ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ FOODEX 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ FOODEX 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ"

Transcript

1 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ FOODEX 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΩΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΝΕΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ: 11:00 19:00 Αξιότιµοι εκπρόσωποι του τοµέα τροφίµων και τεχνολογίας τροφίµων, Για δεύτερη φορά θα πραγµατοποιηθεί στην Σµύρνη, η Έκθεση Τροφίµων και Τεχνολογίας Τροφίµων FOODEX 2015, η οποία γράφτηκε µε χρυσά γράµµατα στην ιστορία των εκθέσεων της Τουρκίας και οποία ενώνει τρείς ηπείρους. Στην έκθεση FOODEX θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε µε επαγγελµατίες του τοµέα σας και να γνωρίσετε καινούριες αγορές. Εκεί θα παρουσιαστούν πολλές εργασιακές ευκαιρίες και για του συµµετέχοντες αλλά και για τους επισκέπτες της έκθεσης. Σύµφωνα µε τα παγκόσµια standarts, για δεύτερη φορά, θα διοργανώσουµε την FOODEX 2015 την Έκθεση Τροφίµων και Τεχνολογίας Τροφίµων στην Σµύρνη κατά τις ηµεροµηνίες Νοεµβρίου Θα νιώσετε τον παλµό αλλαγής και ανάπτυξης των τροφίµων παγκοσµίως, θα µπορέστε να φέρετε ακόµα ένα βήµα µπροστά την επιχείρηση σας, θα έχετε την ευκαιρία να συστήσετε ακόµη περισσότερο την επιχείρηση σας στον κόσµο µε τις ευκαιρίες δηµιουργίας υποκαταστηµάτων και µε τις νέες συµφωνίες που θα κάνετε θα µπορέσετε να εκθέσετε τα προιόντα σας στα ράφια καταστηµάτων άλλων χωρών και πόλεων. Με την επιτυχή διοργάνωση εθνικών και διεθνών εκθέσεων, η εκθεσιακή εταιρία Gençiz Fuarcılık και το Υπουργείο Τροφίµων, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, βάζουν σε πρώτο πλάνο τους νέους παραγωγούς. Η δύναµη του marketing και η παραγωγή του τοµέα τούρκικών τροφίµων, θα γίνουν ευρέως γνωστά. Είναι µια έκθεση που θα την επισκεφτούν χονδρέµποροι, έµποροι λιανικής τροφίµων και τεχνολογίας τροφίµων, ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι (καφετεριών, bar, restaurant, καντινών, περιπτέρων), ιδιοκτήτες supermarket και αλυσίδων µαγαζιών, χονδρέµποροι υποκαταστηµάτων, ιδιοκτήτες µαρκών, εταιρίες που κάνουν εµπόριο µε το εξωτερικό και υπεύθυνοι από εγκαταστάσεις φιλοξενίας (π.χ. εστίες). Έτσι θα αυξηθούν τα κέρδη των αποδοχών σας. Το έτος 2014 για πρώτη φορά πραγµατοποιήσαµε την FOODEX την Έκθεση Τροφίµων και Τεχνολογίας Τροφίµων. Στην έκθεση µας συµµετείχαν εταιρίες τεχνολογίας τροφίµων, συσκευασίας, περιτυλίγµατος κ.τ.λ. καθώς και εταιρίες µηχανηµάτων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίµων.

2 Γενικά οι επιχειρήσεις που συµµετείχαν από τον χώρο της τεχνολογίας τροφίµων έµειναν πολύ ευχαριστηµένες, κυρίως από το ενδιαφέρων τόσο των ντόπιων όσο και των ξένων επισκεπτών. Οι διµερείς συναντήσεις που έγιναν και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, εξασφάλισαν πολύ σηµαντικές διασυνδέσεις και στις εµπορικές συναλλαγές υπήρξε µεγάλη επιτυχία. Στις 4 παραγωγικές ηµέρες εργασίας, στην έκθεση θα λάβουν µέρος εταιρίες που εµπορεύονται Σοκολάτα, Ζάχαρη, Ζαχαρωτά, Μπισκότα, Μέλι, Πετιµέζι, Μαρµελάδα, Τσάι, Προιόντα καφέ, Αυγά, Γαλακτοκοµικά προιόντα, Όσπρια, Μπαχαρικά, Τοπικά Προιόντα, Χυµούς, Μηχανήµατα Τροφίµων, Έτοιµα τρόφιµα και συσκευασµένα, πολλά προιόντα θα λάβουν χώρα µεταξύ των συµµετοχόντων. Εν κατακλείδι, σας παρουσιάζουµε τον σεβασµό, την αγάπη µας και ευχόµαστε να λάβετε µέρος ανάµεσα στους ισχυρούς συµµετέχοντες. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ FOODEX 1. Εξασφαλίζει υποστήριξη στην ανάπτυξη δυνατοτήτων των πωλήσεων και του marketing. 2. Εξασφαλίζει αύξηση του ανταγωνισµού. 3. Συνεργασίες στον τοµέα τροφίµων και ενηµέρωση των προµηθευτών. 4. Αύξηση δυνατοτήτων εξαγωγής. 5. Ενηµέρωση των πελατών για θέµατα ποιότητας, τιµών, αποστείρωσης και παράδοσης προιόντων ακριβής στον κόσµο παράδοσης. 6. Γκρούπ που αποτελούν την κύρια πελατεία του κλάδου: Βιοµηχανία, λιανική, ξενοδοχεία, restaurant, εταιρίες catering, νοσοκοµεία, χονδρέµποροι και οµάδες πελατών που τους αναθέτοντε δουλειές µέσω συµβάσεων για την τροφοδότηση στρατού κ.τ.λ. 7. Περισσότερη πληροφόρηση σχετικά µε την ασφάλεια των τροφίµων, υποστήριξη στις ενέργειες κατά του αθέµιτου ανταγωνισµού του τοµέα και κατά των προιόντων των οποίων η παραγωγή είναι εκτός προδιαγραφών. 8. Συµπεριλαµβάνονται προµηθευτές πρώτων υλών, µεταποιηµένα τρόφιµα, µηχανήµατα, προµηθευτές τροφοδοσίας, δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στους προµηθευτές υλικών συσκευασίας και δυνατότητα σύγκρισης των προιόντων µε σκοπό την επιλογή του καλύτερου. 9. Με την δύναµη της µεγάλης παραγωγής τροφίµων και µε την γεωργία της Σµύρνης, γίνεται λόγος για την παγκόσµια αγορά και όχι µόνο για την εγχώρια αγορά. 10. Ο τοµέας των τροφίµων και των αναψυκτικών είναι υποχρεωµένος να συστήσει τα προιόντα του στο κοινό ακόµη περισσότερο. 11. Στην Σµύρνη, η έκθεση FOODEX 2015 δηµιουργεί µια τέλεια ευκαιρία. 12. Η Έκθεση Τροφίµων και Τεχνολογίας Τροφίµων της Σµύρνης, και στην Τουρκία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, για τις εταιρίες τροφίµων και ποτών θα αποτελέσει σηµείο εισόδου προς την διεθνή αγορά.

3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOODEX 2015 Περιλαµβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε µονόκλινο δωρεάν σε 4 Αστερων ξενοδοχείο. Σε περίπτερο που θέλετε δίκλινο, θα πληρώσετε µια διαφορά από την τιµή του µονίκλινου για το δευτερο άτοµο. Μεταφορά από και προς το αεροδρόµιο δωρεάν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOODEX 2015 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥι 12 τετραγωνικά µέτρα. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΑΠΟ 0-25 m2 = 80 euro /ΤΜ m2 = 80 euro /ΤΜ 50 - περισσότερο = 70 euro /ΤΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOODEX 2014 H FOODEX, η Έκθεση Τροφίµων και Τεχνολογίας Τροφίµων στην Σµύρνη, πραγµατοποιήθηκε µε πολύ µεγάλη επιτυχία κατά τις ηµεροµηνίες Οκτωµβρίου, στις αίθουσες Νο 2 και Νο 3 του Διεθνές Εκθεσιακού Κέντρου της Σµύρνης. Στην πρώτη έκθεση του τοµέα των τροφίµων, συνολικά συµµετείχαν 140 εταιρίες από τις οποίες οι 10 εταιρίες ήταν από το εξωτερικό. Την έκθεσή µας επισκέφτηκαν και ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες. Από όλες τις περιοχές της Τουρκίας ο αριθµός των επισκεπτών ήταν επαγγελµατίες επισκέπτες, οι οποίοι µπήκανε στην έκθεση µε την επαγγελµατική τους κάρτα-ταυτότητα. Επίσης, την έκθεση την επισκέφτηκαν και 670 ξένοι επαγγελµατίες επισκέπτες. Οι ξένοι επαγγελµατίες επισκέπτες είναι από τις παρακάτω χώρες: Ιράν, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Ενωµένα Αραβικά Εµιράτα, Μπαχρέι, Υεµένη, Ιορδανία, Παλαιστίνη, Αίγυπτος, Αλγερία, Τυνησία, Ισραίλ, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κόσοβο, Ελλάδα, Σερβία, Ρουµανία, Σκόπια, Γαλλία, Αγγλία, Πολωνία, Αλβανία, Λίβανο και Ιταλία. ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ FOODEX 1. Γάλα και Γαλακτοκοµικά Προιόντα. 2. Προιόντα Κόκκινου/Λευκού Κρέατος και Αυγά. 3. Αλεύρι και Προιόντα από Αλεύρι. 4. Όσπρια, Σιτάρι, Μπαχαρικά και Ξηροί Καρποί. 5. Σοκολάτα / Ζάχαρη / Ζαχαρωτά / Παγωτά. 6. Φυτικό Λάδι και Μαργαρίνη. 7. Προιόντα Fast Food. 8. Φρέσκα - Ξηρά φρούτα και Λαχανικά. 9. Κατεψυγµένα Τρόφιµα. 10. Προιόντα Νερού.

4 11. Προιόντα Κονσέρβας. 12. Συσκευασµένο Νερό και Αναψυκτικά. 13. Ανθρακούχα / Μη ανθρακούχα αναψυκτικά. 14. Εταιρίες Καφέ / Τσαγιού. 15. Εταιρίες Catering. 16. Συντηρητικά Τροφίµων και Προιόντα µε Συντηρητικά. 17. Εργαστήρια Τροφίµων, Εταιρίες Αποστείρωσης και Συµβουλευτικές Εταιρίες. 18. Τεχνολογία Παραγωγής Τροφίµων. 19. Τεχνολογία Συσκευασίας. 20. Υπηρεσίες franchising. 21. Δηµοσιεύσεις του Τοµέα Τροφίµων (Τύπος Περιοδικά). 22. Ενώσεις και Συναιτερισµοί γεωργικής ανάπτυξης. 23. Φρέσκα και Ξηρά λαχανικά, Βιοµηχανία µεταποίησης φρούτων και Εξαγωγές. 24. Τοπικά Προιόντα. 25. Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκοµικών Προιόντων. 26. Οργανώσεις σχετικών επαγγελµάτων και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ FOODEX 1. Εκπρόσωποι του Τοµέα Τροφίµων Λιανικής. 2. Διευθυντές Aλυσίδας Supermarket του Τοµέα Τροφίµων Λιανικής. 3. Διευθυντές και Ιδιοκτήτες Supermarket. 4. Διευθυντές Υπεραγορών. 5. Κυβερνητικές Υπηρεσίες που ασχολούνται µε τον Τοµέα Τροφίµων, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες υπεύθυνες για τις αγορές τροφίµων. 6. Εταιρίες Έτοιµων Τροφίµων. 7. Εκπρόσωποι του Τοµέα Εστιατορίων, Ιδιοκτήτες και Διευθυντές. 8. Διευθυντές Ξενοδοχείων. 9. Διευθυντές Χώρων Φιλοξενίας κοινωνικών οµάδων και Διευθυντές Μαθητικών Εστιών. 10. Χονδρέµποροι Τροφίµων. 11. Εισαγωγείς και Εξαγωγείς Τροφίµων. 12. Προµηθευτές Αγαθών στον τοµέα Τροφίµων. 13. Παραγωγοί Πρώτων Υλών. 14. Οι ΚΟΒΙ που έχουν δράση στον χώρο της τεχνολογίας των τροφίµων.

5 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ FOODEX Θα γίνει διαφηµιστική προβολή σε εθνικές εφηµερίδες, κανάλια τηλεόρασης, ραδιοφωνικούς σταθµούς, περιοδικά σχετικά µε τον τοµέα των τροφίµων, στο εξωτερικό, στην Μέση Ανατολή, στις Αραβικές Χώρες, στις χώρες της Β. Αφρικής και στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης. Θα γίνουν ανακοινώσεις µέσω (θα σταλούν emaıl). Η διαφήµιση και οι ανακοινώσεις σχετικά µε την έκθεση θα γίνονται σε εντατικό ρυθµό µέχρι την ηµέρα που θα ανοίξει η έκθεση. Επιπλέον, θα σταλούν προσκλήσεις της έκθεσης ηλεκτρονικά στα emaıl σας, χωρίς καµία χρέωση ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Για τους επισκέπτες που θα έρθουν στην έκθεση, είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό της χώρας, θα γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες για την πιο οικονοµική φιλοξενία τους στην πόλη µας. Για τους επισκέπτες µας, που θα έρθουν από το εξωτερικό, θα διοργανωθεί γεύµα µαζί µε τις µη κυβερνητικές οργανώσεις. Επίσης για τους επισκέπτες από το εξωτερικό, θα φτιαχτεί πρόγραµµα της έκθεσης µε σκοπό ενηµερωτικό και σύστησης, σύµφωνα µε τους τοµείς ενδιαφέροντος και τις απαιτήσεις τους. Θα διοργανωθούν εκδροµές στις εγκαταστάσεις των εταιριών παραγωγών του τοµέα τροφίµων. Ακόµη, για τους ξένους επισκέπτες, θα διοργανωθεί εκδροµή και θα γνωρίσουν πανοραµικά την Σµύρνη. Μέσα στον χώρο της έκθεσης θα διοργανωθούν, µονάδες τύπου και πληροφόρησης. Για τις διµερείς συναντήσεις των επισκεπτών θα υπάρχουν ειδικοί χώροι κατάλληλοι για τις συναντήσεις τους. Από το αεροδρόµιο και από τα ξενοδοχεία που θα µένουνε προς την έκθεση, για τις ώρες των εγκαινίων και του κλεισίµατος της έκθεσης θα παρέχεται διευκόλυνση πρόσβασης τους και θα τους παρεχθούν υπηρεσίες µεταφοράς. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Είναι ο πιο καινούριος, ο πιο µεγάλος και ο πιο µοντέρνος εκθεσιακός χώρος της Τουρκίας. Μέσα στον χώρο της έκθεσης, ο εκθεσιακός χώρος µπορεί παράλληλα να χρησιµοποιηθεί ως χώρος φουαγιέ και οι 4 αίθουσες του µπορούν να χρησιµοποιηθούν ως µια ενωµένη αίθουσα ή ως 4 ανεξάρτητες αίθουσες. Η κάθε µια από αυτές τις αίθουσες, στο εσωτερικό της περιλαµβάνει 2 ξεχωριστά τµήµατα. Υπάρχουν πολλά σηµεία εισόδου εξόδου, πολλαπλών χρήσεων, που κοιτάζουν στον χώρο του φουαγιέ της κάθε αίθουσας. Ο σχεδιασµός των αιθουσών και οι εγκαταστάσεις για το κοινό που περιλαµβάνει το κέντρο, έχουν δοµηθεί έτσι ώστε να παρέχουν κάθε είδους δυνατοτήτων και διευκολύνσεων. Οι τεχνικές χωρητικότητες των αιθουσών και οι εγκαταστάσεις υποδοµής τους µπορούν να φιλοξενήσουν και την πιο απαιτητική (εξειδικευµένη) έκθεση, χωρίς προβλήµατα. Ο σχεδιασµός του χώρου επιτρέπει στους συµµετέχοντες να συναντούν ανωτέρου επιπέδου εγκαταστάσεις και οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τα µέγιστα οφέλη και διευκολύνσεις. Η κοντινή απόσταση του προς το κέντρο της πόλης για τους χώρους φιλοξενίας, η ενσωµάτωση του µε τα µέσα µαζικής µεταφοράς, οι δυνατότητες εύκολης και γρήγορης µεταφοράς και η κοντινή απόσταση των αστικών και εµπορικών κτιριακών εγκαταστάσεων διαθέτουν ένα πραγµατικά µεγάλο πλεονέκτηµα. Συνολικά είναι τετραγωνικά µέτρα. Διαθέτει πλήρη συγκρότηµα φουαγιέ, εγκαταστάσεις για το κοινό µαζί µε τις εγκαταστάσεις διευκόλυνσης εµπορίου. Διαθέτει 4 αίθουσες εκθέσεων, 4 αίθουσες σεµιναρίων και χώρο πάρκινγκ οχηµάτων

6

Tρόφιμα από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον Κόσμο για την Ελλάδα και τις αγορές όλου του κόσμου!

Tρόφιμα από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον Κόσμο για την Ελλάδα και τις αγορές όλου του κόσμου! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 2η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ 14-16 Mαρτίου 2015 Μetropolitan Expo Μαζί και η Έκθεση Tρόφιμα από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον Κόσμο για την Ελλάδα και τις αγορές όλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Οργανωση: FORUM AE, Βηλαρά 2, 104 37 Αθήνα Τ: +30 210 5242100 F: +30 210 5246581 E: info@forumsa.gr www.foodexpo.gr 02 Tαυτότητα Ένας µεγάλος εκθεσιακός θεσµός! Η τεράστια επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Tρόφιμα από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον Κόσμο για την Ελλάδα και τις αγορές όλου του κόσμου!

Tρόφιμα από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον Κόσμο για την Ελλάδα και τις αγορές όλου του κόσμου! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 2η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ 14-16 Mαρτίου 2015 Μetropolitan Expo Tρόφιμα από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον Κόσμο για την Ελλάδα και τις αγορές όλου του κόσμου! Οργανωση:

Διαβάστε περισσότερα

στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών!

στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Μαζί και η Έκθεση INTERNATIONAL FOOD AND BEVERAGE EXHIBITION 500 Έλληνες & 100 ξένοι εκθέτες στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών! ΟΡΓΑΝΩΣΗ: FORUM AE, Βηλαρά 2, 104 37 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Tυροκομία Γαλακτοκομία Κτηνοτροφικοί Εξοπλισμοί Τεχνολογίες Συσκευασία Μεταποίηση Προϊόντα ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σύνδεσμος Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ξ Π Ο Τ Ρ Ο Φ ΐ Γ\ΑΕΠΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ Π & Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ \]]ΜΓ. μ μ 5 μ μ,«« ^ Ϊ Α Ρ Ι Ο ϊ 2 0 1 ί. ^ β χ ρ ο ίγ Ο ί-β Γ

Ε Ξ Π Ο Τ Ρ Ο Φ ΐ Γ\ΑΕΠΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ Π & Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ \]]ΜΓ. μ μ 5 μ μ,«« ^ Ϊ Α Ρ Ι Ο ϊ 2 0 1 ί. ^ β χ ρ ο ίγ Ο ί-β Γ Ε Ξ Π Ο Τ Ρ Ο Φ ΐ η ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ Π & Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ \]]ΜΓ Γ\ΑΕΠΑ μ μ 5 μ μ,««. 0^ Φ Ε ' ^ Ϊ Α Ρ Ι Ο ϊ 2 0 1 ί. ^ β χ ρ ο ίγ Ο ί-β Γ I 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Διαβάστε περισσότερα

3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ Μαζί και η Έκθεση ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝOY & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝOY & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιoανατολική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!! FOODEX 2015: JEDDAH, 17 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!! FOODEX 2015: JEDDAH, 17 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!! FOODEX 2015: JEDDAH, 17 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ Η mediaplanet, η εταιρία που αναπτύσει το productsgreek.com,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ:ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ:ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ:ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Φοιτητής: Πάπιστας Αλέξιος Σταύρος (109/08) Υπεύθυνη καθηγήτρια: Τηλικίδου Ειρήνη ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: Business Plan

Διαβάστε περισσότερα

3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ 19-21 Mαρτίου 2016 Μetropolitan Expo Μαζί και η Έκθεση ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝOY & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝOY & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ Η μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ - ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας Ένωση Εμπόρων Κρέατος Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ. www.meatdays.gr. Προϊόντα - Τεχνολογίες- Εξοπλισμός - Αγορές

ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ. www.meatdays.gr. Προϊόντα - Τεχνολογίες- Εξοπλισμός - Αγορές ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 2η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Eιδικό αφιέρωμα Θεματική ενότητα ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ, ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΛΙΕΣ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Ι.Γενικά: Η Σαουδική Αραβία αποτελεί τήν χώρα αναφοράς γιά όλη την περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα της ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ! ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Δεκέμβριος 2014 Τεύχος 3. Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΛΕΤΡΙΝΩΝ ΓΑΙΑ

Τα νέα της ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ! ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Δεκέμβριος 2014 Τεύχος 3. Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΛΕΤΡΙΝΩΝ ΓΑΙΑ Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΛΕΤΡΙΝΩΝ ΓΑΙΑ Δεκέμβριος 2014 Τεύχος 3 Τα νέα της ΛΕΤΡΙΝΩΝ ΓΑΙΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ! Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με την ιδιότητά μου ως Πρόεδρος του ΔΣ της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΛΕΤΡΙΝΩΝ ΓΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝOY & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝOY & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ Μαζί με την Διεθνή Έκθεση ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ 2η Διεθνής ΕΚΘΕΣΗ Έκθεση ΟΙΝOY Οίνου && ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ 19-21 Mαρτίου 2016 Μetropolitan xpo Υπό την αιγίδα & τη στήριξη Το ελληνικό Κρασί συναντά

Διαβάστε περισσότερα

Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης (ATΕΙΘ) ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Πτυχιακή Εργασία:

Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης (ATΕΙΘ) ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Πτυχιακή Εργασία: Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης (ATΕΙΘ) ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Πτυχιακή Εργασία: Η Chipita International S.A. και η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-commerce) στα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ Ημερίδα Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ 11 Νοεμβρίου 2013 Επιμελητήριο Φλώρινας Φλώρινα Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Έναρξη - Χαιρετισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Β.Θ.Κ.Ε/ Enterprise Europe Network Hellas Μηνιαία Εγκύκλιος

Σ.Β.Θ.Κ.Ε/ Enterprise Europe Network Hellas Μηνιαία Εγκύκλιος Σ.Β.Θ.Κ.Ε/ Enterprise Europe Network Hellas Μηνιαία Εγκύκλιος ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ σελ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ 2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Β.Θ.Κ.Ε/ Enterprise Europe Network Hellas Μηνιαία Εγκύκλιος

Σ.Β.Θ.Κ.Ε/ Enterprise Europe Network Hellas Μηνιαία Εγκύκλιος Σ.Β.Θ.Κ.Ε/ Enterprise Europe Network Hellas Μηνιαία Εγκύκλιος ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ σελ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ 2 ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 6 ΔΗΜΟΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ανάλυση της Αθήνας ως συνεδριακό προορισμό και εντοπισμός της υπάρχουσας συνεδριακής υποδομής στους χώρους των πολυτελών ξενοδοχείων της Μαρία Σ. Σούνδια Πτυχίο Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η μελέτη αυτή αποτελεί συμβολή του τμήματος Βιομηχανίας στα πλαίσια της συζήτησης που διεξάγεται στον ΣΥΡΙΖΑ για ένα ολοκληρωμένο, συνεκτικό, προοδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή του συστήματος franchise στις ελληνικές επιχειρήσεις επίπλου

Εφαρμογή του συστήματος franchise στις ελληνικές επιχειρήσεις επίπλου Περιοδικό ΕΠΙΠΛΕΟΝ DECO, τεύχος 3, Φθινόπωρο 2009 Εφαρμογή του συστήματος franchise στις ελληνικές επιχειρήσεις επίπλου Ιωάννης Παπαδόπουλος 1, Αγατσιώτη Ελένη 2, Βιλαώρα Αγάπη 2 Το franchise στην ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1

EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1 EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ H Ethos Media S.A. µε τη συνεργασία της Ένωσης ιπλωµατικών Υπαλλήλων Οικονοµικών και Εµπορικών Υποθέσεων (ΕΝ Υ ΟΕΥ) και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών,

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 16-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

1 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 16-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ www.madeingreeceexpo.com Καλωσορίσατε Αγαπητοί συνεργάτες, Η Athens Metropolitan Expo A.E, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α) και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Eurofresh Fruits προώθηση φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα

Eurofresh Fruits προώθηση φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα Ref.ARES(2009)347563-27/11/2009 AGRI-2009-63560-02-00-EL ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ 1 2 Eurofresh Fruits προώθηση φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΤΜΗΜΑ Τµήµα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΤΜΗΜΑ Τµήµα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Τµήµα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΛΙΟΥ ΑΚΗ ΗΜΗΤΡΑ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η ανταγωνιστικότητα των δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας

Η ανταγωνιστικότητα των δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας Η ανταγωνιστικότητα των δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας Η αναγκαιότητα για διασύνδεση των στρατηγικών ανάπτυξης Ιωάννα Χριστοδουλάκη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ALPHA

Διαβάστε περισσότερα

1-2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ - FOOD LOGISTICS. www.frozenfoodexpo.gr ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1-2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ - FOOD LOGISTICS. www.frozenfoodexpo.gr ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 1-2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ - FOOD LOGISTICS ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων www.frozenfoodexpo.gr Διοργάνωση Πανελλήνιος

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από την πρώτη και τη δεύτερη διοργάνωση της έκθεσης ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση

Φωτογραφίες από την πρώτη και τη δεύτερη διοργάνωση της έκθεσης ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση Φωτογραφίες από την πρώτη και τη δεύτερη διοργάνωση της έκθεσης ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση Ο ι δύο προηγούμενες διοργανώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών,

Διαβάστε περισσότερα