«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 10:30

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30"

Transcript

1 Σελίδα1 «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ «KIDS ATHLETICS» 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 10:30 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Η Οργανωτική Επιτροπή των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ αποφάσισε να συμπεριλάβει στην όλη εκδήλωση και το πρόγραμμα «ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ» (Kids Athletics). Το πρόγραμμα «ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ» θα γίνει πριν από τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων του κανονικού προγράμματος (από τις 10:30 μέχρι τις 12:30). Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Δρ. Γεώργιος Παπαϊακώβου (ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ) & προπονητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με συνεργάτες τις: κ. Καζάκη Αικατερίνη και κ. Δήμα Νικολέττα, προπονήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Οι αγώνες θα γίνουν σε (2) δύο ηλικιακές κατηγορίες. 1. Κατηγορία Α (μεγάλα παιδιά) : Από 9 μέχρι 11 χρόνων ( ). 2. Κατηγορία Β (μικρά παιδιά) : Από 6 μέχρι 8 χρόνων ( ). Σε κάθε κατηγορία συμμετέχουν (7) επτά ομάδες. Κάθε ομάδα αποτελείται από αθλητές/τριες. Σε κάθε αγώνισμα συμμετέχουν και βαθμολογούνται 10 (δέκα) αθλητές/τριες. Κάθε ομάδα συνοδεύεται απαραίτητα από τον προπονητή της. Κάθε ομάδα υποχρεωτικά «διαθέτει» και έναν κριτή για τις βαθμολογίες. Οι μικροί «αθλητές» αγωνίζονται με «Ιατρική ευθύνη» των σωματείων τους. Σε κάθε αγώνισμα θα υπάρχουν 2 κριτές.

2 Σελίδα2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Α (ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ) ( ) Α. ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 1. Σπριντ 40μ. (σκυταλοδρομία) 2. Δισκοβολία (με στεφάνι) 3. Άλμα σε ύψος (ψαλίδι) 4. Σπριντ με «εμπόδια» (50εκ.) σε απόσταση 40μ. 5. Άλμα σε μήκος - ύψος 6. Ρίψη ιατρικής μπάλας 2 κιλά (ώθηση με δυο χέρια από το στήθος) 7. Λαγουδάκια 8. Δρόμος αντοχής ( μ.) ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ 1. ΣΠΡΙΝΤ 40μ. (Σκυταλοδρομία) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής τρέχει σε ευθεία και παραδίδει τη σκυτάλη στον συναθλητή του που περιμένει απέναντι. Όταν όλοι οι αθλητές έχουν αλλάξει θέση τελειώνει η πρώτη προσπάθεια. Όλη η ομάδα εκτελεί για δεύτερη φορά. Καταγράφεται ο συνολικός χρόνος που αποτελεί την επίδοση της ομάδας.

3 Σελίδα3 2. ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ (Με στεφάνι) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής πετάει 3 (τρία) στεφάνια με στόχο την εστία του ποδοσφαίρου, {από το κέντρο της εστίας και από απόσταση 10μ. (δέκα)}. Η ρίψη γίνεται με το ένα χέρι υποχρεωτικά. Ακολουθείται ο ρυθμός της Δισκοβολίας, οι δεξιόχειρες έχουν μπροστά το αριστερό πόδι, οι αριστερόχειρες το δεξί πόδι. Η εστία είναι χωρισμένη κάθετα, σε τρεις ζώνες. Στη Δεξιά ζώνη -ο δεξιόχειρας αθλητής- παίρνει 3 (τρεις) βαθμούς, στην κεντρική 2 (δύο) και στην Αριστερή 1 (ένα). Εάν πετύχει το χώρισμα των ζωνών βαθμολογείται με την ανώτερη βαθμολογία των ζωνών. Το άθροισμα των βαθμών όλων των προσπαθειών είναι η βαθμολογία της ομάδος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τους αριστερόχειρες η βαθμολογία είναι αντίθετη (η αριστερή ζώνη 3) κ.ο.κ ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ με ψαλίδι (70εκ., 90εκ.) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα παιδιά εκτελούν ένα άλμα ψαλίδι σε ύψος 70εκ. με το αριστερό πόδι και επαναλαμβάνουν με το δεξί. Για κάθε επιτυχημένη προσπάθεια η ομάδα παίρνει ένα βαθμό. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται σε ύψος 90εκ. Το σύνολο των επιτυχημένων προσπαθειών αποτελεί την επίδοση της ομάδας. 4. ΣΠΡΙΝΤ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ 50εκ., [40μ. ( )] ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής τρέχει πάνω από (5) πέντε εμπόδια και επιστρέφει τρέχοντας σε ευθεία, οπότε ξεκινάει ο 2ος αθλητής κοκ. Όλα τα παιδιά εκτελούν και δεύτερη φορά. Καταγράφεται ο χρόνος της ομάδας που αποτελεί την επίδοση της ομάδας.

4 Σελίδα4 5. ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ - ΥΨΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής εκτελεί δύο άλματα με δέκα (10) μέτρα φόρα, πατώντας στην άκρη του διαδρόμου φοράς. Στην πρώτη προσπάθεια πρέπει να περάσει πάνω από ένα εμπόδιο 25εκ. και να προσγειωθεί πέρα από τα 2.50μ. Στη δεύτερη προσπάθεια πάνω από εμπόδιο 50εκ. και να προσγειωθεί πέρα από τα 2.50μ. Κάθε επιτυχημένη προσπάθεια παίρνει 1 (έναν) βαθμό. 6. ΡΙΨΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΠΑΛΑΣ (ώθηση με δύο χέρια από το στήθος) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής εκτελεί τρεις (3) ρίψεις ιατρικής μπάλας 2 κιλών, από την όρθια θέση με το ένα πόδι μπροστά, (ώθηση με δυο χέρια από το ύψος του στήθους). Μετά τη ρίψη μπορεί να περάσει τη γραμμή χωρίς να ακυρωθεί. Για κάθε αθλητή προστίθενται οι αποστάσεις και των τριών προσπαθειών (κατά προσέγγιση 50 εκ.). Το άθροισμα των αποστάσεων όλων των παιδιών, αποτελεί την επίδοση της ομάδας.

5 Σελίδα5 7. ΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ - «ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ» ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε παιδί εκτελεί πέντε (5) συνεχόμενα λαγουδάκια. Καταγράφεται η απόσταση. Το σύνολο της απόστασης όλων των παιδιών αποτελεί την επίδοση της ομάδας. 8. ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ( μ.) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προετοιμασία κάθε ομάδος. Οι αθλητές μπαίνουν σε 4 σειρές. Οι 2 μπροστά, πίσω τους άλλοι 2, πίσω τους 3 και μετά οι 3 τελευταίοι (σύνολο αθλητών 10). Όλες οι ομάδες, με όλους τους αθλητές (10 για κάθε ομάδα), ξεκινούν ταυτόχρονα, από διαφορετικό σημείο του γηπέδου και τρέχουν -όλοι μαζί- (σε κάθε στροφή οδηγούν οι αντίστοιχοι «πρώτοι» χωρίς να επιτρέπεται να τους περάσουν οι πίσω). Όταν η ομάδα συμπληρώσει την πρώτη στροφή, οι 2 αθλητές που οδηγούσαν, φεύγουν (σταματούν) και συνεχίζουν να τρέχουν οι υπόλοιποι (8). Στη δεύτερη στροφή, σταματούν και οι άλλοι (2), αυτοί που οδηγούσαν, συνεχίζουν να τρέχουν οι υπόλοιποι (6). Στην Τρίτη στροφή σταματούν οι 3 που οδηγούσαν, και συνεχίζουν να τρέχουν οι τελευταίοι. Όταν οι (3) τελευταίοι συμπληρώσουν την τέταρτη στροφή, η ομάδα έχει ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ. Ο χρόνος κάθε ομάδος οδηγεί στην ανάλογη Κατάταξη. Διευκρινιστικό για την τοποθέτηση σε σωστές «σειρές» των αθλητών: Οι δύο αθλητές (της πρώτης σειράς), θα τρέξουν μόνο 200μ., Οι δύο αθλητές (της δεύτερης σειράς), θα τρέξουν 400μ., Οι τρεις αθλητές (της τρίτης σειράς), θα τρέξουν 600μ., Οι τρεις τελευταίοι αθλητές (της τέταρτης σειράς), θα τρέξουν 800μ.

6 Σελίδα6 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β (ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ) ( ) Β. ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 1. Σπριντ με σλάλομ 40μ. 2. Ρίψη σε στόχο (μπαλάκι τένις) 3. Άλματα σε σταυρό 4. Σπριντ με «εμπόδια» 70εκ., και 40εκ., 30μ. ( ) 5. Άλμα σε Μήκος (σε ζώνες) 6. Ρίψη ιατρικής μπάλας, πάνω από το κεφάλι (εμπρός). 7. Άλματα με δυο πόδια «λαγουδάκια». 8. Δρόμος αντοχής σε ζευγάρια (κάθε ζευγάρι αθλητών τρέχει 200 μ.) 1. ΣΠΡΙΝΤ ΜΕ ΣΛΑΛΟΜ 40μ. ( ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής τρέχει μια φορά με σλάλομ και επιστρέφει τρέχοντας σε ευθεία, ξεκινάει ο 2ος αθλητής κ.ο.κ.. Όλη η ομάδα εκτελεί για δεύτερη φορά. Καταγράφεται ο συνολικός χρόνος όλων, που αποτελεί την επίδοση της ομάδας. 2. ΡΙΨΗ ΣΕ ΣΤΟΧΟ (ΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙ του ΤΕΝΙΣ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής ρίχνει τρία (3) μπαλάκια του τένις στον στόχο, από απόσταση 5μ. Υποχρεωτικά ο δεξιόχειρας έχει το αριστερό πόδι μπροστά, (οι αριστερόχειρες έχουν το δεξί πόδι μπροστά). Βαθμολογείται ανάλογα με την επιτυχία του στόχου με ή 3 βαθμούς. Το άθροισμα της βαθμολογίας όλων των παιδιών αποτελεί τη συνολική επίδοση της ομάδας.

7 Σελίδα7 3. ΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ (σε Σταυρό) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής εκτελεί άλματα προς όλες τις κατευθύνσεις, για δέκα (10) δεύτερα και καταγράφεται ο αριθμός των αλμάτων κάθε παιδιού. Το σύνολο των αλμάτων των δύο προσπαθειών αποτελεί την επίδοση της ομάδας. 4. ΣΠΡΙΝΤ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ 70εκ., και 40εκ., 30μ. ( ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής τρέχει κάτω από το πρώτο εμπόδιο (70 εκ.), πάνω από το δεύτερο (40 εκ.), κ.ο.κ. και επιστρέφει τρέχοντας σε ευθεία, οπότε ξεκινάει ο 2ος αθλητής. Τα παιδιά εκτελούν για δεύτερη φορά. Καταγράφεται ο συνολικός χρόνος, που αποτελεί την επίδοση της ομάδας.

8 Σελίδα8 5. ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ σε ζώνες (2.0, 2.5, 3.0, 3.5) μ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής εκτελεί τρία άλματα με δέκα (10) μέτρα φόρα, πατώντας στην άκρη του διαδρόμου φοράς. Ανάλογα με τη ζώνη που προσγειώνεται παίρνει βαθμούς (Κάτω από 2.0μ.=1βαθμό, Πάνω από 2.0μ.=2β., Πάνω από 2.5=3β., Πάνω από 3.0=4β., Πάνω από 3.5=5β.) μ. 6. ΡΙΨΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΠΑΛΑΣ (πάνω από το κεφάλι) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε αθλητής εκτελεί τρεις (3) ρίψεις της ιατρικής μπάλας από τη γονάτιση. Καταγράφεται η επίδοση και των τριών προσπαθειών, κατά προσέγγιση 50 εκ.. Το άθροισμα της απόστασης όλων των παιδιών αποτελεί τη συνολική επίδοση της ομάδας. 7. ΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ - «ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ» ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε παιδί εκτελεί δέκα (10) συνεχόμενα λαγουδάκια μια φορά και επιστρέφει τρέχοντας σε ευθεία, ξεκινάει ο 2ος αθλητής κ.ο.κ.. Όλη η ομάδα εκτελεί για δεύτερη φορά. Καταγράφεται ο συνολικός χρόνος της ομάδος που αποτελεί την επίδοση της ομάδας.

9 Σελίδα9 8. ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ (5 Χ 200μ.) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι 10 αθλητές κάθε ομάδας, χωρίζονται σε 5 ζευγάρια. Οι αθλητές του κάθε ζευγαριού, να είναι της ίδιας δυναμικότητας, γιατί τρέχουν μαζί «ενωμένοι», μία στροφή (στο μισό γήπεδο του ποδοσφαίρου). Το πρώτο ζευγάρι δίνει τη σκυτάλη στο 2ο ζευγάρι, που κάνει μία στροφή, κ.ο.κ.. Ο συνολικός χρόνος των 5 ζευγαριών (με τη μορφή σκυταλοδρομίας) είναι η επίδοση της ο- μάδας, που θα οδηγήσει στην ανάλογη Κατάταξη. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Σε κάθε αγώνισμα γίνεται η κατάταξη των ομάδων ανάλογα με την επίδοση και η καλύτερη ομάδα (η πρώτη) βαθμολογείται με 7 βαθμούς, η 2η με 6 βαθμούς, η 3η με 5 βαθμούς, η 7η με 1 βαθμό. Το σύνολο των βαθμών από όλα τα αγωνίσματα καθορίζει την τελική βαθμολογία της ομάδας. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Στις νικήτριες ομάδες σε κάθε κατηγορία θα απονεμηθεί Κύπελλο. ΠΡΟΣΟΧΗ Οι ομάδες πρέπει να δηλωθούν από τους συνοδούς τους το αργότερο μέχρι τις 10:00 και να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα στις 10:15. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Με την οριστικοποίηση των δηλώσεων, θα κληθούν οι προπονητές και οι συνοδοί κριτές, των ομάδων που θα αγωνιστούν, για ενημέρωση. Η ανακοίνωση-πρόσκληση θα γίνει από τη σελίδα Την Τετάρτη (το βράδυ) θα ανακοινωθούν οι συμμετέχουσες ομάδες καθώς και η μέρα, η ώρα και ο συγκεκριμένος τόπος (στο Καυτανζόγλειο), για την ενημέρωση των προπονητών και των συνοδών Κριτών.

10 Σελίδα10 Ε Ν Τ Υ Π Ο Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ (Kids Athletics) ΣΑΒΒΑΤΟ (Πρωί) Αποστέλλεται στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με Μέχρι την Τρίτη και ώρα 14:00. Δηλώνουμε 1 ή και 2* ομάδες * Για τη συμμετοχή της 2ης ομάδας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των δηλώσεων. (Η ημερομηνία και η ώρα της δήλωσης αναφέρονται στο ). ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΛ. : ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΙΚΤΕΣ παιδιών ΓΡΑΨΤΕ (ΝΑΙ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΗ- ΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ (Αν αγωνιστεί μόνο 1 ομάδα). ΓΡΑΨΤΕ 1 ή 2 ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ένας για κάθε ομάδα ΟΝΟΝ/ΜΟ & ΚΙΝΗΤΟ. ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΡΙΤΕΣ Ένας για κάθε ομάδα ΟΝΟΝ/ΜΟ & ΚΙΝΗΤΟ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β Οι αθλητές/τριες των Kids Athletics που θα αγωνιστούν πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό και να είναι υγιείς. Οι αθλητές αγωνίζονται με «ιατρική ευθύνη» των συλλόγων τους. ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΣΦΡΑΓΙΔΑ) Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Ρόδος 24 / 3 / 2010 Αριθ. Πρωτ.. Προς: Σωματεία Δωδ/σου Κοιν: ΣΕΓΑΣ - Γρ.Ανάπτυξης Σύνδεσμο Κριτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου,

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα : Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων ευτεροβάθµιας και Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης.

Θέµα : Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων ευτεροβάθµιας και Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Γενική ιεύθυνση Πρωτοβάθµιας & ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Τµήµα Γ Μητροπόλεως 12 14 101 85 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : Α. Λαµπρινίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Μαρούσι, 18 Ιουλίου 2014 Αριθ. πρωτ.2677 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2725/1999 όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ( ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΕΔΙΛΑ) ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/04 CA 169

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ( ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΕΔΙΛΑ) ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/04 CA 169 ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ( ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΕΔΙΛΑ) ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/04 CA 169 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα...... 2 1. ΤΜΗΜΑ 1... 3 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ.3 1.1.1. Άπνοια...3 1.1.2. Δυναμική Άπνοια..3 1.1.3. Απώλεια

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας 2015 1 1. Περιγραφή δοκιμασίας Το φετινό όνομα της δοκιμασίας του διαγωνισμού στην κατηγορία του Πανεπιστημίου είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια»

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΔΕΙΑ ΑΡ. 11069 τα νέα του ΓΣΠ Οι αθλητές μας, μας έκαναν και πάλι υπερήφανους Πολύ υπερήφανη νιώθει η οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Παγκύπρια», μετά τα ρεκόρ και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Πρόεδρος: Καφφές Ηλίας Αντιπρόεδρος: Τσαγκαμίλης Ανδρέας Γεν. Γραμματέας: Δημόπουλος Αλέξανδρος Ειδ. Γραμματέας: Παντελάκης Ηρακλής Ταμίας: Πόδας Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010-2011 1 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ20 Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες ιατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΣΙΛΙΒΙΓΚΟΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΣΙΛΙΒΙΓΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΣΙΛΙΒΙΓΚΟΣ ΦΥΣΙΚΗ Α Λυκείου Σαλαμίνα Φυσική Α Λυκείου 2 ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΣΙΛΙΒΙΓΚΟΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Με το μικρό αυτό βιβλίου θα ήθελα να βοηθήσω τους μαθητές της Α τάξης του Ενιαίου Λυκείου να οργανώσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...1 Άρθρο 1 Ορισµοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής...3 Άρθρο 3 Κατηγορίες επαγγελµατικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ( Κ. Α. Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...3 Άρθρο 1 Ορισµοί... 3 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής... 5 Άρθρο 3 Κατηγορίες ερασιτεχνικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Αγώνες 2015 Γενική Προκήρυξη

Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Αγώνες 2015 Γενική Προκήρυξη Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Αγώνες 2015 Γενική Προκήρυξη Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Ομαδικοί Αγώνες (Πρωτάθλημα Αιγαίου, Κύπελλο Αιγαίου, Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων), καθώς και οι Αιγαιοπελαγίτικοι Ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής στο UNI-League 10

Όροι Συμμετοχής στο UNI-League 10 UNI-League 10 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών mini soccer 5x5 www.unileague.gr info@unileague.gr τηλ. 693 7279288 693 6644269 FAX: 210 9515730 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Όροι Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη 6 ης Αθλητικής Πανεπιστημιάδας

Προκήρυξη 6 ης Αθλητικής Πανεπιστημιάδας ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Μέλος της FISU & EUSA A.Παπανδρέου 37, 15180 Μαρούσι τηλ: 210 3443448 fax :210 3443441 e mail : eate@minedu.gov.gr ΑΘΗΝΑ :

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ο ΗΓΟΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Ο ΗΓΟΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2015 ΤΟΜΟΣ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΑ Ι ΡΥΜΑΤΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προοίµιο...1 Άρθρο 1 Ορισµοί...1 Άρθρο 2 Έκταση εφαρµογής...3 Άρθρο 3 Κατηγορίες ερασιτεχνικών πρωταθληµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ε.Ο.Ο.Α Α. ΓΕΝΙΚΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ε.Ο.Ο.Α Α. ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ε.Ο.Ο.Α ΑΡΘΡΟ 1. Α. ΓΕΝΙΚΑ 1.1. Η εκπαίδευση είναι ο πυρήνας για την εκπλήρωση των σκοπών κάθε μεγάλου αθλητικού ή/και κοινωνικού οργανισμού. Η εκπαίδευση απαιτεί και προϋποθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυόντων Αθλητικών Νόμων (2725/1999,3057/2002, 3264/2004 και 4049/12),των Καταστατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 1. Ποια η απόσταση από το σημείο του πέναλτι μέχρι τη γραμμή του τέρματος; Α. 10 μ (11 γιάρδες). Β. 11 μ (12 γιάρδες). Γ. 9 μ (10 γιάρδες). Δ. 12 μ (13 γιάρδες). 2. Τα κοντάρια με σημαία που τοποθετούνται

Διαβάστε περισσότερα

Αθλήματα σπορ. Α.Να περιγράφουμε με παραστατικό τρόπο αθλητικούς αγώνες Β. Να αφηγούμαστε ιστορίες με αθλητές

Αθλήματα σπορ. Α.Να περιγράφουμε με παραστατικό τρόπο αθλητικούς αγώνες Β. Να αφηγούμαστε ιστορίες με αθλητές 2 ΕΝΟΤΗΤΑ Αθλήματα σπορ Τι θα μάθουμε Α.Να περιγράφουμε με παραστατικό τρόπο αθλητικούς αγώνες Β. Να αφηγούμαστε ιστορίες με αθλητές A Περιγράφουμε με παραστατικό τρόπο αθλητικούς αγώνες Ο αθλητικός αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 ο : Γενικές Αρχές Οι βασικές κατευθυντήριες αρχές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για την ανάπτυξη του βόλεϊ μέσα από πρωτοποριακές και καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Σ

ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Σ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Σ υ ν δ υ α σ τ ι κ ή Πειραιάς 2007 1 Το κύριο αντικείμενο της Συνδυαστικής Οι τεχνικές υπολογισμού του πλήθους των στοιχείων πεπερασμένων συνόλων ή υποσυνό-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΟ. news. Παναθηναϊκός Αστ. Τρίπολης. 4η Αγωνιστική Play Offs Κυριακή 11 Μαΐου 2014 18:15. «Να κάνουμε το 3Χ3!» The Official Match Programme

ΠΑΟ. news. Παναθηναϊκός Αστ. Τρίπολης. 4η Αγωνιστική Play Offs Κυριακή 11 Μαΐου 2014 18:15. «Να κάνουμε το 3Χ3!» The Official Match Programme 2013-2014 ΠΑΟ news The Official Match Programme Παναθηναϊκός Αστ. Τρίπολης 4η Αγωνιστική Play Offs 18:15 ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΣΒΑΝΗΣ «Να κάνουμε το 3Χ3!» EDITORIAL Για το 2Χ2 και το σεντόνι Eυχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Διαβάστε περισσότερα

Περάσματα. Ένα παιχνίδι ευαισθητοποίησης για τη ζωή των προσφύγων

Περάσματα. Ένα παιχνίδι ευαισθητοποίησης για τη ζωή των προσφύγων Περάσματα Ένα παιχνίδι ευαισθητοποίησης για τη ζωή των προσφύγων Περάσματα ενα παιχνιδι ευαισθητοποιησης για τη ζωη των προσφυγων Δημιουργήθηκε από τους Chantal Barthélémy-Ruiz, Benoît Carpier και Nadia

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (Προοίμιο - γενικές αρχές) Το Δ. Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ), έχοντας υπόψη: Τα άρθρα 27 και 44 του Ν.2725/1999,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΑΙ ΩΝ & ΝΕΩΝ 2014-2015 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ έχοντας υπόψη: 1. Το Καταστατικό της 2. Τις ιατάξεις των Κανονισµών της 3. Την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 82/2006 (ΦΕΚ Α - 86/19.04.2006)

ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 82/2006 (ΦΕΚ Α - 86/19.04.2006) ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 82/2006 Ενηµερώθηκε :22/1/2013 (ΦΕΚ Α - 86/19.04.2006) Προϋποθέσεις, δικαιολογητικά, εξεταζόµενα µαθήµατα και διαδικασία προαγωγικών εξετάσεων για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων Αρχιφυλάκων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΪ

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΪ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΪ (από την προνηπιακή έως στη γυµνασιακή ηλικία) Για τη διατήρηση και διεύρυνση του ενδιαφέροντος των νέων παικτών είναι θεµελιώδες ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ και µάλιστα τακτικά (κατά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr δίνεται πρόσβαση σε ένα νέο πρόγραμμα για την στήριξη νέων που έχουν μόλις αποφοιτήσει από την

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Π. 223/97. O ΠΕPI ΣTOIXΕIΩΔOΥΣ ΕΚΠΑIΔΕΥΣΕΩΣ ΝOΜOΣ Κανονισμοί σύμφωνα με το άρθρο 5

Κ.Δ.Π. 223/97. O ΠΕPI ΣTOIXΕIΩΔOΥΣ ΕΚΠΑIΔΕΥΣΕΩΣ ΝOΜOΣ Κανονισμοί σύμφωνα με το άρθρο 5 Κ.Δ.Π. 223/97 Oι περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Στοιχειώδους Εκπαιδεύσεως Κανονισμοί του 1997, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 5 του περί Στοιχειώδους Εκπαιδεύσεως

Διαβάστε περισσότερα