Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing"

Transcript

1 Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing Επενδύστε µε ελάχιστο κόστος και χρόνο σε αυτά τα επιχορηγηµένα σεµινάρια και κτίστε µια πρωτοποριακή στρατηγική Ίντερνετ Μάρκετινγκ η οποία θα αυξήσει το πελατολόγιο και την ανταγωνιστικότητά σας, άµεσα!

2 Κόστος συμμετοχής Σεμινάριο 1: ΦΠΑ Σεμινάριο 2: 75 + ΦΠΑ Σεμινάριο 3: ΦΠΑ Σεμινάριο 4: 90 + ΦΠΑ Σεμινάριο 5: ΦΠΑ Το αναγραφόμενο κόστος απευθύνεται σε μικρές εταιρείες. Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με το κόστος μεσαίων και μεγάλων εταιρειών. Η επιχορήγηση έχει αφαιρεθεί. Ειδικές τιμές για συμμετοχή 3 ατόμων και άνω ή και για εγγραφή σε δυο ή περισσότερα σεμινάρια. Ο ΦΠΑ υπολογίζεται με βάση το πραγματικό κόστος του κάθε σεμιναρίου. Χώρος διεξαγωγής Λευκωσία Το πακέτο συμπεριλαμβάνει: Εκπαιδευτική ύλη και σημειώσεις Μεσημεριανά γεύματα και coffee breaks στην αίθουσα του ξενοδοχείου Πιστοποιητικό παρακολούθησης Σημείωση: Καθότι το σεμινάριο είναι πρακτικής φύσεως, εισηγούμαστε όπως οι συμμετέχοντες φέρουν μαζί τους τον προσωπικό τους φορητό υπολογιστή. Ημερομηνίες διεξαγωγής: Σεμινάριο 1: 21 Ώρες (25/02/ /03/2014) 25/02 Τρίτη 08:45 17:15 27/02 Πέμπτη 14:45 18:15 04/03 Τρίτη 08:45 17:15 06/03 Πέμπτη 14:45 18:15 Σεμινάριο 2: 7 Ώρες (18/03/2014) 18/03 Τρίτη 08:45 17:15 Σεμινάριο 3: 21 Ώρες (03/04/ /04/2014) 03/04 Πέμπτη 14:45 18:15 08/04 Τρίτη 08:45 17:15 10/04 Πέμπτη 14:45 18:15 15/04 Τρίτη 08:45 17:15 Σεμινάριο 4: 14 Ώρες (20/05/ /05/2014) 20/05 Τρίτη 08:45 17:15 22/05 Πέμπτη 08:45 17:15 Σεμινάριο 5: 30 Ώρες (17/06/ /07/2014) 17/06 Τρίτη 08:45 17:15 19/06 Πέμπτη 14:45 19:00 24/06 Τρίτη 08:45 17:15 26/06 Πέμπτη 14:45 19:00 01/07 Τρίτη 08:45 17:15 Περιορισμένος αριθμός θέσεων! Τι λένε για τα σεμινάριά μας: Το σεμινάριο emarketing μου έχει προσφέρει μεγάλη επίγνωση των θεμάτων που αφορούν τη δημιουργία και την ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ στο διαδίκτυο Pavlina Iacovidou, Marketing/PR Manager, A.I. Motokinisi (Porsche Cyprus) Εκπαιδευτής Γιώργος Πετρακίδης Διευθύνων Σύμβουλος SocialSpace Global Media Ο κος Πετρακίδης είναι διευθύνων σύμβουλος της SocialSpace Global Media, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης, συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων Digital Marketing. Κατέχει πανεπιστημιακό πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και emarketing καθώς και MBA με εξειδίκευση στην εταιρική στρατηγική πληροφορικής. Επίσης έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σε θέματα Social Media, ecommerce και SEO. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της πληροφορικής, του Internet και του emarketing, τόσο στην Κύπρο όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κ. Πετρακίδης έχει εκπαιδεύσει πέραν των 400 εταιρειών και πέραν των υπαλλήλων. Ως εκ τούτου, είναι σε θέση να βοηθήσει έμπρακτα την επιχείρηση σας να κτίσει μια αποτελεσματική στρατηγική Digital Marketing ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις καθώς και το πελατολόγιο σας. Συστήνω ανεπιφύλακτα την ομάδα της SocialSpace για το σεμινάριο eμarketing. Είναι επαγγελματίες και κάνουν το μάθημα ενδιαφέρον. Ευχαρίστως θα παρακολουθούσα ξανά σεμινάρια από την SocialSpace Αντριάνα Κονταρά Sales Manager, Viomar ltd Well communicated and structured, the emarketing seminar was helpful in understanding the dynamics of social media in promoting and expanding PwC

3 Επώνυμες εταιρείες και οργανισμοί που μας εμπιστεύονται Επιλέξτε τα σεµινάρια που σας ενδιαφέρουν και αποκτήστε και εσείς τις γνώσεις που απέκτησαν κοντά µας εκατοντάδες άνθρωποι και εταιρείες που µας εµπιστεύθηκαν από το 2003 έως σήµερα... Τα σεμινάρια απευθύνονται σε: Διευθυντές, υπεύθυνους ή προϊστάμενους εταιρειών σε Marketing, Sales, Service delivery, Operations, IT, PR και HR που λαμβάνουν μέρος στον σχεδιασμό και ανάπτυξη της στρατηγικής e-marketing, ιδιοκτήτες εταιρειών, στελέχη τμημάτων Marketing και IT, υπεύθυνους Marketing μεσαίων και μεγάλων εταιρειών, υπεύθυνους ηλεκτρονικού εμπορίου και e-marketing, στελέχη διαφημιστικών εταιρειών και συμβούλους επιχειρήσεων. Σεμινάριο 1: Αποτελεσματικές στρατηγικές Ίντερνετ Μάρκετινγκ & Social Media στην αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων της επιχείρησής σας Successful Digital Marketing & Social Media strategies to increase company sales (21 Ώρες) Σκοπός του προγράμματος: Να βοηθήσει έμπρακτα τις εταιρείες να δημιουργήσουν την υποδομή της ψηφιακής στρατηγικής τους ώστε να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να αυξήσουν το ποσοστό επιτυχίας των πωλήσεων τους. Μεταξύ άλλων, αυτό το πρόγραμμα θα καλύψει τα ακόλουθα: Ανάπτυξη στρατηγικών στα κοινωνικά δίκτυα (Social Media) για προσέλκυση περισσότερων πελατών. Πιο συγκεκριμένα, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ή και να βελτιστοποιήσετε τις δίκες σας εταιρικές σελίδες σε Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ και Pinterest Aνάπτυξη εφαρμογών για Facebook με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και την μετατροπή τους σε πραγματικούς πελάτες. Πρακτικές μέθοδοι αποτελεσματικής προσέγγισης πελατών μέσω των πιο πάνω κοινωνικών δικτύων Εισαγωγή στις τεχνικές SEO και σχεδιασμού ιστοσελίδων: Ανάλυση των αναγκών μιας μοντέρνας και επαγγελματικής ιστοσελίδας και ανάπτυξη της μυθολογίας για την καλύτερη κατάταξη τις ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα της Google με την χρήση του SEO Ανάλυση των πρακτικών δημιουργίας και αποστολής αποτελεσματικών Marketing Campaigns σε υφιστάμενους και νέους πελάτες Ανάπτυξη της δικής σας εφαρμογής (Mobile App) για smartphone και iphones με απλά βήματα, με την χρήση διαδικτυακών εφαρμογών Πρακτική: Οι συμμετέχοντες μεταξύ άλλων θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν/βελτιστοποιήσουν τις δικές τους σελίδες στα Facebook, LinkedIn, Google+ και Pinterest, το δικό τους Mobile App και την νέα τους προωθητική καμπάνια μέσω Marketing καθώς και ανάπτυξη εφαρμογών για Facebook με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και την μετατροπή τους σε πραγματικούς πελάτες. :

4 Σεμινάριο 2: Δημιουργία στρατηγικής ελέγχου Ίντερνετ Μάρκετινγκ Digital Marketing Audit Strategies (7 Ώρες) Σκοπός του προγράμματος: Να κατευθύνει στοχευμένα τις εταιρείες να καταστρώσουν μια αποτελεσματική στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ, η οποία θα τις βοηθήσει να εστιάσουν την προσοχή τους στα ηλεκτρονικά μέσα με την μεγαλύτερη απόδοση στον κλάδο τους. Μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο σεμινάριο θα καλύψει τα ακόλουθα: Ανάλυση της υφιστάμενης ψηφιακής υποδομής της εταιρείας Ανάλυση των αναγκών καθώς και των στόχων της εταιρείας σχετικά με την online προώθηση Ανάπτυξη μιας ενιαίας στρατηγικής ίντερνετ μάρκετινγκ και καταμερισμός ευθυνών στα εμπλεκόμενα άτομα Κατάστρωση πλάνου για την αποτελεσματική παρακολούθηση και εκτίμηση της απόδοσης της ψηφιακής στρατηγικής Ανάλυση πρακτικών μεθόδων ανατροφοδότησης Πρακτική: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν το δικό τους συνοπτικό πλάνο ίντερνετ μάρκετινγκ μέσω πρακτικών ασκήσεων καθώς και να χρησιμοποιήσουν εργαλεία παρακολούθησης και εκτίμησης της απόδοσης της ψηφιακής τους στρατηγικής. Σεμινάριο 3: Πρακτικές μέθοδοι σχεδιασμού και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO) και κατάταξη τους στα πρώτα αποτελέσματα της Google Practical SEO & Web Design Techniques (21 Ώρες) Σκοπός του προγράμματος: Να βοηθήσει έμπρακτα τις εταιρείες στον σχεδιασμό και στη ανάπτυξη μιας ελκυστικής και αποδοτικής ιστοσελίδας, η οποία θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα της Google, να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, και αποτελεσματικά να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες. Μεταξύ άλλων, αυτό το πρόγραμμα θα καλύψει τα ακόλουθα: Αναγνώριση και ανάλυση των στοιχείων μιας καλοσχεδιασμένης ιστοσελίδας Ανάλυση των παραγόντων που συμβάλλουν στην μετατροπή των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας σε πιστούς πελάτες. Κτίζοντας μια ιστοσελίδα με έμφαση τους χρήστες και την εμπειρίας τους κατά την διάρκεια παραμονής τους στον ιστότοπο Ανάλυση παραγόντων που επηρεάζουν την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO) Μέθοδοι βελτιστοποίησης On-page Vs Off-page SEO Οι βασικές τεχνικές δημιουργίας λιστών με συνδέσμους (Link Building) Βελτιστοποίηση περιεχομένου όπως κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο Αναγνώριση και Ανάλυση λέξεων κλειδιών (Keywords) με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων όπως Google Keywords Tool Δημιουργία λογαριασμού στο Google Analytics, ανάλυση των βασικών στατιστικών στοιχείων/παραγόντων και καθορισμός Στρατηγικών Δεικτών Απόδοσης (Strategic KPI s) Πρακτική: Οι συμμετέχοντες μεταξύ άλλων θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν πολύτιμα online εργαλεία και να δημιουργήσουν λογαριασμούς σε online υπηρεσίες/ιστοσελίδες, τα οποία θα συμβάλουν στην παρακολούθηση και ανάλυση των παραγόντων που επηρεάζουν τα τεχνικά του SEO καθώς και στην περαιτέρω βελτιστοποίησή τους.

5 Σεμινάριο 4: Αποτελεσματικές στρατηγικές Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Affiliate Marketing, & Online Διαφήμισης Effective e- Commerce, Affiliate Marketing & Online Advertising Strategies (14 Ώρες) Σκοπός του προγράμματος: Να συμβάλει στην ανάπτυξη των εταιρειών στην Κύπρο με την αξιοποίηση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Affiliate Marketing & Online διαφήμισης, με απώτερο σκοπό την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας της επιχείρησης. Μεταξύ άλλων, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τα ακόλουθα: Ανάλυση των στρατηγικών Ηλεκτρονικού Εμπορίου και η διαδικασία κτισίματος ενός eshop στην Κύπρο. Τρόποι δημιουργίας και βελτιστοποίησης του δικού σας eshop Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου οπουδήποτε στον κόσμο Σημαντικές παράμετροι κατά την δημιουργία και διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος Ανάλυση των ωφελημάτων και των προκλήσεων του e-commerce Αύξηση του τζίρου σας με την χρήση του Affiliate Marketing Τα κυριότερα είδη affiliate, οι τακτικές & η μεθοδολογία τους Από την ιδέα στην πράξη: Τρόποι υλοποίησης, εργαλεία και άλλα χρήσιμα τεχνικά θέματα Χρήση των Facebook ads & Google Adwords στην προώθηση της εταιρείας σας Δημιουργία και διαχείριση μιας επιτυχημένης online διαφημιστικής καμπανιάς Ανάπτυξη Στρατηγικής κλειδιών (Keywords) με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων (Google Keyword Tool) Πρακτική: Δημιουργία δωρεάν eshop στο Facebook καθώς και σε άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες e- Commerce και ανάπτυξη διαφήμισης σε Facebook ads & Google Adwords. Σεμινάριο 5: Επιτυχημένες στρατηγικές online επικοινωνίας στην ανάπτυξη πιστών πελατών και ενός e-brand Successful Online Engagement strategies to improve customer loyalty & e-branding (30 Ώρες) Σκοπός του προγράμματος: Να βοηθήσει τις εταιρείες βήμα προς βήμα στην επικοινωνία τους με τους υφιστάμενους και πιθανούς πελάτες μέσω των διαφόρων διαδικτυακών καναλιών επικοινωνίας ώστε να κτίσουν μια αποδοτική εταιρική εικόνα και ένα Online Brand. Μεταξύ άλλων, αυτό το πρόγραμμα θα καλύψει τα ακόλουθα: Αποτελεσματική διαχείριση της εταιρικής ιστοσελίδας με σκοπό την δημιουργία εμπιστοσύνης στους πιθανούς πελάτες και την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρικής εικόνας Σωστός προγραμματισμός και διαχείριση του περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ και Pinterest Στρατηγικές για την δημιουργία θορύβου γύρω από το όνομα της εταιρείας, με την χρήση των διαδικτυακών καναλιών επικοινωνίας Μέθοδοι ανάπτυξης και βελτιστοποίησης περιεχομένου για όλα τα μέσα ψηφιακής επικοινωνίας Στρατηγικές για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας και δημιουργία Online υποστηρικτών Κατάστρωση στρατηγικής διαχείρισης κρίσεων στην περίπτωση που η εταιρεία γίνει δέκτης αρνητικών και επικίνδυνων μηνυμάτων (negative comments) μέσω διαδικτύου Πρακτική: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τα δικά τους benchmarking Plans και checklists μέσω πρακτικών ασκήσεων καθώς και να δημιουργήσουν λογαριασμούς σε χρήσιμα Online εργαλεία/ιστοσελίδες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

Η WEB THEORIA ΠΑΡΟΥΣΙAΖΕΙ:

Η WEB THEORIA ΠΑΡΟΥΣΙAΖΕΙ: ADSENS E Η WEB THEORIA ΠΑΡΟΥΣΙAΖΕΙ: ΣΕΜΙΝAΡΙΟ: ΠΡΟΗΓΜEΝΟ SEO & ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚO ΜAΡΚΕΤΙΝΓΚ ADSENS E ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ & ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ Προώθηση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσα από τα Social Media,

Διαβάστε περισσότερα

Wifi? Ό,τι έχει στο ψυγείο. https://www.youtube.com/watch? feature=player_embedded&v=4ioqigehhr E 1

Wifi? Ό,τι έχει στο ψυγείο. https://www.youtube.com/watch? feature=player_embedded&v=4ioqigehhr E 1 Wifi? Ό,τι έχει στο ψυγείο https://www.youtube.com/watch? feature=player_embedded&v=4ioqigehhr E 1 Εισαγωγή στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος (e- shop) Εισαγωγή στα εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Προώθηση Ιστοσελίδων Internet Marketing. 14/1/2014 Τραχαλάκης Παναγιώτης

Προώθηση Ιστοσελίδων Internet Marketing. 14/1/2014 Τραχαλάκης Παναγιώτης Προώθηση Ιστοσελίδων Internet Marketing Τραχαλάκης Παναγιώτης Προγραμματιστής Αναλυτής Ειδικός εφαρμογών Διαχείριση Επιχειρησιακής Γνώσης και υπηρεσίες Internet marketing 1996 Κατασκευή ιστοσελίδων. 2000

Διαβάστε περισσότερα

Τα κέρδη πάνε e-shopping. Μάθετε μέσα από πρακτικές παρουσιάσεις: Πώς να εκτοξεύσετε τα κέρδη σας, στήνοντας ή αναβαθμίζοντας το δικό σας e-shop.

Τα κέρδη πάνε e-shopping. Μάθετε μέσα από πρακτικές παρουσιάσεις: Πώς να εκτοξεύσετε τα κέρδη σας, στήνοντας ή αναβαθμίζοντας το δικό σας e-shop. 5ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου Τα κέρδη πάνε e-shopping Μάθετε μέσα από πρακτικές παρουσιάσεις: Πώς να εκτοξεύσετε τα κέρδη σας, στήνοντας ή αναβαθμίζοντας το δικό σας e-shop. Θεματολόγιο Θεματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Web-Marketing. Το web-marketing µπορεί να εκπληρώσει πέραν της αύξησης των πωλήσεων και της µείωσης του κόστους διάφορες λειτουργίες όπως:

Web-Marketing. Το web-marketing µπορεί να εκπληρώσει πέραν της αύξησης των πωλήσεων και της µείωσης του κόστους διάφορες λειτουργίες όπως: Web-Marketing Το web-marketing µπορεί να εκπληρώσει πέραν της αύξησης των πωλήσεων και της µείωσης του κόστους διάφορες λειτουργίες όπως: Έρευνα αγοράς ( καθορισµός αναγκών καταναλωτών, ανάλυση ανταγωνιστών

Διαβάστε περισσότερα

Synergy Solution m.v.p. A.E.

Synergy Solution m.v.p. A.E. Synergy Solution m.v.p. A.E. consulting ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ SYNERGY SOLUTION m.v.p. A.E., Τζώρτζ 6, Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα και Σταδίου 43 Αθήνα, τηλ. 2103838942, φαξ, 210-3838030,

Διαβάστε περισσότερα

B E N I N N O V A T I V E S O L U T I O N S

B E N I N N O V A T I V E S O L U T I O N S Product Version 4.0 S i EBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2725350, FAX: +30 210 2724439 WWW.SIEBEN.GR, EMAIL: INFO@SIEBEN.GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Κέντρου Παραγωγικότητας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Χρήσιμες Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Κέντρου Παραγωγικότητας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Χρήσιμες Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Κέντρου Παραγωγικότητας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 2 Θέματα Παρουσίασης 1. Κυπριακή Πύλη Επιχειρήσεων 2. E-Gnosis 3. Ενημέρωσέ με 4. Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε

Διαβάστε περισσότερα

STATE OF DIGITAL LEADERSHIP 2014

STATE OF DIGITAL LEADERSHIP 2014 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ELTRUN ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠIΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 2014 ΠΟΣΟ DIGITAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ MARKETING ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ; Ενώ οι περισσότερες πρωτοπόρες στον κλάδο

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. - Project ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. - Project ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - Project ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3,4,5 ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ...5,6,7 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ...8,9,10 ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΩΝ...10,11,13,14 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...14,15

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Λευκωσία, 29 Οκτωβρίου 2014 ΠΡΟΣ: ΑΠΟ: ΘΕΜΑ: Όλους τους ενδιαφερόμενους Γενικό Γραμματέα «INNOVATIVE ECOMMERCE AND ONLINE MARKETING SOLUTIONS FOR SMALL BUSINESSES IN CYPRUS» Λευκωσία

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

Επιβλέπων: Μάνος Περακάκης Καθηγητής Εφαρμογών

Επιβλέπων: Μάνος Περακάκης Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η Σημασία της Διαδικτυακής παρουσίας ενός δήμου για την τουριστική του προβολή. Η περίπτωση της Ιεράπετρας.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Προσφερόμενων Προγραμμάτων

Παρουσίαση Προσφερόμενων Προγραμμάτων Παρουσίαση Προσφερόμενων Προγραμμάτων Ενεργειακοί Επιθεωρητές για Κτήρια ΣΚΟΠΟΣ: Η αναλυτική παρουσίαση και επεξήγηση του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων - (ΚΕΝΑΚ), αλλά και των τεχνικών οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η χρήση του Διαδικτύου σαν Εργαλείου Μάρκετινγκ σε Μικρές Τουριστικές Επιχειρήσεις Περιπτώσεις από τη Σάρτη Χαλκιδικής, Ελλάδα Αθανασίου

Διαβάστε περισσότερα

Διείσδυση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον Τομέα του Τουρισμού: Τάσεις και εξελίξεις & Υφιστάμενη κατάσταση στην Ελλάδα

Διείσδυση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον Τομέα του Τουρισμού: Τάσεις και εξελίξεις & Υφιστάμενη κατάσταση στην Ελλάδα Διείσδυση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον Τομέα του Τουρισμού: Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας Σταδίου 33, 105 59, Αθήνα Τηλ.: +302103313080, Fax: +302103313086 http://www.observatory.gr

Διαβάστε περισσότερα

«Διαχείριση Δεδομένων & Κοινωνικά Δίκτυα στο Τουρισμό» https://www.youtube.com/watch?v=tcu1ycex0g0

«Διαχείριση Δεδομένων & Κοινωνικά Δίκτυα στο Τουρισμό» https://www.youtube.com/watch?v=tcu1ycex0g0 «Διαχείριση Δεδομένων & Κοινωνικά Δίκτυα στο Τουρισμό» https://www.youtube.com/watch?v=tcu1ycex0g0 Γεώργιος Απλαδάς Καθηγητής Εφαρμογών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων apladas@staff.teicrete.gr Δομή της

Διαβάστε περισσότερα

Συνδιοργανωτές: Divani Caravel 14 Μαΐου 2015

Συνδιοργανωτές: Divani Caravel 14 Μαΐου 2015 Divani Caravel Πίνακας Περιεχομένων Περιεχόμενα Σελίδα Εισαγωγή 3 HR Conference 4 Ανάλυση Θεματολογίας 5 HR 8 Σε ποιους απευθύνεται 17 Διοργάνωση 18 Χορηγικό Πρόγραμμα 22 Συγκριτικός Πίνακας Χορηγιών 26

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία

Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία Think Tank Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science Α κύκλος κειμένων THE HELLENIC ALUMNI 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 03

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.- Πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 3. Σκοπός του Προγράμματος 4. Κατηγορίες υποψηφίων που

1. Εισαγωγή 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.- Πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 3. Σκοπός του Προγράμματος 4. Κατηγορίες υποψηφίων που 1. Εισαγωγή 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.- Πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 3. Σκοπός του Προγράμματος 4. Κατηγορίες υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στο Πρόγραμμα - Τρόπος ένταξης 5. Το Πιστοποιητικό

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Θέµα. To ηλεκτρονικό εµπόριο στην Ελλάδα

Ειδικό Θέµα. To ηλεκτρονικό εµπόριο στην Ελλάδα Ειδικό Θέµα To ηλεκτρονικό εµπόριο στην Ελλάδα 1. Σύντομη ιστορική αναδρομή Η ιστορία του ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινάει στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με την ίδρυση του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

University of the Aegean ICS Department - IS. Management. Διοίκηση Επιχειρήσεων. Βαβούρη Ειρήνη Α.Μ: 323M/2013011

University of the Aegean ICS Department - IS. Management. Διοίκηση Επιχειρήσεων. Βαβούρη Ειρήνη Α.Μ: 323M/2013011 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών 2013-2014 Διοίκηση Επιχειρήσεων University of the Aegean ICS Department - IS Βαβούρη Ειρήνη

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το διαφημιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015 ΤΜΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015 ΤΜΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015 ΤΜΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΕΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- 19η σειρά Κρήτης (Ηράκλειο) Diploma in Sales Management (The Institute

Διαβάστε περισσότερα

(α) Υφιστάμενες Διαδικασίες (ΠΕ7) (β) Υφιστάμενα συστήματα και εφαρμογές (ΠΕ8) (γ) Υφιστάμενες διαδικτυακές ιστοσελίδες και εσωτερικό δίκτυο (ΠΕ9)

(α) Υφιστάμενες Διαδικασίες (ΠΕ7) (β) Υφιστάμενα συστήματα και εφαρμογές (ΠΕ8) (γ) Υφιστάμενες διαδικτυακές ιστοσελίδες και εσωτερικό δίκτυο (ΠΕ9) Με το χέρι Κυρία Αυγή Παπαγεωργίου Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού Λεωφόρος Λεμεσού 19 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 31 Δεκεμβρίου 2012 Our Reference: TP/85019314/ /85019314/Sp Αγαπητή κυρία Παπαγεωργίου Θέμα: Υποβολή Παραδοτέου

Διαβάστε περισσότερα

1 Κωδικός Πράξης Επενδυτικού Σχεδίου: (ΟΠΣ-ΕΡΓΟΡΑΜΑ) Επιχειρησιακό / Περιφερειακό Πρόγραμμα: ΠΕΠ Αττικής Ηλεκτρονικός Κωδικός Αίτησης 05-000020 Βαθμολογία αίτησης: 96,222 Επωνυμία: ΙΚΑΡΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ν. ΚΑΡΥΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Full Business Session: Σειρά Ολοκληρωµένων Σεµιναρίων Ανάπτυξης Προσωπικών Ικανοτήτων

Full Business Session: Σειρά Ολοκληρωµένων Σεµιναρίων Ανάπτυξης Προσωπικών Ικανοτήτων Σελίδα -1- Σελίδα -2- Παρουσίαση Ενδεικτικών Σεµιναρίων της «Business Seminars»: Full Business Session: Σειρά Ολοκληρωµένων Σεµιναρίων Ανάπτυξης Προσωπικών Ικανοτήτων Η Ταυτότητα µας: σελίδα 05 Τα Σεµινάρια

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing / Διαδικτυακό Μάρκετινγκ

Internet Marketing / Διαδικτυακό Μάρκετινγκ Internet Marketing / Διαδικτυακό Μάρκετινγκ Βλαχοπούλου Μάρω (mavla@uom.gr) Καθηγήτρια Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Internet Marketing / Διαδικτυακό Μάρκετινγκ Social networks

Διαβάστε περισσότερα