Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1"

Transcript

1 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1 Βαθμολογούμενοι Αγώνες, Τρόπος Βαθμολόγησης Οι βαθμολογούμενοι αγώνες για το έτος 2010 είναι οι κάτωθι: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2x18μ με Ο.Γ. Ανοιχτό Πρωτάθλημα 2x70μ με Ο.Γ. Κύπελλο Ελλάδος 2x70μ με Ο.Γ. Η βαθμολογία για όλες τις κατηγορίες του ολυμπιακού και σύνθετου τόξου, τόσο η ατομική όσο και η ομαδική, θα προκύπτει από τον Ολυμπιακό Γύρο. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατόν να διεξαχθεί Ολυμπιακός Γύρος (π.χ. λόγω καιρικών συνθηκών, λόγω περιορισμένης συμμετοχής αθλητών ή οποιαδήποτε άλλη απρόβλεπτη αιτία) τότε η βαθμολογία θα προκύπτει από το γύρο κατάταξης. Η βαθμολογία, για όλους τους αγώνες, έχει ως εξής: - οι οκτώ πρώτοι αθλητές/τριες θα βαθμολογούνται με βαθμούς (κατά φθίνουσα σειρά κατάταξης) - οι οκτώ πρώτες ομάδες θα βαθμολογούνται με βαθμούς (κατά φθίνουσα σειρά κατάταξης) - τα μεικτά ομαδικά δε θα βαθμολογηθούν Σε περίπτωση ισοβαθμίας οι αθλητές/τριες ή οι ομάδες θα λαμβάνουν τη βαθμολογία της θέσης στην οποία ισοβάθμησαν. Προϋπόθεση για τη βαθμολόγηση των αθλητών/τριών είναι η ολοκλήρωση του αγώνα και σε περίπτωση αγώνα με ολυμπιακό γύρο απαιτείται η ολοκλήρωση και του ολυμπιακού γύρου. Προϋπόθεση για τη βαθμολόγηση των ομάδων είναι η ολοκλήρωση του αγώνα όλων των αθλητών/τριών που τις συνθέτουν και σε περίπτωση αγώνα με ολυμπιακό γύρο απαιτείται η ολοκλήρωση και του ολυμπιακού γύρου.

2 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/2 Διοργάνωση Ανοιχτού Πρωταθλήματος Το Ανοιχτό Πρωτάθλημα θα αποτελείται από 2 μέρη: Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών με δικαίωμα συμμετοχής όλων όσων έχουν κατηγοριοποιηθεί στην Α κατηγορία Ανδρών/Γυναικών ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους και στο «Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων»

3 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/3 Διοργάνωση Κυπέλλου Ελλάδος Μόνο για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου, θα ισχύουν τα κάτωθι: 1. Θα υπάρχουν τρία σκέλη. Οι τοξότες και οι ομάδες που θα θελήσουν να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου θα πρέπει να αγωνιστούν σε αυτά. 2. Τα ομαδικά και τα μεικτά ομαδικά που θα συμμετέχουν στον τελικό του Κυπέλλου θα προκύψουν από την κατάταξη των τριών σκελών του Κυπέλλου, κρατώντας την καλύτερη επίδοση των τριών σκελών. Στον τελικό του Κυπέλλου θα προκριθούν οκτώ ομάδες ανά κατηγορία. 3. Στον ατομικό γύρο οι δεκαέξι πρώτοι αθλητές/τριες κάθε σκέλους θα βαθμολογούνται με βαθμούς (κατά φθίνουσα σειρά κατάταξης). Οι δύο καλύτερες βαθμολογίες κάθε τοξότη θα προστίθονται ώστε να σχηματιστεί η κατάταξη. Δηλαδή, ενός τοξότη που κέρδισε πόντους και στα τρία σκέλη θα μετρηθούν μόνο οι δύο καλύτερες βαθμολογίες. Η βαθμολογία θα προκύπτει από τον Ολυμπιακό Γύρο και σε περίπτωση ισοβαθμίας οι αθλητές/τριες θα λαμβάνουν τη βαθμολογία της θέσης στην οποία ισοβάθμησαν. Προϋπόθεση για τη βαθμολόγηση των αθλητών/τριών είναι η ολοκλήρωση του ολυμπιακού γύρου. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατόν να διεξαχθεί Ολυμπιακός Γύρος (π.χ. λόγω καιρικών συνθηκών, λόγω περιορισμένης συμμετοχής αθλητών ή οποιαδήποτε άλλη απρόβλεπτη αιτία) τότε η βαθμολογία θα προκύπτει από το γύρο κατάταξης. Στον τελικό του Κυπέλλου προκρίνονται δεκαέξι τοξότες. 4. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, στην τελική βαθμολογία, αυτή θα λύνεται ως εξής: α. Η θέση θα καθορίζεται από την καλύτερη επίδοση στο γύρο κατάταξης των τριών σκελών. β. Αν η ισοβαθμία παραμένει, η θέση θα καθορίζεται από την καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη των τριών σκελών γ. Αν η ισοβαθμία παραμένει, η θέση θα καθορίζεται με το στρίψιμο κέρματος. 5. Στον τελικό του Κυπέλλου θα διεξάγεται μόνο Ολυμπιακός Γύρος.

4 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/4 Σύνθεση Ομαδικών 1. Στους αγώνες που υπάρχει και ομαδική κατάταξη κάθε σωματείο δικαιούται να συμμετέχει με μόνο μία ομάδα ανά κατηγορία, αποτελούμενη από 3 (τρεις) αθλητές/τριες. Η σύνθεση των ομαδικών δεν δύναται να αλλάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα (συμπεριλαμβανομένου και του ολυμπιακού γύρου). Οι δηλώσεις των ομαδικών θα γίνονται μέχρι και πριν από την έναρξη των δοκιμαστικών βολών του αγώνα. Στην περίπτωση αγώνων με ολυμπιακό γύρο οι δηλώσεις των ομαδικών θα γίνονται μέχρι και πριν από την έναρξη των δοκιμαστικών βολών του αγώνα κατάταξης χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής τους στον ολυμπιακό γύρο. Στην περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι αθλητές/τριες, μέλη ομάδας, δεν ολοκληρώσουν τον αγώνα ή ακυρωθούν, αυτόματα ακυρώνεται και η ομάδα. 2. Στους αγώνες που υπάρχει κατάταξη και μεικτού ομαδικού, κάθε σωματείο δικαιούται να συμμετέχει με μόνο μία ομάδα ανά κατηγορία. Η σύνθεση των μεικτών ομαδικών δεν απαιτεί δήλωση. Οι καλύτερες επιδόσεις ενός άνδρα και μίας γυναίκας ανά σωματείο σε κάθε κατηγορία του Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου θα αποτελούν το μεικτό ομαδικό.

5 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/5 Μη συμμετοχή αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί σε αγώνα Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί σε αγώνα ισχύουν τα κάτωθι: δικαιολογημένος απών θεωρείται μόνο 1 (ένας) ανά 10 δηλωθέντες αθλητές Πέρα των ανωτέρω δικαιολογημένων απόντων το σωματείο μετά τη λήξη του αγώνα θα δηλώσει στην Ε.Φ.Ο.Τ. τους αδικαιολογήτως απόντες οι οποίοι δεν θα γίνουν δεκτοί στον επόμενο αγώνα της Ομοσπονδίας.

6 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/6 Αθλητική Περιβολή Όλα τα μέλη μίας ομάδας (αθλητές/τριες και προπονητές/τριες) θα πρέπει να είναι κατάλληλα, πλήρως και ομοιόμορφα ενδεδυμένα σύμφωνα με την ένδυση των ομάδων στις οποίες ανήκουν. Οι γυναίκες υποχρεούνται να φορούν: - φόρεμα, φούστα, σορτς (τα οποία δεν πρέπει να είναι κοντύτερα από την άκρη των δακτύλων της αθλήτριας όταν τα χέρια και τα δάκτυλα εκτείνονται στα πλευρά της) ή παντελόνι ή φόρμα - και μπλούζες (οι οποίες θα καλύπτουν το εμπρός και το πίσω μέρος του κορμού, τους ώμους και την κοιλιακή χώρα στο μέγιστο άνοιγμα του τόξου) ή μπλούζες με κοντό ή μακρύ μανίκι (που θα καλύπτουν την κοιλιακή χώρα στο μέγιστο άνοιγμα του τόξου) Οι άντρες υποχρεούνται να φορούν: - παντελόνι, φόρμα ή σορτς (τα οποία δεν πρέπει να είναι κοντύτερα από την άκρη των δακτύλων του αθλητή όταν τα χέρια και τα δάκτυλα εκτείνονται στα πλευρά του) - και μπλούζες με κοντό ή μακρύ μανίκι (που θα καλύπτουν την κοιλιακή χώρα στο μέγιστο άνοιγμα του τόξου) Απαγορεύονται τα τζιν και οποιουδήποτε τύπου πολύ φαρδιά ενδύματα Όλοι οι αθλητές/τριες και προπονητές/τριες πρέπει να φορούν αθλητικά υποδήματα το οποία μπορούν να είναι διαφορετικών τύπων αλλά πρέπει οπωσδήποτε να καλύπτουν όλο το πόδι Οι αριθμοί των αθλητών/τριών πρέπει να τοποθετούνται στη φαρέτρα και να είναι πάντα ορατοί πίσω από την γραμμή βολής ενώ η βολή βρίσκεται σε εξέλιξη Επιπρόσθετα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδος (ανοιχτού και κλειστού χώρου), αγώνες οι οποίοι αποτελούν τις κορυφαίες διοργανώσεις τοξοβολίας στη χώρα μας, θα πρέπει: οι μπλούζες όλων των αθλητών/τριών είτε να αναφέρουν το σωματείο για το οποίο αγωνίζονται στο πάνω μέρος της πλάτης είτε να φέρουν το έμβλημα του σωματείου επάνω αριστερά ή δεξιά στο στήθος. Οι αθλητές/τριες οι οποίοι δεν θα εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο με αθλητική περιβολή σύμφωνη με τα προαναφερόμενα δεν θα συμμετέχουν στον αγώνα, οι δε προπονητές/τριες θα απομακρύνονται από τον αγωνιστικό χώρο.

7 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/7 Αναγνώριση Πανελλήνιων Επιδόσεων Επιβράβευση Κατάρριψης Πανελλήνιας Επίδοσης Μία νέα Πανελλήνια επίδοση θα πραγματοποιηθεί όταν ένα αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ένα πόντο υψηλότερο από την υπάρχουσα επίδοση. Στην περίπτωση επίτευξης του μέγιστου αποτελέσματος στον ανοιχτό χώρο μία νέα Πανελλήνια επίδοση θα περιλαμβάνει τον αριθμό των Εσωτερικών 10 (Χ) και θα απαιτείται τουλάχιστον ένα περισσότερο Χ από την υπάρχουσα επίδοση. Στην περίπτωση που μία Πανελλήνια επίδοση καταρριφθεί από δύο ή περισσότερα ίσα αποτελέσματα πραγματοποιηθέντα την ίδια ημέρα, οι αθλητές/τριες που τα πραγματοποίησαν θα δηλωθούν από κοινού ως κάτοχοι της Πανελλήνιας Επίδοσης. Πανελλήνιες Επιδόσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν: στον ανοιχτό χώρο στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παλαιμάχων Ανδρών και Παλαιμάχων Γυναικών στο ολυμπιακό και σύνθετο τόξο ως κάτωθι: 1. ατομικό γύρου FITA (144 βέλη) 2. ατομικό 90μ (36 βέλη) 3. ατομικό 70μ (36 βέλη) 4. ατομικό 60μ (36 βέλη) 5. ατομικό 50μ (36 βέλη σε πρόσωπο 122εκ στην κατ. Κορασίδων) 6. ατομικό 50μ (36 βέλη σε πρόσωπο 80εκ) 7. ατομικό 40μ (36 βέλη) 8. ατομικό 30μ (36 βέλη) (οι Πανελλήνιες επιδόσεις των παραπάνω αποστάσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο ως μέρος του ατομικού γύρου FITA (144 βέλη) 9. ατομικό γύρου 70μ (72 βέλη) 10. ατομικό γύρου 50μ σύνθετου τόξου (72 βέλη) 11. ατομικό γύρου 60μ για την κατ. Εφήβων/Νεανίδων (72 βέλη) 12. ατομικός ολυμπιακός γύρος (12 βέλη) 13. ατομικός ολυμπιακός γύρος κατ. Εφήβων/Νεανίδων (12 βέλη) 14. ομαδικό γύρου FITA (3x144 βέλη) 15. ομαδικό γύρου 70μ (3x72 βέλη) 16. ομαδικό γύρου 50μ σύνθετου τόξου (3x72 βέλη) 17. ομαδικό γύρου 60μ κατ. Εφήβων/Νεανίδων (3x72 βέλη) 18. ομαδικός ολυμπιακός γύρος (24 βέλη) 19. μεικτός ομαδικός ολυμπιακός γύρος (16 βέλη) 20. ομαδικός ολυμπιακός γύρος κατ. Εφήβων/Νεανίδων (24 βέλη) στον κλειστό χώρο στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παλαιμάχων Ανδρών και Παλαιμάχων Γυναικών στο ολυμπιακό και σύνθετο τόξο ως κάτωθι: 1. ατομικό 18μ (60 βέλη σε οποιοδήποτε πρόσωπο 40εκ) 2. ατομικός ολυμπιακός γύρος (12 βέλη) 3. ομαδικό 18μ (3x60 βέλη) 4. ομαδικός ολυμπιακός γύρος (24 βέλη)

8 Οι Πανελλήνιες επιδόσεις αναγνωρίζονται μόνο αν πραγματοποιηθούν σε επίσημους αγώνες της Ε.Φ.Ο.Τ. (όσοι αναγράφονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Τ.) καθώς και σε αναγνωρισμένους αγώνες από τη FITA. Σε όλους τους κατόχους των Πανελληνίων επιδόσεων θα απονέμεται αναμνηστικό δίπλωμα. Επιπρόσθετα θα χορηγείται οικονομική επιβράβευση στις κάτωθι κατηγορίες ολυμπιακού και σύνθετου τόξου ως εξής : ατομικό γύρου FITA Α.Χ. (144 βέλη) : 300 επιμέρους αποστάσεις ατομικού γύρου FITA (36 βέλη) : 150 ατομικό γύρου 70μ (72 βέλη) : 300 ατομικό 18μ (60 βέλη) : 300 Διευκρινήσεις: 1. Μία Πανελλήνια επίδοση Ανδρών/Γυναικών αναγνωρίζεται αν πραγματοποιηθεί από έναν ΝέοΆνδρα/ΝέαΓυναίκα ή Έφηβο/Νεάνιδα, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία είχε δηλωθεί στον αγώνα που πραγματοποίησε την επίδοση. Μία Πανελλήνια επίδοση ΝέωνΑνδρών/ΝέωνΓυναικών αναγνωρίζεται αν πραγματοποιηθεί από έναν Έφηβο/Νεάνιδα, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία είχε δηλωθεί στον αγώνα που πραγματοποίησε την επίδοση με την προϋπόθεση ότι η μορφή του αγώνα είναι η ίδια (π.χ. Όταν ένας Έφηβος συμμετέχει σε αγώνα γύρου FITA Εφήβων δεν μπορεί να καταρρίψει την ίδια στιγμή και την επίδοση των Νέων Ανδρών καθώς οι αποστάσεις στις οποίες ρίχνουν δεν είναι οι ίδιες {το FITA Νέων Ανδρών είναι και το FITA Εφήβων είναι }). 2. Στην περίπτωση που μία νέα Πανελλήνια επίδοση καταρρίπτει υπάρχουσες επιδόσεις και σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες (σύμφωνα πάντα με τα όσα αναγράφονται παραπάνω) η οικονομική επιβράβευση που θα χορηγείται θα είναι μόνο μία μη πολλαπλασιαζόμενη με τον αριθμό των κατηγοριών στις οποίες έχει εφαρμογή.

9 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/8 Κατηγοριοποίηση Αθλητών Όρια Α Κατηγορίας 2010 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ FITA 2x70 2x18 FITA 2x70 2x18 Άνδρες Γυναίκες A Κατ Β Κατ <1020 <505 <510 <1030 <470 <490 Νέοι Άνδρες Νέες Γυναίκες Α Κατ Β Κατ <620 <290 <380 <710 <290 <380 Έφηβοι Νεανίδες FITA 2x60 2x18 FITA 2x60 2x18 Α Κατ Β Κατ <530 <260 <300 <640 <260 <300 ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟΞΟ FITA 2x70&2x50 2x18 FITA 2x70&2x50 2x18 Άνδρες Γυναίκες A Κατ Β Κατ <1185 <590 <510 <1190 <565 <530 Νέοι Άνδρες Νέες Γυναίκες Α Κατ Β Κατ <790 <385 <440 <880 <385 <440 Έφηβοι Νεανίδες FITA 2x60 2x50 2x18 FITA 2x60 2x50 2x18 Α Κατ Β Κατ <620 <310 <240 <340 <735 <310 <240 <340 Διευκρινήσεις: 1. Η κατηγοριοποίηση, από την Β στην Α κατηγορία, ισχύει ανεξάρτητα από το αν έχει επιτευχθεί στον ανοιχτό ή στον κλειστό χώρο. 2. Ειδικά για την κατηγορία Εφήβων/Νεανίδων η κατηγοριοποίηση, από την Β στην Α κατηγορία ανώτερης ηλικιακής κατηγορίας για τους αγώνες ανοιχτού χώρου, θα γίνεται από τον ανοιχτό χώρο. 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδος θα έχουν μόνο οι αθλητές/τριες Α κατηγορίας. 3. Επίσης μία επίδοση πάντα αναγνωρίζεται στην κατηγορία στην οποία ο αθλητής ανήκει ηλικιακά, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία είχε δηλωθεί στον αγώνα που πραγματοποίησε την επίδοση. Επιπρόσθετα. Μία επίδοση Ανδρών/Γυναικών αναγνωρίζεται αν πραγματοποιηθεί από έναν ΝέοΆνδρα/ΝέαΓυναίκα ή Έφηβο/Νεανίδα, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία είχε δηλωθεί στον αγώνα που πραγματοποίησε την επίδοση.

10 Μία επίδοση ΝέουΆνδρα/ΝέαςΓυναίκας αναγνωρίζεται αν πραγματοποιηθεί από έναν Έφηβο/Νεανίδα, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία είχε δηλωθεί στον αγώνα που πραγματοποίησε την επίδοση με την προϋπόθεση ότι η μορφή του αγώνα είναι η ίδια (π.χ. Η επίδοση ενός Έφηβου που συμμετέχει σε αγώνα γύρου FITA παίδων δεν μπορεί να αναγνωριστεί και στην κατηγορία των Νέων Ανδρών καθώς οι αποστάσεις στις οποίες ρίχνουν δεν είναι οι ίδιες {το FITA Νέων Ανδρών είναι και το FITA Εφήβων είναι }). π.χ. Αθλητής στην κατηγορία Νέων Ανδρών πραγματοποιεί την επίδοση των 510 πόντων σε αγώνα Κ.Χ. 2x18μ. Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στους αγώνες Α κατηγορίας Ανδρών.

11 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/9 Ηλικιακή Κατηγοριοποίηση Αθλητών Άνδρες Νέοι Άνδρες Έφηβοι Παίδες Παλαίμαχοι Α/Γ Γυναίκες Νέες Γυναίκες Νεανίδες Κορασίδες Ηλικία ΟΛΕΣ οι ΗΛΙΚΙΕΣ Γεννηθείς ΟΛΕΣ οι ΗΛΙΚΙΕΣ 1960 και μετά μέχρι και 1990 μέχρι και 1993 μέχρι και 1996 Παμπαίδες Πανκορασίδες μέχρι και 1998 Διευκρινήσεις: 1. Σε κάθε αγώνα ένας αθλητής/τρια μπορεί να αγωνιστεί σε μία μόνο ηλικιακή κατηγορία. Αυτό ισχύει για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στις οποίες έχει δικαίωμα συμμετοχής. 2. Οι αθλητές/τριες μπορούν να αγωνιστούν στις διαφορετικές κατηγορίες τόξου (Ολυμπιακό Σύνθετο) στον ίδιο αγώνα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τροποποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα του αγώνα ή να καθυστερήσει ώστε να διευκολυνθεί ο συγκεκριμένος αθλητής/τρια. 3. Στους αγώνες κλειστού χώρου 2x18μ η επιλογή του μονού ή του τριπλού κάθετου προσώπου είναι επιλογή του διοργανωτή. ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΛΟΥ/ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΦΗΒΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΑ 50 ΟΛΟΙ Ο F cm Λ I cm Υ T cm Μ A cm Π 2x70 2x70 2x70 2x60 2x40 2x25 122cm Ι 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v ή 40cm) ή 40cm) ή 40cm) ή 40cm) 2x18 (40cm) 2x18 (60cm) ΝΕΕΣ Α ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ 50 ΟΛΕΣ Ο F cm I cm Τ T cm Ο A cm Ξ 2x70 2x70 2x70 2x60 2x40 2x25 122cm Ο 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v ή 40cm) ή 40cm) ή 40cm) ή 40cm) 2x18 (40cm) 2x18 (60cm)

12 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΦΗΒΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΑ 50 ΟΛΟΙ F cm I cm Σ T cm Υ A cm Ν 2x70 2x70 2x70 2x60 2x40 2x25 122cm Θ 2x50 (80cm) 2x50(80cm) 2x50(80cm) 2x50(80cm) 2x50(122cm) 2x50(122cm) Ε 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v ή 40cm) ή 40cm) ή 40cm) ή 40cm) 2x18 (40cm) 2x18 (60cm) ΝΕΕΣ Τ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Ο 50 ΟΛΕΣ F cm Τ I cm Ο T cm Ξ A cm Ο 2x70 2x70 2x70 2x60 2x40 2x25 122cm 2x50 (80cm) 2x50(80cm) 2x50(80cm) 2x50(80cm) 2x50(122cm) 2x50(122cm) 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v 2x18 (3x20v ή 40cm) ή 40cm) ή 40cm) ή 40cm) 2x18 (40cm) 2x18 (60cm)

13 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/10 Κατηγοριοποίηση Σωματίων, Αθλητική Δραστηριότητα Σωματείων Τα σωματεία θα κατηγοριοποιούνται με κριτήριο τους βαθμούς που θα συγκεντρώνουν στο τέλος κάθε χρονιάς από τους εκάστοτε βαθμολογούμενους αγώνες. Ο αριθμός των κατηγοριών καθώς και η ποσοστιαία αναλογία κάθε κατηγορίας, με βάση τα σωματεία που βαθμολογήθηκαν, έχουν ως εξής: Α κατηγορία 20% Β κατηγορία 30% Γ κατηγορία 50% Τα σωματεία τα οποία παρουσίασαν δραστηριότητα αλλά δεν βαθμολογήθηκαν, κατατάσσονται στην Δ κατηγορία. Για το 2010 τα σωματεία θα κατηγοριοποιηθούν ξεχωριστά για το Ολυμπιακό και Σύνθετο τόξο. Επιπρόσθετα θα υπάρξει και πίνακας με τη συνολική βαθμολογία των σωματείων (Ολυμπιακό και Σύνθετο). Οι αγώνες οι οποίοι θα λαμβάνονται υπ όψιν περιοριστικά για την αθλητική δραστηριότητα των σωματείων κατά το έτος 2010 είναι μόνο όσοι αναγράφονται στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Τ.. Η συμμετοχή αθλητών/τριών οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα στον οποίο δηλώθηκαν, δεν θα προσμετράτε στην δραστηριότητα των σωματείων.

14 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/11 Γεωγραφικά Διαμερίσματα Τα γεωγραφικά διαμερίσματα για το 2010 καθορίζονται ως εξής: Ηπείρου, Θεσσαλίας, Μακεδονίας & Θράκης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Στερεάς Ελλάδος, Κρητικού και Αιγαίου Πελάγους Σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα θα διεξαχθεί, τουλάχιστον, ένας αγώνας ανοιχτού χώρου και ένας κλειστού χώρου, Β κατηγορίας. Για τις ημερομηνίες διεξαγωγής, τη διεξαγωγή, και ότι άλλο αφορά τη διοργάνωση των αγώνων αυτών αρμόδιοι είναι οι υπεύθυνοι του κάθε Γ.Δ..

15 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/12 Ετήσια Συνδρομή Σωματείων Ταυτότητες Αθλητών Παράβολο Ένστασης Για το 2010 η ετήσια συνδρομή των σωματείων καθορίζεται στο ποσό των 30, και για την έκδοση ή επανέκδοση ταυτοτήτων όλων των αθλητών το ποσό θα ανέρχεται σε 10. Αθλητές οι οποίοι θα μετέχουν σε αγώνες το 2010 θα πρέπει να έχουν καταθέσει προ του αγώνος τα δικαιολογητικά για έκδοση ή επανέκδοση ταυτοτήτων άλλως εάν εκ παραδρομής συμμετάσχουν σε αγώνα χωρίς την προηγούμενη κατάθεση των δικαιολογητικών και την καταβολή του χρηματικού ποσού των 10 η επίδοσή τους δεν θα λαμβάνεται υπ όψη. Το παράβολο για την υποβολή ενστάσεων καθορίζεται στο ποσό των 70.

16 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/13 Θεσμός Πολυνίκη Αθλητή και Σωματείου Για το έτος 2010 ο θεσμός του πολυνίκη αθλητή (3/κατηγορία) στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου, καθώς και του πολυνίκη σωματείου (3/κατηγορία τόξου) θα προκύπτει από τη βαθμολογία: του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2x18μ με Ο.Γ. του Ανοιχτού Πρωταθλήματος 2x70μ με Ο.Γ. του Κυπέλλου Ελλάδος 2x70μ με Ο.Γ.

17 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/14 Διαφημίσεις εντός αγωνιστικών χώρων Απαγορεύεται η οποιουδήποτε είδους εμπορική εγκατάσταση ή ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων καθώς και η κάθε είδους διαφημιστική ενέργεια στους προπονητικούς χώρους της Ομοσπονδίας καθώς και στους χώρους διεξαγωγής των αγώνων χωρίς την πρότερη επικοινωνία και έγκριση από την Ομοσπονδία.

18 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/15 Διοργανώσεις Διασυλλογικών Αγώνων Κάθε σωματείο το οποίο θα διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα θα λαμβάνει ως ενίσχυση: 250 για διοργάνωση κλειστού χώρου 400 για διοργάνωση ανοιχτού χώρου Επίσης θα αποστέλλεται από την Ε.Φ.Ο.Τ. και ένας κριτής. Ο αγώνας θα πρέπει να είναι εγκεκριμένος από την Ε.Φ.Ο.Τ. και η οικονομική ενίσχυση θα δίδεται μόνο για έναν αγώνα κλειστού χώρου και έναν αγώνα ανοιχτού χώρου ανά σωματείο και εφόσον θα πιστοποιείται η συμμετοχή τριών (3) τουλάχιστον διαφορετικών σωματείων και 40 τουλάχιστον αθλητών.

Εγκύκλιος Ε.Ο.Τ

Εγκύκλιος Ε.Ο.Τ Εγκύκλιος Ε.Ο.Τ.2015 1 Γενικές προϋποθέσεις συμμετοχής σε αγώνες Όλοι οι αγώνες του αγωνιστικού προγράμματος ΕΟΤ είναι ανοιχτής συμμετοχής για όλα τα ενεργά σωματεία δύναμης ΕΟΤ. Σε όλους του αγώνες του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Το σύνολο των προτάσεων της Τεχνικής Επιτροπής έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Τ. με εξαίρεση το θέμα της αύξησης της επιχορήγησης της διοργάνωσης διασυλλογικών αγώνων.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2009 Αρ.πρωτ.: 19957 Προς Σωματεία Δύναμης Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Χ.18μ.-Ο.Γ. Α/Γ/Ε/Ν/Π/Κ Ελληνικό, 14 & 15 Φεβρουαρίου 2009 Η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος Ε.Ο.Τ

Εγκύκλιος Ε.Ο.Τ Εγκύκλιος Ε.Ο.Τ. 2016 1 Γε νικές προϋποθέσ ε ις διοργ άνωση ς αγ ώνα και σ υμμε τοχής αθλη τών σε αγώνες Προκειμένου για την αξιολόγηση από το ΔΣ της ΕΟΤ αίτησης συλλόγου για ανάληψη διοργάνωσης αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2016-17 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ 2017 Ι. Εθνικό πρωτάθληµα 1. Γενικοί κανονισµοί αγώνων Χιονοσανίδας& Ελεύθερου Σκι 1.1 Οι αγώνες του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2016-2017 1. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Το αγωνιστικό πρόγραμμα διέπεται από το δεκάλογο με τις ακόλουθες αρχές: 1. Χρονική ακρίβεια 2. Διάδοση αθλήματος & Διοργάνωση Διεθνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι (6) περιφερειακοί ατομικοί γύροι, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012 1 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙ ΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα 19/11/2007

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα 19/11/2007 Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα 19/11/2007 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓ. ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Αρ.Πρωτ. Βαθμ.Προτερ. ΤΜΗΜΑ Α Φ.125/130140/Β6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2010 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ CYPRUS ARCHERY FEDERATION. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 25 ου ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ CYPRUS ARCHERY FEDERATION. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 25 ου ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΤΑΧ. ΘΥΡΙ Α 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛ.: +357 22449896, ΦΑΞ. :+357 22449897 e-mail:cafkotox@cytanet.com.cy CYPRUS ARCHERY FEDERATION P.O.BOX.23931, 1687 NICOSIA -CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

**** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015

**** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 1) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Διεξάγονται σε ΟΚΤΩ (8 ) ομίλους, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

Professional Kick boxing Academy

Professional Kick boxing Academy Professional Kick boxing Academy Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές Ο Αθλητικός Όµιλος Κορίνθου ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΚΑ ΗΜΙΑ, διοργανώνει την 2 η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήµατος KICK BOXING, το οποίο θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2017 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Νήσων Αιγαίου Εύβοια - Ανατολική Στερεά Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Θεσσαλία Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2017, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach Volley

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2017, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach Volley

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2015 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

KΥΠΡIAKH OMOΣΠΟΝΔΙΑ KΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

KΥΠΡIAKH OMOΣΠΟΝΔΙΑ KΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Προς 1. Σωματεία Μέλη και Δόκιμα Μέλη 2. ΚΕΔ 3. ΚΟΑ 4. Εθνική Υπηρεσία Αντιντόπινγκ 24 Μαρτίου 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αριθμός 05/2015 1 Θέμα: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2015 Η Κ.Ο.ΚΩΠ. προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2016 CYPRUS BEACH VOLLEY 2016 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2016, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 11/10/2017 αρ.πρωτ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα, 11/10/2017 αρ.πρωτ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SENIORS 2016-2017 ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/2017 - ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2017 Αθήνα, 03/01/2017 αρ. πρωτ.:20 ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SENIORS MATRIX BOWLING 1ο χλμ. Λαμίας

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 09/10/2014 Αρ. πρωτ.:33311

Αθήνα, 09/10/2014 Αρ. πρωτ.:33311 Αθήνα, 09/10/2014 Αρ. πρωτ.:33311 Προς : Σωματεία Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ, ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RS:X, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL, STAR, 49er, MATCH RACE, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2011, ορίζονται τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Σταμάτης Κάσσης» (Προκήρυξη)

Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Σταμάτης Κάσσης» (Προκήρυξη) Προς Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Σταμάτης Κάσσης» (Προκήρυξη) Όλα τα Σωματεία Μέλη της Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Β

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 2ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Τρίτη 5/12/2017 μέχρι Κυριακή 10/12/2017

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 2ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Τρίτη 5/12/2017 μέχρι Κυριακή 10/12/2017 Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 2ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling 2017-2018 από Τρίτη 5/12/2017 μέχρι Κυριακή 10/12/2017 Περιφέρειες διεξαγωγής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2015-16 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Α ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Γεώργιος Βόλαρης»

Α ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Γεώργιος Βόλαρης» Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. Αθήνα, 27.10.2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Α ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Γεώργιος Βόλαρης»

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΙΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΟΣΗ Α) Α ΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕ ΩΝ. Β) Α ΕΙΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ========================================

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ======================================== ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αρ. Πρωτ. : 194 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014.

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014. Τοπική Επιτροπή υτικής Ελλάδας Παµπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 17 Οκτωβρίου 2014 Αρ. Πρωτ. 157 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήµο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1214 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12/13 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-21 ΕΤΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 1ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2016

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 1ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2016 Αθήνα, 29/11/2016 Αρ. Πρωτ.:5802 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 1ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2016-2017 ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΡΩΤΟΥ (1 ου ) ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Πανκορασίδων Εφήβ.-Νεαν., Ανδρ.- Γυν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Πανκορασίδων Εφήβ.-Νεαν., Ανδρ.- Γυν. Βέροια 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αρ. Πρωτ. 191 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Πανκορασίδων Εφήβ.-Νεαν., Ανδρ.- Γυν. Η Ελληνική Ομοσπονδία «Τέτραθλον» με συνδιοργανωτή

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. προκηρύσσεται Διασυλλογικός Αγώνας Ακροβατικής Γυµναστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2011-2012 Αρ.Πρωτ.Φ.125/50210/Β6/28-04-2011/ΥΠΔΒΜΘ ΑΔΑ: 4ΑΓΝ9-ΣΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΤΜΗΜΑ Α Πληροφορίες: Ιωάννα Γαβαλά, Αλίκη Μαρίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αθήνα,22/03/2017 αρ. πρωτ.:1871 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 4o ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2016-2017 ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 4-04-2017 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 9-04-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 27ου ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 27ου ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΤΑΧ. ΘΥΡΙ Α 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛ.: +357 22449896, ΦΑΞ. :+357 22449897 Αµφιπόλεως 21, Γραφείο Β214, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ E-mail: cafkotox@cytanet.com.cy www.archery.org.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 * Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.05.2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2014 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Κανονισμοί Εθνικού Πρωταθλήματος Κριτήρια επιλογών Εθνικών Ομάδων 2014-15 Κανονισμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσματα 1.Αγώνας Σκι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορειβατικού Ποδηλάτου (XCR)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Ο.Τ.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Ο.Τ. ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Ο.Τ. Το παρόν θα χρησιμοποιηθεί από τα σωματεία δύναμης της ΕΟΤ σαν οδηγός για ανάληψη και διοργάνωση αγώνων. Η ΕΟΤ ανακοινώνει στην αρχή κάθε χρονιάς το αγωνιστικό της Καλεντάρι,

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρεία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA HELLAS, επιστρέφει και αναμένεται με ακόμη περισσότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ. σε συνεργασία με την Κ.Ο.Ε., διοργανώνουν τους ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2017, που θα διεξαχθούν στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, πισίνα, 8 διαδρομών, με

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγαπητοί φίλοι, Το ΔΣ της ΕΙΟ, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση της χώρας μας και τη συνεχώς μειούμενη κρατική επιχορήγηση, μετά την εισήγηση του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015»

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RSX ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, NACRA 17, 49er, 49er FX, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2015,

Διαβάστε περισσότερα

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Οι διοργανωτές Αθλητικός Σύλλογος Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος και η εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ Αθήνα, 13/01/2017 αρ. πρωτ.144 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ 2ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2016-2017 ΔΕΥΤΕΡΑ 24-01-2017 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-01-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ 2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2016-2017-2018 Εισαγωγή Τα τελευταία χρόνια, μετά την ουσιαστική αλλαγή του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας με την καθιέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ.

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 - ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας (Κ.Ο.Ξ) για την αγωνιστική περίοδο για επίσημους αγώνες εσωτερικού και διεθνείς αγώνες, θα εφαρμόσει τους όρους και προϋποθέσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ(ΝΕΩΝ) - ΝΕΑΝΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ(ΝΕΩΝ) - ΝΕΑΝΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Έκδοση Μάιος 2007)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Έκδοση Μάιος 2007) Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η Σ Τ Ο Υ Ξ Ι Φ Ο Μ Α Χ Ο Υ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Δ.1 Για όλους τους ολυμπιακούς και προ-ολυμπιακούς αγώνες, ισχύουν μόνον οι κανόνες του Ολυμπιακού Καταστατικού Χάρτη, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. 1 ο Παναθηναικό Κύπελλο ΜΤΒ Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη φορά, να διοργανώσει αγώνα Ορεινής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης»

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης» Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Αθήνα, 16.10.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης»

Διαβάστε περισσότερα

29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ.

29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ. 29 Μαρτίου 2014 Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) 9:00 π.μ. Αριθ. Πρωτ. 317 7/3/2014 Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1997-1998) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (1999-2000)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015 Θεσσαλονίκη, 29/10/2015 Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015 Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 2 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Π.Ε.Κ.Υ.Κ.Ρ.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Π.Ε.Κ.Υ.Κ.Ρ. Προς: Κολυμβητικά Σωματεία Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου Ηράκλειο 16.11.2017 Αρ. Πρωτ: 140 Θέμα: Αγωνιστικό Καλεντάρι Κολύμβησης 2017-2018 Ο παρακάτω συγκεντρωτικός πίνακας περιλαμβάνει τις διοργανώσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017-2018 EVENTS 2017-2018 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Συνθέτων ΠΚ Α

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Συνθέτων ΠΚ Α ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 18-4-2017 Αρ.Πρωτ: 52 Προς : 1) ΣΕΓΑΣ 2) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΜΟΝΟ Σωματεία Πιερίας-Ημαθίας) 3) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης 4) ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΙΤΩΝ 5) Α ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 6.6.2015 Σελίδα 1/8 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 /

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011 Μαρούσι, 6 Αυγούστου 2010 Αριθ.πρωτ. 4157 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011 Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2725/1999 όπως

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Ο Α.Σ.Μ. Γλυφάδας προκηρύσσει πρωτάθλημα που θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα του Blanos Bowling. Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Μαρούσι, 8/7/2010 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Μαρούσι, 8/7/2010 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Βαθμός Ασφαλείας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Να διατηρηθεί μέχρι: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- Μαρούσι, 8/7/2010 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αρ.Πρωτ. Βαθμ.Προτερ. ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 20 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ.

Σάββατο 20 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΕΛ.Ο.Κ. 459 27/ 05 / 2015 Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 - ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1998-1999) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (2000-2001)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 AΘΗΝΑ, 19/02/2014 AΡ.ΠΡΩΤ.: 4102-3 ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Αθλητικά Σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. 08/09/2017 - E2 ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΟΜΠΟ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΟ "ALL STARS" -

Διαβάστε περισσότερα

http://www.koe.org.gr/images/stories/prokirixi_agonon_kol._2014.doc Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Τ Ι Κ Ω Ν Α Γ Ω Ν Ω Ν 2 0 1 4

http://www.koe.org.gr/images/stories/prokirixi_agonon_kol._2014.doc Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Τ Ι Κ Ω Ν Α Γ Ω Ν Ω Ν 2 0 1 4 http://www.koe.org.gr/images/stories/prokirixi_agonon_kol._2014.doc ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ. πρωτ. 6130 /Ε Αθήνα, Οκτώβριος 2013 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Τ Ι Κ Ω Ν Α Γ Ω Ν Ω Ν 2 0 1

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Κολύμβησης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, σχ. Έτους 2013-2014»

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Κολύμβησης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, σχ. Έτους 2013-2014» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ------- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 151

Διαβάστε περισσότερα