ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ"

Transcript

1

2 ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Στις μέρες μας, οι απαιτήσεις για την ολοκλήρωση ενός κτηρίου αποτελούν μία σύνθετη πρόκληση για κάθε επαγγελματία του χώρου, ενώ καθορίζονται και από ένα εξαιρετικά σημαντικό σύνολο παραγόντων: Η αισθητική, η λειτουργικότητα, η απόδοση, η οικολογική ταυτότητα, η ελαχιστοποίηση και η απόσβεση του κόστους, είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Μέσα από την ολοκληρωμένη κατασκευή κορυφαίων σύγχρονων κουφωμάτων αλουμινίου και upvc, την παραγωγή θερμομονωτικών προϊόντων εξηλασμένης και διογκωμένης πολυστερίνης, τη δημιουργία ολοκληρωμένων προτάσεων στον χώρο της εσωτερικής πόρτας, αλλά και της πόρτας ασφαλείας, καθώς επίσης και με πλήθος εφαρμογών ρολού, σήτας και παντζουριών, η Θερμοπλαστική βρίσκεται δίπλα σας, διασφαλίζοντας τόσο την κορυφαία ποιότητα προϊόντων, όσο και τη δική σας επιτυχία στον χώρο. Εμείς σας ακούμε και γνωρίζουμε τί ακριβώς χρειάζεστε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ 4 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 6 ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ-ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 8 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ 9 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 10 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 12 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ 22 Κουφώματα συνθετικά (upvc) 24 Κουφώματα αλουμινίου 46 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ 76 Solar More υαλοπίνακες 78 Triplex υαλοπίνακες 82 Ειδικό γυαλί 86 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ 90 Παντζούρια συνθετικά (upvc) 92 Παντζούρια αλουμινίου 96 ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ 100 Ρολά 102 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 112 Πόρτες Portalia 114 Πόρτες exclusive 140 Πόρτες exclusive επίπεδες 142 Πόρτες exclusive ταμπλαδωτές 154 ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 164 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 172 novablok 174 novablok Terrace 178 feliblok-plus 182 feliblok 186 feliblok ιχθυοκιβώτια 190 Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης 194 Συστήματα weber.therm family max 196 Συστήματα weber.therm family black 197 Συστήματα weber.therm family white 198 PASSIVE HOUSE 202 ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 206 Φυλλαράκια ρολού 104 Κουτιά ρολού 105 Σήτες 108 Το περιεχόμενο του παρόντος καταλόγου, συμπεριλαμβανoμένων ενδεικτικά, αλλά όχι περιοριστικά, των πρωτότυπων κειμένων, του συνόλου αποκλειστικά των πρωτότυπων φωτογραφιών παρουσίασης των προϊόντων και του χώρου της εταιρείας, των λογοτύπων της Θερμοπλαστικής ΑΒΕΕ και των προϊόντων solar more, feliblok, feliblok plus, novablok και novablok terrace, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Θερμοπλαστική ΑΒΕΕ. Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό

3 4 ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Εταιρεία Εταιρεία 5 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1972, ξεκινώντας τη δυναμική πορεία της στην ελληνική αγορά με την έναρξη μονάδας παραγωγής προϊόντων και εφαρμογών από συνθετικό πλαστικό πολυμερές (upvc). Σήμερα, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών βιομηχανιών κατασκευής συνθετικών κουφωμάτων (upvc) και κουφωμάτων αλουμινίου. Παράλληλα, με την έρευνα και τον συνεχή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεών της, έχει διευρύνει σημαντικά τους τομείς παραγωγής, με την προσθήκη νέων προϊόντων και εφαρμογών. Μεταξύ των κορυφαίων προτάσεών της βρίσκονται οι ενεργειακοί υαλοπίνακες solar more, τα θερμομονωτικά προϊόντα feliblok, feliblok-plus, novablok και novablok Τerrace, καθώς και πλήθος προϊόντων εσωτερικής πόρτας και εξωτερικής πόρτας ασφαλείας, ρολού, σήτας και παντζουριών. Η εφαρμογή των αυστηρότερων προτύπων παραγωγής και ασφάλειας, πιστοποιούν την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζουν και την κοινωνική - περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ

4 6 ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Προσωπικό Προσωπικό 7 ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η Θερμοπλαστική είναι οι ίδιοι της οι άνθρωποι. Για τον λόγo αυτόν, το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό στελεχώνει τον κάθε κλάδο της εξειδίκευσής του, έτοιμο να προσφέρει την τεχνογνωσία του για τη δημιουργία των κορυφαίων προϊόντων και την παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης και υπηρεσιών στον τελικό καταναλωτή και τους συνεργάτες μας. Η Θερμοπλαστική περιβάλλει το προσωπικό της με τη φροντίδα και την ασφάλεια που υπαγορεύουν τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας και διαχείρισης ασφάλειας, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του προσωπικού και την ολοκληρωμένη κάλυψή του.

5 8 ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Σφραγίδα γνησιότητας & εγγυήσεις ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Πιστοποιημένη ποιότητα 9 ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ένα προϊόν, κατασκευασμένο από τη Θερμοπλαστική, αποτελεί και συνώνυμο του συνόλου των χαρακτηριστικών και της πολιτικής της εταιρείας. Έτσι, ένα κούφωμα, προερχόμενο από τις γραμμές παραγωγής μας, χαρακτηρίζεται και από την κορυφαία ποιότητα υλικών και κατασκευής. Η ποιότητα, άλλωστε, είναι ένα από τα κορυφαία και συνάμα αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά της Θερμοπλαστικής. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ Στόχος μας είναι να παραδώσουμε στον τελικό καταναλωτή ένα προϊόν αντάξιο αυτής της φιλοσοφίας μας. Ως άμεση απόδειξη ότι ένα προϊόν είναι αποτέλεσμα της διαδικασίας παραγωγής της Θερμοπλαστικής, ήδη από τον Δεκέμβριο του 2017 η εταιρεία ξεκίνησε την τοποθέτηση ενός ιριδίζοντος διακριτικού σήματος γνησιότητας στα κουφώματά της. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η πολιτική ποιότητας της Θερμοπλαστικής πιστοποιείται από τις αρχές του 2000 με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 και με το σύστημα διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία ΕΛΟΤ 1801:2002 / BS OHSAS 18001:2007. Επιπροσθέτως, η συμμόρφωση της εταιρείας με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας πιστοποιείται από τις αρχές του 2008 με τη σήμανση CE σε όλα τα προϊόντα της. Ως προς την καθολική διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και της άρτιας εξυπηρέτησης, ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο αντιπροσωπειών και υποκαταστημάτων, ανεπτυγμένο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση τεχνο-οικονομικών μελετών, τοποθετεί τα προϊόντα μας, παρέχοντας παράλληλα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες aſter-sale service, πάντα υπό την επίβλεψη και τις προϋποθέσεις της Θερμοπλαστικής.

6 10 ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Εκθεσιακός χώρος Εκθεσιακός χώρος 11 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η Θερμοπλαστική διαθέτει έναν πλήρως διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο για την ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων της, άμεσα από την παραγωγή και δίπλα στους ανθρώπους που τα κατασκευάζουν. Σε έναν άρτια διαμορφωμένο χώρο 1.600m 2, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά και να επεξεργαστεί τα προϊόντα, πριν να προχωρήσει στην τελική επιλογή. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να προσφέρουμε την ολοκληρωμένη εικόνα και το σύνολο των πληροφοριών για τα προϊόντα και τις εφαρμογές τους στην πράξη. Με εξειδικευμένη υποστήριξη για τη σωστή επιλογή και συνολική ενημέρωση για τις δυνατότητες του κάθε προϊόντος, θέλουμε να διασφαλίσουμε πως θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σημείου τοποθέτησής του.

7 12 ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Εγκαταστάσεις Εγκαταστάσεις 13 ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. στεγάζεται σε ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης m 2, οι οποίες βρίσκονται σε οικόπεδα συνολικής έκτασης 200 στρεμμάτων στον Αμυγδαλεώνα και το Πολύστυλο Καβάλας. Οι κτηριακές εγκαταστάσεις εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες της εταιρείας για την παραγωγή, την αποθήκευση, καθώς επίσης και τη στέγαση των διοικητικών υπηρεσιών. Φιλοξενώντας τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τις ειδικά διαμορφωμένες γραμμές παραγωγής, ακόμη και με ρομποτική αυτοματοποίηση, εξασφαλίζεται η ταχύτατη και ποιοτική κατασκευή και σύνθεση των τελικών προϊόντων, ενώ, με την τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών ασφάλειας, η Θερμοπλαστική εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του προσωπικού.

8 14 ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Εγκαταστάσεις Εγκαταστάσεις 15 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Το 1992, η Θερμοπλαστική επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, ξεκινώντας έτσι τη νέα της γραμμή παραγωγής συνθετικών (upvc) κουφωμάτων. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, με σημεία αναφοράς τη μεγάλη επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων το 2004, καθώς και με την έναρξη της μονάδας παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου το Σήμερα οι συνολικής έκτασης m 2 εγκαταστάσεις φιλοξενούν τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό παραγωγής και ολοκληρωμένης δημιουργίας κουφωμάτων τόσο από συνθετικό (upvc), όσο και από αλουμίνιο, ενώ η ρομποτική αυτοματοποίηση των γραμμών παραγωγής εξασφαλίζει την ταχύτατη και ποιοτικά πλήρως ελεγχόμενη παραγωγή και σύνθεση των τελικών προϊόντων, με την τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών. Οι εγκαταστάσεις της Θερμοπλαστικής επιτρέπουν τέλος και την ιδανική αποθήκευση των προϊόντων, αμέσως μετά την παραγωγή, διασφαλίζοντας την άριστη κατάσταση των κουφωμάτων μέχρι και την τελική παράδοση.

9 16 ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Εγκαταστάσεις Εγκαταστάσεις 17 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ Στόχος της Θερμοπλαστικής είναι να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή ολοκληρωμένες λύσεις. Έτσι η παραγωγή κουφωμάτων δημιούργησε την ανάγκη παραγωγής υαλοπινάκων. Σημείο αναφοράς ως προς αυτό αποτελεί το 1994, με την έναρξη της γραμμής παραγωγής διπλών υαλοπινάκων. Ο συνεχής εξοπλισμός της μονάδας επιτρέπει έκτοτε στη Θερμοπλαστική τη διεύρυνση του τομέα παραγωγής με την προσθήκη υαλοπινάκων τριπλής διάταξης, την εξειδικευμένη κατασκευή triplex, αλλά και γυαλιού ειδικών εφαρμογών, καταλήγοντας στην επιτομή των solar more ενεργειακών υαλοπινάκων. Σε συνολική έκταση 5.000m 2 με ολοκληρωμένο εξοπλισμό κοπής και επεξεργασίας υαλοπινάκων, η Θερμοπλαστική διασφαλίζει το τελικό αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου συστήματος κουφώματος - υαλοπίνακα, ανταποκρινόμενου πλήρως στις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του σημείου τοποθέτησής του.

10 18 ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Εγκαταστάσεις Εγκαταστάσεις 19 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ Από το 2001, η Θερμοπλαστική ξεκίνησε δυναμικά τη μονάδα παραγωγής εσωτερικής πόρτας, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων της και στον τομέα του ξύλου. Οι προτάσεις των εσωτερικών πορτών Portalia αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση με εξαιρετική απόδοση ποιότητας τιμής, ενώ, στην κορυφαία κατηγορία, έχουν ενταχθεί οι χειροποίητες Exclusive πόρτες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από τη Θερμοπλαστική με τις καλύτερες πρώτες ύλες και εξαρτήματα.

11 20 ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Εγκαταστάσεις Εγκαταστάσεις 21 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ Η Θερμοπλαστική, σε μία έκταση m 2, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, ξεκινά το 2009 τη γραμμή παραγωγής διογκωμένης πολυστερίνης, με την ονομασία feliblok, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά, το 2010, ξεκινά και την παραγωγή εξηλασμένης πολυστερίνης με την ονομασία novablok. Η συνεχής επένδυση σε εξοπλισμό και η έρευνα στο αντικείμενο δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να προστεθούν επιπλέον εξειδικευμένα προϊόντα. Αρχικά, ξεκινά η γραμμή παραγωγής γραφιτούχας διογκωμένης πολυστερίνης (feliblok-plus), με επιπλέον χαρακτηριστικά απόδοσης, ενώ θα ακολουθήσει και η παραγωγή του εξειδικευμένου και καινοτόμου υλικού μόνωσης ταρατσών, με βάση την εξηλασμένη πολυστερίνη και με την εμπορική ονομασία novablok Terrace.

12 22 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ 23 ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Η Θερμοπλαστική κυριαρχεί στον χώρο των κουφωμάτων, τόσο στην κατηγορία των συνθετικών, όσο και σε αυτή των κουφωμάτων αλουμινίου, με προϊόντα που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις της αγοράς. Η εκτεταμένη ποικιλία προϊόντων επιτρέπει στη Θερμοπλαστική να διαθέτει μία λύση για κάθε περίπτωση, με κορυφαία ποιότητα και υψηλή αισθητική. ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Το προϊόν φέρει την κατασκευαστική σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας της Θερμοπλαστικής. ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας, με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΤΟΧΗ Κουφώματα με μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία και ασφάλεια.

13 24 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) 25 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Η Θερμοπλαστική κατασκευάζει ολοκληρωμένες προτάσεις συνθετικών κουφωμάτων (upvc), με γνώμονα την πιστοποιημένη ποιότητα τόσο των πρώτων υλών, όσο και της διαδικασίας παραγωγής και εφαρμογής. Φιλοσοφία μας αποτελεί η δημιουργία κουφωμάτων που θα μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια, προστασία και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Το πρωτοποριακό design, καθώς και η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε ένα μεγάλο πλήθος εξειδικευμένων λύσεων, με γνώμονα πάντα τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

14 26 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Ανοιγοανακλινόμενα Ανοιγοανακλινόμενα 27 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ KÖMMERLING 88 Κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με βασικό πλάτος όψης 116mm. Το συνθετικό κούφωμα παραθύρου KÖMMERLING 88 είναι η πιο νέα πρόταση με εξαιρετικές θερμομονωτικές, ηχομονωτικές και στεγανοποιητικές ιδιότητες, οι οποίες συμπληρώνονται από τις σημαντικές επιδόσεις στην αντιδιαρρηκτική προστασία και την αντοχή στον χρόνο. Θερμομόνωση Δείκτης Στεγανοποίησης Αντιδιαρρηκτική Προστασία Ηχομόνωση Η δυνατότητα εγκατάστασης τριπλού υαλοπίνακα, καθώς και τα 3 ενσωματωμένα λάστιχα στεγανοποίησης PCE, συγκαταλέγονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας, ενώ παράλληλα, το κούφωμα προσφέρεται σε ποικιλία χρωμάτων, για να δένει αρμονικά με το σημείο τοποθέτησής του. Δείκτης Αντοχής

15 28 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Ανοιγοανακλινόμενα Ανοιγοανακλινόμενα 29 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ KÖMMERLING 88 (proenergy Tec) Κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με βασικό πλάτος όψης 120mm. Το συνθετικό κούφωμα παραθύρου KÖMMERLING 88 (proenergy Tec) αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση για υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες, οι οποίες συμπληρώνονται από τις σημαντικές επιδόσεις στην αντιδιαρρηκτική προστασία και την αντοχή στον χρόνο. Η δυνατότητα εγκατάστασης τριπλού υαλοπίνακα, καθώς και τα 3 ενσωματωμένα λάστιχα στεγανοποίησης PCE, συγκαταλέγονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας, ενώ παράλληλα, το κούφωμα αποτελεί ιδανική πρόταση για εφαρμογές PassiveHouse. Θερμομόνωση Δείκτης Στεγανοποίησης Αντιδιαρρηκτική Προστασία Ηχομόνωση Δείκτης Αντοχής

16 30 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Ανοιγοανακλινόμενα Ανοιγοανακλινόμενα 31 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ KÖMMERLING 88 ALUCLIP Κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με βασικό πλάτος όψης 122mm. Η δυνατότητα εγκατάστασης τριπλού υαλοπίνακα, τα 3 ενσωματωμένα λάστιχα στεγανοποίησης PCE, καθώς και το εξωτερικό κουμπωτό περίβλημα αλουμινίου, συγκαταλέγονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα, το κούφωμα προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. KÖMMERLING 76AD Κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με βασικό πλάτος όψης διατομής 116mm και με δυνατότητα εγκατάστασης τριπλού υαλοπίνακα. Τα βασικά χαρακτηριστικά της θερμομόνωσης και της στεγανοποίησης που προσφέρει το συνθετικό κούφωμα παραθύρου KÖMMERLING 76AD ολοκληρώνουν την οικολογική ταυτότητά του. Τα δύο ενσωματωμένα λάστιχα στεγανοποίησης στην κάσα και το φύλλο διασφαλίζουν στην πράξη το αποτέλεσμα των ιδιοτήτων τους, ενώ η επαυξημένη αντιδιαρρηκτική προστασία, η ηχομόνωση, αλλά και η λειτουργική αντοχή, συμπληρώνουν τις λειτουργικές ιδιότητες του κουφώματος. Ως προς την αισθητική, το κούφωμα προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. KÖMMERLING 76MD Κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με βασικό πλάτος όψης διατομής 116mm. Το συνθετικό κούφωμα παραθύρου KÖMMERLING 76ΜD, με δυνατότητα εγκατάστασης τριπλού υαλοπίνακα και 3 ενσωματωμένα λάστιχα στεγανοποίησης PCE, αποτελεί μια ολοκληρωμένη οικολογική πρόταση με εξαιρετικές θερμομονωτικές και στεγανοποιητικές ιδιότητες, οι οποίες συμπληρώνονται από τις σημαντικές επιδόσεις στην αντιδιαρρηκτική προστασία, την ηχομόνωση και την αντοχή στον χρόνο. KBE ECONOMY Κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης με βασικό βάθος διατομής 70mm. Το συνθετικό κούφωμα πορτοπαραθύρων KBE 70 Economy αποτελεί μια οικονομική πρόταση, χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό στην ποιότητα και την αξιοπιστία του τελικού προϊόντος.

17 32 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Συρόμενα Συρόμενα 33 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ KÖMMERLING PREMILINE ΚΑΤΩΚΑΣΙ ALU Συρόμενο κούφωμα, με διπλό οδηγό και κατωκάσι αλουμινίου. Το συνολικό πλάτος όψης είναι 137mm, ενώ η κίνηση γίνεται πάνω σε ράγες INOX. KÖMMERLING PREMILINE Συρόμενο κούφωμα, με διπλό οδηγό. Το συνολικό πλάτος όψης είναι 137mm, ενώ η κίνηση γίνεται πάνω σε ράγες ALU. KÖMMERLING PREMILINE 3ΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΩΚΑΣΙ ALU Συρόμενο κούφωμα, με τριπλό οδηγό και κατωκάσι αλουμινίου. Το συνολικό πλάτος όψης είναι 137mm, ενώ η κίνηση γίνεται πάνω σε ράγες INOX. KÖMMERLING PREMIDOOR 76 Υψούμενο συρόμενο κούφωμα, υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 137mm. Μια ολοκληρωμένη οικολογική πρόταση με εξαιρετικές θερμομονωτικές και στεγανοποιητικές ιδιότητες, οι οποίες συμπληρώνονται από τη δυνατότητα τοποθέτησης τριπλού υαλοπίνακα, αλλά και από τις σημαντικές επιδόσεις του στην ηχομόνωση και την αντοχή στον χρόνο. Η δυνατότητα ενσωμάτωσης της κάσας 50mm στο δάπεδο αυξάνει την πρακτικότητα, ενώ το κούφωμα προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

18 34 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Συρόμενα / Ανακλινόμενα Συρόμενα / Ανακλινόμενα 35 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ KÖMMERLING 76AD PASK/VW 200KG Με ιδιαίτερη επίδοση στη στεγανοποίηση, τη θερμομόνωση, αλλά και την αντιδιαρρηκτική προστασία, το συνθετικό συρόμενο και ανακλινόμενο κούφωμα παραθύρων και πορτοπαραθύρων KÖMMERLING 76AD 200KG, με συνολικό πλάτος όψης 166mm, αποτελεί μία πρόταση με εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και τη χρήση. Η αισθητική του κουφώματος ενισχύεται από τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου χρώματος μέσα από μία μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων. KÖMMERLING 76AD PASK/VW 150KG Με συνολικό πλάτος όψης 134mm, το συνθετικό συρόμενο και ανακλινόμενο κούφωμα παραθύρων και πορτοπαραθύρων KÖMMERLING 76AD 150KG είναι κατάλληλο για επαυξημένες εφαρμογές, οι οποίες απαιτούν τον συνδυασμό θερμομόνωσης, στεγανοποίησης, αντοχής και ασφάλειας. Το κούφωμα KÖMMERLING 76AD 150KG όμως δεν σταματά εκεί. Η δυνατότητα προσαρμογής του στις αισθητικές ανάγκες του χώρου χαρακτηρίζεται από την εκτεταμένη γκάμα διαθέσιμων προς επιλογή χρωμάτων.

19 36 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Εξώπορτες Εξώπορτες 37 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ KÖMMERLING ΕΞΩΠΟΡΤΑ 76AD ALUCLIP ZERO Κούφωμα Κεντρικής Εισόδου υψηλής θερμομόνωσης, με συνεπίπεδο φύλλο. Το κούφωμα προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων εξωτερικά, ενώ η έξυπνη τεχνολογία σύνδεσης στην εξωτερική πλευρά, με μηδενική διαφορά βάθους (συνεπίπεδο), προσφέρει ένα εξαιρετικό αισθητικά αποτέλεσμα. Θερμομόνωση Δείκτης Στεγανοποίησης Αντιδιαρρηκτική Προστασία Hχομόνωση Δείκτης Αντοχής Συνεπίπεδο Πάνελ

20 38 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Εξώπορτες Εξώπορτες 39 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ KÖMMERLING ΕΞΩΠΟΡΤΑ 76AD (Είσοδος) Κούφωμα Εισόδου υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 148mm. KÖMMERLING ΕΞΩΠΟΡΤΑ 88 Κούφωμα Κεντρικής Εισόδου υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 172mm. KÖMMERLING ΕΞΩΠΟΡΤΑ 76AD Plus (Κεντρική Είσοδος) Κούφωμα Κεντρικής Εισόδου υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 182mm. KÖMMERLING ΦΥΣΟΥΝΑ 76AD Κούφωμα φυσούνας υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 148mm, αριστερά δεξιά. Το κούφωμα παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της κάσας 50mm στο δάπεδο, αυξάνοντας τη λειτουργικότητά του και την ευκολία στην προσπέλαση.

21 40 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) 41 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc)

22 42 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά 43 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΧΡΩΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Θερμομόνωση Δείκτης Στεγανοποίησης Αντιδιαρρηκτική Προστασία Ηχομόνωση Δείκτης Αντοχής Λευκό Golden oak 032 Nussbaum 052 Anthracite grey 016 Dark green (Dunkelgrün) 058 Grey 021 Cremeweiß 167 Metbrush silver Brilliant blue 085 KÖMMERLING 88 (ProEnergy Tec) 5/5 5/5 4/5 5/5 4/5 KÖMMERLING 88 * (ProEnergy Tec) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΌΜΕΝΑ KÖMMERLING 88 ALUCLIP 5/5 5/5 4/5 5/5 4/5 KÖMMERLING 88 5/5 5/5 4/5 5/5 4/5 KÖMMERLING 76MD 4/5 5/5 4/5 4/5 4/5 KÖMMERLING 76AD 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΌΜΕΝΑ KÖMMERLING 88 AluClip * KÖMMERLING 88 KÖMMERLING 76MD KÖMMERLING 76AD KBE 70 ECONOMY 4/5 4/5 3/5 4/5 4/5 KBE 70 ECONOMY PREMILINE ΚΑΤΩΚΑΣΙ ALU 3/5 3/5 3/5 3/5 3/5 PREMILINE ΚΑΤΩΚΑΣΙ ALU ΣΥΡΌΜΕΝΑ PREMILINE 3ΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΩΚΑΣΙ ALU 3/5 3/5 3/5 3/5 3/5 PREMILINE 3/5 3/5 3/5 3/5 3/5 ΣΥΡΌΜΕΝΑ PREMILINE 3ΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΩΚΑΣΙ ALU PREMILINE PREMIDOOR 76 (Υψούμενο - Συρόμενο) 4/5 4/5 3/5 3/5 4/5 PremiDoor 76 (Υψούμενο - Συρόμενο) PASK / VW 76AD 200KG 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 76AD 150KG 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 PASK / VW 76AD 200KG 76AD 150KG ΕΞΩΠΟΡΤΑ 76AD (Είσοδος) 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 ΕΞΩΠΟΡΤΑ 76AD (Είσοδος) ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΕΞΩΠΟΡΤΑ 76AD Plus (Κεντρική Είσοδος) ΕΞΩΠΟΡΤΑ 76AD ALUCLIP ZERO 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 5/5 4/5 4/5 5/5 5/5 ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΕΞΩΠΟΡΤΑ 76AD Plus (Κεντρική Είσοδος) ΕΞΩΠΟΡΤΑ 76AD AluClip Zero* ΕΞΩΠΟΡΤΑ 88 5/5 4/5 4/5 5/5 5/5 ΕΞΩΠΟΡΤΑ 88 Φυσούνα 76AD 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 Φυσούνα 76AD * Εξωτερική πλευρά σε όλες τις αποχρώσεις αλουμινίου Μερικές διαφοροποιήσεις στα χρώματα είναι πιθανές λόγω της εκτύπωσης

23 44 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά 45 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ο πίνακας απεικονίζει τους χρωματισμούς των εξαρτημάτων που διατίθενται ανάλογα με το χρώμα του κουφώματος. ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΡΟΛΟΥ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΣΗΤΕΣ ΜΑΝΙΒΕΛΑ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ Λευκό Golden oak 032 Nussbaum 052 Λευκό Λευκό 9016 Λευκό 040 Λευκά 9016 Λευκό Λευκό Λευκό Golden oak 032 Golden Oak 032 Golden Oak 026A Καφέ Golden Oak Καφέ Καφέ Nussbaum 052 Nussbaum 052 Nussbaum 052 Καφέ Nussbaum Καφέ Καφέ Anthracite grey 016 Dark green (Dunkelgrün) 058 Grey 021 Anthracite grey 016 Anthracite grey 016 Ral 7016 Ral 7016 Γκρι Ral 7016 Καφέ Γκρι ανοιχτό Dark green (Dunkelgrün) 058 Dark green (Dunkelgrün) 058 Ral 6009 Ral 6009 Πράσινα Ral 6009 Καφέ Καφέ Grey 021 Grey 021 Ral Ασημί Ral 7001 Λευκό Γκρι ανοιχτό Cremeweiß 167 Cremeweiß 167 Ral 1013 Ral 1013 Μπεζ Ral 1013 Λευκό Λευκό Metbrush silver Brilliant blue 085 Metbrush silver Brilliant blue 085 Ral 9006 Ral 9006 Ασημί Ral 9006 Λευκό Ral 5007 RAL 5007 μόνο σε Κ19 Ασημί Ral 5007 Λευκό Γκρι ανοιχτό Γκρι ανοιχτό Cremeweiß 167 Metbrush silver Brilliant blue Μερικές διαφοροποιήσεις στα χρώματα είναι πιθανές λόγω της εκτύπωσης.

24 46 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 47 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Η Θερμοπλαστική κατασκευάζει ολοκληρωμένα και αξιόπιστα κουφώματα αλουμινίου. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις τόσο των πρώτων υλών, όσο και της διαδικασίας κατασκευής και εφαρμογής, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την άριστη λειτουργικότητα του τελικού συνόλου, ενώ το πλήθος των χρωματισμών του αλουμινίου, η μεταλλική όψη και το καινοτόμο design αποτελούν τα συστατικά της μοναδικής αισθητικής. Η ευρεία γκάμα τύπων και εφαρμοσμένων σχεδίων των κουφωμάτων αλουμινίου της Θερμοπλαστικής σάς επιτρέπει να βρείτε το τέλειο σύστημα για τις δικές σας ανάγκες.

25 48 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Ανοιγοανακλινόμενα Ανοιγοανακλινόμενα 49 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ SCHÜCO AWS 90.SI SCHÜCO AWS 75.SI SCHÜCO AWS 70.BS.HI SCHÜCO AWS 65 Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με πλάτος όψης 107mm. Η διευρυμένη ζώνη θερμομόνωσης προσφέρει εξαιρετική ενεργειακή εξοικονόμηση. Το ενεργειακό προφίλ του κουφώματος συμπληρώνεται από κορυφαία στεγανοποίηση, υψηλή ανθεκτικότητα σε ανεμοπίεση, ανεμοδιαπερατότητα και υδατοδιαπερατότητα, ενώ αποτελεί εξαιρετική επιλογή αναβάθμισης σε πρότυπο PassiveHouse. Με ζώνη θερμομόνωσης, ικανή να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, το θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης SCHÜCO AWS 75 SI διαθέτει συνολικό πλάτος όψης 107mm και αποτελεί ένα σημαντικό ενεργειακό προφίλ, το οποίο πλαισιώνεται από τις ιδιότητες της στεγανοποίησης στον άνεμο και την υγρασία, της υψηλής αντοχής και της ανθεκτικότητας. Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 91mm. Ο εργονομικός σχεδιασμός του κουφώματος προσδίδει μια καθαρή εξωτερική όψη, η οποία αποκρύπτει το φύλλο του προφίλ και το καθιστά εξωτερικά μη ορατό. Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 107mm. Στιβαρή κατασκευή αλουμινίου με υψηλή ανθεκτικότητα σε ανεμοπίεση, ανεμοδιαπερατότητα και υδατοδιαπερατότητα. Το κούφωμα SCHÜCO AWS 65 διαθέτει διευρυμένη ζώνη θερμομόνωσης, με τους ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους θερμοδιακοπής, δημιουργώντας μια ασπίδα απέναντι στις ενεργειακές απώλειες.

26 50 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Ανοιγοανακλινόμενα Ανοιγοανακλινόμενα 51 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ELVIAL XCLUSIVE 86 i2 MULTILOCK Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 110mm. Το κούφωμα διαθέτει πρόσθετη θερμομονωτική ζώνη τριών επιπέδων, με πυρήνα αφρού τεχνολογίας i2, η οποία βελτιστοποιεί τις ισοθερμικές καμπύλες στην τομή του κουφώματος και αποτρέπει τη μετάδοση της θερμότητας, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις για μέγιστη θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια και απόλυτη στεγανοποίηση. ELVIAL MULTILOCK 5600 I2 Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 106mm. Ο πυρήνας αφρού τεχνολογίας i2 βρίσκεται στο κέντρο της θερμομονωτικής ζώνης διακοπής, βελτιστοποιώντας την ενεργειακή απόδοση του κουφώματος, καθώς διαμορφώνει ένα υψηλής πυκνότητας εμπόδιο στις απώλειες. ELVIAL MULTILOCK 4600 I2 Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 101mm. Η έξυπνη τεχνολογία i2 δίνει στο κούφωμα εξαιρετικές θερμομονωτικές επιδόσεις, με τον εξελιγμένο πυρήνα αφρού της θερμοδιακοπής στην τομή του κουφώματος να προστατεύει από κάθε απώλεια.

27 52 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Συρόμενα Συρόμενα 53 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ SCHÜCO ASS 39 PD.NI Συρόμενο κούφωμα πορτοπαραθύρων, με μηδενικό πλάτος όψης. Μια ευέλικτη επιλογή με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, όπως με διπλό ή τριπλό οδηγό, καθώς και με τη δυνατότητα σύνδεσης σε ανοιχτή γωνία 90. Με ένα καινοτόμο σύστημα σύνδεσης, η διαμόρφωση της γωνίας πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα κινούμενα μέρη του κουφώματος, με απόλυτη σταθερότητα, προσφέροντας οπτικά μία καθαρή εικόνα απαράμιλλης αισθητικής, απαλλαγμένη από την παρουσία τρίτων υλικών σύνδεσης.

28 54 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Συρόμενα Συρόμενα 55 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ Μηδενικό πλάτος όψης Η καθαρότητα του σχεδιασμού αποτελεί τη μέγιστη πρόκληση του κουφώματος Schüco ASS 39 PD.NI. Η κάσα του συστήματος δίνει τη δυνατότητα της κρυφής τοποθέτησής της. Έτσι, με την τοποθέτησή του τόσο σε εξωτερική όσο και σε εσωτερική εφαρμογή, το κούφωμα χαρίζει μία εκτεταμένη και ανεμπόδιστη θέα. Triplex και ενεργειακή δομή Το κούφωμα Schüco ASS 39 PD.NI κατασκευάζεται αποκλειστικά με την προσθήκη διπλού υαλοπίνακα triplex ενεργειακής δομής, αυξάνοντας τόσο την προστασία, όσο και την εξοικονόμηση ενέργειας, προσθέτοντας τις ιδιότητες της solar more τεχνολογίας των υαλοπινάκων της Θερμοπλαστικής. 50+ Διαθέσιμα χρώματα Δυνατότητα ενεργειακού Υαλοπίνακα Δυνατότητα διπλού Υαλοπίνακα Δυνατότητα Triplex Υαλοπίνακα

29 56 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Συρόμενα ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (upvc) Υψούμενα - συρόμενα 57 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ SCHÜCO ASS 32 SC (Συρόμενο) Θερμοδιακοπτόμενο συρόμενο κούφωμα πορτοπαραθύρων, με συνολικό πλάτος όψης 92mm. Μια ευέλικτη επιλογή με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, όπως με διπλό ή τριπλό οδηγό και ράγα κύλισης από INOX. SCHÜCO ASS 50 (Υψούμενο - συρόμενο) Θερμοδιακοπτόμενο υψούμενο συρόμενο κούφωμα, με συνολικό πλάτος όψης 112mm, με φύλλο 150kg, και με συνολικό πλάτος όψης 124mm, με φύλλο 300kg. Μια ευέλικτη επιλογή με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, όπως με διπλό, τριπλό, ή και τετραπλό οδηγό, και ράγα κύλισης από INOX. SCHÜCO ASS 50 (Συρόμενο) Θερμοδιακοπτόμενο συρόμενο κούφωμα πορτοπαραθύρων, με συνολικό πλάτος όψης 112mm, με φύλλο 150kg, και με συνολικό πλάτος όψης 124mm, με φύλλο 300kg. Μια ευέλικτη επιλογή με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, όπως με διπλό, τριπλό, ή και τετραπλό οδηγό, και ράγα κύλισης από INOX. SCHÜCO ASS 70.HI (Υψούμενο - συρόμενο) Θερμοδιακοπτόμενο υψούμενο συρόμενο κούφωμα βαρέος τύπου, με συνολικό πλάτος όψης 137mm. Μια ευέλικτη επιλογή με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, όπως με διπλό ή τριπλό οδηγό και ράγα κύλισης από inox.

30 58 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Συρόμενα Συρόμενα 59 ELVIAL 6700 (Υψούμενο - συρόμενο) Το Θερμοδιακοπτόμενο υψούμενο - συρόμενο κούφωμα, με συνολικό πλάτος όψης 122mm. ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ Το κούφωμα μπορεί να εφαρμοστεί σε απλή συρόμενη, αλλά και σε υψούμενη συρόμενη παραλλαγή. SCHÜCO AWS 65 PASK Θερμοδιακοπτόμενο συρόμενο και ανακλινόμενο κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομονωτικής απόδοσης, με συνολικό πλάτος όψης 117mm. Απόλυτη πρακτικότητα με συνδυασμούς συρόμενου ανοίγματος και ανάκλισης. SCHÜCO ASS 70 FD Θερμοδιακοπτόμενο πτυσσόμενο κούφωμα πορτοπαραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 131mm. Η ειδική κατασκευή του πτυσσόμενου μηχανισμού επιτρέπει την εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση των φύλλων και δίνει τη δυνατότητα κατασκευής με χαμηλό κατωκάσι και ανοιχτή γωνία 90.

31 60 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Εξώπορτες Εξώπορτες 61 SCHÜCO DOOR CONTROL SYSTEM To SCHÜCO DCS αποτελεί ένα καινοτόμο και απόλυτα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης εξωτερικής πόρτας, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί και να προγραμματιστεί ακριβώς στις ξεχωριστές ανάγκες του σημείου τοποθέτησής του. Ο συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και προσπέλασης εξωτερικής πόρτας. ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ Το SCHÜCO DCS, ως προς το κομμάτι της αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας με τον χρήστη, περιλαμβάνει κατ επιλογή κάμερα, μικρόφωνο και μεγάφωνο, πλαίσιο κουδουνιών, πλαίσιο αριθμού, αισθητήρα κίνησης, αισθητήρα προσέγγισης και φωτισμό LED, ενώ, ως προς το κομμάτι ελέγχου προσπέλασης, συμπεριλαμβάνει κατ επιλογή σύστημα αναγνώρισης κάρτας πρόσβασης, πληκτρολόγιο για την είσοδο κωδικού πρόσβασης, καθώς και σύστημα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο παραδοσιακός χειρισμός με κλειδί και το σύστημα εξόδου εκτάκτου ανάγκης. Δυνατότητα δακτυλικού αποτυπώματος Δυνατότητα κάμερας Δυνατότητα μικροφώνου Δυνατότητα ηχείου Αριθμός Led Spotlight Κάμερα Μεγάφωνο Μικρόφωνο Κουδούνια Δακτυλικό Αποτύπωμα

32 62 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Εξώπορτες Εξώπορτες 63 SCHÜCO ADS 90 SimplySmart ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα εξώπορτας, με υψηλή θερμομονωτική απόδοση διπλής διαιρούμενης θερμοδιακοπής, συνολικό πλάτος όψης 170mm και μηδενική διαφορά βάθους (συνεπίπεδο). Οι μοναδικές προδιαγραφές ασφάλειας συμπληρώνονται από τις εξαιρετικές επιδόσεις στεγανοποίησης και την ισχυρή αντιδιαρρηκτική εφαρμογή, ενώ η διπλά διαιρούμενη θερμοδιακοπή εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις θερμομόνωσης.

33 64 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Εξώπορτες Εξώπορτες 65 SCHÜCO ADS 75 SimplySmart ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ Κρυφός μεντεσές με δυνατότητα ανοίγματος έως 100 ο Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα εξώπορτας, υψηλής θερμομονωτικής απόδοσης, με συνολικό πλάτος όψης 170mm και μηδενική διαφορά βάθους (συνεπίπεδο). Το κούφωμα διαθέτει διπλή διαιρούμενη θερμοδιακοπή με εξαιρετικές επιδόσεις στις θερμομονωτικές εφαρμογές. Οι μοναδικές προδιαγραφές ασφάλειας συμπληρώνονται από τις σημαντικές επιδόσεις στεγανοποίησης και την ισχυρή αντιδιαρρηκτική εφαρμογή, ενώ στο φύλλο μπορούν να τοποθετηθούν φανεροί και κρυφοί μεντεσέδες.

34 66 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Εξώπορτες Εξώπορτες 67 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ELVIAL XCLUSIVE 88 I2 (Είσοδος) Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα εξώπορτας, με βάθος διατομής 77mm. Το τριών επιπέδων θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα κύριας εισόδου ELVIAL XCLUSIVE 88 i2 αποτελεί μια ανανεωμένη πρόταση, η οποία αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία της. Διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα θερμομόνωσης, στεγανοποίησης και σχεδιαστικών λύσεων, συνδυάζοντάς τα με προηγμένες εφαρμογές ασφάλειας και λειτουργικότητας. ELVIAL 5600 i2 SCHÜCO ADS 65 HD Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα εξώπορτας βαρέος τύπου, με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και συνολικό πλάτος όψης 144mm. Τα βασικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης, στεγανοποίησης, ηχομόνωσης και αντιδιαρρηκτικής προστασίας συμπληρώνονται από την εξαιρετική αντιδιαρρηκτική προστασία της inox κλειδαριάς SCHÜCO, πέντε σημείων κλειδώματος. Η λειτουργικότητα της πόρτας μπορεί να αναβαθμιστεί με συμβατές προσθήκες, όπως κρυφούς μεντεσέδες, εξαρτήματα κινδύνου, κουμπί για έξοδο έκτακτης ανάγκης, ασύρματο έλεγχο πρόσβασης, συνεπίπεδες ροζέτες και πολλαπλές συνδυαστικές εφαρμογές. Θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα εξώπορτας, με συνολικό πλάτος όψης 150mm. Το κούφωμα διαθέτει πρόσθετη θερμομονωτική ζώνη, με πυρήνα αφρού τεχνολογίας i2, η οποία βελτιστοποιεί τις ισοθερμικές καμπύλες στην τομή του κουφώματος και αποτρέπει τη μετάδοση της θερμότητας.

35 68 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Περιστρεφόμενα Μηχανισμοί 69 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ SCHÜCO AWS 75 SI Θερμοδιακοπτόμενο περιστρεφόμενο κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 156mm. Ο μηχανισμός περιστροφής 180 ο προσφέρει νέες αρχιτεκτονικές και λειτουργικές λύσεις, για κάθε σημείο εφαρμογής, ακόμη και στην περίπτωση μεγάλων ανοιγμάτων. Η λίστα των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του συμπληρώνεται από κορυφαίες επιδόσεις στη θερμομόνωση, τη στεγανοποίηση, την ηχομόνωση και την επαυξημένη αντιδιαρρηκτική προστασία. SCHÜCO SimplySmart Ο μηχανισμός τοποθέτησης κουφωμάτων Schüco SimplySmart καθιστά δυνατή την κάλυψη όλων των σύγχρονων αρχιτεκτονικών και λειτουργικών απαιτήσεων του χώρου σας. Με τη χρήση εξελιγμένων μηχανικά εξαρτημάτων συναρμολόγησης, τα οποία βρίσκονται πλήρως ενσωματωμένα, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει γωνίες ανοίγματος μέχρι και 180. SCHÜCO AWS 65 Θερμοδιακοπτόμενο περιστρεφόμενο κούφωμα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης, με συνολικό πλάτος όψης 156mm. Ο μηχανισμός περιστροφής 180 ο προσφέρει νέες αρχιτεκτονικές και λειτουργικές λύσεις, για κάθε σημείο εφαρμογής, ακόμη και στην περίπτωση μεγάλων ανοιγμάτων. Η λίστα των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του συμπληρώνεται από κορυφαίες επιδόσεις στη θερμομόνωση, τη στεγανοποίηση, την ηχομόνωση και την αντιδιαρρηκτική προστασία. SCHÜCO TipTronic Το Schüco TipTronic είναι το πρώτο κρυφό ηλεκτρομηχανικό σύστημα εγκατάστασης και λειτουργίας κουφωμάτων, το οποίο συνδυάζει διαχείριση ενέργειας, ασφάλεια, αυτοματισμό κτηρίου και ολοκληρωμένο σχεδιασμό. Με τον τρόπο αυτό, το παράθυρο καθίσταται αναπόσπαστο συστατικό στοιχείο του «έξυπνου» κτηρίου και συμβάλλει σημαντικά στην αξιοποίηση του ενεργειακού δυναμικού στο περίβλημα του κτηρίου.

36 70 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 71 ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

37 72 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά 73 ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Θερμομόνωση Δείκτης Στεγανοποίησης Αντιδιαρρηκτική Προστασία Ηχομόνωση Δείκτης Αντοχής SCHÜCO AWS 90SI 5/5 5/5 4/5 5/5 4/5 ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΞΥΛΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Το παρόν περιλαμβάνει μόνο μία ενδεικτική παρουσίαση του διαθέσιμου χρωματολογίου. ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ SCHÜCO AWS 75 SI 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 SCHÜCO AWS 70.BS.HI 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 SCHÜCO AWS 65 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 ELVIAL XCLUSIVE 86 I2 MULTILOCK 5/5 5/5 5/5 5/5 4/5 ELVIAL MULTILOCK 5600 I2 3/5 4/5 4/5 3/5 4/5 ELVIAL MULTILOCK 4600 I2 3/5 4/5 4/5 3/5 4/5 B 1215 B 1511 B 1519 ΣΥΡΌΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ PASK / ΦΥΣΟΥΝΑ ΕΙΣΟΔΟΙ SCHÜCO ASS 32 SC 3/5 3/5 3/5 3/5 4/5 SCHÜCO ASS 39 PD.NI npd 3/5 npd 3/5 npd SCHÜCO ASS 50 (ΣΥΡΟΜΕΝΟ) SCHÜCO ASS 50 (ΥΨΟYΜΕΝΟ - ΣΥΡΟΜΕΝΟ) SCHÜCO ASS 70.HI (ΥΨΟYΜΕΝΟ - ΣΥΡΟΜΕΝΟ) ELVIAL 6700 (ΥΨΟYΜΕΝΟ - ΣΥΡΟΜΕΝΟ) 3/5 4/5 4/5 4/5 4/5 3/5 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 3/5 4/5 3/5 3/5 4/5 SCHÜCO AWS 65 PASK 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 SCHÜCO ASS 70 FD (ΦΥΣΟΥΝΑ) SCHÜCO ADS 90 SIMPLYSMART SCHÜCO ADS 75 SIMPLYSMART 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 5/5 4/5 4/5 4/5 4/5 5/5 4/5 4/5 4/5 4/5 SCHÜCO ADS 65 HD 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 ELVIAL XCLUSIVE 88 I2 (ΕΙΣΟΔΟΣ) npd npd npd npd npd B Nussbaum B 1816 B 1918 ELVIAL 5600 i2 npd npd npd npd npd ΠΕΡΙΣΤΡΕ- ΦΟΜΕΝΑ ELVIAL 4600 I2 npd npd npd npd npd SCHÜCO AWS 75 SI 5/5 5/5 4/5 5/5 4/5 SCHÜCO AWS 65 4/5 4/5 4/5 4/5 4/5 B 1920 B Golden Oak Μερικές διαφοροποιήσεις στα χρώματα είναι πιθανές λόγω της εκτύπωσης.

38 74 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά 75 ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ INTERPON ΤΗΣ AKZONOBEL ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Το παρόν περιλαμβάνει μόνο μία ενδεικτική παρουσίαση του διαθέσιμου χρωματολογίου. RAL 9005 STRUCTURA PYRITE 2525 NOIR 2100 SABLE ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ RAL 9016 STRUCTURA GRAZALEMA 2525 GRIS 2500 SABLE NOIR 2200 SABLE NOIR 2300 SABLE GRIS 2800 SABLE RAL 7016 STRUCTURA BLUE 2600 SABLE RAL 8014 STRUCTURA GRIS 2900 SABLE GRIS 2400 SABLE BRUN 2650 SABLE RAL 6009 STRUCTURA RAL 9006 RAL 9010 STRUCTURA VERT 2500 SABLE Μερικές διαφοροποιήσεις στα χρώματα είναι πιθανές λόγω της εκτύπωσης.

39 76 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ 77 ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Το προϊόν φέρει την κατασκευαστική σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας της Θερμοπλαστικής. ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Η Θερμοπλαστική φροντίζει για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κάθε χώρου τοποθέτησης ενός κουφώματος, διαθέτοντας τον κατάλληλο αντίστοιχων προδιαγραφών υαλοπίνακα. Από την επιλογή των προηγμένων ενεργειακών ιδιοτήτων των υαλοπινάκων solar more, μέχρι την εξειδικευμένη λειτουργικότητα των ειδικών και των triplex υαλοπινάκων, στόχος μας είναι να προσφέρουμε την ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, η οποία θα αναβαθμίσει τόσο τον χώρο, όσο και την ποιότητα ζωής σε αυτόν. ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κορυφαία θερμομονωτικά χαρακτηριστικά. ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ Μεγάλη διάρκεια ζωής και κορυφαία αντοχή σε φθορές. ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Επιπροσθέτως, στον τομέα της λειτουργικότητας, με τη δυνατότητα τοποθέτησης διπλού ή και τριπλού υαλοπίνακα, η Θερμοπλαστική είναι σε θέση να καλύψει συνολικά πολλαπλές ανάγκες ενός χώρου, εφαρμόζοντας τις πιστοποιημένες προτάσεις υαλοπινάκων σε ένα κούφωμα, πολλαπλασιάζοντας αντίστοιχα και τις επιδόσεις τους. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία. ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ Θωρακίστε τον χώρο σας από την ανεπιθύμητη ηχορύπανση.

40 78 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Solar more Solar more 79 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE Η Θερμοπλαστική συνδυάζει την πιστοποιημένη ενεργειακή ταυτότητα των κουφωμάτων της με την τεχνολογία των ενεργειακών υαλοπινάκων solar more. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτού είναι η επίτευξη των προδιαγραφών ακόμη και των πλέον κορυφαίων ενεργειακών προτύπων PassiveHouse και Energy House (Near Zero Energy Building), προσφέροντας πραγματικά οφέλη στην καθημερινότητα. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κορυφαία θερμομονωτικά χαρακτηριστικά. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Απαράμιλλη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ UV ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Ιδανική επιλογή για το μεσογειακό κλίμα, καθώς αποτελεί ασπίδα προστασίας από τη UV ακτινοβολία.

41 80 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Solar more Solar more 81 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SOLAR MORE Διαπερατότητα* 65% Solar factor** 0,43 (40%) U-value*** 1,1W/(m2K) (4/15/5 solar more + αέριο argon) Οι solar more ενεργειακοί υαλοπίνακες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τη δημιουργία ενός νέου συστήματος παραθύρου, ή πόρτας, αποτελώντας έτσι την κορυφαία επιλογή των υψηλότερων ενεργειακών εφαρμογών. Με την προσθήκη του αδρανούς αερίου argon ανάμεσα στους υαλοπίνακες, αλλά και των διάκενων Thermix warm edge, επιτυγχάνουμε τη βελτίωση του συντελεστή Ug. Παράλληλα, όμως, μπορούμε να επαυξήσουμε τις ιδιότητες του τελικού συνόλου με την επιλογή της τοποθέτησης διπλού, τριπλού, ή triplex δομής ενεργειακού υαλοπίνακα. Η επίστρωση από διαφανές μέταλλο που καλύπτει τη μη προσβάσιμη επιφάνεια του υαλοπίνακα, μαζί με την παρεμβολή του αδρανούς αερίου argon ανάμεσα στους υαλοπίνακες του συστήματος solar more, παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση, καθώς δεν επιτρέπουν απώλειες θερμοκρασίας. Συγχρόνως, ελέγχουν αποτελεσματικά την ηλιακή θερμότητα, αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία και επιτρέπουν στον ήλιο και το φως να μπαίνουν ελεγχόμενα στον χώρο. Έτσι, συμβάλλουν στη διατήρηση της επιθυμητής εσωτερικής θερμοκρασίας, με πολύ μικρότερη δαπάνη για θέρμανση ή δροσισμό, χειμώνα-καλοκαίρι. * Το ποσοστό του ηλιακού φωτός που διαπερνά έναν υαλοπίνακα και μπαίνει στον χώρο. ** Ο δείκτης Solar Factor μετράει το ποσοστό της ηλιακής θερμότητας που διαπερνάει τους υαλοπίνακες ενός κουφώματος και φτάνει στο εσωτερικό του χώρου. Όσο πιο χαμηλός είναι ο δείκτης, τόσο αποτελεσματικότερη προστασία από τον ήλιο παρέχει το κούφωμα. *** Ο δείκτης U-Value μετράει την ποσότητα της εσωτερικής θερμότητας που διαπερνάει τους υαλοπίνακες ενός κουφώματος και χάνεται. Όσο πιο χαμηλός είναι ο δείκτης, τόσο μικρότερες είναι οι απώλειες και άρα τόσο μεγαλύτερη είναι η θερμομονωτική του ισχύς.

42 82 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Triplex Triplex 83 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX Οι Triplex υαλοπίνακες αποτελούν την ενισχυμένη πρόταση προστασίας και ασφάλειας της Θερμοπλαστικής. Η ειδική πολυεπίπεδη κατασκευή προσδίδει στο προϊόν τις τελικές ιδιότητες, ανάλογες με τις ανάγκες του χώρου τοποθέτησής του. Το προϊόν αυτό αποτελεί μία πλήρως εξειδικευμένη πρόταση, καλύπτοντας σύνθετες ανάγκες της καθημερινότητας. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μέγιστη προστασία και διαθέσιμη αλεξίσφαιρη δομή. ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ Προστασία από την ανεπιθύμητη ηχορύπανση. ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Απαράμιλλη στεγανοποίηση, για προστασία από καιρικές συνθήκες. Ο Triplex υαλοπίνακας αποτελείται από πολλαπλά φύλλα γυαλιού, τα οποία ενώνονται κάτω από υψηλή πίεση και θερμοκρασία με εσωτερικές στρώσεις συνθετικών μεμβρανών. Η καθαρότητα των υλικών και η άριστη τεχνογνωσία μας επιτρέπουν να παραδίδουμε στον πελάτη ένα αψεγάδιαστο αισθητικά τελικό προϊόν, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουμε την οπτική καθαρότητα στον βωμό της εφαρμογής.

43 84 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Triplex Triplex 85 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ TRIPLEX Αντιθραυσματική δομή Οι εσωτερικές στρώσεις μεμβρανών διασφαλίζουν τη δομή του γυαλιού ακόμη και σε περίπτωση θραύσης. Ο σπασμένος υαλοπίνακας παραμένει στη θέση του χωρίς να διασκορπίζεται σε θραύσματα, προστατεύοντας έτσι από πιθανούς τραυματισμούς, αλλά και διασφαλίζοντας ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες την παρεμπόδιση οποιασδήποτε απόπειρας διάρρηξης. Ηχομονωτική δομή Η προστασία triplex δεν περιορίζεται μόνο στην προστασία από υλικές απειλές. Η ηχομόνωση είναι μία ακόμη ιδιότητα της επιλογής υαλοπινάκων πολλαπλών διαστρωμάτων. Η εξαιρετική απορροφητικότητα του συνθετικού υλικού δημιουργεί μια ασπίδα απέναντι στα ηχητικά κύματα, εμποδίζοντας τη διέλευσή τους και εξασφαλίζοντας ένα ήσυχο εσωτερικό περιβάλλον, χωρίς εξωτερικές ενοχλήσεις. Solar more Ενεργειακή δομή Η εφαρμογή solar more της Θερμοπλαστικής μπορεί να διαμορφωθεί και σε triplex ενεργειακούς υαλοπίνακες, προσθέτοντας στις παραμέτρους ασφάλειας τις ιδιότητες του ενεργειακού υαλοπίνακα. Με τον τρόπο αυτόν εξασφαλίζουμε πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας και σημαντικά οφέλη στην οικονομία, τη διατήρηση της αξίας του κτηρίου, αλλά και της ενεργειακής ταυτότητάς του. Επιπροσθέτως, οι triplex solar more ενεργειακοί υαλοπίνακες, με την προσθήκη του αδρανούς αερίου argon στην εσωτερική μη προσβάσιμη πλευρά, αλλά και λόγω της κατασκευαστικής δομής τους, εμποδίζουν την UV ηλιακή ακτινοβολία να τους διαπεράσει και να μπει στον χώρο. Δομή ανεμοπροστασίας Η αντοχή των υαλοπινάκων πολλαπλών διαστρωμάτων μπορεί να προστατέψει τον χώρο σας από υψηλής ταχύτητας ριπές ανέμου, καθώς είναι διαθέσιμη και η αντικυκλωνική προστασία με την εφαρμογή των κατάλληλων υλικών ενίσχυσης.

44 86 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Ειδικό γυαλί Ειδικό γυαλί 87 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ Η Θερμοπλαστική βρίσκεται συνεχώς μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις, και έτσι είναι σε θέση να σας προσφέρει λύσεις ακόμη και για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας. Μπορείτε πλέον να τελειοποιήσετε τα ολοκληρωμένα συστήματα κουφωμάτων με την προσθήκη των αντίστοιχων υαλοπινάκων ειδικών προδιαγραφών, οι οποίοι θα ανταποκρίνονται ακριβώς στην κάθε περίπτωση και ανάγκη. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Σύστημα υαλοπινάκων για εξειδικευμένες ανάγκες. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ Απαράμιλλη ποιότητα υλικών και κατασκευής. ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η επιτομή της τεχνολογίας στον υαλοπίνακα. Μέσω της ειδικής διαδικασίας παραγωγής, αλλά και της ακόλουθης επεξεργασίας, οι υαλοπίνακες ειδικών προδιαγραφών μπορούν να εξυπηρετήσουν ανάγκες τόσο οικιακών, όσο και επαγγελματικών χώρων, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και της προστασίας.

45 88 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Ειδικό γυαλί Ειδικό γυαλί 89 ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Σατινέ αμμοβολή Ριγωτή Αμμοβολή Δ.Ματ Ρυζάκι Τσιντσιλά Αρμέ

46 90 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ 91 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ Η Θερμοπλαστική κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα παντζουριών κάθε τύπου, με στόχο να καλύψει το σύνολο των αναγκών αλλά και των αρχιτεκτονικών εφαρμογών, βελτιώνοντας την όψη και τη λειτουργικότητα νεόδμητων ή υφισταμένων κτηρίων. Στη Θερμοπλαστική μπορείτε να βρείτε συστήματα παντζουριών κατασκευασμένα από αλουμίνιο, αλλά και από συνθετικό (upvc), ώστε να ολοκληρώσετε με τον αρτιότερο τρόπο τα σύνολα παραθύρου ή μπαλκονόπορτας. ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Το προϊόν φέρει την κατασκευαστική σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας της Θερμοπλαστικής. ΡΥΘΜΙΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ Αποτελεσματική ρύθμιση φωτισμού και προστασία από τον ήλιο. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Απαράμιλλη προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

47 92 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ Συνθετικά (upvc) Συνθετικά (upvc) 93 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (upvc) ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

48 94 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ Συνθετικά (upvc) Συνθετικά (upvc) 95 ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ (upvc) Μερικές διαφοροποιήσεις στα χρώματα είναι πιθανές λόγω της εκτύπωσης. Λευκό Golden oak 032 Nussbaum 052 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ Anthracite grey 016 Dark green (Dunkelgrün) 058 Grey 021 Cremeweiß 167 Metbrush silver Brilliant blue 085

49 96 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ Αλουμινίου Αλουμινίου 97 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Κινητή περσίδα ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

50 98 ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ Αλουμινίου Αλουμινίου 99 ΧΡΩΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Το παρόν περιλαμβάνει μόνο μία ενδεικτική παρουσίαση του διαθέσιμου χρωματολογίου. ΧΡΩΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΞΎΛΟΥ B 1215 B 1511 B 1519 B Nussbaum B 1816 B 1918 B 1920 B Golden Oak ΧΡΩΜΑΤΟΛΌΓΙΟ INTERPON ΤΗΣ AKZONOBEL ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ RAL 9016 STRUCTURA GRAZALEMA 2525 GRIS 2500 SABLE RAL 7016 STRUCTURA BLUE 2600 SABLE RAL 8014 STRUCTURA RAL 6009 STRUCTURA RAL 9006 RAL 9010 STRUCTURA RAL 9005 STRUCTURA PYRITE 2525 NOIR 2100 SABLE NOIR 2200 SABLE NOIR 2300 SABLE GRIS 2800 SABLE GRIS 2900 SABLE GRIS 2400 SABLE BRUN 2650 SABLE VERT 2500 SABLE Μερικές διαφοροποιήσεις στα χρώματα είναι πιθανές λόγω της εκτύπωσης.

51 100 ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ 101 ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ Η Θερμοπλαστική δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια στην κατασκευή ρολού και γκαραζόπορτας από αλουμίνιο και συνθετικό, ενώ ιδιαίτερη είναι και η παρουσία της στον χώρο κατασκευής σήτας, με ποικιλία ειδών, σχεδίων και χρωματισμών, ώστε να συνδυάζονται αρμονικά με κάθε κούφωμα. Η οπτική άνεση, αλλά και η συνολική προστασία του χώρου σας τόσο από τις καιρικές συνθήκες, όσο και από τη σκόνη, τα έντομα και κάθε είδους επίδοξους εισβολείς, αποτελεί πρωταρχικό στόχο και σκοπό των προσφερόμενων προτάσεων. Με μηχανισμούς και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, με πιστοποιημένες πρώτες ύλες και διαδικασίες κατασκευής, τα ολοκληρωμένα τελικά προϊόντα χαρακτηρίζονται από εργονομία, αισθητική, λειτουργικότητα, και αντοχή στον χρόνο και τη χρήση. ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ

52 102 ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ 103 Ρολά Ρολά ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΡΟΛΑ Από τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών σκίασης, μέχρι την ασφάλεια της εισόδου γκαράζ, όλα είναι αποτέλεσμα της επιλογής και τοποθέτησης των κατάλληλων ρολών. Η Θερμοπλαστική, επιλέγοντας πιστοποιημένες πρώτες ύλες, δημιουργεί ιδανικές προτάσεις για τη σκίαση του εσωτερικού χώρου σας, την ενίσχυση της ενεργειακής εξοικονόμησης, αλλά και την προφύλαξη από έντονες καιρικές συνθήκες. Η ποιοτική τους κατασκευή προφυλάσσει τον χώρο σας, ενώ παράλληλα εγγυάται την ποιότητα ζωής και την αντοχή του τελικού προϊόντος στον χρόνο και τη χρήση. Τις ιδιότητες των ρολών συμπληρώνουν η αυξημένη αντιδιαρρηκτική ασφάλεια, αλλά και η λειτουργικότητα, με την επιλογή του κατάλληλου μηχανισμού κίνησης.

53 104 ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ Φυλλαράκια ρολού ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ 105 Κουτιά ρολού ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΡΟΛΟΥ Κάθε εφαρμογή ρολού έχει και τη δική της χρήση. Έτσι, αυτό που θα καθορίσει τις επιμέρους ιδιότητες που θα πρέπει να διαθέτει, είναι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο. Τα φυλλαράκια είναι αυτά που ενώνονται και συνθέτουν τις πτυχώσεις και κατ επέκταση το ίδιο το ρολό. Το υλικό τους, στο σύνολό του, μπορεί να προσδώσει στο ρολό και επιπλέον ιδιότητες, καθιστώντας το περισσότερο θερμομονωτικό, αντιδιαρρηκτικό, ή και ανθεκτικό σε ισχυρές ριπές ανέμου. Στη Θερμοπλαστική θα βρείτε κάλυψη σε κάθε σας ανάγκη. ΚΟΥΤΙΑ ΡΟΛΟΥ Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία στην εγκατάσταση ενός ρολού είναι το κουτί στο οποίο τυλίγεται. Το κουτί πολλές φορές αποτελεί ευάλωτο σημείο για τη διάρκεια ζωής του ρολού, όσο και αιτία ενεργειακής υποβάθμισης, λόγω απουσίας ιδιοτήτων θερμομόνωσης. Ακόμη όμως και αυτά να μη συντρέχουν, τις περισσότερες φορές μοιάζει να είναι απλά μία άκομψη προσθήκη, η οποία εξέχει από το κούφωμα. Στη Θερμοπλαστική, φροντίζουμε ακόμη και για την πιο μικρή λειτουργική και αισθητική λεπτομέρεια. Εδώ θα βρείτε μία απάντηση στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία τόσο τύπων, όσο και υλικών κατασκευής για το κουτί του δικού σας ρολού, σε απόλυτη αρμονία με τον χώρο σας. ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ

54 106 ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ 107 Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΡΟΛΟΥ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ 18.5 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ (KÖMMERLING) 20.5x21.8 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ Τ16.9 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ Τ19.9 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ Τ19.9Χ23.9 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΡΟΛΟΥ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ 180Χ200 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ 230Χ250 ΚΟΥΤΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ 210Χ230 ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ ΜΙΝΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ Τ16 Τ19 Τ21 Κ19 ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΜΠΥΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚO 15.5 ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΜΠΥΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚO 18.5 ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚO T13.8 ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚO T16.8 ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚO Τ20.6 ΚΟΥΤΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ Κ22 Κ77 Τ77 Τ77 ΜΕ ΤΖΑΜΙ ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ Τ25.5 ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ Τ30 ΚΟΥΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ Τ36

55 108 ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ 109 Σήτες Σήτες ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΗΤΕΣ Η Θερμοπλαστική διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία τύπων σήτας, προσφέροντάς σας εφαρμογές και λύσεις ικανές να ανταποκριθούν σε κάθε τύπο ανοίγματος που θέλετε να καλύψετε. Είτε πρόκειται για σταθερή, είτε συρόμενη, είτε ανοιγόμενη, στη Θερμοπλαστική μπορείτε να βρείτε τον τύπο σήτας που θα προσθέσει λειτουργικότητα, αλλά και αισθητική στον χώρο σας, κρατώντας μακριά σκόνη και έντομα. Η ποικιλία των εφαρμογών σήτας δεν σταματά μόνο στον τύπο και τον μηχανισμό, αλλά επεκτείνεται και στο χρώμα και το υλικό κατασκευής. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε τον αντίστοιχο χρωματισμό, ακόμη και σύμφωνα με το εγκατεστημένο κούφωμα της πόρτας ή του παραθύρου σας.

56 110 ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ Σήτες ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ 111 Χαρακτηριστικά ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΗΤΕΣ Προστασία από έντομα Δείκτης Αντοχής ΣΗΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΗΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 5/5 4/5 5/5 3/5 ΣΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗ 5/5 5/5 ΣΗΤΑ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΣΗΤΑ ΤΕΛΑΡΟ- ΣΥΡΟΜΕΝΗ 5/5 4/5 5/5 4/5 ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΒΑΡΕΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΗΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ ΣΗΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 5/5 5/5 5/5 4/5 5/5 3/5 ΡΟΛΑ - ΣΗΤΕΣ ΣΗΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ 5/5 4/5

57 112 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 113 ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Στην περίπτωση της εσωτερικής πόρτας συντρέχουν πάντα δύο βασικοί λόγοι: Από τη μία η ουσιαστική λειτουργικότητα και από την άλλη η αισθητική. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι εσωτερικές πόρτες, πέρα από τον διαχωρισμό στις εισόδους των δωματίων, αποτελούν ουσιαστικά και αναπόσπαστο κομμάτι του εσωτερικού διάκοσμου του σπιτιού. Για τον λόγο αυτό, οι προτάσεις της Θερμοπλαστικής στην κατηγορία της εσωτερικής πόρτας σχεδιάζονται και δημιουργούνται με βάση τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Ζητούμενο για εμάς είναι να μπορούμε να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις για κάθε τύπο πόρτας, υπολογίζοντας τις διαφορετικές απαιτήσεις τόσο του κάθε χώρου, όσο και του αρχιτεκτονικού του σχεδιασμού. ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Οι σειρές εσωτερικής πόρτας φέρουν την κατασκευαστική σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας της Θερμοπλαστικής. ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ Ειδικές εφαρμογές για τις ανάγκες κάθε σημείου τοποθέτησης. Έτσι, για τους εσωτερικούς χώρους, οι πόρτες Portalia (CPL) αποτελούν εξαιρετική λύση σε σχέση κόστους ποιότητας, σε μία ευρύτατη γκάμα εκδοχών, καθώς επίσης και οι πόρτες Exclusive, αποτελούν χειροποίητες προτάσεις ξύλου, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες σχεδίων, διαστάσεων και χρωματικών επιλογών. ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ DESIGN Εργονομικός σχεδιασμός για απόλυτη αισθητική, αρχιτεκτονική και λειτουργική εφαρμογή. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

58 114 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 115 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA Δυνατότητα Συρόμενης Δυνατότητα Συρόμενης Eξωτερικά Δυνατότητα Σπαστής Ποικιλία Τζαμιών Ποικιλία Χερουλιών Οι εσωτερικές πόρτες Portalia CPL αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση με εστίαση στην κορυφαία αναλογία απόδοσης τιμής. Με ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή ενός πρωτοποριακού design, το τελικό αποτέλεσμα αναδεικνύει τα κορυφαία αισθητικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης, δημιουργώντας ένα τέλειο σημείο αναφοράς στη συνολική εικόνα του χώρου. Το οπτικό αυτό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται από την εφαρμογή διπλών ρυθμιζόμενων μεντεσέδων με καπάκι αλουμινίου για αψεγάδιαστη τελική εικόνα αλλά και επαυξημένη αντοχή, ενώ στα βασικότερα πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνεται και η συνθετική γλώσσα της πρωτοποριακής κλειδαριάς, η οποία έχει ως αποτέλεσμα το σχεδόν αθόρυβο κλείσιμο της πόρτας. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

59 116 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 117 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Palissandros Grey για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε την ιστοσελίδα μας

60 118 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 119 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Palissandros Blue

61 120 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 121 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Palissandros White

62 122 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 123 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Ice Oak

63 124 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 125 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Olmo Cenere

64 126 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 127 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Noce Alter

65 128 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 129 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Wenge

66 130 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 131 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Δρυς

67 132 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 133 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Καρυδιά T1

68 134 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 135 Portalia Portalia ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Κερασιά

69 136 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 137 Portalia Portalia ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Δυνατότητα Συρόμενης Δυνατότητα Συρόμενης Eξωτερικά XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PORTALIA ΤΥΠΟΥ Α XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PORTALIA ΤΥΠΟΥ Β Δυνατότητα Σπαστής Τα χαρακτηριστικά αφορούν τις πόρτες Palissandros Grey, Palissandros Blue, Palissandros white, Ice Oak, Noce Alter και Olmo Cenere. Τα χαρακτηριστικά αφορούν τις πόρτες Wenge, Δρυς, Κερασιά και Καρυδιά. Κάσα Κάσα ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ PORTALIA ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΖΑΜΙ PORTALIA Τετράγωνη από πλακάζ, πάχους 40mm. Με επένδυση Laminate HPL, πάχους 0,20mm, και ενσωματωμένο λάστιχο στην κάσα. Στρογγυλή από πλακάζ, πάχους 40mm. Με επένδυση Laminate HPL, πάχους 0,20mm και ενσωματωμένο λάστιχο. Οι πόρτες μπορούν να κοπούν στο επιθυμητό ύψος Οι πόρτες μπορούν να κοπούν στο επιθυμητό ύψος Κλειδαριά Κλειδαριά του οίκου AGB, μοντέλα Mediana ή Polaris, σε νίκελ και χρυσό, για τέλεια λειτουργικότητα και ολοκληρωμένη αισθητική εφαρμογή. Περβάζια Κλειδαριά Κλειδαριά του οίκου AGB, μοντέλα Mediana ή Polaris, σε νίκελ και χρυσό, για τέλεια λειτουργικότητα και ολοκληρωμένη αισθητική εφαρμογή. Περβάζια ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Σχ. L1 Σχ. L2 Σχ. T1 Σχ. T2 Τετράγωνα από πλακάζ 70mm εσωτερικά και 90mm εξωτερικά, για τέλεια λειτουργικότητα και ολοκληρωμένη αισθητική εφαρμογή. Στρογγυλά από πλακάζ βάση και MDF για καλύτερη επιφάνεια με επένδυση Laminate HPL πάχους 0,20mm. Σχ. L3 Σχ. L4 Σχ. T3 Σχ. T4 Φύλλο Πάχους 45mm τελάρο, από λευκή ξυλεία, με επενδεδυμένο σόκορο και χαρτοκυψέλη στο εσωτερικό. Επιφάνεια Laminate, πάχους 0,20mm. Φύλλο Πάχους 45mm τελάρο, από λευκή ξυλεία, με επενδεδυμένο σόκορο και χαρτοκυψέλη στο εσωτερικό. Επιφάνεια Laminate, πάχους 0,20mm. Σχ. L5 Σχ. L6 Σχ. T5 Μεντεσέδες Η πόρτα αποτελείται από τρεις διπλούς ρυθμιζόμενους μεντεσέδες, για την καλύτερη στήριξη και ρύθμισή της. Συνδυάζονται με καπάκια αλουμινίου, νίκελ ή χρυσό. Μεντεσέδες Η πόρτα αποτελείται από τρεις διπλούς ρυθμιζόμενους μεντεσέδες, για την καλύτερη στήριξη και ρύθμισή της. Συνδυάζονται με καπάκια αλουμινίου, νίκελ ή χρυσό.

70 138 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 139 Portalia Portalia ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ PORTALIA Palissandros Grey Palissandros Blue Palissandros White Ice Oak ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ PORTALIA Olmo Cenere Noce Alter Wenge ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Διαστάσεις από κάσα σε κάσα Ύψος - Πλάτος σε cm Διαστάσεις για κοινή κάσα 10cm 13cm 14,5cm Διαστάσεις για φαρδιά κάσα 15-35cm Δρυς Rovere Κερασιά Καρυδιά Μερικές διαφοροποιήσεις στα χρώματα είναι πιθανές λόγω της εκτύπωσης.

71 140 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 141 Exclusive Exclusive ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE Δυνατότητα Συρόμενης Δυνατότητα Συρόμενης Eξωτερικά Δυνατότητα Σπαστής (Αποκλειστικά για Exclusive επίπεδες) Ποικιλία Τζαμιών Ποικιλία Χερουλιών Οι χειροποίητες Exclusive πόρτες είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από τη Θερμοπλαστική με τις καλύτερες πρώτες ύλες και εξαρτήματα. Είναι χειροποίητες, δεδομένο που μας επιτρέπει να δημιουργούμε το τελικό προϊόν σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, τόσο στο σχέδιο, το χρώμα και το υλικό, όσο και στις απαιτούμενες διαστάσεις του σημείου εφαρμογής. Η μοναδικότητα του αποτελέσματος είναι συνώνυμη της κατασκευαστικής ποιότητας της Θερμοπλαστικής, προσφέροντάς σας ένα κορυφαίο προϊόν ξύλινης εσωτερικής πόρτας. Οι Exclusive πόρτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες σχεδιασμού, στις Exclusive Επίπεδες, με επίπεδη ή και συνεπίπεδη επιφάνεια, και στις Exclusive Ταμπλαδωτές, με περίτεχνο σχέδιο σε βάθος επιφάνειας. Στην παρούσα ενότητα μπορείτε να δείτε τις Exclusive εσωτερικές πόρτες με επίπεδη ή και συνεπίπεδη επιφάνεια. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

72 142 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 143 Exclusive επίπεδες Exclusive επίπεδες ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Ισόβενος Δρυς

73 144 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 145 Exclusive επίπεδες Exclusive επίπεδες Κρυφός Μεντεσές ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Συνεπίπεδη Natural Δρυς

74 146 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 147 Exclusive επίπεδες Exclusive επίπεδες ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Συνεπίπεδη Τεχνητή Καρυδιά

75 148 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 149 Exclusive επίπεδες Exclusive επίπεδες ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Λάκα Λευκή

76 150 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 151 Exclusive επίπεδες Exclusive επίπεδες ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Συρόμενη Δρυς

77 152 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 153 Exclusive επίπεδες Exclusive επίπεδες ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Οξιά Β4

78 154 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 155 Exclusive ταμπλαδωτές Exclusive ταμπλαδωτές ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Δρυς Φυσικό Sofia

79 156 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 157 Exclusive ταμπλαδωτές Exclusive ταμπλαδωτές ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Δρυς Νο14 Μιλάνο

80 158 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 159 Exclusive ταμπλαδωτές Exclusive ταμπλαδωτές ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Δρυς Νο11 Τ3

81 160 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 161 Exclusive Exclusive ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Κρυφός μεντεσές EXCLUSIVE ΕΠΙΠΕΔΕΣ EXCLUSIVE ΤΑΜΠΛΑΔΩΤΕΣ Διακοσμητικά σχέδια Σχέδιο με τζάμι XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE Σχ. L1 Σχ. L2 Σχ. T1 Σχ. T2 Κάσα Φύλλο Σχ. L3 Σχ. L5 Δυνατότητα κατασκευών Σχ. L4 Σχ. T3 Σχ. T5 Δυνατότητα κατασκευών Σχ. T4 Στρογγυλή ή τετράγωνη από πλακάζ πάχους 44mm με επένδυση φυσικού ή τεχνητού καπλαμά πάχους 0,7mm και βαμμένη / λουστραρισμένη. Με ενσωματωμένο λάστιχο στην κάσα. Κλειδαριά Κλειδαριά του οίκου AGB, μοντέλα Mediana ή Polaris, σε νίκελ και χρυσό, για τέλεια λειτουργικότητα και design. Περβάζια Πάχους 48mm με τελάρο από μασίφ ξυλεία στο σόκορο και λευκή ξυλεία εσωτερικά. Εξωτερικά με χαρτοκυψέλη ή μοριοσανίδα για καλύτερη ηχομόνωση. Επιφάνεια με επένδυση καπλαμά φυσικού ή τεχνητού, πάχους 0,7mm, και βαμμένη / λουστραρισμένη. Μεντεσέδες Η πόρτα αποτελείται από τρεις διπλούς ρυθμιζόμενους μεντεσέδες, για την καλύτερη στήριξη και ρύθμισή της. Συνοδεύονται με καπάκια αλουμινίου νίκελ ή χρυσό ενώ δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης κρυφού μεντεσέ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Δυνατότητα Συρόμενης Δυνατότητα Συρόμενης Στρογγυλά ή τετράγωνα από MDF. Επενδεδυμένα με καπλαμά, φυσικό ή τεχνητό, πάχους 0,7mm, βαμμένα / λουστραρισμένα. Δυνατότητα Συρόμενης Eξωτερικά Δυνατότητα Συρόμενης Eξωτερικά Δυνατότητα Σπαστής (αποκλειστικά για Exclusive επίπεδες)

82 162 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 163 Exclusive Exclusive ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ EXCLUSIVE Το παρόν περιλαμβάνει μόνο μία ενδεικτική παρουσίαση του διαθέσιμου χρωματολογίου. Ισόβενος ανοιχτό Ισόβενος Β4 Wenge 141 Δρυς 17 Δρυς 32 Δρυς 38 Οξιά Β1 Οξιά Β2 Οξιά Β4 Δρυς ανοιχτό Δρυς B4 Ισόβενος 15 Οξιά - κερασί Anigre B1 Anigre B2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Ισόβενος 17 Ισόβενος 19 Ισόβενος 38 Anigre B3 Anigre B4 Καρυδιά Μερικές διαφοροποιήσεις στα χρώματα είναι πιθανές λόγω της εκτύπωσης.

83 164 ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 165 GLADIA, Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Στην κατηγορία της πόρτας ασφαλείας η Θερμοπλαστική διαθέτει στην αγορά μία από τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις θωράκισης. Η διπλή θωράκιση του κυρίως σώματος της πόρτας με τη χρήση ηλεκτρογαλβανιζέ λαμαρίνας, η κλειστού τύπου αυτοστηριζόμενη κάσα, οι βαρέος τύπου μεντεσέδες και ο μηχανισμός ελεγχόμενου ανοίγματος, είναι μόνο μερικά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της ασφάλειας που προσφέρει. 16 ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA Ως προς τον μηχανισμό κλειδώματος, η πόρτα ασφαλείας Gladia διαθέτει 16 σημεία κλειδώματος: 4 κεντρικά έμβολα κλειδαριάς, 1 έμβολο γλώσσας, 4 πλευρικά έμβολα, 1 κατακόρυφο επάνω έμβολο, 1 έμβολο ελεγχόμενου ανοίγματος, καθώς και 5 σταθερά πίσω έμβολα, για την ολοκληρωμένη ασφάλεια και τη σταθερότητα του κλειδώματος. ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ως προς την ίδια την κλειδαριά αντίστοιχα, η πόρτα διαθέτει μικρό κλειδί ασφαλείας με κλειδαριά CISA, κύλινδρο CISA ASTRAL, ειδικό ρέγουλο γλώσσας, καθώς και ειδικό προστατευτικό κυλίνδρου, για την πλέον ολοκληρωμένη προστασία του σημείου. RC3 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΞΗΣ RC 3 Το σύνολο των βασικών αυτών χαρακτηριστικών χαρίζουν στην πόρτα ασφαλείας Gladia πιστοποίηση αντιδιάρρηξης RC 3. ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

84 166 ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 167 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Υπάρχει ένα σημείο, το οποίο δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε, και αυτό δεν είναι άλλο από την αισθητική. Οι εξωτερικές πόρτες ασφαλείας Gladia σχεδιάζονται με γνώμονα την υψηλή αισθητική, με γραμμές οι οποίες μπορούν να κινηθούν από ένα πιο αυστηρό χαρακτήρα έως και τη μοντέρνα αισθητική. ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η δομή της πόρτας Gladia με τις θερμομονωτικές διακοπές, τα κατάλληλα υλικά, το περιμετρικό μονωτικό και αντικρουστικό λάστιχο κάσας, καθώς και με τον αυτόματο ρυθμιζόμενο ανεμοφράκτη, καταγράφει θερμομονωτική ικανότητα U 1,74 W/m2k, ανεμοδιαπερατότητα CLASS 4, υδατοδιαπερατότητα CLASS 7Α και αντίσταση στην πίεση του ανέμου CLASS C3. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ Όμως ακόμη και στην περίπτωση της ηχομόνωσης τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, με σταθμισμένο δείκτη ηχομείωσης Rw (C;Ctr) 29 (-2; -2) db. ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

85 168 ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 169 ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΝΕΛ CPL Palissandros Grey ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Palissandros Blue Palissandros White Ice Oak Σχ. L1 Σχ. L3 Σχ. L5 Σχ. L2 Σχ. L4 Σχ. L6 Φύλλο πόρτας με διπλή θωράκιση από ηλεκτρογαλβανιζέ λαμαρίνα. Κάσα κλειστού τύπου αυτοστηριζόμενη Η/Β RAL 9005 μαύρο ματ σαγρέ. Προφίλ συγκράτησης των ξυλεπενδύσεων RAL 9005 μαύρο ματ σαγρέ. Μεντεσέδες βαρέος τύπου, αθόρυβοι, ρυθμιζόμενοι. Μικρό κλειδί. Κλειδαριά CISA με κύλινδρο CISA ASTRAL με 5 κλειδιά και 1 πασπαρτού και κάρτα ιδιοκτησίας. Μηχανισμός ελεγχόμενου ανοίγματος. Ρέγουλο γλώσσας κλειδαριάς. Πανοραμικό ματάκι 180. Αυτόματος ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης. Περιμετρικό λάστιχο κάσας, μονωτικό, αντικρουστικό. Προστατευτικό κυλίνδρου. Σετ πόμολα αλουμινίου HOPPE σε ασημί, χρυσό ή μπρονζέ. Σημεία Κλειδώματος GLADIA Olmo Cenere Noce Alter Wenge ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4 Έμβολα κλειδαριάς κεντρικά. 1 Έμβολο γλώσσας κλειδαριάς. 4 Έμβολα πλευρικά πάνω & κάτω. 1 Έμβολο κατακόρυφο επάνω. 1 Έμβολο ελεγχόμενου ανοίγματος. 5 Έμβολα σταθερά πίσω. Δρυς Rovere Κερασιά Καρυδιά Μερικές διαφοροποιήσεις στα χρώματα είναι πιθανές λόγω της εκτύπωσης.

86 170 ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 171 ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΠΛΑΜΑ / ΞΥΛΟ Το παρόν περιλαμβάνει μόνο μία ενδεικτική παρουσίαση του διαθέσιμου χρωματολογίου. Ισόβενος ανοιχτό Ισόβενος Β4 Wenge 141 Δρυς 17 Δρυς 32 Δρυς 38 Οξιά Β1 Οξιά Β2 Οξιά Β4 Δρυς ανοιχτό Δρυς B4 Ισόβενος 15 Οξιά - κερασί Anigre B1 Anigre B2 ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ισόβενος 17 Ισόβενος 19 Ισόβενος 38 Anigre B3 Anigre B4 Καρυδιά Μερικές διαφοροποιήσεις στα χρώματα είναι πιθανές λόγω της εκτύπωσης.

87 172 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 173 ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ TH ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Τα προϊόντα φέρουν την κατασκευαστική σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας της Θερμοπλαστικής. ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Υψηλά θερμομονωτικά χαρακτηριστικά. ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Φιλικά προς το περιβάλλον. Πλήρως ανακυκλώσιμα μετά το πέρας της χρήσης τους. ΥΨΗΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Δεν πρόκειται απλώς για μία επιλογή, ή για μία πολυτέλεια, αλλά για μία ουσιαστική ανάγκη της εποχής. Η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος θερμομόνωσης αποτελεί το Α και το Ω στη δημιουργία ενός εξαιρετικού ενεργειακού προφίλ και μίας ποιοτικής καθημερινότητας. Μέσα από τις γραμμές παραγωγής της, η Θερμοπλαστική διαθέτει 4 βασικά και εξειδικευμένα προϊόντα θερμομόνωσης. Με βάση τη διογκωμένη πολυστερίνη (airpop) το feliblok και το feliblok-plus αποτελούν υλικά με ευέλικτη χρηστικότητα και εξαιρετική σχέση κόστους αποτελέσματος, ενώ με βάση την εξηλασμένη πολυστερίνη, το novablok και το novablok Terrace αποτελούν ολοκληρωμένες και καινοτόμες προτάσεις εξαιρετικής αντοχής και απόδοσης στη θερμομόνωση της δομής του κτηρίου, αλλά και της ταράτσας αντίστοιχα. Αύξηση αξίας ακινήτου, λόγω αναβαθμισμένης ενεργειακής κλάσης. Ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) Τα θερμομονωτικά προϊόντα της Θερμοπλαστικής αποτελούν τη βάση των ολοκληρωμένων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, τα οποία προσφέρουμε σε συνεργασία με την εταιρεία Weber του ομίλου Saint-Gobain. plus ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

88 174 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 175 novablok XPS novablok XPS Κορυφαίες αντιστάσεις σε: Μοναδικές ιδιότητες: ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ novablok XPS Το novablok είναι η ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης. Η πρακτική εφαρμογή του και οι πιστοποιημένες επιδόσεις του στη θερμική θωράκιση, τόσο νεόδμητων όσο και υφιστάμενων κατασκευών, το καθιστούν επιτομή στην κατηγορία των σύγχρονων μονωτικών υλικών. Aπώλειες ενέργειας και θερμοκρασίας Mούχλα και μύκητες Υγρασία και διάβρωση Πίεση Συμπαγές και ανθεκτικό Αποδεδειγμένα αξιόπιστο Χωρίς ανάγκη συντήρησης Χωρίς ανάγκη αντικατάστασης ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ Οι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης novablok προσφέρουν συνεχές κέρδος στους λογαριασμούς ενέργειας, καθώς το μικρό κόστος της ουσιαστικής αυτής επένδυσης καλύπτεται άμεσα, ενώ συνεχίζει σταθερά να εξοικονομεί χρήματα σε βάθος χρόνου. Η εξαιρετικά ποιοτική τους κατασκευή διασφαλίζει την αξία του κτηρίου, ενώ η εύκολη και πρακτική εγκατάστασή τους εξασφαλίζει πόρους τόσο στην εφαρμογή, όσο και στη συντήρηση. Εύκολη εφαρμογή σε: Θεμέλια και πέδιλα, πατώματα και οροφές, κολώνες και δοκάρια, ξύλινα τμήματα κ.ά.. Μέγιστη προστασία από υγρασία Το novablok προσφέρει απαράμιλλη προστασία από την υγρασία. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

89 176 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 177 novablok XPS novablok XPS novablok XPS ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ novablok XPS ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΝ 13164:2013 Σύστημα 1 ΔΑΠΕΔΑ ROOF / RF WALL / W FORM / FB FLOOR / FL THERMO / T ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΝ FORM FB WALL W ROOF RF FLOOR F THERMO T PANEL P Φέρουσες πλάκες δαπέδου Είδη πλευρών Οικιακά δάπεδα Φέροντα δάπεδα Περιμετρικές πλάκες δαπέδου και τοίχοι υπογείου Δάπεδα υψηλών μηχανικών αντοχών ΤΟΙΧΟΙ ROOF / RF WALL / W FORM / FB FLOOR / FL THERMO / T Διπλή τοιχοποιία Εσωτερικοί τοίχοι Ξυλότυπος Θερμογέφυρες Μόνωση εξωτερικών τοίχων υπογείου Τοίχους ΔΩΜΑΤΑ ROOF / RF WALL / W FORM / FB FLOOR / FL THERMO / T Ανεστραμμένα δώματα Συμβατικά επίπεδα δώματα Επιφάνεια NOVANET με αυλακώσεις Εξέλασης Εξέλασης Εξέλασης NOVANET Χωρίς επιδερμίδα Μήκος Χ πλάτος 2500x x x x x x900 Θλιπτική τάση σ 10 (kpa) ΕΝ Διατμητική αντοχή τ (kpa) ΕΝ Μέτρο διάτμησης G (kpa) Εφελκυστική αντοχή σmt (kpa) Θερμική αγωγιμότητα λ (W/mK) Θερμική αντίσταση R (m2k/w) ΕΝ λ R λ R λ 20mm ,033 0,61 0,033 0,61 30mm ΕΝ ,033 0,91 0,033 0,91 0,033 0,91 0,033 0,91 0,033 0, ή 50mm ΕΝ ,033 1,52 0,033 1,52 0,033 1,52 0,033 1,52 0,033 1, mm 0,035 2,00 0,035 2,00 0,035 2,00 0,035 2,00 0,035 2, mm 0,035 2,29 0,035 2,29 0,035 2,29 0,035 2,29 0,035 2, mm 0,035 2,86 0,035 2,86 0,035 2,86 0,035 2,86 0,035 2, R λ R λ R λ R Βατά δώματα Roof garden Κεκλιμένες στέγες/κεραμοσκεπές ΑΛΛΕΣ/ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ROOF / RF WALL / W FORM / FB FLOOR / FL THERMO / T Πυλωτές/κολώνες Διαστασιακή σταθερότητα DS(23,90)% Ενδεικτική Πυκνότητα ρ (kg/m 3 ) Αντίσταση διαπερατότητας υδρατμών μ Μακροπρόθεσμη υδαταπορρόφηση με μερική βύθιση W Ip (Kg/m 2 ) ΕΝ ,5% 0,5% 0,5% 0,5% 0,5% 0,5% ΕΝ ΕΝ ~200 80~200 80~200 80~200 80~200 80~200 ΕΝ ,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 Αποθήκες & χώρους ψύξης Κατηγορία ακαυστότητας ΕΝ E E E E E E Εξωτερική θερμομόνωση Ανοχές πάχους T1 T1 T1 T1 T1 T1 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

90 178 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 179 novablok XPS Terrace novablok XPS Terrace Ιδανικό για κάθε ταράτσα Με μόλις το μισό βάρος από τον ανταγωνισμό, τα 20kg/m 2 του novablok Terrace το καθιστούν ιδανικό και για παλαιές κατασκευές. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ novablok XPS Terrace Το novablok Terrace αποτελεί τη νέα, καινοτόμο πρόταση της Θερμοπλαστικής, η οποία έρχεται να δώσει οριστική λύση στη μόνωση της ταράτσας, με μία ολοκληρωμένη εφαρμογή αντεστραμμένης θερμομόνωσης δώματος. ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Το novablok Terrace συνδυάζει την άριστη θερμομόνωση με την υψηλή αισθητική, αναβαθμίζοντας τόσο ενεργειακά, όσο και οπτικά, την οριζόντια επιφάνεια της οροφής, ενώ παράλληλα προσθέτει όλες τις ιδιότητες που συνοδεύουν το όνομα novablok στην αξία και τη λειτουργικότητα του κτηρίου. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

91 180 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 181 novablok XPS Terrace novablok XPS Terrace Oλόμαζο αντιολισθητικό πλακάκι novablok XPS Terrace ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΝ ROOF/RF Εξηλασμένη πολυστερίνη novablok XPS Είδη πλευρών Επιφάνεια Μήκος Χ πλάτος Χωρίς Επιδερµίδα 600x300 Στεγανοποιητική στρώση Θλιπτική τάση σ10 (kpa) ΕΝ Διατμητική αντοχή τ (kpa) ΕΝ Μέτρο διάτμησης G (kpa) 1650 Εφελκυστική αντοχή σmt (kpa) ΕΝ Θερμική αγωγιμότητα Θερμική αντίσταση λ (W/mK) R (m 2 K/W) λ ΕΝ ή R 50mm ΕΝ ,033 1,52 Άριστη θερμομόνωση Απόλυτη αντοχή στις καιρικές συνθήκες 70mm 0,035 2,00 Άριστη θερμομόνωση και υψηλή αισθητική, συνδυάζοντας την εξηλασμένη πολυστερίνη novablok με δύο αντιολισθητικά πλακάκια εξωτερικής χρήσης. Απόλυτη αντοχή στον παγετό και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Προστατεύει τη στεγανοποιητική στρώση έναντι των καιρικών συνθηκών, αποφεύγοντας τη συχνή συντήρηση. Διαστασιακή σταθερότητα DS(23,90)% ΕΝ ,5% Ενδεικτική Πυκνότητα ρ (kg/m 3 ) ΕΝ Αντίσταση διαπερατότητας υδρατμών μ ΕΝ ~200 Πλήρης βατότητα δώματος Πλήρης βατότητα του δώματος, μετά την τοποθέτηση του novablok Terrace. Εξαιρετική σταθερότητα και αντοχή Απόλυτη αντοχή, με εξαιρετική διαστατική σταθερότητα, χωρίς τον κίνδυνο ρηγμάτωσης. Μακροπρόθεσμη υδαταπορρόφηση με μερική βύθιση WIp (Kg/m 2 ) ΕΝ ,02 Κατηγορία ακαυστότητας ΕΝ E Ανοχές πάχους T1 Ιδανικό για υφιστάμενες κατασκευές Ιδανική λύση για υφιστάμενες κατασκευές λόγω του χαμηλού βάρους ανα m 2 (20kg) που ελάχιστα επιβαρύνει στατικά το δώμα, καθιστώντας το κατάλληλο για εφαρμογή ακόμα και σε παλαιά κτήρια, χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης των υφιστάμενων υποστρωμάτων. Υψηλή αντοχή στη συμπίεση Συμπαγής δομή και ειδική φροντίδα κατασκευής, για εξαιρετική αντοχή σε κάθετη πίεση και άσκηση βάρους. Υψηλή αισθητική Επιφάνεια από ολόμαζο πλακάκι, για τελικό αποτέλεσμα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής. novablok XPS Terrace ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Διάσταση 60cm x 30cm Βάρος 20kg/m 2 Πάχος μονωτικού novablok 50mm & 70mm Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση Θερμική αγωγιμότητα μονωτικού novablok 0,033 & 0,035 Η πλευρική διαμόρφωση τύπου ραμποτέ εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, δίνοντας τη μέγιστη σταθερότητα και αποκλείοντας τη δημιουργία θερμογεφυρών. Εύκολο καθάρισμα Καθαρίζεται εύκολα, καθώς δεν έχει πορώδη επιφάνεια. Tύπος πλακιδίου Πάχος πλακιδίου Oλόµαζο αντιολισθητικό 30cm x 30cm (2 τεµ.) 8mm ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

92 182 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 183 feliblok EPS plus feliblok EPS plus plus ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ feliblok EPS plus ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ ΓΡΑΦΙΤΟΥΧΑ Το feliblok-plus από τη Θερμοπλαστική είναι η εξέλιξη στις μονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης για την εξωτερική θερμομόνωση των κτηρίων. Η ιδιαιτερότητά του οφείλεται στα μικροσκοπικά μόρια του γραφίτη που περιέχονται στη σύνθεση της διογκωμένης πολυστερίνης, τα οποία λειτουργούν ως ανακλαστήρες και απορροφητές ακτινοβολίας, εμποδίζοντας τη μετάδοση της θερμότητας μέσω της ακτινοβολίας. Με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ = 0,030 W/mk(EPS 100) και 0,031 W/mk(EPS 80) το feliblok-plus αποτελεί κορυφαίο προϊόν στην αναλογία απόδοσης/τιμής, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις θερμομόνωσης. Οι θερμομονωτικές πλάκες feliblok-plus έχουν μέχρι και 20% καλύτερες μονωτικές ιδιότητες σε σχέση με το feliblok και το novablok. Επομένως, για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα θερμομόνωσης, απαιτείται λεπτότερη μονωτική πλάκα. Αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό στην εξωτερική μόνωση παλαιών και υφιστάμενων κτηρίων. 20% καλύτερη θερμομόνωση από το feliblok & novablok Οι θερμομονωτικές πλάκες feliblok-plus έχουν μέχρι και 20% καλύτερες μονωτικές ιδιότητες σε σχέση με το feliblok και το novablok. Προτεινόμενο για εξωτερική θερμομόνωση Τα θερμομονωτικά χαρακτηριστικά του feliblok-plus το καθιστούν ιδανικό για εξωτερική θερμομόνωση. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

93 184 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 185 feliblok EPS plus feliblok EPS plus feliblok EPS plus ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ feliblok EPS plus ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΝ 13163:2012 Σύστημα 1 ΥΠΟΓΕΙΑ EPS 80 EPS 100 EPS 200 feliblok EPS plus ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΥΠΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Θεμελιώσεις ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ EN EPS-80 EPS-100 EPS-200 Εσωτερική μόνωση τοίχων Θλιπτική τάση σ 10 (kpa) ΕΝ Εξωτερική μόνωση τοίχων Καμπτική αντοχή σ b (kpa) ΕΝ Σεισμική μόνωση Διατμητική αντοχή τ (kpa) ΕΝ ΔΑΠΕΔΑ EPS 80 EPS 100 EPS 200 Εφελκυστική αντοχή σ mt (kpa) ΕΝ Οροφές/σοφίτες μόνωση Θερμική αγωγιμότητα λ (W/mK) λ λ λ Ανεστραμμένες μονώσεις Θερμ. αντίσταση R (m 2 K/W) R R R ΤΟΙΧΟΙ EPS 80 EPS 100 EPS 200 Διπλή τοιχοποιία Τοιχία Εξωτερική θερμομόνωση ΚΕΚΛΙΜΕΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ EPS 80 EPS 100 EPS 200 Εσωτερική μόνωση (όλα) Σάντουιτς πανέλα (όλα) Εξωτερική μόνωση ΕΠΙΠΕΔΕΣ ΟΡΟΦΕΣ EPS 80 EPS 100 EPS mm 0,031 0,65 0,030 0,66 0,030 0,66 30mm 0,031 0,97 0,030 1,00 0,030 1,00 40mm 0,031 1,29 0,030 1,33 0,030 1,33 50mm 60mm ΕΝ ή ΕΝ ,031 0,031 1,61 1,93 0,030 0,030 1,67 2,00 0,030 0,030 1,67 2,00 70mm 0,031 2,25 0,030 2,33 0,030 2,33 80mm 0,031 2,58 0,030 2,66 0,030 2,66 90mm 0,031 2,90 0,030 3,00 0,030 3,00 100mm 0,031 3,22 0,030 3,33 0,030 3,33 120mm 0,031 3,87 0,030 4,00 0,030 4,00 Επενδύσεις οροφών (ΠΥΛΩΤΕΣ) Διαστασιακή σταθερότητα DS(N)% EN ,5% 0,5% 0,5% Σκυροδετούμενες πλάκες ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ EPS 80 EPS 100 EPS 200 Πυκνότητα ρ (kg/m 3 ) EN Αντίσταση διαπερατότητας υδρατμών μ EN ~40 30~70 60~100 Όλες γενικά Αντίδραση στη φωτιά EN E E E ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

94 186 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 187 feliblok EPS feliblok EPS ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ feliblok EPS ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ AIRPOP Το feliblok αποτελεί την επιτομή στις εφαρμογές θερμομόνωσης με την καλύτερη σχέση κόστουςαποτελέσματος. Η χρηστικότητα του υλικού, σε συνδυασμό με την οικονομική επένδυση και την άμεση απόσβεση, καθιστούν το feliblok ένα από τα πλέον πρακτικά εργαλεία στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην εξασφάλιση καλής ποιότητα ζωής. Οι εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη θερμομονωτική κάλυψη κάθε νεόδμητης ή υφιστάμενης κατασκευής. Κορυφαίες αντιστάσεις σε: Απώλειες ενέργειας και Θερμοκρασίας Ανάπτυξη μυκήτων Υγρασία και διάβρωση Μοναδικές ιδιότητες: Αποδεδειγμένη αξιοπιστία Μακρόχρονη εμπειρία εφαρμογής Χωρίς ανάγκη συντήρησης Εύχρηστο και ασφαλές Περιβαλλοντικά φιλικό Προσαρμόζεται σε κάθε επιφάνεια Το feliblok είναι ένα άκαμπτο αφρώδες υλικό, με βάση τo πολυστυρένιο. Οι λευκοί κόκκοι στο μέγεθος μαργαριταριών έχουν περιεκτικότητα σε αέρα 98% που τους καθιστά ελαφρούς σε βάρος και τους δίνει εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες σε βάθος χρόνου, λόγω της σταθερότητας του υλικού και της πολύ χαμηλής υδαταπορροφητικότητας. Η οικολογική ταυτότητα του προϊόντος, πέρα και από την ουσιαστική συνεισφορά του στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, ενισχύεται και από το γεγονός ότι μπορεί πλήρως να ανακυκλωθεί. Εύκολη εφαρμογή σε: Τοιχία και υπόγεια Κολώνες και δοκάρια Οροφές και στέγες Ενδοδαπέδια θέρμανση Πλάκες με δοκίδες Πρόσοψη κτηρίου Διπλή τοιχοποιία Προτεινόμενο για εξωτερική θερμομόνωση Τα θερμομονωτικά χαρακτηριστικά του feliblok το καθιστούν ιδανικό για εξωτερική θερμομόνωση. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

95 188 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 189 feliblok EPS feliblok EPS feliblok EPS ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ feliblok EPS ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΝ 13163:2012 Σύστημα 1 ΥΠΟΓΕΙΑ EPS 50 EPS 80 EPS 100 EPS 150 EPS 200 feliblok EPS ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΥΠΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Θεμελιώσεις Εσωτερική μόνωση τοίχων Εξωτερική μόνωση τοίχων Σεισμική μόνωση ΔΑΠΕΔΑ EPS 50 EPS 80 EPS 100 EPS 150 EPS 200 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ EN EPS-50 EPS-80 EPS-100 EPS-150 EPS-200 Θλιπτική τάση σ 10 (kpa) ΕΝ Καμπτική αντοχή σ b (kpa) ΕΝ Διατμητική αντοχή τ (kpa) ΕΝ Εφελκυστική αντοχή σ mt (kpa) ΕΝ Οροφές/σοφίτες μόνωση Ανεστραμμένες μονώσεις Θερμική αγωγιμότητα λ (W/mK) Θερμ. αντίσταση R (m 2 K/W) λ R λ R λ R λ R λ R ΤΟΙΧΟΙ EPS 50 EPS 80 EPS 100 EPS 150 EPS 200 Διπλή τοιχοποιία Τοιχία Εξωτερική θερμομόνωση ΚΕΚΛΙΜΕΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ EPS 50 EPS 80 EPS 100 EPS 150 EPS 200 Εσωτερική μόνωση Σάντουιτς πανέλα Εξωτερική μόνωση ΕΠΙΠΕΔΕΣ ΟΡΟΦΕΣ EPS 50 EPS 80 EPS 100 EPS 150 EPS 200 Επενδύσεις οροφών (Πυλωτές) Σκυροδετούμενες πλάκες Διαστασιακή σταθερότητα DS(N)% 20mm 0,040 0,50 0,036 0,55 0,035 0,57 0,034 0,59 0,033 0,60 30mm 0,040 0,75 0,036 0,83 0,035 0,86 0,034 0,88 0,033 0,90 40mm 0,040 1,00 0,036 1,11 0,035 1,14 0,034 1,18 0,033 1,21 50mm ΕΝ ή 0,040 1,25 0,036 1,38 0,035 1,42 0,034 1,47 0,033 1,51 60mm ΕΝ ,040 1,50 0,036 1,66 0,035 1,71 0,034 1,76 0,033 1,81 70mm 0,040 1,75 0,036 1,94 0,035 2,00 0,034 2,06 0,033 2,12 80mm 0,040 2,00 0,036 2,22 0,035 2,28 0,034 2,35 0,033 2,42 90mm 0,040 2,25 0,036 2,50 0,035 2,57 0,034 2,65 0,033 2,73 100mm 0,040 2,50 0,036 2,77 0,035 2,85 0,034 2,94 0,033 3,03 120mm 0,040 3,00 0,036 3,33 0,035 3,43 0,034 3,53 0,033 3,64 EN ,5% 0,5% 0,5% 0,5% 0,5% Πυκνότητα ρ (kg/m 3 ) EN ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ EPS 50 EPS 80 EPS 100 EPS 150 EPS 200 Αντίσταση διαπερατότητας υδρατμών μ EN ~40 20~40 30~70 40~70 60~100 Όλες γενικά Αντίδραση στη φωτιά EN E E E E E ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

96 190 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 191 feliblok EPS Ιχθυοκιβώτια feliblok EPS Ιχθυοκιβώτια Ιχθυοκιβώτια Κατάλληλο για συσκευασία τροφίμων Τα ιχθυοκιβώτια feliblok είναι ιδανικά για τη συντήρηση και τη μεταφορά ιχθυαλιευμάτων και γενικότερα τροφίμων. feliblok EPS Ιχθυοκιβώτια ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ Η Θερμοπλαστική διαμορφώνει τις θερμομονωτικές εφαρμογές της και στην υπηρεσία της συσκευασίας. Ιδιαίτερη θέση στην κατηγορία αυτή κατέχουν τα κιβώτια για τη συντήρηση και τη μεταφορά ιχθυαλιευμάτων. Το feliblok (εφαρμογή Διογκωμένης Πολυστερίνης Airpop), διασφαλίζει τη σταθερότητα της θερμοκρασίας, εμποδίζοντας την είσοδο θερμότητας από το εξωτερικό περιβάλλον, συντηρώντας τις ιδανικές συνθήκες για την ασφαλή μεταφορά του προϊόντος. Το προϊόν μετά τη χρήση του μπορεί πλήρως να ανακυκλωθεί. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

97 192 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 193 feliblok EPS Ιχθυοκιβώτια feliblok EPS Ιχθυοκιβώτια feliblok EPS Ιχθυοκιβώτια ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Διαστάσεις Εξωτ. (cm) Διαστάσεις Εσωτ. (cm) Ωφέλιμο Βάθος (cm) Χωρητικότητα (kg) 40,5x30,5 36,5x26,4 7 3 ΚΟΥΤΙ EPS No 1 50x38 44,3x ΚΟΥΤΙ EPS No 2 50x36 45x ΚΟΥΤΙ EPS No 3 50x36 45x ΚΟΥΤΙ EPS No 4 50x35,5 45x30,5 7 6 ΚΟΥΤΙ EPS No 5 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

98 194 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ195 Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

99 196 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 197 weber.therm family max weber.therm family black ΣΥΣΤΗΜΑ WEBER.THERM MAX ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης weber.therm max, με τη χρήση του παραγόμενου από τη Θερμοπλαστική θερμομονωτικού προϊόντος novablok, διαμορφώνει την ολοκληρωμένη θερμομονωτική κάλυψη του κτηρίου, σε συνδυασμό με απόλυτη υδατοστεγανότητα, αλλά και επαυξημένη δομική αντοχή στην πίεση. Weber.therm max, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης. 1. Συγκολλητικό κονίαμα (Kόλλα) weber.therm AP60 system 2. Μονωτικές πλάκες novablok thermo 3. Βύσματα αγκύρωσης μονωτικών πλακών PN 8 4. Πλέγμα ενίσχυσης weber.therm RE Αστάρι + χρωματιστό επίχρισμα weber prim RA 13 + Acrylcover weber prim RC 14 + Siloxcover weber prim Mineral + Mineral cover ΣΥΣΤΗΜΑ WEBER.THERM FAMILY BLACK ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης weber.therm family black, με τη χρήση του παραγόμενου από τη Θερμοπλαστική θερμομονωτικού προϊόντος feliblok-plus (γραφιτούχο eps), αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις θερμομόνωσης. Η προσθήκη γραφίτη αποτελεί καινοτομία, η οποία αυξάνει κατά 20% τους συντελεστές απόδοσης. Weber.therm family black, για εξωτερική θερμομόνωση με τις υψηλές επιδόσεις της γραφιτούχας διογκωμένης πολυστερίνης. 1. Συγκολλητικό κονίαμα (Kόλλα) weber.therm AP60 system 2. Μονωτικές πλάκες feliblok-plus eps 80, 100, Βύσματα αγκύρωσης μονωτικών πλακών PN 8 4. Πλέγμα ενίσχυσης weber.therm RE Αστάρι + χρωματιστό επίχρισμα weber prim RA 13 + Acrylcover weber prim RC 14 + Siloxcover weber prim Mineral + Mineral cover plus ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

100 198 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 199 weber.therm family white Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ WEBER.THERM ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑ WEBER.THERM FAMILY WHITE ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης weber.therm family white, με τη χρήση του παραγόμενου από τη Θερμοπλαστική θερμομονωτικού προϊόντος feliblok, από διογκωμένη πολυστερίνη (eps), εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη θερμομόνωση, κοσμώντας παράλληλα τις προσόψεις παλαιών και νέων κτηρίων. Οι υψηλοί συντελεστές θερμομόνωσης συνδυάζονται με την οικολογική ταυτότητα και την ευελιξία στην τοποθέτηση, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο τελικό αποτέλεσμα, έτοιμο να επιχρωματιστεί σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Με την καλύτερη αναλογία απόδοσης-τιμής. 1. Συγκολλητικό κονίαμα (Kόλλα) weber.therm AP60 system 2. Μονωτικές πλάκες feliblok eps 80, 100, Βύσματα αγκύρωσης μονωτικών πλακών PN 8 4. Πλέγμα ενίσχυσης weber.therm RE Αστάρι 5+6. Αστάρι + χρωματιστό επίχρισμα weber prim RA 13 + Acrylcover weber prim RC 14 + Siloxcover weber prim Mineral + Mineral cover MHXANIKH ANTOXH ΥΔΑΤΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ * * Όσο υψηλότερη η καταγραφή, τόσο αποτελεσματικότερη η υδατοστεγανότητα του συστήματος. ΔΙΑΠΝΟΗ ΚΟΣΤΟΣ * * Όσο υψηλότερη η καταγραφή, τόσο χαμηλότερο και το κόστος αγοράς. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

101 200 ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ201 Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

102 202 PASSIVE HOUSE PASSIVE HOUSE 203 PASSIVE HOUSE Στις βασικές αξίες της Θερμοπλαστικής συγκαταλέγονται η περιβαλλοντική υπευθυνότητα, αλλά και η ευθύνη απέναντι στον ενεργειακό προϋπολογισμό του πελάτη. Για τον λόγο αυτόν συμβάλλουμε σταθερά στη δημιουργία ολοκληρωμένων και ενεργειακά αποδοτικών λύσεων, με τη χρήση των κατάλληλων κουφωμάτων, την επιλογή ειδικών ενεργειακών υαλοπινάκων και την τοποθέτηση συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, για την πλέον ολοκληρωμένη κάλυψη. Στόχος μας είναι η δημιουργία Παθητικών Κτηρίων, σύμφωνα με το πρότυπο PassiveHouse, τα οποία έχουν προκαθορισμένες ενεργειακές απαιτήσεις στο 90% της απαιτούμενης συμβατικά ενέργειας, προσφέροντας έτσι άνεση, οικονομία και περιβαλλοντική προστασία. Προχωρώντας όμως ένα ακόμη βήμα στον σχεδιασμό της ενεργειακής ταυτότητας, η Θερμοπλαστική δημιουργεί τις βάσεις για την ολοκλήρωση ενός σπιτιού, ή ενός κτηρίου, με σχεδόν μηδενικές ενεργειακές απαιτήσεις και με τελικό στόχο την ενεργειακή αυτάρκεια μέσα από την αναπλήρωση της ενέργειας που θα καταναλωθεί από το σύνολο των οικιακών εφαρμογών. Με το βλέμμα στο μέλλον και με πίστη στην πράσινη τεχνολογία, εδώ θα βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για μια ολοκληρωμένη ενεργειακή κάλυψη. PASSIVE HOUSE

103 204 PASSIVE HOUSE PASSIVE HOUSE 205 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αντιμετώπιση απωλειών με υψηλό ενεργειακό προφίλ κουφωμάτων και προϊόντων. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με εξοικονόμηση χρημάτων. Άμεση απόσβεση επένδυσης. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Με σεβασμό στο περιβάλλον με την επίτευξη μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης. ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ Η απόλυτη σύνδεση των κουφωμάτων αλουμινίου με το ενεργειακό προφίλ του χώρου σας. ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ Η ολοκληρωμένη εφαρμογή των συνθετικών κουφωμάτων upvc, σε απόλυτη συμβατότητα με το ενεργειακό προφίλ του χώρου σας. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΆ ΥΛΙΚΆ WEBER.THERM FAMILY BLACK WEBER.THERM MAX WEBER.THERM FAMILY WHITE THERMIX WARM EDGE Με τη χρήση των διάκενων Thermix επιτυγχάνουμε τη βελτίωση του συντελεστή Uw, μειώνουμε το ενεργειακό κόστος και αναβαθμίζουμε το κλίμα του εσωτερικού χώρου. ΤΡΙΠΛΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες solar more διαμορφώνουν ολοκληρωμένες και αποδοτικές λύσεις. Τα παραγόμενα από τη Θερμοπλαστική novablok, novablok Terrace, feliblok και feliblok-plus, αποτελούν την καινοτόμο και πιστοποιημένη βάση των θερμομονωτικών συστημάτων. Weber.therm family black, με βάση το μονωτικό υλικό feliblok-plus. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα για επαυξημένη εξωτερική θερμομόνωση. Με την πιστοποίηση του ΕΟΤΑ. Weber.therm max, με βάση το μονωτικό υλικό novablok. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, με υψηλή αντοχή. Weber.therm family white, με βάση το μονωτικό υλικό feliblok. Ένα σύστημα για αποτελεσματική εξωτερική θερμομόνωση, με την καλύτερη αναλογία απόδοσης τιμής και πιστοποίηση του ΕΟΤΑ. PASSIVE HOUSE

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Ανοιγοανακλινόμενα 6 Συρόμενα & συρόμενα/ανακλινόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ SOLAR MORE TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Υαλοπίνακες solar more 6 Υαλοπίνακες triplex 10 Ειδικό γυαλί 14 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

EXCLUSIVE DOOR PANELS

EXCLUSIVE DOOR PANELS EXCLUSIVE DOOR PANELS Quality Panels Ασφάλεια Η ασφάλεια της πόρτας είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή της. Τα panels exclusive κατασκευάζονται με εξωτερική λαμαρίνα αλουμινίου πάχους 3mm και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ έκδοση 2.3 Τι είναι το συνθετικό; Το προφίλ των συνθετικών κουφωµάτων της Εταιρείας TECON παράγεται από πολυχλωριούχο βινύλιο (pvc), το οποίο αποτελεί το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

Panel / P ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ

Panel / P ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ Panel / P ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ 2 novablok panel ΕΞΗΛΑΣΜΈΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΊΝΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ Η διαδρομή στον χώρο των θερμομονωτικών προϊόντων ξεκινά για τη Θερμοπλαστική

Διαβάστε περισσότερα

Design είναι ASS 70 HI

Design είναι ASS 70 HI Design είναι Αυτό που ενώνει υλικό, μορφή, χρώμα και τεχνολογία, αυτό που εξακολουθεί να σου αρέσει ακόμη και μετά από 20 χρόνια, διακριτή μοναδικότητα, Ο συνδυασμός χρηστικότητας και διαχρονικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου. Κορυφαίας Τεχνολογίας

Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου. Κορυφαίας Τεχνολογίας Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Κορυφαίας Τεχνολογίας 2 Schüco Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Schüco 3 Θερμοπλαστική Περιεχόμενα Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1972. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8

Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8 Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8 Η Thiral γνωρίζει να καλύπτει με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες για ασφάλεια και μόνωση της κεντρικής εισόδου από αλουμίνιο, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

SPITZE. Περιεχόμενα. PROFILE Schüco 3. Η εταιρεία SPITZE Α.Ε. έχει

SPITZE. Περιεχόμενα. PROFILE Schüco 3. Η εταιρεία SPITZE Α.Ε. έχει 2 Schüco PROFILE PROFILE Schüco 3 SPITZE Περιεχόμενα Η εταιρεία SPITZE Α.Ε. με 20ετή εμπειρία στο χώρο των εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων, προσφέρει όλες τις λύσεις στις απαιτήσεις της σύγχρονης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE.

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANE EXCUSIVE Quality Products www.thiral.gr 2 Aluminium Door Systems Quality Products Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της THIRA Supertherm ST.77 που συνδυάζει το σύστημα της EVIA 88 με

Διαβάστε περισσότερα

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Τhink green Υλικά, μέσα και τρόποι που σέβονται το κλίμα και το περιβάλλον σέβονται τον άνθρωπο. Εμείς στην ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ φροντίζουμε για την ιδανική σχέση υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων.

Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων. Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων. Θοδωρής Λύβης, Πολιτικός Μηχανικός Τμήμα Έργων & Τεχνικής Υποστήριξης ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ Ένας χρήσιμος ορισμός Ο συντελεστής θερμοπερατότητας

Διαβάστε περισσότερα

TROCAL, ETEM, SALAMANDER,

TROCAL, ETEM, SALAMANDER, Επώνυμα πιστοποιημένα συστήματα υψηλών προδιαγραφών εταιριών TROCAL, ETEM, SALAMANDER, KOMMERLING,Schuco για τα οποία σας δίνουμε ΧΡΥΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ και κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Θεόφιλος Παγιάτης Γ.Γ. ΠΟΒΑΣ Σύμφωνα με τα έως τώρα στατιστικά στοιχεία από τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) που

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2011 Νέα προϊόντα 2011 SUPREME systems INTERNATIONAL BUILDING Systems SECURITY Systems Supreme S700 Ανυψούμενο συρόμενο βαρέως τύπου έως 400 Kg ανά φύλλο Πλάτος φύλλου 70 mm Σχεδιασμένο βάση

Διαβάστε περισσότερα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Roto Patiο Ιowa Ο έξυπνος μηχανισμός που εξασφαλίζει απόλυτο σφράγισμα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε συρόμενα κουφώματα Πλήρης στεγανότητα Συρόμενα κουφώματα

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια Προστασία του περιβάλλοντος Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα Υαλοπίνακες

Κουφώματα Υαλοπίνακες Κουφώματα Υαλοπίνακες Τα ανοίγματα είναι από τα πιο ευάλωτα στοιχεία ενός κτιρίου. Για το περιορισμό των θερμικών απωλειών, πρέπει οι αρμοί συναρμογής των πλαισίων να είναι απόλυτα αδιαπέραστοι από τον

Διαβάστε περισσότερα

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας Περιεχόμενα Εξοικονόμηση Ενέργειας & Αλουμίνιο Συστήματα Αλουμινίου για εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού Ασφάλεια βάσει συστήματος: προστασία κατά φωτιάς και καπνού, αντοχή σε διαρρήξεις, σφαίρες και εκρήξεις -το σωστό σύστημα για κάθε έργο Ακόμη και με επιπρόσθετη ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass GR THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass Η ενεργειακή απόδοση και η υψηλή αισθητική πρέπει να συνυπάρχουν. Με τη σειρά υαλοπινάκων THERMOBELT Ultra μπορούμε να

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ EXCLUSIVE ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ EXCLUSIVE ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ EXCLUSIVE ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Exclusive επίπεδες 6 Exclusive ταμπλαδωτές 18 Χαρακτηριστικά 24 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ PORTALIA ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ PORTALIA ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ PORTALIA ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Πόρτες 6 Χαρακτηριστικά 26 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό 4 ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PORTALIA ΠΟΡΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Χαρακτηριστικά 8 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό 4 ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 5 GLADIA,

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί Νέο σύστημα σήτας PLISSE www.primasystems.gr Μια νέα πρόταση για την αγορά, που επιζητά την πραγματικά ποιοτική επώνυμη πρόταση στο

Διαβάστε περισσότερα

STYLETECH.sa.

STYLETECH.sa. Σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργεί και τοποθετεί πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας και αντοχής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και δίνουν ιδιαίτερο

Διαβάστε περισσότερα

Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN :2009 & EN 13830:2003

Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN :2009 & EN 13830:2003 Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003 04/2016 Η EXALCO στα πλαίσια της υποχρεωτικής Ευρωπαϊκής σήμανσης CE και της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της, διαθέτει για

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1011 Σελ. 6 1010 Σελ. 6 1015 Σελ. 6 1020 Σελ. 7 1031 Σελ. 8 1030 Σελ. 8 1035 Σελ. 8 1071 Σελ. 12 1070 Σελ. 12 1075 Σελ. 12 1080 Σελ. 13 SP 3112 Σελ. 16 SP 3102

Διαβάστε περισσότερα

K MMERLING 88plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις

K MMERLING 88plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις K MMERLING 88plus To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Karl K mmerling το 1897 ως εμπορική εταιρεία. Η πορεία προς την κατασκευή συνθετικών προφίλ πέρασε

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα.

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO PIERDOOR

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO PIERDOOR 3 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 3. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 4. ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ 5. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO PIERDOOR 6. ΣΕΙΡΑ ECONOMY 7. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΕΙΡΑΣ ECONOMY 8. ΣΕΙΡΑ IQ S8000 STANDARD 9. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΕΙΡΑΣ STANDARD

Διαβάστε περισσότερα

υψηλής ενεργειακής απόδοσης

υψηλής ενεργειακής απόδοσης α γ Συστήματα Συνθετικών Κουφωμάτων υψηλής ενεργειακής απόδοσης Uw μέχρι 0.762 W/(m K) 76AD ίω με ή κ τι ν μ ση σ η σ τ η ν κα τ α ν άλ ιδανικές λύσεις Κουφωμάτων ω σ η εν έ ρ ει α ς για «παθητικές κατοικίες»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΙΑΔΙΑ PD-DOORS ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Νέα, Μοντέρνα, Κομψά

ΣΚΙΑΔΙΑ PD-DOORS ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Νέα, Μοντέρνα, Κομψά ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2018 Νέα, Μοντέρνα, Κομψά Από το απλό παράθυρο του σπιτιού ή του διαμερίσματος σας ως και για το γραφείο, η PD-Doors σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία σκιαδίων για κάθε σχεδιασμό και χρώμα. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί!

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί! Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας. Αλλαγή Κουφωμάτων:

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

glazed roofs o γυάλινες οροφές σταθερή ανοιγόμενη θερμοδιακοπτόμενη fgr sgr tsr

glazed roofs o γυάλινες οροφές σταθερή ανοιγόμενη θερμοδιακοπτόμενη fgr sgr tsr γυάλινες σταθερή ανοιγόμενη θερμοδιακοπτόμενη fgr sgr tsr Η Salinox πρωτοπορεί με ένα εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής προϊόν, προκειμένου να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αγορά. Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές εφαρμογές υαλοπινάκων για εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο. ευκαιρία για αναβάθμιση με επιδόσεις σε ηχομείωση και ασφάλεια.

Πρακτικές εφαρμογές υαλοπινάκων για εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο. ευκαιρία για αναβάθμιση με επιδόσεις σε ηχομείωση και ασφάλεια. Πρακτικές εφαρμογές υαλοπινάκων για εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο αλλά και ευκαιρία για αναβάθμιση με επιδόσεις σε ηχομείωση και ασφάλεια. Ηλιάδης Γιώργος Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ξύλινα κουφώματα τεχνικές προδιαγραφές ποιότητα πιστοποιήσεις

ξύλινα κουφώματα τεχνικές προδιαγραφές ποιότητα πιστοποιήσεις ξύλινα κουφώματα τεχνικές προδιαγραφές ποιότητα πιστοποιήσεις Π αράθυρα και μπαλκονόπορτες σειρά I.V. mm Το εργοστάσιο κατασκευής επίπλων Αλιφιεράκης έχει ιδρυθεί το 1965. Έκτοτε έχουμε αναλάβει μικρά

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ Πασχαλίδης Ξύλινα κουφώματα Εξώπορτες // Εσώπορτες // Παράθυρα // Μπαλκονόπορτες // Παντζούρια // Ειδικές Κατασκευές // Διακοσμητικά // Αυλόπορτες // Κάγκελα Εξοχική κατοικία, σαλόνι. Εξοχική κατοικία,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση.

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. p. 08 09 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E99 Τύπος συστήματος: Σύστημα προσόψεων

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME to EXALCO. Φωτογραφία εξωφύλλου: OLEA ALL SUITE HOTEL, Ζάκυνθος Φωτογραφία οπισθοφύλλου: MILOS COVE HOTEL, Μήλος

WELCOME to EXALCO. Φωτογραφία εξωφύλλου: OLEA ALL SUITE HOTEL, Ζάκυνθος Φωτογραφία οπισθοφύλλου: MILOS COVE HOTEL, Μήλος THE HOTEL ISSUE WELCOME to EXALCO Ο τουρισμός μας εμπνέει. Γι αυτό επενδύουμε σε πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτομίες που μετατρέπουν κάθε ξενοδοχείο σε μια state-of-the-art εμπειρία φιλοξενίας με ποιοτικά

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Ποιότητα είναι η δύναμή μας Η TORMAX υλοποιεί από κοινού με αξιόπιστους συνεργάτεςσε όλο τον κόσμο λύσεις συρόμενων πορτών για πολύ διαφορετικές ανάγκες. Η καρδιά του

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακό Ρολό Ασφαλείας.

Οικιακό Ρολό Ασφαλείας. www.biorol.com Οικιακό Ρολό Ασφαλείας ΒΙΟΡΟΛ ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το μεγάλο στοίχημα της ΒΙΟΡΟΛ από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της, ήταν η ανάπτυξη και η εξέλιξη μιας καινοτόμας φιλοσοφίας η οποία θα είχε ανθρωποκεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ. Εύη Τζανακάκη Αρχιτέκτων Μηχ. MSc

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ. Εύη Τζανακάκη Αρχιτέκτων Μηχ. MSc ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ Εύη Τζανακάκη Αρχιτέκτων Μηχ. MSc Αρχές ενεργειακού σχεδιασμού κτηρίων Αξιοποίηση των τοπικών περιβαλλοντικών πηγών και τους νόμους ανταλλαγής ενέργειας κατά τον αρχιτεκτονικό

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακοί Υαλοπίνακες

Ενεργειακοί Υαλοπίνακες Ενεργειακοί Υαλοπίνακες Μπορεί η οικολογική προσέγγιση μιας πιο λελογισμένης χρήσης των ενεργειακών πόρων του πλανήτη να προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια να μας πείσει για μια οικονομικότερη χρήση των πηγών

Διαβάστε περισσότερα

Οι τιμές αφορούν χρώμα RAL 9010 Λευκό. Βάφονται ηλεκτροστατικά σε όλα τα χρώματα Ral, Mat, Sable & Ξύλου.

Οι τιμές αφορούν χρώμα RAL 9010 Λευκό. Βάφονται ηλεκτροστατικά σε όλα τα χρώματα Ral, Mat, Sable & Ξύλου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΡΣΙΔΑ: ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ: ΙΣΙΑΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ - ΠΟΜΠΕ ΔΙΑΤΟΜΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα

Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα Από Α το 1971 µέχρι και σήµερα, η ΕΤΕΜ Α.Ε. πρωτοπορεί και δηµιουργεί στον χώρο των κουφωµάτων προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς;

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς; Ο νέος τρόπος ζωής και το υψηλό ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρµανσης επιβάλλουν πλέον τη χρήση ενεργειακών συστηµάτων αλουµινίου

Διαβάστε περισσότερα

Roman tile Χαρακτηριστικά

Roman tile Χαρακτηριστικά Roman tile Χαρακτηριστικά Το θερµοµονωτικό πάνελ πολυουρεθάνης arkhon roman tile, είναι το µεταλλικό κεραµίδι της εταιρίας arkhon στο σχέδιο του παραδοσιακού ρωµαϊκού κεραµιδιού και προσφέρει ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50

Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50 Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50 Αυτό που προτείνουμε είναι η ενεργειακή θωράκιση του χώρου μας, προκειμένου να πετύχουμε μείωση έως 50% στα έξοδα θέρμανσης. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης

Ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης Ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης Ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης Ίσως το κορυφαίο μονωτικό υλικό σήμερα. Το αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των θερμομονωτικών πλακών

Διαβάστε περισσότερα

ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED:

ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED: ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS 2019 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED: 2019.04.12 + 30 23510 41860 info@biorol.gr www.biorol.com ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

Απλότητα Καινοτομία. Μεγάλα Ανοίγματα.

Απλότητα Καινοτομία. Μεγάλα Ανοίγματα. Απλότητα Καινοτομία Μεγάλα Ανοίγματα www.siccona.gr Η καινοτομία των Structural double-face συστημάτων, τώρα και στα συρόμενα συστήματα Siccόna SL 500 Siccόna SL 300 Η προηγμένη σειρά συρόμενων τριπλής

Διαβάστε περισσότερα

íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL

íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL ç êäïóç ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALUMIL..... ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ... ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.... ΒΑΣΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Τι είναι η Provence? Η Provence είναι μια σειρά προϊόντων με παραδοσιακό χαρακτήρα που έχει αναπτύξει η GIESSE για το κλείσιμο των παραθύρων

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ

Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Ο Γάλλος αρχιτέκτονας Λε Κορμπυζιέ είπε ότι το κτίριο είναι μια μηχανή μέσα στην οποία ζούμε. Κάτι τέτοιο όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς ο

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

10/9/2015. Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ

10/9/2015. Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Τα εξωτερικά κουφώματα (θύρες και παράθυρα) είναι τα δομικά στοιχεία που καλύπτουν τα ανοίγματα που αφήνουμε στους εξωτερικούς τοίχους του

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι ΑΝΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι ΑΝΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Αγαπητοί συνάδελφοι Μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών για περικοπές σε όλους τους τομείς που σήμερα είναι κάτι επιβεβλημένο, το MILITARY CLUB έρχεται με μια πρόταση εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια & αισθητική...

Ασφάλεια & αισθητική... Ασφάλεια & αισθητική... [ Κλειστού τύπου [ Ανοιχτού τύπου > Ρ ο λ ά > Γκαραζόπορτες > Βιομηχανικές Πόρτες > Α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί > ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ N-140 Προφίλ ρολού κοίλης διατομής από γαλβανισμένη/ανοξείδωτη

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ακτινοβολίας

Συστήματα ακτινοβολίας Συστήματα ακτινοβολίας WELCOME HOME ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΌΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΑ by Tiemme ITALIAN WORLDWIDE INNOVATION EL Σχεδιάζοντας την άνεση Βασισμένο στην αρχή της ακτινοβολίας, το σύστημα θέρμανσης/ δροσισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. μέσα από την καθημερινή επαφή, την πολυετή πείρα και έρευνα με τους κατασκευαστές αλουμινίου, και τους τελικούς χρήστες καταναλωτές,

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο. Οι σίτες της ΑΜΠΑΤΖΗΣ έρχονται να αναδείξουν κάθε κατασκευή που αναζητά καινοτομία και μια σειρά από πλεονεκτήματα χρήσης. Οεξειδικευμένος σχεδιασμός των σιτών που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Πρόκειται για την ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία ενός κτιρίου στο σύνολό του. Η ιδανική περίπτωση κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή

Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή Το Έργο Χτίζοντας το Μέλλον Παρεμβάσεις Μεγάλης Κλίμακας αφορά στην αναβάθμιση του κτιριακού

Διαβάστε περισσότερα

Βιοκλιματική σκέψη και εντός σχεδίου Ένα παράδειγμα στο κέντρο της πόλης

Βιοκλιματική σκέψη και εντός σχεδίου Ένα παράδειγμα στο κέντρο της πόλης Βιοκλιματική σκέψη και εντός σχεδίου Ένα παράδειγμα στο κέντρο της πόλης GREEN45 Θύμιος Αλεξόπουλος, ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ποιοτικότερη καθημερινότητα όχι απλά μαθηματική αειφορία η τέχνη του κατοικείν πολυτέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Σύντομη Περιγραφή... 3 Στόχος... 3 Υπηρεσίες... 4 Μελέτες... 4 Κατασκευές / Ανακαινίσεις... 4 Συντηρήσεις / Επισκευές... 4 Υποστήριξη... 4 Προϊόντα... 5 Εφαρμογές Αλουμινίου... 5 Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

KBE System 70.AD ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

KBE System 70.AD ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/12/2016 KBE System 70.AD ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ Γκαραζόπορτες για υψηλές απαιτήσεις Ένα όμορφο σπίτι χρειάζεται μία τελευταία πινελιά που τη δίνει μία ωραία και πρακτική γκαραζόπορτα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ηλιακής σκίασης Schüco:

Συστήματα ηλιακής σκίασης Schüco: Η ηλιακή σκίαση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού για κάθε κτίριο και προσφέρει μια ποικιλία λύσεων. Η προσοχή επικεντρώνεται πάντα στην επιθυμία ελέγχου του φωτός για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη, 28/07/2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ.: Φ16/5/3062 & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΛΘ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

TheaRoll. Έξυπνα συστήματα ρολών με μακροδιάτρητο φυλλαράκι αλουμινίου διέλασης. Makes your

TheaRoll. Έξυπνα συστήματα ρολών με μακροδιάτρητο φυλλαράκι αλουμινίου διέλασης. Makes your TheaRoll Έξυπνα συστήματα ρολών με μακροδιάτρητο φυλλαράκι αλουμινίου διέλασης ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΛΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΔΙΑΤΡΗΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΛΑΣΜΕΝΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Η σύγχρονη μορφή του TheaRoll προσφέρει ύψιστη ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL. 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial. 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 9. Με έμφαση στο χρώμα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL. 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial. 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 9. Με έμφαση στο χρώμα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο 9. Με έμφαση στο χρώμα 10. Ανοιγόμενα 14. Συρόμενα - Ανασυρόμενα 18. Ειδικές κατασκευές

Διαβάστε περισσότερα