Χορηγικές Δυνατότητες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χορηγικές Δυνατότητες"

Transcript

1 Χορηγικές Δυνατότητες ΛΑΜΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Γραμματεία Συνεδρίου

2 Αξιότιμες κυρίες/αξιότιμοι κύριοι Θα ήταν σημαντική για εμάς η συμμετοχή σας ως χορηγού στο Επιστημονικό Συνέδριο, εφόσον, χωρίς την καθοριστική συμβολή σας δεν θα μπορούσαμε ως Ομοσπονδία να πραγματοποιήσουμε το εύρος των δραστηριοτήτων μας, οι οποίες στοχεύουν σε σημαντικές Πολιτιστικές Διοργανώσεις. Ιδιαίτερης σημασίας είναι μία χορηγία στο 3ο Διεθνές Επιστημονικό μας Συνέδριο που ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους Σαρακατσαναίους για τα επόμενα έτη. Το εν λόγω Συνέδριο έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της χρονικής συγκυρίας και των ενεργειών στις οποίες προτίθεται να προβεί η Διοίκηση της Ομοσπονδίας, ώστε να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις επιτυχίας του, από άποψη κυρίως θεματολογίου και παρουσιάσεως, πρωτότυπων εισηγήσεων βασισμένων στην επιστημονική έρευνα. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η διάσωση και διάδοση των πολύτιμων παρακαταθηκών των προηγούμενων γενεών και ο ιδιαίτερης αξίας και προσοχής κοινωνικός βίος των Σαρακατσαναίων, που είναι και η γραμμή άμυνας των Ελλήνων μπροστά στις προκλήσεις της Νέας Εποχής. Άλλωστε για την Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων, Ο Χορηγός έχει μια ευκαιρία να επενδύσει στα μοναδικά προνομία που του παρέχονται, όπως μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στην αγορά, αύξηση αναγνωρισιμότητας, προβολή και άμεση επικοινωνία με μεγάλο αριθμό πληθυσμού. Οι χορηγοί μας δεν είναι απλά πελάτες, αλλά συνεργάτες με τους οποίους δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μοιραζόμαστε την αγωνία για την διάσωση, διατήρηση και μεταλαμπάδευση της Σαρακατσάνικης πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Περιμένοντας τη θετική σας ανταπόκριση, παρακαλώ όπως ενημερώσετε την Γραμματεία του Συνεδρίου, σε εύλογο χρονικό διάστημα, για την καλύτερη οργάνωση του Συνεδρίου καθώς και για την αρτιότερη συνεργασία μας και τη καλλίτερη προβολή σας. Με εκτίμηση, ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Σας επισυνάπτουμε κατάλογο με τις χορηγικές δυνατότητες.

3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ... 4 ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ... 5 ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ.7 ΚΑΛΥΨΗ ΕΞΟΔΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ... 7 ΔΕΞΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ... 7 ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ... 7 ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ... 7 ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΦΕ... 8 ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ... 8 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΤΣΑΝΤΑ... 8 ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ... 8 ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 8 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ... 8 ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ... 8 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ BANNER... 9 ΔΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ... 9 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 9 CD ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ... 9 ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ... 9 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΟΙ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Εκθεσιακός Χώρος Αίτηση συμμετοχής / Χορηγίας Πληρωμές Όροι πληρωμής Τρόπος Πληρωμής Ακύρωση συμμετοχής Παραίτηση Μη παρουσία εκθέτου Ασφάλεια ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ... 12

4 ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ (Διαθέσιμη χορηγία για μία εταιρεία ανά επαγγελματικό κλάδο- δικαίωμα επιλογής βάσει ημερομηνίας επιβεβαίωσης) Οφέλη Χορηγού εταιρίας: Δυνατότητα παρουσίασης της εταιρείας διάρκειας δέκα (10) λεπτών κατά στην έναρξη του Συνεδρίου. Δικαίωμα τεσσάρων (4) προσκλήσεων για τη συμμετοχή στελεχών και συνεργατών στο Επίσημο Δείπνο Ομιλητών. Εκθεσιακός χώρος 12 τ.μ. (προτεραιότητα στην επιλογή του χώρου). Θα έχει τη δυνατότητα να μοιράσει έντυπο υλικό της επιλογής του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Αναφορά της χορηγού εταιρείας ως Πλατινένιος Χορηγός στις ευχαριστίες του τελικού προγράμματος. Ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώριση (προνομιακή σελίδα) στο τελικό πρόγραμμα Προβολή μέσω του internet με εμφάνιση του λογότυπου της χορηγού εταιρείας και αναφορά αυτής ως Πλατινένιος χορηγός στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου και άμεση διασύνδεση στην ιστοσελίδα της χορηγού εταιρείας. Τοποθέτηση δύο (2) ένθετων ή διαφημιστικών υλικών (εκτός από μπλοκ ή στυλό) της χορηγού εταιρείας στις τσάντες των συνέδρων. Δέκα (10) εγγραφές στο συνέδριο πλήρης συμμετοχής. Δυνατότητα τοποθέτησης δύο (2) banner στο χώρο του Συνεδρίου (προτεραιότητα στην επιλογή χώρου). Λογότυπο της χορηγού εταιρίας στα e-newsletters του συνεδρίου, συνολικές αποστολές 10, σε περισσότερους από αποδέκτες. Αναφορά ως Πλατινένιος Χορηγός στα Δελτία Τύπου πριν και μετά το Συνέδριο. Λογότυπο της χορηγού εταιρίας στην πρώτη σελίδα του CD περιλήψεων του συνεδρίου Κόστος χορηγίας: ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

5 ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ (Διαθέσιμη χορηγία για μία εταιρεία ανά επαγγελματικό κλάδο- δικαίωμα επιλογής βάσει ημερομηνίας επιβεβαίωσης) Οφέλη Χορηγού εταιρίας: Δυνατότητα παρουσίασης της εταιρείας διάρκειας πέντε (5) λεπτών κατά στην έναρξη του Συνεδρίου. Δικαίωμα δύο (2) προσκλήσεων για τη συμμετοχή στελεχών και συνεργατών στο Επίσημο Δείπνο Ομιλητών. Εκθεσιακός χώρος 10 τ.μ. (προτεραιότητα βάσει της ημερομηνίας επιβεβαίωσης). Θα έχει τη δυνατότητα να μοιράσει έντυπο υλικό της επιλογής του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Αναφορά της χορηγού εταιρείας ως Χρυσός Χορηγός στις ευχαριστίες του τελικού προγράμματος. Ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώριση (εσωτερική) στο τελικό πρόγραμμα. Προβολή μέσω του internet με εμφάνιση του λογότυπου της χορηγού εταιρείας και αναφορά αυτής ως Χρυσός χορηγός στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου : και άμεση διασύνδεση στην ιστοσελίδα της χορηγού εταιρείας. Τοποθέτηση ενός (1) ένθετου ή διαφημιστικού υλικού (εκτός από μπλοκ ή στυλό) της χορηγού εταιρείας στις τσάντες των συνέδρων. Πέντε (5) εγγραφές στο συνέδριο πλήρης συμμετοχής. Δυνατότητα τοποθέτησης ενός (1) banner στο χώρο του Συνεδρίου. Λογότυπο της χορηγού εταιρίας στα e-newsletters του συνεδρίου, συνολικές αποστολές 10, σε περισσότερους από αποδέκτες. Αναφορά ως Χρυσός Χορηγός στα Δελτία Τύπου πριν και μετά το Συνέδριο. Κόστος χορηγίας: ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

6 ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ (Διαθέσιμη χορηγία για μία εταιρεία ανά επαγγελματικό κλάδο- δικαίωμα επιλογής βάσει ημερομηνίας επιβεβαίωσης) Οφέλη Χορηγού εταιρίας: Δυνατότητα τοποθέτησης (1) ενός διαφημιστικού banner στο χώρο του Συνεδρίου Αναφορά της χορηγού εταιρείας ως Αργυρός Χορηγός στις ευχαριστίες του τελικού προγράμματος Προβολή μέσω του internet με εμφάνιση του λογότυπου της χορηγού εταιρείας και αναφορά αυτής ως Αργυρός χορηγός στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www. e-sarakatsanaioi.gr Τοποθέτηση (1) ενός ένθετου ή διαφημιστικού υλικού (όχι μπλοκ & στυλό) της χορηγού εταιρείας στις τσάντες των συνέδρων Μία (1) εγγραφή στο συνέδριο με πλήρη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες και κοινωνικές εκδηλώσεις του συνεδρίου Δυνατότητα τοποθέτησης banner στο γεύμα του Συνεδρίου και αναφορά αυτού ως χορηγός του Γεύματος Παρουσίαση της εταιρείας ηλεκτρονικά μέσω power point στην κεντρική οθόνη της συνεδριακής αίθουσας κατά την διάρκεια ενός εκ των διαλειμμάτων καφέ ή της μεσημβρινής διακοπής. Κόστος χορηγίας: ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

7 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ: Οι εταιρείες Υποστηρικτές δικαιούνται μια σειρά από ανταποδοτικά οφέλη: Θα αναφέρονται στη σελίδα ευχαριστιών του Τελικού Προγράμματος του Συνεδρίου το οποίο θα διανεμηθεί εντύπως σε όλους τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου και θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε περισσότερους από αποδέκτες. Θα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου. Θα αναφέρονται ως υποστηρικτές στα Δελτία Τύπου πριν και μετά το Συνέδριο. ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΛΥΨΗ ΕΞΟΔΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ανά ομιλητή από Ευρωπαϊκούς προορισμούς ανά ομιλητή από Υπερατλαντικούς προορισμούς Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου προσκαλεί τους χορηγούς να υποστηρίξουν το επιστημονικό πρόγραμμα χρηματοδοτώντας ολόκληρο ή ένα μέρος των εξόδων των προσκεκλημένων ομιλητών του Συνεδρίου. Ο Χορηγός σε συνεννόηση με το Γραφείο Οργάνωσης έχει την δυνατότητα να καλύψει την διαμονή και τα ταξιδιωτικά έξοδα ενός ή περισσοτέρων από τους προσκεκλημένους ομιλητές. Η υποστήριξη του χορηγού θα ανακοινωθεί τόσο στους προσκεκλημένους ομιλητές με επιστολή όσο και θα τους δοθεί η ευκαιρία προβολής μέσω banner στο συνεδριακό χώρο. ΔΕΞΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Η χορηγία ανέρχεται στα ευρώ πλέον ΦΠΑ. Η επωνυμία του Χορηγού θα εμφανίζεται με διακριτικά στο χώρο και θα ανακοινωθεί στα έντυπα του Συνεδρίου. Η Δεξίωση Υποδοχής θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο μετά το τέλος της Τελετής Έναρξης. ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΟΜΙΛΗΤΩΝ Η χορηγία ανέρχεται στα ευρώ πλέον ΦΠΑ. Θα υπάρξει αναφορά του ονόματος της χορηγού εταιρείας στην πρόσκληση που θα τυπωθεί καθώς επίσης η επωνυμία του Χορηγού θα εμφανίζεται με διακριτικά στο χώρο του Επίσημου Δείπνου του Συνεδρίου. Θα πραγματοποιηθεί μετά την Δεξίωση Υποδοχής. ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η χορηγία ανέρχεται στα ευρώ πλέον ΦΠΑ. Θα υπάρξει αναφορά του ονόματος της χορηγού εταιρείας στην πρόσκληση που θα τυπωθεί για το Επίσημο Δείπνο του Προέδρου. Η επωνυμία του Χορηγού θα εμφανίζεται με διακριτικά στο χώρο του Δείπνου. Θα συμμετέχουν πέραν της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου, εκπρόσωποι ξένων χωρών και Πανεπιστημίων.

8 ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΦΕ Η χορηγία ανέρχεται στα 700 ευρώ πλέον ΦΠΑ ανά διάλλειμα καφέ. Το Συνέδριο θα προσφέρει 5 στο σύνολο σε όλους τους σύνεδρους στα προκαθορισμένα διαλείμματα. Η επωνυμία του Χορηγού θα εμφανίζεται σε όλα τα σημεία διάθεσης του καφέ και θα ανακοινωθεί στα έντυπα του Συνεδρίου. (Δυνατότητα κάλυψης συνoλικής δαπάνης.) ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Το κόστος του εκθεσιακού χώρου είναι 1000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για 6τμ. Η επιλογή του περιπτέρου επιβεβαιώνεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΤΣΑΝΤΑ Το κόστος της χορηγίας ανέρχεται στα ευρώ πλέον ΦΠΑ. Το Συνέδριο θα την παρέχει σε όλους τους σύνεδρους που θα εσωκλείει το υλικό του Συνεδρίου. Το λογότυπο του Χορηγού θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση του χαρτοφύλακα και θα αναφέρεται στη σελίδα ευχαριστιών του Τελικού Προγράμματος του Συνεδρίου. ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ Κόστος αγοράς, δημιουργίας και κατασκευής διαφημιστικού υλικού 800 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Το Συνέδριο θα παρέχει σε όλους τους σύνεδρους μπλοκ και στυλό τα οποία θα συμπεριληφθούν στην συνεδριακή τσάντα. Το λογότυπο του χορηγού θα είναι τυπωμένο σε ευδιάκριτο σημείο στα παραπάνω είδη. ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κόστος αγοράς, δημιουργίας και κατασκευής ευρώ πλέον ΦΠΑ. Το Τελικό Πρόγραμμα θα διανεμηθεί εντύπως σε όλους τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου, θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε περισσότερους από αποδέκτες καθώς επίσης θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου. Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα είναι εμφανές στο οπισθόφυλλο. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ Διαφημιστικό ένθετο της Εταιρείας με κόστος 500 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. μπορεί να συμπεριληφθεί στο υλικό της τσάντας η οποία θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι μέγιστες επιτρεπόμενες διαστάσεις είναι A4 (210 με 297 mm) και δεν θα πρέπει να ξεπερνά σε βάρος τα 250 γρ. ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ Το κόστος ανέρχεται στα ευρώ πλέον Φ.Π.Α. Το Συνέδριο θα παρέχει σε όλους τους σύνεδρους ονομαστικές κονκάρδες που θα πρέπει να τις φέρουν μαζί τους όλες τις ώρες του Συνεδρίου. Το λογότυπο της χορηγού εταιρίας θα είναι τυπωμένο σε ευδιάκριτο σημείο της ονομαστικής κονκάρδας των συνέδρων.

9 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ BANNER Η τοποθέτηση banner είναι 1000 ευρώ πλέον ΦΠΑ (χωρίς αντιπρόσωπο της εταιρίας σας) κοντά στην γραμματεία ή μέσα στον εκθεσιακό χώρο προβάλλοντας την εταιρία σας και τα προϊόντα της. ΔΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ Το κόστος ανέρχεται στα ευρώ πλέον Φ.Π.Α. Το Συνέδριο θα παρέχει στους επισήμους, στους εκπροσώπους των ξένων Ιδρυμάτων και Κρατών, αναμνηστικά δώρα. Το λογότυπο της χορηγού εταιρίας θα είναι εμφανές σε σημείο της συσκευασίας. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Το Τελικό Πρόγραμμα θα διανεμηθεί εντύπως σε όλους τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου, θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε περισσότερους από αποδέκτες καθώς επίσης θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου. Οι Διαφημιστικές καταχωρήσεις, logo της εταιρίας (4χρωμo) είναι διαθέσιμες στο τελικό πρόγραμμα στη τιμή των: 1500 εσωτερική σελίδα εξωφύλλου 1500 εσωτερική σελίδα οπισθόφυλλου οπισθόφυλλο 1000 εσωτερική σελίδα σαλόνι CD ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ Κόστος αγοράς, δημιουργικό, ευρώ πλέον ΦΠΑ. Το Συνέδριο θα το παρέχει σε όλους τους σύνεδρους και θα εσωκλείετε στη τσάντα του Συνεδρίου. Το λογότυπο του χορηγού θα είναι σε ευδιάκριτο σημείο. ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Κόστος εκτυπώσεων και δημιουργικό, 800 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Το Συνέδριο θα τις παρέχει σε όλους τους σύνεδρους μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Το λογότυπο του χορηγού θα εμφανίζεται με διακριτικά στο χώρο της γραμματείας.

10 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Οι διαφημιστικές καταχωρήσεις και τα logo θα πρέπει να αποσταλούν βάσει των παρακάτω προδιαγραφών στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: το αργότερο μέχρι την: 20 η Ιανουαρίου Διαστάσεις (καθαρή): 165x240mm Ξάκρισμα περιμετρικό: 3mm Αρχείο: Jpg ή Tif σε ανάλυση 300dpi (σε φυσικό μέγεθος) Χρωματικό πρότυπο: CMYK Οι ενοικιάσεις περιπτέρων θα πρέπει να επιβεβαιωθούν, το αργότερο μέχρι την 20 η Ιανουαρίου Οι εκθέτες είναι υπεύθυνοι για την στελέχωση των περιπτέρων τους όλες τις ώρες κατά την λειτουργία της έκθεσης. Όσοι εκθέτες κατασκευάζουν οι ίδιοι το δικό τους περίπτερο θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τα τ.μ. του περιπτέρου τους. Κανένα υλικό προς επίδειξη, διαχωριστικό τοίχωμα, έκθεμα ή οποιοδήποτε τμήμα του περιπτέρου δεν επιτρέπεται να τοποθετείται πέραν των ορίων. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να τρυπηθούν, βαφούν και γενικότερα να υποστούν αλλοίωση κατά οποιονδήποτε τρόπο το δάπεδο, οι τοίχοι και οι οροφές του εκθεσιακού χώρου, καθώς και τα χωρίσματα των κατασκευασμένων περιπτέρων. Σε περίπτωση των προαναφερθέντων ζημιών, θα υπάρχει χρέωση για το κόστος επισκευής. ΟΡΟΙ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι παρακάτω κανονισμοί είναι η συμβατική συμφωνία μεταξύ του γραφείου διοργάνωσης και του Εκθέτη. Η αποστολή της φόρμας συμμετοχής δηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων συμμετοχής που αναφέρονται παρακάτω καθώς και των όρων πληρωμής. Εκθεσιακός Χώρος Η επιβεβαίωση των χώρων θα γίνετε βάσει προτεραιότητας και διαθεσιμότητας. Τηλεφωνικά δε θα γίνεται καμία χορηγία / κράτηση περιπτέρου. Αίτηση συμμετοχής / Χορηγίας Για να συμμετέχετε στις χορηγίες του Συνεδρίου είναι απαραίτητη πρωτίστως η αποστολή της φόρμας συμμετοχής που ακολουθεί και κατόπιν η υπογραφή συμφωνητικού το οποίο θα σας σταλεί από την Asa Congresses & Gala και η πληρωμή του απαραίτητου ποσού προκαταβολής. Η επιβεβαίωση του εκθεσιακού χώρου / χορηγιών γίνεται μόνο κατόπιν διαθεσιμότητας. Πληρωμές Στους εκθέτες / χορηγούς οι οποίοι δεν έχουν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα πληρωμών που καθορίζεται στο συμφωνητικό δε θα επιτραπεί να εγκατασταθούν στο χώρο τους ή το περίπτερο τους ή δεν θα παρέχονται οι υπηρεσίες οι οποίες έχουν ζητήσει. Οι όροι είναι απαράβατοι υπό οποιεσδήποτε περιστάσεις.

11 Όροι πληρωμής 50% προκαταβολή με την επιβεβαίωση της χορηγίας και την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού 30% καταβολή ένα μήνα πριν την έναρξη του Συνεδρίου Εξόφληση το αργότερο, ένα μήνα μετά την έκδοση του τιμολογίου. Τρόπος Πληρωμής Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες για τις πληρωμές και τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού θα σας αποσταλούν με την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη Φόρμα Συμμετοχής που ακολουθεί. Επισημάνσεις: Τιμολόγιο θα εκδοθεί και θα αποσταλεί μετά το πέρας του Συνεδρίου. Το προαναφερόμενο κόστος χορηγικών πακέτων & μεμονωμένων υπηρεσιών επιβαρύνεται με τον ισχύοντα Φ.Π.Α.. Όπου αναφέρεται διαφημιστικό ένθετο δεν αφορά παροχή μπλοκ και στυλό τα οποία ανήκουν στις μεμονωμένες χορηγίες. Ακύρωση συμμετοχής Παραίτηση Κάθε παραίτηση από το δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να ανακοινώνεται στον οργανωτή δια συστημένης επιστολής προ της λήξεως της προθεσμίας ώστε αυτή να γίνει δεκτή άνευ περαιτέρω υποχρεώσεων. Μετά την εκπνοή της προθεσμίας, ο οργανωτής θα απαιτήσει τα οφειλόμενα ποσά με χρήση παντός νόμιμου μέσου. Χρέωση 40% ακυρωτικών σε περίπτωση ακύρωσης της χορηγίας έως και (2) μήνες πριν την έναρξη του Συνεδρίου Χρέωση 60% ακυρωτικών σε περίπτωση ακύρωσης της χορηγίας έως και (1) μήνα πριν την έναρξη του Συνεδρίου Χρέωση 100% ακυρωτικών σε περίπτωση ακύρωσης της χορηγίας λιγότερο από 30 ημέρες, πριν την έναρξη του Συνεδρίου. Μη παρουσία εκθέτου Εάν ο εκθέτης δεν έχει χρησιμοποιήσει το περίπτερο του δύο ώρες προ της έναρξης του Συνεδρίου, θα θεωρηθεί ως παραιτηθείς από το δικαίωμα συμμετοχής. Το γραφείο του οργανωτή θα διατηρεί όλα τα δικαιώματα του για την καταβολή του μισθώματος του περιπτέρου, το οποίο ο παραιτηθείς εκθέτης οφείλει στο ακέραιο. Ασφάλεια Ο οργανωτής δε φέρει καμία ευθύνη για ζημιές ή απώλειες που μπορεί να υποστεί για οποιοδήποτε λόγο ο εξοπλισμός του περιπτέρου ή τα εκτιθέμενα προϊόντα. Ο οργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για τυχόν κλοπές ή ζημιές που ενδέχεται να προκαλέσουν οι εκθέτες σε τρίτους, ως αποτέλεσμα της συμμετοχής τους στην Έκθεση. Ο κάθε εκθέτης είναι υπεύθυνος εξολοκλήρου για τα εκθέματα του περιπτέρου του και το προσωπικό του.

12 ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημερομηνία: «3ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο ΛΑΜΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016» ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛ. FAX ΑΦΜ ΔΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ / ΣΦΡΑΓΙΔΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΩΣ: 1.Πλατινιένιος Χορηγός ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 2. Χρυσός Χορηγός ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 3. Επιπλέον μεμονωμένες χορηγίες περιγραφή χορηγίας... ευρώ πλέον Φ.Π.Α. Η παρούσα φόρμα παρακαλούμε όπως αποσταλεί στην Γραμματεία του Συνεδρίου Κουμουνδούρου 6, 41222, Λάρισα Φαξ:

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόεδρος: Μέλη: Αθανάσιος Κοβάνης Βασίλειος Κιμισκίδης Κυριάκος Γαργάνης Στυλιανός

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 06 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας;

Περιεχόμενα. 06 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας; 1 Περιεχόμενα 03 Οργάνωση 05 Γενικές Πληροφορίες 05 Εγγραφές 06 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας; 06 Πλεονεκτήματα Χορηγίας 06 Προβολή Συνεδρίου 07

Διαβάστε περισσότερα

07 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας;

07 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας; 1 Περιεχόμενα 03 Χαιρετισμός Οργανωτικής Επιτροπής 04 Οργάνωση Οργανωτική Επιτροπή 05 Γενικές Πληροφορίες 06 Εγγραφές 07 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας;

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ Οργανωτής Ημερίδας Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία Μιχαλακοπούλου 155, 115 27 Αθήνα Τηλ.: 210 7295606,

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικό Συνέδριο: Επείγουσες Καταστάσεις στην Αίθουσα Τοκετών 4 5 Οκτωβρίου, 2014 Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής, Θεσσαλονίκης

Επιστημονικό Συνέδριο: Επείγουσες Καταστάσεις στην Αίθουσα Τοκετών 4 5 Οκτωβρίου, 2014 Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής, Θεσσαλονίκης ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής, σας καλωσορίζει στο Επιστημονικό Συνέδριο: επείγουσες καταστάσεις στην αίθουσα τοκετών, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό

Διαβάστε περισσότερα

8 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής Ιατρικής. Ξενοδοχείο Grand Serai 2-4 Μαΐου 2014 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ

8 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής Ιατρικής. Ξενοδοχείο Grand Serai 2-4 Μαΐου 2014 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής, συνεχίζοντας την παράδοση, διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριό της με Διεθνή Συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγικές Προτάσεις ΑΘΗΝΑ 06-08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015. Royal Olympic Ηotel Αίθ. Kallirhoe Hall. Επιστημονικός Φορέας Συνεδρίου. Οργάνωση - Γραμματεία Συνεδρίου

Χορηγικές Προτάσεις ΑΘΗΝΑ 06-08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015. Royal Olympic Ηotel Αίθ. Kallirhoe Hall. Επιστημονικός Φορέας Συνεδρίου. Οργάνωση - Γραμματεία Συνεδρίου ΑΘΗΝΑ 06-08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Royal Olympic Ηotel Αίθ. Kallirhoe Hall Χορηγικές Προτάσεις Επιστημονικός Φορέας Συνεδρίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Καισαρείας 6, ΤΚ 11527, Αμπελόκηποι www.angiology.gr info@angiology.gr

Διαβάστε περισσότερα

Χ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Σ Μ Ο Σ

Χ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Σ Μ Ο Σ 1 Χ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Σ Μ Ο Σ Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώνουμε πως η Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία, συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση σε συναντήσεις

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER COMPLETE TRAVEL SERVICES

VOYAGER COMPLETE TRAVEL SERVICES Αγαπητοί Κυρίες/Κύριοι, Φίλοι και συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι το «10 ο Μακεδονικό Ουρολογικό Συμπόσιο» που διοργανώνεται από την Ουρολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας, θα διεξαχθεί από

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 1 Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ORAL CONTRACEPTIVES

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Κύριοι,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Κύριοι, ΕΚΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Κύριοι, Συνεχίζοντας τον θεσμό των Πανελληνίων Συνεδρίων Υαλοειδούς- Αμφιβληστροειδούς που γίνονται κάθε χρόνο την ίδια εποχή, σας ανακοινώνουμε ότι το 2015 θα γίνει

Διαβάστε περισσότερα

16-18 Οκτωβρίου 2015 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Makedonia Palace. http://convin.gr/23eemmo ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

16-18 Οκτωβρίου 2015 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Makedonia Palace. http://convin.gr/23eemmo ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ Οργάνωση Συνεδρίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ 16-18 Οκτωβρίου 2015 θεσσαλονικη ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Makedonia Palace http://convin.gr/23eemmo ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Makedonia Palace 16-18

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Έντυπο Χορηγιών Πληροφορίες - εγγραφές: www.healthpolicycongress.gr Φορέας Επιστημονικής Υποστήριξης Τομέας Οικονομικών της Υγείας Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Πληροφορίες 2. Χρονοδιάγραμμα-Θεματολογία 3 Χορηγικές Δραστηριότητες 4. Διαδικασία Συμμετοχής-Οικονομική Πολιτική 10

Γενικές Πληροφορίες 2. Χρονοδιάγραμμα-Θεματολογία 3 Χορηγικές Δραστηριότητες 4. Διαδικασία Συμμετοχής-Οικονομική Πολιτική 10 ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΙΟΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΙΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΙΣ ΔΙΙΑΜΟΝΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές Πληροφορίες 2 Χρονοδιάγραμμα-Θεματολογία 3 Χορηγικές Δραστηριότητες 4 Διαδικασία Συμμετοχής-Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Σελ. 2 Οργάνωση Σελ. 3-5 Γενικές Πληροφορίες - Εγγραφές Σελ. 6-7 Χορηγικά Πακέτα Σελ. 11-14 Α Χορηγικό Πακέτο Σελ. 8-9 Β Χορηγικό

Διαβάστε περισσότερα

10 Ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας Κτίριο Εθνικής Ασφαλιστικής 16-19 Οκτωβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

10 Ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας Κτίριο Εθνικής Ασφαλιστικής 16-19 Οκτωβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 3 ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΕΑΚΑ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ 5 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 5 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 6 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 7 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής

Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Παρουσία στο Internet ικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση http://gi-oncology2007.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Καλούμε όλους τους ενδιαφέρόμενους να συμμετάσχουν στο συνέδριο στο συνέδριο ως διαφημιζόμενοι ή ως εκθέτες ώστε:

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Καλούμε όλους τους ενδιαφέρόμενους να συμμετάσχουν στο συνέδριο στο συνέδριο ως διαφημιζόμενοι ή ως εκθέτες ώστε: ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σ' ένα κόσμο που οι έτοιμες προπαρασκευασμένες τροφές, "junk food" και άλλοι «πειρασμοί» κατακλύζουν την αγορά, η μεσογειακή διατροφή μπορεί να είναι μία βιώσιμη εναλλακτική λύση, αν και πολλοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο. Ναύπλιο ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. www.eess.gr/congress2015. διοργανωση

Πανελλήνιο. Ναύπλιο ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. www.eess.gr/congress2015. διοργανωση ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ διοργανωση ΓΡΑΜMΑΤΕΙΑ Synthesis Group SA Αγίας Βαρβάρας 31, Αργυρούπολη 164 52 Τηλ: 210 9609400 Email: spine@synthesis-group.gr www.synthesis-group.gr Xαιρετισμοσ Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr Ε Ν Τ Υ Π Ο Χ Ο Ρ Η Γ Ι Ω Ν 1 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αξιότιμοι κύριοι, Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το 7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης»

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης» Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης» 20-22 Μαρτίου 2014 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2013 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

6o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 6-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ GRECOTEL, ASTIR HOTEL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3

6o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 6-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ GRECOTEL, ASTIR HOTEL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ 8 ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας. 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

> Επιστολή Προέδρων Οργανωτικής Επιτροπής και ΔΣ ΕΕΦΑΜ. Η φαρμακευτική αγορά στη νέα 10ετία: Εξέλιξη ή Ανατροπή;

> Επιστολή Προέδρων Οργανωτικής Επιτροπής και ΔΣ ΕΕΦΑΜ. Η φαρμακευτική αγορά στη νέα 10ετία: Εξέλιξη ή Ανατροπή; > ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ > Επιστολή Προέδρων Οργανωτικής Επιτροπής και ΔΣ ΕΕΦΑΜ 3 > Φορείς - Επιτροπές 4 > Γενικές πληροφορίες 5 > Χορηγίες 6 > Δραστηριότητες προς Χορηγία 7-20 Υλικά Συνεδρίου 7 Δεξίωση Λήξης 8 Διάλειμμα

Διαβάστε περισσότερα

CARDIO. athena. Εκθεσιακό & Χορηγικό Πακέτο. ιεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Ιατρικής. International Meeting on Cardiovascular Medicine

CARDIO. athena. Εκθεσιακό & Χορηγικό Πακέτο. ιεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Ιατρικής. International Meeting on Cardiovascular Medicine CARDIO athena 2014 4 5 Απριλίου 2014 April 4-5, 2014 Royal Olympic Hotel, Athens - Greece ιεθνές Συνέδριο Καρδιαγγειακής Ιατρικής International Meeting on Cardiovascular Medicine Συνεδριάσεις αφιερωµένες

Διαβάστε περισσότερα