B-Class Sports Tourer

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "B-Class Sports Tourer"

Transcript

1 B-Class Sports Tourer

2 Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με βιώσιμες, καινοτόμες τεχνολογίες συστημάτων κίνησης καθώς και με το προαιρετικό, δυναμικό σύστημα τετρακίνησης 4MATIC. Και όλα αυτά κάτω από το εξαιρετικό φως των προαιρετικών προβολέων LED High Performance. Υπάρχουν πολλά να μάθετε. Είστε έτοιμοι; Η B-Class σας περιμένει. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΣΕ ΚΆΘΕ ΜΟΡΦΉ. Απολαύστε τη Β-Class με τη μαγεία του HD. Με την εφαρμογή καταλόγου της Mercedes-Benz για το ipad καθώς και τις ψηφιακές οδηγίες χρήσης «Mercedes-Benz Guides» για το iphone. Και οι δύο εφαρμογές περιέχουν πολλές ταινίες, ακόμη περισσότερα περιεχόμενα και διατίθενται δωρεάν στο itunes Store.

3 Για το καλύτερο σε κάθε εμφάνιση: 2 Mercedes-Benz B 250 4MATIC Ασημί Πολικό μεταλλικό Γραμμή εξοπλισμού AMG Line, ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, πακέτο Exclusive, πακέτο Night, επενδύσεις σε δέρμα σε Κόκκινο Μύρτιλλου, διάκοσμος από ξύλο μελιάς σε Μαύρο γυαλιστερό 14 Mercedes-Benz B 220 d Κόκκινο Δίας Γραμμή εξοπλισμού Urban, ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, πακέτο Night, επενδύσεις σε μαύρο δέρμα 20 Mercedes-Benz B 220 d Κόκκινο Δίας Γραμμή εξοπλισμού AMG Line, ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, πακέτο AMG Exclusive, πακέτο Night, επενδύσεις σε μαύρο δέρμα RED CUT, διάκοσμος σε εμφάνιση ανθακονημάτων Για το καλύτερο στην παραμικρή λεπτομέρεια. 24 Mercedes-Benz Intelligent Drive 26 Mercedes me 30 Mercedes-Benz Service 34 BlueEFFICIENCY 36 Κινητήρες 37 Σύστημα τετρακίνησης 4MATIC 38 Σύστημα πολυμέσων COMAND Online 40 Ατμοσφαιρικός φωτισμός 41 Σύστημα EASY VARIO PLUS 42 Εξοπλισμός και πακέτα 52 Προαιρετικός εξοπλισμός 53 Γνήσια αξεσουάρ 54 Ζάντες 56 Τεχνικά χαρακτηριστικά 59 Επενδύσεις και χρώματα εξωτερικής βαφής Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

4

5 Μία δυναμικά διαμορφωμένη μπροστινή ποδιά, περίτεχνα σχεδιασμένοι προβολείς και ένα ασυνήθιστο «θέαμα» φωτός εντείνουν την προσοχή και ταυτόχρονα έλκουν τα βλέμματα: σε συνδυασμό με τους προαιρετικούς προβολείς LED High Performance, καλωσορίζει τον οδηγό με ένα γαλάζιο φωτισμό μόλις ξεκλειδώνει τις πόρτες. Επιβιβαστείτε κι αισθανθείτε άνετα. Στο ευρύχωρο εσωτερικό που είναι άριστα προετοιμασμένο για κάθε δραστηριότητα. Όμορφη και πολιτισμένη. Κι από καλή οικογένεια.

6

7 Για όλα όσα θα συναντήσετε στο δρόμο μας. Είτε στις μοναχικές ορεινές διαδρομές σας είτε πηγαίνοντας στη θάλασσα με ολόκληρη την οικογένεια. Είναι ωραία να οδηγείς μια Mercedes-Benz και θα το αισθάνεστε σε κάθε διαδρομή σας. Καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας υποστηρίζουν τον οδηγό και προστατεύουν τους επιβάτες, καθώς και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Όπως η ενεργή υποβοήθηση πέδησης, η οποία προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά τον οδηγό για επικείμενη πρόσκρουση και, όταν χρειάζεται, μπορεί να ενεργοποιεί αυτόματα μία επέμβαση των φρένων: αυτή είναι η Β-Class με Mercedes-Benz Intelligent Drive.

8

9 ΠΡΟΒΟΛΕΊΣ LED HIGH PERFORMANCE Τι πρέπει να προσφέρει η τεχνολογία φωτισμού μίας Mercedes; Θα πρέπει να φροντίζει, ώστε να μην κουράζονται πολύ τα μάτια του οδηγού κατά τη νυχτερινή οδήγηση και, βέβαια, θα πρέπει να είναι αποδοτική και ανθεκτική. Οι προαιρετικοί προβολείς LED High Performance τα καταφέρνουν άψογα. Η τεχνολογία διάχυσης φωτός LED στη μεσαία σκάλα των φώτων και η τεχνολογία ανάκλασης φωτός LED στη μεγάλη σκάλα των φώτων εξασφαλίζουν εξαιρετικό φωτισμό του δρόμου. Και μάλιστα με μία θερμοκρασία χρώματος που προσομοιάζει με εκείνη του φωτός ημέρας, και με αισθητική που ταιριάζει σε μία Mercedes.

10 Ο καλύτερος λόγος για δράση.

11

12 Φωτισμός που φτιάχνει τη διάθεση. Ο φωτισμός συμβάλλει σημαντικά στη ευεξία μας. Ένας ακόμη λόγος για να είναι αποδοτικός σε μία Mercedes. Στην B-Class, ο προαιρετικός ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μία μοναδικά ευχάριστη αίσθηση. Ο διακριτικός, έμμεσος φωτισμός αναδεικνύει τη νύχτα την προσεγμένη σχεδίαση και τα υψηλής ποιότητας υλικά. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός βασίζεται εξολοκλήρου στην τεχνολογία LED και διαθέτει δώδεκα διαφορετικά χρώματα και πέντε επίπεδα έντασης φωτισμού.

13

14

15 Επιβλητική παρουσία, χωρίς υπερβολές. Ο καλαίσθητος συνδυασμός εξοπλισμού και υλικών υψηλής ποιότητας χαρακτηρίζει το προαιρετικά διαθέσιμο πακέτο Exclusive. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων επενδύεται με φίνο δέρμα. Τα αναπαυτικά καθίσματα με δερμάτινη επένδυση, για παράδειγμα, σε Κόκκινο Μύρτιλλου προσθέτουν μία μοντέρνα πινελιά και οι διακοσμητικές ραφές τους αποτελούν όμορφες λεπτομέρειες.

16 Η ΕΝΕΡΓΉ ΥΠΟΒΟΉΘΗΣΗ ΠΈΔΗΣΗΣ Αρκεί να μειωθεί πολύ η απόσταση, για να συμβεί το απρόοπτο. Τα ατυχήματα πρόσκρουσης σε προπορευόμενο όχημα είναι από τα συχνότερα οδικά ατυχήματα. Αυτός ο λόγος ήταν αρκετός για να αναπτύξει η Mercedes-Benz την ενεργή υποβοήθηση πέδησης, ένα σύστημα ασφάλειας με ραντάρ, το οποίο μπορεί να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ατυχημάτων πρόσκρουσης ή να μειώνει τη σοβαρότητά τους. Να πώς λειτουργεί: εάν το σύστημα ανιχνεύσει πολύ μικρή απόσταση από προπορευόμενο όχημα με ταχύτητα οδήγησης από 30 έως 250 km/h, ειδοποιεί το οδηγό οπτικά μέσω μίας προειδοποιητικής λυχνίας στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων. Εάν η απόσταση συνεχίσει να μειώνεται, εκπέμπεται επιπλέον ηχητική προειδοποίηση. Ταυτόχρονα, η προσαρμοζόμενη υποστήριξη της ισχύος πέδησης ανάλογα με την περίσταση ενισχύει το φρενάρισμα του οδηγού, ώστε να αποτραπεί η σύγκρουση. Εάν, όμως, ο οδηγός δεν αντιδράσει, το σύστημα μπορεί να επέμβει και να μειώσει την ταχύτητα με αυτόνομη επιβράδυνση.

17 Κρατά τις αποστάσεις. Διατηρεί το προβάδισμα.

18 Επειδή τα καλύτερα είναι ακόμη μπροστά μας. B όπως λέμε Best value: η επιμελώς βελτιωμένη αεροδυναμική με τιμή c w μόλις 0,25* μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. * B 180 d BlueEFFICIENCY Edition με τροχό R00.

19

20

21 Η καλύτερη θέα.

22

23 Στη φωτογραφία: η σπορτίφ AMG Line με πακέτο Night. Δυναμισμός: AMG Styling με μπροστινή και πίσω ποδιά, επενδύσεις πλευρικών μαρσπιέ, καθώς και γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου AMG. Το πακέτο Night προσθέτει εντυπωσιακά στοιχεία με επιλεγμένα στοιχεία σχεδίασης σε μαύρο γυαλιστερό, όπως η επένδυση της μάσκας ψυγείου με δύο μαύρα πτερύγια και ένθετα χρωμίου. Τον σπορτίφ χαρακτήρα συμπληρώνουν τα θερμομονωτικά σκούρα κρύσταλλα από την κολόνα B μέχρι πίσω.

24 Όταν τα βλέμματα μαγνητίζονται. Το προαιρετικό πακέτο AMG Exclusive θέτει την «κόκκινη γραμμή» στο θέμα πολυτέλειας και εξατομίκευσης σε ολόκληρο το εσωτερικό. Στις δερμάτινες επενδύσεις σε μαύρο RED CUT, στο ταμπλό οργάνων και τα κεντρικά πλαίσια θυρών σε συνθετικό δέρμα ARTICO αλλά και στο δερμάτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα, οι κόκκινες διακοσμητικές ραφές προσθέτουν εντυπωσιακές σπορτίφ πινελιές.

25

26 Mercedes-Benz Intelligent Drive χαράζει την πορεία προς την αυτόνομη οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Ως ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων παγκοσμίως, η Mercedes-Benz έχει αναπτύξει μία ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφαλείας. Στόχος είναι να διασφαλίζεται η αντίδραση ανάλογα με τον κίνδυνο, η αποφυγή ατυχημάτων και ο μετριασμός των συνεπειών τους. Για τους επιβάτες της Mercedes, αλλά και για όλους τους άλλους. Μέρος αυτής της ολοκληρωμένης φιλοσοφίας ασφαλείας είναι το Mercedes-Benz Intelligent Drive, το οποίο καθιστά τη Mercedes σας ένα από τα ευφυέστερα αυτο κίνητα του κόσμου και «σκεπτόμενο συνεργάτη». Τα συστήματα υποβοήθησης του Mercedes-Benz Intelligent Drive μπορούν να ανιχνεύουν κινδύνους, να προειδοποιούν έγκαιρα και να επεμβαίνουν ακόμη και αυτόνομα σε περίπτωση ανάγκης π.χ. επιβραδύνοντας το αυτοκίνητο. Έτσι, μπορούν να αποτρέπονται ατυχήματα ή να μειώνεται η σοβαρότητά τους. Για την επαρκή προστασία των επιβατών, ενεργοποιούνται προνοητικά και ανάλογα με το μοντέλο πρόσθετα μέτρα προστασίας, όπως το PRE-SAFE. Ήδη πολλά αυτοκίνητα Mercedes-Benz προσφέρουν κατ επιλογή ένα πακέτο υποβοήθησης οδήγησης. Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες του είναι η εν μέρει αυτοματοποιημένη οδήγηση σε αυτοκινητοδρόμους, σε επαρχιακές οδούς και στην πόλη. Επιπλέον, παρέχει υποστήριξη κατά την αλλαγή λωρίδας σε δρόμους πολλών λωρίδων, διευκολύνοντας για παράδειγμα την προσπέραση. Έτσι, ανακουφίζεται ο οδηγός, αφού δεν χρειάζεται κανονικά να πατάει φρένο ή γκάζι. Σημαντική υποστήριξη απολαμβάνει και στην οδήγηση του αυτοκινήτου ακόμη και σε στροφές. Ποτέ πριν η ασφάλεια, η άνεση και η υποστήριξη οδηγού δεν αλληλοσυμπληρώνονταν τόσο ολοκληρωμένα. Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία αισθητήρων καθώς και συστη μάτων ασφάλειας και υποβοήθησης αποτελεί ορόσημο στην πορεία προς την αυτόνομη οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Και μία συναρπαστική νέα εμπειρία.

27 m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Mercedes-Benz Intelligent Drive στη διεύθυνση

28 Ο κόσμος μας στα χέρια σας. εδώ όλα στρέφονται γύρω από εσάς. Ανακαλύψτε έναν κόσμο υπηρεσιών, προσφορών και νεωτερισμών που διευκολύνουν και ομορφαίνουν τη ζωή σας συναρπαστικά. Και βέβαια τις έχετε εύκολα στη διάθεσή σας, δηλαδή ψηφιακά. Έτσι ο κόσμος μας γίνεται ο κόσμος σας.

29

30 Η δικτύωσή σας μπορεί να είναι τόσο εκπληκτικά εύκολη. Όλες οι υπηρεσίες μας συνδεσιμότητας και κινητικότητας, καθώς και πολλές άλλες εκπληκτικές προσφορές, έρχονται σε εσάς και μόνο για εσάς. Αυτό σημαίνει Mercedes me. Εγγραφείτε σήμερα κιόλας δωρεάν και κάντε τον κόσμο της Mercedes-Benz δικό σας: στον υπολογιστή ή το laptop σας ή όταν μετακινήστε στην ταμπλέτα, το smartphone ή το smartwatch σας. Επειδή η ζωή σας αλλάζει διαρκώς, εξελίσσουμε κι εμείς διαρκώς τις υπηρεσίες μας. Ανακαλύψτε τες: Θέλετε να απολαμβάνετε την έμπνευση κι όταν δεν είστε online; Τα Mercedes me Stores έρχονται να συναρπάσουν σε όλο τον κόσμο, π.χ. στο Πεκίνο, στη Μόσχα και στο Αμβούργο.

31 Η υπηρεσία Mercedes me connect σας δικτυώνει με το αυτοκίνητό σας και το αυτοκίνητό σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Πολυάριθμες και πρακτικές υπηρεσίες συνδεσιμότη τας σας υποστηρίζουν στο αυτοκίνητό σας για περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη επικοινωνία και, φυσικά, για ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Η ευχάριστη αίσθηση ότι παραμένετε συνδεδεμένοι διαρκώς και κατά την οδήγηση. Το Mercedes me connect περιλαμβάνει εκτός από τις βασικές υπηρεσίες, οι οποίες σας παρέχουν αυτόματα υποστήριξη σε περίπτωση οδικής βλάβης ή ατυχήματος, και την υπηρεσία Remote Online την επιλογή που σας επιτρέπει να πραγμα τοποιείτε ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο μέσω smartphone και πολλά άλλα. Η υπηρεσία Mercedes me inspire σας προσφέρει εμπειρίες της μάρκας και τη δυνατότητα για έναν διάλογο με όραμα. Θα θέλαμε να ξέρουμε τις απόψεις σας για τις ιδέες μας και να μαθαίνουμε τι σας παρακινεί, ώστε να μπορούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Θα βρείτε, για παρά δειγμα, μία Community καθώς και προσφορές κι εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα κλασικά θέματα αυτοκινήτου κι επεκτείνονται σε τομείς όπως εκδηλώσεις, ταξίδια και lifestyle. 1 Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε αγορά. Η υπηρεσία Mercedes me move παρέχει πρόσβαση σε έξυπνες λύσεις κινητικότητας: η car2go είναι πρωτοπόρος και ηγέτης παγκοσμίως στο free floating carsharing, η εφαρμογή κινητικότητας moovel συγκεντρώνει τις προσφορές διαφόρων παρόχων κινητικότητας και βρίσκει την καλύτερη διαδρομή από το σημείο Α στο σημείο Β. Με την εφαρμογή mytaxi μπορείτε να καλείτε το ταξί σας, να παρα κολουθείτε ζωντανά τη διαδρομή και να πληρώνετε εύκολα. Το Mercedes-Benz Rent σας παρέχει αυτοκίνητο για οποιοδήποτε λόγο και σύντομο ή μεγάλο διάστημα μέσω κάποιου κοντινού Εξουσιοδοτημένου Διανομέα Mercedes-Benz. Το Blacklane σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση λιμουζίνας με οδηγό, ενώ το FlixBus δίνει τη δυνατότητα για οικονομικά, άνετα και φιλικά προς το περιβάλλον ταξίδια με υπεραστικά λεωφορεία. Η υπηρεσία Mercedes me assist κάνει τη συντήρηση του οχήματός σας εξαιρετικά απλή υπόθεση. Μπορείτε απλά να βρίσκετε online έναν κοντινό Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και να κλείνετε ραντεβού. Η ψηφιακή κατάσταση λογαριασμού service σάς ενημερώνει σχετικά με τις πραγματοποιούμενες εργασίες συντήρησης. Μετά τη συντήρηση είναι στη διάθεσή σας ηλεκτρονικά σε μία ημέρα. Εκτός από την τρέχουσα κατάσταση λογαριασμού service, μπορείτε επίσης να βλέπετε το ιστορικό συντήρησης και τα διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων του οχήματός σας και, αν θέλετε, να τα εκτυπώνετε. Η υπηρεσία Mercedes me finance σας προσφέρει πολυ άριθμους τρόπους, για να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Σε συνεργασία μαζί σας, η Mercedes-Benz Financial Services θα βρει τη βέλτιστη λύση μακροχρόνιας μίσθωσης, χρηματοδότησης και ασφάλισης του αυτοκινήτου σας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας μακροχρόνιας μίσθωσης σας επιτρέπουν να οδηγείτε πάντοτε τα πιο καινούργια μοντέλα μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μέγιστη ευελιξία. Ο λόγος είναι ότι δεν πληρώνετε για την αγορά, αλλά μόνο για τη χρήση απολαμβάνοντας ελκυ στικές μηνιαίες δόσεις. Με τις προσφορές χρηματοδότη σής μας εξοφλείτε την καινούργια σας Mercedes-Benz, όπως εξυπηρετεί το δικό σας οικονομικό σχεδιασμό. Με το ύψος προκαταβολής που επιλέγετε και τη διάρκεια της σύμβασης, καθορίζετε το ποσό των μηνιαίων δόσεων. Αξιόπιστη προστα σία του προϋπολογισμού και του οχήματός σας προσφέρουν οι εξατομικευμένες μας λύσεις ασφάλισης με ελκυστικούς όρους. Μετά την σύναψη της σύμβασης, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις χρηματοοικονομικές συμβάσεις σας πολύ άνετα online.1

32 Οι υπηρεσίες service μας: ταιριάζουν τέλεια στη Mercedes σας. Αποκτάτε κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο: κάτι ανεκτίμητο, την αποκλειστική σχέση συνεργασίας με τη Mercedes-Benz. Αυτό σημαίνει για εσάς σιγουριά, ασφάλεια και ανεξαρτησία. Με άλλα λόγια: την ωραία αίσθηση ότι οδηγείς μια Mercedes. Το καλύτερο για τη Mercedes σας. Κανείς δεν γνωρίζει τη Mercedes σας καλύτερα από τους έμπειρους ειδικούς μας στα συνεργεία της Mercedes-Benz. Η εκτενής προσφορά υπηρεσιών service μας και η απαίτηση υψηλής ποιότητας εγγυώνται, ότι το όχημά σας είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Γι αυτό εμπιστευόμαστε τα δοκιμασμένα ειδικά εργαλεία και Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz. Το καλύτερο για εσάς. Κινείστε με σιγουριά από το πρώτο χιλιόμετρο. Αυτό σας εξασφαλίζουν τα ειδικά προσαρμοσμένα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz. Με τον τρόπο αυτό επωφελείστε από την ασφάλεια του μακροχρόνιου προγραμματισμού, το συνεχή έλεγχο των εξόδων μέσω σταθερών μηνιαίων δόσεων και τη διαφάνεια κόστους. Επιπλέον, είστε βέλτιστα προστατευμένοι από πρόσθετα έξοδα συνεργείου. Το καλύτερο για την κινητικότητά σας. Με τη λύση κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo 1 οδηγείτε ανέμελα σε ολόκληρη την Ευρώπη χωρίς να ανησυχείτε για οδικές βλάβες, ατυχήματα, μικροζημιές ή βανδαλισμό. Με την υπηρεσία Mobilo δικαιούστε επιτόπου υπηρεσίες, όχημα αντικατάστασης, ρυμούλκηση ή διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. Η υπηρεσία Mobilo περιλαμβάνεται για τα δύο χρόνια μετά την πρώτη ταξινόμηση και μπορεί να ανανεώνεται με κάθε service σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή έως και για 30 χρόνια. Και όποτε χρειαστείτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας δωρεάν πανευρωπαϊκά καλώντας τον αριθμό m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz στη διεύθυνση ή να ζητήσετε μία εξατομικευμένη προσφορά για εσάς από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Mercedes-Benz. 1 Ισχύουν οι γενικοί όροι συναλλαγών μας. Η διάρκεια ισχύος ανανεώνεται με κάθε service που πραγματοποιείται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη 2 ημερομηνία service για έως και 30 έτη από την πρώτη ταξινόμηση. Για κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να χρεώνονται τέλη περιαγωγής.

33

34 Τι θα ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χωρίς τη Mercedes-Benz; Το πρώτο όχημα που κέρδισε σε αγώνες ταχύτητας διέθετε κινητήρα Daimler. Η πρώτη Mercedes ήταν αγωνιστικό αυτοκίνητο. Τα θρυλικά Ασημένια Βέλη ένας μύθος. Η αγωνιστική πλευρά της Mercedes-Benz έχει μακρά παράδοση. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα τόσο τη μάρκα όσο και κάθε αυτοκίνητό της. Γνωρίστε τη μοναδική ιστορία σαν να συνέβη μόλις χθες στο Mercedes-Benz Museum στη Στουτγάρδη. m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Γνωρίστε τις εξελίξεις στον κόσμο των μετακινήσεων τα τελευταία 130 και πλέον χρόνια και κάντε ένα ταξίδι στην ιστορία της αυτοκίνησης στο Mercedes-Benz Museum. Σας περιμένουν περισσότερα από 1500 εκθέματα σε m 2 που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μοναδικά κομμάτια όπως η παλαιότερη Mercedes του 1902 που διατηρείται ακόμη ή τα θρυλικά οχήματα τύπου gullwing. Καλωσορίσατε στο λίκνο της καινοτομίας:

35 Τι θα ήταν η Mercedes-Benz χωρίς το μηχανοκίνητο αθλητισμό; Στις 3 Ιουνίου 1934 στην πίστα Νίρμπουρινγκ γεννήθηκε ο μύθος του «Ασημένιου Βέλους». Σήμερα παραμένει πιο ζωντανός ποτέ: το 2016 η ομάδα του Ασημένιου Βέλους Mercedes-AMG Petronas κατακτά για τρίτη συνεχή φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 κατασκευαστών και οδηγών νικώντας σε 19 από τα 21 Grand Prix. Σε ένα θεαματικό τελικό, στη μητρόπολη της ερήμου, το Άμπου Ντάμπι, ο Nico Rosberg στέφεται για πρώτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid. Η αξία αυτής της επιτυχίας ξεπερνά τα όρια της αγωνιστικής πίστας: κάθε μέτρο της διαδρομής ωθεί την εξέλιξη των υλικών ελαφριάς κατασκευής και της υβριδικής τεχνολογίας πιο κοντά στην εργοστασιακή παραγωγή. m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Γνωρίστε τη μαγεία της Formula 1 με πολυμέσα Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+, Σαιζόν 2017.

36 0,25*. Μια χαμηλή τιμή με υψηλή αξία. Η B-Class θέτει νέα πρότυπα: η χαμηλή αεροδυναμική αντίσταση μειώνει τόσο τους θορύβους όσο και την κατανάλωση καυσίμου. Σε αυτά συμβάλλουν επίσης η μεγάλη αεροτομή οροφής, η αεροδυναμική διαμόρφωση των κολώνων A, η βελτιωμένη σχεδίαση των εξωτερικών καθρεπτών, καθώς και η μεγάλης επιφάνειας επένδυση του υποδαπέδου. Ο εξοπλισμός BlueEFFICIENCY για τη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία ECO Start-Stop, ελαστικά μειωμένης αντίστασης κύλισης, την ένδειξη ECO στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων και την ένδειξη χρονισμού αλλαγής ταχυτήτων. Σημείο αναφοράς στο θέμα της αποδοτικότητας αποτελεί η B 180 d BlueEFFICIENCY Edition. Η ρυθμιζόμενη θυρίδα εξαερισμού ψυγείου και η χαμηλωμένη ανάρτηση άνεσης βελτιώνουν περαιτέρω την αεροδυναμική αντίσταση και προσφέρουν υποδειγματικές τιμές εκπομπών. 1 Ρυθμιζόμενη θυρίδα εξαερισμού ψυγείου (B 180 d BlueEFFICIENCY Edition) 2 Ένδειξη ECO στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων 3 Ο συμπιεστής κλιματισμού λειτουργεί μόνο όταν χρειάζεται εξοικονομώντας ενέργεια 4 Εκτενείς αεροδυναμικές βελτιώσεις για χαμηλότερες τιμές κατανάλωσης και υψηλή ακουστική άνεση 5 Κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 7G-DCT 6 Ελαστικά μειωμένης αντίστασης κύλισης. * B 180 d BlueEFFICIENCY Edition με τροχό R00.

37

38 Πάθος για κίνηση. Για την B-Class διατίθενται άκρως αποδοτικοί πετρελαιοκινητήρας και βενζινοκινητήρες σε συνολικά εννέα βαθμίδες ισχύος. Όλες οι εκδόσεις κινητήρων διαθέτουν υπερπλήρωση με στροβιλοσυμπιεστή και περιλαμβάνουν τη λειτουργία ECO Start-Stop στο βασικό εξοπλισμό. Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα, η ισχύς μεταδίδεται μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων ή μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7G-DCT, το οποίο αλλάζει τις σχέσεις ομαλά, σχεδόν χωρίς διακοπή ισχύος. m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς Β-Class παρουσιάζονται στις σελίδες 56/57. ΔΙΑΘΈΣΙΜΟΙ ΚΙΝΗΤΉΡΕΣ Πετρελαιοκινητήρες: B 160 d με ισχύ 66 kw (90 hp) και ροπή στρέψης 240 Nm B 180 d/b 180 d BlueEFFICIENCY Edition με ισχύ 80 kw (109 hp) και ροπή στρέψης 260 Nm B 200 d/b 200 d 4MATIC με ισχύ 100 kw (136 hp) και ροπή στρέψης 300 Nm B 220 d/b 220 d 4MATIC με ισχύ 130 kw (177 hp) και ροπή στρέψης 350 Nm Βενζινοκινητήρες: B 160 με ισχύ 75 kw (102 hp) και ροπή στρέψης 180 Nm B 180/B 180 BlueEFFICIENCY Edition με ισχύ 90 kw (122 hp) και ροπή στρέψης 200 Nm B 200 CDI με ισχύ 115 kw (156 hp) και ροπή στρέψης 250 Nm B 220 4MATIC με ισχύ 135 kw (184 hp) και ροπή στρέψης 300 Nm B 250/B 250 4MATIC με ισχύ 155 kw (211 hp) και ροπή στρέψης 350 Nm

39 Εκπληκτική πρόσφυση. Το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC. Αναπτύχθηκε ειδικά για την πλατφόρμα της B-Class. Σε κανονικές συνθήκες είναι τόσο αποτελεσματικό όσο και ένα σύστημα μπροστινής κίνησης, ενώ στη βροχή και στο χιόνι προσφέρει σαφώς καλύτερη πρόσφυση: το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC για την B-Class. Ένας ηλεκτροϋδραυλικός συμπλέκτης πολλαπλών δίσκων, ενσωματωμένος στο πίσω διαφορικό, εξασφαλίζει τη μεταβλητή κατανομή της ροπής στρέψης. Κυμαίνεται από την ιδιαίτερα οικονομική αμιγώς μπροστινή κίνηση, όταν για παράδειγμα κινείται το αυτοκίνητο σε αυτοκινητόδρομο, μέχρι μία κατανομή ροπής στρέψης 50 : 50 στο χιόνι, στο πάγο ή κατά τους δυναμικούς ελιγμούς οδήγησης. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Εκπληκτική ισορροπία άνεσης και δυναμικής προσφέρει η ανάρτηση άνεσης. Οι ελάχιστες κλίσεις και στρέψεις βελτιώνουν τον έλεγχο οχήματος και την ασφάλεια. Με την ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβαλλόμενη απόσβεση ο οδηγός μπορεί να μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά απόσβεσης μέσω του διακόπτη DYNAMIC SELECT. Η αλλαγή από την λειτουργία άνεσης στη σπορ λειτουργία αυξάνει την εγκάρσια δυναμική και προσφέρει έντονη οδηγική εμπειρία. Η ανάρτηση άνεσης με χαμηλότερη ρύθμιση συνδυάζει άνεση και ευελιξία. Το χαμηλωμένο αμάξωμα 20 mm εμπρός και 15 mm πίσω βελτιώνει την αεροδυναμική. Το παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης είναι ένα σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση εξαρτώμενη από την ταχύτητα. Σε υψηλές ταχύτητες η υποβοήθηση διεύθυνσης μειώνεται, ενώ σε χαμηλές ταχύτητες αυξάνεται σταδιακά. Την άνεση που προσφέρει το σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση εξαρτώμενη από την ταχύτητα συμπληρώνει το σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση ανάλογα με τη γωνία τιμονιού. Σε δρόμους με συνεχείς στροφές, για παράδειγμα, συμβάλλει στην πιο ευέλικτη απόκριση του αυτοκινήτου και αυξάνει την ευστάθεια στην ευθεία πορεία.

40 Τέλεια διασυνδεδεμένοι. Με Apple CarPlay TM. Το Apple CarPlay TM για iphone και το Android Auto για συσκευές Android επιτρέπουν τη βέλτιστη ενσωμάτωση για ένα τέλειο σύστημα car infotainment. Περιλαμβάνονται δυνατότητα πλοήγησης, λειτουργίες τηλεφωνίας και μηνυμάτων μέσω φωνητικών εντολών καθώς και πρόσβαση στο music player. Η ενσωμάτωση smartphone περιλαμβάνεται στο COMAND Online και διατίθεται προαιρετικά με το Audio 20. ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΠΛΟΉΓΗΣΗΣ ΚΑΙ INFOTAINMENT Πλοήγηση, τηλέφωνο, ήχος, εικόνα, διαδίκτυο με το σύστημα χειρισμού και ενδείξεων COMAND Online ο οδηγός έχει αυτές και πολλές άλλες λειτουργίες στη διάθεσή του. Οι ενδείξεις εμφανίζονται με υψηλή ανάλυση στην οθόνη μέσων με διαγώνιο 20,3 cm. Η υπηρεσία Live Traffic Information 1 (τμήμα του COMAND Online και του Garmin MAP PILOT) επιτρέπει τη λήψη επίκαιρων και αξιόπιστων πληροφοριών για την κυκλοφορία για βελτιωμένη καθοδήγηση στον προορισμό και ακριβέστερο υπολογισμό του χρόνου άφιξης. Η μεταφορά δεδομένων πραγματοποιείται με τη βοήθεια μίας μονάδα επικοινωνίας μέσω κινητής διαδικτυακής σύνδεσης. Εύχρηστη πλοήγηση, ακριβή δεδομένα χαρτών και άριστη καθοδήγηση το Garmin MAP PILOT προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος πλοήγησης Garmin στο Audio 20 CD συμπεριλαμβανομένης και της λειτουργίας Live Traffic Information. Απλώς εισάγετε μία κάρτα SD με λογισμικό πλοήγησης και δεδομένα χαρτών. Το σύστημα πολυμέσων Audio 20 CD συνδυάζει ψυχαγωγία, ενημέρωση και επικοινωνία. Το Audio 20 CD με δυνατότητα διαδικτυακής σύνδεσης, ραδιόφωνο με διπλό δέκτη και CD player επιτρέπει επίσης τη δικτύωση με κινητές συσκευές μέσω Bluetooth, προαιρετικά και στην οθόνη πολυμέσων 20,3 cm. 1 Τρεις μήνες δωρεάν. Η συνολική δωρεάν διάρκεια τριών ετών παρέχεται μόνο σε συνδυασμό με τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη Mercedes me και τη συναίνεση με τους γενικούς και ειδικούς όρους χρήσης.

41 Τέλεια δικτύωση. Με Mercedes me connect. Οι καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες κινητικότητας, συνδεσιμότητας και service σε εμάς έχουν ένα όνομα: Σε αυτόν το συναρπαστικό κόσμο εμπειριών ανήκει η υπηρεσία Mercedes me connect, η δικτύωση οδηγού, οχήματος και προσωπικής ζωής. Οι βασικές υπηρεσίες Mercedes me connect, όπως το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Mercedes-Benz ή η διαχείριση οδικών βλαβών, παρέχουν άμεση βοήθεια. Ο εξοπλισμός Remote Online αποτελεί την υποδομή για τη χρήση περισσότερων ξεχωριστά διαθέσιμων υπηρεσιών Mercedes me connect, όπως ο εντοπισμός σταθμευμένου οχήματος (βλ. κάτω εικόνα) ή το ερώτημα κατάστασης οχήματος (βλ. επάνω εικόνα). Το Remote Online διατίθεται προ αιρετικά με το σύστημα πολυμέσων Audio 20 CD, και περιλαμβάνεται στο προαιρετικό σύστημα πολυμέσων COMAND Online, το οποίο σας προσφέρει ολόκληρο τον κόσμο του Mercedes me connect με browser, πλοήγηση με Live Traffic Information (δωρεάν χρήση με την εγγρα φή στο κατάστημα Mercedes me connect εντός της τρίμηνης φάσης εγγραφής) και πολυάριθμες εφαρμογές. Οι υπηρε σίες Mercedes me connect ενεργοποιούνται εάν το επιθυμείτε, εκτός του συστήματος κλήσης ανάγκης Mercedes-Benz, το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα, και της υπηρεσίας Mercedes-Benz Live Traffic Information. m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στη διεύθυνση

42 Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός σας καλωσορίζει. Επιβιβαστείτε και νιώστε σαν στο σπίτι σας με το ευχάριστο, έμμεσο φως, σε συνδυασμό με το πακέτο φωτισμού και ορατότητας, ο προαιρετικός ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα ευεξίας σε όλο το εσωτερικό. Ιδιαίτερα τη νύχτα, αναδεικνύει τη προσεγμένη σχεδίαση και την ποιότητα του εσωτερικού χώρου, μεταδίδει μία σιγουριά χάρη στην αίσθηση ευρυχωρίας και μειώνει το θάμπωμα του οδηγού όταν υπάρχουν αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα. Και για να ρυθμίζετε το φωτισμό ανάλογα με τις επιθυμίες σας, έχετε στη διάθεσή σας δώδεκα διαφορετικά χρώματα και πέντε βαθμίδες έντασης φωτισμού. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός βασίζεται εξολοκλήρου στην τεχνολογία LED και ρυθμίζεται άνετα από το όργανο πολλαπλών ενδείξεων. Ενεργοποιείται μόλις ξεκλειδώνουν οι πόρτες, ώστε να υποδεχθεί θερμά τους επιβάτες. ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΦΩΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΏ Για υψηλή αντιληπτή αξία του εσωτερικού και άριστη ορατότητα στο αυτοκίνητο φροντίζει το προαιρετικό πακέτο φωτισμού και ορατότητας. Περιλαμβάνει μονόχρωμο ατμοσφαιρικό φωτισμό, φωτισμό λειτουργιών καθώς αισθητήρα βροχής για τους υαλοκαθαριστήρες. Με τη φωτιζόμενη επιγραφή «Mercedes-Benz», τα προαιρετικά καλύμματα μαρσπιέ από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα προσθέτουν σπορτίφ πολυτελείς πινελιές. Ταυτόχρονα, προστατεύουν την περιοχή της εισόδου από πρόκληση ζημιών. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός σας υποδέχεται μόλις ανοίγετε τις πόρτες με ένα παιχνίδι χρωμάτων που ομορφαίνει τη διάθεση.

43 Ένα θαύμα χώρου. Το προαιρετικό σύστημα EASY VARIO PLUS περιλαμβάνει ένα σύστημα πίσω καθισμάτων με δυνατότητα κατά μήκος ρύθμισης 140 mm, το οποίο προσφέρει είτε περισσότερο χώρο αποθήκευσης είτε περισσότερο χώρο για γόνατα. Περιλαμβάνει επίσης το πακέτο χώρου φόρτωσης με δάπεδο ρυθμιζόμενο σε δύο διαφορετικά ύψη. Στην υψη λότερη θέση έρχεται στο ίδιο ύψος με την άκρη του χώρου φόρτωσης σχηματίζοντας μία σχεδόν επίπεδη επιφάνεια, η οποία μεγαλώνει ακόμη περισσότερο αναδιπλώνοντας τις πλάτες των πίσω καθισμάτων. Στη χαμηλότερη θέση, μεγα λώνει ο χώρος, για να μπορείτε να φορτώνετε ιδιαί τερα ογκώδη αντικείμενα. Το κάθισμα συνοδηγού αναδιπλώνεται προς τα εμπρός. Έτσι, η πλάτη του καθίσματος χρησιμεύει ως τραπέζι για τους πίσω επιβάτες ή χρησιμοποιείται ο χώρος που δημιουργείται για μεταφορά αντικειμένων πολύ μεγάλου μήκους. Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων με ρύθμιση κλίσης μπορούν να ρυθμίζονται στη θέση φόρτωσης 90, μεγαλώνοντας το χώρο αποσκευών ενώ στα πίσω καθίσματα μπορούν να κάθονται κανονικά επιβάτες. Το πτυσσόμενο υποβραχιόνιο με διπλή ποτηροθήκη επιτρέπει διαμπερή φόρτωση. ΆΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΧΏΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΏΝ Περισσότερη τάξη, ασφάλεια και χωρητικότητα εξασφαλίζει το προαιρετικό πακέτο χώρου φόρτωσης με δάπεδο ρυθμιζόμενου ύψους, πρίζα 12 V και πτυσσόμενη θήκη κάτω από το δάπεδο χώρου αποσκευών. Προσαρμοσμένη προστασία για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών παρέχουν τα προαιρετικά παιδικά καθίσματα που ενσωματώνονται στις δύο εξωτερικές πίσω θέσεις. Για παιδιά από 2 έως 4 ετών χρειάζονται επιπλέον ένα πλευρικό στήριγμα κεφαλιού (περιλαμβάνεται) και ένα ειδικό τραπεζάκι συγκράτησης.

44

45 Το βασικό μοντέλο. Μπορείτε να διαμορφώσετε την B-Class απολύτως εξατομικευμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μπορείτε όμως επίσης να μείνετε απλώς ικανοποιημένοι με τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό. ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ Χαλύβδινες ζάντες με τάσια τροχών σχεδίασης 10 οπών (R00) και ελαστικά 195/65 R 15 (ανάλογα με το μοντέλο χαλύβδινες ζάντες με τάσια τροχών σχεδίασης 10 οπών [643] και ελαστικά 205/55 R 16 ή χαλύβδινες ζάντες με τάσια τροχών σχεδίασης 10 ακτίνων [R43] και ελαστικά 225/45 R 17) Αντανακλαστικοί προβολείς Πλαίσιο παραθύρων και διακοσμητική λωρίδα στη βάση των παραθύρων από πλαστικό σε μαύρο ματ Χειρολαβές θυρών και προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος Ανάρτηση άνεσης ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ Καθίσματα με επένδυση σε ύφασμα Βένλο Διάκοσμος σε εμφάνιση Matrix Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σχεδιασμού 3 ακτίνων με δώδεκα πλήκτρα χειρισμού Λειτουργία εκκίνησης KEYLESS-GO με σύστημα κλειδώματος άνεσης TEMPOMAT με μεταβλητό περιορισμό ορίου ταχύτητας Υφασμάτινη εσωτερική οροφή σε Γκρι Κρυστάλλου m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Η όμορφη εμφάνιση της B-Class είναι απλώς η πρώτη εντύπωση. Θα βρείτε τον πλήρη βασικό εξοπλισμό στον τιμοκατάλογο, τον οποίο μπορείτε επίσης να δείτε online.

46 Ήρεμη κομψότητα: Η Style Line. Είτε περιδιαβαίνετε τις λεωφόρους είτε εξορμάτε στην εξοχή: τα τέλεια εναρμονισμένα μεταξύ τους στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού άνεσης αποπνέουν αυτοπεποίθηση και μοναδικότητα. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων με ελαστικά 205/55 R 16 (55R) Επένδυση μάσκας ψυγείου με δύο πτερύγια σε Ασημί Ιριδίου και ένθετα χρωμίου Διακοσμητική λωρίδα στη βάση των παραθύρων σε χρώμιο Μεγάλη διακοσμητική λωρίδα στον πίσω προφυλακτήρα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ Καθίσματα με τονισμένη την περιοχή των ώμων και επένδυση από ύφασμα Βιάνεν Πακέτο καθισμάτων ανέσεων, με ρύθμιση βάθους έδρας καθίσματος που προσφέρει 60 mm μεγαλύτερη επιφάνεια στήριξης για τους μηρούς Διάκοσμος σε γραμμωτή εμφάνιση Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σχεδιασμού 3 ακτίνων με δώδεκα πλήκτρα χειρισμού Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων με λεπτομέρειες χρωμίου Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη TFT 11,4 cm πολυλειτουργικών ενδείξεων Διακόπτης φώτων σε μαύρο γυαλιστερό με δακτύλιο χρωμίου

47

48

49 Εμπνευσμένα προοδευτική: η Urban Line. Μια Mercedes με τα χαρακτηριστικά μεγαλούπολης. Ανακαλύψτε με κάθε ματιά πρωτότυπα στοιχεία σχεδίασης και στο εσωτερικό της ένα άκρως ιδιαίτερο στυλ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων με ελαστικά 225/45 R 17 (R04) Επένδυση μάσκας ψυγείου με δύο πτερύγια σε Ασημί Ιριδίου και ένθετα χρωμίου Διπλός σωλήνας εξάτμισης με πλαίσιο απολήξεων σε εμφάνιση χρωμίου Διακοσμητική λωρίδα στη βάση των παραθύρων σε χρώμιο Μικρή διακοσμητική λωρίδα στον πίσω προφυλακτήρα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ Καθίσματα με τονισμένη την περιοχή των ώμων και επένδυση από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Μόντφορτ με διακοσμητικές ραφές Πακέτο καθισμάτων ανέσεων, με ρύθμιση βάθους έδρας καθίσματος που προσφέρει 60 mm μεγαλύτερη επιφάνεια στήριξης για τους μηρούς Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων, διάτρητο στις λαβές και με δώδεκα πλήκτρα χειρισμού καθώς και διακοσμητική ραφή και πλαίσιο σε χρώμιο Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων από διάτρητο δέρμα με διακοσμητικές ραφές και λεπτομέρειες σε χρώμιο Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ασημί στρογγυλά όργανα και κόκκινους δείκτες καθώς και έγχρωμη οθόνη TFT 11,4 cm πολυλειτουργικών ενδείξεων Υφασμάτινη εσωτερική οροφή σε μαύρο (προαιρετικά σε Γκρι Κρυστάλλου)

50 AMG Line. Δώστε στη δική σας B-Class κορυφαία σπορ εμφάνιση, οδηγική αίσθηση και πολυτέλεια. Η γραμμή εξοπλισμού AMG Line περιλαμβάνει πλούσιο AMG Styling και επιπλέον μέτρα ενίσχυσης της δυναμικής οδήγησης. Και στο εσωτερικό, η σπορτίφ αίσθηση είναι διάχυτη. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ AMG Styling με μπροστινή και πίσω ποδιά καθώς και επενδύσεις πλευρικών μαρσπιέ Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένες, με ελαστικά 225/40 R 18. Επένδυση μάσκας ψυγείου με δύο πτερύγια σε Ασημί Ιριδίου και ένθετα χρωμίου Διπλός σωλήνας εξάτμισης με πλαίσιο απολήξεων σε εμφάνιση χρωμίου Χαμηλωμένη ανάρτηση άνεσης και σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης Διάτρητοι δίσκοι φρένων μπροστά Δαγκάνες φρένων με επιγραφή «Mercedes-Benz» μπροστά ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ Καθίσματα με τονισμένη την περιοχή των ώμων και επένδυση από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA με κόκκινες διακοσμητικές ραφές Πακέτο καθισμάτων ανέσεων, με ρύθμιση βάθους έδρας καθίσματος που προσφέρει 60 mm μεγαλύτερη επιφάνεια στήριξης για τους μηρούς Διάκοσμος σε εμφάνιση ανθρακονημάτων Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα διάτρητο στις λαβές, σχεδίασης 3 ακτίνων, με επίπεδο κάτω τμήμα και κόκκινες διακοσμητικές ραφές Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων από διάτρητο δέρμα με κόκκινες διακοσμητικές ραφές και λεπτομέρειες σε χρώμιο Σπορ πεντάλ από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία

51

52 Πακέτο Exclusive. Ο μελετημένα κομψός συνδυασμός επιλεγμένων στοιχείων εσωτερικού εξοπλισμού ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις άνεσης, ποιότητας και σχεδίασης. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα με οσφυϊκή στήριξη 4 δρόμων, τα οποία επενδύονται με υψηλής ποιότητας δέρμα όπως το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και ο μοχλός αλλαγής ταχυτήτων. Το ταμπλό οργάνων και τα κεντρικά πλαίσια θυρών εναρμονίζονται πλήρως με επένδυση σε συνθετικό δέρμα ARTICO. Οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε χρώμιο και ο διάκοσμος σε ξύλο ευκαλύπτου με πόρους ή μελιάς σε μαύρο γυαλιστερό συμβάλλουν επίσης στην πολυτελή ατμόσφαιρα. Πακέτο AMG Exclusive. Αυτό το πακέτο εξοπλισμού βασίζεται στην AMG Line και προσφέρει υψηλά επίπεδα πολυτέλειας, εξατομίκευσης και σπορτίφ χαρακτήρα. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι θερμαινόμενα καθίσματα με οσφυϊκή στήριξη 4 δρόμων, τα οποία επενδύονται με μαύρο δέρμα RED CUT και κόκκινες διακοσμητικές ραφές που εντυπωσιάζουν. Το ταμπλό οργάνων, τα κεντρικά πλαίσια θυρών και τα υποβραχιόνια των θυρών εναρμονίζονται πλήρως με επένδυση σε συνθετικό δέρμα ARTICO. Το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα και διάτρητο δέρμα στις λαβές και ο μοχλός αλλαγής ταχυτήτων με διάτρητο δέρμα υπογραμμίζουν το σπορτίφ χαρακτήρα. Οι κόκκινες διακοσμητικές ραφές υιοθετούνται σε όλα αυτά τα στοιχεία εξοπλισμού και σηματοδοτούν την αγάπη για τη λεπτομέρεια.

53 Πακέτο Night. Με εντυπωσιακά στοιχεία εξοπλισμού για το εξωτερικό, το πακέτο Night προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν έντονα εκφραστικό, σπορτίφ χαρακτήρα. Περιλαμβάνει κυρίως επιλεγμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά σε μαύρο. Η επένδυση μάσκας ψυγείο διαθέτει δύο πτερύγια σε γυαλιστερό μαύρο και ένθετα χρωμίου. Επίσης σε μαύρο διατίθενται οι γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18 ιντσών) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και οι διακοσμητικές λωρίδες στη βάση των παραθύρων. Θερμομονωτικά σκούρα κρύσταλλα από τις κολώνες B και πίσω προστατεύουν από τα περίεργα βλέμματα ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζουν τον σπορτίφ χαρακτήρα.

54 Προαιρετικός εξοπλισμός. Υπάρχουν αναρίθμητες δυνατότητες, ώστε να βάλετε στην B-Class την αποκλειστικά δική σας πινελιά. Από μικρές λεπτομέρειες για περισσότερο στυλ μέχρι στοιχεία άνεσης, που μέχρι πρότινος προορίζονταν για την ανώτερη κατηγορία. Διαπιστώστε το με την άνεσή σας σε αυτόν τον κατάλογο, στον τιμοκατάλογο ή και online. Στη διεύθυνση μπορείτε να διαμορφώστε άνετα τη δική σας B-Class. 1 Εκτός από την επιβλητική τους εμφάνιση, οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα χάρη στην ευρεία κατανομή και το χρώμα του φωτισμού, που μοιάζει με το φως της ημέρας, καθώς και χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία «Coming Home» καλωσορίζει τον οδηγό όταν ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο με ένα ασυνήθιστο φωτεινό θέαμα που μεταβάλλεται από γαλάζιο σε λευκό. Τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED ομορφαίνουν την εμφάνιση και βελτιώνουν την ασφάλεια. 2 KEYLESS-GO: Με αυτό το σύστημα εξουσιοδότησης πρόσβασης και οδήγησης ξεκλειδώνετε, εκκινείτε και κλειδώνετε άνετα το αυτοκίνητο αρκεί να έχετε μαζί σας το ηλεκτρονικό κλειδί. 3 Όταν δεν είναι αναγκαίος, ο κοτσαδόρος 1 αναδιπλώνεται διακριτικά πίσω από τον πίσω προφυλακτήρα. Για τη σύνδεση ρυμουλκούμενου ή την τοποθέτηση φορέα ποδηλάτων, ο κοτσαδόρος εμφανίζεται και πάλι. Για την απασφάλιση υπάρχει ένα χειριστήριο με λυχνία LED στο χώρο αποσκευών. 4 Με δώδεκα ηχεία, συμπερ. ενός bassbox και 9κάναλου ενισχυτή DSP, το ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 απόδοσης 450 Watt προσφέρει μία εμπειρία τέλειου ήχου. 5 Πανοραμική συρόμενη οροφή: Με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειές του αυτό το σύστημα οροφής εξασφαλίζει ιδιαίτερα φωτεινή και φιλική ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο. Αποτελείται από ένα πίσω τμήμα με σταθερή πανοραμική γυάλινη οροφή και ένα μπροστινό τμήμα με ηλεκτρικά συρόμενη, γυάλινη οροφή. 1 Διατίθεται επίσης σε συνδυασμό με την AMG Line.

55 Γνήσια αξεσουάρ. Η Β-Class δεν αφήνει καμία επιθυμία ανικανοποίητη. Για τα υπόλοιπα, υπάρχουν τα γνήσια ανταλλακτικά, όπου θα βρείτε όλα όσα μπορούν να κάνουν την οδήγηση ωραιότερη και πιο προσωπική. 1 Το Garmin MAP PILOT αναβαθμίζει το Audio 20 CD σε ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης Garmin. Το λογισμικό πλοήγησης και τα δεδομένα χαρτών είναι αποθηκευμένα σε κάρτα μνήμης SD. Εύκολος χειρισμός μέσω του χειριστηρίου ελέγχου του αυτοκινήτου καθώς και φωνητικών εντολών. Στην οθόνη πολυμέσων ο (3D) χάρτης προβάλλεται με πρόσθετες οδηγίες πλοήγησης συμπ. του Live Traffic Information (σε ορισμένες χώρες). Οι ενημερώσεις λογισμικού και χαρτών γίνονται δωρεάν μέσω διαδικτύου με ένα download manager. 2 Κάνετε το αστέρι Mercedes να ακτινοβολεί. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία οπτικών ινών και LED, το φωτιζόμενο αστέρι στο κέντρο της μάσκας του ψυγείου ανάβει κατά το ξεκλείδωμα και το κλείδωμα με τηλεχειρισμό, καθώς και κατά το άνοιγμα των θυρών ή του πίσω καπό. Λειτουργεί μόνο με απενεργοποιημένο κινητήρα, δεν διατίθεται σε συνδυασμό με DISTRONIC. 3 Σκάφη χώρου αποσκευών, επίπεδη. Από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο με αντιολισθητικές ιδιότητες. Φροντίζει να παραμένει καθαρό το δάπεδο του πορτμπαγκάζ και εφαρμόζει τέλεια στο σχήμα του πορτμπαγκάζ. 4 Βασικός φορέας Alustyle Quickfix. Ο φορέας αλουμινίου είναι ακριβώς προσαρμοσμένος στο αμάξωμα και χρησιμεύει ως βάση για πολλές μεταφορικές λύσεις της Mercedes-Benz: σχάρα για σκι και snowboard, βάση ποδηλάτων ή μπαγκαζιέρες οροφής. Τοποθετείται πολύ εύκολα χωρίς εργαλεία χάρη στο καινοτόμο σύστημα ταχείας στερέωσης. Αεροδυναμική σχεδίαση Mercedes-Benz μειωμένων θορύβων. Δοκιμασμένος σε δοκιμές σύγκρουσης. Με κλειδαριά. Σχάρα για σκι και snowboard New Alustyle «Comfort». Είναι σχεδιασμένη να στερεώνεται στο βασικό φορέα οροφής. Χωράει έως έξι ζευγάρια σκι* ή τέσσερα snowboard και διαθέτει κλειδαριά. m ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΚΆΜΑ Επισκεφτείτε τώρα τη διεύθυνση * Ανάλογα με τη γεωμετρία των πέδιλων σκι.

56 R00 55R R43 R R78 R04 25R Ζάντες. ΒΑΣΙΚΌΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ Από πρακτικής άποψης, οι ζάντες είναι απαραίτητες. Για πολλούς όμως, έχουν και συναισθηματική αξία: τίποτε σχεδόν δεν είναι τόσο σημαντικό για το αυτοκίνητο των ονείρων μας όσο η επιλογή της τέλειας ζάντας. Για το λόγο αυτό, έχουμε διαμορφώσει μία ιδιαίτερα και μεγάλη κι ελκυστική γκάμα για να επιλέξετε. R00 Χαλύβδινη ζάντα με τάσι τροχού σχεδίασης 10 οπών και με ελαστικά 195/65 R Χαλύβδινη ζάντα με τάσι τροχού σχεδίασης 10 οπών και με ελαστικά 205/55 R 16 55R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων με ελαστικά 205/55 R 16 R78 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε μαύρο ματ και στιλβωμένη, με ελαστικά 205/55 R 16 R43 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων με ελαστικά 225/45 R 17 R04 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Ασημί, με ελαστικά 225/45 R 17 R15 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Ιμαλαΐων, με ελαστικά 225/45 R 17 25R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 205/50 R 17

57 R R AMG R69 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, μαύρη και στιλβωμένη, με ελαστικά 225/45 R 17 01R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, μαύρη και στιλβωμένη, με ελαστικά 225/40 R Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένη, με ελαστικά 225/40 R Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, μαύρη και στιλβωμένη, με ελαστικά 225/40 R Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένη, με ελαστικά 225/40 R Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, μαύρη και στιλβωμένη στεφάνη ζάντας, με ελαστικά 225/40 R 18 m ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΖΆΝΤΕΣ θα βρείτε στο πρόγραμμα αξεσουάρ μας. Πληροφορίες για γνήσια αξεσουάρ Mercedes-Benz θα βρείτε στη διεύθυνση ή στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz.

58 Τεχνικά χαρακτηριστικά. Πετρελαιοκινητήρες B 160 d B 180 d B 180 d BE Edition B 200 d B 200 d 4MATIC B 220 d B 220 d 4MATIC Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 66 (90)/ (109)/ (109)/ (136)/ (136)/ (177)/ (177)/ Ονομαστική ροπή στρέψης 1 (Nm σε σ.α.λ.) 240/ / / / / / / Κιβώτια ταχυτήτων 6 σχέσεων, μηχ. [7G-DCT] 6 σχέσεων, μηχ. [7G-DCT] 6 σχέσεων, μηχ. [ ] 6 σχέσεων, μηχ. [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] Επιτάχυνση km/h (δευτ.) 14,0 [13,8] Τελική ταχύτητα (km/h) 180 [180] 11,6 [11,6] 190 [190] 11,6 [ ] 190 [ ] Ελαστικά/τροχοί εμπρός 195/65 R /65 R /65 R /55 R /45 R /55 R /45 R 17 Ελαστικά/τροχοί πίσω 195/65 R /65 R /65 R /55 R /45 R /55 R /45 R 17 Καύσιμο Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Κατανάλωση καυσίμου 2 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 4,9 4,6 [4,7 4,4] 4,0 3,6 [4,1 3,7] 4,4 4,0 [4,3 4,0] 4,9 4,6 [4,7 4,4] 4,0 3,6 [4,1 3,7] 4,4 4,0 [4,3 4,0] 4,1 [ ] 3,3 [ ] 3,6 [ ] 5,5 5,3 [4,9 4,7] 3,9 3,5 [3,8 3,5] 4,5 4,2 [4,2 4,0] [5,9 5,8] [4,5] [5,0] [5,0 4,9] [3,8 3,6] [4,3 4,1] [5,9 5,8] [4,5] [5,0] 2 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) [ ] Κατηγορία εκπομπών 3 /αποδοτικότητας 4 Euro 6/A [Euro 6/A] [ ] Euro 6/A [Euro 6/A] 94 [ ] Euro 6/A+ [ ] 9,4 [8,9] 210 [210] [ ] Euro 6/A [Euro 6/A+] [8,9] [207] [ ] [Euro 6/B] [7,6] [224] [ ] [Euro 6/A+] [7,6] [220] [ ] [Euro 6/B] Χωρητικότητα ρεζερβουάρ/ρεζέρβα (l) 50/6 50/6 40/6 50/6 56/6 50/6 56/6 Όγκος χώρου αποσκευών (l) Κύκλος στροφής (m) 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 Κενό βάρος 5 /ωφέλιμο φορτίο(kg) 1420/565 [1450/535] Επιτρεπόμενο μεικτό βάρος (kg) 1985 [1985] 1420/565 [1450/535] 1985 [1985] 1410/490 [ ] 1900 [ ] 1485/540 [1505/520] 2025 [2025] [1575/520] [2095] [1505/520] [2025] [1575/520] [2095] Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2 595/2009 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2 υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα 3 και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τους τροχούς/τα ελαστικά. Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

59 Βενζινοκινητήρες B 160 B 180 B 180 BE Edition Β 200 B 220 4MATIC B 250 B 250 4MATIC Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 75 (102)/ (122)/ (122)/ (156)/ (184)/ (211)/ (211)/5500 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 (Nm σε σ.α.λ.) 180/ / / / / / / Κιβώτια ταχυτήτων 6 σχέσεων, μηχ. [7G-DCT] 6 σχέσεων, μηχ. [7G-DCT] 6 σχέσεων, μηχ. [ ] 6 σχέσεων, μηχ. [7G-DCT] [7G-DCT] 6 σχέσεων, μηχ. [7G-DCT] [7G-DCT] Επιτάχυνση km/h (δευτ.) 10,7 [10,6] 9,0 [8,7] 9,0 [ ] 8,2 [7,9] [7,0] 6,6 [6,5] [6,5] Τελική ταχύτητα (km/h) 190 [190] 200 [200] 190 [ ] 220 [220] [225] 240 [240] [235] Ελαστικά/τροχοί εμπρός 195/65 R /65 R /65 R /55 R /55 R /45 R /45 R 17 Ελαστικά/τροχοί πίσω 195/65 R /65 R /65 R /55 R /55 R /45 R /45 R 17 Καύσιμο Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 2 (l/100 km) αστικός κύκλος 7,2 [7,1 7,0] 7,6 7,4 [7,1 7,0] 7,0 [ ] 7,6 7,4 [7,1 7,0] [8,5] 8,8 8,6 [8,7 8,6] [8,5] υπεραστικός κύκλος 4,6 4,4 [4,9 4,6] 4,8 4,5 [4,9 4,6] 4,2 [ ] 4,8 4,6 [4,9 4,6] [5,8 5,6] 5,5 5,3 [4,8 4,7] [5,8 5,6] μικτός κύκλος 5,6 5,5 [5,7 5,5] 5,8 5,6 [5,7 5,5] 5,2 [ ] 5,8 5,7 [5,7 5,5] [6,8 6,7] 6,8 6,6 [6,2] [6,8 6,7] Εκπομπές CO 2 2 σε μικτό κύκλο (g/km) [ ] [ ] 122 [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Κατηγορία εκπομπών 3 /αποδοτικότητας 4 Euro 6/B [Euro 6/B] Euro 6/C [Euro 6/B] Euro 6/B [ ] Euro 6/B [Euro 6/B] [Euro 6/D] Euro 6/D [Euro 6/C] [Euro 6/D] Χωρητικότητα ρεζερβουάρ/ρεζέρβα (l) 50/6 50/6 50/6 50/6 56/6 50/6 56/6 Όγκος χώρου αποσκευών (l) Κύκλος στροφής (m) 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 11,0 Κενό βάρος 5 /ωφέλιμο φορτίο(kg) 1395/565 [1425/535] 1395/565 [1425/535] 1395/565 [ ] 1395/565 [1425/535] [1505/525] 1440/550 [1465/525] [1505/525] Επιτρεπόμενο μεικτό βάρος (kg) 1960 [1960] 1960 [1960] 1960 [ ] 1960 [1960] [2030] 1990 [1990] [2030] Πιθανές αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. 4 Αξιολόγηση με βάση τις εκπομπές CO 2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. 5 Στοιχεία για το κενό βάρος σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση (όχημα σε κατάσταση εκκίνησης, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν κατά κανόνα αυτή την τιμή, μειώνοντας αντίστοιχα το ωφέλιμο φορτίο. Οι τιμές σε τετράγωνες αγκύλες αφορούν κινητήρες σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

60 Διαστάσεις Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

61 Βασικός εξοπλισμός Style 1 Επενδύσεις και διάκοσμος. Επενδύσεις 001 Ύφασμα Βένλο Μαύρο 031 Ύφασμα Βιάνεν Μαύρο 038 Ύφασμα Βιάνεν Γκρι Κρυστάλλου 105 Συνθετικό δέρμα ARTICO Μπεζ Σαχάρας Συνθετικό δέρμα ARTICO Μαύρο Συνθετικό δέρμα ARTICO Γκρι Κρυστάλλου Δέρμα μαύρο 204 Δέρμα Καφέ Φουντουκί 207 Δέρμα Κόκκινο Μύρτιλλου 611 Συνθετικό δέρμα ARTICO/Ύφασμα Μόντφορτ Μαύρο 618 Συνθετικό δέρμα ARTICO/Ύφασμα Μόντφορτ Γκρι Κρυστάλλου 661 Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών Dinamica Μαύρο 821 Δέρμα μαύρο RED CUT (δέρμα) Διάκοσμος H88 H53 H81 H Εμφάνιση Μatrix Γραμμωτή εμφάνιση Εμφάνιση καραβόπανου Εμφάνιση ανθρακονημάτων Ξύλο ευκαλύπτου Καφέ με ανοικτούς πόρους 1, 2 Ξύλο μελιάς Μαύρο γυαλιστερό 1, 3 1 Προαιρετικός εξοπλισμός. 2 Περιλαμβάνεται στο πακέτο Exclusive. 3 Διατίθεται προαιρετικά με το πακέτο Exclusive χωρίς επιπλέον χρέωση.

62 Urban 1 AMG Line 1 Πακέτο Exclusivet 1 Πακέτο AMG Exclusive 1

63 Χρώματα εξωτερικής βαφής. Ακρυλικές βαφές Μεταλλικές βαφές 1 Ακρυλικές βαφές Κόκκινο Δίας Λευκό Θυσάνου Μαύρο Νυχτός Μεταλλικές βαφές Πράσινο Φθορίτη Μαύρο Κόσμος Ασημί Πολικό Γκρι Βουνού Μπλε Καβανσίτη Μπεζ Κάνυον Καφέ Ανατολής 1 Προαιρετικός εξοπλισμός.

64 Η Mercedes-Benz είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ιδρύματος «Laureus Sport for Good Foundation». Από την ίδρυσή του το 2000, η Mercedes-Benz υποστηρίζει και προάγει τους σκοπούς και τις αξίες αυτού του παγκόσμιου κοινωφελούς προγράμματος: με στόχο να βελτιώνεται η ζωή μειονεκτούντων και άρρωστων παιδιών και νέων μέσω κοινωνικών έργων αθλητισμού. Το ίδρυμα «Laureus» αποτελεί βασικό τμήμα της εταιρικής ευθύνης της Mercedes-Benz. Κάθε νέα Mercedes αποτελεί συνεπώς πρεσβευτή αυτής της αξίας. Με την αγορά μίας Mercedes υποστηρίζετε το ίδρυμα «Laureus Sport for Good Foundation». Σχετικά με το περιεχόμενο του καταλόγου: το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο όχημα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές ή οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Οι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται στην εκτύπωση. Το παρόν έντυπο θα χρησιμοποιηθεί διεθνώς. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart, /1217

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Ζήστε την περιπέτεια GLA. Χαρακτηριστικά της εποχής μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

B-Class Sports Tourer

B-Class Sports Tourer B-Class Sports Tourer Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με

Διαβάστε περισσότερα

B-Class Sports Tourer

B-Class Sports Tourer B-Class Sports Tourer Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

γενιά. Έτοιμη για μια νέα

γενιά. Έτοιμη για μια νέα A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Η GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Περισσότερος χαρακτήρας κάθε φορά. Η διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται έντονα στο πρόσωπο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μία νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake CLA Coupé και Shooting Brake Rock. Star. Προβολείς. Η ένταση επί σκηνής ανεβαίνει. Ήρθε η στιγμή: γνωρίστε από κοντά την εντυπωσιακή εμφάνιση των CLA Coupé και CLA Shooting Brake. Οι πολυσύχναστες, δημοφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. A-Class Sedan Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. S-Class. Coupé. Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. Η νέα S-Class Coupé είναι τόσο ακαταμάχητη, όσο μόνο ένα κλασικό Gran Turismo μπορεί να είναι. Υποκλινόμαστε μπροστά στις κλασικές αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. E-Class Saloon Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. Η E-Class Saloon ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake CLA Coupé και Shooting Brake Rock. Star. Προβολείς. Η ένταση επί σκηνής ανεβαίνει. Ήρθε η στιγμή: γνωρίστε από κοντά την εντυπωσιακή εμφάνιση των CLA Coupé και CLA Shooting Brake. Οι πολυσύχναστες, δημοφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Κομψότητα που επιβάλλεται. S-Class Saloon Κομψότητα που επιβάλλεται. Η χαρισματική της εξωτερική εμφάνιση αποπνέει γόητρο και κύρος ιδίως το ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς MULTIBEAM LED. Τίποτα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. E-Class Coupé Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. Ενσαρκώνει το σύγχρονο στυλ και τον κομψό, σπορτίφ χαρακτήρα. Χάρη στις τέλειες αναλογίες και τα αθλητικά στυλιστικά

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. GLE Coupé Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. E-Class Cabrio Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. Οι προοπτικές: αισθαντικές και καθαρές.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας E-Class Saloon Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει και σας προστατεύει διαισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Saloon Never stop improving. Το θέμα δεν είναι να γίνεσαι καλύτερος από τους άλλους, αλλά από τον εαυτό σου. Αυτό μετράει. Στον αθλητισμό και στο δρόμο. Η C-Class φημίζεται για τις τέλειες αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Γνωρίστε την GLA. Αυτή είναι η εποχή μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική και η εξοχή

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Είναι δικαίωμά σου. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: CLS Coupé Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: η επιθυμία να την αποκτήσεις. Αρκεί μια

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Justify nothing. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Saloon Never stop improving. Το θέμα δεν είναι να γίνεσαι καλύτερος από τους άλλους, αλλά από τον εαυτό σου. Αυτό μετράει. Στον αθλητισμό και στο δρόμο. Η C-Class φημίζεται για τις τέλειες αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Coupé Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle

GLE Sport Utility Vehicle GLE Sport Utility Vehicle Αποπνέει επιτυχία, επιφυλάσσει πολλά περισσότερα. Πιο ευφυής, πιο προσεκτική και πιο προνοητική από ποτέ, η νέα GLE παρουσιάζει μια νέα εικόνα του SUV. Το σύστημα ανάρτησής της

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ OPEL ASTRA TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το νέο Astra είναι κάτι περισσότερο από το νέο κορυφαίο μοντέλο της Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελεί ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé GLC Sport Utility Vehicle και Coupé Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τις GLC και GLC Coupé. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé GLC Sport Utility Vehicle και Coupé Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τις GLC και GLC Coupé. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ SLC Roadster Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσοψη, μάσκα ψυγείου diamond και εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα