ΕΙΣΑΓΩΓΗ. MOTOGP tm : mια aπαιτητικη χρονια, γεματη παθοσ. πληρωσ ανανεωμενη γκαμα eλαστικων michelin radial. νεο ελαστικο enduro μedium & hard

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΙΣΑΓΩΓΗ. MOTOGP tm : mια aπαιτητικη χρονια, γεματη παθοσ. πληρωσ ανανεωμενη γκαμα eλαστικων michelin radial. νεο ελαστικο enduro μedium & hard"

Transcript

1 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ MOTOGP tm : mια aπαιτητικη χρονια, γεματη παθοσ Έπρεπε να περιμένουμε το τελυταίο Grand Prix της χρονιάς, για να γνωρίσουμε το όνομα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή ΜΟΤΟGP TM του Πέντε διαφορετικοί πιλότοι και τρείς διαφορετικοί κατασκευαστές, νίκησαν στους 18 αγώνες του θεσμού. Ο τίτλος διεκδικήθηκε από τον Marc Marquez (Repsol Honda Team) και τον Andrea Dovizioso (Ducati Team) έως τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Valencia (Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana), κατακτώντας από έξι νίκες ο καθένας. Ο Marc Marquez κατέκτησε τον έκτο Παγκόσμιο Τίτλο, τέταρτο στο ΜΟΤΟGP TM και δεύτερο στις δύο χρονιές που συνεργάζεται με την. Δύο χρονιές με, δύο Παγκόσμιοι Τίτλοι. Στη διάρκεια του πρώτου μέρους της χρονιάς είχα δυσκολίες στο να καταλάβω τα όρια των ελαστικών, αλλά η έκανε εξαιρετική δουλειά λύνοντας αυτά τα προβλήματα. Η χρονιά ήταν απίστευτη, όλη η ομάδα και ο κόσμος της με βοήθησαν πολύ και θέλω να τους ευχαριστήσω σχολίασε ο Marc Marquez. πληρωσ ανανεωμενη γκαμα eλαστικων michelin radial Tα τελευταία τρία χρόνια η MIchelin έχει ανανεώσει πλήρως την γκάμα των ελαστικών Radial. Πρώτα τα Power Slick Evo και Power Cup Evo, για το 2017 το νέο Power RS και το 2018 το νέο Road 5. Mε βελτιωμένο σκελετό και νέα μείγματα γόμας, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες εγκοπών έρχεται να πάρει τη θέση του στην κορυφή της κατηγορίας Sport Touring Radial. νεο ελαστικο enduro μedium & hard Μετά από εξέλιξη τεσσάρων ετών, η παρουσίασε το 2017 το νέο Enduro Medium & Enduro Hard. Πολυτάλαντο ελαστικό με εξαιρετικές επιδόσεις στα βρεγμένα εδάφη. η με την Harley-Davidson συνεργαζεται απο το 2008 Τα ελαστικά Scorcher 11, Scorcher 31, και Scorcher 32 τοποθετούνται ως εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης σε πολλά μοντέλα αυτού του κατασκευαστή. Μέσα από τη συνεργασία με την Harley-Davidson, η απέκτησε σημαντική τεχνογνωσία εξελίσσοντας αυτή την γκάμα αποκλειστικά για τις μοτοσυκλέτες Harley Davidson. Τώρα η γκάμα Scorcher, που φέρει τα σήματα /Harley-Davidson, είναι διαθέσιμη από όλα τα δίκτυα μεταπωλητών της. Η συνεργασία αυτή συνεχίζεται και νέα μοντέλα της Harley-Davidson εξοπλίζονται με ελαστικά. Total Performance Με το Total Performance, η δεσμεύεται να προσφέρει στους μοτοσυκλετιστές ακόμα περισσότερες επιδόσεις, από την οδηγική απόλαυση, στην ασφάλεια και στη διάρκεια ζωής.

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ d2 2 TRACK Power SuperMoto 11 Power Rain 11 Power Slick Evo 12 Power Cup Evo 12 δρομοσ SUPERSPORT Power RS 15 Pilot Power 3 16 Pilot Power 2 CT 16 SPORT TOURING RADIAL neο Road 5 17 Pilot Road 4 19 Pilot Road 4 GT 20 Pilot Road 3 21 Pilot Road 2 21 Pilot Street Radial H 21 SPORT TOURING BIAS & RETRO Pilot Activ 22 CRUISER Commander II 24 Scorcher Scorcher Scorcher Scorcher neο TRAIL Road 5 Τrail 25 Pilot Road 4 Τrail 27 Anakee III 25 Anakee Wild 26 Anakee II 27 Sirac 27 πολησ & scooter MOTO Pilot Street 29 City Pro 30 SCOOTER RADIAL & SPORT Pilot Road 4 Scooter Radial 31 Pilot Power 3 Scooter Radial 31 Power Pure SC 32 S1 32 SCOOTER ΠΟΛΗΣ City Grip Winter 33 City Grip 34 RETRO/SCOOTER ΠΟΛΗΣ S83 35 Bopper 35 Reggae 35 εκτοσ δρομου StarCross 5 Sand 37 StarCross 5 Soft 37 StarCross 5 Medium 38 StarCross 5 Hard 38 MOTOCROSS Starcross MH3 Junior 39 Starcross MS3 Junior 39 LEISURE S12XC 40 AC10 40 neο neο ENDURO Enduro Medium 41 Enduro Hard 41 RALLY Desert Race 42 TRIAL Trial competition 42 Trial 42 competition X11 Trial Light 42 Trial X-Light competition 42 ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟΙ Αεροθάλαμοι 43 ΑΞΕΣΟΥΑΡ Bibmousse 45

3 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 3 η ιστορια τησ στισ μοτοσυκλετεσ για περισσοτερα απο 125 χρονια Η αγοράζει 200 Léon Bollée μικρά αυτοκίνητα και 100 De Dion-Bouton τρίκυκλα, να τα εξοπλίσει με ελαστικά Πρώτη εμφάνιση της λέξης «motorcycle» σε υλικό προώθησης της. Ο όρος πιό συχνά αναφερόταν σε οχήματα με κινητήρα παραγωγής De Dion-Bouton. Το πρώτο ποδήλατο έφτασε στην φορτωμένο σε ένα κάρο που το έσερναν βόδια. Ο ιδιοκτήτης του ήταν εξαντλημένος στην προσπάθειά του να επισκευάσει το σκασμένο ελαστικό. Ο Eduard έκανε μια μέρα και μια νύχτα για να επισκευάσει το ελαστικό και ανακάλυψε την άνεση που του προσέφεραν τα λάστιχα στο ποδήλατο. Αυτή είναι η ανακάλυψη και το ξεκίνημα της ιστορίας Η εκδίδει τον πρώτο της τιμοκατάλογο αποκλειστικά για ελαστικά ποδηλάτωνμοτοσυκλετών. Η εκδίδει μια νέα έκδοση του οδηγού για ποδηλάτες, με τίτλο «s Advice to Cyclists». Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει τμήμα αφιερωμένο στα ελαστικά μοτοσυκλετών. Η λανσάρει ένα ανθεκτικό, υψηλής πρόσφυσης ελαστικό μοτοσυκλέτας Η λανσάρει το ελαστικό μοτοσυκλέτας Confort-Bibendum. Η παράγει ένα χάρτη της Γαλλίας σε κλίμακα 1:200,000 για ποδηλάτες και μοτοσυκλετιστές Η κερδίζει διάφορους αγώνες μοτοσυκλετών, συμπεριλαμβανομένων των Nice-Castellane, Paris-Roubaix, Critérium des Motocycles και του Coupe des Motocycles Η γκάμα των ελαστικών μοτοσυκλετών περιλαμβάνει τα «Confort à tringles» (ίσια πλευρά), «Confort-Bibendum», «Confort à talons», «Câblé à tringles» (ίσια πλευρά με επιστρώσεις από υφασμάτινες ίνες) και «Câblé à talons» (με επιστρώσεις από υφασμάτινες ίνες). Η λανστάρει το ελαστικό μοτοσυκλέτας «skid-proof» με ραβδώσεις στα πλευρά. Πώληση των ελαστικών Flèche d Or και Zigzag Η λανσάρει το «Rapido» και το «ACS» για πρόσφυση, ασφάλεια και άνεση. Σχεδιάστηκαν για μοτοποδήλατα και μικρές μοτοσυκλέτες. Η εξελίσσει ελαστικά για τα νέα δημοφιλή μετά τον πόλεμο, δίτροχα με κινητήρα: scooters και μοτοποδήλατα (50 cc).

4 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ d Το πρώτο ελαστικό Slick στα Μoto Grand Prix. Η σαρώνει και τις πέντε κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος: 50, 125, 250, 350 και 500 cm3. Το πρώτο Radial ελαστικό στα GP Ο Jack Findlay νικητής του Senior Tourist Trophy δίνει στη την πρώτη νίκη στην κατηγορία 500cm², την κορυφαία κατηγορία. Ο Barry Sheene με κερδίζει τον αγώνα των 500cm3. crée le pneu Désert pour les motos de rallye tout-terrain. Il remporte le Rallye de l Atlas et le Rallye des Pharaons tandis qu en 1983, il confirme ses étonnantes possibilités en remportant le Paris-Dakar, 1 ère série d une victoire sans interruption depuis 32 ans Λανσάρισμα του ελαστικού Power Race, το πρώτο sport ελαστικό διπλής γόμας, αποδεκτό για χρήση στο δρόμο, με τεχνολογία 2CT. Η και η Harley- Davidson υπογράφουν μία ιστορική συμφωνία συνεργασίας: Τα ελαστικά Scorcher εξελίσσονται από κοινού και μαρκάρονται και με τα δύο σήματα και είναι εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης και αντικατάστασης για πολλά μοντέλα της μυθικής εταιρείας. Η παρουσιάζει το ελαστικό City Grip για scooters, με εξαιρετική πρόσφυση ακόμα και στο βρεγμένο. Είναι το 1ο ελαστικό scooter με εγκοπές. Η πετυχαίνει να ενσωματώσει την τεχνολογία εγκοπών στο Pilot Road 3 στην πατενταρισμένη τεχνολογία XST: για περισσότερη πρόσφυση στο βρεγμένο Το πρώτο Radial ελαστικό παραγωγής της : το A59X/M59X Το πρώτο ελαστικο αγώνων με πυρίτιο μέσα στη γόμα για τα GP Στο International Motorcycle Show, η παρουσιάζει δύο ελαστικά για τις νέες γενιές scooters: το«reggae» και το «Dexter». Στο International Motorcycle Show, η παρουσιάζει την τεχνολογία των ελαστικών μοτοσυκλετών Radial ZR Λανσάρισμα του ελαστικού «Pilot Sport», το οποίο προσφέρει στους μοτοσυκλετιστές επιδόσεις hypersport για το δρόμο Η επιστρέφει στο MOTOGP με νέες τεχνολογίες σε διάφορους τομείς. Το Anakee III, εξελιγμένο σε συνεργασία με την BMW, εξοπλίζει το best seller της κατηγορίας: την BMW R1200GS LC Λανσάρισμα του Pilot Road 4, που χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία διπλής γωνίας 2AT η οποία συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο τα πλεονεκτήματα των συμβατικών και των radial ελαστικών.

5 competition 5 aγωνεσ Marc Marquez: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ MotoGP ΓΙΑ 4 η ΦΟΡΑ ΚΑΙ 2 Η ΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Φέτος η πρότεινε σε όλους τους συνεργάτες της όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές σε όλους τους πιλότους και σε όλους τους κατασκευαστές, σε κάθε αγώνα, που τους επέτρεψαν να επιλέξουν τα κατάλληλα ελαστικά σε κάθε αγώνα, ανάλογα με το στυλ του πιλότου. Όλες οι επιλογές που προτάθηκαν χρησιμοποιήθηκαν στην πλειονότητα των αγώνων. Η θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών της κατηγορίας MotoGP έως το «Η θα επωφεληθεί από τη συνεργασία της με την Dorna Sports, ώστε να συνεχίσει να εξελίσσει ελαστικά αγώνων, συνεχώς όλο και πιό ανταγωνιστικά και φυσικά οι εξελίξεις αυτές να μεταφέρονται στα ελαστικά παραγωγής» τόνισε ο Pascal Couasnon, Διευθυντής Motorsport MIA XΡONIA EΠΙΤΥΧΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤησ ΚΟΣΜΟΥ XTrial &Trial Toni Bou (Honda Repsol) & για 11η διαδοχική φορά. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ MX ΓΥΝΑΙΚΩΝ Livia Lancelot (Kawasaki-), για 2η φορά στην καριέρα της. Dakar Με την 1η του νίκη στο Rallye Dakar, ο Βρετανός Sam Sunderland (KTM Factory Team - ) πρόσφερε στην την 34 η νίκη στο θεσμό. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤησ ΚΟΣΜΟΥ Supermoto Ο Thomas Chareyre είναι στους θρύλους του Supermoto! Ακόμα μια φορά Πρωταθλητής. FIM CHAMPIONNAT d Espagne DE VITESSE (CEV) enlève un septième titre consécutif dans la catégorie Superbike avec Carmelo Morales (Yamaha).

6 competition τεχνολογικο κεντρο d6 6 η μαρκα michelin ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΚΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩ Η μάρκα είναι ισχυρός μοχλός ανάπτυξης και κερδοφορίας. Οι δεσμεύσεις της για ποιότητα και εξυπηρέτηση, τις οποίες τηρεί, της προσδίδουν την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών της. Η μοναδική ικανότητά της να προσφέρει τη βέλτιστη ισορροπία επιδόσεων ενός ελαστικού, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, καθώς και σ εκείνες της κοινωνίας. 6 μ εκτιμηση Αξιασ της μαρκασ Μιchelin (Πηγή Brandfinance Global 500, 2016). Κέντρο Βιομηχανικής Ερευνας και Ανάπτυξης Η καινοτομία, μία από τις βασικές αξίες του ομίλου, βρίσκεται στο επίκεντρο των επαγγελμάτων και των διαδικασιών του άτομα στον κόσμο Ετήσιος προϋπολογισμός 718 εκατομμύρια (το 2016) 406 ευρεσιτεχνίες το 2016 και ενεργές ευρεσιτεχνίες σε όλο τον κόσμο Η έρευνα και ανάπτυξη,τοποθετεί τον όμιλο σε μια μοναδική θέση, ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αγορών και τη διαρκή εξέλιξη. Ladoux Η καρδιά της Ερευνας και της Καινοτομίας Συμπύκνωμα εμπειρίας 3,400 άτομα περισσότερα από 350 διαφορετικά επαγγέλματα 450 εκτάρια επιφάνειας από τα οποία 380 εκτάρια επιφάνειες δοκιμών ζώνες πρόσβασης κτίρια που καλύπτουν συνολικά επιφάνεια τ.μ. 21 πίστες δοκιμών ασφαλή και πιστοποιημένα με ISO % των ελαστικών έχουν δημιουργηθεί και αναπτυχθεί στο Κέντρο Τεχνολογίας του Ladoux To Ladoux συγκεντρώνει πολλές υπηρεσίες τεχνολογικο κεντρο LADOUX Τεχνικές διευθύνσεις για όλες τις Γραμμές Προϊόντων Τεχνική Διεύθυνση Υλικών Εργαστήρια Έρευνας και Τεχνολογίας Δοκιμές και μετρήσεις σε πίστες και μηχανήματα Μηχανογραφική εμπειρία: εργαλεία εξοικείωσης,ανάλυσης και μέτρησης Κατασκευή πρωτότυπων ελαστικών Δημιουργία και κατασκευή πρωτότυπων μητρών Υπηρεσίες υποστήριξης (ανεφοδιασμός, ποιότητα, χρηματοοικονομικά, προσωπικό, μηχανογράφηση, κλπ.)

7 Τεχνολογίες 7 τεχνολογια διπλησ γομασ Επιτυχής συνδυασμός δύο συγκρουόμενων ιδεών: αργή φθορά στο κέντρο του πέλματος και πρόσφυση στους ώμους. διαρκεια ζωησ + προσφυση Γόμα πιο ανθεκτική κάτω από την μαλακή γόμα του ώμου για ένα επίπεδο σκληρότητας περισσότερο στους ώμους του ελαστικού και περισσότερη σταθερότητα υπό κλίση, και ιδιαίτερα κάτω από συνθήκες δυνατής επιτάχυνσης. σταθεροτητα + διαρκεια ζωησ + προσφυση τεχνολογια διπλησ γωνιασ Νέα επαναστατική τεχνολογία για τα ελαστικά μοτό, που φέρνει την απαιτούμενη ευστάθεια για τις πιό βαριές μοτοσυκλέτες, με συνεπιβάτη και βαλίτσες, καθώς και την άνεση για να κάνουμε μεγάλα ταξίδια. Η τεχνολογία 2AT συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο τα πλεονεκτήματα των συμβατικών και των radial ελαστικών χωρίς παραχωρήσεις: από τα συμβατικά την ικανότητα αντοχής επιπλέον φορτίου και από τα radial την οδηγική ευχαρίστηση. σταθεροτητα + ανεση + X SIPE TECHNOLOGY + XST: Χ τεχνολογία εγκοπών PST: Τεχνολογία προοδευτικών εγκοπών Οι πατενταρισμένες εγκοπές και οι τρύπες της τεχνολογίας XST προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο. Η τεχνολογία XST+ περιλαμβάνει διασταυρούμενες εγκοπές που βελτιώνουν το φρενάρισμα στο βρεγμένο και προσθέτει στρογγυλεμένες άκρες στις εγκοπές για να βοηθούν στην αποφυγή ανομοιόμορφης φθοράς σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Αυτές διασπούν το φιλμ νερού και βοηθούν αποτελεσματικά στο εξαιρετικό φρενάρισμα στο βρεγμένο. ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕΣ ΑΚΡΕΣ διαρκεια ζωησ + προσφυση στο βρεγμενο Για τις μοτοσυκλέτες, η τεχνολογία εγκοπών προσφέρει περισσότερη πρόσφυση στο βρεγμένο χάρη στις πατενταρισμένες εγκοπές, οι οποίες βοηθούν στην απομάκρυνση του νερού. Για τα scooters οι εγκοπές φθάνουν έως το τέλος του βάθους σκαλίσματος και σπάζουν το φιλμ του νερού. Προοδευτική αύξηση των εγκοπών όσο αυξάνεται η γωνία κλίσης. προσφυση στο βρεγμενο Οι εγκοπές XST & XST+ εππιτρέπουν καλύτερη απομάκρυνση του νερού στο βρεγμένο για μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά η δυνατότητα αποθήκευσης του νερού μειώνεται με τη φθορά του ελαστικού. Οι εγκοπές XST Evo, ακόμα πιό αποτελεσματικές, λόγω τηs τεχνολογίας Evergrip TM, είναι επαναστατικές: όσο φθείρεται το ελαστικό εμφανίζονται πιό μεγαλύτερες, αυξάνοντας το ποσοστό σκαλίσματος της επιφάνειας διατηρώντας τη δυνατότητα απομάκρυνσης του νερού. neo φθαρμενο βιωσιμοτητα + διαρκεια ζωησ + προσφυση στο βρεγμενο σημαντικοι αριθμοι 20.9 Β καθαρεσ πωλησεισ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ Η φιλοδοξία της είναι να συμβάλλει διαρκώς στην πρόοδο της κίνησης και να δημιουργεί αξία με σεβασμό προς του πελάτες, τους ανθρώπους, τους μετόχους, το περιβάλλον και τα γεγονότα. Ο όμιλος καινοτομεί από το 1889 για να διευκολύνει την κίνηση των ανθρώπων και των αγαθών. Παράγων αναφοράς, σε όλες τις αγορές του ελαστικού και των υπηρεσιών που συνδέονται με τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, η εφαρμόζει στρατηγική παγκόσμιας επέκτασης, βιώσιμης και κερδοφόρου. -50% Ο στόχος μείωσης της περιβαλλοντικής επίπτωσης των παραγωγικών μονάδων μας, μέχρι το τέλος του 2020 όπου περιλαμβάνεται μια βελτίωση, κατά 38 %, της ενεργειακής αποτελεσματικότητας (σε σύγκριση με το 2005)

8 Τεχνολογίες d8 8 Tεχνολογία Προσαρμοζόμενου Σκελετού Η Τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει διαφοροποιούμενη σκληρότητα ελαστικού στις διαφορετικές γωνίες κλίσης. Το ελαστικό αλλάζει σταδιακά από μια εύκαμπτη κορώνα για την ακρίβεια στην ευθεία σε όλο και πιο άκαμπτους ώμους, ανάλογα με την γωνία κλίσης, για βέλτιστη σταθερότητα στις στροφές. ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ Une seule nappe avec un angle proche de 90 a été utilisée en carcasse permettant de réduire la rigidité au maximum sur la zone sommet tout en gardant une rigidité dans les flancs et à l épaule grâce à un retournement haut de la nappe croisée avec elle-même. Au final, une zone sommet souple apporte plus de stabilité, tandis que les flancs et l épaule rigides minimisent la dérive en courbe. Stabilité courbe et ligne droite Tεχνολογία Overlap To παχύ στρώμα πέλματος υποστηρίζεται από τρία ενισχυμένα λινά για να αυξήσει την προστασία του ελαστικού ενάντια στη διάτρηση. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ADT: Τεχνολογία ενισχυμένης πλέξης Σκελετός πυκνής πλέξης, πιο σκληρός που προσφέρει ευκολία χειρισμών και άμεση πληροφόρηση. Λινά πέλματος με ίνες αραμίδης στο πίσω ελαστικό. Συνδυάζουν αντοχή και μικρό βάρος για τέλεια σταθερότητα ιδιαίτερα σε μεγάλες ταχύτητες. ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ SRT: Τεχνολογία Silica rain Η τεχνολογία SRT ενσωματώνει το πυρίτιο στα μείγματα γόμας που χρησιμοποιούνται στα πέλματα. Προσφέρει πολύ καλύτερη συμπεριφορά σε υγρές συνθήκες, βροχή καθώς και αντοχή στην φθορά. ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΥΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ SCT: Τεχνολογία συνθετικών υλικών Τα ελαστομερή ( Racing Synthetic Elastomers-MRST) και οι συνθετικές ρητίνες που χρησιμοποιούνται στις γόμες των αγωνιστικών ελαστικών έρχονται στα ελαστικά παραγωγής προσφέροντας πολύ γρήγορο ζέσταμα. Μεγάλες γωνίες κλίσης από την πρώτη στροφή... ΓΡΗΓΟΡΟ ΖΕΣΤΑΜΑ η μιchelin στον κοσμο N 1 ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ N 1 ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ RADIAL ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ N 1 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΙ SCOOTERS 187 M ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ 68 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ 17 ΧΩΡΕΣ 170 χωρεσ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ 170 ΧΩΡΕΣ 13.7% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΑΞΙΑ Tyre Business Πωλήσεις 2015 σε US $. Η εμπλεκεται σε ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΜΟΥ (FIA). ν 0 1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

9 Τεχνολογίες 9 ΓΚΑΜΑ Sport radial Bannières dépliables ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ * 0 % 5 % 6,2 % 12 % 2ct ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΙΓΜΑΤΩΝ ΓΟΜΑΣ ΕΜΠΡΟΣ 16 % 68 % 16 % 28 % 44 % 28 % 2ct ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΙΓΜΑΤΩΝ ΓΟΜΑΣ ΠΙΣΩ 23 % 54 % 23 % 17 % 66 % 17 % ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ/ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΑ ΔΡΟΜΟΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΓΟΜΑΣ: MAΛΑΚΟ ΣΚΛΗΡΟ *είναι το ποσοστό χάραξης (αυλάκια, τρύπες, εγκοπές, κοιλώματα) σε σύγκριση με την συνολική επιφάνεια του πέλματος: 0% = slick, 50% τόσο με σκάλισμα όσο και χωρίς.

10 Τεχνολογίες d10 ελαστικα αγωνων ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ για καλυτερουσ χρονους στην πιστα απο την γκαμα racing. Hypersport road πιστα (Track Days) Competition πιστα ΜΗ αποδεκτό για χρήση στο δρόμο (NHS) πιστα αποδεκτό για χρήση στο δρόμο δρομοσ & πιστα power RS power supermoto power rain power Slick Evo power cup Evo

11 RACING 11 Thomas Chareyre 16 & 16,5 (NHS) SuperMoto world champions η κορυφαια γκαμα του SUPERMOTO WORLD CHAMPIONSHIP εξελιχθηκε σε συνεργασια με τους πιλοτουσ Tο ελαστικό Power SuperMoto εξελίχθηκε με τη συνεργασία των κορυφαίων πιλότων του κόσμου. Τα μείγματα γόμας έχουν σχεδιαστεί για αγώνες, προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση και διάρκεια ζωής, ενώ μία16 ιντσών έκδοση προσφέρει μεγάλη ευκολία χειρισμών και εξαιρετική πληροφόρηση από το εμπρός. ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Rain STANDARD AIR < 15 C ΚΑΤΩ ΟΡΙΟ ΜΕΣΗ ΑΝΩ ΟΡΙΟ emπροσ 1,8 bar 1,8 bar ,6 bar 1,6 bar Διάσταση Δείκτες Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 12/60-17 SM 29B (Soft +) ,00 231,88 12/60-17 SM 17B (Med Soft) ,00 231,88 120/75 R 16,5 Power Supermoto A ,50 239,94 120/75 R 16,5 Power Supermoto B ,50 239,94 120/75 R 16,5 Power Supermoto Rain ,00 254,20 120/80-16 Power Supermoto A ,00 264,12 120/80-16 Power Supermoto B ,00 264,12 Διάσταση Δείκτες Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 160/60 R 17 Power Supermoto B ,00 288,92 160/60 R 17 Power Supermoto C ,00 288,92 160/60 R 17 Power Supermoto Rain ,00 300,08 Power Rain (NHS) το ελαστικο αγωνων για επιδοσεισ στη βροχη mεγιστη προσφυση Μεγιστοποιεί την απομάκρυνση του νερού χάρη στο σκάλισμά του. Αποτελεσματικό σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Διάσταση Δείκτες Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 12/60-17 Power Rain ,00 246,76 Διάσταση Δείκτες Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 19/69-17 Power Rain ,00 353,40 ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ STANDARD AIR < 15 C ΚΑΤΩ ΟΡΙΟ ΜΕΣΗ ΑΝΩ ΟΡΙΟ emπροσ 2,3 bar 2,3 bar ,8 bar 2,1 bar Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

12 RACING d12 (NHS) το ελαστικο των track weekends δε χρειαζονται ειδικεσ ρυθμισεισ Ο νέος σκελετός στο εμπρός και η τεχνολογία ACT στο πίσω, διευκολύνουν το σετάρισμα και τον χειρισμό. Ένα λειτουργικό μείγμα γόμας για κάθε διάσταση. Διάσταση Δείκτες Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 120/70 ZR17 (58W) Power Slick Evo ,00 230,64 Διάσταση Δείκτες Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 190/55 ZR17 (75W) Power Slick Evo ,50 315,58 200/55 ZR17 (78W) Power Slick Evo ,00 328,60 για ελαστικα αγωνων ταχυτητασ συμβουλευτειτε μασ ΑΠΟΔΕΚΤΌ ΓΙΑ ΧΡΉΣΗ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ευκολο σε χρηση και ρυθμισεισ Power Cup Evo Είναι η αποδεκτή για το δρόμο έκδοση με σκάλισμα του Power Slick. Διάσταση Δείκτες Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 120/70 ZR17 (58W) Power Cup Evo ,00 218,24 110/70 ZR17 (54W) Power Cup Evo ,00 212,04 4/2018 Διάσταση Δείκτες Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 180/55 ZR17 (73W) Power Cup Evo ,00 286,44 190/55 ZR17 (75W) Power Cup Evo ,00 298,84 200/55 ZR17 (78W) Power Cup Evo ,50 311,86 140/70 ZR17 66W Power Cup Evo ,00 255,44 4/ /60 ZR17 66W Power Cup Evo ,00 257,92 4/ /60 ZR17 (69W) Power Cup Evo ,00 274,04 4/2018 τα μιγματα γομασ που Εχουν τα ελαστικα αγωνων ταχυτητασ ειναι ευαισθητα στισ θερμοκρασιεσ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΗΛΕΚ. ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕAN Τ AIR < 15 C ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΡΗΣΗ TRACK DAYS ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚ. ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕAN Τ AIR < 15 C ΚΑΤΩ ΟΡΙΟ ΜΕΣΗ ΑΝΩ ΟΡΙΟ emπροσ 2,3 bar +0,1 bar 2,3 bar +0,1 bar ,5 bar +0,2 bar 1,6 bar +0,1 bar

13 RACING 13 ΟΛΗ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ MOTORSPORT.COM Facebook : Twitter : ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ TRACK DAYS! 5-6 ΜΑΪΟY ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY TRACK-DAY.GR ΣΕΡΡΕΣ

14 d14 ελαστικα δρομου / SPORT / SPORT TOURING / RETRO / CRUISER / TRAIL

15 Road sport 15 ΤΟ ελαστικο sport χωρισ συμβιβασμουσ Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 110/70 R 17 54H TL Power RS ,50 171,74 110/70 ZR 17 (54W) TL Power RS ,50 177,94 120/60 ZR17 (55W) TL Power RS ,50 171,74 120/70 ZR17 (58W) TL Power RS ,50 180,42 ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ το σπορ ελαστικο για χρηση δρομου και περιστασιακα πιστασ εξαιρετικη προσφυση στο στεγνο, χωρισ συμβιβασμουσ στο βρεγμενο αψογη σταθεροτητα και ασυγκριτη ευκολια χειρισμων εξαιρετικη διαρκεια ζωης Επιθετικό σκάλισμα γόμας, με μεταβλητό ποσοστό σκαλίσματος: 3,5% σε 45 γωνία, για εξαιρετική πρόσφυση στις στροφές στο στεγνό και 12% σε 30 γωνία, για την καλύτερη απομάκρυνση του νερού σε βρεγμένο οδόστρωμα. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 140/70 R 17 66Η TL Power RS ,50 218,86 150/60 ZR 17 (66W) TL Power RS ,00 221,96 160/60 ZR 17 (69W) TL Power RS ,50 236,22 180/55 ZR 17 (73W) TL Power RS ,50 244,90 180/60 ZR17 (75W) TL Power RS ,00 250,48 190/50 ZR17 (73W) TL Power RS ,00 255,44 190/55 ZR17 (75W) TL Power RS ,50 258,54 200/55 ZR17 (78W) TL Power RS ,50 268,46 240/45 ZR17 (82W) TL Power RS ,00 298,84 + Το Power RS είναι ελαστικό δρόμου H μικτής χρήσης(δρόμου/πίστας) ; Είναι ελαστικό αγώνων / TRACK DAYS; Μελετημένο για τους μοτοσυκλετιστές που έχουν σπορ οδηγική συμπεριφορά, έχει εξίσου καλές επιδόσεις στο δρόμο και για περιστασιακή χρήση στην πίστα. Χαμηλώνοντας την πίεση κατά την χρήση σε πίστα, αυξάνεται η επιφάνεια γόμας που είναι στο έδαφος και, έτσι αυξάνεται η πρόσφυση. Ο συνδυασμός επιδόσεων πρόσφυσης -διάρκειας ζωής, το καθιστά ένα εξαιρετικό ελαστικό για την περιστασιακή χρήση πάνω σε πίστα. + Το ελαστικό power RS μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις μοτό (δείκτης φορτίου / ταχύτητας) ; Όλη η γκάμα Power RS είναι πιστοποιημένη για 310 χλμ/ώρα. Μπορεί επομένως να τοποθετηθεί στις περισσότερες μοτοσυκλέτες που είναι εφοδιασμένες στην πρώτη τοποθέτηση με τις διαθέσιμες διαστάσεις του ελαστικού αυτού. + Είναι δυνατό να συνδυαστούν κατά την τοποθέτηση δύο διαφορετικά ελαστικά ; Η συμβουλεύει την τοποθέτηση ομοιογενών ελαστικών, κάτι που προσφέρει την επίτευξη των βέλτιστων επιδόσεων. Το ελαστικό Power RS δεν συνδυάζεται με άλλα ελαστικά. Είναι κατάλληλο για Suzuki Hayabusa GSXR1300R, Honda Blackbird 1100XX, Kawasaki ZX-12, κλπ. * Σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το Dekra Test Center μεταξύ 31 Ιανουαρίου 2017 και 22 Φεβρουαρίου 2017, πάνω σε μια μοτοσυκλέτα BMW Κ1300R εξοπλισμένη με ελαστικά 120/70ZR17 εμπρός και 190/55ZR17 πίσω, συγκρίνοντας το ελαστικό Power RS με τους παρακάτω ανταγωνιστές : PIRELLI Diablo Rosso 3, Bridgestone S21, Metzeler M7RR. Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

16 Road sport d16 ανακαλυψτε Tο Pilot Power 3 σε video aπολαυση χωρισ συμβιβασμουσ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ τεχνολογια 2CT+ Η τεχνολογία ΜICHELIN 2CT επιτρέπει βελτιώσεις και στην πρόσφυση και στη διάρκεια ζωής του ελαστικού, ενώ η 2CT+ βελτιώνει την σταθερότητα υπό γωνία, ιδιαίτερα υπό καθεστώς πλήρους επιτάχυνσης. νεο προφιλ και μειγμα γομασ Χάρη στα προφίλ και μείγματα γόμας που έχουν εξελιχθεί για τις νέες sport μοτοσυκλέτες και τα roadsters, το Pilot Power 3 προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στο στεγνό και μεγάλη ευκολία χειρισμών. Είναι φτιαγμένο από μείγματα γόμας που έχουν εξελιχθεί με την Τεχνολογία SBR (Styrene Butadiene Rubber), που μεγιστοποιεί μαζί πρόσφυση και διάρκεια ζωής. OE : BMW F 800R. Είναι κατάλληλο για Suzuki Hayabusa GSXR1300R, Honda Blackbird 1100XX, Kawasaki ZX-12, κλπ. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 120/60 ZR17 (55W) TL Pilot Power ,50 139,50 120/70 ZR17 (58W) TL Pilot Power ,50 145,70 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 160/60 ZR 17 (69W) TL Pilot Power ,50 191,58 180/55 ZR 17 (73W) TL Pilot Power ,00 197,16 190/50 ZR17 (73W) TL Pilot Power ,00 207,08 190/55 ZR17 (75W) TL Pilot Power ,50 208,94 / 1. προσιτο ελαστικο διπλησ γομασ* 2. βασικη λυση για supersport** τεχνολογια 2CT *Πλεονεκτήματα που πηγάζουν από την τεχνολογία 2CT (Dual-Compound Technology). Εξαιρετική πρόσφυση σε ασύγκριτη τιμή. ** Το Pilot Power δεν θα είναι συνεχώς διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 110/70 ZR17 (54W) TL Pilot Power 2CT ,00 119,04 120/60 ZR17 (55W) TL Pilot Power 2CT ,50 114,70 120/65 ZR17 (56W) TL Pilot Power 2CT ,50 120,90 120/70 ZR17 (58W) TL Pilot Power 2CT ,50 122,14 120/70 ZR17 (58W) TL Pilot Power ,00 111,60 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 150/60 ZR 17 (66W) TL Pilot Power 2CT ,00 140,12 160/60 ZR 17 (69W) TL Pilot Power 2CT ,00 155,00 170/60 ZR 17 (72W) TL Pilot Power 2CT ,00 162,44 180/55 ZR 17 (73W) TL Pilot Power 2CT ,50 163,06 190/50 ZR17 (73W) TL Pilot Power 2CT ,50 171,74 190/55 ZR17 (75W) TL Pilot Power 2CT ,50 180,42 160/60 ZR 17 (69W) TL Pilot Power ,00 140,12 180/55 ZR 17 (73W) TL Pilot Power ,00 147,56 190/50 ZR 17 (73W) TL Pilot Power ,00 153,76

17 Road Sport touring 17 nεο περισσοτερη εμπιστοσυνη, σε ολεσ τισ συνθηκεσ *, ακομα και μετα απο 5000 KM *** 3 ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ N 1 στην προσφυση στο βρεγμενο ** ακομα και μετα απο 5000 km, εξαιρετικο φρεναρισμα στο βρεγμενο *** εξαιρετικη οδηγικη απολαυση χαρη στις επιδοσεισ του στο στεγνο **** Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 120/60 ZR17 (55W) ΤL Pilot Road ,00 171,12 120/70 ZR17 (58W) ΤL Pilot Road ,50 176,70 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 150/70 ZR 17 (69W) ΤL Pilot Road ,00 212,04 160/60 ZR 17 (69W) ΤL Pilot Road ,00 228,16 180/55 ZR17 (73W) ΤL Pilot Road ,00 246,76 190/50 ZR17 (73W) ΤL Pilot Road ,00 252,96 190/55 ZR17 (75W) ΤL Pilot Road ,00 257,92 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

18 Road Sport touring d18 ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ περισσοτερη ασφαλεια σε ολεσ τισ συνθηκεσ και για μεγαλη διαρκεια! N 1 στην προσφυση στο βρεγμενο** Με τις τεχνολογίες 2CT & 2CT+ σε συνδυασμό με τα μίγματα γόμας τελευταίας γενιάς και το σκάλισμα με εγκοπές, το ελαστικό Road 5 προσφέρει την καλύτερη πρόσφυση στο βρεγμένο, σε σχέση με τους κυριότερους ανταγωνιστές του, χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις στο στεγνό. **** ακομα και μετα απο 5000 km, εξαιρετικο φρεναρισμα στο βρεγμενο *** Έχοντας διανύσει 5000 km, ένα ελαστικό Road 5 φρενάρει στην ίδια απόσταση με ένα καινούργιο Pilot Road 4 *** χάρη στις επαναστατικές, αναγεννόμενες εγκοπές XST Evo. Καινούργιο Μισοφθαρμένο εξαιρετικη οδηγικη απολαυση χαρη στις επιδοσεις του στο στεγνο Με την πρόσφυσή του στο στεγνό, την σταθερότητά του και την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους κυριότερους ανταγωνιστές του, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία ACT+, προσφέρει εξαιρετική οδηγική απόλαυση. **** +το ελαστικο ROAD 5 μπορεί να συνδυαστει με αλλο ελαστικο; Όχι, το ελαστικό Road 5 δεν μπορεί να συνδυαστεί. + το ελαστικο michelin pilot road 5 ειναι ελαστικο M+S; To ελαστικό Pilot Road 5 δεν έχει εξελιχθεί για χρήση σε χιόνι και πάγο. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί σε χαμηλές θερμοκρασίες πάνω από -5 C σε στεγνό οδόστρωμα. * Εκτός από χιόνι και πάγο. **Μετά από εσωτερικά τεστ της στο Fontange, τον Οκτώβριο 2017, παρουσία δικαστικού εκπροσώπου, συγκρίνοντας το Road 5 με ελαστικά METZELER Roadtec 01, DUNLOP Road Smart 3, CONTINENTAL Road Attack 3, PIRELLI Angel GT et BRIDGESTONE T30 EVO, σε διαστάσεις 120/70 ZR17 (εμπρός) & 180/55/ZR17 (πίσω) με μια Suzuki Bandit ***Μετά από εσωτερικά τεστ της στο Ladoux, τον Οκτώβριο 2017, παρουσία δικαστικού εκπροσώπου, συγκρίνοντας το Road 5 έχοντας διανύσει 5636 km, με Pilot Road 4 καινούργιο. ****Μετά από τεστ του MTE Test Center, για λογαριασμό της τον Οκτώβριο 2017 συγκρίνοντας το Road 5 με ελαστικά METZELER Roadtec 01, DUNLOP Road Smart 3, CONTINENTAL Road Attack 3, PIRELLI Angel GT et BRIDGESTONE T30 EVO, σε διαστάσεις 120/70 ZR17 (εμπρός) & 180/55 ZR17 (πίσω) με μια Kawasaki Z900 αποδεικνύοντας τη συνολική βέλτιση απόδοση στο στεγνό N 1 στη συμπεριφορά, N 2 στη σταθερότητα, N 2 στην πρόσφυση στο στεγνό.

19 Road Sport touring 19 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ XST+ Η είναι η μόνη που προχώρησε πέρα από την τεχνολογία προοδευτικών εγκοπών XST φέρνοντας τη νέα τεχνολογία XST+. ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕΣ ΑΚΡΕΣ Προστέθηκαν στις εγκοπές για να μην επιτρέπουν ανομοιόμορφη φθορά σε ακραίες συνθήκες και σε πολύ δυνατό φρενάρισμα. ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕΣ ΑΚΡΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ Προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση, σε όλες τις γωνίες κλίσης και αυξάνει την απομάκρυνση του νερού αποτελεσματικά. πατενταρισμενο σκαλισμα 7,2 % 16,4 % 16,7 % 16,4 % 7,2 % πατενταρισμενο σκαλισμα 10,5 % 14,3 % 20,4 % 14,3 % 10,5 % ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ Eξαιρετική απόσταση για την κατηγορία του στο φρενάρισμα στο βρεγμένο, σε γλιστερές επιφάνειες και λευκές λωρίδες διαγράμμισης. Αποτέλεσμα είναι μια ασφαλέστερη και πιό ανέμελη βόλτα. Είναι κατάλληλο για Suzuki Hayabusa GSXR1300R, Honda Blackbird 1100XX, Kawasaki ZX-12, κλπ. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 120/60 ZR17 (55W) ΤL Pilot Road ,00 147,56 120/70 ZR17 (58W) ΤL Pilot Road ,00 155,00 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 150/70 ZR 17 (69W) ΤL Pilot Road ,00 186,00 160/60 ZR 17 (69W) ΤL Pilot Road ,00 200,88 180/55 ZR17 (73W) ΤL Pilot Road ,00 219,48 190/50 ZR17 (73W) ΤL Pilot Road ,00 221,96 190/55 ZR17 (75W) ΤL Pilot Road ,00 224,44 ανακαλυψτε την εκδοση scooter σελιδα 31 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

20 Road Sport touring d20 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ολα τα πλεονεκτηματα του Pilot Road 4* αυξημενη σταθεροτητα για GT μοτοσυκλετεσ εξοπλισμοσ πρωτησ τοποθετησησ για την 2014-BMW R 1200 RT. επισησ για k1200 lt, k1300 gt, k1600 gt/gtl, honda paneuropean, kawasaki 1400 gtr, yamaha 1300 fjr, tdm900 (f), triumph 1200 trophy ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ 2AT Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των radial και συμβατικών ελαστικών. Συμβατικά: εξαιρετική επίδοση για μεταφορά φορτίου. Radial: εύκαμπτα πλαϊνά για άνετη οδήγηση, συν την ασφάλεια που προσφερει η αρχιτεκτονική radial. 2CT To κεντρικό τμήμα της γόμας είναι σκληρότερο, για να αντέχει επιταχύνσεις και δυνατά φρεναρίσματα, ενώ αυτό των ώμων είναι πιό μαλακό, για αυξημένη πρόσφυση υπό κλίση. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 120/70 ZR17 (58W) ΤL Pilot Road 4 GT ,00 173,60 120/70 ZR18 (59W) ΤL Pilot Road 4 GT ,00 190,96 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 170/60 ZR 17 (72W) ΤL Pilot Road 4 GT ,00 240,56 180/55 ZR 17 (73W) ΤL Pilot Road 4 GT ,00 243,04 190/50 ZR17 (73W) ΤL Pilot Road 4 GT ,00 249,24 190/55 ZR17 (75W) ΤL Pilot Road 4 GT ,00 252,96 * Εσωτερικά τεστ που έγιναν τον Ιούλιο του 2013.

21 Road Sport touring 21 καλυτερη προσφυση στο βρεγμενο και αυξημενη διαρκεια ζωησ Το ελαστικό διπλής γόμας με τεχνολογία προοδευτικών εγκοπών XST. Εξαιρετική διάρκεια ζωής χάρη στην τεχνολογία. Ομοιόμορφη φθορά και επιδόσεις μέχρι το τέλος της ζωής του χάρη στις εγκοπές έως το τέλος του βάθους. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 110/70 ZR17 (54W) TL Pilot Road ,00 143,84 120/70 ZR17 (58W) TL Pilot Road ,00 146,32 110/80 ZR18 (58W) TL Pilot Road ,00 150,04 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 160/60 ZR18 (70W) TL Pilot Road ,00 210,80 ελαστικο Sport Touring ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΓΜΑΤΑ ΓΟΜΑΣ Μαλακό μίγμα γόμας στους ώμους του ελαστικού για μεγαλύτερη πρόσφυση υπό κλίση και πιο σκληρό μίγμα γόμας στο κέντρο του ελαστικού για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 120/70 ZR17 (58W) TL Pilot Road ,00 125,24 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 150/70 ZR 17 (69W) TL Pilot Road ,00 151,28 160/60 ZR 17 (69W) TL Pilot Road ,00 163,68 180/55 ZR17 (73W) ΤL Pilot Road ,00 171,12 190/50 ZR17 (73W) ΤL Pilot Road ,00 177,32 ελαστικο που προερχεται απο την γκαμα Sport Touring radial Εξαιρετική πρόσφυση σε υγρές συνθήκες. Η αρχιτεκτονική σκελετού radial προσφέρει υψηλή άνεση καθώς και μεγαλύτερη ευκολία χειρισμών. Επίσης εξασφαλίζει και μεγάλη διάρκεια ζωής. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 110/70 R17 54H TL/TT Pilot Street Radial ,50 99,82 120/70 R17 58H TL/TT Pilot Street Radial ,00 107,88 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 130/70 R 17 62H TL/TT Pilot Street Radial ,00 120,28 140/70 R 17 66H TL/TT Pilot Street Radial ,50 124,62 150/60 R 17 66H TL/TT Pilot Street Radial ,50 129,58 160/60 R 17 69H TL/TT Pilot Street Radial ,00 136,40 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

22 Road retro d22 προσφυση & χιλιομετρικη αποδοση για μεσαιεσ και neo-retro μοτοσυκλετεσ Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 120/ V TL/TT Pilot Activ ,00 132,68 110/ V TL/TT Pilot Activ ,00 127,72 120/ V TL/TT Pilot Activ ,50 130,82 90/ H TL/TT Pilot Activ ,50 110,98 100/ V TL/TT Pilot Activ ,00 126,48 110/ V TL/TT Pilot Activ ,00 133,92 110/ V TL/TT Pilot Activ ,00 137, H TL/TT Pilot Activ ,50 108,50 100/ V TL/TT Pilot Activ ,00 133,92 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Διάθεση 130/ H TL/TT Pilot Activ ,00 133,92 130/ V TL/TT Pilot Activ ,50 163,06 140/ V TL/TT Pilot Activ ,50 163,06 150/ V TL/TT Pilot Activ ,00 153, H TL/TT Pilot Activ ,00 132,68 120/ V TL/TT Pilot Activ ,00 145,08 130/ H TL/TT Pilot Activ ,00 132,68 130/ V TL/TT Pilot Activ ,00 152,52 PILOT ACTIV ΣΕ ΜΙΑ TRIUMPH BONNEVILLE.

23 road Cruiser 23 SCORCHER η ειδικη γκαμα για την Harley-Davidson : με λιγα λογια Tα ελαστικα πρωτησ τοποθετησησ για harley-davidson εξελιξη απο κοινου με την Harley-Davidson ελαστικα που φερουν το σημα της Harley-Davidson σταθεροτητα + προσφυση + ευκολια χειρισμων + αποκλειστικοσ σχεδιασμος και μαρκαρισμα για τη Harley-Davidson Ειδικά εξελιγμένο για τις Harley-Davidson V-Rod, Sportster, Fat Boy και όλα τα μοντέλα Street. Ειδικά εξελιγμένο για την Harley-Davidson Street Rod. Ειδικά εξελιγμένα για τις Harley-Davidson Electra Glide, Road Glide και Street Glide. Επίσης 1η τοποθέτηση για όλες τις Harley-Davidson Sportster και τις Dyna. Ειδικά εξελιγμένο για την Harley-Davidson Fat Bob. 130/90 Β 16 72Η TL/ΤΤ Scorcher 31 Reinf ,00 197,16 16ΜΙ2 130/90 Β 16 73Η TL/ΤΤ Scorcher 32 Reinf ,00 213,28 16ΜΙ2 100/80 Β 17 52H TL Scorcher ,00 157,48 120/70 R 17 58V TL Scorcher ,00 236,84 130/80 B 17 64S TL/ΤΤ Scorcher ,50 217,62 17MH 140/75 R 17 67V TL Scorcher ,00 277,76 17MH 120/70 ZR 18 (59W) TL Scorcher 11 F ,00 254,20 120/70 ZR 18 (59W) TL Scorcher 11 T ,00 254,20 130/70 B 18 63H TL Scorcher ,00 200,88 18MG 160/60 R18 70V TL Scorcher ,00 297,60 100/90 B 19 57H TL/TT Scorcher ,50 176,70 19MF 110/90 B 19 62H TL Scorcher ,00 179,80 120/70 ZR19 60W TL/TT Scorcher ,00 241,80 130/60 B 19 61H TL/TT Scorcher ,00 210,80 80/ H TL/TT Scorcher 31 Reinf ,50 171,74 21MD 130/60 B 21 63H TL Scorcher ,00 213,28 140/75 B15 65H TL Scorcher ,00 266,60 15MI 150/80 B16 77H TL/TT Scorcher 31 Reinf ,00 240,56 16MI2 180/65 B16 81H TL/TT Scorcher 31 Reinf ,00 300,08 16MI2 180/70 B16 77H TL/TT Scorcher ,00 311,24 16MI2 180/70 B16 77H TL Scorcher ,00 311,34 150/60 ZR17 (66W) TL Scorcher ,00 272,80 17MΙ 150/70 ZR17 (69W) TL Scorcher 11 T ,00 274,04 17ΜΙ 160/70 B17 73V TL/TT Scorcher ,00 250,48 17MI 160/60 R17 69V TL Scorcher ,00 279,00 180/60 B17 75V TL/TT Scorcher ,00 310,00 180/55 R17 73W TL Scorcher ,00 283,96 200/55 R17 78V TL Scorcher ,00 310,00 240/40 R18 79V TL Scorcher ,00 327,36 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

24 Road Cruiser d24 Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ τα cruisers με λιγα λογια Εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης της ΥAMAHA XV950 RACER. το ελαστικο διαρκει εωσ και 40,000 km* eξαιρετικη ευκολια χειρισμων και πληροφορηση χαρη στον σκελετο ενισχυμενησ πλεξησ (adt) προσφυση και στο στεγνο και στο βρεγμενο χαρη στα διαμηκη αυλακια για αποτελεσματικη απομακρυνση νερου ΜΤ 90 Β 16 72Η TL/ΤΤ Commander II ,00 194,68 16ΜΙ2 130/90 Β 16 73Η TL/ΤΤ Commander II ,00 178,56 16ΜΙ2 100/80 Β 17 52H TL/ΤΤ Commander II ,00 138,88 120/90 Β 17 64S TL/ΤΤ Commander II ,00 155,00 17MH 130/80 B 17 65H TL/TT Commander II ,00 199,64 17MH 140/75 R 17 67V TL/TT Commander II ,00 239,32 17MH 140/80 B 17 69H TL/TT Commander II ,50 205,22 17MH 110/90 B 18 61H TL/TT Commander II ,00 155,00 18MG 130/70 B 18 63H TL/TT Commander II ,00 173,60 18MG 100/90 B 19 57H TL/TT Commander II ,00 146,32 19MF 110/90 B 19 62H TL/TT Commander II ,00 166,16 19MF 120/70 ZR19 60W TL/TT Commander II ,00 215,76 130/60 B 19 61H TL/TT Commander II ,00 181,04 80/ H TL/TT Commander II ,00 125,24 21MD MH H TL/TT Commander II ,00 141,36 21MD 90/ H TL/TT Commander II ,00 125,24 21MD 120/70 B 21 68H TL/TT Commander II ,00 192,20 140/75 B15 65H TL/TT Commander II ,00 235,60 15MI 140/90 B15 76H TL/TT Commander II ,00 197,16 15MJ 150/90 B15 74H TL/TT Commander II ,00 218,24 15MJ 170/80 B15 77H TL/TT Commander II ,00 215,76 15MJ 180/70 B15 76H TL/TT Commander II ,00 226,92 15MJ 130/90 B16 73H TL/TT Commander II ,00 218,24 16MI2 ΜΤ 90 Β 16 74H TL/TT Commander II ,00 199,64 16MI2 140/90 B16 77H TL/TT Commander II ,00 235,60 16MI2 ΜU 85 Β 16 77H TL/TT Commander II ,00 205,84 16MI2 150/80 B16 77H TL/TT Commander II ,00 220,72 16MI2 180/65 B16 81H TL/TT Commander II ,00 295,12 16MI2 160/70 B17 73V TL/TT Commander II ,00 229,40 17MI 200/55 R17 78V TL/TT Commander II ,00 276,52 150/70 B 18 76H TL/TT Commander II ,00 223,20 180/55 B 18 80H TL/TT Commander II ,00 303,80 240/40 R 18 79V TL/TT Commander II ,00 301,32 * Τέστ που έγινε από την Texas Test Fleet το 2011 σε δημόσιους δρόμους, με διαστάσεις 130/80B 17 (εμπρός) και 180/65B16 (πίσω). Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της μοτοσυκλέτας και τις συνθήκες χρήσης.

25 Road Trail 25 nεο περισσοτερη εμπιστοσυνη, σε ολεσ τισ συνθηκεσ *, ακομα και μετα απο 5000 KM *** 3 ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ N 1 στην προσφυση στο βρεγμενο ** ακομα και μετα απο 5000 km, εξαιρετικο φρεναρισμα στο βρεγμενο *** εξαιρετικη οδηγικη απολαυση χαρη στις επιδοσεισ του στο στεγνο **** 110/80 R 19 59V TL ROAD 5 Trail ,50 179,18 120/70 R 19 60W TL ROAD 5 Trail ,50 182,90 6/ /70 R 17 69V TL ROAD 5 Trail ,00 213,28 170/60 R 17 72W TL ROAD 5 Trail ,00 245,52 6/2018 ανακαλυψτε την απολαυση να οδηγειτε την ον-οff σας περισσοτερο ΟΕ : BMW R 1200 GS, R 1200 GS ADVENTURE, F 700 GS, F 800 GS 100/ H TL/TT Anakee III ,00 142,60 19 MF 110/80 R 19 59H TL/TT Anakee III ,00 157,48 19 MF 110/80 R 19 59V TL/TT Anakee III ,00 162,44 19 MF 120/70 R 19 60V TL/TT Anakee III ,00 158,72 19 MF 90/ H TL/TT Anakee III ,50 115,94 21 MD 90/ V TL/TT Anakee III ,50 137,02 21 MD 120/ S TL/TT Anakee III ,00 163,68 17 MH 130/80 R 17 65H TL/TT Anakee III ,00 171,12 17 MH 140/80 R 17 69H TL/TT Anakee III ,00 192,20 17 MI 150/70 R 17 69H TL/TT Anakee III ,50 186,62 17 MI 150/70 R 17 69V TL/TT Anakee III ,00 192,20 17 MI 170/60 R 17 72V TL/TT Anakee III ,00 203,36 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

26 Road Trail d26 ανοιξτε το δικο σασ δρομο με λιγα λογια σταθεροτητα και ανεση στο δρομο χαρη στην τεχνολογια Radial διαθεσιμη για πρωτη φορα σε ελαστικα με κυβιδια γομασ εξαιρετικη διαρκεια ζωησ On/off ελξη, ευκολια χειρισμων και ακριβεια χαρη στο πρωτοποριακο του σκαλισμα αντοχη στισ κακουχιεσ και στισ υψηλεσ θερμοκρασιεσ χαρη στο βελτιωμενο βαθοσ σκαλισματοσ και στο νεο μειγμα γομασ anektimhth aξια για μια επιτυχημενη περιπετεια Με το συνδυασμό των μειγμάτων γόμας και το σκάλισμα, εμπνευσμένα από τον νικητή του Dakar Rally, το Desert Race, το Anakee Wild διαρκεί περισσότερο, τόσο που μπορείτε να ολοκληρώσετε την περιπέτειά σας με το ίδιο σετ ελαστικών. κορυφαια ελξη σε μαλακα εδαφη Η εξαιρετική σχεδίαση των κυβιδίων της γόμας, προσφέρει σταθερότητα και εξαιρετική έλξη και στα μαλακά εδάφη και σε όλες τις συνθήκες. 80/ S TT Anakee Wild ,00 83,08 21 MD 08/ / R TL/TT Anakee Wild ,50 106,02 21 MD 110/80 R 19 59R TL/TT Anakee Wild ,00 135,16 19 MF 120/70 R 19 69R TL/TT Anakee Wild ,50 148,18 19 MF 130/ R TL/TT Anakee Wild ,50 150,66 17 MH 140/ R TL/TT Anakee Wild ,00 163,68 17 MI 150/70 R 17 69R TL/TT Anakee Wild ,50 181,66 17 MI 170/60 R 17 72R TL/TT Anakee Wild ,50 195,30 110/ S TT Anakee Wild ,50 110,98 18MF 08/ / S TT Anakee Wild ,50 114,70 18MF 08/ / S TT Anakee Wild ,00 140,12 18MG 05/ / R TL/TT Anakee Wild ,50 154,38 18MGR 05/ /70 R 18 70R TL/TT Anakee Wild ,00 198,40 18MGR 11/ MΠΟΡΕΙ ΤΟ ANAKEE WILD ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ANAKEE III; Όχι αυτά τα δύο ελαστικά δεν μπορούν να αναμιχθούν γιατί έχουν σχεδιαστεί για πολύ διαφορετικές συνθήκες χρήσης. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΧΡΗΣΗ; Όχι, η προτείνει τις κανονικές πιέσεις. Επίσης, η BMW δεν προτείνει κάτι διαφορετικό για το R1200 GS.

27 Road Trail 27 Eμπρός % 1 20 % 20 % Πίσω % 1 20 % 20 % ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ με λιγα λογια ολα τα πλεονεκτηματα του Pilot Road 4* ειδικα για on-off μοτοσυκλετεσ διαφορετικη διανομη μειγματων γομασ (20/60/20) στο πελμα σε σχεση με την εκδοση δρομου 120/70 R 19 60V TL Pilot Road 4 TRAIL ,00 174,84 170/60 R 17 72V TL Pilot Road 4 TRAIL ,00 233,12 70% δρομου 30% εκτοσ δρομου προσφερει προσφυση και διαρκεια ζωης Εξαιρετικό κράτημα σε βρεγμένους δρόμους Τώρα και σε αχτύπητη τιμή 110/80 R 19 59V TL/TT Anakee ,00 145,08 19 MF 150/70 R 17 69V TL/TT Anakee ,00 158,72 17 MI TRAIL < 600cm 3 το ον-off ελαστικο για δρομουσ και χωματοδρομουσ Ασφάλεια στο δρόμο και στους χωματόδρομους. Ποιοτική επιλογή σε συνδυασμό με ελκυστική τιμή. 90/ P TT Sirac ,50 82,46 19 ME Τ TT Sirac ,00 85,56 21 MD 80/ R TT Sirac ,00 80,60 21 MD 90/ T TT Sirac ,50 84,94 21 MD 110/ P TT Sirac ,00 115,32 17 MG 120/ T TT Sirac ,50 132,06 17 MH 130/ T TT/TL Sirac ,00 135,16 17 MH 110/ R TT Sirac ,50 97,34 18 MF 120/ T TT Sirac ,00 115,32 18 MF Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

28 d28 ελαστικα πολησ / MOTO / SCOOTER RADIAL / SCOOTER SPORT / SCOOTER WINTER / SCOOTER

29 ελαστικά πόλης Moto 29 περισσοτερη οδηγικη απολαυση με λιγα λογια εξαιρετικο στο βρεγμενο σε συνδυασμο με μεγαλη διαρκεια ζωησ ευκολια χειρισμων και καθημερινη απολαυση στην οδηγηση 90/ S TL/TT Pilot Street ,00 62,00 17ME 90/ P TL Pilot Street ,00 62,00 17ME 100/ S TL/TT Pilot Street ,50 93,62 17ME 110/ S TL/TT Pilot Street ,00 96,72 17MG 110/ H TL/TT Pilot Street ,50 99,82 17MG P TL/TT Pilot Street ,00 49,60 18ME 120/ P TL Pilot Street ,50 106,02 17MG 130/ S TL/TT Pilot Street ,00 112,84 17MH 140/ S TL/TT Pilot Street ,00 117,80 17MH 140/ H TL/TT Pilot Street ,50 124,62 17MH 90/ P TL/TT Pilot Street REINF ,50 67,58 18ME 100/ P TL/TT Pilot Street ,00 76,88 18ME / 80/ P TL Pilot Street REINF ,50 31,62 80/ P TL/TT Pilot Street ,50 31,62 14MGG 90/ P TL Pilot Street REINF ,00 34,72 90/ P TL/TT Pilot Street REINF ,50 40,30 100/ P TL/TT Pilot Street ,00 52,08 100/ P TL/TT Pilot Street REINF ,00 54,56 110/ P TL Pilot Street REINF ,00 54,56 120/ P TL Pilot Street REINF ,00 64,48 80/ S TL/TT Pilot Street REINF ,50 39,06 60/ S TT Pilot Street ,00 31,00 60/ L TL/TT Pilot Street ,00 32,24 17MC 70/ S TL/TT Pilot Street REINF ,50 36,58 17MC 80/ S TL/TT Pilot Street REINF ,00 40,92 17MD 100/ S TL/TT Pilot Street ,00 85,56 17MD 110/ S TL/TT Pilot Street ,00 97,96 17MG 120/ S TL Pilot Street ,00 96,72 17MG Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

30 ελαστικά πόλης Moto d30 ανθεκτικο στην διατρηση με λιγα λογια μεγαλη διαρκεια ζωησ εξαιρετικη προσφυση στο βρεγμενο 80/ S TL/TT CITY Pro ,50 39,06 16MD 60/ S TT CITY Pro Reinf ,50 29,14 80/ P TL/TT CITY Pro ,20 59,77 17MD S TT CITY Pro Reinf ,50 52,70 18ME 110/ S TT CITY Pro ,00 52,08 14MGG 80/ P TT CITY Pro Reinf ,50 39,06 16MD 90/ S TL/TT CITY Pro Reinf ,50 40,30 16MD P TL/TT CITY Pro Reinf ,00 55,80 16MF 120/ S TL/TT CITY Pro ,00 63,24 16MG 80/ S TT CITY Pro Reinf ,30 33,85 17MD 100/ P TL/TT CITY Pro ,00 62,00 17ME / 80/ P TT CITY Pro Reinf ,50 32,86 14MGG 90/ P TT CITY Pro Reinf ,50 31,62 14MGG 90/ P TT CITY Pro Reinf ,00 37,20 14MGG 100/ P TL/TT CITY Pro ,00 54,56 16MG P TT CITY Pro Reinf ,50 29,14 17MC 70/ S TT CITY Pro Reinf ,00 31,00 17MC P TT CITY Pro Reinf ,00 31,00 17MC P TT CITY Pro Reinf ,50 34,10 17MD S TT CITY Pro Reinf ,00 55,80 18ME 90/ P TT CITY Pro Reinf ,00 55,80 18ME 100/ P TT CITY Pro ,00 55,80 18MF ανακαλυψτε τισ επιδοσεισ του ελαστικου City Pro puncture resistant tyre * Το ελαστικό αυτό ανήκει στα Scooter και ακολουθεί την εμπορική πολιτική και τις προσφορές των ελαστικών Scooter.

31 ελαστικά πόλης scooter RADIAL 31 anakaλyψte thn texnoλoγia michelin 2ct + Radial ελαστικό. το νεο ελαστικο για MAXI-SCOOTERS με λιγα λογια η scooter εκδοση του Pilot Road 4 που εχει αποσπασει τα καλυτερα σχολια απο τον τυπο και ανεξαρτητα κεντρα δοκιμων* κορυφαια προσφυση στο βρεγμενο, ακομα και στισ πιο δυσκολεσ συνθηκεσ: λευκεσ λωριδεσ κ.λ.π. εξαιρετικη ευκολια χειρισμων και σταθεροτητα για τα Maxi-Scooters μεγαλυτερη διαρκεια ζωησ απο τα προηγουμενα τεχνολογιεσ Φρενάρει σε 4m μικρότερη απόσταση από το POWER PURE SC στο βρεγμένο και ακόμα περισσότερο σε γλιστερές επιφάνειες, χάρη στην τεχνολογία προοδευτικών εγκοπών XST+. Διαρκεί 10% περισσότερο από το ως άνω ελαστικό, χάρη στην τεχνολογία διπλής γόμας και έχει περισσότερη πρόσφυση σε κρύες συνθήκες, χάρη στη νέα σύνθεση γόμας με πυρίτιο. 120/70 R 15 56H TL Pilot Road 4 Scooter ,00 131,44 160/60 R 14 65H TL Pilot Road 4 Scooter ,00 150,04 160/60 R 15 67H TL Pilot Road 4 Scooter ,00 157,48 Radial ελαστικό. το sport ελαστικο για Maxi-Scooters με λιγα λογια εξαιρετικη προσφυση και ευκολια χειρισμων μεγαλυτερη διαρκεια ζωησ απο τα προηγουμενα 120/70 R 14 55H TL Pilot Power 3 SC ,00 124,00 05/ /70 R 15 56H TL Pilot Power 3 SC ,00 127,72 160/60 R 15 67H TL Pilot Power 3 SC ,00 153,76 * Bάσει εσωτερικών τέστ. Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

32 ελαστικά πόλης scooter sport d32 το πρωτο ελαστικο scooter με τεχνολογια διπλησ γομασ επανασταση διπλησ γομασ Σκληρή γόμα στο κέντρο για να αντέχει επιταχύνσεις και φρένα και πιο μαλακή στους ώμους, για μεγαλύτερες γωνίες κλίσης. Διάσταση - Δείκτες Εφαρμογές Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ ( ) Διάθεση 110/ L Power Pure SC ,50 44,02 110/ P Burgman 250, Dylan Power Pure SC ,50 57,66 120/ P Honda X8 RS Power Pure SC ,50 53,94 120/ S Silverwing, Majesty 400 Power Pure SC ,00 70,68 120/ S Aprilia SportCity, X10 Power Pure SC ,00 66,96 Διάσταση - Δείκτες Εφαρμογές Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ ( ) Διάθεση 130/ P Power Pure SC ,50 53,94 130/ P RF. X8, Foresight & Majesty Power Pure SC ,00 59,52 140/ P Power Pure SC ,00 65,72 130/ P RF. Burgman Power Pure SC ,00 59,52 140/ P RunnerST , X8RS Power Pure SC ,00 65,72 150/ S Silverwing, Majesty 400, X10 Power Pure SC ,00 75,64 130/ P Aprilia SportCity Power Pure SC ,50 89,90 / Διάσταση - Δείκτες Εφαρμογές Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ ( ) Διάθεση 120/ P Power Pure SC ,50 51,46 120/ P RF. Power Pure SC ,50 53,94 130/ P Power Pure SC ,50 56,42 130/ P RF. Power Pure SC ,50 58,90 S1 h sport eπιλογη για τα scooter πολησ Στο S1 τονίζονται οι επιδόσεις και η σχεδίαση. Αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετική σχέση επιδόσεων/τιμής. / J TL/TT S1 Reinf ,00 35,96 10B J TL/TT S1 Reinf ,00 37,20 10B4 80/ J TL/TT S ,00 35,96 10B4 90/ J TL/TT S ,50 40,30 10B4 100/ L TL/TT S ,00 38,44 10B4 100/ J TL/TT S ,00 38,44 10B4 110/ J TL/TT S ,00 42,16 10C 130/ J TL/TT S ,00 48,36 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

33 ελαστικά πόλης scooter winter 33 χειμερινο ελαστικο ιδανικη επιλογη για χειμερινεσ συνθηκεσ και χιονι ανακαλυψτε η προσφυση στο χιονι σε video anakaλυψτε το michelin city grip winter σε video + ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ CITY GRIP WINTER ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; Nαι. Η εξέλιξε το City Grip Winter για αυτούς που κινούνται όλο το χρόνο και δεν θέλουν να αλλάζουν τα ελαστικά τους λόγω της εποχής. Το ελαστικό προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο δρόμο ακόμα και στο χιόνι που λιώνει, σε κρύες συνθήκες αλλά και στο στεγνό. με λιγα λογια σχεδιαση που προερχεται απο το ελαστικο city grip beλτιωμενη προσφυση στισ χειμερινεσ συνθηκεσ και στο χιονι ειδικη γομα που αντεχει εωσ c εγκοπεσ στο 90% του πελματοσ, που φθανουν εωσ τον ωμο του ελαστικου για ιδανικη αποβολη νερου θερμικη γομα Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της θερμικά ενεργής γόμας είναι ότι δεν γίνεται σκληρή σε αρνητικές θερμοκρασίες έως -10 C. Συνεπώς συνεχίζει να προσφέρει πρόσφυση σε χειμερινές συνθήκες, όταν ένα ελαστικό με κανονική γόμα χάνει την απόδοσή του. σκαλισμα σχεδιασμενο για χειμερινες συνθηκεσ Οι εγκοπές σπάζουν το φιλμ του νερού, προσφέροντας πρόσφυση σε βρεγμένες συνθήκες το χειμώνα και το καλοκαίρι. Τα αυλάκια απομακρύνουν το νερό μέχρι τους ώμους. Το ποσοστό σκαλίσματος διαφέρει για καλύτερη απόδοση: λιγότερο σκάλισμα στους ώμους, για παραπάνω πρόσφυση στο στεγνό, περισσότερο σκάλισμα στο κέντρο του πέλματος για πρόσφυση στο βρεγμένο και στο χιόνι. μαρκαρισμα M+S Τα M+S ελαστικά (Λάσπη και Χιόνι) είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν επιδόσεις στο χιόνι και στη λάσπη. Το μαρκάρισμα αυτό δείχνει ότι τα ελαστικά αυτά κρίνονται κατάλληλα ως χιονιού σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό. 120/ S TL City Grip Winter Reinf ,50 58,90 120/ S TL M/C City Grip Winter ,00 79,36 140/ S TL City Grip Winter Reinf ,50 84,94 140/ S TL City Grip Winter Reinf ,00 90,52 120/ S TL City Grip Winter Reinf ,00 80,60 / J TL City Grip Winter Reinf ,50 52,70 10B4 130/ P TL City Grip Winter Reinf ,00 66,96 130/ P TL City Grip Winter Reinf ,00 66,96 110/ S TL City Grip Winter Reinf ,50 57,66 90/ S TL City Grip Winter Reinf ,00 73,16 100/ S TL City Grip Winter Reinf ,00 70,68 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

34 ελαστικά πόλης Scooter d34 το πρωτο Μιchelin για scooter με εγκοπεσ (PST) τεχνολογια pst Χάρη στη νέα τεχνολογία προοδευτικών εγκοπών PST το νέο ελαστικό scooter της, είναι σημείο αναφοράς για την αποφυγή της ολίσθησης σε βρεγμένο έδαφος. Επιλεγμένο από τους κυριότερους κατασκευαστές (πάνω από 69 δελτία αναγνώρισης!) Διάσταση - Δείκτες Εφαρμογές Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ ( ) Διάθεση 90/ J F/R City Grip ,00 42,16 100/ J F/R City Grip ,00 40,92 100/ L Vespa ET4, Zip City Grip ,00 40,92 110/ L Vespa LX City Grip ,50 46,50 90/ P F/R City Grip ,50 56,42 100/ P F/R City Grip Reinf ,50 61,38 110/ P Foresight & Majesty City Grip Reinf ,00 62,00 120/ P City Grip ,00 52,08 120/ P Vespa GTS City Grip GT ,00 53,32 120/ S Fuoco 500 City Grip ,00 53,32 110/ P Burgman 250, Dylan City Grip ,00 60,76 110/ P MP3 Yourban City Grip ,50 53,94 110/ S MP3 Yourban City Grip ,50 55,18 90/ P Honda PCX City Grip ,50 58,90 100/ P City Grip ,00 60,76 120/ P X8, X City Grip ,50 61,38 120/ S X9 500 City Grip ,50 66,34 120/ P X-Max City Grip ,50 67,58 120/ S ATLANTIC 500, Xciting 400i City Grip ,00 70,68 90/ S Liberty 125, Torpedo City Grip Reinf ,00 64,48 100/ P SH City Grip ,00 62,00 110/ P Beverly , SH 300 City Grip ,00 74,40 110/ S Beverly 350 ST, 400, 500 City Grip ,00 75,64 120/ S X-City City Grip ,00 80,60 Διάσταση - Δείκτες Εφαρμογές Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ ( ) Διάθεση 120/ L Vespa LX City Grip Reinf ,50 44,02 120/ L City Grip Reinf ,50 46,50 130/ P City Grip ,00 54,56 130/ P X8, Foresight, Majesty, GTS City Grip Reinf ,00 59,52 130/ P Burgman City Grip Reinf ,00 59,52 140/ P Runner 125 νέο City Grip Reinf ,50 67,58 150/ S X10 City Grip ,00 75,64 100/ P Honda PCX City Grip Reinf ,00 64,48 110/ S Liberty 125, Torpedo City Grip Reinf ,50 51,46 120/ P City Grip Reinf ,50 66,34 140/ P X City Grip Reinf ,00 73,16 140/ S ATLANTIC 500 City Grip Reinf ,00 75,64 140/ P New Beverly 300, X-Max City Grip Reinf ,00 75,64 140/ S X-Max, ΜP3 City Grip Reinf ,00 79,36 150/ S Beverly 350 ST, 500, Xciting 400i City Grip ,00 88,04 140/ P X-City City Grip Reinf ,50 89,90 120/ P SH , Yamaha Xenter City Grip ,50 70,06 130/ P SH 300, Carnaby City Grip ,00 90,52 140/ P Beverly City Grip ,00 79,36 140/ S Scarabeo 500 City Grip ,00 83,08 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

35 ελαστικά πόλης scooter 35 S83 Retro σχεδιαση συγχρονεσ επιδοσεισ ιδανικο για scooters me τροχουσ 8 h 10 intσων H πρόσφυσή του σε ολισθηρό έδαφος πόλης εκτιμάται ιδιαίτερα. / J TT S ,00 32,24 8 B J TL/TT S ,00 31,00 10 B J TL/TT S 83 REINF ,00 37,20 10 B 4 100/ J TL/TT S ,00 38,44 10 B 4 Bopper Sport επιδοσεισ για scooters οπωσ BW s, Typhoon, Booster, Speedfight... H semi-slick σχεδίαση του Bopper παρέχει στο ελαστικό αυτό εκπληκτικές επιδόσεις. Tο Bopper προσφέρει άψογη αίσθηση διατήρησης του ελέγχου ανά πάσα στιγμή. / 120/ L TL/TT Βοpper ,00 43,40 130/ L TL/TT Βοpper ,00 45,88 120/ L TL/TT Βοpper ,50 44,02 130/ L TL/TT Βοpper ,50 46,50 Reggae Εμφάνιση παντός εδάφους για BW S, TYPHOON... Trendy εμφάνιση, σκάλισμα με τακούνια. Το Reggae είναι φτιαγμένο για scooters που κινούνται και σε χώμα. / 120/ J TL/TT Reggae ,00 43,40 130/ J TL/TT Reggae ,00 45,88 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

36 d36 εκτοσ δρομου επιλεξτε το καλυτερο ελαστικο για τον τροπο οδηγησησ σας ΑΜΜΟΣ ΛΑΣΠΗ ΓΡΑΣΙΔΙ ΜΙΚΤΟ ΒΡΑΧΩΔΕΣ ΣΥΜΠΑΓΕΣ Starcross 5 sand motocross Starcross 5 soft Starcross 5 medium Starcross Hard MOtocross Junior MOtocross ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Starcross ms3 Competition IV Starcross mh3 Ac 10 Enduro Rally Competition Vi Competition iii desert race Competition MS Trial ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Trial Competition X11 trial competion Trial light Competition X-light Competition ΑΓΩΝΕΣ

37 εκτοσ δρομου Motocross 37 για αγωνεσ σε αμμωδη εδαφη Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 80/ M TT Star Cross 5 Sand ,00 79,36 21UHD M15 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 100/ M TT Star Cross 5 Sand ,00 101,68 19UHD M22 110/ M TT Star Cross 5 Sand ,00 104,16 19UHD M199 ΓΙΑ ΜΙΚΤΑ/ΜΑΛΑΚΑ ΕΔΑΦΗ Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 80/ M TT Star Cross 5 Soft ,00 79,36 21UHD M15 90/ M TT Star Cross 5 Soft ,50 84,94 21UHD M16 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 100/ M TT Star Cross 5 Soft ,70 93,87 18UHD med M18 110/ M TT Star Cross 5 Soft ,80 96,47 18UHD med M14 120/ M TT Star Cross 5 Soft ,90 101,56 18UHD large M14 100/ M TT Star Cross 5 Soft ,30 97,09 19UHD M22 110/ M TT Star Cross 5 Soft ,40 99,70 19UHD M / M TT Star Cross 5 Soft ,00 105,40 19UHD M199 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

38 εκτός δρόμου Motocross d38 παρτε το καλυτερο απο τα eλαστικα michelin, ανεξαρτητως εδαφουσ με λιγα λογια δοκιμασμενο και εγκεκριμενο απο επαγγελματιεσ! ελαφρυτερο απο την προηγουμενη σειρα για πιο ευκολο και αμεσο χειρισμο νεοσ πιο ευκαμπτοσ σκελετοσ βελτιωμενη ελξη στην ευθεια Καλυτερη προσφυση σε μεγαλυτερεσ γωνιεσ κλισησ στισ στροφεσ για miκτα/σκληρα εδαφη Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 80/ M TT Star Cross 5 Medium ,90 79,24 21UHD M15 90/ M TT Star Cross 5 Medium ,50 84,94 21UHD M16 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 100/ M TT Star Cross 5 Medium ,70 93,87 18UHD med M18 110/ M TT Star Cross 5 Medium ,30 97,09 18UHD med M14 120/ M TT Star Cross 5 Medium ,00 101,68 18UHD large M14 100/ M TT Star Cross 5 Medium ,80 96,47 19UHD M22 110/ M TT Star Cross 5 Medium ,00 99,20 19UHD M / M TT Star Cross 5 Medium ,00 105,40 19UHD M199 ιδανικο για χρηση SuperCross Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 90/ M TT Star Cross 5 Hard ,50 86,18 21UHD M16 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 110/ M TT Star Cross 5 Hard ,00 104,16 19UHD M199 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

39 εκτός δρόμου Motocross junior 39 Junior για σκληρα/μικτα εδαφη Starcross MH3 Junior: Προορίζεται για τις ΜΟTO CROSS 50CC, 65CC, 85CC και τα PIT BIKES για σκληρά έως και μέτρια εδάφη. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse J TT Starcross MH ,30 42,53 12MCR 60/ M TT Starcross MH ,70 49,23 14MBR 70/ M TT Starcross MH ,90 58,16 70/ / M TT Starcross MH ,50 63,86 70/ Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse J TT Starcross MH ,60 45,38 10MBR 80/ M TT Starcross MH ,80 55,55 12MCR 90/ M TT Starcross MH ,60 68,94 90/ / M TT Starcross MH ,80 75,39 90/ Junior για μικτα/μαλακα εδαφη Starcross MS3 Junior: Προορίζεται για τις ΜΟTO CROSS 50CC, 65CC, 85CC και τα PIT BIKES για μαλακά έως και μέτρια εδάφη. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse J TT Starcross MS ,30 42,53 12MCR 60/ M TT Starcross MS ,50 48,98 14MBR 70/ M TT Starcross MS ,90 58,16 70/ / M TT Starcross MS ,00 63,24 70/ Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse J TT Starcross MS ,50 45,26 10MBR 80/ M TT Starcross MS ,70 55,43 12MCR 90/ M TT Starcross MS ,60 68,94 90/ / M TT Starcross MS ,80 75,39 90/ / Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse J TT Starcross MS ,20 36,21 10MBR Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

40 εκτός δρόμου Motocross d40 NHS για λασπωδη εδαφη και χορταρι Η επιλογή για «Λασπώδες έδαφος» των οδηγών της στις MX1 και MX2. 25% περισσότερη διάρκεια ζωής* από το S12 χάρη στη νέα ανθεκτική γόμα του. Τα πολύ ψηλά κυβίδια γόμας (18mm) και o σκελετός Maximized Contact Path, του εξασφαλίζουν μέγιστη πρόσφυση και εξαιρετική συμπεριφορά σε μαλακά εδάφη. Διάσταση ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 90/90-21 (80/100-21) TT Cross Competition S12XC ,00 76,88 21UHD M15 Διάσταση ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 140/80-18 (120/90-18) TT Cross Competition S12XC ,50 102,30 18UHD Large M14 * Βάσει εσωτερικών τέστ. ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ Προορίζεται για χρήση cross country και enduro ελεύθερου χρόνου me λιγα λογια Το ελαστικό motocross σε αχτύπητη τιμή και με παρατεταμένη διάρκεια Το AC 10 είναι επίσης πιστοποιημένο για χρήση σε δημόσιο δρόμο Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 80/ R TL Cross AC ,00 54,56 21UHD M15 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 100/ R TT Cross AC ,70 71,55 18UHD med M18 110/ R TT Cross AC ,70 72,79 18UHD med M14 120/ R TT Cross AC ,00 74,40 18UHD Large M14 100/ R TT Cross AC ,20 70,93 19UHD M22 110/ R TT Cross AC ,80 72,91 19UHD M199 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

41 εκτός δρόμου enduro 41 Neο ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ FIM APPROVED Για να είστε στην πρώτη θέση ανεξάρτητα από το έδαφος! 5 σημεια κλειδια Περισσοτερη προσφυση και καλυτερη ανεση Βελτιωμένη διέλευση (ιδιαίτερα σε μικρές ταχύτητες) χάρη στην εξέλιξη στη γεωμετρία των κυβιδίων γόμας και στην αρχιτεκτονική του σκελετού. Πιο πολυταλαντο και εξαιρετικη προσφυση στο βρεγμενο Νέα μίγματα γόμας σχεδιασμένα για εκτός δρόμου χρήση. 15% * μεγαλυτερη διαρκεια ζωησ και σταθερεσ επιδοσεισ σε ολη τη διαρκεια της ζωησ του ελαστικου συνιστωμενη πιεση : Ε = 1.0 BAR (0.8 bar min) Π = 1.0 BAR (0.8 bar min) Ανάλομα με το έδαφος, τις μετεωρολογικές συνθήκες, την ιπποδύναμη της μοτοσυκλέτας και το στυλ οδήγησης. βελτιωμενη συμβατοτητα με τa michelin BibMousse πρωτοσ εξοπλισμοσ για τισ μοτοσυκλετεσ Betamotor RR 4T Factory, Gas Gas EC 250, Peugeot Tweet CKD, Sherco SE-R *σύμφωνα με test της DEKRA που έγιναν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Ιανουαρίου 2017 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 90/90-21 M/C 54R TT Enduro Hard F ,00 81,84 21MDR-21UHD M15 90/90-21 M/C 54R TT Enduro Medium F ,00 81,84 21MDR-21UHD M15 90/ M/C 57R TT Enduro Medium F ,50 94,86 21MDR-21UHD M16 ΠΙΣΩ Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 120/ R TT Enduro Medium R ,50 106,02 18MFR-18UHD med M18 140/ R TT Enduro Medium R ,00 111,60 18MGR-18UHD large M14 1. Σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά 2. Σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές της DEKRA που διεξήχθησαν το Σεπτέμβριο του 2016 και τον Ιανουάριο 2017 στις διαστάσεις 140/ R μεταξύ του νέου Enduro Medium και του Enduro Comp. IIIe. Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

42 εκτός δρόμου rally / trial d42 ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ σχεδιασμενο για χρηση Rally 32 νικες απο το 1982 στο rally dakar! με λιγα λογια εξαιρετικοσ χειρισμοσ σε δυσκολεσ συνθηκεσ κορυφαια σταθεροτητα σε υψηλεσ ταχυτητεσ Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 90/ R TT Desert Race ,70 157,11 21 MDR M16 Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 140/ R TT Desert Race ,50 228,78 18 ΜGR M02 ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ Toni Bou To kλασσικο ελαστικο trial ευκαμψια, προσφυση και δυναμη Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse L TT Trial Competition ,00 102,92 21 TRIAL Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 4.00 R 18 64L TT Trial Competition X ,90 164,80 το ελαστικο αναφορασ για το trial νικητησ το 2014 Indoor και Outdoor στο παγκοσμιο πρωταθλημα Trial Το μειωμένο βάρος του διευκολύνει τους χειρισμούς στις πλάγιες μετατοπίσεις και στα άλματα. Το σετ Trial Light είναι 6% ελαφρύτερο από το σετ Trial Competition. Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 80/ Μ TT Trial Light ,00 104,16 21 TRIAL Διάσταση Δείκτες ΤL/TT Τύπος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Aεροθ/μοι Mousse 120/100 R18 68M TT Trial X Light Competition ,00 167,40 Στις παραπάνω τιμές προστίθεται η εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών του Π.Δ. 109/2004

43 εκτός αεροθαλαμοι δρόμου ελαστικων δρομου 43 αεροθαλαμοι Περιγραφή Διαστάσεις Βαλβίδα Τεμ. Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) 15 MI 130/90x ,20 16,37 15 MJ 180/70-15, 140/90-15, 150/90-15, 170/ ,00 19,84 16 MD , , 80/80-16, 90/80-16 TR ,70 10,79 16 MF , , 100/80-16, 100/90-16, 90/90-16 TR ,90 13,52 16 MG 110/90-16, 120/80-16 TR ,50 15,50 16 MI MT90-16, MU90-16, MU /90-16, 130/90-16, 140/90-16, 150/80-16,160/ MI2 MT90-16, MU90-16, MU /90-16, 130/90-16, 140/90-16, 150/80-16,160/ ,10 17,48 TR Έκκεντρη ,20 17,61 17 MC , TR ,60 5,70 17 MD TR ,60 5,70 17 ME , 100/80-17, 90/80-17 TR ,50 14,26 17 MG 120/60-17, 110/70-17, 120/70-17, 110/ /90-17, , , 120/80-17 TR ,00 14,88 17 MH 130/70-140/70-130/80-120/90x17 TR ,20 16,37 17 MI 150/70-160/70-140/80-130/90x17 TR ,30 17,73 18 MC TR ,70 10,79 18 ME , , 80/100-18, 90/90-18 TR ,70 10,79 18 MF 110/80-18, 120/80-18, 100/90-18, 110/ , TR ,70 12,03 18 MG 130/70-18, 110/80-18, 120/80-18, 130/80-18, 100/ /90-18, 120/90-18, , , , TR ,50 14,26 19 ME , , 90/90-19 TR ,50 14,26 19 MF 110/80-19, 120/80-19, 100/90-19, 110/ , 90/ TR ,50 14,26 21 MD , , , MH90-21, 80/ /90-21, 80/100-21, 90/ TR ,00 11,16 TR R73, R1202 R2171(μακριά) R741 R742 αεροθαλαμοι ελαστικων scooter αεροθαλαμοι Περιγραφή Διαστάσεις Βαλβίδα Τεμ. Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) 8B , ,30 9,05 8B , ,30 9,05 10B , , 100/80-10, 100/90-10, 90/ ,80 5,95 12B , ,30 9,05

44 αεροθαλαμοι other products ελαστικων εκτοσ δρομου d44 αεροθαλαμοι Περιγραφή Διαστάσεις Βαλβίδα Τεμ. Πάχος Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) 10 MBR , TR mm ,00 8,68 12 MCR , 80/ TR mm ,00 9,92 14 MBR 60/ TR mm ,10 10,04 17 MHR 140/80-150/60-160/60x17 TR mm ,50 17,98 18 MFR 130/80-18, 100/100-18, 110/ TR mm ,40 16,62 18 UHD Médium 100/100-18,110/100-18, 120/90-18,130/80-18 TR4 6 4 mm ,00 22,32 18 MGR 140/80-18 TR mm ,40 16,62 18 UHD Large 140/80-18 TR4 6 4 mm ,20 23,81 19 MER 100/90-19 TR mm ,40 17,86 19 MFR 110/90-19, 120/80-19 TR mm ,40 17,86 19 UHD 100/90-19, 110/90-19, 120/80-19 TR4 6 4 mm ,80 22,07 21 TRIAL Special Trial TR mm ,60 11,90 21 MDR , , , 80/90-21, 90/90-21 TR mm , 80/100-21, 90/ ,90 16,00 21 UHD 80/100-21, 90/90-21 TR4 6 4 mm ,00 19,84 70/ RSTOP REINF ST30F - 70/ Junior Cross TR ,60 9,42 70/ RSTOP REINF ST30F - 70/ Junior Cross TR ,20 11,41 90/ RSTOP REINF ST30F - 90/ Junior Cross TR ,80 12,15 90/ RSTOP REINF ST30F - 90/ Junior Cross TR ,80 12,15 Aντιστοιχίες Ελαστικών Μετατροπές Πίεσης Αντιστοιχίες Ελαστικών Μotocross ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΝΤΣΕΣ βαr psi ENDURO & S12XC CROSS 60/100, 60/ , / / /100, 70/ , / / / , / / / , / / / , / / / , / / / , / , / , / , / , / Ένα ελαστικό 4,60-18 μπορεί να αντικατασταθεί κατά περίπτωση από 110/90-18, 120/80-18 ή 130/80-18 αφού πρώτα βεβαιωθούμε ότι απέχει αρκετά από τα μηχανικά μέρη του δικύκλου, έχει την δυνατότητα να σηκώνει το φορτίο και το φάρδος της ζάντας είναι ικανοποιητικό. Για την μετατροπή των πιέσεων από Bar σε Psi ακολουθούμε τον παρακάτω κανόνα: Bar x 14,5 = Psi. Π.χ. 2 Bar = 29 Psi. ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ MOTOCROSS METΡΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΚΟΥΝΙΩΝ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ENDURO ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΑΤΟΥ

45 other michelin products bib-mousse 45 Bibmousse η λυση της michelin εναντια στο σκασμενο ελαστικο ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ρεκορ στο Dakar Rally: 32 νικεσ απο το 1982! ανακαλυφθηκε απο την για χρηση Cross Country, Rally, Enduro και Motocross Δεν είναι αποδεκτό για χρήση στο δρόμο (NHS). gel για τοποθετηση Bibmousse Για αυξημένη διάρκεια, χρησιμοποιείστε το gel στην τοποθέτηση του Bibmousse. / Περιγραφή Διαστάσεις Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) M15 90/90-21, 80/ ,00 151,28 M16 90/ & 90/90-21 Desert Race ,50 155,62 M22 100/ ,00 162,44 M /90-19, 120/ ,00 162,44 M18 120/90-18 Enduro Comp 3, S12 XC, 100/ AC10 & Starcross ,00 164,92 M14 140/80-18 Enduro Comp 3, S12 XC, 120/90-18 AC10 & Starcross ,00 164,92 M02 140/80-18 Desert Race ,00 188,48 Gel για τοποθέτηση Bib - Mousse Περιγραφή Ποσότητα Κωδικός Τιμή( ) Τιμή με ΦΠΑ( ) Gel Bib Kουτί με 12 σωληνάρια των 50 gr ,50 106,02 Ηµεροµηνία Κατασκευής Ηµεροµηνία Πρώτης Τοποθέτησης Μέγιστο 18 µήνες Μέγιστη διάρκεια 6 µήνες Συµβουλή: Συνίσταται να χρησιµοποιείται για 6 µήνες µετά την ηµεροµηνία πρώτης τοποθέτησης γενικες οδηγιες για michelin bib-mousse H μέγιστη ταχύτητα ελαστικών εφοδιασμένων με Bib-mousse είναι130 χλμ / ώρα. Πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία κάτω των 30 ο C και πρέπει να αποφεύγονται οπωσδήποτε θερμοκρασίες άνω των 40 ο C. Προοδευτικά με την χρήση του χάνει τα χαρακτηριστικά του. Όταν παύει να είναι ακριβές στην οδήγηση πρέπει να αντικατασταθεί. Η διάρκεια ζωής εξαρτάται από την χρήση και είναι μικρότερη στο Motocross από το Enduro.

46 other κανονεσ products ασφαλειασ d46 Το ελαστικό μοτο Η scooter, ένα προϊόν βασικό της ασφάλειας των μοτοσυκλετιστών Τα ελαστικά αποτελούν το μοναδικό σημείο επαφής μεταξύ της μοτοσυκλέτας ή του scooter με το δρόμο. Οι επιφάνειες επαφής ενός εμπρόσθιου και ενός οπίσθιου ελαστικού αντιστοιχούν σε 100 cm 2 όσο κατά προσέγγιση η επιφάνεια 2 πιστωτικών καρτών. Πρέπει λοιπόν να προστατεύετε την ποιότητα και τις επιδόσεις των ελαστικών σας. Αρχιτεκτονική Σκελετου Radial Αρχιτεκτονική Συμβατικού Σκελετού ΠΕΛΜΑ ΛΙΝΟ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΛΜΑ ΛΙΝΟ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΛΙΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟΥ RADIAL ΛΙΝΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ ΣΥΡΜΑΤΟΣXΟΙΝΟ ΣΥΡΜΑΤΟΣXΟΙΝΟ ΠΛΕΥΡΟ ΖΩΝΗ ΚΑΜΨΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΟΜΑ ΠΛΕΥΡΟ ΖΩΝΗ ΚΑΜΨΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΟΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗ - ΧΡΗΣΗ Η επιλογή ελαστικών πρέπει να είναι σύμφωνη με τον κατασκευαστή της μοτοσυκλέτας. Ένα ελαστικό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με μή συνιστώμενες πιέσεις, σε ταχύτητες μεγαλύτερες από τον δείκτη του και επίσης όχι με μεγαλύτερο φορτίο από αυτό που αντιστοιχεί στον δείκτη του. ΦΘΟΡΑ Το πέλμα εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση του ελαστικού στον βρεγμένο δρόμο. Σταδιακά, καθώς επέρχεται η φθορά, η ικανότητά του να απομακρύνει το νερό μειώνεται: πρέπει να μειώνεται η ταχύτητα κατά την οδήγηση σε βρεγμένο δρόμο. Κάθε φορά που γίνεται επέμβαση σε μοτοσυκλέτα ή σε scooter, πρέπει να ελέγχεται η φθορά των ελαστικών: να εξετάζεται οπτικά το πάχος της γόμας στο πέλμα και κατά πόσο η φθορά της είναι ομοιόμορφη. Οι παράγοντες φθοράς: ο αριθμός χιλιομέτρων που, τελικώς, θα διανύσει συνολικά ένα ελαστικό, εξαρτάται από 7 σημαντικούς παράγοντες: - κάποιοι από αυτούς είναι ευθέως ελέγξιμοι από τον μοτοσυκλετιστή: πίεση αέρα, φορτίο. - μεταφορά φορτίων, ταχύτητα του οχήματος, στυλ οδήγησης (φρεναρίσματα και επιταχύνσεις). - κάποιοι δεν είναι ελέγξιμοι και επιβάλλουν προσαρμογή της οδηγικής συμπεριφοράς: ελικοειδής δρόμος, τύπος οδοστρώματος, θερμοκρασία περιβάλλοντος. Ας μην ξεχνάμε ότι και τα μηχανικά ελαττώματα προκαλούν επίσης φθορά του πέλματος (καλυμμένοι τροχοί, φθαρμένα αμορτισέρ, φθαρμένα ρουλεμάν τιμονιού, λάθος κατευθυντικότητα λόγω κακής επισκευής χτυπημένου πλαισίου μοτοσυκλέτας ). Ακόμη και ένας μόνο παράγοντας μπορεί να έχει μια καθόλου αμελητέα επίδραση στη χιλιομετρική απόδοση. Εάν συσσωρεύονται περισσότεροι παράγοντες, η φθορά θα είναι πολύ σημαντικότερη. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Πρέπει να ελέγχετε τακτικά το βάθος του σκαλίσματος. Τα ελαστικά έχουν «δείκτες φθοράς» που ειδοποιούν τον χρήστη αν πλησιάζουν ή όχι στο τέλος της ζωής τους. Για λόγους ασφαλείας, συνιστάται να χρησιμοποιείτε καινούργια σαμπρέλα σε καινούργιο ελαστικό και καινούργια βαλβίδα tubeless όταν μοντάρετε καινούργιο ελαστικό χωρίς σαμπρέλα. Στις ζάντες tubeless πρέπει να τοποθετείτε ελαστικά tubeless. Ωστόσο, είναι δυνατόν να μοντάρετε σε ζάντα για ελαστικό με σαμπρέλα, ελαστικό tubeless, τοποθετώντας και σαμπρέλα ανάλογης διάστασης. ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Όταν το ελαστικό είναι καινούργιο: Στα πρώτα χιλιόμετρα, πρέπει να δίνετε την κλίση στις στροφές προοδευτικά, ώστε να απομακρυνθεί το λεπτό στρώμα του προϊόντος που έχει χρησιμοποιηθεί στο ξεκαλούπωμα του ελαστικού, μέχρι που η όψη της επιφάνειάς του να γίνει ματ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 50 ΩΣ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη μοτοσυκλέτα σας, είναι αναγκαίο να διανύετε μερικά χιλιόμετρα με σχετικά μικρή ταχύτητα, ώστε να φέρετε τα ελαστικά σε θερμοκρασία λειτουργίας για να έχουν τη βέλτιστη πρόσφυση. H ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Συνιστάται να ελέγχετε τακτικά τα ελαστικά, αποδίδοντας σημασία στην εξέταση: του πέλματος, για να εντοπίσετε τυχόν ξένα σώματα, κοψίματα, περιορισμένες σε έκταση βλάβες ή ακανόνιστες φθορές. των πλευρών, για τυχόν πλήγματα από προσκρούσεις (πεζοδρόμια κ.λ.π.), κοψίματα, ραγίσματα πλευρού ή αφύσικες παραμορφώσεις. της χαμηλής ζώνης του ελαστικού (τμήμα κοντά στη ζάντα) για να διαπιστώσετε αν υπαρχουν ίχνη τριψίματος ή βλάβης στη ζάντα. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Πρέπει να γίνεται: σε χώρο με εξαερισμό, χωρίς υγρασία και θερμότητα, χωρίς να βρίσκονται σε απευθείας επαφή με τον ήλιο και εξωτερικές συνθήκες. Μακριά από κάθε χημική ουσία, διαλυτικά ή υδρογονάνθρακες που μπορούν να αλλοιώσουν τα συστατικά της γόμας. Μακριά από ξένα σώματα που μπορούν να διεισδύσουν στην γόμα (καρφιά, ξύλο...). Μακριά από κάθε υλικό που μπορεί να προκαλέσει σπινθήρα ή ηλεκτρικές κενώσεις (φορτιστές μπαταριών). ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Oι συμβουλές και συστάσεις μας δίνονται για πλήρη ζεύγη ελαστικών μοτό (εμπρός και πίσω). Εκτός αν υπάρχει άλλη συμβουλή της, τονίζουμε ότι πρέπει να αποφεύγετε συνδυασμός πάνω στην ίδια μοτο ελαστικού ράντιαλ και συμβατικού.

47 other κανονεσ products ασφαλειασ 47 ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Η τήρηση των πιέσεων που συνιστά ο κατασκευαστής του οχήματος ή του ελαστικού, έχει καθοριστική σημασία για την ασφαλή κίνηση του οχήματος. Η πίεση κάτω από το κανονικό προκαλεί αφύσικη άνοδο της θερμοκρασίας των συστατικών του ελαστικού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη φθορά του ελαστικού και την καταστροφή του με απότομο κλατάρισμα. Οι αρνητικές επιπτώσεις των ανεπαρκών πιέσεων δεν εμφανίζονται - κατ ανάγκην - αμέσως, μπορεί μάλιστα να εκδηλωθούν αρκετό καιρό μετά τη διόρθωση των πιέσεων. Κάθε δυο εβδομάδες πρέπει να κάνετε έλεγχο των πιέσεων όταν το ελαστικό είναι «κρύο» και ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΑ. Η βαλβίδα πρέπει να έχει στεγανό καπάκι. Οι πιέσεις πρέπει να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες συνθήκες χρήσης: (ΑΓΩΝΕΣ) CIRCUIT Βασικές πιέσεις: Εμπρός: 2.1 bar Πίσω: 1.5 bar Οι πιέσεις να προσαρμόζονται, ανάλογα με τον τύπο του circuit, τις μετεωρολογικές συνθήκες, την ισχύ της μοτοσυκλέτας και τον τύπο οδήγησης. Για χρήση με ηλεκτρικές κουβέρτες προθέρμανσης συμβουλευθείτε μας. DESERT Βασικές πιέσεις: Εμπρός: 1.2 bar Πίσω: 1.5 bar Οι πιέσεις να προσαρμόζονται, ανάλογα με το είδος του εδάφους, την ισχύ της μοτοσυκλέτας και τον τύπο οδήγησης. CROSS και ENDURO Βασικές πιέσεις: Εμπρός: 1.0 bar Πίσω: 1.0 bar Οι πιέσεις να προσαρμόζονται, ανάλογα με το είδος του εδάφους, τις μετεωρολογικές συνθήκες, την ισχύ της μοτοσυκλέτας και τον τύπο οδήγησης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ποτέ λιγότερο απο 0.8 bar. TRIAL Βασικές πιέσεις: Εμπρός: 0.4 bar Πίσω: 0.3 bar Οι πιέσεις να προσαρμόζονται, ανάλογα με το είδος του εδάφους, την ισχύ της μοτοσυκλέτας και τον τύπο οδήγησης. SUPER MOTO Βασικές πιέσεις: Εμπρός: 1.8 bar Πίσω: 1.6 bar Οι πιέσεις να προσαρμόζονται, ανάλογα με το είδος του εδάφους, την ισχύ της μοτοσυκλέτας και τον τύπο οδήγησης. Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ Σε περίπτωση που το ελαστικό χάνει πίεση, πρέπει να γίνει έλεγχος από επαγγελματία, που θα κρίνει αν η επισκευή είναι δυνατή και αναγκαία. Οι επισκευές πρέπει να ανατίθενται σε ειδικό που να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μετά το ξεμοντάρισμα του ελαστικού και πριν πραγματοποιηθεί η επισκευή του, είναι απόλυτα απαραίτητο να ελεγχθεί το εσωτερικό του. «Νερά (ζάρες)» της γόμας στο εσωτερικό πλευρό του ελαστικού, είναι απόδειξη ότι αυτό «περπάτησε» με ανεπαρκή πίεση, γεγονός που προκαλεί βλάβες που μπορεί να εκδηλωθούν μεταγενέστερα, την ώρα που οδηγείτε. Στην περίπτωση αυτή το ελαστικό δεν επισκευάζεται. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ξανά ελαστικά που παρουσιάζουν βλάβες όπως: συρματόσχοινο που έχει αποκαλυφθεί ή είναι παραμορφωμένο ξεκολλημένες γόμες ή λινά τσαλακωμένες γόμες ή λινά φθορά από λιπαρά ή διαβρωτικά υλικά «ζαρώματα» ή «νερά» (φωτό) στις εσωτερικές γόμες, κάτι που συμβαίνει οπωσδήποτε αν το ελαστικό «περπατήσει» με μειωμένη πίεση ορια ταχυτητασ ελαστικων δρομου Pilot Power Pilot Power 2CR Pilot Power 3 Pilot Road 2 Pilot Road 3 Pilot Road 4 Pilot Road 4 GT Power RS Power Cup Evo Power Slick Evo Pilot Street Radial Scorcher /70 ZR 17 M/C (54W) 28O /80 ZR 18 M/C (58W) /60 ZR 17 M/C (55W) /65 ZR 17 M/C (56W) /70 R 17 M/C (58W) /70 ZR 17 M/C (58W) /70 ZR 18 M/C (59W) /60 ZR 17 M/C (66W) /70 ZR 17 M/C (69W) /60 ZR 17 M/C (69W) /60 ZR 18 M/C (70W) /60 ZR 17 M/C (72W) /55 ZR 17 M/C (73W) /60 ZR 17 M/C (75W) /50 ZR 17 M/C (73W) /55 ZR 17 M/C (75W) /55 ZR 17 M/C (81W) /55 ZR 17 M/C (78W) /45 ZR 17 M/C (82W)

48 other κανονεσ products ασφαλειασ d48 ηλικια ελαστικου και επιδοσεισ Η γηρανση του ελαστικου μπορει να επηρεασει τις επιδοσεισ του και ακομα και την καταλληλοτητα του. Δεν πρέπει να συσχετίζεται η ηλικία του ελαστικού με την γήρανσή του. Η γήρανση του ελαστικού οφείλεται στις συνθήκες που αποθηκεύεται και στον τρόπο της χρήσης του. Για παράδειγμα ένα νέο ελαστικό αποθηκευμένο δίπλα σε ένα μετασχηματιστή, μπορεί να παρουσιάσει ανεπανόρθωτη ζημιά στα πλαϊνά (ραγίσματα) μέσα με μερικές ημέρες: αυτό θα επηρεάσει τις επιδόσεις του και την ικανότητά του να διατηρεί την πίεση. η υποσχεται την ακεραιοτητα των επιδοσεων των ελαστικων, που παραδιδονται στουσ πελατεσ της. hμερομηνια κατασκευησ Ημερομηνια 1ησ χρησησ ετησιοσ ελεγχοσ των ελαστικων απο επαγγελματια μετα απο 10 χρονια χρησησ, τα ελαστικα πρεπει να αντικατασταθουν 5 χρονια 10 χρονια ελεγχοσ φθορασ ελαστικου εαν το νομιμο η το τεχνικο οριο φθορασ του ελαστικου επερχεται σε ενα σημειο του πελματοσ, το ελαστικο πρεπει να αντικατασταθει Το νόμιμο όριο φθοράς ειναι αυτό που προβλέπει η νομοθεσία κάθε χώρας. Το τεχνικό όριο είναι αυτό που επισημαίνεται από τους δείκτες φθοράς (0.8 mm στα ελαστικά ). Το νόμιμο όριο, όταν υπάρχει, υπερισχύει του τεχνικού ορίου. Αφού συνήθως είναι αυστηρότερο από το τεχνικό όριο (π.χ.: Γερμανία = 1.6 mm, Γαλλία/Μ. Βρετανία = 1.0 mm). Στην Ελλάδα το όριο φθοράς είναι 1.6 mm. διαρκεια χρησησ τα ελαστικα ειναι φτιαγμενα απο υλικα και συστατικα πολλα απο τα οποια βασιζονται στο καουτσουκ. οι ιδιοτητεσ του ελαστικου ειναι ευαισθητεσ στη σωστη χρηση. Αυτές οι ιδιότητες αλλάζουν με το χρόνο και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες που το ελαστικό συναντά στη διάρκεια της ζωής του: κλιματολογικές συνθήκες, συνθήκες αποθήκευσης, συνθήκες χρήσης, φορτίο, ταχύτητα, πίεση,...). χρησιμο ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ Οι παράγοντες που επηρεάζουν τη γήρανση ποικίλουν τόσο πολύ, που είναι αδύνατον να προβλεφθεί με ακρίβεια η διάρκεια ζωής ενός ελαστικού. Συνιστάται λοιπόν να ελέγχονται συχνά τα ελαστικά απο έναν εξειδικευμένο επαγγελματία εκτός από τους τακτικούς ελέγχους κάθε μοτοσυκλετιστή. Μετά από 5 χρόνια χρήσης, τα ελαστικά πρέπει να ελέγχονται κάθε χρόνο. Μετά από 10 χρόνια χρήσης πρέπει να αντικατασταθούν ακόμα κι αν η εξωτερική τους εμφάνιση είναι ικανοποιητική ή η φθορά δεν έχει φθάσει στο νόμιμο όριο. Αυτή η οδηγία ισχύει και για τους αεροθαλάμους ή άλλα αξεσουάρ που βασίζονται στο καουτσούκ (π.χ. ελαστικές φακαρόλες), με την εξαίρεση των αξεσουάρ που υπάρχει άλλη οδηγία από τον κατασκευαστή (π.χ. Bib Mousse).

49 other κανονεσ products ασφαλειασ 49 Μαρκάρισμα Ελαστικού tubeless τubeless= eλαστικο χωρισ αεροθαλαμο tubetype: ελαστικο με αεροθαλαμο Rear δεικτησ φορασ ελαστικου που συνοδευεται απο ενα βελοσ στο πλευρο του radial αρχιτεκτονικη σκελετου Pilot power 3 ονομασια ελαστικου 190 μεγιστο φαρδοσ του ελαστικου σε χιλιοστα μαρκα του ελαστικου 55 ποσοστο υψουσ του ελαστικου σε σχεση με το πλατοσ χ 100 R δομη Radial 73 load index δεικτησ δυνατοτητασ φορτιου, παραδειγμα: 73 αντιστοιχει σε φορτιο 365 kg ανα ελαστικο 17 διαμετροσ της ζαντασ σε ιντσεσ (1 ιντσα=2.54 cm) Δείκτης ταχύτητας Αναφέρει τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να επιτύχει ένα ελαστικό με όριο το μέγιστο βάρος που αναφέρεται ο δείκτης βάρους του. Δείκτης km/h Δείκτης km/h Δείκτης km/h Δείκτης km/h Δείκτης km/h Δείκτης km/h Δείκτης km/h Δείκτης km/h B 50 E 70 J 100 M 130 Q 160 T 190 V 240 (W) >270 C 60 F 80 K 110 N 140 R 170 U 200 (V) >240 Y 300 D 65 G 90 L 120 P 150 S 180 H 210 W 270 ΔΕΙΚΤΗΣ ΦΟΡΤΙΟΥ* Ένας κωδικός που αναφέρεται στο μέγιστο φορτίο που μπορεί να μεταφέρει ένα ελαστικό στην ταχύτητα που αναφέρεται από τον δείκτη ταχύτητας που έχει. Δείκτης kg Δείκτης kg Δείκτης kg Δείκτης kg Δείκτης kg Δείκτης kg Δείκτης kg Δείκτης kg , , , , * Δείκτης δυνατότητας φορτίου ανά ελαστικό εκφρασμένος σε κιλά (kg).

MICHELIN Pilot Road 4 Scooter ΔΥΟ ΓΚΑΜΕΣ ΓΙΑ SCOOTER ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ. MICHELIN PILOT Power 3 Scooter

MICHELIN Pilot Road 4 Scooter ΔΥΟ ΓΚΑΜΕΣ ΓΙΑ SCOOTER ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ. MICHELIN PILOT Power 3 Scooter MICHELIN Pilot Road 4 Scooter ΔΥΟ ΓΚΑΜΕΣ ΓΙΑ SCOOTER ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ MICHELIN PILOT Power 3 Scooter Press Kit ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 06 ΜΕΓΑΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ TA ΕΛΑΣΤΙΚΑ SCOOTER TO MICHELIN PILOT ROAD 4 SCOOTER 3

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικά και αεροθάλαμοι

Ελαστικά και αεροθάλαμοι Ελαστικά και αεροθάλαμοι Για μοτοσυκλέτες δρόμου, σκούτερ και μοτοποδήλατα ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΟΥ 2015 ΠΕΛΜΑΤΑ SPORT FORCE+ TRAIl FORCE MC 50 MC 25 MC 32 MC 7 MC 26 MC 18 H- 11 H-14 H-15 H-17 MC 9 H-01 H-02

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικά και αεροθάλαμοι

Ελαστικά και αεροθάλαμοι Ελαστικά και αεροθάλαμοι για μοτοσυκλέτες trail, enduro, motocross και trial ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ 2015 ΠΕΛΜΑΤΑ TRAIl FORCE MC 30 E-08 MC 24 E-07 MC 23 E-10 E-09 EF-05 EF-06 EF-07 EF-08 C-01 C-02 C-04

Διαβάστε περισσότερα

Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα.

Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα. Άκρως ασφαλή και ευπροσάρμοστα. Ελαστικά Vanco για van, μικρά επαγγελματικά οχήματα και τροχόσπιτα. 5 κρίσιμα σημεία για την ασφάλειά σας. 1. Πίεση του αέρα Ελέγχετε την πίεση του αέρα κάθε 14 μέρες, με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΚΑΜΑ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΚΑΜΑ 07 ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΚΑΜΑ www.kormorn-tyrs.com/gr ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΚΑΜΑ 201 ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ Από την αρχή, τα ελαστικά KOMOAN πάντα βρίσκονταν δίπλα σας. Επιδίωξη μας είναι να σας στηρίζουμε προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά ελαστικών FUELMAX.

Νέα σειρά ελαστικών FUELMAX. Νέα σειρά ελαστικών FUELMAX. Οδηγήστε περισσότερο με λιγότερα καύσιμα... Έως 10% βελτιωμένη αντίσταση κύλισης σε σχέση με τον προκάτοχό του. Συγκριτικά τέστ που έγιναν από την Goodyear GICL στη διάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά ελαστικών KMAX.

Νέα σειρά ελαστικών KMAX. Νέα σειρά ελαστικών KMAX. Οδηγήστε περισσότερο όλο το χρόνο... Έως 5% βελτιωμένη χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Συγκριτικά τέστ που έγιναν από το Goodyear Innovation Center Luxembourg

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟ. Ισχύει από 1 Αυγούστου 2011

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟ. Ισχύει από 1 Αυγούστου 2011 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟ Ισχύει από 1 Αυγούστου 2011 Περιεχόμενα ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πίνακας Περιεχομένων...............................2 Τεχνολογίες Ελαστικών MOTO........................3 Ελαστικά Bridgestone

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα. Τιμοκατάλογος. ελαστικών. επιβατικών 4x4 ελαφρών φορτηγών (van)

Ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα. Τιμοκατάλογος. ελαστικών. επιβατικών 4x4 ελαφρών φορτηγών (van) Ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα Τιμοκατάλογος ελαστικών επιβατικών 4x4 ελαφρών φορτηγών (van) Ι σ χ ύ ε ι α π ό 0 1 / 0 9 / 2 0 1 5 67 Ο τιμοκατάλογος αυτός ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 και ακυρώνει

Διαβάστε περισσότερα

2016 ARGUMENTATION TOOL

2016 ARGUMENTATION TOOL 2016 RGUMENTTION TOOL ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ασφάλεια Διάρκεια ζωής 33 042 χλμ ed 70d RIDGESTONE ECOPI EP 150-3 304 χλμ 69d PIRELLI CINTURTO P1 VERDE ECOIMPCT -3 635 χλμ 70d CONTINENTL CONTIECOCONTCT

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα.

Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα. Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα. MADE TO FEEL GOOD. Σίγουρα & Εγγυημένα. Με τα ελαστικά Goodyear OMNITRAC,

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστα ελαστικά = Ασφάλεια στο δρόμο

Αξιόπιστα ελαστικά = Ασφάλεια στο δρόμο Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η GOODYEAR Dunlop Ελαστικά Ελλάς, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» συμβουλεύουν τους οδηγούς για την ασφαλέστερη οδήγηση σε κακές καιρικές συνθήκες Αξιόπιστα ελαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. MICHELIN Pilot Road 3, ανοίγει µια νέα εποχή στον κόσµο των ελαστικών Sport Touring Radial... σελ.1

Περιεχόµενα. MICHELIN Pilot Road 3, ανοίγει µια νέα εποχή στον κόσµο των ελαστικών Sport Touring Radial... σελ.1 Media information Περιεχόµενα Pilot Road 3, ανοίγει µια νέα εποχή στον κόσµο των ελαστικών Sport Touring Radial... σελ.1 Pilot Road 3, περισσότερη πρόσφυση σε βρεγµένο έδαφος και περισσότερη χιλιοµετρική

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Οι πωλήσεις των προϊόντων μας θα τιμολογούνται σύμφωνα με τις τιμές που αναγράφονται στον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

SYM Wolf Café Racer 300i

SYM Wolf Café Racer 300i [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ 2018] SYM Wolf Café Racer 300i Το Wolf Café Racer 300i είναι ένα μοντέλο πρότυπο για τους φίλους των vintage μοτοσικλετών που προστίθεται στη γκάμα της SYM. Κινείται

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά Ελαστικά. Τεχνικά στοιχεία.

Επαγγελματικά Ελαστικά. Τεχνικά στοιχεία. Επαγγελματικά Ελαστικά. Τεχνικά στοιχεία. ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΞΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΙΑ ΚΑΥΣΙΟΥ ΧΙΛΙΟΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΟΣΗ 17,5 19,5 385/55R 385/65R FUELMAX S Το FUELMAX S με τεχνολογία IntelliMax Groove βελτιώνει την

Διαβάστε περισσότερα

Τα ελαστικά Ο αφανής ήρωας της ασφάλειας

Τα ελαστικά Ο αφανής ήρωας της ασφάλειας Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η GOODYEAR Dunlop Ελαστικά Ελλάς, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» συμβουλεύουν τους οδηγούς για την ασφαλέστερη επιλογή και συντήρηση των ελαστικών. Τα ελαστικά Ο

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικά για επιβατικά & ελαφρά φορτηγά

Ελαστικά για επιβατικά & ελαφρά φορτηγά Ελαστικά για επιβατικά & ελαφρά φορτηγά 2010 NQUALITY WARRA TY * www.sava-tires.com Sava, European quality tires Σε όλη την υδρόγειο, η Sava είναι γνωστή για την παραγωγή ποιοτικών ελαστικών, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες επιδόσεις σε κάθε εποχή χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες της MICHELIN.

Περισσότερες επιδόσεις σε κάθε εποχή χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες της MICHELIN. Περισσότερες επιδόσεις σε κάθε εποχή χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες της MICHELIN. Οι πληροφορίες είναι σωστές κατά την ημερομηνία της δημοσίευσης. Michelin 855 200 507 RCS CLERMONT-FERRAND - Integer -

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Ελαστικών 2015 Επιβατικά, 4x4, Ελαφρά Φορτηγά

Τιμοκατάλογος Ελαστικών 2015 Επιβατικά, 4x4, Ελαφρά Φορτηγά Τιμοκατάλογος Ελαστικών 2015 Επιβατικά, 4x4, Ελαφρά Φορτηγά Αρ. 2/2015 Ισχύει από 1 Ιουλίου 2015 ΓΚΑΜΑ 2015 ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ Με το MICHELIN Total Performance συγκεντρωμένες περισσότερες επιδόσεις για κάθε ελαστικό

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων πελμάτων Bandag

Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων πελμάτων Bandag Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων πελμάτων Bandag Κύπρος 09/2013 Συνιστώμενα προϊόντα για βέλτιστη απόδοση ΚΑΙ Φορτηγό κ Λεωφορείο Ελαφρύ Φορτηγό Φορτηγό κ Λεωφορείο Ζευγάρι κ Φαρδύ Μονό ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ 4x4 EΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΧΕΙΜΕΡIΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ 4x4 EΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΧΕΙΜΕΡIΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Πάνω απ όλα: ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 06 ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ 4x4 EΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΧΕΙΜΕΡIΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΡ. /06 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ iανουαριου 06 H ιστορία της RIKEN H Ιαπωνική Καταγωγή Η βιομηχανία Riken

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. 01/2016 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΡ. 01/2016 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΚΑΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ, 4X4, SUV, CROSSOVER ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ 2016 ΑΡ. 01/2016 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Απευθύνεται αποκλειστικά Σε μεταπωλητές Περιεχόμενα MICHELIN 03 - Οδηγηθείτε στο αύριο...04 -

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_19 18/7/2013 Τα νέα Beta RR 4T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

SCOOTERS. www.aprilia.com.gr

SCOOTERS. www.aprilia.com.gr SCOOTERS www.aprilia.com.gr ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ 49 παγκόσμιοι τίτλοι, εκατοντάδες νίκες στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP, μια μεγάλη σειρά Ευρωπαϊκών και Ιταλικών τίτλων. Αυτή είναι η Aprilia,

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε πως να επιλέγετε και να αξιοποιείτε τα ελαστικά σας στο μέγιστο βαθμό. Πόσο πρέπει να

Μάθετε πως να επιλέγετε και να αξιοποιείτε τα ελαστικά σας στο μέγιστο βαθμό. Πόσο πρέπει να Πληροφορίες ελαστικών Μάθετε πως να επιλέγετε και να αξιοποιείτε τα ελαστικά σας στο μέγιστο βαθμό. Πόσο πρέπει να φουσκώνω τα ελαστικά μου; Πώς καταλαβαίνουμε ότι το πέλμα έχει φθαρεί υπερβολικά; Γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο.

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Λιπαντικά Απόλυτων Επιδόσεων! Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Μέσα από τη μεγάλη εμπειρία της στη σχεδίαση και κατασκευή κινητήρων & συστημάτων μετάδοσης υψηλών επιδόσεων,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ ΟΪΟΝΤΑ Μ ΟΤΟ ΣΥΚ ΛΕΤΑΣ

Π Ρ ΟΪΟΝΤΑ Μ ΟΤΟ ΣΥΚ ΛΕΤΑΣ Π Ρ ΟΪΟΝΤΑ Μ ΟΤΟ ΣΥΚ ΛΕΤΑΣ Eni i-ride moto 2 5W/40 Κορυφαίο πλήρως συνθετικό λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για την κατηγορία Moto2 των motogp, χρησιμοποιείται δε συχνά και σε αγωνιστικές πίστες. Η σύνθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Σωστό ή λάθος. Βάζουμε τέλος στους μύθους σχετικά με τα ελαστικά φορτηγών και την οικονομία καυσίμου.

Σωστό ή λάθος. Βάζουμε τέλος στους μύθους σχετικά με τα ελαστικά φορτηγών και την οικονομία καυσίμου. Σωστό ή λάθος Βάζουμε τέλος στους μύθους σχετικά με τα ελαστικά φορτηγών και την οικονομία καυσίμου. ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜICHELIN Α.Ε.Β.Ε. ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 357-359, 152 31 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Τ: 210 65 98 444, F: 210 65 98

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας Τ.Θ Καλοχώρι Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας Τ.Θ Καλοχώρι Θεσσαλονίκη AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας 570 09 Τ.Θ. 1009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκη Tel.: +30 2310 751212 Fax: +30 2310 751221 orders@avedo.gr www.avedo.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. TIMOKATALOGOS_PAGE1&20.pdf 1 31/10/13 12:10 µ.µ. www.heidenautires.gr C M Y CM MY CY CMY K Heidenau Hellas Kεντρική διάθεση, Δημήτρης Γαλάτσης, Κηφισού 28 ΤΚ 10442, Αθήνα, Τηλ.: 210 5132327 Τηλ.: 210 5138879

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων ελαστικών Bandag Κύπρος 03/2015

Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων ελαστικών Bandag Κύπρος 03/2015 Συνοπτική παρουσίαση αναγομωμένων ελαστικών Bandag Κύπρος 03/2015 www.bandag.eu Συνιστώμενα προϊόντα για βέλτιστη απόδοση ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ Κ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΦΟΡΤΗΓΟ ΦΟΡΤΗΓΟ Κ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Κ ΦΑΡΔΥ ΜΟΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Tο Όραμα του Ομίλου Σαρακάκη είναι:

Tο Όραμα του Ομίλου Σαρακάκη είναι: Το 2018 ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη συμπληρώνει 96 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, δραστηριοποιούμενος σε ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που σκοπό έχουν να καλύψουν αποτελεσματικά τις αυτοκινητιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ

ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΑΝΑΧΑΡΑΞΗ, ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ; ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ! απόδοση της επιχείρησής τους και τον έλεγχο των λειτουργικών δαπανών τους! Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Αποτελούμε μέρος του Ομίλου MANN+HUMMEL, ενός ομίλου που είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα τα οποία παράγουμε, πωλούνται στην αγορά από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές.

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Η νέα οικογένεια Daily Blue Power παρουσιάζει το τέλειο όχημα για αστικές και προαστιακές αποστολές. Μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Press Kit. Ιανουάριος 2015 MICHELIN

Press Kit. Ιανουάριος 2015 MICHELIN Press Kit Ιανουάριος 2015 MICHELIN Dakar 2015 0 ΠΡΟΛΟΓΟΣ «Η Michelin αποφάσισε, πριν από 3 χρόνια, να επιστρέψει στο Dakar με το δικό της όνομα, έχοντας μεγάλες προσδοκίες, καθώς οι αγώνες είναι ένα πολύτιμο

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου

Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου 05 Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου Ελαστικά - Ζυγοστάθμιση Ελαστικού 5.1 - Πίεση Φουσκώματος Ελαστικών 5.2 - Σταύρωμα Ελαστικών 5.3 - Βάθος Πέλματος / Πρόσφυση Ελαστικού 5.4 - Σύστημα Παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Μάρτιος 2006

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Μάρτιος 2006 ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μάρτιος 2006 Εισαγωγή Τα ελαστικά αποτελούν το μοναδικό σημείο επαφής του οχήματος με το οδόστρωμα, έτσι η αξιοπιστία είναι πρώτο μέλημα του οδηγού. Η συγκράτηση του οχήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ SUV 4X4 ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. Ελαστικά Καλοκαιρινά, Χειμερινά και όλων των Εποχών

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ SUV 4X4 ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.   Ελαστικά Καλοκαιρινά, Χειμερινά και όλων των Εποχών ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2018 Ελαστικά Καλοκαιρινά, Χειμερινά και όλων των Εποχών ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ SUV 4X4 ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ www.kumho.it ΓΙΑΤΙ KUMHO; Η Kumho Tyre ιδρύθηκε το 1960 στην Κορέα. Ανήκει

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών.

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Δελτίο τύπου Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Με τη νέα σειρά Volvo FH, η Volvo Trucks διευρύνει τις ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΠΟΛΥV ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΜΑΝΤΑΣ ΠΟΛΥV ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Οι κατασκευαστές

Διαβάστε περισσότερα

2019 Β2Β: ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 15/03/2019

2019 Β2Β:   ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 15/03/2019 CAR VAN/LT 4X4/SUV ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2019 Β2Β: www.gp-tires.com ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 15/03/2019 TIRES ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΘΝΙΚΗ AΡ. ΛΟΓ. 84000204606 IBAN GR510 110 840 000 008 400 020 4606 ΑLPHA AΡ.

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ SUV / 4X4 ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ SUV / 4X4 ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 2019 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ SUV / 4X4 ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 1 KUMHO ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ 2 Περιεχόμενα 04 Γιατί Kumho 05 Βραβεία ποιότητας Πρώτες Τοποθετήσεις 06 Πέλματα 07 Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΝ Ο ΗΓΗΣΕΙΣ, ΘΥΜΗΣΟΥ! ΠΡΙΝ Ο ΗΓΗΣΕΙΣ, ΘΥΜΗΣΟΥ! www.bridgestone.gr

ΠΡΙΝ Ο ΗΓΗΣΕΙΣ, ΘΥΜΗΣΟΥ! ΠΡΙΝ Ο ΗΓΗΣΕΙΣ, ΘΥΜΗΣΟΥ! www.bridgestone.gr Πριν Οδηγήσεις, Θυµήσου! είναι µία παγκόσµια πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας της FIA Foundation και της Bridgestone Corporation που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ. www.bridgestone.gr Περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 2014 Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ, SUV, 4X4 ΚΑΙ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ

ΣΕΙΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 2014 Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ, SUV, 4X4 ΚΑΙ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ ΣΕΙΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 2014 Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ, SUV, 4X4 ΚΑΙ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ Your Journey, Our Passion Εμείς στη Bridgestone κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια,

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς σε κάθε έδαφος.

Ασφαλείς σε κάθε έδαφος. Ασφαλείς σε κάθε έδαφος. Με ελαστικά 4x4 από την Continental. CONTINENTAL MASTER LEAFLET 4x4 07 GB CHANGE Communication GmbH Frankfurt/Main ++49 (0) 69 97501-0 148x210mm (closed) CMYK + Conti Gelb WBM

Διαβάστε περισσότερα

Η Nissan παρουσιάζει τα νέα Qashqai και X-Trail

Η Nissan παρουσιάζει τα νέα Qashqai και X-Trail Η Nissan παρουσιάζει τα νέα Qashqai και X-Trail Η ζέστη είναι ακόμα έντονη, ωστόσο στο Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου, επικρατούσε η επιπρόσθετη ζεστασιά της φιλοξενίας των στελεχών της Nissan. Ήταν όλοι εκεί

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

2. Ρυθμιστές Πίεσης Καυσίμου (Fuel Pressure Regulator) Ειδικά εξελιγμένος ρυθμιστής για Turbo & Ατμοσφαιρικούς κινητήρες.

2. Ρυθμιστές Πίεσης Καυσίμου (Fuel Pressure Regulator) Ειδικά εξελιγμένος ρυθμιστής για Turbo & Ατμοσφαιρικούς κινητήρες. 1. Δοχεία Παροχής Καυσίμου (Fuel Surge Tanks) Τα κορυφαία Δοχεία καυσίμου της Nuke Performance, συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία, με τη σωστή σχεδίαση & εμφάνιση. Πίσω από την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Σύνοψη Προϊόντων. Κύπρος Αναγομωμένα πέλματα Bandag & Bridgestone 04.2011

Σύνοψη Προϊόντων. Κύπρος Αναγομωμένα πέλματα Bandag & Bridgestone 04.2011 Σύνοψη Προϊόντων Κύπρος Αναγομωμένα πέλματα Bandag & Bridgestone 04.2011 Αναγομωμένα πέλματα Bandag και Bridgestone που κατασκευάζονται αποκλειστικά από το δίκτυο αντιπροσώπων της Bandag Η Bandag είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI Κωδ. αρ. 0848 370... / 0848 020... Για τέλειο καθαρισμό, χωρίς γραμμές και θόρυβο. ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ MONOI BASIC Ένωση με περτσίνι από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Εκτός δρόμου, κανένα άλλο αστέρι επιβατικού αυτοκινήτου δεν λάμπει τόσο επιβλητικά όσο της Mercedes-Benz G-Class, η οποία παράγεται από το

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικά - όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Συμβουλές και ιδέες για την ασφάλειά σας.

Ελαστικά - όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Συμβουλές και ιδέες για την ασφάλειά σας. Ελαστικά - όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Συμβουλές και ιδέες για την ασφάλειά σας. Leaflet_Reifen_AZ_GR 1 03.03.2008 17:06:47 Uhr Περιεχόμενα Το πιο σημαντικό τμήμα του αυτοκινήτου σας δεν είναι η μηχανή.

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα»

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» Καράμπελα Καράπαπα Επιμέλεια εργασίας: Ζωή Ιωάννα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Αυτός ο τύπος αυτοκινήτου ονομάζεται έτσι επειδή συνδυάζει δύο μορφές ενέργειας για να

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Η Lenovo συνεχίζει την ανοδική της πορεία το 1ο τρίμηνο του 2017

Η Lenovo συνεχίζει την ανοδική της πορεία το 1ο τρίμηνο του 2017 Η Lenovo συνεχίζει την ανοδική της πορεία το 1ο τρίμηνο του 2017 Με κινητήριο μοχλό την στρατηγική τριών φάσεων, η Lenovo συνέχισε τον επιχειρηματικό της μετασχηματισμό, παρουσιάζοντας θετικά αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

Μαγεμένοι από το Ford Performance Event!

Μαγεμένοι από το Ford Performance Event! Μαγεμένοι από το Ford Performance Event! Ζούμ ε σε μια παράξενη εποχή, αν το καλοσκεφτείτε. Δοξάζουμε το Θεό που είμαστε καλά, και από εκεί και πέρα ένα μικρό χάος. Σε μια τέτοια εποχή, κάθε μέρα χάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Λ I Π A N T I K A & EI Ι Κ Α ΠΡΟ Ϊ Ο Ν Τ Α

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Λ I Π A N T I K A & EI Ι Κ Α ΠΡΟ Ϊ Ο Ν Τ Α ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Λ I Π A N T I K A & EI Ι Κ Α ΠΡΟ Ϊ Ο Ν Τ Α ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ eni i-sint 5W/30 Κορυφαίας συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό τελευταίας γενιάς εξαιρετικής απόδοσης, για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Ιωνίας 11, Τ.Κ. 57009, Καλοχώρι, Θεσ/νίκη, Τ.Θ. 1297 T: 2310 753.151 K: 6944604157 K: 6978188776 K: 6978188774 E: sales@ergotyres.com www.ergotyres.com

Διαβάστε περισσότερα

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10 Σκοτεινή αχτίδα Ισχύς. Ροπή. Ευελιξία. Η MT-10 είναι η μοτοσυκλέτα που περιμένατε. Είναι η πιο ισχυρή MT που δημιουργήθηκε ποτέ. Και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο του σκότους. Έχετε οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

HMEΡΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Τεχνικός Διευντής / Προϊστάμενος Πωλήσεων Στόλων GOODYEAR DUNLOP ΕΛΛΑΣ. Αθήνα 11 Νοεμβρίου 2013

HMEΡΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Τεχνικός Διευντής / Προϊστάμενος Πωλήσεων Στόλων GOODYEAR DUNLOP ΕΛΛΑΣ. Αθήνα 11 Νοεμβρίου 2013 HMEΡΙΔΑ Ιnnovation-community.gr Αθήνα 11 Νοεμβρίου 2013 Π.Σ.Χ.Ε.Μ ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τεχνικός Διευντής / Προϊστάμενος Πωλήσεων Στόλων GOODYEAR DUNLOP ΕΛΛΑΣ 1 Ατζέντα Ευρωπαϊκή αγορά Ελαστικών (ΟΕ / Replacement)

Διαβάστε περισσότερα

Η παρεχόμενη ασφάλεια των αυτοκινήτων: χωρίζεται σε:

Η παρεχόμενη ασφάλεια των αυτοκινήτων: χωρίζεται σε: 1. Γιατί το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με σύστημα ABS; Η παρεχόμενη ασφάλεια των αυτοκινήτων: χωρίζεται σε: Παθητική ασφάλεια: Τεχνικές εφαρμογές που μειώνουν τις συνέπειες ατυχημάτων (π.χ. ζώνες ασφαλείας,

Διαβάστε περισσότερα

Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 10 τεμαχίων Σακουλάκι x 5 τεμαχίων Blister x 4 τεμαχίων

Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 10 τεμαχίων Σακουλάκι x 5 τεμαχίων Blister x 4 τεμαχίων Στυλό µε Μπίλια Οικογένεια BIC Cristal : H παγκοσμίως γνωστή οικογένεια στυλό Cristal Family καλύπτει όλα τα στυλ γραφής. Είναι ένα σύμβολο άνετης και ευχάριστης γραφής. Ιδανικά στυλό για καθημερινή χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

A running revolution.

A running revolution. A running revolution. boost endless energy H καινοτοµία της adidas που θα αλλάξει το τρέξιµο για πάντα Η τεχνολογία BOOST TM προσφέρει µεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισµένο αφρώδες

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz Δελτίο Τύπου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz 12 Μαΐου 2017 Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που η Mercedes-Benz παρουσίασε την M-Class

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ, ΘΥΜΗΣΟΥ!

ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ, ΘΥΜΗΣΟΥ! ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ, ΘΥΜΗΣΟΥ! For the Automobile and Society ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ, Η φράση «Πριν Οδηγήσεις, Θυμήσου!» αντιπροσωπεύει μια παγκόσμια πρωτοβουλία σχετικά με την οδική ασφάλεια της FIA Foundation σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Ηλεκτρικά ποδήλατα που κατασκευάζονται στην Ισπανία με την τελευταία τεχνολογία. www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα: ΛΑΜΔΑ ΑΕ Α. Μεταξά 2 & Καλυφτάκη, Κ. Κηφισιά Τηλ: 210 620

Διαβάστε περισσότερα

Honda earthdreams Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε.

Honda earthdreams Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε. Κοιτάζοντας στο μέλλον, σκοπός μας είναι να γίνουμε η εταιρεία που το σύνολο της κοινωνίας θα θέλει να υπάρχουμε. Soichiro Honda, 1956 ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ή ΑΝΑΓΚΗ Πωληθέντα Αυτοκίνητα ανά περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 2T 250/300 MY2014

RR ENDURO 2T 250/300 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_18 10/7/2013 Τα νέα Beta RR 2T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Νέα συνθετική φόρμουλα τεχνολογίας Low SAPS. Λιπαντικά ειδικά σχεδιασμένα για οχήματα εφοδιασμένα με συστήματα αντιρρύπανσης. Κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

SUPER BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS

SUPER BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS BIKE SUPER SCOOTER ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑσ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟ ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΤΟ SRV 850 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ SCOOTER ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Δημιουργήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 03/11/2014) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (Co2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ME ΟΦΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα