Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου. Ecoguide. οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου. Ecoguide. οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου"

Transcript

1 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου 1 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου

2 Γιατί; Οι επιλογές που κάνουμε κάθε μέρα, καθορίζουν το μέλλον του πλανήτη και προωθούν την εργασία μας. Το δέντρο του εξώφυλλου αναφέρεται στο Green Spirit, το σύμβολο που επέλεξε ο όμιλος Electrolux, για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι ο κώδικας ηθικής που βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας και επίγνωσης. Η Electrolux κατασκευάζει τα προϊόντα της σκεπτόμενη τις γενιές που θα έρθουν. Ο Ecoguide δημιουργήθηκε μ αυτό το πνεύμα και σας βοηθά στην επιλογή, χρήση και συντήρηση των επαγγελματικών ψυγείων. Ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί τον καλύτερο τρόπο διασφάλισης και απόδοση της επιχείρησής σας στην εστίαση.

3 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου 3 Όλα τα ψυγεία δεν είναι ίδια Γιατί τα επαγγελματικά ψυγεία Electrolux είναι διαφορετικά από τ άλλα; Η απάντηση πρέπει να καλύπτει κάθε φάση του κύκλου ζωής του προϊόντος: από τον σχεδιασμό, την χρήση των υλών, την παραγωγή, την μεταφορά έως και την ανακύκλωσή του. Η Electrolux χρόνια τώρα αποδέχθηκε την ευκαιρία συνεισφοράς για ένα καλύτερο κόσμο, χάρη στις μειώσεις καταναλώσεων και έξυπνη χρήση της ενέργειας. Οι επόμενες σελίδες θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε εύκολα τους κανόνες επιλογής ενός πράσινου ψυγείου*. Σχεδιασμός Ανακύκλωση Πρώτες ύλες Απόρριψη υλών Προμηθευτές Κατανάλωση από χρήση Παραγωγή Μεταφορές *Τα εργοστάσια της Electrolux Professional είναι πιστοποιημένα με ISO41001 σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς για το περιβάλλον. Κάθε χρόνο, ο στόχος είναι η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 15%. Οι πρώτες ύλες και τα εξαρτήματα δεν έχουν στοιχεία RoHS, δηλαδή δεν περιέχουν τοξικές ουσίες και είναι σύμφωνα με την (Restricted Material List / RML) λίστα απαγορευμένων υλών, η οποία περιλαμβάνει χημικές ουσίες απαγορευμένες από την Electrolux για τα προϊόντα της. Ανταποκρινόμαστε στους κανονισμούς διαχείρισης αποβλήτων WEEE, τα επαγγελματικά ψυγεία Electrolux είναι κατά 98% πλήρως ανακυκλώσιμα.

4 4 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου Αξιόπιστη ψύξη Τα επαγγελματικά ψυγεία συντηρούν ένα βασικό έξοδο: τα τρόφιμα. Την ίδια ώρα η λειτουργία τους καταναλώνει περίπου 40% της συνολικής κατανάλωσης μιας επαγγελματικής κουζίνας (βλέπε σχήμα). Λειτουργούν μέρα νύχτα και καταναλώνουν πολύ ενέργεια. Έτσι λοιπόν τα ποιοτικά στοιχεία στην επιλογή ενός επαγγελματικού ψυγείου υποστηρίζουν την βέλτιστη κατανάλωση και προωθούν την απόδοση της λειτουργίας του. Επιλέξτε ψυγεία που παρέχουν μέγιστη αξιοπιστία δηλαδή σταθερή και ομοιόμορφη θερμοκρασία με ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης και επίδρασης στο περιβάλλον. Τα επαγγελματικά ψυγεία είναι τα μόνα μηχανήματα που λειτουργούν 24 ώρες ανά ημέρα, 365 ημέρες ανά έτος. Με την νέα γενιά ψυγείων μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 720 ανά έτος (καταψύκτης) και 360 ανά έτος σε σχέση με όμοια ψυγεία της ενεργειακής κλάσης 1* *βλέπε σημείωση σελίδας 5 Καταμερισμός της κατανάλωσης στην επαγγελματική κουζίνα 40% Ψύξη 37% Μαγειρική 12% Εξαερισμός 6% Θέρμανση νερού 5% Άλλο Υπολογισμοί της Electrolux Professional.

5 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου 5 Η πιο πρόσφατη πράσινη επίτευξη της Electrolux είναι η E.C.E. (Energy Classification Label) ), σήμανση ενεργειακής απόδοσης που προώθησε η ceced Ιταλίας. Για πρώτη φορά στον επαγγελματικό κόσμο υπάρχει σήμανση ενεργειακής απόδοσης στα ψυγεία θαλάμους. Μια εύκολα αναγνώσιμη σήμανση αξιολόγησης των ψυγείων με βάση τις καταναλώσεις ως προς την ενεργειακή απόδοσή τους. ecostore cabinets energy savings euro/year Temporary label at press time εξοικονόμηση έως* 720 (καταψύκτης) 360 (ψυγείο) Associazione Nazionale Produttoridi Apparecchi Domestici e Professionali * potential energy savings based on ceceditalia (National Association Domestic and Professional Manufactures) studies obtained by comparing class1 refrigerators and freezers with equivalent cabinets in class 7 (energy cost of 0,17 /kwh and average net volume of 600lt). Energy Classification Label E.C.E. ranks from class 1 to 7. Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Κόστος κατανάλωσης ( /έτος)* Εξοικονόμηση κλάσεων 1 προς 7 ( /έτος)* Θάλαμος κατάψυξη Θάλαμος ψυγείο *Εξοικονομήσεις ρεύματος με βάση τις μελέτες ceced Ιταλίας (National Association Domestic and Professional Maintenance) με σύγκριση ψυγείων και καταψυκτών κατηγορίας 1 με όμοια κατηγορία 7 (κόστος ρεύματος 0,17 /KWh και μέσο όρο χωρητικότητας των 600 λίτρων). Η Σήμανση Ενεργειακής Απόδοσης E.C.E. περιλαμβάνει κατηγορίες από 1 έως 7.

6 6 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου Επιλέξτε την καλύτερη λύση Τα προϊόντα της Electrolux Professional είναι σύμφωνα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και την διαχείριση του κόστους. ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ECA (Enhanced Capital Allowance) Πιστοποιούνται τα πλέον αποδοτικά προϊόντα, σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτά τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και συμπεριληφθεί στην λίστα ETL (Energy Technology List), η οποία επιβεβαιώνει την ενεργειακή τους απόδοση. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην λίστα ETL προσφέρουν σημαντικές μακροπρόθεσμες οικονομικές ωφέλειες και έχουν μειωμένες εκπομπές CO 2. ΔΑΝΙΑ Go Energimærk (The Danish Energy Saving Label) H Go Energi, είναι ένας ανεξάρτητος δημόσιος οργανισμός υπό του Δανέζικου Υπουργείου Κλίματος και Ενέργειας, για την ενεργειακή απόδοση. Δείτε την πλήρη λίστα προϊόντων που συνιστά: ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ EIA (Energy Investment Allowance) Είναι ένα πρόγραμμα επιστροφής φόρων, οικονομικής υποστήριξης στις Ολλανδικές εταιρίες, που επενδύουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και στα αξιόπιστα βιώσιμα μηχανήματα. ΙΤΑΛΙΑ E.C.E. (Energy Classification Label) Η ceced Ιταλίας αντιπροσωπεύει το μέλλον της ευρωπαϊκής νομοθεσίας με την σήμανση ενεργειακής απόδοσης. Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου έχει επιβεβαιωθεί από τα εργαστήρια IMQ για την πιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης (label). Η επιλογή ενός πιστοποιημένου επαγγελματικού ψυγείου αποτελεί εγγύηση

7 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου 7 Τα φυσικά αέρια αποτελούν την αξιόπιστη εναλλακτική Το σύστημα ψύξης και η μόνωση αφρού στα τοιχώματα των ψυγείων περιέχουν αέριο. Μέχρι τα πρωτόκολλα του Κιότο και του Μόντρεαλ, χρησιμοποιούνταν οι χλωροφθοράνθρακες (CFCs) καθώς και οι υδροχλωροφθοράνθρακες (HCFCs) υπεύθυνοι φθοράς του στρώματος όζοντος. Μετά τα CFCs και HCFCs, χρησιμοποιήθηκαν οι υδροφθοράνθρακες (HFC) με τους οποίους μειώθηκε στο μηδέν η φθορά. Τα τελευταίας γενιάς επαγγελματικά ψυγεία έχουν φυσικά αέρια όπως το κυκλοπεντάνιο και προπάνιο (υδρογονάνθρακες HC) τα οποία δεν βλάπτουν το όζον ούτε συνεισφέρουν στην επιδείνωση του φαινομένου θερμοκηπίου. Εκτός της μείωσης στο περιβάλλον, οι υδρογονάνθρακες (HC) έχουν μικρότερη επίδραση και φθορές στα στοιχεία του ψυγείου. Το αποτέλεσμα είναι η επιμήκυνση των χρόνων λειτουργίας τους, η μικρότερη ανάγκη συντήρησης και η εξοικονόμηση κόστους Επίδραση των αερίων στο περιβάλλον Δείκτης πιθανής υπερθέρμανσης Δείκτης μείωσης του όζοντος 100 cfc hcfc hfc 0 0,1 HC 0 Υπολογισμοί της Electrolux Professional.

8 8 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου Η καλή θερμομόνωση μειώνει την κατανάλωση ρεύματος περιορισμό Το σύστημα θερμομόνωσης είναι καθοριστικό για τον περιορισμό της κατανάλωσης και την εξασφάλιση της υψηλής απόδοσης. Μόνο με ασφαλή υλικά όπως το κυκλοπεντάνιο, η εσωτερική θερμοκρασία παραμένει σταθερή, επειδή μειώνει τις απώλειες ψύξης και κατά συνέπεια τις ώρες λειτουργίας του συμπιεστή. Αυξάνει την απόδοση της μόνωσης και διατηρεί την αποτελεσματικότητά της για πολύ μεγαλύτερο χρόνο από τα άλλα αέρια. Οι παραδοσιακές μονώσεις χάνουν 18% της απόδοσής τους εντός 2 μηνών*. Αυτό έχει τρία πολύ θετικά αποτελέσματα: μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικού, λιγότερες φθορές και οξειδώσεις του συμπιεστή και εύκολη απόρριψη του κυκλοπεντάνιου, αφού είναι φυσικό αέριο. Η επιλογή ενός ψυγείου τροπικών συνθηκών, δηλαδή η ικανότητα να κρατάει τις θερμοκρασίες μέσα του σταθερές ακόμη και με θερμοκρασία περιβάλλοντος στους 43 C, είναι συνώνυμη της μεγάλης απόδοσης και αξιοπιστίας. Το σύστημα θερμομόνωσης είναι καθοριστικό για τον της κατανάλωσης 75 χιλ. Απαιτούμενη δομή για πάχος κατασκευής μόνωσης, γέμιση: 75 χιλ. Αφαιρούμενη φλάντζα πόρτας για εύκολο καθαρισμό και διατήρηση των ιδιοτήτων θερμομόνωσης. Σύνθεση της φλάντζας πόρτας από 3 θαλάμους για ελαχιστοποίηση των απωλειών. *Υπολογισμοί της Electrolux Professional.

9 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου 9 Περισσότερη χωρητικότητα, περισσότερη άνεση Όταν επιλέγετε ένα ψυγείο πρέπει να προσέξετε πολύ για την (ωφέλιμη) χωρητικότητά του, η οποία πρέπει να προκύπτει από τον όγκο, από την βάση της σχάρας στο πάτωμα και της γραμμής που δείχνει το μέγιστο φορτίο στην κορυφή του. Το ιδανικό μηχάνημα είναι αυτό που παρέχει στο ίδιο μέγεθος περισσότερο χώρο μέσω της πρακτικής χρήσης. Άλλος παράγοντας είναι να μη παραβλεφθεί το μέρος τοποθέτησης της ψυκτικής μονάδας, το οποίο πρέπει να ναι πάνω από τον θάλαμο και να μη καταλαμβάνει χώρο όπου μπορεί να αποθηκευτούν τρόφιμα. Επιλέξτε ψυγείο ομοίου μεγέθους που προσφέρει περισσότερο χώρο για τρόφιμα

10 10 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου Κάθε είδος τροφής στην θέση του Για να διατηρηθεί καλύτερη και για μεγαλύτερο χρόνο η τροφή, πρέπει πρώτα να μπει στο ψυγείο. Πρώτα απ όλα τα τρόφιμα δεν πρέπει να μπερδεύονται μεταξύ τους, διότι προκαλούνται πιθανές επιμολύνσεις των τροφών. Για κάθε είδος φαγητού (ψάρια, λαχανικά, πουλερικά, κόκκινα κρέατα) υπάρχει ο σωστός χώρος στο ψυγείο. Η φύλαξη των τροφών σε κλειστά δοχεία, αποτρέπει την μίξη των οσμών, κάνει τον καθαρισμό ευκολότερο και παρέχει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σ αυτά. Συνιστάται επίσης η αφαίρεση των τροφίμων από τις αρχικές συσκευασίες τους, διότι αυτές έχουν ήδη ένα μεγάλο φορτίο βακτηρίων. Επίσης η χρήση των τροφίμων με την αρχή FIFO (πρώτο μέσα πρώτο έξω) χρησιμοποιώντας πρώτα αυτό που βάλαμε μέσα πρώτα, αυξάνει τον χρόνο συντήρησης των τροφίμων που παραμένουν μέσα στο ψυγείο. Χρησιμοποιήστε τα τρόφιμα με την αρχή, πρώτο μέσα πρώτο έξω

11 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου 11 Το ιδανικό κλίμα Το σύστημα Optiflow είναι ένα έξυπνο σύστημα κυκλοφορίας της ψύξης, το οποίο προσφέρει σταθερή θερμοκρασία για οποιεσδήποτε συνθήκες φόρτωσης. Μία ανεκτίμητης αξίας βοήθεια για την άριστη συντήρηση των τροφίμων και την παραμονή της κατανάλωσης ρεύματος στα ελάχιστα επίπεδα. Επιλέξτε μηχανήματα με συστήματα καλής κυκλοφορίας του αέρα, σ ολόκληρο τον θάλαμο για ασφαλή ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας και υγρασίας * Σύστημα διανομής ψύξης των νέων ψυγείων Electrolux ecostore.

12 12 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου Που να βάλω το ψυγείο Τα ψυγεία πρέπει να τοποθετούνται μακριά από πηγές θερμότητας (φούρνοι, κουζίνες, σόμπες, καμινάδες, όπως και από παράθυρα και τοίχους που τους χτυπά ο ήλιος) επειδή πρέπει να λειτουργούν σκληρότερα προκειμένου να διατηρήσουν σταθερή την θερμοκρασία εσωτερικά, καταναλώνοντας έτσι λιγότερο ρεύμα. Επίσης καλό είναι να χουν μια ελάχιστη απόσταση από τον τοίχο, την οροφή, για να αερίζονται εύκολα. Λάβετε υπόψη τις συμβουλές των επαγγελματιών τεχνικών και τοποθετείστε τα ψυγεία σας μακριά από τοίχους και πηγές θερμότητας

13 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου 13 Πώς να αποφύγετε τα προβλήματα Τα ψυγεία, όπως ήδη αναφέρθηκε, λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Μπορείτε να αποφύγετε τις δυσλειτουργίες και τις μεγάλες καταναλώσεις, μέσω της συντήρησής τους. Εδώ θα βρείτε μερικά παραδείγματα περιοδικού ελέγχου. Έλεγχος φλαντζών Οι φλάντζες των θυρών στα ψυγεία και στους καταψύκτες εξασφαλίζουν το σωστό κλείσιμο και αποκλείουν τις απώλειες. Ο καθαρισμός τους και ο έλεγχός τους μια φορά τον μήνα, συμβάλλει στον περιορισμό της σπατάλης ηλεκτρικού. Οι φλάντζες σε καλή κατάσταση αποκλείουν τις ακριβές απώλειες ψύξης. Συνιστάμε τον καθαρισμό τους ανά μήνα

14 14 Ecoguide οδηγός επιλογής επαγγελματικού ψυγείου Καθαρισμός του συμπιεστή Ο πυκνωτής πρέπει να παραμένει καθαρός από σκόνες που ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα λειτουργίας. Πρέπει να αναφερθεί ότι σήμερα κάποια ψυγεία τελευταίας γενιάς έχουν εξοπλισμό που τα ασφαλίζει από την συσσώρευση σκόνης*. Απόψυξη εξατμιστή Το στρώμα πάγου που δημιουργείται από υγρασία ή υδρατμούς των φαγητών εμποδίζει την καλή λειτουργία και αυξάνει την κατανάλωση ρεύματος. Η απομάκρυνση του πάγου γίνεται εύκολα εάν το ψυγείο διαθέτει αυτόματο σύστημα απόψυξης. Η νέα γενιά ψυγείων κάνει απόψυξη μόνον όταν είναι αναγκαία και έτσι μειώνεται το κόστος κατανάλωσης ρεύματος**. Η κανονική συντήρηση σας βοηθά στην εξοικονόμηση Για την εξασφάλιση μέγιστης απόδοσης του ψυγείου και για την μέγιστη εξοικονόμηση ρεύματος (βλέπε σχήμα) το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι ο περιοδικός έλεγχος. Η συχνότητα του εξαρτάται από το χώρο τοποθέτησής του. Είναι σωστό να ζητάτε τεχνική βοήθεια από εξουσιοδοτημένα κέντρα υπηρεσιών του κατασκευαστή και να ζητάτε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά. Σε χώρους όπως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, και πιτσαρίες (λόγω οσμών) ή σε ταχυφαγεία, καντίνες (όπου ο αέρας είναι επιβαρυμένος με λίπος) είναι απαραίτητη η συντήρησή τους συχνότερα. Συνιστάμε για τα επαγγελματικά ψυγεία έλεγχο service 2 φορές το χρόνο. Η κανονική συντήρηση σας εξοικονομεί χρήματα *Κατασκευή των νέων ψυγείων ecostore από την Electrolux Professional. Δεν απαιτείται καθαρισμός του συμπυκνωτή. **Κατασκευή των νέων ψυγείων ecostore από την Electrolux Professional. Αναλογία τεχνικών προβλημάτων και αύξησης κατανάλωσης Ελάχιστη απώλεια ψυκτικού υγρού Ακάθαρτος συμπυκνωτής Ελαττωματικό κλείσιμο πόρτας Ανεπαρκής απόψυξη + 15% + 15% + 10% + 100% Υπολογισμοί της Electrolux Professional.

15

16 ΕΛΕΚΤΡΟΛΟΥΞ ΕΛΛΑΣ Professional Α.Ε. Θεσ/κη: Λήμνου 4, Τ.Κ Τηλ.: Φαξ: Αθήνα: Αγ. Γερασίμου 2 & Τριών Ιεραρχών 1 Άλιμος, Τ.Κ Τηλ.: , Φαξ: foodservice@electrolux.com.gr Share more of our thinking at

ecostore ecostore Ψυγεία Θάλαμοι

ecostore ecostore Ψυγεία Θάλαμοι Ψυγεία Θάλαμοι 2 ecostore Eco Store Ψυγεία cabinets Θάλαμοι Πρώτα, πάντα ο πελάτης Η Electrolux Professional είχε πάντα ως επίκεντρο τις επιθυμίες του πελάτη και αυτό μας οδηγεί στη συνεχή παρουσίαση πρωτοποριακών

Διαβάστε περισσότερα

ecostore ecostore Premium Touch Premium Touch ecostore HP

ecostore ecostore Premium Touch Premium Touch ecostore HP Ψυγεία ecostore HP Νέα γενιά θαλάµων Μάρτιος 2016 Νέα γκάµα Ψυγείων ecostore: Απόδοση, Παραγωγικότητα, Χωρητικότητα, Καθαρισµός, Υγιεινή, Αντοχή. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΟΣΗ: Το πιο οικονοµικό και παραγωγικό ταυτόχρονα.

Διαβάστε περισσότερα

Smart 650 & 1400 λίτρα

Smart 650 & 1400 λίτρα Η σειρά Electrolux HD προσφέρει την πιο ευρεία γκάμα ψυγείων και καταψυκτών στην αγορά. Κατασκευασμένα εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, με τυφλές ή γυάλινες πόρτες, σε χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Professional. Green Spirit

Electrolux Professional. Green Spirit Electrolux Professional Green Spirit Η δέσμευσή μας για το περιβάλλον είναι καταγεγραμμένη στον γενετικό κώδικα της Electrolux Professional. Μία ισχυρή δέσμευση, επιβεβαιωμένη από συνεχείς, επί δεκαετιών,

Διαβάστε περισσότερα

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό)

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό) Πλανητικά Μίξερ 2 dito electrolux πλανητικά μίξερ Πλανητικά μίξερ Πανίσχυρα, κατασκευασμένα για να αντέχουν σε φορτία. Η Dito Electrolux προσφέρει πλούσια γκάμα πλανητικών μίξερ από 5 έως 80 λίτρων, για

Διαβάστε περισσότερα

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ : Ο γρηγορότερος combi φούρνος παγκοσμίως electrolux 3 από την Electrolux: ο πλέον πρωτοπόρος και μοναδικός είναι τώρα διαθέσιμος Ταχύτητα: Ο φούρνος υψηλής παραγωγικότητας μαγειρεύει έως

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία πάγκοι HD 440 λίτρων

Ψυγεία πάγκοι HD 440 λίτρων Η σειρά ψυγείων πάγκων της Electrolux συνδυάζει την ωφελέστερη δυνατή επιφάνεια εργασίας με την ψυχρή συντήρηση από κάτω. Η γκάμα αυτών των ψυγείων πάγκων είναι κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact

Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact 2 electrolux wtcs Η δυνατή λύση Τα νέα πλυντήρια τούνελ Compact, ξεχωρίζουν επειδή προσαρμόζονται σε κάθε χώρο, καθώς επίσης για την απεριóριστη αντοχή τους στον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Πότε καταναλώνουμε πολύ ενέργεια

Πότε καταναλώνουμε πολύ ενέργεια Μέρος 1ο Πότε καταναλώνουμε πολύ ενέργεια Πολύ ενέργεια καταναλώνουμε όταν χρησιμοποιούμε συσκευές ή συστήματα που παράγουν θερμότητα. Δηλαδή φούρνο, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, πλυντήριο, ηλεκτρικό ή ένα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακές Ψυκτικές Συσκευές

Οικιακές Ψυκτικές Συσκευές 2010/1060 Οικιακές Ψυκτικές Συσκευές Προτιμήστε οικιακές ψυκτικές συσκευές ενεργειακής κλάσης τουλάχιστον Α+ I II XYZ XYZ L YZ L YZ db Με τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Ευφυής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. UND1448R UND1450R 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Αφήστε αρκετά ανοίγματα για τον σωστό εξαερισμό της συσκευής. 2) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Μην χρησιμοποιείτε μηχανικές διατάξεις ή άλλα μέσα για να επιταχύνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικό ψυγείο. Μικρό κόστος λειτουργίας. Θόρυβο κατά την λειτουργία τους. Ψυκτικό υγρό φρέον. Μεγάλο κόστος λειτουργίας. Αθόρυβη λειτουργία.

Ηλεκτρικό ψυγείο. Μικρό κόστος λειτουργίας. Θόρυβο κατά την λειτουργία τους. Ψυκτικό υγρό φρέον. Μεγάλο κόστος λειτουργίας. Αθόρυβη λειτουργία. Ηλεκτρικό ψυγείο Μικρό κόστος λειτουργίας. Θόρυβο κατά την λειτουργία τους. Ψυκτικό υγρό φρέον. Μεγάλο κόστος λειτουργίας. Αθόρυβη λειτουργία. Ψυκτικό υγρό αμμωνία. Συνήθης εφαρμογή σε συνδυασμό με υγραέριο.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - Μια εταιρία δεν μπορεί να θεωρείται «πράσινη» αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ανοξείδωτα ψυγεία και καταψύκτες

Ανοξείδωτα ψυγεία και καταψύκτες Η σειρά ς 400 λίτρων της Electrolux έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που δεν χρησιμοποιούν δοχεία gastronorm. Πρόκειται για αποκλειστικά μοντέλα της Electrolux όσον αφορά τις διαστάσεις και την ποιότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Ψυκτικοί Κύκλοι Κύκλοι παραγωγής Ψύξης

Ψυκτικοί Κύκλοι Κύκλοι παραγωγής Ψύξης Ψυγεία και Αντλίες Θερμότητας Ο στόχος του ψυγείου είναι η μεταφορά θερμότητας ( L ) από τον ψυχρό χώρο; Ψυκτικοί Κύκλοι Κύκλοι παραγωγής Ψύξης Ο στόχος της αντλίας θερμότητας είναι η μεταφορά θερμότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ψυκτικές Μηχανές 21/10/2012. Υποπλοίαρχος (Μ) Α.Δένδης ΠΝ 1. Ψυκτικές Μηχανές (6.2) Ψυκτικές Μηχανές (6.2) Ψυκτικές Μηχανές (6.2)

Ψυκτικές Μηχανές 21/10/2012. Υποπλοίαρχος (Μ) Α.Δένδης ΠΝ 1. Ψυκτικές Μηχανές (6.2) Ψυκτικές Μηχανές (6.2) Ψυκτικές Μηχανές (6.2) Ψυκτικές Μηχανές Εξατμιστές Επανάληψη - Εισαγωγή 1. Ποιός είναι ο σκοπός λειτουργίας του εξατμιστή; 4 3 1 2 Υποπλοίαρχος (Μ) Α.Δένδης Π.Ν. 1 2 Ρόλος Τύποι Εξατμιστών Ψύξης αέρα ( φυσικής εξαναγκασμένης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. air-o-convect

Οδηγός χρήσης. air-o-convect Οδηγός χρήσης air-o-convect electrolux oδηγός χρήσης Απλός και εύχρηστος πίνακας χειρισμού Κύριο πλήκτρο on/off Μαγείρεμα σε βήματα (ενδείκνυται για κρεατικά) Πλήκτρο Start/stop Αυτόματη επιλογή ατμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΣΕΙΡΑΣ CEF & SN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΣΕΙΡΑΣ CEF & SN ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΣΕΙΡΑΣ CEF & SN 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το εγχειρίδιο χρήσης αυτό χρησιμοποιείται στα ακόλουθα μοντέλα CEF 210, CEF 215, CEF 222, CEF 232, CEF 242, CEF 252, SN200, SN300, SN400

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία Total No Frost

Ψυγεία Total No Frost Στατικά Ψυγεία Υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α+ & Α++ Η Inventor επενδύει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τις συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης Α++, επιτυγχάνετε έως και 40

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση ψυκτικής αλυσίδας µε ξηρό πάγο

Διαχείριση ψυκτικής αλυσίδας µε ξηρό πάγο Μάιος 2012 Τί είναι ο ξηρός πάγος; Ο ξηρός πάγος είναι η στερεά µορφή του διοξειδίου του άνθρακα. Χρησιµοποιείται κυρίως ως µέσο ψύξης. Στα πλεονεκτήµατα του συµπεριλαµβάνονται η χαµηλότερη θερµοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή σήµανση συσκευών Η ενεργειακή σήµανση καθιερώθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση µε την έκδοση της οδηγίας 92/75/22.09.92 και σε Εθνικό επίπεδο µε την έκδοση του Προεδρικού ιατάγµατος 180/1994, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Καραμπάτσος. Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc - DS Consulting

Γιάννης Καραμπάτσος. Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc - DS Consulting Γιάννης Καραμπάτσος Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc - DS Consulting Κλιματική αλλαγή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου Η ηλιακή ορατή ακτινοβολία, η οποία έχει μικρό μήκος κύματος, φτάνει στην επιφάνεια της

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος: Φυσική στην κουζίνα Θέματα: μέτρηση της θερμοκρασίας, αποδοτικότητα. Διάρκεια: 90 Λεπτά. Ηλικία: 13-16

Τίτλος: Φυσική στην κουζίνα Θέματα: μέτρηση της θερμοκρασίας, αποδοτικότητα. Διάρκεια: 90 Λεπτά. Ηλικία: 13-16 Τίτλος: Φυσική στην κουζίνα Θέματα: μέτρηση της θερμοκρασίας, αποδοτικότητα Διάρκεια: 90 Λεπτά Ηλικία: 13-16 Διαφοροποίηση: Οδηγίες, στήριξη από ICT κτλ.: Εάν είναι εφικτό, χρησιμοποιήστε ένα σύστημα θερμικής

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Eνα σύνολο µικρών και ανέξοδων συµβουλών, που αν γίνουν καθηµερινή συνήθεια, θα µας εξοικονοµήσουν χρήµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906,

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, Cryologic Αρτέµιδος 119, Παλαιό Φάληρο 175 62 τηλ 210 98 37 940 fax 210 98 43 624 email info@cryologic.gr Σεµινάρια Cryologic Τα σεµινάρια

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Ι Ragab Mohammed Βάσωφ Θάνος Μήτσιος Αντώνης Μιμίδης Άγγελος Δήμας Νίκος

Ομάδα Ι Ragab Mohammed Βάσωφ Θάνος Μήτσιος Αντώνης Μιμίδης Άγγελος Δήμας Νίκος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΤΜΥΗΤΔ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2 09/05/2012 Ομάδα Ι Ragab Mohammed Βάσωφ Θάνος Μήτσιος Αντώνης Μιμίδης Άγγελος Δήμας Νίκος 1 Εισαγωγικά ερωτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε.

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. Πλεονεκτήματα Περιβάλλον Έχουμε βελτιώσει όλα τα μέρη των μηχανημάτων μας προκειμένου να μειώσουμε στο μέγιστο βαθμό ενδεχόμενη ρύπανση. Δημιουργήσαμε συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά ψυγείου ασκών αίματος

Τεχνικά χαρακτηριστικά ψυγείου ασκών αίματος L ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Λευκάδα 23-11-2015 Αριθ. Πρωτ: 7150 Διοίκηση 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων- Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης. Manual de Utilizare Frigider - Congelator. Bedienungsanleitung INVMS45A2 INVMS45A2-BS

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης. Manual de Utilizare Frigider - Congelator. Bedienungsanleitung INVMS45A2 INVMS45A2-BS INVMS45A2 INVMS45A2-BS User s Manual Refrigerator - Freezer Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης Manual de Utilizare Frigider - Congelator Bedienungsanleitung Kühl-/Gefrierschrank English/Ελληνικά/Română/Deutsch

Διαβάστε περισσότερα

lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green

lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green Θέλετε......ένα οικολογικό, χωρίς διαλύτες σύστημα για ένα πιο υγιεινό χώρο εργασίας;...μια αξιόπιστη λύση που

Διαβάστε περισσότερα

Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό

Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό Πλυντήρια σκευών 2 Πλυντήρια σκευών Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό Τα πλυντήρια σκευών Electrolux αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε απαιτητικό πελάτη ο οποίος ψάχνει μηχανές υψηλής απόδοσης. Καθαρίζουν

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ

Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ 1 Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ*. Δοκιμάστε το διαφορετικό! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 30 30 30 Τύπος ψωμιού: piadina Συστατικά: ψωμί, βραστό αυγό, αντσούγιες, μαρούλι, τόνος, ανθότυρο,

Διαβάστε περισσότερα

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass GR THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass Η ενεργειακή απόδοση και η υψηλή αισθητική πρέπει να συνυπάρχουν. Με τη σειρά υαλοπινάκων THERMOBELT Ultra μπορούμε να

Διαβάστε περισσότερα

Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Νοέμβριος 2009

Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές. Νοέμβριος 2009 Εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές Νοέμβριος 2009 Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και τόσα χρόνια. Οι συσκευές Pitsos βρίσκονται στα περισσότερα ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 6 καταψύκτες 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα λευκής ηλεκτροστατικής

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο air-o-convect Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο electrolux air-o-convect 3 air-o-convect: η νέα διάσταση στο μαγείρεμα Επιλέξτε το δικό σας φούρνο air-o-convect μέσα από μια πλούσια γκάμα μοντέλων και

Διαβάστε περισσότερα

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709150419 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic

Διαβάστε περισσότερα

Blast Chillers - 10/15 κιλών

Blast Chillers - 10/15 κιλών Ταχυψύξη (chilling) σημαίνει να φτάνει η θερμοκρασία του φαγητού από τους +90ºC στους +3 C σε σύντομο χρόνο, ώστε να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια. Οι ταχυψύκτες της Electrolux μειώνουν τη θερμοκρασία από

Διαβάστε περισσότερα

Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50

Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50 Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50 Αυτό που προτείνουμε είναι η ενεργειακή θωράκιση του χώρου μας, προκειμένου να πετύχουμε μείωση έως 50% στα έξοδα θέρμανσης. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

*** Η διαστασιολόγηση των εξαρτημάτων έχει βασιστεί σε μέγιστο μήκος σωλήνωσης 40 μέτρα και μέγιστη υψομετρική διαφορά μπόιλερ/συλλέκτης 10 μέτρα.

*** Η διαστασιολόγηση των εξαρτημάτων έχει βασιστεί σε μέγιστο μήκος σωλήνωσης 40 μέτρα και μέγιστη υψομετρική διαφορά μπόιλερ/συλλέκτης 10 μέτρα. Theros Sphere Ηλιακά συστήματα παραγωγής ζεστού νερού Τα συστήματα Sphere προορίζονται για την παραγωγή ζεστού νερού για κατοικίες και κτήρια. Είναι ο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να αξιοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι Κανονισμοί για τα Ψυκτικά Ρευστά στην Ε.Ε. Επιλέγοντας Συστήματα Κλιματισμού για την επόμενη 15ετία. LG Business Solutions

Νέοι Κανονισμοί για τα Ψυκτικά Ρευστά στην Ε.Ε. Επιλέγοντας Συστήματα Κλιματισμού για την επόμενη 15ετία. LG Business Solutions τεύχος 04 Νέοι Κανονισμοί για τα Ψυκτικά Ρευστά στην Ε.Ε. Επιλέγοντας Συστήματα Κλιματισμού για την επόμενη 15ετία LG Business Solutions Air Conditioning I Heating I Hotel TV I Lighting I Signage I Photovoltaic

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

STEAMER. Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler VBA-104E

STEAMER. Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler VBA-104E Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler STEAMER 15 VBA-104E Για εκείνους που απαιτούν τα βέλτιστα αποτελέσµατα µαγειρέµατος, µε διατήρηση των διατροφικών ιδιοτήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγείο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ W70130SP-S70131SP

Ψυγείο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ W70130SP-S70131SP Ψυγείο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ W70130SP-S70131SP Η συσκευή αυτή δεν προορίζεται για χρήση (συμπεριλαμβανομένων παιδιών) απο άτομα με περιορισμένες φυσικές, αισθητηριακές - νοητικές δυνατότητες ή με ελλειπή

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει νεξάρτητα πλυντήρια ποτηριών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ. ΜΕΡΟΣ Α : Βασικές αρχές Ψυχρομετρίας. Νίκος Χαριτωνίδης

ΠΡΟΛΟΓΟΣ. ΜΕΡΟΣ Α : Βασικές αρχές Ψυχρομετρίας. Νίκος Χαριτωνίδης ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΡΟΣ Α : Βασικές αρχές Ψυχρομετρίας 1. Γενικά 2. Μερικές βασικές Θερμοδυναμικές ιδιότητες του νερού 3. Η σύσταση του Αέρα 4. Ο νόμος των μερικών πιέσεων του Dalton 5. Ο Γενικός Νόμος των αερίων

Διαβάστε περισσότερα

SFT805PO. colonial EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

SFT805PO. colonial EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE 60 εκ Φούρνος, Ηλεκτρικός, Αερόθερμος 9 λειτουργίες Σειρά Colonial, Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172039 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως:

Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως: Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως: 1. Οικονομία Σημαντική μείωση των εξόδων της οικογένειας ή της επιχείρηση σας για τη θέρμανση του χώρου σας. Οι συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

Για Εγγυημένη Αίσθηση Φρεσκάδας. Ψυγεία - Καταψύκτες 2014-2015

Για Εγγυημένη Αίσθηση Φρεσκάδας. Ψυγεία - Καταψύκτες 2014-2015 Για Εγγυημένη Αίσθηση Φρεσκάδας Ψυγεία - Καταψύκτες Ενεργειακή Ετικέτα Χαρακτηριστικά B ENERG енергия ενεργεια Y E J NVHS96 Α Β Σύμφωνα με την οδηγία 92/75/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ενεργειακή Ετικέτα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ GreenS Green public procurement supporters for innovative and sustainable institutional change Υποστηρικτικές Δομές για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις για μία καινοτόμα θεσμική αλλαγή 1 ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης

Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης 35 Τώρα ξεκινά ένα μέλλον πιο καθαρό Ο ΗΛΙΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ. Η ARISTON ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο SF122B νέο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173234 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Linea 1 Οθόνη LCD Φωτιζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών CASO GERMANY Κάβες και Ψυγεία Κρασιών 1 Η εταιρεία CASO παράγει κάβες και ψυγεία κρασιών μοντέρνου σχεδιασμού και τελευταίας τεχνολογίας. Οι κάβες της CASO είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία peltier η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 9 ψυγεία 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται μοντέλα 0 C και -2 C με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Ελέγχου Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης

Έντυπο Ελέγχου Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Ηµεροµηνία ελέγχου: Θέση Στοιχείων Φορέα Ελέγχου ΚΩ : 1.01.04 Έντυπο Ελέγχου Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Επωνυµία Τίτλος Επιχείρησης Στοιχεία Επιχείρησης Πόλη - διεύθυνση Τ.Κ Τηλέφωνο, Φαξ Ονοµατεπώνυµο

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2003

ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2003 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 1523 308/2003 Αρ. 3706, 18.4.2003 Αριθµός 308 Οι περί των Βασικών Απαιτήσεων (Οικιακά Ηλεκτρικά Ψυγεία, Καταψύκτες και τους) Κανονισµοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συµβούδυνάµει

Διαβάστε περισσότερα

Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη

Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη 1 Συνεδριο :3 ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum Εισηγητής: Kατερίνα Περίσση Προϊστ. Τμήματος Περιβαλλοντικής ιαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

SF106. Λειτουργίες. linea

SF106. Λειτουργίες. linea Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, με αέρα 8 λειτουργιών Αισθητική Linea, Inox & Stopsol Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709171841 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

και σε πλυντήριο πιάτων.

και σε πλυντήριο πιάτων. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡΜΕΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΓΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Ο αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant της Inventor, λειτουργεί με αποξηραντικό

Διαβάστε περισσότερα

8 ΧΡΟΝΙΑ. Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής ΕΓΓΥΗΣΗ.

8 ΧΡΟΝΙΑ. Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής ΕΓΓΥΗΣΗ. 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! www.rig-radiators.com Ιδανικός συνδυασμός θερμού αέρα και θερμικής εκπομπής (infrared) 2 Ελληνικοί Θερμοπομποί

Διαβάστε περισσότερα

A1-9. classic. Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο

A1-9. classic. Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο A1-9 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 1 φούρνο και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709229160 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2017/2018 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Η Carrier είναι πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης! Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

SF6905N1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria

SF6905N1. Λειτουργίες. Επιλογές. Victoria 60εκ. Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργιών, σειρά, μαύρος Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709241537 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικές & Περιβαλλοντικές ιαστάσεις του Marketing

Κοινωνικές & Περιβαλλοντικές ιαστάσεις του Marketing Κοινωνικές & Περιβαλλοντικές ιαστάσεις του Marketing 1 Περιεχόµενα Σηµερινή κατάσταση - Ενέργειες για καθαρό περιβάλλον Ιδιότητες Αλουµινίου Ποιότητα, Περιβάλλον, Υγεία & Ασφάλεια «Πράσινες» Καινοτόµες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΦΠΑ 23% (*) ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΦΠΑ 23% ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤHΣ 75 cm - BIOFRESH NO FROST No Frost ψυγειοκαταψύκτης Biofresh με 2 ξεχωριστά ψυκτικά στοιχεία (duo cooling) & 1 συμπιεστή

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Ψυκτικές Εγκαταστάσεις Κλιματισμός

Ψυκτικές Εγκαταστάσεις Κλιματισμός Ψυκτικές Εγκαταστάσεις Κλιματισμός Πανδημία στην αντικατάσταση του R22; Υπάρχει άραγε συνταγή για το κατάλληλο εμβόλιο ; Από τον κ.δανιήλ Παππά Διπλ.Μηχανολόγο Μηχ. www.ecoref.gr Η υποχρεωτική απαγόρευση

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

SF9800PRO. Λειτουργίες. colonial

SF9800PRO. Λειτουργίες. colonial Ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 90εκ., σειρά Colonial, 48εκ ύψος, μπεζ Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709200183 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Ησυμβολήτης Διογκωμένης Πολυστερίνης στην εξοικονόμηση ενέργειας

Ησυμβολήτης Διογκωμένης Πολυστερίνης στην εξοικονόμηση ενέργειας Ησυμβολήτης Διογκωμένης Πολυστερίνης στην εξοικονόμηση ενέργειας Τυποποίηση και Σήμανση των προϊόντων EPS σύμφωνα με την 89/106/ΕΟΚ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΤΕΝΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ E.O.Q MANAGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

SF850A. Λειτουργίες. Επιλογές. colonial

SF850A. Λειτουργίες. Επιλογές. colonial 60 εκ Φούρνος, Ηλεκτρικός με αέρα 6 λειτουργιών. Colonial, Ανθρακί Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177645 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Colonial Ανθρακί με

Διαβάστε περισσότερα

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών.

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ.. Οι αφυγραντήρες είναι συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για να αφαιρούν την υγρασία από τον αέρα του χώρου. Λόγω του τρόπου που λειτουργούν (και που θα εξηγήσουμε παρακάτω), οι αφυγραντήρες καταναλώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Professional Σιδερωτήρια

Electrolux Professional Σιδερωτήρια Electrolux Professional Σιδερωτήρια Τελειότητα παντού electrolux Σιδερωτήρια Τίποτε λιγότερο από την τελειότητα παντού Εάν πρέπει να σιδερώνετε, τότε εμπιστευτείτε την Electrolux. Διαθέτουμε πλούσια γκάμα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΟΣΗ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΟΣΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ Η διαδικασία αυτή περιγράφει τον τρόπο µε τον οποίο γίνεται ο χειρισµός, η συσκευασία, η αποθήκευση και η παράδοση των προϊόντων στους Πελάτες της εταιρείας, έτσι ώστε να προστατεύεται η ποιότητά

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

SF6381X. classic EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

SF6381X. classic EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE 60εκ. φούρνος, ηλεκτρικός, με αέρα 6 λειτουργιών, σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή Κλάση Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195762 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 009 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΘΕΩΡHΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία Υδραυλικών, Θερμικών

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο οίκος Sime, αναλογιζόμενος τα ενεργειακά προβλήματα και τη ζήτηση χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προσφέρει στην αγορά και λέβητες βιομάζας:

Διαβάστε περισσότερα

Παθητικό Κτίριο. Passive House

Παθητικό Κτίριο. Passive House Παθητικό Κτίριο Passive House Το Παθητικό Κτίριο (Passiv Haus στα γερμανικά και Passive House στα αγγλικά) είναι ένα πρότυπο κτιρίου, ένα υπολογιστικό μοντέλο που βασίζεται αποκλειστικά στις αρχές βιοκλιματικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 1. Να είναι καινούριο αμεταχείριστο, και σε άριστη κατάσταση λειτουργίας, κατακόρυφο, ορθογώνιο, τεχνολογίας NO

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-81 classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Β Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709245269 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή αποδοτικότητα

Ενεργειακή αποδοτικότητα Ενεργειακή αποδοτικότητα Hannes Lütz Προϊστάµενος τµήµατος προϊόντων CentraLine c/o Honeywell GmbH 0 I 2008 Οι πελάτες ενός ξενοδοχείου θέλουν να απολαµβάνουν τις ανέσεις. Στο κάτω-κάτω, πληρώνουν για

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για μηνιαία συντήρηση αντλιών θερμότητας

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για μηνιαία συντήρηση αντλιών θερμότητας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος Διονυσία Σγούρου 213 1306 208 213 1306 480 dsgourou@ekdd.gr Αθήνα, 08 /04/2016 Α.Π.:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Νέα Μοντέλα Τοίχου! E2VI Eτοιμοπαράδοτα 10/04 Eτοιμοπαράδοτα Β2VΙ ++ Hμικεντρικές Μονάδες Ντουλάπες εμφανούς τύπου ON/OFF & Όλα τα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα

Διαβάστε περισσότερα

Μείνετε ανταγωνιστικοί: Σταματήστε την εγκατάσταση του R-404A / R-507A!

Μείνετε ανταγωνιστικοί: Σταματήστε την εγκατάσταση του R-404A / R-507A! R-507A R-404A Μείνετε ανταγωνιστικοί: Σταματήστε την εγκατάσταση του R-404A / R-507A! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Η σταδιακή κατάργηση από το 2018 τωv υδροφθορανθράκων (HFC) και το μέγιστο όριο

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα