Marabu. Ultragraph UVAR. Πεδίο εφαρμογών. Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Marabu. Ultragraph UVAR. Πεδίο εφαρμογών. Χαρακτηριστικά"

Transcript

1 Μελάνι UV μεταξοτυπίας για PVC αυτοκόλλητο φύλλο, σκληρό PVC, Πολυστερίνη, ABS, Πολυκαρμπονάτ, PETG, προ-επεξεργασμένο PP, χαρτί, και χαρτόνι. Γ υ α λ ι σ τ ε ρ ό, γ ε ν ι κ ή ς χ ρ ή σ η ς, γρηγοροστέγνωτο, έτοιμο για χρήση, ελαστικό, τέλεια λεπτομέρεια στο τύπωμα, ανθεκτικό στα χημικά. Πεδίο εφαρμογών Το UVAR είναι ένα UV μελάνι μεταξοτυπίας το οποίο στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλο για τύπωμα με μεταξοτυπία σε πολλά διαφορετικά υλικά. Επιφάνειες Το UVAR είναι κατάλληλο για τα εξής υλικά: - Αυτοκόλλητο PVC φύλλο και σκληρό PVC. - Πολυστερίνη (PS) και ABS - Πολυκαρμπονάτ (PC) - PETG - Προ-επεξεργασμένο πολυπροπυλένιο (PP), όπως επίσης και αυλακωτά υλικά. - Χαρτί και χαρτόνι. Εφόσον όλες οι προαναφερόμενες επιφάνειες ίσως έχουν διαφορετικές ιδιότητες τυπώματος, ακόμη και υλικά της ίδιας κατηγορίας λόγω χαμηλής τάνυσης της επιφάνειας, είναι απαραίτητο να γίνονται προκαταρκτικά τεστ για να καθορισθεί η καταλληλότητά τους για την συγκεκριμένη χρήση. Ρύθμιση χρώματος Το είναι έτοιμο προς χρήση αλλά πρέπει να αναδευτεί καλά πριν το τύπωμα. Στέγνωμα Το UVAR είναι ένα ταχυστέγνωτο UV μελάνι. Φούρνος UV με δύο μέτριας πίεσης λάμπες υδραργύρου (120/ W cm)στεγνώνει το UVAR σε ταχύτητα ιμάντα 30 μέτρα το λεπτό. Η ταχύτητα στεγνώματος του μελανιού εξαρτάται από το είδος του φούρνου, τον αριθμό των UV στοιχείων (reflectors), την παλαιότητα, την ισχύ των UV λυχνιών, το πάχος του τυπωμένου μελανιού, την απόχρωση, το υλικό προς τύπωμα, όπως και την ταχύτητα του ιμάντα του φούρνου UV. To UVAR είναι ένα μελάνι που πολυμερίζεται και μετά το στέγνωμα στον φούρνο. Το τυπωμένο μελάνι αντέχει στο τεστ της ταινίας αφού κρυώσει και φτάσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Πεδίο χρήσης Το UVAR είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τυπώματα γραφικών τεχνών για εσωτερική καθώς και για εξωτερική χρήση, όπως διαφημιστικά φύλλα, επιγραφές, πόστερς, εκθέματα και πολλά άλλα. Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά μελανιού Όλες οι βασικές αποχρώσεις του UVAR είναι γυαλιστερές (οι αποχρώσεις τετραχρωμίας είναι σατινέ γυαλιστερές) και πολύ ρεακτίβ. Το τυπωμένο φιλμ μελανιού είναι πολύ ελαστικό και έτσι είναι κατάλληλο για τα ακόλουθα στάδια επεξεργασίας όπως κόψιμο, κόψιμο στην πρέσα, και χαράκωμα. Σελίδα 1/3 Αντοχή στο ξεθώριασμα Ανάλογα με την απόχρωση χρησιμοποιούνται χρωστικές που κυμαίνονται από καλή μέχρι τέλεια αντοχή στο ξεθώριασμα(blue woolscale 6-8). Έτσι όλες οι στάνταρτ και οι αποχρώσεις τετραχρωμίας είναι κατάλληλες για εξωτερική χρήση με αντοχή 2 χρόνια εάν τοποθετηθούν κάθετα και σύμφωνα με τις κλιματολογικές συνθήκες της Κεντρικής Ευρώπης. Αντοχή στο στρεσάρισμα Μετά από κανονικό και ολοκληρωμένο στέγνωμα, το τυπωμένο μελάνι έχει καταπληκτική πρόσφυση όπως και αντοχή στο τρίψιμο, γρατσούνισμα, και στοίβαγμα. Η αντοχή του στα χημικά καθαρισμού, στον ιδρώτα των χεριών, στο πετρέλαιο, και στο οινόπνευμα είναι καλή. Λόγω της σύνθεσής τους, η αντοχή του White και Opaque White είναι ελαφρώς κατώτερη σε σχέση με τις άλλες αποχρώσεις.

2 Σειρά Βασικές αποχρώσεις (Δείτε το χρωματολόγιο System Ultracolor) UVAR922 Light Yellow UVAR924 Medium Yellow UVAR926 Orange UVAR932 Scarlet Red UVAR934 Carmine Red UVAR936 Magenta UVAR950 Violet UVAR952UltramarinBlue UVAR956Brilliant Blue UVAR960Blue Green UVAR962Grass Green UVAR970White UVAR980Black Όλες οι αποχρώσεις αναμιγνύονται μεταξύ τους. Το δεν πρέπει να αναμιγνύεται με άλλους τύπους μελανιού για να διατηρεί τα ειδικά χαρακτηριστικά του. Οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται στις παραπάνω στάνταρ αποχρώσεις, βασίζονται στην χημική τους σύσταση, και ανταποκρίνονται στους κανονισμούς της EEC EN 71/part 3, για ασφάλεια στα παιχνίδια. Λόγω της πιθανής απευθείας επαφής με το στόμα των παιδιών, δεν συνιστούμε την χρήση αυτού του μελανιού σε μπιμπερό βρεφών, ή για συσκευασίες που έρχονται σε απευθείας επαφή με τα τρόφιμα, επειδή δεν μπορεί να αποκλεισθεί η π ι θ α ν ό τ η τ α π α ρ ο υ σ ί α ς υ π ο λ ε ι μ μ ά τ ω ν μ ο ν ο μ ε ρ ώ ν κ α ι π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν τ ο υ φωτοευαισθητοποιητή, ακόμα και αν ψήθηκε σωστά το μελάνι. Ό λ ε ς ο ι β α σ ι κ έ ς α π ο χ ρ ώ σ ε ι ς συμπεριλαμβάνονται στο Color Formulator (MCF) Είναι η βάση για τον υπολογισμό συνταγών, όπως και των αποχρώσεων των συστημάτων,pantone και RAL. Όλες οι συνταγές είναι αποθηκευμένες στο πρόγραμμα -Color Manager 2 (MCM2). Επιπλέον αποχρώσεις UVAR 170 Opaque White UVAR 180 Opaque Black Αποχρώσεις τετραχρωμίας (Σατινέ γυαλιστερό για λευκά υποστρώματα) UVAR425 Process Yellow density UVAR435 Process Red (Magenta) density UVAR455 Process Blue (Cyan) density UVAR455 Process Black ) density Αποχρώσεις τετραχρωμίας με μεγαλύτερη πυκνότητα Σειρά μελανιού τετραχρωμίας σατινέ γυαλιστερό με μεγάλη πυκνότητα για διαφανή υλικά back lit. UVAR428 Process Yellow density UVAR438 Process Red (Magenta) density UVAR458 Process Blue (Cyan) density UVAR488 Process Black density Η βάση για τις τιμές πυκνότητας είναι γάζα παρ' ότι πολλές τυπωτικές παράμετροι μπορούν να επηρεάσουν αυτές τις τιμές. Σελίδα 2/3 Όταν τυπώνετε στο εξωτερικό συσκευασίας για τρόφιμα ή σε παρόμοια υλικά, συνιστούμε τελικό τεστ για μετατόπιση χρωστικών. Προσθετικά Ειδικό Binder UVAR 904 Το ειδικό binder UVAR 904 χρησιμοποιήται σαν βάση για μπρονζέ ή για βερνίκι ανάμιξης στις αποχρώσεις. Η προσθήκη του UVAR 904 (1-25%) επιταχύνει την ταχύτητα σκλήρυνσης αλλά ταυτόχρονα μειώνει την επικαλυπτικότητα. Overprint Varnish UVAR 910 To UVAR 910 είναι γυαλιστερό βερνίκι για τύπωμα σε όλη ή σε μερική επιφάνεια. Χρησιμοποιήται είτε για προστασία ή για να α υ ξ η θ ε ί η γ υ α λ ά δ α τ ω ν τ υ π ω μ ά τ ω ν τετραχρωμίας. Σ υ ν ι σ τ ώ μ ε ν η γ ά ζ α : / (πολυεστερική). Διαφανής Βάση UVAR 409 Είναι βοηθητικό θιξοτροπικό για τυπώματα τετραχρωμίας με μεγάλες λεπτομέρειες, και ανάποδο τύπωμα. Με την προσθήκη της διάφανης βάσης στις αποχρώσεις τετραχρωμίας, η πυκνότητα του μελανιού μειώνεται και μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το τύπωμα.

3 Μεταλλικά ( Αναμιγνύονται με το Bronze Binder UVAR 904) S 181 Aluminium (6:1) S 182 Rich Pale Gold (5:1) S 183 Rich Gold (5:1) S 184 Pale Gold (5:1) S 186 Copper (4:1) S 190 Aluminium, rub resistant (6:1) Επειδή το μέγεθος των κόκκων των μεταλλικών χρωστικών είναι μεγαλύτερο, συνιστούμε πιο χοντρή γάζα, πχ Μείγματα μπρονζέ δεν αποθηκεύονται για να χρησιμοποιηθούν αργότερα. Συνιστούμε να προετοιμάζετε μείγμα για βάρδια 8 ωρών. Εάν περάσετε βερνίκι στο τύπωμα ενισχύετε την αντοχή του στο τρίψιμο. Πολύ γυαλιστερά μεταλλικά, Πάστες Υπάρχουν 8 πολύ γυαλιστερές μπρονζέ πάστες οι οποίες μπορούν να αναμιχθούν με το UVAR 904 Special Binder. Επιλέγονται βάσει της απαιτούμενης επικαλυπτικότητας, του κόστους, και των χαρακτηριστικών του στεγνώματος. Μεταλλικά με λογική τιμή Υπάρχουν μεταλλικά με καλή τιμή, και 6 μήνες χρόνο αποθήκευσης, χωρίς την προσθήκη καταλύτη αλλά με μικρή επικαλυπτικότητα. S-UV 191 High gloss Silver(4: 1-7:1) S-UV 192 Rich Pale Gold (4:1-7:1) S-UV 193 Rich Gold (4:1-7:1) Πολύ γυαλιστερά λεπτόκοκκα μεταλλικά Υπάρχουν πολύ γυαλιστερά και λεπτόκοκκα μεταλλικά με χρόνο αποθήκευσης 24 ώρες χωρίς τ η ν π ρ ο σ θ ή κ η κ α τ α λ ύ τ η κ α ι τ έ λ ε ι α επικαλυπτικότητα. Πρέπει να τυπώνονται από πάνω με βερνίκι UVAR 904 λόγω χαμηλότερης αντοχής στο τρίψιμο. S-UV 296 High-gloss Silver (6:1-9:1) S-UV 297 High-gloss Rich Pale Gold (6:1-9:1) S-UV 298 High-gloss Pale Gold (6:1-9:1) Σελίδα 3/3 Πολύ επικαλυπτικά και μεταλλικά μπρονζέ Υπάρχουν πολύ επικαλυπτικά και μεταλλικά μπρονζέ με τέλεια αντοχή στο τρίψιμο και 12 ώρες χρόνο αποθήκευσης χωρίς καταλύτη. S-UV 291 High gloss Silver (4:1-10:1) S-UV 293 High-gloss Rich Gold (4:1-10 :1) Ολες οι τιμές στις παρενθέσεις είναι ενδεικτικές και αλλάζουν βάσει της επικαλυπτικότητας και της ταχύτητας στεγνώματος. Οι αναλογίες αναφέρονται στην ανάμιξη Bronze Binder UVAR 904 με πούδρα μπρονζέ ή στην πάστα, όπου η πρώτη τιμή είναι τα μέρη σε βάρος του Bronze Binder UVAR 904. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε ανατρέξτε στο φυλλάδιο τεχνικών πληροφοριών «High-gloss bronzes Βοηθητικά Thinner UVV 6 1-5% μέρη σε βάρος Εάν το μελάνι χρησιμοποιήται σε γρήγορες μηχανές θα χρειαστεί να αραιώσει με Thinner. Εάν προσθέσετε περισσότερο από τον κανονικό διαλύτη τότε θα μειωθεί η ταχύτητα στεγνώματος του μελανιού όπως και η σκληρότητα της επιφάνειας του τυπωμένου μελανιού. Το UVV6 δένεται χημικά στο μελάνι όταν πολυμερισθεί με UV ακτινοβολία. Levelling Agent UV-VM Μέγιστο 0,5% μέρη σε βάρος Βοηθάει να μειωθούν τα προβλήματα ρευστότητας (πχ. φουσκάλες, κλπ) τα οποία προκαλούνται ίσως από υπολείμματα στην επιφάνεια του υλικού για τύπωμα, ή από την λανθασμένη ρύθμιση της μηχανής. Μεγαλύτερη αναλογία ίσως μειώσει την πρόσφυση του μελανιού όταν τυπωθεί από πάνω. Το UV-VM πρέπει να αναδευτεί καλά και να ομογενοποιηθεί πριν το τύπωμα.

4 Thickening Agent STM 0,5-2% μέρη σε βάρος Είναι βοηθητικό το οποίο βελτιώνει την πυκνότητα του μελανιού χωρίς να χάνει την γυαλάδα του. Παρακαλούμε να ανακατέψετε καλά, κατά προτίμηση σε αυτόματο μίξερ. Accelerator UV-B1 1-2% μέρη σε βάρος Επιταχύνει το στέγνωμα του μελανιού και βελτιώνει την πρόσφυση στο υλικό για τύπωμα χάριν του ότι στεγνώνει σε βάθος. Χρόνος αποθήκευσης Ο χρόνος αποθήκευσης εξαρτάται από την συνταγή/ την αντίδραση του συστήματος του μελανιού και την θερμοκρασία. Για σφραγισμένα δοχεία είναι 2 χρόνια εάν είναι αποθηκευμένα σε σκοτεινό χώρο και σε θερμοκρασία C. Υπό διαφορετικές συνθήκες, και ιδίως σε υψηλές θερμοκρασίες, ο χρόνος αποθήκευσης μειώνεται. Σε τέτοιες περιπτώσεις, λήγει η εγγύηση της. Χαρακτηρισμός Γάζες Εμουλσιόν, κάλυψη Η επιλογή της γάζας εξαρτάται από τις συνθήκες τ υ π ώ μ α τ ο ς, τ η ν ε π ι θ υ μ η τ ή τ α χ ύ τ η τ α στεγνώματος το πάχος του τυπωμένου μελανιού όπως και την απαιτούμενη επικαλύπτικότητα. Συνήθως γάζες μέχρι μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Έλεγχος και μείωση του τυπωμένου μελανιού είναι βασικά στοιχεία για τύπωματα τετραχρωμίας με μελάνια UV. Συνιστούμε γάζα από και PW. Ομοιόμορφο τέντωμα γάζας ( > 16 Ν) σε όλα τα νούμερα γάζας είναι απολύτως απαραίτητο. Το UVAR μπορεί να επεξεργαστεί με όλες τις εμουλσιόν εμπορίου και τεχνικές όπως capillary films (15-20 μ ) ή εμουλσιόν διαλύτου. Η κάλυψη ενός λίτρου είναι περίπου m2 τυπωμένης επιφάνειας ανάλογα με την γάζα και το υλικό για τύπωμα Καθαριστικά και καθάρισμα τελάρων Το καθαριστικό UR 3 (σημείο ανάφλεξης 42 ) ή το UR 4 (σημείο ανάφλεξης 52 ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση μεγάλων διαλειμμάτων στην μηχανή (> 30 λεπτών) είναι σημαντικό το μελάνι που παραμένει στο τελάρο να αφαιρείται με UR 3 /UR 4 γιατί διαφορετικά θα βουλώσει τη γάζα. Σελίδα 4 / 4 Για το τα προσθετικά και τα βοηθητικά του, υπάρχουν τα Safety Data Sheets της που βασίζονται στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 91/155 που πληροφορεί λ ε π τ ο μ ε ρ ώ ς γ ι α δ ε δ ο μ έ ν α α σ φ ά λ ε ι α ς συμπεριλαμβανομένων και των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υγεία και ασφάλεια. Αυτές οι πληροφορίες αναφέρονται και στην ετικέτα του προϊόντος. Κανόνες ασφάλειας για τα UV μελάνια μεταξοτυπίας. Τα μελάνια UV περιέχουν ορισμένες ουσίες που ίσως ερεθίσουν τα μάτια και την επιδερμίδα. Έτσι σας συνιστούμε όταν δουλεύετε με μελάνια UV να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Εάν λερωθείτε με μελάνι UV ξεπλύνετε το καλά με άφθονο νερό και σαπούνι. Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή την ετικέτα και τα safety data sheets του προϊόντος. Σημείωση Οι τεχνικές μας συμβουλές προφορικές ή γραπτές ή αυτές που προκύψανε από τεστ ανταποκρίνονται στην πρόσφατη γνώση μας για τα προϊόντα και την χρήση τους. Αυτό δεν εγγυάται ορισμένες ιδιότητες των προϊόντων ή την καταλληλότητα τους για κάθε εφαρμογή.

5 Για το λόγο αυτό, είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τα δικά σας τέστ με το προιόν μας για να επιβεβαιώσετε την καταλληλότητα του για την επιθυμητή εφαρμογή. Η επιλογή και το τεστάρισμα της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι αποκλειστικά δική σας υποχρέωση και ευθύνη. Εάν προκύψουν ζητήματα αποζημίωσης αυτά περιορίζονται μόνο στην αξία του μελανιού που εσείς χρησιμοποιήσατε. Σελίδα 5 / 5

ΜΕΛΑΝΙΑ UV 1600 NAZDAR

ΜΕΛΑΝΙΑ UV 1600 NAZDAR ΜΕΛΑΝΙΑ UV 1600 NAZDAR ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Τα μελάνια πολλών χρήσεων Power Print 1600 της Nazdar, έχουν δημιουργηθεί για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις σε ταχύτητα του σύγχρονου εξοπλισμού μεταξοτυπίας.

Διαβάστε περισσότερα

WAVE 2.0. Łukasz KELAR Training Department Director

WAVE 2.0. Łukasz KELAR Training Department Director Łukasz KELAR Training Department Director 1 Υ ΑΤΟ ΙΑΛΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ BINDER WAVE 1.0 ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ BINDER WAVE 2.0 ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΙΚΑ ΧΡΩΣΤΙΚΑ BINDER

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6676 Περιγραφή P190-6676 HS Plus Βερνίκι P210-870 2K HS Σκληρυντής Γρήγορος P210-872 2K HS

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ DIGITAL PRINT

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ DIGITAL PRINT ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή των αυτοκόλλητων μεμβρανών ψηφιακής εκτύπωσης. Η ORAFOL διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκόλλητων ψηφιακής εκτύπωσης

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-02-12 22.06.2015 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ Χαρακτηρίζεται από το να μην κολλάει το γυαλόχαρτο ακόμα και με δυνατό τρίψιμο. Ανάλογα με την

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Επιπλοποιίας

Προϊόντα Επιπλοποιίας Προϊόντα Επιπλοποιίας Η Basic είναι μια εταιρία παραγωγής βερνικιών και χρωμάτων για ξύλο. Τα συστήματα της εταιρίας μας απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες επιπλοποιούς και ξυλουργούς. Με ενεργή παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το προϊόν

Πληροφορίες για το προϊόν GLOBAL REFINISH SYSTEM Μάιος 2016 Πληροφορίες για το προϊόν D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι ΠΡΟΙΟΝΤΑ UHS Πολύ Γρήγορο Βερνίκι UHS Σκληρυντής Διαλυτικό Διαλυτικό για Υψηλής Θερμοκρασίας D8175 D8305 D8745 D8746

Διαβάστε περισσότερα

Sigma Multiprimer 3195

Sigma Multiprimer 3195 Sigma Multiprimer 3195 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μάιος 2013 Αντισκωριακό υπόστρωμα για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, με βάση καινοτόμο συνδυασμό συνθετικών ρητινών ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για αστάρωμα χάλυβα, γαλβανισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Lawinit 2-K- Haftprimer

Lawinit 2-K- Haftprimer ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 233 Lawinit 2-K- Haftprimer Υδροδιαλυτό χαµηλη οσµη Ασφαλες. Ι. Το Προϊόν Το einza Lawinit 2-K-Haftprimer είναι υψηλής ποιότητας αντισκωριακο (2-συστατικών µε βάση εποξειδικη

Διαβάστε περισσότερα

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS Clearcoat P190-6550 Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS P190-6550 Περιγραφή P190-6550 HS Βερνίκι P210-8632 HS Σκληρυντής - Γρήγορος P210-8633

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track SF είναι ένα άκρως καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Στεγνώνει

Διαβάστε περισσότερα

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-03-02 10.06.2013 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ NOVAKRYL 2+1 HS - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ 2+1 H.S ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το NOVAKRYL 2+1 HS είναι ακρυλικό βερνίκι υψηλής περιεκτικότητας σε στερεά. Προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα Ακρυλικό διπλής

Χρώμα Ακρυλικό διπλής Χρώμα Ακρυλικό διπλής Imię Nazwisko Tomasz TOMCZYK ΧΡΩΜΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΙΠΛΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ BINDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ BINDER SPECTRAL BASE 1.0 ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΙΓΜΑ 1+1 μεταλλικά 2+1 μη μεταλλικά 1 + 0,75 ΧΡΩΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Μεταλλικές κατασκευές, βεράντες Εξωτερικοί χώροι καταστημάτων Εξωτερικοί χώροι πλυντηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα 2K HS Plus Express Βερνίκι P190-6659 Περιγραφή P190-6659 2K HS Plus Express Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής

Διαβάστε περισσότερα

Product Data Sheet Οκτώβριος 2011

Product Data Sheet Οκτώβριος 2011 Product Data Sheet Οκτώβριος 2011 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H4700V Eco+ Αστάρια Σουρφασέρ P565-4471, P565-4475 & P565-4477 Προϊόν Περιγραφή P565-4471 Eco+ Αστάρι Σουρφασέρ Ανοιχτό

Διαβάστε περισσότερα

UHS Extra Clearcoat UHS Extra Clearcoat ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ

UHS Extra Clearcoat UHS Extra Clearcoat ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ UHS Extra Clearcoat Το UHS Extra Clearcoat οι σκληρυντές και τα διαλυτικά έχουν δημιουργηθεί από τη MAXMEYER χρησιμοποιώντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να προσφέρουν ένα προϊόν εύκολο στη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο Χρώμα για εξωτερικές επιφάνειες με βάση τα πυριτικά άλατα : - φιλικό για το περιβάλλον - οικονομικό - - προστατευτικό - ανεξίτηλο Φιλικό για το περιβάλλον Το ΚΕΙΜ-Granital

Διαβάστε περισσότερα

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745 Τεχνικό Φυλλάδιο Δύο Συστατικών Εποξικό Αστάρι Spectral H 6985 Spectral Extra 745 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Γρήγορο Στέγνωμα Πολύ καλή πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus. P K HS Plus Επιταχυνόμενο Διαλυτικό

Βερνίκι HS Plus. P K HS Plus Επιταχυνόμενο Διαλυτικό J2970 V Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2013 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS Plus P190-7020 Περιγραφή P190-7020 HS Plus Βερνίκι P210-8815 HS Plus Σκληρυντής P850-1692/1693/1694/1695

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H5870V Γεμιστικά αστάρια P565-4501, P565-4505 & P565-4507 Προϊόντα Περιγραφή P565-4501 Γεμιστικό αστάρι Λευκό Spectral Grey 01

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιούλιος 2014

Τεχνικές Οδηγίες Ιούλιος 2014 Τεχνικές Οδηγίες Ιούλιος 2014 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Βερνίκι HS Plus Υψηλών θερμοκρασιών P190-7010 Προϊόν Περιγραφή P190-7010 Βερνίκι HS Plus Υψηλών θερμοκρασιών P210-8815 HS Plus

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY 2K HS Plus P471- σειρά Σύστημα Μονής Επίστρωσης Προϊόν Περιγραφή P471-2K HS Plus Βασικά Μονής P472-2K HS Plus Βασικά Μονής

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P

Βερνίκι HS Plus P Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6683 Περιγραφή P190-6683 HS Plus Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος -Μεσαίος P210-875

Διαβάστε περισσότερα

Aquabase Plus Διαδικασία Επισκευής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής H1500V. Aquabase Plus Διαδικασία Βαφής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής

Aquabase Plus Διαδικασία Επισκευής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής H1500V. Aquabase Plus Διαδικασία Βαφής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής Τεχνικές Οδηγίες Φεβρουάριος 2008 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H1500V Aquabase Plus Διαδικασία Βαφής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής Προϊόντα Περιγραφή P935-1135 Βασικό Συστήματος Engine

Διαβάστε περισσότερα

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Τεχνικό Φυλλάδιο MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Παστώδης, έτοιμος προς χρήση σοβάς, βάσεως υδρύαλου και σιλικόνης Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωμος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το SILICATE Fine είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν 2K Χαμηλών VOC Βερνίκι Περιγραφή 2K χαμηλών VOC Βερνίκι P210-8620 2K Μεσαίος σκληρυντής P210-8615 2K Γρήγορος σκληρυντής

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι Faster, Harder, Better.

D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι Faster, Harder, Better. D8175 D8175 Rapid Πολύ Performance Γρήγορο Βερνίκι Clearcoat Faster, Faster, Harder, Harder, Better. Better. Το προϊόν Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα Υποστήριξη Marketing ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ Η τεχνολογία της

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιανουάριος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ Περιγραφή Το είναι ένα αστάρι σουρφασέρ ενός συστατικού µε βάση το νερό, και είναι κατάλληλο για συστήµατα επαναβαφής αυτοκινήτων. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε εφαρµογές µε τρίψιµο ή υγρό σε υγρό σε συνδυασµό

Διαβάστε περισσότερα

Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P

Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P Γεμιστικό Σουρφασέρ P565-5301, P565-5305 & P565-5307 Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P565-5301, P565-5305 & P565-5307 Προϊόντα P565-5301

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊον Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Professional nail products. Acrylic. Gel. Gel Polish

Professional nail products. Acrylic. Gel. Gel Polish Professional nail products Gel Gel Polish Acrylic Professional nail products Info Ποια είναι η expert-nails Η expert-nails είναι πρωτοπόρος στα προϊόντα περιποίησης άκρων (gel, ακρυλικών) που προορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

Primer Surfacer EP II

Primer Surfacer EP II Περιγραφή Εποξικό αστάρι σουρφασέρ δυο συστατικών, χωρίς χρωµικά, που πληροί τις προδιαγραφές για πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) και µε καλές ιδιότητες πρόσφυσης και αντοχής στη διάβρωση σε όλα τα υποστρώµατα

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Βαφής Εσωτερικών Χώρων

Σύστημα Βαφής Εσωτερικών Χώρων Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Σύστημα Βαφής Εσωτερικών Χώρων Μηχανής Βασικό Συστήματος Engine Bay P560-1000 Προϊόντα Περιγραφή P560-1000 Βασικό Συστήματος Engine

Διαβάστε περισσότερα

Το einza All-Grund δεν περιέχει μόλυβδο και χρώμιο, και είναι χρωματισμένο με ενεργές αντισκωριακες πάστες για διαρκή αντισκωριακη προστασία.

Το einza All-Grund δεν περιέχει μόλυβδο και χρώμιο, και είναι χρωματισμένο με ενεργές αντισκωριακες πάστες για διαρκή αντισκωριακη προστασία. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 181 All-Grund Συνδυασμός χρωμάτων με einza mix Ι. Το Προϊόν Το einza All-Grund είναι ένα ισχυρό-ταχυστεγνωτο αντισκωριακο αστάρι, για γενική χρήση. Εξαιτίας του συνδυασμού

Διαβάστε περισσότερα

Aqua- Kompaktlasur. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121. Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix. Ι. Το προϊόν

Aqua- Kompaktlasur. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121. Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix. Ι. Το προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121 Aqua- Kompaktlasur Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το einza Aqua-Kompaktlasur είναι διαλυτό στο νερό, δηµιουργεί ένα µεταξένιο-γυαλιστερό διάφανο στρώµα/φιλµ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ ΑSTARTE ASTARTE Armos 0-2 mm ASTARTE Armos 2-5 mm ASTARTE Armos 6-20 mm ASTARTE Armos epoxy A+B 2-12 mm ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχείας ωρίμανσης, ιδιαίτερα ισχυρό συγκολλητικό

Ταχείας ωρίμανσης, ιδιαίτερα ισχυρό συγκολλητικό Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 07.02.050 SikaBond Q-300 Ταχείας ωρίμανσης, ιδιαίτερα ισχυρό συγκολλητικό Περιγραφή Προϊόντος Η SikaBond Q-300 είναι 2-συστατικών, ταχείας ωρίμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σε ετήσια βάση ο Δήμος μας συντηρεί τα σχολεία του Δήμου,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 Product Name/Product Code Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Γεμιστικά Αστάρια/Υποστρώματα Σύστημα Υψηλών Στερεών P565-888 & P565-889 Προϊόν Περιγραφή P565-888

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εμποτισμό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Black Mat ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: BLACK MAT Κωδικός: 2.02.119 Intrastat Code: 3405.30.00 Περιγραφή: Εφαρμογή: Υδατοδιαλυτό προϊόν που μαυρίζει το ελαστικό μετά το πλύσιμο. Ψεκάζετε αυτούσιο αλλά

Διαβάστε περισσότερα

λόγους είναι κατάλληλο για εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες όπως: ξύλινα πλαίσια, ξυλεπενδύσεις, σοφίτες κ.τ.λ.π.

λόγους είναι κατάλληλο για εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες όπως: ξύλινα πλαίσια, ξυλεπενδύσεις, σοφίτες κ.τ.λ.π. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 077 Α Holz-Color Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Προϊόν Το προϊόν einza Holz-Color είναι ένα υδατοδιαλυτο χρώµα για ξύλινες επιφάνειες για εξωτερικούς χώρους, για σουβά,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Γρήγορα Αστάρια HS Υγρό σε Υγρό P565-3030 & P565-3031 Προϊόν Περιγραφή P565-3030 Γρήγορο Αστάρι Υγρό σε Υγρό HS - Γκρι P565-3031

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Πληροφορίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι 2K SR Ceramic P190-6512 Περιγραφή P190-6512 Βερνίκι 2K SR Ceramic P210-8625 2K Σκληρυντής για το Βερνίκι

Διαβάστε περισσότερα

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Ειδικά Χρώματα Epoxy Aqua Paint Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Εποξειδικό τελικό χρώμα νερού δύο συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

Metallic Base Coat / Clear Coat

Metallic Base Coat / Clear Coat 1. Εισαγωγή Το ALEXSEAL Metallic Base Coat έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει στο σκληρό θαλασσινό περιβάλλον. Αποτελείται από µία στρώση βάσης δύο συστατικών που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση µεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. CND SHELLAC XPRESS5 Top Coat

Q&A. CND SHELLAC XPRESS5 Top Coat CND SHELLAC XPRESS5 TOP COAT FORMULA 1. Τι σημαίνει CND SHELLAC XPRESS5 ; Το όνομα XPRESS5 του νέου CND SHELLAC Top Coat αντικατοπτρίζει την ταχύτητα της αφαίρεσης σε μόλις 5 λεπτά. 2. Το έχει την ίδια

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό Τεχνικό Φυλλάδιο Ακρυλικό Αστάρι ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό ΧΡΗΣΗ Μέσα Μεταφοράς Μηχανήματα & Εξοπλισμός ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ / ΤΑΞΗ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ / Γ ΕΠΑΛ ΣΕΙΡΑ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/12/11

ΜΑΘΗΜΑ / ΤΑΞΗ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ / Γ ΕΠΑΛ ΣΕΙΡΑ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/12/11 ΜΑΘΗΜΑ / ΤΑΞΗ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ / Γ ΕΠΑΛ ΣΕΙΡΑ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/12/11 ΘΕΜΑ Α Α1. Ποια είναι τα είδη των κυψελών των εκτυπωτικών κυλίνδρων της βαθυτυπίας; Μονάδες 6 Τα είδη των εκτυπωτικών κυλίνδρων

Διαβάστε περισσότερα

Epoxol Design. Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων

Epoxol Design. Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Design είναι κατάλληλο για δάπεδα πολυκαταστημάτων, χώρων εστίασης, ξενοδοχείων ή κατοικιών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 αθλητικών ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.980,79 Δράμα 29 06 2012 Ο Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών H Διευθύντρια

Διαβάστε περισσότερα

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A Aqua All-Grund Ι. Το Προϊόν Τύπος: Το einza Aqua All-Grund είναι αντισκωριακο αστάρι ενός συστατικού, υδατοδιαλυτο, µε καλό γέµισµα, συµβατό µε το περιβάλλον, για εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 115

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 115 CP COAT 115 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 115 1 περιγραφή Αγώγιμη εποξειδική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές 3 Το CP

Διαβάστε περισσότερα

Spray Βαφής & Προστασίας Γερμανίας

Spray Βαφής & Προστασίας Γερμανίας Συσκ/σία Μάυρο Μάτ Τιμή 500 ml 633 005 633 004 633 021 5,28 Χρώματα Αυτοκινήτων σε Spray. Ιδανικό προιόν για γρήγορη, οικονομική και ποιοτική βαφή σε έτοιμες αποχρώσεις. Η υψηλής ποιότητας διαδικασία παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΟΦ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΟΦ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Χολαργός 22-02-2012 Ν.Π.Δ.Δ. Γραφείο:Κου Προέδρου ΕΟΦ Ταχ.Δ/νση: Μεσογείων 284,15562 Χολαργός Τηλ:2132040000 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

CP TOP 307. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP TOP 307. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP TOP 307 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP TOP 307 1 περιγραφή Επαλειφόμενο εποξειδικό υλικό δύο συστατικών, με πάστα αλουμινίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΟΧΩΝ ECOPANEL-EASYPANEL RL

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΟΧΩΝ ECOPANEL-EASYPANEL RL ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΟΧΩΝ ECOPANEL-EASYPANEL RL 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στην παρούσα τεχνική αναφορά παρατίθενται οι πίνακες αντοχών για τη σειρά θερμομονωτικών πετασμάτων πολυουρεθάνης της εταιρείας ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε.: ECOPANEL

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL ECO-LEADER

PROFESSIONAL ECO-LEADER PROFESSIONAL ECO-LEADER Οικολογικό, επαγγελματικό, πλαστικό χρώμα 04.05.2019 V02 Περιγραφή Εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικό, πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για όλων των ειδών τις επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης Περιγραφή Υδατοδιαλυτό χρώμα διπλής επίστρωσης τελευταίας τεχνολογίας, ενός συστατικού. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεταλλικών και μη μεταλλικών αποχρώσεων καθώς και αποχρώσεων πέρλας. Έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΟΧΩΝ ECOPANEL FL

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΟΧΩΝ ECOPANEL FL ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΟΧΩΝ ECOPANEL FL 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στην παρούσα τεχνική αναφορά παρατίθενται οι πίνακες αντοχών για τη σειρά θερμομονωτικών πετασμάτων πολυουρεθάνης CORE της εταιρείας ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. ECOPANEL FL

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 211

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 211 CP GUARD 211 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 211 1 περιγραφή Διαφανής πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΟΧΩΝ ECOPANEL-EASYPANEL WLC

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΟΧΩΝ ECOPANEL-EASYPANEL WLC ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΟΧΩΝ ECOPANEL-EASYPANEL WLC 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στην παρούσα τεχνική αναφορά παρατίθενται οι πίνακες αντοχών για τη σειρά θερμομονωτικών πετασμάτων πολυουρεθάνης της εταιρείας ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε.: ECOPANEL

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών επιγραφοποιίας. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητες μεμβράνες για

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ TALENS PICTURE VARNISH GLOSSY 002 75ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ρητίνη κυκλοεξανόνης, νέφτι Τελικό βερνίκι. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Ανθεκτικό,δεν κιτρινίζει. Δίνει γυαλάδα και αναστέλλει τη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 1. ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ IJ20. ΠΡΟΙΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΡΟΛΟΥ / ΡΟΛΟ /m 2

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 1. ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ IJ20. ΠΡΟΙΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΡΟΛΟΥ / ΡΟΛΟ /m 2 1. ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ IJ20 ΠΡΟΙΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΡΟΛΟΥ / ΡΟΛΟ /m 2 Μονομερικές Καλενδραρισμένες - 1 έτους εγγύηση DR-5000-0996-1 1,05m x 5 0 m 136,50 DR-5000-0973-0 1,37m x 15m 53,43

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor S είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διαφανές φινίρισμα (αποχρ.ξύλου ή άχρωμο) σατινέ, για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ανανεώνεται εύκολα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Αδιάβροχο - anti-uv - μικροπορώδες

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Lawirostal 2-K-Epoxi- Primer

Lawirostal 2-K-Epoxi- Primer ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 010 Lawirostal 2-K-Epoxi- Primer Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το Προϊόν Το einza Lawirostal 2-K-Epoxi-Primer είναι υψηλής ποιότητας αντισκωριακο (2-συστατικών µε βάση

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Patoma ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: PATOMA Κωδικός: 2.03.050 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Κάνει καλή απολάδωση, στεγνώνει γρήγορα, είναι χαμηλού αφρισμού και δεν χρειάζεται ξέπλυμα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Self Levelling Αστάρι P565-5601, P565-5605, P565-5607 Προϊόν Περιγραφή P565-5601 Self Levelling Αστάρι - SG1 P565-5605 Self

Διαβάστε περισσότερα

Model: PS2 Χρώμα: αλουμίνιο ανοδιωμένο Πλαστικό: ---- Διαστάσεις: 200cm 400cm Εξαρτήματα: ---- Εφαρμογές: PS2 ψύκτρα για LED ταινία κατάλληλο

Model: PS2 Χρώμα: αλουμίνιο ανοδιωμένο Πλαστικό: ---- Διαστάσεις: 200cm 400cm Εξαρτήματα: ---- Εφαρμογές: PS2 ψύκτρα για LED ταινία κατάλληλο Greek 2015-16 Προφίλ αλουμινίου για LED από την POLYFOT Λίγα λόγια για τις ράγες εφαρμογής Led ταινίας&led πλακέτας Οι ράγες δημιουργήθηκαν για να δώσουν λύσεις σε κάθε είδους εφαρμογής led ταινίας, πχ

Διαβάστε περισσότερα

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A Aqua All-Grund Ι. Το Προϊόν Τύπος: Το einza Aqua All-Grund είναι αντισκωριακο αστάρι ενός συστατικού, υδατοδιαλυτο, µε καλό γέµισµα, συµβατό µε το περιβάλλον, για εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμη στεγανή σφράγιση

Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμη στεγανή σφράγιση Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 20/04/2012 Κωδικός: 2012.03.07.080 Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμη στεγανή σφράγιση Περιγραφή Προϊόντος Το είναι πολύ χαμηλού ιξώδους, ελαστική πολυακρυλική

Διαβάστε περισσότερα

κατόπιν παραγγελίας (& μπότα κοντή) Σελίδα 57 ΕΓΧΩΡΙΑ Σελίδα 27A Βίδες ΑΥΤΟΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΦΡΕΖΑΤΕΣ Βίδες ΑΥΤΟΔΙΑΤΡΗΤΕΣ TRUSS Head ΑΥ-Φ35Χ19 ΑΥ-Φ35Χ25 ΑΥ-Φ42Χ13 ΑΥ-Φ42Χ16 ΑΥ-Φ42Χ19 ΑΥ-Φ42Χ25

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 208

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 208 CP GUARD 208 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 208 1 περιγραφή Εποξειδική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές 3 Το CP GUARD

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΠΠ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΠΠ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΠΠ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Για παραγγελίες υλικών τέχνης για τη σχολική χρονιά 2016-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 1 Ψαλίδια

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε KRAFTING. Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία. Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο. Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά

Κάντε KRAFTING. Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία. Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο. Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά Κάντε KRAFTING σε ξύλο και μέταλλο! χρωματολογιο Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά Wood Care Ολοκληρωμένη σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (1993/112/EE)

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (1993/112/EE) ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (1993/112/EE) TOPINE PLUS Ισχύει από : 01/12/2001 Αντικαθιστά έκδοση από : 1. Ονομασία σκευάσματος και εταιρίας Στοιχεία προϊόντος; Μικροβιοκτόνο-Απολυμαντικό επιφανειών Εμπορική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΦΕΣ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΒΑΦΕΣ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ IL EUROPEA κατ f-βερνίκια και βαφές εμποτισμού για ξύλο μεγιστο περιεχομενο 30 γ/λτ ΠΟΕ + - 8 mq για εσωτερικο/ IM 30-- ΒΑΦΕΣ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ Ετοιμο προς χρηση εφαρμογη καλυψη στεγνωμα Καθαρισμος ΒΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145 LawiPur Versiegelung Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002 Ι. Το Προϊόν Το einza LawiPur Versiegelung είναι µια άχρωµη-άοσµηυδατοδιαλυτη επίστρωση 2-συστατικών

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 201

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 201 CP GUARD 201 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 201 1 περιγραφή Αντισκωριακή εποξειδική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές 3

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα