ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!"

Transcript

1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

2 Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

3 Πρόγραμμα Σήμερα το κάθε ευρώ μετράει. Η φιλοσοφία του προγράματος είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον καταναλωτή να κάνει τις αγορές του σε πιο χαμηλές τιμές και στον επιχειρηματία να προβάλλει την επιχείρησή του με πολύ χαμηλό κόστος. Φτιάξαμε έτσι, μια πλατφόρμα επικοινωνίας επιχειρηματία καταναλωτή, προς όφελος και των δύο. Στηριχτήκαμε σε δύο βασικούς πυλώνες, στη θέληση του επιχειρηματία να πετύχει δηλώνοντας εξ αρχής συμμετοχή στο πρόγραμμα αλλά και του καταναλωτή να ξαναβγεί στην αγορά στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή.

4 συμμετέχω Σήμερα που όλα γύρω μας αλλάζουν και οι συνήθειες και οι προτεραιότητες των καταναλωτών αλλάζουν, είμαι αποφασισμένος να μην αφήσω την εταιρεία μου στον αυτόματο πιλότο. Συμμετέχω λοιπόν στο καινοτόμο πρόγραμμα αναζωογόννησης της τοπικής αγοράς MYCIΤΥ ΣΤΗΡΙΖΩ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ενισχύοντας ακόμα πιο πολύ τη γέφυρα μεταξύ επιχειρηματιών και καταναλωτών προς όφελος και των δύο. Προβάλλω ολόχρονα την επιχείρησή μου και αυξάνω σταθερά τις πωλήσεις μου. Γνωρίζω πως με τα οικονομικά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω συνήθειες ως καταναλωτής. Αναζητώ λοιπόν καθημερινά τις πιο ανταγωνιστικές τιμές αλλά χωρίς να μειώνω τις απαιτήσεις μου σε ποιότητα καθώς και σε ποσότητα. Στηρίζω έτσι, το πρόγραμμα MYCIΤΥ ΣΤΗΡΙΖΩ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ γιατί έτσι εξασφαλίζω τις καλύτερες τιμές και την ίδια ώρα στηρίζω τις επιχειρήσεις της πόλης μου. στηρίζω

5 Η αρχική σκέψη ήταν να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να δει τις τιμές στην αγορά να προσαρμόζονται με τα νέα οικονομικά δεδομένα αλλά και τον επιχειρηματία που πιστεύει πως το παιχνίδι δε χάθηκε και η μάχη μπορεί να κερδηθεί, να κάνει μια νέα αρχή για να βοηθήσει το κατάστημά του να γεμίσει ξανά με κόσμο. Η ιδέα ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ... Γιατί πρέπει να δεχθούμε στωικά τη στέρηση της ποιότητας ζωής μας; Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι αυτό; ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ Γιατί να μην ενώσουμε όλους του καταναλωτές και όλες τις επιχειρήσεις σε ένα τοπικό ισχυρό δίκτυο, ώστε να αλλάξουμε εμείς τα δεδομένα της αγοράς; ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ψάξαμε και βρήκαμε τα νέα δεδομένα και τις ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των καταναλωτών και κτίσαμε σ αυτές. Πήγαμε παντού! Σταθερά και μεθοδικά συλλέγουμε από τις επιχειρήσεις τις καλύτερες δυνατές προσφορές. Και το πετύχαμε! ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ Δημιουργήσαμε έτσι, μια ισχυρή εσωτερική αγορά που δυναμώνει συνεχώς και φέρνει σε άμεση επαφή τις επιχειρήσεις με τους καταναλωτές προς όφελος και των δύο πλευρών.

6 Στόχος Να δούμε τις τιμές να πέφτουν προσαρμοζόμενες στα νέα οικονομικά δεδομένα που επιβάλλει η οικονομική κρίση. Να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο συνεργασίας μεταξύ εμπόρων και καταναλωτών. Περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες αγοράς για τους καταναλωτές. Να ωθήσουμε τους κατοίκους της πόλης αλλά και της επαρχίας να αγοράζουν και να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις. Διαδυκτιακός οδηγός εκπτώσεων και προσφορών. Να αλλάξουμε τα δεδομένα της αγοράς. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μέσα από την πολυετή τριβή μας στην τοπική αγορά γνωρίσαμε πολύ καλά τη Λάρνακα, τον κόσμο της και την αγορά της. Από την μεγάλη πείρα μας στον τομέα προβολής επιχειρήσεων μέσα από την έκδοση του περιοδικού Prima Scala, μάθαμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του Σκαλιώτη καταναλωτή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ντόπιες επιχειρήσεις. Πιστέψαμε έτσι, στην απλή, αλλά ουσιαστική ιδέα ότι η ποιότητα ζωής εξαρτάται από την ευκολία πρόσβασης του καταναλωτή σε αυτά που θέλει, στις τιμές που αντέχει! Να ενημερώσουμε τον καταναλωτή έγκαιρα και σωστά για τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

7 ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ; ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ! συμμετέχω Απόκτησε το προνόμιο της ισχυρής προβολής στους καταναλωτές μέσα από τον μηχανισμό διαφήμισης που σου παρέχει το πρόγραμμα. Απόκτησε πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο καταναλωτών-κατόχων κάρτας. Αύξησε την πελατεία σου και δες τις πωλήσεις σου να αυξάνονται. Aκολούθησε τον παλμό της αγοράς.

8 ΤΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ Σχεδιασμός μέσω μιας εξειδικευμένης ομάδας ενός ετήσιου πλάνου marketing και παρακολούθησης της σωστής εφαρμογής του. Προβολή μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www. mycity.com.cy του προγράμματος τόσο της επιχείρησής σου όσο και προωθητικών ενεργειών ή προσφορών. Δυνατότητα προσαρμογής των δικών σου υπαρχουσών προωθητικών ενεργειών (προσφορές διαγωνισμούς κ.τ.λ.) κάθε μήνα. Προβολή μέσω της τοπικής εφημερίδας Mycity agora όπως και προνομιακές τιμές σε όσους επιθυμούν επιπλέον διαφήμιση. Γνωστοποίηση προσφορών με newsletters που θα αποστέλλονται σε χιλιάδες καταναλωτές που στηρίζουν το πρόγραμμα. Προβολή μέσα από τον τουριστικό χάρτη Μycity map που θα προμηθεύονται οι τουρίστες από ειδικά stands στα ξενοδοχεία καθώς και προνομιακές τιμές για όσους θέλουν επιπλέον διαφήμιση. Προβολή μέσω της Αγγλόφωνης Εφημερίδας Mycity agora. Προβολή στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα PRIMA News. Δημιουργία σελίδας στο facebook της επιχείρησής σας και συντονισμένη επικοινωνία με τους καταναλωτές. (διαγωνισμοί, προσφορές κ.α.) Εξασφάλιση προνομιακών πακέτων διαφήμισης σε άλλα media. (ραδιόφωνο, τηλεόραση, εξωτερικη διαφήμιση) Καμπάνια για προώθηση του προγράμματος στα social media (facebook, twitter). Ενημέρωση για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Εργοδότησησς Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως και για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Επιχορήγησης Εταιρειών.

9 AΛΛΑ ΩΦΕΛΗ Αποκτώ συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών μου. Πρόβαλε την επιχείρησή σου μέσα από το δυνατό μηχανισμό προβολής του προγράμματος. Διαδραστική και συνεχής επικοινωνία με τους καταναλωτές. Ανανεώνω αν επιθυμώ την προσφορά μου κάθε μήνα. Κάνω γνωστές τις προσφορές μου αμέσως σε ένα πολύ μεγάλο δίκτυο καταναλωτών. Αυξάνω την πελατεία μου και ενδυναμώνω τη σχέση μου με τους πελάτες μου βλέποντας τις πωλήσεις μου να αυξάνονται. Αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μου από τα μέλη. Συνεχής υποστήριξη και συμβουλευτική στρατηγικών προώθησης από συνεργάτες και έμπειρους συμβούλους. Έχω το πλεονέκτημα να χρησιμοποιώ παρόμοιες τακτικές με αυτές που χρησιμοποιούν μεγάλες μονάδες λιανικής πώλησης προκειμένου να προσελκύσουν καταναλωτές. Το κόστος της συμμετοχής μου είναι ελάχιστο σε σχέση με τα ωφελήματα που θα αποκτήσω λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω παραμέτρους. Όλα τα παραπάνω αν τα έκανα μόνος μου θα έπρεπε να δαπανήσω ένα μεγάλο ποσό πολλών χιλιάδων ευρώ. Μου δίνεται η ευκαιρία να διαχειριστώ και να διατηρήσω τους πελάτες μου. Δημιουργώ νέο πελατολόγιο καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

10 Tελικά συμμετέχω Διαφημίζω την επιχείρησή μου μέσα από το ολοκληρωμένο πλάνο προωθητικών ενεργειών του προγράμματος. Δίνω την καλύτερη δυνατή έκπτωση και κάνω γνωστές αμέσως, σε χιλιάδες καταναλωτές τις προσφορές μου αυξάνοντας τον τζίρο μου. Στήριζω την επιχείρησή μου να γίνει πιο ανταγωνιστική έχοντας συνεχή συμβουλευτική υποστήριξη στρατηγικής από τους έμπειρους συνεργάτες του προγράμματος. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο ή στο mycity.com.cy για να βρούμε μαζί το ιδανικό πακέτο προβολής και συνεργασίας που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Βρες περισσότερες πληροφορίες στο:

11 πακέτο προβολής Α κόστος 37/μηνιαίως +φπα Προβολή μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα του προγράμματος. Δυνατότητα προσαρμογής των δικών σου υπαρχουσών προωθητικών ενεργειών κάθε μήνα. Προβολή μέσω της τοπικής εφημερίδας Mycity agora. Γνωστοποίηση προσφορών με newsletters που θα αποστέλλονται σε χιλιάδες καταναλωτές που στηρίζουν το πρόγραμμα. Καμπάνια για προώθηση του προγράμματος στα social media (facebook, twitter). Προβολή στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα PRIMA News. Προβολή μέσα από τον τουριστικό χάρτη Μycity map. Εξασφάλιση προνομιακών πακέτων διαφήμισης σε άλλα media. Ενημέρωση για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Εργοδότησης Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως και για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Επιχορήγησης Εταιρειών. πακέτο προβολής B κόστος 45/μηνιαίως +φπα Συμπληρωματικά με το Πακέτο Α το Πακέτο Β συμπεριλαμβάνει και τα ακόλουθα: Σχεδιασμός μέσω μιας εξειδικευμένης ομάδας ενός ετήσιου πλάνου marketing και παρακολούθησης της σωστής εφαρμογής του. Διαφημιστικό banner στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα PRIMA News αξίας 275 και δωρεάν παρουσίαση του καταστήματος ή συνέντευξη και παρουσίαση τυχόν evnts στην agenda. Δυνατότητα αποστολής newsletters σε στοχευμένο κοινό (για παράδειγμα γυναίκες ηλικίας ετών). Δημιουργία σελίδας της επιχείρησής σας στο facebook.

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (Σ.Δ.Ο.) ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT SYSTEMS (C.R.M.) ΠΡΙΜΙΚΥΡΗ ΦΛΩΡΑ Α.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ Προώθηση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσα από τα Social Media,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Επόπτης Από τον Β. Παγγούσης Κυματή Απόστολο Επικ. Καθηγητής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Hellas Marketing. Ποιοί είμαστε Ας γνωριστούμε λοιπόν!

Hellas Marketing. Ποιοί είμαστε Ας γνωριστούμε λοιπόν! HelasMarketing BusinessSolutionsforalenterprises *όραμα μας Να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν τεχνολογικά μέσω των υπηρεσιών που παρέχουμε με ταυτόχρονη εισαγωγή καινοτομιών, που θα αναδείξουν

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΤΟ CRM ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. 1.1 Η Εξέλιξη του μάρκετινγκ 4. 1.2 Ο Ορισμός του CRM 9

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΤΟ CRM ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. 1.1 Η Εξέλιξη του μάρκετινγκ 4. 1.2 Ο Ορισμός του CRM 9 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΤΟ CRM ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 1.1 Η Εξέλιξη του μάρκετινγκ 4 1.2 Ο Ορισμός του CRM 9 1.3 CRM & μάρκετινγκ σχέσεων 11 1.4 Τα Δομικά στοιχεία του CRM 19 1.5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ 2.4.2.β «Υποστήριξη Επιχειρηματικών Ιδεών των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Σερρών» ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΕΑΕΚ 2.4.2.β «Υποστήριξη Επιχειρηματικών Ιδεών των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Σερρών» ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ των σπουδαστών από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ EIΣΑΓΩΓΗ Η επιρροή της διαφήμισης υπήρξε κι εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα αισθητή, τόσο σε οικονομικά και επιχειρηματικά πλαίσια, όσο και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Η

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Η Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Η χρήση του internet και επιδράσεις του Ηλεκτρονικού εμπορίου στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Επιμέλεια: Ασημάκης Ιωάννης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ MARKETING ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ INTERNET MARKETING

ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ INTERNET MARKETING ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ INTERNET MARKETING ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Καβάλα 2007 ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΘΕΜΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ INTERNET MARKETING Η πτυχιακή εργασία παραδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: << ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ>>

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: << ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ>> ΤΕΧΝΟΛΟΓΙ ΚΟ ΕΚΠΑΙ ΔΕΥΤΙ ΚΟ Ι ΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙ ΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: > Σπουδάστριες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. «Καταγραφή απαιτήσεων για την πελατοκεντρική λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος»

ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. «Καταγραφή απαιτήσεων για την πελατοκεντρική λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος» ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «Καταγραφή απαιτήσεων για την πελατοκεντρική λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος» ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ Επιβλέπων καθηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΣΕ 6 ΣΤΑΔΙΑ + 16 ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΣΕ 6 ΣΤΑΔΙΑ + 16 ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ! , Συµβούλου Μάρκετινγκ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΣΕ 6 ΣΤΑΔΙΑ + 16 ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ! 1 Το «Μικρό εγχειρίδιο για το µάρκετινγκ του κοµµωτηρίου, σε 6 στάδια + 16 µυστικά επιτυχίας!»

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ MARKETING. Η επίδραση των ΤΠΕ στην ανάπτυξη του e-marketing στην Ελλάδα (μελέτη περίπτωσης ένδυση - υπόδυση)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ MARKETING. Η επίδραση των ΤΠΕ στην ανάπτυξη του e-marketing στην Ελλάδα (μελέτη περίπτωσης ένδυση - υπόδυση) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ MARKETING Η επίδραση των ΤΠΕ στην ανάπτυξη του e-marketing στην Ελλάδα (μελέτη περίπτωσης ένδυση - υπόδυση) Μέσα από την εργασία μας θα αναλύσουμε (1 από 2) Τ.Π.Ε Internet και Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ

ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ Τίτλος Επιχειρηματικού Σχεδίου: Digit-Hour Glass Α.Ε. Ομάδα σύνταξης επιχειρηματικού σχεδίου: Ονοματεπώνυμο Μάντσε Ελιγκέρτα Φιλίππου Ιωάννα email eligrtman@yahoo.com filippouiwanna@hotmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ CUSTOMER RELATIONSHIP MARKETING ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΤΟ CUSTOMER RELATIONSHIP MARKETING ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΤΟ CUSTOMER RELATIONSHIP MARKETING ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητής: Μπόλωση Χρυσάνθη 208, Μιχάκη Δήμητρα 202, Επιβλέπων: Δρ. Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης <2010>

Εισηγητής: Μπόλωση Χρυσάνθη 208, Μιχάκη Δήμητρα 202, Επιβλέπων: Δρ. Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης <2010> ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ

ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Επιβλέπων Καθηγητής: Εμμανουήλ Ταυλαρίδης

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Marketing για το repositioning του Brand GARNIER στην ελληνική αγορά

Στρατηγική Marketing για το repositioning του Brand GARNIER στην ελληνική αγορά ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Στρατηγική Marketing για το repositioning του Brand GARNIER στην ελληνική αγορά ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»

«ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» «ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» Οδηγός ανάπτυξης εξαγωγών Δεκέμβριος 2014 ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ» ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ» ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚO ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚO IΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓIΟΥ Νέα Κτίρια, 30200, Μεσολόγγι Τηλ: 26310 58462 Fax : 26310 23204 e-mail: elep@teimes.gr URL:http://www.teimes.grr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμάζομαι αποτελεσματικά

Προετοιμάζομαι αποτελεσματικά Προετοιμάζομαι αποτελεσματικά Η αγορά εργασίας σήμερα - Ευκαιρίες μέσα στην κρίση Ο σύγχρονος κόσμος της εργασίας συνεχώς αλλάζει. Οι ταχέως εξελισσόμενες οικονομικές, τεχνολογικές, κοινωνικές και πολιτικές

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. - Project ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. - Project ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - Project ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3,4,5 ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ...5,6,7 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ...8,9,10 ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΩΝ...10,11,13,14 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...14,15

Διαβάστε περισσότερα

Networking και Self branding

Networking και Self branding Networking και Self branding Εχεις αποστείλει βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές, έχεις μιλήσει με ειδικούς στο τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού, έχεις ερευνήσει τις αγγελίες τις αγοράς...και

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητής: Ιωάννης Κουκότζηλας, Α.Μ. 634. Επιβλέπων: Δρ. Γεώργιος Μαστοράκης

Εισηγητής: Ιωάννης Κουκότζηλας, Α.Μ. 634. Επιβλέπων: Δρ. Γεώργιος Μαστοράκης ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Εισηγητής: Ιωάννης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ Πτυχιακή Εργασία ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΣΤΕΜΗΡ ΙΩΑΝΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Κατασκευή Ιστοσελίδας Ηλεκτρονικού Καταστήματος με χρήση

Διαβάστε περισσότερα