Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας. Επαγγέλματα της Πολιτικής Αεροπορίας 1 ο Γυμνάσιο Χαριλάου Σχολικό έτος

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας. Επαγγέλματα της Πολιτικής Αεροπορίας 1 ο Γυμνάσιο Χαριλάου Σχολικό έτος"

Transcript

1 Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας Επαγγέλματα της Πολιτικής Αεροπορίας 1 ο Γυμνάσιο Χαριλάου Σχολικό έτος

2 Πώς οργανώσαμε το πρόγραμμα: Επιλογή επαγγελματικού χώρου π.χ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Επιλογή ομάδας επαγγελμάτων. Καταγραφή ειδικοτήτων με εστίαση σε αυτά που ενδιέφεραν περισσότερο τους μαθητές/τριες. Κάθε μαθητής, ή ανά δύο μαθητές, επέλεξε το επάγγελμα για το οποίο ήθελε να συλλέξει πληροφορίες, τις οποίες κατέγραφε και σημείωνε καθώς και την πηγή των πληροφοριών του. Οι συναντήσεις της Ομάδας Αγωγής Σταδιοδρομίας ήταν κάθε Τετάρτη, έως στο γραφείο των καθηγητών του Γυμνασίου. Σε κάθε συνάντηση παρουσιάζονταν οι πληροφορίες από μία ειδικότητα και ακολουθούσε συζήτηση.

3

4 Ποια δομή ακολουθήσαμε στην επεξεργασία των πληροφοριών μας: Εστιάσαμε: Στο περιεχόμενο δουλειάς και των καθηκόντων της κάθε επαγγελματικής ειδικότητας. Στις απαιτούμενες δεξιότητες. Στις συνθήκες εργασίας του κάθε επαγγελματία. Στους δρόμους εκπαίδευσης για την απόκτηση επαγγελματικής ιδιότητας.

5 Από πού πήραμε τις πληροφορίες: Από αναζήτηση μέσω internet. Από συνεντεύξεις με επαγγελματίες. Από ερωτηματολόγια που ετοιμάσαμε και απαντήθηκαν από επαγγελματίες. Από παρουσίαση υπεύθυνου του αντίστοιχου τομέα από το 7ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης. Από δύο επισκέψεις στα πλαίσια του προγράμματος στο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με βιωματική προσέγγιση, τόσο του χώρου εργασίας διαφόρων επαγγελματιών, όσο και συζητήσεων που είχαμε μαζί τους.

6 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ: Πληροφορίες: 1. Απόσπασμα από την εφημερίδα Έθνος Οι ανάγκες σε προσωπικό. Η ενίσχυση της Κεντρικής Υπηρεσίας αλλά και των περιφερειακών αεροδρομίων με Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας δεν είναι το μόνο αίτημα που έχει υποβάλει η ΥΠΑ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εργασίας», η Υπηρεσία έχει ζητήσει την πρόσληψη επιπλέον 371 μόνιμων υπαλλήλων από διοικητικές και τεχνικές ειδικότητες : 70 ΔΕ Οδηγούς- Πυροσβέστες, 2 ΠΕ Τηλεπικοινωνιακούς, 17 ΤΕ Τηλεπικοινωνιακούς, 41 ΠΕ Αερολιμενικούς, 35 ΔΕ Τεχνικούς/Ηλεκτρολόγους, 4 ΤΕ Ηλεκτρολόγους, 23 ΔΕ Τεχνικούς/Ψυκτικούς, 9 ΔΕ Τεχνικούς/Υδραυλικούς, 20 ΔΕ Τεχνικούς/Μηχανολόγους, 24 ΠΕ Ηλεκτρονικούς, 11 ΤΕ Ηλεκτρονικούς, 12 ΠΕ Οικονομικούς, 3 ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, 3 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, 3 ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 6 ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, 2 ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, 7 ΤΕ Πολιτικών Δομικών Έργων, 3 ΤΕ Μηχανολόγων και 3 ΥΕ Φυλάκων/Νυχτοφυλάκων.

7 Επίσης μέσω διαθεσιμότητας προβλέπεται να καλυφθούν οι εξής θέσεις: 43 ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, 4 ΔΕ Χειριστών Αεροσκαφών, 2 ΠΕ Χειριστών Αεροσκαφών, 6 ΤΕ Χειριστών Αεροσκαφών, 2 ΠΕ Μηχανικών Αεροσκαφών, 10 ΤΕ Μηχανικών Αεροσκαφών και 6 ΔΕ Μηχανικών Αεροσκαφών. Από τις θέσεις αυτές προβλέπεται να καλυφθούν φέτος εκείνες που αφορούν την επαναπρόσληψη όσων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ οι υπόλοιπες ειδικότητες θα προκηρυχθούν από το ΑΣΕΠ μέσα στο ΣΗΜΕΙΩΣΗ: τα επαγγέλματα με έντονη γραφή είναι μερικά από τα επαγγέλματα με τα οποία ασχοληθήκαμε και αναλυτικά αναφερόμαστε σε αυτά στο εγχειρίδιο που εξέδωσε το σχολείο μας.

8 2. ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ -ΑΠΟ ΤΗΝ κα. ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, υπάλληλο υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας για το επάγγελμα της αεροσυνοδού.

9

10 3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κου. ΚΟΥΜΠΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, υπεύθυνου τομέα 7ου ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ. Ο κος. Κουμπάκης στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) με μαθητές του από το 7 ο ΕΠΑΛ

11

12 Ο κος. Κουμπάκης ενημέρωσε τους μαθητές για τους δρόμους που μπορούν να ακολουθήσουν και ποιες γνώσεις θα έπρεπε να αναζητήσουν ανάλογα με τις επαγγελματικές τους επιθυμίες πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Οι απόφοιτοι του εν λόγω τμήματος στο ΕΠΑΛ θεωρούνται ήδη μηχανικοί αλλά για όσους το επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ΤΕΙ ή ΑΕΙ ή ακόμα και στην ΕΑΒ ( στην οποία όμως μπορεί κάποιος να εισαχθεί και χωρίς να είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ). Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ΤΕΙ Χαλκίδας με την αντίστοιχη ειδικότητα ενώ οι μαθητές από τα ΕΠΑΛ μπορούν να συνεχίσουν στα ΤΕΙ σε όλα τα τμήματα μηχανολογίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο και την επαγγελματική αποκατάσταση δείτε στο εγχειρίδιο που εξέδωσε το σχολείο μας με τίτλο «Επαγγέλματα Αεροπορίας».

13 Από τον ίδιο πληροφορηθήκαμε ότι: Για να γίνει κάποιος εμπειρογνώμονας θα πρέπει να είναι μηχανικός αεροσκαφών με πολυετή εμπειρία. Τα στρατιωτικά αεροσκάφη C130 διαθέτουν οπωσδήποτε στο πλήρωμά τους ιπτάμενο μηχανικό. Όλες οι εξετάσεις που απαιτούνται για την κτήση πιστοποιητικών επιπέδου γίνονται στα ΑΓΓΛΙΚΑ. Όλα τα πιστοποιητικά επιπέδου Α (Α1, Α2, Α3) είναι βοηθοί μηχανικοί συνοδευόμενοι πάντα από κάποιον με πιστοποίηση επιπέδου Β. Τα Β1 και Β2 πιστοποιητικά αφορούν επισκευές βασικών τύπων αεροσκαφών. Απαιτούνται τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας στο επίπεδο Α ή 3 χρόνια αν είσαι απόφοιτος ΤΕΙ. Το επίπεδο Β3 αφορά υπερελαφρά αεροσκάφη. Το επίπεδο C χρειάζεται χρόνια υπηρεσίας στο επίπεδο Β και χαρακτηρίζεσαι ως επιθεωρητής, ο οποίος δίνει την συγκατάθεσή του για την αναχώρηση όλων των αεροσκαφών.

14 4. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

15 Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας Από ποιους δρόμους σπουδών περάσατε μέχρι εδώ; Τυπικό προσόν για το διαγωνισμό ελεγκτών είναι το πτυχίο ΑΕΙ οποιασδήποτε ειδικότητας. Για να γίνετε ελεγκτής χρειαστήκατε επιπλέον εξετάσεις (π.χ. ορθοφωνία); Χρειάζονται εξετάσεις ορθοφωνίας, εξετάσεις παρατηρητικότητας, μνήμης, συγκέντρωσης, αντίληψης και εξετάσεις ελληνικής γλώσσας. Ποιες γλώσσες απαιτούνται και σε τι επίπεδο; Αγγλικά σε επίπεδο proficiency.

16 Με ποιες άλλες ειδικότητες συνεργάζεστε εντός και εκτός αεροδρομίου; Συνεργαζόμαστε με αερολιμενικούς, τηλεπικοινωνιακούς,με μετεωρολόγους, ηλεκτρολόγους, με στρατιωτικούς ελεγκτές. Ποιες προϋποθέσεις υπήρχαν για την πρόσληψή σας στην εργασία σας; Πτυχίο ΑΕΙ και αγγλική γλώσσα (Proficiency) και όριο ηλικίας τα 30 έτη. Οι ιατρικές εξετάσεις γίνονται από συγκεκριμένο φορέα; Οι εξετάσεις γίνονται από το Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής στην Αθήνα και από πιστοποιημένους ιατρούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι το επάγγελμα ανθυγιεινό ή επικίνδυνο και γιατί; Ο έλεγχος κυκλοφορίας είναι ιδιαίτερα στρεσογόνος, καθώς διαχειριζόμαστε μεγάλο αριθμό επιβατών και αεροσκαφών. Επίσης, σε περίπτωση κακοκαιρίας, η κατάσταση στον αέρα μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνη, ενώ η εργασία σε βάρδιες επηρεάζει αρνητικά το βιολογικό ρολόϊ του κάθε ελεγκτή.

17 Θεωρείτε τη δουλειά σας καλοπληρωμένη ή όχι; Συγκριτικά με τους μισθούς στην υπόλοιπη Ευρώπη δε θεωρείται καλοπληρωμένη εργασία, αλλά για την Ελλάδα της κρίσης είναι αρκετά καλά πληρωμένη η εργασία. Είστε μόνιμοι υπάλληλοι του αεροδρομίου ή περιορισμένου χρόνου; Μόνιμοι υπάλληλοι του δημοσίου. Γίνεται να μετακινηθείτε αναγκαστικά ή μόνο κατόπιν αιτήσεως σας; Μόνο κατόπιν αιτήσεως. Πόσες ώρες εργάζεστε; 40 ώρες την εβδομάδα.

18 Στον πύργο ελέγχου στη βάρδια εργάζονταν τρεις ελεγκτές της πολιτικής αεροπορίας (δύο γυναίκες και ένας άνδρας), ένας της στρατιωτικής αεροπορίας, και ένας επόπτης που προΐστατο.

19 Δελτίο πτήσης αεροσκάφους ΟΑL721: αριθμός πτήσης A320 : τύπος αεροσκάφους Airbus LGRP: κωδικός αεροδρομίου Ρόδου. LGTS: κωδικός αεροδρομίου Θεσσαλονίκης

20 5. Χώροι που ξεναγηθήκαμε στο Αεροδρόμιο Μακεδονία. 1η Επίσκεψη: 25 Φεβρουαρίου 2016 Επίσκεψη στο χώρο των Αερολιμενικών.

21 Η αερολιμενικός κα. Πανταζή Τάνια εξηγεί το αντικείμενο της δουλειάς της.

22 Επίσκεψη στο χώρο VIP.

23 Επίσκεψη στο χώρο των ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του Αεροδρομίου. ο κ. Μπαλαμπανίδης Νίκος,τηλεπικοινωνίες, στο χώρο εργασίας του.

24

25 Χώρος Ηλεκτρονικών ο κ. Νεραντζάκης Άλκης εξηγεί στους μαθητές

26

27 Επίσκεψη στον Πύργο Ελέγχου. Περισσότερες πληροφορίες για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας βρίσκονται στο εγχειρίδιο του σχολείου.

28 Επίσκεψη στον χώρο παρακολούθησης και επεξεργασίας δεδομένων των Ραντάρ. Η κα. Χατζηαλέκου Ράνια, φυσικός, τμηματάρχης ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Η οθόνη των υπολογιστών δείχνει μέσω ραντάρ τον εθνικό εναέριο χώρο πτήσης των αεροσκαφών Βορείου Ελλάδας.

29 Παρατήρηση πτήσεων μέσω ραντάρ του εθνικού εναέριου χώρου Βορείου Ελλάδος FIR/HELLAS

30 Ξενάγηση στις πίστες και τον εξωτερικό χώρο του Αεροδρομίου με λεωφορείο που μας διέθεσε η εταιρεία GOLDAIR HANDLING

31 Επίσκεψη στη Αερολέσχη Θεσσαλονίκης H κα. Κιοσσέ Βίκυ ξεναγεί στην αερολέσχη.

32 2η Επίσκεψη 29 Μαρτίου 2016 Επίσκεψη στον ΕΛΓΑ (οργανισμός ελληνικών γεωργικών ασφαλίσεων) χαλαζοπροστασία Ο κος. Τσαγκαλίδης Ευάγγελος, Διευθυντής του ΕΛΓΑ εξηγεί πως δημιουργείται το χαλάζι.

33 Από την ενημέρωση που είχαμε επισκεπτόμενοι τον ΕΛΓΑ στο αεροδρόμιο Μακεδονία και συνομιλώντας με τον διευθυντή της υπηρεσίας κο. Τσαγκαλίδη Ευάγγελο, φυσικό μετεωρολόγο, πληροφορηθήκαμε τα ακόλουθα: Η υπηρεσία ασχολείται κυρίως με τη χαλαζοπροστασία αλλά και με την πρόγνωση καιρού για καλλιεργητές, ώστε να μπορεί να προετοιμάζεται για την έγκαιρη αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων (παγετός χαλάζι). Το έργο της υπηρεσίας είναι πολύ σημαντικό γιατί αφορά την προστασία γεωργικών καλλιεργειών και ιδιαιτέρως των δεντροκαλλιεργειών που κινδυνεύουν από χαλαζόπτωση και σε αυτή την περίπτωση οι επιπτώσεις αφορούν μεγάλα οικονομικά μεγέθη, καθώς ο οργανισμός είναι υπεύθυνος για την αποζημίωσή τους. Άρα, η υπηρεσία δουλεύει στον τομέα της πρόληψης καταστροφών. Το συγκεκριμένο τμήμα του ΕΛΓΑ έχει στην αρμοδιότητά του τις περιοχές Μακεδονίας Θεσσαλίας. Μάλιστα, αυτό της Μακεδονίας είναι και το πλέον σημαντικό γιατί περιλαμβάνει τις περισσότερες δεντροκαλλιέργειες της περιοχής ενδιαφέροντός του. Οι λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο καταπολεμάται η χαλαζόπτωση, παρατίθενται στο εγχειρίδιο που εξέδωσε το σχολείο..

34 Τα έντονα χρώματα είναι η περιοχή της καταιγίδας.

35 οι γραμμές είναι το αποτύπωμα πορείας του αεροπλάνου και οι κύκλοι είναι οι ρίψεις των μικροκρυστάλλων.

36 Επίσκεψη στον πυροσβεστικό σταθμό του αεροδρομίου «Μακεδονία»

37 Στο κλιμάκιο του 5ου πυροσβεστικού σταθμού Θεσσαλονίκης που εδρεύει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μας υποδέχτηκε ο αρχιπυροσβέστης κ. Λασκαράκος Αντώνιος, ο οποίος μας ενημέρωσε για τα εξής:

38 Το κλιμάκιο του αεροδρομίου απαρτίζεται από αεροσκάφη τύπου καναντέρ και ένα ελικόπτερο scorpio (με κουβά). Τα αεροσκάφη αυτά επανδρώνονται με πυροσβέστες πιλότους που ανήκουν στο πυροσβεστικό σώμα. Επίσης το πυροσβεστικό σώμα Βορείου Ελλάδος διαθέτει ειδικό αερομεταφερόμενο τμήμα το οποίο απαρτίζεται από 9 ελικόπτερα super puma παντός καιρού, ιδιόκτητα από το σώμα. Σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς ή περίπτωσης ανάγκης, η επέμβαση πρέπει να γίνει μέσα σε 3 και η κατάσβεση γίνεται μέσα στα πρώτα 12 με 20. Κατά συνέπεια αντιλαμβανόμαστε ότι η ψυχολογική πίεση που ασκείται στον πυροσβέστη είναι πολύ μεγάλη. Ωστόσο αυτός πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του.

39

40 Επίσκεψη στο Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας ( 113 Πτέρυγα Μάχης)

41 Ο κος. Γουστέρης Γεώργιος, αντισμήναρχος ίκαρος μετεωρολόγος.

42 Ο κος. Σάρρας Χρήστος, αντισμήναρχος ίκαρος- μετεωρολόγος, διοικητής του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου Μακεδονίας

43

44 Επίσκεψη μέσα σε αεροσκάφος Α320 της AEGEAN

45 Ο κος. Βάρκας, επόπτης μηχανικός της AEGEAN απαντά στις ερωτήσεις των μαθητών.

46 Τα επαγγέλματα με τα οποία ασχοληθήκαμε διεξοδικά είναι : 1. ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας 2. ιπτάμενος αεροσυνοδός φροντιστής 3. συνοδός εδάφους 4. χειριστής αεροσκαφών πιλότος 5. μηχανικός αεροσκαφών 6. αερολιμενικός 7. μετεωρολόγος 8. πυροσβέστης 9. επιμελητής πτήσεων 10. ειδικός αεροπορικών εταιρειών 11. υπεύθυνος ασφαλείας αποσκευών 12. φύλακας ασφαλείας βλέπε εγχειρίδιο σχολείου.

47 . Επίλογος Η ξενάγηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Σε αυτήν την ξενάγηση είχα τη δυνατότητα να δω πράγματα τα οποία δεν πρόκειται να έχω τη δυνατότητα μάλλον να τα ξαναδώ. Ένα από τα πράγματα που μου άρεσαν εκεί ήταν η ξενάγηση στον πύργο ελέγχου. Εκεί καταφέραμε και είδαμε πώς λειτουργούν τα συστήματα ραντάρ, αλλά και πώς επικοινωνούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με τους πιλότους των αεροπλάνων. Ακόμα, απίστευτα ήταν και τα μηχανήματα που τροφοδοτούν το αεροδρόμιο με ηλεκτρική ενέργεια και ίντερνετ. Τέλος, οι ομιλίες των υπευθύνων κάθε τομέα στον οποίο ξεναγηθήκαμε, ήταν ξεκάθαρες και μπορούσες να καταλάβεις το αντικείμενο της δουλειάς τους και τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν. Ελπίζω κάποια στιγμή στη ζωή μου να ξαναέχω αυτή την ευκαιρία, να ξαναζήσω αυτή την εμπειρία κι ευχαριστώ το σχολείο μου που μου την προσέφερε. Λιάλιος Περικλής τμήμα Γ2

48 Ευχαριστούμε θερμά : τον κο. Τοπούζα Αχίλλειο, Αερολιμενάρχη του αεροδρομίου «Μακεδονία» την κα. Σαββίδου Μαρία, υπάλληλο της πολιτικής αεροπορίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» τον κο. Καρφή Αθανάσιο, υπεύθυνο μηχανολογικού του αεροδρομίου «Μακεδονία» την κα. Πανταζή Τάνια, αερολιμενικό τον κο. Νεραντζάκη Άλκη, ηλεκτρονικό την κα. Χατζηαλέκου Ράνια, τμηματάρχη ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας την κα. Κιοσσέ Βίκυ, γραμματέα της αερολέσχης Θεσσαλονίκης τον κο. Τσαγκαλίδη Ευάγγελο, φυσικό - μετεωρολόγο διευθυντή του ΕΛΓΑ την κα. Δημούτση Νίτσα, μετεωρολόγο τον κο. Λασκαράκο Αντώνιο, αρχιπυροσβέστη τον κο. Βαρσάμη Σ., υποδιοικητή πόλεως πυροσβεστικής υπηρεσίας τον κο. Σάρρα Χρήστο, αντισμήναρχο ίκαρο- μετεωρολόγο διευθυντή του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου Μακεδονίας τον κο. Γουστέρη Γεώργιο, αντισμήναρχο ίκαρο - μετεωρολόγο τον κο. Βάρκα, επόπτη μηχανικό της AEGEAN

49 Ευχαριστούμε επίσης Ιδιαίτερα τον κο. Τσαπουρνά Κωνσταντίνο, Σύμβουλο του ΣΕΠ και υπεύθυνο του ΚΕΣΥΠ Λευκού Πύργου για την παραίνεση και την υποστήριξή του στην υλοποίηση του προγράμματος.

50 Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά και τον ενθουσιασμό, τους εθελοντές μαθητές και μαθήτριες της ομάδας Αγωγής Σταδιοδρομίας, που πέρα από το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, αφιέρωσαν πολύ χρόνο για τη συλλογή πληροφοριών κατά τη διάρκεια της έρευνας. Λιάλιος Περικλής τμήμα Γ2 Ρίζος Ανδρέας τμήμα Γ2 Χατζηαθανασίου Διονύσης τμήμα Γ2 Ακρίβου Στυλιανή τμήμα Β1 Αναστασόπουλος Αθανάσιος τμήμα Β1 Γραμμένος Παναγιώτης τμήμα Β1 Δεμερτζή Αικατερίνη τμήμα Β1 Δεληγιάννης Νικόλαος τμήμα Β1 Δημητριάδου Θεοδώρα τμήμα Β1 Καβακιώτη Ειρήνη τμήμα Β1 Καλαϊτζή Γαρυφαλλιά τμήμα Β1 Σατάκη Αγγελική τμήμα Β2 Παπαδημητρίου Γεωργία τμήμα Β3 Σαχβερτιάν Ρόμπερτ τμήμα Β3 Τόπι Μαρία τμήμα Β3 Χριστοφορίδης Γεώργιος τμήμα Β3

51

52 Η παιδαγωγική- υποστηρικτική ομάδα των καθηγητών. Κουμανδράκης Αντώνιος Μουσικός υπεύθυνος προγράμματος Παναγιωτίδου Ευαγγελία Γεωλόγος Καρυοφυλλάκη Ιωάννα Αγγλικών

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙ ; Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας Γενικό Λύκειο Αλιάρτου Τάξη Β Σχολικό Έτος

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙ ; Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας Γενικό Λύκειο Αλιάρτου Τάξη Β Σχολικό Έτος ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙ ; Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας Γενικό Λύκειο Αλιάρτου Τάξη Β Σχολικό Έτος 2016-2017 Πανεπιστήμιο Λύκειο Γυμνάσιο Δημοτικό ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Υπεύθυνοι καθηγητές (παιδαγωγική ομάδα): Φωτογιαννοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

4 th AVIATION CAREER DAY

4 th AVIATION CAREER DAY 4 th AVIATION CAREER DAY ΑΘΗΝΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ INTERCONTINENTAL 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η Aviation Career Day είναι ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού αφιερωμένη στον αεροπορικό κλάδο και στα συναφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 20967 19 Ιουνίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2095 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 16049 Καθιέρωση με αποζημίωση ς, καθ υπέρβαση του υποχρεωτικού ωραρίου και προς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Γενικές Πληροφορίες

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Γενικές Πληροφορίες EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Σχολική Μονάδα: 3ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου. Φεβρουάριος 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου. Φεβρουάριος 2010 ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου Φεβρουάριος 2010 Α.Π.Θ Ιδρυματικά Υπεύθυνη Βαβάτση Χριστάκη Νόρμα, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής. Επιμέλεια/ Συντονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση :ΦΡΑΓΚΩΝ 6-8 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ταχ. Κώδικας : Τηλέφωνο :(2310) Fax :(2310) Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ταχ. Διεύθυνση :ΦΡΑΓΚΩΝ 6-8 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ταχ. Κώδικας : Τηλέφωνο :(2310) Fax :(2310) Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΠΔΔ (Φο.Δ.Σ.Α.) Θεσσαλονίκη, 06/02/2019 Αριθμ. Πρωτ.: 1392 Ταχ. Διεύθυνση :ΦΡΑΓΚΩΝ 6-8 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 14363 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 828 19 Μαρτίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κατάργηση κενών οργανικών θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/13331/08.09.2014 Έχοντας υπόψη: Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/Η 3/2014 για την σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σε Λιγνιτωρυχείο της Η ΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Φο.Δ.Σ.Α.) - ΝΠΔΔ Ταχ. Διεύθυνση :ΦΡΑΓΚΩΝ 6-8 Ταχ. Κώδικας :546 26 Τηλέφωνο :(2310) 508-800 Fax :(2310)

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ΕΕΚ)

Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ΕΕΚ) 1 2 Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ΕΕΚ) ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΕΚ Σύμφωνα με αυτόν οι αλλαγές βασίζονται: στην ολιστική θεώρηση ολόκληρου του συστήματος της επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

1) Γιατί ασχοληθήκατε με το Έργο EduRom

1) Γιατί ασχοληθήκατε με το Έργο EduRom Στις 28 Φεβρουαρίου, δύο από τους εθελοντές του Edurom από το Μεσογειακό Σχολείο της Ταρραγόνα βρέθηκαν στην Ημέρα Εκπαίδευσης του «Δικτύου για τη δημοκρατική εκπαίδευση των ενηλίκων: μπροστά με τη δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

737 Τεχνολογίας Αεροσκαφών ΤΕΙ Χαλκίδας

737 Τεχνολογίας Αεροσκαφών ΤΕΙ Χαλκίδας 737 Τεχνολογίας Αεροσκαφών ΤΕΙ Χαλκίδας 1. Εισαγωγή Η ασφάλεια πτήσεων εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την επιμελημένη και σωστή συντήρηση των διαφόρων τύπων αεροσκαφών. Ο ρόλος λοιπόν των μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. 9/2010 Αθήνα, 5/3/2010

Αρ. Πρωτ. 9/2010 Αθήνα, 5/3/2010 Αρ. Πρωτ. 9/2010 Αθήνα, 5/3/2010 ΠΡΟΣ : Σωματεία με δραστηριότητα υπερελαφρών ΘΕΜΑ : Πρόταση της Επιτροπής Υπερελαφρών επί του Κανονισμού ΥΠ.Α.Μ Αγαπητοί φίλοι, Συνημμένα θα βρείτε την πρόταση της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές για την εγγραφή στα ΕΠΑ.Λ.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές για την εγγραφή στα ΕΠΑ.Λ. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές για την εγγραφή στα ΕΠΑ.Λ. του Κερασιώτη Σεραφείμ, Εκπαιδευτικού Μαθηματικού Διευθυντή 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου. Οι μαθητές που είναι απόφοιτοι γυμνασίων ή έχουν προαχθεί από

Διαβάστε περισσότερα

Κατανομή για Αποκεντρωμένες Διοικήσεις

Κατανομή για Αποκεντρωμένες Διοικήσεις Κατανομή για Αποκεντρωμένες Διοικήσεις ΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΔΟ ΕΚΠΑΙΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΡΑΜΜΑΩΝ 31 ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ με άδεια οδήγησης Γ κατηγορίας 1 ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 6 ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ 4 ΑΙΓΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ 69, Τ.Κ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ.:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ 69, Τ.Κ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ 69, Τ.Κ. 34132 ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ.: 2221 0 29995, 21 / 11 / 2017 Αριθμ. Πρωτ.: 7835 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 01/2017(Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ 31

ΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ 31 ΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΔΟ ΕΚΠΑΙΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΡΑΜΜΑΩΝ 31 ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ με άδεια οδήγησης Γ' κατηγορίας 1 ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 6 ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ 4 ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΩΛΟΓΩΝ 2 ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ 1 ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη Ανακοίνωσης υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο Σ Τ Α Δ Ι Ο Ε Ι Ρ Η Ν Η Σ Κ Α Ι Φ Ι Λ Ι Α Σ

Περίληψη Ανακοίνωσης υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο Σ Τ Α Δ Ι Ο Ε Ι Ρ Η Ν Η Σ Κ Α Ι Φ Ι Λ Ι Α Σ Σ Τ Α Δ Ι Ο Ε Ι Ρ Η Ν Η Σ Κ Α Ι Φ Ι Λ Ι Α Σ P E A C E & F R I E N D S H I P S T A D I U M ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Λ. ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Ημερομηνία 30-5-2019 185 47 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: Φ5/11596

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Προσανατολισμός στη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση

Επαγγελματικός Προσανατολισμός στη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση ΜΟΝΙΚΑ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΟΥ-ΛΑΠΠΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΤΕΠ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Επαγγελματικός Προσανατολισμός στη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση Επαγγελματικός

Διαβάστε περισσότερα

Όλο το άρθρο έχει ως ακολούθως: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ.) ή ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΓΕ.Λ.)

Όλο το άρθρο έχει ως ακολούθως: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ.) ή ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΓΕ.Λ.) Άρθρο του Σεραφείμ Κερασιώτη στην εκπαιδευτική πύλη edra.gr, που παρουσιάζει αρχικά τους λόγους τους οποίους μπορεί να θεωρήσει σημαντικούς ένας απόφοιτος Γυμνασίου ή καποιος που έχει προαχθεί από την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Μύκονος,19/03/2019 Αρ. πρωτ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Μύκονος,19/03/2019 Αρ. πρωτ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ,19/03/2019 Αρ. πρωτ. -4601- ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Θεσσαλονίκη, 08/10/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Φο.Δ.Σ.Α.) - ΝΠΔΔ Ταχ. Διεύθυνση :ΦΡΑΓΚΩΝ 6-8 Ταχ. Κώδικας :546 26 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/ 4486/21-04-2015

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/ 4486/21-04-2015 Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/ 4486/21-04-2015 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/Η 3/2015 για την σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σε Λιγνιτωρυχείο της Η ΑΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΕΦΗΒΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΕΦΗΒΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ 2 ο ΕΠΑΛ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2009-2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΕΦΗΒΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Ροντογιάννη Ελένη, Φιλόλογος Ντάρδας Αθανάσιος, Μαθηματικός ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Αντεκελίδου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Καρδίτσα, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθ. ΣΟΧ 1/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Καρδίτσα, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθ. ΣΟΧ 1/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Καρδίτσα, 14-09-2018 ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Αρ. Πρωτ.6902 ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Αρμόδιος: ΗΛΙΑΣ ΝΑΤΣΗΣ Τηλ. 2441/71711-13 Fax 2441/71714 3 ο χλμ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-

Διαβάστε περισσότερα

Κατερίνη, 4 Μαρτίου 2010 Αριθµ. Πρωτ.:19834 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Κατά την έναρξη της Συνεδρίασης διαπιστώθηκε ότι ήταν παρόντα και τα επτά (7) μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και συγκεκριμένα:

Κατά την έναρξη της Συνεδρίασης διαπιστώθηκε ότι ήταν παρόντα και τα επτά (7) μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και συγκεκριμένα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθμός Συνεδρίασης : 36 η /08-11-2018 Αριθμός Απόφασης : 1186 ΘΕΜΑ 7 ο : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη αναφορά σχετικά με την εικονική επίσκεψη στον ανιχνευτή CMS

Σύντομη αναφορά σχετικά με την εικονική επίσκεψη στον ανιχνευτή CMS 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας, Ημαθία 17/03/015 Σύντομη αναφορά σχετικά με την εικονική επίσκεψη στον ανιχνευτή CMS Περιεχόμενα 1. Σύντομη περιγραφή της εκδήλωσης. Δημοσιεύσεις στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο

Διαβάστε περισσότερα

Στυλιανό Φανουράκη 1/11/2011

Στυλιανό Φανουράκη 1/11/2011 Στυλιανό Φανουράκη ΕΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ & ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΥΠΟ ΟΜΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Οι Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής. Ανακοινώνουν

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Οι Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής. Ανακοινώνουν ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 4/0/202 ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Αριθμ. Πρωτ.: 3063 ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΡΩΑΔΟΣ 3 ΤΗΛ.: 2060345 ΤΗΛ. & FAX.: 20639703 Email: paidikos.stathmos@agiaparaskevi.gr ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;

ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ; Τι σημαίνει ο όρος εκπαίδευση? Η εκπαίδευση με την ευρεία έννοια περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που έχουν σκοπό την επίδραση με συγκεκριμένο τρόπο

Διαβάστε περισσότερα

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ( Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.)

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ( Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΝΠΙΔ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ» 28ης Οκτωβρίου 59,, ΤΚ 5623 Τηλ: 230556202/72720 Πληροφορίες: Ζάικος Γεώργιος Email: dekpam@otenetgr,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΕ.ΣΥ.Π. ΔΙ.ΔΕ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ου ΓΕ.Λ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΕ.ΣΥ.Π. ΔΙ.ΔΕ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ου ΓΕ.Λ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΕ.ΣΥ.Π. ΔΙ.ΔΕ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ου ΓΕ.Λ. 3 ο ΓΕ.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ «Προετοιμάζομαι για Σπουδές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ; ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΑΛ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΑΛ ΤΙ; ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤ. ΑΡ.ΠΡΩΤ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΑ ΑΙΤΗΣΗΣ 21/2015/000010309357 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 21/2015/000010314814 ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤ. ΑΡ.ΠΡΩΤ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΑ ΑΙΤΗΣΗΣ 21/2015/000010309357 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 21/2015/000010314814 ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ Α/Α ΑΡ.ΠΡΩΤ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ 1 21/2015/000010309357 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 2 21/2015/000010314814 ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 3 21/2015/000010326362 ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 4 21/2015/000010330088 ΥΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) Ηράκλειο: 9/01/2018 Αριθμ. Πρωτ.: 163

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) Ηράκλειο: 9/01/2018 Αριθμ. Πρωτ.: 163 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) Ηράκλειο: 9/01/2018 Αριθμ. Πρωτ.: 163 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

4ο Γυμνάσιο 5ο Γυμνάσιο Μουσικό Γυμνάσιο Γυμνάσιο Άνθειας Γυμνάσιο Φερών Γυμνάσιο Τυχερού Γυμνάσιο Σουφλίου Γυμνάσιο Λαβάρων Γυμνάσιο Μεταξάδων με Λυκειακές τάξεις Γυμνάσιο Ν. Βύσσας Γυμνάσιο Ριζίων Γυμνάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ Έρευνα του Τ.Ε.Ε. 2006

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ Έρευνα του Τ.Ε.Ε. 2006 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ Έρευνα του Τ.Ε.Ε. 2006 196 Πέτρου Πατιά Πηγή: Τ.Ε.Ε., Έρευνα για την επαγγελματική κατάσταση και απασχόληση των διπλωματούχων μηχανικών, Φεβρουάριος 2007 http://portal.tee.gr/portal/page/portal/professional_issues/neoi_mixanikoi/

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ. Υπεύθυνοι ΣΕΠ: ΤΣΙΟΝΚΗ Μ.- ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ: Αγ. Στεφάνου 26 Τηλέφωνο :

ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ. Υπεύθυνοι ΣΕΠ: ΤΣΙΟΝΚΗ Μ.- ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ: Αγ. Στεφάνου 26 Τηλέφωνο : ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Υπεύθυνοι ΣΕΠ: ΤΣΙΟΝΚΗ Μ.- ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Σ. ΝΕΑΠΟΛΗ: Αγ. Στεφάνου 26 Τηλέφωνο : 2310550240 Νίκος Νικολόπουλος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., M.Ed. Εκπαιδευτικός ΠΕ 17 Επαγγελματικά Λύκεια Αναλυτική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΠ ΛΙΒΑΝΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ 2009

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΠ ΛΙΒΑΝΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ 2009 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΠ ΛΙΒΑΝΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ 009 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΙ/ΑΤΕΙ ΙΕΚ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΤΑΞΗ ΓΤΑΞΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Β ΤΑΞΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΒΤΑΞΗ ΒΤΑΞΗ ΤΟΜΕΙΣ Α ΤΑΞΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΤΑΞΗ ΑΤΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθ. ΣΟΧ 2/2017. για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΤΤΙΚΗ »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθ. ΣΟΧ 2/2017. για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΤΤΙΚΗ » , 9-5 207 Αριθ. Πρωτ: 266 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθ. ΣΟΧ 2/207 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΤΤΙΚΗ 204-2020» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (09) ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Εκπαιδευτικός ΠΕ6 Αγγλικών με οργανική θέση στο 51 ο Γυμνάσιο Αθηνών

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Εκπαιδευτικός ΠΕ6 Αγγλικών με οργανική θέση στο 51 ο Γυμνάσιο Αθηνών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: Ειρήνη Αγγελή-Παπανδρέου Διεύθυνση: Αγίου Θωμά 7, Αμπελόκηποι, 11527 Αθήνα Τηλέφωνο: 2107794853, 2105153318, 6977946874 Tόπος Γεννήσεως: Αθήνα Ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: A. Μπλάνη Αθήνα 27 Ιανουαρίου 2016 Τηλέφωνο Αριθμ. Πρωτ. : 20138

Πληροφορίες: A. Μπλάνη Αθήνα 27 Ιανουαρίου 2016 Τηλέφωνο Αριθμ. Πρωτ. : 20138 ΝΕΟ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ απασχολούμενους και μη απασχολούμενους στη Η ή ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ (βλ. παρ. 3 της ενότητας «ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ» της παρούσας Ανακοίνωσης) Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Ιλίου για τις σχολικές μονάδες Ιλίου και Καματερού το σχολικό έτος

Δράσεις του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Ιλίου για τις σχολικές μονάδες Ιλίου και Καματερού το σχολικό έτος Δράσεις του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Ιλίου για τις σχολικές μονάδες Ιλίου και Καματερού το σχολικό έτος 2014-15 Πίνακας περιεχομένων Δράσεις του ΚΕΣΥΠ Ιλίου για τις σχολικές

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Πληρ. : Τσαγκαλίδης Νεκτάριος Τηλ. : 213 20 74 640 Κερατσίνι, 6/6/2013 Αρ. πρωτ.: 32458 ΠΕΡΙΛΗΨΗ της υπ' αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ Αριθ. Απόφασης: 2/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/19-11-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι πτυχιούχοι του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων αποκτούν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Παρατηρήσεις επί του τελικού σχεδίου ΟΕΥ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

ΘΕΜΑ : Παρατηρήσεις επί του τελικού σχεδίου ΟΕΥ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Πληροφορίες Θεόδωρος Τσίπας, Πύργος 12 Δεκεμβρίου 2016 τηλ.: 2621363703 Αριθ. Πρωτ.: 38 ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΘΕΜΑ : Παρατηρήσεις επί του τελικού σχεδίου ΟΕΥ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σε συνέχεια του

Διαβάστε περισσότερα

Ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού

Ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-203» Άστρος, 3-0-200 Αριθμ. Πρωτ.: 268 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πιλοτικό Πρόγραμμα για

Πιλοτικό Πρόγραμμα για Πιλοτικό Πρόγραμμα για Α.Π.Ε. Κόνσουλας Ευάγγελος 9 ο Γυμνάσιο Αιγάλεω Σχολική Χρονιά 2008-2009 «Μελέτη & συλλογή πληροφοριών για επαγγέλματα που σχετίζονται με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.)),

Διαβάστε περισσότερα

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ.:Δ.ΛΚΔΜ/8686/04.06.13 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 1/2013 για την σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σε Λιγνιτωρυχείο της ΔΕΗ ΑΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑ.Λ.

ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑ.Λ. ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑ.Λ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κωνσταντίνος Καλτσάς ΔΡΑΜΑΣ Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ17.03 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩ Ν ΕΠΙΠΕΔΟ

ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩ Ν ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 4 8 ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης Κατερίνη 08/01/2018 Αριθ. Πρωτ.: 59 Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΙΟ ΡΟΜΙΑΣ ΘΕΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΙΟ ΡΟΜΙΑΣ ΘΕΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΙΟ ΡΟΜΙΑΣ ΘΕΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" 15 ο ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2009-2010 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Όλα ξεκίνησαν από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ: ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» 8-10 Δεκεμβρίου 2017 στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (ΠΕΚ) Ηρακλείου Κρήτης ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ 2 ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 3 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1

ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ 2 ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 3 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 45 ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ 2 ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 9 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 ΔΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 4 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 2 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ Γ' Ή Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ AD HOC ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟ Ο ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ AD HOC ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟ Ο ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ AD HOC ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟ Ο ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Τα Ερωτήµατα 1 έως 6 αναφέρονται στους γονείς του ερευνώµενου, και ειδικότερα στη

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Προτεραιότητας: Εξ. Επείγον

Βαθμός Προτεραιότητας: Εξ. Επείγον ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βαθμός Ασφαλείας: Αδιαβάθμητο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Βαθμός Προτεραιότητας: Εξ. Επείγον ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Χρόνος Διατήρησης: Διηνεκές ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλυκειακό εκπαιδευτικό σύστημα. Ανάπτυξη πρακτικών/τεχνικών δεξιοτήτων επί ενός συγκεκριμένου αντικειμένου

Μεταλυκειακό εκπαιδευτικό σύστημα. Ανάπτυξη πρακτικών/τεχνικών δεξιοτήτων επί ενός συγκεκριμένου αντικειμένου Μεταλυκειακό εκπαιδευτικό σύστημα Ανάπτυξη πρακτικών/τεχνικών δεξιοτήτων επί ενός συγκεκριμένου αντικειμένου Προαιρετική φοίτηση Κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου με πτυχίο ΕΠΑ.Λ. Δυικό/Διπλό σύστημα εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 4/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 4/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 21 Οκτωβρίου 2015 ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Βασ. Γεωργίου Α 1-546 40 Αριθ. Πρωτ: 82857 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή, 17/04/2011 Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του ΚΕΣΥΠ... Νεάπολης, Χρήστος Αντωνίου

Κυριακή, 17/04/2011 Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του ΚΕΣΥΠ... Νεάπολης, Χρήστος Αντωνίου 5 + 4 βήματα για την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού Κυριακή, 17/04/2011 Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του ΚΕΣΥΠ... Νεάπολης, Χρήστος Αντωνίου ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ ΚΟΪΝΑ Σε λιγότερο από ένα μήνα ανοίγει η αυλαία των

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού- Εναλλακτικές διέξοδοι σχολών.

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού- Εναλλακτικές διέξοδοι σχολών. Ιούνιος 2016 Συμπλήρωση Μηχανογραφικού- Εναλλακτικές διέξοδοι σχολών. Παραστατίδης Κων/νος Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Βέροιας Τηλ. 23310 76730 mail@kesyp.ima.sch.gr Πέτυχες αυτό που ήθελες; Αν όχι, Επιλογή άλλης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ζωγράφου: 20/2/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. πρωτ.: 2975 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Αριθ. πρωτ.: 17562 Διεύθυνση : Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα : Ανθρώπινου Δυναμικού Τηλέφωνο : 210-7490151-184 Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο) TOURIST GUIDES OF CRETE ΜΗ.Τ.Ε. 1039 Ε 6061 01849 01 Ανδρεαδάκη, 13-15 Ηράκλειο Κρήτη Τ.Κ. 71201 e-mail: touristguidesofcrete@gmail.com web site: www.travelcrete.gr Tel: +30 2810 342222 Fax: +30 2810 342212

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ Σκύδρα ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ Πρωτ.: 3487 ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ Σκύδρα ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ Πρωτ.: 3487 ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ Σκύδρα 20-3-2017 ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Αριθ Πρωτ.: 3487 ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Για την υλοποίηση της Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνη Σ.Ε.Π.: κα Γκίνη Καλλιόπη, Φιλόλογος ΠΕ02 Εισηγητής: κ. Φελέκης Ιωάννης, Ηλεκτρονικός ΠΕ17.04 Δ/ντής: κ. Πανούσης Δημήτριος, Πληροφορικός

Υπεύθυνη Σ.Ε.Π.: κα Γκίνη Καλλιόπη, Φιλόλογος ΠΕ02 Εισηγητής: κ. Φελέκης Ιωάννης, Ηλεκτρονικός ΠΕ17.04 Δ/ντής: κ. Πανούσης Δημήτριος, Πληροφορικός Υπεύθυνη Σ.Ε.Π.: κα Γκίνη Καλλιόπη, Φιλόλογος ΠΕ02 Εισηγητής: κ. Φελέκης Ιωάννης, Ηλεκτρονικός ΠΕ17.04 Δ/ντής: κ. Πανούσης Δημήτριος, Πληροφορικός ΠΕ19 15 ο ΕΠΑ.Λ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ το σχολείο των επιτυχιών

Διαβάστε περισσότερα

Καποδιστρίου 27 104 32 Αθήνα Αριθμ. Πρωτ.: 4014. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Καποδιστρίου 27 104 32 Αθήνα Αριθμ. Πρωτ.: 4014. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ Ημερομηνία : 4 05-2010 Καποδιστρίου 27 104 32 Αθήνα Αριθμ. Πρωτ.: 4014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη έγκρισης προσλήψεων Της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 55/98 (άρθρο 2, παρ. 1) 8 Μαΐου 2008

Περίληψη έγκρισης προσλήψεων Της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 55/98 (άρθρο 2, παρ. 1) 8 Μαΐου 2008 Περίληψη έγκρισης προσλήψεων Της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 55/98 (άρθρο 2, παρ. 1) 8 Μαΐου 2008 Έγκριση πλήρωσης 200 κενών οργανικών θέσεων στις Περιφέρειες της Χώρας (ΥΠ.ΕΣ.). Εγκρίνει την πλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή των αιτήσεων - δηλώσεων

Υποβολή των αιτήσεων - δηλώσεων ΚΕΣΥΠ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Υποβολή των αιτήσεων - δηλώσεων Από 21 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου Ενημέρωση από υπεύθυνο καθηγητή - ενυπόγραφη Υποδείγματα αιτήσεων από σχολείο ιστοσελίδα ΥΠΠΕΘ Χειρόγραφη συμπλήρωση από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ 2006

ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ 2006 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Κωδικός Νοικοκυριού: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Νομός: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Προσλήψεων τακτικού προσωπικού για τον Δήμο Πολυγύρου

Προγραμματισμός Προσλήψεων τακτικού προσωπικού για τον Δήμο Πολυγύρου Π ΡΑ Κ Τ Ι ΚΟ της 2/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Στον Πολύγυρο, σήμερα δεκαπέντε (15) του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΕΣ Α ΕΤΟΣ Μαθήματα Α' Εξαμήνου Ώρες ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΕΣ Α ΕΤΟΣ Μαθήματα Α' Εξαμήνου Ώρες ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ''Α Στη Φ.390/ΑΔ.1104/Σ.256 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΞΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΔΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 25 Απρ 17 ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

388 θέσεις για μόνιμους στο δημόσιο με 4 νέες προκηρύξεις. Όλες οι θέσεις και τα προσόντα Τρίτη, 13 Μάιος 2014 12:02

388 θέσεις για μόνιμους στο δημόσιο με 4 νέες προκηρύξεις. Όλες οι θέσεις και τα προσόντα Τρίτη, 13 Μάιος 2014 12:02 Προκηρύξεις 4 διαγωνισμών θα εκδοθούν εντός του Μαΐου και θα αφορούν 388 προσλήψεις μονίμων στο δημόσιο.οι προκηρύξεις θα αφορούν 149 τελωνειακούς,110 υπαξιωματικούς στο Λιμενικό,100 ερευνητές στο ΕΛΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2016 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2016 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) Ηράκλειο 12/12/2016 Αριθμ. Πρωτ.: 11444 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2016 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2010.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2010. Ημερομηνία : 19/4/2010 Αριθμ. Πρωτ. :21087 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2010. Για την πρόσληψη Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου κατά το άρθρο 21 του Ν.2190/94, όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΩΔ ΤΜΗΜΑ ΠΕΔΙΑ ΒΑΘ ΕΙΔ.ΜΑΘ Μ(max)ΜΟΡΙΑ 370 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (Χανιά) 1 1 4000 34 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (Ξάνθη) 1 1 4000 31 36 33 519 50 517 748 409 Αρχιτεκτόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. 520 Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Αθήνα) Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (Αθήνα) 4 2 1

ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. 520 Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Αθήνα) Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (Αθήνα) 4 2 1 ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΩΔ ΣΧΟΛΗ ΠΕΔΙΑ ΒΑΘ ΕΙΔ_ΜΑΘ 370 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (Χανιά) 4 1 1 234 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (Ξάνθη) 4 1 1 231 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ (Αθήνα) 4 1 1 236 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Το ΝΠΔΔ «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων» έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Το ΝΠΔΔ «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων» έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ Γούναρη 76 262 24 Πάτρα Πάτρα, 1/11/2017 Αρ. Πρωτ.: 5657 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Μεταλυκειακού έτους στα ΕΠΑΛ-Τάξης Μαθητείας

Εφαρμογή Μεταλυκειακού έτους στα ΕΠΑΛ-Τάξης Μαθητείας Εφαρμογή Μεταλυκειακού έτους στα ΕΠΑΛ-Τάξης Μαθητείας του Ν. 4386/2016 1 ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας- 3 ο ΕΚ Πειραιά Παρουσιάζουν οι εκπαιδευτικοί: Βρυσούλη Νικόλ ΠΕ17.01, Μπέη Παναγιώτα ΠΕ17.03, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑ.Λ. ΑΧΑΪΑΣ Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας ΚΕΣΥΠ Πάτρας

ΕΠΑ.Λ. ΑΧΑΪΑΣ Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας ΚΕΣΥΠ Πάτρας ΕΠΑ.Λ. ΑΧΑΪΑΣ 2018 Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας ΚΕΣΥΠ Πάτρας Α τάξη ΕΠΑ.Λ.(1) Είναι ισότιμη με την Α τάξη Γ.Ε.Λ. (δυνατότητα μετεγγραφής στη Β τάξη Γ.Ε.Λ. μετά την Α τάξη ΕΠΑ.Λ. και αντίστροφα χωρίς απώλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ -------------------------------------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ --------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 1ο Γυμν. Αλεξανδρούπολης 2ο Γυμν. Αλεξανδρούπολης 3ο Γυμν. Αλεξανδρούπολης 4ο Γυμν. Αλεξανδρούπολης 5ο Γυμν. Αλεξανδρούπολης Εσπ. Γυμν. Αλεξανδρούπολης 1ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης 2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης 3ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ της υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ (ΑΔΑ:4ΑΘΕΩ63-Σ) για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής

ΠΕΡΙΛΗΨΗ της υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ (ΑΔΑ:4ΑΘΕΩ63-Σ) για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Δημήτριος, 7/04/2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 10166 Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τηλ: 210 97 11 097 Fax: 210 97 14 303 ΠΕΡΙΛΗΨΗ της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 11/8/2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αριθμ. Πρωτ.: 35143 ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Σχετ.: 31501,35057 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι. ΙΚΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ αριθ. ΣΟΧ 2/2017. για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ αριθ. ΣΟΧ 2/2017. για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 20/07/207 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 44638 ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ αριθ. ΣΟΧ 2/207 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης 2018 1 ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2017-2018 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. Αθήνα 26 Απριλίου 2011 Αριθμ. Πρωτ. : 6299 ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΡΟΣ: ΩΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. Αθήνα 26 Απριλίου 2011 Αριθμ. Πρωτ. : 6299 ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΡΟΣ: ΩΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Αθήνα 26 Απριλίου 2011 Αριθμ. Πρωτ. : 6299 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/νση: Μελετών & Εφαρμογών Τμήμα: Ενεργητικής Προστασίας & Εφαρμογών Δ/νση: Μεσογείων 45 11510 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ. Ανακοινώνει

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ της υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ. Ανακοινώνει ΑΔΑ: ΩΘΤΣΩΡΣ-ΜΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θέρμη 25 Φεβρουαρίου 2019 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ.: 8153 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Δ/νση : Δημοκρατίας 1 Τ.Κ. : 57001 Θέρμη Πληροφ : Καραμούτσιου Βασιλική Τηλ. : 2313 300747

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ. Γρηγόρης Νικολάου

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ. Γρηγόρης Νικολάου ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Γρηγόρης Νικολάου Σημερινή επισκόπηση 1 Τι είναι ο Αυτοματισμός 2 Αντικείμενο Σπουδών 3 Επαγγελματικά πεδία απασχόλησης ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ Ήρων ο Αλεξανδρινός

Διαβάστε περισσότερα

Το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ

Το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ & ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Βόλος 2-5-2011 Αριθ. Πρωτ.1909 Ταχ. Δ/νση Τηλέφωνο Fax Email ΤΟΡΟΥΤΖΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. Μοντέλα εκπαίδευσης στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. Μοντέλα εκπαίδευσης στην Ελλάδα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ Μοντέλα εκπαίδευσης στην Ελλάδα 11 Πέτρου Πατιά Γ1: Μοντέλα προπτυχιακών σπουδών των πολυτεχνικών σχολών της χώρας Πηγή: Ελληνικά Α.Ε.Ι. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη σταδιοδρομίας και απορρόφησης αποφοίτων του ΑΤΕΙΘ από τους εξαγόμενους δείκτες του ερωτηματολογίου του Γραφείου Ποιότητας

Μελέτη σταδιοδρομίας και απορρόφησης αποφοίτων του ΑΤΕΙΘ από τους εξαγόμενους δείκτες του ερωτηματολογίου του Γραφείου Ποιότητας Γραφείο Ποιότητας Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Μελέτη σταδιοδρομίας και απορρόφησης αποφοίτων του ΑΤΕΙΘ από τους εξαγόμενους δείκτες του ερωτηματολογίου του Γραφείου Ποιότητας Κωνσταντίνος Μητσαράκης

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ.:Δ.ΛΚΔΜ/1436/01.12.2014 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/Η 6/2014 για την σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σε Λιγνιτωρυχείο της Η ΑΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ: «ΘΕΛΩ Ή ΠΡΕΠΕΙ;»

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ: «ΘΕΛΩ Ή ΠΡΕΠΕΙ;» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 1 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ: «ΘΕΛΩ Ή ΠΡΕΠΕΙ;» Υπεύθυνος Καθηγητής: Διπλαρίδης Παναγιώτης (ΠΕ 19) Συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί: Ανδρεάδου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γλυφάδα 8-9-2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Αριθ. Πρωτ. 3669 Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γλυφάδα 8-9-2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Αριθ. Πρωτ. 3669 Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γλυφάδα 8-9-2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Σ Αριθ. Πρωτ. 3669 Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ Σ Διεύθυνση: Β.Τσιτσάνη & Καραϊσκάκη 34 Γλυφάδα Πληροφορίες: Γουναρίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 5/11/ 2008 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Αριθ.Πρωτ.: οικ. 47272 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι.Δ. Ταχ.Δ/νση : Αμαλιάδος 17 Ταχ.Κωδ. : 11523 FAX : Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Α ΛΥΚΕΙΟΥ. Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα Γενικής που μένουν ίδια σε ώρες είναι:

Α ΛΥΚΕΙΟΥ. Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα Γενικής που μένουν ίδια σε ώρες είναι: Α ΛΥΚΕΙΟΥ Με βάση τα έγγραφα του ΙΕΠ, σε ό,τι αφορά στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα στην Α' ΕΠΑΛ, αυτό ενιαιοποιείται για όλα τα ΕΠΑΛ. Τα Τμήματα θα σχηματίζονται κανονικά (λογικά όπως και στα υπόλοιπα σχολεία)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ. Φ5γ/ 5111

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ. Φ5γ/ 5111 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 21-04-2016 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ. Φ5γ/ 5111 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2016 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Το Νέο Γενικό Λύκειο

Το Νέο Γενικό Λύκειο Το Νέο Γενικό Λύκειο ΚΕΣΥΠ ΘΕΡΜΗΣ Διεύθυνση: Απ. & Γρ. Ταβάκη 8 τκ: 57001 Θέρμη, Τηλ / fax: 310 46646 Ιστοσελίδα: kesyp-therm.thess.sch.gr E-mail: mail@kesyp-therm.thess.sch.gr Τσίντζος Πέτρος, Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα