Η νέα γενιά S - Class.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η νέα γενιά S - Class."

Transcript

1 Η νέα γενιά S - Class.

2 Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα. Η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO 2 της S - Class καθώς και η εξέλιξη ενός υβριδικού κινητήρα δεν αποτελούν όραμα είναι πραγματικότητα. Στο μικροσκόπιο : μέτρα BlueEFFICIENCY για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου σε ολόκληρη τη σειρά. Η επιλογή σας : S 400 BlueHYBRID.

3

4 Τελειότητα Αβίαστη επίτευξη υψηλών στόχων. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της ικανότητας και της τελειότητας είναι η ευκολία. Η αδιαμφισβήτητη επιτυ χία εκφράζει κυριαρχία όπως οι γραμμές της S - Class. Η σχεδίασή τους, χάρη και στα νέα φωτιστικά σώματα τεχνο λογίας LED, είναι ακόμη πιο εκφραστική. Οι επιλογές σας : πακέτο φωτιστικών σωμάτων LED με Intelligent Light System και προσαρμοζόμενη υποβοήθηση φώτων πορείας.

5

6

7 Ταξίδια Εσείς βάζετε τα όρια. Όταν οι παλαιότερες γενιές έβγαιναν βόλτα με μία άμαξα, απολάμβαναν το τοπίο και άφηναν το βλέμμα τους να «καλπάσει». Σήμερα, η S-Class σάς επιτρέπει να κάνετε ακριβώς το ίδιο, με μεγαλύτερη όμως ασφάλεια και άνεση και σαφώς μεγαλύτερη ταχύτητα. Τα συστήματα υποβοήθησης, με τα οποία μπορεί να εξοπλιστεί σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε το τοπίο γύρω σας χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας. Οι επιλογές σας : DISTRONIC PLUS με BAS PLUS, σύστημα πέδησης PRE - SAFE, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και νεκρής γωνίας ορατότητας.

8

9 Καθίσματα Ο πιο άνετος τρόπος μετακινήσεων. Από την ημέρα που ο άνθρωπος έκανε το πρώτο του βήμα, το σώμα του απέκτησε έναν νέο προορισμό : τις μετακινήσεις. Στο σύγχρονο κόσμο ο άνθρωπος επέλεξε να αφήσει την όρθια στάση και να μετακινείται καθιστός. Ένας λόγος παραπάνω να κάνουμε τις μετακινήσεις όσο το δυνατόν πιο άνετες. Για παράδειγμα με εργονομικά, ενεργά καθίσματα. Οι επιλογές σας : ενεργά αυτορυθμιζόμενα καθίσματα με λειτουργίες massage.

10 Πρωτοπορία. Ατενίστε το μέλλον με...άνεση και ασφάλεια. Γενιές τώρα οι πρωτοποριακές τεχνολογίες αποτελούν κανόνα στην S - Class. Και στη νέα γενιά εξασφαλίζουν τα μέγιστα στην βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια. Έτσι, η νέα τεχνολογία οθόνης SPLITVIEW επιτρέπει στον οδηγό και το συνοδηγό να παρακολουθούν ταυτόχρονα διαφορετικό menu από την ίδια οθόνη COMAND. Έξυπνα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν, εν ανάγκει, τον οδηγό και τον βοηθούν στην αναγνώριση και αποφυγή κρίσιμων οδηγικών καταστάσεων. Έτσι μπορούν να αποφευχθούν ατυχήματα και να μειωθούν τα επικίνδυνα επακόλουθα ατυχημάτων. Εκτός αυτών, τα ηλεκτρονικά συστήματα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη οδηγική άνεση, ώστε ο οδηγός να μπορεί να συγκεντρωθεί στην ουσιαστική του μέριμνα, την οδήγηση. Το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών και το ATTENTION ASSIST αποτελούν βασικό εξοπλισμό ( δεν διατίθεται για την S 400 BlueHYBRID ). Το τελευταίο πρόκειται για ένα σύστημα υποβοήθησης, το οποίο, με τη βοήθεια αισθητήρων, σκιαγραφεί ένα εξατομικευμένο προφίλ οδηγού και τον προειδοποιεί με τα πρώτα σημάδια κόπωσης. Με το προαιρετικό πακέτο υποβοήθησης οδηγού η S - Class εξοπλίζεται με επιπλέον συστήματα υποβοήθησης. Εκτός αυτών, πολυάριθμες δυνατότητες εξατομικευμένης διαρύθμισης καθιστούν δυνατή την καλύτερη δυνατή προσαρμογή στις απαιτήσεις σας σε θέματα ασφάλειας και άνεσης. Οθόνη COMAND με SPLITVIEW Speed Limit Assist (ένδειξη ορίων ταχύτητας) Δεν διατίθεται για την Ελλάδα Σύστημα PARKTRONIC με υποβοήθηση στάθμευσης και camera οπισθοπορείας Πακέτο υποβοήθησης οδηγού με DISTRONIC PLUS, BAS PLUS, σύστημα πέδησης PRE - SAFE, Lane Keeping Assist (υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας) και Blind Spot Assist (υποβοήθηση νεκρής γωνίας ορατότητας) Nightview Assist Plus με αναγνώριση πεζών Πακέτο φωτιστικών σωμάτων LED με Intelligent Light System και προσαρμοζόμενη υποβοήθηση φώτων πορείας. ABC με σύστημα αντιστάθμισης πλευρικών ανέμων ( δεν διατίθεται για την S 400 BlueHYBRID ) ATTENTION ASSIST ( δεν διατίθεται για την S 400 BlueHYBRID ) S - Class. Το πρότυπο της μετακίνησης.

11 Περιβάλλον. Οι υψηλότερες απαιτήσεις στον οδηγικό πολιτισμό και στην υπευθυνότητα επιβάλλονται. Για αυτό το λόγο η Mercedes - Benz προστατεύει το περιβάλλον με τη χρήση οικονομικότερων και καθαρότερων κινητήρων καθώς και αειφόρων τεχνολογιών όχι μόνο στα μηχανικά τμήματα. Για παράδειγμα, αεροδυναμικά μέτρα, ελαστικά με μειωμένη αντίσταση κύλισης και προπάντων ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας συμβάλλουν, ώστε να μειωθούν η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων στην S - Class. Αυτό σημαίνει αποδοτικότερη χρήση της ενέργειας ή όπως στην S 400 BlueHYBRID αποθήκευση ενέργειας και χρήση σε άλλες διαδικασίες. Η S 400 BlueHYBRID κινείται με έναν εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα και έναν βοηθητικό ηλεκτροκινητήρα, επιτυγχάνοντας εκπομπές ρύπων που βρίσκονται, παγκοσμίως, κάτω από τα αυστηρότερα όρια εκπομπών ρύπων. Επίσης διατίθεται η S 350 CDI BlueEFFICIENCY. Χάρη στην εφαρμογή οικολογικών μέτρων BlueEFFICIENCY σε όλες τις εκδόσεις, η S-Class παρουσιάζει σημαντικά βελτιωμένο οικολογικό απολογισμό. Περαιτέρω αεροδυναμική εξέλιξη σε όλες τις εκδόσεις Μείωση της κατανάλωσης καυσίμου έως και 10 % Μείωση των εκπομπών ρύπων έως και 10 % Εξελιγμένος υβριδικός κινητήρας : S 400 BlueHYBRID Πολυτέλεια. Η αποκλειστικότητα αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της S - Class. Ανέκαθεν εξέφραζε την πολυτέλεια και την κομψότητα. Εκτός αυτού όμως, πρωτοποριακή τεχνολογία LED θα συνθέτει, πλέον, το σύγχρονο πρόσωπό της προπάντων στις βραδυνές της εμφανίσεις. Ο εσωτερικός περιβαλλοντικός φωτισμός αποτελεί ένα ακόμη κάλεσμα για τον οδηγό. Τον υποδέχεται σε ένα από τρία διαθέσιμα χρώματα. Εκτός από το φωτισμό, τα καθίσματα και ο κλιματισμός προσαρμόζονται ιδανικά στις απαιτήσεις κάθε συνεπιβάτη. Την εξαιρετική ατμόσφαιρα ολοκληρώνει κάτι αόρατο και αθόρυβο : κανένα άλλο όχημα δεν προσφέρει περισσότερη ησυχία στο εσωτερικό. Κομψός διάκοσμος από επιλεγμένο ξύλο, πολυτελές δέρμα, αρμονικά νέα χρώματα, νέα υλικά και κομψές ραφές δίνουν την τελευταία πινελιά στην S - Class. Όποιο συνδυασμό χρωμάτων / υλικών και αν επιλέξετε : όλα είναι τόσο ιδανικά επεξεργασμένα που θα αποτελούν απόλαυση για όλες τις αισθήσεις, ειδικά της αφής και της όρασης. Νέα τεχνολογία LED στα εμπρόσθια και πίσω φωτιστικά σώματα Εσωτερικός περιβαλλοντικός φωτισμός σε τρία χρώματα Νέα χρώματα, υλικά και διάκοσμος Περαιτέρω ηχομονωτικά μέτρα http : // - benz.gr

12 Βασικός εξοπλισμός. Η πολυτέλεια είναι standard. Αυτό ισχύει ανέκαθεν στην S - Class. Με το άνετο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ο οδηγός έχει πρόσβαση στις βασικότερες λειτουργίες ανά πάσα στιγμή. Το πρακτικό πληκτρολόγιο τηλεφώνου προσφέρει εκτός από τη λειτουργία πληκτρολόγησης και τη δυνατότητα χειρισμού του ραδιοφώνου. Λειτουργίες του συστήματος ψυχαγωγίας αλλά και λειτουργίες του οχήματος μπορούν να διεκπεραιωθούν άνετα από το κεντρικό χειριστήριο COMAND στην κεντρική κονσόλα. Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Στους εξωτερικούς καθρέπτες της S - Class θα βρείτε ενσωματωμένα flash νέας σχεδίασης με τεχνολογία LED. Η οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων και η οθόνη COMAND διαθέτουν τεχνολογία προβολής που προσφέρει ακόμη φωτεινότερα χρώματα και περισσότερη ευκρίνεια. Τα πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED δεν εντυπωσιάζουν μόνο με την μοντέρνα τους σχεδίαση αλλά και την υπερσύγχρονη τεχνολογία τους, χάρη στην οποία, τα φώτα πέδησης αναβοσβήνουν σε περίπτωση πέδησης πανικού, αυξάνοντας έτσι ενεργά την ασφάλεια. Πληκτρολόγιο τηλεφώνου.

13 Οθόνη COMAND. Flash τεχνολογίας LED στους εξωτερικούς καθρέπτες. Ξύλινος διάκοσμος στην κεντρική κονσόλα. Πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

14 Προαιρετικός εξοπλισμός. Η νέα S - Class διατίθεται με μία μεγάλη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού. Έτσι μπορείτε, για παράδειγμα, να εξοπλίσετε το εσωτερικό της με περιβαλλοντικό φωτισμό τριών χρωμάτων και να επενδύσετε το τιμόνι με ξύλο και δέρμα. Τα ενεργά ανατομικά καθίσματα διαθέτουν πληθώρα ρυθμίσεων, για να βρείτε την ιδανική θέση. Το αυτόνομο σύστημα διατήρησης εγγύτητας και ταχύτητας DISTRONIC PLUS ξεκουράζει τον οδηγό, διατηρώντας αυτόματα την απόσταση της S - Class από το προπορευόμενο όχημα. Μαζί με την υποβοήθηση τήρησης ορίων ταχύτητας Speed Limit Assist που εφιστά την προσοχή σε πινακίδες ορίων ταχύτη τας, καθιστoύν άμεσα πιο άνετες και ασφαλείς τις μετακινήσεις σας. Τιμόνι με επένδυση ξύλου και δέρματος. O εξωτερικός φωτισμός μπορεί να επεκταθεί με περαιτέρω λειτουργίες άνεσης και ασφάλειας με το πακέτο φωτιστικών σωμάτων LED. Το πακέτο περιλαμβάνει, για παράδειγμα, φωτισμό στροφών, επαρχιακών δρόμων και αυτοκινη τόδρομου καθώς και προσαρμοζόμενη υποβοήθηση φώτων πορείας. Εντυπωσιακή sport εμφάνιση εξασφαλίζει το προαιρετικό Sport πακέτο AMG. Ένδειξη DISTRONIC PLUS στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων.

15 Ρυθμίσεις του ενεργού ανατομικού καθίσματος στην οθόνη COMAND. Πακέτο φωτιστικών LED. Περιβαλλοντικός φωτισμός. Sport πακέτο AMG.

16 ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Μαύρο / μαύρο 040 Μαύρο 112 Μαύρο «Chromite» 544 Κόκκινο «Carneol» ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ 197 Μαύρο «Obsidian» 775 Ασημί «Iridium» 001 Ύφασμα 526 Καφέ «Dolomite» 300 Πράσινο «Periclase» 792 Ασημί «Palladium» Δέρμα Η15 Ευκάλυπτος καφέ σκούρο ( standard ) 731 Καρυδιά σκούρο ( gloss ) 799 Λευκό «Diamond BRIGHT» 359 Μπλε «Tansanite» 798 Μπεζ «Sanidine» Η14 Καρυδιά ανοικτό ( gloss ) H18 Λεύκα καφέ Γκρι «Flint» 736 Σφένδαμος μαύρο 4

17 Γκρι «Alpaca» / γκρι «Basalt» Μπεζ «Cashmere» / μπεζ «Savanne» Μπεζ «Sahara» / μαύρο 1 Καφέ «Chestnut» / μαύρο Δέρμα Δέρμα Δέρμα Δέρμα Η15 Ευκάλυπτος καφέ σκούρο ( standard ) Η15 Ευκάλυπτος καφέ σκούρο ( standard ) Η15 Ευκάλυπτος καφέ σκούρο ( standard ) Η15 Ευκάλυπτος καφέ σκούρο ( standard ) 731 Καρυδιά σκούρο ( gloss ) 731 Καρυδιά σκούρο ( gloss ) 731 Καρυδιά σκούρο ( gloss ) 731 Καρυδιά σκούρο ( gloss ) Η14 Καρυδιά ανοικτό ( gloss ) Η14 Καρυδιά ανοικτό ( gloss ) Η14 Καρυδιά ανοικτό ( gloss ) Η14 Καρυδιά ανοικτό ( gloss ) H18 Λεύκα καφέ 3 H18 Λεύκα καφέ 3 H18 Λεύκα καφέ 3 H18 Λεύκα καφέ Σφένδαμος μαύρο Σφένδαμος μαύρο Σφένδαμος μαύρο Σφένδαμος μαύρο 4 1 Δεν διατίθεται για τις S 63 AMG και S 65 AMG. 2 Πίνακας οργάνων, επενδύσεις θυρών, πίσω μέρος πλάτης καθισμάτων, θήκες πλατών καθισμάτων και καπελιέρα σε δέρμα PASSION, επένδυση οροφής καθώς και κολόνες Α, Β και Γ σε Alcantara. 3 Αποκλειστικά για εκδόσεις κινητήρα V12. 4 Αποκλειστικά για το Sport πακέτο AMG. Δερμάτινες επενδύσεις και διάκοσμο designo θα βρείτε στον κατάλογο designo.

18 Τεχνικά χαρακτηριστικά. S-Class S-Class Long ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ S 350 CDI BlueEFFICIENCY S 350 CDI 4MATIC S 450 CDI S 350 S 350 4MATIC Αριθμός κυλίνδρων / διάταξη 6 / V 6 / V 8 / V 6 / V 6 / V Κυβισμός ( cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 ( hp σε 1 / min ) 235 / / / / / 6000 Συμπίεση 17,7 17,7 17,0 10,7 10,7 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 ( Nm σε 1 / min ) 540 / / / / / Επιτάχυνση km / h ( s ) ( Long ) 7,8 ( 7,8 ) 7,8 ( 7,8 ) 6,6 ( 6,6 ) 7,3 ( 7,3 ) 7,3 ( 7,3 ) Τελική ταχύτητα περ. ( km / h ) ( Long ) ( ) 245 ( 245 ) ( ) ( ) ( ) Διαστάσεις ελαστικών Εμπρόσθιος άξονας Διαστάσεις ελαστικών Πίσω άξονας Καύσιμο Diesel Diesel Diesel Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 3 ( l / 100 km ) Αστικός κύκλος ( Long ) Υπεραστικός κύκλος ( Long ) Μικτός κύκλος ( Long ) 10,4 10,6 ( 10,5 10,7 ) 5,9 ( 6,0 ) 7,6 ( 7,7 ) 10,7 10,9 ( 10,7 10,9 ) 6,2 6,3 ( 6,2 6,3 ) 7,8 8,0 ( 7,8 8,0 ) 13,0 13,2 ( 13,0 13,2 ) 6,9 7,1 ( 6,9 7,1 ) 9,1 9,3 ( 9,1 9,3 ) 14,6 14,8 ( 14,6 14,8 ) 7,4 7,7 ( 7,4 7,7 ) 10,0 10,2 ( 10,0 10,2 ) 14,6 15,0 ( 14,7 15,1 ) 7,8 7,9 ( 7,9 8,0 ) 10,2 10,5 ( 10,3 10,6 ) Εκπομπές 3 CO 2 ( g / km ) μικτές ( Long ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Χωρητικότητα δοχείου καυσίμων (l)/ρεζέρβα περίπου 90 / / / / / 11 Χωρητικότητα χώρου αποσκευών ( l ) Διάμετρος κύκλου στροφής ( m ) ( Long ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) Κενό βάρος 4 ( kg ) ( Long ) 1955 ( 2005 ) 2030 ( 2070 ) 2090 ( 2150 ) 1895 ( 1955 ) 1955 ( 2025 ) Μικτό βάρος ( kg ) ( Long ) 2550 ( 2585 ) 2630 ( 2655 ) 2690 ( 2700 ) 2490 ( 2535 ) 2555 ( 2610 ) 1 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. 2 Ηλεκτρονικός περιορισμός. 3 Τα αναφερόμενα στοιχεία προκύπτουν από την προβλεπόμενη διαδικασία μέτρησης (Οδηγία 80/1268/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση διαφορετικών οχημάτων. 4 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕK στην έκδοση 95/48/ΕK (όχημα σε κατάσταση

19 Όλα τα στοιχεία σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες τιμές αποτελούν μέσους όρους. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο S 450 S 450 4MATIC S 500 S 500 4MATIC S S 63 AMG S 65 AMG 5 S 400 BlueHYBRID 8 / V 8 / V 8 / V 8 / V 12 / V 8 / V 12 / V 6 / V / / / / / / / / ,5 10,5 10,7 10,5 9,0 11,3 9,0 10,7 460 / / / / / / / / ,9 ( 5,9 ) 5,9 ( 5,9 ) 5,4 ( 5,4 ) 5,4 ( 5,4 ) ( 4,6 ) 4,6 ( 4,6 ) ( 4,4 ) 7,2 ( 7,2 ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 255 / 45 R / 45 R / 40 ZR / 40 ZR / 35 ZR / 35 ZR 20 Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super plus αμόλυβδη Super plus αμόλυβδη Super plus αμόλυβδη Super αμόλυβδη 15,9 16,0 ( 16,0 16,3 ) 7,7 7,8 ( 7,8 8,0 ) 10,6 10,7 ( 10,7 11,0 ) 16,3 16,4 ( 16,3 16,4 ) 7,9 8,0 ( 7,9 8,0 ) 11,0 11,1 ( 11,0 11,1 ) 16,5 16,7 ( 16,6 16,8 ) 7,9 8,1 ( 8,0 8,2 ) 11,0 11,2 ( 11,1 11,3 ) 16,8 16,9 ( 16,8 16,9 ) 8,1 8,2 ( 8,1 8,2 ) 11,3 11,4 ( 11,3 11,4 ) ( 21,7) ( 10,0 ) ( 14,3 ) 22,2 ( 22,4 ) 9,9 ( 10,0 ) 14,4 ( 14,5 ) ( 21,9 ) ( 10,2 ) ( 14,5 ) 10,7 10,9 ( 10,8 11,0 ) 6,3 6,5 ( 6,4 6,6 ) 7,9 8,1 ( 8,0 8,2 ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( 340 ) 344 ( 347 ) ( 346 ) ( ) 90 / / / / / / / / ,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) ( 12,2 ) 11,8 ( 12,2 ) 1955 ( 2015 ) 2030 ( 2075 ) 1955 ( 2015 ) 2030 ( 2075 ) ( 2210 ) 2070 ( 2140 ) ( 2270 ) 1955 ( 2020 ) 2560 ( 2595 ) 2640 ( 2660 ) 2560 ( 2595 ) 2640 ( 2660 ) ( 2690 ) 2610 ( 2640 ) ( 2705 ) 2550 ( 2600 ) εκκίνησης, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν κατά κανόνα το βάρος, μειώνοντας αντίστοιχα το ωφέλιμο φορτίο. 5 Έκδοση Long.

20 Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου: το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατόν να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. O κατασκευαστής διατηρεί τo δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια τoυ χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και οι διαφορο ποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικειμένου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Oι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Oι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται σε τεχνικούς περιορισμούς κατά την εκτύπωση. Το έντυπο αυτό θα έχει διεθνή χρήση. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Oμοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes - Benz. - benz.gr Daimler AG, Stuttgart BC / MR / 0409 Printed in Germany

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32 CLS - Class. Περιεχόμενα. H CLS - Class 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 6 Αποδοτικότητα 6 Πετρελαιοκινητήρες 8 Βενζινοκινητήρες 10 AIRMATIC 12 Κιβώτια ταχυτήτων 14 Ασφάλεια 16 Σύστημα φωτισμού στροφών

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 28 CL 500 28 CL 500 4MATIC 30 CL 600 32 Βασικός εξοπλισμός 34 Προαιρετικός εξοπλισμός 35 Ζάντες αλουμινίου 36.

Εξοπλισμός 28 CL 500 28 CL 500 4MATIC 30 CL 600 32 Βασικός εξοπλισμός 34 Προαιρετικός εξοπλισμός 35 Ζάντες αλουμινίου 36. CL - Class. Περιεχόμενα. H CL. 1 Ευελιξία 2 Αποδοτικότητα 4 Κινητήρας V8 6 Κινητήρας V12 8 Ανάρτηση 10 Μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC 12 Άνεση 14 Cockpit 14 Άνεση καθισμάτων 16 Ασφάλεια 18 Ασφαλής οδήγηση 18

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31 GLK - Class. Περιεχόμενα. H GLK. 1 Σχεδίαση 2 Άνεση 6 Cockpit 6 Εσωτερικό 8 Ευελιξία 10 Δυνατότητες εκτός δρόμου 10 Αποδοτικότητα 12 Κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Εξοπλισμός 18 Οπτικό πακέτο Off - road 18 Εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 1 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Πετρελαιοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά;

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά; Η B-Class. Όταν η οικογένεια μεγαλώνει και υποδέχεστε ένα νέο μέλος της, είστε εξαρχής προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο: η νέα B-Class προσφέρει ασφάλεια, αφού αναγνωρίζει εκ των προτέρων τι έκπληξη

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. SLK - Class. Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. Περιεχόμενα. H SLK.4 Ευελιξία6 Σχεδίαση εξωτερικού6 Δυναμική οδήγησης14 Μεταλλική οροφή16 Αποδοτικότητα18 Βενζινοκινητήρες20 Κιβώτια ταχυτήτων24

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Long με ανυψούμενη οροφή Μήκος: 4993 mm Ύψος: 1960/2960 mm ΤREND AMBIENΤE FUN MARCO POLO. Long Μήκος: 4993 mm Ύψος: 1875 mm

Long με ανυψούμενη οροφή Μήκος: 4993 mm Ύψος: 1960/2960 mm ΤREND AMBIENΤE FUN MARCO POLO. Long Μήκος: 4993 mm Ύψος: 1875 mm Viano Viano. Έτοιμο για κάθε πρόκληση. Μόνος ή με όλη την οικογένεια; Tαξίδι στην εξοχή ή μεγάλη περιπέτεια; H Mercedes- Benz σάς δίνει με το Viano την απάντηση σε κάθε πρόκληση της ζωής. Πολυμορφικό,

Διαβάστε περισσότερα

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Η M - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H νέα γενιά M - Class. 4 Εξωτερική σχεδίαση 8 Ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Vito. Επιβατική έκδοση

Vito. Επιβατική έκδοση Vito Επιβατική έκδοση Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 To Vito επιβατική έκδοση 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, μετάδοση κίνησης και κινητήρες 16 Ασφάλεια 18 Βασικός και προαιρετικός

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Το νέο Vito. Van. Το νέο Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει. Βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα; Είστε αποφασιστικός στην εργασία σας; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εάν ναι, τότε αξίζετε ένα όχημα που έχει

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους.

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Το Citan. Van. Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Με το Citan Van η Mercedes-Benz σας προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της κυκλοφορίας στην

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29

Εξοπλισμός 22 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 22 Γνήσια αξεσουάρ 27 Επενδύσεις καθισμάτων 28 Βαφές αμαξώματος 29 Sprinter Van Περιε χόμ ε να. Sprinter με καρότσα 4 Φόρτωση και λειτουργικότητα 6 Van με παράθυρα (δεν διατίθεται στην Ελλάδα) 8 Λύσεις ειδικών υπερκατασκευών/ επαγγελματική τεχνογνωσία 10 Εσωτερικό 12

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 Vito Van 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, τεχνολογία μετάδοσης και κινητήρες 14 Ασφάλεια 16

Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 Vito Van 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, τεχνολογία μετάδοσης και κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Vito Van Περιεχόμενα Ο σχεδιασμός 4 Οι εκδόσεις 6 Vito Van 8 Εσωτερικό και λειτουργικότητα 12 Ανάρτηση, τεχνολογία μετάδοσης και κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός 18 Παροχές

Διαβάστε περισσότερα

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake.

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. εί τους κανόνες, μένει πίσω από τις τάσεις. Όποιος υιοθετεί το κατεστημένο, δεν πρόκε Brake που σαρώνει το δρόμο στο πέρασμά της. Γίνετε κι εσείς κυνηγοί. Με ελαστικούς

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate.

C-Class Saloon και Estate. C-Class Saloon και Estate. αταφέρνει άνετα: με αλαζονικό ύφος, η νέα γενιά της C-Class χαράσσει το δρόμο της. ανή απόδειξη, ότι η χρηστικότητα δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι ανιαρή. Σας συνα φυλακτήρες.

Διαβάστε περισσότερα