A B C D E F G H GVS1 GVS2

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "A B C D E F G H GVS1 GVS2"

Transcript

1

2 A B C D E F G H GVS1 GVS2

3 ❹ ❶ ❷ ❸ ❶ ❷ 8 ❶ 9 ❷ ❶

4 EΛΛΗΝΙΚΑ Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε να αγοράσετε µια παγωτοµηχανή από την σειρά KRUPS η οποία έχει κατασκευαστεί για να σας βοηθά να φτιάχνετε εξαιρετικά παγωτά και γρανίτες. Οδηγίες ασφάλειας - Πριν αρχίσετε να χρησιµοποιήσετε τη συσκευή, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες. - Βεβαιωθείτε ότι η τάση που αναφέρεται στην πλάκα στοιχείων κατασκευής της συσκευής σας, αντιστοιχεί στην τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης. - Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε ζεστή επιφάνεια (ζεστό µάτι κουζίνας, για παράδειγµα) ή κοντά σε ανοιχτή πηγή θερµότητας. - Μη βουτάτε το µοτέρ στο νερό. - Μην ζεστένετε το µπωλ «παγώµατος» σε θερµοκρασία πάνω από 40 0 Κελσίου. Μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων, στο φούρνο ή σε φούρνο µικροκυµάτων και µην το γεµίζετε µε ζεστό υγρό. - Εάν κατά τη λειτουργία παρουσιαστεί οποιαδήποτε ανωµαλία, αποσυνδέσετε τη συσκευή από την πρίζα. Το ίδιο πρέπει να κάνετε κάθε φορά που θέλετε να ανοίξετε το καπάκι. - Μην βάζετε τα δάχτυλά σας ή κάποιο εργαλείο στο στόµιο προσθήκης υλικών. - Πάντα να αποσυνδέετε την συσκευή µετά από κάθε χρήση και πριν από κάθε καθάρισµό. - Μην αφήνετε το καλώδιο τροφοδότησης να κρέµεται στις άκρες και στις γωνίες του τραπεζιού ή στον πάγκο της κουζίνας. - Ποτέ µην τραβάτε το καλώδιο για να αποσυνδέσετε την συσκευή Μην χρησιµοποιείτε την συσκευή εάν το καλώδιο τροφοδότησης ή η ίδια η συσκευή δε λειτουργεί σωστά. - Αυτή η συσκευή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από παιδιά ή άτοµα των οποίων οι φυσικές, αισθητικές ή ψυχικές ικανότητες δεν τους δίνουν τη δυνατότητα να χρησιµοποιούν την συσκευή µε ασφάλεια, και δεν επιτρέπετε να τη χρησιµοποιούν χωρίς βοήθεια και επίβλεψη. Αυτή η συσκευή δεν είναι παιχνίδι. Μην την αφήνετε σε σηµείο εύκολα προσιτό από παιδιά. - Εάν το καλώδιο τροφοδότησης έχει καταστραφεί, πρέπει να αντικατασταθεί µόνο από κάποιο εξουσιοδοτηµένο κέντρο σέρβις της KRUPS, προκειµένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος. Περιγραφή A Μοτέρ µε ένδειξη έναρξης/παύσης λειτουργίας B Καπάκι C Αναδευτήρας D Ανω δαχτύλιος E Μπωλ παγώµατος F Κάτω δαχτύλιος G Καπάκι από µαλακό υλικό ( στο µοντέλο GVS2) H Σπάτουλα (στο µοντέλο GVS2) Οδηγίες αποσυναρµολόγησης της συσκευής για το καθάρισµα και πριν την πρώτη χρήση 1) Στρέψτε το καπάκι αριστερόστροφα, µέχρι να ξεκλειδωθεί και στην συνέχεια σηκώστε το για να βγει (Σχήµα 1). Βγάλτε το µοτέρ το οποίο βρίσκεται κάτω από το µπωλ και βάλτε το στην άκρη.

5 63 2) Αποσυναρµολογήστε τον άνω δαχτύλιο χρησιµοποιώντας τον έναν από τους µοχλούς που βρίσκονται στην χειρολαβή (Σχήµα 2). Βγάλτε τον άνω δαχτύλιο µε το άλλο χέρι. 3) Αποσυναρµολογήστε τον κάτω δαχτύλιο χρησιµοποιώντας και τους ΥΟ µοχλούς της χειρολαβής, πιέζοντας προς τα κάτω (Σχήµα 3). 4) Καθαρίζετε όλα τα µέρη της συσκευής, σύµφωνα µε τις ακόλουθες οδηγίες. Καθαρισµός πριν την πρώτη χρήση 1) Πριν χρησιµοποιήσετε την συσκευή σας, καθαρίστε την έτσι ώστε να εξουδετερώσετε οποιαδήποτε υπολείµµατα έχουν µείνει από το εργοστάσιο. 2) Ποτέ µην βυθίζετε το µοτέρ της συσκευής σε νερό.. Καθαρίστε την µόνο µε ένα υγρό πανί. 3) Καθαρίζετε το µπωλ παγώµατος, το καπάκι, τους δαχτύλιους και τον αναδευτήρα µε ζεστό νερό. Για το µοντέλο GVS2, µπορείτε επίσης να καθαρίζετε την σπάτουλα και το καπάκι από µαλακό υλικό µε ζεστό νερό. 4) ΠΟΤΕ ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ τα εξαρτήµατα της συσκευής µε ισχυρά ή σκληρά απορρυπαντικά. Υπάρχει µεγάλος κίνδυνος να τα καταστρέψετε. 5) Πριν την χρήση στεγνώστε όλα τα µέρη προσεκτικά. Προετοιµασία παγωτού, παγωµένων γιαουρτιών και γρανίτας 1) Βγάλτε τους δαχτύλιους από το µπωλ παγώµατος. Βεβαιωθείτε ότι το µπωλ είναι καλά στεγνωµένο εσωτερικά και εξωτερικά προτού το τοποθετήσετε στον καταψύκτη σε θερµοκρασία 18ο C για να κρυώσει για τουλάχιστον 24 ώρες. Ελέγξτε ότι το µπωλ είναι τοποθετηµένο σε κάθετη επιφάνεια, για να εξασφαλίσετε ότι το υγρό που περιέχεται µεταξύ των τοιχωµάτων είναι σωστά κατανεµηµένο. 2) Ετοιµάστε το µείγµα για την παρασκευή παγωτού (βλέπε την παράγραφο µε τις συνταγές). Σε περίπτωση που το µείγµα είναι ζεστό, πρέπει πρώτα να το προψύξετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες. 3) Επειδή ο όγκος του µείγµατος αυξάνεται κατά την προετοιµασία, η ποσότητα του µείγµατος δεν πρέπει να ξεπερνάει το 1 κιλό για γρανίτα και το 1 λίτρο για τα παγωτά. (Σχήµα 8). 4) Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή δεν είναι συνδεδεµένη και ξεκινήστε την συναρµολόγηση των εξαρτηµάτων. α) Συναρµολογήστε τον κάτω δαχτύλιο (θα πρέπει να ακούσετε έναν ήχο σαν «κλικ» καθώς κλειδώνει στην θέση του). Στην συνέχεια, προσαρµόστε τον άνω δαχτύλιο πάνω στο µπωλ παγώµατος. Ελέγξτε ότι έχουν τοποθετηθεί και ασφαλιστεί σωστά. (Σχήµα 4).

6 64 β) Στερεώστε το µοτέρ στο καπάκι και βάλτε τον αναδευτήρα στο µοτέρ. (Σχήµα 5). Ελέγξτε ότι το µοτέρ έχει στερεωθεί καλά. γ) Βάλτε το καπάκι (µε το µοτέρ και τον αναδευτήρα) πάνω στο µπωλ παγώµατος και στρέψτε το προς την κατεύθυνση των δεικτών του ρολογιού για να κλειδώσει (Σχήµα 6). Βεβαιωθείτε ότι και οι 4 κλειδαριές έχουν ενεργοποιηθεί σωστά. 5) Συνδέστε την παγωτοµηχανή και θέστε την αµέσως σε λειτουργία για να αποφύγετε την το πάγωµα του αναδευτήρα µέσα στο εξαιρετικά παγωµένο µπωλ. Η φωτεινή ένδειξη θα ανάψει. 6) Πάντα να ρίχνετε το µείγµα του παγωτού στο µπωλ από το στόµιο προσθήκης υλικών. (Σχήµα 7). Εάν θελήσετε κατά το πάγωµα του µείγµατος να προσθέσετε και άλλα συστατικά, ρίξτε τα προσεχτικά από το στόµιο. 7) Μόλις το µείγµα αποκτήσει την επιθυµητή υφή, κλείστε τη συσκευή και βγάλτε την από την πρίζα. Ανάλογα µε τη συνταγή, την ποσότητα και την αρχική θερµοκρασία, ο απαιτούµενος χρόνος προετοιµασίας, µπορεί να κυµαίνεται από λεπτά.. 8) Προκειµένου να µην καταπονείται το µοτέρ, η συσκευή αλλάζει τη διεύθυνση της ανάµιξης όταν το µείγµα είναι σκληρό. Αν παρατηρήσετε αυτό να συµβαίνει συνεχώς, σηµαίνει ότι το παγωτό είναι έτοιµο. Πατήστε το κουµπί έναρξης/παύσης λειτουργίας για να σταµατήσετε την λειτουργία της συσκευής. Η φωτεινή ένδειξη θα σβήσει. Μοντέλο GVS2 - Το µοντέλο GVS2 είναι εξοπλισµένο µε ψηφιακή οθόνη και διατίθεται µε σπάτουλα και καπάκι από µαλακό υλικό. Η ψηφιακή οθόνη ελέγχει την πρόοδο της προετοιµασίας του παγωτού. Όταν το παγωτό είναι έτοιµο, η συσκευή θα σταµατήσει αυτόµατα και θα σας ενηµερώσει εκπέµποντας έναν χαρακτηριστικό «µπιπ». Πατήστε τον διακόπτη έναρξης/παύσης λειτουργίας. Η φωτεινή ένδειξη θα σβήσει. Αποσυνδέστε την συσκευή. 9) Αφαιρέστε το καπάκι σηκώνοντας ελαφρώς το µοτέρ και γυρίζοντας αντίθετα από τους δείκτες του ρολογιού. Βγάλτε τον αναδευτήρα. Αποσυναρµολογήστε το µοτέρ πιέζοντας πάνω στις 2 ενδείξεις που υπάρχουν στα πλαϊνά µέρη της συσκευής. (Σχήµα 9). 10) Η χρήση µεταλλικών εργαλείων µπορεί να προκαλέσει ζηµιά στο µπωλ παγώµατος. Για να βγάλετε το παγωτό χρησιµοποιείτε µόνο ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα. Εάν έχετε το µοντέλο GVS2 χρησιµοποιείτε την σπάτουλα που διατίθεται µε το προϊόν. 11) Μπορείτε να αφήσετε το παγωτό για µερικά λεπτά µέσα στο µπωλ παγώµατος, µέχρι να σερβίρετε ή να το βάλετε στον καταψύκτη για να γίνει ακόµα πιο σκληρό. Για να αποθηκεύσετε το παγωτό χρησιµοποιήστε άλλο δοχείο µε καπάκι. Εάν έχετε το µοντέλο GVS2 βγάλτε πρώτα τους δαχτύλιους, και στην συνέχεια τοποθετήστε το καπάκι από µαλακό υλικό απευθείας πάνω στο µπωλ παγώµατος.

7 Ασφάλεια - Αυτό το προϊόν είναι εξοπλισµένο µε ένα σύστηµα ασφαλείας το οποίο διακόπτει την λειτουργία της συσκευής σε περίπτωση υπερθέρµανσης. Υπερθέρµανση µπορεί να προκληθεί εάν το γλυκό που προετοιµάζετε είναι πολύ σκληρό και εάν η συσκευή λειτουργεί για µεγάλο χρονικό διάστηµα ή σε περίπτωση που τα υλικά τα οποία προσθέτε δεν είναι καλά κοµµένα. Για να ξαναθέσετε την συσκευή σε λειτουργία, πιέστε το κουµπί έναρξης/παύσης λειτουργίας και αφήστε την να κρυώσει. Μετά από λίγα λεπτά µπορείτε να την ξαναθέσετε σε λειτουργία. Μην χρησιµοποιείτε την συσκευή για περισσότερη ώρα από όση χρειάζεται. ΠΡΟΣΟΧΗ : Μην χρησιµοποιείτε την συσκευή όσο αυτή είναι µέσα στο ψυγείο ή στον καταψύκτη. Οδηγίες για καθάρισµα 1) Αποσυνδέστε τη συσκευή. 2) Μόνο το καπάκι (χωρίς το µοτέρ) και η σπάτουλα µπορούν να πλυθούν στο επάνω καλάθι του πλυντηρίου πιάτων. - Στο µοντέλο GVS2 µπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων και η σπάτουλα µε το καπάκι από µαλακό υλικό. 3) Το µπωλ και οι δαχτύλιοι µπορούν να πλυθούν µε χλιαρό νερό (µην χρησιµοποιείτε καυτό νερό). 65 4) Το µοτέρ δεν επιτρέπεται να πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Καθαρίστε το µε ένα νωπό πανάκι. 5) Ποτέ µην πλένετε τα αξεσουάρ µε απορρυπαντικό, καθώς αυτό θα µπορούσε να τα φθείρει. 6) Στεγνώστε το µπωλ προσεκτικά πριν το βάλετε στην κατάψυξη (χωρίς του δαχτύλιους). Ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό προϊόν στο τέλος της χρήσιµης ζωής του Η συσκευή σας κατασκευάστηκε για να λειτουργεί για πολλά χρόνια. Εντούτοις, όταν αποφασίσετε να την αντικαταστήσετε, µην το πετάξετε στα σκουπίδια του σπιτιού σας ή σε κάποιον άλλο κάδο, αλλά πηγαίνετέ την στον ειδικό τόπο εναπόθεσης αυτών των συσκευών της περιοχής σας. Χρήσιµες Συµβουλές 1) Μείγµατα παγωτού µε µεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, λιπαρές ουσίες ή αλκοόλ, χρειάζονται περισσότερη ώρα για να «δέσουν» ή δεν γίνονται πολύ «σφιχτά». 2) Προσθέτε αλκοόλ µόνο όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία και όταν το µείγµα έχει µισοπαγώσει. 3) Σας συστήνουµε, πρώτα να προετοιµάζετε το µείγµα και µετά να βγάζετε το µπωλ παγώµατος από την κατάψυξη, έτσι ώστε το µπωλ να είναι όσο πιο παγωµένο γίνεται κατά την εκκίνηση. 4) Κατά την εκκίνηση, οποιοδήποτε υλικό ρίξετε µέσα στο µπωλ παγώµατος πρέπει να είναι υγρό. Μην χρησιµοποιείτε πολύ σκληρά υλικά, όπως σαντιγύ ή ήδη παγωµένα υγρά που χρησιµοποιούνται στην Παρασκευή παγωτού.

8 5) Συνταγές που απαιτούν υλικά που θα πρέπει πρώτα να έχουν ζεσταθεί και µετά ξανακρυώσει, καλό θα είναι να έχουν προετοιµαστεί µία ηµέρα πριν και να έχουν φυλαχθεί στο ψυγείο. Συνταγές ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ 250 ml γάλα πλήρες (35% λιπαρά),100 g ζάχαρη, 2 µέτρια αυγά, 450 g κρέµα γάλακτος (30% λιπαρά), 1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας 1. Ζεσταίνετε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και παράλληλα χτυπάτε τα αυγά και την ζάχαρη σε ένα µπωλ. 2. Αδειάζετε σιγά σιγά το γάλα στο µείγµα των αυγών µε την ζάχαρη ανακατεύοντας συνέχεια. 3. Ζεσταίνετε ελαφρώς το µείγµα προσέχοντας να µην βράσει ενώ ανακατεύετε µέχρι το µείγµα να αποκτήσει παχύρευστη υφή. 4. Αφήστε το µείγµα να κρυώσει σε θερµοκρασία δωµατίου, αναµείξτε την κρέµα γάλακτος µε την βανίλια και προσθέστε την στο υπόλοιπο µείγµα. 5. Το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες. Παραλλαγή : - Μπορείτε επίσης να διαλύσετε δύο κουταλάκια του γλυκού στιγµιαίο καφέ στο ζεστό µείγµα. - Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη βανίλια µε δύο κουταλάκια του γλυκού σιρόπι µέντα. 66 ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 250 ml γάλα πλήρες (35% λιπαρά),100 g ζάχαρη, 80 g κακάο, 1 µέτριο αυγό,450 g κρέµα γάλακτος (30% λιπαρά), 1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας 1. Ανακατεύετε το γάλα, το αυγά και την ζάχαρη σε ένα µικρό κατσαρολάκι. 2. Ζεσταίνετε ελαφρώς το µείγµα προσέχοντας να µην βράσει ενώ ανακατεύετε µέχρι το µείγµα να αποκτήσει παχύρευστη υφή. 3. Προσθέστε το κακάο ανακατεύοντας συνέχεια µέχρι να οµογενοποιηθεί το µείγµα. 4. Αφήστε το µείγµα να κρυώσει σε θερµοκρασία δωµατίου. 5. Αναµείξτε την κρέµα γάλακτος µε την βανίλια και προσθέστε την στο υπόλοιπο µείγµα. 6. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες. ΠΑΓΩΤΟ ΙΝ ΟΚΑΡΥ Ο 250 ml γάλα πλήρες (35% λιπαρά),150 g ζάχαρη, 2 µέτρια αυγά, 450 g κρέµα γάλακτος (30% λιπαρά), 40 g ινδοκάρυδο, 1/2 κουταλάκι εσάνς βανίλιας 1. Ανακατεύετε το γάλα, το αυγά και την ζάχαρη σε ένα µικρό κατσαρολάκι 2. Ζεσταίνετε ελαφρώς το µείγµα προσέχοντας να µην βράσει ενώ ανακατεύετε µέχρι το µείγµα να αποκτήσει παχύρευστη υφή 3. Αφήστε το µείγµα να κρυώσει σε θερµοκρασία δωµατίου και ρίχνετε ανακατεύοντας το ινδοκάρυδο, την κρέµα γάλακτος και την βανίλια. 4. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες

9 ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙ ΕΣ 120 σταφίδες, 100 ml ρούµι Καλύψτε τις σταφίδες µε το ρούµι και αφήστε τις καλυµµένες όλο το βράδυ.250 ml πλήρες γάλα (35% λιπαρά),100 g ζάχαρη, 2 µέτρια αυγά,450 κρέµα γάλακτος (30% λιπαρά) 1. Ζεσταίνετε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και παράλληλα χτυπάτε τα αυγά και την ζάχαρη σε ένα µπωλ. 2. Αδειάζετε σιγά σιγά το ζεστό γάλα στο µείγµα των αυγών µε την ζάχαρη ανακατεύοντας συνέχεια. 3. Αδειάζετε µετά το µείγµα αυτό στο κατσαρολάκι και το ζεσταίνετε προσέχοντας να µην βράσει, ενώ ανακατεύετε µέχρι το µείγµα να αποκτήσει παχύρευστη υφή 4. Αφήστε το να κρυώσει σε θερµοκρασία δωµατίου. 5. Προσθέστε την κρέµα γάλακτος και τοποθετήστε το µείγµα στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες. 6. Μόλις αρχίσει να παγώνει το µείγµα, προσθέστε τις σταφίδες µε το ρούµι, καθώς η συσκευή σας είναι σε λειτουργία. ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΛΕΜΟΝΙ 300 g άσπρο γιαούρτι, 3 κουταλιές της σούπας (50g) κρέµα γάλακτος (42% λιπαρά), 170 g ζάχαρη, 250 ml χυµό λεµονιού. 1. Αναµείξτε το γιαούρτι, την κρέµα γάλακτος και την ζάχαρη έως ότου διαλυθεί η ζάχαρη καλά. 2. Προσθέστε το χυµό λεµονιού και ανακατέψτε καλά. 67 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ 100g φράουλες, 100 g βατόµουρα 100 g µύρτιλα, 250g άσπρο γιαούρτι, 110 g ζάχαρη 1. Πλένουµε τα φρούτα και τα πολτοποιούµε στο µπλέντερ. 2. Ανακατέψτε σε ένα µπωλ την ζάχαρη µε το γιαούρτι έως ότου η ζάχαρη διαλυθεί καλά. 3. Ρίξτε και ανακατέψτε των πουρέ από τα φρούτα. ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΟΥΦΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑΣ 400 g φράουλες, 3 κρόκοι αυγών, 60g ζάχαρη, 200 g γάλα εβαπορέ 1. Καθαρίστε τις φράουλες και πολτοποιήστε τις στο µπλέντερ. 2. Ζεστάνετε σε µια κατσαρόλα σε χαµηλή φωτιά, τους κρόκους και 2 κουταλιές από τον πολτό από τις φράουλες. 3. Χτυπήστε τον υπόλοιπο πολτό από τις φράουλες και το µείγµα των αυγών σε ένα ήδη παγωµένο µπωλ, έως ότου το µείγµα αποκτήσει την επιθυµητή υφή. 4. Στην συνέχεια προσθέστε και ανακατέψτε το γάλα και την ζάχαρη 5. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για νακρυώσει τουλάχιστον για 12 ώρες. ΓΡΑΝΙΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 200 g ζάχαρη, 300ml νερό, 400 ml χυµό λεµονιού 1. Βάλτε σε µία κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη και αφήστε τα να πάρουν µία βράση. 2. Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει σε θερµοκρασία δωµατίου.

10 68 3. Προσθέστε τον χυµό πορτοκάλι και βάλτε το µείγµα στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 12 ώρες. Παραλλαγή : Μπορείτε επίσης να χρησιµοποιήσετε χυµό λεµονιού ή γκρέιπφρούτ ή πολτοποιηµένα ακτινίδια (σε αυτήν την περίπτωση προσθέστε µία κουταλιά της σούπας χυµό λεµονιού). B. Μπορείτε να προσθέσετε στο µείγµα : - 3 πολτοποιηµένες µπανάνες (περίπου 350 g) g καβουρδισµένα αµύγδαλα g ψιλοκοµµένα φουντούκια g τριµµένη σοκολάτα. ΓΡΑΝΙΤΑ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ ΜΕ ΜΕΛΙ 175 g µέλι, 450 ml χυµό γκρειπφρουτ 1. Ζεσταίνετε το µέλι σε ένα µικρό κατσαρολάκι και ρίξτε ανακατεύοντας 4 κουταλιές χυµό. 2. Στην συνέχεια αναµείξτε αυτό το µείγµα µε τον εναποµείνοντα χυµό σε ένα άλλο µπωλ. 3. Βάζουµε το µείγµα στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 12 ώρες A. Βασικό µείγµα 500 ml γάλα,4 κρόκους αυγών, 1 κουταλάκι (8 g) κορν φλάουερ 100 g ζάχαρη 1. Βράστε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι. 2. Χτυπήσει τους κρόκους µε την ζάχαρη και το κορν φλάουερ έως ότου «ασπρίσει» 3. Προσθέστε το γάλα ανακατεύοντας συνέχεια. 4. Βάλτε το µείγµα στην κατσαρόλα και ζεστάνετέ το µέχρι να αποκτήσει παχύρευστη υφή, χωρίς όµως να το αφήσετε να βράσει. 5. Αφήστε το να κρυώσει σε θερµοκρασία δωµατίου και µετά τοποθετήστε το στο ψυγείο.

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ Model: R-5000 Ασφάλεια ιαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Βγάζετε το φις από την πρίζα όταν θέλετε να εισάγετε, να αφαιρέσετε ή να καθαρίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΦΡΑΠΙΕΡΑ Με ρυθμιζόμενο ύψος Μοντέλο: CM-6058 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά Σημαντικές ειδοποιήσεις ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Για να αποφύγετε τραυματισμό από κακή χρήση, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ A. Διακόπτης ρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση BLENDER Οδηγίες χρήσης Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα opera με πραλίνα φουντουκιού, και τρεις κρέμες από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»

Τούρτα opera με πραλίνα φουντουκιού, και τρεις κρέμες από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος» Τούρτα opera με πραλίνα φουντουκιού, και τρεις κρέμες από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος» Τούρτα opera με τρεις κρέμες. Για τους πολύ απαιτητικούς, και μερακλήδες της ζαχαροπλαστικής!!

Διαβάστε περισσότερα

RL-PKM SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line

RL-PKM SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line RL-PKM1900-7-SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1.Βραχίονας 2.Κουμπί απελευθέρωσης βραχίονα 3.Διακόπτης ελέγχου ταχύτητας 4.Περίβλημα μοτέρ 5.Πόδια 6.Μύτη μοτέρ 7.Καπάκι

Διαβάστε περισσότερα

Με γλυκαντικά απο το φυτό. Μοναδική σύνθεση εν αλλοιώνει τη γεύση ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

Με γλυκαντικά απο το φυτό. Μοναδική σύνθεση εν αλλοιώνει τη γεύση ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ Με γλυκαντικά απο το φυτό Μοναδική σύνθεση εν αλλοιώνει τη γεύση Cheesecake 6 7 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τριμμένο μπισκότο με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα μπισκότου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

EZ Freezy Μηχανή Παγωτού Με 50 Συνταγές γρήγορης κατασκευής παγωτού Η επανάσταση στα παγωτά Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩ : ΦΡΗΖΥ Περιεχόµενα Συσκευασίας: 1 Καπάκι µε κινητήρα και αισθητήρα θερµοκρασίας 1 δοχείο ανάµιξης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ. Model No: SBL-1801 Ref. No:

ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ. Model No: SBL-1801 Ref. No: ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: SBL-1801 Ref. No: 897-1801 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή και φυλάξτε τις για

Διαβάστε περισσότερα

Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Τούρτα μους σοκολάταφουντούκι, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Τούρτα με διπλή μους. Με αφράτο μπισκότο από καραμελωμένα αμύγδαλα. Μια μους από σοκολάτα, και καρδιά από μους φουντουκιού.

Διαβάστε περισσότερα

Παγωτομηχανή 0,5lit Beper BG.001H

Παγωτομηχανή 0,5lit Beper BG.001H Παγωτομηχανή 0,5lit Beper BG.001H ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

tmstore.gr Κωδ: ΑΙΣΚΡ08 ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ HARLEQUIN NEMOX 1.5L Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

tmstore.gr Κωδ: ΑΙΣΚΡ08 ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ HARLEQUIN NEMOX 1.5L Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΑΙΣΚΡ08 ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ HARLEQUIN NEMOX 1.5L Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν.Ιωνία 210-2708250 www.tmstore.gr Σελίδα 1 από 6 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΝΟΙΓΜΑ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα προφιτερόλ από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Τούρτα προφιτερόλ από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Τούρτα προφιτερόλ από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Μια τούρτα που πραγματικά έλειπε από το συνταγολόγιο μου. Τούρτα προφιτερόλ. Αυτό το υπέροχο γλύκισμα που όλοι λατρεύουμε, τώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βασικά μέτρα ασφαλείας: 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

EISMAXX ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

EISMAXX ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EISMAXX ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΣΟΦ6851 Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, παρακαλούµε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και αποθηκεύστε τις σε ασφαλές σηµείο για µελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Banana strawberry tian with chocolate sauce. Μία ακόμα υπέροχη συνταγή για επιδόρπιο. Η συνταγή είναι δικιά

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοχρονιάτικη Τούρτα Σοκολάτας με Πραλίνα και τραγανή σοκολάτα, από τον Γιώργο Λέκκα!

Πρωτοχρονιάτικη Τούρτα Σοκολάτας με Πραλίνα και τραγανή σοκολάτα, από τον Γιώργο Λέκκα! Πρωτοχρονιάτικη Τούρτα Σοκολάτας με Πραλίνα και τραγανή σοκολάτα, από τον Γιώργο Λέκκα! Μερίδες 12 Χρ. Πρ 1 ώρα Χρ. Ψυγείο 7 ώρες Υλικά Για την Πραλίνα Σοκολάτα Crunch 1 1/2 φλιτζάνι τσαγ ζάχαρη 1 1/2

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα σοκολατίνα (Black beauty) από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Τούρτα σοκολατίνα (Black beauty) από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Τούρτα σοκολατίνα (Black beauty) από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Μια τούρτα που μας έλειπε.. Black beauty. Συνήθως ανεβάζω συνταγές για τούρτες λίγο πρωτότυπες και αρκετά φανταστικές.

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα σεράνο από την Roula Psittakis και τις «Μαγειρικές Διαδρομές»!

Τούρτα σεράνο από την Roula Psittakis και τις «Μαγειρικές Διαδρομές»! Τούρτα σεράνο από την Roula Psittakis και τις «Μαγειρικές Διαδρομές»! Μια υπέροχη τούρτα από τα παλιά! Μια συνταγή προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αναλυτικότατη, βήμα-βήμα! Συστατικά Βάση Σιρόπι

Διαβάστε περισσότερα

CILIO ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ «Schoko King»

CILIO ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ «Schoko King» CILIO ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ «Schoko King» Οδηγίες Χρήσης και Φροντίδας Παρακαλούµε φυλάξτε τις οδηγίες χρήσης! Ευχαριστούµε που επιλέξατε αυτό το υψηλής ποιότητας σιντριβάνι σοκολάτας. Για να εξασφαλίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Μοντέλο: HB989 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν τη χρήση ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Απίθανη, θεϊκή σοκολατόπιτα από τον Αλέξη Επιθυμιάδη και το alwayshungry.gr!

Απίθανη, θεϊκή σοκολατόπιτα από τον Αλέξη Επιθυμιάδη και το alwayshungry.gr! Απίθανη, θεϊκή σοκολατόπιτα από τον Αλέξη Επιθυμιάδη και το alwayshungry.gr! Αυτή η συνταγή για σοκολατόπιτα θα εντυπωσιάσει όλους τους λάτρεις της σοκολάτας! Έψαχνα καιρό για μία μοναδική συνταγή ενός

Διαβάστε περισσότερα

ΝICE ICE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΝICE ICE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΝΑΙΣΑΙΣ, ΝΑΙΣΑΙΣ-1 ΝICE ICE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες, ακόµη και αν νιώθετε εξοικειωµένοι µε τη λειτουργία της συσκευής. -Το προϊόν αυτό προορίζεται µόνο για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ R-516 220-240V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μίξερ µε κάδο Μοντέλο:R-557 8 7 6 5 9 4 Περιγραφή συσκευής: 10 3 1. ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑ ΟΥ 2. ΙΑΚΟΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3. ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 4. ΚΟΥΜΠΙ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 5. ΚΑΛΥΜΜΑ 6. ΙΑΚΟΠΤΗΣ TURBO 7.

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα φαντασίας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Τούρτα φαντασίας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Τούρτα φαντασίας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Αυτή η τούρτα φτιάχτηκε με υλικά τα οποία είχαν περισσέψει στο ψυγείο, από άλλα γλυκά. Συνδύασα με την φαντασία μου, τα υλικά που

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Brownie με διπλή κρέμα και σοκολάτα απο τoν Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Brownie με διπλή κρέμα και σοκολάτα απο τoν Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Brownie με διπλή κρέμα και σοκολάτα απο τoν Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Ένα απολαυστικό γλυκό. Brownie με διπλή κρέμα, πρώτη κρέμα από μους σοκολάτας, δεύτερη κρέμα βανίλιας, και τέλος

Διαβάστε περισσότερα

Comenius Programme Τρεις παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα

Comenius Programme Τρεις παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα Comenius Programme Τρεις παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΥΛΙΚΑ 1κιλό μελιτζάνες 160 γρ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 450 γρ. κιμά 1 ποτήρι άσπρο κρασί 350 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες

Διαβάστε περισσότερα

Σαρλότ Σοκολάτας, απίθανη, «Γλυκοπλαστείο Νεανικόν»!

Σαρλότ Σοκολάτας, απίθανη, «Γλυκοπλαστείο Νεανικόν»! Σαρλότ Σοκολάτας, απίθανη, υγιεινή, ξεχωριστή, και συνταγή για μπισκότα Σαβαγιάρ, από το «Γλυκοπλαστείο Νεανικόν»! Πάντα μου άρεσαν οι τούρτες Σαρλότ. Όχι τόσο οι «σπιτικές», αυτές δηλαδή με τα ετοιματζίδικα

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα πραλίνα-εσπρέσο από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Τούρτα πραλίνα-εσπρέσο από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Τούρτα πραλίνα-εσπρέσο από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Καταπληκτική τούρτα πραλίνα-εσπρέσο. Με μπισκότο φουντουκιού, με μια μους πραλίνα φουντουκιού-εσπρέσο, φτιαγμένη από καραμελωμένα

Διαβάστε περισσότερα

EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος

EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος SMF 4000BK EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος Μετάφραση του πρωτότυπου εγχειριδίου - 1 - EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Θερμά συγχαρητήρια! Περιγραφή (εικ. A) Αρχική χρήση

Θερμά συγχαρητήρια! Περιγραφή (εικ. A) Αρχική χρήση Θερμά συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει μια συσκευή της Nova. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα με ωραίο σχεδιασμό σε οικονομικές τιμές. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση αυτής της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Καπνός βγαίνει από. κάτω σηµείο της. Τα συστατικά δεν αναµιγνύονται ή το ψωµί δεν ψήνεται σωστά. οθόνη παρουσιάζει H:HH

Καπνός βγαίνει από. κάτω σηµείο της. Τα συστατικά δεν αναµιγνύονται ή το ψωµί δεν ψήνεται σωστά. οθόνη παρουσιάζει H:HH Πρόβληµα Αιτία Λύση Καπνός βγαίνει από τον κάδο ψησίµατος ή τις διεξόδους Το ψωµί βουλιάζει στη µέση και είναι υγρό στο κάτω σηµείο Είναι δύσκολο να βγάλετε το ψωµί από τον κάδο ψησίµατος Τα συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W

Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα ντακουάζ με μους σοκολάτας και βατόμουρου, από την Ιωάννα Σταμούλου και το «sweetly»!

Τούρτα ντακουάζ με μους σοκολάτας και βατόμουρου, από την Ιωάννα Σταμούλου και το «sweetly»! Τούρτα ντακουάζ με μους σοκολάτας και βατόμουρου, από την Ιωάννα Σταμούλου και το «sweetly»! Μια από τις αγαπημένες μου τούρτες: δυο τραγανά φύλλα ντακουάζ, αφράτη μους σοκολάτας με άρωμα καφέ και σαμπούκα

Διαβάστε περισσότερα

Notice Hanovre :hanovre qxp 21/02/08 12:05 Page 1

Notice Hanovre :hanovre qxp 21/02/08 12:05 Page 1 Notice Hanovre 2544615:hanovre 2544615.qxp 21/02/08 12:05 Page 1 Notice Hanovre 2544615:hanovre 2544615.qxp 21/02/08 12:05 Page 2 I C 2 B C 1 A D F G I1 I2 I3 E J H K Notice Hanovre 2544615:hanovre 2544615.qxp

Διαβάστε περισσότερα

Σοκολατένιες κούπες έκπληξη από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!!

Σοκολατένιες κούπες έκπληξη από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!! Σοκολατένιες κούπες έκπληξη από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!! Μια σοκολατένια κούπα έκπληξη!! Που μέσα της κρύβει γέμιση από μους φράουλας, και σάλτσα φράουλας, με κομμάτια από φρέσκες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: SB8151

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: SB8151 ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: SB8151 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο και δοκιμάστε να φτιάξετε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά της Κωνσταντίνας αυτές τις γιορτές. Θα σας αρέσουν σίγουρα. Και φυσικά μην ξεχάσετε να

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

Σοκολατένιες κούπες έκπληξη από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Σοκολατένιες κούπες έκπληξη από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Σοκολατένιες κούπες έκπληξη από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Μια σοκολατένια κούπα έκπληξη!! Που μέσα της κρύβει γέμιση από μους φράουλας, και σάλτσα φράουλας, με κομμάτια από φρέσκες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLDM-400A Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για μελλοντική χρήση H COLORATO συνιστά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ -

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή πρέπει να τηρείτε βασικούς κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των μεσογειακών χωρών που συμπεριλαμβάνονταν στη Μελέτη των

Διαβάστε περισσότερα

Λ Ερωτήσεις & απαντήσεις για τον αρτοπαρασκευαστή Πρόβληµα Αιτία Λύση Η συσκευή ή η οθόνη δεν λειτουργούν Καπνός βγαίνει από τον κάδο ψησίµατος ή τις διεξόδους Το ψωµί βουλιάζει στη µέση και είναι υγρό

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000 Οδηγίες Χρήσης Ασφάλεια Ελέγξτε ότι η τάση τροφοδοσίας ρεύματος συμφωνεί με αυτήν που αναγράφεται στη συσκευή και στις οδηγίες χρήσης Αφαιρέστε τη συσκευή από την πρίζα

Διαβάστε περισσότερα

Παστάκια σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Παστάκια σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Παστάκια σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Φανταστικά παστάκια σοκολάτας, με παντεσπάνι σοκολάτας, κρέμα σοκολάτας, και τέλος με επικάλυψη από γλάσο σοκολάτας. Η αποθέωση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: HM703A Ref. No: 865-4417 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: /

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: / ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ Κωδικός προϊόντος: 107-48590 / 107-48593 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καµία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Τούρτα Gianduja από τον καταπληκτικό Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Gianduja, υπέροχη αρωματική σοκολάτα. Τούρτα τζιαντούγια με πραλίνα φουντουκιού, και snikers. Ξεκινάμε με υπέροχο μπισκότο

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα triple delight από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Τούρτα triple delight από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Τούρτα triple delight από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Μια τριπλή ηδονή από σοκολατένιο παντεσπάνι, μους σοκολάτας, μους καραμέλας, και μους φυστικοβούτυρου. Επικάλυψη με γκανάζ σοκολάτας

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, χρήση και συντήρηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-542

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-542 ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-542 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1 - Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 Διακόπτης λειτουργίας ΟN/O/αντίστροφης κίνησης 8 Στρόφιγγα 2

Διαβάστε περισσότερα

CONVECTOR MODEL:R-012

CONVECTOR MODEL:R-012 CONVECTOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MODEL:R-012 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Convector δαπέδου µε µοτέρ turbo και θερµοστάτη ΙΣΧΥΣ: 2000W ΤΑΧΗ/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: AC 230V 50Hz ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ιαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

Ανάποδο προφιτερόλ, από τον Ακη και το akispetretzikis.com!

Ανάποδο προφιτερόλ, από τον Ακη και το akispetretzikis.com! Ανάποδο προφιτερόλ, από τον Ακη και το akispetretzikis.com! Aνάποδο προφιτερόλ ή αλλιώς Paris-Brest! Το γλυκό αυτό φτιάχτηκε για πρώτη φορά το 1910 για να τιμήσουν τον αγώνα ποδηλάτου Παρίσι Brest Παρίσι

Διαβάστε περισσότερα

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k EL b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q EL Οδηγίες ασφάλειας Προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL- Παρακαλώ πριν τη χρήση διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες χρήσης προσεκτικά και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Ασφαλείας Εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760 Οδηγίες Χρήσης I. Επισκόπηση Προϊόντος: 1. Έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, με επιλογή ανάμεσα σε 70, 80, 90, και 100. Τάση: 220-240V, Συχνότητα: 50Hz, Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: AS8622 Ref. No: 857-8622 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή.

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Αποχυμωτής R-434 Rohnson Οδηγίες χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Περιγραφή Συσκευής 1. Πιεστήρας 2.Διαφανές κάλυμμα 3. Φίλτρο αποχύμωσης 4. Βάση φίλτρου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: HB6007A Ref. No: 865-20491 ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ CUPCAKE ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ CUPCAKE ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ CUPCAKE ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ R Σχ.Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 1. Λαβή 2. Ενδεικτικές λυχνίες: ενεργοποίησης και ετοιμότητας χρήσης 3. Καπάκι 4. Αντικολλητική επίστρωση 5. Θήκες για cupcakes 6. Καλώδιο

Διαβάστε περισσότερα

2. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

2. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΈΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με μειωμένες κινητικές, αισθητηριακές ή νοητικές ικανότητες ή χωρίς εμπειρία ή κατάλληλη γνώση, εάν αυτά βρίσκονται υπό

Διαβάστε περισσότερα

Γλυκό ψυγείου «καραμέλα», από την Μπέττυ μας και το «Taste of life by Betty»!

Γλυκό ψυγείου «καραμέλα», από την Μπέττυ μας και το «Taste of life by Betty»! Γλυκό ψυγείου «καραμέλα», από την Μπέττυ μας και το «Taste of life by Betty»! Λατρεύω την καραμέλα το έχω πει πολλές φορές, ευκαιρία να το δηλώσω μια φορά ακόμα Το γλυκό αυτό το έφτιαξα ένα απόγευμα που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Πρέπει να παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά τον χειρισμό ηλεκτρικών συσκευών και αυτές περιλαμβάνουν:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135 ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135 Μίξερ χειρός AC220-240V 50Hz 350W MAX Γενικές προφυλάξεις ασφαλείας 1. Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της συσκευής. Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Κορμός σοκολάτας με μπισκουί φουντουκιού από την Roula Psittakis και τις «Μαγειρικές Διαδρομές»!

Κορμός σοκολάτας με μπισκουί φουντουκιού από την Roula Psittakis και τις «Μαγειρικές Διαδρομές»! Κορμός σοκολάτας με μπισκουί φουντουκιού από την Roula Psittakis και τις «Μαγειρικές Διαδρομές»! Κορμός με μπισκουι σκόνης φουντουκιού και μαρέγκας, γέμιση γκανάζ σοκολάτας και νουτέλα κι επικάλυψη με

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΚΡΥΑ ΕΠΙ ΟΡΠΙΑ CHEF FRUIT ICER Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΚΡΥΑ ΕΠΙ ΟΡΠΙΑ CHEF FRUIT ICER Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΚΡΥΑ ΕΠΙ ΟΡΠΙΑ CHEF FRUIT ICER Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΜΦΡΟΥΤ ιαβάστε µε προσοχή τις οδηγίες που δίνει ο κατασκευαστής. Αυτή η συσκευή προορίζεται για την παρασκευή παγωµένων γλυκισµάτων, µαλακών

Διαβάστε περισσότερα

Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα

Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψυγείου: 3-5 ώρες Για 4 άτομα 350 γραμμάρια Philadelphia 150 ml κρέμα γάλακτος 180 ml γάλα 100 γραμμάρια ζάχαρη 2 φύλλα

Διαβάστε περισσότερα

5 Συνταγές με τους πιο νόστιμους λουκουμάδες

5 Συνταγές με τους πιο νόστιμους λουκουμάδες 5 Συνταγές με τους πιο νόστιμους λουκουμάδες Οι λουκουμάδες (και τα ντόνατς) αποτελούν κάποια από τα δημοφιλέστερα γλυκά το τελευταίο διάστημα. Γεμιστοί με λεμόνι, με πραλίνα και κρέμα ή απλά με μπόλικο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ MAMUL. Μείγμα που περιέχει αυγό. Μείγμα που δεν περιέχει αυγό

ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ MAMUL. Μείγμα που περιέχει αυγό. Μείγμα που δεν περιέχει αυγό ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ Μείγμα που περιέχει αυγό 001-6001 ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ ΒΑΝΙΛΙΑ MIX LUX ΣΑΚΙ 10 KG 001-6002 ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑ MIX LUX ΣΑΚΙ 10 KG 1.000 γρ. μείγμα για κέικ λαδιού MIX LUX 375 γρ.

Διαβάστε περισσότερα

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533 Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533-1 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. 1. Αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ EL ΨΗΣΙΜΟ Μη θέτετε ποτέ τη συσκευή σε λειτουργία ενώ είναι άδεια. Μην υπερφορτώνετε το δίσκο, τηρείτε τις συνιστώμενες ποσότητες. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για κλασικό τηγάνισμα (μη γεμίζετε το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

SWK 1760BK SWK 1761WH. GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας. Copyright 2017, Fast ČR, a.s.

SWK 1760BK SWK 1761WH. GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας. Copyright 2017, Fast ČR, a.s. SWK 1760BK SWK 1761WH GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Διαβάστε περισσότερα

WONDER MAX ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

WONDER MAX ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ WONDER MAX ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: MAX0009 Σηµαντικό: 1. ιαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιµοποιήσετε το Wonder Max. 2. Ποτέ µην βάζετε τα δάχτυλα ή τα χέρια σας κοντά στις λεπίδες, όταν είναι

Διαβάστε περισσότερα

«Ας Μοιραστούμε τον Πολιτισμό μας» ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ. SCOALA PETRESTI (ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΣΤΙ) DAMBOVITA (ΝΤΑΜΠΟΒΙΤΑ) Romania (ΡΟΥΜΑΝΙΑ)

«Ας Μοιραστούμε τον Πολιτισμό μας» ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ. SCOALA PETRESTI (ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΣΤΙ) DAMBOVITA (ΝΤΑΜΠΟΒΙΤΑ) Romania (ΡΟΥΜΑΝΙΑ) «Ας Μοιραστούμε τον Πολιτισμό μας» ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ SCOALA PETRESTI (ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΣΤΙ) DAMBOVITA (ΝΤΑΜΠΟΒΙΤΑ) Romania (ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Σαλάτα μελιτζάνας με μαγιονέζα

Διαβάστε περισσότερα

Παγωτό βανίλια σε Παραλλαγές

Παγωτό βανίλια σε Παραλλαγές Παγωτό βανίλια σε Παραλλαγές Από τον Θανάση Σταμούδη Τι πιο κλασική & αυθεντική γεύση από ένα παγωτό φρέσκιας βανίλιας. Διαπιστώστε βήμα βήμα ότι σε λίγη ώρα μπορείτε να έχετε το δικό σας χειροποίητο παγωτό.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ. Μοντέλο Αρ: S1528CH. 220~240V 50/60Hz 300W

ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ. Μοντέλο Αρ: S1528CH. 220~240V 50/60Hz 300W ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ Μοντέλο Αρ: S1528CH 220~240V 50/60Hz 300W 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ A B Γ Δ E ΣΤ Ζ Μοτέρ Μπολ Λεπίδα Καπάκι Διακόπτης Άξονας στήριξης λεπίδας Κουμπί ασφάλισης ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - Κρατήστε τη συσκευή μακριά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ R-207 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ R-207 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ R-207 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ- ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΛΕΞΕΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Υποδεικνύει μια επικείμενη επικίνδυνη κατάσταση, η οποία, εάν δεν αποφευχθεί,

Διαβάστε περισσότερα

CHEF O MATIC PRO ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ 3L ή 5L Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

CHEF O MATIC PRO ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ 3L ή 5L Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CHEF O MATIC PRO ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ 3L ή 5L Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΣΜΑΤΙΚ-3 ΣΜΑΤΙΚ-5 1. Οδηγίες ασφαλείας Σας παρακαλούµε διαβάστε τις οδηγίες και τις προφυλάξεις προτού χρησιµοποιήσετε το προϊόν. Η συσκευή αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΨΗΛΩΝ ΠΙΔΟΣΕΩΝ Διαβάστε και φυλάξτε αυτές τις οδηγίες Μοντέλο: PDM-9042 Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας 1. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. 2. Για να προστατευτείτε από τον

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία.

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία. ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΥΜΗΣ Ζύμη για γεμιστό πιτάκι 1,5 kg αλεύρι 15 g αλάτι 250 g βούτυρο ή λίπος 3/8 l νερό Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ:R-537

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ:R-537 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ:R-537 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ON/OFF SWITCH(SPEED BLENDER MOTOR PART 2) 1) SHAFT WHISK CHOPPER KNIFE SUPPORT SHREDDING POWER CORD SLICING GEAR BOX WHISKING BLADE BLADE BLADE MIXING SUPPORT

Διαβάστε περισσότερα