 5550 Washing Machine User s Manual Document Number 2820526756_EL / 11-05-18.(9:45) 1 Γενικές οδηγίες ασφαλείας Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει οδηγίες ασφαλείας που μπορούν να συντελέσουν στην πρόληψη τραυματισμών

Διαβάστε περισσότερα

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 EL F E G D B C A 3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 38-40 4 HAIR DRYER HD 3700 Ασφάλεια Κατά την έναρξη λειτουργίας της συσκευής ακολουθείστε τις παρακάτω υποδείξεις: 7 Αυτή η συσκευή προορίζεται µόνο

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας SWK 1750SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήριο Ρούχων. Εγχειρίδιο Χρήστη WMD 107. Document Number XXXX_EL/ (10:15)

Πλυντήριο Ρούχων. Εγχειρίδιο Χρήστη WMD 107. Document Number XXXX_EL/ (10:15) Πλυντήριο Ρούχων Εγχειρίδιο Χρήστη WMD 107 Document Number 282052XXXX_EL/ 21-07-15.(10:15) e produit a été fabriqué conformément aux conditions écologiques les plus récentes. 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 3 5 6 7 8 10 11 20 21 22 23 24 25 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 2 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 2 2013-11-19 오후 12:34:31 3 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

19 / EL Πλυντήριο Ρούχων / Εγχειρίδιο Χρήστη

19 / EL Πλυντήριο Ρούχων / Εγχειρίδιο Χρήστη 1 Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια και το περιβάλλον Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει οδηγίες ασφαλείας που θα σας βοηθήσουν να προστατευτείτε από τον κίνδυνο τραυματισμού ή υλικών ζημιών. Μη τήρηση αυτών

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: LFH-05 Ref. No: 891-4151 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας Επικαθήμενος ψύκτης νερού GR310MB Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση! Περιεχόμενο 1. Λειτουργική μονάδα διαμόρφωσης 2. Σύντομη οδηγία της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ MDEX12E-MDEX16E

ΜΟΝΤΕΛΟ MDEX12E-MDEX16E ΜΟΝΤΕΛΟ MDEX12E-MDEX16E Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε έναν αφυγραντήρα MERCURY. Παρακαλούµε αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσεως. Έτσι θα αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα