ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ"

Transcript

1 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ Όλοι εμείς που βιώνουμε σαν επαγγελματίες επιστήμονες, την επιδείνωση των όρων δουλειάς και ζωής μας, από την πολιτική και τα μέτρα Κυβέρνησης ΕΕ ΔΝΤ υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις εκλογές στον ΠΦΣ για να καταδικάσουμε αυτήν την πολιτική και τις παραλλαγές της. Να καταδικαστούν και οι συνδικαλιστικές παρατάξεις που αποτελούν την πλειοψηφία στον ΠΦΣ. Έδωσαν στήριξη σε αυτήν πολιτική με τις θέσεις και την πρακτική τους. Σ αυτήν την πολιτική οφείλεται ο αγώνας δρόμου για να βρούμε τα φάρμακα για τους ασθενείς μας, να καλύψουμε τις επιταγές προς τους προμηθευτές, το απελευθερωμένο ωράριο που μας εξοντώνει οικονομικά και βιολογικά, η επίθεση στο ασφαλιστικό, η φοροεπιδρομή, το τσάκισμα του εισοδήματός μας, η ένταση του ανταγωνισμού (ΜΗΣΥΦΑ-ΓΕΔΙΦΑ-ηλεκτρονικά φαρμακεία) που είναι σε βάρος του μικρού φαρμακείου της γειτονιάς. Στις εκλογές του ΠΦΣ μπορεί να γίνει ένα ουσιαστικό βήμα ενίσχυσης του αγώνα που θα υπερασπίζεται και θα διεκδικεί λύσεις για τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους φαρμακοποιούς. ΕΝΙΣΧΥΣΕ το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ Η απαράδεκτη κατάσταση στην Υγεία είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής, και από τη σημερινή κυβέρνηση σε συνέχεια των προηγουμένων, της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας, για να εξασφαλισθεί η ανταγωνιστικότητα και η ανάκαμψη των επιχειρηματικών κερδών. Μειώνουν τις κρατικές και εργοδοτικές δαπάνες για την υγειονομική περίθαλψη και την μετατρέπουν σε ολοένα πιο υποβαθμισμένο και ακριβό εμπόρευμα για τις λαϊκές οικογένειες και ευνοϊκό πεδίο επενδύσεων και κερδοφορίας για τους επιχειρηματικούς ομίλους. Χαρακτηριστική είναι η απαίτηση των Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών για μείωση του δημόσιου τομέα υγείας για να διευκολυνθεί η ιδιωτική επιχειρηματική δράση.

2 ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ την ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η πολιτική που υπηρετεί τη λεγόμενη μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού «κόστους» ευθύνεται για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας και πρόνοιας, τις περικοπές στους μισθούς των υγειονομικών, την ενίσχυση της εμπορευματικής λειτουργίας των δημόσιων μονάδων υγείας, την αύξηση των πληρωμών για εξετάσεις, φάρμακα, νοσηλεία, τα «πλαφόν» και τις περικοπές των κρατικών και ασφαλιστικών παροχών στους ασθενείς. Αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική υπηρετούν οι πετσοκομμένοι «κλειστοί» προϋπολογισμοί για φάρμακο και υπηρεσίες υγείας, η επιβολή του «rebate», η καθιέρωση και επέκταση της «αρνητικής λίστας φαρμάκων», των ΜΗΣΥΦΑ και των ΓΕΔΙΦΑ, η απελευθέρωση της τιμής των ΜΗΣΥΦΑ, το χαράτσι του 1 ευρώ ανά συνταγή, τα προβλήματα από τη μη έγκαιρη αποζημίωση των φαρμακοποιών. Στο σχεδιασμό αυτό εντάσσεται η εφαρμογή της αξιολόγησης και τα κυβερνητικά σχέδια για την αναμόρφωση των οργανισμών των νοσοκομείων, τις αλλαγές στον εργάσιμο χρόνο των γιατρών και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Με το σχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, θεσμοθετούν τον οικογενειακό γιατρό «κόφτη», που σε συνδυασμό με τα λεγόμενα θεραπευτικά, διαγνωστικά και φαρμακευτικά «πρωτόκολλα» και την «ηλεκτρονική κάρτα υγείας» στοχεύουν στο να μειωθούν περισσότερο οι «παροχές» στις λαϊκές οικογένειες και να αναγκαζόμαστε να βάζουμε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο νέος νόμος για την ΠΦΥ με την ίδρυση των ΤΟ.Μ.Υ θα οδηγήσει σε παραπέρα υποβάθμιση την ήδη προβληματική ΠΦΥ. Στις ΤΟ.Μ.Υ ένας γενικός γιατρός, ένας καρδιολόγος και μία νοσηλεύτρια, σε δύο βάρδιες θα είναι υπεύθυνοι για έως κατοίκους. Πρόκειται για πολιτική και μέτρα με ταξικό πρόσημο υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων, υπέρ των φαρμακοβιομηχάνων και των μεγαλοεπιχειρηματιών φαρμακοποιών και κατά της πλειοψηφίας των αυτοαπασχολούμενων φαρμακοποιών και των λαϊκών στρωμάτων. Πρόκειται για μέτρα που προωθούνται και με το 4 ο Μνημόνιο στην Ελλάδα, αλλά και στα άλλα κράτη μέλη της ΕΕ προκειμένου να αναθερμάνουν την κερδοφορία των ομίλων σε βάρος των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων και των συνταξιούχων. Για αυτά τα συμφέροντα η Κυβέρνηση εμπλέκει όλο και περισσότερο τη χώρα στα ιμπεριαλιστικά σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και τα σύννεφα μιας επέκτασης του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην περιοχή μας πυκνώνουν.

3 Κρίνε τα έργα και λόγια των συνδικαλιστικών ηγεσιών Οι ηγεσίες των παρατάξεων που αποτελούν την πλειοψηφία του ΠΦΣ έχουν τεράστια ευθύνη για την επιδείνωση της θέσης των χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων φαρμακοποιών. Η ευθύνη τους είναι ότι υπερασπίστηκαν και προώθησαν θέσεις στην κατεύθυνση υλοποίησης της πολιτικής των Κυβερνήσεων πολλές φορές και με δήθεν «αγωνιστικό» τρόπο. Αποτέλεσαν και αποτελούν δυνάμεις ενσωμάτωσης και εγκλωβισμού των αυτοαπασχολούμενων φαρμακοποιών προωθώντας την αντίληψη ότι στο έδαφος του ανταγωνισμού και της επιχειρηματικότητας μπορούν να ωφεληθούν οι φαρμακοποιοί της γειτονιάς και οι μεγαλοφαρμακοποιοί, οι φαρμακοβιομήχανοι και οι ασθενείς των λαϊκών οικογενειών. Υιοθέτησαν την τακτική του "μικρότερου" κακού, στήριξαν μέτρα που μας οδηγούν από ήττα σε ήττα, στην απογοήτευση και στον εκφυλισμό κάθε αγωνιστικής ανάτασης. Ουσιαστικά ο ΠΦΣ δούλεψε για τους μεγαλοεπιχειρηματίες φαρμακοποιούς. Αξιοποίησε την πείρα σου Σου έλεγαν ότι δε θα «τολμήσουν» να διαλύσουν το ωράριό μας, δεν θα αφήσουν τους ομίλους να επεκταθούν στο λιανικό εμπόριο του φαρμάκου, θα παραμείνει ο φαρμακοποιός ιδιοκτήτης του φαρμακείου και θα είναι πιο ισχυρός όσο θα επεκτείνεται η ελεύθερη αγορά στο φάρμακο αυτά έλεγαν οι τιμητές της αγοράς, επικαλούμενοι και την ΕΕ αυτά έλεγαν οι εναλλασσόμενοι μνημονιακοί και «αντιμνημονιακοί» Σήμερα βλέπεις, ποιος βγαίνει κερδισμένος θυμήσου το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και η επίθεση στον κλάδο στοχεύει στην πλειοψηφία των μικρών συνοικιακών φαρμακείων Η ανταγωνιστικότητα οδηγεί σε λιγότερες και ισχυρότερες επιχειρήσεις και στο φάρμακο, στην οικονομική ασφυξία των μικρών αυτοαπασχολούμενων φαρμακοποιών. Υπερασπίστηκαν και στήριξαν να υπάρχουν φάρμακα που δεν θα συνταγογραφούνται και που θα τα πληρώνει εξολοκλήρου ο ασθενής. Όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι 216 φάρμακα από τα ΜΗΣΥΦΑ (τα οποία ονόμασε ΓΕΔΙΦΑ) θα πωλούνται εκτός φαρμακείων, ο ΠΦΣ σε επιστολή του προς τους φαρμακευτικούς συλλόγους (25/5/2016) υποστήριζε «ότι θεωρείται επίτευγμα του ΠΦΣ η δημιουργία ειδικής κατηγορίας αλλά και η μικρή λίστα που ανακοινώθηκε», παρότι αυτό ουσιαστικά σηματοδοτούσε άλλο ένα βήμα στην πλήρη απελευθέρωση στην αγορά φαρμάκων όπως τελικά έγινε με το 4 ο Μνημόνιο.. Για την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ αποτελεί κριτήριο καταδίκης των παρατάξεων που συμφωνούν να πληρώνουν οι ασθενείς συμμετοχές για φάρμακα και μόνο ένα μικρό τμήμα της ακραίας φτώχιας να εξαιρείται. Εκεί που κρίνονται οι πράξεις και όχι τα λόγια παίρνουν θέση βαθιά αντιλαϊκή. Το ίδιο έκαναν και τότε που μας χρώσταγε η κυβέρνηση που αντί να την πιέζουν με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, στρέφονταν εναντίον των ασθενών και καλούσαν να μην εκτελούμε τις συνταγές τους, αυτών που είχαν πληρώσει μέχρι κεραίας με τις εισφορές και τις συμμετοχές τους.

4 Με τη στάση της η ηγεσία του ΠΦΣ υιοθέτησε και αποδέχτηκε με διθυράμβους την πώληση φαρμάκων από e-pharmacy, ζητώντας να πωλούν εξ αποστάσεως μόνο τα ΓΕΔΙΦΑ και όχι όλα τα ΜΗΣΥΦΑ! Περιορίστηκε να «διεκδικεί» το παράβολο «πιστοποίησης» των e-pharmacy προς τον ΠΦΣ, για να «πιστοποιεί» την επέκταση των μεγαλοεπιχειρηματιών στον κλάδο Η εξ αποστάσεως όμως πώληση φαρμακευτικών προϊόντων είναι επικίνδυνη για την υγεία του λαού και το μόνο που εξυπηρετεί είναι τα κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας και των μεγαλοφαρμακοποιών. Υπέγραψαν την σύμβαση για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα χωρίς καν τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΦΣ και έλεγαν ότι ανοίγει μια νέα αγορά για τα φαρμακεία, που θα αναπληρώσει τις απώλειες από το φάρμακο. Σήμερα βλέπουμε ότι όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό αλλά στην λογική του εξορθολογισμού μπαίνουν κλειστοί προϋπολογισμοί και σε αυτά, και είναι σοβαρή η πιθανότητα να επιβληθεί rebate στα φαρμακεία, ενώ οι ασθενείς θα αναγκαστούν να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όταν ήρθε η ώρα για το ιδιοκτησιακό των φαρμακείων, προσπάθησαν να εγκλωβίσουν τους συναδέλφους στη προβάλλοντας άλλοτε το «κανένα φαρμακείο στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων» και άλλοτε το «ο φαρμακοποιός να έχει το 51% και ο επιχειρηματίας το 49%», κρύβοντας ουσιαστικά ότι οι ιδιοκτήτες των αλυσίδων είτε είναι τραπεζίτες, είτε είναι φαρμακέμποροι, είτε είναι φαρμακοποιοί, με τα εργαλεία του ανταγωνισμού συνθλίβουν καθημερινά τους αυτοαπασχολούμενους φαρμακοποιούς. Αυτή τους η στάση διευκόλυνε τη σημερνή εξέλιξη όπου ο επιχειρηματίας μη φαρμακοποιός - είναι κάτοχος πια της άδειας λειτουργίας του φαρμακείου. Έβαλαν πλάτη στην κατάργηση του 5ήμερου 40ωρου, ισχυριζόμενοι ότι είναι ξεπερασμένο(!!!), πρότειναν την επέκταση του ωραρίου 8 πρωί-8 βράδυ καθημερινά και Σάββατο 8 πρωί-3 μεσημέρι στηρίζοντας τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών φαρμακοποιών σε βάρος των αυτοαπασχολούμενων που στην πλειοψηφία τους δε μπορούν να αντεπεξέλθουν στους ρυθμούς αυτούς. Μπροστά στο αντιασφαλιστικό τερατούργημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπου αυξάνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, μειώνονται οι συντάξεις και αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές, αποδέχτηκαν τον βασικό άξονα για την επέκταση της ανταποδοτικότητας στο ασφαλιστικό. Διεκδικούν μάλιστα τη δημιουργία επαγγελματικού ταμείου των υγειονομικών στη βάση του κεφαλαιοποιητικού συστήματος των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών εκεί θα τζογάρονται «αποτελεσματικά» οι εισφορές μας από «αυτοδιοικούμενο ταμείο». Ενώ θα είναι γνωστές οι εισφορές των φαρμακοποιών δεν ισχύει το ίδιο και για τις μελλοντικές αποδοχές αφού αυτές θα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα του «τζόγου». Είναι πολλά τα παραδείγματα που εισφορές δεκαετιών «εξανεμίστηκαν» και οι «ασφαλισμένοι» δεν υπήρχε τίποτα για να πάρουν Είναι οι ίδιοι που υπερασπιζόντουσαν το τζογάρισμα των αποθεματικών μας στις μετοχές και τα ομόλογα και τώρα κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για το φόνο

5 Βγάζουν οργισμένες ανακοινώσεις για τις συνεχείς ελλείψεις φαρμάκων. Αποδέχονται όμως την πολιτική της επιχειρηματικότητας και το κυνήγι της μέγιστης κερδοφορίας που είναι η μήτρα που γεννάει τις παράλληλες εξαγωγές, τις ελλείψεις φαρμάκων, αλλά και όταν υπάρχει επάρκεια τις αυξημένες πληρωμές από τους ασθενείς. Οι παρατάξεις «Συμμαχία» και «Ενωτική-Συνεργασία» που συνδιαμόρφωσαν το προεδρείο στον ΠΦΣ μας καλούν και πάλι να αποδεχτούμε τα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να αποδεχτούμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος σωτηρίας παρά μόνο ο επιχειρηματικός, προτάσσοντας η μεν (Συμμαχία) την αυταπάτη ότι το ευρωενωσιακό «κεκτημένο» θα προστατεύσει τον αυτοαπασχολούμενο φαρμακοποιό στην αρρένα του ανταγωνισμού με τους ομίλους η δε (Ενωτική-Συνεργασία) ότι η λύση για την επιβίωσή μας είναι και πάλι να σκεφτούμε τις συνεργασίες φαρμακείων (δίκτυα κ.λπ.). Κρύβουν ότι όποιος σήμερα μας καλεί να στηρίξουμε τους «συνεταιρισμούς φαρμακείων» δήθεν για να σωθούμε, στην πράξη κλείνει το μάτι στις μετοχικές ανώνυμες εταιρείες πώλησης φαρμάκου, στις οποίες οι σημερινοί αυτοαπασχολούμενοι φαρμακοποιοί θα είναι οι «φτωχοί συγγενείς» δίπλα στους μεγαλομετόχους και με προοπτική να γίνουν υπάλληλοί τους. Η παράταξη ΑΕΣΠ, παρά την αρχική αντιπαράθεση στη διεκδίκηση θέσεων στο προεδρείο του ΠΦΣ, στηρίζει ψηφίζει την συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων στο ΔΣ του ΠΦΣ. Ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας είπε ψέματα, ότι μας έταξε πολλά και τελικά μας κορόιδεψε, για να μας πείσει ότι οι ίδιοι ως παράταξη στο σύλλογο, αλλά και η ΝΔ ως κόμμα στην κυβέρνηση θα είναι καλύτεροι διαχειριστές της ίδιας όμως αντιλαϊκής πολιτικής. Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ είναι μια νέα παράταξη. Συμπορεύτηκε με όλα τα προεδρεία του ΠΦΣ των τελευταίων χρόνων, έρχεται τώρα να πείσει τους συναδέλφους ότι αυτό που λείπει, και τα φαρμακεία πάνε από το κακό στο χειρότερο, είναι η σωστή διαχείριση του ΠΦΣ και η οργανωμένη διαπραγμάτευση, που θα έχει και εναλλακτικές προτάσεις, με την κυβέρνηση-θεσμούς κτλ. Είναι ουσιαστικά ένα συνονθύλευμα θέσεων και από την Συμμαχία και από την ΑΕΣΠ που βέβαια οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο σημερινό αποτέλεσμα για τους αυτοαπασχολούμενους φαρμακοποιούς. Η ΑΠΦ (συμμετέχουν δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) πουλάει αγωνιστικό προφίλ, στήριξε «κινηματικά» τόσο το σημερινό προεδρείο του ΠΦΣ, όσο και τις αυταπάτες για την κυβερνητική εναλλαγή. Συνεχίζουν τον ολισθηρό δρόμο που βάζει το κίνημα να παλεύει κάτω από ξένες σημαίες για ξένα προς το λαό συμφέροντα διεκδικώντας έναν «καλύτερο» καπιταλισμό εκτός ευρώ και ΕΕ Στηρίζουν την αυταπάτη ότι στον καπιταλισμό η ζούγκλα της αγοράς μπορεί να ελεγχθεί προς όφελος των αυτοαπασχολούμενων φαρμακοποιών. Από αυτή τους την τοποθέτηση ξεκινώντας προσπαθούν να προσδώσουν «αγωνιστικότητα» στη στήριξη της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο του φαρμακείου. Υποστηρίζουν την επέκταση της επιχειρηματικής δράσης των φαρμακείων σε τομείς της ΠΦΥ αξιοποιώντας τις τεράστιες ελλείψεις που δημιουργεί η διαχρονική πολιτική των κρατικών περικοπών. Στην πράξη στηρίζει την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης, τη στρατηγική της ΕΕ που υπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων που κατά τα άλλα την «καταγγέλλει».

6 Δεν αρκεί να αγανακτούμε Να παλέψουμε για το δίκιο μας Με αγωνιστική συσπείρωση των αυτοαπασχολούμενων φαρμακοποιών μικρού εισοδήματος και με άλλους αυτοαπασχολούμενους υγειονομικούς και συμμαχία με τους ασθενείς, τη λαϊκή οικογένεια. Ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και τους μεγαλοεπιχειρηματίες που λυμαίνονται την υγεία και το φάρμακο. Απέναντι τους να διαμορφώσουμε και να ενισχύσουμε την αγωνιστική συσπείρωση των αυτοαπασχολούμενων φαρμακοποιών και άλλων συνάδελφων υγειονομικών. Να δυναμώσουμε τους αγώνες, τις κινητοποιήσεις, για την απόκρουση της επίθεσης, να αντεπιτεθούμε σημαδεύοντας τον πραγματικό αντίπαλο, τα μονοπώλια, τις ενώσεις τους, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και τις κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντά τους. Αυτός ο αγώνας θα είναι αποτελεσματικός όταν συνδέεται με την προοπτική η υγεία και το φάρμακο να είναι καθολικά και δωρεάν αγαθά και όχι εμπορεύματα. Με την ανάπτυξη ενός αποκλειστικά δημόσιου σύγχρονου και δωρεάν συστήματος υγείας- πρόνοιας, με την κατάργηση των επιχειρηματικών ομίλων στην υγεία και το φάρμακο. Με την ανάπτυξη κρατικού φορέα που θα διασφαλίζει την έρευνα, παραγωγή, έλεγχο, εισαγωγή και δωρεάν χορήγηση φαρμάκου από τα φαρμακεία των δημόσιων νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και από το δίκτυο των συνοικιακών κρατικών φαρμακείων με ιατρική συνταγή σε όποιον το έχει ανάγκη. Από αυτόν τον κρατικό φορέα έχουν να χάσουν μόνο οι «εχθροί» μας, οι βιομήχανοι και τα μονοπώλια φαρμάκου. Αντίθετα ο εργαζόμενος επιστήμονας φαρμακοποιός θα διασφαλίσει ουσιαστική ανάδειξη των επιστημονικών του αρμοδιοτήτων, του κομβικού του ρόλου στη διασφάλιση ποιοτικής και ασφαλούς φαρμακευτικής περίθαλψης, ενώ παράλληλα θα διασφαλίσει πλήρη, εργασιακά, κοινωνικά, ασφαλιστικά δικαιώματα, μακριά από τον ανταγωνισμό και τη ζούγκλα της ελεύθερης αγοράς. Υπάρχει διέξοδος Στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του ΠΦΣ καλούμε όλους εσάς που προβληματίζονται και ανησυχούν για την επιδείνωση της θέσης των μικρών αυτοαπασχολούμενων φαρμακοποιών, που έχουμε κοινούς προβληματισμούς για την αιτία των προβλημάτων μας και τη διέξοδο να εμπιστευτείτε και να ενισχύσετε το ψηφοδέλτιο της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ανεξάρτητα των επιλογών στις εκλογές στους τοπικούς φαρμακευτικούς Συλλόγους. Για να ενισχυθεί ο αγώνας για τη διεκδίκηση και απόσπαση λύσεων προς όφελος της πλειοψηφίας των φαρμακοποιών των μικρών φαρμακείων.

7 Διεκδικούμε: Σταθερό υποχρεωτικό ωράριο για όλους, 40ωρο και 5μερο, με εφημερίες που θα καθορίζονται με ευθύνη των συλλόγων και με κριτήριο την εξυπηρέτηση των φαρμακευτικών αναγκών των ασθενών. Κατάργηση των ΜΗΣΥΦΑ (ΓΕΔΙΦΑ), της αρνητικής λίστας. Όλα τα φάρμακα να συνταγογραφούνται από τους γιατρούς και να παρέχονται από τα φαρμακεία σε όλους τους ασθενείς χωρίς συμμετοχή. Κατάργηση του χαρατσιού του 1 ανά συνταγή και του ΦΠΑ στα φάρμακα. Έγκαιρη εξόφληση των αυτοαπασχολούμενων φαρμακοποιών. Κατάργηση του rebate. Να πάρει πίσω η κυβέρνηση το αντιασφαλιστικό της τερατούργημα και όλους τους αντιασφαλιστικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων. Αποκλειστικά δημόσια, καθολική κοινωνική ασφάλιση. Χρηματοδότηση του κλάδου σύνταξης κατά 1/3 από τους φαρμακοποιούς και 2/3 από το κράτος. Πλήρης σύνταξη στα 60 για τους άντρες, στα 55 για τις γυναίκες. Απόδοση στο ακέραιο στα ασφαλιστικά ταμεία των οφειλών του κράτους και της εργοδοσίας και των χρηματικών αποθεμάτων που κουρέψανε. Κατάργηση των εισφορών στον κλάδο υγείας των εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών. Πλήρης κρατική χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας-πρόνοιας. Κατάργηση κάθε πληρωμής, συμμετοχής, εισιτηρίων, νοσηλίων για φάρμακα, εξετάσεις, θεραπείες, υγειονομικό υλικό. Πλήρεις παροχές σε όλους, αποσυνδεδεμένες από την ασφαλιστική, εργασιακή, οικονομική κατάσταση, από το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα, την ηλικία κ.λπ. Κατάργηση-απαγόρευση των ηλεκτρονικών φαρμακείων. Απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών φαρμάκων από τις φαρμακαποθήκες. Πλήρης κάλυψη με ευθύνη του κράτους για όλα τα φάρμακα των ασθενών στη χώρα μας. Είμαστε αντίθετοι με τη λειτουργία Ανώνυμων Εταιρειών από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Να κλείσουν τόσο η ΕΤΕΣΤΑ όσο και το ΙΔΕΕΑΦ. Να αυξηθεί το οικογενειακό αφορολόγητο όριο στα 40.οοο ευρώ συν 5000 ευρώ για κάθε παιδί. Να καταργηθούν οι έμμεσοι φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης, στο φυσικό αέριο, στα είδη διατροφής, εκπαίδευσης, στις υπηρεσίες υγείας και στα οικιακά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, ύδρευσης και τηλεπικοινωνιών. Φορολόγηση στο 45% για το μεγάλο κεφάλαιο, τους φαρμακέμπορους και φαρμακοβιομήχανους. Κατάργηση των εφημεριών των εγκύων φαρμακοποιών με διασφάλιση κοινωνικών επιδομάτων που να αντισταθμίζουν την απώλεια εισοδήματος και συνολικά λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της μητρότητας με ιδιαίτερη έμφαση στην περίοδο της εγκυμοσύνης, λοχείας. Πλήρης και δωρεάν παροχή δημόσιας προσχολικής αγωγής. Συναδέλφισσα, Συνάδελφε κάνε το βήμα. Στείλε μήνυμα αντίστασης και ελπίδας. ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ

Με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα-Καισαριανής-Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής,

Με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα-Καισαριανής-Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής, Με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα-Καισαριανής-Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής, σύσκεψη των σωματείων και μαζικών Φορέων των Ανατολικών

Διαβάστε περισσότερα

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου 2017 Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Για ένα σωματείο που θα είναι οργανωτής στον αγώνα απέναντι σε εργοδοσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ Συναδέλφισσα, συνάδελφε, που βιώνεις καθημερινά την αγωνία για την επαγγελματική σου επιβίωση, που βρίσκεσαι ανάμεσα στις συμπληγάδες των φαρμακοβιομηχανιών, των χονδρεμπόρων, των μεγαλοφαρμακοποιών, της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.) Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ. 1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ. Συναδέλφισσες, συνάδελφοι φυσικοθεραπευτές. Μισθωτοί στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενοι μικροεργαστηριούχοι,

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη Με βασικό σύνθημα: Απαιτούμε, βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί: «πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΠΑΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. Κάλεσμα συστράτευσης και αγώνα Για να αναμετρηθούμε με τον πραγματικό αντίπαλο

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΠΑΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. Κάλεσμα συστράτευσης και αγώνα Για να αναμετρηθούμε με τον πραγματικό αντίπαλο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΠΑΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Κάλεσμα συστράτευσης και αγώνα Για να αναμετρηθούμε με τον πραγματικό αντίπαλο Ε.Ε. - άρχουσα τάξη Για να υπερασπιστούμε τις ανάγκες τις δικές

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015

Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015 Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015 Η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) καλεί όλες τις γυναίκες της λαϊκών στρωμάτων της πόλης μας να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 20 ΜΑΗ 2018

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 20 ΜΑΗ 2018 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 20 ΜΑΗ 2018 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι φυσικοθεραπευτές. Μισθωτοί στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενοι μικροεργαστηριούχοι,

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 02 Απρίλιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 04 Απρίλιος :44

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 02 Απρίλιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 04 Απρίλιος :44 ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΟΧΙ ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΕΕ Με αφορμή την δύσκολη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ 21-22 ΜΑΡΤΙΟΥ HELLAS PHARM HELEXPO MAROUSSI

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ 21-22 ΜΑΡΤΙΟΥ HELLAS PHARM HELEXPO MAROUSSI Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ 21-22 ΜΑΡΤΙΟΥ HELLAS PHARM HELEXPO MAROUSSI Ο ρόλος του φαρμακείου στην διαμόρφωση μιας εθνικής πολιτικής φαρμάκου είναι ιδιαίτερα σημαντικός και πολυδιάστατος.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ Διακήρυξη για τη συνέλευση του ΠΙΣ Συνάδελφε, Συναδέλφισσα Η συνέλευση του ΠΙΣ γίνεται λίγες μέρες μετά τις εθνικές εκλογές, όπου τη σκυτάλη της αντιλαϊκής πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ!

Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ! Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ! Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τα πλατιά λαϊκά στρώματα να συνεχίζουν να φτωχοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη του ΠΑΜΕ υγείας και σωματείων για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας

Συνέντευξη του ΠΑΜΕ υγείας και σωματείων για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας Συνέντευξη του ΠΑΜΕ υγείας και σωματείων για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας Η επίθεση, που οργανώνεται από την κυβέρνηση για την υγεία θίγει από τη μία τους υγειονομικούς και από την άλλη τους χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Οι Ομοσπονδίες και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12.30πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ «Η κατάργηση της Κυριακής αργίας είναι απαίτηση των μεγαλεμπόρων,

Διαβάστε περισσότερα

-ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ-ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

-ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ-ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΕΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ «ΛΑΓΟΥ» ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: -ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-ΑΓΡΟΤΕΣ-ΑΝΕΡΓΟΥΣ -ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διεκδικούμε Σύγχρονο Αποκλειστικά Δημόσιο Σύστημα Υγείας με πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση από το κράτος

Διεκδικούμε Σύγχρονο Αποκλειστικά Δημόσιο Σύστημα Υγείας με πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση από το κράτος Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, φίλες και φίλοι. Χαιρετίζουμε τις δεκάδες πρωτοβουλίες, τις κινητοποιήσεις για την υγεία σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, από εργατικά και συνταξιουχικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ Πέμπτη 6/6 /2013, 11:00-19:00 Γραφεία ΟΓΕ, Πλ.Ατταλείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος. ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος email: osyape@otenet.gr www.osyape.gr τηλ. προέδρου: 6932442294 τηλ. γραμματέα:

Διαβάστε περισσότερα

Η ομιλία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας( )

Η ομιλία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας( ) Η ομιλία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας(4 04 2017) Ο κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση : Κοντονίνας Θανάσης Πρόεδρος συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ ν. Μαγνησίας Στη συγκέντρωση μοιράστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό

Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό Με συνθήματα όπως «Τα ταμεία χτίστηκαν στου λαού τις πλάτες δεν τα παζαρεύουμε στους κεφαλαιοκράτες»,

Διαβάστε περισσότερα

Η γυναίκα που ζει στην ύπαιθρο είχε πάντα μειωμένη πρόσβαση σε τομείς όπως η Υγεία - Πρόνοια, με δεδομένο ότι η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην

Η γυναίκα που ζει στην ύπαιθρο είχε πάντα μειωμένη πρόσβαση σε τομείς όπως η Υγεία - Πρόνοια, με δεδομένο ότι η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην Η γυναίκα που ζει στην ύπαιθρο είχε πάντα μειωμένη πρόσβαση σε τομείς όπως η Υγεία - Πρόνοια, με δεδομένο ότι η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην ύπαιθρο ήταν πάντα πιο υποβαθμισμένη σε σχέση με τα μεγάλα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: Να καταθέσει εγγράφως η ελληνική κυβέρνηση ότι εκβιάστηκε για το ιδιοκτησιακ Πέμπτη, 26 Ιανουάριος :11

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: Να καταθέσει εγγράφως η ελληνική κυβέρνηση ότι εκβιάστηκε για το ιδιοκτησιακ Πέμπτη, 26 Ιανουάριος :11 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Να καταθέσει εγγράφως η ελληνική κυβέρνηση ότι εκβιάστηκε για τις άδειες τωνφαρμακείων σε μη φαρμακοποιούς, αποφάσισε η Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά από Αναφορά του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2/2/18.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2/2/18. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 1 ΚΑΙ 2/2/18. Στα τρία χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βιώσαμε όλοι οι εργαζόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με ασήκωτους φόρους και χαράτσια, που επιβάλλονται στους εργαζομένους και στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα, κλιμακώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένος αγώνας όλων των δημοσίων υπαλλήλων! Μόνο έτσι θα εμποδίσουμε την αντιλαϊκή αξιολόγηση!

Ενωμένος αγώνας όλων των δημοσίων υπαλλήλων! Μόνο έτσι θα εμποδίσουμε την αντιλαϊκή αξιολόγηση! Ενωμένος αγώνας όλων των δημοσίων υπαλλήλων! Μόνο έτσι θα εμποδίσουμε την αντιλαϊκή αξιολόγηση! Όπως ακυρώσαμε τον νόμο Μητσοτάκη και βασικές πλευρές του νόμου Βερναρδάκη, έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες στις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες στις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους Με αφορμή τις αρχαιρεσίες στις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους Τον Δεκέμβρη του 2015 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες σε ένα μεγάλο αριθμό Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (60 στους 135, οι 28 στην

Διαβάστε περισσότερα

Φίλοι συναγωνιστές - εργαζόμενοι άνεργοι γυναίκες συνταξιούχοι. τόσο της δυτικής Αττικής όσο και γενικότερα του Λεκανοπεδίου χαιρετίζουμε την

Φίλοι συναγωνιστές - εργαζόμενοι άνεργοι γυναίκες συνταξιούχοι. τόσο της δυτικής Αττικής όσο και γενικότερα του Λεκανοπεδίου χαιρετίζουμε την Αγαπητοί Φίλοι συναγωνιστές - εργαζόμενοι άνεργοι γυναίκες συνταξιούχοι τόσο της δυτικής Αττικής όσο και γενικότερα του Λεκανοπεδίου χαιρετίζουμε την μαζική παρουσία σας και στην σημερινή αγωνιστική μας

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ: Για ουσιαστικά κοινωνικά - ασφαλιστικά δικαιώματα, για το δικαίωμα στην δωρεάν πρόληψη και προστασία της Υγείας. Κοινοβουλευτική Ομάδα

KKE ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ: Για ουσιαστικά κοινωνικά - ασφαλιστικά δικαιώματα, για το δικαίωμα στην δωρεάν πρόληψη και προστασία της Υγείας. Κοινοβουλευτική Ομάδα Προς τους Υπουργούς Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Στα πλαίσια των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων της Ε.Ε, με αιχμή τη συνθήκη του ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ που ψήφισαν η Ν.Δ, το

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζουμε τους αγώνες για την Υγεία στο Νομό συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες,

Συνεχίζουμε τους αγώνες για την Υγεία στο Νομό συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες, Συνεχίζουμε τους αγώνες για την Υγεία στο Νομό συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες, Εργαζόμενοι, άνεργοι, Οι πρωτοβουλίες και οι κινητοποιήσεις που οργάνωσαν οι φορείς, οι σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ο δικός

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ Ημερομηνία Ανάρτησης: 27/01/2012 Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

48 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

48 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Ο.Δ.Π.Τ.Ε.) Διεύθυνση: Πάντειο Πανεπιστήμιο Λεωφ. Συγγρού 136 Αθήνα Αθήνα 15 Οκτωβρίου 2011 Ταχ. Κωδ.: 17671 Αριθμ. πρωτ.: 181 Τηλέφωνα Προέδρου:6944191513

Διαβάστε περισσότερα

Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε, επαγγελματία,βιοτέχνη, έμπορε,

Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε, επαγγελματία,βιοτέχνη, έμπορε, Διακήρυξη της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης για τις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Χανίων στις 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου 2017. Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε, επαγγελματία,βιοτέχνη,

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Χ. Καλούση μέλος Δ.Σ. ΕΚΛ, στο Συλλαλητήριο

Ομιλία Χ. Καλούση μέλος Δ.Σ. ΕΚΛ, στο Συλλαλητήριο Συναδέλφισσες και συνάδελφοι Είμαστε ξανά σήμερα εδώ στο δρόμο του αγώνα, για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της συγκυβέρνησης-συριζα- ΑΝΕΛ, ΕΕ και μεγάλου κεφαλαίου, συντονίζοντας τα βήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος.

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος. Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος email: osyape@otenet.gr www.osyape.gr τηλ. προέδρου: 6932442294 τηλ. γραμματέα: 6977432661 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ ενάντια στην ιμπεριαλιστική επιδρομή κατά της Συρίας! ΤΡΙΤΗ 17/4/2018 ΑΘΗΝΑ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 7 μ.μ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στις 7 μ.μ. Οι Ιμπεριαλιστές Τη Γη Ξαναμοιράζουν

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που 1 Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που έχουμε, είναι ότι ζούμε σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014 Αθήνα, 18 Ιουνίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Στο πλαίσιο της μεγάλης διάρκειας συνάντησης (4 ωρών) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ενότητα κι αγώνας! Υπάλληλοι, εργάτες, λαϊκά στρώματα όλοι μαζί! Μπορούμε να σταματήσουμε τα νέα μέτρα της σφαγής! Έχουμε τη

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια ειναι η κατάσταση

1. Ποια ειναι η κατάσταση 1. Ποια ειναι η κατάσταση Οι 2300 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ που παραμένουν παρά τη χθεσινή εξέλιξη απλήρωτοι για 2 μήνες με το ύψος των απλήρωτων δεδουλευμένων να ξεπερνάει τα 6εκ. δικαίως βρίσκονται σε κινητοποιήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Βουρλά Βουρλάκης Βουρλά

Νίκος Βουρλά Βουρλάκης Βουρλά Νίκος Βουρλά Βουρλάκης Βουρλά Υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων «Λαϊκή Συσπείρωση» Ομιλία στην Εκδήλωση Παρουσίασης του Ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Χανίων, Δευτέρα 1 Απρίλη 2019 Φίλες & Φίλοι, Συν/φοι

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές, βρισκόμαστε και σήμερα, εδώ, στο προσφυγικό Ωραιόκαστρο, σε αυτή τη συγκέντρωση και την πορεία

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές, βρισκόμαστε και σήμερα, εδώ, στο προσφυγικό Ωραιόκαστρο, σε αυτή τη συγκέντρωση και την πορεία ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 19.9.2016 Το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές, βρισκόμαστε και σήμερα, εδώ, στο προσφυγικό Ωραιόκαστρο, σε αυτή τη συγκέντρωση και την πορεία αλληλεγγύης που ακολουθεί, στέλνοντας το μήνυμα της ταξικής

Διαβάστε περισσότερα

Συνάδελφοι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στις κατασκευές,

Συνάδελφοι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στις κατασκευές, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ, ΟΔΟΣ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 1, ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ 2 ος όρ. Tηλ. 210.3827.122-210.3827.181 FAX. 210.3827.496 http://syndikatooikodomonathinas.gr/

Διαβάστε περισσότερα

Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ παρεμβαίνει, διεκδικώντας:

Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ παρεμβαίνει, διεκδικώντας: «Κυρία Υπουργέ To ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εδώ και χρόνια έχει ανοίξει το ζήτημα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε το 2013 και σχετική ημερίδα για τα εργατικά «ατυχήματα»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 22 ΜΑΗ Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στην

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 22 ΜΑΗ Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στην ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 22 ΜΑΗ Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στην σημερινή σύσκεψη για να συντονίσουμε τα βήματα μας στην

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο: Δελτίο Τύπου σχετικά με το τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο: Δελτίο Τύπου σχετικά με το τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο: Δελτίο Τύπου σχετικά με το τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ Στις 21 Αυγούστου 2014 συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Στο Γενικό Συμβούλιο οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας!

Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας! Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας! Από το Γρηγόρη Καλομοίρη, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έστειλε επείγουσα (την τρίτη μέσα σε ένα μήνα) εγκύκλιο

Διαβάστε περισσότερα

Η αλήθεια και τα παραμύθια τους για το ασφαλιστικό.

Η αλήθεια και τα παραμύθια τους για το ασφαλιστικό. ΟΙ ΝΕΕΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ;) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ Η αλήθεια και τα παραμύθια τους για το ασφαλιστικό. Προέχει η εργασία και η προστασία των μισθών γιατί οι αξιοπρεπείς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 10.10.2012 Βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πριν την εξαγγελία των νέων μέτρων μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματός μας και κατάργησης του ελάχιστου κράτους πρόνοιας που

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ Ενημερωτικό Δελτίο Παρασκευή

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ Ενημερωτικό Δελτίο Παρασκευή 1 ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ Ενημερωτικό Δελτίο Παρασκευή 11.11.2011 ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ι.Σ Αθήνα 6.11.2011 ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ Ρόδος 11.11.2011 Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Η - Υ Γ Ε Ι Α ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Η - Υ Γ Ε Ι Α ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Η - Υ Γ Ε Ι Α ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α υ τ ή τ η σ τ ι γ μ ή 1 στους 2 συναδέλφους ΕΒΕ αδυνατούν να καταβάλλουν την εισφορά τους προς τον ΟΑΕΕ (370.000 ενεργοί ασφαλισμένοι,

Διαβάστε περισσότερα

Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να συμβεί αυτό.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. H εισήγηση των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας. σήμερα πραγματοποιούμε την πανσυνταξιουχική συγκέντρωση βάση της απόφασης της ΣΕΑ και μετά το κάλεσμα των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων. Αθανάσιος Βοζίκης Λέκτορας Οικονοµικών της Υγείας Πανεπιστηµίου Πειραιώς

Βασικές Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων. Αθανάσιος Βοζίκης Λέκτορας Οικονοµικών της Υγείας Πανεπιστηµίου Πειραιώς Βασικές Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων Αθανάσιος Βοζίκης Λέκτορας Οικονοµικών της Υγείας Πανεπιστηµίου Πειραιώς Για τι θα συζητήσουµε... 1. Καλή χρονιά??? 2. Η φαρµακευτική δαπάνη και η

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» No 51 - Δεκέμβριος 2007 Περιοδική ενημερωτική έκδοση για τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.

«Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» No 51 - Δεκέμβριος 2007 Περιοδική ενημερωτική έκδοση για τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» No 51 - Δεκέμβριος 2007 Περιοδική ενημερωτική έκδοση για τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, η καθιερωμένη γιορτή και κοπή της πίτας της Ένωσης Συντακτών

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ)

Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) Η ΟΓΕ αγωνίζεται από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της για την αναγνώριση της κοινωνικής αξίας της μητρότητας. Η στήριξη του νέου ζευγαριού, και ιδιαίτερα της γυναίκας

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητικό στην συνέντευξη του ΕΚΝΛ - 26/10/2015

Εισηγητικό στην συνέντευξη του ΕΚΝΛ - 26/10/2015 Εισηγητικό στην συνέντευξη του ΕΚΝΛ - 26/10/2015 Στις 12 Νοέμβρη, να σταματήσουν τα πάντα. Εκείνη τη μέρα κανένας εργάτης στη δουλειά, κανένας άνεργος και συνταξιούχος στο σπίτι. ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και συγκεντρωνόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Μετανάστες: φτώχια, συνθήκες ζωής και εργασίας παράγοντες που καθορίζουν την υγεία τους. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Μέλος του ΔΣ του ΠΙΣ

Μετανάστες: φτώχια, συνθήκες ζωής και εργασίας παράγοντες που καθορίζουν την υγεία τους. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Μέλος του ΔΣ του ΠΙΣ Μετανάστες: φτώχια, συνθήκες ζωής και εργασίας παράγοντες που καθορίζουν την υγεία τους ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Μέλος του ΔΣ του ΠΙΣ Τι είναι η «υγεία»; Η κατάσταση πλήρους σωματικής, πνευματικής,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Για να είναι πιο δυνατή στο Δήμο η φωνή του λαού ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Ο Συνδυασμός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Δήμο Πρέβεζας με επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε.

κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε. κοινό εργατικό μέτωπο ρήξης- αντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να κοινό εργατικό μέτωπο ρήξηςαντίστασης- ανατροπής ενάντια στη σύγχρονη δουλεία που πάνε να μας επιβάλουν κυβέρνηση-ε.ε.-δντ

Διαβάστε περισσότερα

1) Να διερευνηθεί από το.σ της Οµοσπονδίας η δυνατότητα η µεγάλη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26/9/2012 µε απόφασή της να επεκταθεί είτε σε 48ωρη κλαδι

1) Να διερευνηθεί από το.σ της Οµοσπονδίας η δυνατότητα η µεγάλη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26/9/2012 µε απόφασή της να επεκταθεί είτε σε 48ωρη κλαδι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αθήνα, 24-09-2012 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Αρ.Πρωτ. 14 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ- Ε.Τ.Α.Α Μάρνη 22-Αθήνα ΠΡΟΣ Τηλ. 2105217301 (Πρόεδρος).Σ ΠΟΠΟΚΠ - 2103740409 (Γραµµατέας) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Τώρα βήμα αλλαγής στο ΣΑΤΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 20 Απρίλη 2013 Για να απαλλαγούμε από τον κυβερνητικό συνδικαλισμό ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ Ημερομηνία Ανάρτησης: 18/09/2012 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ - Ανακοίνωση της Αυτόνομης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στην Alpha Bank

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ - Ανακοίνωση της Αυτόνομης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στην Alpha Bank ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ - Ανακοίνωση της Αυτόνομης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στην Alpha Bank Η Ιονική Ενότητα πρεσβεύει ένα συνδικαλισμό που προσπαθεί να γκρεμίσει τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ Π.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Σχετικά με την πρόταση οριοθέτησης αρχαιολογικού χώρου στην Αυλίδα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ Π.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Σχετικά με την πρόταση οριοθέτησης αρχαιολογικού χώρου στην Αυλίδα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ Π.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5-3-18 Σχετικά με την πρόταση οριοθέτησης αρχαιολογικού χώρου στην Αυλίδα Η πρόταση του Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού για την οριοθέτηση του

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ και εσάς, κύριε συνάδελφε, για την ερώτηση που καταθέσατε

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Ευχαριστώ και εσάς, κύριε συνάδελφε, για την ερώτηση που καταθέσατε ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Ευχαριστώ και εσάς, κύριε συνάδελφε, για την ερώτηση που καταθέσατε σχετικά με τα θέματα που αφορούν το Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κ. Μπασκόζος για 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ (Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Στοχοποιούν τη συλλογική πάλη. Η διατήρηση και η αύξηση των κερδών των μονοπωλίων είναι, λοιπόν, ο απώτερος στόχος,

Στοχοποιούν τη συλλογική πάλη. Η διατήρηση και η αύξηση των κερδών των μονοπωλίων είναι, λοιπόν, ο απώτερος στόχος, Η εξαφάνιση ακόμα και της έννοιας των εργασιακών δικαιωμάτων αποτελεί βασική προτεραιότητα της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της, όπως βεβαιώνει και το επικαιροποιημένο κείμενο του αποκαλούμενου μνημονίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τηλ.: 2613 610210 Πάτρα 13/1/2017 E mail: dimospatras@gmail.com ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα Παρασκευή 13 Γενάρη, συναντήσεις με

Διαβάστε περισσότερα

Μνημόνια και πολιτικές φαρμάκου

Μνημόνια και πολιτικές φαρμάκου Μνημόνια και πολιτικές φαρμάκου Πρόταση για μια άλλη πολιτική φαρμάκου Παρέμβαση Γιάννη Μπασκόζου στο 1 ο Συνέδριο της ΠΕΦ Στην Ελλάδα τα 4 τελευταία χρόνια, με επίκληση της ανάγκης αποπληρωμής του δημόσιου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Διακήρυξη

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Διακήρυξη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στηρίζεται από την Διακήρυξη για τις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στις 2-3 - 4 Δεκέμβρη 2017 Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε,

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 25/1/2018

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 25/1/2018 ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 30ωρο Η ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ θεωρεί απαράδεκτες τις νέες ρυθμίσεις του 30ωρου για την επιβολή της υποχρεωτικής παραμονής των εκπαιδευτικών στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ Αγρότισσσες, αγρότες ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ Τα προβλήματα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων οξύνονται, οδηγώντας σε οικονομικό αδιέξοδο τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Τα άγρια

Διαβάστε περισσότερα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Για την κατάρρευση του Τ.Υ.Δ.Ε. (Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχίας) Κοινοβουλευτική Ομάδα

KKE ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Για την κατάρρευση του Τ.Υ.Δ.Ε. (Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχίας) Κοινοβουλευτική Ομάδα Προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Οι δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές της επαρχίας είναι οι πρώτοι από τους επαγγελματίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αγαπητές συναδέλφισσες/συνάδελφοι Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και συναίσθηση ευθύνης σας απευθύνουμε αυτόν τον πρώτο χαιρετισμό για τις επερχόμενες εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η προσέγγιση του θέματος της

Διαβάστε περισσότερα

Φούρνοι 2 Μαρτίου 2016 Ομιλία από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ιατρείο των Φούρνων Συμπατριώτες-σες Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε μπροστά στην

Φούρνοι 2 Μαρτίου 2016 Ομιλία από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ιατρείο των Φούρνων Συμπατριώτες-σες Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε μπροστά στην Φούρνοι 2 Μαρτίου 2016 Ομιλία από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ιατρείο των Φούρνων Συμπατριώτες-σες Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε μπροστά στην ανάγκη να διεκδικήσουμε το πανάκριβο κοινωνικό αγαθό της

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016

Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016 Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016 Θέλουμε να καλέσουμε τους εργαζόμενους να οργανωθούν στα σωματεία τους, στους τόπους δουλειάς και να ξεκινήσουμε νέους αγώνες, προκειμένου να αποκρούσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ (ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ) ΤΟΥ Δ.Σ. To Δ.Σ. της ΠΕΑΠΣ ξεκίνησε τη θητεία του με ιδιαίτερα οξυμένες και δύσκολες συνθήκες.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ (ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ) ΤΟΥ Δ.Σ. To Δ.Σ. της ΠΕΑΠΣ ξεκίνησε τη θητεία του με ιδιαίτερα οξυμένες και δύσκολες συνθήκες. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ (ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ) ΤΟΥ Δ.Σ To Δ.Σ. της ΠΕΑΠΣ ξεκίνησε τη θητεία του με ιδιαίτερα οξυμένες και δύσκολες συνθήκες. Ας θυμηθούμε: - Η δημιουργία του περιβόητου «πλεονάσματος» της συγκυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 16/2017 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΔΗΚΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΓΕΣΥ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 16/2017 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΔΗΚΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΓΕΣΥ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 16/2017 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΔΗΚΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΓΕΣΥ Το αίτημα για ένα καθολικό γενικό σχέδιο υγείας το οποίο να παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σ όλο τον πληθυσμό αποτέλεσε

Διαβάστε περισσότερα

Η Συνδικαλιστική Οργάνωση-Μέρος ΙΙΙ

Η Συνδικαλιστική Οργάνωση-Μέρος ΙΙΙ Η Συνδικαλιστική Οργάνωση-Μέρος ΙΙΙ Νοέμβριος 2016 Τα αιτήματα και η κοστολόγηση τους Μαθησιακοί Στόχοι Αιτήματα-Γενικά Τα χρηματικά αιτήματα Τα μη-χρηματικά αιτήματα Κοστολόγηση Διαδικασία κοστολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα συλλογής

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία στην Απεργιακή συγκέντρωση 23 Σεπτέμβρη

Ομιλία στην Απεργιακή συγκέντρωση 23 Σεπτέμβρη Ομιλία στην Απεργιακή συγκέντρωση 23 Σεπτέμβρη Συνάδελφοι συναδέλφισσες Ο πόλεμος που έχουν κηρύξει κυβέρνηση, αστικό κράτος, πλουτοκρατία, Ε.Ε στο σύνολο των εργαζόμενων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχύουμε τη δύναμή μας. Ενισχύουμε τη ΔΗΠΑΚ γιατρών!

Ενισχύουμε τη δύναμή μας. Ενισχύουμε τη ΔΗΠΑΚ γιατρών! Στις 10 Μαρτίου ψηφίζουμε για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΙΝΑΠ και για αντιπροσώπους για το Συνέδριο της ΟΕΝΓΕ Ενισχύουμε τη δύναμή μας. Ενισχύουμε τη ΔΗΠΑΚ γιατρών! Συναδέλφισσα, συνάδελφε Μπροστά στις

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων. Ανακοίνωση

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων. Ανακοίνωση Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων Αριστοτέλους 11 15, 6ος ορ. Αθήνα, τηλ: 210 5223756, fax: 210 5223721 Ανακοίνωση Ήρθε η ώρα να μπει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του. Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών

Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του. Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών ΑΗΦΥ - Ατομικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας Σύμφωνα με άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015. Εισήγηση

Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015. Εισήγηση Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015 Εισήγηση Είναι η πρώτη συνεδρίαση που κάνουμε μετά τις εκλογές της 25ης Γενάρη, εκλογές στις οποίες καταδικάστηκε η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Γιάννη Τασιούλα, προέδρου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, στο σεμινάριο της ΠΣΟ για τον αμίαντο, στις 30.10.2013.

Ομιλία του Γιάννη Τασιούλα, προέδρου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, στο σεμινάριο της ΠΣΟ για τον αμίαντο, στις 30.10.2013. Ομιλία του Γιάννη Τασιούλα, προέδρου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, στο σεμινάριο της ΠΣΟ για τον αμίαντο, στις 30.10.2013. Αγαπητοί Σύντροφοι, Χαιρετίζω τις εργασίες του σημερινού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Ομιλία Κ. Λουράντου

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Ομιλία Κ. Λουράντου ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Ομιλία Κ. Λουράντου Το φάρμακο ως κοινωνικό αγαθό Tο φάρμακο ειδικότερα αποτελεί Δημόσιο και Κοινωνικό αγαθό. Η πλήρης καθιέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΠΑΤΡΑ : Απαιτούμε δραστική αύξηση των κρατικών δαπανών από τον Προϋπολογισμό για κοινωνική πολιτική,

ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΠΑΤΡΑ : Απαιτούμε δραστική αύξηση των κρατικών δαπανών από τον Προϋπολογισμό για κοινωνική πολιτική, ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΠΑΤΡΑ : Απαιτούμε δραστική αύξηση των κρατικών δαπανών από τον Προϋπολογισμό για κοινωνική πολιτική, Πάτρα 15-3-2017 Τη θέση της Δημοτικής Αρχής για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (25-01-2012)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (25-01-2012) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Παροχής Υπηρεσιών Υγείας www.eopyy.gov.gr ΑΘΗΝΑ, 25/01/2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση στη σύσκεψη Δ.Σ σωματείων και Λαικών Επιτροπών, για απεργία-απάντηση στο αντιασφαλιστικό Ν/Σ - 30/12/2015.

Εισήγηση στη σύσκεψη Δ.Σ σωματείων και Λαικών Επιτροπών, για απεργία-απάντηση στο αντιασφαλιστικό Ν/Σ - 30/12/2015. Εισήγηση στη σύσκεψη Δ.Σ σωματείων και Λαικών Επιτροπών, για απεργία-απάντηση στο αντιασφαλιστικό Ν/Σ - 30/12/2015. Συνάδελφοι, σσες Το 2016, θα συνοδεύεται απο ένταση της αντεργατικής επίθεσης κυβέρνησης,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, Οι εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους στις 21 & 22 Οκτωβρίου πραγματοποιούνται σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες για τον κλάδο μας. Άστοχες πολιτικές προσθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ψηφίζουμε - στηρίζουμε ΔΑΣ για ΔΣ και Αντιπροσώπους για ΠΟΕ- ΥΠΠΟΑ: Δευτέρα 18 Ιουνίου Πύργο, Καλαμάτα,Χανιά, Ρόδος, Κέρκυρα, Καβάλα,Μυτιλήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 13 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΦΣΕΕ Γενάρη 2016

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 13 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΦΣΕΕ Γενάρη 2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 13 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΦΣΕΕ 23-24 Γενάρη 2016 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 13 ο συνέδριο της ΟΕΦΣΕΕ στις 23 24 Γενάρη 2016 στην Αθήνα. Το συνέδριο: Εκτίμησε ότι ήταν θετική η πορεία της ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης είναι εθνικό έργο ευρέως διαδεδομένο, με διείσδυση > 98%

Το σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης είναι εθνικό έργο ευρέως διαδεδομένο, με διείσδυση > 98% Δρ. Αναστάσιος Τάγαρης Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης Αρχική υλοποίηση από την ΗΔΙΚΑ, που αφορούσε στην καταχώρηση των ιατρικών επισκέψεων και την

Διαβάστε περισσότερα

Για την ανάπτυξη της λαϊκής πάλης ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση

Για την ανάπτυξη της λαϊκής πάλης ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση Για την ανάπτυξη της λαϊκής πάλης ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση Το ΚΚΕ απευθύνεται σήμερα, με την παρούσα έκδοση, προς τους εργατοϋπάλληλους και συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους

Διαβάστε περισσότερα