APOLAMARE. More than 20 years of Excellence in Hospitality

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "APOLAMARE. More than 20 years of Excellence in Hospitality"

Transcript

1 H O T E L D I R E C T O R Y

2 APOLAMARE More than 20 years of Excellence in Hospitality

3 Αγαπητοί μας πελάτες Καλωσορίσατε στο Elinotel Apolamare. Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε πληροφορίες για το ξενοδοχείο, τις λειτουργίες των τμημάτων, την ασφάλεια και διάφορες άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να ρωτήσετε το προσωπικό του ξενοδοχείου μας. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόησή σας, αν κάποιο από τα παρακάτω στοιχεία αλλάξει σε σχέση με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή. Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Dear Guests We would like to welcome you at Elinotel Apolamare. On the following pages you will find useful information about the facilities of our hotel, your safety and much more. For any further information, please feel free to contact our personnel. We would like to thank you for your understanding, if any of the following information would be altered due to the changing needs of our guests. We wish you a pleasant stay. The Management and the hotel staff

4 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω GR Το πολυτελές, πέντε αστέρων ξενοδοχείο Elinotel Apolamare βρίσκεται στη Χανιώτη Χαλκιδικής, σε μια προνομιακή τοποθεσία με θέα την υπέροχη θάλασσα ανάμεσα στην δυτικότερη και μεσαία χερσόνησο της τρίαινας της Χαλκιδικής. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωμάτια με διακόσμηση σε στιλ μπαρόκ. Διαθέτει πισίνα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Elinotel Apolamare έχουν καλόγουστη επίπλωση από σκούρο ξύλο και πλούσιες κουρτίνες. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας. Το κομψό εστιατόριο El Greco σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε μπουφέ, ενώ στο pool bar Sunshine θα απολαύσετε ποτά, κοκτέιλ και ελαφριά γεύματα. Στο χωριό Χανιώτη υπάρχουν πολλά μπαρ, ταβέρνες και εστιατόρια. Το Elinotel Apolamare αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τις πανέμορφες παραλίες της Χαλκιδικής. Προσφέροντας 86 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, το Elinotel Apolamare διαθέτει εσωτερικούς χώρους του συνδυάζουν παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική βεράντα με θέα προς τον κήπο, την πισίνα ή τη θάλασσα. Οι λάτρεις του καλού φαγητού θα ενθουσιαστούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Elinotel Apolamare. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από το άνετο pool bar δίπλα από την πισίνα, το εστιατόριο, που προσφέρει γεύματα πρωί-μεσημέρι-βράδυ, καθώς και την περιήγησή τους στην παραλία ή στην ευρύτερη περιοχή της Χανιώτης. Οι χώροι της μονάδας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: 86 δωμάτια και σουίτες 1 δημόσια κολυμβητική δεξαμενή 1 παιδική κολυμβητική δεξαμενή 1 εστιατόριο 1 καφέ μπαρ (pool bar) 1 κλαμπ (club) Γυμναστήριο Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Χώρο ψυχαγωγίας παιδιών Βιβλιοθήκη Επιχειρηματικό Κέντρο Internet corner ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΤΣΕΤΩΝ Κατόπιν αιτήματος. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Παρακαλείσθε την ημέρα της αναχώρησης σας να αφήνετε το δωμάτιό σας μέχρι τις 12:00. Σε περίπτωση που θέλετε να παρατείνετε την διαμονή σας, επικοινωνήστε με την Υποδοχή.

5 ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ Απευθυνθείτε στην Υποδοχή. ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ Για την μεταφορά των αποσκευών σας, απευθυνθείτε στην Υποδοχή. ΑΦΥΠΝΙΣΗ Απευθυνθείτε στην Υποδοχή. ΓΕΥΜΑ Μπορείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο γεύμα σε στυλ μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο «El Greco» από 12:30-14:30. ΓΙΑΤΡΟΣ Απευθυνθείτε στην Υποδοχή του ξενοδοχείου. ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ - ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ H εισερχόμενη αλληλογραφία σας στέλνεται άμεσα στο δωμάτιό σας. Εάν επιθυμείτε την αποστολή της αλληλογραφίας σας, αφήστε την στην Υποδοχή του ξενοδοχείου, η οποία την αναλαμβάνει. ΔΕΙΠΝΟ Ο σεφ του ξενοδοχείου έχει ετοιμάσει στο φιλόξενο Εστιατόριο «El Greco» το καλύτερο για σας σε μπουφέ. Το δείπνο σερβίρεται μεταξύ 19:00-21:30. Τα γαστρονομικά του πιάτα, συνοδευόμενα από ένα κρασί ποιότητας από την πλούσια κάβα μας, θα σας καταπλήξουν. Για λόγους υγιεινής, παρακαλούμε μην μεταφέρετε φαγητό στα δωμάτιά σας. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Διάφορες εκδηλώσεις και μουσικές βραδιές, οι οποίες οργανώνονται από το ξενοδοχείο μας, βρίσκονται στους πίνακες ανακοινώσεων. ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Παρέχουμε υπηρεσία καθαριότητας το βράδυ ως πρόσθετος έλεγχος. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε κανάλια σε διάφορες γλώσσες. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Διαφορετικά Events και μουσικές βραδιές οργανώνονται απ το Animation Team. Παρακαλώ ελέξτε το πρόγραμμα Animation.

6 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω GR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ Απευθυνθείτε στην Υποδοχή. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ Εάν ταξιδεύετε με μωρό, ενημερώστε μας εξαρχής για να προσθέσουμε παιδικό κρεβάτι στο δωμάτιο, χωρίς επιπλέον χρέωση. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΩΙΝΟΥ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Αν θέλετε να λάβετε μέρος σε εκδρομές, απευθυνθείτε στην Υποδοχή ή στον ξεναγό σας. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Απευθυνθείτε στην Υποδοχή. ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ Μπορούμε να σας παρέχουμε επιλογή μαξιλαριών. Απλά ζητήστε το απ την υποδοχή. ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Παρακαλείστε η ένδυσή σας να είναι ευπρεπής κατά την διάρκεια του δείπνου. Δεν επιτρέπεται να εισέρχεστε με μαγιό, βρεγμένα ρούχα, σορτς, σαγιονάρες. Δεν επιτρέπεται να παίρνετε μαζί σας φαγητό έξω από το εστιατόριο. ΘΥΡΙΔΕΣ - ΤΙΜΑΛΦΗ Στο δωμάτιο υπάρχει ατομικό χρηματοκιβώτιο. Σας συνιστούμε να μην αφήνετε μετρητά, τιμαλφή ή άλλα αντικείμενα αξίας εκτός χρηματοκιβωτίου, για την απώλεια των οποίων το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη. Για την χρήση του χρηματοκιβωτίου, απευθυνθείτε στην Υποδοχή. ΚΛΕΙΔΙΑ Παρακαλείστε πριν την αναχώρησή σας να επιστρέψετε την κάρτα-κλειδί του δωματίου σας στην Υποδοχή.

7 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Μπορείτε να παραγγείλετε λουλούδια για κάθε περίσταση. Απευθυνθείτε στην Υποδοχή από την προηγούμενη ημέρα. MINI CLUB Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την παιδαγωγό μας για το πλούσιο πρόγραμμα των μικρών μας φίλων. Ώρες λειτουργίας: & ΜΠΑΡ ΠΙΣΙΝΑΣ Αφεθείτε στο δροσερό αεράκι και αφήστε τις αισθήσεις σας να σας οδηγήσουν στην μαγεία των φυσικών χρωμάτων του βουνού και της αύρας της θάλασσας, όπου σερβίρονται ποτά, Cocktails και Snacks. Ώρες λειτουργίας: 09:00-01:00. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Για να λειτουργεί ο κλιματισμός θα πρέπει η μπαλκονόπορτα να είναι κλειστή. Παρακαλούμε όταν φεύγετε από το δωμάτιο, μην αφήνετε την κάρτα στο ρεύμα, για ένα καλύτερο περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας. ΠΑΙΔΙΑ Παιδική πισίνα, kids club (4-12 ετών). ΠΑΡΑΛΙΑ Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες είναι δωρεάν για τους πελάτες του ξενοδοχείου. ΠΑΡΟΧΗ ΦΑΓΗΤΟΥ Η ΠΡΩΙΝΟΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Παρακαλώ απευθυνθείτε στην υποδοχή. ΠΕΤΣΕΤΕΣ Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τις πετσέτες του δωματίου στην παραλία για λόγους υγιεινής. Υπάρχουν πετσέτες παραλίας διαθέσιμες στα Spa με εγγύηση 10 η κάθε πετσέτα. Μπορείτε να αλλάζετε τις χρησιμοποιημένες πετσέτες με καθαρές κάθε δεύτερη μέρα. Όταν τις επιστρέψετε, θα σας επιστραφεί η εγγύηση. Οι πετσέτες μπορούν να αλλαχθούν κατόπιν ζήτησης.

8 ΠΙΣΙΝΑ Ώρες λειτουργίας: 09:00-18:00. Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες της πισίνας μας είναι άνευ χρέωσης. ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές κάρτες εκτός της Diners. Δυστυχώς η δυνατότητα ανάληψης χρημάτων δεν είναι διαθέσιμη στο ξενοδοχείο, παρά μόνο σε τράπεζες και ΑΤΜ. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ-ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ Στο δωμάτιό σας θα βρείτε ένα σάκο για ρούχα και ένα έντυπο. Συμπληρώστε το και η καμαριέρα θα πάρει τον σάκο και την επόμενη μέρα θα σας επιστραφούν τα ρούχα καθαρά. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου και στα δωματία. ΠΡΩΙΝΟ Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα καλό πρωινό, μεταξύ 7:00-10:15. Σε περίπτωση αναχώρησης νωρίτερα από τις 7:00, απευθυνθείτε στην Υποδοχή μια μέρα νωρίτερα. Σύνθεση πρωινού (ελάχιστη): καφές (φίλτρου, στιγµιαίος, ελληνικός), τσάι, γάλα, 2 είδη φρέσκου ψωµιού, φρυγανιές, κέικ, βούτυρο, µαργαρίνη, 2 είδη µαρµελάδας, µέλι, τυρί, αλλαντικά, αυγά (ζεστά/ κρύα), γιαούρτι, δηµητριακά, χυµοί φρούτων, φρέσκα φρούτα ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ Η υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας. Απλά ενημερώστε την υποδοχή. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ Παρακαλούμε απευθυνθείτε στην υποδοχή. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Είναι δυνατόν η μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση.

9 ΥΠΟΔΟΧΗ 24 ΩΡΕΣ Η υποδοχή λειτουργεί 24 ώρες. ROOM SERVICE 24 ΩΡΕΣ Για Room Service, καλέστε την Υποδοχή (9). Έξτρα χρέωση 20% επί της παραγγελίας. Δελτίο παραγγελίας θα βρείτε στο δωμάτιό σας ή και στην Υποδοχή. ΡΕΥΜΑ 220V BEAUTY SALON / ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής, είναι στην διάθεσή σας. Προσφέρουμε επίσης πληθώρα μασάζ και αισθητική περιποίηση και είναι έτοιμα να σας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες, ευεξίας και χαλάρωσης. TAXI Απευθυνθείτε στην Υποδοχή. ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ Ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ Βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο και είναι δωρεάν.

10 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω EN The luxurious, five star Elinotel Apolamare hotel is located in Hanioti, Chalkidiki, in a privileged location overlooking the magnificent sea of Halkidiki Peninsula. This enchanting boutique hotel allows its guests to feel serene in every corner of its grounds and indulge in the delicious cuisine and crystal waters. The highly-trained personnel is committed to providing a quality service and ensuring guests are well taken care of, catering to even the most demanding of travelers. The hotel offers rooms with baroque-style décor. The air-conditioned rooms are tastefully furnished with dark wood and rich curtains. They are equipped with a flat-screen TV, a minibar and a safety deposit box. The elegant El Greco Restaurant serves breakfast, lunch and buffet style dinner, while drinks, cocktails and light meals are served at the Sunshine Pool Bar. There are plenty of bars, taverns and restaurants In the village of Hanioti. Elinotel Apolamare is the ideal location for exploring the beautiful beaches of Halkidiki. Offering 86 luxurious rooms and suites, the Elinotel Apolamare combines traditional and modern elements. All rooms have a private terrace or balcony overlooking the garden, the pool or the sea. Lovers of good food will be thrilled during their stay at Elinotel Apolamare. Guests can choose between a cozy pool bar, and a restaurant. The premises of the hotel include: 86 rooms and suites 1 outdoor swimming pool 1 swimming pool for children 1 restaurant 1 pool bar 1 club Gym Multi-purpose room Entertainment area for children Library Business Center Internet corner ANIMATION Different Events and Music Nights are organized by the Animation Team. Please, check the information board for the Animation Program. BABY COT If you travel with a baby, just inform us in advance and we will add a baby cot in the room free of charge

11 BEACH The beds and umbrellas on the beach are free of charge for the hotel guests. BREAKFAST A good day starts with a good morning. Begin your day with a rich breakfast between 7:00 and 10:15 In case of an early departure before 07:00, please inform the Reception Desk one day prior. There is a possibility to have a breakfast in the room at extra charge or to have an early breakfast in the restaurant starting from The minimum breakfast includes coffee (filter, instant, Greek), tea, milk, 2 kinds of fresh bread, rusks, cakes, butter, margarine, 2 kinds of jam, honey, cheese, cold meat, cereals, fruit juices, fresh fruits. BUS TIMETABLE Please, check the information board for the timetable of a shuttle bus to Nea Skioni. CAR RENTAL For Car Rental information, please, contact the Reception Desk. CHILDREN There is kids pool and Kids Club available for the kids at the age of 4-12 which is open: & CREDIT CARDS All cards are acceptable except Diners. Unfortunately there is no option for cash withdrawal in the hotel. You can find ATM machines in the nearest villages. DEPARTURE Please, vacate your room on your departure day before 12:00. In case you would like to prolong your stay, please, contact the Reception Desk. DINNER The Chef of our hotel has prepared exquisite dishes in a buffet style in El Greco Restaurant. Dinner is served from 19:00 until 21:30. Gourmet dishes accompanied by a fine selection of local wine will astonish you. We kindly ask you not to carry food to your rooms for hygiene reasons.

12 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω EN DOCTOR Please, contact the Reception Desk. GROOM SERVICE Our groom is ready to assist you with your luggage. Just inform our reception desk. RESTAURANT We kindly request our guests to dress accordingly while attending dinner. Gentlemen are asked to wear trousers and closed shoes. It is forbidden to enter the restaurant in swimwear or wet clothes or flip flops. Please, do not bring food or dishes out of the Restaurant. ELECTRIC CURRENT 220V ENERGY CONSERVATION The balcony door must be locked for the AC to start operating. We kindly ask you to remove the key card from the electricity slot before leaving the room for environmental protection and energy saving. EXCURSIONS Please, contact the Reception Desk. FLOWERS You can order flowers for any occasion. Please, contact the Reception Desk one day prior. KEYS Please, leave your room key-card at the Reception Desk before your departure. LAUNDRY / DRY CLEANING IRONING You will find a bag and a form in your wardrobe. Please, fill in the form and leave the bag to be picked up by a housekeeper the following day. LIBRARY You will find the reading area located in the Lobby. Here you can either read a book or play a board game.

13 LOST AND FOUND Please, contact the Reception Desk. LUGGAGE To take your luggage to the room, please, contact the Reception Desk. LUNCH You can enjoy a delicious buffet style meal in the main restaurant from 12:30 until 14:30. At the same time we offer A La Carte menu served at the pool bar area from 12:00 till 15:00 daily. There is a possibility to provide a LUNCH BOX, just inform the reception desk one day in advance. MINI CLUB Please, contact the Kids Club supervisor regarding the program for our little friends. The mini club is open from till and from till PILLOW MENU We can provide you with a choice of pillows. Just apply at the reception desk. PARKING The parking is located near the hotel and is free of charge. POOL Hours: 9:00-18:00. The beds and umbrellas by the pool are free of charge. POOL BAR Give in to the summer breeze at the Pool Bar area and let your senses be carried away by the majestic natural colors and the aura of the sea, where cold drinks, cocktails and snacks are served. Hours: 9:00-01:00. RECEPTION 24H The reception is open 24 hours a day

14 ROOM SERVICE 24 H For Room Service, please, contact the Reception Desk (9). There is an extra charge of 20% on your order. The order form is located in your room or at the Reception desk. SAFES VALUABLES You will find a safe-box in your room installed into the wardrobe. We recommend you to keep your jewellery, money and any other valuables in the safe-box. The hotel does not take any responsibility in case of lost valuables. For direction on how to use the safe-box, please, contact the Reception Desk. SATELLITE TV There is a wide choice of channels in many languages. BEAUTY SALON / GYM A specially designed area with the latest exercise equipment is at your disposal. Services such as all kinds of massage, facial and body treatments will provide unforgettable experience of wellness and relaxation in the wellness area. STAMPS POST Incoming mail will be sent directly to your room. If you wish to send a letter or a postcard, please, leave your mail at the Reception Desk. A receptionist on duty will handle it. TAXI To call a taxi, please, contact the Reception Desk. TRANSFER TO /FROM THE AIRPORT There is a possibily to provide a transfer to or from the airport on request at extra charge TOWELS Please, do not use bath towels on the beach for hygiene purposes. There are beach towels available at the Spa area on a 10 deposit basis. The deposit is paid at the reception desk. You can change used towels onto fresh ones every second day. On the day of your departure, please, bring the towel back and get your 10 deposit back. Bath towels can be changed at any time on request.

15 TURNDOWN SERVICE We provide an afternoon turndown service in all the rooms. WAKE UP CALL Please contact the Reception Desk. WI-FI INTERNET There is free Wi-Fi internet in all public areas of the hotel and the rooms

16

17

18 ELINOTEL APOLAMARE Hanioti, Halkidiki, Greece Central Reservations Department T: (+30) F: (+30) E: HOTEL CONTACT DETAILS T: (+30) F: (+30) MARKETING DEPARTMENT

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ HOTEL DIRECTORY Κ. Γεωργάκη 27, 49100, Κέρκυρα Τ: 26610 31129 F: 26610 35690 E: brhotel@otenet.gr 27 K. Georgaki 27, Corfu, Greece T: (+30) 26610 31129 F: (+30) 26610 35690 E: brhotel@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ANASTASIA. resort & spa

ANASTASIA. resort & spa H O T E L D I R E C T O R Y ANASTASIA resort & spa Αγαπητοί μας πελάτες Καλωσορίσατε στο Anastasia Resort & Spa, μέλος της Xenios Ventures Hotels. Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε πληροφορίες για το ξενοδοχείο,

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΕΟΝ ΑΣΤΡΟΝ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΕΟΝ ΑΣΤΡΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛ. ΛΑΟΥ 5 ΤΗΛ 22310 26245 - Wifi: hot3l1234 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ Μετασχηματιστές και καλώδια προέκτασης είναι διαθέσιμα στην Ρεσεψιόν. Στην Ελλάδα η τάση είναι 220v. Ψύκτης με φιλτραρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

10, Plastira Square Rethymno, Crete, Greece Tel.: 28310 28667-9, Fax: 28310 28670 www.hotelideon.gr ideon@otenet.gr. Rethymnon - Crete - Greece

10, Plastira Square Rethymno, Crete, Greece Tel.: 28310 28667-9, Fax: 28310 28670 www.hotelideon.gr ideon@otenet.gr. Rethymnon - Crete - Greece 10, Plastira Square Rethymno, Crete, Greece Tel.: 28310 28667-9, Fax: 28310 28670 www.hotelideon.gr ideon@otenet.gr Rethymnon - Crete - Greece Perfectly located just minutes from the heart of Rethymnon.

Διαβάστε περισσότερα

FENIX HOTEL. Καλώς Ορίσατε! Welcome! ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GUEST DIRECTORY

FENIX HOTEL. Καλώς Ορίσατε! Welcome! ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GUEST DIRECTORY FENIX HOTEL Καλώς Ορίσατε! Welcome! ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ GUEST DIRECTORY Αίθουσα Ψυχαγωγίας Στο ισόγειο του ξενοδοχείου, λειτουργεί αίθουσα ψυχαγωγίας. Ασφαλή Χρηματοκιβώτια Όλα τα δωμάτια είναι

Διαβάστε περισσότερα

Elegance lies in details accompanying the all look in the modern rooms. Koμψές λεπτομέρειες τονίζουν το προφίλ των modern δωματίων.

Elegance lies in details accompanying the all look in the modern rooms. Koμψές λεπτομέρειες τονίζουν το προφίλ των modern δωματίων. EXECUTIVE ROOMS Fully renovated, these rooms are truly executive; A spacious private veranda becomes a wonderful lounge area to sunbathe. They also have bathroom, air-condition (individually controlled),

Διαβάστε περισσότερα

EPIRUS, GREECE. Hotel Directory

EPIRUS, GREECE. Hotel Directory Krikonis Hotel Ioannina Greece - 45332 Tel +30 2651044633-34 Fax +30 2651045437 Email : reservations@krikonis-hotel.gr www.krikonis-hotel.gr EPIRUS, GREECE All Saints Villas Plataria Sivota Greece Tel

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9).

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9). Αγαπητοί πελάτες! Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το Ξενοδοχείο Kosmitis για τις διακοπές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγκαταστάσεις και οι παροχές του ξενοδοχείου μας προορίζονται αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person 15/7/2011-21/8/2011 21/8/2011-11/9/2011 11/9/2011-30/9/2011 Single 65 55 40 Double 85 69 55 Double economy* 80 64 50 3ος ενήλικας -30%ΕΚΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υπηρεσιών. Στον τίτλο όποιας υπηρεσίας έχει αστερίσκο *, η υπηρεσία προσφέρεται με χρέωση. Ακολουθήστε µας στα social Media.

Οδηγός Υπηρεσιών. Στον τίτλο όποιας υπηρεσίας έχει αστερίσκο *, η υπηρεσία προσφέρεται με χρέωση. Ακολουθήστε µας στα social Media. Οδηγός Υπηρεσιών Η Διεύθυνση διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οποιαδήποτε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτό το έντυπο Στον τίτλο όποιας υπηρεσίας έχει αστερίσκο

Διαβάστε περισσότερα

Kenshō Boutique Hotel & Suites

Kenshō Boutique Hotel & Suites Kenshō Boutique Hotel & Suites Μύκονος, Ορνός Mykonos, Ornos Photos: Dimitris Poupalos Kenshō Boutique Hotel & Suites Ένα μοναδικό στο είδος του «design boutique hotel», το Kenshō, έκανε αισθητή την παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL DIRECTORY. Αγαπητοί επισκέπτες,

HOTEL DIRECTORY. Αγαπητοί επισκέπτες, Αγαπητοί επισκέπτες, HOTEL DIRECTORY Σας καλωσορίζουμε στο Argo Boutique Hotel. Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Η διαμονή σας στο Argo Boutique Hotel θα σας αφήσει απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΙΣΙΝΑ ΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΠΡΩ ΙΝΟ ΝΩΡΙΣ ΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΙΣΙΝΑ ΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΠΡΩ ΙΝΟ ΝΩΡΙΣ ΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΑΠΩ ΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩ Ν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΓIΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔ ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Δ ΕΙΠΝΟ ΕΙΔ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔ ΙΚΕΣ Δ ΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια.

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια. Μόλις 300μ. από την αμμώδη παραλία Αμμουδάρα, το Hotel Handakas βρίσκεται στη μέση ενός καταπράσινου αμπελώνα. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και πισίνα. Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALL INCLUSIVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALL INCLUSIVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALL INCLUSIVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΣΟ ΟΣ Ανισσαράς, Λιμάνι Χερσονήσου, 70014, Κρήτη, Ελλάδα Τηλ. 0030 28970 23561 Φαξ. 0030 28970 21322 Το Annabelle Beach Resort

Διαβάστε περισσότερα

Hotel Services Directory. Κατάλογος Υπηρεσιών Ξενοδοχείου

Hotel Services Directory. Κατάλογος Υπηρεσιών Ξενοδοχείου Hotel Services Directory Κατάλογος Υπηρεσιών Ξενοδοχείου Welcome Dear Guests, The Management team and staff welcome you to Ariá Estate Suites & Spa, the new prime destination in Mani. Everyone is at your

Διαβάστε περισσότερα

Περίοδος: Καλοκαίρι 2016

Περίοδος: Καλοκαίρι 2016 Astir Odysseus Kos Resort & Spa Tingaki, 85 300, Kos Island, Greece T.: +30 22420 49900 F.: +30 22420 49800 info@astirodysseuskos.gr www.astirodysseuskos.com Περίοδος: Καλοκαίρι 2016 Περίοδος: Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

Hotel Services Directory. Κατάλογος Υπηρεσιών Ξενοδοχείου

Hotel Services Directory. Κατάλογος Υπηρεσιών Ξενοδοχείου Hotel Services Directory Κατάλογος Υπηρεσιών Ξενοδοχείου Welcome Dear Guests, The Management team and staff welcome you to Ariá Estate Suites & Spa the new prime destination in Mani. Everyone is at your

Διαβάστε περισσότερα

20/12-01/01. Χριστουγεννιάτικος Σοκολατένιος Πειρασμός 15 / άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται ένα ζεστό ρόφημα) Christmas Chocolate Temptation

20/12-01/01. Χριστουγεννιάτικος Σοκολατένιος Πειρασμός 15 / άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται ένα ζεστό ρόφημα) Christmas Chocolate Temptation CHRISTMAS 2015 20/12-01/01 Χριστουγεννιάτικος Σοκολατένιος Πειρασμός 15 / άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται ένα ζεστό ρόφημα) Φέτος τα Χριστούγεννα σας κακομαθαίνουμε με έναν μπουφέ όνειρο γεμάτο σοκολάτα.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Ionia Suites στο Ρέθυμνο.

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Ionia Suites στο Ρέθυμνο. ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Ionia Suites στο Ρέθυμνο. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βρίσκεστε στο ξενοδοχείο μας. Είτε σας φιλοξενήσουμε για μια νύχτα, μια εβδομάδα ή ένα μήνα το Ionia Suites

Διαβάστε περισσότερα

Hospitality Management Company

Hospitality Management Company Hospitality Management Company Management Consulting Sales Representation Marketing Αξιοποιούμε τα δυνατά σας σημεία Εξετάζουμε τα δυνατά σημεία της επιχείρησης σας, με σκοπό να τα αξιοποιήσουμε με τον

Διαβάστε περισσότερα

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions 1. Μπορώ να παραγγείλω ένα μπουκάλι σαμπάνια ή ένα ειδικό δώρο να είναι στο δωμάτιο κατά την άφιξη με μια σημείωση; 2. Πώς μπορώ να φτάσω από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο; 3.

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Υπηρεσιών Ξενοδοχείου

Κατάλογος Υπηρεσιών Ξενοδοχείου Hotel Services Directory Κατάλογος Υπηρεσιών Ξενοδοχείου Welcome Dear Guests, The Management team and staff welcome you to Ariá Estate Suites & Spa the new prime destination in Mani. Everyone is at your

Διαβάστε περισσότερα

11/4 Αναστάσιμο Δείπνο. 11/4 Easter Dinner. 12/4 Πασχαλινός Μπουφές. 12/4 Easter Lunch

11/4 Αναστάσιμο Δείπνο. 11/4 Easter Dinner. 12/4 Πασχαλινός Μπουφές. 12/4 Easter Lunch Easter 2015 55 ανά άτομο 25 για παιδιά έως 12 ετών 55 per person 25 for children up to 12 years old 65 ανά άτομο 30 για παιδιά έως 12 ετών 65 per person 30 for children up to 12 years old Mονόκλινο 130

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΖΙΤΙΚΟΣ ΑΕ ξεκίνησε την. ξενοδοχειακή και τουριστική δραστηριότητα της το 1977, µε

Η εταιρία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΖΙΤΙΚΟΣ ΑΕ ξεκίνησε την. ξενοδοχειακή και τουριστική δραστηριότητα της το 1977, µε Η εταιρία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΖΙΤΙΚΟΣ ΑΕ ξεκίνησε την ξενοδοχειακή και τουριστική δραστηριότητα της το 1977, µε την λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου της (OSCAR, 83 δωµατίων), ακριβώς απέναντι από τον κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

MANTHOS HOTEL RESORT & SPA

MANTHOS HOTEL RESORT & SPA MANTHOS HOTEL RESORT & SPA SPA POLICIES ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ SPA ΤΟΥ MANTHOS HOTEL Προκειµένου να εξασφαλίσουµε για σας µια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εµπειρία, παρακαλούµε θερµά να σεβαστείτε τους

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Οι All Inclusive υπηρεσίες ισχύουν μέχρι τις24:00

Οι All Inclusive υπηρεσίες ισχύουν μέχρι τις24:00 Οι All Inclusive υπηρεσίες ισχύουν μέχρι τις24:00 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ 1. Cosmos Κεντρικό Εστιατόριο, σερβίρει τοπική και Μεσογειακή κουζίνα (Κτήριο Maris) Ανοικτά Καθημερινά Early Breakfast Μεσημεριανό: Δείπνο:

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Euro Park

Ξενοδοχείο Euro Park Ξενοδοχείο Euro Park Αστρίς Παραλία 64002 Θάσος Τηλ. 2593051171 Φαξ. 2593055040 Email. info@europark.gr www.europark.gr Κατάλογος Υπηρεσιών του Ξενοδοχείου Αγαπητοί µας επισκέπτες, Σας καλωσορίζουµε θερµά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου. WELCOME ABOUT US Η πέτρα, μάρτυρας της αιωνιότητας, σκληρή και συμπαγής, ανίκητη στα κύματα του χρόνου, έζησε, γνώρισε και διαμόρφωσε τα στάδια του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο ήλιος, ο χορηγός της ζωής, μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΚ ΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. στο FIFTH FLOOR BAR & RESTAURANT ΣΑΛΟΝΙΑ Σαλόνι στην υποδοχή του ξενοδοχείου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΚ ΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. στο FIFTH FLOOR BAR & RESTAURANT ΣΑΛΟΝΙΑ Σαλόνι στην υποδοχή του ξενοδοχείου ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Tεσσάρων (4) αστέρων ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Castello Hotels Group ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Λ. 62 Μαρτύρων 1 Ηράκλειο Κρήτη Ελλάς 71304

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2017 www.mayorhotels.com ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Το Mayor Capo di Corfu βρίσκεται κοντά στον Άγιο Πέτρο, στη Λευκίμμη, στο νότιο τμήμα του νησιού, σε μία μεγάλη έκταση αμμώδους

Διαβάστε περισσότερα

[Πληκτρολογήστε εδώ] Agios DIMITRIOS PIERIA dimatis.eu

[Πληκτρολογήστε εδώ] Agios DIMITRIOS PIERIA dimatis.eu [Πληκτρολογήστε εδώ] Agios DIMITRIOS 60100 PIERIA +30 2351 084 202 +30 2351084 202 dimatis.eu info@dimatis.eu ROOM DIRECTORY We are pleased to welcome you to Dimatis Hotel and we thank you for choosing

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL DIRECTORY. Αγαπητοί επισκέπτες,

HOTEL DIRECTORY. Αγαπητοί επισκέπτες, Αγαπητοί επισκέπτες, HOTEL DIRECTORY Σας καλωσορίζουμε στο Ξενοδοχείο Mandrino. Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Η διαμονή σας στο Mandrino Hotel θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους,

Διαβάστε περισσότερα

Μαλδίβες. Villa Hotels. Fun island resort 3 Star. τιμοκατάλογος πακέτων 5 διανυκτερεύσεων Νοέμβριος 2014 Απρίλιος 2015 τιμές κατ ατομο σε δίκλινο

Μαλδίβες. Villa Hotels. Fun island resort 3 Star. τιμοκατάλογος πακέτων 5 διανυκτερεύσεων Νοέμβριος 2014 Απρίλιος 2015 τιμές κατ ατομο σε δίκλινο Villa Hotels Fun island resort 3 Star Fun Island offers a wonderful blend of Fun and Sun. The Massive lagoon of the island provides ideal conditions for a variety of water sports and the powder white beaches

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου..

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Διακοπές - Fly & Drive Κρητική μαντινάδα Χανιά 3,6 & 8 ημέρες Ξενοδοχεία HOTEL THEO 4* Βρίσκεται στην

Διαβάστε περισσότερα

Corfu Holiday Palace. Ενημερωτικό Δελτίο AQUIS HOTELS & RESORTS

Corfu Holiday Palace. Ενημερωτικό Δελτίο AQUIS HOTELS & RESORTS 2014 AQUIS HOTELS & RESORTS ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Κανόνι, κοντά στην πόλη της Κέρκυρας ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΣΠΟΡ Αποστάσεις : Κέντρο της πόλης της Κέρκυρας 4

Διαβάστε περισσότερα

30/4 1/5. Αναστάσιμο Δείπνο με εορταστικό μενού το βράδυ του Μ. Σαββάτου. 60 ανά άτομο 30 για παιδιά έως 12 ετών

30/4 1/5. Αναστάσιμο Δείπνο με εορταστικό μενού το βράδυ του Μ. Σαββάτου. 60 ανά άτομο 30 για παιδιά έως 12 ετών www.divanis.com 60 ανά άτομο 30 για παιδιά έως 12 ετών 60 per person 30 for children up to 12 years old 70 ανά άτομο 35 για παιδιά έως 12 ετών with traditional 70 per person 35 for children up to 12 years

Διαβάστε περισσότερα

Στο εστιατόριο «ToDokimasesPrinToBgaleisStonKosmo?» έξω από τους δακτυλίους του Κρόνου, οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά.

Στο εστιατόριο «ToDokimasesPrinToBgaleisStonKosmo?» έξω από τους δακτυλίους του Κρόνου, οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά. Διαστημικό εστιατόριο του (Μ)ΑστροΈκτορα Στο εστιατόριο «ToDokimasesPrinToBgaleisStonKosmo?» έξω από τους δακτυλίους του Κρόνου, οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά. Μόλις μια παρέα πελατών κάτσει σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στο Alma Luxury Resort Hotel. Η διεύθυνση και το προσωπικό είναι πάντα στην διάθεσή σας για να έχετε μια ευχάριστη

Διαβάστε περισσότερα

THE HOTEL DIRECTORY H O T E L B U N G A L O W S

THE HOTEL DIRECTORY H O T E L B U N G A L O W S THE HOTEL DIRECTORY H O T E L B U N G A L O W S Αγαπητέ πελάτη, H O T E L B U N G A L O W S Η διεύθυνση και το προσωπικό του Elounda Ilion Hotel & Bungalows σας καλωσορίζουν και σας εύχονται καλή διαμονή.

Διαβάστε περισσότερα

154 El. Venizelou & Romilias str., , Athens, Greece Τ F E

154 El. Venizelou & Romilias str., , Athens, Greece Τ F E Από: Τίτλος: Δέσποινα Παντελαίου Sales Executive Τηλέφωνο: +30 2130 106 110 E-mail: Σελίδες: 13 d.pantelaiou@domotel.gr Θέμα : Εταιρικές Τιμές 2019- Ethniki Insurance Co Παρακαλώ βρείτε παρακάτω τις ειδικές

Διαβάστε περισσότερα

7/4 8/4. with friends & family in the Athenian Riviera. Αναστάσιμο Δείπνο με εορταστικό μενού το βράδυ του Μ. Σαββάτου

7/4 8/4. with friends & family in the Athenian Riviera. Αναστάσιμο Δείπνο με εορταστικό μενού το βράδυ του Μ. Σαββάτου www.divanis.com with friends & family in the Athenian Riviera 65 ανά άτομο 30 για παιδιά έως 12 ετών 65 per person 30 for children up to 12 years old 80 ανά άτομο 40 για παιδιά έως 12 ετών 80 per person

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΝΙΚΑ HOTELS ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΦΟΣ

MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΝΙΚΑ HOTELS ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΦΟΣ MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΝΙΚΑ HOTELS ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΦΟΣ ΕΛ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ Με την είσοδό σας στο Alexander the Great Beach Hotel, θα αντιληφθείτε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή. μοναδική τοποθεσία, σε παραλία βραβευμένη

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές 2017 ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ Αξέχαστες διακοπές από άτομο 27το την ημέρα ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ Μια... γαλαζοπράσινη συμφωνία Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο Mε την υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΛΚIΔΙΚΗ. στον Βορρά. Αξέχαστες

ΧΑΛΚIΔΙΚΗ. στον Βορρά. Αξέχαστες ΧΑΛΚIΔΙΚΗ Αξέχαστες διακοπές από άτομο 34το την ημέρα Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Κάνιστρο, Κασσάνδρα, Καλλιθέα, Νέα Καλλικράτεια, Σιθωνία, Χανιώτη, Μεταμόρφωση, Κρυοπηγή ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορεί κανείς να έχει έναν διερμηνέα κατά την επίσκεψή του στον Οικογενειακό του Γιατρό στο Ίσλινγκτον Getting an interpreter when you visit your

Πώς μπορεί κανείς να έχει έναν διερμηνέα κατά την επίσκεψή του στον Οικογενειακό του Γιατρό στο Ίσλινγκτον Getting an interpreter when you visit your Πώς μπορεί κανείς να έχει έναν διερμηνέα κατά την επίσκεψή του στον Οικογενειακό του Γιατρό στο Ίσλινγκτον Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Σε όλα τα Ιατρεία Οικογενειακού

Διαβάστε περισσότερα

Hotel. ... ένα δωµάτιο µε µπάνιο/ντούς/µπαλκόνι;

Hotel. ... ένα δωµάτιο µε µπάνιο/ντούς/µπαλκόνι; Hotel To find a Hotel Where is the Hotel...? Που είναι το ξενοδοχείο...; Do you know a good Hotel? Do you know a cheap Hotel? Can you recommend a good Hotel? Where is the Youthhostel? How are the prices

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ. Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ. Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr ΕΙΔΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Υπάρχουν δυο είδη βασικών γευμάτων που σερβίρονται σε ένα εστιατόριο. Α) Τα κύρια γεύματα: Είναι τα υποχρεωτικά

Διαβάστε περισσότερα

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA Το 18 ο Εθνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2017 Που θα γίνει το συνέδριό µας Η Στέγη Ποντιακού Πολιτισµού,

Διαβάστε περισσότερα

GUEST SERVICES DIRECTORY

GUEST SERVICES DIRECTORY GUEST SERVICES DIRECTORY ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ WELCOME Αγαπητοί επισκέπτες, σας καλωσορίζουμε στο Ξενοδοχείο Mandrino. Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Η διαμονή σας στο Mandrino

Διαβάστε περισσότερα

25 DEC 1 JAN. FESTIVE FAMILY TIME From 270 / night. LUXURY CHRISTMAS & new year s GETAWAY From 230 /night. εορταστικεσ εκδηλωσεισ festive events

25 DEC 1 JAN. FESTIVE FAMILY TIME From 270 / night. LUXURY CHRISTMAS & new year s GETAWAY From 230 /night. εορταστικεσ εκδηλωσεισ festive events ξεχωριστα πακετα διαμονησ Unique accommodation packages 24 εορταστικεσ εκδηλωσεισ festive events εορταστικο δειπνο ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Περάστε την παραμονή των Χριστουγέννων κοντά μας, και απολαύστε

Διαβάστε περισσότερα

Περίοδος: Καλοκαίρι 2014. Υπηρεσίες / Τοποθεσία

Περίοδος: Καλοκαίρι 2014. Υπηρεσίες / Τοποθεσία Τ.Θ. 359 Τ.Κ. 85300 Κως Ελλάδα Τηλ.: + 30 22420 49900 Fax: + 30 22420 49800 info@astirodysseuskos.gr www. astirodysseuskos.gr Περίοδος: Καλοκαίρι 2014 Υπηρεσίες / Τοποθεσία Λειτουργία: Όλο το χρόνο Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπερή Εορταστική Ατμόσφαιρα

Λαμπερή Εορταστική Ατμόσφαιρα Λαμπερή Εορταστική Ατμόσφαιρα 2013-2014 A Sparkle of Festive Merriment At this time of year, our minds naturally turn to sparkle. Celebrate this Christmas in the luxurious surroundings of the Athens Ledra

Διαβάστε περισσότερα

25 DEC 1 JAN. CHRISTMAs & new year s GETAWAY From 199 / night. FESTIVE FAMILY TIME From 185 / night. εορταστικεσ εκδηλωσεισ festive events

25 DEC 1 JAN. CHRISTMAs & new year s GETAWAY From 199 / night. FESTIVE FAMILY TIME From 185 / night. εορταστικεσ εκδηλωσεισ festive events ξεχωριστα πακετα διαμονησ Unique accommodation packages 24 εορταστικεσ εκδηλωσεισ festive events Εορταστικό Δείπνο Παραμονής ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Περάστε την παραμονή των Χριστουγέννων κοντά μας στο εστιατόριο

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο από την πόλη μας για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή.

Διαβάστε περισσότερα

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας. Περιγραφή 1 Το ξενοδοχείο Elounda Ilion, βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα

Διαβάστε περισσότερα

Σ Τ Α Δ Ι Ο Υ 3 Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α 1 0 5 6 2 Μ Α Τ Ζ Α Γ Ρ Ι Ω Τ Α Κ Η 82 Κ Α Λ Λ Ι Θ Ε Α 1 7 6 7 6 Τ Η Λ. : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 7 Τ Η Λ. : 2 1 0 9 5 7 9 3 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 9 5

Διαβάστε περισσότερα

pr@greekstatemuseum.com

pr@greekstatemuseum.com 18 Σεπτεµβρίου 2013-31 Ιανουαρίου 2014 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 4 Η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Με αφορµή την 4 η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, νιώθουµε ιδιαίτερη χαρά και τιµή

Διαβάστε περισσότερα

Ταξίδι Τρώγοντας έξω. Τρώγοντας έξω - Στην είσοδο. Τρώγοντας έξω - Παραγγελία φαγητού

Ταξίδι Τρώγοντας έξω. Τρώγοντας έξω - Στην είσοδο. Τρώγοντας έξω - Παραγγελία φαγητού - Στην είσοδο I would like to book a table for _[number of people]_ at _[time]_. Για να κάνετε κράτηση A table for _[number of people]_, please. Για να ζητήσετε τραπέζι Do you accept credit cards? Για

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Θυρίδα ασφαλείας, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θέρμανση, Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους

Γενικά Θυρίδα ασφαλείας, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θέρμανση, Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους PERUN LODGE Τιμές Ξενοδοχείου 11-15 Δεκεμβρίου... 18-22 Δεκεμβρίου... Διαθεσιμότητα Δωματίων 5 x 2κλινα 4 x 3κλινα 2 x 4κλινα Παροχές Το Perun Lodge είναι ένα καινούργιο ξενοδοχείο διαμερισμάτων, σε απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε τις υπηρεσίες του VG TRAVEL CLUB για την προβολή της µονάδας σας, και θα θέλαµε να σας ευχηθούµε µια επιτυχηµένη τουριστική περίοδο. Για την ολοκλήρωση της παρουσίασής σας,

Διαβάστε περισσότερα

Join the luxury. Welcome to Istion Club!

Join the luxury. Welcome to Istion Club! Join the luxury. Join the luxury. Welcome to Istion Club! Istion Club & Spa Built in an ideal location right next to the sea with its crystal clear waters, and with a view of Mount Olympos, Istion Club

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ)

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) CARIBE CLUB PRINCESS 4*superior Hotel (deluxe room) 655 μόνο!!! Η τιμή όπως πάντα περιλαμβάνει: 1. Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτη/Πούντα Κάνα/Μαδρίτη 2. Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Λογαριασμού Διαχείρισης Business Telephony Create a Management Account for Business Telephony

Δημιουργία Λογαριασμού Διαχείρισης Business Telephony Create a Management Account for Business Telephony Δημιουργία Λογαριασμού Διαχείρισης Business Telephony Create a Management Account for Business Telephony Ελληνικά Ι English 1/7 Δημιουργία Λογαριασμού Διαχείρισης Επιχειρηματικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας

Διαβάστε περισσότερα

> Hotel Aκτή > Hotel Akti

> Hotel Aκτή > Hotel Akti Hotel Akti > Hotel Aκτή > Hotel Akti ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Σε μια πόλη με ιστορία 4.000 ετών, με ιστορικά ίχνη από την αρχαιότητα και τον μεσαίωνα, είναι χτισμένο το ξενοδοχείο ΑΚΤΗ, πάνω στην παραλία του Γριμπόβου,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Πακέτων για Μαυρίκιο 5 διανυκτερεύσεις. Τύπος δωματίου Ημερομηνίες Τιμή κατ άτομο Διατροφή Σημειώσεις Δίκλινο Extra Night

Τιμοκατάλογος Πακέτων για Μαυρίκιο 5 διανυκτερεύσεις. Τύπος δωματίου Ημερομηνίες Τιμή κατ άτομο Διατροφή Σημειώσεις Δίκλινο Extra Night Τιμοκατάλογος Πακέτων για Μαυρίκιο 5 διανυκτερεύσεις Coin De Mire 3* - North Coast http://coindemire-hotel.com 21/04-30/09/10 1.065 63 1.115 73 Le Tropical 3* - East Coast 1.145 79 01/04-30/09/10 (free

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Αγοράς Ηλεκτρονικού Βιβλίου Instructions for Buying an ebook

Οδηγίες Αγοράς Ηλεκτρονικού Βιβλίου Instructions for Buying an ebook Οδηγίες Αγοράς Ηλεκτρονικού Βιβλίου Instructions for Buying an ebook Βήμα 1: Step 1: Βρείτε το βιβλίο που θα θέλατε να αγοράσετε και πατήστε Add to Cart, για να το προσθέσετε στο καλάθι σας. Αυτόματα θα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFORMATION BOOKLET

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFORMATION BOOKLET ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFORMATION BOOKLET Αγαπητοί πελάτες, Dear guests, Καλωσορίσατε στα Αγροτουριστικά Διαμερίσματα «Ενύπνιον». Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας έχουμε ως πελάτες μας. Σ αυτό το βιβλιάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ. Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι

ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ. Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι Τι προσδιορίζουν οι όροι menu α) a la carte και β) table d' hote; Τι προσδιορίζουν οι όροι menu α) a la carte και β) table d' hote; Σε κάθε εστιατόριο συναντάμε

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικές Τιμές COLORS Urban Hotel

Εταιρικές Τιμές COLORS Urban Hotel Εταιρικές Τιμές COLORS Urban Hotel έως 31/05/17 Οι παρακάτω τιμές αφορούν την εταιρική συνεργασία μεταξύ του COLORS Urban Hotel και της εταιρείας σας. Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με την ημέρα της

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή. Ακτοπλοϊκά

Διαβάστε περισσότερα

Sales Department: Tel.: Fax:

Sales Department: Tel.: Fax: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/01/2015 ΑΠΟ Laura Gorzanelli / Sales Manager ΤΗΛ 210 3625715 Fax e-mail 210 3613717 / lgorzanelli@chlsa.gr ΘΕΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ: 1 Νοεμβρίου 2014 30 Απριλίου 2015 Αγαπητοί συνεργάτες, Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Δύο διανυκτερεύσεις)

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Δύο διανυκτερεύσεις) Tour code: 02011F ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Δύο διανυκτερεύσεις) Το Πήλιο είναι κατάφυτο βουνό στο Νομό Μαγνησίας δίπλα στην πόλη του Βόλου, με ύψος 1.624 μέτρα. Κατά την Ελληνική μυθολογία ήταν η θερινή

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί φιλοξενούμενοι, Είναι μεγάλη χαρά μας που σας υποδεχόμαστε στο Villa Olga.

Αγαπητοί φιλοξενούμενοι, Είναι μεγάλη χαρά μας που σας υποδεχόμαστε στο Villa Olga. Service Directory Αγαπητοί φιλοξενούμενοι, Είναι μεγάλη χαρά μας που σας υποδεχόμαστε στο Villa Olga. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η διαμονή σας κοντά μας

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel Πάρος Θελκτική και δίχως απαιτήσεις. Μειλίχια και πολυδιάστατη. Θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος

Διαβάστε περισσότερα

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Nikolas Hotel 2* Παροικιά EARLY BOOKING 285 315 375 369 415 515 429 495 619 ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 325 355 415 409 455 555 469 535 659 1o ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ 239 259 299 239 259 299 279 309 369 Το Nikolas Hotel απέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (Δύο διανυκτερεύσεις)

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (Δύο διανυκτερεύσεις) Tour code: 02022F ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (Δύο διανυκτερεύσεις) «Πρώτα στα άρματα, στα γρόσια και στα γράμματα» ήταν η φήμη των Ιωαννίνων, όταν η πόλη βρισκόταν στο απόγειο της ακμής της, τον 18ο αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ( Τέσσερις/τρεις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ( Τέσσερις/τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02107F ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ( Τέσσερις/τρεις διανυκτερεύσεις) «Πρώτα στα άρματα, στα γρόσια και στα γράμματα» ήταν η φήμη των Ιωαννίνων, όταν η πόλη βρισκόταν στο απόγειο της ακμής της, τον 18ο

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Πακέτων για Μαυρίκιο (Σελίδες: 8) 5 διανυκτερεύσεις

Τιμοκατάλογος Πακέτων για Μαυρίκιο (Σελίδες: 8) 5 διανυκτερεύσεις Τιμοκατάλογος Πακέτων για Μαυρίκιο (Σελίδες: 8) 5 διανυκτερεύσεις Coin De Mire cat. A - North East Coast http://www.veranda-resorts.com 01/11-21/12 & 05/01-05/04 & 1.219 60 01/09-31/10/09 22/12-04/01/09

Διαβάστε περισσότερα

[Πληκτρολογήστε εδώ] 1-4 I. Metaxa Paralia Katerini atlantispieria.gr

[Πληκτρολογήστε εδώ] 1-4 I. Metaxa Paralia Katerini atlantispieria.gr [Πληκτρολογήστε εδώ] 1-4 I. Metaxa Paralia Katerini 60100 +30 23510 62111 +30 23510 62546 atlantispieria.gr atlantispieria@yahoo.gr ROOM DIRECTORY We are pleased to welcome you to Atlantis Hotel and we

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2016 www.mayorhotels.com ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Το Mayor Capo di Corfu βρίσκεται κοντά στον Άγιο Πέτρο, στη Λευκίμμη, στο νότιο τμήμα του νησιού, σε μία μεγάλη έκταση αμμώδους

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Αγαπητοί πελάτες, Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας, για τις διακοπές σας. Θα θέλαμε να σας δώσουμε τις παρακάτω πληροφορίες, για να σας βοηθήσουν να νοιώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Mitsis Galini. Wellness & Spa Resort. Δώρο. Μια αναζωογονητική εµπειρία. διακοπών σε έναν. υδάτινο παράδεισο που. αποτελεί τον πιο δηµοφιλή

Mitsis Galini. Wellness & Spa Resort. Δώρο. Μια αναζωογονητική εµπειρία. διακοπών σε έναν. υδάτινο παράδεισο που. αποτελεί τον πιο δηµοφιλή 39 ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ Mitsis Galini Wellness & Spa Resort Για 5 διανυκτερεύσεις και άνω δώρο 1 επιπλέον νύχτα Μια αναζωογονητική εµπειρία διακοπών σε έναν υδάτινο παράδεισο που αποτελεί τον πιο δηµοφιλή

Διαβάστε περισσότερα

A LA CARTE ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. Παρακαλούμε δείτε το Εστιατόριο «Passaggio».

A LA CARTE ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. Παρακαλούμε δείτε το Εστιατόριο «Passaggio». A ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Ο Διεθνής Αερολιμένας Κέρκυρας Ι. Καποδίστριας είναι περίπου 5 λεπτά από το ξενοδοχείο (1.5χλμ). ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Με πολλή χαρά η υποδοχή θα σας βοηθήσει με τις κρατήσεις και τις επιβεβαιώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Subsidiary Unit 1: Understanding and Written Response

Advanced Subsidiary Unit 1: Understanding and Written Response Write your name here Surname Other names Edexcel GE entre Number andidate Number Greek dvanced Subsidiary Unit 1: Understanding and Written Response Thursday 16 May 2013 Morning Time: 2 hours 45 minutes

Διαβάστε περισσότερα

MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΝΙΚΑ HOTELS ΚΥΠΡΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ

MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΝΙΚΑ HOTELS ΚΥΠΡΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΝΙΚΑ HOTELS ΚΥΠΡΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ ΕΛ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ Με την είσοδό σας στο Elias, θα τύχετε υποδοχή όχι ως πελάτης, αλλά σαν ένα μέλος της οικογένειας που επιστρέφει στο σπίτι του. Εγκατεστημένο

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019*

SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019* SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019* Κασσάνδρα Χαλκιδικής / Αναχώρηση με το I.X σας Με Πλήρη Διατροφή (Full Board) 26-28 Οκτωβρίου 2019 (2 Διανυκτερεύσεις) και 25-28 Οκτωβρίου 2019 (3 Διανυκτερεύσεις)

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος THOMAS HOTEL 2*

Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Κατόπιν της υψηλής ζήτησης των καταλυμάτων στην χώρα του νησιού με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών και τη δυσκολία στη διαθεσιμότητα, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής 26 29 Απριλίου 2019 Πακέτο τριών διανυκτερεύσεων με Ι.Χ. *ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ* ΔΙΚΛΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ (Double Room Sea View) *Τρεις νύχτες 290 το

Διαβάστε περισσότερα

BEACH SUMMER. With SUNSHINE ΚΥΚΛΑΔΕΣ. Aeolos Bay 3* ΤΗΝΟΣ. Τιμή κατ' άτομο για 5 διανυκτερεύσεις

BEACH SUMMER. With SUNSHINE ΚΥΚΛΑΔΕΣ. Aeolos Bay 3* ΤΗΝΟΣ. Τιμή κατ' άτομο για 5 διανυκτερεύσεις ΚΥΚΛΑΔΕΣ Τιμή κατ' άτομο για 5 διανυκτερεύσεις Περιλαμβάνονται: - Δωρεάν μεταφορά Λιμάνι - Ξενοδοχείο - Λιμάνι - Δωρεάν ένα μπουκάλι νερό στα γεύματα - Δωρεάν ομπρέλα & ξαπλώστρα στην πισίνα - Δωρεάν χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Kαλώς ήρθατε στο Kαζίνο Λουτρακίου! Tο κορυφαίο καζίνο της Ευρώπης σας ανοίγει τις πόρτες του και σας υποδέχεται στους άνετους και

Kαλώς ήρθατε στο Kαζίνο Λουτρακίου! Tο κορυφαίο καζίνο της Ευρώπης σας ανοίγει τις πόρτες του και σας υποδέχεται στους άνετους και Casino Kαλώς ήρθατε στο Kαζίνο Λουτρακίου! Tο κορυφαίο καζίνο της Ευρώπης σας ανοίγει τις πόρτες του και σας υποδέχεται στους άνετους και φιλόξενους χώρους του. Ζήστε τη µαγεία του παιχνιδιού και αφήστε

Διαβάστε περισσότερα

KARVOUNO VILLAS - ΣΥΒΟΤΑ

KARVOUNO VILLAS - ΣΥΒΟΤΑ KARVOUNO VILLAS - ΣΥΒΟΤΑ Το πολυτελές συγκρότημα Karvouno Villas βρίσκεται βόρειο δυτικά της Ελλάδος απέναντι του νησιού Κέρκυρα πάνω στην παραλία Καρβουνο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας σε ένα καταπράσινο ήσυχο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2017 www.mayorhotels.com TOΠΟΘΕΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Βρίσκεται στην διάσημη αμμώδη παραλία Κοντογυαλός - Πέλεκας στην Κέρκυρα. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ 14 χλμ από το αεροδρόμιο - πόλη Κέρκυρας 1.7

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ενότητα 3: Phrases to use in business letters and e-mails Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεται να φέρω μαζί μου τα πρωτότυπα έγγραφα ή τα αντίγραφα; Asking if you need to provide the original documents or copies Ποια είναι τα κριτήρια

Χρειάζεται να φέρω μαζί μου τα πρωτότυπα έγγραφα ή τα αντίγραφα; Asking if you need to provide the original documents or copies Ποια είναι τα κριτήρια - University Θα ήθελα να εγγραφώ σε πανεπιστήμιο. Stating that you want to enroll Θα ήθελα να γραφτώ για. Stating that you want to apply for a course ένα προπτυχιακό ένα μεταπτυχιακό ένα διδακτορικό πλήρους

Διαβάστε περισσότερα

Σ Τ Ο Χ Ο Ι Με τη συμπλήρωση αυτής της ενότητας ο μαθητής θα πρέπει να μπορεί:

Σ Τ Ο Χ Ο Ι Με τη συμπλήρωση αυτής της ενότητας ο μαθητής θα πρέπει να μπορεί: Σ Τ Ο Χ Ο Ι Με τη συμπλήρωση αυτής της ενότητας ο μαθητής θα πρέπει να μπορεί: Να ορίζει την έννοια «Προγευμάτων» Να γνωρίζει τη σημασία των προγευμάτων Να ορίζει τα είδη των προγευμάτων και τι περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα