Το τέλεια ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σκύλου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το τέλεια ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σκύλου"

Transcript

1 Το τέλεια ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σκύλου

2 Η Φιλοσοφία μας: Αυθεντική εκ φύσεως Στις μέρες μας τα κατοικίδια αποτελούν μέλη της οικογένειας. Γι αυτό και δίνεται πλέον μεγάλη προσοχή στην φροντίδα και τη διατροφή τους. Το κ ανθρ σε ε που ετ Στις κοινωνίες δε των δυτικών χωρών, τα κατοικίδια κατέχουν πολύ σημαντικό κοινωνικό ρόλο, δικαιολογώντας ακόμη περισσότερο τη σημαντική επίδραση που έχουν στις ζωές μας. Προκειμένου λοιπόν να μπορούμε να ανταποκριθούμε πάντοτε επιτυχώς στις ανάγκες του κάθε σκύλου αλλά και να σεβόμαστε τη φύση του, η Biomill έθεσε σαν αρχή της και κατάφερε να την τηρήσει έως σήμερα το να φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας τόσο για τις πρώτες ύλες, όσο και για το τελικό προϊόν που προσφέρει, την τροφή δηλαδή του κατοικίδιου σας. Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας, ήταν η Biomill να πιστοποιηθεί με το ISO 9001, πιστοποίηση ποιότητας από το 1994 (διεθνής δείκτης ποιότητας για την διαδικασία Παρασκευής) και με το ISO από το 1997 (Διεθνές Περιβαλλοντικό έτρο). Όχι GMO (Γενετικώς εταλλαγμένους Οργανισμούς) Όχι Συντηρητικά Όχι Τεχνητές Χρωστικές Έλεγχος Πρώτων Υλών Φυσικά συστατικά «Οι τροπ Πρά ο οπ μετα ιδαν με τ απα μας δυνα

3 ικό που στις σαν ερα που Η Biomill εγγυάται τον έλεγχο και την διασφάλιση της ποιότητας υγιεινής των πρώτων υλών της, όπως αυτή επιβεβαιώθηκε το 2001 με το πρώτο Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό HACCP/BRC (Hazard Analysis Critical Control Points) σύμφωνα με τους κανόνες του BRC (British Retail Consortium). εται Το κρέας που περιέχεται στα προϊόντα Biomill είναι επίσης κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση. Όλα τα επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος υπόκεινται σε ελέγχους της Κρατικής Ελβετικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, ενώ τα σιτηρά που χρησιμοποιούμε είναι εγγυημένα απαλλαγμένα από GMO (Γενετικώς εταλλαγμένους Οργανισμούς). ISO την ικό «Οι σκύλοι είναι ότι τρώνε!» Η Biomill έχει επιλέξει αυτό το ρητό (ελαφρώς τροποποιημένο) ως κύρια αρχή και σαν οδηγό στην μελλοντική της εξέλιξη... Πράγματι, η διατροφή θεωρείται όλο και περισσότερο σαν παράγοντας πρόληψης ο οποίος μπορεί να εμποδίσει ή να αναβάλλει συγκεκριμένες ασθένειες του μεταβολισμού, καθώς και ασθένειες που οφείλονται στην γήρανση. Χάρις στην ιδανική ανάμιξη των συστατικών της τροφής, τα προϊόντα Biomill είναι σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στη διατροφή και βοηθούν έτσι στην αύξηση των απαιτήσεων για μια ποιοτική, χωρίς προβλήματα ζωή του σκύλου, ενώ συγχρόνως μας χαρίζουν, μια ιδιαίτερη ασφάλεια ότι ο σκύλος μας τρέφεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

4 Biomill Super Premium: Ξηρά τροφή για όλες ια τις η ικρόσωμοι: Βάρος Ενήλικα Σκύλου έως 10 kg JUNIOR MINI ΚΑΙ ADULT MINI Οι μικρόσωμες φυλές σκύλων έχουν ιδιαίτερες ανάγκες, ενώ η κύρια διαφορά τους είναι η απαίτηση υψηλότερου ποσοστού θερμίδων. Στην πραγματικότητα οι μικρόσωμοι σκύλοι καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τους μεγαλόσωμους. Επίσης είναι συχνά πολύ πιο επιλεκτικοί στο θέμα της γεύσης. Η Biomill MINI μπορεί και ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες, έχοντας αυξήσει την περιεκτικότητα των λιπαρών ουσιών και συνεπώς και τις θερμίδες. εσαίου μεγέθους: Βάρος Ενήλικα Σκύλου 11 έως 25kg JUNIOR MEDIUM KAI ADULT MEDIUM Οι μεσαίου μεγέθους σκύλοι είναι πιο εύρωστοι σε σχέση με τους μικρόσωμους και μεγαλόσωμους. Συνήθως είναι δε και πιο ανεκτικοί σε ευρύτερο φάσμα τροφών, ενώ σπάνια αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην όρεξη ή τον μεταβολισμό τους. Παρ όλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθούμε το βάρος τους και να μην τους δίνουμε τροφές πλούσιες σε θερμίδες. Η Biomill Medium είναι η λύση: ια περιορισμένη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών θα βοηθήσει στην διατήρηση του ιδανικού βάρους του σκύλου σας.

5 ύρια Στην τερη τικοί υτές και um: λες ια πλήρης σειρά υψηλής ποιότητας, τις ηλικίες, τις φυλές και τα επίπεδα δραστηριότητας εγαλόσωμοι: > 25 kg Βάρος Ενήλικα Σκύλου τους ί σε στην ό να σιες ικών σας. JUNIOR MAXI ΚΑΙ ADULT MAXI Οι σκύλοι μεγαλόσωμων φυλών έχουν πολύ γρήγορη ανάπτυξη. Ένα ζώο που ζυγίζει 500 γραμ. κατά την γέννηση του μπορεί να ζυγίζει 70 kg μετά από δύο χρόνια εντατικής ανάπτυξης. Αυτή η εξέλιξη θα πρέπει να υποστηρίζεται από την κατάλληλη διατροφή, συμβαδίζοντας πάντα με τη μεγάλη ανάγκη του ζώου σε πρωτεΐνες ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική κατανάλωση θερμίδων και ασβεστίου. Επιπλέον βάρος κατά την διάρκεια της ανάπτυξης μπορεί να έχει ιδιαίτερα καταστροφικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη των αρθρώσεων και του σκελετού γενικότερα. Στους μεγαλόσωμους σκύλους, το πεπτικό σύστημα είναι επίσης αναλογικά μικρότερο και λιγότερα αποτελεσματικό από ότι στους μικρόσωμους. Η λύση είναι συμπυκνωμένη τροφή σε μικρά γεύματα. Η Biomill Maxi ανταποκρίνεται ιδανικά σ αυτές τις διατροφικές απαιτήσεις.

6 Biomill Super Premium: Ξηρά τροφή για όλες ια τις η Περιγραφές JUNIOR SENSIBLE & ADULT SENSIBLE Χωρίς μοσχάρι, καλαμπόκι, σιτάρι, σόγια ή κρέας πουλερικών, οι Biomill Junior Sensible και Biomill Adult Sensible, αποτελούν δύο υποαλλεργικές προτάσεις διατροφής για σκύλους στο στάδιο της ανάπτυξης και για ενήλικους σκύλους αντίστοιχα, οι οποίοι δεν μπορούν να ανεχτούν μία από τις παραπάνω αναφερόμενες τροφές. Όταν υπάρχουν αλλεργίες οι ειδικοί συνιστούν να σταματάτε την συνηθισμένη τροφή και να δίνετε μια τροφή την οποία δεν έχει συνηθίσει. Οι Biomill Junior Sensible και Biomill Adult Sensible, είναι απόλυτα αγνά προϊόντα τα οποία περιέχουν τις ελάχιστες μόνο ποσότητες πρώτων υλών οι οποίες προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις και αυτές μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις (ρύζι και αρνί). Έτσι αποφεύγεται το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν στον σκύλο σας προβλήματα λόγω των ευαισθησιών που προέρχονται από την τροφή.

7 um: λες ια πλήρης σειρά υψηλής ποιότητας, τις ηλικίες, τις φυλές και τα επίπεδα δραστηριότητας ADULT LIGHT Οι υπέρβαροι σκύλοι έχουν περιορισμένες δυνατότητες και η ποιότητα ζωής τους δεν είναι ιδανική. Η κατανάλωση θερμίδων από τον σκύλο σας λοιπόν πρέπει να μειωθεί έτσι ώστε να φτάσει και να διατηρήσει το ιδανικό του βάρος. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί δίχως τον εξαναγκασμό του κατοικιδίου σας να ελαττώσει τα ημερήσια γεύματα του. Οι επιπλέον κυτταρίνες της Biomill Adult Light, η L-Καρνιτίνη καθώς και τα υπερβολικά χαμηλά επίπεδα ενέργειας θα βοηθήσουν τον σκύλο σας να βρει ξανά την φόρμα του. iomill ργικές λικους πάνω ύν να εν έχει όλυτα ώτων πάνιες ηθούν πό την SENIOR Στους ηλικιωμένους σκύλους, ο μεταβολισμός τους αλλάζει και η σωματική τους δραστηριότητα μειώνεται. Για να αποφύγετε επικείμενη αύξηση βάρους, αδυναμία των μυών και αλλοίωση των λειτουργιών πέψης, είναι πολύ σημαντικό να παρέχετε τροφή που βοηθά την πέψη και είναι χαμηλή σε θερμίδες. Φθορά στον χόνδρο των αρθρώσεων μπορεί επίσης να οδηγήσει σε οστεοαρθρίτιδα στους ηλικιωμένους σκύλους. ε το συμπλήρωμα ARTHRO+ στην τροφή, με την χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και με πεπτικά βότανα, η Biomill Senior θα βοηθήσει τον σκύλο σας να ζήσει μία, χωρίς προβλήματα, υγιή και μακροχρόνια ζωή. ENERGY Οι σκύλοι που έχουν έντονη σωματική άσκηση ή είναι αθλητικοί έχουν ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις. Τα λιπαρά είναι η πιο σημαντική πηγή ενέργειας για σκύλους, και η Biomill τους παρέχει επαρκή ποσότητα από αυτά. Εμπλουτισμένη με L-Καρνιτίνη για καλύτερη καύση των λιπαρών στα κύτταρα, η Biomill Energy θα βοηθήσει τον σκύλο σας να επανέλθει από τον σωματικό κόπο. Ταυτόχρονα το διαιτητικό συμπλήρωμα ARTHRO+ στην επαναφορά των αρθρώσεων από το στρες, προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην ανάπλαση του χόνδρου των αρθρώσεών τους.

8 Απλή και ξεκάθαρη άποψη των σημαντικών διατ Ισχυρά Πλεονεκτήματα της δ Υψηλό Ποσοστό Θερμίδων Εμπλουτισμένη με Πρωτεΐνες και λιπαρά. Δυνατή Άρθρωση ε ARTHRO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα το οποίο περιέχει γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη για να ευνοείται η ανάπλαση των χόνδρων των αρθρώσεων. L-Καρνιτίνη Εμπλουτισμένη με L-Καρνιτίνη για να διεγείρει το κάψιμο των Θερμίδων έτσι ώστε να βελτιώνεται η σωματική απόδοση. Καλύτερη Πέψη ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη. IMMUNO+ ε IMMUNO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα που περιέχει Βιταμίνη C και E, Σελήνιο καθώς επίσης και Βήτα Καροτίνη για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Πλούσια σε αρνί και ρύζι Πλούσια σε αρνί και ρύζι. Πλούσια σε κοτόπουλο Πλούσια σε κρέας πουλερικών, αυτή η τροφή είναι πολύ εύπεπτη. Έλεγχος Οσμής ε εκχυλίσματα Yucca για μείωση της κακής οσμής των προϊόντων του εντέρου.

9 ικών διατροφικών πλεονεκτημάτων Αριθμός ημερήσιων μερίδων ανά συσκευασία Συνιστώμενες ημερήσιες μερίδες ανάλογα το σωματικό βάρος Όνομα προϊόντος Ηλικία και βάρος σκύλου Επιλεγμένα διατροφικά συμπληρώματα για αυτό το προϊόν ατα της διατροφής με Biomill. ώς ΩΕΓΑ 6/3 Πλούσια σε Ωμέγα 6 και Ωμέγα 3 απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για υγιές δέρμα και στιλπνό τρίχωμα. Δυνατότερη Καρδιά Εμπλουτισμένη με ΤΑΥΡΙΝΗ, απαραίτητο αμινοξύ για την υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκύλου. Mini Croc ικρή Κροκέτα, ειδικά προσαρμοσμένη για μικρούς σκύλους. Maxi Croc εγάλη Κροκέτα, ειδικά προσαρμοσμένη για μεγάλους σκύλους. Χαμηλό ποσοστό θερμίδων Φτωχή σε θερμίδες βοηθώντας τον σκύλο να φτάσει στο ιδανικό του βάρος αλλά και να το διατηρήσει. Εύπεπτα Βότανα Περιέχει βότανα για την διέγερση της λειτουργίας του ήπατος και του παγκρέατος. Υψηλό Ποσοστό Ινών Εμπλουτισμένη με Ίνες (Πίτυρα, Κυτταρίνη) ώστε να επιταχύνει την εντερική μετάβαση. Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Γλουτένη Καλαμποκιού Χωρίς Σιτάρι, χωρίς Καλαμπόκι, χωρίς Σόγια, χωρίς Κρέας Πουλερικών, χωρίς οσχάρι.

10 (Ε Π κα Σε αν Η BiOMill Junior MINI είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για σκύλους στο στάδιο ανάπτυξης, μικρόσωμων φυλών (μέχρι 10 kg βάρος ενήλικα). Η BiOMill Junior MINI εφοδιάζει τα κουτάβια μικρόσωμων φυλών, ηλικίας 4 εβδομάδων και άνω με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ισορροπημένη ανάπτυξη τους έως την ενηλικίωση τους. Συστατικά Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος πουλερικών (κοτόπουλο και γαλοπούλα - 46%), Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Ρύζι, Σιτάρι, Καλαμπόκι, Ολόκληρος καρπός Σόγιας, Ιχθυάλευρο, Πρωτεΐνη Πατάτας, Πούλπα Τεύτλων, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, Ίνες Ακακίας, Εκχύλισμα Yucca, αγιά πύρας, DL-εθειονίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 28%, Λιπαρές Ουσίες 18%, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 7,5%, Κυτταρίνη 2,5%, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg, Βιταμίνη E (A-Τοκοφερόλη) 300mg/kg, Βιταμίνη C 50 mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 180 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 20 mg/kg, Σελήνιο 300mcg/kg. Αντιοξειδωτικό: EC προσθετικό (Γαλλικός προπυλεστέρας E310). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

11 λής kg ών, που - ι, ν, a, α ς) ικρή Κροκέτα, ειδικά προσαρμοσμένη για μικρούς σκύλους (MINI CROC) ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) ε εκχυλίσματα Yucca για μείωση της οσμής των κοπράνων (ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΣΗΣ) Πλούσια σε Ωμέγα 6 και 3 απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για υγιές δέρμα και στιλπνό τρίχωμα (ΩΕΓΑ 6/3) ε IMMUNO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα που περιέχει Βιταμίνη E και C, Σελήνιο καθώς επίσης και Βήτα Καροτίνη για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος., η 0 C. Παραδείγματα μικρόσωμων φυλών Γραμμάρια / ημέρα Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 1kg / 3 kg / 7.5 kg

12 (ΕΛ Πλ στ C, αν Η BiOMill Junior MEDIUM είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για σκύλους στο στάδιο της ανάπτυξης, μεσαίου μεγέθους φυλών (ανάμεσα στα 11 kg και 25 kg βάρος ενήλικα). Η BiOMill Junior MEDIUM εφοδιάζει κάθε κουτάβι φυλής μεσαίου μεγέθους, ηλικίας 4 εβδομάδων και άνω με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την ισορροπημένη ανάπτυξη του έως την ενηλικίωση του. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και λιπαρές ουσίες έχουν προσαρμοστεί ώστε να καλύπτουν τις επιπλέον ανάγκες των κουταβιών κατά την διάρκεια της ανάπτυξης τους, χωρίς να τους δίνουν πάρα πολλές θερμίδες και να τους προκαλούν επιπλέον της επιθυμητής, ημερήσια αύξηση βάρους. Συστατικά Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος πουλερικών (κοτόπουλο και γαλοπούλα - 46%), Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Ρύζι, Καλαμπόκι, Σιτάρι, Πρωτεΐνη Πατάτας, Ολόκληρος Καρπός Σόγιας, Ιχθυάλευρο, Πούλπα Τεύτλων, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, Ίνες Ακακίας, Εκχυλίσματα Yucca, αγιά πύρας, DL-εθειονίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 30%, Λιπαρές Ουσίες 16%, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 7,5%, Κυτταρίνη 2,5%, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg, Βιταμίνη E (A-Τοκοφερόλη) 300 mg/kg, Βιταμίνη C 50 mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 180 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 20 mg/kg, Σελήνιο 300 mcg/kg. Αντιοξειδωτικό: EC προσθετικό(γαλλικός προπυλεστέρας E310). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

13 λής ών άζει τα του ουν την και - ι, ν, α αι ς ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) ε εκχυλίσματα Yucca για μείωση της οσμής των κοπράνων (ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΣΗΣ) Πλούσια σε Ωμέγα 6 και 3 απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για υγιές δέρμα και στιλπνό τρίχωμα (ΩΕΓΑ 6/3) ε IMMUNO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα που περιέχει Βιταμίνη Ε και C, Σελήνιο καθώς επίσης και Βήτα Καροτίνη για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Παραδείγματα μεσαίου μεγέθους φυλών, η 0 C. Γραμμάρια / ημέρα Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 3 kg / 7.5 kg / 15 kg

14 Πλ στ (ΕΛ C, αν χο (Δ Η BiOMill Junior MAXI είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για σκύλους στο στάδιο της ανάπτυξης, μεγαλόσωμων φυλών (πάνω από 25 kg βάρος ενήλικα). Η BiOMill Junior MAXI εφοδιάζει τα κουτάβια μεγαλόσωμων φυλών, ηλικίας 4 εβδομάδων και άνω με όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ισορροπημένη ανάπτυξη τους έως την ενηλικίωση. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και λιπαρές ουσίες έχουν προσαρμοστεί ώστε να καλύπτουν τις επιπλέον ανάγκες των κουταβιών κατά την διάρκεια της ανάπτυξης. Η αναλογία των λιπαρών ουσιών και των θερμίδων, έχει μειωθεί ώστε να αποτρέπεται η επιπλέον ημερήσια αύξηση βάρους και να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος για σκελετικά προβλήματα. Συστατικά Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος πουλερικών (κοτόπουλο και γαλοπούλα -43%), Σιτάρι, Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Ολόκληρος Καρπός Σόγιας, Πρωτεΐνη Πατάτας, Ρύζι, Καλαμπόκι, Ιχθυάλευρο, Πούλπα Τεύτλων, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, Ίνες Ακακίας, Εκχυλίσματα Yucca, Εκχύλισμα Χόνδρου Πουλερικών, αγιά πύρας, DL-εθειονίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 32%, Λιπαρές Ουσίες 14%, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 7,0%, Κυτταρίνη 2,5%, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg, Βιταμίνη E (A-Τοκοφερόλη) 300 mg/kg, Βιταμίνη C 50 mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 180 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 20 mg/kg, Σελήνιο 300 mcg/kg. Αντιοξειδωτικό: EC προσθετικό (Γαλλικός προπυλεστέρας Ε310). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές. Η διάρκεια ζωής των βιταμινών είναι εγγυημένη μέχρι την ημερομηνία λήξεως που αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

15 λής νω βια ητα την στεί της στε ι ο ), ς ν, α η, ς ε Κροκέτα, ειδικά προσαρμοσμένη για μεγάλους σκύλους (MAXI CROC) ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) Πλούσια σε Ωμέγα 6 και 3 απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για υγιές δέρμα και στιλπνό τρίχωμα (ΩΕΓΑ 6/3) ε εκχυλίσματα Yucca για μείωση της οσμής των κοπράνων (ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΣΗΣ) ε IMMUNO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα που περιέχει Βιταμίνη E και C, Σελήνιο καθώς επίσης και Βήτα Καροτίνη για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. ε ARTHRO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα το οποίο περιέχει γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη για να ευνοείται η ανάπτυξη των χόνδρων των αρθρώσεων (ΔΥΝΑΤΗ ΑΡΘΡΩΣΗ) Παραδείγματα μεγαλόσωμων φυλών, η 0 C ς. ς Γραμμάρια / ημέρα Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 3 kg / 7.5 kg / 15 kg

16 Πλ στ Πλ Γλ Χω χω C, αν Η BiOMill Junior SENSIBLE είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για σκύλους στο στάδιο της ανάπτυξης, με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα ή με συγκεκριμένη προδιάθεση σε αλλεργίες από την τροφή. Η BiOMill Junior SENSIBLE (πλούσια σε Αρνί και Ρύζι) εφοδιάζει κάθε κουτάβι με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την ισορροπημένη ανάπτυξη του, αποφεύγοντας τα πεπτικά προβλήματα: υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες (Αρνί, Πρωτεΐνη Πατάτας), ζωικά λίπη, βιταμίνες, ανόργανα στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Τελευταίες έρευνες στην διατροφή των σκύλων έδειξαν ότι οι διαφορετικοί τύποι πρωτεϊνών μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες, συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών που προέρχονται από μοσχάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα, σιτάρι, γλουτένη καλαμποκιού, και σόγια Η BiOMill έχει αναπτύξει αυτή την συγκεκριμένη τροφή για να αποφεύγονται περιστατικά αλλεργιών στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, καθώς επίσης και για να ανακουφίζονται τα κουτάβια που υποφέρουν από αυτές. Συστατικά Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος αρνιού (27%), Ρύζι (21%), Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Πρωτεΐνη Πατάτας (8 %), Πούλπα Τεύτλων, Πλήρες Κονιοποιημένο Αυγό, Πρωτεΐνη Ψαριού, Πίτουρα, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, DL-εθειονίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 26%, Λιπαρές Ουσίες 16%, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 7.5 %, Κυτταρίνη 2,5%, Λιπαρά Οξέα Ωμέγα 6: 2,6 % και Ωμέγα 3: 0,5 %, Ολιγοσακχαρίδια 1%, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg, Βιταμίνη E (A-Τοκοφερόλη) 300 mg/kg, Βιταμίνη C 50 mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 180 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 20 mg/kg, Βήτα-Καροτίνη 1,5 mg/kg, Σελήνιο 300 mcg/kg. Φυσικά αντιοξειδωτικά: Τοκοφερόλες (Βιτ. Ε). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές. Η διάρκεια ζωής των βιταμινών είναι εγγυημένη μέχρι την ημερομηνία λήξεως που αναγράφεται στο πίσω μέρος του σακιού.

17 λής α ή BLE ικά τα ας), νες ρεί ται για ται να ν ν, τι ία ς ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) Πλούσια σε Ωμέγα 6 και 3 απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για υγιές δέρμα και στιλπνό τρίχωμα (ΩΕΓΑ 6/3) Πλούσια σε αρνί και ρύζι Γλουτένη Καλαμπόκι Χωρίς Σιτάρι, χωρίς Καλαμπόκι, χωρίς Σόγια, χωρίς Κρέας Πουλερικών, χωρίς οσχάρι ε IMMUNO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα που περιέχει Βιταμίνη E και C, Σελήνιο καθώς επίσης και Βήτα Καροτίνη για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.5, g, ς: g, ίς η Γραμμάρια / ημέρα Οι ημερήσιες ποσότητες μπορούν είτε να αυξηθούν είτε να μειωθούν ανάλογα με την φυλή του σκύλου, την δραστηριότητα του ή την εποχή του χρόνου. Η ημερήσια ποσότητα νερού που καταναλώνει ένας σκύλος πρέπει να είναι διπλάσια από την ποσότητα της ξηράς τροφής. Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 3 kg / 15 kg

18 Πλ στ (ΕΛ Η BiOMill Adult MINI είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για σκύλους, με φυσιολογική δραστηριότητα, μικρόσωμων φυλών (μέχρι 10 kg βάρος ενήλικα). Η BiOMill Adult MINI περιέχει ότι χρειάζεται ένας σκύλος μικρόσωμης φυλής, ώστε να παραμένει η υγεία του σε τέλεια κατάσταση. Συνήθως οι σκύλοι μικρόσωμων φυλών ζουν έχοντας στενή επαφή με τους ιδιοκτήτες τους και για τον λόγο αυτό πολλές φορές είναι δύσκολο η τροφή τους να τους αρέσει. Χρειάζονται τροφή προσαρμοσμένη στο μέγεθος τους και τις γεύσεις τους. Η BiOMill Adult MINI αποτελείται από μικρές κροκέτες και είναι ιδιαίτερα εύπεπτη. Συστατικά Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος πουλερικών (κοτόπουλο και γαλοπούλα -42%), Σιτάρι, Καλαμπόκι, Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Ολόκληρος καρπός Σόγιας, Ιχθυάλευρο, Πούλπα Τεύτλων, Πίτουρα, Γλουτένη Καλαμποκιού, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, Ίνες Ακακίας, Εκχύλισματα Yucca, αγιά πύρας, DL-εθειονίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 24%, Λιπαρές Ουσίες 16%, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 7%, Κυτταρίνη 2,5%, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg, Βιταμίνη E (A-Τοκοφερόλη) 50mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 120 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 15 mg/kg. Αντιοξειδωτικό: EC προσθετικό (Γαλλικός προπυλεστέρας Ε310). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

19 τας kg λος ως ους σει.. Η η. ), ς ύ, α αι ς ικρή Κροκέτα ειδική για μικρούς σκύλους (MINI CROC) ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) Πλούσια σε Ωμέγα 6 και 3 απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για υγιές δέρμα και στιλπνό τρίχωμα (ΩΕΓΑ 6/3) ε εκχυλίσματα Yucca για μείωση της οσμής των κοπράνων (ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΣΗΣ) Παραδείγματα μικρόσωμων φυλών, η ς: ). Γραμμάρια / ημέρα Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 1 kg / 3 kg / 7.5 kg

20 Πο πο (ΕΛ Πλ στ Η BiOMill Adult MEDIUM είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για σκύλους, με φυσιολογική δραστηριότητα, φυλών μεσαίου μεγέθους (ανάμεσα σε 11 kg και 25kg βάρος ενήλικα). Η BiOMill Adult MEDIUM περιέχει ότι χρειάζεται ο σκύλος, φυλής μεσαίου μεγέθους, ώστε να παραμένει η υγεία του σε τέλεια φυσική κατάσταση. Συστατικά Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος πουλερικών (κοτόπουλο και γαλοπούλα - 45%), Σιτάρι, Καλαμπόκι, Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Ρύζι, Ολόκληρος Καρπός Σόγιας, Πούλπα Τεύτλων, Ιχθυάλευρο, Γλουτένη Καλαμποκιού, Πίτουρα, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, Ίνες Ακακίας, Εκχυλίσματα Yucca, αγιά πύρας, DL-εθειονίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 26%, Λιπαρές Ουσίες 15%, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 7%, Κυτταρίνη 2,5%, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg, Βιταμίνη E (A- Τοκοφερόλη) 50 mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 120 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 15 mg/kg. Αντιοξειδωτικό: EC προσθετικό (Γαλλικός προπυλεστέρας Ε310). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

21 λής ους έχει του Πολύ εύπεπτη τροφή χάρη στην μεγάλη περιεκτικότητα της σε κρέας πουλερικών (ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ) ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) ε εκχυλίσματα Yucca για μείωση της οσμής των κοπράνων (ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΣΗΣ) Πλούσια σε Ωμέγα 6 και 3 απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για υγιές δέρμα και στιλπνό (ΩΕΓΑ 6/3) - ), η ς α ν Παραδείγματα φυλών μεσαίου μεγέθους η - ς: ). Γραμμάρια / ημέρα Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 3 kg / 7.5 kg / 15 kg

22 σκ Πλ στ χο (Δ Εμ κα Η BiOMill Adult MAXI είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για σκύλους, με φυσιολογική δραστηριότητα, μεγαλόσωμων φυλών (άνω των 25 kg βάρος ενήλικα). Η BiOMill Adult MAXI περιέχει ότι χρειάζεται ένας σκύλος μεγαλόσωμης φυλής, ώστε να παραμένει η υγεία του σε τέλεια κατάσταση. Το σχήμα και το μέγεθος της κροκέτας επιτρέπει στον μεγαλόσωμο σκύλο να τραγανίζει την τροφή του πιο αργά, κάτι το οποίο είναι πολύ ωφέλιμο στην πέψη. Επιπλέον, η υψηλή συγκέντρωση ενέργειας αυτής της τροφής μειώνει τον όγκο του γεύματος, αποφεύγοντας την επιβάρυνση του στομάχου. Συστατικά Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος πουλερικών (κοτόπουλο και γαλοπούλα - 42%), Σιτάρι, Ρύζι, Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Καλαμπόκι, Ολόκληρος καρπός Σόγιας, Γλουτένη Καλαμποκιού, Ιχθυάλευρο, Πούλπα Τεύτλων, Πρωτεΐνη Πατάτας, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, Ίνες Ακακίας, Εκχύλισμα Χόνδρου Πουλερικών, αγιά πύρας, DL-εθειονίνη, Ταυρίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 28%, Λιπαρές Ουσίες 17%, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 6,5%, Κυτταρίνη 2,5%, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg, Βιταμίνη E (A-Τοκοφερόλη) 50mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 120 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 15 mg/kg. Αντιοξειδωτικό: EC προσθετικό (Γαλλικός προπυλεστέρας Ε310). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

23 τας 25 λος ήμα την, η ος, - ι, α ο, η, οι εγάλη Κροκέτα, ειδικά προσαρμοσμένη στην μορφολογία των μεγάλων σκύλων (MAXI CROC) ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) Πλούσια σε Ωμέγα 6 και 3 απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για υγιές δέρμα και στιλπνό τρίχωμα (ΩΕΓΑ 6/3) ε ARTHRO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα που περιέχει γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη για να ευνοείται η ανανέωση των χόνδρων των αρθρώσεων. (ΔΥΝΑΤΗ ΑΡΘΡΩΣΗ) Εμπλουτισμένη με ΤΑΥΡΙΝΗ, Απαραίτητο αμινοξύ για την υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκύλου. (ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ) Παραδείγματα μεγαλόσωμων φυλών, η ς: ). Γραμμάρια / ημέρα Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 3 kg / 7.5 kg / 15 kg

24 Πλ στ Πλ Χω χω Η BiOMill Adult SENSIBLE είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για ενήλικες σκύλους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα ή με συγκεκριμένη προδιάθεση σε αλλεργίες από την τροφή. Η BiOMill Adult SENSIBLE (πλούσια σε Αρνί και Ρύζι) εφοδιάζει κάθε σκύλο, με φυσιολογική δραστηριότητα, με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να παραμένει η υγεία του σε τέλεια κατάσταση: υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες (Αρνί, Πρωτεΐνη Πατάτας), ζωικά και φυτικά λίπη, βιταμίνες, ανόργανα στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Τελευταίες έρευνες στην διατροφή των σκύλων έδειξαν ότι οι διαφορετικοί τύποι πρωτεϊνών μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες, συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών που προέρχονται από μοσχάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα, σιτάρι, γλουτένη καλαμποκιού και σόγια Η BiOMill έχει αναπτύξει αυτή την συγκεκριμένη τροφή για να αποφεύγονται όσο το δυνατόν περιστατικά αλλεργιών αλλά και για να ανακουφίζονται οι σκύλοι που υποφέρουν από αυτές. Συστατικά Ρύζι (34%), Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος αρνιού (27%), Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Πούλπα Τεύτλων, Πρωτεΐνη Πατάτας, Ιχθυάλευρο, Πλήρες κονιοποιημένο αυγό, αγιά πύρας, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, Ίνες Ακακίας, DL-εθειονίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 24%, Λιπαρές Ουσίες 14%, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 7 %, Κυτταρίνη 2,5%, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg,, Βιταμίνη E (A- Τοκοφερόλη) 50 mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 120 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 15 mg/kg. Αντιοξειδωτικό: EC προσθετικό ( Γαλλικός προπυλεστέρας Ε310). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

25 λής ένη σε τα σε ικά νες ρεί ται για σο που ν ο, ν, ία ς ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) Πλούσια σε Ωμέγα 6 και 3 απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για υγιές δέρμα και στιλπνό τρίχωμα (ΩΕΓΑ 6/3) Πλούσια σε αρνί και ρύζι Χωρίς Σιτάρι, χωρίς Καλαμπόκι, χωρίς Σόγια, χωρίς Κρέας Πουλερικών, χωρίς οσχάρι. Γραμμάρια / ημέρα η - : ). Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 3 kg / 7.5 kg / 15 kg

26 Πλ στ Φ κα Εμ Εμ με Η BiOMill Adult LIGHT είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για υπέρβαρους σκύλους, που έχουν την τάση να παίρνουν εύκολα βάρος ή είναι σχετικά αδρανείς. Η BiOMill Adult LIGHT περιέχει ότι χρειάζονται οι σκύλοι, ώστε να παραμένει η υγεία τους σε τέλεια κατάσταση. Η L-Καρνιτίνη διεγείρει στον σκύλο τον μεταβολισμό των Λιπαρών Ουσιών και έτσι του επιτρέπει να επιτύχει ευκολότερα το ιδανικό του βάρος. Το υψηλό επίπεδο της τροφής σε Ίνες διεγείρει την δραστηριότητα του εντέρου, μειώνοντας την απορρόφηση των θερμίδων και μειώνοντας το αίσθημα της πείνας στον σκύλο. Συστατικά Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος πουλερικών (κοτόπουλο και γαλοπούλα - 40%), Ρύζι, Σιτάρι, Καλαμπόκι, Ολόκληρος καρπός Σόγιας, Ιχθυάλευρο, Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Γλουτένη Καλαμποκιού, Πούλπα Τεύτλων, Πίτουρα, Κυτταρίνη, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, Ίνες Ακακίας, αγιά πύρας, L-Καρνιτίνη, DL-εθειονίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 24 %, Διατροφική Κυτταρίνη 10 %, Λιπαρές Ουσίες 8 %, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 7%, Κυτταρίνη 6 %, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg, Βιταμίνη E (A-Τοκοφερόλη) 50mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 120 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 15 mg/kg. Αντιοξειδωτικό: EC προσθετικό (Γαλλικός προπυλεστέρας Ε310). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

27 τας ίναι στε τον ύχει ίρει και - ς α ο, α, αι ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) Πλούσια σε Ωμέγα 6 και 3 απαραίτητα Λιπαρά Οξέα για υγιές δέρμα και στιλπνό τρίχωμα (ΩΕΓΑ 6/3) Φτωχή σε θερμίδες βοηθώντας τον σκύλο να φτάσει στο ιδανικό του βάρος και να το διατηρήσει (ΧΑΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΡΙΔΩΝ) Εμπλουτισμένη με L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ για να διεγείρει το κάψιμο των Θερμίδων. Εμπλουτισμένη με Ίνες (Πίτουρα, Κυτταρίνη) ώστε να επιταχύνει την εντερική μετάβαση (ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΝΩΝ) α η e ό Γραμμάρια / ημέρα Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 3 kg / 7.5 kg / 15 kg

28 C, αν χο (Δ Εμ τη Πε πα Η BiOMill Senior είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για σκύλους με ηλικία άνω των 7 ετών. Η BiOMill Senior εφοδιάζει κάθε ηλικιωμένο σκύλο με ότι χρειάζεται, ώστε να παραμένει η υγεία του σε τέλεια κατάσταση. ετά από κάποια ηλικία, κάποια όργανα κουράζονται και χρειάζονται διέγερση ώστε να μπορούν να λειτουργούν κανονικά. Οι Ίνες της τροφής, οι Πρωτεΐνες για αποφυγή σκελετικής αδυναμίας, και η μείωση της λήψης θερμίδων, καθιστούν την BiOMill Senior την ιδανική τροφή για την συγκεκριμένη φάση ζωής του σκύλου. Εξαιτίας του ειδικού συνδυασμού των θρεπτικών συμπληρωμάτων, η BiOMill Senior αποτελεί το κλειδί στην βοήθεια του σκύλου να απολαύσει την ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο. Συστατικά Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος πουλερικών (κοτόπουλο και γαλοπούλα - 34%), Ρύζι, Σιτάρι, Καλαμπόκι, Πούλπα Τεύτλων, Ολόκληρος Καρπός Σόγιας, Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Γλουτένη Καλαμποκιού, Ιχθυάλευρο, Πρωτεΐνη Πατάτας, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, Κυτταρίνη, Ίνες Ακακίας, αγιά πύρας, Εκχύλισμα Χόνδρου Πουλερικών, DL-εθειονίνη, Ταυρίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 26%, Λιπαρές Ουσίες 10%, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 7,5%, Διατροφικές Κυτταρίνες 6% Κυτταρίνη 3,5%, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg, Βιταμίνη E (A-Τοκοφερόλη) 300 mg/kg, Βιταμίνη C 50 mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 180 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 20 mg/kg, Σελήνιο 300 mcg/kg. Αντιοξειδωτικό: EC προσθετικό (Γαλλικός προπυλεστέρας Ε310). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

29 για ένο ση. στε για την ου. Mill όσο ), ς ο, η, η, οι ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) ε IMMUNO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα που περιέχει Βιταμίνη Ε και C, Σελήνιο καθώς επίσης και Βήτα Καροτίνη για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. ε ARTHRO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα που περιέχει γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη για να ευνοείται η ανάπτυξη των χόνδρων των αρθρώσεων (ΔΥΝΑΤΗ ΑΡΘΡΩΣΗ) Εμπλουτισμένη με ΤΑΥΡΙΝΗ, ένα αμινοξύ απαραίτητο για την υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκύλου. (ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ) Περιέχει βότανα για την διέγερση της λειτουργίας του συκωτιού και του παγκρέατος. (ΕΥΠΕΠΤΑ ΒΟΤΑΝΑ), g, C g, ς Γραμμάρια / ημέρα Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 3 kg / 7.5 kg / 15 kg

30 Εμ χο (Δ Εμ ώσ Η BiOMill Energy είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή υψηλής ποιότητας για ενήλικες σκύλους, με έντονη σωματική δραστηριότητα (π.x. σκύλους που συμμετέχουν σε αθλητικούς αγώνες ή εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες). Η BiOMill Energy προσφέρει στον σκύλο ότι χρειάζεται σε περιόδους αθλητικής δραστηριότητας ή έντονης εργασίας ώστε να παραμένει η φόρμα του σε υψηλά επίπεδα και να ανταποκρίνεται σε έντονη άσκηση. Οι ανάγκες του σκύλου σε ενέργεια είναι πολύ υψηλές κατά την διάρκεια έντονης άσκησης και για αυτό συνίσταται και η διέγερση του μεταβολισμού των λιπών. Το BiOMill Energy επίσης περιέχει το διαιτητικό συμπλήρωμα ARTHRO+ για να βοηθά την αναπλήρωση των καταπονημένων αρθρώσεων, βοηθώντας στην ανανέωση των χόνδρων των αρθρώσεων. Συστατικά Αφυδατωμένα προϊόντα κρέατος πουλερικών (κοτόπουλο και γαλοπούλα -47%), Ρύζι, Λίπος Πουλερικών (Κοτόπουλο και γαλοπούλα), Καλαμπόκι, Ολόκληρος καρπός Σόγιας, Ιχθυάλευρο, Πρωτεΐνη Πατάτας, Γλουτένη Καλαμποκιού, Πούλπα Τεύτλων, Πίτουρα, Υδρολυμένο Συκώτι Πουλερικών, ουρουνέλαιο, Ίνες Ακακίας, αγιά πύρας, L-Καρνιτίνη, DL-εθειονίνη, Ανόργανα Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Πρόμιγμα Βιταμινών. Αυτές οι πρώτες ύλες δεν προέρχονται από οργανικές (Βιολογικές) Καλλιέργειες. Ποσοστιαία Ανάλυση Πρωτεΐνες 30%, Λιπαρές Ουσίες 20%, Τέφρα (ανόργανα στοιχεία) 8%, Κυτταρίνη 2,5%, Βιταμίνη Α UI/kg, Βιταμίνη D UI/kg, Βιταμίνη E (A- Τοκοφερόλη) 150mg/kg, Θειικός Σίδηρος: Fe 140 mg/kg, Θειικός Χαλκός: Cu 20 mg/kg. Αντιοξειδωτικό: EC προσθετικό (Γαλλικός προπυλεστέρας). Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

31 τας που Η κής ηλά σε υτό σης ση των ), ς ύ, ο, α, αι ε ολιγοσακχαρίδια για ιδανική πέψη (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ) Εμπλουτισμένη με Πρωτεΐνη και Λίπος (ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΡΙΔΩΝ) ε ARTHRO+, ένα διαιτητικό συμπλήρωμα περιέχοντας γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη για να ευνοείται η ανανέωση των χόνδρων των αρθρώσεων. (ΔΥΝΑΤΗ ΑΡΘΡΩΣΗ) Εμπλουτισμένη με L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ, για να διεγείρει την καύση των λιπών, έτσι ώστε να βελτιώνεται η σωματική απόδοση. η - ς: ίς Γραμμάρια / ημέρα Διατίθεται στις ακόλουθες συσκευασίες 3 kg / 15 kg

32 JUNIOR SENSIBLE 804

33 IBLE

34 Το τέλεια ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα ώστε να

35 στε να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σκύλου

36 Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος: Ι.Γ.Λεωτσάκος & ΣΙΑ Ο.Ε Λ. Κατσώνη 51 & Δημοσθένους, , Καλλιθέα - Αθήνα Τηλ.: , , Fax: Λεωτσάκος Bορείου Ελλάδος Ε.Π.Ε. Περιφερειακή ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος, Τ.Θ 122, Τ.Κ , Θεσσαλονίκη Τηλ.: , Fax:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ. Φυσική Ολοκληρωμένη Διατροφή, για όλα τα στάδια ζωής του σκύλου.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ. Φυσική Ολοκληρωμένη Διατροφή, για όλα τα στάδια ζωής του σκύλου. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ Φυσική Ολοκληρωμένη Διατροφή, για όλα τα στάδια ζωής του σκύλου. «Η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κάθε σκύλος σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Διατρέφοντας τους Σκύλους με τον Σωστό Τρόπο. Το εκτενές πρόγραμμα διατροφής Meradog για την υγιή ζωή του σκύλου

Διατρέφοντας τους Σκύλους με τον Σωστό Τρόπο. Το εκτενές πρόγραμμα διατροφής Meradog για την υγιή ζωή του σκύλου Διατρέφοντας τους Σκύλους με τον Σωστό Τρόπο Το εκτενές πρόγραμμα διατροφής Meradog για την υγιή ζωή του σκύλου Μακροζωία του σκύλου Μακροζωία του σκύλου Ο οδηγός αυτός περιγράφει ακριβώς τη φιλοσοφία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ Ο.Ε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ Ο.Ε. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ Ο.Ε. Λ. Αλεποχωρίου & Ανωνύμου Μέγαρα Αττικής Τ.Κ.: 19 100 Τηλ.: 22960-81640 Φαξ: 22960-27499 e-mail: info@ktiniatriki.gr PRODUCER: VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ : ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ : ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ : ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ : ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ : ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ : ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Υγιεινός τρόπος ζωής. Στάσεις και απόψεις των προπτυχιακών νοσηλευτών». Σπουδάστριες : Κασωτάκη Καλλιόπη Χαρκουτσάκη Ευαγγελία Εισηγήτρια:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2ο ΓΕΛ ΥΜΗΤΤΟΥ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α4 ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΘΕΜΑ «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΡΩΩ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2012-2013/1Ο ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ Ο Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Η φιλοσοφία μας είναι απλή

Η φιλοσοφία μας είναι απλή Περιεχόμενα Διατροφολογία 7 Διατροφικές Συμβουλές 8 Ποιος είσαι; 11 Διάλεξε το σωστό προϊόν 13 Διατροφικά προϊόντα 14 Αύξηση απόδοσης 18 Έλεγχος βάρους 22 Βιταμίνες και μέταλλα 24 Ειδικά προϊόντα 30 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ Ο.Ε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ Ο.Ε. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ Ο.Ε. Λ. Αλεποχωρίου & Ανωνύμου Μέγαρα Αττικής Τ.Κ.: 19 100 Τηλ.: 22960-81640 Φαξ: 22960-27499 e-mail: info@ktiniatriki.gr PRODUCER: VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ «ESCAPE: Μία εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών» ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή. Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για την σωστή σου διατροφή! Fitnet The fitness network 1

Διατροφή. Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για την σωστή σου διατροφή! Fitnet The fitness network 1 Διατροφή Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για την σωστή σου διατροφή! Fitnet The fitness network 1 2 Fitnet The fitness network 1. Διατροφή Η διατροφή αποτελεί μοναδικό παράγοντα για την ανάπτυξη του σώματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ Παράγοντες που καθορίζουν το βάρος του βρέφους κατά τη γέννηση βάρος της μητέρας πριν την εγκυμοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Φοιτήτρια:

Διαβάστε περισσότερα

πρώτη έκδοση: Μάιος 2013, 3.000 αντίτυπα

πρώτη έκδοση: Μάιος 2013, 3.000 αντίτυπα τιτλοσ βιβλιου: Διατροφή για μια καλύτερη ζωή ΣΥΓΓραφΕαΣ: Γιώργος Μουλίνος ΕπΙΜΕλΕΙα ΔΙΟρθωΣη ΚΕΙΜΕνΟΥ: Έλενα ντούβου ΣΧΕΔΙαΣΜΟΣ ηλεκτρονικη ΣΕλΙΔΟπΟΙηΣη: Ελένη Σταυροπούλου ΣΥνθΕΣη ΕξωφΥλλΟΥ: Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΣΑΜΗΝΙΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΙΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ Υπεύθυνη καθηγήτρια: Παχιαδάκη Άννα Ομάδα μαθητών Β Τάξης Λυκείου: Αλεβυζάκη Ευανθία, Καλαγασίδη Βάλια, Καλοειδάς Αντώνης, Λεμονάκης Μάριος,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σε απασχολεί η εμφάνισή σου; Στην εφηβεία, ο οργανισμός αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό και οι ανάγκες για τροφή είναι αυξημένες. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ Σχολικό έτος: 2013-2014 Υπεύθυνος καθηγητής: Μανασής Βασίλης ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Βασιλείου Ευηάννα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ Πτυχιακή Εργασία με θέμα:λήψη Συμπληρωμάτων διατροφής σε αθλητές Crossfit

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: «Τρέφομαι ισορροπημένα, Κινούμαι τακτικά, Αναπτύσσομαι σωστά» για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: «Τρέφομαι ισορροπημένα, Κινούμαι τακτικά, Αναπτύσσομαι σωστά» για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: «Τρέφομαι ισορροπημένα, Κινούμαι τακτικά, Αναπτύσσομαι σωστά» για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου Διαφάνεια 1 Διαβάζουμε στους μαθητές τον τίτλο της

Διαβάστε περισσότερα

«Μπορούμε να μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε»

«Μπορούμε να μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε» Χειμώνας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΚΙΑΝΑΚΗΣ «Μπορούμε να μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε» ΥΓΕΙΑ Γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ; ΚΑΡΔΙΑ Θωρακίστε την με «όπλο» τη διατροφή ΔΙΑΤΡΟΦΗ Μεγαλώστε γερά... παιδιά ΓΙΟΡΤΕΣ Ρεβεγιόν

Διαβάστε περισσότερα

The Next Generation of Healthy Pet Food TM. Νο 1. Στα εξειδικευμένα σημεία πώλησης της Αμερικής. Οδηγός διατροφής. Be TRUE. Feed BLUE.

The Next Generation of Healthy Pet Food TM. Νο 1. Στα εξειδικευμένα σημεία πώλησης της Αμερικής. Οδηγός διατροφής. Be TRUE. Feed BLUE. The Next Generation of Healthy Pet Food TM Νο 1 Στα εξειδικευμένα σημεία πώλησης της Αμερικής Οδηγός διατροφής The Next Generation of Healthy Pet Food TM Τα αγαπάτε όσο την οικογένειά σας. Ταΐστε τα όπως

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος. Πότε το παιδί μας χαρακτηρίζεται υπέρβαρο ή παχύσαρκο; Καλή Ανάγνωση!!!

Πρόλογος. Πότε το παιδί μας χαρακτηρίζεται υπέρβαρο ή παχύσαρκο; Καλή Ανάγνωση!!! Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή αποτελεί προϋπόθεση για την υγεία, αλλά και για τη σωστή πνευματική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Μετά το τέλος της νηπιακής ηλικίας και μέχρι την εφηβεία, η ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

«Μελέτη Δείκτη Μάζας Σώματος, παιδιών ηλικίας 15 18 ετών, και συσχέτιση αυτού με τη συχνότητα και την ποιότητα του πρωινού»

«Μελέτη Δείκτη Μάζας Σώματος, παιδιών ηλικίας 15 18 ετών, και συσχέτιση αυτού με τη συχνότητα και την ποιότητα του πρωινού» ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Μελέτη Δείκτη Μάζας Σώματος, παιδιών ηλικίας 15 18 ετών, και συσχέτιση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Σχολική χρονιά 2013-2014. Ταξή : Α1

ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Σχολική χρονιά 2013-2014. Ταξή : Α1 ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σχολική χρονιά 2013-2014 Σχολείο : 2ο ΓΕΛ ΥΜΗΤΤΟΥ Ταξή : Α1 Επιβλέπων καθηγητής : Κωνσταντίνος Φινάλης Σελίδα 0 ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ Χρήστος Κερίμ Αλέξης Γρηγόρης Μάρκος Ντέντα Δημήτρης Τέσιος

Διαβάστε περισσότερα

Η διατροφή του αθλητή κατά την FIFA

Η διατροφή του αθλητή κατά την FIFA Η διατροφή του αθλητή κατά την FIFA Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο εκτός από την προπόνηση ένος αθλητή, διαδραματίζει η διατροφή του. Το τι τρώει και τι πίνει ένας αθλητής επηρεάζει την φυσική του κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΘΡΕΨΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΥΣΘΡΕΨΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΣΘΡΕΨΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ ΑΝΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Dr ΚΑΤΑΠΟΤΗ ΖΗΝΟΒΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΙΟΣ 2010 ΔΥΣΘΡΕΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

organic farmers Bio for pets The pet food from BIO ORGANIC controlled organic quality certified organic pet food Naturally... the best!

organic farmers Bio for pets The pet food from BIO ORGANIC controlled organic quality certified organic pet food Naturally... the best! The pet food from Bio for pets organic farmers BIO ORGANIC controlled organic quality certified organic pet food Naturally... the best! Bio for pets PREMIUM τροφή που περιλαμβάνει βιολογικά ζωϊκά και φυτικά

Διαβάστε περισσότερα

«ESCAPE: Μία εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών»

«ESCAPE: Μία εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών» 6 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ «ESCAPE: Μία εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών» ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΘΛΗΤΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΤΡΑ, 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ\ 1)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΤΑΞΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ»

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΤΑΞΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ» ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΤΑΞΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ» ΚΑΛΗ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 1. Περιεχόμενα 1. Περιεχόμενα 2 2. Εισαγωγή 3 3. Οι συνέπιες της κακής διατροφής 4 4. Παράγοντες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΛΙΠΗ

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΛΙΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η καλή διατροφή είναι σημαντική για μια καλή υγεία. Μια υγιεινή διατροφή, ποικιλόμορφη, μπορεί να βοηθήσει στην διατήρηση ενός υγιούς βάρους, να προωθήσει την γενική μακροζωία και να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: «Οι διατροφικές συνήθειες των νοσηλευτών/τριών στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου» ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΠΛΙΓΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Επιβλέπων καηγητής: Παχούμη Δέσποινα ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα