ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ /INSTRUCTION MANUALS

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ /INSTRUCTION MANUALS"

Transcript

1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ /INSTRUCTION MANUALS

2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ / INTRODUCTION Σας ευχαριστούμε για την επιλογή CARELLO. Για να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν σας χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες αυτές, διαβάστε τις πλήρως. Λόγω των συνεχών βελτιώσεων και ενημερώσεων, ορισμένα στοιχεία μπορούν περιστασιακά να διαφέρουν ελαφρώς από τις εικόνες που εμφανίζονται σε αυτές τις οδηγίες. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις προδιαγραφές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλώ επικοινωνήστε με την Carello στο ( η με το κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το προϊόν σας, για να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Thank you for choosing CARELLO. To ensure that your product is used in accordance with these instructions, please read them fully. Due to constant updating and improvements, some components may occasionally differ slightly from the images shown, in these instructions. We reserve the rights to change the specifications of any products without prior notice. If you need any assistance please contact Carello at ( or your retailer from whom you purchased your product, who will take appropriate action. Αυτό το σύστημα καροτσιού είναι κατάλληλο για παιδιά, από νεογέννητα μέχρι βάρους έως 15 κιλά. Το καρότσι είναι εξοπλισμένο με μια ζώνη ασφαλείας 5 σημείων για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του παιδιού σας. Η πλάτη ξαπλώνει, το υποπόδιο και η κουκούλα μπορούν να ρυθμιστούν. Αυτό το καροτσάκι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με την οδηγία για την ασφάλεια των προϊόντων 2001/95 / ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1888:2012 ". ΠΡΟΣΟΧΉ! Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες καλά! Μετά από αυτές τις οδηγίες θα διασφαλίσουν την ασφαλή χρήση αυτού του προϊόντος! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις προειδοποιήσεις, προκειμένου να αποφευχθεί πιθανότητα σοβαρού τραυματισμό του μωρού σας και να εγγυηθεί η ασφάλειά του! Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ασφάλεια του παιδιού σας εάν δεν ακολουθήσετε ακριβώς τις οδηγίες και συστάσεις ασφαλείας σε αυτό το εγχειρίδιο! Βεβαιωθείτε ότι όλοι όσοι χρησιμοποιούν το καρότσι έχουν διαβάσει και κατανοήσει αυτό το εγχειρίδιο! Παρακαλούμε να το κρατήσετε για μελλοντική χρήση!

3 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ποτέ μην αφήνετε το παιδί σας χωρίς επίβλεψη. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Βεβαιωθείτε ότι όλα τα σημεία κλειδώματος έχουν ασφαλίσει πριν από τη χρήση. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Για την αποφυγή τραυματισμού εξασφαλίστε ότι το παιδί σας βρίσκετε σε απομακρυσμένο σημείο όταν διπλώνετε η ξεδιπλώνετε το καρότσι. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μην αφήνετε το παιδί σας να παίξει με αυτό το προϊόν. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές του καροτσιού ή το κάθισμα του έχουν ασφαλίσει σωστά πριν από τη χρήση. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Αυτό το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για τρέξιμο ή πατινάζ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κάθε φορτίο που συνδέετε στη λαβή ή στο πίσω μέρος της πλάτης και / ή στις πλευρές του οχήματος θα επηρεάσουν τη σταθερότητα του καροτσιού. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Το καρότσι έχει σχεδιαστεί για ένα μόνο παιδί. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ποτέ μην αφήνετε το καρότσι με το παιδί σας σε αυτό σε κεκλιμένη επιφάνεια, ακόμη και αν τα φρένα είναι μπλοκαρισμένα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μην χρησιμοποιείτε το καρότσι, αν κάποιο από τα σημεία είναι κατεστραμμένα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Πριν από τη συναρμολόγηση, βεβαιωθείτε ότι το προϊόν και όλα τα σημεία του είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Αν είναι κατεστραμμένα, μην χρησιμοποιήσετε το καρότσι. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Χρησιμοποιήστε μόνο γνήσια ανταλλακτικά και από τον κατασκευαστή εξαρτημάτων εγκεκριμένα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ασφαλίστε το φρένο κατά τη διάρκεια κάθε διακοπής. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μην μεταφέρετε το καρότσι με το παιδί μέσα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μην σπρώχνετε το καρότσι προς τα κάτω σε σκάλες. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Σηκώστε την μπροστινή ανάρτηση για να ανεβείτε ένα κράσπεδο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν κοντά σε τζάκι, μπάρμπεκιου ή εκτεθειμένη φλόγα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κρατήστε το καρότσι μακριά από τα παιδιά. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ποτέ μη χρησιμοποιείτε την αποσπώμενη μονάδα καθίσματος ως πορτ μπεμπέ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Τα φρένα πρέπει πάντα να είναι ασφαλισμένα κατά την τοποθέτηση και την αφαίρεση των παιδιών. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Το καρότσι έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 36 μηνών και βάρους έως 15kg. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Το μέγιστο φορτίο καλαθιού δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 3kg.

4 ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Το πορτ μπεμπέ είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 0-6 μηνών ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για παιδιά που δεν μπορούν να καθίσουν χωρίς βοήθεια και δεν μπορούν να αρκουδίσουν στα χέρια η στα γόνατά τους. Μέγιστο βάρος του παιδιού: 9kg ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Χρησιμοποιήστε τους ιμάντες ασφαλείας το συντομότερο όταν παιδί σας μπορεί να καθίσει χωρίς βοήθεια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μην προσθέσετε οποιοδήποτε πρόσθετο στρώμα στο πορτ μπεμπέ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ποτέ μην τοποθετείτε το πορτ μπεμπέ σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (π.χ. τραπέζι). ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Το ύφασμα του στρώματος μπορεί να μην απορροφήσουν το σύνολο των εμετών και υγρών. ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Αυτή η μονάδα καθίσματος δεν είναι κατάλληλη για παιδιά κάτω των 6 μηνών. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Πάντα να χρησιμοποιείτε το σύστημα συγκράτησης, διασφαλίζοντας ότι είναι σωστά ρυθμισμένο ανά πάσα στιγμή. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Να χρησιμοποιείτε πάντα τον ιμάντα του καβάλου σε συνδυασμό με τους ιμάντες της μέσης. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Το προϊόν απαιτεί περιοδική συντήρηση Καθαρίστε την επιφάνεια των υφασμάτων με ένα υγρό σφουγγάρι ή πανί χρησιμοποιώντας ένα απαλό απορρυπαντικό. Οι άξονες θα πρέπει να λιπαίνονται στα σημεία των υποδοχών. Η μακροχρόνια έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία θα προκαλέσει ξεθώριασμα των υφασμάτων. Αποφεύγετε την επαφή με το θαλασσινό νερό το οποίο μπορεί να προκαλέσει σκουριά και άλλες διάφορες ζημιές στο προϊόν. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά δραστήρια χημικά καθαριστικά.

5 1. Πλαίσιο 2. Μονάδα καθίσματος 3. Κουκούλα 4. Μπροστινή μπάρα ασφαλείας 5. Πίσω τροχοί *2 6. Μπροστά τροχοί *2 7. Ποδόσακος ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Χερούλι Σωλήνας χερουλιού Βραχίονας κουκούλας Κουμπί καθίσματος Ρυθμιστής ύψους Σωλήνας πλαισίου Σωλήνας κουκούλας Κουκούλα Μονάδα καθίσματος Μπροστινή μπάρα ασφαλείας Ιμάντες Υποπόδιο Ρυθμιστής ανάρτησης Καλάθι Σκαλοπάτι Πίσω τροχός Μπροστινός τροχός

7 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1. Ανάκληση καθίσματος Η ανάκληση τριών θέσεων του καθίσματος δημιουργεί μεγαλύτερη άνεση στο παιδί σας. 2. Αναστρέψιμο κάθισμα Το περιστρεφόμενο κάθισμα διευκολύνει τη μητέρα να επικοινωνήσει με το παιδί της. 3. Ρυθμιζόμενο ύψος του καθίσματος Η τετραπλή ρύθμιση του ύψους επιτρέπει να επιλέξετε το σωστό ύψος που απαιτείται. 4. Ρυθμιζόμενη λαβή Η τετραπλή ρύθμιση του ύψους της λαβής διευκολύνει την επιθυμητή θέση της. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Άνοιγμα του πλαισίου Βήμα 1: ελευθερώστε τον γάντζο αναδίπλωσης Άνοιγμα του πλαισίου Βήμα 2: σηκώστε το χερούλι

8 Άνοιγμα του πλαισίου Βήμα 3: το πλαίσιο έχει ξεδιπλώσει όταν ακουστεί ο ήχος ενός κλικ. Τοποθέτηση των πίσω τροχών Σπρώξτε προς τα μέσα τον πίσω τροχό μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του. Τοποθετήστε τους μπροστινούς τροχούς Βάλτε το μπροστινό τροχό μέσα στην υποδοχή μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του. Επέκταση της λαβής Πατήστε το κουμπί για να επεκτείνετε τη λαβή.

9 Τοποθέτηση καθίσματος στο πλαίσιο Τοποθετήστε το κάθισμα στην υποδοχή του πλαισίου μέχρι να κλειδώσει στη θέση του. Τοποθέτηση κουκούλας Στερεώστε τα κλιπ κουκούλας στους σωλήνες του καθίσματος, στη συνέχεια κλείστε το φερμουάρ στο πάνω μέρος. Η συναρμολόγηση τελείωσε. Τοποθέτηση της προστατευτικής μπάρας Τοποθετήστε την μπάρα μέσα στην υποδοχή μέχρι να ασφαλίσει στη θέση της.

10 ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ Ρύθμιση καθίσματος Ρυθμίστε την ανάκληση του καθίσματος παράλληλα με το σωλήνα του πλαισίου και ρυθμίστε το ύψος του καθίσματος στην χαμηλότερη θέση. Διπλώστε την κουκούλα Κρατήστε με το ένα χέρι τη λαβή και με το άλλο τραβήξτε πίσω την κουκούλα για να την κλείσετε. Δίπλωμα σκελετού Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε το αριστερό σας χέρι για να πατήσετε τη 2η κλειδαριά. Δίπλωμα σκελετού Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε το δεξί σας χέρι για να πατήσετε το κουμπί αναδίπλωσης

11 Δίπλωμα σκελετού Βήμα 3: Πιέστε με λίγη δύναμή προς τα εμπρός τη λαβή μέχρι να ακούσετε τον ήχο ξεκλειδώματος. Δίπλωμα σκελετού Βήμα 4: Πιέστε τώρα το χερούλι προς τα κάτω. Ο σκελετός έχει διπλώσει ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ Άνοιγμα του πλαισίου Βήμα 1: ελευθερώστε τον γάντζο αναδίπλωσης Άνοιγμα του πλαισίου Βήμα 2: σηκώστε το χερούλι μέχρι να ακούσετε τον ήχο ενός κλικ.

12 Ρύθμιση χερουλιού Πιέστε το κουμπί για να ρυθμίσετε το ύψος του χερουλιού στην επιθυμητή θέση. Ρύθμιση ύψος του καθίσματος Τραβήξτε και στις 2 πλευρές τα κουμπιά για να ρυθμίσετε το επιθυμητό ύψος του καθίσματος. Άνοιγμα κουκούλας Πιέστε προς τα εμπρός για να ανοίξετε την κουκούλα Το καρότσι είναι έτοιμο.

13 ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ Ρύθμιση ανάκλησης καθίσματος Βήμα 1: Τραβήξτε προς τα πάνω τον πλαστικό ρυθμιστή, εικόνα 1. Βήμα 2: Σηκώστε ή χαμηλώστε το κάθισμα για να ρυθμίσετε την ανάκληση του καθίσματος, εικόνα 2. Ρύθμιση ύψος καθίσματος Βήμα 1: Τραβήξτε τους ρυθμιστές και στις 2 πλευρές του πλαισίου, εικόνα 3. Βήμα 2: Ρυθμίστε τώρα το επιθυμητό ύψος του καθίσματος, εικόνα 4.

14 Αναστροφή καθίσματος Βήμα 1: Πιάστε τα κουμπιά και στις 2 πλευρές του καθίσματος για να βγάλετε το κάθισμα από το πλαίσιο. Εικόνα 5. Βήμα 2: Αναστρέψτε τη κατεύθυνση του καθίσματος και τοποθετήστε το ξανά στις υποδοχές του πλαισίου, εικόνα 6. Ρύθμιση ανάκλησης της πλάτης Πιέστε και την ίδια στιγμή Τραβήξτε προς τα πάνω ή τραβήξτε προς τα κάτω το πλαστικό ρυθμιστή για να ρυθμίσετε την κλίση της πλάτης, βλέπε κάτω εικόνα. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε ανατροπές εκτός καροτσιού, παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε πάντα το σύστημα συγκράτησης. 1. Ασφαλίστε τα φρένα 2. Για να ασφαλίσετε τη ζώνη, τοποθετήστε τα κλιπ των λουριών ώμων πάνω στις υποδοχές των λουριών της λεκάνης, στη συνέχεια, πιέστε τις υποδοχές στην πόρπη του καβάλου μέχρι να ασφαλίσουν στη θέση τους. 3. Ρυθμίστε τους ιμάντες σε κατάλληλο μήκος. 4. Πατήστε το κουμπί στη μέση της πόρπης για να απελευθερώσετε τους ιμάντες.

15 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Ρυθμίστε τη λαβή του πορτ μπεμπέ σε κάθετη θέση. Τοποθετήστε το πορτ μπεμπέ πάνω από το καρότσι στις υποδοχές σε κάθε πλευρά του πλαισίου και πιέστε μέχρι να ασφαλίσει και στις 2 πλευρές. Βεβαιωθείτε για μια ακόμη φορά ότι το πορτ μπεμπέ είναι καλά ασφαλισμένο τραβώντας τη λαβή του πορτ μπεμπέ. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επαναλάβετε τις εργασίες αυτές. Για την αφαίρεση του πορτ μπεμπέ από το πλαίσιο, πιέστε τα 2 κουμπιά και στις πλευρές και τραβήξτε το προς τα πάνω. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πορτ μπεμπέ τοποθετείτε μόνο με κατεύθυνση προς τους γονείς, βλέπε πάνω εικόνα. Βεβαιωθείτε πάντα, πως το πορτ μπεμπέ έχει ασφαλίσει σωστά και στις 2 πλευρές.

16 Οδηγίες εγκατάστασης για το παιδικό κάθισμα στο καρότσι Τοποθετήστε τις προσαρμογές και στις δύο πλευρές του καθίσματος αυτοκινήτου (βλέπε σκίτσο). Τοποθετήστε τώρα τις προσαρμογές με το κάθισμα αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καροτσιού και ασφαλίστε τους.

17 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ενώ κάνετε τη συναρμολόγηση Αφαιρέστε το κάθισμα αυτοκινήτου από το καρότσι, πατώντας τα κουμπιά και στις δύο πλευρές.

18 Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου / οδηγίες χρήσης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου απαιτεί τακτική συντήρηση από το χρήστη - Μπορεί να μην είναι ασφαλές για χρήση του, εάν τοποθετήσετε άλλα ανταλλακτικά ή αξεσουάρ, π.χ. άγκιστρα, καλύμματα βροχής, κλπ., από εκείνα που έχουν εγκριθεί από τον κατασκευαστή ή τον διανομέα. - ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΧΛΩΡΙΝΗ - Μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε διαβρωτική ουσία. - Ανά διαστήματα, ελέγξτε το παιδικό κάθισμα σας για χαλαρές βίδες, φθαρμένα εξαρτήματα η σχισμένο υλικό. Αντικαταστήστε ή ρυθμίστε τα εξαρτήματα, όπως απαιτείται. Κατάλληλο μόνο εάν τα εγκεκριμένα οχήματα είναι εφοδιασμένα με ζώνες 3 σημείων (με η χωρίς συσπειρωτήρα). Μην τοποθετείτε το κάθισμα αυτοκινήτου ποτέ σε θέσεις του οχήματος στραμμένα προς τα πίσω η στο πλάι. Αυτό το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί και με την βάση ISOFIX (προαιρετική αγορά) Η τοποθέτηση με Isofix βρίσκονται στις οδηγίες του αξεσουάρ. Σημειώσεις Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το κάθισμα αυτοκινήτου για πρώτη φορά. Υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του παιδιού σας, αν χρησιμοποιείτε το προϊόν λάθος. 1. Εφαρμογή Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου είναι κατάλληλο για τις κατηγορίες βάρους 0 +, (όχι μεγαλύτερα από περίπου 15 μηνών). Ομάδα 0 +: Γέννηση -13 κιλά

19 Μην τοποθετείτε το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου σε καθίσματα με μπροστινούς αερόσακους Κατάλληλο μόνο εάν το όχημα είναι εφοδιασμένο με ζώνες ασφαλείας 3 σημείων και συσπειρωτήρα, το οποίο εγκρίθηκε βάση του UN / ECE με Αρ. 16 ή άλλα ισοδύναμα πρότυπα. 2. Οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε επενδύστε λίγα λεπτά στην ασφάλεια του παιδιού σας για να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες. Πολλοί τραυματισμοί, μπορούν εύκολα να αποφευχθούν, που προκαλούνται από αμέλεια και κακή χρήση. Οι οδηγίες μπορούν να διατηρηθούν στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου για το χρονικό διάστημα της ζωής του στην περίπτωση της σωστής τοποθέτησης του. Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου πρέπει να τοποθετηθεί σε κατεύθυνση αντίθετη από εκείνη στην οποία ταξιδεύετε. Αυτό το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να εγκατασταθεί μόνο με τη χρήση ζώνη τριών σημείων στο αυτοκίνητο. Πριν από κάθε ταξίδι ελέγξτε αν το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου έχει εγκατασταθεί σταθερά. Μην αλλάξετε το κάθισμα αυτοκινήτου με οποιονδήποτε τρόπο. Μην αφήνετε το μωρό σας αφύλακτο στο κάθισμα, ανά πάσα στιγμή. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε το κάθισμα ως τσάντα για ψώνια ή ως μέσο για τη μεταφοράς κάποιον προϊόντων. Προστατέψτε το κάθισμα αυτοκινήτου από το άμεσο φως του ήλιου αλλιώς η υψηλή θερμοκρασία θα βλάψει το παιδί σας. Βεβαιωθείτε ότι το κάθισμα είναι τοποθετημένο στη θέση του σωστά και δεν εμποδίζει τα ρυθμιζόμενα καθίσματα ή τις πόρτες του αυτοκινήτου. Αποσκευές ή άλλα αντικείμενα ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς σε περίπτωση σύγκρουσης θα πρέπει να ασφαλίζονται κατάλληλα.

20 Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς το κάλυμμα. Το κάλυμμα του καθίσματος δεν θα πρέπει να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε άλλο από εκείνο που συνιστάται από τον κατασκευαστή. Περιοδικά επιθεωρήστε την ζώνη, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σημεία σύνδεσης, ραφών και προσαρμογή των συσκευών. Μην συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, αν κάποια σημεία έχουν καταστραφεί ή έχουν χαλαρώσει μετά από ένα ατύχημα. Η λαβή του παιδικού καθίσματος πρέπει να κοντράρει την πλάτη του καθίσματος του οχήματος. Εάν είναι απαραίτητο, ρυθμίστε το προσκέφαλο του καθίσματος του οχήματος. Όταν οδηγείτε χωρίς ένα μωρό στο παιδικό κάθισμα, ασφαλίστε το παιδικό κάθισμα της πάντα με τη ζώνη ασφαλείας ενηλίκων. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στο πίσω κάθισμα του οχήματος. 3. Μέρη και εσωτερικός εξοπλισμός

21 4. Γενική χρήση 4.1 Ρυθμίσεις λαβής Η χειρολαβή του παιδικού καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί σε 4 σταθερές θέσεις. Για να ρυθμίσετε τη λαβή, πατήστε το κόκκινο κουμπί της λαβής και στις δύο πλευρές ταυτόχρονα, τώρα μπορεί να περιστραφεί. Σχήμα. 1: Εγκατάσταση στο αυτοκίνητο. Η θέση αυτή (μόνο αυτή η θέση) είναι κατάλληλη για το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου να εγκατασταθεί στο του κάθισμα του οχήματος. Σχήμα. 2: Θέση για τη μεταφορά Σχήμα. 3: Θέση χειρολαβής πίσω για να ξεκινήσει τη λειτουργία της κούνιας. Σχήμα. 4: Θέση χειρολαβής κάτω για μια πιο όρθια καθιστή θέση, για πιο εύκολη διατροφή. Πάντα εξασφαλίστε ότι το μωρό είχε τοποθετηθεί στο κάθισμα καλά και είναι δεμένο σωστά με την ζώνη ασφαλείας και η λαβή είναι κλειδωμένη στη θέση της.

22 5. Ασφάλιση του μεταφορέα βρεφών Παρακαλούμε διαβάστε το εγχειρίδιο λειτουργίας του οχήματός σας για να σας ενημερώσει σχετικά με τα βασικά στοιχεία που αφορούν παιδικά καθίσματα στα οχήματα. Μην τοποθετείτε το παιδικό κάθισμα σε καθίσματα με μπροστινούς αερόσακους. Αυτό το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί μόνο με τη χρήση της ζώνης τριών σημείων του οχήματος. Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου πρέπει να εγκατασταθεί σε κατεύθυνση αντίθετη από εκείνη στην οποία ταξιδεύετε. Βήμα 1. Ρυθμίστε τη λαβή στη μπροστινή θέση (εικ. 1). Βήμα 2. Βάλτε το παιδικό κάθισμα στο κάθισμα του οχήματος (εικ. 2). Η λαβή πρέπει να κοντράρει σταθερά κατά την πλάτη του καθίσματος του αυτοκινήτου. Βήμα 3. Σύρετε τον ιμάντα της λεκάνης από την ζώνη ασφαλείας τριών θέσεων του οχήματος μέσω των δύο οδηγών ζώνης στο παιδικό κάθισμα. Ασφαλίστε τώρα την ζώνη του οχήματος στην πόρπη του οχήματος και θα ακουστεί το χαρακτηριστικό «κλικ». Τραβήξτε τον ιμάντα ώμου σε αντίθετη κατεύθυνση για να σφίξετε τον ιμάντα της λεκάνης. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι η πόρπη έχει ασφαλίσει σωστά, τραβώντας την ζώνη (εικ. 3).

23 Βήμα 4. Τοποθετήστε τη διαγώνια ζώνη στο διαγώνιο οδηγό στο πίσω μέρος του παιδικού καθίσματος (εικ. 4). Βήμα 5. Σφίξτε τώρα τη ζώνη ασφαλείας του οχήματος από το σημείο που βλέπετε στην εικ. 4 και 5. Για να απελευθερώσετε το παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου σας ακολουθείστε τις παραπάνω οδηγίες με την αντίστροφη σειρά. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι ζώνες είναι τοποθετημένες σωστά και δεν είναι στριμμένες. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το κάλυμμα δεν επίκειται η μετακινηθεί ή ταιριάζουν του πλέγματος με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή είναι η ικανοποιητική θέση της ζώνης ασφαλείας του οχήματος με την πόρπη σε σχέση με το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου βλέπε εικ. 6. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή η τον εισαγωγέα του καθίσματος σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με αυτό το σημείο. 6. Εξασφάλιση του παιδιού σας 6.1 Ρύθμιση ύψος του ιμάντα ώμου Ελέγξτε αν οι ιμάντες ώμου βρίσκονται στο σωστό ύψος για το παιδί σας. Οι ιμάντες ώμου πρέπει να περνάνε μέσα στις εσοχές ζώνης που βρίσκονται ακριβώς στο ύψος του ώμου του παιδιού.

24 Εάν το ύψος των ζωνών ώμου σας στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου δεν είναι κατάλληλο για το παιδί σας, ρυθμίστε το ύψος των ζωνών ώμου, παρακαλώ προχωρήστε ως εξής: Βήμα 1: χαλαρώστε τον ιμάντα ώμου (βλ. σημείο 6.2). Βήμα 2: Τραβήξτε προς τα έξω τις γλώσσες με τους ιμάντες του στήθους από τις υποδοχές του κελύφους και στη συνέχεια, περάστε τους μέσα στις αντίστοιχες υποδοχές που επιθυμάτε. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο από τους ιμάντες ώμου είναι περασμένες μέσα από τις σχισμές με το ίδιο ύψος και δεν είναι στριμμένες. 6.2 Χαλάρωση της ζώνης ώμου Οι ιμάντες ώμου χαλαρώνουν πατώντας το μοχλό (κάτω από το κάλυμμα του καθίσματος) στο μπροστινό μέρος του καθίσματος. Πιέστε προς τα κάτω την ετικέτα με την ένδειξη «PRESS» και ταυτόχρονα τραβήξτε τους ιμάντες ώμου προς το μέρος σας για να το χαλαρώσουν.

25 6.3 Ασφάλιση του παιδιού με τη ζώνη Πρώτα ρυθμίστε το ύψος από τους ιμάντες ώμου (βλέπε σημείο 6,1). Χαλαρώστε τον ιμάντα (βλέπε σημείο 6.2), ανοίξτε την πόρπη και τοποθετήστε τους ιμάντες προς τα πλάγια. Καθίστε το παιδί σας στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Τοποθετήστε και τους δύο ιμάντες ώμου πάνω από τους ώμους του παιδιού σας. Συνδέστε τα δύο μεταλλικά τμήματα των συνδετήρων της πόρπης μαζί (εικ. 1). Σπρώξτε τους δύο συνδετήρες της πόρπης εντός της σχισμής στην κορυφή της πόρπης μέχρι να ακουστεί το χαρακτηριστικό 'κλικ' (εικ. 2). Ελέγξτε αν η ζώνη έχει ασφαλίσει σωστά τραβώντας τους ιμάντες των ώμων προς τα πάνω (εικ. 3). Τραβήξτε τους ιμάντες ώμου προς τα πάνω για να μπορείτε στη συνέχεια να τραβήξετε τον ιμάντα ρύθμισης μέχρι η ζώνη να εφαρμόσει καλά (εικ. 4). Η ζώνη θα πρέπει να προσαρμοστεί όσο πιο σφιχτά γίνεται χωρίς να προκαλεί δυσφορία στο παιδί σας. Για να ανοίξετε τις ζώνες (βλέπε σημείο 6.1), πατήστε το κόκκινο κουμπί της πόρπης προς τα κάτω.

26 7. Συντήρηση και καθαριότητα Πρώτα χαλαρώστε τις τιράντες (βλέπε σημείο 6.2), στη συνέχεια, ανοίξτε την πόρπη (βλέπε σημείο 6.3). Στη συνέχεια, τραβήξτε έξω την καλωδίωση από το κάθισμα. Χαλαρώστε το ελαστικό, μπορείτε να αφαιρέσετε το κάλυμμα από το κέλυφος. Μέθοδος: Χρησιμοποιείτε μόνο ουδέτερο απορρυπαντικό και ζεστό νερό για να πλύνετε το κάλλυμα του καθίσματος. Μην πλένετε στο πλυντήριο η διαφορετικούς τρόπους, δεν συνιστώνται. 8. Διαδικασία μετά από ένα ατύχημα Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου πρέπει να αντικαθίσταται όταν έχει υποστεί έντονη καταπόνηση σε περίπτωση ατυχήματος

27 Οδηγίες για ISOFIX βάση του καθίσματος αυτοκινήτου Για να βεβαιωθείτε ότι, πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και να τις αποθηκεύσετε για μελλοντική αναφορά. Αν δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες, για να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, μπορεί να επηρεάσει την ασφάλεια των παιδιών. Εάν εκχωρήσετε αυτό το προϊόν, παρακαλώ να εκχωρήσετε αυτές τις οδηγίες μαζί. Είναι χαρά μας να σας προμηθεύσουμε το κάθισμα αυτοκινήτου. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του παιδιού. Παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας, εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη χρήση του συστήματος.

28 1. Πεδίο εφαρμογής Η βάση έχει περάσει το τεστ που είναι ο προσαρμογέας του καθίσματος αυτοκινήτου. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η βάση είναι μόνο ο προσαρμογέας του παιδικού καθίσματος.

29 2. ΠΡΟΣΟΧΗ! Κίνδυνος! Μην τοποθετείτε ποτέ σε θέσεις που μπορεί να χτυπηθεί από αερόσακο, μπορεί να προκαλέσει καταστροφή ακόμη και θάνατο.

30 Μην τοποθετείτε σε ένα κάθισμα τοθ οχήματος που έχει ενεργό αερόσακο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να τοποθετήσετε σωστά το κάθισμα αυτοκινήτου του παιδιού.

31 3. Για να τοποθετήσετε το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Για την απόλυτη ασφάλεια του παιδιού σας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΟΤΕ μην αφήνετε το παιδί σας μόνο ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΠΟΤΕ μην βάζετε κάτι κάτω από το ΠΛΑΙΣΙΟ του καθίσματος όταν είναι συνδεμένο με την βάση του. Για την προστασία του οδηγού και των επιβατών ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν κάτι η κάποιος δεν είναι δεμένος θα βλάψει σοβαρά τους υπόλοιπους επιβάτες σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος η ατύχημα. Είναι απαραίτητο ο οδηγός να ελέγχει συχνά την κατάσταση. Η πλάτη του καθίσματος είναι κλειδωμένη. Επίσης είναι κλειδωμένο και το μακρύ αναδιπλούμενο κάθισμα στο πίσω μέρος.

32 Όλες οι αποσκευές και τα αιχμηρά αντικείμενα είναι ασφαλισμένα σωστά (π.χ.. βάλτε τα στο συρτάρι αποσκευών). Δέστε όλες τις ζώνες ασφαλείας. Πρέπει να τοποθετηθεί με ασφάλεια, ακόμη και αν το παιδί δεν κάθεται στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Για να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας Για να αποφύγετε βλάβες γρατζουνιές στα καθίσματα του οχήματος: Μπορείτε να τα καλύψετε με μια πετσέτα ή κάποιο άλλο λεπτό ύφασμα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ποτέ μην τοποθετείτε είδη, τα οποία είναι υψηλότερα από τα καθίσματα του οχήματος. Για την τοποθέτηση της βάσης του παιδικού καθίσματος 1. Ανοίξτε το πόδι στήριξης. Το πράσινο φώς για το σωστό άνοιγμα του ποδιού. Το κόκκινο φώς για την ένδειξη, ότι δεν έχει ασφαλίσει σωστά.

33 2. Τοποθετήστε τις προσαρμογές Χ της βάσης στις πόρπες Υ του καθίσματος του οχήματος. 3. Οι πράσινες ενδείξεις επιδεικνύουν τη σωστή τοποθέτηση. Οι κόκκινες δείχνουν, ότι η βάση δεν έχει ασφαλίσει σωστά.

34

35

36

37 4. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Μια βλάβη που δημιουργήθηκε σε ατύχημα με 10 km/h, δεν εμφανίζει καταστραμμένα σημεία. Για την περίπτωση αυτή, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τις οδηγίες του παιδικού καθίσματος.

38 Παρακαλούμε να ελέγξτε όλα τα εξαρτήματα για να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα του καθίσματος. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και να αποφευχθεί η βλάβη από την πόρτα του αυτοκινήτου ή των κινούμενων θέσεων του οχήματος, π.χ. εγκλωβισμός. Παρακαλούμε να στείλετε το κάθισμα αυτοκινήτου στον προμηθευτή για να επανεξεταστεί στα σημεία που τυχόν έχει πάθει ζημιές. 5.1 Για την καθαριότητα Τα πλαστικά μέρη μπορούν να πλυθούν με ήπια απορρυπαντικά. Δεν μπορούν να πλυθούν με διαβρωτικά απορρυπαντικά (για παράδειγμα λευκαντής). 6. Πρόταση απόσυρσης Παρακαλούμε να τηρήσετε τις προτάσεις και τους νόμους τις χώρας σας στα θέματα απόσυρσης αποβλήτων. 6.1 Πρόταση αποβλήτων σε container ανακύκλωσης χαρτιού 6.2 Διαφορετικά σημεία ανακύκλωσης αποβλήτων. Πετάξτε τα πλαστικά μέρη με την εντολή στα ανάλογα δοχεία. Πετάξτε τα τμήματα του χάλυβα στην ανακύκλωση δοχείου χάλυβα.

39 Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το κάθισμα αυτοκινήτου σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Τονίζουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο ανταλλακτικά CARELLO εάν πρέπει να τα αλλάξετε.

40 ΜΟΛΧΟ Α.Ε.Β.Ε ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΙΔΗ ΒΕΒΕ LOGISTICS Εθνικής Αντιστάσεως 130 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη Τ: F: M: sales@carello.com info@molho.com

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ /INSTRUCTION MANUALS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ /INSTRUCTION MANUALS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ /INSTRUCTION MANUALS ΕΙΣΑΓΩΓΗ / INTRODUCTION Σας ευχαριστούμε για την επιλογή CARELLO. Για να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν σας χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες αυτές, διαβάστε τις πλήρως.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Περιεχόμενα 1. Ζωτικής σημασίας πληροφορίες - Διαβάστε τώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IMPORTANT. 0-13kg

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IMPORTANT. 0-13kg ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 0-13kg IMPORTANT Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές D + + Αυτό είναι ένα "Universal" παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ /INSTRUCTION MANUALS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ /INSTRUCTION MANUALS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ /INSTRUCTION MANUALS ΕΙΣΑΓΩΓΗ / INTRODUCTION Σας ευχαριστούμε για την επιλογή CARELLO. Για να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν σας χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες αυτές, διαβάστε τις πλήρως.

Διαβάστε περισσότερα

RESORT & RESORT ECO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

RESORT & RESORT ECO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RESORT & RESORT ECO Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

COCOON 123+ (9-36kg) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IMPORTANT

COCOON 123+ (9-36kg) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IMPORTANT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ COCOON 123+ (9-36kg) IMPORTANT Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Περιεχόμενα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! δεν

Διαβάστε περισσότερα

ISO 123+ (9-36kg) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IMPORTANT

ISO 123+ (9-36kg) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IMPORTANT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ISO 123+ (9-36kg) IMPORTANT Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Περιεχόμενα Κωδικός: ISO123

Διαβάστε περισσότερα

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες Στραμμένο προς τα πίσω Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Sleep ISOfix Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ECE R44 04. Ομάδα Βάρος Ηλικία 2-3 15-36 kg 4-12 ετών

Εγχειρίδιο ECE R44 04. Ομάδα Βάρος Ηλικία 2-3 15-36 kg 4-12 ετών Όψη προς τα εμπρός Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 2-3 15-36 kg 4-12 ετών 1 ! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Up Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

click! a b c d g h Eγχειρίδιο χρήστη j k > 25 cm l m Ύψος 40-75 εκ. Μεγ. Βάρος 13 κιλά UN regulation no. R129 i-size Ηλικία 0-12 μήνες

click! a b c d g h Eγχειρίδιο χρήστη j k > 25 cm l m Ύψος 40-75 εκ. Μεγ. Βάρος 13 κιλά UN regulation no. R129 i-size Ηλικία 0-12 μήνες 1 3 a b c d e f g h click! Eγχειρίδιο χρήστη 4 i j k l m > 25 cm 2 5 Ύψος 40-75 εκ. Μεγ. Βάρος 13 κιλά Ηλικία 0-12 μήνες UN regulation no. R129 i-size 8 9 6 8 9 7 10 11 16 12 14 15 click! 13 19 < 60 cm

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ECE R44 04. Ομάδα Βάρος Ηλικία. 0+ 0-13 kg 0-12 μήνες

Εγχειρίδιο ECE R44 04. Ομάδα Βάρος Ηλικία. 0+ 0-13 kg 0-12 μήνες Στραμμένο προς τα πίσω Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0+ 0-13 kg 0-12 μήνες 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Go Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

τα πίσω ECE R44 04 0+ 0-13 kg 0-12 μήνες Ομάδα Βάρος Ηλικία

τα πίσω ECE R44 04 0+ 0-13 kg 0-12 μήνες Ομάδα Βάρος Ηλικία Στραμμένο προς τα πίσω Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0+ 0-13 kg 0-12 μήνες 1 !! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Sleep Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χειρισμού. Όψη προς τα πίσω. Ύψος αναστήματος 61-105 εκ. Μεγ. Βάρος 18 κιλά. UN regulation no. R129 i-size. Ηλικία 6 μήνες -4 ετών

Eγχειρίδιο χειρισμού. Όψη προς τα πίσω. Ύψος αναστήματος 61-105 εκ. Μεγ. Βάρος 18 κιλά. UN regulation no. R129 i-size. Ηλικία 6 μήνες -4 ετών 1 23 2 4 3 Eγχειρίδιο χειρισμού 5 6 7 24 25 8 9 10 11 12 13 27 14 26 Όψη προς τα πίσω Ύψος αναστήματος 61-105 εκ. 16 17 18 20 Μεγ. Βάρος 18 κιλά Ηλικία 6 μήνες -4 ετών UN regulation no. R129 i-size 15

Διαβάστε περισσότερα

Όψη προς τα πίσω ECE R44 04. Ομάδα Βάρος Ηλικία 0+ / 1 / 2 0-25 kg 6 μήνες -5 ετών

Όψη προς τα πίσω ECE R44 04. Ομάδα Βάρος Ηλικία 0+ / 1 / 2 0-25 kg 6 μήνες -5 ετών 1 20 21 2 5 3 4 Όψη προς τα πίσω Eγχειρίδιο χειρισμού 7 8 9 6 10 11 12 13 14 22 23 15 16 17 24 25 18 19 ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0+ / 1 / 2 0-25 kg 6 μήνες -5 ετών 26 27 28 29 30 31 35 34 36 32 33

Διαβάστε περισσότερα

Όψη προς τα εμπρός. Eγχειρίδιο χειρισμού ECE R44 04. 9 μήνες- 4 ετών. 1 9-18 kg

Όψη προς τα εμπρός. Eγχειρίδιο χειρισμού ECE R44 04. 9 μήνες- 4 ετών. 1 9-18 kg Όψη προς τα εμπρός Eγχειρίδιο χειρισμού ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 1 9-18 kg 9 μήνες- 4 ετών 1 Ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Comfort ISOfix. Η BeSafe έχει δημιουργήσει αυτό το κάθισμα με

Διαβάστε περισσότερα

Όψη προς τα εμπρός. Eγχειρίδιο χειρισμού ECE R kg 9μ-4ε

Όψη προς τα εμπρός. Eγχειρίδιο χειρισμού ECE R kg 9μ-4ε Όψη προς τα εμπρός Eγχειρίδιο χειρισμού ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 1 9-18 kg 9μ-4ε 1 Ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Comfort. Η BeSafe έχει δημιουργήσει αυτό το κάθισμα με μεγάλη φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ποδιών Ρυθμιζόμενες χειρολαβές, Καλάθι αποσκευών Ρυθμιζόμενη προστατευτική μπάρα

Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ποδιών Ρυθμιζόμενες χειρολαβές, Καλάθι αποσκευών Ρυθμιζόμενη προστατευτική μπάρα Σκελετός σιδερένιος με βάρος : 6,3 kg Ρυθμιζόμενη πλάτη 4 θέσεων Περιστρεφόμενες ή σταθερές μπροστινές ρόδες Ζώνη ασφαλείας 5 Διαστάσεις Ανοιχτό: 48x80x105 Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

Όψη προς τα πίσω & προς τα εμπρός ECE R44 04. 0+/1 0-18 kg 6 μήνες- 4 ετών

Όψη προς τα πίσω & προς τα εμπρός ECE R44 04. 0+/1 0-18 kg 6 μήνες- 4 ετών Όψη προς τα πίσω & προς τα εμπρός Eγχειρίδιο χειρισμού ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0+/1 0-18 kg 6 μήνες- 4 ετών 1 Ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Combi. Η BeSafe έχει δημιουργήσει αυτό το κάθισμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 27 ČESKY 51 SLOVENSKO 75 SLOVENSKY 99 POLSKI 123 TÜRKÇE 147 עברית 195 العربية РУССКИЙ 219

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 27 ČESKY 51 SLOVENSKO 75 SLOVENSKY 99 POLSKI 123 TÜRKÇE 147 עברית 195 العربية РУССКИЙ 219 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 27 ČESKY 51 SLOVENSKO 75 SLOVENSKY 99 POLSKI 123 TÜRKÇE 147 171 עברית 195 العربية РУССКИЙ 219 Norm DIN EN 1888:2005 standard DIN EN 1888:2005 norme DIN EN 1888:2005 norma DIN EN 1888:2005

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση:

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση: Χαρακτηριστικά: Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατάλληλη Ηλικία χρονών Ταχύτητα χλμ/ώρα Κωδικός/code: 412175 Επιτρεπόμενο βάρος κιλά Κινητήρας Ισχύς Επαναφόρτιση Διαστάσεις Καθαρό βάρος Μπαταρία Χρόνος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

W9791.

W9791. W9791 Οχηματάκι Κάθεται & Ταξινομεί Στράτα Κρατήστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Για ηλικίες 9-36 μηνών και έως 20 κιλά. Απαιτείται συναρμολόγηση από

Διαβάστε περισσότερα

bugaboo cameleon, bugaboo gecko, και bugaboo frog τροχήλατη τσάντα μεταφοράς

bugaboo cameleon, bugaboo gecko, και bugaboo frog τροχήλατη τσάντα μεταφοράς bugaboo cameon, bugaboo gecko, και bugaboo frog τροχήλατη τσάντα μεταφοράς eλληνικά 2 source of translation: Z26008 rv02 Copyright 2008 Z50214 rv00 Bugaboo International BV. Οι πληροφορίες που περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Group Suitable for 9-36kg MODENA 926 ISOFIX

Group Suitable for 9-36kg MODENA 926 ISOFIX MODENA 926 ISOFIX Group 1-2-3 Suitable for 9-36kg 2 INTRODUCTION / ΕΙΣΑΓΩΓΗ Dear parents Thank you very much for purchasing our product. The nice function and credible design with accord to somatology

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1002 ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Λίστα υλικών Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Cocobelt, πρέπει να το εγκαταστήσετε σωστά. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Cocobelt, πρέπει να το εγκαταστήσετε σωστά. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Συγχαρητήρια που αγοράσατε το Cocobelt! Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε παντού με ασφάλεια και άνεση το παιδικό σας κάθισμα αυτοκινήτου. Ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από το Cocobelt

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφική διαίσθηση. ξέρει καλύτερα

Βρεφική διαίσθηση. ξέρει καλύτερα Βρεφική διαίσθηση ξέρει καλύτερα 2008 09 Carello Φιλοσοφία Ζωής Carello στα ιταλικά σημαίνει καρότσι και η φιλοσοφία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την κατασκευή προϊόντων που προσφέρουν τη βέλτιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΑΦΟΡΑ 0808383 0808483 0223016 0813016 0809239 0808365 0806059 0809241 0806105 0808527 0808480 0808481 0808482 0808568 0808569 0808570 0808572 Τα αμαξίδια παραδίδονται

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1003 ΜΗΧΑΝΗ SMITH Λίστα υλικών μηχανής SMITH Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου (Greek) DM-HB0004-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Κέντρο δισκόφρενου δρόμου HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

τεχνικό εγχειρίδιο αναπηρικό αμαξίδιο JoB ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

τεχνικό εγχειρίδιο αναπηρικό αμαξίδιο JoB ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ τεχνικό εγχειρίδιο αναπηρικό αμαξίδιο JoB made in Italy ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ 1.1 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ 2. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 3. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 3.1 ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ 3.2 ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-MDFD001-02 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής ALIVIO FD-M4000 FD-M4020 Εκτός σειράς FD-MT400 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 17 ČESKY 31 SLOVENSKO 45 SLOVENSKY 59 POLSKI 73 TÜRKÇE 87 עברית 115 العربية РУССКИЙ 129

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 17 ČESKY 31 SLOVENSKO 45 SLOVENSKY 59 POLSKI 73 TÜRKÇE 87 עברית 115 العربية РУССКИЙ 129 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 17 ČESKY 31 SLOVENSKO 45 SLOVENSKY 59 POLSKI 73 TÜRKÇE 87 101 עברית 115 العربية РУССКИЙ 129 Norm DIN EN 14988:2006 standard DIN EN 14988:2006 norme DIN EN 14988:2006 norma DIN EN 14988:2006

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφική διαίσθηση....ξέρει καλύτερα

Βρεφική διαίσθηση....ξέρει καλύτερα Βρεφική διαίσθηση...ξέρει καλύτερα Carello Φιλοσοφία Ζωής Carello στα ιταλικά σημαίνει καρότσι και η φιλοσοφία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την κατασκευή προϊόντων που προσφέρουν τη βέλτιστη άνεση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018656 / 5202650018663 / 5202650018670 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΦΡΑΠΙΕΡΑ Με ρυθμιζόμενο ύψος Μοντέλο: CM-6058 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά Σημαντικές ειδοποιήσεις ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Για να αποφύγετε τραυματισμό από κακή χρήση, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το συγκεκριμένο όχημα πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές: GB6675-2003/EN71 GB19865/EN62115 Ιδανικό για ηλικία: 4-8 ετών Κωδ./Code: 412154 Τηλεχειριστήριο τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής

Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-FD0003-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 4 ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650058645 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου)

Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου) (Greek) DM-HB0005-03 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου) HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33

Διαβάστε περισσότερα

www.fisher-price.gr T4032

www.fisher-price.gr T4032 www.fisher-price.gr T4032 Πληροφορίες προς τον Καταναλωτή Μέρη ΠΡΟΣΟΧΗ Για να αποφύγετε τον τραυματισμό από πτώση, μην κάθεστε ποτέ όρθιοι επάνω στο προϊόν. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Κρατήστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

bugaboo bee ποδόσακος

bugaboo bee ποδόσακος bugaboo bee ποδόσακος source of translation: Z80088 rv01 Copyright 2008 Z80147 rv00 Bugaboo International BV. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές δίχως προειδοποίηση. Η Bugaboo

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων (Greek) DM-HB0003-04 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

Εμπρόσθιο κέντρο/ελεύθερο κέντρο (Κανονικού τύπου)

Εμπρόσθιο κέντρο/ελεύθερο κέντρο (Κανονικού τύπου) (Greek) DM-HB0001-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Εμπρόσθιο κέντρο/ελεύθερο κέντρο (Κανονικού τύπου) ΔΡΟΜΟΥ HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800

Διαβάστε περισσότερα

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε.

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε. Σύντομη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Τοποθέτηση τυπικής θήκης 50 φύλλων Ο εκτυπωτής έχει μία τυπική θήκη 50 φύλλων (Θήκη ) με ένα συνδεδεμένο μη αυτόματο τροφοδότη. Η θήκη 50

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συναρμολόγησης "Wagon BBQ"

Οδηγίες Συναρμολόγησης Wagon BBQ Version: 0439uk Dated: #030-2010 Edition: 08/11cd Οδηγίες Συναρμολόγησης "Wagon BBQ" Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσωπικά το εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας αυτό πριν ενεργοποιήστε το GRILLCHEF

Διαβάστε περισσότερα

Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων

Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων (Greek) DM-MBST001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων EZ-FIRE Plus ST-EF500 ST-EF510 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας Προειδοποίηση! Προειδοποίηση! Προσοχή κίνδυνος!

Οδηγίες ασφάλειας Προειδοποίηση! Προειδοποίηση! Προσοχή κίνδυνος! Οδηγίες ασφάλειας Λανθασμένη χρήση της συσκευής αυτής μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο καταστροφής της ίδιας ή άλλων συσκευών, ακόμα και τραυματισμό ή θάνατο. Προειδοποίηση! Ρεύμα 36V. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Η

Διαβάστε περισσότερα

DM-RBRD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Πίσω εκτροχιαστής

DM-RBRD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Πίσω εκτροχιαστής (Greek) DM-RBRD001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Πίσω εκτροχιαστής CLARIS RD-R2000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KRYSAL 5 ΧΡΟΝΙΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE

ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KRYSAL 5 ΧΡΟΝΙΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE ALUMINIUM STEPLADDER ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KRYSAL ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ 100% SATISFACTION GUARANTEE 150 KG τύπος S h cm h1 cm h2

Διαβάστε περισσότερα

Σετ κέντρων (Δισκόφρενου)

Σετ κέντρων (Δισκόφρενου) (Greek) DM-RAHB002-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Σετ κέντρων (Δισκόφρενου) HB-RS770 FH-RS770 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-MBFD001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής SLX FD-M7025 FD-M7020 FD-M7005 FD-M7000 DEORE FD-M6025 FD-M6020

Διαβάστε περισσότερα

Διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων

Διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων (Greek) DM-SW0002-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων SW-E6000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...4 Εγκατάσταση...6 Χρήση του SM-EWE1 για τοποθέτηση του

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Το ηλεκτρικό αμαξίδιο είναι εύκολο στη χρήση. Ο χρήστης μπορεί να κινήσει το αμαξίδιο μπροστά, πίσω ή να περιστραφεί στο ίδιο σημείο και όλα αυτά

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W www.colorato.net ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W Η συσκευή προορίζεται για μάζεμα μόνο κρύας/ξερής στάχτης. Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση 1

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ AC-72

ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ AC-72 ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ AC-72 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Το ηλεκτρικό αμαξίδιο είναι εύκολο στη χρήση. Ο χρήστης μπορεί να μετακινήσει το αμαξίδιο μπροστά, πίσω ή να περιστραφεί στο ίδιο σημείο

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-FD0002-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΡΥΘΜΙΣΗ... 9

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NITRO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650017390 / 5202650017406 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 29 ČESKY 55 SLOVENSKO 81 SLOVENSKY 107 POLSKI 133 TÜRKÇE

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 29 ČESKY 55 SLOVENSKO 81 SLOVENSKY 107 POLSKI 133 TÜRKÇE ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 29 ČESKY 55 SLOVENSKO 81 SLOVENSKY 107 POLSKI 133 TÜRKÇE 159 185 עברית 211 العربية РУССКИЙ 237 Norm ECE R44 04 standard ECE R44 04 norme ECE R44 04 norma ECE R44 04 szabvány ECE R44

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650207982 / 5202650208231 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 25 ČESKY 47 SLOVENSKO 69 SLOVENSKY 91 POLSKI 113 TÜRKÇE

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 25 ČESKY 47 SLOVENSKO 69 SLOVENSKY 91 POLSKI 113 TÜRKÇE ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 25 ČESKY 47 SLOVENSKO 69 SLOVENSKY 91 POLSKI 113 TÜRKÇE 135 157 עברית 179 العربية РУССКИЙ 201 Kindergewicht child s weight ca. Alter approx age ECE Gruppen ECE group 15 kg- 36 kg 3-12

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5011 Εισαγωγή Το συγκεκριμένο ανυψωτικό έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα λειτουργίας. 1. Τελειά σχεδίαση για καθάρισμα και service μοτοσυκλετών 2. Χαμηλού προφίλ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43974

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-TRFD001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής DEORE XT FD-T8000 DEORE FD-T6000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

RL-PKM SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line

RL-PKM SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line RL-PKM1900-7-SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1.Βραχίονας 2.Κουμπί απελευθέρωσης βραχίονα 3.Διακόπτης ελέγχου ταχύτητας 4.Περίβλημα μοτέρ 5.Πόδια 6.Μύτη μοτέρ 7.Καπάκι

Διαβάστε περισσότερα

Henny Penny οχείο μεταφοράς παλαιού λαδιού ODS-300.02 ODS-300.03. (Greek)

Henny Penny οχείο μεταφοράς παλαιού λαδιού ODS-300.02 ODS-300.03. (Greek) Model ODS-300 Henny Penny οχείο μεταφοράς παλαιού λαδιού ODS-300.02 ODS-300.03 (Greek) FM07-703-B 11-22-10 (Τα μεταφρασμένα κείμενα είναι διαθέσιμα στο CD που παρέχεται με το Εγχειρίδιο) ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139733 Συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει ένα προϊόν κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 29 ČESKY 55 SLOVENSKO 81 SLOVENSKY 107 POLSKI 133 TÜRKÇE

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 29 ČESKY 55 SLOVENSKO 81 SLOVENSKY 107 POLSKI 133 TÜRKÇE ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 29 ČESKY 55 SLOVENSKO 81 SLOVENSKY 107 POLSKI 133 TÜRKÇE 159 185 עברית 211 العربية РУССКИЙ 237 Norm ECE R44 04 standard ECE R44 04 norme ECE R44 04 norma ECE R44 04 szabvány ECE R44

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ *Παρακαλώ πολύ διαβάστε τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν Αγαπητέ καταναλωτή, Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσετε τον απορροφητήρα κουζίνας σωστά, ώστε να τον

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...

Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ... Κατάλογος περιεχομένων ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΜΟΛΥΒΔΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΙΘΙΟΥ...5 ΣΥΝΔΕΣΗ PEDELEC (PAS)...6 ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ...6 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ...7

Διαβάστε περισσότερα

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ G F E A B C D 1 2 3 3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 49-52 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Έχετε υπόψη σας τις εξής πληροφορίες κατά τη χρήση της συσκευής: 7 Η συσκευή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018687 / 5202650018694 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82

FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 (Greek) DM-FC0001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου FC-M820 / FC-M825 SM-BB71 / SM-CR82 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΤΗΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο του αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες μηχανικούς ποδηλάτων.

Διαβάστε περισσότερα

αλκαλικές αλκαλικές www.fisher-price.gr

αλκαλικές αλκαλικές www.fisher-price.gr Κρατήστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Απαιτούνται τρεις αλκαλικές μπαταρίες "D" (LR20) για το περιστρεφόμενο και δύο αλκαλικές μπαταρίες "AAA" (LR03)

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Puredry ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PUREDRY HELLAS 2015, PD-GR Σας ευχαριστούμε για την αγορά του καινοτόμου Puredry Μίνι Αφυγραντήρα. Σάς ευχόμαστε πολλά χρόνια υγιεινού καθαρού αέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΜΙΝΑΔΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΜΙΝΑΔΑ *Παρακαλώ πολύ διαβάστε τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν Αγαπητέ καταναλωτή, Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσετε τον απορροφητήρα κουζίνας σωστά,

Διαβάστε περισσότερα

www.fisher-price.gr Για να αλλάξετε τρόπο λειτουργίας, περιμένετε μέχρι η μουσική/οι ήχοι να σταματήσουν και πατήστε τη μύτη!

www.fisher-price.gr Για να αλλάξετε τρόπο λειτουργίας, περιμένετε μέχρι η μουσική/οι ήχοι να σταματήσουν και πατήστε τη μύτη! Για να αλλάξετε τρόπο λειτουργίας, περιμένετε μέχρι η μουσική/οι ήχοι να σταματήσουν και πατήστε τη μύτη! Κρατήστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

Σετ κέντρων (Δισκόφρενου)

Σετ κέντρων (Δισκόφρενου) (Greek) DM-MBHB001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE SLX HB-M7000 HB-M7010 HB-M7010-B FH-M7000 FH-M7010 FH-M7010-B Σετ κέντρων (Δισκόφρενου)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHR-0020G ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHR-0020G ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHR-0020G ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net Εισαγωγή Η θερμάστρα σας ζεσταίνει μέσω τις ακτινοβολίας (δε χρειάζεστε ενδιάμεσο) οπότε είναι και αποτελεσματική.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018687 / 5202650018694 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Μοντέλο: VC-1156 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Modular system 3 in 1 Torro European standards EN 1888

Modular system 3 in 1 Torro European standards EN 1888 Modular system 3 in 1 Torro European standards EN 1888 Your child s safety depends on you. Proper baby stroller usage cannot be assured unless you follow these instructions. DO NOT USE YOUR BABY STROLLER

Διαβάστε περισσότερα

DM-CD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. Διάταξη αλυσίδας SM-CD50

DM-CD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. Διάταξη αλυσίδας SM-CD50 (Greek) DM-CD0001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Διάταξη αλυσίδας SM-CD50 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΤΗΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο του αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες μηχανικούς ποδηλάτων. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα